Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 17x01: Want to See the Elephant Dung?

2008. szeptember 30. 15:03 - sixx

Ismét itt vagyunk egy újabb tőúlélőkalanddal, rögvest duplarésszel ráadásul, lehet, hosszabbak leszünk egy kicsit, elnézést előre. Az első HD-ben forgatott Survivor-évad Afrikával nyit felülről, Gabonban vagyunk, bolygónk utolsó édenkertjében, mondja Jeff, és megmutatnak nekünk egy vízesést, hozzá egy pár random állatot, csordában menten, fákat, füvet és virágot, tényleg faszán néz ki a környék, remélem a gorillák betámadnak valamelyik táborba, és szíjjelszaggatják a túlélőket, akik máris megjelennek a hegyoldalon. Elég komikus látványt nyújt a banda a rónán, mert utcai ruhában masíroznak Jeff irányába, megint kibasztak a jónéppel ezek szerint, és azt hazudták nekik, hogy csak egy fotózás lesz a egész.

Nézzük, kiknek drukkolhatunk az idén: Crystal egy jó nagydarab feka csaj, aki a szöuli olimpián 4x400 méteren aranyérmet szerzett, de ezt nem mondja el senknek, mert nem hülye. Bob gimnáziumi fizikatanár, öreg és csokornyakkendője van. Danny (GC) lesz öntudatos afroamerikai a műsorban. Jackie az első szőkecsaj, az ilyen típus a törzsek egyesüléséig általában eljut. Ken egy nerd/geek videójáték világbajnok és harminc kiló vasággyal. Marcus "az orvoslás területén dolgozik", azaz doki, de ezt nem mondja el. Öltönyben van, amolyan all-american heronak tűnik elsőre, Colby 2.0. Charlie az évad homoszexuális játékosa, de le ne írjuk elsőre, mert remember Todd!

Matty személyi edző, Susie fodrász és spanyol akcentussal beszél, Paloma az obligát vidám játékos, egyetemista és pincérnő egyben. Randy esküvői videók készítésével foglalkozik, és saját bevallása szerint a büdös életben nem házasodik meg - első blikkre ő lesz az évad tuskója. Ace (Ász) a következő, aki brit akcentussal nyomja, és láthatóan egy gyökér. Kelly a második szőkecsaj, Corinne egy barna gyógyszerügynök, aki azt nyilatkozza, hogy két forintért bárki torkát átharapja. Az ilyenek szoktak az első öt között kiesni. Dan ügyvéd, de mostanában saját magát keresi, ez az a mondat, amire Forrest Gump nagyokat nézne ugye. Rendes ügyvédhez méltón drága öltönyt visel, jól jön majd a nyakkendő a dzsungelben. Michelle a zeneiparban tolja, Sugar pedig modell, és (sokk, horror), szőke. Az utolsó Gilian, egy hatvan körüli nagyi, aki szerintünk elsőnek távozik.

A két törzset a két legöregebb, Bob és Gilian köré választják ki, a pirosak a Fang (hehe, agyar?) a sárgák a Kota névre hallgatnak. Kota: Bob, Ace, Sugar, Marcus, Charlie, Paloma, Kelly, Jackie és Corinne. Fang: Gilian, Crystal, Susie, Matty, Randy, Dan, GC, Ken és Michelle. Jeff a szokásos, "milyen utolsónak lenni?" kérdéssel baszlatja a láthatóan sík ideg Michelle-t, aki legszívesebben fejberúgná az összes csapattársát. A kiválasztás után jön az első challenge, fel kell rohani egy domboldalon, aki a két törzsből elsőként felér, az nyer magának individual immunity-t, és az a törzs, akinek minden tagja beér elsőként, kap egy zsák babot meg kukoricát. A rohanás végén GC és Marcus viszi el a védettséget (ezzel az első tribalt meg lehet úszni), a sárga Kota meg a kaját, mert a Fang (olimpiai bajnok ide vagy oda) lemarad. Az első három kiválasztott (Gilian, Crystal és Susie) miatt ezek folyamatosan szívni fognak a fizikális versenyszámokban. Michelle a kamerának kissé gúnyosan beszól, hogy kinyalhatják a seggét a többiek, jó lesz ez. Irány a tábor.

A Kota azonnal nekilát a tóparti kis tábor rendberakásának, Bob, a fizikatanár (akinek első körben rögvest jár egy faszkorbács a csokornyakkendőbe formált sárga kendőért) nem sokat szarozik és tetőt rittyent az egyik konyhóra, mindenki mosolyog és teszi a dolgát, csak Ace pofázik sokat, amivel máris az idegeire megy a többieknek. Marcus és Charlie alsógatyára vetkőzve szövetséget formál azon nyomban, pedig Marcus a lányokat szereti, Charlie meg Marcust. Igaz, kétszemélyes szövetséggel nemigen lehet Survivort nyerni, de a duplarész végére csatlakozik hozzájuk Jackie és Corinne is, így már négyen vannak, és kinézik maguknak Bobot, a gyökér fizikatanárt is, hogy a kiszavazásoknál meglegyen a többség.

A Fang ennek a szöges ellentéte, így menten érdekesebb: nincs igazi vezető, így mindenki tekereg magában, elefántszart keresnek és hasonló mulatságok. Michelle és Ken közel kerül egymáshoz, de a csaj rajta kívül tulajdonképpen senkivel nem beszél, és szerinte a törzse tagjai a leghülyébb embere a földkerekségen. Ez az, kislány, úgy látszik, te sem akarsz sokáig itt lenni. Ken ennek nem örülne, mert kezd belezúgni a csajba, akinek a Survivor történetében először nem csak a melle és a feneke környékét kell kikockázni, hanem az elsődleges nemi jelleget is, soha nem akarom megtudni mi lóghat ki a parányi bugyiból. Gilian Randy agyára megy a sok pofázásával, és úgy általában mindenki rosszkedvű, és nyomott, szövetséget eszük ágában nincs kötni egymással. Az első challenge-ben agyonvágták őket, de ez nem zavar senkit, "győztesek vagyunk", mondják.

A Fang első éjszakája elég mozgalmas, mert elefántok rohangálnak a közelben, illetve azért, mert Randy a sötétben neki bír menni a kunyhónak, és kicsattan a feje. Az éjszakai felvételen konkrét zombifeje van, királyság. Újabb Survivor-rekord: az első epizódban 16 évadon át nem volt még szükség dokira, most igen, bevarrják a fejét a marhának. Reggelre Michelle nagyon készen van, mert az éjszaka hideg volt, ő meg max. 40 kilót nyom vasággyal-pattanásal együt (van a fején bőven), így indulnak az első immunity challenge-re, ami előtt Ace jógaórát tart a Kota arra fogékony tagjainak. Paloma nyíltan kiröhögi, máris neki drukkolunk. A challenge egy akadályversenyes-puzzleösszerakós izé, először rohanni kell, utána gondolkodni, így a Fang kettős hátrányban van, és ki is kapnak. A Kota megkapja az obligát tűzszerszámot, a Fang mehet haza üres kézzel.

A Fang otthon ismét ott tart, hogy ők a győztesek, megáll az ész, esélyük nem volt a győzelemre. Elkezdődik az ujjal mutogatás is, és nem a hótthalálosan idegesítő és lassú Gilian, hanem Michelle lesz az első számú közellenség, a vezetői pozíciót senki nem hajlandó felvállalni, mert aki sokat pofázik azt menten kiszavazzák. GC ki is jelenti, hogy mivel neki ott az individual immunity, leszarja az egészet, ez a törzs szerintem egy challenge-t nem fog megnyerni a játékban. Michelle nem segít saját helyzetén azzal, hogy elvonul az erdőbe szomorkodni, így az esti kiszavazásra úgy érkeznek, hogy túl sok kérdés nincs: Michelle fog távozni. Jeff a törzsi tanács alatt két perc alatt rájön, hogy ezek életképtelenek, és addig manipulája a beszégetést, míg GC-t meg nem választják vezetőnek, habár a csávó szemel láthatóan nem akar az lenni. Michelle-t kiszavazzák, szevasz kislány.

A táborba visszaérve a Fang tagjai még abban sem tudnak megegyezni, hogy ki gyújtson tüzet, vicces nézni a kínlódást. GC aztán bevállalja a tűzcsiholást, happy times. A másik oldalon mindenki szereti egymást, mosolygás és kedveskedés, annyira negédesen giccses az egész, hogy hányinger jön az emberre. Charlie szerelmet vall Marcusnak, anyám, borogass. A Fang mindennapjai abból állnak, hogy GC elmondja, mit kellene csinálni (kaját gyűjteni, vizet hozni), amire mindenki csak néz, haggyámá' bazmeg, nem megyek sehová. A leglustább Crystal, az olimpiai bajnok, aki pofázni nagyon tud, de nem csinál semmit - Randy is hasonlóan jár el, de neki ez a terve: végignézi, ahogy a többiek tönkreteszik magukat.

A harmadik nap éjjelén GC, a Fang vezére úgy dönt, hogy neki mosnia kell, így hajnal három felé felkel, és miközben a többiek alszanak és békésen horkolnak, ő elkezd mosni a kunyhóban, mire mindenki felkel és ideges lesz. GC azonnal lemond a vezetői posztról, a Fang fejetlen csirke ismét. Gilian megjegyzi, hogy éjjel talén aludni kellene, mert challenge jön, de kiröhögik. Jön az újabb challenge, amire a Fang kifestett arcca érkezik, majd jól beszarnak tőle a másik törzs tagjai, mi? A feladat az előző afrikai évadból ismerős nagy golyó feltaszigálása egy dombra, közben három kulcsot is össze kell szedni, majd kinyitni valami kaput. A jutalom: horgászfelszerelés, illetve a vesztes törzs egy tagja megy az Exile Island-re, ami itt nem sziget, de ez senkit nem érdekel. A feladatot (termszetesen) a sárga Kota nyeri meg, Dan, az ügyvéd megy száműzetésbe.

Dan drága olyan egyszerű, mint a kocka, a Hidden Immunity Idol hollétére vonatkozó utalást totál félreérti, és teljesen máshol keresi, mint kellene. Ebben az évadban lett volna lehetősége mást is választani: ha nem akarod az Idolt, választhatsz egy kényelmes kunyhót, benne kajával. Dan 10 perc elteltével már bánja, hogy nem ezt választotta. A Fang többi tagja otthon ismét konstatálja, hogy ők nyertes típusba tartoznak, ilyen nincs. Nem látják, mekkora lúzerek? A kiszavazás előtt Randy úgy van vele, hogy valamit tennie kell, hogy ne legyen célkeresztben, így a szemüvege szárából horgot fabrikál, amire rákötik GC cipőfűzőjét és fognak is pár halat (na nem annyit, mint közben a másik törzs a rendes eszközökkel), öröm, bódottág, de csak addig, míg Dan vissza nem ér a táborba. Mert gyanúsan viselkedik. Szerintük nála az idol.

Gilian ennek az akciónak a kiagyalója, mert tudja, hogy őt fogják kiszavazni, így egy kétségbeesett ksérletet még tesz a szavazás befolyásolására, de sikertelenül: amikor a tribalon Dan kiborítja a cuccát mindenki szeme láttára, neki annyi. Ki is szavazzák, jövő héten újabb kaland.

Címkék: survivor
11 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

WUTM 2008.09.30. 18:32:33

éljen, éljen, van survivor HV :-))
én eddig mindenkit utálok, mindenki köcsög, és úgy viselkedik, mintha nem láttak volna még Survivort.

csak két megjegyzés: Athénban nyert aranyat Crystal 2004-ben, és olyan nincs, hogy 400x400 méter, bár totál vicces lenne!!! :-)))
(mondjuk mennyire béna már, hogy nem tud felfutni egy dombon, még az öreg nő is lehagyta!)

Midaga 2008.09.30. 20:27:30

- Hálistennek bedőlt az összes prekoncepcióm. Nem a szokásos tengerpart, inkább a kínai táj, hálleluja.

- Két favoritom Randy és Marcus. Randy elsőre sötét köcsögnek tűnt, másodikra is, de a szimpatikus fajtából. Tuti merge esélyes, csak bírjanak addig legalább egy védettséget nyerni. Vagy a kötelező kavarásnál kerüljön a kevésbé loser törzsbe. Marcus maximum pofára Colby, nekem tiszta Yul utánérzés az eddigiek alapján, de mivel a szerkesztők az idő 80%-ában a kétségtelenül érdekesebb Fanggal voltak elfoglalva, akár még tévedhetek is.

- Már miazhogy ne írjuk le valakit, mert homokos? Mintha a Survivorban nem lenne kifejezett előny. Nem jut eszembe évad, amelyikben ne végzett volna az obligát meleg valahol elől. Még minden idők leghülyébbike, Chet is majdnem a mördzsig vitte, ha nem kapálódzik ellene kézzel-lábbal.

- Michelle kikockázásának megfejtése: cameltoe. Mérmégismiregondoltál? (Á propos! Az eddig kiadott DVD-k is ki vannak kockázva?)

WUTM: bocs, de tévedsz. A 400x400 méter Sydney óta hivatalos. Az átlót futják le.

Lyana 2008.10.01. 03:48:51

"mindenki tekereg magában, elefántszart keresnek és hasonló mulatságok" :DDDDD

Randy a kedvenc, remélem sokáig marad!

A buzikat eddig se bírtam (kivétel persze Hatch), de a mostani fairy messze a legidegesítőbb mindközül.

gastro, missing in action 2008.10.01. 10:20:56

háhá végre!!!
a táj fasza, mondjuk azt vártam, hogy a futócsaj lábát majd bekapja egy kroki, mert volt olyan vágás, hogy láblógatás a vízbe-kroki-láblógatás közelről-kroki vízalábukás snittek váltották egymást, de sajnos nem! :-)

A jellemzően okos ügyvédgyerek meg faszán elkezdett ásni egy 1x1-es lyukat, a "kráter" helyén, hát kicsit be is szartam a röhögéstől - akkora sötétség van bennük...

Tényleg sixx, The Amazing Race is most kezdődött, abból nem lesz hogyvolt?! Ott is tudnak surgyelán szereplőket összeszedni, bár ez Ámerika itt minden lehetséges - főleg surgyelánok lakják...:-)))

gastro, missing in action 2008.10.01. 11:10:10

fasza lehet öltöngatya + ingben végignyomni az egész 39 napot :-)
(márha eljut odáig..)

WUTM 2008.10.01. 12:06:22

Midaga, én nem értem, mit értesz az átló alatt, de az tuti, hogy pl. az olimpián 4x400-at írtak ki, én nekik hiszek, hiába kínaiak :-))

sixx · http://comment.blog.hu 2008.10.01. 12:15:33

jóvanmár, elkúrtam. javítva.

Midaga 2008.10.01. 18:38:16

WUTM, lehet hogy akkor épp aludtál, de Pekingben is volt 400x400 átló, műfüvön futották és a görög hatos váltó nyert. Majd megkeresem a youtubeon.

gastro, missing in action 2008.10.10. 18:37:30

Na mi van, vége a hogyvoltnak survivor szinten?! :-)

sixx · http://comment.blog.hu 2008.10.10. 19:17:16

nincs, csak el voltam havazva,. vasárnap fent lesz a következő.
süti beállítások módosítása