Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x31

2012. április 26. 06:40 - sixx

Tegnap volt Pandora, ma meg lesz dráma, kalapos nő, sírós brókerlegény és bután néző hogyvoltíró. Pinokkina bazmeg, mit adtak mán megint rád? Olyan, mintha egy részeg hippiről leszedték volna a gatyát, a korcához meg hozzávarrtak volna egy húzott anyagból készült felsőrészt a miheztartás végett. A színe világos fosbarna, de legalább a csöcsök egyformák, ezt elismerem. Hihetetlen, de elspoilereztetik vele azt, amit ma reggelre egy blog is megírt: Brokit meglátogatja a nője. Nem Naiva, az igazi, akit itthon hagyott a műsor kedvéért. Dráma lesz, igazi, teszi hozzá síri hangon T69.2, hiszünk neki.

Andor szarul ébred a fejében egy buszmegálló zsiborog és mókusok törnek mogyorót az agyán, pedig csak három vodkanarancsot zúzott le. Jó, ha két deci vodka volt benne, akkor menten érthető a másnap. A kamerába a pia mellett a stresszt és a védettséget emlegeti okként, ez az első alkalom, hogy valaki negatívumként éli meg, hogy tuti nem basszák ki a hotelből 24 órán belül. Mindenki összeszedi magát tehetségéhez képest, Hiper műszempilla nélkül szarni sem tud reggel, az kurvaisten. Csíra elmagyarázza a tegnapi smárt: húzni kell szexuálisan is Félikert, aki a nappaliba menekül, de ott sem bújhat el Csíra kontaktlencse mániájától. Kivetted tegnap? Nem. Faszkalap vagy, rohadjon a szemedbe. Ne pampogjál már, mondja Féliker kissé ideges hangon, ha én azt akarom, hogy a fél szemem kirohadjon a fejembűl, akkor azt akarom. Neszójjábe.

Andor és Reni röhögőgörcsöt kap, amikor belopóznak Dávid és Naomi rezidenciájára, rájuk akartak ugrani a sötétben ugyanis. A hotelben uralkodó ágyviszonyok ismeretében ez nem tűnik valami bölcs húzásnak, de nem jön össze szerencsére, mert Dávid úgy alszik, mint egy macska, és felriad. A terv a tegnapi, mindenki tartsa be, amit megbeszéltünk, nem kell jópofizni hirtelen, nehogy észrevegyen valamit Csíra. Dávid azt várta, Reni elkezd hullámozni a hír hallatán, de a csaj pont olyan egykedvűen viselkedik, mint tegnap vagy tegnapelőtt. A terv, ha valaki nem lenne képben: ÚjPéter mögé áll Reni, Dávidhoz Petra meg Naomi, Félikerhez meg Andor, a védett. Csíra automatikusan kiesik, Dávid meg Naomit választja, így Csíra mellett Petra távozik. Azt, hogy Petra miért állna be Dávid mögé, nem tudom, ennyire nem lehet ostoba, bár az Éden hotelben minden előfordulhat. Andor a kamerába aszongya, ez a terv fos, és majd ő tud jobbat. Ajaj.

Csíra megy Petrával beszélgetni, de előtte még ÚjPétert ekézi, flegma köcsög lettél mióta a két újnő itt van bent. Petra feltámad, igen, igen, gyökér vagy, bazdmeg. ÚjPéter nincs képben a saját döntését illetően, és eleve, nincs is bent olyan nő, akivel együtt akarná tolni az ipart. Juan hoz levelet Csírának, irány a nappali. Meglepetés: Naiva és Broki, mint az Éden legrégebbi párja mehet randizni, fürdőruhát vinni kötelező. Naiva sikoltozik, Broki vigyorog (most még), Csíra meg jó szokásához híven beszól, remélem végighúznak az óceánon az arcodnál fogva téged is. Priceless. Broki azt várta, a levélben párcserére szólítják fel, és eleve nem örül a dolognak a játék miatt, nem kell szem előtt lenni, ugye. Naiva nagyon örül a randinak, Broki attól tart, hogy óriási szopás lesz a dologból, s lőn: kap egy külön levelet, a hotelt Naivával hagyod el, de nem kettesben lesztek a randin. Naiva is kap egy ilyet, nem számított ilyesmire.

A következő snittben mutatnak egy kalapos nőt hátulról, majd bizsukkal busásan betakart bütyköket, ez meg ki a faszom vajon, teszem fel a költői kérdést a csajomnak. Valami másik hotelben lehetünk, annak is a teraszán, ahová most Broki érkezik félrecsapott baseballsapkában, és amikor meglátja a nőt, aszongya, úristen, ne. Belőlünk is ez szakadt ki, ez meg ki, az anyja? Átvágott minket Pinokkina? A nő ránézésre simán lehetne a muter, és nem is pont úgy viselkedik, mint egy barátnő, aki egy hónapja nem látta a fasziját, kis ölelés, puszi az arcra, semmi alsó madárfogás a zacsin, nem értem én ezt. Broki kis híján elbőgi magát, remeg, olyan zavarban van, mint egyszeri miniszterelnök, amikor az IMF-delegáció hazugságon kapja. Nagyon örül, nyilván. A névtelen barátnő úgy röhög, mint egy nagyon szar színész, ez a Broki ún. selyemfiú lenne? Na, csak elcsattan egy csók, cigiztél, jön az első kérdés, én inkább a "kit basztál meg idebent"-tel kezdeném. Broki örül a dolognak, de nem tudja hirtelen hová tenni.

Azt mondjuk nem tudom, mi van akkor, ha másik páros jön így össze, vagy ha Brokinak nincs nője, vagy ha az nemet mond a dologra, de mindegy, a szerkesztőknek vagy szerencséje volt, vagy egy óriási átbaszást nézünk már lassan másfél hónapja. Brokiné mindenesetre nagyjából annyira viselkedik természetesen, mint én egy buzibárban, az arcára fagyott kényszervigyortól és a színtelen hangjától mi konkrétan megijedtünk. Broki sem tud mit kezdeni a szituval, és a kényes kérdése még csak most jönnek szerintem. Leülnek az asztalhoz, megy tovább a beszélgetés. Naiva egy másik helyen pocol, masszírozzák, kap egy szponzorvirágot, és átfut az agyán, hogy Broki kap egy új lányt. Ennyi elég is belőle bőven.

Odabent Petra ráveszi magát arra, hogy Andorral beszélgessen, ÚjPéter mögé akarsz állni? Nem hiszem, hazudik Andor, gondolkodnom kell még. Faszt. Andor a kamerába röhög, már azt sem tudja, kinek mit hazudott, így meg azért nehéz egy taktikát felépíteni. Petrának mondjuk mindegy, mit mond, amúgy sem jegyzi meg. Andornak legalább 44-es lába van, csak szólok. Petra nem hiszi egy szavát sem, azt meg pláne nem, hogy Andor Hipert emlegeti, mint potenciális kiesőt. Brokiék egymást nézik, asszem jönnek a kínos kérdések. Mit csinálsz egész nap? Felkelem, eszem, medencézem, iszom, alszom. Ő mondta, nem én. Brokinak tetszik a játék, mert bánhat az emberekkel, és közben üvölt a fejéről, hogy valami nem stimmel. Hány párod volt? Hát, hat vagy hét. Muhahaha. Minden héten más? Van egy, akivel régóta együtt vagyok.

Rólam tudnak bent, nyit új frontot Brokiné. Ja, bólint Broki és elsírja magát. Kattog az agyad, mondja a csaja, és megjegyzi, hogy mintha nem örülnél, de ha tiszta lenne a lelkiismereted, akkor talán jobb lenne. Lehet, válaszolja Broki, ami akár egy beismerés is lehet hirtelen. Együtt vagyunk még? Broki erre csak néz maga elé, remélem. Reméled? Lehet lesz olyan, amit meg kell bocsájtanod. Hát, ez nem tuti, hogy menni fog. Mi van a szívedben? Ott te. Szegény Naiva, ha ezt tudná, kiborulna azon nyomban. A válaszokból egy gyengeelméjű polip is leszűrné, hogy Broki kurvára nem volt hűséges, de Brokiné egyre csak vigyorog, mint akit baszni visznek. Netán lesz valami csavar ebben? A csajom szerint lehet felkínálják Brokinak, hogy válasszon, és Naiva a masszőrtől egyenesen a reptérre megy egy szál bikiniben (de legalább laza izmokkal). És igen, lehet ennyire geci a Viasat, mert az Édenben minden megtörténhet. Broki a kamerába vezekel, ezt nehéz lesz megmagyarázni a csajának, mármint azt, ahogy Naiva a farkán ugrál már lassan három hete. Na ja.

Odahaza Naomi faggatja Andort, hogy mit dumált Petrával. Semmi különöset, mondja a génkezelt keletnémet gerelyhajítónő, csak azt nem tudja, Petra ott áll kint az ajtó előtt és hallgatózik. Hoppácsak. Stresszeled a csajt, kérdezi Andort Naomi. Ja. Petra elhúz, és láthatóan idegbeteg. Hiperig jut, baszki, Andor nagyon tervez valamit, valakiket nagyon ki akar rakni, de nem tudom, kit. Hiper erre azt mondja, majd holnap megkérdi a kislányt, mennyire pakoljon be. Hát, ha van isten, minden műszempillát, bazdmeg. Brokitól azt kérdi Brokiné, miért bízik a stratégiai párjában, azaz Naivában. Mert érzelmileg kötődik hozzám, mondja Broki és bízok benne. Te meg manipulálod? Vagy érzelmileg kötődsz te is? Hozzád, feleli Broki. A beszélgetés kezd űberkínos lenni, a csaj bízik Brokiban, aki iszonyú zavarban van, és láthatóan megrogyott érzelmileg, amikor pedig előkerülnek az otthoniak, a család, a barátok, Broki sírva fakad. Brokiné reméli, nincs olyan, amit ne lehetne megbocsájtani, Broki is ezt reméli. Naiva nem tudom, mit remél. Csaj el haza, Broki kap egy levelet, te döntöd el, elmondod-e Naivának, mi történt, és ennyi. Nem mondja el, ezen asszem senki nem lepődik meg.

A hotelbe visszaérve Naiva és Broki is ugyanazt mondja, nem hazudnak, legalábbis a többieknek, aztán a szobában majd más lesz a helyzet. Naiva a többi csajnak mesél, látott delfint, masszázs is volt, Broki meg közben a parton focizott. Na persze. Brokinak mostantól lesz kibaszott nehéz a játék, aszongya. Este Féliker és Dávid beszélgetnek, Dávid, te ki mellé állsz? Naomi mellé. És Petra? Ki nem szarja le? Féliker meg akarja védeni a leginkább egy kibaszott egykedvű guminőre hajazó Petrát, de ez nem lesz eccerű. Na, Naiváék a szobában pocolnak, Broki egykedvű, és nem akar lelkizni, de Naiva igen, azt kérdi, mit érez abból Broki, amit ő ad neki. Hogy mit, miből? Inkább kimegyek, mondja Broki, akit egy hatvancentis műfasszal a kezében baszkurál a lelkiismeret. Naiva a kamerába azt mondja, most jött rá, hogy Broki olyan ember, aki nem mondja ki, amit érez. Broki meg eljut arra a pontra, hogy nem tudja, menni fog-e a dolog abban a kerékvágásban (értsd: baszással), mint eddig.

Dávid és Féliker tovább fűzi a Save Petra akciót, Dávid ugye nem tud segíteni, DE Féliker igen, mégpedig úgy, ha maga mellé állítja Petrát kevesebb mint 24 óra alatt. Ez kemény lesz ám, mutat rá Féliker, Csíra meg Petra nagyon egymásban van. Ez nem matyóhímzőkör, mondja Dávid, és őszintén gondolja. Végül is igaza van, egyelőre senki nem kezdett el Forma-1-es formaruhát hímezni mondjuk Alonsónak. A férfiasságod a tét, gyúrja tovább Félikert Pedagógus, úgy beszél veled Csíra, mint a kutyájával. Féliker kicsivel később a mödanszié mellett már minden faszinak Csírára panaszkodik, de Broki kijelenti, hogy Petra haszontalan. ÚjPéter szerint Csíra egy geci, Petrával jobban jár Féliker. Hipert a szobában Papucs gyűri, de (még) nem dugnak. Broki meg kiönti a szívét ÚjPéternek a mödanszié mellett, mindent elmond neki a barátnős szellemjárásról. Neee, mondja ÚjPéter, és tudja Naivát? Tudja, elmondtam, hazudik az őszinte vallomás mellé Broki. ÚjPéter szerint Broki nem teljesen korrekt a két nővel, hát, ha eufemizmusból lenne világbajnoki cím, annak ÚjPéter lenne az egyik esélyese.

Féliker vesz egy nagy levegőt és Petrának elmondja, hogy csak úgy maradhat bent, ha ők ketten most nagyon gyorsan elkezdenek bízni egymásban. Mi? Bazdmeg, állj be mögém majd. Ejtsem ki Csírát? Miért? Bazdmeg, mert senki nem fog megmenteni, azért. Zuzu Petalsszal lehetett ilyen beszélgeti, teccik tudni, a Ford Fairlane-ben emlegették, mint a sajtreszelővel való rejszolás sokkal fájdalmasabb alternatíváját. Petra megérti, jólvan. Nem pofázol igaz, kérdez vissza Féliker. Nem hát, mondja a csaj. Este Broki zsibbadtra issza magát, Naiva egyedül kucorog az ágyban. Csíra kint van Brokinál, aki be van baszva, és elpofázza a tervet, nem számítasz rá, de nem bízhatsz Félikerben, mert Petrát akarja bent tartani. Nem így mondja el, de Csírának több esze van, mint a többi nőnek összesen, így hamar leveszi, mi van. Csíra haját valaki kivasalta, ami a csajom szerint jól áll neki, annál az ázott kutyaszőrnél mindenképpen, ami eddig díszelgett a fején.

Csíra azt hitte, Féliker férfi. Muhaha, nem láttad a bemutatkozó videót, azért. Sírdogál egy kicsit, de aztán erőt vesz magán és visszamegy a szobába. Broki marad a pultnál, Csíra álmatlanul forgolódik, és közli Félikerrel, hogy be van fosva a holnaptól, mire az megnyugtatja, én ugyan ki nem ejtelek. De megfordult a fejedben? Meg, egy pillanatra. Igen, bazdmeg? Csíra bosszút fog állni.

Címkék: éden hotel
1360 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skylaner88 2012.04.25. 18:34:28

ManFace-t száraz bassza.

LoveMy 2012.04.25. 18:48:51

Arnold NDK úszónőt belevágja a medencébe!

lemonkeyface (törölt) 2012.04.25. 19:00:26

@Pácsó Ármándó: Akkor hajrá Reni!
edenhotel.hu/2012/04/23/reni-22/

Mellesleg olyan jót röhögök az ÉH.hu oldalt található twitterfeed-jén. Van egy oldasz edenhotel nevű hotel, és az összes tweet felét a hotel olasz nyelvű szarjai teszik ki. #fail

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.25. 19:24:38

Előbb fordítva hittem, hogy melyik végén van a feje...

Banyus83 2012.04.25. 19:24:45

@hfeeri: Ezt már én is felfedeztem :-))

@Pácsó Ármándó: Most komolyan????

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 19:26:49

@hfeeri: Hajrá!

Noémi lesz az Píttel

Müszélia 2012.04.25. 19:29:15

egy biztos, nem petra

hideg kéz 2012.04.25. 19:33:07

Na, meglett az új:)
Egy időre a régit is elvesztettem nyom nélkül. És szerintem ez Ostobenkó csontos háta lesz.

busifa 2012.04.25. 19:34:08

A széles hát miatt Andor!

LoveMy 2012.04.25. 19:34:27

@Pácsó Ármándó:
én már láttam sőt tegnap este felraktam ezt a videot Bevadultak a lányok címmel.
Egymást gyömöszöli Pít és Arnold, aki egy kicsit beveri a fejét a betonba, de nem baj :) és végül nagy nehezen bevágja Pít a vízbe, győzelem ittasan a mellét verné, ha...

hideg kéz 2012.04.25. 19:37:16

@LoveMy: El mondd.. Csak azt hová raktad fel:) A viasat honlapján elég kemény meló lett megnézni a videókat, néha nincs egy egész napom rá.

Banyus83 2012.04.25. 19:39:15

@hideg kéz: A tegnapihoz valamikor így estefelé...

hideg kéz 2012.04.25. 19:41:02

Most már a külföldi prostikat hivatalosan is táncosnak hívják? Nem protestál a Balettintézet?

LoveMy 2012.04.25. 19:41:13

@hfeeri:
És a második a kapott védettséget!

Hurri Kán 2012.04.25. 19:42:40

@hideg kéz:
Nem hiszem. Évek óta üresen áll, eladták az épületet...

hideg kéz 2012.04.25. 19:47:33

@gyvy: Tényleg.. Akkor ez lehet az oka:)
De legalább a táncegyüttesek. Vagy egy profi kurva.

Hurri Kán 2012.04.25. 19:50:34

@hideg kéz:
Azok meg el vannak foglalva mással... magukkal. másokkal. Érted. :D

Vadkörte82 2012.04.25. 19:54:42

@Banyus83: én is láttam tegnap mylove vidijét :)noncsika most déviddel van elfoglalva :)..nem ér ma már több csokit enni ám!!..bár lesz vmi izgalom végre..sírás rívás.

kerdesek05 2012.04.25. 19:56:15

már csak másfél óra és megtudjuk miért könnyezett Máté annyira.
Tuti kistesója született!:)

Banyus83 2012.04.25. 19:58:39

@LoveMy: :-) Miért, így van, nem?

@Vadkörte82: A csokievést majd még meglátjuk...ha nagy lesz az izgalom, akkor még bármi előkerülhet a szekrényből... :-)

Ja, és, ha ma hazamegy Edina, én többet nem nézek ÉH-t!!!!!!!

hideg kéz 2012.04.25. 19:58:45

@kerdesek05: Vagy a kormány betiltotta a dohányzást Mexikóban is.

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 20:02:35

@Banyus83: Ha van csokid akkor ma átmennék macskát simogatni! :-)

Joey Tribbiani 2012.04.25. 20:05:08

Szép estét! Szerintem is Andorhoz dörgölőzik Pít. Szerintetek bejön a terv Csíra-Hernyó páros eltávolítására?

Vadkörte82 2012.04.25. 20:05:30

@Banyus83: gyüvök én is ha van elég :)

kerdesek05 2012.04.25. 20:12:33

de azért meglátszik, hogy az ÉH szerkesztői senki mással nem tudnák ennyire eladni a produkciót, mit azokkal akikből lehet eseményt kihúzni, meg drámai videokat gyártani.
Máté-Edina pedig tökéletes erre.
Máténak meg olyan fizimiskája van, hogy ihaj:)

mocskosmacska 2012.04.25. 20:17:00

Annyira senki sem lehet buzi, hogy ez az andor bejöjjön neki.

f.fredericks 2012.04.25. 20:18:56

@mocskosmacska: :D:D ezek szerint Pít még annál is melegebb.

kerdesek05 2012.04.25. 20:28:27

a fenti PÍT képen milyen koszos a napágy. nem takarítottak a villa személyzete?:)

mocskosmacska 2012.04.25. 20:38:49

Anikó egy unszimpatikus geci, de néha nagyon csinálja a showt. Amikor levit beöltöztette hülyegyereknek, nehogy az új csajok szemetvessenek rá az tényleg vicces volt. Sokkal viccesebb, mint a többiek eddigi erőlködései (pl. homokot rakni alexa ruhájába, máté nagy táncai). Remélem, amikor új fiú jön, akkor levi öltözteti anikót hülyének. Bár a dominancia miatt erre sok esélyt nem látok.

kerdesek05 2012.04.25. 20:43:33

@mocskosmacska: és minek öltöztetné be anikót? forgószélnek? turbinának? propellernek?:)

Banyus83 2012.04.25. 20:46:56

@kerdesek05: lesz hát, csak reméljük Edina dobja el kb. 20 millánál :-)) És Broki esik pofára...

LencsiLány 2012.04.25. 20:51:38

@Banyus83: Úgy legyen! Broki essen pofára!+1

Banyus83 2012.04.25. 20:53:35

@LencsiLány: Ugye milyen szép lenne...?...de azért nem jósolok nagy jövőt ennek az ötletemnek, de titkon...hátha...

Vadkörte82 2012.04.25. 20:59:48

@Banyus83: +1 :) dehát tudod h én is ezt támogatom!

mocskosmacska 2012.04.25. 21:00:18

@kerdesek05: Hogy újfiúk még véletlenül sem álljanak szóba vele. Mondjuk minden második fogát be lehetne festeni feketére, a hátára meg púpot ragasztani.

raspberrypie 2012.04.25. 21:00:59

szerintem ebben az évadban bármelyik pár is jut el a döntőig, kb. olyan 5 max. 8 milliónál már tuti valamelyik el fogja dobni :D

Banyus83 2012.04.25. 21:02:19

@Vadkörte82: Tudom, hogy mi egyetértünk :-))

LencsiLány 2012.04.25. 21:06:48

Mikor teszik fel az éden hotel vagy a viasat honlapjára a mai részt? (csak az extrát szoktam neten visszanézni, az rögtön a műsor után elérhető minden nap)

Banyus83 2012.04.25. 21:08:27

@LencsiLány: A teljes adásokat asszem mindig csak a hét végén...

Hurri Kán 2012.04.25. 21:12:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Gundel Takács stb. :D

@jadebulgari:
Nem, de hát ha eccer lassú. :D

kerdesek05 2012.04.25. 21:14:05

@Banyus83: Ahogy ismerjük Edinát tuti megfelezi azt Mátéval:) sőt sírva kéri majd Mátét, bocsásson meg neki, inkább odaadja neki a 20 millát csak ne haragudjon rá, hogy gyenge pillanatában eldobta a gömböt:)

inmemancsi 2012.04.25. 21:14:41

@gyvy: na szia fácánka közvetítsél dottynak te tuti ügyi vagy

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.25. 21:15:04

@gyvy: utállak...:)

Így már tudom, de úgy h honnan tudtam volna?:)

@jadebulgari: szeretlek:D

inmemancsi 2012.04.25. 21:16:25

már most morgi vagyok hogy holnap nem leszek net és tv közelben

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.25. 21:18:24

@inmemancsi: nekem is direkt nem nézem csak h olvashassalak

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.25. 21:20:35

@gyvy: remélem, nem:D Kísérteni foglak...Élve!!!

@inmemancsi: köszi:)

LencsiLány 2012.04.25. 21:24:24

@inmemancsi: én is várom a közvetítést! :) köszi!!!!

inmemancsi 2012.04.25. 21:24:36

@jadebulgari: nemcsak cuki vagy de okos is,ja olyasmi nem nekem való

inmemancsi 2012.04.25. 21:25:22

kár hogy nincs itt nosce vagy binbir

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.25. 21:26:36

@inmemancsi: na akármit csinálsz érezd jól magad
jön már a kalaposnő?

inmemancsi 2012.04.25. 21:26:56

kezdődik a tegnapi ismétlésével, hogy reni pít mögé a szőke meg kíra mögé

HÉ felvezetőjea háttérben egy igazi dráma folyik többiek nem tudják: mátét meglátogatja barátnője,

busifa 2012.04.25. 21:27:46

HÉ -t spoiler miatt ki kell tiltani! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.25. 21:27:49

@inmemancsi: itt vagyunk neked, nem vagyunk elegek? Mindig más kell?:D:D

@gyvy: remélem, azt sem! Szenvedj! :D

mocskosmacska 2012.04.25. 21:28:35

Máté meglátta a hetek óta nem látott barátnőjét. Reakciója: Állvakarás és jaj, ezt nem hiszem el.
Itt is tombolt a romantika és az érzelmek.

inmemancsi 2012.04.25. 21:29:05

reggel van zuhog, andinak fáj a feje, kiborult tegnap mert stressz meg nem aludt, hipperen már műszempi, csíra kérdei hideg van kint és most utálsz - bejátszák, hogy megcsókolta márta

mocskosmacska 2012.04.25. 21:30:28

Most minden kezdésnek bevágnak egy kira-márk kontaklencsés beszélgetést.

mocskosmacska 2012.04.25. 21:31:39

"Egy olyan országba, ahol szemész sincsen."
Hát, kira tudod, nemcsak orvos nincsen, de a vizet is a kútról hozzák.

inmemancsi 2012.04.25. 21:31:43

márkot, bocs, aztán kíra mondja szexuálisan akarja húzni a csávót, az meg azt, hogy nem akar érzelmet a játékban
bejátszák a pít féle csapat tervét megint, aztán dávid, noémi és a két új csaj dumál, reni fél, hogy lehet most marad, de aztán kiejtik

ZuzuPetals 2012.04.25. 21:32:19

Reni egy teljesen élettelen csaj, pont mint aki kiejtette Műanyagot és már a nevére sem emlékszem.

hóódejóó 2012.04.25. 21:32:24

annyira ismétlik ezt a megállapodást, hogy tuti nem ez lesz csütörtökön. :)

busifa 2012.04.25. 21:32:58

@mocskosmacska: márcsak a márkanév hiányzott volna! :)

Ditti82 2012.04.25. 21:33:11

Alig vártam, hogy Muzsik kiessen, erre most Píték játsszák ugyanazt.

Hoppá, Andinak van esze. Vagy csak a látszat csal?

inmemancsi 2012.04.25. 21:33:36

dávid szerint reni nem hálás, nocsak andika azt nyilatkozza hogy benne van a tervben, de valójában azért gondolkodni fog, kíra bemegy píthez, hogy fura lett mióta a csajok bejöttek, petra is mondja

mocskosmacska 2012.04.25. 21:34:25

Rájöttem, hogy kire emlékeztet andi. Dr. Frankenstein gólemére.

inmemancsi 2012.04.25. 21:34:32

pít szerint mások döntik el ő kivel játszon jön egy levél

Ditti82 2012.04.25. 21:34:36

@hóódejóó: Naná, Andi belefingik a nullás lisztbe. :D

inmemancsi 2012.04.25. 21:35:48

petra félti magát, edina és máté kap jutalmat mert ők a legrégebbi pár fürdőrucit vigyenek

mocskosmacska 2012.04.25. 21:36:10

Vessetek meg, de hiányzik melák.

Éder mester 2012.04.25. 21:36:12

Független kérdés: a bentlakók végig a saját elbeaszott garderóbukból (Broki-fehér pamutsapka, Valaki-hígfosszínű bézbólsapka stb. - válogatnak, vagy valaki a szerződés keretében pluszba' szopatja őket?

hóódejóó 2012.04.25. 21:36:36

@Ditti82: az jó lenne :) végre volt Andinak egy szimpi megmozdulása! Hajrá Kíra :D

mocskosmacska 2012.04.25. 21:36:48

@Ditti82: Bárcsak lenne már valaki, aki ezt teszi.........

inmemancsi 2012.04.25. 21:36:57

játék szempontjából máté nem örül ennek, mert még jobban esetleg szemet szúrnak edina: csak nem lesz ebből semmi gáz..

ZuzuPetals 2012.04.25. 21:37:02

@mocskosmacska: de csak Műanyaggal együtt, mert az utána való vinnyogása azért uncsi volt.

inmemancsi 2012.04.25. 21:38:17

máté felolvas egy levelet: nem tölthetitek ketten a randit máté vigyorog, megkapja edi is alevelet nem örül itt akalapos csaj, máté meglátja ne ölelés, elég fura feje van a csajnak

hóódejóó 2012.04.25. 21:38:18

most van a nagy találkozás

szgy 2012.04.25. 21:38:35

ez aztán tényleg "meglepi"

hóódejóó 2012.04.25. 21:38:54

elsőre azt hittem Baby Gabi :D

Ditti82 2012.04.25. 21:38:55

Csak nekem tűnik idősebbnek, mint Máté?

will 2012.04.25. 21:39:01

Máté az anyja műkörmösével jár?

mocskosmacska 2012.04.25. 21:39:07

Na, itt már érzelmesebb volt broki, mint a bemutatóban.

@Éder mester: Broki sapkája semmi, andi tegnap esti gatyája mellett.

szgy 2012.04.25. 21:39:13

na, most, dupla vagy semmi?

raspberrypie 2012.04.25. 21:39:22

ez a barátnője? O_o és smárolnak xD

ZuzuPetals 2012.04.25. 21:39:35

Azért most szépen kiderül, hogy Mátének vannak érzései....csak Brokina felé...

Lacka929 2012.04.25. 21:39:40

Ez most az anyja, a barátnője, vagy csak egy szimpla vasorrú bába?

fontosember 2012.04.25. 21:39:45

nemtudtuk eddig hogy Máté nekrofil :D

kerdesek05 2012.04.25. 21:39:50

UHHHHHMÁTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

inmemancsi 2012.04.25. 21:39:58

a csaj kb 40 körül van:) máté vigyorog, nem tudja hova tenni

ZuzuPetals 2012.04.25. 21:40:14

csak NEM Brokina felé, nah.

busifa 2012.04.25. 21:40:18

Akkor inkább Naiva!!! :)

skylaner88 2012.04.25. 21:40:35

Hány éves nője van Máténak, 40 vagy 70??

mocskosmacska 2012.04.25. 21:40:57

Máténak most olyan érzelmes feje van, mint tüncikével soha.

De hol van tüncike ennél a szép jelenetnél?

will 2012.04.25. 21:41:08

Máténak összejött az, amit Krisztián csak akart...

inmemancsi 2012.04.25. 21:41:11

márk agya csak a játékra állt rá, nem tudta mire gondoljon, esetleg arra hogy választhat kivel folytassa, edina: rossz dolgok jutnak eszébe egyedül ül furdőruciban,

Billy a kölyök 2012.04.25. 21:41:45

Ez Broki barátnője? Gerontofil a srác?

raspberrypie 2012.04.25. 21:41:47

@will: "Máténak összejött az, amit Krisztián csak akart..." :'D

mocskosmacska 2012.04.25. 21:41:56

Mondjuk, amikor broki mondta, hogy a barátnője elvált, akkor már gondoltam, hogy idősebb.

ZuzuPetals 2012.04.25. 21:41:57

@mocskosmacska: Mátéról ábrándozik valahol.

2012.04.25. 21:42:26

Így mutatja be a viasat a real szar embereket. Akiknek azért üzembiztosan midig van kit hülyíteniük.

hóódejóó 2012.04.25. 21:43:10

szegény csajt sajnálom. :(

busifa 2012.04.25. 21:43:37

@skylaner88: ezt a nénit már mostanra biztos dobta Máté!! :)

mocskosmacska 2012.04.25. 21:43:40

Szar színésznő ez a brokiotthoninője. Látszik, hogy ez megírt szöveg.

hóódejóó 2012.04.25. 21:43:46

olyan a csaj, mint aki súgógépről olvas

f.fredericks 2012.04.25. 21:43:47

Ez a csaj sztem nem Broki korosztály.

mangalor 2012.04.25. 21:43:59

És a csaj tudja, hogy Broki Naivát kúrogatja?

raspberrypie 2012.04.25. 21:44:01

jó, csaj már tud mindent, és próbálja brokiból kihúzni

mocskosmacska 2012.04.25. 21:44:23

@hóódejóó: Biztos vagyok, hogy ez előre megírt szöveg.

inmemancsi 2012.04.25. 21:44:52

petra kérdezgeti andit kit fog választani, de aztán mondja, hogy tudja a csaj nem őszinte, máté vigyorog, azt mutatják, csaj kérdezi mi történik ott bent, máté: iszom, alszom kajálok,csaj: mi tetszik a játkban: máté: tudok bánni az emberekkel hány párod vol? hat vagy hét, van egy akivel régóta együt vagyok rólam tudnak bent? máté csendben van

szgy 2012.04.25. 21:45:01

andi össze van zavarodva, nem tudja kinek mit mondott. hazudozás alapkövetelménye jó memória és következetesség :-)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.25. 21:45:19

Mate azt mondja Anyunak, hogy 6-7 parja volt eddig a jatekban. A kis hazudos...

genevieve 2012.04.25. 21:45:27

aham, a csaj tudja, hogy máté félredugott:-)))

mangalor 2012.04.25. 21:46:02

@mocskosmacska: sztem csak adtak pár támpontot, hogy miket kérdezzen... meg persze nem színésznő, azért is viseli a szemüveget. és el-elcsuklik a hangja..

inmemancsi 2012.04.25. 21:46:14

edinát masszírozzák, mátét hiányolja, máté közben fújjog, nem számított erre, remeg, csaj: örülsz? nekem nem úgy tűnik ha tisztább lenne a lelkiismereted jobban örülnél nekem

Sziporka 2012.04.25. 21:46:41

@LencsiLány: egyből adás után.na jó,olyan 1 órával később:)

hóódejóó 2012.04.25. 21:46:46

tök gáz, hogy napszemüveg van a csajon végig.
Most azt kérdezte, hogy együtt vagyunk úgy egyébként?

kerdesek05 2012.04.25. 21:47:31

KI A MÁTÉ CSAJA?
iwiw link van?:)

genevieve 2012.04.25. 21:47:34

végül mátés és edina külön voltak kint???

mocskosmacska 2012.04.25. 21:47:46

NÉzem ezt a brokit-brokiotthoninőjét és az az érzésem, hogy egy szar filmből látok egy jelenetet, amiben egy szar színésznő és egy jó színész játszik.

2012.04.25. 21:48:11

@mangalor: És tegyük hozzá, ha kamu ember lenne, akkor oda a műsor hitele - bármilyen furán is hangzik ez, hiszen attól, hogy show, az alapok nem lehetnek kamuk, mer' az már régen rossz...

hóódejóó 2012.04.25. 21:49:33

@queensryche: áá, Máté ennyire nem jó színész :)

inmemancsi 2012.04.25. 21:49:40

@Éder mester: ott van főállásban lakimárk

Pácsó Ármándó 2012.04.25. 21:49:53

Először azt hittem az anyja. Edinát sohasem fogja így szeretni.

Ditti82 2012.04.25. 21:49:55

@szgy: Ezért fog robbantani, hogy Hiper kedvenc szavát idézzem. :D

genevieve 2012.04.25. 21:50:04

@jadebulgari: először azt hittem, hogy az:-)

kerdesek05 2012.04.25. 21:50:19

@mocskosmacska: meg előre tudta Máté barátnője,Máté fején nagyon sok vaj van!:)

LencsiLány 2012.04.25. 21:50:55

@Sziporka: köszi! erre a Broki-OtthoniBrokiné(ni) részre kíváncsi vagyok :D

genevieve 2012.04.25. 21:50:55

@Pácsó Ármándó: jaja, edinára sose nézett igy:-)

RedHotTears 2012.04.25. 21:50:57

sejtheti hogy a semmiért nem utaztatnák oda. Jó lenne tudni mit mondana kamera nélkül. Még az is lehet otthon együtt dolgozták ki a taktikát, hülyítsen be egy libát, kúrogathatja is ha kell, csak hozza haza a péhzt.

raspberrypie 2012.04.25. 21:51:26

szerintem máté tényleg meglepődött, stb. látszik a reakciójából hogy kizökkent a játékból... a csaj meg új a "médiában", gondolom zavarja a kis párocskájának a félredugása, ezért olyan, mintha betanult lenne. gondolom...

busifa 2012.04.25. 21:51:29

@Vadkörte82: jogos! Az a lényeg, h már nincsenek együtt!!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.25. 21:51:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ne mondd el mircsikének hadd közvetítsen
@genevieve: igen ronda néniszerű a kis broki mellett

genevieve 2012.04.25. 21:51:53

@kerdesek05: lehet, hogy máté alapvetően egy csapodár lélek és a csak fel volt ilyesmire készülve:-)

kerdesek05 2012.04.25. 21:51:57

@mangalor: igem NAPSZEMÜVEG minden takar. Biztos azért jó volt neki felszállnia repcsire, fizeti a viasat a csalódást

hideg kéz 2012.04.25. 21:52:06

kár, hogy ez a felvarrt arcú néni nem költözik be. szétkapná Naívát.

Sziporka 2012.04.25. 21:52:18

@LencsiLány: Ja csak nem az édenhotel honlapjára teszik fel hanem a video.viasat3.hu-ra.

GL-581 g 2012.04.25. 21:52:19

Máténak anyakomplexusa van? Vagy miért van mellette ez a milf?

Kissé kiesett a szerepéből a srác, vicces látvány. :D

mocskosmacska 2012.04.25. 21:52:41

Brokiotthoninőjének irritálóan gyenge a színészi képességei.

hóódejóó 2012.04.25. 21:52:43

Máté:"lehet hogy lesz olyan, amit meg kell bocsátanod"
Máté nője:nem biztos, hogy meg fogom"

inmemancsi 2012.04.25. 21:52:50

válasz együtt vagyunk még kérdésre: máté hát, remélem, csaj: reméled? máté: lehet hogy lesz olyan amit meg kell bocsátanod, csaj : nem biztos, hogy meg fogom, attól függ mi van a szívedben máté: hát te csaj: és a cél érdekében mindent lehet? máté: hát valahogy úgy

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.25. 21:52:55

ezt kérném pólóra:

lehet hogy lesz majd mit megbocsátanod ha megtudod

raspberrypie 2012.04.25. 21:53:24

mi az, hogy érzelmileg nem csaltad meg? máskor meg mondogattad, hogy nem is szereted...

ZuzuPetals 2012.04.25. 21:53:35

Edina azért elég szépen át van b.szva.

Sziporka 2012.04.25. 21:53:53

minek kell magánéletet bevinni ebbe a játékba?:(((

Éder mester 2012.04.25. 21:53:55

Bazmeg, broki Keresztes Ildikóval kavar? Skandallum!

genevieve 2012.04.25. 21:53:55

@jadebulgari: egyébként szerintem nem ronda a néni:-)))

Lacka929 2012.04.25. 21:54:06

Igazán gerinces Broki. Szépen elmondott mindent a nőjének töviről hegyire, nem is kellett kihúzni belőle semmit szavanként...

Gondolom, Edinával is így lesz majd...

inmemancsi 2012.04.25. 21:54:10

máté riportban: nehéz lesz bebizonyítani, hogy érzelmileg nem csalta meg közben villában csajok beszélnek, petra hallgatózik megy anikóhoz: noémi tervel valamit, valakit ki akar rakni

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.25. 21:54:13

@jadebulgari: nem mondom, mert ÉN nem nézem, nekem informálódni kell:D De csakis magam miatt:P

@GL-581 g: szió:)

Ditti82 2012.04.25. 21:54:25

Petra véletlenül kihallgatta a megbeszélést, mint anno Kíra.

Vadkörte82 2012.04.25. 21:54:39

@Sziporka: szerintem is szar húzás volt!!

foxglove (törölt) 2012.04.25. 21:54:42

ez a máté hülye, edina ezerszer jobb nő, és nem csak külsőleg. ez a szemüveges néni elég fura, tök idegesítő. ehh.

raspberrypie 2012.04.25. 21:55:19

szemüveg nélkül rosszabb :S

f.fredericks 2012.04.25. 21:55:25

:)
Brokit veri a víz rendesen. :DDDD

Miliana 2012.04.25. 21:55:34

na kiugrott a nyuszi a bokorból, nem kötődik Edinához...ez most tényleg felkavarhatta, először látok rajta valami érzelmet!

mocskosmacska 2012.04.25. 21:55:41

@genevieve: Szerintem is jól néz ki, csak már túl van az első hamvas fiatalságán.

mangalor 2012.04.25. 21:55:47

hát, azért ez egy nagy genyóság volt a szerkik részéről, viszont Broki talán rádöbben talán, mekkora paraszt Naivával, hogy így hagyja rajongani...

inmemancsi 2012.04.25. 21:55:48

máté: a párom érzelmileg kötődik hozzám, de én nem kötödőm hozzá, már izzad, csaj: megbízol bennem? máté igen, csaj: lehet én vagyok a világ legnagyobb barma
máté nem hiszem, vagyis hát..

foxglove (törölt) 2012.04.25. 21:56:00

Hány éves lehet?
látszik az arcán, hogy túl van már egy-két csalódáson.

Hurri Kán 2012.04.25. 21:56:05

Öööö.. valaki elárulná, hogyan lehet valakit érzelmileg/ nem érzelmileg megcsalni? :D

2012.04.25. 21:56:20

Hallgatom ezt a csevejt és őszintén szólva nem értem, hogy felnőtt emberek között hogyan működhet kapcsolat ilyen szinten nulla-felszínes-mellébeszélés alapú kommunikációval.

Grozunol 2012.04.25. 21:56:51

A csaj tisztában van mindennel az tuti.
Megérdemli Broki a szenvedést. :)

Ditti82 2012.04.25. 21:57:07

Márknak Edina mögé kellett volna irányítani Déjvidet. :(

foxglove (törölt) 2012.04.25. 21:57:42

@queensryche: egy csomó párnál így működik... egy darabig, persze.

Lacka929 2012.04.25. 21:57:43

Asszony szerint talán nem is megy olyan jól a brókerkedés, anyu meg kitart... bocs, eltartja Brokit...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.25. 21:57:48

Ezt még mindig idióta ötletnek tartom, h bevitték az öreglányt a kisfiúnak!

De rendben, így én is mennék, szakítanék a pasival, oszt élvezném Mexikót!

@Λατζκα: elmondta, h hányszor dugtak??????:O

Lillian.. 2012.04.25. 21:57:52

Kíváncsi vagyok, hogy ezek után lesz-e lihegős vágókép befejezésként... Mert ha ezek után is megdugja Edinát, akkor rosszabb mint Pókmajom.

Vadkörte82 2012.04.25. 21:58:03

takarodjon haza broki!undorító.

busifa 2012.04.25. 21:58:23

@mocskosmacska: hangja Naiva idősebb kiadásban!

ZuzuPetals 2012.04.25. 21:58:28

@gyvy: Úgy, ahogy Broki teszi. A farkát adja, de mire hazaérnek már elfelejti Edinát. Ennyi.

kerdesek05 2012.04.25. 21:58:30

Máténak miflje van, meg naívája!
a kis szerencsés!

Katicavirág 2012.04.25. 21:58:35

jaaaj, mindjárt meghatódok, visszamegy és megcumiztatja Edinát!

Éder mester 2012.04.25. 21:58:42

@mocskosmacska: ugye nem mondod komolyan, hogy Andi kapcsán a nadrágját jegyezted meg?

raspberrypie 2012.04.25. 21:58:48

"szerelem vagy pénz? mind a kettő fontos" - ez most komoly? neked a szerelem egyáltalán szóba jöhet? :D

ZuzuPetals 2012.04.25. 21:59:15

@genevieve: nekem is tetszik. :) Karakteres arca van.

Lacka929 2012.04.25. 21:59:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: még nem, de én is biztos vagyok benne, hogy anyu látta zöld képernyős részeket...

wondorog 2012.04.25. 21:59:19

"Csókolózás nincs" :DDDDDDDD

inmemancsi 2012.04.25. 21:59:28

@jadebulgari: :)))
máté sír mert otthoniakra gondol, csaj öleli, nagyon szeretlek súgja, máté szalvétában: én is máté: szerelem vagy pénz mindkettő fontos, de a szerelem azért előbbre való csaj: remélem nincs olyan amit nem lehetne megbocsátani, csak ami neked is belefér amit én is csinálhatok

csaj kb 45-48

foxglove (törölt) 2012.04.25. 21:59:30

sokkal gázabb, mint edina. sokkal.

woow 2012.04.25. 21:59:54

aszongya az asszony a csudafasz nőjére, hogy jujj, meg hogy MileniumFalcon. hát van benne velami igazségja jól.

genevieve 2012.04.25. 22:00:10

@queensryche: ezért ez egy spéci helyzet...ha nem lennének kamerák a néni már leüvöltötte volna a fejét, és a mogyoróiból meg krémet csinál:-)))

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.25. 22:00:16

Azért ez ordas nagy geciség volt, még akkor is ha Máténak van vaj a füle mögött...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.25. 22:00:18

@foxglove: 40-45 - azok a szem és orcaráncok nem huszas nem is harmincas tinit sejtetnek :)

Hurri Kán 2012.04.25. 22:00:29

@ZuzuPetals:
Na de most ez melyik kategória akkor?

inmemancsi 2012.04.25. 22:00:58

máté levele: ő döntheti el edinának mit mond, úgy dönt nem akar elmondani még semmit mert felkavarná

szgy 2012.04.25. 22:01:01

az lett volna a szép ha választhat hogy edinával vagy a barátnőjével folytatja a játékot...

Lacka929 2012.04.25. 22:01:03

Mindenesetre mára is megvan az indok, hogy leigya magát. Persze az neki szokott indok nélkül is menni...

ZuzuPetals 2012.04.25. 22:01:32

@hóódejóó: Igen, a szemén látszik, nem láttam még, hogy Edinára így nézett volna.

Katicavirág 2012.04.25. 22:01:42

Undorító pasi!takarodjon haza!Most sajnálom Naivát!

foxglove (törölt) 2012.04.25. 22:01:59

@jadebulgari: én is erre tippelnék, de bennem volt az is, hogy 35-40, csak rossz genetikával.

busifa 2012.04.25. 22:02:00

@genevieve: korához képest jól tartja magát sztem! :)

kisberci 2012.04.25. 22:02:28

Nem értem a szerkiket, ezt a kajálást édes hármasban kellett volna lefojtatni:D
Nagyobbat ütött volna, így most nem látom értelmét, hogy min változtat:S

hóódejóó 2012.04.25. 22:02:34

@inmemancsi: nincs annyi, szerintem 40 alatt van

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.25. 22:02:41

@Katicavirág: a pénzért meg a játékért mindent - ahogy mondta - és tényleg

genevieve 2012.04.25. 22:02:49

@inmemancsi: de máté mégis belé szerelmes:-)

bár ez nem akadályozta meg abban, hogy meg ...izé..csináljon edinával:-)))

foxglove (törölt) 2012.04.25. 22:03:01

@genevieve: jaja, van egy hisztérika kisugárzása

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.25. 22:03:16

@foxglove: á sztem kizárt annyi én vok rajtam meg egy ránc sincs

f.fredericks 2012.04.25. 22:03:29

Ennél már csak az lenne nagyobb geciség a szerkik részéről, ha az elmúlt 10 percet bevágnák mondjuk 15 misinél a fináléban.

vécés jóska 2012.04.25. 22:03:34

Hát a 'csókolózás nincs' mondaton kajak vonyítva röhögtem, majdnem kiestem a fotelből :DD

ZuzuPetals 2012.04.25. 22:03:36

@gyvy: hát szerintem az, hogy érzelmileg nem csalta meg Anyut, csak testileg. Félrekúr, de nem kötődik.

2012.04.25. 22:03:40

@genevieve: Igen, ez a része valószínű hevesebb lenne. Én inkább arra gondoltam, hogy nem jutunk el a-ból b-be, van némi sejtetés, meg elmekegett félmondat és kész. (Rendben, ez egy játékon belüli szituáció.)

inmemancsi 2012.04.25. 22:03:53

na jó azért a nő tudhatta, hogy mátéka azért félre félre megy, nem fognak együtt megöregedni, mivel kb. kétszer annyi idős mint a csávó

genevieve 2012.04.25. 22:04:04

@jadebulgari: akkor krisztinán a 9 évvel idősebb nikivel a fasorba sincs:-)))

Péter bá 2012.04.25. 22:04:18

valakinek a valakije...és már a játék jövőjét is sejtem...

foxglove (törölt) 2012.04.25. 22:04:54

@jadebulgari: tényleg? eddig valamiért azt hittem, 20-25 között vagy:)

kerdesek05 2012.04.25. 22:04:59

@Éder mester: mekkora szerencsés Broki!:)

Máté 25 csaj van vagy 35 + . Ideális pár!

RedHotTears 2012.04.25. 22:05:09

@hóódejóó: legkevesebb 40, még rossz arcbőrrel is. AMikor levette a napszemcsit látszott, hogy csupa szarkaláb a szeme körül.

genevieve 2012.04.25. 22:05:25

@busifa: szerintem is:-)

bár több ránckrémet kellene használnia...de jól nézett ki, persze edina mellett azért elég erős a kontraszt..

kerdesek05 2012.04.25. 22:06:08

@foxglove: a néni már megette a kenyere javát, nem érzelmi nyikhajfogat, tud dönteni ésszel, ez kell a férfiaknak!

Hurri Kán 2012.04.25. 22:06:08

@ZuzuPetals:
Így minnyár más. Azt tudjuk, anyuhoz kötődik érzelmileg? :D

mangalor 2012.04.25. 22:06:12

@Pácsó Ármándó: nekem is feltűnt, ahogy ránézett, nevetett, fura volt látni, hogy csillog a szeme. Szegény Edinkára mindig olyan közömbös, közönyös tekintettel néz, kicsit még szánja is sztem.
Ez a nő kb. 35-38, tehát minimum egy tízessel idősebb Brokinál, nem olyan öreg, csak gondolom itt az átlagéletkor max. 25, tehát minden harmincas már "öreg":D
Sztem jó nő, kicsit vékonyka, meg látszik már a szemén, hogy átverték párszor, így azért elég "jól" vette a beismerést.

genevieve 2012.04.25. 22:06:41

@busifa: szerintem is:-)

bár több ránckrémet kellene használnia...de jól nézett ki, persze edina mellett azért elég erős a kontraszt..

Lacka929 2012.04.25. 22:06:47

Nem lennék meglepve, ha Máté már máskor is félredugott volna, és a nője tudott volna róla, de megbocsátott volna. Tulajdonképpen most is azt tette...

Atok 2012.04.25. 22:06:48

Edinanak nem gyanus?

busifa 2012.04.25. 22:06:50

@f.fredericks: Naiva fél perc után dobná a labdát, de lehet hogy Máté azonnal! :DDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.25. 22:06:54

@foxglove: á az régen volt :)
@genevieve: pedig ők passzoltak volna agyilag főleg :D
@RedHotTears: és ahogy lefele biggyesztette a száját azok a ráncok azért a korral jönnek ilyet nem látsz 40 alatt sztem

Éder mester 2012.04.25. 22:06:58

Mostan tűnt fel, hogy kedves máté orcájának baloldala lejjebb van mint a másik. További topa jel, hogy a nyilatkozatai során rendre tikkel a fésze.

Jokka lángoszlopunk árnyékában megbújva kérdezem a hölgykommentelőket, hogy "éseztígyhogy?!"

f.fredericks 2012.04.25. 22:07:23

"Elmentem és külföldi formákkal röplabdáztam."
EPIC

fontosember 2012.04.25. 22:07:24

máté hazudik mint a vízfolyás

Lacka929 2012.04.25. 22:07:29

Bazdmeg, hogy süketel a csávó...
Úgy tudtam, így lenne ötösöm...

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.25. 22:07:30

@jadebulgari: Haj, mikor először láttam meg a csaj arcát, azt hittem az anyja...

2012.04.25. 22:07:49

Zárójel: a kor itt szerintem irreleváns.

f.fredericks 2012.04.25. 22:07:58

@busifa: Broki már akkor dobja, amikor meglátja az éttermet a videon.

hóódejóó 2012.04.25. 22:08:05

szegény Edina. :( AZért Mátét megviselte, szomorú a szeme

inmemancsi 2012.04.25. 22:08:07

máté fenn akarja tartani edinával a régi kapcsolatot, nem biztos hogy sikerül mondja, edina: mátét levitték partra sporotolt úszott...@mangalor: csaj min 20-al több

KvakCaptain 2012.04.25. 22:08:27

Csak én érzem úgy, hogy Edinát szétszopatják a szerkesztők?

hóódejóó 2012.04.25. 22:09:20

háát Dávid nagyon nem gondolja, hogy bármivel tartozna Márknak.

Ditti82 2012.04.25. 22:09:24

Hajrá Márk és Kíra!

inmemancsi 2012.04.25. 22:09:51

máténak eddig könnyű volt így játszani... most, hogy találkozott a barátnővel nehezebb lesz mátét kérdi edina min gondolkodott el - máté : semmin nem jó a közérzete edina: mit gondolsz én hogy állok hozzád

Éder mester 2012.04.25. 22:09:52

@kerdesek05: 35+25, legalábbis a nő (?) úgy nézett ki, mint a szegény ember szofialorenje, osztva kettővel.

Hurri Kán 2012.04.25. 22:09:53

Amúgy nem baj, ha a banya idősebb. Aszongya a mondás is, fijatal tűvel régi lemez is jól szól. :D

skylaner88 2012.04.25. 22:10:31

FélIker, hogy akar segíteni, ha fingja sincs a játékhoz? A nők vannak többen, de azt kérdezi Dávidtól, hogy ki mögé fog állni???? Csak kicsit hülye???

Miliana 2012.04.25. 22:10:37

Edina issstenem :'((((

foxglove (törölt) 2012.04.25. 22:11:22

szervezek egy mentőakciót, mentsük meg edinát saját magától címmel.

genevieve 2012.04.25. 22:11:27

@queensryche: ahogy látható, a mindenki által lenénizett nőbe szerelmes máté és nem a fiatl, csinos, hamvas edinába...

Ditti82 2012.04.25. 22:11:31

@hóódejóó: Gerinces ember. Igazából Márknak köszönheti, hogy még bent van.

f.fredericks 2012.04.25. 22:11:51

Basszus, lehet Broki kibassza Edinát, és megdumálja, hogy Petra vagy Reni álljon mögé.

hóódejóó 2012.04.25. 22:11:54

Dávid hangja annyira irritáló

Éder mester 2012.04.25. 22:12:19

Szegény Edina, végképp elveszett ezzel a mestertamásos fülbevillantóssal. Csak le ne haraptyák a fülét a mödansziéban.

inmemancsi 2012.04.25. 22:12:23

máté most nem szeretni erről beszélni, edina szerint máté azt szeretné, ha érezné, hogy szereti, nem az az ember aki kimondja. most máté azt mondja nem bizots hogy úgy folytatja edinával ahogy eddig. Dávid azt mondja márknak állítsd magad mellé petrát

f.fredericks 2012.04.25. 22:12:47

Újcsávó egy faszkalap, osztja az észt azzal a buzi tudálékos stílusában.

Vadkörte82 2012.04.25. 22:12:55

@f.fredericks: simán...de lehetne velük nyerni?

paranyuszi (törölt) 2012.04.25. 22:12:56

Nemtom ki, hogy van vele de nekem rókáznom kell Mátétól..

Lacka929 2012.04.25. 22:13:08

"ne háborogjál, nem vagy te tenger" - nagy duma

szgy 2012.04.25. 22:13:11

szegény naíva megmagyarázza magának "nem aza a fajta ember ... elvárja hogy én ezt megérezzem" :-(

Vadkörte82 2012.04.25. 22:13:38

@paranyuszi: mehetünk együtt..paraszt.

foxglove (törölt) 2012.04.25. 22:13:52

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát erre nem tudok mit mondani... külsőt nem tudok látatlanban megítélni, max. kort saccolni, de látod abban is tévedtem...

inmemancsi 2012.04.25. 22:14:24

@genevieve: azért ezt a szerelmet megkérdőjelezném:)) esetleg jobban szereti mint edinát, de ez nem szerelem, hogy nincs ott és akkor könnyen játszom, ha meg ott van lelkiismeretem lesz

na márk nem akar sokáig lenni kirával mert kikészíti

hóódejóó 2012.04.25. 22:14:34

@Ditti82: ez milyen volt Márktól! remélem csak taktika...

Lillian.. 2012.04.25. 22:14:43

Nagyon remélem, hogy Csíra kiesik, mert a stílusától kikészülök: "rohaggyon' bele a kontaktlencse a szemedbe"
Nőies...

Péter bá 2012.04.25. 22:14:58

Dávid jól felspanolta Márkot! :)

genevieve 2012.04.25. 22:15:19

szociológus dávid hogy tolja a dumát:-)))

bedumálta márknak, hogy kira nem tesz neki jót:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.25. 22:15:22

de most tegnap óta hogy utálta meg Iker Csírát?...

Silene 2012.04.25. 22:15:24

Nagyon sajnalom Edinat. Broki nojet is. Annyira gaz, hogy nyilvanosan tepi darabokra a szivuket!! Egyszeruen hanyadek. Gondolom E. most veri a falba a fejet. Bar a Viasattol is ritka undi huzas volt.

busifa 2012.04.25. 22:16:15

@gyvy: akkor te biztos sok régi lemezt rakhattál be a lejátszóba! :))

inmemancsi 2012.04.25. 22:16:19

na márk kiönti szívét pitnek elsírom mindjárt magam mondja, kijött a barátnőm hozzám

Péter bá 2012.04.25. 22:16:22

@f.fredericks: Mégis jól befolyásolta a Márkot úgy néz ki!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.25. 22:16:25

@foxglove: te is szép vagy, én is szép vagyok, kell tudni mást is?:D

mocskosmacska 2012.04.25. 22:17:08

@KvakCaptain: Nem, én is úgy érzem, hogy tüncikét kurvára megalázza a csatorna.

2012.04.25. 22:17:13

@genevieve: Ezzel arra célzol, hogy az úgymond 'objektív' nézőpont szerinti "illene neki"-reakció helyett (értsd: fiatal=jobb) egy (valószínűleg) érzelmileg megalapozottabb - bár ennél a srácnál az ördög tudja - kötődés irányába húz ('öreg' nő)?

Én az átverés-kamu-mellébeszélés relációban érveltem, hogy tök mindegy ki hány éves, nem ez a lényeg. Csak, mert többen is a korával-ráncaival kapcsolatban kommenteltek, amivel persze semmi gond, csak kicsit fura számomra.

inmemancsi 2012.04.25. 22:17:20

máté: kurvára szereti barátnőjét pit szerint: sem edinával sem kinti nővel nem korrekt

hóódejóó 2012.04.25. 22:17:48

nem Márk perszae, hanem Máté. megyek aludni :D

Éder mester 2012.04.25. 22:17:51

Témobilszinű kanapén egy picsagatyás palesztinsálas picsafarmeros hipsterszemüveges tag + 1 megértő tag elmélkednek a férfias viselkedésről.

És megint kotonsapkás broki.

Alexát vissza a hotelbe. ba. Ok, maradjon Reni.

Lacka929 2012.04.25. 22:18:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: asszem a Márk mondta a Csírának, mikor az a kontaktlencséje miatt piszkálta még tegnap, vagy már ma, nem is tudom (nem vette ki a lencséit, és ezért basztatta a Csíra)

mocskosmacska 2012.04.25. 22:18:11

@Λατζκα: Általános iskolai osztályfőnököm is mindig ezt mondta.

RedHotTears 2012.04.25. 22:18:15

@mocskosmacska: alapból Máté alázza, ezt ne felejtsük.

f.fredericks 2012.04.25. 22:18:42

@Vadkörte82: nyerni nem biztos, de Renit lehet levarhatja. :)

inmemancsi 2012.04.25. 22:18:48

banyek ez a máté nem komplett akkor ha ez igaz, dug orrba szájba kamerába, mit gondolt? üzeni nőjének: próbálja megérteni a helyzetet

Hurri Kán 2012.04.25. 22:19:15

@busifa:
Á, az én tűm már nem fiatal. :D

Ditti82 2012.04.25. 22:19:46

Akkor játsszál basszus, ne legyél Tuja!

lemonkeyface (törölt) 2012.04.25. 22:20:02

Sziasztok! Sajnos nem tudom nézni, valaki összefoglalná nekem pár sorban hogy mi történt?

inmemancsi 2012.04.25. 22:20:03

petra is hülye márk mondja neki álljon be mellé petra: ejtsem ki kiirát?? dávid nem fog téged vélasztani petra MIéért

Lillian.. 2012.04.25. 22:20:29

Nem tudom, érzitek-e, de végre történik valami... kis kavarás - most nem Brokira gondolok, hanem a párválasztó taktikázásra..:)

mocskosmacska 2012.04.25. 22:20:32

Dávid elég geci márkhoz. Csak akkor viszonozza a segítséget, ha az neki is jól esik.
Broki meg a másik geci, könnyes szemmel fogadkozik, hogy mindent jóvátesz, aztán visszamegy a hotelbe és edina ölébe hajtja a fejét.

hóódejóó 2012.04.25. 22:20:46

Mondjuk Márk ügyes, ha maga mögé állítja mindkét csajt, így Ő tud választani, és Andi nem állhat mögé, aki a köv. párválasztón egy dobással lecserélné.

Éder mester 2012.04.25. 22:20:47

Petra nagymonológja alapján egyértelművé vált, hogy a kasztingfelelősöket sürgősen le kell cserélni. Máramennyiben.

tryclops 2012.04.25. 22:20:48

Mekkora helyezkedés indult be már. Király, most mindenki elkezdett kavarni. :)

genevieve 2012.04.25. 22:21:16

@queensryche: én arra gondoltam, hogy ha két ember szereti egymást tök mindegy hány évesek és hogyan néznek ki..kettőjünek csak egymással kell foglalkozniuk...a külvilág meg nem számit

elvileg:-)

mert azért a többség számára az fontos, hogy kinek mekkora segge, hogyan néz ki , stb.

Grozunol 2012.04.25. 22:21:19

Amúgy az első olyan rész amikor igazán komoly szervezkedés folyik keresztül kasul, hogy ki hova álljon.

mangalor 2012.04.25. 22:21:24

Miért akarják ennyire bent tartani Petrát?? Vagy ez most Kíra ellen van?
Én azt sem értem, hogy a renit miért akarják ennyire bent tartani, vérfrissítés miatt?

inmemancsi 2012.04.25. 22:21:34

this is the heartbreak hotel zenei aláfestés mellett máté iszik, közben mondja kírának komunikálj a márkkal, kira szerint nem kell félnie, máté tud olyan dolgot ami szerint kell - részeg

2012.04.25. 22:21:51

@genevieve:

Konszenzus van, pont.

Ditti82 2012.04.25. 22:22:04

Máté és Kíra mit kombinálnak?

Lillian.. 2012.04.25. 22:22:19

... és megint a szerkik: "Heartbreak Hotel" és Broki fájdalmas arca... :)

raspberrypie 2012.04.25. 22:22:27

broki, nem lenne egyszerűbb a kírát akkor magad mögé állítani? -.-"

Lacka929 2012.04.25. 22:23:41

Csíra a főgeci sír... nem semmi...
Leesett neki végre, hogy Márk átveri.

mangalor 2012.04.25. 22:23:48

@mocskosmacska: nem azt mondta, hanem hogy Dávidnak akkor kell segítenie, ha Márknak van szüksége rá, tehát gondolom, ha az ő bentmaradása forog kockán.

Broki padlón... ez a minimum mondjuk.

inmemancsi 2012.04.25. 22:24:52

máté elmondta kírának, most márk azt mondja már nem akarja elküldeni kírát, kira nem hisz ebben

hóódejóó 2012.04.25. 22:25:02

@inmemancsi: ja, de azt is mondta, nem akarja kavarni a szart, és lőőőn

f.fredericks 2012.04.25. 22:25:07

nem volt ma szuszogás a paplan alatt! :P

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.25. 22:25:08

Nagyon hullamzanak ma az erzelmek, pedig meg nincs fel 11!

szgy 2012.04.25. 22:25:11

csíra bagós pofája [broáf]

fontosember 2012.04.25. 22:25:59

húha olyan dolog lesz ami még soha. Vajh mi lehet az????

f.fredericks 2012.04.25. 22:26:01

"Mindenki szedje össze a bőröndjét" hoppácska!

Grozunol 2012.04.25. 22:26:09

Pár választón dobják fel Máténak a választást.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.25. 22:26:15

HA a szerkesztők ötlete volt a nő beküldése, akkor az nagyon nagy geciség volt, változatlanul azt mondom. Ha a nő ötlete volt, akkor meg valami rettentőmódon idióta.

Ditti82 2012.04.25. 22:26:18

@raspberrypie: Erre gondoltam én is. :D

Óbazmeg, és nem fogom látni. Európa Ligázok. :|

hóódejóó 2012.04.25. 22:26:26

holnap hazamegy egy pasi is?? légyszi legyen a Pííít!

szgy 2012.04.25. 22:26:26

a viasat 6-on a 3-as vége előtt elkezdték

inmemancsi 2012.04.25. 22:26:44

előzetesben: MINDenki pakolja össze bőröndjét, hé: olyan fog történni mint eddig soha a hotelben

Grozunol 2012.04.25. 22:27:08

Esetleg még mivel 5 fiunak lennie kéne, feldobják a csajoknak a régiek közül kit akarnak vagy hoznak egy ismeretlent.

hóódejóó 2012.04.25. 22:27:08

@Hooshee: hogy lehetne az Ő ötlete? :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.25. 22:27:41

"Holnap a parvalaszto elott mindenki pakoljon be a borondbe!" mi lesz itt, lecserelnek mindenkit?

f.fredericks 2012.04.25. 22:28:27

@Yooha: visszajön Melák és megeszi az összes csirkét.

Ditti82 2012.04.25. 22:28:35

@Yooha: Ja, és jönnek Donék. :D

kerdesek05 2012.04.25. 22:28:42

@f.fredericks: te nem szoktál így hazudni? lementem focizni a fiúkkal!:)

Grozunol 2012.04.25. 22:28:48

@Hooshee: Ebben a játékban mindent lehet. A lényeg hogy játékosokat érzelmileg, taktikailag kihívások, választások elé állítsák. Minden eszköz megengedett.

RedHotTears 2012.04.25. 22:28:54

Lehet hogy MILF is beáll a párválasztóra, vagy legalábbis megjelenik.

hóódejóó 2012.04.25. 22:29:07

@Ditti82: jogos. :) Dávidnak idegesít a hangja, ő is mehet. és akkor marad LMZ meg Félpete, háát, nem is tudom, melyik nyerje meg.

Savafan 2012.04.25. 22:29:18

kiderül, hogy sixx-nek igaza lesz és Andi tényleg Andor és így egy pasi meg egy csaj esik ki:)

kerdesek05 2012.04.25. 22:29:34

@f.fredericks: te nem szoktál így hazudni? lementem focizni a fiúkkal!:)

Lacka929 2012.04.25. 22:30:06

Akkor most jól értem, hogy Csírát ki akarják rakni Márk hathatós közreműködésével, de Broki elpofázta?
És ki a másik kipécézett liba? Noémi?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.25. 22:31:32

@Grozunol: Értemén, de ez akkor is geciség. Az hogy a játékon belül mit tesznek vele, az rendben, de a játékon kívüli életével "zsarolni", az szerintem no go.

@hóódejóó: Szólt a Viasatnak, hogy szeretné látni. Nyilván a döntés az nem az övé, de az ötlet akár lehet.

Lacka929 2012.04.25. 22:32:10

Az lesz, az "ilyen még nem volt", hogy lesz fiú, aki mögé nem áll lány? Basszus, most nem fogok tudni aludni a rettentő izgalomtól, hogy mit is jelenthez ez a kiszólás Pinokkínától...

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.25. 22:32:37

Azé amúgy tökönszúrom magam ha FSZK végigmenetel ezen a játékon a két agysejtjével és a rettentő buta ábrázatával...

f.fredericks 2012.04.25. 22:32:58

Promózza a "táncolást" a Viasat ezerrel az Extrában. Kell a perspektíva a fiataloknak. :/

kerdesek05 2012.04.25. 22:33:02

@Silene: fizették a csaj útját, nyaralhatott egy hetet a viasat költségén, már megérte neki:)

ZuzuPetals 2012.04.25. 22:33:09

@Λατζκα: Igen, jól érted. Szerintem a másiknak Renit gondolják.
De Broki ezek után bevállalhatná Csírát és akkor megszabadul Naivától, mert ezt így úgysem fogja bírni.

Lacka929 2012.04.25. 22:33:40

@hóódejóó: Na de ha Patra és Csíra is Márk mögé áll, ahogy most összekonspirálták, akkor csak az egyik fog kiesni. Vagy odateszik harmadiknak az új műmellet is, és azt fogja választani?

Kezd megint zavaros lenni... nekem már túl sok a szereplő... :)

C76 2012.04.25. 22:33:42

Bekuldik 8-ik lanynak Mate baratnojet ? az meg beall mogeje "poenbol" lassuk mit lep Broki ?

kerdesek05 2012.04.25. 22:33:59

@inmemancsi: miért írod Mátét Márknak??

RedHotTears 2012.04.25. 22:34:27

@Hooshee: nem az van hogy csak szingliként lehetett jelentkezni a műsorba? A szerkiknek is akkor derülhetett ki hogy nője van, amikor Edinkának elmondta.
Meg a nőnek is akarnia kellett az utazást, nem rugdalták fel a gépre.

szgy 2012.04.25. 22:34:55

hiper mondja hogy a Renit nehezebb megfogni... :-) kár :-)

kerdesek05 2012.04.25. 22:35:20

@hóódejóó: Máté ezzel elbaszta, Pítnek elmondod mindent, Pít ezt fel fogja használni majd ellene, mindent el fog mondani Naívának!

f.fredericks 2012.04.25. 22:35:48

@Hooshee: ezzel én is így vagyok, de tökönszúrás helyett lehetne egy spontán tüntetést, kődobálást rendezni a Viasat székház előtt.

inmemancsi 2012.04.25. 22:35:56

@kerdesek05: mert gyorsan kellet közvetíteni:)) bocsi:))@ZuzuPetals: hát ja, nőjét nem küldik be mert túlkoros

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.25. 22:35:57

@RedHotTears: Nem tudom mik voltak a feltételek, de Anikónak és Leventének is van valami döglődő, de azért létező kapcsolata, meg mintha Fátternek is lett volna valakije, bár lehet hogy keverem.

Vadkörte82 2012.04.25. 22:36:16

@kerdesek05: én ennek örülnék, az baj?

fontosember 2012.04.25. 22:37:00

remélem valahogy visszacsempészik Szent Danit a játékba :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.25. 22:37:18

@kerdesek05: Valakinek el kellett mondania. És a bentiek közül egyedül Pítből nézem ki amúgy, hogy EZZEL nem él vissza. Vagy legalábbis nem direkt módon.

Lacka929 2012.04.25. 22:37:22

@kerdesek05: Szerintem Naíva is álljon be Márk mögé, ezzel hazamegy a picsába Csíra és a zombi Petra, sőt, álljon oda újműmell is, és akkor ő is megy haza, meg még Máté is, mert nem marad neki pár.

Igen, szerintem ez így jó lesz... :)

almafa5555 2012.04.25. 22:38:25

@raspberrypie: pont erre gondoltam, amikor ölelkeztek

szgy 2012.04.25. 22:38:28

pít mondja hogy nem bírja elviselni andit, neki túl harsány a stílusa

almafa5555 2012.04.25. 22:39:01

@Hooshee: erre én is gondoltam :)))

mangalor 2012.04.25. 22:39:26

Pítnek ki a kisfaszom lenne jó pár?

Pít: Jobb, ha leveszed a mikroporT! :DDDDD

almafa5555 2012.04.25. 22:39:33

Miért kell mindenkinek összecsomagolnia? pasi is megy haza holnap???????

Silene 2012.04.25. 22:40:14

@kerdesek05: ez oke, felfoghatjuk egyfajta karpotlaskent, de, ha az en parom tette volna ezt, majd mindezt az osszes baratom, rokonom, tanarom, fonokom stb. latja... Haaaaat. Millios osszeg tudna egy picit is "karpotolni". Valoszinuleg az onbecsulesem, onbizalmam az becsuszna a beka segge ala.

Lacka929 2012.04.25. 22:40:53

@szgy: ahhoz képest egész jól elincselkedik vele...

LoveMy 2012.04.25. 22:42:10

@ZuzuPetals:
Azért annyira nem kell Máténak Csíra, ő is tudja milyen elviselhetetlen!

kerdesek05 2012.04.25. 22:42:40

@RedHotTears: MátéMilf ki mögé fog állni? Pít, LMZ?:)

busifa 2012.04.25. 22:42:44

Naiva azt hitte ő lesz az Éden szépe? :))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.25. 22:42:56

@almafa5555: Máté feladja sztem

na ez a buzimárk pont ilyen lehet az életben ahogy most buzisan beszélt a via6-on

almafa5555 2012.04.25. 22:43:13

@f.fredericks: hát nem tudom ezt Máté hogy gondolta. Nem ihaz minden este addig, amíg edina elalszik

LoveMy 2012.04.25. 22:43:37

@kerdesek05:
hát erre elég nagy esély van, mert Edina sokat beszélget Píttel. Most már csak Pítn múlik, hogy megtudja Edina is.

genevieve 2012.04.25. 22:43:37

@Silene: egy szerelmes nő bármire képes:-)

és a szerelem nem korfüggő:-)

máté barátnője is lehet pont annyira szerelmes mint edina, és mind a két csaj pont annyira meg is alázza magát...

nem csípem a gúnynevezést, de mátéra a csudafasz lehet mégis találó:-DD

beacska 2012.04.25. 22:43:38

...és Kíra elsírta magát :(((

busifa 2012.04.25. 22:44:03

@almafa5555: bármikor mehet, ha mögé nem áll senki!

fontosember 2012.04.25. 22:44:32

@jadebulgari: ja, tul jól hozza ezt a karaktert :D

kerdesek05 2012.04.25. 22:44:47

@ZuzuPetals: CSíra be fog állni Máté mögé:)

busifa 2012.04.25. 22:45:03

@jadebulgari: lakatosmárk paródia volt! :))

f.fredericks 2012.04.25. 22:45:15

@jadebulgari: sztem az nem márk volt, hanem az újgyerek.

Silene 2012.04.25. 22:45:48

@genevieve: tokeletesen igazad van. Pont ezert sajnalom mindketto lanyt. :( Tudom mennyire nem korfuggo, hiszen a parom 12 evvel idosebb nalam.

Ditti82 2012.04.25. 22:46:50

@LoveMy: Viszont Kíra megelőzi a többi lehetőséget nála.

beacska 2012.04.25. 22:46:57

Petrával az a baj, hiába jó az alakja, nem tudja "viselni"...

mangalor 2012.04.25. 22:47:49

Kétségtelen, hogy Hiper alakja a legjobb, de sztem, de Edina a legszebb és legnőiesebb.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.25. 22:47:53

@f.fredericks: buzidávid az az elnézést
@busifa: olyan uncsik már keverem is :)

beacska 2012.04.25. 22:47:53

...:)))...öreg is vagyok hozzá...:)))

Silene 2012.04.25. 22:48:17

HiperAniko ujabban egeszen normalis... Onmagahoz kepest.

f.fredericks 2012.04.25. 22:49:00

@beacska: szegényke ebben az "estéyli" ruhában is úgynézett ki, mint akire ráadtak egy zsákot.
Na köszben FSzK megnyerte. Remélem a játékot nem fogja.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.25. 22:49:05

hát félek a játékot is megnyeretik a hátrányos helyzetű FSZK-val

Péter bá 2012.04.25. 22:49:37

Ez a Kira egy vicc! :D

vécés jóska 2012.04.25. 22:50:20

Máténak van egy ízlése... A picsogós-affektálós nagykuffer Edinka vs. Keresztes Ildikó-hasonmás barátnő. Nehéz a döntés. A helyében mindkettőt dobnám, bár úgy tűnik valamit talán érez Ildikó felé.

beacska 2012.04.25. 22:50:22

@f.fredericks: azért is nyert Noémi, mert ő tudja "hornai" a nőiességét...megérdemelte

kerdesek05 2012.04.25. 22:50:54

@mangalor: ez így van! EDINA MINDÖRÖKKÉ!:)

f.fredericks 2012.04.25. 22:50:55

@jadebulgari: pfff, akkor elmegy a Viasat a picsába.

hideg kéz 2012.04.25. 22:51:04

Az szerintem egyszerűen nem fair play, hogy Brokesznek bekavarnak a kinti nőjével. Ha valaki ilyen műsort csinál, ne vigyen már bele erkölcsi dolgokat.
Amúgy gondolom, tudta a néni, hová engedi a csávót, nem az interpol segítségével talált rá Mexikóban.

beacska 2012.04.25. 22:51:47

@beacska: ...hordani...de mindegy

beacska 2012.04.25. 22:52:39

@hideg kéz: még jó, hogy Anikó fog szólni, ha szexel :)))

f.fredericks 2012.04.25. 22:53:19

@beacska: tekerni azt biztos tudja magát, azt párszor már láthattuk. :/

kerdesek05 2012.04.25. 22:53:38

Viasat azért keményen belenyúlt Máté esélyeibe. Azért ennyire hátrányosan senkinek nem nyúltak bele a játékába!

f.fredericks 2012.04.25. 22:54:07

@kerdesek05: de, Nikiébe, őt egyszerűen kibaszták.

beacska 2012.04.25. 22:54:10

@hideg kéz: jajj, az első nem neked indult...

neked azt akartam, hogy szerintem jó fogás volt...én egyszer voltam megcsalásban, csak addig volt "jó poén", amíg ki nem tudódott...utána savanyú volt a szőlő...

fontosember 2012.04.25. 22:54:33

@beacska: szerintem nem így van, egyetértek Píttel, több lány is sokkal szebb nála nemis értem hogyhogy őt hozták ki győztesnek. Edina és Reni is szebb tőle.

Silene 2012.04.25. 22:54:47

Szerintem fura lenne, ha egy szlovak lany nyerne a magyar Eden Hotelt. Ha jol tudom, o nem hataron tul elo magyar, hanem szlovak. De javitsatok ki, ha rosszul tudom.

beacska 2012.04.25. 22:55:21

@kerdesek05: dehogynem...simán belefér. Túl magabiztos, egy kicsit meg kell ingatni a párt.

nosce 2012.04.25. 22:55:42

mi lenne ha Anikonak bejönne LMZ ? :)

beacska 2012.04.25. 22:56:08

hát, nagy meglepetés volt, hogy Andi úszott :)))

Hurri Kán 2012.04.25. 22:56:32

@nosce:
Gruppen, vagy botrány. :D

beacska 2012.04.25. 22:58:05

@fontosember: igen, de Reni pl. egészen meglepően szarul mozgott...Edina meg furán túlmozgott...de második lett!

én pont azt állapítottam meg, hogy Noémi megtaníthatná őket mozogni :)))

beacska 2012.04.25. 22:58:46

@Silene: mert most nincs ráépítve a hét...

kerdesek05 2012.04.25. 22:58:56

@beacska: szeretném látni ahogy az LMZ-Hiper párost is kinyírják ott a betonteknőben!:)

RedHotTears 2012.04.25. 22:59:16

@kerdesek05: most inkább arra gondolok, lezajlik a választás, aztán csavarként a végén Éva bejelenti Milfet, és választás elé állítja Edinát. Hazaküldi Mátét vagy folytatja vele tovább. Nem mondhatják hogy csak Máté pakolja össze a bőröndjét előre, ezért kell mindenkinek.

nosce 2012.04.25. 22:59:20

@gyvy:
azért csak levarrta LMZ ahogy kell :)

LoveMy 2012.04.25. 22:59:37

@kerdesek05:
én is így gondolom, ha nem ez, akkor igazán semmi értelme nem volt ennek az ex?találkozónak. Mert már így is furcsa Edinának Máté, hiába próbál pókerarcoskodni, most valahogy nem az "igazi", vagy ami eddig volt, és érzi, hogy valami történt.
Nagyon sajnálom Edinát :(

mangalor 2012.04.25. 23:00:57

@Hooshee: én annyiban egyet értek beacskával, hogy Noémi kisugárzása totál nőcis, magabiztos. Edinka hiába szép és nőies kinézetre, de olyan bizonytalanság (vagy önbizalomhiány) van benne, hogy igazából nem nem árad úgy belőle a nőiesség, mint Noémiből. Ilyen tekintetben még Arnold is nőiesebb Naivánál sztem.

De egyébként meg a franc se tudja, mert a férj meg Hipert favorizálja minden tekintetben:D

Hurri Kán 2012.04.25. 23:01:04

@nosce:
Jól tette... bár asszem itt a tűzoltásra jó a moslékosdézsa is esete forog fenn. :)

Silene 2012.04.25. 23:01:16

De mit kezdene egy 40-es, komolynak tuno no egy rakas tinedzser kozott??? :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.25. 23:02:59

@mangalor: Hát nem tudom, Noémi amikor épp nem zenére tekereg, meg nem figyel oda arra hogy épp "szexi", akkor úgy mozog mint egy tehenészlány. Vannak képek amikor nem ő van előtérben, és a nőiesség az nagyjából zéró. Persze az is sokat hozzátesz, hogy számomra egyszerűen buta az arca. Nagyon.

kerdesek05 2012.04.25. 23:03:22

@Silene: mintha cukorboltba ment volna!:)

beacska 2012.04.25. 23:03:23

lehet, hogy volt már róla szó, de szerintetek hány éves lehet Máté exe?

Vadkörte82 2012.04.25. 23:03:43

@LoveMy: +ezzel nem csak Máté játékába nyúltak bele, Edinkáéba szintén. kár. benti emberek annyira gyengék h nem tudnak 50 percet összevágni belőlük??

Ditti82 2012.04.25. 23:03:59

@RedHotTears: Ebben lehet valami. Csak akkor 3 pár nélküli csaj maradna.
@Silene: Komoly ember ilyen műsorban nem szerepel.

genevieve 2012.04.25. 23:04:14

@Silene: napközben napozna aztán liheghetne éjszakánként:-)

meg egyébként is mátéval is tudott mit kezdeni:-)

nosce 2012.04.25. 23:04:27

@gyvy:
hát jah, nem hiba kapkodott bele az ujjával abba a dézsába :)

mex18 2012.04.25. 23:05:22

Már megint a srácokat cumiztatják.
Valaki már mondta, hogy Noémi ösztönlény, ezt a pasik is érzik :)

nosce 2012.04.25. 23:05:48

@Vadkörte82:
de máté volt a fasz, minek beszélt a barátnőjéről a hotelban, akkor tutira nem hozzák ki....

hideg kéz 2012.04.25. 23:06:01

@beacska: szinte éreztem:)
De akkor is, ez nem egy igazi gyökér félredugás volt, ez a játék erről szól, hogy meghülyítsük a másikat. Itt kint más a helyzet, nem csak pár hétről van szó.
Meg semmi sem ment fel erkölcsileg.
Tudjuk, hogy ez nem egy guszta játék, de ők is tudták, hová mennek. És a párjuk is.
Ez a menet közben szembesítés nem volt korrekt.

fontosember 2012.04.25. 23:06:54

@mangalor: Noémi kisugárzása nekem inkább krvás mint nőies. Ahogy táncol, egyáltalán nem vonzó, inkább gáz/nevetséges nemhiába mosolyogták meg még Melákék anno.

Meg eleve Noéminek ez a szöveg hogy ő az életben nem ennyire nyitott, nem bulizik ennyire.
Végülis logikus, mikor egy klubban vagy 500 ember elott vagy otthon akkor visszafogott vagy mikor meg ország lát a tévébe akkor meg ugy rázod magad mint egy ribi ?: ?: nemértem

genevieve 2012.04.25. 23:07:06

@nosce: mert szerinted meg lehet találni valakit csak úgy, hogy annyit tudnak róla, hogy a máté csaja:-DD

LoveMy 2012.04.25. 23:08:57

@Vadkörte82:
Tudom jól! sajnos!
Azért is írtam, hogy nagyon sajnálom Edinát!

nosce 2012.04.25. 23:08:59

@genevieve:
"mert szerinted meg lehet találni valakit csak úgy, hogy annyit tudnak róla, hogy a máté csaja"

alap h meg, de nem is ez a lényeg ha nem tudják h fontos neki akkor nem utaztatnak ki jópénzért egy luvnyát :)

Silene 2012.04.25. 23:09:40

@Ditti82: na igen, ez lehetseges :P

@genevieve: remelem, hogy Edinanak nem emiatt kell mondjuk kiesnie. Oke, hogy unalmas, de valahogy megis eljutott idaig, a Nikit sem volt szep igy kirak(at)ni. Igaz, ez egy jatek, nem a szep-nem szep dolgokrol szol. De akkor is sajnalom E-t. :(

Móka na 2012.04.25. 23:09:42

Ritkán, de most.
Én vállalom, hogy csípem Mátét és Edinát. Ma este volt Máté egyik leglátványosabb hülyesége. Egyből el kellett volna mondania Edinának a sztorit, ezzel megkíméli magát attól, hogy a viasat tovább rugdoshassa és persze Pítnek sem kellett volna elmondani a történteket. Kétszeres támadási felületet biztosított magán...
Plusz nem értem, hogy mi a jó pl. egy stábnak abban, hogy megborítják a legerősebb, legnormálisabb játékosokat. Lásd: tavaly Ádám, idén Máté...

Vadkörte82 2012.04.25. 23:09:43

@hideg kéz: abszolút!

@nosce: jah az is lehet h ezt nem tehette volna..azt kipenderítik.

RedHotTears 2012.04.25. 23:09:46

@Ditti82: ahogy zajlik a normál választás, 2 csaj mindenképp megy. Azt meg Éva mondta hogy ilyen még nem volt az édenben, így maradhat Edina egyedül a végén is. Bár amilyen dinnye szerelmes, képes bent tartani Brokit a lebukás ellenére is.

fofofo 2012.04.25. 23:09:48

Csira-Mate, Edina-Pit, persze miutan Mate elmndta Edinanak, hogy marad a csajanal, es Pittel is lebeszelte elotte. de nem ez lesz, pedig ezek a parok illenenek ossze.

beacska 2012.04.25. 23:10:20

@hideg kéz: hát ez a játék része: hogy érezzék a játékosok, hogy a szerkik kezében vannak. Máté túl stabilnak tűnt...

én egyébként arra számítottam, hogy a nagymamája halálhírét fogja kapni, azért sírja el magát...ehhez képest...;)

kerdesek05 2012.04.25. 23:10:32

@Vadkörte82: jaja, többiek annyira gyengék..

Cathcart_ezredes 2012.04.25. 23:11:01

Kicsit depresszív volt a mai rész... Még mutathattak volna pár olajszennyezéstől szenvedő fókabébit, éhező harmadik világbeli gyereket, aztán mehettem is volna eret vágni.

beacska 2012.04.25. 23:12:07

@kerdesek05: igen, én is a kezét látva rökönyödtem meg. A feje a szolitól lehet ilyen gyűrött, de a keze még az enyémnél is vénebb volt...szegény...elkeserítő lehet. Talál végre egy fiatal fütyit, erre ország-világ előtt félredug (fejcsóva)

genevieve 2012.04.25. 23:12:42

@nosce: azért az nem olyan egyszerű:-)

hacsak nem titkosszolgák keresik:-)

kerdesek05 2012.04.25. 23:13:26

bejönnek ezek az újak, mint idegenvezető herélt, lóarc, meg gogtáncos és ezek maradnak majd a döntőre a pénzért???

nem szemétség ez??

beacska 2012.04.25. 23:13:26

@Móka na: hát meg is válaszoltad a saját kérdésed ;)

amúgy sziaaaa!

mex18 2012.04.25. 23:13:57

Noémi akkor is nyert volna, ha egy hirdető oszlop takarta volna nyakáig :)

Móka na 2012.04.25. 23:14:04

@beacska: Vitatkoznom kell. Akkor ez egy olyan játék, amiben a szerkesztők döntik el, hogy ki nyerje meg a játékot, meg ki a legjobban futtatható mint tv alany,szavaznak és az nyer? Mert akkor másként kellene hírdetni. Tavaly is voltak kavarások, de szerintem ez most nagyon sok volt... így belenyúlni magán dolgokba...

hideg kéz 2012.04.25. 23:14:08

Ha jól emlékszem, Pítnek van egy tesója, akivel eléggé rosszban van. Őt nem hozzák be?
Vagy a Naíva mamáját, akinek megígérte, hogy nem dugás.

genevieve 2012.04.25. 23:14:09

@Silene: mint játékost nem sajnálom, tudta hogy az is megtörténhet, hogy kiesik....

kerdesek05 2012.04.25. 23:14:48

@beacska: nekem bejön a mátécsaj2 IS:)

mex18 2012.04.25. 23:15:24

@beacska: és milyen álla volt, mint egy pasinak, az a kis gödör benne :)

candyperfumegirl 2012.04.25. 23:15:30

@busifa: szerintem is 40 fölött van már, jól tartja magát, de egy harmincas nem így néz ki, sem az arca, sem a keze. Sőt, én még a negyvenes éveinek a végét is el tudom képzelni róla...

beacska 2012.04.25. 23:15:35

@Móka na: ettől még simán nyerhetnek. nekik tök mindegy ki nyer, az kell, hogy a játékosok minél inkább elveszítsék a fonalat, elbizonytalanodjanak....

...genya egy fogás volt, de nekem szokás szerint tetszik :))))

Szent Margit 2012.04.25. 23:15:46

Tök egyértelmű.
Andi leszbikus és csajt választ magának, a pasi meg pakol és megy haza.

Móka na 2012.04.25. 23:15:50

@beacska: Hali!
Szóval mit is válaszoltam meg? Erős egyéniség, normális fazon nem nyerhet, mert az nem logikus? Vagy hogy is? nekem ugye tavaly is Ádám volt a kedvencem, idén pedig Omár és Máté...

Silene 2012.04.25. 23:16:33

@genevieve: na jo, csak, ha ma fel orszag elott alazzak, legalabb anyagilag erne meg :P

kerdesek05 2012.04.25. 23:16:35

@hideg kéz: jaja hozzák be PÍT tesóját meg LMZ anyját!

nosce 2012.04.25. 23:16:48

@genevieve:
még az is lehet, szívjóságból :)

hideg kéz 2012.04.25. 23:17:02

Csendben mondom, kezdődnek a 11-esek..

beacska 2012.04.25. 23:17:26

@kerdesek05: igen, sármos csaj (nő)...én is számottevően nőiesebbnek találtam, mint Edinát. Csak azt a napszemcsit felejtette volna el!

beacska 2012.04.25. 23:18:08

@mex18: viszont a szeméhez nagyon jól ment a farmerruha...

Móka na 2012.04.25. 23:18:54

@beacska: ismét nem értek egyet, felpörögtem ma heheh. Szóval, ha valaki bekerül, vállalja ezt az egészet stb., de szebb, okosabb stb. mint a többi, akkor ne borítsuk, hanem ismerjük el a képességeit, tulajdonságait vagy eleve ne válogassuk be, mert nem konkurencia a sok zombi között.

beacska 2012.04.25. 23:19:24

@Móka na: hát, azért Ádám is rendesen megkergült már a kiesése idejére. Nem véletlenül ment haza ;))) nagyon nehezen kontrollálta már magát.

beacska 2012.04.25. 23:20:16

@Móka na: de én nem mondtam, hogy nem nyerhet. Sőőőt. Kristóf sem volt egy idegbeteg agyhalott...csak azt mondtam, hogy megnehezítik neki

genevieve 2012.04.25. 23:20:18

@Silene: nem csak őt alázták...

és mind önként vállalta....

beacska 2012.04.25. 23:21:09

@kerdesek05: a következőre jelentkezem! vigyenek engem, európának ugyanazon az oldalán lakunk! ;)

Silene 2012.04.25. 23:21:26

@genevieve: igen, ez igaz, de akkor is sajnalom. :(

genevieve 2012.04.25. 23:23:22

@Silene: elhiszem:-) te olyan kis érzékeny lánynak tünsz:-)

beacska 2012.04.25. 23:23:56

@Móka na: jajj, édes! ez egy szó-ra-koz-ta-tó-mű-sor...itt nem tudnak műsort csinálni a normálisokkal. Plusz, be kell, hogy lássuk, hogy bármelyikünk megborítható. Egyszerűen nem jelenthetjük ki a fotelünkben ülve, hogy "nnna, EZ velem nem történhet meg"...mert ott ugye....;)))

mangalor 2012.04.25. 23:24:14

@Hooshee: @fontosember: nektek is igazatok van talán. Naomi arca tud nagyon buta is enni, de kié nem, ha maga elé mered? Igen néha elég szeleburdi, de kurvásnak nem mondanám. Nem akarom védeni vagy ilyesmi, igazából én sem értem a döntést, hiszen sztem is Edina a legszebb mind közül, de valami mégis lehet a kis vörösben, ha így jött ki a végeredmény:)

kerdesek05 2012.04.25. 23:24:56

@hideg kéz: oltári, hazai pályán játszhat döntőt a cselszkivel a münich!:)

beacska 2012.04.25. 23:26:05

@mangalor: meg az is hozzá tartozik, hogy Edina a Mátén kívül egyik fiúval sem barátkozik...és most mondjuk körusban: MERT OTT VAN NEKI MÁTÉ... ;)) itt biztosan az is dominált

Móka na 2012.04.25. 23:29:56

@beacska: asszem holnap bővebben leírom amit szeretnék, elkezdtem, de elszállt és még van melóm.. :( :).

nosce 2012.04.25. 23:30:18

Edinkának megvan vajjon már a 25. ? :)

kerdesek05 2012.04.25. 23:32:04

@nosce: hihi, én is szeretnék Edinánál lajstromszámba lenni-DD

webmestar 2012.04.25. 23:32:29

Szerintem holnap az lesz, hogy elmondatják ott mindenki előtt Mátéval,hogy mi történt (vagy valami projektoron megnézetik velük), ami után Edina (elég durván megalázva) eldöntheti, hogy kirakja-e Mátét. Ha igen, akkor ő kivételesen pár nélkül is folytathatja a játékot, mert ugye "ilyen még nem volt", ahogy HÉ mondta. Szerintetek?

busifa 2012.04.25. 23:32:30

@nosce: az ÉH vége óta már meg lehet! :)

webmestar 2012.04.25. 23:35:16

ja látom, már más is mondta. Akkor tuti ez lesz :)

Szerintem amúgy Edina Mátét bent tartja és a játékot folytatják együtt. Aztán Máté kibassza majd : D

nosce 2012.04.25. 23:35:53

@kerdesek05: @busifa:
meg kéne pörgetni kicsit az óráját :)

mangalor 2012.04.25. 23:36:35

@beacska: igen, az is benne volt. és sztem végig Mátét figyelte, ez kvázi olyan, mintha a homlokán villogna a foglalt jelzés, ami - valljuk be - úgy, hat, mint egy elutasítás.
az biztos, ha pasi lennék, inkább én is a vöröskét választottam volna most, mert benne van "lehetőség":)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.25. 23:38:30

@webmestar: sztem simán feladja Máté mert lelkifurdalása lett

Cathcart_ezredes 2012.04.25. 23:39:11

@webmestar:
Nem hiszem, hogy ez lenne, ha már egyszer megírták neki, hogy rábízzák hogy elmondja -e vagy sem.
Tippem holnapra: a két kieső csaj, vagy a bennmaradtak, vagy akár az ormányos maci szavazni fognak, hogy melyik pár menjen haza, együtt.

nosce 2012.04.25. 23:39:45

@busifa:
a pasi számlálót :)

winy 2012.04.25. 23:42:21

Nem néztem az elsö évadot ezért nem is vágom ezt a gömb dolgot, 25 milla a fönyeremény ha végig fogják akkor közösen az övék, viszont ha az egyik eldobja akkor csak ö viszi a pénzt
Namármost irjátok hogy már 10milla alatt el lessz dobva, annak mi az értelme? Ok ha valaki eldobja mondjuk 22millióná azt megértem, többet akar vinni, de 12,5 alatt mi értelme van eldobni.

nosce 2012.04.25. 23:44:45

@winy:
az h nem a másik dobja el fél millával feljebb :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.25. 23:46:44

@jadebulgari: @winy: valahogy úgy logikázza ha 12,5nél eldobja az már az övé tuti, de ha felé mennek és egyik se dobja el azt felezik és az már kevesebb mint a 12,5

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.25. 23:49:55

@nosce: @winy: és igen ha meg felé megy és a másik dobja el az meg szívás szal... 12,5 az ilyen vízválasztó lehet :)

nosce 2012.04.25. 23:53:52

@jadebulgari:
az h hol dobja el valaki az egy bizami faktor, ha 10 alatt eldobja akkor abban se bízik h a másik felfogja h 12.5-ig neki el kéne legalább mennie...vagy felfogja de ott sincs meg a bizalom :)

webmestar 2012.04.25. 23:54:08

@Cathcart_ezredes: igen, de ha elmondta volna, akkor tiszta lap. Viszont az Éden megint "erkölcsrendészetet játszik" (anno az FSZK-val pl. ugyanezt éreztem), meg akarja tanítani Mátét a jó modorra. Nem azt mondom, hogy ez baj, de nem így tenném, mert most Mátén kívül rohadtul megalázták a barátnőjét és Edinát is (utóbbit még fogják...)

kerdesek05 2012.04.25. 23:54:12

nektek is folyamatosan szaggat az extra az online verzióban?

raspberrypie 2012.04.25. 23:54:26

az extrában noémi omárt masszírozta?????? :O

raspberrypie 2012.04.25. 23:55:14

5.07-nél, hát komolyan olyan afro haja van, az az omár, dávid nem lehet :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.04.25. 23:58:39

@nosce: lehetett pl mind kettes matekból és nem tudja kiszámolni :)

nosce 2012.04.25. 23:59:30

@webmestar:
"mert most Mátén kívül rohadtul megalázták a barátnőjét és Edinát is (utóbbit még fogják...)"

máté alázott le mindenkit azzal h megcsinálta Edinát kamera előtt, ezzel a tallyval nem tett semmit az ÉH csak 2 hónappal előre hozta a balhét...

nosce 2012.04.26. 00:01:51

@jadebulgari:
jah, pl a 8 milla szép nagy szám :), ez egyébbként egy fajta fogolydilemma :)

webmestar 2012.04.26. 00:02:39

@nosce: jah, mindenki előtt, a tévében. Persze, hogy Máté csinálta, de azért a Viasat nem volt tekintettel senkire, csak a nézettség. Mindegy, annyira nem érdekel, ez is csak egy műsor, aki vállalata, az megérdemli:)

hideg kéz 2012.04.26. 00:04:45

Komolyan, Műanyag szponzorát is behozhatták volna egy körre, csak neki Melákkal kellet volna randizni.
Remélem, a gömbdobós rész pont a bl döntő estéjén lesz. Legalább a viasat otthon is generál egy kis feszültséget.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 00:06:01

@webmestar: És ha még lenne csaj aki Máté mögé állt, azzal mi lenne?

Móka na 2012.04.26. 00:06:51

@hideg kéz: Ohh ez szuper ötlet lenne, kár hogy olvasnak bennünket, nem kellett volna ellőnöd a poént hehehe.

nosce 2012.04.26. 00:09:55

@webmestar:
"ah, mindenki előtt, a tévében. Persze, hogy Máté csinálta, de azért a Viasat nem volt tekintettel senkire, csak a nézettség"

a viasat így is úgy is leadta volna a dugásokat, ez nem változtatott semmin, sőt Brokinak lett volna most lehetősége elmondani mialőtt a barinő látja, megigérhette volna h többet nem csinálja meg akármi, de broki csak sunnyogott mint mindig...megérdemli...

hideg kéz 2012.04.26. 00:12:32

Csak nem csinálják meg ugyanazt a végjátékot, szerintem az összes játékos a strandlabdahajítást gyakorolta, amint kiderült, hogy viszik a hotelbe.
És nem hiszem, hogy versenyezni akarnak a bl döntővel, túl nagy a tét.

hideg kéz 2012.04.26. 00:15:32

@Móka na: Gondolom, olvasnak. Egy ideje azon tűnődöm, ki lehet az, aki az ő csapatukból kommentel.

RedHotTears 2012.04.26. 00:16:03

@Pácsó Ármándó: a kiválasztás lezajlik a rendes módon. Kiesik 2, elbúcsúznak, a többiek megnyugszanak. EKKOR jön Éva a bejelentéssel, itt van Broki nője, vele randizott tegnap. Edináé a döntés, így is kell neki vagy Milf vigye Málét haza magával, ő pedig kereshet jövő héten új hímet.

kerdesek05 2012.04.26. 00:22:56

élvezhetetlen szar a viasat online verzió.. erről ennyit..

hideg kéz 2012.04.26. 00:27:00

@kerdesek05: Egy ideje tényleg szar. Nem bírják a terhelést.

kerdesek05 2012.04.26. 00:49:20

@hideg kéz: letölteni meg fél óra. de mindegy már kivárom:)

2012.04.26. 00:56:15

Kemény volt ez azért, Brokinak van szíve mégiscsak, Edina egyre gázabb ahogy ki akarja belőle erőltetni az Sz-betűst...

azon gondolkodtam h mi van ha Kíra beáll broki mögé, sztem egész jó páros lennének, hm?

kerdesek05 2012.04.26. 00:57:59

Reni melleit adhatnák többször, és vajon szilikon vagy eredeti?!:)

kerdesek05 2012.04.26. 00:58:39

@anne.shirley: lehet forgatókönyv, de KI NEM ÁLLHATOM A CSÍRÁT.

hideg kéz 2012.04.26. 01:20:07

@kerdesek05: Csírának jó a szövege:)
A Broki meg akárhogy forgatom, nem volt annyira gáz. Ő alakoskodott a legkevesebbet, belezúgott egy csaj az elején, megdugta, de ki is állt mellette.
Eddig. Azt most hoznak neki valakit itthonról. Szerintem sokkal durvább minden héten más nőt etetni, és látszik, hogy bent néhány embernek van rutinja ebben.

kerdesek05 2012.04.26. 01:25:21

Hipper lovaglását honnét vette a velvet? Mert Extrában nem volt benne..

kerdesek05 2012.04.26. 01:26:56

@hideg kéz: így van, például PÍT tuti eben, értékesítő, tuti van neki tapasztalata, keverni lapokat, meg gyomorba beszélni a hülyeségeket.

lemonkeyface (törölt) 2012.04.26. 02:30:05

@kerdesek05: de igen benne volt a végén amikor a bulit mutatták.

Na hoppá LMZ bezavarta a macit, Hipert nem értem egyébként, 2 hete még Meláknak akart menedéket nyújtani :D Na mind1

Jó nagy geciség volt a szerkek részéről azt a nénit beküldeni Mátéhoz, (akinek sürgősen kell valami új név) ez kibaszás mindkét csajával és vele is.

Szegény Edina, tuti hogy napokon belül robbantják a bombát a szerkesztők, és akkor gyanús hogy vége lesz a románcnak.

Broki máris elkezdett helyezkedni meglátásom szerint Csíra irányába, nem véletlenül adta ki a haverjai taktikáját, pedig fél órával előtte még Pítnek sírta el a randin történteket.

Reni továbbra is (L), remélem bennt marad, legalább eyecandynek

lemonkeyface (törölt) 2012.04.26. 02:33:56

@RedHotTears: Jó ez a forgatókönyv amit felvázoltál, szerintem is így fog történni!

dennis rodman 2012.04.26. 06:15:40

Hát ez a Broki barátnő beküédése...
A jelenet minden pillanatában lehetett érezni, hogy beállították.Egy pillanatnyi őszinte érzelem sem volt egész idő alatt!Abban sem vagyok biztos, hogy nem akkor látta meg először ezt a nőt amikor kiosztották a szerep leírását!Vagy olvasta a forgatókönyvet.
Hanyag eleganciával urották át az ismerősökről való tájékoztatást. Legalább egy név hangzott volna el....
Na meg a műsírás, hahaha... csak simán vörösre dörzsőlte a szemét!

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 07:33:31

Andor miért tusol bikini felsőben? Teljesen felesleges, nincs mit rejtegetnie

beacska 2012.04.26. 07:44:45

@dennis rodman: hát nem véletlenül nem hangzott el a nő neve...de a barátai közül Ádám meg lett említve...

iTink 2012.04.26. 07:47:02

az adást még nem láttam, de kép alapján Brokiné (az igazi) úgy néz ki, mint Katey Sagal a SOAból

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 07:47:58

@beacska: Ez nem az az Ádám akit Edina emlegetett Máténak az ágyban? :-)

beacska 2012.04.26. 07:56:18

@Pácsó Ármándó: :))) lehet :))...biztos azért rágott be akkor..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 07:58:54

Essen ki Edina, Noémi, Máté!

A többi is mehet:D

@beacska: látom, aktivizáltad magad este:D

kovácspéterke 2012.04.26. 08:08:02

na, nem olvasok vissza lehet, hogy már mind volt. nem tudom, mi a terve a viasatnak, de ha a holnapi ceremónián bejön a barátnő, akkor az gáz. már az is gáz, hogy kiutaztatták. volt vmi titkos casting?
szerintem a csaj tisztában volt mindennel, látszott az arcán, h tudja, h máté mit csinált, én is vágtam már ilyen fejet. meg voltak apró szurkák, amik szintén erre utalnak. Idősebb nő, de szerintem csinos, én 33-34-re tippelném.
broki meg egészen érdekes, egyszer sem esett ki a száján, hogy sajnálom és faszkalap voltam, se a csajnak, se pítnek, se a riportban. nem tudom, hogy ennyire önző-e, vagy a kamerának nem akarta mondani, de egészen elképesztő. edinát meg a lányt sajnálom, de őszintén szólva örülök, h máté szarul érezte magát, és volt alaklama végiggondolni, hogy mit is csinált.
a kirás dolgot nem értem, hogy miért árulta el.

márk elég vicces, olyan mint a búgócsiga, jelen esetben petra jegyet vett a szopórollerra.

független sorozatfüggő 2012.04.26. 08:19:03

Először én is azt hittem, hogy az anyja.Nekem igazinak tűntek Máté könnyei.
Nem tartom korrektnek hogy a Viasat az erkölccsősz szerepét játssza, és belenyúl emberek magánéletébe. Legközelebb majd Edinkát égetik alkoholista apjával?
Ha annak ellenére, hogy a randi után Mátéra bízták, hogy elmondja-e Edinkának a történteket, vagy sem mégis elárulják, akkor abszolút unfairek.

kovácspéterke 2012.04.26. 08:19:30

@Silene: a 12 és fél vagy a 16 millió sztem nem az az összeg, ami egy ilyen megaláztatásért kárpótol.

sztem csinos volt a nőci, és egyébknt érthető, hogy mátét idegesíti, sztem eléggé megszokhatta, hogy nem nyavalyognak neki.
szegény edina, ez a de bízol bennem, mit gonolsz az érzelmeimről vonal nagyon hervasztó tud lenni. hreméelm, ha szegény kijön, visszanézi, olvassa a kommeneteket, akkor okul belőle, és másképp kezeli majd a férfiakat.

beacska 2012.04.26. 08:20:20

@független sorozatfüggő: ebben nem értek veled egyet! adtak Máténak 2 napot, hogy elmondja. Nem mondta el...bebukta...

kovácspéterke 2012.04.26. 08:23:02

@beacska: sztem dávidot bármikor leakasztja, pítben sem vagyok biztos, hogy nem örülne edinának

kovácspéterke 2012.04.26. 08:24:04

@webmestar: sztem ez egy elég valószínű forgatókönyv.

kovácspéterke 2012.04.26. 08:26:17

@Cathcart_ezredes: pont ez a lényeg, ha elmondja, van egy napja a bocsánatért sirdogálni, felkészíteni edinát, így ha edina megkapja az arcába, lehet, h kibaszarintja, bár nem hiszem, még képes és bent tartja. ami mondjuk nem annyira jó, mert a többiek szemében nagyon gyenge lesz.

kovácspéterke 2012.04.26. 08:33:04

@hideg kéz: nem alakoskodott? hát sztem erre azt mondani, h nem gáz, elég érdekes lelkületre vall...

kovácspéterke 2012.04.26. 08:34:34

@dennis rodman: sztem neked is ölég feszült lenne az arcod, ha a kis nyikhaj pároddal találkoznál, akiről tudod, hogy mást dug, mert sztem biztos, hogy tudta.

raar-pingvin 2012.04.26. 08:34:55

@mocskosmacska: akinek annyi esze van, hogy minden este dug a tévénézők szeme láttára, azt miért is sajnáljuk ennyire? Hülye irodaliba és kész!

hóódejóó 2012.04.26. 08:35:30

@RedHotTears: :) vagy a csaj választhat az 5 pasi közül, és egyet hazavihet magával :)

wadalma 2012.04.26. 08:37:15

Nekem a fő kérdés az, minek kavart be Máté barátnője? senki nem tartott a tarkójához pisztolyt hogy kimenjen,

Egy okot tudok elképzelni ha pár milliót hozzávágtak

kovácspéterke 2012.04.26. 08:38:07

@Mrs. Jackman: mármit, h edina idegesíti mátét.

szegény lány, miket mondott utána a riportszobába :(

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 08:39:08

@wadalma: Nem kell ahhoz pár milka, elég ha fontos neki Máté

kovácspéterke 2012.04.26. 08:39:57

@wadalma: pár millió, és a bosszú, hogy a nyikhaj szarul érezze magát, lehet, h megéri neki.
vki mondja már, hogy ő is úgy gondolja, hogy a csaj tudott mindent.

avusaskiv 2012.04.26. 08:40:51

Nem lehet, hogy Máté feladja? És minden mindegy alapon árulkodott Kirának?

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.04.26. 08:41:27

@független sorozatfüggő: Teljesen egyetértek. Nyilván vállalták hogy bent a hotelben mit lehet velük megcsinálni, de a hotelen kívüli magánéletükkel belenyúlni a játékukba, ez szeritnem túlmutat a szerkesztői szabadságon és kereteken.

hóódejóó 2012.04.26. 08:42:03

@wadalma: lehet, azt mondták, meglepheti Mátét, valamiért jutalmul, és fizetik az utat, meg a szállást. szerintem sokan elhinnék, és bemennének

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 08:43:15

@avusaskiv: Kedveli Kírát és részeg volt, plusz most meg van zuhanva

Silene 2012.04.26. 08:45:01

@Mrs. Jackman: igen, ez igy teljesen igaz, de mar megtortent, mindenkeppen kiborulas lesz, egyedul az tehetne egy kicsit elviselhetobbe, ha legalabb nyerne is valamit.

Banyus83 2012.04.26. 08:45:38

Még mielőtt visszaolvasnék bármit, meg kell szabadulnom a tegnap esti gondolataimtól:
Először is, Máté nője min. 10-15 évvel idősebb nála és még csak nem is szép. Vagy csak szerintem?
Most tartok ott, hogy nem érdekel mi lesz holnap, milyen váratlan fordulat vagy, hogy ki megy haza. Bárki mehet...akár az összes. Egytől egyig szarkavaró, sunyigeci mindegyik (még a szerkik is :-D )És igen tudom, hogy ez a játék, de akkor is...Talán Edina egyedül nem, de az meg olyan naív, hogy még mindig mindent elhisz, elnéz és megért annak az idióta Brokinak...
Senki nem is érdemli meg a fődíjat!!!!
Amennyi verziót itt 2 nap alatt itt kitaláltak, lebeszéltek majd elárultak...ááá, én már követni sem birom!
Brokiról meg inkább nincs is véleményem. Egy utolsó szarcsimbók valamelyik útszéli budiban..Ennyi! :-)
Kíváncsi vagyok, Edinának meddig nem tűnik fel, hogy valami nincs rendben...vagy, hogy Broki képes lesz-e továbbra is megjátszani magát (nem úgy tűnik, hogy menni fog neki...).
Jól hazavágták mindenesetre a játékukat. Broki hamar rá fog jönni, hogy le kell cserélje Edinát, ha meg akarja tartani a csaját és meg is fogja tenni...lehet, már ma...és akkor Edina megszívta.

Ditti82 2012.04.26. 08:46:23

@raar-pingvin: Mert nem ezt érdemli? Hogy egy nyikhaj ott b@ssza át, ahol tudja?

avusaskiv 2012.04.26. 08:47:14

@Pácsó Ármándó: Igen, ezt tudom... Szerintem kizárt dolog, hogy a barátnő szerepe ennyi és kész.
Viszont szerintem azért kellett minden fiúnak pakolni, hogy ne legyen feltűnő, hogy csak egy pakol.

nashy 2012.04.26. 08:48:02

Hiper ezen a remekül elkapott képen egy az egyben olyan, mint Szenilla a Nemo-ból :-D

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 08:49:30

@Banyus83: Már csak az a kérdés, hogy a fiúkkal miért csomagoltattak be?

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 08:51:05

Jó reggelt! :)
Hmm, én azon csodálkoztam, hogyan változott pikk-pakk, Máté 50% érzelem 50% játék verziója, pénz VAGY szerelemmé..
Amúgy sztem is csinos volt a csajszi akárhány éves is. Petra kb. 22, aztán sokkal sz@rabbul néz ki..:)
Lehet h hülyeség, de sztem Máté feladja a játékot, mert rájött mekkora gennyzsák volt... De lehet, hogy ezzel nagyon mellényúlok.. :D

kovácspéterke 2012.04.26. 08:51:11

@Banyus83: szerintem csinos nő, nagyon szép kék szeme van.

The Game 2012.04.26. 08:51:14

Ennyire ronda nőt még életemben nem láttam.

hóódejóó 2012.04.26. 08:51:34

@Ditti82: az ilyenek miatt keserednek meg az emberek :( nem csodálkoznék ha ez után Edina nem bízna a férfiakban,és csak kihasználná őket.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 08:52:06

@avusaskiv: Akkor az lenne az "ilyen még nem volt" esemény, hogy csak 4 pár maradhat?

hóódejóó 2012.04.26. 08:52:53

@avusaskiv: de hogy mondta a csaj, mikor Máté mondta Neki, hogy de nehogy elmond Edinának! A csaj erre mondta (végre nem az előre megírt szövegként, hanem hihetően), hogy dehogy, nem találkozok senki mással

kovácspéterke 2012.04.26. 08:52:56

@Pácsó Ármándó: akkor jó :)

@paranyuszi: nekem nem tűnt úgy, mintha a gennyzsákság felmerült volna Nyikhajban egy pillanatra is magával kapcsolatban.

avusaskiv 2012.04.26. 08:53:12

@Pácsó Ármándó: szerintem igen :-) de lehet, hogy én is mellényúlok és az előzetesben, amikor beszélt HÉ, akkor Máté nézett valakire (gondolom Edinára) és bólintott... úgy gondolom feladja.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.26. 08:54:15

Utólag belegondolva a tegnapi adásba, nem kellene hogy akkora érzelmi hullámot generáljon Máté anyj..vagyis barátnőjének megjelenése.
Máté pontosan tudta, hogy van barátnője és ennek tudatában dugta meg Edinkát. Nem értem hogy most azzal, hogy az asszony bejött, mi változott? Ha az asszony emiatt kidobja (amit megérdemelne) akkor ez úgyis bekövetkezik, amint lemegy adásba a zöldképes műsor. Ha meg megbocsát, akkor minden happy (neki). Szóval az teljesen indokolatlan, hogy egy elvileg felnőtt ember sír, mint egy szaros kölyök, miközben számára semmi nem változott az elmúlt 24 órában.
Edinkát is sajnálom, ugyanakkor ő is tudja, hogy Máténak van kint csaja. Ha ez őt nem zavarja, amikor a csudafasz éppen benne járkál, az az ő dolga. Ha arra számít, hogy ő most jól elcsábítja Mátét és a műsor után vele fog élni boldogon amíg meg nem halnak, akkor sok sikert hozzá. Ha meg Máté átvágja a palánkon, akkor egyrészt nem ő lesz az első lány a történelemben, akivel ez megtörténik, másrészt azért számíthat rá most is. Elvégre Máté nem ígért neki örök hűséget meg rózsakertet, meg semmit.

kovácspéterke 2012.04.26. 08:54:21

@hóódejóó: neked még nem volt olyan, h előre kitaláltad mit akarsz mondani?
sztem tudta mi van, viszont nem ordíthatta le Nyikhaj fejét, mert még terveznek ezzel kapcsolatban valamit.

Ditti82 2012.04.26. 08:54:31

@Banyus83: "Amennyi verziót itt 2 nap alatt itt kitaláltak, lebeszéltek majd elárultak...ááá, én már követni sem birom!" +1 Az ilyenekből nem szokott bejönni semmi. Szerintem már ők sem tudják(tudták), ki kivel van. :D Azt azért sajnálom, hogy pont a mait nem látom, kíváncsi lennék a fejekre, amikor Éva bejelenti a csavart. Múlt heti Márk-Dávid védettség csere bejelentéséről is lemaradtam. :(

hóódejóó 2012.04.26. 08:54:46

@Pácsó Ármándó: gyanús lett volna, hogy lányok és Máté csomagoljatok :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 08:54:51

@Mrs. Jackman: Remegett mint a kocsonya... Lehet h én Naíva kezdek lenni, mert azt gondolom magába szállt... :)
Csak az gondolkodtatott el, hogy ilyen még SOHA nem volt az ÉH-ben.. Szerintem leginkább olyan nem lehetett soha, hogy valaki magától adta fel...

hóódejóó 2012.04.26. 08:56:17

@Yooha: Máté azt mondta, hogy az, hogy ilyn messze eljött miatta bizonyítja, hogy a csaj szereti.

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 08:56:22

Amúgy meg.. genyó húzás volt a Viasattól ez az egész.. viszont az is tény, hogy nyilván Broki meg azt írta a lapjára, hogy single..

nashy 2012.04.26. 08:56:31

@Banyus83: Na igen, csakhogy nem is erkölcsi példák állítása volt a célja a műsornak. Most, hogy Melák sincs már, muszáj valamivel pörgetni az eseményeket. És bár Máté valóban egy szarcsimbók, amiért félrekavar, azért Edinát sem kellett megerőszakolni. És abból amennyit mutatnak nekünk, én nem érzem, hogy hitegetné őt Máté. Ő nagyon is tartja a távolságot érzelmileg, nem csöpög lépten nyomon a romantikától és a szerelmi vallomásoktól Edinával ellentétben. Dehát miért is lett Naiva a neve... :-)) Szerencsétlen kislány, a szüntelen nyafogással pedig egyre csak ássa a nemlétező szerelmük sírját.

Viszont tény, hogy így mégiscsak érdekesebb a műsor, mintha mindenki mintaszerűen, őszintén és erkölcsösen viselkedne.

kovácspéterke 2012.04.26. 08:56:57

@Yooha: képzelj el egy szituációt:

épp csalod a csajodat, amikor beront a hálóba, pedig épp kurva jól érezted magad, vagy megcsalod a csajod, x idő után rájön, és mehet a magyarázkodás. sztem az előbb nagyságrendekkel szarabb.

hóódejóó 2012.04.26. 08:57:08

@Mrs. Jackman: lehet, végre valami izgalom :( szegény Edina. azért az látszott a haknis képeken, hogy Mátéval nem keresik egymás társaságát.

Ditti82 2012.04.26. 08:57:08

@avusaskiv: A bólintást én is láttam. :D

Banyus83 2012.04.26. 08:58:43

@Pácsó Ármándó: remélem azért, mert mind megy haza :-) Amúgy esélyes, hogy felajánlják Brokinak, hogy mehet...akkor kíváncsi vagyok, hogy a pénz vagy a szerelem lesz-e a fontos, mikor élesben kell dönteni, nem csak a kamerába nyilatkozni...

@hóódejóó: Mondjuk ez igaz...de végülis nem kell ahhoz csaj, hogy Máténak feldobják a távozást...csakhogy ez Edinának is hirtelen halál, hacsak valamelyik fiú meg nem szánja hirtelen.

@Ditti82: Én is kíváncsi leszek ma a fejekre...

@Hooshee: +1

kovácspéterke 2012.04.26. 08:58:52

@paranyuszi: egyszer se mondta, h sajnálom, vagy, h gáz, amit csinálok, kizárólag magával foglalkozott, reméelm megérti, reméelm el tudom magyarázna, nagyon szarul vagyok stb, stb.
de lehet, h csomagol, nem tudpom, nagyon izgi lesz :)

aruhamiatt 2012.04.26. 08:59:53

Szerintem a Viasat túl erős párnak véli Mátét és Edinát, kocc nélkül vinnék akár a 25 millát is, és ezért gyengítették meg őket ezzel a történéssel.

Banyus83 2012.04.26. 09:00:28

@nashy: Tudom, azért is írtam, hogy tudom, hogy ez a játék, de attól még én nem tudok azonosulni vele jelenleg...

pilar ternera 2012.04.26. 09:00:37

sziasztok!

hát, ez fullgáz volt! nagy szemétség ez a szerkiktől! egyszerűen nem korrekt dolog. nem sajnálom Brokit, az elvvel viszont nagyon nem tudok egyet érteni.
a csaj kb. egy tízessel idősebb Brokinál és ultragáz volt szegénykém! naná, hogy tudott mindent!
végig műmosoly, műnevetés, nagyon kínos volt!

szerintem most kezdtek el játszani! :) végre csinálnak valamit! dávid-márk-petra szervezkedés végre emlékeztet az igazi játékra, bár csírát sajnálnám, de legalább történne valami, azon kívül, hogy mindenki a tutira megy és közben be van szarva!

hiperéket egy percre sem vágták be a riporton kívül! :O ezek egész nap aludtak vagy mi??

szegény Naíva! annyira szánalmas! és ha nem lesz dugás, azért fel fog tűnni neki, hogy valami nem kerek... rámászik Broki agyára, hogy" most mi baj van? miért vagy ilyen? megváltoztál...", aztán Broki lecseréli, mert a hülye még komolyan reménykedik, hogy ezt otthon ki lehet magyarázni??
annyira undorító volt egyébként is, ahogy mondta, hogy reméli, a csaja megérti, hogy a játék érdekében tette. na, persze...

felőlem mehetne haza! Naíva meg odakucorodna Pít mellé és meg is vagyunk! :)

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 09:01:15

@hóódejóó: Akár ez is, de még lehet nagyobb csavar is. (pl.: A producer lelépett a pénzzel és nem tudják tovább fizetni a szobákat. Mindenkinek jó utat hazafelé! :-)

hóódejóó 2012.04.26. 09:02:24

@Pilar Ternera: Edina tipikusan az a fajta csaj, aki a végsőkig mentegeti a pasiját, és mindenre talál valami jó okot :(

kovácspéterke 2012.04.26. 09:02:53

@aruhamiatt: mondjuk sztem még várhattak volna ezzel. igazából, ha a sok tanácskozás során gondolkodnának is, akkor pít rábeszélné a díjbirkózót mátéra.
nem értem, h a bentiek őket miért kezelik hímes tojásként. vhogy soha fel sem merül, h a védett csaj máté mellé álljon.

hóódejóó 2012.04.26. 09:03:09

@Pácsó Ármándó: na ilyen még biztos nem történt az ÉH történetében :D

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 09:03:15

@Banyus83: "remélem azért, mert mind megy haza :-" Na már megint olvasol a gondolataimban :-) (Úgy látszik jól sikerült a tegnap este :-)

Kabarészínész 2012.04.26. 09:03:34

Pinokkina olyan, mint egy félig nővé operált Rózsa Sándor...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.26. 09:05:15

Háááát, ez elképesztően izgalmas. Broki berogyott a lelkiismeretétől, bár nem tudom, hogy milyen hosszú kapcsolatra számított egy MILF-fel. Talán ha a Demi Moorék sztoriját elolvasta volna, sejthetné, hogy az ilyesmi nem tart örökké. Broki néninek már most csókolomot köszönnék, pedig kb. egy tizessel vagyok idősebb még Pítnél is, sok további ránc lesz itt pár év múlva.

Szerintem ennek a titoktartásnak kurvára nem lesz jó vége, mert amikor itt baromi nagy szükség lesz a bizalomra, Naivának valahogy a tudtára fog jutni ez a történet.

kovácspéterke 2012.04.26. 09:05:22

@Pilar Ternera: ja igen, ezen nekem is felment a szemöldököm, a játék érdekében, persze. asszem még kirával volt, amikor részegen elkezdte fogdosni, gondolom röptében a legyet is. szegény nőcije, ha eddig nem jött rá, most már biztos lehet benne, h Nyikhaj minden hétvégén levarrt vmi kiscsajt.

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:06:00

@Pácsó Ármándó: Jahh.. lehet..:D vagy elfogyott a vodka.. :D

Ditti82 2012.04.26. 09:06:56

@Mrs. Jackman: Talán Edina is könnyebben venné a kipottyot, mintha a szívszerelme ejtené ki sk...

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 09:06:58

@Pilar Ternera: "hiperéket egy percre sem vágták be a riporton kívül! :O ezek egész nap aludtak vagy mi??" Pihentek, mert este lovagolniuk kellett :-)

hóódejóó 2012.04.26. 09:07:38

látom magam előtt a kétségbeesett brainstormingot, kiesett Krisztián is, mivel pörgessük fel ezt az állóvizet?
Arra gondolom senki sem számított, hogy Pít rárepül Andorra (én sem)

Vadkörte82 2012.04.26. 09:07:38

@Banyus83: jó reggelt jó szurkolást! tegnap hiányoltalak.

broki egy paraszt, megérdemelte, Edinka szerelmes, az h midneneste szexelnek, nekem ezzel semmi bajom, a gond ott van, h Broki engedte h Edinka ennyire elszálljon tőle...de a kommunikáció nem az erőssége.meg sunyi is.

többiek no comment, unalmas banda. Pítet bírom, de egyszerűen nincs bent neki partnere..és már nem is lesz. senki sem igazán szerethető...inkább arra jók h az ember csak fik.zza őket.

beacska 2012.04.26. 09:07:45

miért gondoljátok, hogy Máté feladja önként? Ebben az esetben éppen a saját elveivel mond ellent: egyetlen egy lehetősége van rá, hogy visszakapja a nőt, ha következetesen tovább viszi, hogy neki Edina csak eszköz. Ehhez KELL tartania magát, nem visszakozhat!

Móka na 2012.04.26. 09:07:59

@RAMBO: Na ezt nem gondoltam volna... :o)

pilar ternera 2012.04.26. 09:08:32

@Mrs. Jackman: csak azt tudnám mivel hódít? azzal, hogy mondat közben majd' elalszik? háát, ha ettől valakinek leesik a bugyija.... :O)

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:08:58

@Mrs. Jackman: Persze.. hiszen Broki mondta már egyszer részegen, hogy 43 csaja volt.. asszem, 43-at mondott.. :D
muhahaha :D

aruhamiatt 2012.04.26. 09:09:59

@paranyuszi: nem azt mondta, hogy 43 éves a csaja? :)

JOKKA21 2012.04.26. 09:10:18

Kira ne essen ki, mert áll a combjától a dákóm.Anikó kieshetne, bár a seggéért kár lenne.Noémi is kieshet.Petra ne essen ki, mert jó csaj.Andi ugye nem eshet ki és Reni ne essen ki, mert adnám neki a csajlékelőt.

hóódejóó 2012.04.26. 09:10:25

@paranyuszi: vagy 43 éves csaja volt? :)

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 09:11:21

@Vadkörte82: Pít olyan mint egy szeszélyes hercegnő, percenként máshogy nyilatkozik.

pilar ternera 2012.04.26. 09:12:40

@paranyuszi: @aruhamiatt: @hóódejóó: azt mondta, hogy 43 DB csaja volt!
ez a nő azért nincs annyi, sztem a 30 évei közepén lehet, csak ahhoz képest is szarul néz ki!!!

beacska 2012.04.26. 09:14:08

@JOKKA21: szijjja! tegnap megvettem a piros topánomat! 1500 ft-ért, akciósan ;))) majd meglátjuk mi lesz vele, betörés alatt áll ;)))

hóódejóó 2012.04.26. 09:14:09

@Pilar Ternera: DB? :) jha kérem, ha darabként kezeli a nőket, már mindent értek

Müszélia 2012.04.26. 09:14:22

nem értem én ezt a sztorit. a kalapos néni úgy viselkedett, mintha egyetlen adást se látott volna a műsorból. ez volt a feladat, amit el kellett játszani, cserébe azért, hogy egy napot eltölthet mexikóban? vagy a gyönyörű kalap is a viasat ajándéka?
ilyen kalapért eljátszom még a hamletet is... :DX
éva ruhája is tetszett, nekem kell egy olyan.

pilar ternera 2012.04.26. 09:14:39

@beacska: ha te lennél a barátnő, neked ez elég magyarázat lenne?!?!? :O)

Átvitel honvéd 2012.04.26. 09:15:29

Hát ez nagyon gáz volt... Mondjuk, semmi mást nem látok benne, mint annak a szarnak a kiborulását, amit Broki valójában csinált. Aki nem akarja megégetni magát, az ne játsszon a tűzzel.

Ha az előzetesben nem sejttették volna, hogy ma a párválasztón megint lesz valami csavar, azt gondolnám, hogy Broki rövid úton hazaküldi Brokinét, és Csírával folytatja. Másképp ebből, rövid úton nem tud kimászni sehogy, de hosszabb távon is nagyon necces. Persze ahogy a dolgok állnak, még az is lehet, hogy a szerkik olyan merészet húznak, hogy ma ő megy haza, és a dolog megoldódik. Végülis mindenkinek be kellett csomagolnia.

pilar ternera 2012.04.26. 09:16:17

@hóódejóó: nem ezt csak én írtam így, hogy egyértelmű legyen, hogy nem a koráról volt szó! :)

hóódejóó 2012.04.26. 09:16:32

szerintem a játékosoknak benne van a szerződésükben, hogy nem kommentelhetnek sehova, mert szerződésszegés. Csak olvasgatják a kommenteket, magukban jókat nevetnek, vagy bosszankodnak. :)

kovácspéterke 2012.04.26. 09:16:55

@Pilar Ternera: hát sztem a kis Nyikhaj azért elég vonzó, (lehet kövezni :D) a csajok szeretik az ilyen laza gyerekeket, plusz ahogy láthattuk, sok mindent megtesz, h kibeszélje a nőket a bugyiból, kamera nélkül ez lényegesen könnyebben mehet.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2012.04.26. 09:17:00

@beacska: Én is a Broki feladja a játékot verzióra tippelek. Mivel Pinokkina azt mondja ilyen még nem volt. Ennek elég nagy az esélye.

aruhamiatt 2012.04.26. 09:17:09

@Müszélia: a kalapos néni - egyébként ilyen kalapot kapott Edina és Niki is mikor TT-vel vásárolgatott - pont úgy viselkedett, mint aki mindent tud, viszont rohadtul szerelmes Mátéba és vár egy csodamagyarázatot a történtekre

hóódejóó 2012.04.26. 09:17:47

@Pilar Ternera: pedig ez mindent megmagyarázna :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:18:04

@Pácsó Ármándó: vagy a maci jelentkezett a játékba, és beáll az egyik fiú helyett, úgy is több esze van mint néhány játékosnak együttvéve....:)

Vadkörte82 2012.04.26. 09:18:46

@Pilar Ternera: +1

@Mrs. Jackman: amiket Brokiról írogattak más fórumokon (najó ezt az ember elhiszi v sem) nem egy szentlélekű hűséges típus...amúgy a benti zöldkamis felvételek kimagyarázása otthon..nem kis feladat lesz.sok sikert hozzá!

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 09:19:30

@Átvitel honvéd: De milyen indokkal küldenék haza a szerkik Brokit? Megcsaltad a csajodat, kiestél?

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:19:34

@Müszélia: Az adásban, hónapokkal ezelőtti felvételt nézünk.. Amikor a kalapos néni Mehicóban volt még nem is volt műsoron...

Müszélia 2012.04.26. 09:20:20

@hóódejóó: a mexikói kirándulást szereti, ingyen és bérmentve.

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:21:08

@aruhamiatt: Nem, azt mondta 43 DB csaja volt, csak kihagytam a mértékegységet :D

hóódejóó 2012.04.26. 09:21:16

@Pácsó Ármándó: szerintem csakis szabadon választható verzióban. Broki! Dönthetsz úgy, hogy szívszerelmeddel Mrs Robinsonnal tartva közös repülőn tértek haza.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.26. 09:21:38

@aruhamiatt: szerintem is tudott mindent a néni.

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:22:26

@hóódejóó: szerintem ebből a VOLT lehet a helytálló.. :) én tényleg nem tudom eldönteni hány éves.. sztem is inkább a 40-hez közelít..

Müszélia 2012.04.26. 09:22:40

@paranyuszi: tényleg! mindig elfelejtem, ez nem egy olyan reality, ami reality. viasat feltalálta a fából vaskarikát.
így is mindennek inkább tűntek, mint boldog szerelmespárnak.

hóódejóó 2012.04.26. 09:22:49

@Pácsó Ármándó: ez már titkosrendőrségi ügy, nem fecseghetek ki szakmai titkokat :D

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.26. 09:23:02

@hóódejóó: wáháháháááá Mrs. Robinson. :DDD

kovácspéterke 2012.04.26. 09:24:10

@paranyuszi: ettől függetlenül tudta, csak nem árulhatta el, kicsit túráztatta Nyikhajt, finoman. Ügyes volt sztem, úgy törte össze a mogyoróit, h nem árult el tulképpen semmit.

Banyus83 2012.04.26. 09:24:16

www.borsonline.hu/20120426_mate_taktikabol_szexeltembr_

Mégiscsak nagy genyó ez a Broki...véletlenül pont azt az egyet tudom, hogy volt KÖZÖS próbálkozás a kinti életben...

Átvitel honvéd 2012.04.26. 09:24:22

@Pácsó Ármándó: nem tudom, elképzelésem sincs. Pusztán megütötte a fülem, hogy ma mindenki csomagoljon, ill. hogy ilyen még nem volt, mint a mai párválasztón - ebből a kettőből rögtön arra asszociáltam, hogy egy fickó ma haza fog menni. Hogy ki, hogyan, miért?... A Broki-féle szál még elég meleg, ráadásul a szerencsétlen barma úgy szétesett, hogy feldobta azt a labdát is, hogy a történtekről éppen Naivának nem számolt be, aki a párja, és aki nem mellesleg fülig van belé... Ha a szerkik ezt a labdát is leütik, Brokinak annyi, vagy vegyük úgy, hogy akármi is lehet belőle.

aruhamiatt 2012.04.26. 09:24:35

@RAMBO: kényszeredett vigyorgás, végig fenn a napszemüveg,hogy még véletlenül se lássa a szemét. Szerintem ez erre utal..

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:24:49

@hóódejóó: Hát ha ez olvassák (én azért nem vennék rá mérget..) akkor ezúton üzenem Brokinak, hogy VERÉB vagy...
:D

JOKKA21 2012.04.26. 09:25:20

Máté nője milf?Mert öregebbnek tűnt.Jó lábai vannak, de azt hittem, hogy az anyja.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 09:25:21

@hóódejóó: A kiválasztás előtt vagy után?

Vadkörte82 2012.04.26. 09:26:19

@Banyus83: most ha ez megjelent akkor azt jelenti h kiesik? vagy hogyvanez?

pilar ternera 2012.04.26. 09:26:25

@aruhamiatt: mikor meg levette a szemüveget egy pillanatra, még öregedett 5 évet! :))

wadalma 2012.04.26. 09:26:32

Mátéról sok a hír, ezek szerint ő megy ma haza...

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:26:48

@Mrs. Jackman: És is azt tippelem, hogy mutattak neki egy-két videót.. próbált mosolyogni, de többször legörbült a szája.. árulkodó jel volt..

kovácspéterke 2012.04.26. 09:26:58

sztem így nézett ki:
- szia, nyikhajné, lófasz jóska vagyok a viasattól. itt va ez a fiú, a te barátod, és hát majd láthatsz egy két érdekes felvételt róla, részleteket nem mondhatok, de 18+-as minden este. van-e kedved kijönni ingyé mehíkóba, megszívatni, és még fizetünk is vmennyit.
- ezt még át kell gondolnom. oké, megyek.

pilar ternera 2012.04.26. 09:27:17

@JOKKA21: sztem még nem szült, úgyhogy nem MILF (múltkor ki lettem oktatva) :))

Banyus83 2012.04.26. 09:27:55

@Pilar Ternera: Minden szavaddal egyetértek!!!!!

@Pácsó Ármándó: Látod, biztos a csoki hatása :-))

@Vadkörte82: Szia! Hát, tegnap már nem értem ide (ezét dühöngtem itt ma :-D ). " mentségem van (az egyik csak elfogadható :-D), meccset is néztem, és Pácsó nálam volt csokizni ;-)

kovácspéterke 2012.04.26. 09:28:23

@paranyuszi: az, sajnáltam szegényt nagyon :(

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 09:28:28

@beacska: ezért kell több gép:D

Elmegyek egy kicsit és több, mint 100 komment?:O:D

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 09:28:29

@hóódejóó: Azt hittem tudod :-)

@Átvitel honvéd: De gondolom a csajok se maradnak 7-en. Vagy Andor beválalja Edinát?

Snoopyzit29 2012.04.26. 09:29:11

Nem tudom ki ez a faszi, aki a blogot írja, de sírva röhögök minden egyes bejegyzésen, komolyan. Hatalmas!

pilar ternera 2012.04.26. 09:30:09

@aruhamiatt: kíváncsi volt, nyaralásért, $-ért...gondolom.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 09:30:28

@Banyus83: ( Meg a .. )

@paranyuszi: ÁÁÁÁÁÁ! Ezzel megadtad neki a kegyelemdöfést! ( Az Ezredessel kibékültél? :-)

symposium 2012.04.26. 09:30:32

@Pácsó Ármándó:
Pl: Broki, itt van 2 milla és az otthoni asszonykád, viszont el lehet tolni a bringát vagy maradsz és Naiva ki fog ejteni később. :)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.26. 09:30:37

@Vadkörte82: aki a Borson megjelent, az eddig még mindig kiesett. De most nőnek kéne kiesnie. Viszont mindenki bepakolt.

Banyus83 2012.04.26. 09:31:16

@Pilar Ternera: Ha lett volna humoruk a szerkiknek, akkor a találkozásnál a Mrs. Robinson zenéjét játszották volna be (esküszöm, ez jutott eszembe tegnap, mikor megláttam azt a nőt közelről...meg a Stifler mamája :-D ).

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:31:45

@Pilar Ternera: MILF: Mother I Like to F.... :D
Csak infóképpen, szóval arra szokták mondani akinek már van gyerkőce.. :D

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.26. 09:32:16

@Banyus83: Stiffler mamája! :DDDDDDDDDDDDD

Átvitel honvéd 2012.04.26. 09:32:31

@Pácsó Ármándó: igen, az nyilvánvaló. (Azon még nem gondolkoztam, hogy mi lenne Broki "híján"; fickóból rögtön csak négy lenne, nőből meg hét, ennek elsőre két megoldása van: vagy Brokiné is megy rögtön, mert ki a franchoz állhatna be, vagy valaki be kell, hogy "ugorjon" Broki helyett ötödiknek. Nem tudom. Csak egyvalami tűnik biztosnak, az, hogy a szerkik ma megint megkeverik az emésztőgödröt.)

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 09:32:32

@Pilar Ternera: Akár még gyereke is lehet itthon

Banyus83 2012.04.26. 09:33:14

@Vadkörte82: Hát...esélyes :-)) Legyen úgy!!!!!!!!

@Pácsó Ármándó: Nana...ne spoilerezz ;-)

hóódejóó 2012.04.26. 09:34:01

@Banyus83: Stifler mamáját imádom :D

@paranyuszi: aki egy ilyen játékba jelentkezik, szerintem kissé nárcisztikus alak, és mint ilyen, extrán fontos neki a visszacsatolás, így minden önmagáról szóló infót repesve vár. a pozitívnak örül, a negatívval nem foglalkozik.

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:34:32

@Pácsó Ármándó: :D persze bevetette a bociszemet írásban. :D Szóval elnyerte a bocsánatom, de úgy tűnik nincs itt h megmondhassam neki :D
Remélem majd olvassa ;)

pilar ternera 2012.04.26. 09:34:49

@Banyus83: lehet, h ezt azért már durvának érezték volna. :) bár ha kiutaztatásnál nem voltak erkölcsi aggályaik, akkor tényleg nem értem ez miért nem fért bele? :)

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 09:35:14

@symposium: Két milkáért szerintem simán hazahúzna. Viszont pénz nélkül?

pilar ternera 2012.04.26. 09:36:19

@paranyuszi: én is ezt írtam!!!
@Pácsó Ármándó: és egy 25 éves kis pöccsel kavar??? csak nem! :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:36:27

@hóódejóó: Lehet h igazad van.... De van egy-két ember akit annyira szétfikáztunk, hogy nekem tuti elmenne a kedvem az olvasgatástól a helyében.. :D

hóódejóó 2012.04.26. 09:36:47

Máté nem azt mondta, hogy nem szereti a vékony nőket?

kovácspéterke 2012.04.26. 09:37:12

@Átvitel honvéd: ha emiatt edina kiesik, akkor neki is jár a retúrjegy.

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:37:14

@Pilar Ternera: Jóvan akkor már megint egyetértünk!!! :D

Vadkörte82 2012.04.26. 09:38:00

@Banyus83: szerintem ez lesz, amúgy a borsonlineonos képen Stifler mamája inkább 4x-es, mint 3x-es.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.26. 09:38:28

Figyu, látott valaki cikket a szerecsen legényről a kiesése után? Mintha csak Melákról tudnánk, hogy kiment USÁ-ba, de nem emlékszem, hogy a kettős kiesés után Omár follow up is lett volna.

Broki megy, az valószínű (BorsOnline cikk). Fiúk bepakoltak. Lányok heten, fiúk négyen.

Imádom a conteókat!! :D

pilar ternera 2012.04.26. 09:38:39

@hóódejóó: csak Edinkát kábította vele, hogy nyugodjon meg! :)
@paranyuszi: kezd ez "rossz" szokásunkká válni! :)

Átvitel honvéd 2012.04.26. 09:39:09

@Mrs. Jackman: ja, vele szemben egyébként is nagy geciség volna (...bár, jobban belegondolva, már most is az).

symposium 2012.04.26. 09:39:12

@Pácsó Ármándó:
Csak egy opciót írtam. :)
Azonban egyetértek veled, pénz nélkül nem szívesen repülne haza.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 09:39:43

@paranyuszi: Oké! B terv?

@Átvitel honvéd: Valamiért úgy érzem muszáj pároknak elsétálniuk a kiválasztás után. Vagy ez lesz az ilyen még nem volt?

JOKKA21 2012.04.26. 09:39:45

@Pilar Ternera: Virgácsai nem rosszak, de jobb csaja is lehetne ennek a bróker szépfiúnak.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.26. 09:40:16

@Vadkörte82: viszont 4x-esnek kurvajó buxa!!!

hóódejóó 2012.04.26. 09:40:37

www.radiototal.hu/csak-szinglikent-jelentkezz-az-eden-hotel-3-ba

"Tegnap Mátét igencsak megtréfálták az Éden Hotel 2 szerkesztői" jah, hogy ezt ők így nevezik

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 09:42:25

@Pilar Ternera: A szerelem vak, az élet meg nem fekete-fehér. Vannak ennél extrémebb dolgok is, amelyek megfelelnek az érintetteknek.

@paranyuszi: Szerintem se olvassák el! Jobban járnak sokkal!

pilar ternera 2012.04.26. 09:42:44

@JOKKA21: hol láttad a lábait? álltak, ültek...én nem is láttam semmit...

Vadkörte82 2012.04.26. 09:42:45

@RAMBO: annak nem rossz valóban:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 09:43:34

Mátéért nem kár:)

Viszont ilyen cikkeket nem hiszem, hogy be kellene linkelni.

@RAMBO: igen, volt a feminán. Egyszerre kérdezték őketz, v mi.

nyílegyenes labirintus 2012.04.26. 09:43:35

Én sajnálom Mátét, ez egy vérgeci lépés volt a köcsög szerkesztőktől.
Mi a fasz közük van egy játékos magánéletéhez?
Milyen jogon ugatják el az otthoniaknak, hogy ő játékon belül mit csinál?
Mondjuk ez az otthoni milf is egy jó nagy balfasz, hogy elment szennyest teregetni, de valószínűleg sok tízezer oka lehetett erre.
A saját lelkiismeretével meg hadd számoljon már el Máté, és ne más...

Vagy ez is benne van a szerződésben?
Én biztos szétrúgtam volna egy-két segget a helyében, miután véget ért a forgatás...

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 09:43:43

@Mrs. Jackman: De már csak az ÉH3-ba válthatná be :-)
Amúgy jogos!

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:43:59

@Pácsó Ármándó: Új taktikám van.. Nem árulom el a B tervem.. ;) Ha van.. :D

LoveMy 2012.04.26. 09:44:03

Hy!
Aljas genny húzás volt ez az extalálka!
Külső infoval megváltoztatták a játékot, ezzel hiteltelen lett, mint mindegyik reality.
A barátnőnek szívejoga hogyan dönt, én nem vetem meg és nem csodálkozom azon, ha a nő idősebb. Nagyon gyakori a mai világban, hogy 20-30 éves férfiak idősebb nőknél találják meg a boldogságot, és nem ok nélkül!
De nem is ő az érdekes most.
Edina már amikor visszajöttek, észre vette, hogy valami történt és pont ezért kérdezte, hogy vele van baja Máténak. Maga Máté és a játékstílusa is megváltozott, és hiába nagy pókerarc, ezt már nem tudja leplezni. És ha már bizalom, akkor még jó, hogy Edina rákérdez! Nagyon sajnálom Edinát, mert nem ezt érdemli. Egyébként meg pont ő az aki minden fiúval jóban van. Közel áll hozzá Pít, Dévidnek meg ő tetszik.
Viszont hiba volt elmondania Pítnek ezt, főként úgy, hogy Máté nem akarta ezzel terhelni Edinát.
Hogy Csírának elárulta a titkot? az csupán részeges pletykálkodás volt, ami a férfiak sajátja :)

pilar ternera 2012.04.26. 09:44:10

@Pácsó Ármándó: köszi, ez nekem is megvan!:) akkor csak nem tűnt anyatípusnak? mind1... hülyén néznek ki együtt és passz.

Zafír333 2012.04.26. 09:44:39

@független sorozatfüggő: Szerintem is valódi könnyek voltak, de nem gondoltam, hogy Brokinak "ilyen "is van!Hányás, amit csinál, de most kicsit megsajnáltam, még nem késő! Mindent helyrehozhatna, ha nem hazudozna többé! Vállalná a kockázatot, hogy mindkét lány( hölgy) elhagyhatja,bevallaná, hogy elbukott( ki nem bukik el? elbukott, föláll, és tudja, hogy merre tovább! ha tudja persze...)és az egyenes úton tovább!! Vagy elbukott és nem áll fel, hanem süllyed tovább!Ez egyedül CSAK rajta áll!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 09:45:09

@Pilar Ternera: csak képzelődött:P

@nyílegyenes labirintus: ez igaz, vmi ilyesmit vázoltam a barátnőimnek én is. Most bólogatok:)

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:45:35

@nyílegyenes labirintus: Figyi, sztem ha Brokkancs beírta, hogy SINGLE, akkor nekik meg joguk van bevonni a partnert... csak szembesítették azzal, hogy egy hazug pé ő csé

f.fredericks 2012.04.26. 09:46:48

@Mrs. Jackman: hát az tuti, különben hogyan jöhetett volna össze a 47.

pilar ternera 2012.04.26. 09:47:52

@LoveMy: "Nagyon gyakori a mai világban, hogy 20-30 éves férfiak idősebb nőknél találják meg a boldogságot, és nem ok nélkül! "

igen, én csak a fordítottját nem értem!

egyébként egyetértek! :)

JOKKA21 2012.04.26. 09:49:34

@Pilar Ternera: Felállt a csaj és odament Mátéhoz ölelgetni.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Tieidről szoktam.:)

Edinától is égnek áll a dákóm, ő se essen ki.

pilar ternera 2012.04.26. 09:50:47

@JOKKA21: te már olyan vagy, mint Reggie Hammond a 48 órában: már attól is feláll ha huzat van? :))

Banyus83 2012.04.26. 09:50:59

Akkor lesz érdekes az este még, ha Edina napközben megtudja, hol járt Broki tegnap és, hogy hazudott erről...

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 09:52:33

@LoveMy: Hy! "Hogy Csírának elárulta a titkot? az csupán részeges pletykálkodás volt, ami a férfiak sajátja" Ezzel nem értek egyet, Máté meg akarja védeni Kírát.

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:52:34

@Pilar Ternera: Lehet h ezért buknak 40-es csajok huszonéves pasikra. ;) :D:D:D::D

pilar ternera 2012.04.26. 09:52:36

@Banyus83: nekem ez tetszene.:) de mivel kevés idő van már mást találnia, meg amúgy is mindent elnéz Brokinak, lehet, hogy még így sem váltana...

beacska 2012.04.26. 09:52:40

@Pilar Ternera: nem. de KELL valami startégia, ha már egy ilyen játékba bejött ;))
két eset lehet: vagy megállapodtak, hogy a célért mindent lehet (amit a beszélgetésből nem hiszek), vagy abban, hogy semmit. Ezt csak M. tudja, meg a nő.

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:53:40

@Pácsó Ármándó: Mondom.. új taktika.. Nem árulok el semmit!! :D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 09:53:45

@paranyuszi: mert ezt beírta?

Amúgy meg a kaszting nyáron volt még, amikor még nem volt barinője mondjuk, aztán novemberben hirtelen lett, már úgy ment ki, pl!

Határozottan emlékszem, h a tavalyinál feltétel volt, h egyedülállók jelentkezhettek a műsorba!!! Itt meg volt TT, Műanyag, Máté és amiről még nem tudunk! Biztos vagyok benne, h ez egy előre megtervezett "program" volt!

@JOKKA21: de neked kitől nem áll fel?:D

Az én lábacskáim szépek:D A tieid?

LoveMy 2012.04.26. 09:53:59

@JOKKA21:
Nem lehet, hogy valami eü-i gondod van? ;)

Snoopyzit29 2012.04.26. 09:54:14

No most olvastam el az összes bejegyzést. Érdekes, hogy mennyi összeesküvés elmélet van. Azzal egyet értek, hogy Máté megérdemli, mert úgy nyilatkozott a játék előtt, hogy szingli, de ez a külső kavarás akkor sem korrekt. Ennyiből más játékosokkal is ki lehetne b*szni. Azzal Máténak saját magával kellene elszámolni, hogy mit miért tesz. Ez egy játék 25 millió forintért. A cél szentesíti az eszközt (ezt nem én gondolom így), mindenki úgy játszik ahogy képességei engedik. Nem szeretem Mátét, de ezt a lépést, akkor sem tartottam korrektnek felé. Ha meg most kiejtik, akkor az iszonyú nagy pofátlanság lenne szerintem. Csak azért, mert neki van bőr a képén már azt érdemli, hogy kirakják. Nálam ezzel a lépéssel teljesen aláásta magát a Viasat. Edina felé is extra kicseszés lenne, ha Máté csak úgy félbehagyná a játékot. Krisztián szerintem egyáltalán nem hiányzik a játékból az állandó hisztijei már baromi idegesítőek voltak.

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:54:53

@Banyus83: Erre én is kíváncsi leszek.. hiszen a Viasat azt mondta, rajtad áll, hogy Te elmondod-e Edinkának.. De azt nem mondták, hogy ők nem mondják el.... :D

pilar ternera 2012.04.26. 09:54:58

@paranyuszi: más okot nem is tudok! de ez így nem lehet hosszútávú, mert 1x azok a pasik is 40-esek lesznek...:)

LoveMy 2012.04.26. 09:55:19

@Pácsó Ármándó:
De sokan már úgy értelmezték, hogy bejön neki! :D
Hiszen jól tudja milyen elviselhetetlen!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 09:55:24

@Pácsó Ármándó: és ezt részegen is tudta?:D Nekem ez akkor is színjáték volt:D

@beacska: meg még ki tudja, h ki:P

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:57:01

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Gyanítom, hogy van nekik egy -NEM BONYOLULT!! - nyomtatvány amit ki kell tölteniük.. A játékszervezők helyében, ezt a kérdést biztosan feltenném... Nem tudom, csak tippelek.

shimizu 2012.04.26. 09:57:08

áááááááá
KI NE BASSZÁK CSÍRÁT!!!!
Nemááár! Nem akarom! És hogy fog visszavágni nekik? Minden hímtaggal rendelkező agyatlan őt akarja kirakni....
Remélem, a szerkik kitaláltak valamit, ezt nem hagyhatják!!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 09:57:28

@Pilar Ternera: de addigra nekik kell 20 éves csaj, örök variálódó körforgás ez:D

beacska 2012.04.26. 09:57:39

@aruhamiatt: vagy arra, hogy nem a kamerák elé termett. Nem csak a szitu volt rázós

Banyus83 2012.04.26. 09:58:04

@Pilar Ternera: Nem biztos...ha Pít akarna még egyet keverni a szaros bödönön, akkor elmondaná Edinának az egészet...

JOKKA21 2012.04.26. 09:58:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Enyémek is, szép szőrösek.:D Kiszeltől nem áll fel és Noémitől.

@LoveMy: Az a gond, hogy nincs egy ribi, akit megsunázhatok.:)

@Pácsó Ármándó: :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 09:59:02

@paranyuszi: persze, de ezért mondom, h direkt lett ez kitalálva, h most nem egyedülállókat kerestek. Szerintem:D

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 09:59:25

@Pilar Ternera: Jahh és ha van eszük addigra lecserélik őket megint egy kis huszonévesre. :D:D
Különben meg, a szerelem az kiszámíthatatlan akár ilyen felállásban is lehet őszinte... nem mondom, hogy mindig, de előfordulhat. :)

JOKKA21 2012.04.26. 09:59:35

Andi nem lenne rossz csaj, ha lenne melle.

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 10:00:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Elképzelhető.. sokkal drámaibb, és ebben a szériában, Hiper és Elemző sem teljesen független.. mondasz valamit :D

LoveMy 2012.04.26. 10:01:14

@paranyuszi:
Pl az iker védettsége: nem mondhatod el senkinek. De ők ezt megtették helyette, elmondták Dévidnek.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 10:01:29

@LoveMy: Nem akarja párnak, de bent akarja tartani. Sokkal inkább, mint Petrát.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Broki rutinos alkesz. A részegség csak segített neki abban, hogy kibukjon belőle a dolog, meg az érzelmek is erősen kavarognak benne.

Zafír333 2012.04.26. 10:01:42

@Pilar Ternera: Egy korban hozzáillő férfinak csinos párja lehetne:)

f.fredericks 2012.04.26. 10:01:58

@JOKKA21: hát azért az a fejszerkezet engem elijesztene. Az meg kicsit unalmas, hogy mindig hátulról.

pilar ternera 2012.04.26. 10:01:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: van olyan ismerősöm is. a pali nem is bírja a tempót!:) mire a csaj 30-as lesz, még nagyobb tempó kéne, addigra már a pasi 50-es lesz.... megérdemlik egymást! :)

JOKKA21 2012.04.26. 10:02:03

Anikó kibaszott nagy forma, amikor mondja, hogy mennyire pakoljak be az a fej.:D

JOKKA21 2012.04.26. 10:02:39

@f.fredericks: Szatyor vagy sok pia a megoldás rá.:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 10:02:50

@beacska: és mégsem férsz oda?:D Ki vagy te otthon, szobalány?:D

@JOKKA21: örülök, h szép lábaid vannak:P

Ribit meg mindig találhatsz, menj el egy dizsibe:P

@Pácsó Ármándó: na, akkor tessék, mondom én! Most Elemzőn meglepődtem. Van neki...nahát?????

pilar ternera 2012.04.26. 10:02:55

@paranyuszi: kivételek mindig vannak, de nem véletlenül hívjuk őket "kivételeknek", mert ritkák! :)

LoveMy 2012.04.26. 10:03:05

@Banyus83:
Nem biztos, hogy nem tette meg...
de lehet, hogy Máté mégis csak elmondta Edinának.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 10:03:17

@Pilar Ternera: És akkor jönnek a 20-as csajok, akik egyszer negyvenesek lesznek és 20-as fiúkkal fognak kavarni, akik .. :-)

Banyus83 2012.04.26. 10:05:04

@paranyuszi: Én remélem, hogy meglépik ezt...

@LoveMy: Én is! Szia LoveMy!!!!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 10:06:30

@paranyuszi: hol itt a dráma? Lemaradtam valamiről?:D

@Pácsó Ármándó: aha, köszönöm, oh, bölcs bagoly:) Nem iszom, nem tudhattam ezt a z infót:P

@Pilar Ternera: 30asoknak nagyobb a tempója?:O:P

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 10:06:37

@LoveMy: Jaja... Edinka sztem szembesítve lesz ma a randival.. lehet Máté erre bólogatott...

beacska 2012.04.26. 10:06:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ááá, csak konfliktus kerülő vagyok, tudoood ;))

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 10:07:33

@Banyus83: Tuti lesz szembesítés.. nyakamat rá :D

JOKKA21 2012.04.26. 10:07:48

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Oda akkor mennék, ha ott lennél és befűzhetnélek.:D

beacska 2012.04.26. 10:07:52

vagy egyszerűen Máté mindig kacsintgat Edina felé a párválasztókon, bármelyik oldalon áll...:)))

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 10:07:53

@Banyus83: Nem hiszem, hogy Pít elmondaná

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 10:10:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :D Talán erre már mondhatjuk, ahogy a viasat két embert alázott sz@rrá egy füst alatt..

LoveMy 2012.04.26. 10:10:24

@Banyus83:
Majd pont ezt a lehetőséget hagynák ki a szerk. hozza a nézettséget.
Aztán hogy kinek, milyen lelki válságot okoznak, nagy ívbe leszarják.
Mert..
"ez az ÉH, itt minden....
ja...
és ezt vállaltad, úgy, hogy IJ!
;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 10:10:25

@beacska: igen, ez lehet a megoldás:) Ahelyett, h harcolnál, mint egy amazon:D

@JOKKA21: 1, én nem vagyok ribi:P
2, én csak és kizárólag szimfonikus koncertekre járok:D

Vadkörte82 2012.04.26. 10:10:29

@Banyus83: nekem ez bejönne :)

@Pácsó Ármándó: jaah, Csírát bent akarja tartani, ezért mondta el a haditervet..a pia csak rásegített..Brokin sajnos baromi látszik a sok piálás..elég gázos a pofája..

beacska 2012.04.26. 10:11:23

először és utoljára szólok HÉ ruháiról: ez a mai is szép, látszik, hogy sok drága anyag van benne, meg van dízájnolva (szép magyar szóval szólva), igényesen elkészítve, de BAROMIRA NEM ÁLL JÓL NEKI!
Egy csinos nő, de vhogy olyan tehenesek rajta a ruhák. Én megértem, hogy üzlet, és egyben divatbemutató is, és akkor hordani akarja azokat, amikben érdekelt, de miért a teltkarcsúaknak valókat veszi fel???

szép lábai vannak, szép mellei, karcsú dereka, de ezeket a ruhákat még én sem venném fel, annyira előnytelenek!!!

hugs_7 2012.04.26. 10:11:33

Azért nem hittem,hogy a szerkik ezt meg merik lépni...Ilyen nyilvánvalóan belenyúlni a játékba...undorító. Máténak ezzel simán a kezébe adták a repjegyét, a csávó teljesen megzuhant lelkileg,nem fogja tudni tovább játszani a játékot,szerintem ma önként feladja. Én baromira bírtam,akkor is,ha félrek...t és nem volt korrekt,hiszen ez a játék,hogy szerezz magadnak egy biztos párt,ő megtette. Amúgy meg el ne kezdjem már sajnálni a nőjét(anyját?),aki egy ilyen játékba elküldi a párját,szerintem tudja mire számíthat. Edinát nem bírom, de tegnap én is megsajnáltam. Remélem,hogy túl tudja tenni magát a történteken és nem cseszték el az ő játékát is teljesen. Amúgy én is azt gondoltam,amit itt fentebb írtak,hogy Máténak le KELL cserélnie Edinát,mondjuk Kírára,amiben Kíra szerintem simán benne lenne, csak a srác szerintem annyira meg van zuhanva,hogy már fel sem merül benn a taktikázás. Ha ma a párválasztón beküldik a nőjét,mint játékos, akkor az már igazi undorító lépés lenne és akkor már 90%-ban biztos leszek benne hogy FSZK döntős. sajnos...

Vadkörte82 2012.04.26. 10:12:09

@paranyuszi: az a szál még nincs elvarrva..lesz még ebből balhe mehikóban!..ha már a többiek nem csinálnak semmit..

Dick Francis 2012.04.26. 10:13:15

Ha Máté eddig végig csinálta, akkor szerintem nem fogja csak is saját akaratából befejezni a játékot. Már minden irányból megcsinálta Edinát. Ennél még mi lehet rosszabb?
Arra a Márk-Dávid szívességes dologra viszont kíváncsi vagyok. Anno a levélben konkrétan az állt, hogy amennyiben Márk felajánlja a védettségét Dávidnak, akkor az majd jön neki eggyel. Nem biztos, hogy ezt ők döntik el, hogy mikor lép életbe.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 10:13:23

@Pilar Ternera: jó lesz tudni a későbbiekre való tekintettel. Figyelni fogom magam:D

@paranyuszi: ehhez nem kellett a viasat:) Hátha tanulnak belőle a pasik, h nem mindig macsók, ha ÉRDEKBŐL AKÁR, de meghágnak idegen nőket, amikor barátnőjük van:P Egyszerű tanmese ez:D

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 10:13:37

@paranyuszi: Szerintem is! ParaNyuszi nyakát rá! :-)

f.fredericks 2012.04.26. 10:13:54

Szerintem is szemétség lenne a Viasattól, ha megmutatnák Naívának, de van egy olyan érzésem, hogy megfogják lépni.
Máté helyében dobnám Edinát és megmenteném Csírát, bár nem egy gerinces lépés, de így tiszta lappal tudná folytatni a játékot, és ez megmagyarázná, hogy miért nincsenek olyan jóban Naívával. Anyu meg szerintem ígyis-úgyis kibassza, mivel mondta neki, hogy csók sincs.

Újgyereket bassza már ki valaki, mert kurvára idegesítő. Tegnap is előjött a meleg énje, gusztustalan volt. (mondjuk az vicces, hogy Hiper elözőnap direktbe csinálta meg ilyenre LMZ-t, ez meg magától vette fel ezt a stílust.)

Banyus83 2012.04.26. 10:15:04

@LoveMy: Ennyi...

@Pácsó Ármándó: Nem vagyok benne biztos...

@Vadkörte82: @paranyuszi: Én is szeretném ezt a verziót...hulljon a férgese!!! :-)

Ezt meg találtam :-)) :
www.anyclip.com/movies/american-pie-2/finch-and-stiflers-mom-having-sex/

kovácspéterke 2012.04.26. 10:15:38

@Snoopyzit29: Krisztián szerintem egyáltalán nem hiányzik a játékból az állandó hisztijei már baromi idegesítőek voltak. +1

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 10:15:51

@Vadkörte82: Én a csajokat nézem meg jobban, ez még nem tűnt fel :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 10:18:31

@beacska: a mellei nem szépek:D Nekem nem tetszenek. És attól, h rá van biggyesztve, h Sugarbird még nem ők tervezték, csak a nevüket adják hozzá. De sajnos a ruhák legtöbbje nem áll jól neki:S

beacska 2012.04.26. 10:20:12

én még mindig tartom, hogy szerintem egy megcsalt nő bosszúját látjuk a férfi nemen: a szerkesztők közt, tuti akad 2* elvált.
"Micsodaaa? 50-50%!!!"...nesze, itt a nőd..."micsodaaaa? Pénz vagy szerelem?"...nesze, válassz!!!

valaki valakivel csúnyán kibaszott, és most Máté issza meg a levét :))))

pilar ternera 2012.04.26. 10:20:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ezért is műkszik ideig-óráig a 30-as nő, 20-as pasi felállás. de csak a szexben van így, az idő meg múlik... :)

beacska 2012.04.26. 10:21:24

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én sem azt mondtam, hogy ő tervezte, hanem, hogy a anyagilag érdekelt ;))...persze, majd a macák ehhez is értenek, más meg egy évtizedig tanulja (ha nem egy életen át)

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 10:22:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Muhahaa ..:) Pasik? Tanulnak??:D Sztem ezek alap jellemvonások... gerinc. Van akinek van, van akinek nincs és kutyából nem lesz szalonna! :D Szerintem. :D

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 10:22:53

@Pácsó Ármándó: Nahh köszi Pácsó, csak mert nem beszélek a taktikámról máris lenyakazol???? :D:D::D

beacska 2012.04.26. 10:22:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám, már kicsit ráncosodnak, de nem akarok, ezért használtam a múltkor is a "megasszonyosodott" jelzőt ;)...de azért cserélnék vele ;)))

Pepeninho 2012.04.26. 10:23:06

Sziasztok!!

Első hozzászólásom és mingyá kurva okos is vagyok basszamegalóóóó. Edina baba ma szerintem szopóálarcba bújik ha nem figyel. Úgy érzem,hogy TrógerMáté lecserélni lelki(még ha egy köcsög geci is)ismereti okokból kifolyólag. Kíra beáll mögé. Ha ez nem Edina választása előtt történik meg akkor pá Edina. Ha Edina választ később akkor talán beáll Dávid vagy Péter mögé. Szerintem mindketten megmentenék.
Így képzelem: Levi-Hiper, Iker-Petra, Dávid-Edina, Petya-Orbit, Broki Kíra. Nojémi és a Fekete új csaj (nevétsemtudommég) beáll 2.nak egy-egy fiúhoz. Fekete csaj szinte mindegy hová áll,úgyis lapát. Nojéminak több esélye van. Brokinál is lehet esélye illetve Dávidnál és talán Levinél is. Remélem ő sem esik ki, mert buta de legalább élvezhető karakter. Új fekete tuti kieső nálam. Ma nagyon izgalmas párválasztó elé nézünk.
Jaaa, és kavarodás lesz,mert ma a fiúk is pakolnak. Akkor viszont tök felesleges eszmefuttatásom volt. Mindegy, itt hagyom, lássátok milyen okos az új srác. :D

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 10:24:04

@Dick Francis: Nem csak "eggyel jön neki" úgy bele a vakvilágba, hanem a kieséstől kell meg mentenie (csak!) Márkot.

@f.fredericks: Dévid nagyon gay volt
Nem arra gondolt Anyu, hogy Ő viselkedett tisztességesen kint Máté nélkül. SMS-t írhatott valaki másnak, de nem csókolózott senkivel. Én így értettem azokat a félszavakat

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 10:24:12

@Pilar Ternera: annyi mindent tanulok tőled. Mire harmincas leszek, igyekszem lecserélni a pasim, csak azért, h kipróbálhassam:D

@beacska: áááá, minden celeb ért a parfümkészítéshez is, nem csak ehhez:D

GL-581 g 2012.04.26. 10:25:15

A tegnapi adás záróképeinél beugrott valami.

Mi van akkor, ha Brokinak az éjszaka, részegen eszébe jutott az eszményi megoldás? Beállítja maga mögé Csírát, és kivágja Naivát, mint a taknyot.
És ezzel mindenki nyer (A rommákúrt Disney-hercegnő kivételével, természetesen.) :DD

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 10:25:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: a szimfonikus koncert kegyetlen volt!! :D pusztultam... :D

fofofo 2012.04.26. 10:27:08

Sztem csak annyi történt, hogy Máté karaktere unalmassá vált, előtérbe akarták tolni, és ezt a módszert választották. Csak dramaturgia az egész, ami egyébként nem erőssége a szerkesztőknek (lásd a védett választ utoljára). Ezt is ezerféleképpen meg lehetett volna oldani úgy, hogy sokkal izgalmasabb legyen. De várjunk még estig.

beacska 2012.04.26. 10:27:57

@Pepeninho: szia új SRÁC!!! jó, hogy elárultad, mert a nem hovatartozáson itt több napos pörgések tudnak lenni ;)))

f.fredericks 2012.04.26. 10:28:14

@Pácsó Ármándó: ja az lehet, én még akkor a DRÁMA hatása alatt voltam. :DDDD

Banyus83 2012.04.26. 10:28:44

@GL-581 g: Van ebben valami...akkor pedig aztán tényleg kijelenthetjük, hogy ennek a játéknak Edina a legnagyobb vesztese...őt aztán át..., meg... és ki is ....Aztán se pénz se pasi, se tiszetesség :-))

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 10:29:41

@paranyuszi: Félsz? Nyuszi vagy? :-)
Biztosra megyünk a szembesítéssel, nem?
Tanulják meg, hogy amire azt mondjuk, hogy úgy lesz, az úgy lesz. Vállaljuk a véleményünket! Nem sz@rral gurigázunk mi itt kérem szépen! :-)

johevi 2012.04.26. 10:30:01

Érdekes melyek a tébvékompatibilis szakmák ( mármint kik érnek rá kurvára... ): marketing asszisztens, rendezvényszervező, vállalkozó stb mindig ugyanazok.

kovácspéterke 2012.04.26. 10:30:25

@beacska: ez a fényes anyag hol való teltkarcsúaknak, pont pilinkákra kellene adni.

pilar ternera 2012.04.26. 10:30:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ne gúnyolódjon kedves! :) egyébként új pasival lehet, hogy tényleg más a tapasztalat (saját is ), de CSAK ezért ne cseréld le! :))
@GL-581 g: a fordulat tetszene, csak Edinkát sajnálnám... :) inkább menjen Broki. Edinka új neve király! :DDD

Vadkörte82 2012.04.26. 10:31:19

@Pepeninho: welcome on board! mért gondolod h Edinka máshova áll mikor meglátja Csírát brokija mögött?..amúgy a többivel egyetértek!

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 10:31:22

@GL-581 g: Disney hercegnő!:DDDDDD Ez jó...:D
Nekem is megfordult ez a fejemben...
Bár Broki, anyut már úgy is bukta, ha kiejti Edinkát ha nem ....

genevieve 2012.04.26. 10:31:53

ennek alapján nem úgy tünik, hogy máté feladata a játékot...

www.borsonline.hu/news.php?mate-taktikabol-szexeltem-&op&hid=56656

Pepeninho 2012.04.26. 10:32:51

@beacska: A Pepéből azért lett volna pár ember aki leszűri a lényeget. :P

playoff szakáll 2012.04.26. 10:32:53

Szuper volt a feliratozás megint:
"anblock Mexikóban", mondta Broki.
Tanult agyak háttérmunkája, bravó.
Tehát: idegen-szavak.hu/en_bloc

LoveMy 2012.04.26. 10:34:06

"A barátnő váratlan megjelenése megpecsételheti Máté játékát. Választania kell a pénz és a szerelem között."

fmh.hu/bulvar/20120426_eden_hotel_mate#s=rss

Vadkörte82 2012.04.26. 10:34:27

@Pilar Ternera: :)) Broki menjen!hej!..amúgy szerintem megy is.

pilar ternera 2012.04.26. 10:34:27

@paranyuszi: de amilyen hülye, még azt nyilatkozta, hogy lehet, hogy a csaja megérti, hogy taktikából csinálta. ergo reméli, hogy ki tudja magyarázni. tehát gondolhatja, hogy ha kib...ssza Edinkát, akkor megint "jófiú" lehet...

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 10:34:31

@Pácsó Ármándó: Nem félek! :D Tartom a véleményem.. :D Lesz szembesítés.. De, hogy te is az ÉN nyakamra fogadj!?! :D Azért nahh :D

genevieve 2012.04.26. 10:35:06

@Pácsó Ármándó: szerintem is úgy értette:-)

azt mondta máténak, csak azt tegye meg bent a hotelban, amit neki is megengedne (kint a valóvilágban), sms mehet, csókolózni viszont senkivel ne

pilar ternera 2012.04.26. 10:35:51

@prezent fail: nekem is feltűnt! :)@Vadkörte82: mondjuk nem így kellett volna mennie...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.26. 10:36:21

Azért bevallhatták volna,hogy Broki anyukáját küldik be a nője helyett..
Nem lesz ez hosszú életű kapcsolat...eleve min. egy tizes van köztük a csaj javára..esélytelen.

Edina sokkal inkább illik Brokihoz. Mind külsőleg, mind korban, mind habitusban.

Az megint más kérdés,hogy nem értem én az olyan kapcsolatot, ahonnan az egyik fél egy ilyen játékba megy pendlizni. Ott valami alapból nincs rendben.

Broki álljon össze Kirával (jó, Edina szarul jár, de ilyen ez a popszakma) és dörgöljenek az idióták orra alá.

nyílegyenes labirintus 2012.04.26. 10:37:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ;)

@paranyuszi: Nem értem mi köze a játékbeli szingliségnek a magánélethez. Én is leírhatok, mondhatok akármit egy valóságsó castingon, de -mint ahogy Máté is- számolok a következményekkel, hogy ha vége a forgatásnak, az asszony itthon leveri a vesémet, feldarabol és elás a kertben. De ehhez a műsornak semmi köze.
Máté magánéletéhez sincs köze, pláne úgy, hogy ezzel befolyásolja nem csak a játékát, de az érzelmeit és viselkedését is.
Sajnálom a srácot, mert azon kevesek egyike, akinek van affinitása és elegendő esze is ehhez... hogy mennyi gerince van, az más kérdés...

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 10:37:56

@Pepeninho: Levi nem dobja Hipert Noémiért szerintem

@beacska: :-) Én fiú vagyok, ha valaki még nem merte volna megkérdezni :-)

@Pilar Ternera: "Edinka új neve király! :DDDA"
A rommákúrt Disney-hercegnő??! :-)

Móka na 2012.04.26. 10:38:00

Bárkinek kétsége van még, hogy milyen fiú megy ma haza? Én azt hiszem több százezerrel is fogadnék.

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 10:40:18

@Pilar Ternera: Ha Brokkancs azt hitte, hogy van olyan nő aki végignézve egy-két szuszogó éjszakai túrát, azt mondja,hogy "Jól van szívem, nem gáz!! :D Akkor Broki teljesen hülye...

genevieve 2012.04.26. 10:40:32

@Alfonzina, aki tudja..: lásd fentebb, már szakítottak...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 10:40:42

Muszáj mindig spoilerezni?

@Pilar Ternera: nő vagyok, találni fogok okot rá, h lecseréljem:D

@Alfonzina, aki tudja..: egyetértek mindennel:D

mézescsók 2012.04.26. 10:41:00

Az igaz, hogy az ÉH-ban minden megtörténhet, de akkor egyenlően illene, a játékosoknak azonos esélyeket és szívatásokat biztosítva. Lehet, hogy eltitkolt párja nincs mindenkinek, de beküldhették volna bárkinek az apját, a barátját, az ellenségét, a főnökét, az ellenségét vagy szomszéd kutyáját.
Hogy a látogatás a szerelem bizonyítéka lenne? Hát, Broki fiam, idióta vagy! Nem olyan borzasztóan nagy áldozat a csatorna költségén a tél kellős közepén elutazni a nyárba Mexikóba, eltölteni ott 1-2 napot és még a 15 perc hírnév is meg volt!

Többen arról írogatnak itt gyakran, hogy Edina mennyire sunyi. Én nem így látom, de ez nem is érdekes, mert valamilyen szinten mindenkinek sunyinak kell lennie ebben a játékban. Viszont kettőjük viszonylatában Broki fényévekkel sunyibb. Először azért, mert a barátnőről már csak akkor beszélt, amikor már túl voltak az első csodálkozáson, és akkor is eléggé elmosta a témát (elvált, volt kint egy barátnője, aki nem tudja, hogy van-e még, stb.). Másodszor azért, mert nincs az a nő, akit ne lehetne leállítani. Amikor Naiva rámozdult, előre lehetett volna közölni, hogy mi van. Esetleg még úgy is, hogy kint csajom van, ha Te így is belemész a szexbe, akkor ám legyen, de ez legfeljebb egészségügyi dugás, nem több. Arról már nem is beszélve, hogy azért Máté részéről bőven voltak jelek (érintgetések, szivecskék) a közeledésre. Ezt a tapasztaltabb csajok jórésze is megette volna, hát még Edina, aki minden kérkedése ellenére szerintem nem túl tapasztalt a pasik terén.

Igazából itt Edinával lett kicseszve, de rendesen, részben Máté, részben a csatorna által. Amúgy természetesen meg fogja tudni a randin történteket: amit két ember tud, azt mindenki tudja és ki fog tőle kattanni, amit megértek. A legnagyobb kimarás akkor történne meg vele, ha Máté feladná a játékot (egyébként nem értem, miért tenné, ugyanis semmit meg nem old vele, ami történt, megtörtént és még az esélyt is elveszti a nyereményre, továbbá a nyaralás még hátralévő napjait). Edinának egyszerűen nincs ideje a mai ceremónia előtt párt keresni, tehát ezzel igazából Őt vágnák ki a műsorból. Ami meg azért gáz, mert ezt a játékostársaknak, nem pedig a Viasat játékos kedvű szerkesztőinek kellene megtennie.

Broki vendége: hát a nőci nemcsak öreg, hanem csúnya is. Viszont ízlések és pofonok. Ha Máténak van hozzá gyomra, akkor hajrá. Ha csajnak meg csak annyi esze van, hogy úgy véli, meg tudja tartani magának Mátét örök hűségben, akkor főleg hajrá.
Valami ősidőkből iderögzült társadalmi elvárás, hogy a férfi legyen idősebb és nem a nő. Ennek nyilván a férfi családban betöltött szerepe volt az oka (családfenntartás, védelmező szerep, stb.), de legalább annyira nemi teljesítőképesség, potencia kérdése is volt a dolog. Amikor a párkapcsolatok még családi formában vetődtek fel és a cél az utódlás biztosítása volt, akkor ez érthető is. Egy idősebb férfi különben még ma is bőven lehet potens, egy nő 40 körül már ritkábban (nem veszem számításba azokat az eszement eseteket, amikor 50-60 éves nők szülnek, mert a fogamzás tuti nem természetes körülmények között zajlik, hanem valamivel sterilebben, de jóval kevésbé élvezetes módon). Emellett 40-es pasik ritkán annyira lestrapáltak, mint a 40-es nők. Egy 40-es nő nézhet ki remekül, de mindig csak a korához képest. Sok 40-es pasiról ki sem derül a kora, ha nem mondja.

kovácspéterke 2012.04.26. 10:42:17

@prezent fail: ezen én is kurvára röhögtem, de legalább nem unblock :D

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 10:42:50

@nyílegyenes labirintus: Azért szerintem van itten összefüggés... Ha ő azt állította h single.. vagy valami ilyesmit.. Akkor a Viasat BÁRMILYEN nőt beküldhetne, nem befolyásolná a játékát.
De nem így történt.. ooops... :)

Sziporka 2012.04.26. 10:44:39

No akkor reggeli mellé elkezdem nézni, aztán utána jöhet a hogyvolt:)

Móka na 2012.04.26. 10:45:31

@paranyuszi: nem tudom ezen a válogatáson hogy volt, de az első részben csak olyanok jelentkezhettek elviekben, akiknek nincs párjuk. A mostani lakók közül is több embernek volt, van párja. Ami eddig megjelent a médiában, akikről én tudok: Niki, LMZ, Anikó. Remélem a két utóbbi ember párját is hozták... és az egyenesen a szobába nyithat be.

pilar ternera 2012.04.26. 10:48:02

@Pácsó Ármándó: igen. jó, nem? :))
@paranyuszi: most mondjam megint azt, hogy én is így gondolom??? ;)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: akkor ez már érik....
@mézescsók: első 3 bekezdéssel szó szerint +1!:)

Eruka 2012.04.26. 10:48:23

háááát... ez kemény volt :) Sajnáltam Brokit, de egye meg, amit főzött... Mellesleg most kellene dobnia Naivát! Remélem, lecserélné Csírára! Ők sztem tuti nyerő páros lennének... és akkor nézhetne mindenki! :)

Remélem a Faszicsaj2 tényleg komolyan gondolja, hogy Hipert kell kibaszarintani! ha ezt most túléli, akkor megint velünk lesz 2 hétig....
Az mekkora húzás volt a csatornától: "szex nem volt, majd szólok!", erre azonnal rávágják, hogy kufircolnak :)))

nyílegyenes labirintus 2012.04.26. 10:48:47

@Móka na: Na fogadjunk? Mi a tét? Mit tudsz Sherlock? ;)

@paranyuszi: Nem így van. A viasat ne külgyön be senkit a privát szférából és nincs köze a játékhoz. És nekem van igazam, további vitának helye nincs, a tárgyalást ezennel berekesztem! :)

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 10:49:01

@genevieve: Na, akkor csak jól láttam! Köszi!

@paranyuszi: Azért biztos ami biztos! de majd megbosszullak! :-)

@Alfonzina, aki tudja..: "Edina sokkal inkább illik Brokihoz. Mind külsőleg, mind korban, mind habitusban." Habitusban egyáltalán nem, szerintem

Úgy gondolom Broki és Anyu nem voltak olyan mindennapos kapcsolatban kint. Találkozgattak, de nem lehetett az a szoros együtt járás. Máté is elment nélküle bulizni, de mellette a nővel is voltak közös programjai. Nem gondolnám, hogy könnyes szemmel, csókok közt búcsúztak el a repülőtéren egymástól.

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 10:49:48

@prezent fail: Ezen én is felröhögtem mikor láttam.. De a zenei szerkesztés pl. nekem még mindig tetszik.. Valamelyik nap is volt újra a Dexter zenéje..:D Ezt tavaly csak pókmajom alatt nyomták be.. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 10:50:24

@Móka na: na végre, valaki más is emlékszik, köszi:)

@Pilar Ternera: még nem közelítek a 30-hoz:P

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 10:51:01

@Móka na: Hiper esetében ezt én is megnézném.. :D mármint a szobába benyitást.. mekkorára nyúlva a lófeje???:D:D::DD

LoveMy 2012.04.26. 10:51:33

@mézescsók:
A hsz-d utolsó részével nem értek egyet, mert az élet nem ilyen egyszerű, nem csak fekete és nem csak fehér!
A többivel mint mindig, egyet értek! :)

Móka na 2012.04.26. 10:51:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: sőt, szerintem az is elhangzott, hogy Broki barátnője egy gyerekes, elvált nő. Tehát MILF :).

pilar ternera 2012.04.26. 10:52:16

@LoveMy: miért nem? az jelzőt leszámítva meg egyenesen isteni!:)) mondjuk Pocahontas és Jázmin hercegnő X arányú vegyítése...

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 10:52:25

@nyílegyenes labirintus: Jahh oké. Igazad van és kérek elnézést.... :DDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 10:53:17

@Pácsó Ármándó: Köszi Pácsó!:D Nem is vártam mást! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 10:54:01

@Móka na: igen, így rémlik nekem is:)

Mit tudom én, h mi az a milf:P:P

pilar ternera 2012.04.26. 10:54:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: mázlista! muszáj pont a 30. szülinapon cserélni?? ;)
@LoveMy: én is pont ezt írtam mézescsóknak! :)

mézescsók 2012.04.26. 10:54:54

@GL-581 g: Ez a geciség csimborasszója lenne azért!

@Banyus83: Ne már! Tisztesség!Ez rossz szöveg, tudsz Te jobbakat is!

@Vadkörte82: Most nőtöbblet van, tehát Broki legfeljebb akkor megy most, ha feladná, de nem fogja.

kovácspéterke 2012.04.26. 10:55:12

@mézescsók: nagyjából egyetértek veled, kivéve, hogy sztem csinos volt a nő. lehet, h elege lett a fiatal csajokat kajtató negyvenesekből, és ezért próbálkozott egy huszonévessel. egyébként ha nem a nyikhajjal kezd, még jól is járhatott volna.

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 10:55:16

@Móka na: Sztem az nem mondta, hogy van gyereke, csak azt, hogy elvált.. és attól még nem MILF.:D

LoveMy 2012.04.26. 10:56:51

@Pilar Ternera:
igazából a jelzővel nem vagyok kibékülve!
ezzel az erővel az LMZ lehetne mamuszinszeminátor, vagy a Hiéna Kanálnéni :)

nyílegyenes labirintus 2012.04.26. 10:57:04

@paranyuszi: na látod, megy ez, nem kell itten Hiperkedni egyből... :D

Vadkörte82 2012.04.26. 10:57:26

@mézescsók: 99%-al egyetértek :)
a korkülnbséghez no comment, ez mindenkinek a magánügye...ha brokinak ez kell..lehet pénzeli a csaj..mondjuk a köztük lévő kork. már extremitásnak minősül nálam.

Cathcart_ezredes 2012.04.26. 10:57:29

Nah... mindamellett, hogy a tegnapi végtelenül lehangoló rész volt, még gyomorforgató is. Nekem most kicsit csökkent a viasat a szememben (gondolom most kétségbe fognak esni, de ez van:). Ha megmondták a nőnek, hogy Broki félrekúr, akkor a nő is teljesen hülye (mindamellett szerintem jól néz ki, inkább őt vinném Tahitire, mint Csírát, Hernyóst, Hipert, Andort...), de ha nem ilyen akkor az nagyon gusztustalan, mert egy dolog hogy az agyhalottak vállalják az ország előtti égést, de csellel odacsalni egy nőt, hogy aztán lehessen rá mutogatni az utcán már egy másik téma.
Broki egy kretén, szót nem érdemes rá vesztegetni.
Naiva jó érzéssel kezdett el pont akkor lelkizni, mikor Broki épp haldoklott: komolyan mondom ennek a lánynak cirkuszban kéne fellépnie a pasikiborítási tudományával.

extrához: Dávid mikor játszotta a buzit, az olyan volt, mikor egy szemöveges gyerek pápaszemesezi a másikat. Röhej.
Hernyóst végtelenül megsajnáltam, mikor a "kifutón" mozgott. Olyan mozgása volt, mint egy rpg találatos lángoló tanknak.
Én is Naomit választottam volna meg királynőnek:)

Pácsónak: nem tudlak hova tenni... Bevédesz folyamatosan nyuszinál, de aztán meg csak hajtod a B tervvel. Gyanús vagy te nekem nagyon:)

Paranyuszi: egész este nem tudtam aludni, hogy most mi a helyzet kettőnkkel, de most már a nap is süt:)

Közérdekű infó: testvérem tegnap egy helyen kávézott TT-vel (ezek szerint ő már Bp. ahhoz a feléhez tartozik, aki már ismeri), egy ezresért meg lehet érinteni engem.

JOKKA21 2012.04.26. 10:58:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Arra még a piros cipellőidért sem mennék.:D

pilar ternera 2012.04.26. 10:58:53

@LoveMy: gondoltam... Hiénára bármit aggasztanak, kicsit sem sérelmezem! sőt!:)

mézescsók 2012.04.26. 10:58:57

@LoveMy: Persze, hogy nem ilyen egyszerű, de szándékosan sarkítottam. Egyébként a párok közötti korkülönbséggel kapcsolatban eléggé ambivalensek az érzéseim. Nekem volt nálam 23 évvel idősebb pasim és a legjobb volt mind között. Mégis émelygek, ha a olyan kapcsolatot látok, ahol a nő az öregebb. Nyilván reménytelenül maradi vagyok.

kovácspéterke 2012.04.26. 10:59:04

sztem Nyikhaj nem távozik ma, sőt, ahogy ismerem a viasatot, meg az összevágott, beharangozott cuccokat, petra és a fekete hajú új csaj meg haza.

sawyer_15 2012.04.26. 10:59:41

Nagyon meglepő számomra, hogy hányan ekézik itt a szerkesztőket a tegnapi húzásuk miatt. Csak, hogy tisztázzuk:
1. Senki nem tartott pisztolyt Máté fejéhez, hogy húzzon bent egy csajt, miközben otthon barátnője van. Azért csinálta, mert számára ez nagyon kényelmes, kellemes volt. Bent biztos pár, napi betevő, azért közben 'néha eszembe jut a barátnőm is' (az ő szavai...). Ja, ha két vasat tartasz a tűzben, akkor annak van kockázata ezt fel kellene vállalni. Az álmoskönyvek vonatkozó része pedig azt mondja, ha egy valóságshowban, kamerák előtt megdugsz valakit, miközben otthon barátnőd van, annak valaszínűleg következményei lesznek. Mégis mit hitt, mikor ezt bevállalta?
Mindkét nőt szarrá alázta nemcsak az ismerőseik, de egy elég nagy közönség előtt.
2. Rendben, elfogadom, hogy a hotel az egy külön mikrovilág, bent megváltoznak a dolgok, összejött valakivel, viszont nincs lehetősége 'szegénynek' a műsor ideje alatt lezárni a kapcsolatát, rendezni a helyzetet.

Viszont a szerkesztők húzását akár úgy is interpretálhatjuk, hogy lehetőséget adtak Máténak, hogy a maradék gerince megtartásával szálljon ki a két vasat a tűzbe helyzetből.
a) Meglátja a barátnőjét és szépen felvállalja a dolgokat, szól, hogy bocs, bent egy kicsit megváltoztak a dolgok, úgyhogy sorry, over, szerintem vigasztalódj pár tequilával és menj el lövöldözős esküvőre, ha már ingyen itt vagy Mehikóban, valamit nyerj is vele, mert ha lemegy az adás, nem lesz könnyű az ismerőseid előtt megjelenni, a sajnálkozó tekintetektől be fog szakadni a hátad...
b) Rájön, hogy mégis a megszokott punci az igazi, akkor bent szól Edinának, hogy sorry a farkam hazafelé húz, mostantól nincs cidázás a gyufában és a riportszobában tedd fel a "Mátéval egyre távolabb kerülünk egymástól" lemezt.
Ehelyett nyekereg-nyökög, azt se tudja mit hazudjon, miközben mindkét csajnál nyilvánvaló leesik valamilyen szinten a tantusz, így csak mélyebbre ássa magát a trutyiban. Már sokkal korábban le kellett volna vágni, hogy előbb-utóbb ráömlik a katyvasz.
Egy fél pillanatig nem sajnálom, kizárólag magának köszönhette. Az ő döntése volt, a hozamért bizony fel kell vállalni a kockázatot...
3. Általában is igaz, hogy nehogy már az legyen a hibás, aki egy inkorrekt magatartásra felhívja a figyelmet, esetleg szól annak, akit éppen szopatnak. A felelősséget válalja csak szépen az, aki hazudik, lop, csal, félrekúr.
Ez még akkor is így van, ha a szerkesztőket legkevésbé sem az erkölcsi megfontolások vezették, hanem az izgalmak fokozása.

bruu 2012.04.26. 11:00:18

T69.2 SE úgy néz itt ki mintha gólyalábon állna. Szerintem a csöcsöket felpumpálják minden adás előtt.
Realbrokinét így első látásra azért lecserélném Naivára, kicsit több extrával bír. Kérdés Realbrokiné mennyire lelkis tipús és a szerkik mennyire voltak getsik, és mutattak-e felvételt a találkozó elött pl lepedőgyűrős gyakorlatokból, szóval a csaj helyből tudta, hogy Broki folyékonyan hazudik vagy csak sejtette és most amikor ezt látja jön az igazi alázás.
Reni Újniki reinkarnációja lehet azzal a különbséggel, hogy maradandót úgy alkot, hogy Reni pucurban feredözőtt és nem szégyenli a huncutkáját. Ha nem csavargatnak akkor tuti kieső, mert a Csíra Herkás kettős elleni összeesküvés hála Broki felkavart lelkének és a sok szesznek lelepleződött.

Sziporka 2012.04.26. 11:00:56

Nem tudja valaki, mi az a spanyol lassabb szám ami mindig megy amikor Máté és Edina csöpögnek? a tegnapi adásban olyan 10:30 körül??:)

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 11:01:26

@nyílegyenes labirintus: Látszólagosan megadtam magam, az álnyugalmad végett erre még tetézed????:D:D:D:D áááá

Móka na 2012.04.26. 11:01:42

@Cathcart_ezredes: ez vicces volt, az első rész +1.

LoveMy 2012.04.26. 11:01:52

@Cathcart_ezredes:
Az különrandi után Edina pont ezért kérdezte meg, hogy mi a fuck baja van már, mert nem szólt hozzá!!!
Nem tudom, hogy ezen miért kell rugózni?

pilar ternera 2012.04.26. 11:02:53

@Cathcart_ezredes: :DDDDD
csak egy megjegyzés Naíváról: lehet, hogy jó pasikiborításban, de lehet, hogy csak a híres női megérzése jelezte neki, hogy vmi nagyon nincs itt rendben... annyira meg nem kontrollált, hogy magában tudja ezt tartani és nem nyaggatni a pasit...

Sziporka 2012.04.26. 11:04:41

Mármint online adásban 10perc 30 mp körül.

Banyus83 2012.04.26. 11:04:42

@mézescsók: Jó, a tisztesség nem igaz mivel én a legkevésbé sem ítélem el Edinát (viszont sokan a kinti életben tutira el fogják - és ezért írtam).

Viszont hátha ez az egész dolog kiderül és végre észhez téríti. Tudom, hogy már sokan és régóta várjuk, hogy mikor dereng neki valami, és lehet sose fog, de hátha...és hátha még nem lesz késő...

tomfree 2012.04.26. 11:04:52

Ma biztos, hogy valamelyik fiú is hazamegy és amilyen gennyláda a viasat, beküldik a pesti barátnőt (bakker a csaj vagy 15 évvel idősebb nála) vagy levetítik Naivának a videót a párválasztón, hogy nem érez semmit iránta Broki, blabla. Bár ésszerűbb lenne ezt jövő héten leadni, amikor már a nők választanak, de nem tudom van-e ennyi eszük a szerkesztőknek? Gondolkozzatok a szerkesztők fejével: kivittük egy rakás pénzért Broki nőjét és mi történt? Nem sok minden, Broki sírt egy kicsit és ennyi. Biztos vagyok benne, hogy nem hagyják ennyiben a dolgot, a befektetett pénzükért többet akarnak kihozni ebből az biztos. Képzelem, ahogy ültek a kamera mögött és sopánkodtak, hogy "ebből többet akartunk kihozni, de nem lett benn dráma", tehát ezen még csavarnak egyet sztem. Viszont nem hiszem, hogy Broki megy haza ma a fiúk közül.

Sziporka 2012.04.26. 11:06:02

Máté nője sztem amúgy elég jó nő, én ennyi időseb szeretnék ilyen lenni:)
Szerintem fiatalabb korában nagyon szép lehetett... de hátazértna!

kovácspéterke 2012.04.26. 11:06:19

@Cathcart_ezredes: "komolyan mondom ennek a lánynak cirkuszban kéne fellépnie a pasikiborítási tudományával." :D

Banyus83 2012.04.26. 11:07:38

@Cathcart_ezredes: Végre valaki jól megfogalmazta helyettem...lehangoló és gyomorforgató...én is ezt éreztem!

@Pilar Ternera: +1

@LoveMy: soksok+1

JOKKA21 2012.04.26. 11:07:41

@tomfree: Szerintem nem megy fiú, hanem az olyan történik, ami eddig nem az lesz, hogy bejön 8.-nak a barátnője és válasszon közte és Edina között.:D

Banyus83 2012.04.26. 11:09:53

@tomfree: Nem hiszem, hogy beküldik...azt mondta a hölgy, hogy nem fog senkivel találkozni a játékosok közül...max. a videó kerül elő, mait én személy szerint nagyon remélek!!!!!!!

Cathcart_ezredes 2012.04.26. 11:09:56

@paranyuszi:
Az ilyen lelkesedés miatt tudok még kiszállni az ágyból reggelente:)

@Pilar Ternera: @LoveMy:
Jó, itt úgy látom ilyen nemek közti különbség van. Ha egy nő azt látja a férfin, hogy baja van, akkor elkezdi nyaggatni, így nyomva még mélyebbre a szerencsétlent. Ha fordítva, akkor a "mi a baj?" - "semmi" válasz után a férfi békén hagyja a nőt. Edinka meg aztán feszt ezt csinálja, ha meg Brokinak éppen jó kedve van, akkor elbassza neki vmi nyavalygással, és indulhat az újabb kör. Én látom, hogy pokoli szeretethiánya van, szóval van mentsége, de a tények attól még tények.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 11:10:21

@Cathcart_ezredes: "Olyan mozgása volt, mint egy rpg találatos lángoló tanknak." :-DD
Naomit akkor sem választottam volna, ha csukott szemmel kell ráböknöm valakire.
(Már az ÉH3-ra eddzek, a kiszámíthatatlanság a taktikám)
Aki nem szerette TT-t az mit csinálhat veled egy ezresért?? :-)

tomfree 2012.04.26. 11:10:49

@sawyer_15: Azért ekézi mindenki a szerkesztőket, mert ez aljas genya húzás volt. Broki egy jellembajnok nyilvánvalóan, de azért bekavarni egy külsős emberrel az szemétség. Aki jelentkezett ebbe a játékba, az tudta, mire vállalkozik, de honnan tudod, hogy a kinti csaj hogy dolgozza fel ezt az egészet? Mi van, ha annyira érzelgős, hogy hazamegy és felhúzza magát egy kötélre? Viasatnál sincs erkölcsi gát, csak mert a szereplőknek sincs??? Ne játsszon már a viasat istent! Kavarják a szart a hotelben ahogy akarják a védettségeikkel, de a kinti dolgokba ne nyúljanak bele! Ennyi erővel jöhetnek az alkesz apukák, gennyláda főnökök, erkölcsös anyukák stb. Mocskos, aljas és ötlettelen dolog volt ez a szerkesztőktől.

virus 2012.04.26. 11:13:11

Jó Broki nem éppen az őszinteség szobra, de azért szerintem Edinának nem ígért semmit.

Edina egy üresfejű liba,mellette jó nagy K,csak játssza a jó kislányt.És mellette szerelemmel traktálja.

Az tény, hogy választania kell a két nő között.

1.Nem fogja tudni mivel magyarázni a távolságot Edinától

2.Ha kiderül hogy mi volt,Edina átmegy bosszúálló szellembe

3.A legjobb megoldás ha Broki lecseréli Petrára

Én már most mondom, hogy az Edina, és Naomi tuti befutós nőszemélyek...

kerdesek05 2012.04.26. 11:13:18

@hóódejóó: igen, ez elég fura volt, hogy jöhetett elő az Máté fejében, csaja beszélni fog Edinával???
túl sok a kérdőjel, és túl sok ami akár evidens is lehet..

jóképűkirály 2012.04.26. 11:14:05

Az elején nem vágtam,hogy most az anyja vagy a csaja ez a gádzsi.Hozzáteszem, toronymagasan veri az összes bent lévőt, pedig alig láttam belőle valamit ( kivéve Renit - bár az meg egy kalap szerencsétlenség szóval nem is tudom):).A lényeg : ha ezért beszopik Máté az nem szerkesztői rumli, magának kereste a rumlit.De ha el is mondja és a csaj megbocsátott neki amikor hazaértek, akkor most ezekben a napokban azt nézni ,hogy éppen kefélget a pasija ,hát nem tudom.De a szerelem sokmindent eltűr.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.26. 11:15:29

@Pácsó Ármándó: hát ja. Broki könnyei tán inkább nem is a nőnek,inkább a helyzet abszurditásának szóltak.

kerdesek05 2012.04.26. 11:15:41

@paranyuszi: mi van ha azt írta Broki a lapjára, hogy partnership?:)

Banyus83 2012.04.26. 11:16:07

@sawyer_15: Mindenben igazad van, kivéve abban, hogy a szerkik nem hibásak...azért abban egyetérthetünk, hogy ezzel Edinát is nehéz helyzetbe hozták, mert tuti, hogy Brokika le fogja cserélni ez miatt...szóval szerintem elsősorban vele szemben nem volt fair, amit csináltak, Brokkancs végülis megeheti most, amit kotyvasztott...

RedHotTears 2012.04.26. 11:16:33

@sawyer_15: minden ponttal egyetértek.

független sorozatfüggő 2012.04.26. 11:16:44

Szerintem Kira-Broki páros csak rövidtávon lenne jó. Kírával párban lenni nem életbiztosítás az ÉH-ben.
Csak nem gondolja bárki is, hogy Kíra-akiben a tisztesség morzsája sem lelhető fel- nem dobná el a gömböt? Vagy nem cserélné le az első adandó alkalommal Mátét, ha jobbat talál?

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 11:16:53

@Cathcart_ezredes: Csakis ezért írtam! :D:D:D:D

Egyébként meg sztem bennünk vagy ilyen kódolt Mi van? Mi az? Mi van? :), sztem ez lehet a b*sztató gén :D
És szerintem ha egyszer csak abbahagynánk hirtelen, még az is lehet, hogy hiányolnátok.:D

foxglove (törölt) 2012.04.26. 11:16:54

Szegény Edinának nem ez lehetett a kedvenc része... nem tudom elképzelni, hogy bírta ezt végignézni (már ha nézte), nem kevés lelkierő kellhetett hozzá.

@Sziporka: kérdés az, hogy mennyi idősen... itt 38-50-ig saccoltuk a korát, nem mindegy, hogy 38 évesen nézel ki így, vagy 50

pilar ternera 2012.04.26. 11:17:07

@Sziporka: na, neee!!! sztem én idősebb vagyok (sztem a nő 34-36), de sokkal szebb!!!! :))))))))))))))))))))))))))))
nem olyan magas az a léc: , sztem simán megugrod! :)
@Cathcart_ezredes: igen, erre mondtam azt, hogy nem tud bánni vele. ez nem is kérdés. de érezte, hogy gáz van, mert Broki azért nem olyan nagy pókerarc...
@Pácsó Ármándó: utolsó mondat: :DDDDDDDD

Cathcart_ezredes 2012.04.26. 11:17:10

@Pácsó Ármándó:
Szlovák vicceket mesélhet magyarul, és nézheti a kínom:)

kerdesek05 2012.04.26. 11:17:48

@aruhamiatt: ez benne van elég erős páros lett a Máté-Edina duó, pedig azt semmit nem csinálnak, csak jól összeillenek:)

mézescsók 2012.04.26. 11:18:13

@Pilar Ternera: Ld. mint fent LoveMy-nek. A másik: Pocahontas már volt. Niki, ha jól emlékszem. Maradjon Jázmin vagy Disney hercegnő!
@Mrs. Jackman: LoveMy-nak és Pilarnak már írtam errő. ÉN nem tudom megérteni, hogy mi indíthat egy fiatal férfit arra, hogy egy nála idősebb nővel kezdjen, de majd nemsokára megmagyarázza itt valaki, kiegészítve azzal, hogy milyen csökevényes az ízlésem és a látásmódom, amitől pompás napon kerekedik menten.
A nő: hát, ízlés kérdése, de pedzegettem az előbb.Ha összehasonlítom az utcán szaladgáló nőtársakkal, akkor nincs vele különösebb baj: úgy általában, elmegy egy hétköznapi 40-esnek, de látszik rajta a kora rendesen. Nagyon ráncos a bőre, a szája körüli rész olyan nagyon furcsa és nekem nem jönnek be az állgödrös emberek. Most helyesbíthetném, hogy nem csúnya, de nem teszem, mert szerintem az. Legfeljebb nem egyezik Mátéval az ízlésem.Meg Veled, de azért nincs harag ugye?
@Vadkörte82: Egyébként tényleg magánügy, talán nem is írtam volna, de ez eléggé központi kérdésnek tűnt ma, amit aztán sikerült is tovább generálnom, pedig nem akartam.Azért nem gondolom, hogy Brokit pénzelné. Talán csak nem.

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 11:19:32

@kerdesek05: Broki az őszinte??? Szerinted ezt írta? :D Nem hinném....:D

beacska 2012.04.26. 11:19:45

@Mrs. Jackman: hááát, ez a "hónomalattaderekam" fazon nem éppen gebéknek való...de a millió méter anyag, tényleg nekik ;))

virus 2012.04.26. 11:20:13

Én tudom mit súgott az "öreg" nőci Máté fülébe:

Ne aggódj, letiltattam már az összes kártyád... :))))

LoveMy 2012.04.26. 11:20:21

@Banyus83:
Vagy az lesz a nagy csavar, hogy Edina védettséget kap

kerdesek05 2012.04.26. 11:20:51

@aruhamiatt: vagy 43 darab egy éves csaja volt?:)

Banyus83 2012.04.26. 11:22:48

@virus: :-)

@LoveMy: Az is jó lenne...de azért az nem valószínű szerintem...

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 11:22:48

@Cathcart_ezredes: Déviddel is el lehet mondatmi buzgár stílusban ezeröccázé? :-)

@Alfonzina, aki tudja..: Vagy honvágya volt és eszébe jutottak a rokonai is pluszban

RedHotTears 2012.04.26. 11:23:22

@tomfree: a nő vállalta hogy átrepüli a fél világot, ha két agysejtnél többje van akkor sejthette hogy miért. Mondhatta volna hogy nem vállalom, akármi történt majd itthon megbeszéljük. Nem így tett, eljött ellenőrizni a toyboyt. Ha valaki, akkor ő borította meg a fiúja játékát.

genevieve 2012.04.26. 11:23:29

@mézescsók: nagyon sok oka lehet annak:-)

de látod, máté mégis azért tört meg mert ezt a nála jóval idősebb nőt szereti és nem a hamvas, bájos edinát...

ezek teljesen egyéni dolgok, mint ahogy a külső megitélése is...látod itt sokan szörnyülködnek, hogy ronda a nő...de azért elég sok pasi mondja azt, hogy magasan veri az összes csajt bent...

az, hogy valaki most 20-30-on évesen azt mondja hogyan néz ki egy nő 50 évesen egy dolog, nem tudhatja ő hogyan fog kinézni 20 év múlva..

kerdesek05 2012.04.26. 11:23:30

@Vadkörte82: milyen fórumokon írogattak róla?

nyílegyenes labirintus 2012.04.26. 11:23:44

@Pilar Ternera: "(sztem a nő 34-36), "

:O Mennyi?
NEM értek egyet! (de jó végre leírni) :)
A csaj 40+, ebben majdnem biztos vagyok. ;)

Cathcart_ezredes 2012.04.26. 11:24:20

@paranyuszi:
Mint amikor egy egész napos ablak alatti légkalapácsolás után hirtelen csend lesz. Az ember füle először cseng, majd lenyugszik, figyeli ahogy a szíve egyre kisebbeket dobban, majd hátradőlve élvezi a nyugalmat. ÉS nem gondol arra, hogy bárcsak visszakapcsolnák:)

genevieve 2012.04.26. 11:24:58

@RedHotTears: csak szerelmes és hiányzott neki a drága:-)

Vadkörte82 2012.04.26. 11:27:11

@kerdesek05: húú volt a FB-on vmi erről..vagyis róla..de nem is tudom mikor..meg volt/van egy fanclubja az ÉH-nak.nem követem azt sem,ott konkrétan brok ismerőse írta róla ezeket a szépeket..de ugyebár nem kell mindent elhinni..

pilar ternera 2012.04.26. 11:27:21

@mézescsók: nem nevet adtam, csak úgy néz ki, mintha az ő keverékük lenne...
attól függ, mennyivel idősebb az a nő... ennyivel idősebbet én sem nagyon értek....
és sztem sem szép nő. de Broki sem egy Apolló, szóval nincs itt hiba, hacsak a koruk nem, de ezen már rugóztunk egy sort. :)

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 11:27:32

@paranyuszi: "Egyébként meg sztem bennünk vagy ilyen kódolt Mi van? Mi az? Mi van? :), sztem ez lehet a b*sztató gén :D
És szerintem ha egyszer csak abbahagynánk hirtelen, még az is lehet, hogy hiányolnátok.:D"

Nem!!

@Pilar Ternera: "na, neee!!! sztem én idősebb vagyok (sztem a nő 34-36), de sokkal szebb!!" +11

virus 2012.04.26. 11:27:34

Szerintem nagy trutyikavarás lesz a párválasztón...

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 11:28:26

@Cathcart_ezredes: Muhahaha... :D
Aham.. Persze, mert idő kell hozzá.. :D Mire leesik... :D és utána lehet sírni meg ríni, hogy hol van a légkalapácsom??!?!?!! :D

anne.shirley (törölt) 2012.04.26. 11:28:43

új csávó am elég pofátlan h pont kirat akarja kirakni, akinek kb koszonheti h bent van, nem nagyon kapott volna védettséget amúgy.. szal kíra helyében most én beálnék broki mögé, aki így kidobná naivát, aztán bosszú

Banyus83 2012.04.26. 11:28:51

@Vadkörte82: Igen, azon a fórumon (azóta beszüntették) én is voltam. Broki baráti köréből írt valaki ott, meg arról, hogy csajozik stb...

pilar ternera 2012.04.26. 11:29:47

@nyílegyenes labirintus: :DDDD megkönnyebültél, hogy leírhattad? ha akarod, most éppen szabad a bőrkanapém, beszélhetsz róla! ;)
sztem annyi, csak szarul néz ki! :-)))

Cathcart_ezredes 2012.04.26. 11:30:05

@Pácsó Ármándó:
Annak az lenne az ára, ha elvihetném Naomit randizni, de különválasztanának minket: ott várna a teraszon Broki nője, aki hirtelen letépné a maszkját, és kiderülne hogy ő az ormányos maci, majd kifogástalan magyarral közölné, hogy hetek óta fosik az Oreo csokitól, úgyhogy vigyázzak vele.

kovácspéterke 2012.04.26. 11:30:12

@mézescsók: az én olvasatomban, azért választ egy pasi idősebb nőt, mert annak már van önbizalma, ismeri saját magát és a férfiakat is, nem hisztizik, nem úgy kér számon, van egy élete, amit pasi nélkül is tud élni, ragaszkodik, de nem úgy, mint egy fiatal; nem kell neki állandóan bizonygatni, hogy szeretlek, nem kell tutujgatni, mert anélkül is tudja, hogy szeretik, tapasztalt, az életben és az ágyban is, és itt most nem számszerűséget értek.

persze biztos van másféle 30-as nő is, de sztem köbö ennyi a titok.

Vadkörte82 2012.04.26. 11:30:18

@Banyus83: vajon az mér lett megszüntetve? túl sok spoiler volt? de izgi lesz a ma este :))

kerdesek05 2012.04.26. 11:30:26

@Pilar Ternera: szerintem szült már a Milf néni. de én megértem Mátét, 25 évesen egy milffel lenni, a lehető legjobb párkapcsolat!:)

tomfree 2012.04.26. 11:30:41

@RedHotTears: ez is egyértelmű, egyetértünk. Majd nem gondolta, hogy kiviszik Mexikóba, csak hogy meglátogassa a párját, hiszen a műsornak a dráma kell. Valami lehet mögötte, amit nem tudunk (pénz például). Ránézésre ez a nő nem megy ki egy megalázásért Mexikóba pusziért.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 11:31:07

@LoveMy: Jajj, ez aranyos olyan LoveMy-os-fanklubbos volt! Tetszett!!

nyílegyenes labirintus 2012.04.26. 11:31:20

@Cathcart_ezredes: Olyan metafóráid vannak, hogy elsírom magam... grat! Amit eszel, iszol! ;)

kovácspéterke 2012.04.26. 11:32:10

@mézescsók: de nem csökevényes, én pl nem értem a fiatal csajokat, akik idősebb pasival kavarnak.

Banyus83 2012.04.26. 11:32:56

@Vadkörte82: Szerintem igen...meg sok helyről lett cikk, kép és videó lenyúlva, egy az egyben átvéve jelölés nélkül (többek között sixx hogyvoltja is)...amúgy kár, ott is jókat dumáltunk...

tomfree 2012.04.26. 11:33:46

@anne.shirley: igen, nagy genya ez az iker, hátba támadja Csírát és még a száját sem tudja tartani. A végén csak visszatáncolt Csírához, tehát kicseszett Petrával is. Ezzel kivívta Csíra haragját és kicseszett Petrával, aki majd beáll mögé. Ügyes vagy fiam, ülj le egyes.

Sziporka 2012.04.26. 11:34:04

@Pilar Ternera: Na jó, anyám 46, és sokkal jobb nő, az tény, mondjuk ezen a nőn látszik a kor, meg hogy mennyire meg van csinálva (smink, ruci, haj) szóval én inkább remélem anyumat öröklöm, aki farmerben-smink nélkül is harmincasnak néz ki...
és jogos... de sztem tuti jóval több ez a nő mint 30-40... vagy hát nem tudom.
tipikus milf.

Mindenesetre grat Neked :)

kerdesek05 2012.04.26. 11:35:09

@Banyus83: a csaj jól néz ki, de ez nagy genyóság hogy ennyire magánéleti dolgot kavart be a viasat.
Én a többieknek is bevinném a lelkiismeretük gyenge részét egy egy adásba, aztán essen ki mindegyik...

pilar ternera 2012.04.26. 11:35:14

@kerdesek05: attól függ mennyire mély az a kapcsolat. ha laza, akkor okés, de 25 évesen más gyerekét tutujgatni.... hát, nem tudom.
ez nekem elég lazának tűnik, de akkor meg mit rinyálnak mindketten?

Sziporka 2012.04.26. 11:35:36

Minek akarja Márk megmenteni Petrát? Ha már jön neki eggyel Dávid, inkább felhasználhatná valami jobb célért (hogy magát vagy Csírát mentse meg...)

kovácspéterke 2012.04.26. 11:36:11

@nyílegyenes labirintus: sztem is 34 körül van, kicsi szoli rásegítéssel.

pilar ternera 2012.04.26. 11:36:13

@Sziporka: na, látod... inkább anyukádnak grat! :)

Banyus83 2012.04.26. 11:36:26

@Pácsó Ármándó: Ilyen is kell, ha már Edina FC !!! :-D

RedHotTears 2012.04.26. 11:36:47

@genevieve: még el is tudom képzelni, hogy szerelmes. Rá viszont már nem lehet fogni, hogy naiv fruska aki elhiszi, hogy két pusziért utaztatja a Viasat oda-vissza Mexikóba.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 11:37:28

@Cathcart_ezredes: Az 1000 forintos megoldást választom! Köszönöm! :-)

kolbász józsi 2012.04.26. 11:38:33

utálom ezt a kibaszott élő kibeszélőt. Másnap már esélytelen visszaolvasni 1000 kommentből, hogy van-e vmi érdekes. Ha meg válaszolnék valamelyikre, biztos, hogy már 10 fejezettel tovább tart a téma.

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 11:38:51

@Pilar Ternera: lehet azért mer' szerelmesek nahhh :D

Sziporka 2012.04.26. 11:38:51

Csak én tartom gáznak, amikor műanyagüveges szemüveget hordanak emberek divatból?? (Reni,Dávid,blah)

anne.shirley (törölt) 2012.04.26. 11:39:25

@tomfree: Kírát se értem miért kellet ennyire elengednie magát, mitől hitte h annyira stabil helye van?

nyílegyenes labirintus 2012.04.26. 11:39:42

@Pilar Ternera: Az évek, a rutin, a mexikói sós levegő és a nap beesési szöge azt mondatja velem, hogy ez a milf simán 40+. Lehet, hogy le van lakva, de tuti több, mint amennyit mondtál. Erre kisebb polgári vagyont is feltennék... ;)

Parasite 2012.04.26. 11:40:28

senki nem tudja broki nője mennyi idős? mert ránézésre 50 és a halál között!

LoveMy 2012.04.26. 11:41:44

@Pácsó Ármándó:
Na csak nem?
Csepegtetsz?
Ide is?
Oda is?
;)

pilar ternera 2012.04.26. 11:42:56

@nyílegyenes labirintus: ne csináld, mert egyre jobban izgat a téma és hogy melyikünknek van igaza? nyomozd ki! :P

Banyus83 2012.04.26. 11:43:13

@nyílegyenes labirintus: Én is úgy gondolom, hogy min. 40...csak egy kicsit körül kell nézni az ismeretségi körben szerintem...egy 30as még nem így néz ki..

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 11:43:23

@Sziporka: Nem csak te. Szerintem is full gáz! :D

Banyus83 2012.04.26. 11:44:16

@LoveMy: Látod...mindenhova egy kicsit... :-))

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 11:46:12

@LoveMy: Tényleg annyira te voltál! Élő ember nem hozta volna ki ebből az egészből azt, hogy Edina védettséget fog kapni Máté kétszínűsége miatt! Tetszik az elfogultságod!

pilar ternera 2012.04.26. 11:46:30

@Banyus83: nekem még a 40+ ismerőseim se néznek ki így, hát simán belefér, hogy 30+ és ilyen rosszul tartja magát...
de lehet, hogy csak a rózsaszín álomvilágom mondatja velem, hogy Brokinak csak nem egy 20 évvel idősebb nője van!?!?!

kerdesek05 2012.04.26. 11:47:48

@Pilar Ternera: nagyon jól néznek ki hidd el, azaz csak néztek:)
megértem Mátét, idősebb karakteres, vékony lánnyal lenni, akinek már nem kell sipákolni, meg nyavalyogni.
Itt buknak el a 20as csajok általában az életben!:)

Kürosz 2012.04.26. 11:49:17

Edinát a legkevésbé sem tudom sajnálni, és szerintem itt ő a leginkább sáros, hiszen Broki teljesen világosan megmondta, h van nője otthon, mégis rárepült a kis brokira...

Sokan mondjátok, h Broki otthoni nője túl idős, stb., nos, ez eléggé óvodás szemlélet, látszik, h még nem voltatok szerelmesek... Honnan tudjátok, h mit jelent ez a nő Máténak?
Minden bizonnyal egy érett, tapasztalt, izgalmas, (vélhetően) sikeres nő, egy igazi társ, aki messze többet tud nyújtani, mint amire Éden "egyre közelebb kerülök Mátéhoz" Edina bármelyik férfinak is valaha képes lesz...
Ez teljesen lejött abból is, ahogyan Máté ránézett, először voltak láthatóan az arcán igazi érzelmek...

Mátét nem tudom bűnösnek látni, most mit csináljon szerencsétlen, ha Edina rámászik... Szerintem van esély a rendezésre, lásd VV Gergő esetét, akit szintén visszafogadott a párja.

Banyus83 2012.04.26. 11:50:51

@Pilar Ternera: Ki tudja...én csak abból indulok ki, hogy én is lassan a 30asok táborát erősítem és a barátaim, ismerőseim zöme is...és én nem így nézek i. Ezt most nem a szépségre mondom, csak azért látszódott, hogy ráncos már a bőre, meg nem olyan sima...én ezért gondolom. Amúgy nyilván alakilag meg mindenhogyan jól tartja magát, de szerintem már nem fiatal...

candyperfumegirl 2012.04.26. 11:51:00

Sixx, hatalas taps a képekért, amiket Broki nőjéről raktál be! Tökéletesek. :) Jól mutatják, hogy tegnap mitől estek ki nekem is a szemeim tegnap, és volt ugyanez a reakcióm, hogy most az anyját hozták ide?

RedHotTears 2012.04.26. 11:51:11

@tomfree: ez egy jó kérdés, vajon mit is remélt a látogatástól. Komolyabb összeg + a repjegy ára nem hiszem hogy megérné a csatornának, néhány százezerért meg a nőnek nem éri meg rokonok, ismerősök, kollégák és pár százezer néző előtt bevállalni egy ilyen gázos szitut. Hiába nem írták ki a nevét és takargatta magát ahogy csak tudta, ma nem lehet könnyű napja.

Vadkörte82 2012.04.26. 11:51:24

@Pácsó Ármándó: de ezért (is) szereted nem? ötlet ok.

nyílegyenes labirintus 2012.04.26. 11:52:15

@Pilar Ternera: Dehogy nyomozok... Mindig nekem van igazam. ;) Kérdezd csak meg Paranyuszit... :D

@Banyus83: Persze, hogy nem.

pilar ternera 2012.04.26. 11:52:53

@kerdesek05: ismered őket vagy mi? a képernyőn nagyon nem passzolnak nekem. de ezen nem fogunk összeveszni. :)
láthatóan nyavalygás ide vagy oda, az idősebb sem nézi el a félredugást, de még a csókot sem! most akkor mit is nyer ezzel? majd megérti. persze! eszed tokja, fiam! (mármint Brokinak!) :))

Sziporka 2012.04.26. 11:53:08

Na,megnéztem..
Boriki nőjéről már kifejtettem a véleményem..én sajnálom Edinát :( De hát Broki egyértelműen full szerelemes ebbe a csajba.

Márk meg ne legyen már ekkora g ci.... Petrát, Csíra ellenében?? Hah... kíváncsi leszek a mai részre, remélem,Csírát nem vágják ki..huh izgis lesz :) :)

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 11:53:54

@Kürosz: Részben egyetértek.. viszont ez, hogy Máté megmondta.. Hát megmondta miután először megd...ta Edinkát...
Ez azért nem annyira fair. A többiben van igazság. :D

kovácspéterke 2012.04.26. 11:54:38

@Kürosz: te vagy nem nézed a műsort mindig vagy ferdült vagy. Nyikhaj azután mondta el, hogy van csaja, hogy már többször megfektette edinát. nekem se tetszik, h nem volt gerincesebb edina és nem küldte el az anyjába, de nem ő repült rá a kis brokira, hanem máté mászott rá, szívet rajzolt meg minden.
ja és mit csináljon a szerencsétlen, ha foglalt és valaki rámászik, mint ahogy ebben az esetben nem történt, mondjon nemet.

pilar ternera 2012.04.26. 11:55:15

@nyílegyenes labirintus: és üvöltve vered is melled közben??? paranyuszi>>nomen est omen. az én nevem más! tapasztalt, sokat látott nő vagyok. :)))

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 11:55:45

@nyílegyenes labirintus: Bármit mondasz. Igen, úgy van !!!!

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

kovácspéterke 2012.04.26. 11:56:32

@Banyus83: hát, émmá láttam hasonló 29 évest, a szoláriumot betiltanám.

jo.e 2012.04.26. 11:56:39

Na, jól lemaradtam :( Nekem másodikra nem is a kora jutott eszembe ennek a nőnek (1.re nekem is) hanem az "edzettségi állapota" Sztem totál úgy nézett ki, mint a női body builderek szoktak, de a keményebb fajta. Mondjuk csak fél szemmel néztem, mert hát közben a BL...

Banyus83 2012.04.26. 11:56:50

@Kürosz: Azért nekem nem tűnt úgy, hogy Edina megerőszakolta volna Mátét... :-) Amúgy ha jól emlékszem VV Gergőék sincsenek már együtt, és azért E_M között sokkal több történt, mint Gergő és Sehi között...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.26. 11:57:38

@Kürosz: ezt most gondolom azért írtad, mert szeretnéd, ha rád szállnának itt sokan..

több ponton is sántít, amit írsz, de bele sem megyek, mert nincs értelme.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 11:57:39

@Kürosz: A középső résszel egyetértek.

genevieve 2012.04.26. 11:57:59

egyébként arra van valami szabvány, hogy 30-40-50 évesen hogyan kell kinéznie egy nőnek és pasinak?:-)

pilar ternera 2012.04.26. 11:58:56

@jo.e: igazad van!!!!!! tényleg! nekik vannak ilyen csúnya ráncaik a szájuk körül! :)) csak az állkapcsa nem volt elég széles hozzá! ;)

LoveMy 2012.04.26. 11:59:05

@Kürosz:
lécci majd novoszibirszki tv helyett majd a viasatra kapcsolj 21.20kor!

JOKKA21 2012.04.26. 11:59:20

@Kürosz: Edinát nem kell sajnálni, nem kényszerítette Broki, hogy dugjon vele.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 12:00:02

@Mrs. Jackman: Edina kezdett ki Mátéval annak idején egyértelműen.

genevieve 2012.04.26. 12:00:36

@Kürosz: az első részével teljesen egyetértek:-)

mátét azért meg nem kéne sajnálni, hogy szegényre rámászott egy csaj:-)
ez mindig két emberen múlik, ha annyira nem akarta volna, akkor nem történik semmi...de ő még pluszban szivecskéket is rakosgatott edinának...

Kürosz 2012.04.26. 12:00:40

Szerintem egyébként a párbeszéd részben a külvilágnak is szólt, én pl. kizártnak tartom, h Broki igazi barátnője még egy csókot sem engedne meg... Vannak persze határok, lehet az is, h ez már nem fér bele, de nyilván nem mondhatja a kamerába, h "tudod drágám, ahogy otthon megbeszéltük, egy-két numera belefér"... Szóval szerintem nem eszik olyan forrón a kását, pláne ha Máté hozza a 25 misit... de meglátjuk.

Nyilván régi kapcsolat lehet, mert a párbeszédből kiderült, h a nő összejár és jó viszonyban van Máté családjával, bátyjával, egy ilyen nőt különösen nehéz "dobni".

pilar ternera 2012.04.26. 12:00:46

@genevieve: nincs, csak a tapasztalások és a tükör! ;)

genevieve 2012.04.26. 12:01:47

@Pácsó Ármándó: és máténak meg az élete múlott azon, hogy megdugja?:-D

paranyuszi (törölt) 2012.04.26. 12:01:51

@Pilar Ternera: Ez nem egy verseny...hallo...:D
Mondhatnám, hogy én meg szép vagyok, van agyam, humorom és tapasztalatom.. és hát nem vagyunk egyformák.. :DDDDDDDDDD
De nem mondom, mert szerény vagyok ;)

Banyus83 2012.04.26. 12:02:22

@Mrs. Jackman: Biztos a van is, nem is mondom...tényleg csak magamból indultam ki, úgy, hogy arra gondoltam én "átlagos" vagyok (vagyis nem járok szoliba, meg testépíteni...csak lettem, amilyen lettem :-D ).

genevieve 2012.04.26. 12:02:45

@Pilar Ternera: a tükör elég csalóka dolog:-)
önmagát mindenki másként látja mint a külvilág:-))

LoveMy 2012.04.26. 12:03:51

@Pácsó Ármándó:
Nem, nem, nálad nem is volt akkor viasat!

nyílegyenes labirintus 2012.04.26. 12:04:33

@Pilar Ternera: Ehhh... Na, ezt a dumát csak max. José Arcadio fogja bevenni. ;)

És igen,verem a mellemet, és?
Meláktól láttam, hogy így kell csinálni... :D

pilar ternera 2012.04.26. 12:05:08

@Kürosz: na, először is: miért kéne, hogy akár egy csók is beleférjen?!?! ebben a játékban ez nem elkerülhetetlen!
sztem meg pont nem úgy tűntek, mint akik között szoros kapcsolat van. attól, hogy ismerjük a szülőket és 1-2 mondatot eleresztünk róluk, attól az még nem sírig tartó szerelem.
persze a kamera is közrejátszott, tudom én, de tök erőltetett volt az egész beszélgetés, semmi intimitás nem volt köztük, ami azért a minimum egy normális kapcsolatban.

genevieve 2012.04.26. 12:05:18

olyan ezt a blogot olvasni, mintha Boris Vian könyvét olvasnám:-)

mindenki tökéletes testű és a korához képest jóval fiatalabbnak néz ki:-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.26. 12:05:35

@Kürosz: 20-30 év házasság, közös gyerekek,vagyon után válnak emberek.

nehogymár az legyen visszatartó erő, hogy anyámékkal jóban van.

@genevieve: nem a nő kinézetével van a baj amúgy. átlagos negyvenes nő, aki mellett remekül el lehet képzelni egy átlagos negyvenes apukát pl. de nem egy tejfeles szájú tacskót.
persze a szerelem, meg ilyenek, de hogy nem lesz közös családalapítás, az is fix.
Mátéka olyan csont nélkül reppent rá Edinára, hogy öröm volt nézni. egy igazán szerelmes férfi nem így tesz. (lsd. papi)

Banyus83 2012.04.26. 12:06:01

@Pácsó Ármándó: És ez pontosan melyik szitu is volt??? :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 12:06:04

@genevieve: Vagy a benti stabil partnere. Nem azt mondom, hogy Broki egy gerinces, de ő - szerintem - sokkal kevésbé akarta a szexet elkezdeni Edinával, mint az vele. Érzelmeket meg alig-alig tett bele

raar-pingvin 2012.04.26. 12:06:19

@Ditti82: tudod, azt cseszik át, akit lehet... Senki sem érdemel meg ilyesmiket, persze, de nem is kellett volna ennyire édibédi libának sem lennie.

genevieve 2012.04.26. 12:06:19

@Kürosz: ja, kamerák nélkül máté már haleledel lenne:-))

LoveMy 2012.04.26. 12:06:23

@genevieve:
de várj, mi lesz akkor, mindenki leveti a bőrét?

genevieve 2012.04.26. 12:07:10

@Alfonzina, aki tudja..: tehát csak az lehet szerelmes aki családot is akar alapítani?:-)

kovácspéterke 2012.04.26. 12:07:15

@Pácsó Ármándó: az oké, de a rámászott sztem elég erős kifejezés. lehet, h flörtölt, de ettől függetlenül broki erőltette a szexet, szóval ne mentegessük már.

Móka na 2012.04.26. 12:07:41

@genevieve: Ohh melyiket? hehehe
ajánlom a Piros Fű című művet!
Ha vonzónak találok egy nőt, csakugyan az az első gondolatom, hogy ezt nyíltan meg kellene mondanom neki. De képzeljék csak el, hogy azt mondom: „Nincs kedve lefeküdni velem?” Vajon hányan válaszolnának ugyanilyen őszintén? Olyan egyszerű volna, ha azt mondanák: „De van” vagy „Nincs”, de ők kitérő választ adnak… mondanak valami butaságot… vagy játsszák a prűdet… vagy kinevetik az embert.
– Na és ha egy nő kérdi ugyanezt egy férfitól? – vitatkozott Aglaia. – Az talán őszintén válaszol?
– A férfi mindig elfogadja a felajánlkozást – mondta Wolf.
XXXI. fejezet
Boris Vian: Piros fű

pilar ternera 2012.04.26. 12:07:44

@nyílegyenes labirintus: nem baj az, Joséval jó volt nekem! ;)vagy auréliáno volt? ki emlékszik már...? annyian voltak. ;)
Meláknak is láthatóan bejött! :P
@genevieve: jó, akkor a külvilág visszajelzései. :P

genevieve 2012.04.26. 12:07:51

@Pácsó Ármándó: ahhoz képest elég hamar ment már a tipitapi:-)

Kürosz 2012.04.26. 12:08:32

Talán nem Edinka-Tüncike mondta Máténak, h "szexelni akarok veled"?

Oké, Máté persze megtartóztathatta volna magát, de ugyebár férfiből van, másrészt ki tudja, hogy miként reagált volna Tüncike, ha Máté nem megy bele a "románcba". A nagy "szerelem" könnyen átcsaphatott volna csalódásba, aztán gyűlöletbe, meglehet, h Máté már régen kint volna.

Szóval ha Máténak (mint mondta is) a játék számított, akkor szerintem reálisan aligha tehetett mást, sőt, igaz később, de jelezte is Tüncikének, h mivel otthon van barátnő, sokra ne számítson.

Evvan, nem ő volt a "gaz csábító", még ha sokan bele is akarják ezt látni, mondván, gondolván, h eleve a férfi lehet a hibás.

LoveMy 2012.04.26. 12:09:13

@Alfonzina:
"Mátéka olyan csont nélkül reppent rá Edinára, hogy öröm volt nézni. egy igazán szerelmes férfi nem így tesz."

piros pont :)

sawyer_15 2012.04.26. 12:09:16

@tomfree: Még egyszer: Az aljas genya húzás az, hogy kamerák előtt csalod meg a barátnődet. A szerkesztők legfeljebb előbbre hozták (volna) az elkerülhetetlent, hogy ez kiderüljön. Az a kérdés, hogy a kinti csaj hogyan dolgozza fel az egészet, felhúzza-e magát, ugyanilyen erősen jelenik meg akkor is, ha hónapokkal később, a tv-adás során szembesül a helyzettel, szóval ez nem releváns érv.
Az, hogy ezzel valamikor foglalkozni kell, akkor dőlt el, amikor Broki meghúzta Naivát, nem pedig akkor, amikor a szerkesztők kivitték a csajt.

Tisztában vagyok vele, hogy a szerkesztők a saját önös érdekeiket követik (végülis ezért nézzük a műsort, nem?!?!?), de itt a kiindulópont Máté volt.
Ha a szerkesztők vegytiszta, korrekt, etikailag megkérdőjelezhetetlen megoldásokkal operálnának, akkor mindenki azon panaszkodna, hogy nem történik semmi, nincs értelme nézni a műsort.

jo.e 2012.04.26. 12:09:18

@Pilar Ternera: Lehet, h. csak edzett és nem kokszolt ;) Egész alakos képet kérünk!!! Úgy talán el tudjuk dönteni ezt a kínzó kérdést :)

tomfree 2012.04.26. 12:09:25

@RedHotTears: nem tudom elképzelni, hogy megér egy rakást pénzt a viasatnak egy kétes kimenetelű látogatás kifizetése, a csajt meg többnek gondolom annál, hogy házhoz menjen egy pofonért. Az is lehet, hogy az egész megrendezett jelenet volt.

kovácspéterke 2012.04.26. 12:09:41

@Pilar Ternera: te is erőltetet lennél, ha tudnád, h a faszid mást dug, és még csak le sem tépheted a tökeit.

genevieve 2012.04.26. 12:10:14

@Pilar Ternera: az még jobb:-)

te hány embernek mondod azt, hogy figyel kedvellek meg minden, de baromi rusnya a böröd, meg szedd össze magad mert idősebbnek nézel ki mint a korod?:-)

kovácspéterke 2012.04.26. 12:11:23

@Kürosz: "Oké, Máté persze megtartóztathatta volna magát, de ugyebár férfiből van" ja akkor végülis jogosan cselekedett...

LoveMy 2012.04.26. 12:11:40

@Kürosz:
szerintem még te sem hiszed el amiket írsz :D

kerdesek05 2012.04.26. 12:11:46

@Móka na: elszúrták, niki niki, de nem dékány, az az előző tetkós picsás volt:)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.04.26. 12:11:59

@Mrs. Jackman: Ezt nem értem. Nem mondtam azt, hogy Máténak nem szar, csak hogy magának köszönheti az egészet.

Sziporka 2012.04.26. 12:12:08

@Banyus83: jó hát erről annyit,hogy vannak azok a nők, akik 30, 40 felett is fiatalosak meg jó nők, és vannak azok, akik megcsinálják magukat jó nőnek, de látszik a kor...Boriki nője szerintem az utóbbi.

Mondjuk huszonévesek között is annyi van,aki velem egykorú vagy fiatalabb és lazán 5-7 évvel többnek hiszem... nyilván genetika,plusz szoli-cigi-alkohol sokat ront.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 12:12:45

@Banyus83: Pontosan onnantól, hogy Melák irányítani akarta Edinát és Ő kinézte magának Mátét és három nap alatt szerelmes lett bele.

GL-581 g 2012.04.26. 12:13:36

@Banyus83: Legfőképpen a tisztessége látta ennek a játéknak a kárát... Gondolom, szegény kis szende naiv agyhalott úgy ment el otthonról, hogy "nem hozok rátok szégyent", meg "majd meglátjátok, hogy büszkék lehettek a kislányotokra" és persze "ne aggódj anyu, nem csinálok hülyeséget". Mostanra pedig még a főiskola büfése is tudja, hogy Edikének elég pár kozmó meg némi álszerelmes romantikázás, és kapható bármire - a szerelmes pillantástól a gumicsirkés kétkezes ökölszexig bezárólag. :D

Apropó! Vajon Máté a csak 19., vagy ő már a jubileumi húszas? :DD

@mézescsók: Valóban az egyik legmocskosabb húzás lenne a magyar ÉH-k eddigi történetében, de azt hiszem, nagyot röhögnék rajta. Edina kapásból rokonszenves volt, majd elkezdtem sajnálni szegénykét, de most már rohadtul idegesít a hülyesége. Azt hiszem, az ilyen emberek arra születtek, hogy átbasszák őket. :-/

genevieve 2012.04.26. 12:13:47

@Móka na:
a szép emberekről asszociáltam:-)

Az Öljünk meg minden rohadékot erotikus-fantasztikus-krimi. Hőse, a fiatal rock Bailey, akit csak a body building érdekel, barátjával Gary Kiliannal, a Call riporterével – akaratán kívül – sötét bűnténybe bonyolódik. Felfedezik Markus Schutz doktor laboratóriumát, ahol eugenetikus kísérleteket folytatnak, mint a náci táborokban, s egy új emberfajtát, a szépembereket akarják létrehozni. Doktor Schutz ugyanis elhatározza, hogy megöl minden rondát (szóhasználatában rohadékot), hogy megnemesítse az emberiséget. A történetbe két F.B.I. ügynök, egy hatalmas kutya és számos lány is belekeveredik. Az F.B.I. ügynököket csak a titokzatos doktor, hősünket csak az alvás, a lányokat csak hősünk apollói teste érdekli. Izgalom, feszültség, meglepő fordulatok, szarkasztikus viani humor, fanyar életbölcselet jellemzi ezt a nem mindennapi könyvet, amelynek szemléletét talán a Boris Vian-i mottóval jellemezhetnénk a legjobban: „Élni tudni annyi: mint röhögni a halálon, s meghalni a röhögéstől”

kovácspéterke 2012.04.26. 12:14:23

@Kürosz: olyan vicces, amikor foglalt emberek azzal takaróznak, hogy jaj elcsábították őket. mi a máté, vmi bábu? kurvára nem, hanem egy farkavezérelt idióta, aki tesz arra, hogy hogyan aláz meg két nőt egyszerre. az ő döntése, egye meg, amit főzött. ne mentegessük már.

a nyikhaj meg nem jelezte edinának, h ne számítson semmire, pont hogy lebegtette.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.04.26. 12:14:51

az a vicc, hogy Anikót senkinek nem jut eszébe kib.ni, pedig egy hete még rémesen idegesített mindenkit.

az is vicces,hogy Noémi annyira védi Hipert..azt a hipert, akit az ő imádott párja, Omar, annyira utált.
prájszlessz.

pilar ternera 2012.04.26. 12:15:04

@paranyuszi: :DDDDDD
@Mrs. Jackman: nem is mennék oda ország-világ előtt égetni magam!
@genevieve: az nagy gáz lenne, ha csak az egyenes beszédből tudnád leszűrni a külvilág visszajelzéseit!!!;)

LoveMy 2012.04.26. 12:15:21

@Pácsó Ármándó:
Most vagy direkt csinálod, ahogy szoktad!
vagy.... :)

Banyus83 2012.04.26. 12:15:46

@Pácsó Ármándó: Hát én azért úgy láttam, ebbe Máté is benne volt...vagy Edina kényszerítette, hogy a párja legyen??? lehet ez csak nekem maradt ki :-)

@LoveMy: Szerintem se...

@jo.e: Itt van olyan kép, ahol kicsit látszik állva a hölgy:
www.facebook.com/media/set/?set=a.423389577673248.106521.231359683542906&type=1

genevieve 2012.04.26. 12:15:51

@Kürosz: szegény máté, hát férfiból van:-DDDD

muszáj volt megdugnia edinát....ez kész:-)

kovácspéterke 2012.04.26. 12:16:09

@Yooha: nem, én arra értettem, hogy igenis lehet erősebb érzelmileg a szituáció 8 te jó ég, ez egy de szar mondat :)), ha rajtakapnak, ha nem vagy felkészülve rá, mintha magad irányítos valamennyire a történést.

GL-581 g 2012.04.26. 12:16:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Szió! :)

@Pilar Ternera: "a fordulat tetszene, csak Edinkát sajnálnám... :) inkább menjen Broki."
Szerintem inkább menjen mindkettő. :D Az álmosképű is egyre uncsibb, bár tegnap élmény volt nézni, ahogy torzul az arca. :DD
Bárcsak bennmaradt volna Omár! Ő legalább jó arc volt. :((

tomfree 2012.04.26. 12:17:38

@sawyer_15: Broki jellemtelensége nem tisztázza a szerkesztők lépését. Abban igazad van, hogy a botrányt csak előrehozták, de a családi botrány nem tartozik a nagyközönségre, amibe a tv igenis belenyúlt ezzel a húzással. A szerkesztők operálhatnának akármilyen megoldással a műsor keretei között. A játékosok is gondolom a játék kereteire írtak alá, nem arra, hogy mostantól a viasat szétbarmolhatja életük minden részét és szereplőjét is. Hozzáteszem azért, nem értem miért ment a barátnő házhoz egy pofonért.

genevieve 2012.04.26. 12:18:10

@Pilar Ternera: mert egyébként miből szűröd le?:-)

kancsingatnak rád a metrón?:-)

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 12:19:17

@Mrs. Jackman: A rámászott erős, de az egészet Edina erőltette. Főleg érzelmi téren, de a szexet is forszírozta. Máté nem áldozat, ketten kellettek az egészhez.

@genevieve: Meg volt vele kínálva és elvette. Innentől kezdve az ő lelkiismeretét terheli.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 12:20:46

@LoveMy: Nem tudok ilyen gyorsan visszaolvasni és válaszolni is, ne haragudj

GL-581 g 2012.04.26. 12:20:59

@Mrs. Jackman: "kurvára nem, hanem egy farkavezérelt idióta, aki tesz arra, hogy hogyan aláz meg két nőt egyszerre"

Farkavezértelt falkavezér. :D De ezt csak a szóvicc kedvéért. :)

Egyébként egyetértek. Itt vannak olyanok, akik szépen és jól játszanak, és vannak olyanok, akik jól. Utóbbi kategóriába tartozik szerintem Hiper, Broki, Csíra és ezen a héten már Pít is kezd átcsúszni az első kategóriából...

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.04.26. 12:23:07

Broki NŐJE (csupa nagybetuvel) alazza a bent levo kislanyokat, siman

Brokit amugy megertem, farokvezerelt-taktikat alkalmazott, addig dugta Naivat, amig az szerelmes nem lett. Csak ha megtudja a csaj hogy atkurtak, akkor szerintem nagyon undorito lesz a szakitasuk, amit gondolom a Viasat kelloen hatasvadasz modon fog elenktarni :)

Csira... egesz vegig geci volt mindenkivel, a srac megelegelte - persze ehhez kellett egy kis kulso segitseg - most meg elsirta magat, mert olyan baszta at, akiben valoban 100%-ig megbizott. Ez egy ilyen jatek kislany, eddig szopattad a tobbieket, most te kaptad be a repat (azok utan, hogy olyat nyilatkozol, hogy csak azert csokolod meg a sracot, hogy az nyalja a segged.. MNK)

Attol meg egy kicsit laposka volt ez a resz is, pedig most mar a nap is sut :)

genevieve 2012.04.26. 12:23:49

@tomfree: aki belemegy, hogy bármilyen formában is megjelenjen a tévé képernyőjén az vállalja azt is, hogy ha akarnak bele fognak nyúlni a magánéletébe...még akkor is, ha csak egy baleset kapcsán szemtanúként nyilatkozik...mert mindenkinek vannak ismerősei, családja, barátai.....és ha bármi olyan dolog van amit elő lehet ásni azt a média elő is fogja ásni...
és bármit tesznek a kamerák előtt annak örökre nyoma fog maradni...

ez az ára a pénznek!

persze vannak olyanok akiket nem a pénz motivál hanem a 15 perc hírnév (lásd, alekosz, chrisz, veronika) akik meg bármit megtesznek, hogy nyom maradjon utánuk...

pilar ternera 2012.04.26. 12:24:07

@genevieve: a kacsingatás is elég egyenes "beszéd", tehát nyilvánvalóan nem erre gondoltam!
de ha csak ezekből értesz, akkor sok lehetőség mellett sétálsz el! ;)

kerdesek05 2012.04.26. 12:24:52

@Sziporka: anyukád jó nő? nincs kedve fiatalabb pasikhoz?:)

Kürosz 2012.04.26. 12:26:18

@Mrs. Jackman:

"a nyikhaj meg nem jelezte edinának, h ne számítson semmire, pont hogy lebegtette."

jelezte, h van barátnője, azt már Tüncike magyarázta be saját magának, h majd az ő kedvéért ott fogja hagyni az otthoni nőjét...

egyébként ez is milyen már? ha Tüncike a Ti párotokra nyomult volna így, akkor is ilyen megértőek lennétek? :)
ugye-ugye.

pilar ternera 2012.04.26. 12:26:45

@Banyus83: tyűűűű, megnéztem a képeket és MINDENT VISSZAVONOK!!! hallod labirintus? igazatok volt!
ez a nő tényleg 40+!!!!!!!

de nem azért mert labirintus verte a mellét! ;)

jo.e 2012.04.26. 12:26:52

@Banyus83: Ennyire azért nem értek hozzá, de asszem mégse' bb. Akkor csak szimplán vén :)
(és innen kérek elnézést a kedves hölgytől, mert nem akartam megbántani, csak hát ugye közszereplő lett :))

The Game 2012.04.26. 12:28:17

@Kürosz:

Nem jelezte.
Még az első párválasztó után Edina rákérdezett és Máté nem mondta, hogy van.
Már csak a dugás után árulta el.

Sziporka 2012.04.26. 12:29:07

@kerdesek05: van pasija (aki fiatalabb nála 2-3 évvel, de azt hiszem huszonvées fiúkákra nem bukna :D)

Móka na 2012.04.26. 12:29:23

@kerdesek05: =)), és mekkora lenne, ha ez összejönne neked itt! Sixx pedig kapna egy üveg jóféle whisky-t. =)).

sawyer_15 2012.04.26. 12:29:41

@tomfree: Azt én sem értem, hogy miért ment házhoz a pofonért. Azzal egyetértek, hogy a családi botrány nem a nagyközönségre tartozik.
Azt viszont továbbra is tartom, hogy nem a viasat barmolja szét a szereplők életét, hanem saját maguk.
Legalábbis abban az esetben, ha önálló akarattal rendelkező, döntésképes, emberi viszonyokat kezelni tudó, értelmes, játékosokat feltételezünk. Ők ezt állítják magukról.

LoveMy 2012.04.26. 12:29:55

@Kürosz:
Most sem tudom kiről írsz, mert Tüncike név már egy levédett celebé!
Lehet, hogy beperel az illető, mert jogtalanul használod a nevét!

Hozzáteszem egyáltalán nem egy kategória a két nő!

tomfree 2012.04.26. 12:32:34

@genevieve: jó, OK, lehet, hogy igazatok van, de azért én soknak éreztem ezt a szerkesztőktől tegnap. Kicsit olyan valahol, mint ha már nem tudnának kitalálni semmit, mert dögunalom az egész műsor általában (a tegnapi benti szarkavarást kivéve talán).

Kürosz 2012.04.26. 12:32:57

@LoveMy:

"Most sem tudom kiről írsz, mert Tüncike név már egy levédett celebé!
Lehet, hogy beperel az illető, mert jogtalanul használod a nevét!

Hozzáteszem egyáltalán nem egy kategória a két nő!"

valóban nem egy kategória, Kiszel Tünde ugyanis okos nő, ötvenvalahányévesen megélni a bulvárból az nem semmi.

genevieve 2012.04.26. 12:33:30

@gergo: igen, ezért vonzódhatnak a fiatal srácok az idősebb nőkhöz:-)

mert az előbbiek kislányok (edina meg hozza a tipus rendesen)

utóbbiak meg NŐK:-)

persze nyílván aztán feleségül a kislányokat veszik el:-)

anne.shirley (törölt) 2012.04.26. 12:33:45

szerintem se kéne sajnálni mátét, egyrészt mert magának kavarta meg a kakit amiben van, a szerkeztőt max meglötyöktették most neki kicsit.. régi mondás ugye, h aki qrnak megy, ne csodálkozzon ha +bák, ez ide is illik, nyilván műsort kell csinálni, nem a nyaralásért meg a piálásért kapja a fődíjat senki.. sajnos azt kell mondjam h eddig úgy tűnik jobb volt az előzo mezőny, sokkal többet variáltak, de lehet h a mostani szitu csak az állandó védettségek miatt van.

RedHotTears 2012.04.26. 12:33:51

@Kürosz: naná, jelezte. Közvetlenül egy menet után, miközben még rajta feküdt. Azóta is csak annyit mondott róla, hogy néha eszébe jut. Senki nem vitatja hogy Edina egy liba, de joggal feltételezheti hogy nem egy komoly kapcsolatot hagyott otthon Máté. Brokinak ezer lehetősége lett volna tisztázni a helyzetet, de még csak meg se próbálta.

genevieve 2012.04.26. 12:35:23

@Pilar Ternera: rám elég ritkán kacsintanak:-)

de őszintén kiváncsi vagyok ezekre a jelekre:-)

mert mondani sok mindent lehet...ne, de konkrétumok ritkán hangzanak el itt

elméletben mindenki, szebb, jobb, okosabb, rafináltabb, stb. mint a benti játékosok...de, hogy ez milyen tényeken alapul az mindig a sűrű homály fedi:-)

mézescsók 2012.04.26. 12:36:38

@LoveMy: Hát még, ha úgy kapná, hogy nem választhatja Mátét!Rögtön dőlne minden taktika!
@genevieve: Ez persze igaz, elismerem. Máté megtörésében nem hiszek azért annyira, könnyek ide vagy oda. Pro primo: ha az én szívszerelmem jön be, akkor azért valamivel jobban örülök a történtek ellenére. Pro secundo: nemcsak a kinti következmények miatt parázhat, hanem a nyereség miatt is, ami így azért jóval gyorsabban és biztosabban került az elérhető közelségen túlra.
@Pilar Ternera: Névnek is jó lett volna. A korkülönbségről a magam részéről is berekesztettem a vitát.
@Mrs. Jackman: Majdnem minden szavaddal egyetértek, de azért megjegyzem: ezek egy kapcsolat belső dolgai, amikért nagyon lehet valakit szeretni, tisztelni, csak a szerelem valami más. A másik: tetszik-nem tetszik, valamilyen szinten a külső is számít. Azért snassz, ha valakiről azt hiszik, hogy az anyjával sétál. És hidd el, tudom, miről beszélek. (Anno nekem is mondták a törzshelyünkön, hogy a papája már várja és menten frászt kaptam, hogy ugyan, mit keres itt apám.)És talán sixx sem véletlenül asszociált a mamára.
Nem tudom, hogy a manapság miért kavarnak fiatal nők idősebb férfiakkal, én tudom, hogy miért tettem, de hosszú lenne elmondani és nem hiszem, hogy közérdeklődésre tartana számot. Ami biztos: egyetlen pillanatát sem bántam meg.
@kerdesek05: Kb. erre gondoltam, amikor azt írtam, hogy egyenlő esélyek-egyenlő szívatás.
@Kürosz: Igazad lenne, ha Broki nem akkor közölte volna - szerintem egyébként akkor sem magától, hanem a csaj firtatta -, amikor már régen túl voltak az első aktuson. A pasas arcán hitetlenkedés volt, döbbenet, de nem boldogság, ezt nem tudod elhitetni velem. Vagy rosszul láttam, abba beletörődöm.

RedHotTears 2012.04.26. 12:37:05

@anne.shirley: szépít az idő, tavaly is mki az állandó védettség miatt rítt.

nyílegyenes labirintus 2012.04.26. 12:37:35

@Pilar Ternera: Köszi, most kövérebb lettem.
Hízik a májam, dagad a mellem...hehe... :)

genevieve 2012.04.26. 12:38:58

@tomfree: abban egyetértünk, hogy a szerkik is gecik:-)
a nézettségért mindent:-)

a hölgynek is volt választása, hogy odamegy vagy sem...azért annyi esze neki lehetett, hogy tudja, nem nyaralni hívják...de mint irtam ,ha tényleg szerelmes akkor teljesen mindegy volt, csak lássa mátét és beszéljen vele...

ismerek pár embert (férfit, nőt) aki minden realitás ellenére, barátok, család rábeszélése ellenére házhoz ment a lófaszért....mert akkor, ott úgy érezte nem számit, de tudni akarja az igazat.

foxglove (törölt) 2012.04.26. 12:39:15

@genevieve: nekem is mindig ez a könyv szokott eszembe jutni valóságsókról:D

sawyer_15 2012.04.26. 12:39:39

Ki a hibás Edina-Máté vonalon:
Edina egy idegesítő ostoba liba, Máté meg egy gerinctelen gyáva pöcs. Tulajdonképpen teljesen megérdemlik egymást, nincs itt semmi gond, nem kell sajnálni egyikőjüket sem.

Edie Britt 2012.04.26. 12:40:36

sziasztok! honnan tudjuk, hogy Máté a forgatás előtt azt nyilatkozta, h egyedülálló?

pilar ternera 2012.04.26. 12:43:12

@genevieve: én még ezt sem mondom. nehéz lehet bent. az összezártság, a kamerák, minden. én pl. biztosan az elején repülnék egy ilyenből, mert hozzájuk képest rohadtul unalmas lenne engem nézegetni minden nap.semmiben sem vagyok olyan extrém, hogy beválogassanak egy ilyenbe. bár, azt itt is elszúrták néhányszor a szerkik :)

de ugye nem haragszol, ha a nagy plénum előtt mégsem osztom meg veled az ilyen irányú tapasztalataimat? :))

foxglove (törölt) 2012.04.26. 12:44:48

@genevieve: mármint a szépemberes valóságsókról. de a könyvnek az a tanulsága, hogy az ember előbb-utóbb megcsömörlik a nagyon szép emberektől, és a szabálytalanokhoz kezd vonzódni:)

LoveMy 2012.04.26. 12:45:15

@sawyer_15:
Mindkettő hibás, mert minden dolog kettőn múlik!
DE:
Máté lépett mindig először!!! közeledés, beszélgetések, apró jelek, simogatások, puszi a kézre, majd később már szivecskék, csókok, szex stb.

dennis rodman 2012.04.26. 12:46:49

@Mrs. Jackman: bocs de nem vagyok mindig a HV-n.
Szóval nézhetnéd a műsort.. változatlanul állitom, hogy ha én meglátnám a barátnőmet közép-Amerikában, csak feltenném a kérdést, miként került oda és miből? Meg azt is hogy mikor érkezett és meddig marad? A többit már megírtam.
Broki féle utlagatásoknál, szerintem nincs az a nő aki nem kérdezne diretbe!!

mézescsók 2012.04.26. 12:47:36

@genevieve: Ne olvasd akkor, hanem inkább hallgasd! Vian zenésznek sem volt utolsó, pont úgy, mint országos cimborája, Serge Gainsbourgh. A Tajtékos napok került a kezedbe?
Vagy a Piros fű esetleg? Nyilván nem a Köpök a sírotokra!

kovácspéterke 2012.04.26. 12:49:08

@Kürosz: na, akkor mégegyszer, máté, amikor megmondta, h van csaja, akkor lebegtette, meg az Igaziról beszélt, h nem tudod mikor jön el, meg lehet, h azt hitted megtaláltad, aztán jön egy másik stb, stb.
Edina egy szerinte független csávóra mászott rá. az, h utána nem penderítette ki, gáz, de előtte nem tudott róla, szóval ne mossuk össze.
ha meg a páromra rámászik, és történik is vmi, akkor a páromat teszem ki, ő a foglalt az ő felelőssége. persze, h nem lennék megértő a nővel szemben sem, de a háromszög történetekben mindig a megcsaló a legnagyobb hunyó.

foxglove (törölt) 2012.04.26. 12:49:12

@dennis rodman: és azt szerinted nem vágták volna ki? vszínű nem 2-3 percig beszélgettek, csak ez került az adásba

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 12:49:51

@LoveMy: Ebben nem értünk egyet! Mindig Edina erőltette jobban a dolgot Máténál. Broki mikor nézett úgy Edinára, mint a kinti nőjére? Gyakorlatilag soha.

Móka na 2012.04.26. 12:49:54

@sawyer_15: Tehát kb. olyanok, mint mi mindannyian, amikor nem akarjuk elhitetni, hogy mi sokkal szebbek, okosabbak vagyunk, mint más.

tomfree 2012.04.26. 12:50:34

@genevieve: igen, sejthette a 10 órás repülőúton, hogy valami oka van az utaztatásának...ha meg vakszerelmesként kiment, akkor meg is érdemli szegény. Biztos szar napja van ma...:-)

foxglove (törölt) 2012.04.26. 12:51:20

@tomfree: és Edinának milyen szar napja lehet ma

Móka na 2012.04.26. 12:51:40

@mézescsók: @foxglove: @genevieve: Ohhh de vagi!!! Csináljunk egy Vian fun klub-ot. Én Piros fű-ből idéztem, kedvenc :).

ginny03 2012.04.26. 12:53:55

@Kürosz: na igen, de azt ne felejtsd el, hogy Máté azután mondta el Edinának, hogy van nője miután megtömködte...így ha tudta volna Edina, hogy mi a helyzet szerintem nem repült volna rá a csudafaszra se és nem is bonyolódott volna ennyire bele...

LoveMy 2012.04.26. 12:54:10

@Pácsó Ármándó:
Nincs igazad!
Hiába!
Azt nem vitattam, hogy kire hogy nézett Máté!

genevieve 2012.04.26. 12:54:53

@foxglove: bizony-bizony, sok embernek jót tenne egy kis olvasgatás:-)

és könyv formában, nem a neten:-)

JOKKA21 2012.04.26. 12:56:01

Nők édenben is hazugok, mint kint.

kovácspéterke 2012.04.26. 12:56:12

@dennis rodman: ja, de én azt gondolom, hogy a nő tudott mindent, és utasításba kapta, gondolom maniért, hogy nem boríthatja ki a bilit. gondolom máté megkérdezte és nem vágták be.

LoveMy 2012.04.26. 12:57:56

www.radiototal.hu/csak-szinglikent-jelentkezz-az-eden-hotel-3-ba

"Megtréfálták"
mintha ez "tréfa" egy kicsit gigadurvára sikeredett volna!

mézescsók 2012.04.26. 12:58:34

@GL-581 g: Nem látok bele a nőbe, ez zavar Edinában. Időnként nagyon jó is tud lenni, pl. azon a héten, amikor LMZ-vel volt, vagy akár az elején, amikor Krisztián párja volt egy hétig kb. Amikor Melák előadta hímsoviniszta szövegét (utána kerültek egymás mellé Nikivel), olyan szépen elküldte, hogy csak na! Máskor meg teljes homály, majdnem olyan rezzenéstelen arccal, mint Hernyós. A vékony, magas hangjáról nem tehet, a csipogás sokaknak nem tetszik, ez is befolyásolja, hogy mi a véleményük róla.
@genevieve: Ezt a sci-fit nem ismertem, nem is szeretem a műfajt. Mindenesetre délután keresek valamit tőle, szerintem akkor volt utoljára a kezemben, amikor port törölgettem. Akaratlanul is adták egy ötletet, nem is rosszat!Kösz!

genevieve 2012.04.26. 12:58:44

@Pilar Ternera: nem, természetesen nem haragszom:-)

de 20 év múlva elbeszélgetnék veled:-P

LoveMy 2012.04.26. 12:59:34

@Mrs. Jackman:
Lehet, hogy a párválasztón akarják majd "megforgatni a kést" pl. bejátszott video a Máté-ex találkozóról.

Vadkörte82 2012.04.26. 13:00:06

@Pácsó Ármándó: van ebben is igazság, de azért Máté ha annyira szerelmes lenne, mint ami lejön első ránézésre a tegnapi találkán, akkor enm engedi idáig fajulni az érzelmeket..hát az esti szürkületi kamerás jelentekről nem is beszélve...szóval remélem visszaüt ez az inkorrekt viselkedés. Edinka szószerint megvakult a szerelemtől..majd visszanyeri a látását pillanatok alatt,mint esmeralda..vagy ki a franc.

kovácspéterke 2012.04.26. 13:00:58

@LoveMy: sztem nem. én azt gondolom, h ez egy feldobott, kihagyott labda lesz megint, és petra meg a fekete csaj megy.

genevieve 2012.04.26. 13:01:07

@mézescsók: előbb irtam hogy az öljünk meg minden rohadékot:-)

de a tajtékos napokat és a köpök a sírotokra-t is olvastam:)
meg a venyige szút is:-)

sawyer_15 2012.04.26. 13:02:54

@LoveMy: A bottom line, hogy mindkettő hibás. Hogy ki a 'hibásabb', meg ki volt először a hibás, abban én már nem foglalnék állás, legfeljebb annyit, hogy nézőpont kérdése.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 13:03:28

@Mrs. Jackman:"mit kellett pontosan erőltetnie?"
Nem kellett, magától erőltette. És azt, hogy ők nem csak egy sima pár, mint a többiek, hanem közöttük kölcsönös szerelem van. Ebben lépett mindig Edina először, Máté meg belement a dologba és néha viszonozta.

LoveMy 2012.04.26. 13:03:30

@Mrs. Jackman:
Ha így lesz és együtt marad Edina és Máté, akkor viszont el fogja mondani Máté a titkosrandit Edinának amikor kettesben lesznek, muszáj lesz neki.

LoveMy 2012.04.26. 13:05:14

@Pácsó Ármándó:
nem tudom mit rugózunk ezen!
egyébként tipikus férfireakciót produkálsz! :)

genevieve 2012.04.26. 13:05:14

@Móka na: azt sajna még nem olvastam:-(

Móka na 2012.04.26. 13:06:56

@JOKKA21: Sajnos nem tudok egyetérteni!!!
Nők édenben is hazugok, mint kint.
:D

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 13:07:19

@LoveMy: Te meg tipikus nőit :-)) És ne ezen rugózzunk tovább mi ketten, hanem az á... :-)

CSÉ 2012.04.26. 13:08:20

Andor? Wtf? Mi itthon csak Holle anyónak hívjuk a nagy foga miatt.

Elnézve Máté barinőjének a kezét meg a nevetőráncait egy pillanatra azt hittem, hogy az anyja...

Amúgy Máténak nem rohad a fejére az a sapka a trópusokon???

genevieve 2012.04.26. 13:11:55

@sawyer_15: igazából nincs olyan, hogy hibás:-)

kovácspéterke 2012.04.26. 13:13:28

@Pácsó Ármándó: én úgy értettem, h azt kell erőltetni, amit a másik nem akar, itt erről nem volt szó.

Átvitel honvéd 2012.04.26. 13:21:07

@sawyer_15: kb. egyetértünk. Bár az, hogy a nénit elvitték Mexikóba, az szerintem is parasztság volt, nem Brokival, hanem a nővel szemben. Hacsak nem konkrétan olyan ajánlattal kínálták meg, hogy van itt ez a dolog, ennyit fizetünk, akar-a "epizódszereplőként" részt venni a mulatságban. Ezzel a dologgal ui. bekerült a keverőgépbe maga is, annak összes következményével - nem mellesleg pl. azzal, hogy a Viasat rendesen kaszált a szerepeltetésén...

Máté viselkedéséből így belegondolva szerintem az a tanulság, hogy az ember legalább maga tudja, hogy mit akar. (Ajánlanám mindenki figyelmébe a Szamszára c. filmet...) ...Bár fiatal még, és talán ez az első, durva falnak menése. Valójában nem azért esett szanaszét az eset után, mert félrekúrt, hanem azért, mert nincs meg az "irány", a merre-tovább. Tiszta volna a helyzet, ha tudná, hogy pl. a régi kapcsolata már kihűlt, és ejti. Vagy akkor is, ha elhatározásra jutna, hogy a régi kapcsolata marad - bár a franc tudja, hogy ezek után még életre lehelhető-e -, és Edinának kell mennie. De egyelőre hiányzik az irány. ...Már akkor tudnia kellett volna, hogy a kártyákat teríteni kell, nincs mese, amikor a nőjével beszélt, de legkésőbb, amikor visszatért a hotelbe. Az ember néha nem kerülheti el, hogy döntést hozzon, el kell dönteni, hogy jobbról- vagy balról kerüljük-e ki a betonoszlopot, mert felkenődni nem szeretünk rá. Így, hogy nemhogy most, már az elején sem tudta, hogy mi, mennyit ér neki, akkora szart csinált, amiből rettentő nehéz lesz kimásznia. Asszem az ismerősei, családtagjai sem dícsérik meg a történtek után...

Edinát sajnálom, bár láttam már ilyet, nem ért a meglepetés erejével. Olyanba esett bele, aki méltatlan volt rá, ez benne van a pakliban. A gond ott kezdődik, hogy nem fogta a jeleket, csak a vadászattal foglalkozott, azzal, hogy birtokába kerüljön a "vad", hát, megnyerte... legyen neki. Fiatal még. Idővel, amikor egyszer ráun, hogy ilyenkor milyen hülyét csinál mindig magából, majd felhagy vele.

Snoopyzit29 2012.04.26. 13:23:51

A legnagyobb tisztelettel én azért vitába szállnék ezzel. Ma már nem 18 évesen szülnek átlagosan a nők, hanem 26-32 évesen, szóval ma egy átlag 40 éves nő még simán szülhet. Lehet, hogy sok férfi 40 évesen nem néz ki annyinak, de én nem egyet ismerek, aki 30 évesen már kopasz és nem egy férfinek van 40 évesen potencia problémája (nekem nem volt még ilyen példányhoz szerencsém, de barátnőimnek igen). Szóval ne mondjuk már, hogy egy 40-es nő csak magához képest nézhet ki jól. Miért kihez mérje magát egy 20 éveshez. Természetes folyamat, hogy valaki 20 évvel idősebben 20 évvel idősebbnek néz ki. Mi van kérem szépen az élettapasztalattal? Az már smafu?! Nem akarok vitázni, félre ne értsd, csak nem szeretem ezt dumát. A mesterséges megtermékenyítésre sajnos nemcsak az 50-60 közötti nők szorulnak rá, hanem sajnos a 25-40 közöttiek is (sokszor a pasijuk miatt). Köszönöm Tisztelt Ház, hogy meghallgattak :))))

Snoopyzit29 2012.04.26. 13:25:58

Ja bocsi én mézescsók 10:41-es kommentjére válaszoltam :)

Jozeph Pelikahn 2012.04.26. 13:28:55

Ma este közlik a játékosokkal: mivel nem vették észre, hogy a csapos Krisztián apja, ezért Omar visszatér a játékba védettséggel.

Bármi megtörténhet és ilyen még nem volt...

nyílegyenes labirintus 2012.04.26. 13:32:56

@Jozeph Pelikahn:

Te is letöltötted ncore-ról? :))

(Ritkán látunk, mint köteg húszezrest!)

Nevem Earl 2012.04.26. 13:33:01

Az eddigi legjobb rész volt, kiderült, hogy Brokinak érzelmei vannak. :) Azért érdekelne, hogy ha annyira szereti a valódi nőjét, hogy tiszta idegroncs lett most a lelkiismeret-furdalástól, miért zsírozgatja Naivát? Miből gondolta, hogy nem fog kiderülni a folytatólagos kufirc?

Egyébként ha ez tényleg egy gigantikus átverés, pacsi a Viasat-nak, elég jók a színészek. :)

Banyus83 2012.04.26. 13:42:44

@Mrs. Jackman: Detto...én is megfogalmaztam, csak elment a net :-))

Egyébként meg mér napokig lehet ezen vitatkozni, de szerintem ez megint egy olyan dolog, amiben férfiak és nők sose fognak egyet érteni!!!!!

axlfsi 2012.04.26. 13:44:19

Nem az a koncepcio, hogy csak szinglik jatszhatnak a jatekban? Dzsászt eszkin...
Csakmerha igy van, akkor siman lesz itt meg pellengerre allitas, siras, rivas. ... :)

Jozeph Pelikahn 2012.04.26. 13:47:36

@nyílegyenes labirintus: ez a széria annyival gyengébb, hogy mintha másik műsor lenne (szerintem)
éppenhogycsaknézem :-)

Banyus83 2012.04.26. 13:50:26

@Jozeph Pelikahn: Szerintem is...nem is említhető egy lapon...

kovácspéterke 2012.04.26. 13:55:06

@Banyus83: hát oké, de akkor maradjunk a tényeknél, amikor szapulunk vkit.

kovácspéterke 2012.04.26. 13:55:53

@Nevem Earl: hát arra nem építhetett, hogy nem derül ki :D

vaskópé 2012.04.26. 13:56:32

Hát az azért legalább furcsa, hogy Brokika nem tudta kinőni a tanítónénit.

zcsi 2012.04.26. 13:58:22

A Broki-Brokinéhoz annyit: úgy tudom az ismerős ismerősének régi szobatársa által, hogy előbb Broki húgát akarták kivinni, akár szereplőnek is, de azt a papa nem engedte, így maradt a barinő, aki önként dugta fejét a hurokba.

Dramaturgiailag tökéletes, bár én Edinát is összehoztam volna a csajjal. Azért remélem, Pít lesz olyan aranyos, és rákérdez Edinánál nagy halkan, hogy akkor őt hogyan is érintette a barinő feltűnése. Szerintem Edina szemei akkor végre versenyre kelhetnek Melákéval :)

Banyus83 2012.04.26. 13:58:50

@Mrs. Jackman: Teljesen egyetértek veled!!! Azért is írtam, hogy detto azt gondolom, mint te...csak szerintem egy pasinak valószínűleg nem tudjuk megmagyarázni...

Snoopyzit29 2012.04.26. 13:58:52

További jó kommentelgetést. Sajnos fájó, de meló van. Az esti párválasztó nagyon várós! Csácsumicsá

LoveMy 2012.04.26. 14:08:53

@zcsi:
Érdekes! Máté hugával mi lett volna a cél?
A többi lakónak is van ám hozzátartozója!
Akkor mindenki kimegy családlátogatás címén?
Remélem Máté maga mondja el Edinának, ha még a párja akar lenni, ha még játékban akar maradni.

Müszélia 2012.04.26. 14:09:12

@Jozeph Pelikahn: ez valami törvényszerűség. a vv-nél is mindig sírtunk, hogy az előző jobb volt.
pedig mind car.

kerdesek05 2012.04.26. 14:12:43

KI AZAZ ÁDÁM akit MÁTÉ (ex)csaja emlegetett a szülein kívül?
Máté tesója?

kerdesek05 2012.04.26. 14:14:42

@LoveMy: Hiper családját is bevihetnék a műsorba...
lenne keletje a hipereskedésnek:)

Banyus83 2012.04.26. 14:15:04

@LoveMy: Hát ha maradt még benne egy kis....

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 14:17:13

@LoveMy: Legutóbb azt mondta a riportban, hogy nem mondja el neki. Bár ha elég gerinces lenne, akkor ...

LoveMy 2012.04.26. 14:20:11

@kerdesek05:
Szerintem az asszony fia!

LoveMy 2012.04.26. 14:20:50

@Pácsó Ármándó:
Már megint miben sántikálsz? :)

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 14:24:04

@LoveMy: Semmiben, csak Banyus utánoz :-))

LoveMy 2012.04.26. 14:26:14

@Pácsó Ármándó:
mindig ebéd után jön meg az étvágyad ;)

Banyus83 2012.04.26. 14:27:19

@Pácsó Ármándó: Már bocsi, de szerintem te utánzol engem... :-

A-D 2012.04.26. 14:29:53

Van valami szabályzat ami előírja h csak szinglik mehetnek?Mert ez van köztudatban..de ezek szerint csak a papíron való házasság nem oké a kapcsolat igen,mert abból gyorsabb szinglinek lenni,vagy mi?:)
Tényleg érdekelne,h ki mit tud erről.Én szívesen jelentkeznék:D

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 14:32:03

@LoveMy: Ártatlan vagyok! :-)

@Banyus83: Megbocsájtok! :-)

Engem zavar ez, hogy a fiúk is kieshetnek most. Nincs elég kavarás anélkül is a mai kiválasztásra. Már fogalmam sincs, hogy ki hová fog állni és hogy melyik fiú kit választ. erről is olyan jót el lehetne kombinálni, de most mindenkit a Máté-affér foglalkoztat.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 14:33:23

@A-D: Írhatsz a Viasatnak, ha tényleg

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 14:36:35

@Banyus83: Kicsire nem adunk!:-)
Neked mi a véleményed: Mátétól eltekintve melyik lány hová áll be és a fiúk kit választanak?

LoveMy 2012.04.26. 14:38:10

@Pácsó Ármándó:
Naná, hogy ártatlan!
Nem repedezik feletted a mennyezet?
:)

@Banyus83:
Pácsó azt hiszi, hogy neki mindent elnézünk ;)

LoveMy 2012.04.26. 14:43:04

Ha még mindig Máté...
Az extrában furcsa hogy ÉH szépségkirálynője Noémi lett!
Amikor felvonultak a lányok bikiniben és estélyi ruhában, mindig mutatták az épp fellépő lány párját:
Edinára úgy nézett Máté, mint aki meg akarja szerezni a csajt :)

Banyus83 2012.04.26. 14:44:44

@Pácsó Ármándó: Kb. fogalmam sincs... na jó, Hiper LMZ mögé áll, Petra - ha lehiszi Markymark dumáját, akkor mögé, amúgy Pít mögé, Csíra???? Ha Márk meggyőzi, akkor mögé, de el tudom képzelni Broki mögött is. Edina Broki mögé, ha nagyon borul a bili, akkor Pít és Dévid jöhet még szóba. FSZK Dévid mögé. Az NDKs úszónőből sokmindent kinézek: Pít, talán LMZ vagy Márk. Másik új (Reni?) ostoba, úgyhogy ő Pít mögé...hogy a fiúk kit választanak, azt aztán végképp nem tudom, attól függ ki áll még mögéjük :-)
Broki: ha Edina és Csíra is mögé áll, akkor lehet, hogy Csírát. Markymarnál sem tudom még eldönteni, lehet Petra is, Csíra is...Dévid FSZK-t (esetleg Edinát, ha oda áll, de még ebben sem vagyok biztos...). Pít?????? LMZ Hipert (kivéve, ha Arnold áll mögötte).

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 14:44:55

@LoveMy: (De hát mi nyomja a szívedet?)

Szerintem:
Levi - Anikó
Dévid - Noé
Pít - Csíra, Andi
Máté - Edina
Márk - Petra, Reni

Banyus83 2012.04.26. 14:47:51

@LoveMy: Azt hittem, biztos félreláttam, de ezek szerint másnak is feltűnt...Én is ezen csodálkoztam...pedig egész este játszotta a nagyhalált...

@Pácsó Ármándó: Miért állna Reni Márkhoz? A Píthez Csírát még megértem, bár az is valószínűtlen nekem...

LoveMy 2012.04.26. 14:50:23

@Banyus83:
nagyon sok a bizonytalan és még sok újabb befolyásoló tényező jön még.
De most túl sok a kavarás, ami nem baj, de sok az ütközési pont. Szerintem a sok kavarás ellenére Petra és Reni esik ki, mert gyenge játékosok.

LoveMy 2012.04.26. 14:52:06

@Banyus83:
nem tudom, hogy ezt most kire érted?

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 14:53:08

@Banyus83: Mert a két új csajnak az lett beadva, hogy Petrát és Csírát kell kiejteni és a két legújabb választ utoljára. Andi megy Kírára, Reni meg Petrára. Csíra pedig nem mer Márkhoz állni, Brokihoz-Levihez-Dévidhez meg nem akar.

Banyus83 2012.04.26. 14:54:12

@LoveMy: Aha...pont azt hiszi :-D

Én is azt érzem, hogy bizonytalan még az este kimenetele...meg aztán ki tudja, mi borul még a "soha nem látott" dolog után...

Móka na 2012.04.26. 14:55:02

@LoveMy: Nekem is feltűnt az áhitat a tekintetében, csodálkoztam is, hogy nem hozta fel senki.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 14:56:05

@LoveMy: Szerintem Reni és Kíra esik ki.

Banyus83 2012.04.26. 14:57:20

@LoveMy: Arra értettem, ahogy Broki nézett Edinára a Miss Éden alatt...

@Pácsó Ármándó: Hát, akkor pedig Renike megy...meg Csíra is...de mondom, szerintem lesznek itt még előre nem látott dolgok...Ki tudja napközben még mit eszelnek ki :-D

Dick Francis 2012.04.26. 14:57:40

Reni: -Elvisznek a szállásra, ilyen tehén szállásra.
Anikó: -AKOLBAAA VAAAN???!!!

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 14:58:03

@Móka na: Lehet, hogy már beivott akkorra :-)

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 15:00:30

@Dick Francis: Az hatalmas volt. Reni egészen megnyílt és sokat beszélt. Lehet, hogy csak lassan oldódik fel

Móka na 2012.04.26. 15:00:54

@LoveMy: @Banyus83: Valaki megírta elég jól, hogy Brokinak most nincs terve és szerintem ezt láttuk a tegnapi nap folyamán. Nem meri bevállalni, hogy valami van Edinával, mert nem tudja mi az, biztosan nem olyan mint kalapos nénivel, de valami van. Riportszobában össze-vissza beszélt, nénivel az asztalnál szintúgy, Edinával meg nem nagyon. Sajnos, szerintem nem lesz ideje kideríteni, hogy akkor most hányadán is áll saját magával, a játékkal stb. Mondjuk, én úgy gondolom, hogy a legnagyobb hülyeség most feladni a játékot, de ebbe már nem tudunk beleszólni (pl. küldjön sms-t menjen vagy maradjon Mr. Broki =))).

Móka na 2012.04.26. 15:01:53

@Pácsó Ármándó: Lásd lent a továbbiakat..Viccmaester!!! hehehe

SenkiAlfonz 2012.04.26. 15:02:12

baszki sixx, nem szokásom kommentelni, de ezt muszáj közölnöm veled: írásod egyszerűen pazar. Folyik a könnyem a röhögéstől.

LoveMy 2012.04.26. 15:02:46

@Móka na:
Pont ezen gondolkodtam, hogy tegnap este óta az extalálka kivesézése a főtéma, ami oké, de az extrában volt más is.
És pont ebben a nézésben láttam meg, amiről tudjuk, hogy a randi után volt,
hogy szerintem Edina-Máté marad egypár. Megbeszélik a dolgot, mert amilyen szerelmes Edina megérti a helyzetet, persze attól is függ, hogy Máté hogy tálalja az egészet. Sőt ettől függ elsősorban! És ez nézőpont kérdése, hogy ebben a speciális ÉH helyzetben minek nevezzük: taktika a játékban, kicsit érzelmekkel átszőve. A kinti világban igen, lehet naivitásnak nevezni!

Móka na 2012.04.26. 15:03:42

@Pácsó Ármándó: Meglestem, te szerintem valami beépített ember vagy :). Kérlek szépen mond meg a viasat-nak, hogy szerintem ezt most nagyon elkúr...k. Ha szükséges, nyílt levélben írom meg a kisregénnyi indokom :).

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 15:06:37

@LoveMy: És a kiválasztás előtt beszélik meg a dolgokat vagy a kiválasztáskor?

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 15:08:22

@Móka na: Konkrétan mit? Hogy Mátéhoz elhoztak valakit?

Móka na 2012.04.26. 15:08:29

@LoveMy: Hát nem tudom, engem ez végig érdekelt, érdekel - tegnapi adás stb. Meddig lehet bekavarni, sz. az túl sok volt. Más szempont: 25 éves emberekről van szó - Máté. 25 évesen világomról nem tudtam, néha még most sem hehee. Ő vette az egyszerű képletet - van kint egy nőm, akibe szerelmes vagyok - eljöttem játszani 25 milláért. Bent van egy csaj aki tetszik és rámkattan. Ha megcsinálom, lesz egy stabil párom, ha nem, mindenki lebuziz, plusz lehet kiesek. Következő lépés: döntök valamit, hogy mi lesz 2 hónap múlva kint a való világban, passz. Arra még van 2 hónap, hogy kigondoljam, kitaláljam, lehet lesz valami ezzel a benti csajjal vagy mással kint más.
Ebbe a szituba kavartak bele csúnyán, megrendezett körülmények között a szerkesztők. Amit lehet, de akkor ne tituláljunk egy megrendezett színjátékot sima stratégiai játéknak, hanem vállaljuk fel, hogy egy forgatókönyv, amit el kell játszani.

LoveMy 2012.04.26. 15:09:00

@Pácsó Ármándó:
látszik hogy nem tudsz különbséget tenni nézés és nézés között :)
alkesz csak néz ki a homályból, de ebben sokkal több volt.

@Móka na:
már többször úgy nyilatkozott Edináról, hogy többet érez iránta mint az elején.
azt is aláírom, hogy a bezártság okozza.
De többen is írták, hogy Máté többet érez Edina iránt, és magához sem őszinte!

Móka na 2012.04.26. 15:09:54

@Pácsó Ármándó: Nem csak ezt, úgy általában azt, hogyan lehet jól induló érdekes játék szerű műsorból - lásd első rész, ka...csinálni.

Banyus83 2012.04.26. 15:11:52

@LoveMy: Legyen igazad...vagy inkább ne??? Lehet az lenne a legjobb, ha lezárnák ezt az Edina_Máté korszakot...és valamelyik hazamenne (nem Edina)...

@Pácsó Ármándó: Jó kérdés...de azért sanszos, hogy velük lesz kapcsolatos a "soha nem volt még ilyen", nem?

pilar ternera 2012.04.26. 15:13:38

@genevieve: ilyen fiatalnak gondolsz? :))

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 15:15:41

@LoveMy: (Most egész nap fújni akarsz rám mint egy kismacska akit visszafelé simogattak?)

@Móka na: Ez már ilyen lett, ez egy kisérlet volt, de lesz 3. évad is. Minden ötlet jól jön! :-)

Banyus83 2012.04.26. 15:17:02

@LoveMy: Én úgy gondolom, hogy lehet, hogy Máté is elkezdett többet érezni Edina iránt, de ezzel, hogy idehozták neki a valóságot, rájött, hogy ez így nem mehet, és jelenleg utolérte a múlt és a kinti nő felé húz...szerintem

Móka na 2012.04.26. 15:18:51

@Pácsó Ármándó: =)), vicces vagy!!! remélem a sok kommentelés közben azért jegyzetelsz :)!!

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 15:22:19

@Banyus83: Lehet, hogy Edina elküldi Brokit, de cserébe az egyik kieső lány bent marad és Máté mondja meg melyik. Edinának és a csajnak a szingli szobába kell költöznie

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.26. 15:23:40

@jadebulgari: harmincas. Ilyen típus. Nem több 35-nél szerintem. Meg lett már fácsén a csaj vagy másol?

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 15:25:50

@Móka na: Be is b@szna! Néha úgy meglendül az egész, hogy nem győzöm követni. Meg ezekkel a nőkkel is foglalkoznom kell, mert szép nagy érzékeny lelkiviláguk van. Persze én szívesen segítek :-DD

kovácspéterke 2012.04.26. 15:26:01

tudom, h már többen kérdezték, de hol nézitek meg a videókat, mert nekem a viasat oldalán akad az extra. köszi!

Banyus83 2012.04.26. 15:30:31

@Pácsó Ármándó: Lehet, de ahhoz, hogy Edina elküldje Mátét, minimum tudnia kell a tegnap történtekről...Asszem lesz itt ma még mindenféle cifraság...

Banyus83 2012.04.26. 15:33:05

@Pácsó Ármándó: Jaaajjjj...mindjárt rád szakad a plafon tényleg :-) Te szegény...

@Mrs. Jackman: Én le szoktam tölteni torrent-oldalról...

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.26. 15:36:53

Valószínűleg Ednia esik ki.
Most jöttem rá. Brokesz hazaküldi a lelkiismeretfurdalása miatt, és a másik fekete csaj marad helyette.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 15:37:08

@Banyus83: Persze, hogy tudnia. A kiválasztáson HÉ azt mondja majd: Máté, te tegnap elmentél egy randevúra, de azt nem Edinával töltötted. Van valami mondanivalód ezzel kapcsolatban?

LoveMy 2012.04.26. 15:40:01

@Pácsó Ármándó:
na szép...még majd én leszek lecseszve, nem?
Sokkal tartozol ám, úgy, hogy inkább szépen beszélj velem!
;)

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 15:40:06

@RAMBO: És akkor a klasszikus kérdés: miért kell a fiúknak is becsomagolniuk?

@Banyus83: Nem kéne, mert fölöttem van a padlásszoba ahol nézni szoktam a műsort :-)

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2012.04.26. 15:42:06

@Pácsó Ármándó: mert lejárt a hotel bérleti szerződése, és átköltöznek egy sátortáborba.

Sziporka 2012.04.26. 15:42:33

Szerintem Márk nem fogja kivágni Csírát,mert összességében többször elmondta, hogy vele érzi magát jobban, meg erős pár, annak ellenére,hogy idegesíti..meg este elmondta neki, hogy felmerült benne,hogy lecseréli, szóval végülis "színt vallott", és szerintem jobban kötődik hozzá mint Petrához.
Remélem.

Sziporka 2012.04.26. 15:43:23

@RAMBO: vaaaagy Csíra marad helyette:)

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 15:43:31

@LoveMy: Ez meg olyan Anikós volt :-)

Móka na 2012.04.26. 15:43:51

@Pácsó Ármándó: a spoilereket az email címemre kérem! köszi!!!

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 15:46:04

@RAMBO: Ha csak az nem!

@Sziporka: De Csíra ezek után már nem fog bízni benne annyira, hogy mögé merjen állni, kivéve, ha Petra előbb választ, mint Kíra és nem áll Márk mögé

LoveMy 2012.04.26. 15:46:36

@Banyus83:
ez így igaz, eléggé tévedett, amikor azt hitte, hogy ez az idilli állapot örökké fog tartani!

@Pácsó Ármándó:
"kell foglalkoznom"
:D

@RAMBO:
ez tuti nem így lesz!

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 15:48:06

@Móka na: Nincs kivétel, csak a szerződött médiumoknak jár előre az anyag! :-)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.26. 15:48:07

@LoveMy: nem hiszem, halálba idegesíti a nő szerintem a nyávogással, dugásra használja.

LoveMy 2012.04.26. 15:48:08

@Pácsó Ármándó:
de neked tetszik a Hiéna stílusa, nem?

jóképűkirály 2012.04.26. 15:48:49

Ha valaki tud face vagy iwiw adatlapot linkelni Máté asszonyáról azt megköszönném.addig is szép napot ,Visca el Barca.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 15:54:32

@LoveMy: Nem, a stílusa hányinger. Az tetszik hogy kelti a feszkót.

Banyus83 2012.04.26. 15:55:13

@Pácsó Ármándó: Annyi baj legyen...majd jössz hozzám, vagy LoveMy-hoz nézni :-)

@LoveMy: Hát ja, de mivel pasiból van, szerintem azt hitte...van az a fajta, aki komolyan hisz ilyenekben :-D

Banyus83 2012.04.26. 15:59:29

ÉH FB oldala azt mondja "Mindenkinek össze kell pakolnia a bőröndjét a párválasztó ceremóniáig. Andi védett és ketten távozni fognak."...Akkor csak 2lány megy, nem? Mivel annyival vannak többen...a 2 nem 3 :-D

Átvitel honvéd 2012.04.26. 15:59:37

@RAMBO: nekem is az jutott eszembe, hogy Broki, ha döntésre jut, úgy tud a legegyszerűbben kilépni ebből a helyzetből, ha hazavágja Brokinét, és helyette beújít valakit. Mondjuk én Csírára tippeltem, az alapján, ahogy tegnap este feldobta neki a kissrác keverését. De nagy jelentősége nincs, mert épp kettővel vannak pluszban. Azzal viszont, hogy az előzetesben belengették, hogy ma megint belenyúlnak a dolgokba, ill. hogy a fickókat is becsomagoltatták (ami arra enged következtetni, hogy egy srác repül), már nem mernék tippelni a kimenetelre.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.26. 16:00:21

@Nevem Earl: nem lehet átverés, Máté őszintén megrogyott, a csaj meg azért hebegett, mert kapott instrukciókat szerintem, hogy miket kérdezzen és tuti megmutatták neki mi megy benn, legalábbis ÉN, ha megtudtam egy pasimról hogy nem erre az arra és rájöttem dolgokra, ugyanígy csináltam, sarokba szorítós nem ömlengős keresztkérdésekkel, ebben minden pasi belebukik:)))

LoveMy 2012.04.26. 16:00:34

@Pácsó Ármándó:
akkor már hegyezheted is a tolladat ;)

LoveMy 2012.04.26. 16:01:47

@Banyus83:
Hogy Pácsót idézzem:
"de akkor miért kellett mindenkinek összepakolnia???" + hajtépés
:D

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 16:03:16

@Banyus83: Ne áruljuk el, hogy az üveggömbödből jönnek a spoilerek! :-)
(MyLove most durcizik és várja a virágcsokrát amin meghatódhat és nagylelkűen megbocsájthat. Nagyon Nő! :-)

Átvitel honvéd 2012.04.26. 16:03:46

@Átvitel honvéd: csak most jut eszembe, hogy a szerkik milyen rendesek, hogy ezen a héten hozták be Brokiné 1-et. Így is rendesen megzakkant a srác, de ha minderre a múlt héten kerül sor, akkor most asszem nem arról beszélgetnénk, hogy Broki vajon hogyan fogja hazavágni Brokiné 2-t.

mézescsók 2012.04.26. 16:07:49

@genevieve: Ma legyen a vérengzés vagy átütemezzük? Délután nem érek rá, mert Boris Viant fogom megkeresni a könyvespolcon és halál komolyan gondolom! Vagy 10 éve csak takarításkor volt a kezemben, pedig élveztem a stílusát.

@Snoopyzit29: A felvetés tőlem származik, de nem reagálok rá hosszasan, mert elhatároztam, hogy korhatáros témában többet meg sem nyikkanok. Csak egy dolgot: általánosítottunk. Mindenkinek vannak ismerősei, akik nem olyanok, mint a korosztályuk úgy általában. De azért szép csendesen és figyelmesen nézz körül az utcán vagy elmélkedj el kicsit az ismerőseidről, barátaidról és utána döntsd el, hogy melyik nemmel csellózott ki jobban a természet.
És még valami: én nagyon szeretem és tisztelem a 40 éves és afölötti nőket!

@Móka na: Nem erre a kommentedre, hanem egyik előzőre: alakítsunk Boris Vian fan-clubot! Álmomban gondoltam volna, hogy ezen a fórumon, ebben a témában egyszer Vian szóba kerül! A Piros fű jó, a kivett idézet nagyon a helyén volt!
Arról, amit Mátéval kapcsolatban levezettél: respect. Ilyen pofonegyszerű ez, mi meg itt bonyolítjuk a dolgokat!
Egyébként szerintem ezen a vonalon este a ceremónián nem történik semmi különös. Érdekesebb fejleményekre lehet számítani ott, hogy hova áll a két új nő, hogyan választ Márk és Dávid, kiesik-e Kíra vagy Petra.
@Pácsó Ármándó: A nőknek pont akkora szép, nagy, érzékeny lelkiviláguk van, mint a férfiaknak.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 16:09:02

@LoveMy: Az mindig hegyes! :-)
Lehet, hogy kiviszik őket a Mex. dzsungelbe bőröndöstül és a visszaérkezés sorrendjében maradhatnak bent :-)

mézescsók 2012.04.26. 16:09:08

@mézescsók: Mókának: álmomban SEM gondoltam volna...

jóképűkirály 2012.04.26. 16:09:11

@Móka na: ráhesselnék.nagyon nőiesnek tűnt , beszédje alapján intelligensnek,határozottnak, korrektnek ,iszonyat szexi.áááááááá felüdülés volt a sok agyhalott után.Egy két ilyet is beválogathattak volna.

Banyus83 2012.04.26. 16:09:22

@LoveMy: Hát azt én sem tudom, de ketten nem távozhatnak úgy, hogy fiú is megy, nem??? hacsak nem 2 lány is összeköltözhet :-) vagy lehet az lesz a csavar, hogy senki sem választhatja a mostani párját, így aztán ugye mindenkinek költözködnie kell, lehet ezért kell összepakolni...

@Pácsó Ármándó: Dehogy áruljuk!!! És viszel neki???

mézescsók 2012.04.26. 16:12:01

@Átvitel honvéd: Vagy minden pasinak párt kell cserélnie és költöznie. Ha kimegy egy srác is, akkor tulajdonképpen hányan is maradnak?

LoveMy 2012.04.26. 16:13:58

@Pácsó Ármándó:
És aki túléli az hazamehet! :)

@Banyus83:
ez is lehet egy verzió :)

Móka na 2012.04.26. 16:17:02

@mézescsók: Hátttt, azért vagyunk egy páran, akik szerintem a tavaly az első évad miatt regisztráltunk blog.hu-ra. Kiderült, hogy sokan olvasnak, sok privát levelezés stb. alakult ki. Néha érdemes sasolni :).

BiP 2012.04.26. 16:17:12

Ha minden jól megy, ez lesz az első párválasztó, ahol tényleg jól megkavarják (a játékosok) a szálakat. Most nagyon variálnak, első szezonra emlékeztetően, remélem nem az lesz, mint az elején, hogy ment a nagy arcoskodás, aztán mindenki sunnyugva beáll a régi párjához, aztán félve várta, hogy mi lesz.

Brokiné: szerintem csak azért küldték be, hogy feszültséget keltsenek a Edina és Máté között, túl bebetonozott pár. Egyszer voltak veszélyben, amikor ÚjNiki jött, de akkor pont párcsere volt, és Máté ideiglenes párja, Niki repült.
Muszáj volt a szerkiknek belenyúlni, mert Edinka annyira vakon szerelmes, hogy már lépni kellett. Egyszer dugás előtt a paplan alatt valami olyasmit mondott Méténak, hogy jó, ha nem látszik a kamerában, az ő helyzetében. Tehát Edina tisztában van vele (azon túl, hogy már megtudta, de fel is fogta), hogy Máténak csaja van kint, de örül, hogy idebent mégis az övé.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 16:18:09

@mézescsók: Az, de ki van ránk tekintettel, teszem fel a költői kérdést? :-)

@Banyus83: Ez a szobacsere nem rossz ötlet! Anikó ki fog akadni!
(Hát persze, jobb a békesség. Meg amúgy is, olyan gyönyörűen csillog a szeme ha morcos egy kicsit :-)

Banyus83 2012.04.26. 16:28:47

@Pácsó Ármándó: Hát ha úgy gondolod, akkor igen :-))

raspberrypie 2012.04.26. 16:29:30

a borsonline.hu-ról: " A hazaérkezésünk után Edinával is megbeszéltük a kapcsolatunkat, tőle nem állt távol, hogy folytassuk, de nekem ellenemre volt a dolog. Kedvelem, de én inkább csak taktikából voltam vele."

akkor vagy nem vetítették le nekik mégsem, vagy naiva tényleg ilyen... naiv (maradjunk ennyiben), vagy hazudik a borsonline :D

rambo1 2012.04.26. 16:30:19

Grat sixx, ez fasza lett nagyon:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 16:30:36

A nő korának a megállapításához az egyik legjobb taktika, h megnézed a kezét, mondta anno nagyanyám. És nekem eddig majdnem mindig bejött!

És azért sem fogom visszaolvasni a kommenteket!

Móka na 2012.04.26. 16:43:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Szerintem ügyes vagy, én is oda saccoltam :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 16:44:45

@Móka na: de csak azért, mert te is oda:D

Nem csúnya az a nő, szerintem. Csak mert itt volt róla szó. Látom, megjelent Pelikán is:D

Snoopyzit29 2012.04.26. 16:49:53

Visszatértem! Na jó dolgozni is kell néha. Szóval, ha már kívánságkosár van és Tibi bácsi is eldobta a pontos labdát, akkor én ezeket a párokat látnám szívesen:
Broki - Csíra (Edina balra el...)
Papucsállatka - NDK-s úszólány (Hiper go home...)
Dévid - Edina (csak a botrány miatt maradjon - hi-hi!)
Pít - Naomi (itt is garantált a feszültség)
ja és Márk - Petra (mivel Csíra és Petra is bent marad tuti jó kis kavarás lehet még később)
ja és újlányreni out.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 16:52:56

@Móka na: lehet, h lesz még, ne sírj:D

@Snoopyzit29: számomra még mindig repüljön Noémi, Edina:D

Tudom, gonosz vagyok, de szenvedjen még egy kicsit:P Máté is menjen, lehetőleg egymás melletti ülőhelyük legyen a repülőn:P

Snoopyzit29 2012.04.26. 16:58:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Noémi olyan szeszélyes, mint az időjárás, bár tény, hogy kicsit fekete özvegy, valahogy kihalnak mellőle a párok :)
Aki nekem nagy csalódás az Éden "értelmiségi" Pít. Egy 20 éves corvinusos lánynak azzal jönni, hogy nincs diplomája, hát elég gáz. Szerintem mire 34 lesz neki is lesz 3. Pít azzal szokott vádaskodni, hogy nem azt a taktikát követi Noémi, amit megbeszéltek és össze vissza beszél. Most ő is ezt teszi Petrával. Nagyon szimpi volt, ahogy Krisztiánnal szemben megvédte Petrát, de most kifordult magából egy NDK-s úszólány miatt vagy nem tudom. A másik, hogy észrevettétek Dévidnek, hogy kinyílt a csipája?

sirarcheer 2012.04.26. 16:58:37

Első évadban hogy volt, mikor kezdtek fogyatkozni a párok?
(Mert most mindenki pakol.)
Mert ha most hazamegy egy pár az nem korai?
Még elvileg két hét van ha jól számoltam.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 17:01:28

@Snoopyzit29: Petrából nem nézem ki azért a 3 diplomát! Amúgy azt tudjuk, h Pítnek 3 van???? Mi?

Dévidnek muszáj magával valamit kezdeni!

@sirarcheer: nem ilyenkor volt, de biztosan megoldható így is, hisz ez az ÉH:D

Snoopyzit29 2012.04.26. 17:02:03

@sirarcheer: nem néztem az első évadot, szóval passzolom ezt a kérdést, de szerintem még több van, mint 2 hét. Még csak a múlt héten mondták azt, hogy a felénél vannak, nem???

Snoopyzit29 2012.04.26. 17:04:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Én simán kinézem Petrából a diplomát. Nem hülye csaj Ő egyáltalán csak Pítnek van 14 év élettapasztalat előnye. Pítnek nem tudom hány diplomája van, azért gondolom, hogy 2-nél több, mert valamelyik nap azt mondta Petrának, hogy gondolkozzon el az Ő és Pít diplomáinak számán. Gondolom 2 diplomára nem vágna fel vagy nem tudom. Érdekes, hogy Krisztiánnak sosem mondott ilyeneket, pedig aztán neki 1 sincs, csak apuci autószerelő műhelyére verte magát (már bocsánat!)

LoveMy 2012.04.26. 17:07:54

@sirarcheer:
Május 24-én lesz az utolsó adás!

sirarcheer 2012.04.26. 17:09:32

@LoveMy: Thx.
Akkor csak nem küldenek el párokat.
Én arra tippelek hogy bemegy HÉ játékosnak. :)
Még olyan sem volt az ÉH-ban.

LoveMy 2012.04.26. 17:11:40

@sirarcheer:
HÉ dzsungellakó volt már, saját bőröndökkel :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 17:15:47

@Snoopyzit29: én nem a diplomát nem nézem ki belőle, hanem a 3at, bár amilyen málészájú...:)

Snoopyzit29 2012.04.26. 17:16:20

Az jutott eszembe, hogy a múltkor, amikor Krisztián nem köszönhetett el - Pít döntése miatt - a párválasztó után a Nikitől, akkor bevágták James Blunt Goodbye my lover című számát. Hát azt inkább most kellett volna a Brokinénak bejátszani: " Goodbye my lover, goodbye my friend"...

mézescsók 2012.04.26. 17:21:03

@Móka na: Majd sasolok. Privi levél ment.
@Pácsó Ármándó: Hmmmmm...

Banyus83 2012.04.26. 17:37:23

@picasso.anyja: Hát lehet , hogy tényleg ő...akkor viszont nem is tippeltünk rosszul, kb. 40 lehet...

Snoopyzit29 2012.04.26. 17:40:37

@Banyus83: szerencsétlen nő én sajnálom, de tényleg. Ha nem tudta mi vár rá kint (és megvezették), akkor azért, ha meg tudta és úgy bevállalta, akkor meg hülye és azért.

Miliana 2012.04.26. 17:41:05

@picasso.anyja: aha, tényleg ő lehet. gondolom a cover kép ott készült mehikóban... kár, hogy nincs valami közelebbi támpont, csak hogy 95ben végzett egyetemet, és akkor igen, legalább 40 már... (hacsak nem főiskolai karon, 3 éves szakot)

almafa5555 2012.04.26. 17:43:13

@picasso.anyja: írta neki valaki:
Freud Andrásné Erről az jutott eszembe, hogy mindig Mexikóba vágytál....

jóképűkirály 2012.04.26. 17:45:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: és nem ismerőse a Máté? lehet ,hogy MÁR nem ismerőse:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 17:49:24

@jóképűkirály: szerintem, a műsor előtt mindenkit levettek:) Lesz majd rajongói oldal:P

Banyus83 2012.04.26. 17:51:15

@LoveMy: Hát, ha oda vágyott, megkapta...

cézé 2012.04.26. 17:51:53

Jó volt a tegnapi adás. Nőkén mondom, hogy a Broki csaja (anyukája) nem harmincas, hanem több, mert ránézésre egy igényes nő, és az nem hagyja így lerongyolódni az arcát ilyen hamar. Túl van a negyvenen simán.
Mátéval szerintem nem cseszett ki a viasat. Végül is amikor először megdugta naivát, akkor gondolhatott rá, hogy ez ki fog derülni, hát így egy kicsit hamarabb.
Edina kissé butus volt, amikor azon jelenet után, amikor szex után mondta neki broki, hogy kint van barátnőm, nem zavarta el a picsába, de én megértem, egy szerelmes fiatal lány nem gondolkodik normális ésszel.
Mindenesetre szerintem lesz a tegnapinak folytatása, talán a mai párválasztón.

jóképűkirály 2012.04.26. 17:51:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Farkas Zita, még a neves szexi.Imádom ezt a nőt:)

Snoopyzit29 2012.04.26. 17:54:37

Tetszik a Zita név (én is az vagyok) Hi-hi :)

kerdesek05 2012.04.26. 17:57:13

szeretném látni amikor a többieknek is behozzák valamelyik családtagját, haverját aki valami elképesztő pletykával fogja kihúzni a havert..

kerdesek05 2012.04.26. 17:58:48

@LoveMy: jó csaj, csessze meg, máté elbafta, de legalább párunknak még van esélyes-DDD

LoveMy 2012.04.26. 18:00:15

@kerdesek05:
már akkor elcseszte, amikor bement ÉH-be, úgy hogy volt párja.

zugolvasó balatoni 2012.04.26. 18:02:19

Lehet, h csak amiatt kell összepakolni mindenkinek, mert ugye párválasztó lesz és nem tudhatja senki -védett révén-, h ki kivel marad és melyik szobába kerül. Ilyen egyszerű....

Vadkörte82 2012.04.26. 18:04:10

@Banyus83: na újra itt látom termeltétek a kommenteket rendesen..

Banyus83 2012.04.26. 18:07:46

@LoveMy: Na igen...

@Vadkörte82: Szorgoskodtunk :-))

Én megyek, mert mindjárt kész a vacsi és jön haza a párom. Este még lehet jövök, vagy holnap....Pussz

Vadkörte82 2012.04.26. 18:09:05

@Banyus83: akkor váltalak egy kicsit!! azért este gyere ma izgalmas lesz!

almafa5555 2012.04.26. 18:15:22

A tegnapi Brokis találkozó nekem is mű volt egy kicsit. Tényleg olyan volt, mint amikor az embert előkapja az anyja, mert rosszat csinált/hazudott stb.

almafa5555 2012.04.26. 18:15:56

meg az a kihallgatás, Broki remegése..jujjjjj

almafa5555 2012.04.26. 18:16:25

szerintem nem lesz folytatása a dolognak, mert a levélben az állt "mi nem köpünk be"

almafa5555 2012.04.26. 18:17:23

Amikor Broki kibökte, hogy van barátnője, gondolom akkor találta ki a viasat, hogy milyen jó lenne megszívatni a gerlepárt

E-leonora 2012.04.26. 18:44:29

Ez a Zita kortalan. Edinka soha nem lesz ilyen kifinomult. Mire olyan idős lesz, addigra minimum 120 kilós lestrapált háziasszony lesz.
Egyébként nem kell annyira sajnálkozni rajta. 23 éves létére 3 hete a kamerák előtt szexel. Ha akkora lenne a szerelem, (vagy az esze), akkor kibírta volna szex nélkül. Azt hitte, széttett lábakkal ellavíroz a döntőbe.
Neki is van rendesen szégyellni valója.

TapOut 2012.04.26. 18:52:14

Nem tudom mi lesz ma este, de nagyon remélem, hogy Kíra marad! Nekem ő a kedvencem és tényleg megsajnáltam tegnap. Most másodszor szembesül azzal, hogy ki akarják rakni, ráadásul a kedves párja (akinek ő mentette meg a seggét) is nyakig benne van ebben. Márk 2 nap alatt váltott majdnem szerelmesből picsogó lázadóvá, elég döbbenet. Pedig úgy látom, Kírából most tört elő a gondoskodó énje, csak jót akart a kontaktlencsével (ki az a barom, aki napokig bent hagyja????), csak hát van hozzá egy stílusa, hát istenem. Márk és közvetve Dávid is Kírának köszönhetik a bentmaradásukat, és most szorgalmasan dolgoznak a kiesésén. Plusz Kíra teljesen fair volt Dáviddal, mert figyelmeztette, hogy be ne álljon mögé. Dávid egyébként még csak 1 hete került be, de már kiskirályként szervezkedik és elvárná, hogy az újak térdre boruljanak elötte és a lábát (?) csókolják, mert ő segít őket benttartani. Noémi a bosszúszomjas fekete özvegy méltó párja ebben.
Pít viselkedése egyre minősíthetetlenebb. Már Kíra visszatértekor hányinger volt az ugráló, vigyorgó műshow, pedig ő is vastagon benne volt Kíra kiesésében Muzsikussal és Krisztiánnal együtt, és most újra kirakná, pedig, hogy "imádja".
A saját párjával is gusztustalanul viselkedik, rámászik egy új csajra, aztán még ő van megsértődve, ha Petra nem tapsikol ehhez. Remélem az új csajoknak felettébb "szimpatikus" lesz, aahogy Pít a saját párja kiesésén dolgozik és eszerint is fognak hozzáállni. Pítnek nincs megfelelő lány a hotelben? Semmi baj, jövő héten viszlát Pít!
Máté nagyon régóta először volt szimpatikus tegnap, tetszett, hogy végre érzelmeket látok rajta és az is, hogy Kírát figyelmeztette. Ha pedig a mai párválasztón valahogy megmenti Kírát, kap még egy jópontot! Viszont nem hiszem, hogy Tüncikét (by mocskosmacska) kiejtené, tekintve, hogy egy fenti cikkben elmondta, hogy Edinának nem lett volna ellenére a folytatás. Folytatás egy olyan pasival, aki kihasználta, plusz még a játékból is kiejtette?
Habár jobban belegondolva, Edinától még ez is kitelik...

kovácspéterke 2012.04.26. 18:55:08

@TapOut: hogy mentette meg kira márkot? védettsége volt.

foxglove (törölt) 2012.04.26. 19:00:01

@E-leonora: kifinomult?:D erre a jelzőre elképzelni sem tudom, mivel szolgált rá... a kortalanra inkább nem is térek ki:)

TapOut 2012.04.26. 19:02:51

@Mrs. Jackman: Hogyhogy hogy? Kíra a védettség átadása után is biztos pár volt Márknak. Plusz asszisztált az ikrek játékához, ahogy rájött a titkukra.

Átvitel honvéd 2012.04.26. 19:08:28

@mézescsók: arra eddig is volt mindig esély, hogy borulnak a formák és "mindenkinek" (vagy elég sok arcnak) költöznie kell, szóval emiatt nem hinném, hogy becsomagoltattak volna velük. (...Meg egyébként is, párválasztó után, esti IHB parti előtt rengeteg idejük van... ideje csak annak van kevés, aki távozik). Valóban, ha Broki- vagy egy másik arc megy, akkor nem tiszta, hogy mi lesz a létszámmal... és igazából tippelni sem tudnék, hogy a szerkik hogyan vágnák ki magukat ebből a helyzetből. De ha tényleg lesz valami eszement húzás, akkor asszem ezt is hamarosan megtudjuk.

LoveMy 2012.04.26. 19:13:51

@E-leonora:
nem tudom te melyik adót nézed?
A jelzőid és jövőbeni képzelgéseid futurisztikusak!

Átvitel honvéd 2012.04.26. 19:16:01

@TapOut: igazából már a múlt heti párválasztónál mondtam, asszem, hogy a kisgyerek húzása első közelítésben is több, mint életveszélyes, hosszú távon pedig Csíra valószínűleg jól teszi, ha elgondolkozik a srác megtartása felett, mert ha ez így megy, akkor az ő bentmaradását is veszélyeztetni fogja.

Ha a Broki-ügy miatt nem volna bizonytalan a helyzet, illetve a kisgyerek nem volna labilisabb még annál is, amit kinéztem belőle, akkor ma azt mondanám, hogy Csíra már első körben is kizárólag azért érezheti veszélyben a seggét, amit a kisgyerek múlt héten húzott. Mert ugye ha nem Komár megy, hanem Broki- vagy LMZ, akkor először is a konkurrens bagázsból megy valaki, nem a barátiból, a konkurrens bagázs megfelelő, pár nélkül maradt nője ma simán szarban van, de kit érdekel, másrészt Naomi ma szövetséges, és nem olyasvalaki, aki bosszúja céljaként épp Csírát szemelte ki.

kovácspéterke 2012.04.26. 19:27:41

@TapOut: az első felében igazad van, segített nekik, de mivel utána védettséget kapott, már mindegy volt.

TapOut 2012.04.26. 19:32:37

@Mrs. Jackman: azért nem volt mindegy, mert Kíra biztos támogatása nélkül Márk nem adta volna Dávidnak a védettséget, így jelenleg egy szövetségessel és lekötelezettel szegényebb lenne.

Snoopyzit29 2012.04.26. 19:43:29

@TapOut: jól beszélsz ember! A mondanivalód 95%-val egyetértek, de azzal nagyon! Hajrá Kíra! Pít nekem is csalódás, Márk és Dávid szintén :( Mi lett a nagy Pít-Petra-Kíra-Márk szövetséggel?

kerdesek05 2012.04.26. 19:55:47

@Snoopyzit29: remélem semmi nem lesz és kihullanak még a vége előtt..
a 25 millán meg Broki-Naíva-Melák-Műanyag osztozik:))

Snoopyzit29 2012.04.26. 19:59:56

@kerdesek05: Luke! Állj át a sötét oldalra! Nem lehet apám! :)

kovácspéterke 2012.04.26. 19:59:58

@TapOut: jó, de akkor ott már dávidról van szó. egyébként én sem szeretném, ha kiesne. egy picit idomiulnia kellene, és nem agát adni :)

baileys 2012.04.26. 20:57:42

Na jó, most visszanéztem a tegnapot, és egyszerűen nem értem, mire volt jó ez az egész. Oké, Brokiék erős pár, és kezdtek unalomba fulladni, meg kellett bontani a nagy harmóniát... na de így??? Ez annyira gáz, hogy beletiportak Broki "kinti" életébe, meg a barátnő életébe is :( Na nem azt mondom, hogy Broki maga a megtestesült ártatlanság, mert ugye baromira nem tiltakozott, amikor Edina rámászott, úgy, hogy közben úgy tűnik, igencsak szerelmes a barátnőjébe, de azért tudnék mondani olyat, aki sokkal gátlástalanabbul játszik, mint ő. Példának okáért Hiper. Akkor most hozzá is beküldenek majd valakit, hogy ezzel gyengítsék?

Silene 2012.04.26. 21:17:00

@TapOut: roviden es tomoren: szinte ugyanigy gondolom en is! :) Hajra Kira!

kerdesek05 2012.04.26. 21:21:52

remélem Hipernek is behoznak valamit az életéből ami vállalhatatlan

kerdesek05 2012.04.26. 21:43:40

Matcsi ma nehezen kelt fel Edina mellett..
szegény Matcsi:)

Kivétel 2012.04.26. 21:55:17

@beacska: nekem is úgy tünt, több szenvedély lehet benne, mint a kedveshelyesfiatal, de unalmaska Edinában... nem a ráncok számítanak....

kerdesek05 2012.04.26. 22:01:41

@Kivétel: a ráncos, szarkalábas nők tudnak már valamit...:)

kerdesek05 2012.04.26. 22:16:11

PÍT egyszerre kitolt két csajjal, és ismeri Matcsi titkát, hááááát

kerdesek05 2012.04.26. 22:19:07

Edinán milyen ruha volt a párválasztón? nagyon jóóóó:)

kerdesek05 2012.04.26. 22:23:30

PÍT megtalálta a zsák foltját

CSÉ 2012.04.26. 22:39:29

Te jó ég!

Csak most esett le, milyen kis viccesek a szerkesztők, hogy Anikól lovaglós szexjelenetéhez a Kánkán zenéjét választották:"...sánta kutya hátán lovagol a sátán..."

Ez nagyon kész. :-D

Klajcsika 2012.04.27. 08:43:37

Máté egy utolsó hazug szarházi!!!!!!

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.04.28. 20:16:41

Barbi babaház, ez mire jó????
süti beállítások módosítása