Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Dallas 2.0 1x04 - Titkok és hazugságok

2012. szeptember 13. 13:00 - Chat Géza

Összegezzük, az volt eddig, hogy Jockey és Johnny koalícióra léptek, hogy közösen toljanak ki Bobbyval. A sikeres projekttől megrészegült Lobell, a pénzéhes ügyvéd egyből vérszemet kapott, így az eddigi kétmilliós hallgatási díját öt millióra emeli hirtelen, mert ő már csak ilyen jó fej. Christopher megoldotta a hidrát bizbaszt, de tökmindegy, mert ugye Bobby apu már rég eladta Southforkot. Ennyi.

1.jpg

Megint ütős kis szexszel nyitunk, megint Christopher püföli Rebeccát,… háde héló, háde nemá. A latin lover Elenát gyűri maga alatt. Na, jól van ám, ébredjünk csak fel, de kurva gyorsan! Christopher felriad, persze, hogy csak álmodta az egészet, hisz a holtomiglan holtáiglan Rebecca fekszik mellette az ágyban. Míg a házasok henyerésznek, addig Johnny és a kedves papa, vígan szövögetik sunyi kis terveiket. Jockey megdicséri a fasza kis fröccsöntött fúrótornyot Johnny asztalán, majd elkezd a magánéletében guberálni. Oszt, hogy megy mostanában a baszás? Hát az Elena hajó ugye elúszott, Marta meg jobban tapad, mint egy kétoldalú ragasztó, szóval az is felejtős. Na de miért is fontos ez? Azért mert Lobell fiát már kétszer elkapták drog birtoklás/fogyasztásért és ha lenne egy harmadik ilyen alkalom is, az bizony igencsak jóságos lenne a tekintetben, hogy Lobell örökre befogja a bagólesőjét. Ehhez viszont kell egy könnyűvérű/ledér lelkületű szép hölgy, aki felülteti Lobell fiát a szopóágra. Ha nincs ló, jó Rebecca is. Johnny fel is hívja hirtelen, hogy azonnal beszélniük kell. (merthogy ő tudja ám, hogy ki küldte azt a bizonyos szakítós emailt.)

2.jpg

Jockey a saját, jól bejáratott magánkopójával meetingel és vázolja a szitut. Igaz, hogy úgy volt, hogy családban marad a dolog és a pici fiammal fogjuk közösen ügyezni Southforkot, meg minden egyéb lófaszt, de rohadjon meg ott ahol van. Fotózzad le szépen, ahogy Elenával vidámkodik, azt majd jól Marta orra alá dörgöljük, és máris a mi csapatunkban fog játszani. Egyszerű ez, mint a vonatfütty.

3.jpg

Christopher a hajnali tyúkszaros levegőtől elborult aggyal, csipás szemmel vagy kismilliárd marhát terelt be a karámba, szóval flamós ez a tesó elég rendesen.  Bobby is végigtrappol tehénszaros csizmával a nappalin, hogy nyomasson egy fasza kis vajas brióst. Pakolni kéne, de még annyi meló van a csűrbe, hogy jáááj. Majd az asszony bedobozol szépen. Elena is megérkezik. A befektetők durván rácuppantak a hidrát szabadalomra, amit tegnap éjjel sikerült megálmodni ugye. Na, aszongya, ez szar, ez kevés, hmmm ez egész húsos lovettát ajánl. Christopher észbe kap, mert már majdnem lenyalta Elena arcáról az alapozót, meg az asszony pajti is pont leszambázott a lépcsőn, így a kínos pillantásokat megelégelve Christopher inkább kimegy kertbe megszögelni a kerítést, de hogy minek, ha már úgyis eladták? Nem érteni én eztet. Bobby is megy utána, mert érzi az apa-fiú beszélgetés szagát a levegőben, vagy csak a bejárónő fingott? Mindegy. Ann-nek meg a keze járjon ne a szája, mert még rengeteg doboz vár még rá, na meg a búcsú BBQ is kurvára a nyakukban liheg.

4.jpg

Jockey – Korda Györgyre emlékeztető mozgással – becsoszog Samantha irodájába, hogy újabb bók- és nyáltengerrel árassza el, na meg hogy hozzábassza Ellie néni gyöngysorát, de az öröm nem tart sokáig, mert Cliff Barnes is betoppan, és innen nagyon úgy néz ki, mintha Samantha irodájába rendezték volna meg a hatalommániás vén kurasszók találkozóját. Farok- és fúrópisztoly méregetés helyett Cliff a pénztárcájával páváskodik, így pár fölösleges milliárd dollárjával jogosan nyeri az utolsó szó párbaját, és rabolja el egy ebéd erejéig Samanthát. Johnny is ügyezi a maga kis dolgát Rebeccával. Egy elhagyatott raktárnál találkoznak.  Érkezik is Rebecca a maga elbaszott vasaló nyom alakú, Harry Potter hegtetkójával. Most elmész szépen Lobell fiával drogozni, vagy mesélek Christophernek egy vicces kis történetet egy emailről, ha érted mire gondolok. Rebeccán nem látszik ugyan, de szerintem érti, hogy mi itt a zsarolás tárgya.

5.jpg

Johnny egy kocsmában piázik délután kettőkor, ami nyilván nem főbenjáró bűn, de azért no. Egy sör mindig belefér. Elena érkezik, és jól szóvá teszi, hogy mekkora kocsmatölteléknek néz így ki, inkább jöjjön fúrni. Mármint olajt. Elmennek valami vén szatyorhoz, akinek a földjén akarnak fúrni. Az öreglányt simán kenyérre kenik, már csak a matek van hátra. Johnny a fúró csapot nézi, vagy mi a halált, majd a locsolócsövet megfogva pajkosan lespricceli Elenát. Az ölelkezésbe fulladó puncin spriccelős játszadozást pont sikerült lefotóznia a madárfészek fejű magánkopónak, aki hívja is Jockeyt, hogy végre van valami a gyökér fiadról, nem hiába basztam egész nap a rezet. Bobby megértő beszélgetést próbál kezdeményezni, de Christopher csak püföli, kalapálja azt a rohadt gerendát és mire Bobby belekezdene egy mélyen tanulságos történetbe, hogy mi volt, amikor elvette Annt, na akkor farol be egy terepjáróval valami munkásember, hogy az egyik tehén szülne, de nem megy az olyan könnyen, szóval ha egy mód van rá Bobby bácsi, akkor most hagyni kéne a francba a kerítést és jönni kéne segíteni.

6.jpg

Bobby könyékig turkál a tehénben, mire Christopher is megérkezik, hogy kiöntse szíve minden búját,s baját. És ugye nem is lehetne alkalmasabb időpont és helyszín erre, mint egy vajúdó tehén fölött megbeszélni, hogy Elena vagy Rebeca közül hogy válasszon, hogy ne kerüljön két szék közül a pad alá. Bobby a legjobb tanáccsal szolgál, amit egy apa csak ilyenkor mondhat. Fiam, ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz, amit akarsz. A tehén felbőg. Nem jó neki éppen. Itt az idő. Bobby nekivetkőzik, karóra le, gyűrű le, na lássuk azt a kis borjút.

7.jpg

Jockey és a magánkopó a félhomályban dörzsölgetik a tenyerüket, hogy micsoda képek lettek ezek ecsém, ezzel aztán lehet zsarolni édes egy komám. Úgy biza. Rebecca is elhatározza magát. A házassági fotóra nézve, a szerelem égisze alatt úgy dönt elmegy, és jól lépre csalja Lobell fiát. Elena és Johnny a kocsiban beszélgetnek, hogy milyen szép napunk van nemdebár, de a szerelmi ágyat továbbra sem kéne megosztani. Egy darabig még nem lesznek ők baszópajtik az hót ziher. Johnny haza takarodik, de úgy tűnik, hogy vagy nem zárta be maga mögött az ajtót, vagy a mániákus depressziós Marta várja őt egy szál csöcsben. Utóbbi. Kis féltékenység, hogy mi a fasz vót eddig, Johnny azt hazudja, hogy a bárban piázott a haverokkal és azért nem vette fel a telefont, és csak úgy simán megfeledkezett az időről. Jaaaa. Akkor nincs harag, mert a nőnek hülye az agya, és úgy bünteti Johnnyt, hogy vesz neki egy böszme drága karórát, hogy többé ne feledkezzen meg az időről, vagy ahogy a Titanicban mondták „hogy minden nap számítson.”

8.jpg

Rebecca elment a drogos gyűlésre ahol Lobell fia a főfasz, és ugye elég egyértelmű, hogy négyszemközt kellene beszélgetniük. A fickó kocsija kiváló hely Rebecca állelki nyűgeinek meghallgatására. Hol egy Golden Globe amit hozzávághatok, de tényleg. Durr, bele a közepébe, drogozni kéne, hogy túljussak ezen a lelki megterhelésen, mondja Rebecca. Ühüm. Ez nem megoldás te lány. Lobell fia már jó útra tért és köszöni szépen nem kér drogot, mert már nem olyan önző fasz, mint régen, hogy napi 24-ben csak magára gondoljon. Van neki egy szerelme – HOPPÁ! Némi átfedést érzek felfedezni – és soha nem okozna neki csalódást, bla,bla,bla, érzelmes maszlag. Rebecca, jól van akkor, nem kell a drog. Az otthon melegében meg a jó fej tesó, Tommy telepíti Christopher gépére a kémprogit, hogy jól ellophassák a hidrát-szabadalmat. Áhá! Szóval pénzért jöttek ők ide. Rebecca lemondja a bizniszt Johnnyval, de nem kell sokáig búslakodnia a kis ficsúr Ewingnak, mert pont ott van mellette Marta, aki helyből könnyítene bárkin, csakhogy Johnny büszke legyen rá, és szeresse végre. Majd ő elintézi ezt a Lobell gyereket. Patakokba fog folyni a drog, apukám!

9.jpg

A csűrben még mindig megy a dráma, hogy mi legyen a borjúval, de ide állatorvos kell, mert úgy néz ki, hogy farfekvéses a gyerek, az meg úgy elég köllemetlen, és bizony az anya nem is fogja túlélni. Egy kis vágás, a vérfürdőből kimaradunk persze, és azt látjuk, hogy Christopher kiengedi a kisborjút, egy másik felnőtt tehén is bekúszik a képbe, de ne szopjad be, ez nem az, amelyik őt megszülte. A kedves mama már rég az örök vadászmezőkön legel. Jó lesz ez pótanyának. Itt is egy átfedés a lelencgyerek Christopher tekintetében. Bobby meglapogatja fia lapockáját. Jockey tovább keveri a szart, elülteti a bogarat Elena fülében, hogy ha már egyszer szerelmesek voltak, meg most úgyis jól megy a biznisz johnnyval, akkor igazán nem lenne gond, ha őt hozná magával a délutáni BBQ-ra. Jockey Samanthával ebédel, és a régi nagy szerelem mámorában, Samantha elég furcsán reagál Jockey ’kapcsolatuk újrakezdésének’ hatszorosan lepecsételt, jóváhagyott, megvétózott és az azt fellebbező indítványára, vagy csak továbbra sem tudja kontrollálni arcizmait. Tudja a fene.

9,1.jpg

Christopher zöld ágra vergődött végre és egy pénzes borítékkal a kezében kiadja Elena útját. Úgy a legjobb egy ilyen érzelmi szálat elvarrni, ha közben faszságokat vágunk a másik fejéhezz. Azért mert egy törtető ribanc vagy azért bazmeg. Johnny már kap is egy SMS-t, hogy leszel-e a párom a BBQ-n? Hát persze, hogy igen. Johnny már dicsekszik is apának, hogy mennyire ügyes volt. Jockey meg ugye meglepődést színlel. Tényleg? Jössz a búcsú bulira? Nem is hittem volna. Hát ez remek. Ő is megy majd, csak még elintéz valami kicsit sem sunyi és semmiképpen sem aljas dolgot. Marta pezsgővel harapja az agybajra kapott gyógyszert. Csöngetnek, de nem a fiatal és sudár Johnny áll az ajtó előtt, hanem az eggyel öregebb és aszottabb kiadású Ewing kacsintgat rá a Gálvölgyis szemöldök alatt. Na, mi van mi? Nem engem vártál mi? Hát nem éppen. Akkor ezt skubizd te lány. Marta nem annyira örül az Elenával készült fotóknak, mint amennyire igen, ezért menten agyfaszt kap nagyjából, de azért még odaadja a Lobell fiával készült party fotókat, amin mind a ketten totál kiütve fekszenek valami lepukkant útszéli motelszobában. Ennyit arról, hogy mit meg nem tesz Johnnyért és a z ő méretes ’szeretetéért’ és figyelméért (faszáért persze). Ez van, ezt kell szeretni. Gyere, basszuk át közösen a fiamat, meglásd jó buli lesz.

10.jpg

Jockey beköszön Lobellhez, aki amúgy sem örül a viszontlátásnak, nemhogy a képek láttán. Megtesz mindent, amit csak akar, átírja a szerződést úgy, hogy Johnny ne kapjon lófaszt se, vagy hogy pont azt igen, pont bele a seggébe. Csak egy ígéretet kér, hogy a fiának nem lesz semmi baja, de Jockey se hall se lát Dömötör, nem mond semmit, csak kilép az irodából.

11.jpg

A BBQ igen fasza. Megint minden szemetet Southforkra hordott a szél, szóval Luccy meg Ray is pont itt vannak helyszínen. Szól a kantri, Bobby is mond egy nagyon sablonos beszédet, hogy igaz, hogy Southfork nincs többé, úgy ahogy eddig volt, de az élményeket, az emlékeket soha senki el nem veheti, mert ez a hely mindig is ott lesz mindannyiunk szívében. De most utoljára basszunk be úgy istenesen. Rebecca igencsak tipródik, hogy mi legyen, mert vagy Johnny borítja Christopher nyakába a fostos bilit, amiben nyílván nem lesz köszönet, vagy ő áll oda délceg ura elé, boci szemekkel és bevallja, ő küldte a szakítós emailt. Christopher is mutatni akar valamit a lánynak, úgyhogy elrángatja messze a néptől. Nézd csak azt a borjút! Persze, hogy szép, de ki a faszt érdekel ugye. Nagy levegő és Rebecca már kezdi is. Az email, amit két éve… amiben Elena azt írja… hogy menj az anyádba… nos, azt…CSAK A KÖVETKEZŐ RÉSZBEN TUDJUK MEG, HOGY MI VAN VELE.

Rebecca vajon bevallja az igazat a levéllel kapcsolatban? Tényleg ő írta azt a levelet, vagy ez is a bátyja sara? Ha nem, akkor kire fogja kenni ezt az aljas tettet? Johnny vajon megtudja a következő részben, hogy a kedves papa átvágta? Elena lelufizza Johnnyt, amiért olyan jó olajkereskedő? Hova a vérbe fognak költözni Bobbyék? Van e még ilyen érdekfeszítő kérdés a tarsolyomban? Esmeralda visszanyeri látását a következő részben? Tono megtalálja a homok titkait, vagy továbbra is düddő marad? Pauláról kiderül, hogy ő valójában Paulina? És elmegyek-e végre már a jó édes anyámba? A következő héten kiderül.

Címkék: dallas
10 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mirage1 2012.09.13. 18:53:37

még, még, érdekfeszítő kérdéseket !! :)

Rose Madder 2012.09.14. 11:37:34

Jesszus,micsoda összefoglaló :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.09.14. 13:56:47

Ez tetszett! Ámbár a részt nem fogom megnézni, mert rohadtul irritál a sorozat, semmi pozitív hangulata nincs:(

9Kitti2 2012.09.14. 20:07:15

ja amúgy a sorozatot én sem nézem, mert 1)nincs rá időm, 2)annyira nem fogott meg, viszont a hogyvoltok rendre olyan faszák, hogy muszáj elolvasnom őket! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.09.15. 07:09:31

@Chat Géza: oh, most meg még a májad is hízik, de nem baj, hátha inspirál :P

@Pácsó Ármándó: igen, így legalább megtudom, hogy mi volt benne, megjegyzem, hogy közben a klasszikus, régit csak megnézem, amikor csak tudom :)

Pácsó Ármándó 2012.09.15. 13:30:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős: Bár a Dallas sorozatot nem követem, mert távol áll tőlem, mint Felbsztől a Jégkirálynő és a hogyvoltjára is csak enyhe inspirációs ráhatással vagyok, azért még boldogsághullámok fodrozódnak öreg lelkem partjain hogy: Igen! Dr.Dorothynak bejött az élet!

@Chat Géza: Legalább egy férfi nézi közszolgálatilag :-)

Mitya Ivanov 2012.09.18. 10:36:59

bevallom, nekem annyira egyformák a sorozatban szereplő nők, hogy még most sem állt össze a kép, hogy ki kivel kúr és kivel kavar, kinek melyik nő a törvényes partnere, és kivel csinálja titokban.
De majd belejövök.
nekem is az a véleményem, hogy túl sok az átbaszás, az átverés, mintha a forgatókönyvírókat venezuelából hozták volna és megitattak volna velük egy üveg viszkit. Engem a Szökésre emlékeztet, abban voltak ilyen erőltetett fordulatok

candyperfumegirl 2012.09.20. 21:33:16

Ez ismét zseniális lett, már rohanok is olvasni a következőt! :)
süti beállítások módosítása