Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 24x04 - Bum-Puzzled

2012. április 27. 13:00 - kardigan

Az előző részben a lányok fáztak, a fiúk pofára estek kétszer, a Szépfiú Alliance szegényebb lett egy Mattel, Colton arca meg csak nő és nő, de ettől még nem lesz kisebb seggfej (lásd még Bill ghettotrashként való emlegetése). Az éjszakai kamerás felvételek szokás szerint dögunalmasak, kivéve, hogy Leif egy dobozban alszik!!!

A nappali menetrend a szokásos puncsolás, most éppen a fiúk mennek a lányokhoz, hogy adják kölcsön a hálót, mert Jonas tudja használni, és odaadják a cucc felét. Nem adják, pedig szegény fiú próbálja úgy beállítani, mintha nekik tökmindegy lenne, és csak a testmozgás kedvéért akarna halászni menni, és Troyzan még azért hozzáteszi, hogy ezek a nők olyan emócionálisak és ettől nem tudnak gondolkodni, hát szerintem meg bekaphatod.

Reward challenge, méghozzá tök viccesnek tűnik, amőbáznak kókuszdiókat csúzliznak egy 5x5ös táblára, akinek először megvan az 5 valamelyik irányba, az vihet párnát-takarót-lepedőt, ponyvát a házikó tetejére, vagy fánkot-kávét. Végül azért sajnos hosszabb, mint érdekes, Tarzan Jasonnek szólítja Jonast és nyernek a lányok.

A fiúk elég szánalmasak, Tarzan szerint szerencse, Jonas szerint meg nem volt elég idejük megtanulni a játékot. Bill meg már megint okos, és rámutat, hogy be kéne fejezni a macsózást, ezek a csajok igenis ellenfelek, szóval szedjék össze magukat és pont. Leiffel beszélget a parton ugyanerről, aki egyszercsak, gondolom bevágódási szándékkal közli, hogy ja amúgy Colton téged akart kidobni, de ne mondd el neki légyszi, ez a csávó se okos. Mike meséli Coltonnak, hogy Leif Billel beszélgetett, az nem egészen világos nekem, hogy Mike mit van ezen kiakadva, és miért Coltonnal osztja meg, na mindegy. Colton szerint „az a kis munchkin vissza lesz penderítve Ózhoz”, biztos olvasta a Cosmóban, hogy a vicces meleg fiúk ilyen popkulturális utalásokat szoktak tenni. (A munchkin amúgy mumpic magyarul, de nem mertem volna megesküdni rá, hogy ez így érthető lesz, nekem Google nélkül nem volt meg, hogy hogy hívják őket). Ezek után közli Mike-kal, hogy azonnal hozza elé Leifet, és Mike bazmeg megy és hozza, mi a jóisten van itt.

Mint kiderül, Mike be van szarva Coltontól, de rejtély, hogy miért, idolja van basszus, nem varázsereje, na mindegy, és maga elé akarta tuszkolni Leifet a bitófán. Leif is be van szarva Coltontól, pedig szerintem végtelenül vicces, ahogy a székben fetrengve olyanokat mond, hogy de ha még egyszer hazudsz. De Leif egyáltalán nem tud kamuzni, és hát nyilván nem gondolta, hogy 12 perc alatt kiderül, hogy elköpte a dolgot, nem érzi jól magát kicsitse.

Levél van, a challenge-en puzzlet kell rakni párban. Kat legalább tisztában van a képességeivel, és azonnal szól, hogy ő szar ezekben, úgyhogy a párja ne legyen az. Alicia szerint legyenek úgy párban, mint az előző játékban, Kat szerint viszont ez nem jó, mert Alicianak nem megy a puzzle. Kurva nagy sértődés van, mert Alicia szerint ő most le lett hülyézve, Sabrina meg próbálja gyorsan rendberakni a dolgot, nehogy már most kaparják ki egymás szemét. A challenge elég egyszerű, sorban három puzzle, azokat megoldja három csuklóban összekötözött pár, és mindháromért jár egy kulcs. Alicia végül Chelsea-vel megy, és milyen szerencse, hogy Alicia nem hülye és tök jól megy neki a puzzle, a fiúk befejezik az első kettőt, ők meg a közelében sincsenek az elsőnek. A három nappal ezelőtti trükköt is elfelejtették, mert a fiúkét megnézni is csak hosszú percek után jut eszébe valakinek, és még így is nagyon döcög. Szegény Tarzan meg közben kajabál, hogy csalók, ez mondjuk kurvavicces, azt senki nem érti, hogy mit frusztrálja magát, bőven nyernek így is.

Jeff a végén még forgatja kicsit a kést Aliciában, hogy ez mégis mi volt, nagyon nevetek. Mellesleg ő is, ami rendesen felhúzza a többieket, Sabrina inkább őt hajítaná ki Christina helyett. A szomszédban Bill megbeszélné Coltonnal a hisztit, aki viszont a trónusán héderez, és nyafog, nemakajok haggyálbékén. Bill próbálna emberi hangon beszélni, de Colton nem hagyja, hogy egy kibaszott mondatot befejezzen, te mész haza legközelebb és kész, SZIA. A kamerába folytatja, olyan vonalak mentén,, hogy Bill undorító, nem vicces, különben is mi az, hogy stand-upos, szerezzen már egy rendes munkát.

Troyzanhoz is megy nyafogni, hogy hát őt szegényt Bill megtámadta és elkezdett kiabálni (megjegyzem, hogy Bill fel sem emelte a hangját), és mindezt azért, mert Leif beárulta őket. Majd felveti, hogy esetleg oda kéne adni a lányoknak az immunityt, mert nekik rendezetlen ügyeik vannak. Jonas megjegyzi, hogy az érdekes lenne, Colton meg azonnal rárepül, mint gyöngytyúk a langyos takonyra, és mondja és mondja, hogy úgy hiába annak többen egyesüléskor, ha nem mindenki az ő oldalukon áll. Jonas viszont még ahhoz is papírpöcs, hogy erre azt mondja, hogy lófaszt, csak fancsali képet vág, hogy hát ő még ilyet nem látott sose. Az érvelése a következő: Colton a jani, hát mit mondana erre, nemet? Ezen a ponton már kicsit kiabálok a monitorral, igen bazmeg, mondd azt, hogy nem!

Colton viszont rá van cuppanva a dologra, Jaynek és Mike-nak magyarázza, Troyzan meg Tarzannak. Neki tetszik is a dolog, nem Bill miatt, ő Leifet szeretné kidobni, mert elárulta őket. Nem kicsit van kiakadva, már megy is a lányokhoz, akik nem igazán hiszik el, nem is csodálom mondjuk, ekkora faszságot senki nem csinál. Tarzan tetemre hív, Leif, nem kellett volna ezt csinálnod, ez egy rossz dolog volt, mintha kutya lenne, aki a kanapéra szart. Jay szegény nem érti, hogy most akkor Leif vagy Bill, Leif meg szégyelli magát és elnézést kér, és ő sem mondja bazmeg, hogy nem. Még meg is beszélik, hogy csak akkor adják át, ha mindenki beleegyezik. Egy, csak egy legény nem teljesen hibbant, Bill azt mondja, azért szavaz velük, mert Leifet akarják kidobni, és ha beleegyezik, hátha nem ő lesz a következő. Ez is elég nagy hülyeség persze, de nem igazán van már vesztenivalója. (Minden bekezdésbe kell, hogy jusson egy szociálisan érzékeny Colton-mondat: én irányítom ezt a játékot, aki ezt nem látja, az Helen Keller.)

Tribal van, és igen a fiúk jöttek. Jeff próbálja kiszedni belőlük, hogy mi a jóistenért nem ért rá ez a dolog addig, amíg elvesztenek egy immunityt, értemes válasz nem nagyon van, nem akartak a többség ellen szavazni. Kardomba dőlök bazmeg, ennyi seggfejet egy rakáson. Colton megint nekiáll Billt ekézni, meglehetősen in medias res. Szerinte tök gáz, hogy Bill egy éhező stand-upos, macskakörmöz is, így:

És újra elhangzik, hogy szerezzen rendes munkát. A beszélgetést amúgy tanítani kéne retorikából, Colton közbevág és pofákat vág, Bill kedves és udvarias, ő nem haragszik, egyszerűen csak más nevelést kaptak, és ő márpedig szegény és passz. Jeff is kurvajól csinálja a Coltonlejáratást, elsőre csak annyit kérdez, hogy hol is nőtt fel. Colton érzi, hogy mit is a kérdés valójában, de belemegy, persze, jó igen, hát egy kisvárosban, és csak fehérekkel járt együtt egy magániskolába, de tökre vannak fekete ismerősei. Kicsoda? És itt már rémesen zavarban van, és vihog, mint egy tinilány, és igen, kimondja: a házvezetőnő. Gyorsan hozzáteszi, hogy dehát ő szinte családtag. Jeffben lehet bízni, meg is jegyzi, hogy igen, fizetett családtag, jó is az. De természetesen Billel nem az a baj, hogy fekete, hanem hogy standupos, hát legyen legalább egy B-terve. Bill rámutat, hogy ez a kis fasz még életében nem dolgozott egy napot se, úgyhogy mit ugat és miért nézi le – csak ő sokkal finomabban fogalmaz, mert jobb ember nálam.

Jeffnek bejön a műsor és nem száll le Coltonról, megkérdezi, hogy esetleg nem fordulhat-e elő, hogy bizonyos emberek meg őt nézik le, mert meleg. Colton erre valami olyasmit mond, de nem biztos, hogy pontosan idézem, mert agyvérzést kaptam, szóval hogy az úgy van, hogy ő csak olyan emberekkel kommunikál, akik nyitottak és intelligensek és countryclubba járnak; akiknek pedig problémája van ezzel, azok lakókocsiban élő drogosok. Tarzan megint jelentkezik, teremtő atyám, mi lesz itt. Szerinte ez a beszélgetés nagyon rossz fényt vet mindkét srácra, és Colton elkényeztetett semmirekellőnek lett beállítva. Jeff próbálná megkérdezni, hogy ki által, de Tarzan nem hagyja magát, mert neki elege van belőle, hogy mindig faji kérdésekről van szó és ezt abba kell hagyni, és hálistennek Jeff nem megy bele ebbe a vitába.

Amilyen fejeket vágtak a fiúk a balhé alatt, én komolyan reménykedtem, hogy valaki feláll, és közli, hogy akkor most szavazzunk mind szépen Coltonra, mert egy visszataszító emberi lény, de persze bilibe lóg a kezem, ostoba majmok mind, kiszavazzák Billt, aki még a zsűriben sem lesz benne, nincs igazság basszameg.

Címkék: survivor
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása