Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Megasztár 6x12 - 7. döntő

2012. április 30. 09:00 - candyperfumegirl

Kezdünk lassan belecsúszni a finisbe, vagy én vagyok túlzottan optimista, mindenesetre röpke 3 óra múlva már csak öten lesznek, ez azért már egész barátságos szám. Múlt héten azt ígérte Clau, hogy most a versenyzők kedvenc dalaikat fogják énekelni, azt hiszem, ennél kevésbé már nem tudná magát megerőltetni a szerkesztőség. Trilla és Ursula fekete-fehérben parádéznak ma, utóbbit erőszakosan karcsúsítaná a stylist, mármint optikailag, a ruha két oldalsó fekete sávja pont az előnyös tengelyeken metszi az egyre gömbölyödő testet. Ma lesznek duettek is, mert különben képtelenség lenne egy 6 produkcióból álló adást kihúzni éjfélig. Clau még megsúgja, hogy bár most kivételesen nem tolják még a szavazati állást az arcunkba, csak 2 szavazat van valakik között, és kezdjünk ezzel az információval amit akarunk, ezek után kezdhetünk is.

Ma Szakos Andi nyit, akinek a kisfilmje első háromnegyedét kitölti a termékelhelyezés, itt egy okostelefon, ott egy szálloda embléma, hopp, Mester Tamás belelóg a képbe, és kitakarja az energiaital-hűtőt, akkor majd telepakoljuk az egész próbatermet piásdobozokkal és ásványvizes üvegekkel, biztos, ami biztos. Legalább most megtudtuk azt is, hogy Maestro az aktuális hetes, aki azt az instrukciót adja Andinak, hogy ne utánozza az eredetit, legyen önmaga a dalban, de mivel Lady Gagát kapott, van egy olyan érzésem, hogy ezt nem fogják neki maximálisan engedni. Produkció, Born This Way, Andi aranyszínű fényvisszaverő origami-köpenyben és hosszú műcopffal áll a színpadon, a táncosok meg azokat a rohadt szörnykezes mozdulatokat művelik, eddig eléggé majmolásnak tűnik. Remélem, a dalba belenyúl egy picit, mert a franc akar hallani egy Gaga-klónt, bőven sok abból az eredeti is erre a világra. A dal vége felé van egy kis belassított rész, ami izgalmas, Andi jól is szól benne, ha a teljes számot ilyen felfogásban tolta volna végig, talán még értelme is lett volna ezt előadni. Értékelünk, Bocsi csak egyre vágyott, hogy Andi törölje ki az agyából Gagát, és nagyon hálás neki, hogy ez összejött. BeriZoli saját magát dicséri, látjátok, hogy milyen okos vagyok, én mondom mindig, hogy a show is fontos, és tessék, milyen jól állt Andinak, hogy nem mozdulatlan fadarabként szerencsétlenkedte végig ezt a produkciót.

Most Bozont következik, már a felkonfban emlékeztetnek minket rá, micsoda drámát kellett szegénynek kiállnia múlt héten, a majdnem-nőjével szemben maradt versenyben, tényleg, én erről meg is feledkeztem. Kisfilm is ezen a nyomvonalon halad, Bozont benyomja magán a csajozás-gombot, és romantikus vacsorára invitálja Nagy Adrit, nagyon spontán és meghitt az egész a kamerák kereszttüzében, de ha csak egy Adri-szavazót sikerül így átprogramozni, már megérte, ugye? Jöjjön a produkció, Bozont kedvenc dala a Runaway Train a Soul Asylumtól, ó kilencvenes évek, rockerloboncok, Csellengők, mintha csak tegnap lett volna. Egy ponton be is jönnek a színpadra a csellengők, és egyre többen lesznek, színes pólókban, kisebbek-nagyobbak mászkálnak fel-alá koordinálatlanul. Michael Jackson csinált ilyeneket a Heal The World-del rendszeresen, csak ő stadionokat töltött meg különböző korú és nemzetiségű gyerekekkel, és ők énekeltek is, valahogy hatásosabb is volt. Itt ez egy nagyon elhibázott rendezői döntésnek tűnik, mert a gyerekek belassult mozgásáról nekem leginkább a Walking Dead sorozat jut eszembe, Bozont nem is nagyon tud mit kezdeni köztük, halljuk, mit mond erre a zsűri. Nagyon nem kajálták, BeriZoli kalimpálva kér szót, nem bírja magában tartani, hogy milyen hamis volt, és ez elfogadhatatlan, a kölkök meg megszüntették a produkció intimitását. Mariann hirtelen védőügyvédi szerepet oszt saját magára, az érzelmi túlfűtöttség okozta a hamis hangokat, ezt viszont a többiek képtelenek komolyan venni.

Farkas Jenser Balázs jön, haladunk, nemsokára túl leszünk a versenyzők felén. Gitárral próbál megint, majd Maestro valami oknál fogva lebeszéli róla, gondolom, rizikósabb az élő gitárkíséret, mint megnyomni a lejátszás gombot a nagy zenegépen, nem véletlen irtotta ki az élőzenét a Megasztár a stúdiójából. Úgy hallom, a U2 One-ját próbálják, nem ártana valami új oldalról megfogni, mert hiába jó ez a szám eredetiben, minden tehetségkutatón elhangzik vagy ötször. Próbán még megjelenik teljesen váratlanul Rúzsa Magdi, mert kiderült, hogy van Balázzsal egy közös dobosuk, hurrá. Halljuk azt a One-t, gitár nincs, csak nóta meg a karaoke-alap, eléggé vérszegény a dolog. Valahogy úgy vagyok ezzel a sráccal, hogy nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy sem, mert néha olyan unalmas és jellegtelen tud lenni, hogy nem értem, mit keres itt, máskor meg villant hirtelen valami érdekeset, lehet, hogy nem tenne neki rosszat, ha a zenekarát többször felengednék a színpadra hozzá. Értékelünk, természetesen Mari már jelentkezik, ő el akar menni Balázs koncertjére, mert ez tiszta férfierő volt, én egészen biztosan valami más verziót hallottam akkor. Többiek is dicsérik, Clau meg Farkasembernek nevezi, általános imádás van, Balázs megint széles vigyorral ronthat be a backstage-be.

Jaj nekünk, most már Bendzsike jön, nem menekülünk, és Ursula még beharangozza, hogy Bendzsi ezen a héten lett 17 éves, biztosan szétrúgták a Mega-szálló oldalát. A születésnapi buli fergeteges, Bendzsit körülállja a többi 5 versenyző, és különféle okostelefonokkal meg táblagépekkel fotózzák-videózzák, minden 17. születésnap így zajlik, nyilván. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy Maestro múlt héten azt ígérte, hogy ha Bendzsike bent marad, ő egy óra alatt megtanítja énekelni. Ez állítólag egy új hangszínt jelent, most majd olyat hallunk tőle, amilyet még soha. Hadd szóljon, Prince : Kisst adtak neki, és elegáns fekete öltönybe bújtatták, ez utóbbi nem volt rossz döntés egyébként. Ha énekelni nem is tanította meg, de egy másik hangszínt tényleg talált neki Maestro, adjuk meg a mesternek, ami jár. A produkció végén beront a színpadra Trilla, és a zsűri majdnem hangosan felröhög, totál ugyanolyan szerelés van rajta is, mint Bendzsin, kicsit „én és a kisöcsém” –jellegű lett hirtelen a színpadkép. Értékelésben Bereczki mondata mindent visz, amit kénytelen vagyok szó szerint idézni, íme: „nem tudom, milyen volt ez a születésnapi buli, de olyan vagy most, mintha elveszítetted volna a szüzességedet, gratulálok, Tamás!” Nem Zoli, én gratulálok ehhez a megfogalmazáshoz, Maestro szemei majd leugrottak a fejéről ennek hallatán, nem is csodálom.

Talán Atti jön, akinek a felkonferálásánál Ursulának muszáj hülyébbnél hülyébb pózokba vágnia magát, nagyon szűk lehet az az alakformáló alsónemű, amibe belepréselték a ruha alatt. Attit a réten való meditálás közben éri a kisfilm-forgató csapat (hihető), majd Maestro jön lelkizni egy sort, ebből ennyi bőven elég, jöjjön inkább a produkció. Heart-tól hozta az Alone-t, ez nem lenne rossz választás, mert eredetileg női dal, akár valami izgalmasat is ki lehetne hozni belőle, de ő ezt is ugyanúgy csukott szájjal dünnyögi végig, mint az összes többi dalát. Ez már egyébként lassan vicc-kategória, itt vannak ezek a lelkes és nagypofájú mentorok, minden héten valamelyik abajgatja, és egyik nem tudta még megtanítani a csukott szájjal éneklés királyát, hogy AR-TI-KU-LÁL-JON, most is kb. annyit lehet érteni a szövegből, hogy mhglnagbmonn. Clau a dal végén megvadult fangirlként ront be a színpadra, nincs rá magyarázat. Halljuk a zsűrit, BeriZoli azt mondja, most már muszáj lesz fejleszteni a technikáját, mert a füle jobb, mint a torka, és egy énekes esetében ez fokozottan hátrányos helyzet. Mariann már azt is értékelte, hogy ebben a dalban most több volt a jó rész, mint a rossz, Ursula meg megelégeli a zsűrit, és inkább arról faggatja Attit, milyen agyament női rajongók ajándékoznak neki fehér csipkebugyikat. Azt hiszem, most megint a „társat keresünk Talán Attilának rovat következne”, de szerencsére még időben leterelik a színpadról.

Már csak egy nagy kérdőjel van a mai műsorban, hogy Gigi vajon melyik Beyoncé számot hozza a kedvenc dal kategóriában? Kisfilmben kritizálja még a múlt heti produkcióját, nem nekem való ez a rock, meg a Tóth Gabi, többet nem is sózzák rám, az hétszentség. Maestro azt tanácsolja neki, hogy merjen egyedi lenni, mert egyrészt megvannak hozzá a képességei, másrészt kit érdekel az eredeti előadás kópiája? Hogy mennyire igaza van, annál is inkább, mert azt az And I Am Telling You-t próbálják a Dreamgirlsből, amit Jennifer Hudson annyira ellenszenvesen és pofába mászósan énekelt, hogy majdnem kimentem a moziból anno. Hogy még komplexebb legyen a kisfilm, feltűnik Norbiné, alias Paraszem Réka is, hogy izzassza kicsit Gigit az edzőteremben, majd jön végre a produkció, már tényleg kíváncsi vagyok. Ez egy olyan dal, hogy Giginél rosszabb hangi adottságokkal megpróbálni is felesleges, mert nem különösebben fülbemászó, nincs refrénje, rohadtul erőszakos az egész, ráadásul ez is elhangzik minden tehetségkutatóban jópárszor. Gigi meg az a helyzet, hogy nem tud rontani, hallgatott Meisterre, és nyomatja a frazírokat izomból, talán egy kicsit többet a kelleténél, de még így is jó, mert biztos hangon teszi, extázisba is kerül az egész stúdió. BeriZoli és Maestro állva tapsol, könnycseppek csillannak, Mariann is sokatmondóan somolyog, na ki mer elsőnek megszólalni? Maestro azt mondja, az a legjobb, amikor nem jut eszébe semmi, hasonlóan hebeg-habog a többi is, én meg a beígért Szakos Andis duettet várom ezek után nagyon, lesz itt fight, nagyon helyes.

Clau még elmondja, hogy Gigi olyan, mint Hulk, akkor erős, amikor dühös (na jó, a hasonlatot csak én tettem hozzá), majd közli, hogy eddig volt jó világ, áldott tudatlanságban, ő most megmutatja, kik állnak a szavazási lista végén. Balázs, Andi és Benji van most bajban, de hol van még a vége? Húzzák még az időt egy picit a duettekig, rajongótáborokat kapcsolnak, először Balázs táborát Törökbálinton, majd Gigistákat Salgótarjánban, visítás meg testfestés mindenhol van, teve továbbra sincs. Halljuk inkább azokat a duetteket, a párosítások érdekesek, azt hiszem, egyik srácot sem akarták vert helyzetbe hozni, és inkább összerakták a két lányt. Bozont és Benji kezd, a kisfilm erősen bromance-tematikájú, haverok, röhögés, küzdősport, termékelhelyezés. Bendzsi azt mondja, sokban hasonlítanak, de ő nem olyan szőrös, mint Bozont,SEHOL…ööö, TMI, köszönjük.

Produkció tiszta műanyag diszkóláz, nem is tudom hirtelen hova tenni a dolgot, Relight My Fire és seggrisza a srácoktól. Ha ezt önironikusan közelítették volna meg, és poénra vették volna, korhű cuccokban, háttérben diszkógömbökkel meg Travolta-imitátorokkal, még akár viccesen is elsülhetett volna a dolog, így viszont kínos. Nagyon. Sőt, mintha ők sem élveznék, érzik, hogy ez most nagyon félrement, de legalább túlvannak rajta végre, értékelünk. Zsűri sem kajálta, Marinak ez lassú és nehézkes volt, BeriZoli csak annak örül, hogy a boybandek végleg eltűntek a Föld színéről, és kár volt most megidézni őket. Elég kínos percek ezek, mert senki nem tud mondani semmi jót, és erőnek erejével fogja vissza magát a zsűri, ülne csak Puzsér közöttük, Bozont és Bendzsi már az idegosztályon lenne mostanra.

Kettes számú duett, Balázs és Atti, szerkesztőség már nagy ívben szarik rá, hogy elég feltűnő minden egyes adásban a végére szerkeszteni Gigit. Kisfilm megint szenzációs, Maestro földig érő kopott Mátrix-kabátban instruálja őket, majd azt mondja, jó ez a páros, mert mindkettőből pont az hiányzik, ami a másikban megvan, tudatosság-ösztönösség tengelyen vannak itt a nagy különbségek. Ők lassú dalt hoznak, konkrétan a More Than Wordst, bennem megint felmerül, hogy egy ilyen számnál miért nem lehet valami minimális hangulatot teremteni a stúdióban? Két ronda műanyag széken ül a két srác 20 méterre egymástól a full kivilágított stúdióban, a ledfalakon meg random piros neonfények úsznak, színpadképről ne is beszéljünk, ráadásul valamelyik 24-rajongó képvágó osztott képernyőt is alkalmaz –teljesen fölöslegesen. Hangilag sincs egyben ez a produkció finoman szólva, szétcsúsznak, összhang nulla, elég fülsértő a végeredmény. Mariann azt mondja, jót tettek egymásnak, BeriZoli heves gesztikulációval jelzi az egyet nem értését, te hülye vagy, Mari, ezzel csak küzdöttek a fiúk, de eredménytelenül. Maestro szerint még pont egy hetet kellett volna dolgozni ezen a számon, akkor talán összeállt volna, ez egy beszédes vélemény. Attinak meg azt javasolja, tanuljon meg valamilyen hangszeren játszani, Ursulának muszáj ebbe is belepofáznia, csak ne furulya legyen az, mire Maestro visszavág, hogy „te arról biztosan többet tudsz Clau”, hoppá! Ha ilyen hangnemben menne az adok-kapok a zsűri meg a műsorvezetők között, egész jól lehetne szórakozni ezen a műsoron, Ursula most is vicces látványt nyújt, ahogy a szemei villámokat szórnak, és totál boszorkányossá változik a külseje egy pillanat alatt.

Gigi és Andi duettje jön végre, kisfilmben táblagépen nézegetik vissza egymás produkcióit, hogy én hogy irigyeltem tőled a Listent, én meg tőled a Crazy-t, hogy rohadnál meg, udvarolják körbe egymást a lányok hamisítatlan bájvigyorok kíséretében. Azt mondják, az a cél, hogy ne akarják egymást túlénekelni, ez OK, de egy kis versenyszellem nem tesz rosszat egy ilyen duettnek, nincs is jobb, mint egy egészséges díva-fight. Produkció, Andival megint elbánt a stylist, a fehér pincérszett a fekete muszlinblúzzal meg a tupírkonttyal nevetséges, Gigi viszont csinos a fekete nadrágkosztümben. A dal Aretha Franklin: RESPECT, és ezúttal megbocsátható, hogy hallottuk már sokszor, mert ezt a csajok most úgy odateszik, ahogy azt kell. Van benne erő, tűz, és ott van az egészséges versenyszellem is, szerintem simán az idei Megasztár legjobb produkciója volt, ha ez lenne az átlagszínvonal, nem lenne semmi baj ezzel a műsorral. Maestro ennél is nagyobbat mond, ez a legjobb Mega-duett volt, evör! Közösen megegyeznek abban, hogy egyforma szinten teljesített a két csajszi, és ők tényleg jót tesznek egymásnak, ilyet még sokat. Egyébként tényleg jó lenne hallani még tőlük pár hasonló duettett, majd talán a nagydöntőben lesz is erre lehetőség.

Hogy az emelkedett hangulatnak garantáltan véget vessenek, Trilla megmutatja az utolsó hármast. Most úgy fest a dolog, hogy Andi van az utolsó helyen, WTF, Trilla is kiakad, talán a pártatlanság kereteit nézve a kelleténél jobban is, azon legalábbis nem hőzöng annyira, hogy Bendzsi az utolsó előtti. Most jön egy számomra totál érdektelen kisfilm, arról szól, hogy a Megák megtudták, hogy a nagydöntőben Flo Rida lesz a sztárvendég, nagyszerű. Most jön az a ritmus, hogy mutatunk egy kisfilmet-megmutatjuk a veszélyzónát-reklámozunk-megmutatjuk a veszélyzónát-visszajátszuk a dalokat- megmutatjuk a veszélyzónát-kezdjük az egészet elölről- megmutatjuk a veszélyzónát, úristen, de unalmas. Egy ponton már Gigi is benne van az utolsó háromban, Balázs meg totál befeszül, mert ő MINDIG benne van, meddig lehet így menni? Zsűri összegez, Andi és Gigi mindenki szerint istenkirály volt ma, Bozontot meg a legrosszabbnak sorolják a mai teljesítmény alapján. Na, megtudjuk végre, az utolsó hármas Balázs, Bozont és Atti, vagyis Bendzsi top5-ös, és ma tuti, hogy fiú esik ki.

Tornasorba rendeződik ez a három díszpinty, többiek gyúrják őket már megint, de még megnézünk egy extra produkciót is a végső eredményhirdetés előtt. Anna and the Barbies jön, Anna fején egy madárkalitka van, a ruhája szemeteszsákból készült (de abroncsa az van), a testét Darth Maul-osra festették, a szája meg világít, ez a csaj már nem tudja hova fokozni az extremitást. A dal számomra a hallgathatatlan kategória, de volt itt már extra produkció címen KaszaTibi meg FrankenSteinP is, ne legyek már telhetetlen. Trilla visszaszámol végre, nem üvöltve, ahogy DevilNóri, hanem sejtelmesen suttogva, nagyon remélem, hogy szólnak neki, hogy ezt ne csinálja többet. Vége, és Talán Atti megy tovább, ez már egyenesen felfoghatatlan, Balázs meg szívrohamot kap menten. Zsűri röviden mondja el, kit választana és miért, mindenkinek Balázs kell, Maestrónak is, így Bozont repül. Így marad egy olyan top5-ünk, amiben Bendzsi és Csukottszáj Atti is benne van, jövő héten meg a változatosság kedvéért duettek lesznek, igen, egymással is, kit érdekel, hogy az most volt ebben az adásban? Csak vége lesz egyszer, jövő héten már csak 4 marad.

Címkék: megasztár
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kockagolyó - a legjobb csúszógömb (törölt) 2012.04.30. 10:34:58

Szerintem a madarak sokkal érdekesebb és szebb hangokat, dallamokat adnak ki párkeresési szándékkal, mint ez a sok szerencsétlen görcs ember. Leülni egy erdei tisztáson és hallgatni az erdei "Megasztárt", na az valami!

Önmagunk paródiája az ilyen műsor, az egész emberiségé. :)

AnnaKarenina 2012.04.30. 10:42:38

Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy fog itt győzni Gigi, vagy Szakos Andrea? Talán Giginek összejönnek a szavazatok, Szakosnak -ahogy látszik- nem.
Csak a lányoknál volt igazi mezőny, talán ezért dobták ki Kullai Tímeát olyan korán, vagy az ő párbaj ellenfelét, sajnos, a nevére már nem emlékszem. (Így érdemtelenül Benji, Talán Attila, Bozont, Adri nevét kellett megjegyeznünk.)
Farkas-Jenser nekem eddig rendben volt, de mi volt ez a hörgés, amit most produkált?
Teljesen rossz ez a hetenkénti mentorálás valami. Mindannyian nagyon extrát akarnak létrehozni a többnyire alkalmatlan emberekkel és rettenetesen félnek a lebőgéstől, de többnyire mégis lebőgnek. Irritáló, hogy azt is dicsérik, ami szörnyű, mert gyenge, vagy hamis. Ebben Falusi Mariann a legnagyobb csalódás. Bochkor a legkisebb, mert mit is keres énekesek közelében?:)
A Megasztár nem volt rossz műsor, Tolvai Renáta győzelme után el kellett volna dönteni, hogy folytatódik-e a lejtmenet, vagy megújulnak. Hát nem, mennek lefelé tovább. Az egyetlen szerencséjük Gigi.
Az RTL-nek volt mersze beültetni egy Puzsért a zsürijébe, jót tesz ez a műsornak és a versenyzőknek is. Itt meg csak maszatolnak, mintha az embereknek nem is lenne hallása - erősen emlékeztet engem ez a mai magyar állapotokra.
Klaudia pedig, Puzsérral szólva pusztítóan alpári volt. Van és lesz.

monosadolf 2012.04.30. 10:52:32

Vicc ez a megasztár most már.
Szerintem aki egy adást megnézett az is látja, hogy a gigi mindent fog vinni.
A több csak szánalmas próbálkozás, semmi több.
monitorok.blog.hu/

nyuszi01 2012.04.30. 12:59:38

Frappáns hv volt, gratula!!! A kedvencem a FrankenSteinP volt és Mester beszólása Claunak, erre nem is emlékeztem!! xD xD

A produkciók közül nekem Gigi, Benji és Balázs tetszett a legjobban, Bozont tényleg hamiskás volt egy kicsit, Andi volt már jobb, ez a dal abszolút nem tetszett tőle, Attilára meg már szavakat se találok, annyira borzalom volt. Ezt a gyönyörű számot így taccsra vágni már művészet...

Egyébként én fenntartom, hogy a Lady Gaga számokat ki kéne irtani a tehetségkutatókból, mert Gaga egyéniség, és senki nem tudja úgy elénekelni a dalait, ahogy ő. Hangzásvilága, színpadképe meg az egész összerakása a daloknak az ő sajátja, és utánozni képtelenség. Egyedi feldolgozásokkal persze el lehet énekelni a dalait (pl hallottam már egy francia leányzótól a Poker face-t akusztikus verzióban, az szuper volt), de utánozni felesleges, mert csak erőtlen próbálkozás az egész. Andi ezért se tetszett, mert túlságosan izzadságszagú volt nekem az egész, és nagyon próbálta Gagát másolni. Nem értettem egyet Bocsival, h sikerült kitörölnie Gagát a fejéből - nekem nem. Sőt.

Az előző hv-nál már leírtam, hogy Benji hihetetlenül tetszett, ez az új hangszín totál más embert faragott belőle, ez volt talán az eddigi legjobb produkciója. És fenntartom, hogy amíg Attila bent van, addig Benjit ki ne merjék ejteni.

A duettek közül egyértelműen a két csaj volt a legjobb, és szerintem Andi csinos volt ebben a ruhában, jól állt neki. Gigi viszont mindig olyan dacos arcot vág, ezen kicsit változtathatna. Amúgy az And I am telling you lenyűgöző volt!!! Nem tudom, nekem sose volt bajom ezzel a dallal, meg úgy összességében a Dreamgirls összes dalát szeretem, és Jennifer Hudson is fantasztikus énekesnő. Ezt a dalt pedig sztem igenis pofába mászósan és erőszakosan kell énekelni, hogy "te szemét pasi vedd már észre, hogy szeretlek, és nem vagyok hajlandó félreállni, csak te kellesz nekem!!!" És hát Gigi zseniális volt már megint.

Az Attila-Balázs duett szörnyű volt (na jó, a Benji-Bozont duett se volt a topon... szerintem is kicsit nehézkes volt..), és pont előtte mondtam itthon anyukámnak, hogy "Az Attila tökmindegy, kivel énekel, úgyis lehúzza a teljesítményét." Ezen vagy tíz percig röhögtünk, de igazam lett...

Az Anna and the Barbies olyan Lady Gagás stylinggal jött, de a szám nekem tetszett, tök jó volt. :D

És közben meg azon gondolkoztam, hogy a jövő héten az 5 ember hogy fog egymással duettezni, ha páratlanul vannak?? Vagy lesz olyan, aki két emberrel is fog énekelni? Csak nem az Attila?? :D :D

candyperfumegirl 2012.04.30. 13:49:40

@nyuszi01: nem is a Born This Way volt a hiba, mint dalválasztás, hanem az, hogy egy Gaga-copycatet csináltak belőle, előadatták vele a dalt szinte ugyanúgy, és ami teljesen érthetetlen, ugyanazokkal a sallangokkal vették körül, mint Gagát, a hülye köpeny, a táncmozdulatok, ennek így mi értelme? Ha madonnát énekel, vegyen fel csúcsos melltartót, ha Michael Jacksont, akkor meg moonwalkoljon, eddig terjed a fantázia?
A belassított részben jó volt Andi, tök jól működött volna ez a dal tőle úgy, hogy ha mondkjuk csináltak volna belőle egy balladát, a látványvilágot meg úgy, hogy a világos semmi gagás ne legyen benne. Ha meg nem ennyire nem tudnak/nem mernek elszakadni, akkor ne olyan dalokat válasszanak, amik mindenki fejében ilyen szorosan összeforrtak egy elég jellegzetes előadóval.
Nem irtanám ki a Gaga számokat a tehetségkutatókról, ha mondjuk ilyen feldolgozások születnének:
www.youtube.com/watch?v=4442CyMC_Do
(tudom, ez sem teljesen spanyolviasz, mert:
www.youtube.com/watch?v=laIr_d0hFB8
De mégsem ugyanaz.

Steve1 2012.04.30. 13:55:10

@nyuszi01: Az úgy lesz, hogy mondjuk, már sztárokkal, talán SP-l duettezik Benji!

candyperfumegirl 2012.04.30. 13:57:59

@Steve1: Clau azt mondta, hogy egymással is. Lehet, hogy lesz egy hármas, mondjuk boyband, hogy Bereczki örüljön. :)

Sokorai_Atala 2012.04.30. 14:54:07

Farkas Balázs unalmas, Szakos Andi trampli, a másik két fiúnak nincs hangja, de jönnek a szavazatok. Gigit még ki kell találni, mert 15 éves.

NewBornLOver · http://ephemeronxoxo.wordpress.com/ 2012.04.30. 15:04:50

@nyuszi01: A vicc az, hogy Annámat folyton Gagázzák, közben meg pénteken olyan volt, mintha Katy Perry E.T. klipjéből lépett volna elő.

vitaygeorgina 2012.04.30. 15:23:50

Clau ruhája egy az egyben Kate Winslet ruhájának a másolása. A híres divattervezők ruháit mindenféle engedély nélkül lehet lopni?
Azt meg már nem számoljuk, hogy hány olyan dal hangzik el, ami volt már az X faktorban is, meg korábbi Megasztárokban?
Gigi és Andi jók, Benji kellemes meglepetés volt most, a hogyvolt meg minőségi, ahogy eddig.

nyuszi01 2012.04.30. 16:29:46

@candyperfumegirl: igen, igen, én is pont erre gondoltam, hogy ilyen feldolgozásokkal meg lehet oldani a Gaga-dalokat, de ne utánozzuk, mert az kb. halott ügy... :S

Nekem ez a verzió tetszett a francia X-Faktorból (oké, a csaj kiejtése kicsit fura, de a franciák annyira nem nagy zsugák angolból :D):

www.youtube.com/watch?v=9S5d_J4IN-s&feature=results_video&playnext=1&list=PL204BC0CCA3BEA646

@Steve1: azt mondták, hogy vendég előadókkal és egymással is.

nyuszi01 2012.05.01. 09:56:49

@Ditti82: igen, ez is nagyon jó verzió!! Meg amúgy még az első X-Faktorban a Non Stop is nagyon jó Bad Romance-t énekelt, az se replica előadás volt...

manes 2012.05.01. 10:51:51

Ezen a képen Clau csak egy kicsit bandzsa vagy amúgy is?

mézescsók 2012.05.02. 11:44:14

A műsorból nekem az alábbiak tetszettek, ebben a sorrendben:
1.Gigi - Jennifer Hudson száma, bár fel nem tudom fogni, hogy hogyan lehet ez bárkinek is kedvence. Vajon ki döntötte el, hogy mi lesz a lány legkedvesebb dala?
2. Andi-Gigi duett - nagyon jó volt, mintha Andi átállt volna Gigi hangszínére stílusára. Andi ruhája nem zavart, mert nyilván a kontrasztteremtés lehetett a cél. A haja jobban csípi a szememet. Nem a színe, hanem az a homlokba fésült fazon.
3. Bereczki zsűrizése - valamennyi megjegyzése ült és a műsorban az egyedüli humorforrást jelentette számomra.

mézescsók 2012.05.02. 11:46:02

Ja, a srácok egyike sem volt emlékezetes, legalábbis nem pozitív élményként. Az egyik halványabb, mint a másik.

candyperfumegirl 2012.05.02. 12:50:38

@mézescsók: naná, hogy kontraszt, ennél nem lehetett volna a fekete-fehér téma szájbarágsabb. Csak míg Gigin egy csinos nadrágkosztüm volt, addig Andi fehér szerelése leginkább jelmeznek tűnt, és egy stylistnak azt is észre kell vennie, hogy Andinak roppant előnytelen, ha eltüntetik a nyakát, és a csípőjét sem kell hangsúlyozni. Kapott volna egy dekoltált hosszított fehér blézert és egy fekete csőnadrágot, akkor is érvényesült volna a fekete-fehér kontraszt, csak nem ilyen erőlködősen, és még karcsúsította volna ráadásul. Egyébként volt valahol egy videó a műsor stylstjával, és vagy nyilatkozni nem tud az a nő, vagy az IQ tényleg nagyon nem csapkodja a biztosítékot, midnensetre a munkáján sem a fenenagy szakmai hozzáértés látszik. Érdekes.

zoliur 2012.05.02. 13:50:27

A zsűrit minősíti,hogy Benji a legjobb ötben van.Ha van az a pénz akkor azért,az ellenkezője még cikibb.

2012.05.02. 14:24:50

Teljesen érdektelen lett a Megasztár.
Mintha Való Világot látnám annyi különbséggel, hogy a szereplők azt hiszik tudnak énekelni, de ez számomra csak vernyákolás.

2012.05.02. 14:25:28

Helyesbítek. Szakos Andrea valóban tud énekelni.

mézescsók 2012.05.02. 15:43:46

@candyperfumegirl: Jelentem, megértettem, igazad van.

Ditti82 2012.05.02. 19:15:34

Megint elspoilerezték a duettpartnereket...

király vagyok 2012.05.03. 03:21:21

megaszopnék verseny mikor leszen ahol aszt a gádzsit kiválasztják asz ország szopósát? mer oda elmennék zsürinek ezek a gádzsik meg másra ugysejók
a gádzsókat meg pinanyalásban kéne inditni inkáb mer addig is kusba vannak geci

Szerénke. 2012.05.05. 23:34:27

Tegnap kivételesen megnéztem félig a tévében, és végre kiesett buksi. Hihetetlen volt, hogy eddig húzta, de ezt is megéltük. Már csak annak az Attinak kéne mennie.

Ditti82 2012.05.07. 07:24:28

@Szerénke.: Félek, hogy nem fog. Ha Balázs bent lesz az utsó 2-ben, ő hullik el. :(
süti beállítások módosítása