Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Csajok 1x07 - Welcome to Bushwick a.k.a. The Crackcident (Üdvözöljük Bushwick-ban, avagy A Raveület)

2012. július 18. 13:00 - Chat Géza

Marnie most is csak picsogni tud, hogy elkésnek egy buliból, de Jessa – aki úgy néz ki, mintha a nyakába húzott volna egy struccot – egyből helyre rakja, hogy egy kibaszott rave buliból nem lehet elkésni, kapjál már a fejedhez ember. A további hiszti már csak azon megy, hogy úristen csak Charlieval ne fusson össze. Jessa kap egy SMS-t egy idegen számról, hogy árulja már el hol tartózkodik éppen, mire a lány gondolkodás nélkül megadja a pontos címet, hát itt bazmeg. Bejutnak az elhagyatott gyárépületbe, Jessa megcsöcsörészik egy bekészült csajt, Marnie meg Hannah szokás szerint buli fúró, karót nyelt öregasszonyokként kezdenek feszengeni. Nézd már, ez Shoshanna. Na, ő sem bulizza halálra magát, csak a falat támasztva álldogál és néz körbe-körbe, mint valami beépített titkos rendőr. Marnie lekoccol, mert kötelességének érzi, hogy köszönjön Charlienak, annak ellenére, hogy húsz másodperce még azon vinnyogott, hogy nehogy jópofiznia kelljen vele.

1.jpg

2.jpg

Charlie zenekarának koncertjén feltűnően sokan vannak, és mindenki bólogat, hogy mekkora faszaság ez a téma, hogy végre nem az egy szál gitár plusz konga kíséretű performance-t nyomatják. Ray illedelmesen búcsúzik a közönségtől: „Ki hozott gyereket basszameg? Ne hozzatok gyereket! Ne legyetek faszfejek! Ez a Kétes Áru. Szevasztok.” Marnie már megy is előadni Charlienak a jó kislány műsort, hogy milyen klassz volt a koncert, meg hogy örül, hogy a kapcsolatukon kívül is talált értelmet az életének, és erre a végszóra már ugrik is Charlie ölébe egy vérbeli gruppi. Ez meg mi? Marnie már nem vidámkodik, mert mi az, hogy Charlie két hét elteltével talált valakit, akinek kezelgetheti a sündisznóját. Az idegen lány meg azt sem vágja, hogy ki az a Marnie, valami valóság show csaj talán? Úgy látszik Charlie nem nagyon beszélt róla. Na, ez nem király.

3.jpg

A lányok ugyanott állnak, ahol Marnie hagyta őket. Jessa leadja a helyzetjelentést, hogy itt csak amatőrök vannak, de nem gáz, mert bírja, ha egy fickó leszbi csajokkal nyomul, csak hogy menőnek tűnjön. Mint az ott. De hisz az Adam. Adam egy másik lánnyal táncol, de tényleg csak ennyi. Ez a tánc sem mondható simulós, erotikus táncnak, mert Adam, mint egy idióta, úgy dobálja szegény törékeny kislányt. Hannah megy is kémkedni, hogy mi a bánat folyik itt, de Adam kiszúrja, mire a kém iskola bukott diákja elhagyja a tett színhelyét és elvegyül a beekizett fiatalok tengerében.

4.jpg

Ray a maga módján próbálja becserkészni Jessát. A ruháját dicséri, hogy pont olyan mintha szájba akarná baszni valami tollas állat. Tökre olyan. Megérkezik Shoshanna is, aki égető fontosságúnak érzi elmondani, hogy jobban fog koncentrálni a kick-box edzéseken, meg hogy a budi nagyon koszos, meg hogy ez, na meg az, és nagyon sokan várnak és füvet szívnak, és ő is szívott… Ray, a drog tanszék adjunktusa rögtönzött szemináriumot tart, hogy az bizony krekk volt, mivel hogy az elmondottak alapján, az üvegpipából szívott kristályos anyag nem más, mint krekk. Csak a mama meg ne tudja. Nem kell beszarni, Jessa lesz a krekkvezető. Ekkor érkezik meg a hívatlan vendég, a hippi fater, úgyhogy most inkább mégiscsak Ray lesz a krekkvezetőd kedves Shoshanna. Jessa lelép egy percre, hogy lejattoljon az öreggel. Shoshanna nem parázik rá a dologra, csak egyből rohanni kezd a másik irányba, és Ray is utána. Fasza kis buli lesz ez.

5.jpg

A csajok tehát szétszóródtak. Marnie egy vadidegen srácra zúdítja minden nyűgét; Ray rohan és üvölt Shoshanna után, hogy „én vagyok a krekkvezetőd, állj már meg basszameg”; Hannah, meg Adam lány barátjával beszélget a pultnál. A lány kedvesen megkínálja Hannaht egy kis sörrel, de köszöni szépen nem fogadhatja el, mert ha iszik, akkor félő, hogy úgy jár, mint múltkor, amikor bezabált és lehányta a mobilját. Csak nem az AA-ból ismered Adamet? Micsoda? Adam alkesz? Pedig ezt mindenki tudja, szóval elég ciki kedves Hannah, hogy te, mint a legnagyobb baszópajti kerek e világon, nem tudsz ilyen dolgokat a hüvely karbantartódról. Jessa a hippi fazonnal pofázik, mire megvilágosul az ombre, hogy bizony ő a legnagyobb balfasz, hogy bort hoz egy ilyen buliba. Jessa nem bonyolítja túl a helyzetet, itt egy jó tanács: „Tedd félre a kapuzárási pánikodat és húzzunk táncolni bazmeg.” És ezzel a lendülettel kivette kezéből a bort és háta mögé hajította. Hé! Jessa majdnem telibe trafált két jól szituált metálos úriembert, de a porban csúszva megbocsátásért könyörgés helyett, elküldi őket a faszra, és leginkább azt sajnálja, hogy nem célzott jobban.

6.jpg

Marnie még mindig ugyanahhoz a vadidegen figurához pofázik, aki végre megelégeli a rinyálást és továbbáll. Raynek továbbra sem sikerül elkapnia Shoshannát. Hannah odamegy Adamhez köszönni, és így kezdenek ketrecbe zárt majmok módjára táncolni. Felemelő látvány. Shoshanna is végre megáll, Ray majd kiköpi a tüdejét, mire kap egy judo ütést fejre, egy judo rúgást lábra, meg még egyet a családi örökségre. Ray padlót fog, kiterül. Jaj, ne hari. Shoshanna nem hitte magáról, hogy ennyire erős, mert a kick-box edzéseken eddig csak szivacsbábukon gyakorolt, de az is lehet, hogy a krekktől szívta magát szuper erősre. De, hogy ne fájjon annyira, meg mert tiszta jó fej, grátiszba ad egy nem szexuális heremasszázst.

7.jpg

Marnie magára maradt és azt kell látnia, hogy a barátnői, meg Charlie milyen jól szórakoznak, mire pont kiszúrja a tömegből és egyből letámadja Hannah egykori meleg pasiját. Adam egy kis guberálásra invitálja Hannaht, hogy segítsen neki szemétből hajót építeni, hogy legyen min lecsorogni a Hudson folyón. Hannah felpattan a kormányra és már mennek is a roncstelepre. Hippiék is jól buliznak egészen addig, amíg a metálos köcsögök le nem zúzzák az öreget. Ahogy elnézem, ez a buli a kórházban fog folytatódni.

8.jpg

Marnie a meleg hógolyó Eijahnak mondja, hogy Hannah így önző, meg úgy önző, mire végre kiborul a bili. Nehogy már ő mondjon ítéletet mások felett, amikor itt már a második embernek bassza szét a buliját azzal, hogy az ő nyafogását kell hallgatnia. Az egyre élesedő szópárbajban Marnie előveszi a mordályt, hogy „jobb, ha tőlem tudod Elijah, de a gimnáziumi darabban olyan borzalmas hangod volt, mint egy bagzó macskának.” Elijah minden férfiasságát összeszedve, a szatén ing alatt befeszül, és lekever egyet Marnienak. Hannah és Adam csak úgy süvítenek az éjszakában, mire Hannah benyújtja kérelmét, hogy a továbbiakban inkább gyalogolna. Adam lefékez, de Hannahnak a földre érkezéskor nem sikerül tisztán megállnia. A bírák a tízből egy pontot mutató táblákat lendítenek a magasba.

9.jpg

Egy részeg, vagy drogos nő a kórház recepciósával ordítozik, hogy adjon már Vicodint, vagy mi a faszt, mert ha nem akkor odapisál és akkor aztán lesz, ne mulass. Jessa már készül megütni a nőt, mire a hippi fickónál eltörik a mécses, és fejét a lány ölébe hajtva kérleli, hogy aludjanak együtt az éjjel. Jessa előveszi a legyünk inkább barátok kártyát, de ugye ezt egy férfi sem tűrheti, úgyhogy Jeffé lesz az utolsó szó.” Sosem voltunk barátok. Nekem dolgozol.” Hannah a sínek mellett, a porban ülve duzzog, és egyből kibukik belőle a sok sérelem, hogy miért nem tud lófaszt sem Adamről. A sok vádaskodás után csúnyán visszanyal a fagyi, hisz végtére Hannah az, az önző picsa, aki sosem kérdezi, hogy mi van veled Adam. Marnie is befut a taxival és egyből kiosztja Adamet, hogy hagyja már békén Hannaht. Adam végleg eltolná a biciklit, de most utoljára még feltesz egy kérdést. Legyek a barátod baszd meg?

10.jpg

A válasz elmarad, csak azt látjuk, hogy a Yellow Cab hátsó ülésén döcög hazafelé a három jómadár. És Hannah, még biciklivel az ölében is telibe vert vigyorral az arcán ül, és így képzel maga elé egy Adammel tarkított,  kibaszottul boldog jövőképet. 

Címkék: csajok
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása