Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Gossip girl - A pletykafészek 2x17 - Carrnal Knowledge

2013. március 22. 17:00 - Agent "V"

Ha minden igaz, a mai epizódban valami nagyon ocsmány dolgot fog csinálni Blair, mert ugye megfenyegették a pedofil tanárnő miatt, aki teljesen rányomult Danre.A sulik harca sincs még letudva, Blair most elvileg várólistás a Yale-en, Dant meg felvették, ami persze nyomja a bögyét, szóval nem hiszem, hogy ez így maradhat. Chuckot Lily fogadta örökbe, ezzel ügyesen kitúrva Jacket a Bass vállalatból, de Jack bácsi nem olyannak látszik, aki feladja, úgyhogy hosszú és vérre menő csatákra számíthatunk még a jövőben. Ezek a legfontosabb momentumai az előző epizódnak és most lássuk a folytatást.

Névtelen.png

Természetesen Blairrel nyitunk, aki Serenának panaszolja, hogy megbüntették.A bünti többek között a szemétszedés, amit Dorotával végeztet el alaposan. Serena próbálja megvédeni a tanárnőt, akiről azt is tudja, hogy hol reggelizik, szóval elviszi neki a dogáját.Milyen szorgalmas lány és mekkora pofára esés lesz.Blair ezzel kihúzta őt a segítői sorából, aztán fejvesztve veszi fel a kesztyűt meg a botot, mert jön az apja a Dan utánzat kutyával meg egy kosár étellel, úgyhogy úgy kell tenni, mintha tényleg dolgozna. Mondjuk abban a cuccban amiben itt van nem tudom ki az az idióta, aki elhiszi.Apa nagyon büszke rá, mert méltósággal viseli a büntetést, úgyhogy mi lenne ha beszélne az igazgatónővel, mert ez a tanárnő rászállt.Blair olyan ügyesen hozza a szegény megalázott diáklányt, hogy még én is majdnem elhiszem és kivívja az apja újabb elismerését, amiért maga akarja intézni ezt az ügyet.Az ő kislánya felnőtt lett.Dorota felvilágosítja Blairt, hogy ne mártírkodjon, amiért egy kis szemétszedés a jutalom.

2.png

Dan az álszent falusi picsával reggelizik, aki agyba-főbe dícséri a novelláját, cserébe meg Dan megdícséri, hogy ügyesen metrózott. Ezután kutyázzák egy kicsit a suli többi gazdag diákját, amikor is érkezik Serena és meglepve érdeklődi meg, hogy mi a lófaszt csinálnak együtt.Dan indul, előtte még tök bénán megütögetik egymás vállát Serenával, tiszta ciki az egész szitu.Serena adná az esszéjét a butafejűnek, de mivel az megint Dant kezdi magasztalni, valamint a csodálatos írói képességeit, így Serena inkább még kér egy kis időt. Hát igen, ennyit arról a reggeli mondatáról, miszerint végre egy tanár, aki komolyan veszi.Chuck ébred egyedül, valami bizarr szexparti emlékeivel, meg egy tetkóval, vagy hennával vagy akármivel a csuklóján. Asszem kemény volt a buli.Hívja Nate-t, hogy beszéltek-e este, de nem, viszont szerinte előző nap volt élete legjobb napja.

Blair érkezik a suliba, ahol először is Miss Kansas-be botlik, aki rögtön érdeklődik, hogy mennyire volt építő a jellemére nézve a közmunka.Blair tesz néhány gúnyos megjegyzést, majd meg a nagyon színesbe öltözött szolgahadhoz, hogy kezdjék el kigondolni a bosszút. Ott azonban süket fülekre, meg elfordított fejekre talál. Blair nem érti, hogy mi van, a többiek meg leszarják őt és nem értik, hogy miért nem, hagyja az egészet a francba már, örüljön, hogy visszakapja a Yale-es álmait. Ezután olyan beszéd jön, amilyet utoljára I have a dream kezdettel hallgathattunk meg, de sajnos a lányok nem segítenek, mert ez Blair bosszúja, ők meg leszarják.Az igazgatónő bejelenti, hogy ezentúl suli előtt le kell adni a mobiljukat és napközben tilos használni.Találgatják, hogy kinek köszönhetik ezt, aztán persze kiderül, hogy Miss Kansas lelkén szárad ez a gazság. Természetesen ez megadja a löketet a csajoknak, hogy beszálljanak a harcba.A mosdóban Blair és az elvonási tünetektől szenvedő csajokhoz érkezik az álruhás és nagyon is felismerhető Dorota és mobilokat hoz. A feladat egyszerű: mindent megtudni Miss Kansasről.

3.png

Nate és Vanessa érkezik Chuckhoz, aki meséli, hogy névtelen meghívót kapott este és megérkezett a címre, ahol éppen vannak és nagyon durva dolgok történtek.Férfi klub, nagy F-fel.Látjuk az emlékeit, meséli is beleéléssel, de nem emlékszik a tökéletes nő nevére, és sajnos egyedül is ébredt.A csajok semmit nem találtak Miss Kansasről, ő maga a megtestesült jóság.A folyosón Dan meg neki Miss Kansasnek, aki ennek nagyon örül, Dan meg zavarban van és megdícséri a nő pulcsiját.Blair ezt ügyesen lesi ki és boldogan tudatja a csajokkal, hogy itt a megoldás mindenre. Dant minden srác dicsérgeti a folyosón, amit nem ért, majd a huga érkezik és próbálja kiszedni a tesóból, hogy mi a franc van.Jenny elmeséli, hogy a GG-n hosszan értekeznek róla és MIss Kansasről, amit Dan tagadna.Serena érkezik és kérdőre vonja.A srác tagad ügyesen, Serena meg elnézést kér.Dan nem érti, hogy miért teszik ezt, hiszen Miss Kansast mindenki szereti.Ekkor persze őszőkesége is megvilágosodik:ő bizony ismer valakit, aki nem rajongó.

5.png

Nate és Vanessa szerintem még mindig nem hiszik el a Chuck féle történetet, ami nehéz is egy olyan tiszta helyen egy kórház, ahol elvileg hajnalba nyúló dorbézolás volt.Jól szórakoznak, de Chuck nem enged és meséli az esti berendezést, meg, hogy nők voltak ott.Nate szerint pihenjen, mind jobban járnak,de Chuck talál egy fotót egy nőről egy babával, aki szerinte az ő maszkos nőcije volt.Ki kell deríteni, hogy mi történt itt, úgyhogy egy ingatlan ügynökség felé fordulnak.Dan Blair után megy a női mosdóba, hogy számonkérje Miss Kansas basztatását.Blair tagad, Dan meg köti az ebet a karóhoz, mert Rachelnek olyan fontosak a gyerekek meg a tanítás.Serena odaadja végre a dogáját a csajnak, aki mond neki valami kedveset.Elindulnak a suliba, és a csaj nem érti, hogy miért pusmognak róla, mire Serena elmeséli a pletykát, meg a GG oldalát.

Chuck az ingatlanossal járkál és kideríti, hogy a csaja amúgy a dadus.Kiszedne még többet is a nőből, aki nem akar kötélnek állni, de Chuck persze ügyesen eléri, hogy véletlenül ott felejtődjön a neki szükséges akta. Szerez is egy telefonszámot, ahol kideríti, hogy Al-nek híbják a dadust, aki a parkban van, és tuti nem volt Manhattanben éjszaka.Blairt megint behívják az igazgatőnőhöz, ahol Miss Kansas is ott van és bepanaszolja Blairt.Blair tagad, de van szemtanú, hogy Blair küldte be hírt.A szemtanú pedig Nelly Yuki, aki nem akarta ezt, de vagy ő vagy Blair kerül a Yale-re és hát ez van. Otthon apu próbálja Blairt megvigasztalni és kiszedni belőle, hogy mi a helyzet. Blair bevallja, hogy ő tette fel a hírt, de tényleg ez van, ez nem kamu.Az apja ekkor bedobja a jolly jokert és közli, hogy perelnek, mert a pletykánál nagyobb gáz az, hogy egy tanárnak viszonya van egy diákkal.

6.png

Vanessa el sem hiszi, hogy Dan felnyomta Blairt, aki szerint ez nem olyan súlyos, ő csak szólt Miss Kansasnek.Dan szerint magának köszönheti a csaj a kirúgást.Ekkor jön az apja az értekezletről, amit becsületsértés miatt hívtak össze.Érdeklődik, hogy tényleg pedofiliával állunk-e szemben.dan szerint nincs miről beszélni és le is rázza az apját.Serena és Miss Kansas a parkban találkoznak.Serena megérti, hogy a nő mérges Blairre, de ne rúgassa ki, mert tönkremegy minden.A nő persze sajnálja, de baszik Blairre és megy is mert találkája van, Serena meg hívja Blairt, hogy nem jött be a kedvességi hadművelet. Blair könnyes szemekkel elküldi a kutyát egy hajléktalannak, Serena meg megy egy kávézóba.

Rufus és Lily érkeznek a szülőire, ahol Blair apja az első akiben belebotlanak. Természetesen a két pasi kakaskodik, végül is most ellentétes oldalon állnak.Chuck még mindig a nőci hatása alatt van, éppen Nate-tel beszél, aki még mindig röhejesnek tartja ezt a kutatást.Chuckhoz a sötétben egy nő érkezik, ezek szerint megtalálta miss tökélyt.A kávézóban Dan és Miss Kansas dumálnak,a nő hálálkodik egy sort, amiért Dan beköpte Blairt.Dan nagyon büszke magára és szívesen segít a nőnek, hogy kisegítse, mert ő szuper jó.A nőci sír egy sort , mert hát ő soha nem tenne ilyet, de azért ha már nem fog a suliba járni, akkor hívja fel öt év múlva. Érkezik Serena, arra a pillanatra, hogy Dan a nő arcát simogatja és természetesen csinál egy képet is a dologról.Hát szerintem Miss Kansas napjai meg vannak számlálva.A folytatásban Dan ölelkezne, de a csaj eltaszítja, mert ez nem helyes,bocsi, sipákol még kicsit majd elrohan.Chuck a nőcivel van, aki fátyolos hangon közli, hogy a meghívás nem neki szólt és nem kellett volna elmennie az esti partira.Chuck csak rá emlékszik és nyomulna a nőre, akinek amúgy az apjával kellett volna találkoznia tegnap este.A csaj drogozta be, hogy ki tudja csempészni, így nem eshet baja, gondolom itt néhányan túl sokat tudnak.Chuck tudni akarja, hogy mi a franc ez az egész.Kiderül, hogy a csaj elbaszta, mert a világ legnagyobb fejeseiről van szó, akik tutira kicsinálják, amiért bevitt egy idegent.

4.png

Vanessa álarcban Natere veti magát, ezek szerint a Chuck féle történetből ennyit sikerült leszűrniük.Serena érkezik Blairhez, aki huszad rangú sulikat nézeget, mert valahova csak járni kell.Ekkor Serena előrukkol a dologgal, de a fotót nem akarja átadni, mert először Dannel kéne beszélni, de persze Blair nem hagyja magát és indul a suliba.Serena odahívja Dant is. A szülők vitatkoznak és persze nem értenek egyet, még Lily és Rufus is összeszólalkoznak, amikor érkezik Blair és kéri, hogy a diri nézze meg az e-mailjeit, ahol láthatjuk a simizős jelenetet.Mindenki hűzik, Blair meg boldog.Serena leordítja Dant, aki sajnos későn érkezett, hogy elmondja, nem jutottak el a smárolásig. Serena bevallja, hogy fotózott, és már Blairnek is odaadta. Ekkor jönnek a szülők, meg a picsogó Miss Kansas, akit kirúgtak. Blair is jön és kezdenek veszekedni Dannel és sajnos Blair nem veszi észre, hogy az apja is ott van, aki most jött rá, hogy a lánykája nem olyan kisbárány. Serena és Dan veszekszenek, illetve kezdenek, de aztán rájönnek, hogy az egész bizalom megrendülés amiatt van, hogy nem tudják kezelni ezt a szülők járnak, közös tesó van dolgot, úgyhogy szakítanak.

Reggel Rufus kérdezi a hülyegyereket, hogy jól van-e a Serena dolog miatt.Dan nagyon sajnálja Rachelt, és pipa az apjára, amiért nem állt ki  Miss Kansas mellett.Serena a csajnál, visszaviszi a határidőnaplóját és bevall mindent.A csaj odaadja az esszéjét, ami nagyon tetszett neki és a bocsánatkérésből meg nem kér, inkább menjen el szépen. Blair a kutyának mondja, hogy milyen jó lesz neki majd Franciaországban. Jön az apja, aki aggódik érte.Blair szerint minden tök jó, de az apja csalódott, mert csak szerencséje volt, nem pedig igaza, de hagyta, hogy az apja neki menjen mindenkinek. Blair azért csinálta, mert a Yale-re kell járnia, mint az apjának.Az apját ez nem érdekli,inkább az a fontos, hogy milyen ember lesz belőle és ne is kísérje ki a reptérre, majd beszélnek.Chuck az apja széfjében kutat az apja viselt dolgai iránt, majd hívják a dadus gazdái, hogy a csaj nem ért, haza, szóval ha tud róla valamit akkor szóljon.

9.png

Dan is bekopog Miss Kansashez elnézést kérni az ölelés miatt, aki persze egyből rámozdul. Hülye ribanc.Eközben az igazgatónő Rufuséknak meséli, hogy félnek a pertől ezért vissza veszik a félév végéig a tanárnőt.Serena üzit hagy Dannek, hogy volt bocsánatot kérni és Dantől is elnézést kér. Jajj szegény, ha tudná, hogy ezek éppen hemperegnek.A jelenetről a Harry Potter befejező része jut eszembe, mikor Daniel Radcliffe leveszi a pólóját és előbukkan a hihetetlenül antikívánatos teste. Szegény Dan most rá emlékeztet.

xoxo

 

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása