Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 2x12 - Együttműködés

2013. május 09. 15:00 - fuszulykavirág

A rövid szünet után ott folytatjuk a dolgokat, hogy Emily forró éjszakákról álmodozik Daniellel, pedig újabban Aidennel osztja meg az ágyát. Conrad dühösen hajtogatja az újságját reggelinél, nem tetszik neki, hogy Victoria rámozdította Jasont Daniel leendő üzletére. Mármint maga a terv tetszik neki, csak az nem, hogy Victoriának ehhez köze van. Charlotte-nak szülcsinapcsija van, Conradtól kap is egy jól megérdemelt borítékot – elég vastagnak tűnik. Victoria találkozik végre a férje új kommunikációs tanácsadójával, igen, Ashley-vel, nyilván nem boldog a lány visszatérésétől.

1.JPG

Aiden és Emily titokban találkoznak a tengerparton, mert ugye hivatalosan ők szakítottak már, hogy Emily újra összemelegedhessen Daniellel. Adien nyafog kicsit, hogy mikor adják már vissza neki a terroristák a tesóját, de most várnia kell. Nolan közben házat keres magának, és Padma segítségével végül sikerül is kiválasztania egy kisebb kúriát. Daniel ebédelni viszi Emilyt – Los Angelesbe, repülővel. De ez „csak” üzleti, Emilynek segítenie kell megszerezni a céget, amit a terroristák ajánlottak, a Stonehavent.

A terrorista nő, Helen, meglepi Aident egy parkolóban, kicsit szorongatja a golyóit, hogy vajon ő állt-e a legutóbbi elrablásuk mögött, de Aiden hihetően tagad. Helen mutat egy videót Aiden nővéréről, ami mintha hirtelen bizonyítaná, hogy még él a lány. Helen készségesen vissza is szolgáltatná a lányt, csak annyi a kérés, hogy Aiden ölje meg Victoriát. 24 órán belül. Conrad még mindig segítene Jacknek tisztázni a nevét, a drogvádakkal nem is lesz baj, a gyilkosság már nehezebb ügy. Vagyis hát az apja fegyvere, amivel a régi barát megölte az öreg Ryant. Jack viszont nem hajlandó feladni a régi barátot, Conrad meg így nem tud segíteni.

2.JPG

Emily szépen asszisztál Daniel cégvásárlásához, nélküle még elbaltázni is képes lenne az aranyfiú. Padmát szorongatja a terrorista nő, hogy jó lenne már eredményeket felmutatni, főleg a Carrion programot, ugye. Padma lelkesen turkál is Nolan fiókjában, amikor besétál az említett fiók tulajdonosa, de Padma gyorsan és ügyesen kimagyarázza magát. Charlotte megkapja a kis Carl tenyérlenyomatát ajándékba a szülinapjára, az anyukájával pedig balettelőadásra szoktak menni ilyenkor, de Victoriának váratlanul el kellett utaznia. Charlotte pedig vérig van sértve, de Amanda felvidítja, majd ők megünneplik.

3.JPG

Victoria ugyanis Jasont hajkurássza, és igyekszik rávenni őt a vásárlásra, mert az ő kisfia nem áll még készen erre az üzletre. Micsoda óvó anya! Daniel kiakad, amikor meglátja az anyját Jasonnel, jól össze is vitatkoznak. Emily felhívja még Aident, hogy helló, bocsi, Daniel elrabolt, Los Angelesben vagyok, de úgy tűnik, már mindenki átköltözött a nyugati partra, mert már Aiden is ott sompolyog egy oszlop mögött. Az összeesküvők arra jutnak, hogy akkor most Aidennek kéne segítenie Jasonnak megszerezni Stonehavent, mert Emily ugye nem játszhat két kapura, és akkor majd Victoriának fel kell fednie a motivációit. Legalábbis ez lett a terv.

4.JPG

Jack meglátogatja a régi barátot, aki nem igazán bánja, hogy Jackre kenődik az öreg Ryan meggyilkolása. Aiden rá is mozdul Jasonra, és csepegteti a fontos infókat, konkrétan azt, hogy egy jó kis pert vehet a nyakába az új tulaj. Ez mondjuk nem volt benne a reklámban. Conrad meglátogatja a Ryan fiúkat, és ajánlatot tesz: 50 ezer dollár, és lehet feltűnés nélkül távozni. Victoria meglátogatja Jasont, aki már éppen pakol és dühösen távozna, amiért hülyeségbe akarták rángatni. De csak felfedi mindenki a lapjait: Victoria azt akarja, hogy ne kerüljön Danielhez a Stonehaven (hanem inkább Jasonhoz), Jason pedig Victoriát akarja. Közben Aiden egy puska mögött fetrengve keresi a célt Victoria mellkasán, de az asszony éppen behúzza a függönyt, amikor meglenne a jó szög. Jason megkapja amit akar, cserébe reméljük Victoria is megkapja majd.

5.JPG

Daniel persze elfelejtette Charlotte szülinapját, de Emily még mindig tökéletes barátnő, megfelezi a saját ajándékát a tékozló báttyal. A Stonehaven biznisz nincs még lefutva, Jason és Daniel fej-fej mellett. Emily azt tanácsolja, Jason befeketítésével jussanak előnyhöz. Nolan pedig a legjobb ember ehhez. Mármint a szemét előásásához. Az egyik Ryan bele is ment Conrad ajánlatába, de a másik ragaszkodik a Potyautashoz, és büszkévé akarja tenni a papát. Nolan segítségével Daniel megnyeri magának az üzletet, Jasonnek viszlát. Közben Emily arra is rájön, hogy Aiden éppen Victoriát próbálja megölni a testvéréért.

6.JPG

Aiden már majdnem meghúzná a ravaszt végre, amikor Emily megtalálja, és megállítja, és lebeszéli az elhamarkodott lövöldözésről. És vannak ígéretek, hogy majd együtt megtalálják a nővérét, és majd megfizetnek a gonoszak, de ne csináljanak belőle bérgyilkost. Visszatérnek a városba, Daniel azonban nem annyira elégedett a fejleményekkel, mint azt vártam volna tőle. Jó, hát Emily még hiányzik a teljes győzelemhez. Victoria számonkéri Emilyn, hogy miért hagyta Danielt nyerni, de Emily nem annyira bánja a dolgot.

7.JPG

Nolan végre rájött, hogy nemcsak Marco, de Padma is a Carriont akarja, ami mellesleg egy olyan program, ami Manhattan teljes áramellátását kikapcsolja, de nincs befejezve, Nolan fejében vannak az utolsó részletei, szóval annyira azért nem tűnik veszélyesnek. A Grayson klán csak megünnepli Charlotte szülinapját tortával meg mindennel, a lány pedig bejelenti, hogy akkor ő mostantól Charlotte Clarke lesz, az igazi apukája után. Emily elmondja Danielnek, hogy amúgy az anyukája kérte őt arra, hogy jöjjenek újra össze, hogy rajta tarthassa a szemét, de meglepő módon Danielt nem lepi meg a vallomás, sejtette ő ezt.

8.JPG

A rosszabbik Ryan megkeresi Conradot, és végül a partnerség gondolatáig jutnak: fejleszteni kéne a kikötőt, a kis helyi kocsmákat letúrni a picsába, és legalább egy kaszinót felhúzni a helyére. Conrad meg kampányolhatna, hogy mennyi munkahelyet teremtett. Nolan közben szándékosan hozzájuttatja Padmat valamihez, ami látszólag a Carrion, Aiden pedig kap egy új videót a tesójáról, amiben drogtúladagolásnak van feltüntetve a halála. Merthogy meghalt. Aiden szerint pedig azért, mert hallgatott Emilyre. Még egyet is tudok érteni vele. Le kellett volna lőni Victoriát, aztán annyi. Most meg ki tudja, milyen hülyeséget fog csinálni.

Címkék: bosszú revenge
8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

W.Jack. 2013.05.09. 16:12:03

Szuper lett a poszt, ráadásul két Nolan képpel, pedig nem is kértem külön:)(vagy kértem, aggyistenbiri?):)

Conrad döntése a partnerség kapcsán már meg sem lepett.

Gabba 2013.05.09. 16:42:37

Ó, az az áttört fehér ruci Emilyn, ezt be kellene vezetni itt a Tatooinon is

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.09. 16:49:50

Holnap nézem meg, és holnap olvasom el.@nughop: De! kérted, ehhez képest elég keveset kaptál. Segíthetek reklamálni, ha igényled. A fehér csipkeruha tetszik. KELL. (felszínes vagyok, nem izgat)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.09. 16:51:20

@Gabba: Sajnálnám, ha hasonló lenne az ízlésünk. :)

fuszulykavirág 2013.05.12. 14:42:46

@aggyistenbiri: és jövő héten is csak egy Nolan kép lesz :(
szegény háttérbe van szorulva újabban, nem körülötte zajlik a sztori, csak ez a Padma szál van, hogy mégis legyen valami, de a valódi események elkerülik.

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.15. 20:29:56

@fuszulykavirág: Láttam azt az 1 azaz egy képet, hööö. Lábon hordtam ki egy agyvérzést, mert azt hittem, lemaradtam. Csúnyán szétziláltad az idegrendszeremet, kicsináltál. Kárpótolnod kell. Jövő hétig kapsz időt.
(viszont nem olvastam el a posztot, csak az első két mondatot. Önuralom, de belehaltam. Egy hős vagyok.) Kárpótlás. Várom.
(súgok: több Nolan kép) Köszönöm.

fuszulykavirág 2013.05.15. 20:42:33

@aggyistenbiri: értettem, számtalan Nolan kép lesz jövő héten, megígérem :)

aggyistenbrittudós (törölt) 2013.05.15. 20:52:03

@fuszulykavirág: de ne ilyen bolhaszar méretben, 5 kilométerről hátszéllel fényképezve. Követelőzőnek tűnök? Igen. Jár nekem. Jaj, elbasztam, mindezeket Nughop üzente! (én nem vagyok olyan vadállat, mint ő, hiszen ismersz).
süti beállítások módosítása