Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x31

2012. április 26. 06:40 - sixx

Tegnap volt Pandora, ma meg lesz dráma, kalapos nő, sírós brókerlegény és bután néző hogyvoltíró. Pinokkina bazmeg, mit adtak mán megint rád? Olyan, mintha egy részeg hippiről leszedték volna a gatyát, a korcához meg hozzávarrtak volna egy húzott anyagból készült felsőrészt a miheztartás végett. A színe világos fosbarna, de legalább a csöcsök egyformák, ezt elismerem. Hihetetlen, de elspoilereztetik vele azt, amit ma reggelre egy blog is megírt: Brokit meglátogatja a nője. Nem Naiva, az igazi, akit itthon hagyott a műsor kedvéért. Dráma lesz, igazi, teszi hozzá síri hangon T69.2, hiszünk neki.

Andor szarul ébred a fejében egy buszmegálló zsiborog és mókusok törnek mogyorót az agyán, pedig csak három vodkanarancsot zúzott le. Jó, ha két deci vodka volt benne, akkor menten érthető a másnap. A kamerába a pia mellett a stresszt és a védettséget emlegeti okként, ez az első alkalom, hogy valaki negatívumként éli meg, hogy tuti nem basszák ki a hotelből 24 órán belül. Mindenki összeszedi magát tehetségéhez képest, Hiper műszempilla nélkül szarni sem tud reggel, az kurvaisten. Csíra elmagyarázza a tegnapi smárt: húzni kell szexuálisan is Félikert, aki a nappaliba menekül, de ott sem bújhat el Csíra kontaktlencse mániájától. Kivetted tegnap? Nem. Faszkalap vagy, rohadjon a szemedbe. Ne pampogjál már, mondja Féliker kissé ideges hangon, ha én azt akarom, hogy a fél szemem kirohadjon a fejembűl, akkor azt akarom. Neszójjábe.

Andor és Reni röhögőgörcsöt kap, amikor belopóznak Dávid és Naomi rezidenciájára, rájuk akartak ugrani a sötétben ugyanis. A hotelben uralkodó ágyviszonyok ismeretében ez nem tűnik valami bölcs húzásnak, de nem jön össze szerencsére, mert Dávid úgy alszik, mint egy macska, és felriad. A terv a tegnapi, mindenki tartsa be, amit megbeszéltünk, nem kell jópofizni hirtelen, nehogy észrevegyen valamit Csíra. Dávid azt várta, Reni elkezd hullámozni a hír hallatán, de a csaj pont olyan egykedvűen viselkedik, mint tegnap vagy tegnapelőtt. A terv, ha valaki nem lenne képben: ÚjPéter mögé áll Reni, Dávidhoz Petra meg Naomi, Félikerhez meg Andor, a védett. Csíra automatikusan kiesik, Dávid meg Naomit választja, így Csíra mellett Petra távozik. Azt, hogy Petra miért állna be Dávid mögé, nem tudom, ennyire nem lehet ostoba, bár az Éden hotelben minden előfordulhat. Andor a kamerába aszongya, ez a terv fos, és majd ő tud jobbat. Ajaj.

Csíra megy Petrával beszélgetni, de előtte még ÚjPétert ekézi, flegma köcsög lettél mióta a két újnő itt van bent. Petra feltámad, igen, igen, gyökér vagy, bazdmeg. ÚjPéter nincs képben a saját döntését illetően, és eleve, nincs is bent olyan nő, akivel együtt akarná tolni az ipart. Juan hoz levelet Csírának, irány a nappali. Meglepetés: Naiva és Broki, mint az Éden legrégebbi párja mehet randizni, fürdőruhát vinni kötelező. Naiva sikoltozik, Broki vigyorog (most még), Csíra meg jó szokásához híven beszól, remélem végighúznak az óceánon az arcodnál fogva téged is. Priceless. Broki azt várta, a levélben párcserére szólítják fel, és eleve nem örül a dolognak a játék miatt, nem kell szem előtt lenni, ugye. Naiva nagyon örül a randinak, Broki attól tart, hogy óriási szopás lesz a dologból, s lőn: kap egy külön levelet, a hotelt Naivával hagyod el, de nem kettesben lesztek a randin. Naiva is kap egy ilyet, nem számított ilyesmire.

A következő snittben mutatnak egy kalapos nőt hátulról, majd bizsukkal busásan betakart bütyköket, ez meg ki a faszom vajon, teszem fel a költői kérdést a csajomnak. Valami másik hotelben lehetünk, annak is a teraszán, ahová most Broki érkezik félrecsapott baseballsapkában, és amikor meglátja a nőt, aszongya, úristen, ne. Belőlünk is ez szakadt ki, ez meg ki, az anyja? Átvágott minket Pinokkina? A nő ránézésre simán lehetne a muter, és nem is pont úgy viselkedik, mint egy barátnő, aki egy hónapja nem látta a fasziját, kis ölelés, puszi az arcra, semmi alsó madárfogás a zacsin, nem értem én ezt. Broki kis híján elbőgi magát, remeg, olyan zavarban van, mint egyszeri miniszterelnök, amikor az IMF-delegáció hazugságon kapja. Nagyon örül, nyilván. A névtelen barátnő úgy röhög, mint egy nagyon szar színész, ez a Broki ún. selyemfiú lenne? Na, csak elcsattan egy csók, cigiztél, jön az első kérdés, én inkább a "kit basztál meg idebent"-tel kezdeném. Broki örül a dolognak, de nem tudja hirtelen hová tenni.

Azt mondjuk nem tudom, mi van akkor, ha másik páros jön így össze, vagy ha Brokinak nincs nője, vagy ha az nemet mond a dologra, de mindegy, a szerkesztőknek vagy szerencséje volt, vagy egy óriási átbaszást nézünk már lassan másfél hónapja. Brokiné mindenesetre nagyjából annyira viselkedik természetesen, mint én egy buzibárban, az arcára fagyott kényszervigyortól és a színtelen hangjától mi konkrétan megijedtünk. Broki sem tud mit kezdeni a szituval, és a kényes kérdése még csak most jönnek szerintem. Leülnek az asztalhoz, megy tovább a beszélgetés. Naiva egy másik helyen pocol, masszírozzák, kap egy szponzorvirágot, és átfut az agyán, hogy Broki kap egy új lányt. Ennyi elég is belőle bőven.

Odabent Petra ráveszi magát arra, hogy Andorral beszélgessen, ÚjPéter mögé akarsz állni? Nem hiszem, hazudik Andor, gondolkodnom kell még. Faszt. Andor a kamerába röhög, már azt sem tudja, kinek mit hazudott, így meg azért nehéz egy taktikát felépíteni. Petrának mondjuk mindegy, mit mond, amúgy sem jegyzi meg. Andornak legalább 44-es lába van, csak szólok. Petra nem hiszi egy szavát sem, azt meg pláne nem, hogy Andor Hipert emlegeti, mint potenciális kiesőt. Brokiék egymást nézik, asszem jönnek a kínos kérdések. Mit csinálsz egész nap? Felkelem, eszem, medencézem, iszom, alszom. Ő mondta, nem én. Brokinak tetszik a játék, mert bánhat az emberekkel, és közben üvölt a fejéről, hogy valami nem stimmel. Hány párod volt? Hát, hat vagy hét. Muhahaha. Minden héten más? Van egy, akivel régóta együtt vagyok.

Rólam tudnak bent, nyit új frontot Brokiné. Ja, bólint Broki és elsírja magát. Kattog az agyad, mondja a csaja, és megjegyzi, hogy mintha nem örülnél, de ha tiszta lenne a lelkiismereted, akkor talán jobb lenne. Lehet, válaszolja Broki, ami akár egy beismerés is lehet hirtelen. Együtt vagyunk még? Broki erre csak néz maga elé, remélem. Reméled? Lehet lesz olyan, amit meg kell bocsájtanod. Hát, ez nem tuti, hogy menni fog. Mi van a szívedben? Ott te. Szegény Naiva, ha ezt tudná, kiborulna azon nyomban. A válaszokból egy gyengeelméjű polip is leszűrné, hogy Broki kurvára nem volt hűséges, de Brokiné egyre csak vigyorog, mint akit baszni visznek. Netán lesz valami csavar ebben? A csajom szerint lehet felkínálják Brokinak, hogy válasszon, és Naiva a masszőrtől egyenesen a reptérre megy egy szál bikiniben (de legalább laza izmokkal). És igen, lehet ennyire geci a Viasat, mert az Édenben minden megtörténhet. Broki a kamerába vezekel, ezt nehéz lesz megmagyarázni a csajának, mármint azt, ahogy Naiva a farkán ugrál már lassan három hete. Na ja.

Odahaza Naomi faggatja Andort, hogy mit dumált Petrával. Semmi különöset, mondja a génkezelt keletnémet gerelyhajítónő, csak azt nem tudja, Petra ott áll kint az ajtó előtt és hallgatózik. Hoppácsak. Stresszeled a csajt, kérdezi Andort Naomi. Ja. Petra elhúz, és láthatóan idegbeteg. Hiperig jut, baszki, Andor nagyon tervez valamit, valakiket nagyon ki akar rakni, de nem tudom, kit. Hiper erre azt mondja, majd holnap megkérdi a kislányt, mennyire pakoljon be. Hát, ha van isten, minden műszempillát, bazdmeg. Brokitól azt kérdi Brokiné, miért bízik a stratégiai párjában, azaz Naivában. Mert érzelmileg kötődik hozzám, mondja Broki és bízok benne. Te meg manipulálod? Vagy érzelmileg kötődsz te is? Hozzád, feleli Broki. A beszélgetés kezd űberkínos lenni, a csaj bízik Brokiban, aki iszonyú zavarban van, és láthatóan megrogyott érzelmileg, amikor pedig előkerülnek az otthoniak, a család, a barátok, Broki sírva fakad. Brokiné reméli, nincs olyan, amit ne lehetne megbocsájtani, Broki is ezt reméli. Naiva nem tudom, mit remél. Csaj el haza, Broki kap egy levelet, te döntöd el, elmondod-e Naivának, mi történt, és ennyi. Nem mondja el, ezen asszem senki nem lepődik meg.

A hotelbe visszaérve Naiva és Broki is ugyanazt mondja, nem hazudnak, legalábbis a többieknek, aztán a szobában majd más lesz a helyzet. Naiva a többi csajnak mesél, látott delfint, masszázs is volt, Broki meg közben a parton focizott. Na persze. Brokinak mostantól lesz kibaszott nehéz a játék, aszongya. Este Féliker és Dávid beszélgetnek, Dávid, te ki mellé állsz? Naomi mellé. És Petra? Ki nem szarja le? Féliker meg akarja védeni a leginkább egy kibaszott egykedvű guminőre hajazó Petrát, de ez nem lesz eccerű. Na, Naiváék a szobában pocolnak, Broki egykedvű, és nem akar lelkizni, de Naiva igen, azt kérdi, mit érez abból Broki, amit ő ad neki. Hogy mit, miből? Inkább kimegyek, mondja Broki, akit egy hatvancentis műfasszal a kezében baszkurál a lelkiismeret. Naiva a kamerába azt mondja, most jött rá, hogy Broki olyan ember, aki nem mondja ki, amit érez. Broki meg eljut arra a pontra, hogy nem tudja, menni fog-e a dolog abban a kerékvágásban (értsd: baszással), mint eddig.

Dávid és Féliker tovább fűzi a Save Petra akciót, Dávid ugye nem tud segíteni, DE Féliker igen, mégpedig úgy, ha maga mellé állítja Petrát kevesebb mint 24 óra alatt. Ez kemény lesz ám, mutat rá Féliker, Csíra meg Petra nagyon egymásban van. Ez nem matyóhímzőkör, mondja Dávid, és őszintén gondolja. Végül is igaza van, egyelőre senki nem kezdett el Forma-1-es formaruhát hímezni mondjuk Alonsónak. A férfiasságod a tét, gyúrja tovább Félikert Pedagógus, úgy beszél veled Csíra, mint a kutyájával. Féliker kicsivel később a mödanszié mellett már minden faszinak Csírára panaszkodik, de Broki kijelenti, hogy Petra haszontalan. ÚjPéter szerint Csíra egy geci, Petrával jobban jár Féliker. Hipert a szobában Papucs gyűri, de (még) nem dugnak. Broki meg kiönti a szívét ÚjPéternek a mödanszié mellett, mindent elmond neki a barátnős szellemjárásról. Neee, mondja ÚjPéter, és tudja Naivát? Tudja, elmondtam, hazudik az őszinte vallomás mellé Broki. ÚjPéter szerint Broki nem teljesen korrekt a két nővel, hát, ha eufemizmusból lenne világbajnoki cím, annak ÚjPéter lenne az egyik esélyese.

Féliker vesz egy nagy levegőt és Petrának elmondja, hogy csak úgy maradhat bent, ha ők ketten most nagyon gyorsan elkezdenek bízni egymásban. Mi? Bazdmeg, állj be mögém majd. Ejtsem ki Csírát? Miért? Bazdmeg, mert senki nem fog megmenteni, azért. Zuzu Petalsszal lehetett ilyen beszélgeti, teccik tudni, a Ford Fairlane-ben emlegették, mint a sajtreszelővel való rejszolás sokkal fájdalmasabb alternatíváját. Petra megérti, jólvan. Nem pofázol igaz, kérdez vissza Féliker. Nem hát, mondja a csaj. Este Broki zsibbadtra issza magát, Naiva egyedül kucorog az ágyban. Csíra kint van Brokinál, aki be van baszva, és elpofázza a tervet, nem számítasz rá, de nem bízhatsz Félikerben, mert Petrát akarja bent tartani. Nem így mondja el, de Csírának több esze van, mint a többi nőnek összesen, így hamar leveszi, mi van. Csíra haját valaki kivasalta, ami a csajom szerint jól áll neki, annál az ázott kutyaszőrnél mindenképpen, ami eddig díszelgett a fején.

Csíra azt hitte, Féliker férfi. Muhaha, nem láttad a bemutatkozó videót, azért. Sírdogál egy kicsit, de aztán erőt vesz magán és visszamegy a szobába. Broki marad a pultnál, Csíra álmatlanul forgolódik, és közli Félikerrel, hogy be van fosva a holnaptól, mire az megnyugtatja, én ugyan ki nem ejtelek. De megfordult a fejedben? Meg, egy pillanatra. Igen, bazdmeg? Csíra bosszút fog állni.

Címkék: éden hotel
1360 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Banyus83 2012.04.26. 15:55:13

@Pácsó Ármándó: Annyi baj legyen...majd jössz hozzám, vagy LoveMy-hoz nézni :-)

@LoveMy: Hát ja, de mivel pasiból van, szerintem azt hitte...van az a fajta, aki komolyan hisz ilyenekben :-D

Banyus83 2012.04.26. 15:59:29

ÉH FB oldala azt mondja "Mindenkinek össze kell pakolnia a bőröndjét a párválasztó ceremóniáig. Andi védett és ketten távozni fognak."...Akkor csak 2lány megy, nem? Mivel annyival vannak többen...a 2 nem 3 :-D

Átvitel honvéd 2012.04.26. 15:59:37

@RAMBO: nekem is az jutott eszembe, hogy Broki, ha döntésre jut, úgy tud a legegyszerűbben kilépni ebből a helyzetből, ha hazavágja Brokinét, és helyette beújít valakit. Mondjuk én Csírára tippeltem, az alapján, ahogy tegnap este feldobta neki a kissrác keverését. De nagy jelentősége nincs, mert épp kettővel vannak pluszban. Azzal viszont, hogy az előzetesben belengették, hogy ma megint belenyúlnak a dolgokba, ill. hogy a fickókat is becsomagoltatták (ami arra enged következtetni, hogy egy srác repül), már nem mernék tippelni a kimenetelre.

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.04.26. 16:00:21

@Nevem Earl: nem lehet átverés, Máté őszintén megrogyott, a csaj meg azért hebegett, mert kapott instrukciókat szerintem, hogy miket kérdezzen és tuti megmutatták neki mi megy benn, legalábbis ÉN, ha megtudtam egy pasimról hogy nem erre az arra és rájöttem dolgokra, ugyanígy csináltam, sarokba szorítós nem ömlengős keresztkérdésekkel, ebben minden pasi belebukik:)))

LoveMy 2012.04.26. 16:00:34

@Pácsó Ármándó:
akkor már hegyezheted is a tolladat ;)

LoveMy 2012.04.26. 16:01:47

@Banyus83:
Hogy Pácsót idézzem:
"de akkor miért kellett mindenkinek összepakolnia???" + hajtépés
:D

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 16:03:16

@Banyus83: Ne áruljuk el, hogy az üveggömbödből jönnek a spoilerek! :-)
(MyLove most durcizik és várja a virágcsokrát amin meghatódhat és nagylelkűen megbocsájthat. Nagyon Nő! :-)

Átvitel honvéd 2012.04.26. 16:03:46

@Átvitel honvéd: csak most jut eszembe, hogy a szerkik milyen rendesek, hogy ezen a héten hozták be Brokiné 1-et. Így is rendesen megzakkant a srác, de ha minderre a múlt héten kerül sor, akkor most asszem nem arról beszélgetnénk, hogy Broki vajon hogyan fogja hazavágni Brokiné 2-t.

mézescsók 2012.04.26. 16:07:49

@genevieve: Ma legyen a vérengzés vagy átütemezzük? Délután nem érek rá, mert Boris Viant fogom megkeresni a könyvespolcon és halál komolyan gondolom! Vagy 10 éve csak takarításkor volt a kezemben, pedig élveztem a stílusát.

@Snoopyzit29: A felvetés tőlem származik, de nem reagálok rá hosszasan, mert elhatároztam, hogy korhatáros témában többet meg sem nyikkanok. Csak egy dolgot: általánosítottunk. Mindenkinek vannak ismerősei, akik nem olyanok, mint a korosztályuk úgy általában. De azért szép csendesen és figyelmesen nézz körül az utcán vagy elmélkedj el kicsit az ismerőseidről, barátaidról és utána döntsd el, hogy melyik nemmel csellózott ki jobban a természet.
És még valami: én nagyon szeretem és tisztelem a 40 éves és afölötti nőket!

@Móka na: Nem erre a kommentedre, hanem egyik előzőre: alakítsunk Boris Vian fan-clubot! Álmomban gondoltam volna, hogy ezen a fórumon, ebben a témában egyszer Vian szóba kerül! A Piros fű jó, a kivett idézet nagyon a helyén volt!
Arról, amit Mátéval kapcsolatban levezettél: respect. Ilyen pofonegyszerű ez, mi meg itt bonyolítjuk a dolgokat!
Egyébként szerintem ezen a vonalon este a ceremónián nem történik semmi különös. Érdekesebb fejleményekre lehet számítani ott, hogy hova áll a két új nő, hogyan választ Márk és Dávid, kiesik-e Kíra vagy Petra.
@Pácsó Ármándó: A nőknek pont akkora szép, nagy, érzékeny lelkiviláguk van, mint a férfiaknak.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 16:09:02

@LoveMy: Az mindig hegyes! :-)
Lehet, hogy kiviszik őket a Mex. dzsungelbe bőröndöstül és a visszaérkezés sorrendjében maradhatnak bent :-)

mézescsók 2012.04.26. 16:09:08

@mézescsók: Mókának: álmomban SEM gondoltam volna...

jóképűkirály 2012.04.26. 16:09:11

@Móka na: ráhesselnék.nagyon nőiesnek tűnt , beszédje alapján intelligensnek,határozottnak, korrektnek ,iszonyat szexi.áááááááá felüdülés volt a sok agyhalott után.Egy két ilyet is beválogathattak volna.

Banyus83 2012.04.26. 16:09:22

@LoveMy: Hát azt én sem tudom, de ketten nem távozhatnak úgy, hogy fiú is megy, nem??? hacsak nem 2 lány is összeköltözhet :-) vagy lehet az lesz a csavar, hogy senki sem választhatja a mostani párját, így aztán ugye mindenkinek költözködnie kell, lehet ezért kell összepakolni...

@Pácsó Ármándó: Dehogy áruljuk!!! És viszel neki???

mézescsók 2012.04.26. 16:12:01

@Átvitel honvéd: Vagy minden pasinak párt kell cserélnie és költöznie. Ha kimegy egy srác is, akkor tulajdonképpen hányan is maradnak?

LoveMy 2012.04.26. 16:13:58

@Pácsó Ármándó:
És aki túléli az hazamehet! :)

@Banyus83:
ez is lehet egy verzió :)

Móka na 2012.04.26. 16:17:02

@mézescsók: Hátttt, azért vagyunk egy páran, akik szerintem a tavaly az első évad miatt regisztráltunk blog.hu-ra. Kiderült, hogy sokan olvasnak, sok privát levelezés stb. alakult ki. Néha érdemes sasolni :).

BiP 2012.04.26. 16:17:12

Ha minden jól megy, ez lesz az első párválasztó, ahol tényleg jól megkavarják (a játékosok) a szálakat. Most nagyon variálnak, első szezonra emlékeztetően, remélem nem az lesz, mint az elején, hogy ment a nagy arcoskodás, aztán mindenki sunnyugva beáll a régi párjához, aztán félve várta, hogy mi lesz.

Brokiné: szerintem csak azért küldték be, hogy feszültséget keltsenek a Edina és Máté között, túl bebetonozott pár. Egyszer voltak veszélyben, amikor ÚjNiki jött, de akkor pont párcsere volt, és Máté ideiglenes párja, Niki repült.
Muszáj volt a szerkiknek belenyúlni, mert Edinka annyira vakon szerelmes, hogy már lépni kellett. Egyszer dugás előtt a paplan alatt valami olyasmit mondott Méténak, hogy jó, ha nem látszik a kamerában, az ő helyzetében. Tehát Edina tisztában van vele (azon túl, hogy már megtudta, de fel is fogta), hogy Máténak csaja van kint, de örül, hogy idebent mégis az övé.

Pácsó Ármándó 2012.04.26. 16:18:09

@mézescsók: Az, de ki van ránk tekintettel, teszem fel a költői kérdést? :-)

@Banyus83: Ez a szobacsere nem rossz ötlet! Anikó ki fog akadni!
(Hát persze, jobb a békesség. Meg amúgy is, olyan gyönyörűen csillog a szeme ha morcos egy kicsit :-)

Banyus83 2012.04.26. 16:28:47

@Pácsó Ármándó: Hát ha úgy gondolod, akkor igen :-))

raspberrypie 2012.04.26. 16:29:30

a borsonline.hu-ról: " A hazaérkezésünk után Edinával is megbeszéltük a kapcsolatunkat, tőle nem állt távol, hogy folytassuk, de nekem ellenemre volt a dolog. Kedvelem, de én inkább csak taktikából voltam vele."

akkor vagy nem vetítették le nekik mégsem, vagy naiva tényleg ilyen... naiv (maradjunk ennyiben), vagy hazudik a borsonline :D

rambo1 2012.04.26. 16:30:19

Grat sixx, ez fasza lett nagyon:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 16:30:36

A nő korának a megállapításához az egyik legjobb taktika, h megnézed a kezét, mondta anno nagyanyám. És nekem eddig majdnem mindig bejött!

És azért sem fogom visszaolvasni a kommenteket!

Móka na 2012.04.26. 16:43:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Szerintem ügyes vagy, én is oda saccoltam :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 16:44:45

@Móka na: de csak azért, mert te is oda:D

Nem csúnya az a nő, szerintem. Csak mert itt volt róla szó. Látom, megjelent Pelikán is:D

Snoopyzit29 2012.04.26. 16:49:53

Visszatértem! Na jó dolgozni is kell néha. Szóval, ha már kívánságkosár van és Tibi bácsi is eldobta a pontos labdát, akkor én ezeket a párokat látnám szívesen:
Broki - Csíra (Edina balra el...)
Papucsállatka - NDK-s úszólány (Hiper go home...)
Dévid - Edina (csak a botrány miatt maradjon - hi-hi!)
Pít - Naomi (itt is garantált a feszültség)
ja és Márk - Petra (mivel Csíra és Petra is bent marad tuti jó kis kavarás lehet még később)
ja és újlányreni out.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 16:52:56

@Móka na: lehet, h lesz még, ne sírj:D

@Snoopyzit29: számomra még mindig repüljön Noémi, Edina:D

Tudom, gonosz vagyok, de szenvedjen még egy kicsit:P Máté is menjen, lehetőleg egymás melletti ülőhelyük legyen a repülőn:P

Snoopyzit29 2012.04.26. 16:58:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Noémi olyan szeszélyes, mint az időjárás, bár tény, hogy kicsit fekete özvegy, valahogy kihalnak mellőle a párok :)
Aki nekem nagy csalódás az Éden "értelmiségi" Pít. Egy 20 éves corvinusos lánynak azzal jönni, hogy nincs diplomája, hát elég gáz. Szerintem mire 34 lesz neki is lesz 3. Pít azzal szokott vádaskodni, hogy nem azt a taktikát követi Noémi, amit megbeszéltek és össze vissza beszél. Most ő is ezt teszi Petrával. Nagyon szimpi volt, ahogy Krisztiánnal szemben megvédte Petrát, de most kifordult magából egy NDK-s úszólány miatt vagy nem tudom. A másik, hogy észrevettétek Dévidnek, hogy kinyílt a csipája?

sirarcheer 2012.04.26. 16:58:37

Első évadban hogy volt, mikor kezdtek fogyatkozni a párok?
(Mert most mindenki pakol.)
Mert ha most hazamegy egy pár az nem korai?
Még elvileg két hét van ha jól számoltam.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 17:01:28

@Snoopyzit29: Petrából nem nézem ki azért a 3 diplomát! Amúgy azt tudjuk, h Pítnek 3 van???? Mi?

Dévidnek muszáj magával valamit kezdeni!

@sirarcheer: nem ilyenkor volt, de biztosan megoldható így is, hisz ez az ÉH:D

Snoopyzit29 2012.04.26. 17:02:03

@sirarcheer: nem néztem az első évadot, szóval passzolom ezt a kérdést, de szerintem még több van, mint 2 hét. Még csak a múlt héten mondták azt, hogy a felénél vannak, nem???

Snoopyzit29 2012.04.26. 17:04:44

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Én simán kinézem Petrából a diplomát. Nem hülye csaj Ő egyáltalán csak Pítnek van 14 év élettapasztalat előnye. Pítnek nem tudom hány diplomája van, azért gondolom, hogy 2-nél több, mert valamelyik nap azt mondta Petrának, hogy gondolkozzon el az Ő és Pít diplomáinak számán. Gondolom 2 diplomára nem vágna fel vagy nem tudom. Érdekes, hogy Krisztiánnak sosem mondott ilyeneket, pedig aztán neki 1 sincs, csak apuci autószerelő műhelyére verte magát (már bocsánat!)

LoveMy 2012.04.26. 17:07:54

@sirarcheer:
Május 24-én lesz az utolsó adás!

sirarcheer 2012.04.26. 17:09:32

@LoveMy: Thx.
Akkor csak nem küldenek el párokat.
Én arra tippelek hogy bemegy HÉ játékosnak. :)
Még olyan sem volt az ÉH-ban.

LoveMy 2012.04.26. 17:11:40

@sirarcheer:
HÉ dzsungellakó volt már, saját bőröndökkel :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 17:15:47

@Snoopyzit29: én nem a diplomát nem nézem ki belőle, hanem a 3at, bár amilyen málészájú...:)

Snoopyzit29 2012.04.26. 17:16:20

Az jutott eszembe, hogy a múltkor, amikor Krisztián nem köszönhetett el - Pít döntése miatt - a párválasztó után a Nikitől, akkor bevágták James Blunt Goodbye my lover című számát. Hát azt inkább most kellett volna a Brokinénak bejátszani: " Goodbye my lover, goodbye my friend"...

mézescsók 2012.04.26. 17:21:03

@Móka na: Majd sasolok. Privi levél ment.
@Pácsó Ármándó: Hmmmmm...

Banyus83 2012.04.26. 17:37:23

@picasso.anyja: Hát lehet , hogy tényleg ő...akkor viszont nem is tippeltünk rosszul, kb. 40 lehet...

Snoopyzit29 2012.04.26. 17:40:37

@Banyus83: szerencsétlen nő én sajnálom, de tényleg. Ha nem tudta mi vár rá kint (és megvezették), akkor azért, ha meg tudta és úgy bevállalta, akkor meg hülye és azért.

Miliana 2012.04.26. 17:41:05

@picasso.anyja: aha, tényleg ő lehet. gondolom a cover kép ott készült mehikóban... kár, hogy nincs valami közelebbi támpont, csak hogy 95ben végzett egyetemet, és akkor igen, legalább 40 már... (hacsak nem főiskolai karon, 3 éves szakot)

almafa5555 2012.04.26. 17:43:13

@picasso.anyja: írta neki valaki:
Freud Andrásné Erről az jutott eszembe, hogy mindig Mexikóba vágytál....

jóképűkirály 2012.04.26. 17:45:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: és nem ismerőse a Máté? lehet ,hogy MÁR nem ismerőse:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.04.26. 17:49:24

@jóképűkirály: szerintem, a műsor előtt mindenkit levettek:) Lesz majd rajongói oldal:P

Banyus83 2012.04.26. 17:51:15

@LoveMy: Hát, ha oda vágyott, megkapta...

cézé 2012.04.26. 17:51:53

Jó volt a tegnapi adás. Nőkén mondom, hogy a Broki csaja (anyukája) nem harmincas, hanem több, mert ránézésre egy igényes nő, és az nem hagyja így lerongyolódni az arcát ilyen hamar. Túl van a negyvenen simán.
Mátéval szerintem nem cseszett ki a viasat. Végül is amikor először megdugta naivát, akkor gondolhatott rá, hogy ez ki fog derülni, hát így egy kicsit hamarabb.
Edina kissé butus volt, amikor azon jelenet után, amikor szex után mondta neki broki, hogy kint van barátnőm, nem zavarta el a picsába, de én megértem, egy szerelmes fiatal lány nem gondolkodik normális ésszel.
Mindenesetre szerintem lesz a tegnapinak folytatása, talán a mai párválasztón.

jóképűkirály 2012.04.26. 17:51:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Farkas Zita, még a neves szexi.Imádom ezt a nőt:)

Snoopyzit29 2012.04.26. 17:54:37

Tetszik a Zita név (én is az vagyok) Hi-hi :)

kerdesek05 2012.04.26. 17:57:13

szeretném látni amikor a többieknek is behozzák valamelyik családtagját, haverját aki valami elképesztő pletykával fogja kihúzni a havert..

kerdesek05 2012.04.26. 17:58:48

@LoveMy: jó csaj, csessze meg, máté elbafta, de legalább párunknak még van esélyes-DDD

LoveMy 2012.04.26. 18:00:15

@kerdesek05:
már akkor elcseszte, amikor bement ÉH-be, úgy hogy volt párja.

zugolvasó balatoni 2012.04.26. 18:02:19

Lehet, h csak amiatt kell összepakolni mindenkinek, mert ugye párválasztó lesz és nem tudhatja senki -védett révén-, h ki kivel marad és melyik szobába kerül. Ilyen egyszerű....

Vadkörte82 2012.04.26. 18:04:10

@Banyus83: na újra itt látom termeltétek a kommenteket rendesen..

Banyus83 2012.04.26. 18:07:46

@LoveMy: Na igen...

@Vadkörte82: Szorgoskodtunk :-))

Én megyek, mert mindjárt kész a vacsi és jön haza a párom. Este még lehet jövök, vagy holnap....Pussz

Vadkörte82 2012.04.26. 18:09:05

@Banyus83: akkor váltalak egy kicsit!! azért este gyere ma izgalmas lesz!

almafa5555 2012.04.26. 18:15:22

A tegnapi Brokis találkozó nekem is mű volt egy kicsit. Tényleg olyan volt, mint amikor az embert előkapja az anyja, mert rosszat csinált/hazudott stb.

almafa5555 2012.04.26. 18:15:56

meg az a kihallgatás, Broki remegése..jujjjjj

almafa5555 2012.04.26. 18:16:25

szerintem nem lesz folytatása a dolognak, mert a levélben az állt "mi nem köpünk be"

almafa5555 2012.04.26. 18:17:23

Amikor Broki kibökte, hogy van barátnője, gondolom akkor találta ki a viasat, hogy milyen jó lenne megszívatni a gerlepárt

E-leonora 2012.04.26. 18:44:29

Ez a Zita kortalan. Edinka soha nem lesz ilyen kifinomult. Mire olyan idős lesz, addigra minimum 120 kilós lestrapált háziasszony lesz.
Egyébként nem kell annyira sajnálkozni rajta. 23 éves létére 3 hete a kamerák előtt szexel. Ha akkora lenne a szerelem, (vagy az esze), akkor kibírta volna szex nélkül. Azt hitte, széttett lábakkal ellavíroz a döntőbe.
Neki is van rendesen szégyellni valója.

TapOut 2012.04.26. 18:52:14

Nem tudom mi lesz ma este, de nagyon remélem, hogy Kíra marad! Nekem ő a kedvencem és tényleg megsajnáltam tegnap. Most másodszor szembesül azzal, hogy ki akarják rakni, ráadásul a kedves párja (akinek ő mentette meg a seggét) is nyakig benne van ebben. Márk 2 nap alatt váltott majdnem szerelmesből picsogó lázadóvá, elég döbbenet. Pedig úgy látom, Kírából most tört elő a gondoskodó énje, csak jót akart a kontaktlencsével (ki az a barom, aki napokig bent hagyja????), csak hát van hozzá egy stílusa, hát istenem. Márk és közvetve Dávid is Kírának köszönhetik a bentmaradásukat, és most szorgalmasan dolgoznak a kiesésén. Plusz Kíra teljesen fair volt Dáviddal, mert figyelmeztette, hogy be ne álljon mögé. Dávid egyébként még csak 1 hete került be, de már kiskirályként szervezkedik és elvárná, hogy az újak térdre boruljanak elötte és a lábát (?) csókolják, mert ő segít őket benttartani. Noémi a bosszúszomjas fekete özvegy méltó párja ebben.
Pít viselkedése egyre minősíthetetlenebb. Már Kíra visszatértekor hányinger volt az ugráló, vigyorgó műshow, pedig ő is vastagon benne volt Kíra kiesésében Muzsikussal és Krisztiánnal együtt, és most újra kirakná, pedig, hogy "imádja".
A saját párjával is gusztustalanul viselkedik, rámászik egy új csajra, aztán még ő van megsértődve, ha Petra nem tapsikol ehhez. Remélem az új csajoknak felettébb "szimpatikus" lesz, aahogy Pít a saját párja kiesésén dolgozik és eszerint is fognak hozzáállni. Pítnek nincs megfelelő lány a hotelben? Semmi baj, jövő héten viszlát Pít!
Máté nagyon régóta először volt szimpatikus tegnap, tetszett, hogy végre érzelmeket látok rajta és az is, hogy Kírát figyelmeztette. Ha pedig a mai párválasztón valahogy megmenti Kírát, kap még egy jópontot! Viszont nem hiszem, hogy Tüncikét (by mocskosmacska) kiejtené, tekintve, hogy egy fenti cikkben elmondta, hogy Edinának nem lett volna ellenére a folytatás. Folytatás egy olyan pasival, aki kihasználta, plusz még a játékból is kiejtette?
Habár jobban belegondolva, Edinától még ez is kitelik...

kovácspéterke 2012.04.26. 18:55:08

@TapOut: hogy mentette meg kira márkot? védettsége volt.

foxglove (törölt) 2012.04.26. 19:00:01

@E-leonora: kifinomult?:D erre a jelzőre elképzelni sem tudom, mivel szolgált rá... a kortalanra inkább nem is térek ki:)

TapOut 2012.04.26. 19:02:51

@Mrs. Jackman: Hogyhogy hogy? Kíra a védettség átadása után is biztos pár volt Márknak. Plusz asszisztált az ikrek játékához, ahogy rájött a titkukra.

Átvitel honvéd 2012.04.26. 19:08:28

@mézescsók: arra eddig is volt mindig esély, hogy borulnak a formák és "mindenkinek" (vagy elég sok arcnak) költöznie kell, szóval emiatt nem hinném, hogy becsomagoltattak volna velük. (...Meg egyébként is, párválasztó után, esti IHB parti előtt rengeteg idejük van... ideje csak annak van kevés, aki távozik). Valóban, ha Broki- vagy egy másik arc megy, akkor nem tiszta, hogy mi lesz a létszámmal... és igazából tippelni sem tudnék, hogy a szerkik hogyan vágnák ki magukat ebből a helyzetből. De ha tényleg lesz valami eszement húzás, akkor asszem ezt is hamarosan megtudjuk.

LoveMy 2012.04.26. 19:13:51

@E-leonora:
nem tudom te melyik adót nézed?
A jelzőid és jövőbeni képzelgéseid futurisztikusak!

Átvitel honvéd 2012.04.26. 19:16:01

@TapOut: igazából már a múlt heti párválasztónál mondtam, asszem, hogy a kisgyerek húzása első közelítésben is több, mint életveszélyes, hosszú távon pedig Csíra valószínűleg jól teszi, ha elgondolkozik a srác megtartása felett, mert ha ez így megy, akkor az ő bentmaradását is veszélyeztetni fogja.

Ha a Broki-ügy miatt nem volna bizonytalan a helyzet, illetve a kisgyerek nem volna labilisabb még annál is, amit kinéztem belőle, akkor ma azt mondanám, hogy Csíra már első körben is kizárólag azért érezheti veszélyben a seggét, amit a kisgyerek múlt héten húzott. Mert ugye ha nem Komár megy, hanem Broki- vagy LMZ, akkor először is a konkurrens bagázsból megy valaki, nem a barátiból, a konkurrens bagázs megfelelő, pár nélkül maradt nője ma simán szarban van, de kit érdekel, másrészt Naomi ma szövetséges, és nem olyasvalaki, aki bosszúja céljaként épp Csírát szemelte ki.

kovácspéterke 2012.04.26. 19:27:41

@TapOut: az első felében igazad van, segített nekik, de mivel utána védettséget kapott, már mindegy volt.

TapOut 2012.04.26. 19:32:37

@Mrs. Jackman: azért nem volt mindegy, mert Kíra biztos támogatása nélkül Márk nem adta volna Dávidnak a védettséget, így jelenleg egy szövetségessel és lekötelezettel szegényebb lenne.

Snoopyzit29 2012.04.26. 19:43:29

@TapOut: jól beszélsz ember! A mondanivalód 95%-val egyetértek, de azzal nagyon! Hajrá Kíra! Pít nekem is csalódás, Márk és Dávid szintén :( Mi lett a nagy Pít-Petra-Kíra-Márk szövetséggel?

kerdesek05 2012.04.26. 19:55:47

@Snoopyzit29: remélem semmi nem lesz és kihullanak még a vége előtt..
a 25 millán meg Broki-Naíva-Melák-Műanyag osztozik:))

Snoopyzit29 2012.04.26. 19:59:56

@kerdesek05: Luke! Állj át a sötét oldalra! Nem lehet apám! :)

kovácspéterke 2012.04.26. 19:59:58

@TapOut: jó, de akkor ott már dávidról van szó. egyébként én sem szeretném, ha kiesne. egy picit idomiulnia kellene, és nem agát adni :)

baileys 2012.04.26. 20:57:42

Na jó, most visszanéztem a tegnapot, és egyszerűen nem értem, mire volt jó ez az egész. Oké, Brokiék erős pár, és kezdtek unalomba fulladni, meg kellett bontani a nagy harmóniát... na de így??? Ez annyira gáz, hogy beletiportak Broki "kinti" életébe, meg a barátnő életébe is :( Na nem azt mondom, hogy Broki maga a megtestesült ártatlanság, mert ugye baromira nem tiltakozott, amikor Edina rámászott, úgy, hogy közben úgy tűnik, igencsak szerelmes a barátnőjébe, de azért tudnék mondani olyat, aki sokkal gátlástalanabbul játszik, mint ő. Példának okáért Hiper. Akkor most hozzá is beküldenek majd valakit, hogy ezzel gyengítsék?

Silene 2012.04.26. 21:17:00

@TapOut: roviden es tomoren: szinte ugyanigy gondolom en is! :) Hajra Kira!

kerdesek05 2012.04.26. 21:21:52

remélem Hipernek is behoznak valamit az életéből ami vállalhatatlan

kerdesek05 2012.04.26. 21:43:40

Matcsi ma nehezen kelt fel Edina mellett..
szegény Matcsi:)

Kivétel 2012.04.26. 21:55:17

@beacska: nekem is úgy tünt, több szenvedély lehet benne, mint a kedveshelyesfiatal, de unalmaska Edinában... nem a ráncok számítanak....

kerdesek05 2012.04.26. 22:01:41

@Kivétel: a ráncos, szarkalábas nők tudnak már valamit...:)

kerdesek05 2012.04.26. 22:16:11

PÍT egyszerre kitolt két csajjal, és ismeri Matcsi titkát, hááááát

kerdesek05 2012.04.26. 22:19:07

Edinán milyen ruha volt a párválasztón? nagyon jóóóó:)

kerdesek05 2012.04.26. 22:23:30

PÍT megtalálta a zsák foltját

CSÉ 2012.04.26. 22:39:29

Te jó ég!

Csak most esett le, milyen kis viccesek a szerkesztők, hogy Anikól lovaglós szexjelenetéhez a Kánkán zenéjét választották:"...sánta kutya hátán lovagol a sátán..."

Ez nagyon kész. :-D

Klajcsika 2012.04.27. 08:43:37

Máté egy utolsó hazug szarházi!!!!!!

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.04.28. 20:16:41

Barbi babaház, ez mire jó????
süti beállítások módosítása