Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bűnök és szerelmek - 1x12

2013. január 23. 15:01 - Alice Page

Élmény a négyzeten, mondja nekem a tv2, ahol mostanában új szelek fújnak imázsilag. Fő csapásirány a nép teljes elbutítása – mutatja ezt nem csak ez a förtelem, meg a másik, ahol kvázihülyék, akarom mondani amatőr színészek bohóckodnak órabérben, hanem például az a tény, hogy még a Mokkát is hírműsorként próbálják nekem eladni. Ha megnézel 10 percet, rájössz, hogy a műsor értékes hír/perc mutatója alacsonyabb, mint a műsorvezetők értelmes mondatainak száma interjúztatás közben, pedig az is a nullához konvergál.

12.intro.PNG

Mire ezt elmondtam, túl is vagyunk az emlékeztetőkön, és megindult a történetfolyam. Lorenzó és Frenki máris tettekre készül, és ehhez Serifet hívják segítségül. Nyalják a seggét egy darabig, hogy milyen régóta ott dolgozik, meg hogy milyen jól ismeri a helyzetet, míg végül kilyukadnak oda, hogy ezt a Rómeót csak el kéne tángálni. A Pádre az anyjuk halála meg a sebesülés óta olyan kis szentimentális lett (jelezném, még nincs 24 órája, hogy az események ott a pincében ilyen szomorú fordulatot vettek), és ez nekik nincsen ínyükre. Serifnek olyan buliba kell belevinnie a srácot, ami után magától veszi majd a kalapját.

12.4.PNG

Szöszi, a frissen kinevezett mentorok összes jogos büszkeségével tesped a raktárban – okkal – megtalálható, állati hámszövetből manufakturált kereveten. Mellette hű társa, Zénó, aki értékes tanácsokkal, és építő jellegű kritikával látja el a dobozokat pakolászó Rómeót, úgymint: „olyan gyenge vagy, mint Quasimodo hátúszásban!” Írásban ezt már nem merné így megtenni. Szöszi nevelői álláspontja az, hogy Rómeó majd most megtanulja, mi a munka, és semmiképpen nem lenne üdvös, ha a ketrec rázná a majmot. A két bölcs tanítómester még néhány jó szóval serkenti az új Bodzás munkakedvét, valamint segítségüket is kerek-prec megtagadják tőle – hadd acélosodjon az a jellem!

12.2.PNG

Ismét városkép, valaki megmagyarázhatatlanul vonzódik a füstölő kéményekhez, kezeltesse, azt javaslom. Megérkezünk az intézetis csudalakba, Kira éppen paradicsomot kockáz. Kevin hazatérve azt kifogásolja, hogy húga nem a kondiban lazul, de a lány idegrendszerét úgy leharcolták a gyökér ügyfelek, hogy már lazulni sincs kedve. Értem. Kevin értekezletét lemondták, így egyéb fontosságokkal tudta eltölteni a napot, amiről éppen beszámolni készül, amikor becsörtet Fruzsi, aki az előző részből adódó sérelmeit magával hozta ide is. Annyi nyomora van ennek a lánynak, hogy a fejlődő országok közös segélyegyletet hoztak létre a megsegítésére, mert ez már nekik is sok.

12.5.PNG

Eközben a Bodzás ifjak agyviharzása továbbra is zajlik. A gonoszok nem máshová, mint a Böllér tesókhoz küldenék tárgyalni Rómeót. Ez a pokol összes bugyrainál rosszabb hely lehet, mert az amúgy erős idegzetű Serif levegőért kapkod, és faterra hagyná a döntést. De hiszen őt elvakítja a családi gyász, replikáz Frenki. „Az lehet, de süket még nem vagyok”, gurul be a képbe az emlegetett, aki a furkálódó nyomorultakat is Szöszi keze alá fogja juttatni, ha a nem változtatnak a világnézetükön. Serif itt az egyetlen, aki tudja, ki itt a főni, ki is lesz mindenki baszva fizetés nélküli gyakorlatra! Azúristenitneki. A két vitéz el is kussolt nyomban. Álljon itt egy közeli Serifről, a Hónap Dolgozójáról.

12.1.PNG

Fruzsi össze van roppanva, hangja el van csukolva, Kira meg fel van mérgelve. Miután a szerencsétlen félkesztyűs szőke beszámol a történtekről, Kevin pedig összefoglalja ugyanazt, a gyengébbek kedvéért, Kira óriási kirohanást intéz a lány ellen: hogy képzelte azt, hogy leül egymillióval kávézni a parkban, pláne egy olyan csajjal, aki az intézet legzűrösebbje volt? Gondolom, nagy harcban szerezte meg a címet Valtertól, aki az előző részig birtokolta azt. Kira Kevint teszi felelőssé, amiért nem kísérte el Fruzsit, és emiatt nem tudnak most hitelt törleszteni. Nem adok neki 5 percet, ezek is eladják kurvának, az hétszentség. Kevin védi a védhetőt, Kira közben ajtót csapkod, Fruzsi pedig bánatában világgá megy, de ezt majd csak később tudjuk meg.

12.7.PNG

Újra Rómeót láthatjuk, akinek a helyzete az elmúlt 10 percben sem lett rózsásabb. Már nagyon sok dobozt odahordott az ajtóhoz, közben a keréktárcsákból és gumiabroncsokból készült ügyességi akadálypályát is ügyesen teljesítette. Szösziék tovább polírozzák a kis önbizalmát tőlük megszokott szívmelengető módon, majd eszükbe jut elmenni a furgonért. Ezzel lehetőséget teremtenek Rómeónak egy kis összezuhanásra, és a múlton való vetyengésre.

12.6.PNG

Fekete-fehérben felidézi, ahogy egy hideg téli napon megismerte Pumi feliratú pulcsiban közlekedő szerelmét. Blanka aznap épp kizárta magát a rendőrlakból, és Rómeótól próbált pajszert kérni a parkban. Intelligens és romantikus megoldás. Szerencsére a srác kapcsolt: a rendőr kéglijét felnyomni nem menő, de a csaj erre létrát akar az építkezésről, ahol hősünk árbájtol. De sajnos Rómeót kiközösítették a többiek, mert ő verseket olvas ebédidőben, nem pedig sörözik. Ki hitte, Blanka is imádja a verseket! Szikrázó tekintetek, szinte érzed, ahogy a feromonok betöltik a levegőt. De sajnos lejár az ebédidő, Rómeónak mennie kell. Utolsó szendvicsét az éhező luvnyának adja, ne korgő bendővel fagyjon halálra. Cserébe a nő füzetet ígér az ifjú titán költeményei számára. A rideg valóságba visszatérve Rómeó azonnal hangüzenetet hagy szíve hölgyének.

12.8.PNG

Kira a szobájában duzzog, de csak addig, amíg Kevin utólag fel nem homályosítja az akció mibenlétéről és a megszerzett pénzt is megmutatja neki. Emlékezteti Kirát arra, hogy ha nem bízik benne, akkor semmire nem mennek, ellenkező esetben bármire képesek. Kira később a konyhában azon kezd el túrázni, hogy miért pont Szandrával kellett dolgoztatni. Hamar kiderül azonban, hogy Szandra bármikor elérhető, olcsón és jól dolgozik, ezt is potom 40 rongyért vállalta. Ez valami népmesei varázsszám lehet, mint a három meg a hét, mert szegény Fruzsit két napon belül kétszer adják el ennyiért, azért ez elég nagy szívás.

12.9.PNG

A keményen melózó Rómeóhoz megérkezik régen látott édesapja. Le is vannak teremtve helyből, hogy miért nincs még a motyó a furgonban, hogyarézangyalát. Szöszi elnyekegi, hogy ő eddig csak Rómeóval foglalkozott, igaz-e Rómeó?! „Ne állj ki mellettü!” mondja a Pádre, beleegyezésnek értelmezvén a tényt, hogy Rómeó egy kurva szót sem szólt. A nap bölcsessége, írjad, mondom: „a sleppnek nem nyalunk!” Ezt követően dolgozott is mindhárom legény szaporán, és a furgon indulásra készen állt. Bodzás nem engedi el Rómeót tárgyalni, helyette Serifet kéri, adjon neki keményebb melót. „Jó alapanyag, igazi Bodzás”. Rá is baszott a kis pacifista, amikor közlik vele: meg kell vernie valakit, aki tartozik a klánnak. Megriad a kismókus, aszongya, eddig mindig csak engem vertek. Hiába röhögi Serif körbe támogatólag, nem sokat javul a közérzete.

12.12.PNG

Fruzsi elveszettnek érzi magát a padon, amin ül, ezért gyorsan el is iszkol onnan. A mesélőtől megtudjuk: tervei vannak a jövőt illetően, ha már ilyen szarul mentek a dolgai eddig. Meg sem áll egy bárig, ahová még Valter irányította el. Csodálkozom, hogy éles esze révén a csajt még nem részesítették valamilyen tudományos fokozatban vagy kiadósabb verésben, ugyanis figyeled: eddig Valter minden szava átverés volt, ezért ahhoz az ürgéhez (bizonyos Janóhoz) fordul, akit ő javasolt neki. Meg is érdemli, ami ezután következik. Pultos szeretne lenni a szentem, de Janó egyből vetkőzésre szólítja fel. Ez a birka futás helyett ledobja a kabátot és a pult mögé lép mosogatni, mire Janó és a billiárdozó törzsi kinevetik és elmagyarázzák neki, hogyan is értették ezt a vetkőzős témát.

12.13b.PNG

Lehet, hogy feladok egy lottót a hármasért, mert bár nem Kiráék adták el, Fruzsiból a következő részben újra könnyen prosti lehet – kivéve, ha JanóManó megijed az üvegnyaktól, amivel a felbőszült Fruzsi a testi épségét fenyegeti. Hülye, aki nem hagyja ki.

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Akármi Áron 2013.01.23. 15:57:50

Essenem vót rossz,köszi és még új népies(?) szóval is gyarapodott a készletem....."múlton való vetyengés". Melyik tájegységről való vajon?
(Alice, a lottó hármas mehet, a négyes-ötös már foglalt, jelzem!:DDD)

Fehér Folt 2013.01.23. 18:16:54

@Akármi Áron: kibaszott rémisztő a profilképed, vágod?

Akármi Áron 2013.01.23. 22:01:03

@anyádnak Én tolom: én ragaszkodom hozzá, ha nem nagy gond. Mindenképp.
Nekem semmi bajom a te nickeddel tudod, mert egyszerűen lesz@rom, maradjunk ennyiben és hess.

mézescsók 2013.01.24. 10:16:05

Esküszöm, eddig azt hittem, hogy ebben is amatőr szereplők játszanak! Már éppen felvetődött bennem, hogy ügyes: a TV2 már a második műsorát készíti szereplési vággyal küszködő sorozatfüggőkkel!

Mitya Ivanov 2013.01.24. 10:21:21

@mézescsók: részben amatőrök a szereplők.
amúgy szerintem ez jó nézettséget produkál, dolgozik az uhrinB és a Korda faktor

Ditti82 2013.01.24. 15:24:49

Na ez is sírva röhögős. :D
süti beállítások módosítása