Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X160 - 1X161

2012. február 26. 19:52 - Hódos Hajnalka

Hát akkor megragadnám az alkalmat és SZÍVEM összes szeretetével küldeném Fecónak az alábbi SZÍVküldit. SZÍVből, SZÍVesen.

 

Egyben szerényen jelezném az illetékesek felé, ha már úgyis lebontják az egész kócerájt ma, a Kutai lány ágya melletti fehérre festett utazóládát és az egyik fekete babzsák fotelt kinéztem magamnak, köszönöm szépen, a szállításról sem kell gondoskodni, és hazudhatnám, hogy nem kérem ingyé, DE NEM! Megegyezünk, na.

A Dyás sztoriért ennyi nekem jár. Azért, hogy megírom, pláne. Előtte rendesen elaltatnak minket, a stáb olyat tesz, amit csak ritkán, mert óriási a tét. Fényképes állást mutatnak. Ezek asziszik, nem emlékszünk a Kazal-Gigi párbajra, hogyne emlékeznénk, és nem csak emiatt:

Szóval, Fecó 63-37-re vezet, Attila meg az ágyban dünnyög a Bütyöknek, milyen nehéz is volt és hogy egy kicsikét még szereti Kingut. De már engedi, hadd menjen, szaladjon kifelé a Villából, gondoltam. Egyetlen. Alkalomnál sokkal, de sokkal többször. Az van, hogy Attila azt mondta, hogy de ezen túl kell lépni, nekem meg erről az jutott eszembe, hogy menj, a zúton menj tovább, ne nézz, ne nézz vissza már, de ha ezt is meghallgatjuk, sose tudjuk meg, miről álmodott Dya. A rémálomarcú lány. Jó, befejeztem. Szóval Dya azt álmodta, hogy így mentek és fogták egymás kezét. És olyanjóvót. És akkor utána, nem tudja, hogyan, de nem hallottam, mit csináltak, csak sejtem. Hánemtom, tényleg. Én se vagyok egy matyóhímzés, mondjuk én a legutóbbi álmomban úgy összebalhéztam valakivel a velős pacalon, de úgy, csak úgy zengett, de én nem is vagyok pléjmét. És ha ez együtt jár az idegrángással meg a muslincák hajkurászásával, és a két szál zsíros hajjal, akkor nem is akarok az lenni. Dya nem tudja egyébként, hogy mit, én sem tudom és nem is akarom tudni. Már kinn is sírt. És egyedül? Ezt Kinga kérdezte, ennyit fűznék hozzá. Azt is, hogy miért, miatta? Tudja Kinga, hányszor nézte onlájn? Nagyon sokszor! Nagyon! Kinga azt hitte, azért van ez, mert itt be vannak zárva a váááááááááuááááááááá. (nőies ásítás) Na jó. Most csak azért nem mondok semmit, mert én is smároltam már Angus-szal a tévé előtt térdepelve. Jóvan, igen, le is köptem már a tévét, kicsúcsosodva, három méterről, aki elkötelezett drukkernek tartja magát és nem tett még ilyet, az ne nevezze magát drukkernek. Hátra is szívtam, ja, hogy máshogy?

Mielőtt Dyusdyus fasírtkát enne, megtudjuk, minden Ekszvévés titoklevelet írhatott. Dyusdyus feláll az asztaltól és szipogva elrohan, Fecó hiába kérdezgeti, ennek meg mi a fasz baja van, Kinga nem árulhatja el. Dyuskát szerelmi bánat emészti, még szerencse, hogy nem ő maga emészt valamit, úgyhogy picsog az ágyon, minden egyes percben az jár a fejében, hogy tök megölelné. Így. Nagyon szerivan, el se tudjuk képzelni. Tényleg minden egyes percben ő jár a fejében. Juj, most írja meg névtelenül? Há, de Anna pajti már felhívta a figyelmem, hogy egyéb helyeken szocializálódott emberek az igen szót használják, úgyhogy IGEN. Nagy izgalom támad, van egy lány, aki többet kezdett érezni Fecó iránt, a neve titok, Fecó gondolkozzon. Na, itt tört fasza a dolognak. A következő levél egyes szám első személyben íródott, nagyon szerelmes vagyok még mindig Fecóba, nagyon és egy ilyen szmájli lefelé. Ki ez? Cris szerint egy szarkeverő fiú, egy férfihang a háttérből: én nem, köszönjük. Tehát akkor egy kiesett. Itt felsikoltok, korán, mert a többiek is találgatnak. Egyébként szmájlit csak lány tehet. Az általános vélekedés az, vagy Kinga, vagy blöff, de Dyuska és Kingu már a fürdőszobában vannak. Hát nem tudom, én végignéztem és hogyvoltoztam az Alekosz feleséget keres c. műsort, de. Jó, mondok súlyosabbat. Jegyeztem már meg tizenhét fős társaságban egyedüli nőként meccs közben, hogy nem CSINI ez a mez és Nedved haján lenövés van. De hogy ezt a párbeszédet én képtelen vagyok idézni, mert ádegy lefoglalt a vinnyogó röhögés ádkettő mindennek van határa ádhárom Dya arcmimikája és gesztusai miatt még mindig nem találok szavakat, kimondtam, na, szóval, nem és nem. Ma egyébként másfél órát töltöttem azzal, hogy képet keressek az Alien-ből, azt, amikor Ripley hadnagy a falhoz simul és az anyakirálynő egészen közel hajol hozzá és nem a csorgó nyál miatt. Nem találtam, de mutatom. Előbb azt, hogy Dyusnak és Kingunak nem rezeg a hasa, cserébe viszont: 

 

Na, az van, hogy Dyus ne legyen már ovis, most úgy viselkedik, és ha elmondja Fecónak, hogy szerelmes belé, akkor max az van, hogy Fecó aszongya, förevör Ándzseline, de jaj, ilyet nem akar hallani és Kingu se mondjon ilyet, és Kingu se mondjon neki ilyet. Odáig nem jutunk el, hogy megmutatom a puncim a homokozó mögötti bukszusbokorban, mert Kinga füttyent az Ügyeletes Hülyének, majd a Csabi elmondja, ha kimentek. Veronika közben hüledezik a hálóban, ki az a nő, aki bele tud zúgni a Fecóba?! Mondom, Veronika kérdezi ezt, értitek. Jajmá, Attila négy mondatból kideríti, be is hívják a Muslincaidomárt, jajmá, Atti, nem én írtam, futás vissza a fürdőbe, juj, tudjáktudják, de a Csabi megmondja, ugye? Csaba nem érti, miért jó ez, de Csaba férfi, hagyjuk is, de később felteszi a kérdést, SMITÉREZ Dya? Dya azt érzi, hogy hát mintha szerelmes lennél bazmeg. Csaba elmondja Fecónak, jóvan, akkor Dya nézi az onlájnt, éde faszom. És ezt érzi: Érdekes feladat, mi a véleményük a párbajozóknak egymásról? Ha Fecó az eszére hallgat, Serit viszi, ha a szívére, Attilát. Gergő felteszi a költői kérdést, te, barátom, három nappal a döntő előtt megengedheti magának bárki, hogy ne az eszére hallgasson? A választ tudjuk, játék nem határok nélkül, ezt is tudjuk.

Attila szerencsétlen pózba nyomorítja magát egy pléd alatt, aztán Petivel beszélgetnek, Fecó nem veszi észre, hogy nem azt kell bebizonyítani az ellenfélről, hogy rossz ember. Kibaszottul kíváncsi vagyok, mikor gyullad ki Attila mellett egy csipkebokor, de legalább húznák le a izét a medencéről, merthogy annak a vize ketté vált, az kurvaisten, azt meg se kérdezem, honnét volt Fecó lagziján a bor. Búcsúznak az exek, űr támad, bazmeg, sietnem kell, Atyaúristen II. most hívott telefonon, hogy mivanmá. SZERIVAN! (Szmájlit nem merek tenni, pedig azt csak lányok tesznek, hihi, azt meg hogy igyekszemfaszomatbazmeg elmondtam a telefonban.) Na. Fecó nem omlik össze a hírek hallatán, nem is szaggatja meg a selyemüngöt, aszongya, hogy DEMÉR? Meg hogy MIVAN?! Beléje, a Dija? Jéééézus, Csabi! Jó, hát Csabi közölte az infót, fasz tud kiigazodni a nőkön, jó, tényleg befejeztem a dalszövegeket, de az megvan, hogy "nem tudom, hogy mitől vagyok neurotikus? Kuss!" Kihi előtt Fecó kokettál, ez azt jelenti, hogy Sehit viszi, mert nem néz rá. Meg pont Fecó minősít másokat, mikor kétszer kúrt félre? Ez kihi közben volt, egyébként. Csaba is elmondhatja a véleményét? Igen, de Fecó tartja magát ahhoz, amit Csaba még el sem mondott. Hát, Csaba szerint Fecó rohadtul nem azt mondta, amit majdnem elmondott, Attila meg picit padlóra került Kinga miatt, oszt tessék, még fel sem ocsúdott, megint mehet párbajozni a Szívkirállyal. Ez az én szövegem, nem Attiláé, mondom azoknak, akik nem nézik a műsort.

Utolsó párbaj, Attila rogyjon le, kócos kis romantika. Csaba beállt, mint a gerely, tejfogával a szívébe harapott és Fecót meg minden veri Serin kívül, a víz is. A tiszteletteljes napon. Kócos kis romantika. Csaba finoman megalakult, de ez nem baj egyébként. Attila arra számít, hogy sokat kell védekezni és magyarázni a dolgokat, Fecó meg sokat sírt. Na, Fecó, búcsúzás van. A Dumagép nem a szavak embere, úgyhogy inkább sír. HÁT KELLENEK SZAVAK?! Felröhögök, nekem igen, bazmeg, másként nem olvasnák a hogyvótot bazmeg. Ha nem jönne vissza, zsámoly és medicinlabda, legjobb pillák, most úgy hívják őt, hogy a Lelőhetetlenül Udvarló Fecó, nem tudom, ki adta a nevet, de úgy érzem, most kell megismételnem: fehér láda és babzsák bazmeg! Tánc, tánc még mindig tánc, nyugodjon meg, a szerettei néhány ezren itt vannak és a tánc is tetszett. Fecó úgy érzi, szoros lesz és nem készült, mert a kortesbeszédekbe is mindig belesült, aki a kategóriákat osztotta, szeretném neki üzenni, láda, babzsák. Kapcsavillába, Attila is besült, a halnak holnap vízcsere. Mire felocsúdunk attól, Csabi bebaszott, Attila már a stúdióban van és úriember ilyen kérdésre nem válaszol. Hát én is kerestem az úriembert, elhihetitek. Nézzük meg, Fecó milyen érzelmi mélységeket és magasságokat élt át, azaz csurog a könny meg a takony a tévéből. Cakli-pakli ő Csabival meg Kingával került hozzá legközelebb. És a Dyás történet? Hát nagyon meglepődött, hogy egy pléjmét, meg minden, ha húsz évvel fiatalabb lenne, hívná Dyuskát pisakását kevergetni a homokozóba. Attilának is vannak érzései, úgyhogy nézzük. Megnézzük. Utána meghallgatjuk az öt perces egotripet arról, Attika milyen sokat változott és hogy ő csak itt, csak nekünk, csak most és mer élni és mer róla beszélni, hogy az ő lelke, hagyjuk. Fecó mindig ott volt. A barikádokon. Tizenkét dühös ember ellen védte meg Attilát és ő ott volt. SZÍVvel lélekkel, kötőjellel. És Attila eldobta őt. Azután jeleket rakott rá. Megrakta, jó, nem tudok erről lejönni, elnézést. Nemúgyvana', aztán rakta meg, hogy Fecó kijelentette, nem barátok! A jel a játék eleme, nem sértés. Fecó mindig a SZÍVére hallgatott. Ő ezt az életből hozza. Mi is és mások is mismásolnak. Elvonul inkább és gondolkodik, ha nem érti, odamegy. Ja, három hét múlva összehalmozva minden vélt és valós sérelmet. Kérdezzék meg a Geszler Dorottyát, van-e játék határok nélkül, ő is megmondhatja! Attilának volt a legtöbb konfliktusa a Villában és összebeszélte a jeleket is! Nem, nem jó játékos Attila, nem tudja, ha kiejt egy szót, az milyen hatással fog az emberre rátelepedni kint. Kint a Tujának igenis súlya van. A faszt, mondanám, de elfogulatlan vagyok. Az állás 23-77, mutatom Attila fejét, hihi:

Fecó megijedt, nem kap szikrát. Csaba kellemesen bebaszva, Balázs hányat mutat? Melyik kezével? Felemelem a tíz pontot, szép volt, Csabi, így kell ezt. Sehi Attit várja, és reméli, nem sehizte össze. Egyértelmű, hogy Csaba Fecót. Ennyit arról, hogy részeg ember mondja meg az igazat. Kortesek, mindenki magáért, egy magukért. Fecó mindigmindigmindig a szívére hallgatott. Könyörög, könyörög, nem hiszi, hogy ennyire rossz ember lenne és könnyezik. Attila szerint Fecó nem rossz ember, a százalékok magukért beszélnek és aki akar szavazni, most tegye meg. De előtte tegyük zsebre a kezünket, mert az menő. Meg laza. Attila vagy Fecó? Attila. Bármi is volt, Attila piszkosul csípte Fecót és az csak a szépre emlékezzen, Seri örül, mert nincs Sehi-átok, dehogynem, most is írom, Fecó Csabitól búcsúzok, nyerd meg a játékot, mert bízok benned nagyon, ezek szerint Fecó-átok is van. A Gigantikus és Feledhetetlen Fináléról nekem már vannak fogalmaim, Balázs sírásó-zakójáról is, lesznek fellépők is, ezek szerint megint volt X-Faktor, amit nem láttam. A finálé előtt menjünk a PöcsiTerminálra, mert az nekünk jó lesz, én maradok itthun, nekem itt is jó, gondoltam ekkor, még nem tudtam, hogy föltétlenül most kő fúrni öt lyukat. Vannak ilyenek, hogy száguldó riporterek, milyen jó, hogy én egy döglő bloggerina vagyok, faszom futkározik ilyen hidegbe'. Esne néhány szó arról, mi történt reggel, de van egy kis hangprobléma, amibe én kvázi belesüketültem a füles miatt, mondom megint, láda, babzsák. Úgyhogy érdekes feladat van. Sírok.

Seri és Csaba kérdez, aki válaszol, Attila és Fecó. Fecó levág egy rossz szöveget, ő a gyerekeiért jött be, 160 napig és megváltoztatná az életüket, nem mondok semmit, a végén saját magamat ki kell innét tiltanom, az meg milyen már. Attila is patetikus, ő magát mutatta meg élt a játék kínálta lehetőségekkel, szándékosan, rosszindulatból ő sohase, mingyáhányok. Kicsit összeugatnak, mert Fecó belepofázik feszt Attika szívfacsaró monológjába, amit gondolom, szarás közben (pszichológiai könyvek híján) szépen felépített, de semmi különös. Ja, de. A szerelme volt ez a játék a vévéjelenség az élete részévé vált. Összeolvadt vele. Már elnézést, de ha valaki megmondaná, hogy kell kutyákat megtanítani arra, -ha már azt a kurva kilincset le tudják nyomni a legnagyobb sajnálatomra egyébként, akkor hogy a picsába kell rávenni őket, - becsukják maguk mögött az ajtót, a javaslatokat az ímélcímemre kérném, köszönöm, most megyek, elbeszélgetek kicsit a Pöcsössel. Fecó inkább most esne ki, minthogy második helyezett legyen, remélem, ezen nemcsak én röhögtem. Megjött a hang, nem, nem Seri kezdett énekelni és nem is Frank támadt föl, megnézhetjük, mit jósoltak egymásnak, kit merre sodor a történelmi forgószél és megnézhetjük, ki milyen bambán bámult a visszaszámláló órára. Nem tudom, ki volt hitelesebb színész, mintha nem látták volna velem együtt az előző szériában, hogy volt ilyen.

Csabi Attila szerint meglovagolja a zenei vonalat és gennyesre keresi magát, muhaha. Ja, és végig fogja dugni Magyarországot. Hát engem meg Pötyit nem, az biztos. A pasimat csak akkor, ha nem hagyja abba a fúrást. Seri belekezdhetne egy nagyon komoly dologba, a gogót hagyja a fenébe. Erobik, fitnesszguru. Esetleg színészet. Ja, kezdetnek javasolnám egyből azt, lenn délen édes éjen édent remélsz. Jut eszembe az édenről, egy hét múlva ÉHkettő sixx-szel, sorokba rendeződj! Fecó Győzikekettő lesz. Igazi celeb, egy sztárvendég. Fecó szívesen tanítana gyerekeket táncolni, mondjuk, ezt támogatom, tényleg jól táncol, Fecó, szevasz. Attila után rohanni fognak a nők esküvői ruhában. És elkapják a grabancát. Attila szerényen normális életre vágyik, most olvastam a Velveten, hatalmas tehetségnek tartják, saját maunikasót kap, bazmeg, itt tényleg nem olvas senki engem?!

Párbaj előtt búcsúzkodnak, Attila és Seri a D-matracon, na ez az a hely, ahol Attinak nem termett babér, hihihi. Ha kiesne, Seri Fecóval szemben vegye fel az ő stílusát, egyébként meg dőljön hátra, és röhögjön mindenen, szarjon le mindent. Ha mégse, szexi fehérneműben várja az ágyban. Fecó odaadja a kétkisangyalt ábrázoló képet Csabinak ajiba, Csabi egy pengetőt ad neki, szintén ajiba. További fontos info, hogy Bözse magyarul beszél. Seri picsog egy kicsit, ő a legesélytelenebb és nincs semmi önbizalma, ez így van, Sehi, javaslom Csernus dokit, Csaba meg megváltozott, most is a hasát nézi a tükörben. Attila olyan normális, hogy lassan tizenhatodik beni is felfigyel és módosítja a dolgokat, hogy szentté avassák, Attila pironkodik ő mindig is ilyen áldott volt, csak muszáj volt játszani. Párbaj után az volt, hogy Attila jött vissza, Seri ugrabugrált, mert megtört a Sehi-átok, és felolvasták a titkokat. Fecó titka, hogy Kinguli-Fingulinak csillogott a szeme, mint a csillag, mikor Csabira nézett. Csillog a csillag, Fecó reméli, hogy Csaba érti, hogy mondja. Attila titka, hogy felállt a farka Serire, mikor az narancsszínű bugyikában átlépte a dzsakut, előtte persze leírta, hogy mindig Kingához vonzódott, de tudja, hogy ez unalmas. Nem is sejted bazmeg, mennyire! Juj, Seri irul-pirul, a boldogságos, aztán felfogja, hogy ez kamu, mert Atti biztos rá akar még pirítani a Kutaira, hadd kapjon kinn is idegrohamot. Új információ, Seri azért beszél úgy, mintha mindig turha lenne a szájában, mert fogszabályzója van, úgyhogy most akár Atti meg is ölelhetné, kislányos a pizsi is rajta. DE NEM!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
843 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.26. 20:30:01

Zseniális, mint mindig...
Nem találok szavakat :)

red ferrari 2012.02.26. 22:46:21

köszke Hajni! csatlakozom
Zseniális!!!!

endri33 2012.02.26. 23:17:10

Esetleg fos9?Egy élmény volt veletek!Hajnynak gratula és köszönöm!!!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.26. 23:39:41

Ez a poszt is marha jó volt, köszönjük, Hajni! :)
Pihenj ki bennünket, rádfér..:DD

JOKKA21 2012.02.26. 23:46:22

Kár, hogy nem Seri nyerte.

kozi001 2012.02.27. 00:02:26

Hajni király volt az utolsó poszt is!
Köszönöm a kitartást vv4-5 posztokhoz!

Te is írtál valami hasonlót, de én továbbmegyek: én ép ésszel nem bírtam volna ki a négyes széria egyes "nagyságait" hogyvolt nélkül!

dejoci 2012.02.27. 00:08:11

na a végére sikerült minden, jöhet az éden....

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 00:26:19

na, akkor most berakom a képeket :DDD

VaLaky 2012.02.27. 00:40:49

ÉS itt is búcsúzunk! HüppHüpp és köszönethegyek!

kárpátia56 (törölt) 2012.02.27. 00:42:10

ez most a vége, Hajnal? Egy puszit se? :(
vagy írsz még? :)

julcsi29 2012.02.27. 00:56:13

Na,örvendek hogy már itt is! :))
Akkor ez a hely megosztva Lady-é,és az enyém,így utoljára! :))))

julcsi29 2012.02.27. 00:58:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Tényleg Hajni,hol találunk majd,ha gyógyírt keresnénk az élet okozta fájdalmakra stílusodban?
Mert sokszor Te voltál ám a fény,illetve az írásaid! :))))
Megosztasz velünk valamit a terveidről a jövőre nézve?
Köszönöm ezt a fél évet Neked!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.27. 00:59:44

Milyen jól összeugrasztanak mindenkit mindenkivel a BV-ban.

Mazlee 2012.02.27. 01:01:05

EEEEEEEEEEzzzz minden vitt!!!!!!!! :DDDDD

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 01:02:15

holnap lesz legeslegutolsó poszt meglepetésekkel, abban majd leírom, hogyan tovább, most megyek, mert elfáradtam. :)
holnap taláxunk.

hha96 (törölt) 2012.02.27. 01:52:53

Erről az utolsó BVről, gigaposztot lehet írni, annyi anyag van benne, mint kb. egy hétre való VV-ben volt. Kinga és Dya mimikájáról, viselkedéséről simán pszichiátriai szakvizsga munkát lehet írni.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2012.02.27. 02:12:07

@hha96:
igen, médiatörténelem volt az egész,
a legalja:)

Nyugee 2012.02.27. 03:35:43

@anica inkognitóban:

Puszi!
És én már megmondtam kommentben, hogy az alien színpatikusabb volt mint Dya... :)

JOKKA21 2012.02.27. 04:24:29

Dya fej, az mindent überel.:D

JOKKA21 2012.02.27. 04:31:42

Kinga és Seri istennők.:)

Müszélia 2012.02.27. 06:42:05

szép hajnalt mindenkinek.
győzött a "jobbik." remélem, már tárgyal a hajdú petyával.

bigél 2012.02.27. 08:16:27

Jó reggelt mindenkinek!

Gratulálok Attilának!
Szép volt Csaba, jókat kacarásztunk rajta a döntőn. Később pedig nagyon sportszerűen viselkedett.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 08:26:06

Jó reggelt Mindenkinek!

Megragadnám az alkalmat, hogy gratuláljak Attilának, nem mintha nem lettünk volna benne elég régen biztosan, hogy ő nyeri. Mondjuk ha már nem Peti, Vera, Eszti, akkor legyen ő:)

@julcsi29: Köszönöm, Drága vagy!!!:D

beacska 2012.02.27. 08:31:40

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szia Lady! Őszintén szólva én nagyon csodálkoztam. Meg voltam róla győződve, hogy Csaba nyeri...de nagyon örülök neki, hogy mégis így alakult!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 08:35:05

@beacska: én is, én is, így már nyugodtan várhatom az Éden Hotelt, jut eszembe, mi volt tegnap éjjel? Igen parás hangulat lehetett!:)

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 08:38:16

Szasztok, Skacok!:))

Őszinte leszek, megérdelmelte az attila.
Tényleg a legjobban játszott az összes közül, úgy értem az összes VV-ben az összes játékoshoz képest.

Mondtam, hogy taktikából bagózott!!!!:)))

beacska 2012.02.27. 08:40:00

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ...hát egy ideig a boszik itt böködték az Attila vudu-babáikat, Zsöni unalmában engem talált meg, aztán amikor meglett az eredmény, csak az ünneplők maradtak, a többiek elmentek hypót inni :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 08:40:01

jadebulgari 2012.02.27. 01:02:42
@julcsi29: de ari vagy, gyere te is :D meg hozzad Dottykát :) remélem visszaolvassa és jókat nevetgél majd, Dottyka innen puszilunk :)

KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, PUSZI, PUSZI:D

@Lotyóbridzsida: én akkor sem tudnék:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 08:41:24

@beacska: ja, akkor csak a szokásos zsönivel...:) Sajnálom:(
Még tart a visszaolvasás, mindjárt kiderül itt minden:)

Remélem, Péter kap a nyereményből:P

beacska 2012.02.27. 08:42:55

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :))) jaaa, a maradék szivarkákat ;D

nem hinném, hogy igényt tart rá, megelégszik vele, ha beveszik az Attila-showba ;D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 08:46:04

@beacska: lesz Attila-show?:D Ez már biztos?

Egy csomó üzenet lett kitörölve?:D

beacska 2012.02.27. 08:49:10

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: asszem Hajni takarított...de lehet, hogy a másikon? mert egyszerre asszem 2 poszt futott...jaaaa, most nézem, én nem is ezen voltam éjjel, hanem a közvetítésen...;DDD asszem...:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 08:50:24

@beacska: igen, igen, azt olvasom:D Meg a 158-at:D

Még béke van...:)

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 08:52:04

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: csak európai bigottság alkoholgőzös ámokfutása lett törölve. meg vagy 17 nickje.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 08:54:47

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Sajnálom, ha egy ilyen "nagy" nap bedurvul, mert az elveszi a hangulatát az egésznek:( Ellenben a poszt nagyon tetszik. Még a velvetet is vissza kell olvasnom, gondolom:) Sok a munka, na:)

Neked ismét gratula a kitartásért, a posztokért, meg a tegnapi közvetítésért! Ja, és nem is nyaltam be annyira:P

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 08:57:03

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :) köszönöm szépen!
sejtheted, hogy egy önérzeteskedő, habzó szájú nick nem tudja elvenni a nagy nap hangulatát. :)
munkára! :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 08:58:23

Hajni... ez az uccsó (is) kurvajó lett. :D

És hát a képek.. a diás-kingás-evős képek, hát azok tényleg büntetnek, köszönet értük! :D

És köszi az egész évadot, mi tudjuk, hogy nem volt egyszerű. :))

beacska 2012.02.27. 08:58:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
OFF:
Hajni, ha már (még) itt vagy, gyorsan hadd kérdezzek vmit: estére bejelentkezett 6 db barátunk, mit főzzek nekik szerinted, ami tetemes mennyiségben előállítható, és tápláló, mert síelni mennek...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 09:02:27

@pushpang: a diás képek természetesen külön is értendők.
Egyszerűen nem tudom levenni róluk a szemem...sokkolóak... :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 09:04:19

@beacska: pl. valami jó kis (marha)pörköltöt (a la Fecó) nokkedlivel. Előre el lehet készíteni és melegíthető. :D

beacska 2012.02.27. 09:05:43

@genevieve: jajjj, igen. nehogy a "rosszaság" (értsd: kötözködő banya) árnya hulljon rád! gyorsan dícsérd meg Lady avatarját, vagy valamiét. Igyekezz!

beacska 2012.02.27. 09:07:16

@pushpang: :))) ez jó: ezt készítettem hétvégére egy óriási bográccsal, ezért is örültünk, hogy legalább elfogy, de azért biztos, ami ziher a 3 napos gulyás mellé főznék még vmit ;)))

genevieve 2012.02.27. 09:07:21

na basszus, most nézem, hogy lemaradtam az oscar gáláról:-(

genevieve 2012.02.27. 09:08:19

@beacska: rám aranyeső hullik:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 09:08:44

A döntő után Belevaló meg olyan szürreális volt, hogy reggel azon gondolkodtam, hogy nem csak álmodtam-e? :D

genevieve 2012.02.27. 09:09:10

@beacska: egyébként tényleg jó lady avatarja:)

elbírnék egy ilyen cipőt:-)

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 09:10:32

@beacska: én oldalast sütnék, kiadós, ha marad, zsírban eltéve el is tudják vinni magukkal. könnyű szállítani és napokig eláll.
ugyanezen az elven pl. kacsatöpörtyű. olcsó, nem ráz, én is most rendeltem két kiló hájat, héccázvalahány forint volt kilója.

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 09:12:24

@beacska: jaj, baszki, ne kezdjétek, tegnap is rohanvást beírtam, hogy "gyerekek, ne táncoljatok má' az idegeimen, mikor hat felé kell figyelnem", erre az ÖNÉRZETES ÉS NAGYON FONTOS NICK magára vette, oszt még KOBLONGYOS (???) ribanc is voltam rá fél órára :D

mijaza koblongyos?!?!?!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 09:12:32

@beacska: ja! hát akkor... ööö... nemtom.

Marad a zsíroskenyér hagymával, síelés előtt pont jól fog jönni egy kis +energia. :D

beacska 2012.02.27. 09:13:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hmmm..."B" verzió...oldalas....jó, köszi ;D...meg csinálok mellé töltött dagadót is. A barátunk imádja az enyémet, mert én kolbászos darált hússal töltöm meg...kösziii!

(már csak az a baj, hogy hétfőn cukrászdák és húsboltok zárva vannak, mehetek a multihoz :( )

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 09:13:42

@pushpang: ja, már látom, hogy Hajni is ezt javasolta. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 09:15:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
googli: "a keresett kifejezés (koblongyos) egyetlen dokumentumban sem található meg."

sose fogjuk megtudni. :D

beacska 2012.02.27. 09:17:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tegnap is megmondtam neki, ha abbahagyja az egyes szám 3. személyben (vagy nyíltan nekem) az ekézésemet, én is békén hagyom. Nem bírom az ilyen sunyi Fecókat. bocs. Úgy jártam, mint Péter az utolsó hetén: "ha tovább nyelem, amit ez a boszi csinál velem, úgy fogok visszaemlékezni a VV-re, hogy nem törlesztettem, csak nyeltem, és rossz emlék marad" :D

bocs...

Zsoofka 2012.02.27. 09:17:27

@pushpang:
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Szép, okos, kedves, helyes, intelligens, jóhumorú.... Csak ilyet jelenthet, nem? :)))))

beacska 2012.02.27. 09:18:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: elírás lehet. Ha igazán kíváncsi vagy rá (gondolom nem), nézegesd végig a szomszédos betűkkel próbálgatva (koblongyosra írtam)

Zsoofka 2012.02.27. 09:19:21

@pushpang:
Most néztem meg, Ati a végén megkapta a kendőket :)
Kinga azért sírt, mert rájött, rossz lóra (fiúra) tett?????
Seri tök jó volt, teccett. Intelligens volt, humoros.
Csabi meg gáz volt, hozzánőtt a kezéhez a pezsgőspohár :)

nosce 2012.02.27. 09:19:28

@pushpang:

micsoda vérengzés volt itt tegnap :)

Érdekes h Kinga bár nem jutott a háromba népszerűbb lesz Serinél is. Őt Attila csinálta meg. Sajnos nem úgy. Szal ha egyáltalán lesz valami nyúlfarknyi szerepe a továbbiakban azt Attilának köszönheti, nélküle egy Dyuska 2 maradt volna.

beacska 2012.02.27. 09:20:43

@mokamini: HOL nézted meg MOST??? mert én éjszaka nem láttam, most meg nem találom a BV-t :((

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 09:22:40

@beacska: láttam, hogy megy a fájt, de abban is biztos voltam, előbb-utóbb lerendezitek egymás közt, azért szóltam bele, mert rossz vót nízni, ahogy a mamám mondaná.

de úgy látom, mára is maradt a lendületből, van kb. egy órátok, addig nézem a tegnap történteket, intézzétek el magatok közt. :D

Zsoofka 2012.02.27. 09:24:01

@beacska:
Felvevős-visszajátszós a tévénk :)

beacska 2012.02.27. 09:24:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ha kussban marad, én is ;D

már készül az én vudu-babám, hogy nehogy megjelenjen az ÉH2-n is...de ez már sixx gondja lesz, nem a tiéd ;D

beacska 2012.02.27. 09:25:23

@mokamini: ááááá, bakkeeeer...nagyoooon cseleeees!!! ;DD

Hurri Kán 2012.02.27. 09:25:53

Meg köll sütni egy fél birkát, tetőcsomagtartón elfér. :D

Zsoofka 2012.02.27. 09:27:01

@beacska:
a villa-múzsái már fenn van az rtl-lapon, szerintem nemsokára felteszik a műsort is :))))

beacska 2012.02.27. 09:27:26

@gyvy: :)) az ötlet jó, de hol veszek én hétfői napon félős birkát?

Tjuca 2012.02.27. 09:27:33

lilu gyereket vár?

genevieve 2012.02.27. 09:28:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én nem harcolok, ez egy nyilvános fórum aki ide ir, arra lehet reagálni (elvileg)...legjobb tudomásom szerint soha nem minősítettem beácskát....
nagyon sajnálom, hogy a régi ügyeket még mindig nem tudtátok letisztázni, és még mindig rajtam van miatta a sapka..

nosce 2012.02.27. 09:29:00

@mokamini:
"Csabi meg gáz volt, hozzánőtt a kezéhez a pezsgőspohár :) "

Atti a kendőket (is) vihette haza, Csabi meg a pezsgőspoharat. Aztán otthon fényezheti h ezzel (is) basztam el a nyerési esélyeimet a VV5 utolsó két párbaján :)

Tjuca 2012.02.27. 09:29:46

az orrjóslás egyetlen egyszer nem jött be, péternél. azt hiszem, ez elég jó arány volt. kár, hogy a végén is bejött, btw. grat. a győztesnek. :-)

genevieve 2012.02.27. 09:30:02

@Tjuca: szerintem kezdj el sürgősen lottózni:-))

megint bejött az orrjóslásod:-)

nosce 2012.02.27. 09:31:02

@gyvy:
"Meg köll sütni egy fél birkát, tetőcsomagtartón elfér. :D "

jah, rákötözni a sítalpra, vagy csak bebaszni a síboxba :)

Zsoofka 2012.02.27. 09:31:46

@nosce:
Én azt hittem Atinak sok lesz a 3 megmérettetés a végén, mert a fizetőképes szavazói kimerülnek. De tévedtem. Jó volt neki, mert mozgósítódott a szavazótábora, a Csabié meg leült, szétoszlott. Ráadásul szerintem ez viselkedése a végén karakteröngyilok volt neki.

Tjuca 2012.02.27. 09:31:52

@nosce: nem nem. csak az orra nem volt elég ferde. :-P nem a taktikán vagy a pezsgős poháron múlt semmi, csak a zorron. :-DDD

nosce 2012.02.27. 09:32:41

@Lotyóbridzsida:
"Őszinte leszek, megérdelmelte az attila.
Tényleg a legjobban játszott az összes közül, úgy értem az összes VV-ben az összes játékoshoz képest."

Micsoda pálfordulás :)

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 09:32:51

@genevieve: nincs régi ügyem beácskával, max. annyi, az előző szériában kapott egy hetet, de ez sosem volt neki probléma, sőt, meg is beszéltük egymással.
úgyhogy nincs rajtad semmiféle sapka, egészen egyszerűen arról van szó, rosszul esik nekem, mikor két régi ismerős tépi egymást. múltkor jimmy és nosce kúrogatták egymást nagy örömmel, nekik is mondtam, hogy nemárfijjug, nem kell többet belelátni a dolgokba, mint amik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 09:33:23

@mokamini: @nosce: örülök, hogy megkapta a kendőket, végülis nagy harcok dúltak mindkettőért és persze ellen. :)
Majd jó lesz letakarni Báthory Erzsébet akváriumát esténként... :D

Csaba viselkedése nem lepett meg annyiban, hogy nem vártam el tőle, hogy majd most, a döntőn v. a döntő után kezd el cigánykerekeket hányni vagy tojást dugdosni Fecó nadrágjába viccből. :D
De hogy miért tűnt betépettnek vagy piásnak, az számomra is érthetetlen. Este azt mondtam, hogy valszeg nem evett egész nap és 1-2 pohár pezsgő is ki tudja ütni az embert, ami aztán kiszáll a fejéből, de hát végig olyan volt, mint aki lebeg..

Kinga meg tulképp azt kapta, amit megérdemelt. (Bár a végén már szinte megsajnáltam, amikor Hajdú Sztív előadta a csicskás verset.)
De ahogy ültek ott Diával a lebiggyesztett szájukkal, idegtől szétvetett fejjel... hát... röhejesek voltak, na :D

az én rózsám vasutas 2012.02.27. 09:34:12

Koblongy ismert lengyel fürdő, közel a fehérorosz határhoz.

beacska 2012.02.27. 09:35:03

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: @genevieve: látod Hajni, erről beszéltem...ő mindig ártatlan, maszületett bárány.

"legjobb tudomásom szerint soha nem minősítettem beácskát...."...jaaa igen, agyatlan rasszista az tényleg nem minősítés.

"nagyon sajnálom, hogy a régi ügyeket még mindig nem tudtátok letisztázni, és még mindig rajtam van miatta a sapka.." ez meg nem is rólam szól, nekem pl. VELED Hajni nincs is tisztázatlan ügyem. De ezt szokta csinálni: 2 másik fél közt keveri a szart...jellemző...

beacska 2012.02.27. 09:36:06

@Tjuca: igen, mert Péter kiesése "kivételes" lépés volt ;D

nosce 2012.02.27. 09:36:48

@mokamini:

Igen a Fecó párbaj után Attila repülőrajtot vett (különösen mert majdnem megszívott onnan látták h izomból tolni kell rá a szavazatot), ha Fecóka Serit hívja ki akkor sztem sokkal szorosabb lett volna a végeredmény talán más is bár azt nem hiszem, Csabi meg előre ivott a medve bőrére, pedig azt előbb el kell ejteni :)

bigél 2012.02.27. 09:37:14

@pushpang: Mindketten stresszeltek, csak másképp jött ki rajtuk. Mi jókat nevetgéltünk a zurammal Csabán, volt egy-két nagyon jó beszólása.

Tjuca 2012.02.27. 09:37:31

bármilyen fura talán jobb nem nyerni. a celebmajomházban kevesebbet kell ugrálni, és hamarabb élhet normális életet. meg nem tudom attilának most hogyan fognak alakulni az emberi kapcsolatai, lesz-e elég rafkós, hogy kezelni tudja a mindenféle embereket, a kapcsolatai így is elég érdekesek voltak, bármily fura, kicsit féltem. :-O) csabit nem, mert neki ez tényleg egy buli volt, nem nyert, üsse kő, szórakozott egyet 13 másik majommal. fiatalabb is.
remélem attila élete nem lesz most elcseszve. a pénz nem minden.

csicserierika 2012.02.27. 09:37:58

Jó reggelt !
Én elmentem aludni 11 után,mert ez mindig szerencsét hozott Attilának.
Jelentkezek nála mint szerencsét hozó kabala, hátha bevesz az 50 nm-esebe :)
Hajni, köszi az elmúlt félévet és ha javasolhatom, akkor mától szigorú AGYnyugalmat tarts, mert jön a következő :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 09:38:04

@mokamini: én már régebben is mondtam, hogy Csaba feltehetően végig gyengült az első két, korai, sikeres párbaja után. Senki nem merte kihívni, merthogy hú milyen erős, de közben nagyon sok idő telt el és míg a többiek változtak, játszottak, balhéztak, kinyíltak, összeomlottak, bármi, ő nem nagyon változott...
Szerintem csak azért lett döntős, mert nem volt párbajozni a játék utolsó harmadában. Pont, mint Fecó.
Ez a mindkettejük esetében, a százalékokon volt lemérhető meg leginkább.

Zsoofka 2012.02.27. 09:38:28

@pushpang:
Továbbra is úgy gondolom, hogy az fájt Kingunak a legjobban, hogy Seri ül ott a díványon és nem ő :)
A csicskás versen meg röhöghetett volna egy jót és akkor ennyi. seri pl. tudott röhögni az x-faktoros "előadása" után, pedig baszogatták vele rendesen, meg a nyerítésén is csak nevetett, akarom mondani, nyerített :)

beacska 2012.02.27. 09:38:30

@pushpang: olyan nagyon nem volt új Csaba viselkedése: mindig kicsit túlmozgásos volt (pl. péter kérte is tőle, ne rázogassa a lábát a feje mellett, mert nagyon zavaró), csak most ez felerősödött...de sokat beszélt, ez tény...

nosce 2012.02.27. 09:38:49

@Binbir gece:
örülök h előkeveredtél nem szakadt rád a köki terminál :)

bigél 2012.02.27. 09:40:05

Egyébként pedig Csaba nagyon sportszerűen viselkedett a döntőt követően. Érdekes, hogy ezt viszont a legtöbb Atti-fan nem veszi észre (vagy nem akarja észrevenni), továbbra is megy egy csomó helyen az ekézése.

Medve bőrére ivás: nem erről volt szó szerintem. A feszültség, stb. Atti meg le volt fehéredve végig, ő sem volt igazán magánál.
Innen könnyű savazni bárkit is, de ha ott lettünk volna, abban a helyzetben, akkor rajtunk is kijött volna a feszültség így vagy úgy. Rajtam biztos.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 09:40:25

@Binbir gece: na, előkerültél?
A döntő végéig aggódtam érted, hogy beszorultál Ditti alá, amíg meg nem láttam a stúdióban.
Bár elég ziláltnak és zaklatottnak tűnt, még a lánya nevét se tudta kimondani.
Mit műveltél vele?

Zsoofka 2012.02.27. 09:41:57

@Tjuca:
Igen, én is úgy gondolom nehéz lesz Atinak. Ott van pl. Péter. Nekem benn ő szimpatikus volt, de amióta kijöt.... Háááát. Tudom, a Ronis sztori csak megrendezett volt, de azért élvezte is Péter, hogy belerondíthat a másik életébe. És szerintem nem feltétlenül jó barátja Attilának....

genevieve 2012.02.27. 09:42:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: de sajnos van régi ügy:-(

azért vagyok én a démoni boszorka, mert szentül meg van győződve (és a többiek is), hogy én voltam a gaz áruló a fészbukos szórakozásban...

pedig, hogy ott mi történt azt csak két ember tudja...az egyik értelemszerűen lapít, a másik embert aki Te vagy nem mernek szemben lehazugozni.....de bűnbak mindig kell...igy maradok én..

Engem ez egyébként nem érdekel, de ha normálisan szólok valakihez (ok, néha csipkelődve, de ezt mindenki megteszi a másikkal), akkor azért ne kapjak már sallert:-))

Zsoofka 2012.02.27. 09:43:23

@bigél:
Tökéletes úriember volt, szépen veszített. Egyetértek.

bigél 2012.02.27. 09:43:32

@Tjuca: pontosan, szerintem ezért (is) tudta ennyire jól viselni a második helyet.

Attit nem kell félteni, úgy gondolom, megvan a magához való esze, hogy jól sáfárkodjon a nyereménnyel (nemcsak az anyagikra gondolok). Egy veszély van, ha valami fifikás nőszemély elkapja a grabancát. Ill. nem az a baj, ha elkapják, hanem az, ha a szándékok tisztességtelenek.

genevieve 2012.02.27. 09:43:43

@beacska: nem én rasszistáztalak le!

Tjuca 2012.02.27. 09:44:31

@genevieve: ott nem orrok vannak. amúgy a legnagyobb kölök első lottószelvénye egy hármas volt. interneten lottózgatunk néha, számokat nem ismerte, egerezni, scrollozni már tudott. 27 ezer volt a nyeremény. :-) azóta nem nyertünk, de ez volt az antré. :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 09:45:17

@mokamini: aaaz biztos. Mit nem adott volna érte, ha ott pózolhat Csaba és Attila között, és tovább játszhatja a húzdmeg-ereszdmeget kettejük (hármójuk) között.
Ráadásul PONT Seri ült ott, akit nem elég, hogy Attila is állítólag észre vett, mint nőt, de végig ki is röhögte.:D

nosce 2012.02.27. 09:46:29

@bigél:
"Egyébként pedig Csaba nagyon sportszerűen viselkedett a döntőt követően. Érdekes, hogy ezt viszont a legtöbb Atti-fan nem veszi észre (vagy nem akarja észrevenni), továbbra is megy egy csomó helyen az ekézése."

Csabi ekézése azért megy mert a teljesítménye alapján (értsd munkája) nem érdemelte a döntőbe jutást, Kinga , vera, Fecó is jobban megérdemelte volna.

De amúgy azt gondolom h jót tett neki hosszútávon h nem ő nyert (nem a döntőn hanem az Atti-Fecó párbajon szállt el igazán). Ő lehet gazdag ember a munkájából és a tehetségéből, ne nem a sóműsorokban és nem is a zenében.

genevieve 2012.02.27. 09:46:38

@bigél: nos, az idő majd megadja mindenre a választ:-)

senki nem tud kibújni a bőréből...

beacska 2012.02.27. 09:47:36

@genevieve: De. még Shadinál. és 3.személyben beszélve rólam mondtál ennél különbeket is. Lehet, hogy neked "kiment" a fejedből, de attól még, hogy én nem reagáltam le, olvastalak...ugye bár, nyitott fórumról lenne szó...(amilyen hülye vagyok, minden "nagy legyintés"-t tartalmazó hozzászólásodat magamra vettem...de biztos félre értettelek, és te nem is...jaaa)

Tjuca 2012.02.27. 09:48:13

@bigél: én nem az anyagiakra gondolok. eddig sem volt sikeres a nőknél, eztán szerintem paranoid lesz- joggal. iszonyú nehéz lesz neki igazi társat találni, nem csak d matracost vagy alekoszos bettyt. de ez az ő játéka, ő élete, drukkolok neki, hogy sikerüljön.

Zsoofka 2012.02.27. 09:48:22

@nosce:
remélem valaki lebeszéli a zenélésről, különben úgy jár, mint vv ildi és jelentkezik csillagnak és ott ...

nosce 2012.02.27. 09:49:26

@csicserierika:
"Jelentkezek nála mint szerencsét hozó kabala, hátha bevesz az 50 nm-esebe :)"

sztem mára elég sok kabala bejelentkezett nála, sztem Kinguci is h megbeszéljék az ellentéteket, de azt szerencsére már nem látjuk :)

bigél 2012.02.27. 09:49:54

@nosce: Mivel nem nyert, szerintem fölösleges ekézni, hiszen nem kapott semmit "érdemtelenül". Vagy nem?

Zsoofka 2012.02.27. 09:50:50

@beacska: @genevieve:
Nem akartok beköltözni a vv6-ba? Ott az rtl majd ad alkalmat a kapcsolatotok tisztázására :) Többet is mint igényelnétek :) Na ne veszekedjetek....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 09:51:13

@bigél: szerintem sincs gond Csaba döntős viselkedésével... a körülményekhez képest, mindketten normálisak voltak.
Max. a "megszokott" önmagukhoz képest voltak furcsák: Attila fehér volt, izgult, érzelmek látszottak rajta; Csaba meg nyüzsgött, vihogott, grimaszokat vágott... de hát ez tényleg egy feszült helyzet volt mindkettejüknek.

Seri is szimpatikus és aranyos volt. Kinga biztos nem bírta volna ki károgás nélkül. :D

bigél 2012.02.27. 09:51:31

@Tjuca: Én is szurkolok neki. De optimista vagyok.
Viszont tényleg nem lesz egyszerű, de hát ez van, ezt vállalta és szerette volna.

Zsoofka 2012.02.27. 09:51:48

@bigél:
Szerintem is kár ekézni, nem érdemli meg. Én pl. csak szeretném megfejteni, miért nem nyerhetett....

beacska 2012.02.27. 09:52:34

@mokamini: már csak ez hiányozna! örülök neki, ha nem kell a környezetemben ilyen emberekkel találkoznom! még hogy önként!!! ;))))

bigél 2012.02.27. 09:52:36

@pushpang: Érdekes, mert nekem meg leginkább Serivel volt bajom. Igaz nem magán a döntőn, hanem a BV-ban.

bigél 2012.02.27. 09:53:21

@mokamini: mert nem kapott elég szavazatot? :D :P

nosce 2012.02.27. 09:54:16

@mokamini:
"remélem valaki lebeszéli a zenélésről, különben úgy jár, mint vv ildi és jelentkezik csillagnak és ott ..."

Szerintem most az elején tuti h rárontanak a színpadokra, (ha szerencséjük van már nem lehet jelentkezni a tehetségkutatóba) aztán néhány Olis "figyelj fater..." ekézés után a nyári fesztiválokon már csak mint léggitárosok hedbengelnek a színpadok előtti tömegben :)

Zsoofka 2012.02.27. 09:54:39

@bigél:
Miért? Mit kellett volna másként csinálnia? Jó, egy kicsit ekézte Kingát, de Atinak pl. úgy tűnt, őszintén örült. Jót nevetett saját magán is, ami Kingának nem sikerült.

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 09:55:31

@genevieve: zsöni, ne boríts má' ki, könyörgöm, most tényleg, mert kitépkedem csomókban a hajamat basszus!
mi köze ennek az egésznek ahhoz az egy éves sztorihoz, ááááááááááá!!! mi?!

senki nem hiszi rád, hogy démoni boszorka vagy, baszki, te se vagy egy teddkimajdmeghűl típus, beácska se, sőt. :)
nem bírjátok egymást, oké, láttam már korábban is, de könyörgöm, egy kölcsönös UNszimpátiából nem kell összeesküvés elméletet kreálni.

tőlem utálhatjátok egymást, én bírlak mindkettőtöket, másért és másért, az se érdekel, ha vitáztok, tegnap sztem kezdett elfajulni a dolog, ennek ellenére tőlem akkor és úgy baszogatjátok egymást, amikor akarjátok. amíg a többieket nem zavarja.
az, hogy engem zavar, egy dolog. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 09:55:52

@nosce: hát remélem, hogy Attilának lesz annyi esze, hogy messze elkerüli Kingát. Csak hát a szerelem... :D

genevieve 2012.02.27. 09:56:06

@beacska: a nagy legyintések tényleg rólad szóltak:-)
ártatlan poén volt:-)

de ismétlem, soha nem minősítettelek megengedhetetlen jelzőkkel!
se első, se 3. személyben

nosce 2012.02.27. 09:56:55

EEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLPPPPPPPPP hol az igért kommentező öfi ????????????? :)

beacska 2012.02.27. 09:56:55

@mokamini: inkább azon kéne filózni, Attila miért nyerhetett. Érdekes utat járt be, hogy kedvenc műsorvezetőinket idézzem.
Több állomása is volt:
1.Cris kiesése - el kellett gondolkodnia, hogy minden nap bentlenni az ÖFban nem elég
2.Csaba-Veron után- Csaba a JÓ és ők a ROSSZAK - mit tehet ez ellen? ekkor kezdte levetni az álarcát
3. Peti kiesése - a Taktika=Rossz...mit tehet ez után? semmit...megpróbálta Csabát áthúzni a Rossz oldalra - sikerrel

mindeközben kiderült, hogy a JÓ nem felhőtlenül az, és Attilának van szíve, nemcsak esze...

Tjuca 2012.02.27. 09:57:50

@mokamini: igen. amikor a játékosokról írták úgy mellesleg, hogy milyenek a való életben, akkor pétert nem éppen hízelgő jelzőkkel illették, mint ahogy attilát sem. nem véletlenül. ne feledjük péter "bemutatkozását", amikor vera meg melinda leitatták.

attól mert játszottak egy valóságsóban az alapvető tulajdonságaik nem változnak meg.
(és szerintem bizonyos értelemben attila nem nyertese a játéknak, és tök mindegy, hogy második lett volna vagy harmadik. maga az, hogy ennyire a fókuszba került, de milyen fókuszba. ő nem egy miló vagy csaba, aki ügyesen kilavírozik és éldegél tovább, mintha mi sem történt volna, ő emblematikusabb figura, de remélem, hogy nem bb évi vagy alekosz. ő sokkal értelmesebb, mint alekosz, hát majd kiderül. ő kapta a tele puttonyt, remélem el fogja bírni)

Akármi Áron 2012.02.27. 09:59:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: A tegnap esti zűrzavar után, ma sokkal jobban esett a poszt, klassz volt megint:)

Nem rossz az a fehér utazóláda szó-szó, megnézném közelebbről én is, de majd, ha megkapod ajiba, átutazóban megnézem az utazót nálad....:)))

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 10:00:38

@nosce: most nézem vissza a tegnapi miniöfit, nyugika. :)

beacska 2012.02.27. 10:00:56

@genevieve: de igen. nem keresek utána. hagyd már abba az állandó mosakodást! képtelen vagy elismerni, hogy te ugyanúgy benne vagy ebben. Pl. ez a viselkedés is nagyon antipatikus számomra. De ezt a te JÓSÁGOD úgysem éri fel (nagy-nagy legyintés)

mondd azt, te ilyen vagy: nem szemtől szembe, hanem hátulról gonoszkodva. vannak ilyen emberek, Fecó is ilyen. Ő sem érti a mai napig sem, hogy mi történik körülötte. Úgy látszik az ész nem korral és diplomával jár...ez van

én nem bírlak téged, beismerem. és nem is fog változni.

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 10:01:13

@Akármi Áron: :)) navégre. már aszittem, eltűntél, mint szürke szamár a ködben. :)

Zsoofka 2012.02.27. 10:01:45

@beacska:
Nekem ez amit leírtál, azt bizonyítja, amit én is gondolok: Ati egy tudatos játékot játszott, stratégiával, amit időnként módosított, a szükség szerint.
Kigondolta, megcsinálta, végigvitte. Ügyes volt.

genevieve 2012.02.27. 10:02:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: senki nem hiszi???:-)

ugye nem kell visszakeresnem hogy ki hiszi és ki irta ezt le?:))

na mindegy, ha szőnyeg alá kell söpörni a dolgokat, akkor hajrá...

én biztosan le fogom irni a véleményem úgy, ahogy eddig tettem...akár beácskának, akár bárki másnak...

bigél 2012.02.27. 10:03:27

@mokamini: Nem tudom, ez egy érzés. Nekem kicsit piaci kofa volt. De nem volt vele nagy gondom, csak ő tetszett a legkevésbé a három döntő közül.

beacska 2012.02.27. 10:04:53

@Tjuca: Péter ideges lett, én megértem, akkor is megértettem.
-igyekezett megőrizni a józan eszét. Ő játszani ment be, nem bulizni, meg potya piára-kajára. Ha nem ő irányítja az alkohol mennyiségét, nem tudja kontrollálni magát. Ez azért érthető
-öreg ő már az ilyesfajta tábori viccekhez, ezt később is elég határozottan kifejtette

és honnan is lehet tudni, milyen Péter a való életben???

Zsoofka 2012.02.27. 10:05:27

Nekem pl. lejött, hogy Kingával is milyen emberséggel bánt, játékon kívül:
- Amikor Lulival élő adásban összeveszett, az is azért volt, mert nem akarta Kingát tovább szapulni a táncos-cirkusz miatt.
- Tegnap a BV-ben szintén nem volt hajlandó a Kinga-témában érdemben megnyilvánulni.
Nagyon szeretnék légy lenni a falon, amikor civilben találkoznak.
Kinga már teljesen bebeszélte magának és bebeszélték neki a jóakarói, hogy ő a világ fasza, csak azért esett ki és ad absurdum azért nem nyert, mert a csúnya Ati kibabrált vele. És most meg meg meg is nyerte, csak azért, hogy őt idegesítse.....

nosce 2012.02.27. 10:05:31

@Tjuca:
"de milyen fókuszba. ő nem egy miló vagy csaba, aki ügyesen kilavírozik és éldegél tovább, mintha mi sem történt volna, "

Pont h Csaba nem lavírozott volna ki hanem fejjel erősen beleáll a betonba. Már a benti lanygi hízelgések után elhitte h letiporják a rock fesztiválok előadóit, és új üstökösök lesznek a zene egén, halomra dugva a groupie csajokat..(lásd a négyes beszélgetést ki mi lesz ezután)

Atila meg csak egyszerűen elbukja majd valami igérete vállalkozáson a pénzét, esetleg jelzálogon a lakást és a kocsi meg jóesetben meg kirozsdál alóla, ahogy ez eddig is történt...semmi megrázó nem lesz benne a számára...

beacska 2012.02.27. 10:08:10

@mokamini: igen, neki nagy előnye volt, hogy változott. amúgy Csaba is, csak ő "rossz" irányba.
Kingában és Fecóban az nem tetszett, hogy ők fél év alatt semmit sem változtak (Fecó fogyását nem nevezném annak a játék szempontjából)

Még Vera változott. Kíváncsi vagyok rá, nála ez marad-e, ill. mi marad belőle.

Meg Péter tanult sokat a nőkről ;DD

kozi001 2012.02.27. 10:09:26

Morning Show egész jó:

Balázs Attilának:

"Ha megcsörren a telefonod és a vonal másik végén Hajdú Péter van akkor ne legyél olyan buta mint Alekosz"

bigél 2012.02.27. 10:10:04

@mokamini: tényleg jól játszott. Bár közrejátszott a Csaba-féle ellenpólus kialakításában, a végére ezt nagyon jól tompította, tulajdonképp megszüntette.

Másrészt ha az elején nem savazzák Csabit, nem szervezkednek ellene, hanem összebarátkoznak, akkor szerintem (még) nagyobb rivális lehetett volna Csaba. Szerintem kurva jó, intelligens humora van, csak ez az adott körülmények között nem mindig bontakozhatott ki. AttiPettivel együtt ez nagyon jól kijött volna, ráadásul helyes, higgadt srác. Így is nagy tábora volt, úgy még nagyobb lett volna.

Tjuca 2012.02.27. 10:10:17

@nosce: szerintem helye volt ott, és nem volt unalmas, és jópofa gyerek, és szerettem az apró poénjait, és semmivel nem volt kevesebb vagy szürkébb, mint akármelyik másik, mint pl. attila.

szerintem. :-P

örülök, hogy nem nyert, bár annak is örülnék, ha nyert volna.

nya, és megyek dologra, az élet nem áll meg. tegnap is jóízűt aludtam a perdöntő döntő alatt, most meg vár a főzés.

pá édesim!

beacska 2012.02.27. 10:10:37

@nosce: nem hinném, hogy attila bukni fog. Ha igazság van az előéletével kapcsolatban, annyi azért igaz lehet, hogy volt 1-2 cége már, ami tönkre ment. okos fiú ő, volt rá 6 hónapja, hogy átgondolja a dolgokat....jól fog ő sáfárkodni...csak ne költse Kingára hiába ;D

Zsoofka 2012.02.27. 10:11:00

@beacska:
vera szörnyen nézett ki tegnap. pornósnak volt sminkelve, mintha a kislányom kente volna fel a szájára a rúzst :)

Zsoofka 2012.02.27. 10:12:54

@kozi001:
Sajnos nem bírom behozni itt kukutyinfalván a Morning-showt,pedig meghallgattam volna balázst :)

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 10:13:01

@genevieve: zsöni. senki nem mondta, hogy nem írhatod le a véleményed úgy, ahogy eddig.
az meg hogy ki mit hisz... baszki, ha én azzal foglalkoznék, hogy ki mit hisz meg ki mit mond, már rég kényszergyógykezelésen lennék. :)

nem, nem kell a szőnyeg alá söpörni semmit. de abból, hogy beácska meg te a dunába tudnátok fosni egymást, nem kell apokalipszist csinálni.
elhiszem, hogy mind a ketten tele vagytok sérelemmel, meg is értem, elhiszem, hogy dühösek vagytok egymásra, de a véleményem továbbra is az, hogy a kettőtök kölcsönös unszimpátiájából eredő feszkót nem kell kiterjeszteni és felnagyítani meg belelátni olyan dolgokat, amiknek köze nincs a dolgokhoz.

beacska 2012.02.27. 10:13:40

@mokamini: :))) csak egy pillanatra láttam...:)) vhogy még mindig kedvelem...és volt egy olyan ötletem, hogy vajh' mit szólna Veronika, ha Péter "vacsorázna" egyet Verával??? falat kaparná :)))
de Peti nem vállalná be....vki rábeszélhetné, szerintem jól jönne ki ebből mindkét fél ;)))

Akármi Áron 2012.02.27. 10:15:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: DDD Hát lehet innen eltűnni? Mer' akit eccer megfertőzöl a f@szántos stílusos poszttal, az sosenem gyógyul ki belőle, élethosszig tartó vírus vagy:)))))))))))))
Lájkolom, hogy megkapd legalább a ládikát,télleg jól néz ki, megérdemelnéd... (csak olvassa egy illetékes hahó!!!!)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 10:15:19

@bigél: én a döntőről beszéltem most. :)
A vv-ben ambivalens volt a hozzáállásom, mert alapvetően nem volt gondom vele, de amikor Gergőt rendszeresen provokálta és aztán csodálkozott, hogy kapott az arcába, az nem tetszett.
Meg a végén, amikor elverásodott kicsit. De a döntőn rendben volt. :)

beacska 2012.02.27. 10:17:08

@pushpang: a Gergővel való kapcsolatából látszott, hogy milyen kislány ő még. gergő meg először nem tudta, aztán meg már nem is akarta kezelni a dolgot...

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 10:17:31

@Akármi Áron: még nem csörrent meg a telefon, hogy mikor mehetek érte, affenébe! :))

bigél 2012.02.27. 10:18:47

@pushpang: én pedig a belevalóról :)

Egyébként sokáig úgy gondoltam, hogy amennyiben nem Csaba nyer, akkor nyerjen Seri, aztán ez a végére átalakult. Csaba volt a favoritom, de jobban örülök annak, hogy ha már ő nem nyerhetett, akkor Atti lett az első.

Akármi Áron 2012.02.27. 10:19:17

@csicserierika: Szeva Cserike, nyomás a fürdőszobába ordítva imába foglalni Áronkát,minima egy hétig:))) Kezdjed....Most!:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 10:19:30

@Tjuca: "ő nem egy miló vagy csaba, aki ügyesen kilavírozik és éldegél tovább, mintha mi sem történt volna, ő emblematikusabb figura, de remélem, hogy nem bb évi vagy alekosz. ő sokkal értelmesebb, mint alekosz, hát majd kiderül. ő kapta a tele puttonyt, remélem el fogja bírni)"

Szerintem, személyiségéből (már amennyit megismertünk belőle) adódóan, nem fog minden szart elvállalni, meg bohócot csinálni magából. Azért is, mert neki, ha tényleg ez volt az "utolsó esélye" (na ettől kif.től rosszul vagyok), és korából is adódóan, nem fogja eltapsolni fasságokra a pénzét és nem árusítja ki magát úgy, mint alekosz pl.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 10:22:34

@mokamini: "Kinga már teljesen bebeszélte magának és bebeszélték neki a jóakarói, hogy ő a világ fasza, csak azért esett ki és ad absurdum azért nem nyert, mert a csúnya Ati kibabrált vele. És most meg meg meg is nyerte, csak azért, hogy őt idegesítse....."

Ez jó, egyetértek! :)

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 10:22:59

@nosce:

:))
igen én is csodálkozom magamon, és továbbra sem tartom túl szimpi embernek, de TÉNY, hogy a legjobban játszott. tehát megérdemlten nyert.:)

azért csabát sunáznám továbbra is hosszasan.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 10:23:44

@beacska: jogos, Gergő tényleg nem is akarta egy idő után kezelni őt.
Sehogy. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 10:24:59

@bigél: igen? Érdekes, nekem a belevalóban nem tűnt gáznak. Mire gondolsz? Kingával csak annyira volt gyökér, mint az ő vele.

bigél 2012.02.27. 10:26:52

@Lotyóbridzsida: én is :)

tegnap nagyon jól nézett ki ünneplőben, igazi fess fiatalember volt

bigél 2012.02.27. 10:28:33

@pushpang: mondom, ez csak egy érzés, nekem ott túmáccs volt :)

(de lehet, ha ma újranézném, akkor már nem ezt gondolnám, a franc se tudja)

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 10:30:01

@bigél:

végre vágtak neki egy normális hajat is.:)

hát szeretném, ha ő mondaná nekem minden nap, hogy azért volt csak 3 orgazmusom fél órán belül, mert biztos fáradt (Ace Ventura után szabadon):D:D:D

fran7 2012.02.27. 10:31:17

@pushpang: Mivel én is mondtam, hogy utolsó esélye Attilának ez a győzelem. Ezért kiegészítésnek hozzátenném, hogy nincs ez jól így. Meg csak a média világára vonatkozik. Milyen jó lenne, ha nálunk is lenne Larry King vagy David Letterman a meghatározó médiaalak. Nekünk Balázs, Lilu jutott. Meg Vágó, meg Fridi. Akik már csak kegyelemkenyéren élnek.

2012.02.27. 10:33:54

Ehh, Csabából az uccsó percben ábrándultam ki, mikor is dedós idegbeteg módjára tikktakkolt összevissza. Abban az uccsó 60 mp-ben teljesen beégett nálam, pedig végig neki drukkoltam.
Jah, nem érdekel a "nagy nyomás", hiszen ez csak egy játék...
Azt mondom ezek után, hogy Attila megérdemelten nyert. Ezzel együtt azonban szomorú képet kaptunk - ha csak nem volt bunda persze az egész - a szomorú magyar értékrendről.
Utoljára még talán annyit, amolyan kedves útravalóul Attikának, hogy remélem olyan felejtős lesz a csávó, mint VV4 Laci - már ha egyáltalán emléxik még rá valaki.

nosce 2012.02.27. 10:38:33

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

nem arra gondoltam, hanem ELP azt mondta h kis csapatával elemezték az itteni kommentelőket és arról kéne az összefogalalója :)

de megbújt valahol :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 10:39:02

Jó ez a rádiófelvétel, szimpatikus benne Attila...
(mi mást is mondhatnék ugye..:D)

Zsoofka 2012.02.27. 10:40:48

@pushpang:
Én is épp hallgatom :)
Csoda, hogy így bírja no alvással :)

bigél 2012.02.27. 10:41:26

@SamSem: Játék ide vagy oda, 5 és fél hónap elzártság után, (bruttó) 50 milka kapujában azért érthető, hogy feszültek kissé.

nosce 2012.02.27. 10:41:27

@pushpang:
"hát remélem, hogy Attilának lesz annyi esze, hogy messze elkerüli Kingát. Csak hát a szerelem... :D "

nem lesz :), hacsak nem lesz meg az Attila Kingát keres műsor :)

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 10:41:28

@fran7:

azért én a fridit kivenném a pakliból. ő azt vállalja el, amihez kedve van, nincs szüksége pénzre (saját bevallása szerint) passzióból csinálja, amit éppen csinál.

nosce 2012.02.27. 10:43:12

@Lotyóbridzsida:
"azért csabát sunáznám továbbra is hosszasan.:D "

Csaba szerencsés lehet :)

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 10:43:41

@nosce:

kingucit ellepik majd a kopasz mercis tetkós csávók, eszébe sem fog jutni attika 2 héten belül.

attika már más tészta, el tudom képzelni, hogy úgy belegabalyodik a kingás sztoriba, hogy most senki sem lesz elég jó, aki nem a kinga.

Zsoofka 2012.02.27. 10:44:17

Kozi! Még egyszer köszi a rádiófelvételt, jó levezetése a játéknak!

Zsoofka 2012.02.27. 10:45:04

"Az is lehet, de azért ezt kizárnám...."

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 10:45:08

@nosce: HELP-nek olvastam :))) Én meg tegnap beszéltem meg Möff Cat-tel, hogy a mai posztban benne lesznek a kommentelők közvetítései, azt hittem, arra gondolsz. ööö... tán kéne egyet aludnom mégiscsak :D

nosce 2012.02.27. 10:45:25

@bigél:
"Mivel nem nyert, szerintem fölösleges ekézni, hiszen nem kapott semmit "érdemtelenül". Vagy nem? "

persze, de sztem holnapra már el is felejtik

Zsoofka 2012.02.27. 10:46:34

"Szeretnék énekelni, aztán férfimagazin címlapján pózolni.... Ha valaki lát bennem fantáziát, annak gratulálok" :)

Zsoofka 2012.02.27. 10:47:59

"Ha megcsörren a telefon, és Hajdú van a másik oldalon ..... " Vinnyogva röhögök.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 10:49:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hát, lesz mit válogatnod, tegnap napközben elszabadult a pokol. :D

Akármi Áron 2012.02.27. 10:49:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: DDDD Még hosszú a nap, szem előtt, feltöltve legyen az a kis műsszaki jószág:)))

És abba nem gondolkoztál, hogy esetleg házhoz megy/viszik?:D....mint a lóf@sz, esetenként:)))

Zsoofka 2012.02.27. 10:51:24

Élmény volt. Teljesen jó partnere volt Janinak meg Balázsnak.

kamarti 2012.02.27. 10:53:15

ahogy látom, a kedélyek nem nyugodtak meg, amit nem igazán értek: nyert az Atti, nem?
sztem most már a "Csabi nem csinált semmit" mantrát is lehetne hanyagolni - ha például azt vesszük, ki mit tett le konkrétan az asztalra (ld. a tegnapi bevonulós kisfilmjüket), magasan ő nyert, még a bokszgála nélkül is. És tök mindegy, hogy Kinga miatt, vagy mert "titokban taktikázott", de nem hinném, hogy ez a második hely megrendítené az önbecsülését vagy a magáról alkotott képét - ahogy az elmúlt fél évnek sem sikerült.

én most is azt mondom, mint korábban: ha a 13 másik nem hagyja, hogy Atti így rájuk üljön, és kijelölje a helyüket, egész más műsort élvezhetünk. Én a magam részéről jobban örültem volna, ha nem őt kíséri a kamera 5 hónapig.
Mindenestre kíváncsi lennék egy "osztálytalálkozóra" úgy 5 év múlva, kiből mi lett.
a BV borzasztó volt, Kinga egy hp, Sztív remélem, megkapta a bankszámlájára a megfelelő összeget a közreműködéséért, és most már elmondhatom, Atti az első gyomrost nekem a "feladom a játékot" "viccel" vitte be (amit tegnap is nagyon élvezett), amiről már akkor s úgy gondoltam, ha ezt megengedték neki, akkor ez az ő bulija, az ő szabályai szerint (és sztem ő is így értékelte, és igaza volt).

már csak egy kérdés maradt: akkor mégsem a tinilányok szavaznak, hanem a nyugger, unatkozó háziasszonyok? és ha az utóbbiak, akkor azok mégis inkább a sparhelthez erősített kutyaláncra buknak és nem a léggitárra? És végül: akkor lehet, hogy mégse a Csabafanok a nyugger vasalódeszkák? :)

mindenesetre köszi mindent, Hajni!

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 10:59:48

@kamarti:

"én most is azt mondom, mint korábban: ha a 13 másik nem hagyja, hogy Atti így rájuk üljön, és kijelölje a helyüket, egész más műsort élvezhetünk."

ez most kicsit olyan, hogy ha a nagyanyámnak pöcse vóna, ő vóna a nagyapám c. dal.:))

Zsoofka 2012.02.27. 11:01:31

@Lotyóbridzsida:
:)))))))))
Én ezt villamossal meg kerékkel meg nagymamával ismerem, de így még jobb :)

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 11:01:45

@pushpang: éjjel is, csak máshogy. (legyintés)

@Akármi Áron: :DD hát jahh...

@kamarti: :)

Hurri Kán 2012.02.27. 11:04:21

@kamarti:
Lett volna rá 5 hónapjuk, hogy ne hagyják, h így "rájuk legyen ülve". Az, hogy kollektíve ebben ennyire balfaszok voltak, nem másnak a szégyene és hibája.

kamarti 2012.02.27. 11:04:36

@Lotyóbridzsida: tényleg nem értem, mi ezzel a probléma?

fran7 2012.02.27. 11:05:55

@Lotyóbridzsida: Sokáig gondolkoztam, hogy mi a jó abban, hogy bejátszókaz mutogatnak a játékosoknak, amit mi nézők halálosan untunk. A válasz szerintem az, hogy ezzel mondták el a játékosoknak, hogy mit mutatnak róluk a tv-ben és tessék ehhez igazodni, ezt tartani fontosnak. Így lett fontos Kinga szemcsillogása, Attila főszereplősége, Csaba tujasága. Így kényszerítette bele a retek egy történetbe a szereplőket. Ezzel érhették el, hogy Attila vált főszereplővé, origóvá a történetben. Nem Attila személyisége miatt, vagy cselekedetei miatt. Vagy nem elsősorban azért.

kamarti 2012.02.27. 11:07:29

@gyvy: mondtam én olyat, hogy kinek a szégyene vagy hibája? nem kéne belemagyarázni olyasmit, ami nincs ott...
korábban is max azt írtam, hogy az rtl kényelmesedett bele, elégedett meg ezzel, nem bántottam Attit, nem köll felemelni a pajzsot....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 11:10:04

@kamarti: hát, a te kedélyeid biztos nem, ahogy elnézem... :)

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 11:10:20

@kamarti:

csak annyi, hogy Attila volt olyan erős karakter, hogy simán lenyomta az összeset. TEHÁT megérdemelten nyert. ugyanis ez a lényege a játéknak.:)))
mindenhol ott volt, mindenről tudott, uralta a játékot, kivéve a kinga vonalat, de még ez is jól jött ki neki, mert kénytelen volt megmutatni, hogy valójában csak egy kis nyuszi, aki egy hatalmas betonfal mögött reszket. szerethető lett a végére ezáltal. jól csinálta, megnyerte.
tök felesleges azon agyalni, hogy mi lett volna ha...egyébként, ha mi lett volna ha lett volna, akkor valszeg csaba nyer. ennyi.:)

nyekmec 2012.02.27. 11:12:01

"tizenhatodik beni"
mi is így hívjuk :-)))

Akármi Áron 2012.02.27. 11:13:04

@Lotyóbridzsida: DDD ezt a nótát én is ismerem ezen a fertályon úgy hangzik, hogyaszongya: ha Mari néninek pöcse vóna Pitta bácsi vóna.....(Dél-Keleti kuplé:D)

nyekmec 2012.02.27. 11:13:23

ja és azt a szót, hogy "klaffog" kurva régen hallottam

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 11:14:11

@fran7:

Megkockáztatom, hogy attilával legalább volt érdemi mutatnivaló a történetben. képzeld el azt a szitut, hogy naponta 50 percet össze kell hoznod szerkesztőként egy csapat (most bocsánat, de...) unalmas karakterrel...hát még jóhogy az attilát mutogatom, akkor is, ha egyébként emberileg tök távol áll tőlem.

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 11:17:16

@Akármi Áron: én meg úgy ismerem, ha a fasznak füle vóna, akkor fülemüle vóna. :D

nosce 2012.02.27. 11:19:23

@Lotyóbridzsida:
"csak annyi, hogy Attila volt olyan erős karakter, hogy simán lenyomta az összeset. TEHÁT megérdemelten nyert. ugyanis ez a lényege a játéknak.:))) "

Pontosan, úgy gondolom a vv5 de már a vv4 is majdnem vízválasztó mert itt nem a cukipofa nyert, hanem az aki megdolgozott a sóban érte jelentsen ez bármit. Tehát nem az történt amit itt sokan mondtak h a aszar geci manyipulátor gömbhalfejű mengele nyert, bár lehet így is értelmezni, hanem az aki megdolgozott érte és a csak szimpatikus jóemberség hálistennek már kevés volt. Kezdünk értékrendben a teljesítmény irányába elmozdulni, én legalább is így olvasom a történéseket :)

beacska 2012.02.27. 11:20:37

@kamarti: szerintem már megszurkáltad eléggé azt a babát, égesd el, és fordulj a másik oldaladra!

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 11:20:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

irgyunk mán egy dalt az összes verzióval, he!:))))

nyekmec 2012.02.27. 11:21:03

a csabi féle "állapotot" én is tudom hozni, ráadásul alkohol nélkül! :-)))))

bigél 2012.02.27. 11:21:59

@Lotyóbridzsida: "Megkockáztatom, hogy attilával legalább volt érdemi mutatnivaló a történetben."

Ez biztos így volt, elismerem, de a többiek sem voltak annyira unalmasak, mint ahogy beállították őket. Nagyon sokszor lehetett itt is olvasni, hogy az öfikbe számtalan dolog nem került be, ill. nem az igazán érdekes része került be. (Ld. Vera és Csaba esete a pumpával.)

Ugyanakkor nekem már az Atti-féle vonal vált egy idő után egysíkúvá, untam pl. a Kingával való nyűglődését, de a Verás balhéit is. Csak az utóbbi hetekben lett megint érdekes, amikor változtatott, mutatta az érzékenyebb, emberibb oldalát, nem fájtolt annyit (vagy legalábbis máshogy).

kamarti 2012.02.27. 11:22:42

@Lotyóbridzsida: igen, uralta, nekem ez nem tetszett. de persze, eddig is azt mondtam, most is azt mondom, hogy mindenki úgy játszik, ahogy tud és akar. az azonban kétségtelen, hogy Atti nagyon jól jött a reteknek, és ezt menet közben is meg is hálálták (bár az utóbbi 2-3 hétben ez már elég átlátszó volt).
ezeket mind menet közben is leírtam. és nem, egyáltalán nem biztos, hogy akkor is ők ülnek a döntőben, vagy hogy Csaba nyer.

de örülök, hogy ilyen jól elszórakoztok a mondandómon...

fran7 2012.02.27. 11:23:07

@Lotyóbridzsida: A kérdés tényleg az, hogy mi okból döntött így a retek. Csaba nem mutatott semmit vagy Attila volt az, aki próbált valamit csinálni. De ahogy egy könyv olvasása után sejted, hogy nem véletlenül az lett a főszereplő, aki. Úgy azért ez a döntés mindig jelent valamiféle preferenciát a döntő részéről. Én kötve hiszem, hogy pusztán kényszerből döntöttek Attila főszereplése mellett. Azt, hogy ez része volt a döntési folyamatnak azt elfogadom.
Nem hiszem, hogy a retek, amikor több milliárdot költ el egy műsorra, akkor ne tudná előre, hogy pontosan, mit akar. Az elején beviszik azokat a szereplőket, akiket fontosnak tartanak, s utána a mellékszereplőket. Most is így történt.

nyekmec 2012.02.27. 11:23:24

húbassz, ez magas labda volt
tehát anyag se kell hozzá :-DDD

kozi001 2012.02.27. 11:23:34

@mokamini: Nincs mit! :)
Kivételesen gyorsan felrakták.

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 11:23:34

@Lotyóbridzsida: csak akkor, ha benne lesz az is, sunáznád hosszan a Csabit :D

kamarti 2012.02.27. 11:23:49

@beacska: nyugodj már meg, NEM azért ivott tegnap Csabi, mert tudta, hogy megnyerte. Vagy valamiről lemaradtál, kedves?

kozi001 2012.02.27. 11:24:35

@nosce: Utólag ne magyarázzuk Balekoszt...!

bigél 2012.02.27. 11:24:42

@nosce: A szimpatikus jóemberség azért Attinál is bevált. ;) Az utolsó néhány hét, amikor kezdett pozitívabb karaktert mutatni, szerintem sokat lendített rajta. Ha ez nincs, akkor szorosabb lett volna verseny, sőt, lehet le is szorul az első helyről.

Akármi Áron 2012.02.27. 11:25:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: +l, de jóóó, ezt a változatot nem is hallottam, Baja vidéki jellegzetes????:DDDD

@Lotyóbridzsida: isteniek a népi sajátosságok.Nahát, ha nem vagyok itt a poszton mán' szegényebb lettem vóna:)))

nosce 2012.02.27. 11:25:56

@fran7:
"A kérdés tényleg az, hogy mi okból döntött így a retek. Csaba nem mutatott semmit vagy Attila volt az, aki próbált valamit csinálni. "

ha az onylányt nézted tudhatod, h mert csaba tényleg nem csinált semmit...és nem a retek avágta ki az öfikből..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 11:27:21

@nosce: egyetértek.

Attila azt is mondta a riportban, hogy a vv5 annyiban (is) különbözött a 4-től, hogy kevésbé volt vicces, meg felszabadult, mint a másik, mert itt gyak. mindenki taktikázott valamilyen szinten.
És a taktikázás gyanakvást szül, amiből persze értelemszerűen adódnak/adódtak a feszültségek.

nosce 2012.02.27. 11:28:26

@kozi001:
"Utólag ne magyarázzuk Balekoszt...! "

jó, na de hogy jön ez ide ????, De mind1 legyen akkor a vv5 a vízválasztó nem érdemi a vv4 felvetése (különben Olira meg Évára gondoltam)

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 11:29:12

@nosce:

most ha össze kell hasonlítani a VV4-el, ahol egy ALEKOSZ tudott nyerni (azóta is rémálmaim vannak a témában), akkor már inkább 1000-szer az Attila, aki tényleg tett azért, hogy nyerjen. általában nem szimpatikusan tett, de a lényeg a végkimenetelen van. megnyerte, jól csinálta.:)

beacska 2012.02.27. 11:31:48

@kamarti: ???? te is kóstolgatsz??? harcias kedvemben vagyok ma....próbálkozzál csak!

Tjuca 2012.02.27. 11:32:12

@nosce: egy pillanat. akkor egyedül vagyok aki azt mondom, hogy nem... ?

ez nem egy teljesítménytúra, nem mérhető a produktum. itt arra szavaz a kedves néző, ami mefgfogja. (tekintsünk el a vágástól, meg irányítástól)
ezt csaba fogalmazta meg jól, akivel elmennék a balatonra.
mert, ha egy sócsinálási mérőt aggatnánk rájuk, akkor vera nyer, aztán mégse.

ha pedig nem tekintünk el a vágástól és szerkesztéstől, akkor nyilván azt mutatják, akiben szerkesztői szemmel nézve van fantázia. (aztán az vagy bejön vagy nem. pl. radinyűglődések)

még mindig két malomban őrlünk. az egyik az, amikor egy dalt slágernek szánnak, (és lehet az istennek sem lesz az), de hallják az emberek, mert a csapból is az folyik, nem lehet kikerülni. vagy amikor jön egy dal, ami rohadt jó, és sláger lesz belőle, noha senki nem adott volna egy petákot sem, hogy befut. attila szerintem azért az elsőhöz áll közelebb.

itt is mindenki hajtja, hogy mi a műsor lényege, noha a műsor szar. (eurovízió-> azért nem nyer a hallgatható, mert az nem trendi, tehát küldünk egy trendi szart, ami tuti nem nyer, de az a műsor)

érzed az ellentmondást? ha kikiáltjuk mi a műsor, akkor ne várjunk mást. ha mást várunk, akkor nem működik a műsor. :-D

kozi001 2012.02.27. 11:32:22

@nosce:
Ez "az nyer aki megdolgozott érte" dolog miatt!

Az odáig rendben van h Attila nyert, de hogy visszamenőleg most megerősítést kapnak Alekosz és szesztestvérei az sok!

nosce 2012.02.27. 11:32:39

@Lotyóbridzsida:
"most ha össze kell hasonlítani a VV4-el, ahol egy ALEKOSZ tudott nyerni"

nem kell összehasonlítani, ott Olivér nyert igazából és nem Alekosz :) de hagyjuk az már történelem :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 11:32:49

meg lehet nézni valahol a belevalót? Tegnap egy csomó dologról lemaradtam, mert háttal ültem a tévének...

/Kamartit meg hiába kértem, hogy közvetítsen. :)/

beacska 2012.02.27. 11:33:06

@kamarti: ki beszélt itt Csabáról???? elmagyarázhatom, hogy miről beszélek, de nem akarok semmit senkinek a szájába rágni, a kreatív gondolkodás nem árt a gyász időszakában sem, sőőőt, használ

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 11:33:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

:)))) kiszínám a vérit is az utósó csöppig, sejj!:D:DD megtudná a kisfiú, hogy hol lakik az öregisten, ha összeakadna vélem egy iccakára.:D:D:D:D

nosce 2012.02.27. 11:35:04

@kozi001:
"Ez "az nyer aki megdolgozott érte" dolog miatt!

Az odáig rendben van h Attila nyert, de hogy visszamenőleg most megerősítést kapnak Alekosz és szesztestvérei az sok! "

hát pedig Olivér keményen megdolgott azért a győzelemért, ha nem hiszed próbáld utána csinálni a krimó haknikon meg paralell a fácsén :)

euRópAi bigottság 2012.02.27. 11:35:27

"A finálé estéjére ő is dobogós csajokkal készült, ugyanis a Hebron Rózsája szépségverseny jelentkezőivel ismertette meg Attilát."

persze se a velveten, se a blikken nem írják, hogy ez egy zsidó világszépségverseny.
ati kapott 3 derék zsidókurvát petikétől, aki időközben a hebron rózsája nevű zsidó lányok világszépségversenye egyik zsűrije.

gondolom ha csak simán kapott volna 3 csajt, az nem lett volna stílusos, mindenképpen a hebron rózsája zsidó lányok világszépségversenyéről kellett hozni a ribancokat. szegény kolosi és rubin ilyenkor sajnálhatják, hogy buzik.

konrád meg heller nem szóltak ezeknek, hogy itt dúl az ántiszemétizmus, hogy az utcákat nácikok lepik el?
hol van székhelyi 'anulu' józsef, aki már 10 éve azt hazudta, hogy nem mer kimenni az utcára, mert megtámadják.

www.hebronrozsaja.com/

whjo.info/hireink-magyarul/kultura-mveszet-oktatas/135-hebron-rozsaja

Zsidó Lányok Világ Szépségversenye
2011-2012
Versenyszabályzat:
1./ A “Zsidó Lányok Világszépségversenye 2011-2012″ nemzetközi szépségverseny.
2./ A Versenyen részt vehet minden 16 évet betöltött nő, felső korhatár nincs.
3./ A verseny nyitott mindenki számára. ” A TOLERANCIA JEGYÉBEN”
4./ A jelentkező jelentkezését benyújthatja a verseny internetes honlapján a miss.izrael1@gmail.comcímen ( fényképes önéletrajz ).
5./ A jelentkező internetes jelentkezésével elfogadja a verseny szabályzatát, amit közvetlenül a verseny előtt aláírásával is megerősít.
6./ A jelentkező jelentkezésével hozzájárul a verseny előtti, a verseny alatti és a verseny utáni egy éven belül mindennemű média megjelenítéshez, fotó, film,interjú, internet formájában, ezekért honoráriumot nem kérhet.
7./ A jelentkező elfogadja a független zsűri döntéseit, ellene fellebbezéssel nem élhet.
8./ A jelentkező akkor válik hivatalosan is a verseny indulójának, ha befizette a részvételi díjat személyesen vagy átutalással ( erről az első forduló előtt két héttel fogjuk értesíteni a jelentkezőket e-mailen )
9./ A jelentkező maga állja a versenyen való részvétel költségeit (utazás, szállás, étkezést )( a versenyző költségei fedezésére bevonhat szponzorokat a szponzorok nevét az általa tett nyilatkozataiban szabadon közreadhatja )
10./ A versenybizottság biztosítja a felkészülés, próbák, verseny alatti kosher és magyar étkezést.
11./ A verseny díjazottjai kötelesek a versenybizottság által meghatározott médiák rendelkezésére állni a versenyt követő 48 órában.
12./ A versenyen elnyert díjak teljes egészében a nyerteseket illetik meg.
13./ A versenybizottság garantálja az első forduló előtt véglegesített nyereményeket.
14./ Kizárja magát az a versenyző aki valótlan adatokat ad meg magáról, etikátlanul viselkedik, alkoholos, kábítószeres állapotban van, nem tartja be a verseny biztonsági vezetőjének utasításait, nem jelenik meg a színpadi próbán,verseny fordulón, vagy valótlan nyilatkozatot tesz a versennyel kapcsolatban.
15./ A versenyző köteles a próbákon és verseny fordulókon elfogadni a művészeti vezető döntéseit, azokat betartani, a verseny problémamentes lebonyolítása érdekében.
16./ A versenybizottság biztosítja a DÖNTŐ ruháit, cipőit, kellékeit és fodrászatot, sminkest, műkörmöst.
17./ A verseny helyezettjei, győztesei szabadon szerződhetnek az őket megkereső ügynökségekkel, de a szerződésük nem akadályozhatja a 11 pontba foglaltak vállalását, betartását.
18./ A versenybizottság a versenyzők személyes adatait bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek csak a versenyző írásbeli hozzájárulásával adhatja ki.
19./ A szervező bizottság a versenyt megelőzően Internetes szavazásra bocsátja a versenyen indulókat.
20./ A versenyen csak a szervező bizottság által engedélyezett médiák vehetnek részt, akiket a szervezőbizottság által jóváhagyott fényképes igazolvánnyal lát el.
21./ A versenyen döntőjében három helyezést, három különdíjat, három “Extra” díjat és egy internetes díjat kapnak a versenyzők. Kivétel az internetes szavazás és a három “Extra” díj, amit nem a zsűri hanem az
internetes szavazók, illetve a támogatók ítélnek meg, az általuk kiválasztott versenyzőknek.
22./ A versenyzők kötelesek tájékoztatni a szervezőbizottságot esetlegesen meglévő egészségügyi problémáiról.
23./ Versenybizottság biztosítja az orvosi ügyeletet.
24./ Az internetes szavazás első három helyezettje automatikusan a döntő részvevője.
25./ A versenybizottság kijelölhet olyan tovább nem jutott versenyzőket, akik részt vehetnek a további fordulókban, pontosan azért hogy a döntő akadálytalanul megvalósulhasson.
26./ A döntőbe 18 versenyző kerülhet be.
27./ A verseny első három helyezettje, a külön-díjasok és az internetes szavazatok első három helyezettje mentesülnek a következő 2012-2013 verseny regisztrációs díjától,és rögtön a középdöntőben
kezdhetik a versenyzést.
28./ A versenyről csak a versenybizottság engedélyével készülhetnek fotó és filmfelvételek.
29./ A döntő előtt 3 napos felkészítőn kötelesek részt venni a döntőbe jutott versenyzők, ennek teljes költségeit a versenybizottság állja. Itt a NYITÓ és FINÁLÉ táncot tanulják be a résztvevők. A felkészítő helyszínét később tesszük közzé.
30./ Az internetes szavazás weboldalcímét később tesszük közzé.
31./ A jelentkező elfogadja a független zsűri döntéseit, ellene
fellebbezéssel nem élhet.
32./ További kérdésekre a miss.izrael1@gmail.com címen válaszolunk.
A Zsidó Lányok Világszépségverseny 2011-2012 a “Gershwin Produkciós Iroda” és a HandSome Kft. közös rendezvénye.
Budapest 2011 július Versenybizottság

na mentem hányni. attila meg a régi gyerekmondóka szellemében egy kis vitriolba áztassa meg a farkát a 3 példány után :)))

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: na most már kitilthatsz, adtam casus bellit. :)
de csakis a tolerancia és a véleményszabdság jegyében :)))

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 11:35:29

@nosce:

ja kérem, én ilyeneket nem tudok, csak a száraz tényeket elemzem.:D

fran7 2012.02.27. 11:36:03

@nosce: Elhiszem neked. De mondjuk a tvnézők hány százaléka nézte az online-t? Nem mérhető szerintem százalékban.
Mondjuk Csaba szurkolóként, mondjuk ez is túlzás, nem zavar, hogy Attila nyert. Ez egy játék, amiből levonhattunk némi tanulságot. Mondjuk én inkább a nézői reakciókból és a beszélgetésekből tanultam valamit az életről. A nézőpontokról főként.

Tjuca 2012.02.27. 11:36:07

szóval attival többen mennének a balcsira. :-P

az én rózsám vasutas 2012.02.27. 11:36:16

Összefoglaló a feladat, de a tegnapi nap már ki lett vesézve. Csalni kell (idézet). Összafoglaljuk inkább az egészet.

mielött elfelejtem rovat

Sokan megjegyezték, kár hogy szétmegy a banda. Javaslat: egyre rutinosabbak vagyunk, kezdjük el újranézni a vv4-et öfiről-öfire. Nem csak azért, mert már elfelejtettük ki vvLeonidász, hanem mert tele vagyunk új hasonlatokkal. Aztán együtt visszanézzük a vv5-öt, másodjára sok mindent másképp fogunk látni. Mire végzünk, kezdődik a vv6.

Öfi

Dya4 - Annamary4 Fecó8 Csaba7 Shadi4 - Veronika8 Gergő3 Attila9 Peti7 Cristofel6 Sehi6 - Kinga9 Vera8 Eszter6

Újra vereséget szenvedett a magyar válogatott, pedig egy játékvezetői baki miatt 14 játékossal álltunk fel. Hiába, sokuknál hiányzott a lelkesedés, és a legalapvetőbb taktikai utasításokat se tarották be.
A kapuban Dya négy gólban is benne volt, háromnál elaludt.
A védelem két szélén Annamarytól és Shaditól többet vártunk. A szövetségi kapitány szerint túledzették magukat, fizikailag és fejben egyaránt elfáradtak a 20. percre. Lecserélésük indokolt lett volna, de akkor arra már nem volt lehetőség. A védelem közepén Fecó és Csaba hozta amit tud.
A fedezeteknél Veronika nyújtott többet az első félidőben remekelt, Cristofellel több akciójuk is sikeres volt, az egyikből lett a kapufa. A második félidőben inkább Petivel játszott össze, nem is jutottunk át a felezővonalon.
Sehi a balszélen nem tudta hozni, amit egy fedezettől várunk. Nehezen kezdett, aztán bíztatóan mozgott, majd végleg visszaesett.
Irányító poszton Attila nem hagyta a pályán a pénzt. Peti jól küzdött, akkor is harcolt, amikor már csillagokat látott. Gergő csalódást okozott, nem csoda hogy a közönség kikezdte. Cristofel a kiállításáig aktív volt.
A támadóknál sok jó játékossal rendelkezik az NB1, közülük most ez a három kapott lehetőséget a bizonyításra.
Kinga harcos volt és lendületes, talán sokat foglalkozott a játékvezetéssel. Ha lead a versenysúlyából, a csapat alapembere lehet. Vera hozta az agesszivitást, amit a kapitány kért tőle. A játékvezető a 8 sárgalapja után se tudta kiállítani, meggyőzte, hogy az előző hetet más kapta. Esztertől vártuk a győztes gólt. Aztán az egyenlítőt. Aztán a szépítőt. Aztán a kozmetikázót. Hiába. A szövetségi kapitány unokahúga csalódást okozott.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 11:38:04

A Zsidó Lányok Világszépségversenyhez kapcsolódó programok.
A programokon a döntőbe jutott 18 versenyző vesz részt, eseménytől függően.
Az adott programrészek egy-egy alkalmat/napot ölelnek fel.
1./ – Dohány utcai Zsinagóga látogatás
- Dohány utcai Zsinagóga Zsidó Múzeum látogatás
- Színházlátogatás Fészek Művészklub “Kislány a pokolban” holokauszt monodráma
2./ – Salsa vagy tangó táncóra ( helyszín később )
- Hipp-Hopp táncóra ( helyszín később )
- Izraeli női önvédelmi óra ( helyszín később )
3./ – Fitnesz-wellness látogatás ( helyszín később )
- Borkóstolás ( helyszín később )
4./ – Fodrász-smink-köröm bemutató ( helyszín később )
- Szépségápolási bemutató “Holt tengeri készítmények” ( helyszín később )
- Ékszer és Szőrme bemutató ( helyszín később )
5./ – “Csak egészségesen” kóser vacsora meghívás ( helyszín később )
- Szépségkirálynők találkozója + Vajtó Lajos moderátor
6./ – Idősek otthona látogatás + ajándékok ( helyszín később )
- Gyerek otthon látogatás + ajándékok ( helyszín később )
7./ – Parlamenti látogatás
- Portfólió fotózás Weisz Iván ( helyszín később )
8./ Autószalon látogatás ( helyszín később )

"lók a pogramok, csak sok köcsög van. kevés a biztonság"

fran7 2012.02.27. 11:38:53

@euRópAi bigottság: Én megnéztem a versenyzők fotóját. Ne irigyeld Attilát. Nem Alona Tal, Nathalie Portman vagy Mila Kunis jelentkezett erre a versenyre.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 11:41:34

@euRópAi bigottság:

ati: de szépek vagytok lányok.
zsk1-3: köszi
ati: és meséljetek, mi történt veltek, amíg bent voltam
zsk1: láttunk egy holokauszt monodrámát
zsk2: zsinagógában is voltunk
zsk3: leszoptam petit az ékszer és szörmebemutatón.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 11:41:39

@kozi001: ezzel nem értek egyet. Alekosz és Attila teljesen más karakterek szerintem, annak ellenére, hogy lehetnek átfedések bizonyos dolgok tekintetében; úgymint a "bogarasságuk" vagy az összeférhetetlenségük.
Illetve az, hogy az rtl az öfikben kiemeltebben foglalkozott velük, mint a többiekkel - aminek adottak az okai, értem ez alatt, hogy központi figurák tudtak lenni, de teljesen más volt a játékstílusuk.

És meg merem kockáztatni, hogy nagyon kevés az átfedés az Alekosz és az Attila drukkerek között. Itt vagyok pl. én is.

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 11:41:57

@euRópAi bigottság: minek töröljelek? tegnap megmondtad: egy klikk vissza, betű módosít és már itt is vagy újra.
csináld csak.

nosce 2012.02.27. 11:44:01

@Tjuca: .
"egy pillanat. akkor egyedül vagyok aki azt mondom, hogy nem... ?

ez nem egy teljesítménytúra, nem mérhető a produktum. itt arra szavaz a kedves néző, ami mefgfogja. (tekintsünk el a vágástól, meg irányítástól)
ezt csaba fogalmazta meg jól, akivel elmennék a balatonra.
mert, ha egy sócsinálási mérőt aggatnánk rájuk, akkor vera nyer, aztán mégse. "

ez komplex dolog nem akarok belemenni, de röviden: a világ valahogy úgy működik h az igazi tehetség általában utat tör magának (persze sok behal a próbálkozásban) de a tehetségtelenséget nem lehet a felszínen tartani mer iszonyú veszteséges és senki nem finanszírozza...ezért a végás sem öncélú hanem azt nizik mi a szórakoztatóbb és nem azt h mi az igazságosabb (mindenki kapjon egyenlő részt). Mert akkor a kutya se nézné és végső soron az is rosszul járna aki egyenlő részt kapott. Attila mindenkit felszopott különösen Kingát, de Csabát és Fecót is, mindhárman MINDIG és mindvégig Attilával szemben határozták meg magukat....és népszerűséget keptak amivel vagy élnek vagy nem, de Attilának köszönhetik bármilyen furcsa...

bigél 2012.02.27. 11:44:53

@Tjuca: " itt arra szavaz a kedves néző, ami mefgfogja. (tekintsünk el a vágástól, meg irányítástól)"

pontosan

euRópAi bigottság 2012.02.27. 11:45:07

@fran7: lórán lenke nem indult?
csonka picivel mondjuk :D

micsoda éjszakája lett volna atinak. ding ding dong :D

Zsoofka 2012.02.27. 11:46:04

@pushpang:
Én tartozom egy vallomással: engem Alekosz megvezetett. Nem szerettem, nem azért, de egy szerethető idiótának tartottam, aki rájátszik a hülyeségeire. Háááát nem így volt. Sokkal hülyébb vót, mint mutatta és sokkal komolyabban vette magát, mint gondoltam. Vagy mint ember valaha vette magát.
Ponn ezért félve szurkoltam Atinak, mert féltem attól, hogy ő is más, mint én hiszem, nem egy jó játékos, hanem az a mengele, amit itt sokan írtak. De mégis felülkerekedett bennem a szimpátia. Ezért vagyok kííváncsi a mostani nyilatkozataira, megnyilvánulásaira. Egy csaj mondta a rádióban, hogy kíváncsi rá 1 év múlva. Én is. Nagyon. És szurkolok neki a való világban :)

2012.02.27. 11:46:08

@Binbir gece: Imádlak, egyszerűen imádlak! :DDD

Zsoofka 2012.02.27. 11:47:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Szerintem megüti a guta, ha nem foglalkozunk vele. Csak akkor létezik, ha harcolunk ellene....

euRópAi bigottság 2012.02.27. 11:47:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
megkövetlek. még senki nem értette meg ilyen gyorsan(2óra).

meg osztán éljen a vélemény- és sajtószabadság. hát nem ezért küzdöttünk?
emlékszel? együtt lőttük a pártházat :)

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 11:48:08

@Lotyóbridzsida: :DDD na jó, abbahagyni... hangosan röhögök.

kozi001 2012.02.27. 11:48:20

@pushpang:

Nem értem.
Sztem sincs annyira közös drukkertáboruk! A győzelmét inkább a Szalacsi/bikicsunáj vonalhz tudnám hozzácsapni!
Mellesleg hízott a májam, amikor Olivér Alekosznál bevált próbálkozásait Attila rendre elutasította és remélhetőleg továbbra is el fogja!

Én csak arra akartam felhívni a figyelmet h Attila győzelmével Alekoszék nem kaptak utólagos megerősítést...!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 11:48:20

@euRópAi bigottság: uhh... azért ezek a programok ütősek.
Nem értem, hogy egy jó részüknek mi közük van egy szépségversenyhez.. de hálistennek, nem is kell megtudnom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 11:49:13

@kozi001: ja, bocsánat, asszem félre értettem, amit írtál. :)

bigél 2012.02.27. 11:49:14

@pushpang:
"Alekosz és Attila teljesen más karakterek szerintem, annak ellenére, hogy lehetnek átfedések bizonyos dolgok tekintetében; úgymint a "bogarasságuk" vagy az összeférhetetlenségük."

Egyetértek. Én mindig csodálkoztam, amikor Attit Alekosz-klónként emlegették többen. Alekosz egy idióta (bocsi), Atti nem. Alekosztól azt hiszem 5 perc alatt agyfaszt kapnék, ha épp nem vagyok formában.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 11:50:50

@mokamini: igen? te ki vagy pl? :D
téged eddig észre sem vettelek.

frusztrál, hogy te nem lehettél zsüritag?
HARCOLJ!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 11:51:06

@Lotyóbridzsida: a vérit "is".. mi? :D:D

Amúgy gratulálok, micsoda kámingáut. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 11:52:07

@mokamini: köszi! Ebéd közben nekilátok, nyugisan... :)

kozi001 2012.02.27. 11:52:08

@nosce:
Ebben igazad van! MC melóban, kampánymunkában nagyon ott van az ember!

kozi001 2012.02.27. 11:53:02

@pushpang:
Én is nézek h most h vége a játéknak egy sor coming-out érkezett Csabára! :)

Végülis most már kint van! :)

euRópAi bigottság 2012.02.27. 11:54:50

@pushpang: fujj te szemét antiszemita,rasszista...meg trappista. az a legbüdösebb :D

na de viccen kívül: ezt a lépést nem lehetett kihagyniuk? ez ennyire kellett? direkt még itt is tolni az emberek pofájába...aztán meg csodálkoznak a társadalom reakcióján.

hebron rózsája...beszarás. juliánusz rózsája sokkal figyelemfelkeltőbb lett volna. főleg ha úgy írják, hogy juli ánuszrózsája :D

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 11:56:14

@pushpang:

én sose titkoltam, hogy sunáznám a kisfijút.:)))

igen, miután lenyomtam a küldés gombolt azután gondoltam át, hogy a "kiszíni" ige talán ide kicsit sok vót...:D
de legalább átment nektek a messzidzs.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 12:05:33

@Lotyóbridzsida: beszélj csak, egyre szaftosabb részleteket árulsz el.. :D:D

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a posztod meg kezd lassan lightpornóba átmenni, ahol Csaba a főszereplő. Vera a fasorba' sincs. :D

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 12:05:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

jóvan na, megígérem, hogy a bűnös gondolataimat csabival kapcsolatban mostantól megtartom magamnak.:D
(pedig akkor még a léggitározás témát szex közben fel sem hoztam...:D)

euRópAi bigottság 2012.02.27. 12:06:30

@mokamini: "Egy csaj mondta a rádióban, hogy kíváncsi rá 1 év múlva."
ez már fetisizmus.

belemászni a tvcelebkék magánéletébe pótszerként. rokoni, baráti szintre felmagasztalják őket a saját agyukban,társaságbn úgy mesélnek a troy magazinban olvasott magánélet-darabkákról, mintha csak a saját családjáról mesélne.
szánalmas. hol érdekelne már, hogy 1 év múlva mi lesz ezekkel, me hogy változnak 50milliótól, elszállnak-e a hónapokig tartó, kreált médiafigyelemtől, elhiszik-e magukról, hogy ők már valakik örökre, mint az ostoba alekosz, hogy aztán legkésöbb a következő széria kezdeténél már a kutya se foglalkozzon vele.

amíg tartott, tartott. percemberek. a normálisabb nézők persze így is állnak hozzá, de a többég azért még mindig az aljanépből kerül ki. akiktől pénzt lehetett beszedni izaura felszabadítására és eszmeralda szemműtétjére.

genevieve 2012.02.27. 12:08:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én senkit nem tudnék a dunába fosni...és nekem semmi bajom beácskával...

a véleményével igen, mint ahogyan itt sokunknak nem egyezik egymással a véleményünk..

és éppen ezért ha véleményem van el is fogom mondani, neki is és bárki másnak...ahogyan itt mindenki teszi

beacska 2012.02.27. 12:08:51

@euRópAi bigottság: ő ezt azért mondta, hogy elmondhassa akkor: na tessék mégsem érdemelte meg, mert eltékozolta. Ő egy Csaba-fan volt, és megmondták neki, hogy csak semmi anyázás...ennyire futotta

csicserierika 2012.02.27. 12:09:26

@Akármi Áron: nem hallottam a gonogt, de máris indulok :)

Amúgyosan szija :)

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 12:09:37

@pushpang: hol van ez még a lájtpornótól? ez még csak kócos kis romantika! :D

@Lotyóbridzsida: Bridzsi, de MIVEL? MIVEL léggitározna? :DDD

genevieve 2012.02.27. 12:13:22

@Lotyóbridzsida: ati fatalista, neki minden kell, sose fog túllépni kingán...

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 12:15:33

@genevieve:

hogy fatalista-e azt nem tudom, de azt levettem róla, hogy szeret szenvedni, és kingától ezt megkapja...:((

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 12:18:09

@Lotyóbridzsida: esküszöm, ha hozzák nekem a ládát meg a babzsákot, elkérem neked Csaba tel.számát. úgy érzem, egyenlő esélyeink vannak... :DDDD

@genevieve: na, hát én is ezt írtam. a véleményeddel kapcs-ban.
én úgy vettem észre, bajotok van egymással, de hát ez meg az én véleményem, én is leírtam.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 12:19:55

@beacska: szia ;)

kit érdekel, hogy eltékozolja, nem? az övé.
az emebrek azt hiszik, hogy az SMS-eikkel, meg azzal, hogy nézik a műsort, részvényeseivé válnak a győztes nyereményének?

a VV4-ben ha az alapján kellett volna dönteni a győztesről, hogy ki mit mondott, mit fog tenni a díjjal, akkor a retek kurva szandikának adtam volna: kocsit lezúzza, kecót lelakja, a 12millert meg pikpak elbulizza.

aztán a sok bözsinénnnye kapjon agyvérzést, amikor 3 hónap múlva a fókuszban mutatják, hogy a kocsi TK, a lakás kiégett, szandika meg szopik osztrákba, mert a 12 miller többszörösét elverte előre

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 12:21:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

áh, csak viccöltem.:D
a true love-ban hiszek, és a lávbúl szexelésbe'.
régen elkaptam vón a grabancát a srácnak, amíg nem gondolkoztam így, de azért most már nagyvonalúan kihagynám. asszem...:D

euRópAi bigottság 2012.02.27. 12:21:19

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: de azt ugye tudjátok, hogy akkor ő venné el csaba szüzességét :)

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 12:22:25

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

p.s.: különben is, ha a kingafélékre bukik, akkor pláne nincs esélyem, én kérem túl normális vagyok.:D

euRópAi bigottság 2012.02.27. 12:25:58

@Lotyóbridzsida: bukik az még a kerítésre rajzoltra is. csak a szálkákkal vigyázni kell :)

valakinek nem esett le még az 5 hónap alatt, hogy csaba vagy nem volt még nővel, vagy ratyi?

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 12:29:35

@euRópAi bigottság:

azt az kit érdekel, hogy még nem volt nővel?
mi az élet, ilyen teljesítmény tábor, hogyha 23 éves korára nem csinált meg egy férfi legalább egy kisebb falut, akkor húzza le magát a vécén, vagy hogy?

Zsoofka 2012.02.27. 12:35:02

@Peter_Cs:
Ez egy nagyon jó kép! itt még nincs úgy elmosódva a rúzsa, ahogy én láttam a bv-ben :)

euRópAi bigottság 2012.02.27. 12:37:48

@Lotyóbridzsida: hogy sikerült ezt belelátni a kommentembe? :)

és ha a másik az igaz? az csak érdekelne, ha ráugranál :))

Zsoofka 2012.02.27. 12:39:26

@Peter_Cs:
Láttad a BV-t? Attila is mint nagy ellenfélről nyilatkozott Veráról, szó sem volt semmi idegbeteg-jelzőről meg semmi degradáló kifejezés, csak elismerés a részéről :)

Tjuca 2012.02.27. 12:43:19

@nosce: akkor utoljára próbálom meg. :-P

nem az a műsor, amit csinálnak, hanem az, amit néznek. ugyanakkor azt néznek, amit adnak. :-)

amúgy attila a végén azért nyert szerintem, mert befordult az unalmas ámbátor jófijúérzőlélek szerepbe. két hónappal ezelőtt nem nyert volna, bármennyire is ugyanarról a zseniről beszélünk. persze ezért csinálta jól, mert érezte, hogy mikor milyen szerepet kell játszania.

én személy szerint kicsit örülnék, ha nem nem egy szerkezetkész műsort adnának panelekkel, hanem egy olyan műsort, amit valóban a visszajelzések (számok, pénz) mozgatnának.

te is azt hajtogatod folyamatosan, hogy ilyen meg olyan karakter, meg ettől meg attól működik, azaz megmondod nekem, avagy a pofámba tolod, hogy mit kellene szeretnem, és miért.
lószart mama (csak, hogy klasszikussal éljek) a műsor attól működik, ha a nézők veszik, mint a cukrot. ezt pedig nem a kreatívok találják ki, hanem a közönség. hiába mondod, hogy nem az uncsi jófijú nyer, azért egy hónapja attila látta el az adott szerepkört. ;-)

ez tyúk vagy tojás kérdés. azért hallgatunk szart, mert azt nyomják a rádióban, vagy azért nyomják azt, mert a szart hallgatjuk.
azért dominál egy játékos mert őt kedvelik a szerkesztők vagy azért kedvelik őt a szerkesztők (csatorna/műsor készítők), mert látszólag dominál a játékos.

szerintem itt lehetett volna más játékosokra is építeni, és sokkal többet kihozni a játékból.

ő-szinte 2012.02.27. 12:47:31

@euRópAi bigottság: de, sokaknak feltűnt:-)
És akkor most szólok, ha már annyira szeretned, hogy lektoraljalak, hogy a 'ratyi' erős volt, ráadásul a szabalykonyv szerint itt nem lehet NYÍLTAN a szexuális hovatartozást ekezni:-D
Egyébként meg jó reggelt, és még válaszoltam neked tegnap a másikon :-)

Zsoofka 2012.02.27. 12:52:07

@Tjuca:
Igazad van, alakulhatott volna másként....
Egy dologban igazat adok a szerkesztőknek: talán azért Atit szemelték ki "főszereplőnek" mert benne láttak hajlandóságot arra, hogy egy többsíkú, bonyolult, ellentmondásos személyiséget hajlandó megmutatni, míg a többiek sablont hoztak....

_most_ 2012.02.27. 12:53:36

@nosce: azért ez erős túlzás Attilát igazi tehetségként aposztrofálni, aki utat tör magának a középszerű tuják sűrűjében. Meghatározó karakter volt a vv5-ben, de nélküle se lett volna kisebb a nézettség, csak akkor más került volna előtérbe, ennyi.

ő-szinte 2012.02.27. 12:54:19

@Lotyóbridzsida: hú baszki, tényleg jó lenne elgondolkodni, hogy ennyi idős korára miért is nem sikerült még rommá kurnia egy kézis csapatot?:-O :-DDD

euRópAi bigottság 2012.02.27. 12:55:32

@Peter_Cs: dejól megcsinálták. ki is virult :D
tuti kapott ajánlatokat az anal debutants sorozat következő részére

@ő-szinte: tudod, hogy a PC-beszéd engem nem igazán érdekel :) a posztokban pl lehet ratyizni, csak nekünk földi halandóknak nem?

"Egyébként meg jó reggelt, és még válaszoltam neked tegnap a másikon :-)"
huhh, ilyenekhez én lusta vagyok, de most a te kedvedért visszakeresem

@Tjuca: akkor egyértelmű szabályok kellenének, nem nagyon lenne befolyással a játék menetére a retek.

pl folyamatosan mutatni a szavazatok alakulását online. arccal, szavazatszámmal. előre megadott időpontban legyen a szavazás kezdete, meg a vége. nem úhy, hogy na most zárjuk e, mert most vezet vera.

benti létre is pontosan meghatározott szabályok, nem gumiszabályok. semmi benti esküvő, apu-anyu bemegy, beszélsz picurral stb stb.

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 12:59:02

@ő-szinte: na, hálistennek, hogy megérkeztél te is. mondd, hogy nemcsak az ebédidőben ugrottál be, hanem maradsz is!

fran7 2012.02.27. 13:01:17

@mokamini: Azért ez a sablon vicces. Attila csinált egy kezdő vakcsoportot. Hozta a Gergő Seri románcot, majd Fecóval spanolt, utána amikor megérkezett Peti, akkor előadta, hogy mekkora konspirátor. Majd látta a Peti Vera vitát, ő is nekiugrott Verának. Gergőnek nem jött be a Seris románc, ő se nyomult annyira Kingára, amikor kiesett Peti, hirtelen rájött, hogy a Csabis jófiú imidzs is használható, akkor jófiú lett. Attila ha én vágom a műsort, akkor könnyen egy utánzó ember képében tündökölt volna, aki követi kistársai viselkedését. Nem ő alakított embereket, hanem csak másolt. S ha jól sejtem ez a sokat emlegetett szociopataság egyik ismérve. Tud utánozni, jobban is csinálja, mint az eredeti, de nem olyan.
Szerintem Attiláról ez fog kiderülni majd a jövőben. Utánozni fog, s nem derül ki, hogy ki is ő valójában. (Ironikus: nem ezzel vádolta folyamatosan Csabit? Nem volt véletlen.)

euRópAi bigottság 2012.02.27. 13:01:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ez a marasztaló vendégszeretet, ez ragadja magával az embert,és tartja itt.

és te ezt tudod :)

euRópAi bigottság 2012.02.27. 13:03:46

@fran7: "s nem derül ki, hogy ki is ő valójában"

oszt 50millióval a zsebedben, ez téged foglalkoztatna?

@ő-szinte: mi ez az olo vazzeg :D most már megkérdezem

Zsoofka 2012.02.27. 13:04:25

@fran7:
Amit te itt felvázoltál az nem egy gondolkodó, jól játszó emberre utal, aki - bár van kezdeti stratégiája - azt az aktuális igényekhez alakítja. Nem ilyen egy jó sakkjátékos? Hogy mondják ezt üzleti nyelven: meg kell felelni a külső környezet kihívásinak ? :)

foxglove (törölt) 2012.02.27. 13:06:13

@fran7: a legalapabbról, az Alekosz másolásról elfeledkeztél. Nem tudok mit kezdeni egy ilyen epigonnal.

nathalie 2012.02.27. 13:06:22

Még mindig képes vagyok röhögni dya fenti képen. :D félelmetes.
Olvastam, hogy nyilatkozta, hogy Fecó családjától nem fél, csak Angelináétól.
Sztem fecó kapni fog egy műsort, ahol a két nő fog versenyezni a kezéért és a végén a boldogság foszöld madarának tetemét átadja a nyertesnek.

fran7 2012.02.27. 13:06:23

@euRópAi bigottság: Tudod ez nem a külső megfigyelő számára fontos. Hanem az embernek önmagának kell feltennie ilyen kérdéseket. Az 50 millió HUF elég indok arra, hogy Attila ne tegyen fel magának ilyen kérdéseket?

ő-szinte 2012.02.27. 13:07:20

@euRópAi bigottság: a ratyi mint kifejezés nem tul stilusos :-)
A szabályokat még nem én hozom:-DDD
Ez itt az ő blogja. Olyanná teszi amilyenne akarja...:-) és látod, igy kell arnyaltan fogalmazni:-DDD

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 13:08:48

összeomlottam. hát most kell megtudnom, az előző napi öfiből, hogy Bözsének Pötyi az új neve? miért nem szólt senki, miért?!

fran7 2012.02.27. 13:09:17

@mokamini: Mondjuk én nem kedvelem Steve Jobst, de azért az ő példája is mutatja, hogy nem mindig a közönség dönti el, hogy mi kell neki. Mondjuk az ilyen emberekből kevés van. Attila nem tartozik közéjük.

Hurri Kán 2012.02.27. 13:09:41

@nathalie:
Nebazzz.... a győztes a fele királyság mellé kap egy oszladozó, penetráns szagú papagájhullát is? Valódi provinciális romantika. :D

ő-szinte 2012.02.27. 13:10:47

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:az úttörő ott segít, ahol tud :-D
De baszki, ha bajod van, szólj nyugodtan, én bírom a kritikát... :- )

Zsoofka 2012.02.27. 13:11:08

@fran7:
Látod, ebben egyetértünk, kivételes elme volt. :)
De állítólag ő is egy terrorista volt a környezetével.

nathalie 2012.02.27. 13:12:02

@gyvy:
hát a Dumb és Dumbert óta tudjuk, hogy egy fejetlen, döglött papagáj is okozhat még vlakinek örömet...:d

foxglove (törölt) 2012.02.27. 13:13:30

Van egy elméletem. Az rtl azért nyerette meg Atival a játékot, hogy ezzel ösztönzőleg hasson a VV6 játékosaira (taktika>tujaság), kijelölje az irányt.

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 13:13:44

@ő-szinte: nekem? veled? ugyan mi bajom lenne? a blog egyébként sixx-é, nem az enyém, öt hónap faszomatbazmegezés után ennyit illenék tudni, kubai!

ő-szinte 2012.02.27. 13:14:29

@euRópAi bigottság: most már meg mered kerdezni, mi?:-DDDDD
Semmi extra, csak a telon nincs f5, igy benezek néha :-) 2 szem, meg 1 orr :-DD

foxglove (törölt) 2012.02.27. 13:14:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: most akkor lesznek meglepetések az új posztban? és milyenek?

nathalie 2012.02.27. 13:15:17

@foxglove:
egyértelmű.
Meg csabájuk már volt Miló meg Szabolcs képében.bolondjuk is. most jöhet a taktikus. jövőre csajjal nyeretik meg.

Zsoofka 2012.02.27. 13:15:41

@foxglove:
Igen, emlékszel arra a sixx-videóra, ahol a főszerki már kijelölte az irányt: tudatos játékosokat keresnek, ahol a "taktika" nem szitokszó :)

www.youtube.com/watch?v=sjL9e7Zafbc

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 13:17:27

@foxglove: hát ha elmondom a meglepetést, akkor hogy lenne meglepetés? :))

fran7 2012.02.27. 13:17:39

@nathalie: Kérdés: Milyennek kell lennie szerinted annak a csajnak, aki megnyerheti a VV6-ot. Vagy akivel meg lehet nyeretni? Komolyan. Milyen típusúnak kell lennie?

Hurri Kán 2012.02.27. 13:17:42

@nathalie:
VAgy egy döglött hal is. Ja, az egy másik film. :D

euRópAi bigottság 2012.02.27. 13:17:43

@fran7: "Az 50 millió HUF elég indok arra, hogy Attila ne tegyen fel magának ilyen kérdéseket?"
mi van veled? sztem az tegyen fel magának kérdéseket, akibe ilyn felmerül.

steve jobs is csak lopott: henry fordtól."nálunk akármilyen színű autót vehet, feltéve hogy feketét rendel"

@ő-szinte: uhh :D

foxglove (törölt) 2012.02.27. 13:18:02

@nathalie: szerintem is csaj lesz. Egyébként ha kivennék a meztelenkedni kötelező részt a szabálykönyvből, pl. lehetne kamera nélkül zuhanyozni, akkor sokkal több jó arcot találnának. mert így azért csak jótestű szilikonnők vállalják be. meg eszter és vera, hehe.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 13:18:34

@fran7: olyan, aki leszbivé teszi a szavazók nagy részét kitevő nőket.

azért nem nyert még csaj, mert főleg nők szavaznak erre.

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 13:18:50

@nathalie: hát izé. a műsor végén Balázs nem jelentette ki kerek-perec, mint a vv4 végén, hogy "indul a vv6", hanem annyit mondott, meglátjuk, mit hoz a jövő.
szerintem nem lesz.

csicserierika 2012.02.27. 13:19:31

nyugodjanak meg a kedélyek, a vv 6-ot is a kedvencem fogja nyerni.
Most dolgozom ki a taktikát, hogy hogyan tudom ezt anyagilag is a javamra fordítani.
Pl. 1 Ft-ért megmondom, vagy valami hasonló :)

ő-szinte 2012.02.27. 13:20:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ugy értettem, hogy ezt te írod, a te játszótered, értsél már, faszomatbazdmeg:-D

Akármi Áron 2012.02.27. 13:20:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: DDDDDDD Na mán viszik is?:))) Az iskoláját, nem meg mondtam:)))))(röhögök)

Én is felkaptam a fejem, amikor Pötyikének mondta Bözsét, még ilyet:D

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 13:20:28

@csicserierika: megtörjük a csicseri-átkot! :D

nathalie 2012.02.27. 13:21:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
ezt nem hallottam. Hát lehet. De bejött nekik,nem? nem tudom a nézettségi adatokat. Bár a tv2 fos műsorait akkor is megverik, ha minden este balázs csak leül egy székre...

Akármi Áron 2012.02.27. 13:22:11

@csicserierika: szijja! Ma nem szennyezem a kezem munkával:)))
gegv.most:)))))))))
Amúgy meggratuláljuk tavasszal az üzletben a győzelmet,oksi?:)

fran7 2012.02.27. 13:22:32

@euRópAi bigottság: Miért kellene leszboszivá lenni ahhoz, hogy egy nő azonosulni tudjon egy másik nővel. Azért gondolom nem véletlenül szeretik a kislányok a hercegnős meséket, akivel azonosulni szeretnének. Vagy bármelyik szappanopera főhősnővel is képesek azonosulni. Szerintem Anikó lehetett volna ilyen, ha kicsivel több melegség lett volna a személyiségében.

csicserierika 2012.02.27. 13:23:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Pötyi három kívánságot teljesít, és még lóg eggyel :)

csicserierika 2012.02.27. 13:24:28

@Akármi Áron: az jó lesz, de csak tavasszal, mert most szellemi szabadságra kell vonulnom, ennyi agymunka után :)

euRópAi bigottság 2012.02.27. 13:26:20

na megyek napozni meg kamillázni, mert kurvára meg vagyok fázva. csak ezért lebzselek itt ennyit :p

közben supportoznom is kell, szal nem érek rá ilyen ökörségeke már, mint a vv :D

üdv

nathalie 2012.02.27. 13:28:36

@fran7:
nem tudom. SZtem pornó nélkül, kevesebb őrjöngéssel, és ha haverkodik egy kicsit a fiúkkal (nem Fecóval) egy Vera nyerhetett volna, vagy legalábbis lett volna esélye.
VV évának alekosz mellett nem volt, de egy béci ellen simán lett volna. EGy bb éva is megnyerte ivással és basszással a bb-t. Sztem az a nézőket nem zavarja annyira hogy valaki kicsit retardált, iszik, káromkodik (hiszen az átlag ember is ezt csinálja bent)ha nem teljesen elmebeteg (kinga) és nem unalmas, illetve nem kurvul be. Ráadásul fel kell mutatnod valami haverság félét is. Ami ugye az emberi arcodat hivatott megmutatni.
Mindenesetre nővel nehéz lesz megnyeretni, mert akik kicsit érdekesebb személyiségek, azok általában intenzívebben is élnek meg mindent, és ez nők esetében az őrjöngő rohamokat jelenti vagy a bömbölést. Ha meg valaki mégis meg tudja állni, hogy ezt ne csinálja, azt meg hideg kurvának bélyegzik meg.

hha96 (törölt) 2012.02.27. 13:29:05

@fran7: A dolog ott hibádzik, hogy nem kislányok nézik a műsort. A nagyfiúknak meg van annyi eszük, hogy nem szórják a pénzt feleslegesen hülye szavazatokra ellenben a középkorú anyukákkal akik a hercegnős mesével másképp azonosulnak, mondjuk Csipkerózsika személyében.

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 13:30:02

@Akármi Áron: hogy szandikát idézzem, a faszt! :D

@nathalie: én direkt figyeltem. a vv4 döntőjén konkrétan elhangzott, hogy indul a vv5 és lehet jelentkezni. most egy sejtelmes valami ilyesmi volt: "a villa bezárja most bezárja kapuit, nem tudjuk, mit hoz a jövő".
már olyat is hallottam/olvastam, hogy a vv6 a rövidesen (?) induló RTL2 csatornán lesz, mint húzóműsor.

@csicserierika: nemnem, két párbaj, plusz a döntő, megvolt a három!

nathalie 2012.02.27. 13:34:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
:O nem is tudtam hogy indul rtl2. de elképzelhető koncepció, hogy ott adják.
remélem lesz, de most már valami fasza castingot várnék :)

csicserierika 2012.02.27. 13:35:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
nem, nem.. Alekosz és Attila,az csak kettő :)
Direkt fecóskodsz :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.27. 13:35:17

@mokamini: Igen és korrektek voltak egymással.

fran7 2012.02.27. 13:35:29

@hha96: De a középkorú anyukák nézik Lamiát, Esperanzát, Teresát, Eva Lunát. S nyilván azonosulnak velük, valamilyen módon.
Nem egészen értem, miért nem tud egy nő nyerni itthon valóságshowt. Még akkor is, ha ez csak a retekre igaz.

Akármi Áron 2012.02.27. 13:42:08

@csicserierika: hát csakis kellő agytisztulás után:)

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: DDD de legalább valami:))))

hha96 (törölt) 2012.02.27. 13:42:45

@fran7: Most írtam, mert a férfiak kevésbé hajlamosak ilyen idióta játékokra szavazni. Meg azért mert a társadalom zöme heteroszexuális.

csicserierika 2012.02.27. 13:42:54

@nathalie: remélem, nem voltam túl sértő :)

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 13:43:41

@nathalie: na hát azt én is várnék :)) megkerestem a cikket, ehun ni:

index.hu/kultur/media/2012/02/15/osszel_jon_az_rtl2/

@csicserierika: nem kérdezem meg, mit jelent pontosan a fecóskodni :DDD ja vagy úgy! höhö, fogom magam és összehajnizlak! :DD

genevieve 2012.02.27. 13:43:56

@fran7: birom ezeket a tévedhetetlen álláspontokat:-)

most akkor atit kik szavazták meg győztesnek?

mert ugye se a nyuggerek, se a középkorú anyukák akik a lányuknak akartak egy királyfit, a pasik nem szavaznak...

nathalie 2012.02.27. 13:44:34

@csicserierika:
dehogy. imádtam. be is építem a nyelvezetembe :D

csicserierika 2012.02.27. 13:44:46

@Akármi Áron: holnaptól, mert ma még meg kell néznem a BV-t felvételről, mert nem láttam. Ki nem hagynám Kingut :)

Akármi Áron 2012.02.27. 13:49:31

@csicserierika: oks, csak semmi kapkodás, van idő bÜséggel.
Én sem láttam, majd estére, öfi helyet:))
Na szép délutánt, igába hajtom magam:D

csicserierika 2012.02.27. 13:51:16

@Akármi Áron: Viszontlátásra ! :)
Én is lépek egy időre.

beacska 2012.02.27. 14:02:33

@fran7: én már középkorú anyukának számítok, de sajna, fogalmam sincs milyen sorozatokat emlegetsz ;D

avanivi/ 2012.02.27. 14:35:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Mindíg nagy öröm,és jó szórakozás téged olvasni.
Sajnálom, hogy vége,és remélem lesz vv6, csak miattad :))))és miattunk,olvasók miatt:)))
Kivánom, hogy a következő blogot babzsáron,vagy fehér ládán ülve írd ,mert megérdemled :))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 14:39:32

Nekem a legnagyobb szomorúságom az, hogy nem kerültem be egy öfibe sem:( Biztos nem írok olyan poénosokat...:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 14:43:40

csak, hogy jobb kedvetek legyen, és persze Hajninak, kikapcsolódásként... :D

mulatos.blog.hu/2010/12/10/vv_beka_villa_mulatos

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 14:52:50

@genevieve: na jó, addig gyakorolni fogok, hogy mindenképpen kivételezett helyzetben legyek. Muszáj kreatívnak lennem.

Hajni!!!!! ÖFIBE szeretnék kerülni!!!!!!!!!

avanivi/ 2012.02.27. 14:56:59

@anivivi: jav.:posztot babzsákon...

nosce 2012.02.27. 15:05:52

@Tjuca:
"te is azt hajtogatod folyamatosan, hogy ilyen meg olyan karakter, meg ettől meg attól működik, azaz megmondod nekem, avagy a pofámba tolod, hogy mit kellene szeretnem, és miért.
lószart mama (csak, hogy klasszikussal éljek) a műsor attól működik, "

Én elmondtam h mit gondolok, igyekeztem pár dolgot megvilágítani, azt is indirekt h miért nem múködik amit gondolsz, de ugyanazt mondod mintha nem is mondtam volna semmit, mivel azért nekem nem fizetnek h téged vagy bárki mást meggyőzzek, ezért passzolok :)

kozi001 2012.02.27. 15:18:22

Akit érdekel. Épp most megy a chat stream:

www.rtlklub.hu/musorok/sztarchat

genevieve 2012.02.27. 15:23:56

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: akkor már tényleg csak Hajnit kell meggyőznöd erről:-)

Tjuca 2012.02.27. 15:28:42

@nosce: engem nem kell meggyőznöd, ha fizetnek nem fizetnek érte, akkor pláne.

tudod én vagyok a néző. az a hülye. nem a szerkesztő. és leírhatod nekem százszor, hogy kit miért ajánlatos a képembe kapnom, ha akkor sem értek egyet azzal. elmondhatod számtalanszor, hogy a medúzashake az év nagy dobása, és menő körökben az húha, és végre a posvány magyar otthonkás háziasszonyoknak is fel kellene venni a ritmust, és legalább belenyalni, és végre igen a menza kajákon át az éttermekig mindenhol medúzashake a top. ugye megbocsátható, ha én akkor is a gombapörköltet fogom választani. stimmt?

szerintem ez az egész meddő vita, részemről nem forszíroznám tovább. az egész nem ér ennyit.

megyek eszek egy túrórudit, végy te is magadhoz egy kis endorfon forrást. :-)

písz.

kozi001 2012.02.27. 15:32:58

A streamen Attila is bedobta a "Jóságodért" riposztot! :)

kamarti 2012.02.27. 15:32:58

@Tjuca: azért a tegnapi műsorban éppen volt egy konkrét "teljesítménymérő" felsorolás is: ki hányszor nyert arénát, párbajt, illetve valamilyen kihívást (tánc, box stb.). Ezekben Csabi simán verte a másik kettőt - de ha ezzel el lehetne legalább azt el lehetne érni, hogy ne az menjen, hogy nem csinált semmit 5 hónapig, már meglepődnék...
sztem itt is két alapvető hozzáállásról van szó: Csabi szerint is inkább ez volt "csinálás", Atti (és Vera és Ptti) szerint meg nem.
Az viszont biztos, hogy Attipeti és Vera semmit nem akartak a véletlenre bízni, ezért generálták folyton a feszkót, pedig önmagában a bezártság, a versenyeztetés, a hormonok stb. is feszültségforrás. Csak hát nem mindegy, hogy elszenvedjük vagy irányítjuk a történéseket, és nem csak a végső győzelem miatt.

nosce 2012.02.27. 15:33:04

@Tjuca:
"tudod én vagyok a néző. az a hülye. nem a szerkesztő. és leírhatod nekem százszor, hogy kit miért ajánlatos a képembe kapnom, ha akkor sem értek egyet azzal. elmondhatod számtalanszor, hogy a medúzashake az év nagy dobása, és menő körökben az húha'

egy dologra adj magadnak választ, a családod 1 éves bevételét Atti nézettségére raknád fel vagy Csabiéra vagy valaki másra ?
És ha ezt őszintén magadnak megválaszolod akkor megérted miről beszélek :).

kamarti 2012.02.27. 15:37:27

@beacska: én kóstolgatlak? már ne is haragudj, te szólítottál meg, az én bűnöm max annyi, hogy válaszoltam, igaz, nem a te stílusodban, ez lehet a baj.
persze mondhattam volna azt is, hogy inkább örülj, hogy Csabi milliomos (vagy milliárdos? már nem is emlékszem) apja ezek szerint Attinak adott egy lakást és cserébe csak egy Galyatetőt kért Csabinak.... legalább ezt értékelhetnéd és hagyhatnád már a gyűlölködést - bár értem én, hogy olyan drog, amiről nehéz lejönni...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 15:39:33

@kozi001: Csaba meg Attila nem értik, hogy vannak olyanok, akik (állítólag) rákattantak az onlájnra. :D

Ó, ha tudnák... :D

kamarti 2012.02.27. 15:44:17

@pushpang: sztem mindent leírtak, ami történt, oszt azé: Oli és Béci prosztósági versenyt jáccottak, Krisz nem akart bohócot csinálni magából, ami Csabi szerint új momentum, Kinga hp de épp ezért tökéletes volt a sorozatos alázáshoz, Dyának meg elfelejtették mondani, ha köröz a mikrofonnal a szája előtt (vagy a fejével a mikrofon körül), akkor nem hallani, hogy mit is akar Fecótól... Ja, és Csabi meg ezeket a vitákat hallgatta 5 hónapig, szóval már nagyon mást akart csinálni... (igen, tuti léggitározni :))
asszem, ennyi, ha jól emlékszem :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 15:44:48

@genevieve: jó, még nem találta ki, hogy mivel kellene, de igyekszem:)

kamarti 2012.02.27. 15:46:43

@Lotyóbridzsida: milyen kis rafkós vagy te, bízol benne, hátha olvassa a szentem? :) :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 15:47:39

@kamarti: ".. Krisz nem akart bohócot csinálni magából, ami Csabi szerint új momentum.../ Dyának meg elfelejtették mondani, ha köröz a mikrofonnal a szája előtt (vagy a fejével a mikrofon körül), akkor nem hallani, hogy mit is akar Fecótól..."
:D:D hát, köszönöm.

Van vhol egy link feljebb, de még nem tudtam megnézni, de ezek után feltétlen meg fogom.

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 15:47:45

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hallom, ne óbégassá' :D

@anivivi: köszönöm! :) babzsák, láda még nincs, ehhh.. :)

kamarti 2012.02.27. 15:48:40

@Tjuca: és milyen jó móka lenne :) főleg ő örülne a tömegnek :)

Brianna 2012.02.27. 15:49:29

Nő akkor nyerhetné a vv6-ot, ha kivételesen lenne köztük olyan aki:
- nem ordítva hisztizős fajta
- nem tök sötét
A szilikon nem elég, ha olyan természetük van, ami a férfiakat és a nőket egyaránt idegesíti, persze hogy sosem nyer nő. :P
Eszter volt az egyetlen, aki alkalmas lett volna a vv5 megnyerésére.

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 15:51:26

@kamarti:

ááá, ennyire nem vagyok rágerjedve, plusz ettől sokkal egyszerűbben szeretem intézni az ilyetén ügyeimet.:))) ÉS sosem kezedményeznék. Az a férfiak dóga.:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 15:55:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jó va' na! De csak így veszel észre:) Amúgy is magam alatt vagyok, mert se az öfibe nem kerülök be, se nem szavaztak be tegnap a VV5.5 listájába; ezek mind olyan sokk hatások, amiken nehéz túltenni magam!:)

genevieve 2012.02.27. 15:57:29

@Lotyóbridzsida: elég ha csak ráutaló magatartásod van:-DDD

genevieve 2012.02.27. 15:58:26

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nyugi, engem úgyis megszórnak az első kiszavazásnál és akkor helyemre jöhetsz:-)

Tjuca 2012.02.27. 15:59:08

@nosce: egy éves bevételt senkiért sem adnék. :-) de ha azt kérded, hogy megkapom projekt költségre, akkor minden további nélkül két embert tennék be, pétert és csabát ebből a körből. ;-) meg a szűzek közül a ferit.

és és és már sokszor leírtam, engem a sima párbeszédek, szóviccek szórakoztattak, az aréna. na de most mennem kell, majd. ;-P vera nem kellene, atti csak akkor, ha poénos. de inkább a csabi idétlen flashei igen. simán. én ilyen bulizós vagyok, csak ülök és röhögök típus. és ezt is nézem szívesen.

genevieve 2012.02.27. 15:59:24

@Brianna: eszti elég sokat hisztizett ordítva, és bizonyos szempontból elég sötét is volt:-)

genevieve 2012.02.27. 16:00:19

@Tjuca: lennék a kreatívod:-)

kamarti 2012.02.27. 16:06:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: már elnézést, de én szóltam! :) csak mán fel voltak fokozva az indulatok, oszt elsikkadtam :)

kamarti 2012.02.26. 18:28:01
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az plusz vagy mínusz pont az új Mounikának (lánykori nevén Lelketlen Gonosz Genya), hogy Báthory Bözsét Pötyinek becézi? :)

nathalie 2012.02.27. 16:09:16

@Tjuca:
csabinak milyen bulizós flashei? az két léggitározás, amit lenyomott a szekrény tetején? :)
én tényleg nem értem Ti mit akartatok nézni, ha se vera, se attila, se senki, aki csinált valamit ne lett volna bent.
Csaba ellenpólusnak az elején megfelelt attilával szemben. akkor volt funkciója.
De mindegy. Más műsor érdekel bennünket. Valószínű azért volt bent Csabi és attila, az első nektek, a második nekünk. Több volt a nekünk, ezért nyert Attila :D

BarBwire 2012.02.27. 16:09:22

Sziasztok,

nincsenek szavaim, az összeférhetetlen nyert, tuja ellen. ÉS akkor most vége? Nem olvashatunk Hódos Hajnit? Be is költözöm én is a Lipótmezőre (ja hogyazt megszüntették?) Akkor a Villába, milyen jó is lenne, ingyen pia, kaja.

csók

nosce 2012.02.27. 16:11:23

@Tjuca:
" egy éves bevételt senkiért sem adnék. :-) de ha azt kérded, hogy megkapom projekt költségre, akkor minden további nélkül két embert tennék be, pétert és csabát ebből a körből. ;-) meg a szűzek közül a ferit."

lófaszt kapod meg költségre, a sajátodat kockáztasd :)

Brianna 2012.02.27. 16:13:00

@genevieve: Elméletem szerint azt direkt csinálta, mert látta, hogy Attila letujázza azokat, akik túl szelídek. Ez volt a taktikája. ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 16:13:28

@genevieve: nem tudok, nem mehetek, mert a nevem fel sem merült, én nem kellek:) Be sem szavaztak, esélyem sem lenne!

Brianna 2012.02.27. 16:14:41

@genevieve: Elméletem szerint azt direkt csinálta. Látta, hogy Attila letujázza azokat, akik túl szelídek. Ez volt a taktikája. ;)

kamarti 2012.02.27. 16:14:58

@Lotyóbridzsida: ja, azoké, akik szerint mindig a nő választ :) hát ezér tartunk ott, ahol :) :)

BarBwire 2012.02.27. 16:15:14

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nem vagy egyedül drága, túl sok a kreatív emberke itt, és kevés a hely az öfiknek :-D

kozi001 2012.02.27. 16:15:16

@fran7:
+1
Én is Anikót gondoltam esélyesebbnek! Ezt már nem tudjuk meg!

Seherezádé és a múltkori finalista nem sok vizet zavart a döntőben!

genevieve 2012.02.27. 16:15:47

@nathalie: tudom nehéz elfogadni, de tényleg vannak emberek akiket más szórakoztat mint pl. téged:-)
bár úgy tünik jóval kevesebben, de most nem akarok jönni semmilyen példával mert az kiverné az amúgy is gyenge biztosítékot:-))

genevieve 2012.02.27. 16:17:24

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: akkor talán környékezd meg a beválogató főatyaistennőt:-D

hát ha valinek elő tudnak rántani valami sötét dolgot a múltjából és akkor kizárhatják :-)

nathalie 2012.02.27. 16:17:34

@genevieve:
nem nehéz egyébként annyira. mivel odaírtam, hogy valószínű nektek került be csabi, nekünk meg attila. ebből kiderülhetett volna, hogy felfogtam agyilag a dolgot. Költői kérdéssel indítottam.

genevieve 2012.02.27. 16:18:22

@Brianna: hát ezek szerint neki nem volt meg ehhez a karizmája:-)

nathalie 2012.02.27. 16:19:57

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
nyugodj meg, engem tuti kizárnának két hét után. Mehetsz be helyettem. Te lennél Tordas :D

genevieve 2012.02.27. 16:20:09

@nathalie: a tényleg nem értem mondat végén pont van (tehát kijelentés) és nem kérdőjel (tehát nem kérdés, még költői sem)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 16:20:56

@BarBwire: igen, de még itt nem tudják, hogy mennyire értékes vagyok, vinném az egész sót a vállamon! Egy kicsit Éva, egy kicsit Vera vagyok:D:D:D:D:D

@genevieve: na, mesélj csak a múltadból? Vajon mi lehet binbirében????

nathalie 2012.02.27. 16:21:07

@genevieve:
"csabinak milyen bulizós flashei? az két léggitározás, amit lenyomott a szekrény tetején?"

nálam kérdőjel.

BarBwire 2012.02.27. 16:22:36

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Jó neked, én tujább lennék Csabinál is.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 16:22:58

@nathalie: te meg mit csinálnál, h kizárnának?:) Sok a narancs? V mi?:P

Mindenki ki akar esni, pedig még el sem kezdődött a műsor:P

genevieve 2012.02.27. 16:23:13

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ööö, izééé de csak ha kettőnk között marad:-)

én kérlek szépen voltam kisdobos és úttörő...és egy évig még ifjú gárdista is...
és egyszer még Zánkán is voltam jutalomból...

azt meg már meg sem említem, hogy mikor és kire szavaztam:-))

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 16:23:14

@kamarti: mivel a mai poszthoz elengedhetetlen volt, végigolvastam a döntős posztot, úgyhogy ezennel megkövetlek, VALÓBAN SZÓLTÁL, köszike! :)))

@BarBwire: sziaszia, tegnap gondoltam rád! megkaptad az e-mailen, amiben írtam, hogy a másikra írj, mert az megszűnik?

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: mondanám, hogy dehogy, én mindent észreveszik, de itt kamarti, úgyhogy elég hamar lebuknék ezzel a kijelentésemmel! :DD

BarBwire 2012.02.27. 16:24:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Igen, meg, de magam alatt voltam jócskán, azért nem jelentkeztem. Olyankor emberkerülő vagyok.

nathalie 2012.02.27. 16:25:36

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
inkább szúró és vágó fegyverek, mint narancs :d

nathalie 2012.02.27. 16:26:27

@genevieve:
mert mit kérdeztem akkor amire válaszolni kellett ? :D

genevieve 2012.02.27. 16:26:39

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: na, az előbb félre nyomtam:-)

szóval ha már bent lennék, nem akarnék kiesni...de a Csabi tipusú mentalitásomból adódóan nem lennék túl népszerű ott (sem):-))

bár azért bennem felvetődik a kérdés, hogy ha Csabi kiesett volna az első körben mire jutott volna ati gergővel és petivel szemben?

BarBwire 2012.02.27. 16:26:40

@genevieve: Jajjj, én is voltam Zánkán. Kb egy hónapig, aztán tanulhattam mint a güzü. Bár jók voltak azok a napok. Még légpuskával is lőhettünk. Megvan még azuttörő igazolványod? Gyerek jót fog röhögni rajtam.

Na megyek a bölcsibe.

kozi001 2012.02.27. 16:26:53

@pushpang:
Azt nem is nagyon értettem!
Ők is nézték a vv4-et! Vagy csak az öfi-re gondoltak?

genevieve 2012.02.27. 16:28:46

@nathalie: te csak akkor irsz valakinek ha az téged kérdez?:-)

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 16:29:11

@kamarti:

ez csak azoknak a véleménye, akik puhapöcsök odamenni a nőkhöz, hogy "helló bébi...:)) ,
és INNENTŐL választ a nő.:)))

szerintem a kezdeményezés és a választás nincsen egy fázisban.:))

bigél 2012.02.27. 16:29:38

@nathalie: Vera mit csinált? Már azon kívül, hogy az élő fába is belekötött.

Csaba: pl. Bangó Margit látogatásakor a tánc, amit levágott szerintem epic.
Bár verbálisan nem mindig volt a legjobb, ezt már többször kiveséztük, de voltak azért elég ütős visszaszólásai: a pumpa sztori Verával. Vagy ugyancsak Verával a "fos ember vagyok, fos véleménnyel" szituáció.
A Veronikáról szóló hirdetés a párbaj előtt. Nagyon finoman ekézte, nem is jött le mindenkinek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 16:29:50

@genevieve: a legnagyobb bűn, h szavaztál, így kieshetsz, csak mondom:)

@nathalie: és semmi reszelő fegyver?:)

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: látod, akkor ezért óbégatok, hátha van esélyem, hogy engem is észrevegyél, én csak küzdök, míg bírok:P

@BarBwire: öööö, az már ciprus, nem?:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.27. 16:30:08

@genevieve: én rendszeresen kasztingolok a férjemnél, úgyhogy elégedetten átadom a helyem Dottynak :DD

nathalie 2012.02.27. 16:30:50

@genevieve:
hát csak annyira belementünk ebbe a pont, kérdőjelbe dologba, hogy gondoltam felhívom a figyelmedet, hogy válasz szót használtál. Ahhoz meg kérdeznem kellett, én meg csak azt kérdeztem, amit bemásoltam.

Lotyóbridzsida 2012.02.27. 16:31:56

@genevieve:

igen, az nem szokott baj lenni, ha bátorítom a jelentkezőt, de azt sem szájnyalogatással, buja nézéssel és csókküldözgetéssel kell csinálni.:D szóval csak szépen diszkréten, mosolyogni, ilyesmi.:)))

nathalie 2012.02.27. 16:33:10

@bigél:
hát ugye ez is megítélés kérdése. Engem enyhe undorral töltött el, hogy néha igenis jókat röhögtem a bolond verán. A csitu van, nekem te előre köszönj és a folyamatosa apukám!-ozása néha mérhetetlenül vicces volt. kb mint kinga sírógörcsei. Meg hát voltak részek, amikor csak ezekről szólt az öfi, más nem is nagyon lehetett nézni.
Igen, a Bangó margitos léggitározás volt az egyik léggitározás a kettőből amit említettem :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 16:33:48

@genevieve: mennél egy párszor párbajozni:)

Péter inkább egy irányító volt bent, aki dramaturgiailag változtatott a felállásokon, de vele nem kellett számolni, ő hosszú távon fog nyerni, szerintem. Gergő meg szóra sem méltó, mert sok mindent nem csinált. A való életben nem tudom, h milyen, persze...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 16:35:48

@mokamini: Isten éltessen nagyon sokáig!!!

@anica inkognitóban:

megkaptam, igyekszem reagálni:)

bigél 2012.02.27. 16:37:45

@nathalie: az léggitározás volt? Nem ismertem fel. Nekem az inkább valamiféle groteszk rockba oltott romapogónak tűnt. :D :D
(Plusz nem is a szekrény tetején volt.)

Verán én is szórakoztam, néha enyhe megütközéssel figyeltem, máskor simán röhögtem rajta, ez nem is kérdés. (És Kinával is így voltam, bár én Kingát - vállalva, hogy megköpköd a fórum közönsége - sokkal jobban bírtam, néha még kedveltem is.)

De ez nekem ettől függetlenül nem esik bele a sok mindent csinált kategóriába. Legalábbis nálam.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 16:38:56

Valami nem stimmel itt kérem szépen: Most meg direkt mindenki átadja nekem a helyét, megyek beköltözni majd nagy lelkesen, erre SENKI SEM LESZ OTT, mert mindenki átadta a helyét nekem! Ti így akartok engem hátba szúrni, falkában! Pedig én oly jó' vagyok...(hüpp):)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 16:41:34

@kozi001: nem, nekem az jött le, hogy valaki elmesélte nekik, hogy rá voltak kattanva az élő adásra... és ők csodálkoztak ezen.

Ők vagy nem nézték az előzőben az onlányt, vagy csak simán tényleg azt nem értették, hogy voltak emberek, akik TÉNYLEG nézték azt, ahogy ŐK élték a mindennapjaikat.

Mondjuk, tényleg elég perverz aez a kukkolás gondolat, de hát ez a műsor, erről szól. :D

nathalie 2012.02.27. 16:44:10

@bigél:
máshogy nem tudtam megfogalmazni, hogy szórakoztató volt :) még ha ez a káromkodás, vagy a bolond viselkedés is volt. és abból ez a két lány bőven adott.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 16:44:12

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: figyelj, szerintem nagy érdeklődéssel fogjuk nézni, ha bevonulsz egyedül a villába és időként kihívod magad párbajozni.
Mi majd jókat kommentelünk, meg falkákra oszlunk, a mentén, hogy ki, kinek drukkol és miért. Biztos vagyok benne, hogy izgalmas és megosztó személyiségek leszel.

bigél 2012.02.27. 16:47:06

@nathalie: Értettem én. :)

Amúgy meg az lenne az igazán unalmas, ha mindannyiunknak ugyanaz kellene. Nem lenne itt sem ilyen pezsgő élet.

kamarti 2012.02.27. 16:47:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: na, még a végén nálad is kerülendő leszek :)
amúgy gondoltam, hogy bár egy nő 6 felé is tud figyelni egyszerre, de kisebb gondod is nagyobb volt ennél, oszt azé nem tűnt fel :) és amúgy se voltam benne biztos, hogy annyira feldobna a hír :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 16:48:06

@nathalie: Vera tényleg nagy játékos volt, bár nem nagyon bírtam, de meg kell adni, hogy csinált maga körül pezsgést, rendesen. :)
Jó pillanatiban még bírtam, de amikor Dosztojevszkij-i mélységekbe borult, az már kicsit sok volt. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 16:50:12

@pushpang: oh, már gyakorlom:) Most is sok személyiség vagyok, jól fog az menni nekem, mindegyik énemmel majd összeveszek, kiabálok, taktikázom, csak egy kérdésem maradt: kivel fogom használni a D-matracot?:D

Zsoofka 2012.02.27. 16:50:26

@pushpang:
Igen ma öregedtem egy évet. Sajnos már nem vagyok 23 éves ribizligizi :)

bigél 2012.02.27. 16:50:37

@pushpang: dosztojevszkij-i mélység .... :D :D

ez tetszett

kamarti 2012.02.27. 16:51:02

@Lotyóbridzsida: hát, maradjunk annyiban, koromból adódóan jobb szeretem, ha a választás megelőzi a kezdeményezést :) szóval ha már csak az jön oda, akit szeretnék é nem kell másra pazarolni a drága időt :) te még ráérsz :)

Zsoofka 2012.02.27. 16:51:24

@pushpang:
Túl komolyan vette magát a végére és elvesztette a realitás-érzékét.

kamarti 2012.02.27. 16:55:03

@nathalie: még a végén kiderül, hogy valahol mégis egyforma a humorotok Csabival, mert Vera őt is szórakoztatta :) :)
(azt már le se merem írni, hogy ő akkor is szórakoztatóan tudta kezelni Verát, amikor ő volt a célpont, igaz, sokkal rövidebb idejük volt csörtézni, mint Attival vagy Pettivel)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 16:57:06

@pushpang: oszt üljek az akváriumba, vagy mi?:D Víz nélkül elhalálozik szerencsétlen:P

Zsoofka 2012.02.27. 16:57:45

@kamarti:
Ha a végén bennmarad Vera és Csabi, akkor Vera ugyanúgy nekiment volna mint Attilának, a titoklevél már ezt készítette elő.... :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.27. 16:59:00

@kamarti: "(azt már le se merem írni, hogy ő akkor is szórakoztatóan tudta kezelni Verát, amikor ő volt a célpont, igaz, sokkal rövidebb idejük volt csörtézni, mint Attival vagy Pettivel)"

Hát ez az... ha a játék eleje óta kóstolgatta volna őt is, nem biztos, hogy ennyi türelme lett volna hozzá.

foxglove (törölt) 2012.02.27. 16:59:42

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: "mivel a mai poszthoz elengedhetetlen volt, végigolvastam a döntős posztot"

éééérdekes. ez egy nyom, ami a meglepetéshez vezet?

kamarti 2012.02.27. 17:01:19

@mokamini: nekiment volna? neki is ment, módszeresen: nyíltan is (a VV4-ek kiköltözése után, mert ő is azt szűrte le, amit Atti: ők ketten az erősek, a többi a gyenge), meg a háta megett is nyírta Fecónál, már elég régóta.
a másik vonalon meg építette a Fecó-Seri csörtét, tényleg nagy játékos volt.

kamarti 2012.02.27. 17:04:21

@pushpang: na a mi lett volnát ne emlegessük, mert még majd danolni támad kedve a kommentelőknek :)
szóval maradjunk abban, hogy amikor és amennyit, azt nagyon szórakoztatóan megvívta vele :)

kamarti 2012.02.27. 17:05:53

hol lehet megnézni az Atti chat-et? a másik kettővel is lesz?

bigél 2012.02.27. 17:11:43

@kamarti: fentebb volt egy link (asszem kozi1000 tette be), ott meg lehet nézni. Amikor belenéztem mindegyik döntős ott volt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 17:13:19

@anivivi: jaaaa, de ő Lotyónak kell, nekem nem:) Akkor?:)

@pushpang: jogos, arról elfelejtkeztem, de akkor vigyáznom kell, h ne eresszem le:P

bigél 2012.02.27. 17:15:09

@bigél:
kozi001 (bocsi az átnevezésért)

Zsoofka 2012.02.27. 17:15:54

@kamarti:
Igen, igazad van. Nem bírta igedekkel a végét.... Talán tényleg régóta tudta a kiszivárgott pornót és ez felemésztette. Kár érte.

kamarti 2012.02.27. 17:29:31

@bigél: köszi! megnéztem a linket, de mivel nem vagyok FB-on, én majd csak a vágottat nézhetem akkor :( gondolom, lesz

nathalie 2012.02.27. 17:47:17

@kamarti:
lehet :)
nézd,nekem semmi bajom csabival.Gondolom a való életben is egy rendes gyerek.Nem éreztem pl azt soha nála,mint bécinél,hogy eljátssza csak a kedves fiút.Sztem elbaszta rögtön az elején,hogy rástartolt kingára és ezt még attila orra alá is dörgölte.Így fecóval kellett beérnie.
Az hogy saját magát adta,gondolom sok embernek vonzó lehet. Nekem az elejétől fogva attila volt a favoritom,mert ő másfajta játékstílust képviselt. Amikor ragaszkodott hozzá az elején,hogy öten álljanak össze és együtt dobálják a jeleket,azt mondtam rögtön,hogy végre! ugyanis nem tudom megérteni,hogy aki bemegy öt hónapra ötven millióért egy ilyen játékba és nyerni akar,miért nem él ezzel a lehetőséggel? én ilyen típusú játékosokat akartam nézni és közben a retardáltak (kinga, cris,veronika,vera) szórakoztattak. Ha tegyük fel bemennék egy ilyen játékba tuti,hogy szervezkednék. Lehet hogy ezzel elbuknám a dolgokat,de mint attila példája is mutatja az emberek erre is kíváncsiak lehetnek.Főleg mert ilyen még nem volt.
Lehet,hogy attila tettei megjátszottak voltak,lehet hogy a végére direkt csinált magából érző szívű embert, lehet ez átlátszó volt,és sokan felkiáltanak hogy én ezt nem veszem be, de akkor meg külön meg emelem a kalapomat előtte ha ez az egész álca volt. Lehet ez valakinek undorító és arra gondol,hogy na ez aztán gyönyörű példa,de ez egy műsor. majdnem hogy színészekkel. Nem ebből, nem a barátokköztből és nem a különböző sorozatokból,filmekből kell példaképet magunk elé állítani. szórakoztatás,ez a lényeg.Engem ez így szórakoztatott. Mást pedig inkább elborzasztott és a csabi féle magamat adom dolog jött be neki.
Attila lehet nem volt a legnagyobb taktikus,mert sok mindent elbasztak Petivel,de ez meg még külön jó volt így. Még az attila rajongók is elröhögtek rajta. Mindenesetre ő nyert. Nem Te,nem én, nem csaba és a többiek. Valamit tehát jól csinált.Ha meg az rtl intézte el neki (reklámmal stb) akkor is jól csinálta,mert ezek szerint benne láttak fantáziát.

nathalie 2012.02.27. 17:49:53

jó hosszú lett :),de kb a fenti tükrözi a véleményemet erről a játékról.
most sajna mennem kell,utánam a vízözön :D
majd később jövök.

Tjuca 2012.02.27. 18:11:08

@genevieve: mert egyszerű vagyok, mint a faék, mi? :-D

@nosce: kockáztasd te! :-P én sóher vagyok direkt nem költök rájuk egy fityinget sem, elég indirekte fizetni őket.

Tjuca 2012.02.27. 18:22:44

@nathalie: lerágott csont.

attilának volt pár marha jó poénja, és alapvetően elég szerethető volt az utolsó egy-két hétben, és előtte is voltak tök jó megnyilvánulásai, pláne vera mellett volt üdítően normális. (ugye minden viszonyítás kérdése)

aki baromi semmi volt az gergő.

azzal, hogy sok hülyét válogattak össze egy nyűglődős hisztis műsor lett. jobb lett volna, ha csak poénos semmiről nem szóló, nem izzadtságszagú. a lányok irgalmatlanul gyenge eresztés voltak, és a fiúk fele is hát...

Tjuca 2012.02.27. 18:24:48

valahol hajnival egyezik az ízlésem, mert veront én is csíptem. :-)))

vallatas 2012.02.27. 18:30:46

@nathalie: ha Csabi többet ivott volna kizökkent volna a szerepéből, lásd tegnap :-)
ez pl tetszett:
Krisz:"nem csinálok magamból bohócot."
Csaba:"miért, eddig mit csináltál?"
:-D

csak persze, ha így viselkedett volna Csabi, akkor a mostani Csabi rajongók nem Csabi rajongót lennének, hanem Dya vagy Fecó.

tegnapi BV nekem baromira bejött, mintha 6 Ati lett volna bent a szobában :-)

kamarti 2012.02.27. 18:32:24

@nathalie: ótejóég, de hosszú :)
két fontos helyen van vitánk, és ez sztem meg is fog maradni (de én ezt nem látom problémának)
az egyik, hogy te is azt írod, Csabi ott bszta el, hogy rástartolt Kingára. Miért is? mert Atti már körbepisilte és ezt tiszteletben kellett volna tartania? Esélye sem volt közelebb kerülni Attihoz, de még Petihez sem igazán, és nem véletlenül ment a harc köztük Fecóért (rövidebb ideig) és Kingáért (hosszabb ideig). Szóval én úgy látom, Csabinak, főleg az első aréna után, nem volt más helye, mint az oppozíció. És ha igaza lett volna Attinak vagy Serinek abban, hogy meglovagolja ezt a dolgot, akkor offenzívabb lett volna és maga is elkezdi gyűjtögetni az embereket. Én ezt hiányoltam a játékából, de ő nem én vagyok, és ezt elfogadom :)
a másik fontos különbség: ugyanaz bosszantott Attiban, amit itt is nem egyszer tapasztalok: miért nem lehet elfogadni (nem tisztelni, vagy élvezni, csak elfogadni), hogy mások másképp játsszák a játékot (vagy értékelik az adott játékost)? És itt nem arra gondolok, hogy mekkora hazugságokat puffogtatott Atti (kezdve azon, hogy „ez csak egy játék, viccelünk, ne vedd ennyire komolyan”, miközben végig lehetett tudni, és utólag ő is elismerte, hogy ő például úgy volt vele, hogy az élete múlik ezen), hanem például arra, hogy a Fecóval kapcsolatos stratégiáját is végig erre építette, és emiatt gusztustalan momentumoktól sem riadt vissza (pl. te már elérted, amit akartál…), de ugynez Csabával és a „te itt nem csináltál semmit” lózunggal - mintha nem mind azért mentek volna be, hogy ha sikerül, megnyerjék, sztem a lehetőséget is elvitatni másoktól enyhén szólva is necces.

De tudod mit, tőle ez még érthető is, ha nekem nem is tetszik. Igazából ez nem érdekel, ez csak egy műsor, nem a én életem. Nekem inkább az volt a furcsa, hogy kintiektől, „drukkerektől” lehetett szóról-szóra visszahallani ezeket a „vádakat”, „véleményeket” (akár Csabiról, akár Shadiról vagy Fecóról, esetleg Kinguról volt épp szó, mikor kit kellett épp gyűlölni), és védték tűzzel-vassal Atti igazát, miközben azt bizonygatták, hogy ők, csakúgy, mint Attila, átlátják, hogy ez csak egy játék, hogy Atti mekkora manipulátor, hogy nem is ilyen meg olyan, hanem ez csak álca, játék stb. Szóval én itt azért érzek némi ellentmondást…
És nem tudom, véletlen-e, hogy a legvérmesebb Atti-fanok egyszerűen képtelenek voltak (némelyeknek még most sem megy) elfogadni, hogy valaki másképp látja az általuk kedvelt játékost, ne adj isten másnak szurkol – és kifejezetten arrogánsan ugrottak neki annak, aki más véleményen volt. Mondhatnám, pont mint Atti…. Néha szinte bocsánatot kellett kérni, ha az ember nem úgy ítélte meg mondjuk Shadit vagy Fecót vagy Csabát, mint a többség (és mint Atti). Számomra ez elég riasztó és visszataszító.
Tudom, hogy nálunk manapság általában is ez a menő, de akkor is nevetséges, amikor pl. valaki cigányozik, zsidózik, vagy buzizik, aztán ha másvalaki kifejezi a nemtetszését, jön az hogy na, ilyenkor hol van a nagy liberalizmus, a nagy tolerancia meg a szólásszabadság, ugye. É ugyanezt a reflexet itt is sokszor éreztem. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kommentelők többségével így vagy úgy akkor is szót lehetett érteni, ha nem voltunk egy véleményen, vagy legalább a következő posztnál új lapot nyitni és normálisan kommunikálni. Szóval nincs minden veszve :)

szóval nem vitatom, hogy Atti nyert, én nem is nyerhettem volna :) de mér bűn másnak drukkolni, vagy a nyertest nem annyira megnyerőnek látni (még 50 milkával sem) stb.?

BarBwire 2012.02.27. 18:32:28

@pushpang: A jakuzi arra van, hogy a pasik belepisiljenek.

kamarti 2012.02.27. 18:37:44

@vallatas:
"csak persze, ha így viselkedett volna Csabi, akkor a mostani Csabi rajongók nem Csabi rajongót lennének, hanem Dya vagy Fecó."

olvass vissza, kik szörnyülködtek inkább Csabi tegnapi viselkedésén. meg fogsz lepődni. vagy nem.
nem tudom ugyanis eldönteni, hogy az ilyen "viccek" szándékos szurkák vagy tényleg észre se veszed, hogy nem is annyira finoman, de sértegeted a másikat...

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 18:37:51

@ő-szinte: franc, hogy nem tudunk összecsiszolódni, én most akartam elmenni.
mire gondolsz?

kamarti 2012.02.27. 18:38:44

@nathalie: no, az enyim se lett rövidebb sajna :)

vallatas 2012.02.27. 18:41:23

@kamarti:
szerintem ők az adás alatti részegre gondolnak, ott én is csak ámultam.
egyébként meg arra gondolnak, hogy Csaba karaktergyilkos lett a végére, és ez szerintem is így van :-)
kicsit úgy érzem, te túl komolyan veszed ezt az egészet, ugye jól gondolom?

ő-szinte 2012.02.27. 18:47:53

@vallatas: @kamarti:TE most miről beszélsz? Mivel bantott ? Én nem latok semmit:-O

vallatas 2012.02.27. 18:49:05

@ő-szinte:
azzal, hogy nem egy vélemény fújunk
:-DDD

TapOut 2012.02.27. 18:57:17

@kamarti: big like!

Még csak most olvasom a döntős kommenteket, hogy mikről maradtam le...
Látom Ló Béla kirágta magát a ketrecéből és megint itt fröcsögött szorgalmasan.

foxglove (törölt) 2012.02.27. 18:58:45

@vallatas: a tegnapi BV-ról nekem egy kisegítő iskola csoportja jutott eszembe, igazából kivétel nélkül.

ő-szinte 2012.02.27. 19:00:02

@ő-szinte: @vallatas: ja, ez tényleg nagyon bántó dolog :-DDD

ő-szinte 2012.02.27. 19:01:14

@foxglove: pedig tényleg ütős volt :-D

foxglove (törölt) 2012.02.27. 19:02:27

@ő-szinte: most hogy így egy rakáson voltak, így tűnt fel igazán, hogy mennyire debilek...

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 19:03:55

@Wakka: ma nehezen. tegnap megittam este kilenckor egy dupla espressot. khm. hát, ilyet se csinálok többet, ma egész nap kóvályogtam :))

sandokan 2012.02.27. 19:07:58

@vallatas: "Csaba karaktergyilkos"

egyetértek. ezért is írtam korábban, hogy a játék utolsó negyedében talán csabika követte el a legtöbb hibát. az a vallomás az utolsó vacsoránál meg igazán keretbe foglalta az "alakítását".

a döntővel kapcsolatban szerencsére nem lett igazam és attila lendületből végül simán behúzta. megérdemelte, mert jól játszott.
ami zseniális volt és itt nem nagyon lett megemlítve, hogy peti kiesése után, még a mártír kártyát is sikerült azok ellen fordítania, akik a játék elején pont ezzel a taktikával próbáltak meg érvényesülni.

sandokan 2012.02.27. 19:14:32

@vallatas: tévedsz, az a nagy baj, hogy csabika csak nem jött össze serivel, sőt, ha van még egy-két nap attila ...

az utolsó előtti napon, amikor a kinti életről beszéltek, ott a kislány rendesen beindult és nem csabikára.
attila ezeket a pillanatokat nem veszi észre és így nem is használja ki, mert a játék korai szakaszában bizony kingucinál is volt ilyen momentum.

TapOut 2012.02.27. 19:22:06

@vallatas: @ő-szinte: nem rémlik, hogy kamarti valaha is ekézett volna bárkit is mert más volt a véleménye. Ő viszont rendszeresen le lett (van) hordva ugyanezért.

kamarti 2012.02.27. 19:26:10

@vallatas: @ő-szinte: lehet máshol az ingerküszöbünk, ugye? köszönöm :)

kamarti 2012.02.27. 19:28:42

"Fórumokon többen nehezményezték, hogy a műsorvezetők elfogultak voltak valamely játékossal szemben. "Ezt mindig azt érzi, akinek épp nem a kedvencéről van szó, ilyenkor a finom beszólást a néző saját karaktere bántásának veszi. Nem elfogultság ez, inkább más típusú szemlélet, amikor az összekötő szövegben bizonyos dolgokat más összefüggésbe helyezünk. Nekünk, készitőként nem az a fontos, ki milyen, hanem az, hogy a műsor legyen jó, mert ha nem az, belebukom én is" - magyarázta.

Szerinte egy jó VV-párbajon életfelfogások, életszemléletek ütköztek, Gigi és Éva összecsapásán például két világnézet találkozott. Úgy látja, a néző annak drukkol, aki hasonlít rá belső tulajdonságaiban, azt támogatja, aki olyan, mint amilyen lenni akar a tévéző. Bevallja, hogy voltak, akiket jobban kedveltek, de mindig csak műsorkészítői szemmel nézték őket."

hát, Balázs nem volt és nem lesz a kedvencem, de azt kell, hogy mondjam, hogy ebből max a "finom beszólás" értékeléssel nem egyezik a véleményem.

fran7 2012.02.27. 19:29:31

@sandokan: Nem szeretem magam idézni. De kb. 2 hónapja, amikor 8-an voltak leírtam kb. milyen karakterekkel játszanak a történetben retekék.
Attila, rosszfiú, akinek bemutatják a jó oldalát, hogy ne legyen felzúdulás, ha ő nyer.
Csabi, a jófiú, aki ugyan követ el hibát, ha veszít is hosszú távon, ő lesz a nyertes.
A valódi karakterek ezek voltak, nem, amit a retek rájuk erőszakolt. Épp ezért sem Attila, sem Csabi nem volt karaktergyilkos, sőt az utolsó nyolcból, senki sem lett az.
Ha valakit kedveltél 5 hónapon át, akkor az attól nem fog elmúlni, hogy kicsit becsicsentett és az adrenalin felszabadította, mert akkor sem szólt be senkinek, csak kicsit a gátjai leomlottak, de nem lépett át egy határon.

vallatas 2012.02.27. 19:31:16

@TapOut:
én sem hiszem, hogy lehordtam volna.

@kamarti: lehet, de azért furcsa, hogy te mondod másokra... :-)

sandokan 2012.02.27. 19:33:26

@ő-szinte: megelőztél, ezzel akartam kezdeni.

vajon az elmúlt hónapokban akkor miért kérték meg többen is a művésznőt, hogy ha lehetséges, akkor ne írjon már nekik? ej, ez a gonosz sötét oldal.

ő-szinte 2012.02.27. 19:35:54

@kamarti: az lehet . De jó lenne ha nem a levegőbe beszélnel, hanem kinyogned végre, hogy mi s fasszal bántott meg téged...?

vallatas 2012.02.27. 19:39:43

@ő-szinte: majd írok én is listát, hogy ki épp mikor épp, hogy fikázta az én véleményemet burkoltan, nem burkoltan.
és majd megyünk a bíróságra :-)
remélem leszel a tanúm :-D

kamarti 2012.02.27. 19:40:00

@sandokan: röhejes vagy ezzel az megveszekedett ellenségkép gyártással, de csináld, ha jól esik (bár még annyira se vagy szórakoztató, mint Atti)
és bocsáss meg, ha ezzel az érzékeny lelkedbe tapostam, de már tényleg unom így a végire, hogy akkor se szállsz le rólam, ha már hetek óta - sztem közös megegyezéssel - nem is "beszélgetünk"

@vallatas: ennyire rosszul esett, hogy egy koktéllal nem tudtál átcsábítani a sötét oldalra? :)

ő-szinte 2012.02.27. 19:40:48

@sandokan: te, nem látok hangulatjeleket. Most engem ekezel, vagy őt?

vallatas 2012.02.27. 19:45:11

@kamarti:
nem esett rosszul, pláne, hogy végül nélküled is győzött a sötét oldal :-)

ő-szinte 2012.02.27. 19:45:58

@vallatas: persze, hogyne, és elhivom apukámat is... :-DDDDDD

sandokan 2012.02.27. 19:45:58

@fran7: "hosszú távon, ő lesz a nyertes."

de milyen tulajdonsága, képessége van, amivel ezt a hírnevet kamatoztatni tudná? meg hol?

"...nem volt karaktergyilkos, sőt az utolsó nyolcból, senki sem lett az."

ezt nem igazán értem. a top5 játékos, ki jó, ki rossz értelemben, mind követett el karaktergyilkosságot.

fecó a nagy dumás, aki kiélezett szituációban bepánikol, ha beszélni kell és még egy pohár vizet sem képes ingyen eladni.
vera az érzékeny, jóindulatú. ebből sem sokat láttunk.
attila az összeférhetetlen, aztán mégis a döntőben ugyanannyian választották őt, mint csabikát.
csabika a jófiú, aki kingát nem védi meg, a barátját pedig mészárszékre küldi és még taktikázik is.
seri, aki óriási átalakuláson ment át a játék végére és jó pár sztereotípiát sikerült megcáfolnia a viselkedésével.

kamarti 2012.02.27. 19:46:39

@ő-szinte: a kommentemnek nem az volt a lényege, amibe belecsimpaszkodtál (mint egységfront) te is, ezért is gondoltam, hogy nem kell feszegetni.
de ha már: nem azt írtam, hogy megbántott, hanem hogy sérteget, nem engem, hanem Csaba rajongóit:

"csak persze, ha így viselkedett volna Csabi, akkor a mostani Csabi rajongók nem Csabi rajongót lennének, hanem Dya vagy Fecó."

vagy ezt dicséretnek szánta? mert akkor visszakozom....
de ne nézzük már egymást hülyének, ha lehet

kamarti 2012.02.27. 19:48:01

@ő-szinte: engem, nyugi. ahogy szokta, a hátam megett előttem :)

2012.02.27. 19:49:49

@kamarti: Én bírtam Feclit és Dyát is :)

kamarti 2012.02.27. 19:50:32

@vallatas: akkor mit kóstolgatsz? (hogy idézzem a setét oldalt :))
tessék példát mutatni és elegánsan viselni a győzelmet :)

ő-szinte 2012.02.27. 19:51:50

@pushpang: na, neked itt csi21 :-DDD

vallatas 2012.02.27. 19:52:33

@kamarti: már megint mivel tapostam a lelkedbe?:-)
nem értem.

ő-szinte 2012.02.27. 19:55:46

@kamarti: bakker, én azért megis hülyének nézlek, ha nem nagy gond :-DDD neked nem az ingerkuszobod van máshol, hanem az agyad! Totál hülyeségeket beszélsz...:-O

ő-szinte 2012.02.27. 19:58:19

@sandokan:jó, bazdmeg, itt mar nem lehet tudni semmit...:-DDD azt hittem, hogy neked is elmentek otthonról, igy a játek végere :-D

ő-szinte 2012.02.27. 20:00:40

@kamarti: és már bocsi, de ki vagy te itt, hogy megmondd vallatas mit csináljon ???

ő-szinte 2012.02.27. 20:01:56

@szerivan: kis puffancs, jó reggelt :-)

fran7 2012.02.27. 20:02:44

@sandokan: Nem fogom visszakeresni azt a jellemzésemet, de azért nem olyan egysíkú karakterekben kellet gondolkozni ebben az évadban, mint a VV4-ben. Alekosz a szeretnivaló idióta, Anikó a hideg nő, Béci aki jófiűnak akar látszani, Oli a nagydumás sidekick. Ezért is volt nézettebb az az adás. Sokkal archetipikusabb szereplők voltak. A VV5-ből az ilyen típusú játékosokat gyorsan kiszórták. Bandika a szűz, Melinda a búgóhangú kitartott, Shadi a kisebbségi komplexusos hőzöngő. Úgy zavarták el őket, mint ha ott se lettek volna. Bonyolultabb volt ez az évad. Nem volt elég egy alapkaraktert hozni.
Csabi a normalitásával érhet el sikereket. Bement a villába fogadásból, s kijött úgy, hogy visszamehet oda ahonnan jött. Ez nagy siker. A többieknél ez nem teljesen áll fent. Elég Kingára gondolni. Nem túl szimpatikusan beszélt a barátnői köréről. Csaba ha kitartó lesz, sikeres lehet abban, amit elkezd. A VV szereplés nem fogja akadályozni ebben. Nem gyilkolta meg sem a kinti sem a benti karakterét. Vagy legalábbis nem jobban, mint teszi az ember ezt hétköznapi életében egy egy rosszabb vagy jobb napjával.

sandokan 2012.02.27. 20:02:56

@kamarti: "röhejes vagy ezzel az megveszekedett ellenségkép gyártással"

persze, persze. elég csak megnézni a hétvégi termésed. egyem a kis szívedet, ez már kóros elverásodás.

látod, ezért javasoltam neked korábban, hogy még idejében szerezz be valamilyen kedvencet, mert a vv-nek hamarosan vége lesz.

ja és egy tegnapi jóindulatú hozzászólásodra reagálva, sírni csak a győztesnek szabad, de neki lehet.

kamarti 2012.02.27. 20:05:55

@ő-szinte: oké, tényleg én vagyok a hülye, mert válaszoltam a kérdésedre és visszakérdeztem, holott tudom, hiszen számtalanszor kinyilvánítottad, hogy nem bírsz, így tudhattam volna, hogy nem a kérdésemre fogsz válaszolni, hanem szimplán újra le akarsz hülyézni. így most jó?

inmemancsi 2012.02.27. 20:06:30

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szia Dottyka tegnap óta veszekedtek?:))láttad tegnap belevalót?:))

sandokan 2012.02.27. 20:08:26

@ő-szinte: ez nagyon nagy. pedig, azt hittem, hogy serit, már nem lehet überelni. tévedtem.

"most is a hasát nézi a tükörben… annyira más lett. nem azért. nem tudom. más."

fran7 2012.02.27. 20:08:51

@sandokan: Amit te karaktergyilkosságnak nevezel, azt máshol karaktermélyítésnek hívják.
Klasszikus példa. Jockey, aki megdugott mindenkit, aki hagyta magát, bizonyos nőknek nemet mondott, mert akkor éppen rendben volt a házassága Samathával. S ez sem volt karaktergyilkos a Dallas íróitól. Sőt az tette valóságosabbá, plasztikusabbá a karakterét.

kamarti 2012.02.27. 20:09:08

@ő-szinte: most tényleg muszáj ezen a szinten mozogni? sajtreszelő bakker

nosce 2012.02.27. 20:10:46

@Tjuca:
" kockáztasd te! :-P én sóher vagyok direkt nem költök rájuk egy fityinget sem, elég indirekte fizetni őket."

Értem én, csak kívülről megszórod őket, de ha igazán érezni akarod miért döntenek úgy akkor neked is kockáztatnod kell, mert okoskodni könnyű, jól dönteni meg befektetésnél kurva nehéz...

ő-szinte 2012.02.27. 20:13:09

@kamarti: te, nem nem birlak, mert az egy egész masik szint, te ahhoz nem vagy elég jelentekeny. Szimplan hülye vagy, ennyi.:-)

nosce 2012.02.27. 20:13:22

@szerivan:
Feclit én is bírtam, amikor Atti ki akart menni a villából jelenetet a BV-ben visszajátszották ott látszott milyen jól játszik :)

ő-szinte 2012.02.27. 20:15:12

@kamarti: most ezt tenyleg TE kerdezed???:-O
Hehehehehehehe

kamarti 2012.02.27. 20:15:16

@ő-szinte: ezer szerencse, hogy itt vagy, és megmondod, ki a hülye. mire is mennék nélküled

inmemancsi 2012.02.27. 20:15:28

@nosce: :))) tegnap jól szórakoztam nagyon a másik (nem veszekedős posztban

sandokan 2012.02.27. 20:15:59

@fran7: "Ezért is volt nézettebb az az adás."

szerintem ezt pont veled beszéltük, hogy abban az újdonság varázsa és a hét órási kezdés is komoly szerepet játszott.

"s kijött úgy, hogy visszamehet oda ahonnan jött. Ez nagy siker... Csaba ha kitartó lesz, sikeres lehet abban, amit elkezd."
azért ez a játékosok többségére is igaz.

amiket leírtál, abból én továbbra sem látom, hogy miért ő lehet hosszabb távon a győztese ennek a szériának. de legyen. itt kevés volt, meg hiteltelen, nekem és az eredmény alapján még sokaknak. a többit meg majd meglátjuk.

2012.02.27. 20:16:23

@inmemancsi: Mutatni akarok neked valamit.
@nosce: @ő-szinte: Szijasztok! :)

2012.02.27. 20:17:34

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Gondolod, hogy sikerült belefetrengeni magadat?

ő-szinte 2012.02.27. 20:19:34

@kamarti: te, ezt mások is megmondjak, ha akarod :-DDD
De örülök, hogy segithettem :-D

inmemancsi 2012.02.27. 20:22:39

@szerivan: nemár, hát a kasztingja már fakugya?:)) (nem tudom mit szoktak ilyenkor mondani:)))fakutya lett ezért:))

2012.02.27. 20:23:35

@inmemancsi: Jlo Oscar-gála ruhájáról van szó, kiakadtam rajra http://velvet.hu/celeb/2012/02/27/jennifer_lopez_mellbimboja_uralta_az_oscar-galat/#gallery_2709356|2709338
Egy tervezőnek nem kéne figyelnie arra, hogy találkozzanak a minták oldalt a varrásnál?

sogeking 2012.02.27. 20:24:19

@ő-szinte: már megint rosszalkodsz?

sogeking 2012.02.27. 20:26:07

@szerivan: a mintáááák? az a mellbimbója :) (szerintem így is jó, hogy nem találkoznak a minták)

nosce 2012.02.27. 20:26:39

@inmemancsi:
binbir mára megkerült de nem akart vallani :)

2012.02.27. 20:27:56

@sogeking: Oldalról áll, azt a képet linkeltem. Slendrián megoldás. Mellbimbója nem látszik az csak a téveszméd.

sandokan 2012.02.27. 20:28:51

@szerivan: nekem nincs bajom vele. mondjuk azon a képen ez az utolsó dolog, amit megnézek.

sogeking 2012.02.27. 20:29:52

@szerivan: szerintem direkt nem passzol

inmemancsi 2012.02.27. 20:31:24

@szerivan: huu. azt hittem valami keményebbel rukkolsz elő:))

csicserierika 2012.02.27. 20:31:38

láttátok a fókuszt ?
örömmel fedeztem fel, hogy a kiesett villalakók között egy értelmeset is láttam a gálaesten, Zizit :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 20:33:25

@inmemancsi: én nem veszekedek senkivel:O

Nem láttam még, jó?:)

@foxglove: nem hiszem:), de a remény..., ugye:)

@szerivan: nem hiszem, de azért igyekeztem hatni rá:P

inmemancsi 2012.02.27. 20:36:39

@szerivan: szerintem a tervező tervez, meg kiválasztja az anyagot, aztán megnézi a kész művet, ez az anyag elég érdekes lehet, ha az átlátszó anyagrész csíkok pontosan passzolnának, akkor könnyebben szakadna oldalt nekem tök meglepetés volt, amikor először láttam igazi műremek ruhákat közelről -kiállításon, látszottak a rávarrások jobban stb. de a kézi munka és az anyagok nagyon jó minősége is- a kifutón ezek nem látszanak -először meglepett aztán mégjobban tetszettek, végülis olyanok mint a festmények, egyediek

2012.02.27. 20:38:20

@foxglove: Gyenge volt a felhozatal, ha választani kell akkor Gwyneth Paltrow ruhája tetszett.

inmemancsi 2012.02.27. 20:39:19

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: végülis ha nem jön rád az üldözési mánia

2012.02.27. 20:39:40

@inmemancsi: Engem felzaklatott :) fashion crime

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 20:40:16

@szerivan: teljesen igazad van, ez így gáz...

@foxglove: Nekem:

Bérénice Bejo
Li Bingbing
JLO, még így is:P
Sandra Bullock
Milla Jovovich
Gwyneth Paltrow
ruhája tetszett nagyon:)

inmemancsi 2012.02.27. 20:40:31

@nosce: hol van?? kivallatjuk:))

inmemancsi 2012.02.27. 20:42:59

@sogeking: hát ezért jó férfinak lenni:)) az a ragasztószalag, ami a bőrhoz rögzíti a dekoltázs széleit, hogy ne lehessen belátni, elég érdekes helyen lenne a mellbimbója, meg a nagysága is:))) Nicole S..(hamiltonné) még el is hinném:))- de azért ő bizarr kivétel:))

foxglove (törölt) 2012.02.27. 20:44:26

a pasikhoz tud valaki linket?

fran7 2012.02.27. 20:44:27

@sandokan: Igen sok összetevője volt annak. Például, hogy letudták győzni az elutasítottságot, ami ezzel a műfajjal együtt jár. Erről az évadról csak itt tudtam beszélgetni, ettől az évadtól nagyon keményen elzárkóztak a környezetemben. Mindez nem véletlen.
Épp ezért tartom sikeresnek a Csabit ebben egy negatív műsorból jött ki úgy, hogy nem esett csorba a hírnevén. A VV2 szereplői, amelyik a legnegatívabb megítélésű széria volt. Senki nem jutott semmire. Sőt inkább kárukra volt. Míg a többiből tudtak profitálni, vagy egy másik terén az életnek felépíteni valami értelmeset. A YY5 nem ennyire negatív, de nehéz lesz belőle jól kijönnie a szereplőknek. Fecó már felkészült a dinnyézésre is.
A véleménykülönbség közöttünk az, hogy te azt mondod, a műsor Attiláról szólt, amit meg is nyert és ez valamennyire igazolja a tetteit. Nem vált karaktergyilkossá és szórakoztató volt, mozgatórugója az eseményeknek. S ebben igazad is van, nem vitatom. Nincs is miért. De én Vasas drukker vagyok, s így folyamatosan vereségeket magyarázok meg és nagyobb képről beszélek, meg összefüggésekről. S ezt itt szabadon megtehettem. Kihasználtam ezt a lehetőséget.

vallatas 2012.02.27. 20:45:01

Csaba nyilatkozata:
www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/160227

"erőteljesebben rámentem a másik oldalra" :-)

egyébként jó nyilatkozat!

foxglove (törölt) 2012.02.27. 20:45:54

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: jaja, kicsit egyszerű volt, de annyira illett hozzá

nathalie 2012.02.27. 20:47:05

@kamarti:
azt próbáltam elmondani a hosszú kommentemben,hogy nekem miért tetszett attila játéka, és közben leírtam sztem nem egyszer,hogy megértem ha valakinek miért nem,vagy miért csabi volt a kedvence.
Arról meg hogy itt ki ugrott egymásnak, sztem ne nyissunk vitát. Volt itt tuja, mengele, tömeggyilkos stb az utóbbi kettő nem az attila fanok találták ki.ehhez képest a tuja egész enyhe.
valamint lehet hogy Te úgy látod,hogy mi,attila fanok nem fogadjuk el más véleményét,viszont mi meg úgy látjuk,hogy a csabi fanok sem tudták bedolgozni a másik tábor véleményét és azt,hogy van bent olyan ember,akinek a játéka nekik nem tetszik.és ezen nem tudnak túllépni. akár honnan nézzük itt mindannyian csak a saját igazunkat hajtogatjuk. Te is, én is meg más is.

sogeking 2012.02.27. 20:47:07

@inmemancsi: de az a ragasztószalag lehetne átlátszó, úgy érdekesebb lenne

inmemancsi 2012.02.27. 20:48:48

nekem nagy csalódás volt, nem is tudom hogy vehetnek fel ilyen helyre olyan ruhát, ami nagyobb, vagy nincs az alkatára szabva az illetőnek

foxglove (törölt) 2012.02.27. 20:48:51

Jolie lábán nagyon röhögök.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 20:49:11

@foxglove: olyan kislányos volt, valóban:D
Férfiak link jöhetne, ja:), az érdekesebb tud lenni:P

inmemancsi 2012.02.27. 20:52:36

nekem ez tetszett- de azért mert különleges-egyedi, mondjuk a bársony szerintem túlzás és az is, hogy mindig kidugja az egyik lábát a fotóknál - szerintem alkalomra nagyon jó lett volna, csak ne bársony..www.style.com/peopleparties/parties/slideshow/redcarpet-022612_84th_Academy_Awards/?iphoto=2

nosce 2012.02.27. 20:53:39

@inmemancsi:
"nekem nagy csalódás volt, nem is tudom hogy vehetnek fel ilyen helyre olyan ruhát, ami nagyobb, vagy nincs az alkatára szabva az illetőnek"

Ez csak azon látszik aki díjat kap, aki nem és ülve marad azon nem, és a nagy többség ülve marad :)

inmemancsi 2012.02.27. 20:54:19

ez is gyönyörű, ahogy a fény ráesik az anyagra, a szabása, a színe is megfelelő az alkalomhoz, viselőjéhez - talán ez a kedvenc www.style.com/peopleparties/parties/slideshow/redcarpet-022612_84th_Academy_Awards/?iphoto=12

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 20:55:39

@foxglove: ez a Clooney sem fiatalodik:P

A pasik mégsem voltak érdekesek:P

@inmemancsi: nekem nem jön be ez a ruha, konzervatívabnb vagyok, biztos:)

sogeking 2012.02.27. 20:55:40

@inmemancsi: úgy látszik Pitt a lábakat szereti :)

csicserierika 2012.02.27. 20:55:59

@vallatas: itt meg a sztárchat.
Nem jó mostanság Kingának lenni, de a fiúk diplomatikusak voltak :)
www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/felesegul-kertek-vv-seherezadet-20120227

vallatas 2012.02.27. 20:58:33

Clooney de öreg így, hogy nincs utólag feltuningolva :-)

@csicserierika: köszi

inmemancsi 2012.02.27. 21:00:11

ez meg azért jó, mert jó párost alkotnak így együtt, egymáshoz öltöztek - és magukhoz- látszik az összhangwww.style.com/peopleparties/parties/slideshow/redcarpet-022612_84th_Academy_Awards/?iphoto=17

2012.02.27. 21:00:40

Megnéztem a BV-t, és minth nem ugyanazt láttam volna mint amiről tegnap beszéltetek.Szerintem Seri és Oli volt vállalhatatlan, szegény Pingu meg csak sírt.

TapOut 2012.02.27. 21:01:36

@foxglove: nekem legjobban Jessica Chastain, Lopez, Bullock és Paltrow ruhája jött be. Az Osbourne lány, Jolie és Glenn Close is ott volt a nyomukban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 21:02:25

@inmemancsi: mi érdekes van az öltözéken?:D

@foxglove: nem véletlenül szól ez a nőkről:P

@vallatas: jaja, micsoda különbségek tudnak lenni:)

sogeking 2012.02.27. 21:02:25

@szerivan: két BV-t vetítettek, egyet az Attila fanoknak, egyet pedig a többieknek

inmemancsi 2012.02.27. 21:02:46

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: az nem baj, ki lehet nevelni belőled:)) - én azért máshogy nézem a ruhákat, imádom a szép anyagokat, és főképp amikor a ruha gyönyörűen áll és "mozog" a viselőjén, az meg a csúcs ha rá is "öntötték" az illetőre - mert akkor elöl hátul oldalt mindenütt tökéletes

2012.02.27. 21:02:58

@vallatas: Primitív volt ő is. Csak sokan mondták, hogy Pingutól menekülni og Csabi és Ati...ehhez képest csak pityergett.

ő-szinte 2012.02.27. 21:03:04

Itt vagyok, bocs ha vkinek nem válaszoltam, de telorol nem tudom visszanezni, és dolgom volt. Szal hallo :-)

kamarti 2012.02.27. 21:03:28

@vallatas: én is most néztem, mind a hármukét, Seri is rendben volt (bár remélem, nem anyuci fog neki menetrendet csinálni a következő évekre :)), tulajdonképpen mindegyik azt mondta nagyjából, amit várni lehetett tőle az eddigiek alapján (bár a mi hiányzott legjobbannál másra tippeltem Csabinál :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 21:04:11

@inmemancsi: ööö, v jó volt a stylistjuk:), de kivel veszekedtem én?:D

nosce 2012.02.27. 21:04:52

ELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi lesz már a kommentező összefoglalóval ? :)

inmemancsi 2012.02.27. 21:05:19

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: a csávó meddig törhette a fejét a pózon:)), hogy bekerüljön a válogatásba aztán

belevalóban csak annyit láttam, hogy csaba odaszólt valami olyasmit serinek, hogy na ilyenkor vágtalak volna pofán:))

foxglove (törölt) 2012.02.27. 21:05:22

@TapOut: az első nekem is, de ő sem a ruhája miatt, hanem az összkép miatt (haj, smink, testalkat, stb) nagyon szép nő.

2012.02.27. 21:05:45

@ő-szinte: Szereltesd már meg!
@vallatas: Te milyen vírusokat telepítettél ő-szinte gépére? A hekkelésed óta csak a baj van a vele.

kamarti 2012.02.27. 21:06:24

@szerivan: hát rá volt kihegyezve az egész, nem véletlenül, jól tudhatták, hogy nem fog kacagni
én sem szórakoztam jól

vallatas 2012.02.27. 21:07:03

csak bennem van hiányérzet?
:-)
mind1, jövőhéten hétfőn kezdődik az ÉH2, addig kibírjuk.

inmemancsi 2012.02.27. 21:07:07

@nosce: nosce mi lesz a pikáns részletekkel?:)) - azért annyira részletesen nem kell, híjjuk MÖffit is tegnap szenzációs volt detti ügyben -aki nem olvasta tegye meg, brutál:)) el is múlt a lábfájásom - amíg röhögtem, aztán rájöttem mégse:))

ő-szinte 2012.02.27. 21:07:16

@sogeking: Ja, emlékszem, te kérdezted, hogy már megint rosszalkodom-e?:-)
Igeeeeen :-D

Wakka 2012.02.27. 21:07:17

@anica inkognitóban: háténimmárkitválasszak...

busifa 2012.02.27. 21:08:12

Öfi mikor kezdődik?

foxglove (törölt) 2012.02.27. 21:08:46

@kamarti: csabi majd jól megvigasztalja:) legalábbis nagyon ajánlom neki:)

inmemancsi 2012.02.27. 21:09:50

@foxglove: na mutatok valamit - bocs nem bírom ki, hogy ne szóljak bele
ezen a képenwww.style.com/peopleparties/parties/slideshow/redcarpet-022612_84th_Academy_Awards/?iphoto=4

aztán pedig

ő-szinte 2012.02.27. 21:10:05

@szerivan: most azért nagyon rohogok :-DDDDDDD

nosce 2012.02.27. 21:10:17

@inmemancsi:
" el is múlt a lábfájásom - amíg röhögtem, aztán rájöttem mégse:))"

láttad a balesetet :(, szal el kell legközelebb dőlni :)

sogeking 2012.02.27. 21:10:39

@kamarti: szánalmas volt

@busifa: a reklám után :)

Hurri Kán 2012.02.27. 21:10:59

Jó reggelt félszerzetek. Ki vezet? :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 21:11:19

@inmemancsi: de sikerült:):):)

Nézem már:P

De kivel vesztem össze?:)

foxglove (törölt) 2012.02.27. 21:11:43

@inmemancsi: mit nézzek? az aztán pedig lemaradt, azt hiszem.

nosce 2012.02.27. 21:12:00

@gyvy:
"Jó reggelt félszerzetek. Ki vezet? :D"

Csaba, attinak nincs jogsija :)

sogeking 2012.02.27. 21:12:36

@gyvy: Bandika, de csak egy hajszállal

nosce 2012.02.27. 21:12:50

@vallatas:
"csak bennem van hiányérzet?
:-)"

közvetítsük az onlányt virtuálisan :)

inmemancsi 2012.02.27. 21:13:21

@inmemancsi: itt, a 7-es kép
www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/toplista/20120227-oscar-2012-voros-szonyeg-angelina-jolie-meryl-streep-natalie-portman.html
szörnyű, a ruha nagyobb egy mérettel, a dekoltázsa-ami nincs fent van a hónaljában, a haj szörnyű, a testartása rémes így nem hordunk és egy ilyen nőre nem adunk ilyen ruhát, még akkor se ha méretben jó lenne

nosce 2012.02.27. 21:13:40

@sogeking:
Bandyka a legnagyobb király, méltatlanul háttérbe szorították :)

inmemancsi 2012.02.27. 21:14:15

@nosce: :)) kérek utóvvdöntös bulit, a tegnapinagyon jó volt:))

Hurri Kán 2012.02.27. 21:16:03

@nosce: @sogeking:
Értem.
A pinánál csak a Fradi a jobb! :D

foxglove (törölt) 2012.02.27. 21:17:30

@inmemancsi: értem, amit mondasz, és ezen a képen tényleg látszik is. de ezeken a fotókon meg annyira szép pl. www.temptalia.com/jessica-chastain-2012-oscars-photos-makeup-dress

a jó megvilágítás, gondolom

inmemancsi 2012.02.27. 21:17:43

@nosce: hát figyu, itt vagytok nekünk közvetítők, kerítsd elő binbirt meg möffit is - dittit remélem már le(ki)rázta

sogeking 2012.02.27. 21:17:57

@nosce: amúgy ő "a játékos akit nem hívunk meg a döntőre" kategóriában indult?

@busifa: ha jól hallottam, a műsor csúcspontja a Rossz vagyok, de használható c. sláger lesz

sogeking 2012.02.27. 21:19:00

@inmemancsi: nekem a 21-es és a 17-es tetszik

nosce 2012.02.27. 21:21:11

@inmemancsi:
binbír elbújt, fél a nőktől már :)

inmemancsi 2012.02.27. 21:22:12

@foxglove: jaj de édi vagy, látszik nem vagy elvakult:)) engem már nem lehet átrázni:)) az alap pedig amit minden nőnek tudni kéne - tilos olyan ruhát felvenni, ami nem a méretünk és jóesetben azt se ami nincs ránk szabva:))
másik aranyszabály Dottykának igenis le kell győzni a korlátainkat a megjelenésben is néha - egy ici picit és már ezzel csodásan - és meglepően:) - lehet kinézni

kamarti 2012.02.27. 21:22:23

@fran7: mondjuk így :) de nem :)

inmemancsi 2012.02.27. 21:23:12

@nosce: ne csináld miért is?:)) és pont NŐNAP (raffaello reklmából) előtt?:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 21:23:28

@inmemancsi: nem elég, hogy van ilyen vörös cipellőm?:D Sosem tartottam fontosnak a divat követését:P

nosce 2012.02.27. 21:24:12

@sogeking:
"amúgy ő "a játékos akit nem hívunk meg a döntőre" kategóriában indult?"

meghívták a ZDF-be egy beszélgető sóba és nem ért rá :)

foxglove (törölt) 2012.02.27. 21:24:39

@inmemancsi: jól van na, én nem értek ehhez:)

nosce 2012.02.27. 21:25:08

@inmemancsi:

Vera kiszívta belőle az erőt :)

kamarti 2012.02.27. 21:25:22

@foxglove: a BV-ben Ani megkérdezte tőle, mit csinált volna, ha övé a nyeremény. Azt válaszolta, elment volna berúgni Kinguval, aztán amikor reggel felkel, elgondolkodott volna, mit kezdjen vele.
értse mindenki úgy, ahogy szeretné :)
(én azér Kinguér nem vagyok annyira oda, sőt)

inmemancsi 2012.02.27. 21:25:38

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem is a divatot kell követni, nálam okosabb mondta: azt kell elérni, hogy te legyél a divat:)

ő-szinte 2012.02.27. 21:25:48

@sogeking: engem még csak ignoraljal :-DDD

sogeking 2012.02.27. 21:26:23

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem csak a színe miatt :) (pöttyös, masnis)
az 1-es is piros, de annak a tónusa nekem üti a szőnyegét

még talán a 26-os is tetszik

inmemancsi 2012.02.27. 21:26:58

@foxglove: dehogyisnem, hiszen meg lehet győzni!

sogeking 2012.02.27. 21:28:12

@ő-szinte: megvárom amíg kikötözködöd magad :)

foxglove (törölt) 2012.02.27. 21:30:18

@inmemancsi: persze, meg lehet győzni, de nekem ehhez sajnos nincs szemem, szóval magamtól nem veszem észre ezeket.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 21:30:50

@inmemancsi: a cipőm a divat, már vagy 50 éve:P

@sogeking: ha ezt tudom, legközelebb, ha megyek, a vörös szőnyeghez öltözöm:D Jó?:) Más kívánság?:D

inmemancsi 2012.02.27. 21:30:50

@sogeking: na most következik mircsike számára:www.youtube.com/watch?v=OiIFx2lAAf8 de nem bírom ki, natalie portman ruhája nem oscarra való, neki szörnyen áll anorexia nervosára nem való olyan benne mint egy ufó feje nagy felsőtestét teljesen lerövidíti a szabás, törékenysége meg elvész a hatalmas szoknyarészben, de megmarad a felsőtestnél - és tényleg ufós hatása van az egésznek

Wakka 2012.02.27. 21:30:54

@anica inkognitóban:

Próbálok elvonatkoztatni, nehezen sikerül.
Remélem, nem egy csalódott idős nő vagy!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.27. 21:31:37

@Wakka: nem, egy kopaszodó köpcös hatvanas pasi..:D:P

sogeking 2012.02.27. 21:32:10

@nosce: majd mindenki csak néz, amikor visszatér az egyik nagy chipsmárka reklámarcaként :D

foxglove (törölt) 2012.02.27. 21:32:39

@inmemancsi: látod, mondtam, ugyanis az első számú kedvencem portman. reménytelen vagyok:))

inmemancsi 2012.02.27. 21:33:26

@sogeking: 17-es jó választás -színe miatt nem oscarra- egyébként színe is gyönyörű, egyetlen - és hatalmas baj, rövid, tömzsi nyakra nem teszünk ilyen nyakmegoldást (nekem is rövid a nyakam:((
volt egy ilyesmi színű pántos egyenes szabábású földig érő, nagyon szűk ruhám, imádtam brutál voltam benne mindig

inmemancsi 2012.02.27. 21:35:04

@foxglove: dehogy vagy az:)) nekem azt magyarázzátok meg mért festette majd mindegyik a körmét feketére, függetlenül az outfittjétől??

inmemancsi 2012.02.27. 21:35:54

dottyka lesz meglepi poszt kasztingoddal?))

sogeking 2012.02.27. 21:37:25

@inmemancsi: nekem pont azért tetszik az a ruha, mert kilóg a tömegből :)

ő-szinte 2012.02.27. 21:37:49

@sogeking: nem kotozkodtem :-P
Csak elmondtam, amit gondolok :-)
És elsőre azt olvastam, hogy megvarod, amíg kikotozom magamat :-DDDDDDD

inmemancsi 2012.02.27. 21:39:36

@sogeking: akkor vera is tetszeni fog nézd csak meg fentebb:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 21:40:25

@inmemancsi: biztos valami menő márka az a lakk:)

Elküldtem Hajninak a casting felvételt, majd ő elbírálja, h alkalmas vagyok-e a hosszú távú szerződésre:P Nem tudom, h ki lesz-e rakva:P

Wakka 2012.02.27. 21:40:45

@anica inkognitóban: annyira öreg nem lehetsz, valahol és valamikor, még a kezdet kezdetén linkeltél egy PUF dalt.

nathalie 2012.02.27. 21:41:37

@foxglove:
jobban is rappel mint shadi :D

inmemancsi 2012.02.27. 21:42:44

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: megtagadod mentoraidat?? há mé nem bízol zsüriben (nocsika, szerivan)?

foxglove (törölt) 2012.02.27. 21:42:47

@nathalie: ahahhaha most megyek és meg is hallgatom:)

sogeking 2012.02.27. 21:42:58

@inmemancsi: nem tetszik :)

@ő-szinte: megérdemelnéd... :D

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: rizsfelfújtat tudsz sütni??

nathalie 2012.02.27. 21:43:57

@foxglove: bár shadinál nem nehezebb jobban csinálni:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.27. 21:44:27

@Wakka: az unokáim hallgatták 20 éve...:DDD
nem, nem... annyira tényleg nem..:D

inmemancsi 2012.02.27. 21:44:42

@foxglove: az bőven elég, ha tudod neked mi áll jól

inmemancsi 2012.02.27. 21:47:47

azért a velvet se normális ez háj, de nem feltétlenül hónalj:)) mindenesetre brutális, hogy nem hord melltartót

inmemancsi 2012.02.27. 21:50:45

jaj elment foxika nincs jó film vhol?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 21:51:11

@inmemancsi: aha, persze, hogyne!!! Ti engem csak kihasználtok mindig, Hajniban megbízom:D

@sogeking: igen! Miért?:D

genevieve 2012.02.27. 21:52:44

ejha, nagyon kivagyi lett ez a fórum:-)

foxglove (törölt) 2012.02.27. 21:52:47

@inmemancsi: nincs:) a meglepi posztra várok:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 21:53:26

@inmemancsi: nincs, basszus, megy az Artúr király-Cool, A spártai-film+, az uccsó mohikán-viasat, bones-rtl klub, ncis-tv2, mi kell még?:D

inmemancsi 2012.02.27. 21:54:16

a fijúknak egy kis divat, ez a sárga is nagyon cukigaleria.velvet.hu/celeb/2012/01/24/victorias_secret_designer_collection/9@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: úúristen mi vár még, ezt érdemeljük?:)

nathalie 2012.02.27. 21:55:04

@foxglove:
az. imádom :D
gondolom a zokogós videóját is ismered :D

inmemancsi 2012.02.27. 21:56:36

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: na coolról most kapcsiztam el:))- pedig arthur király történetet szeretem:)) a spártai az az aminek afőszereplője meghalt szegény?

inmemancsi 2012.02.27. 21:58:18

@foxglove: lesz meglepi poszt?:) jó lenne, de én bizti lemaradok meglepiről mert el kell menni aludni

az arthur királyban mér van befonva a szakálla?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 21:59:29

@inmemancsi: köszi, h nem spoilerezted el:D Eddig még nem láttam, már nem is fogom:P Val Kilmer játszik benne! Ez az Arthur Király viszont SZAR!!!!!

Linkeld már be az előzőt még egyszer, összeforrt a nevemmel:P

És igen, ezt érdemlitek!!!!

nathalie 2012.02.27. 21:59:46

@foxglove:
de bocsánatot kérek,mert egyébként bírom. viszont tényleg sokat sír :D

JOKKA21 2012.02.27. 21:59:58

Annamari, Kinga és Seri akiknek örülök, hogy megismertem őket.

inmemancsi 2012.02.27. 22:02:25

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: bocs, igen találtam valami régit a story5-ön:)) igen az az arthuros nem jó feldolgozás

mit linkeljek még egyszer?:))mire tapadtál rá??

foxglove (törölt) 2012.02.27. 22:03:32

@nathalie: hát ez kész:) főleg a vége:)
én csak az ruhája miatt írtam, h ő a kedvenc, egyébként nem ő. de én is bírom azért, főleg a rap miatt:)

nathalie 2012.02.27. 22:04:37

@foxglove:
én a Leon miatt bírom :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 22:04:38

@sogeking: nem tán burkoltad megkérted a kezem?:D

@JOKKA21: köszönöm, most sincs rajtam:D

@inmemancsi: azt a velvetest!

inmemancsi 2012.02.27. 21:54:16

inmemancsi 2012.02.27. 22:04:48

@inmemancsi: jaj áá ez nem az a spártai:)) másra gondoltam:))

foxglove (törölt) 2012.02.27. 22:06:26

@nathalie: mozis színésznők közül nincs is kedvencem, azt hiszem:O

foxglove (törölt) 2012.02.27. 22:07:08

@nathalie: ezt az előbb néztem meg, elég fura:))

Wakka 2012.02.27. 22:07:38

@anica inkognitóban: ja, amúgy te közben főzőcskézel? Én meg megyek sörözni. Szolnokon itt a tavasz, tombolnak a hormonok.

nathalie 2012.02.27. 22:08:30

@foxglove:
juj! Nekem sincs :D fasziból rengeteg, de nőből valahogy nem.
Talán az a fiatal vörös kiscsaj,aki a könnyű nőcskében játszott. De kedvencnek nem nevezném.
ja,akkor nincs :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.27. 22:08:48

Akárhogy is vesszük, Vera az összes VV egyik legnagyobb játékosa volt!

nathalie 2012.02.27. 22:09:40

@foxglove:
egyébként aranyos,hogy a mozis dolgot kiemelted :D Természetesen sorozatban van :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.27. 22:09:59

@Wakka: szórakoztatom magam, mint látod...:D jó sörözést, a Tisza-ligetben el ne tévedj..:D

inmemancsi 2012.02.27. 22:11:11

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: tényleg összeforrt veled sárgával hogy állsz?:) http://velvet.hu/celeb/2012/01/24/palvin_barbara/#gallery_2635224|2635224

szerintem nekem köszönhető, hogy lehet rendelni már itthonról is vc-től:))

nathalie 2012.02.27. 22:11:44

@foxglove:
istenem,de kurvára szeretem ezt a faszit!

nathalie 2012.02.27. 22:13:17

@foxglove:
soriban most claire a nyerő :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.27. 22:13:49

Külön köszönöm h. bele vok írva a posztba.

Ja, de.

:D köfi :))) én vok :)

foxglove (törölt) 2012.02.27. 22:13:54

@nathalie: most akkor atibogyó kivételével tulajdonképpen uolyan az ízlésünk?:O

nathalie 2012.02.27. 22:14:09

@foxglove:
ha a vv végére kiderült volna,hogy tudathasadásom van és Te is én vagyok, nos,meg se lepődtem volna :D

nathalie 2012.02.27. 22:14:43

@foxglove:
gondolom én vagyok a gonoszabb kiadás,azért jött be atesz :D

foxglove (törölt) 2012.02.27. 22:15:02

@nathalie: ez elég para. és nekem is claire, hogy még parább legyen:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.27. 22:17:52

@genevieve: Oscarról én is... de megnéztem kik nyertek, korrekt - nem ismétli valahol angolul lehetőleg? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 22:18:00

@jadebulgari: h Vera volt az egyik legnagyobb játékos most a szériában!

Na, te meg be vagy írva?:D

@inmemancsi:
mi az a vc?:) A sárga nagyon jól áll nekem, ja:D

genevieve 2012.02.27. 22:19:39

@jadebulgari: mivel az hbo közvetitette, szerintem megismétlik még párszor

nathalie 2012.02.27. 22:21:42

@foxglove:
mondjuk azt hiszem, felesleges is volt feltenni ezt a kérdést :d

inmemancsi 2012.02.27. 22:22:52

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: veraaaa???!!!ááá

azt tök jó, szeretem a sárgát is:))

a vc:)) az vs csak elírtam:))

foxglove (törölt) 2012.02.27. 22:24:14

@nathalie: hát igen, valami nehezebbre számítottam:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 22:26:13

@inmemancsi: mennyibe tartott volna kiírni, hogy Victoria"s Secret?:D

ÉS igen is Vera meghatározó volt!:)

foxglove (törölt) 2012.02.27. 22:26:51

az új posztra hadd mondjam azt, hogy aztakurva. jó értelemben.

foxglove (törölt) 2012.02.27. 22:29:58

@ő-szinte: most rakja fel hajni a dolgos kezeivel.

nathalie 2012.02.27. 22:30:47

@foxglove:
írd le a sorozatos faszi top 10-et, én meg majd bólogatok :D

ő-szinte 2012.02.27. 22:33:24

@foxglove: @gyvy: kíváncsi leszek:-)
De ti honnan tudjátok, hogy van és hogy milyen ???:-O

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.27. 22:34:04

@JOKKA21: áááá, ilyen késő este???????:) Már csak a posztot várom, de nem jön, pedig lassan bealszom, nem mindenki volt fent olyan sokáig, mint a vv-finálé vége:D

inmemancsi 2012.02.27. 22:34:17

@gyvy: na sziu mér nem jötté tegnap a kiscsoportba

2012.02.27. 22:34:50

@ő-szinte: Mert okosak vagyunk, mert nem csak írunk hanem olvasunk is. Olló forever!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.27. 22:35:09

aki még nem látta honnan az avatar íme Simon macskája

www.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4

mindjárt odaérek a kommentekkel és válaszolok is

JOKKA21 2012.02.27. 22:36:57

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Én fent voltam, még a belevalót is megnéztem.:) Miért ne vehetnéd fel este?:)

Hurri Kán 2012.02.27. 22:37:46

@ő-szinte:
Szóltak. ;-)

@inmemancsi:
Itt a nagycsoportba rosszalkodtam. :)

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 22:38:25

lehet menni másodikozni az új posztba! :P

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.27. 22:41:07

@Binbir gece: @pushpang: remélem teCCettek látni h a két legnépszerűbb kommentelők voltatok tegnap a kis belterjes szavazásunkon

inmemancsi 2012.02.27. 22:51:47

@jadebulgari: nah hozzám mint szavazatnélkülihez már nem is szólsz?:))

foxglove (törölt) 2012.02.27. 23:06:18

@nathalie: hát itt nem lesz egyetértés szerintem, mert elég sajátos. de ötöt mondok azért:
- Brody - ez ugye alap
- Norman Reedus- TWD
- Callum Keith Rennie -minden, de főleg Leoben
- Timothy és Boyd, de együtt:)
- T-Bag a Prison Breakből (igen, perverz)

ő-szinte 2012.02.27. 23:16:21

@szerivan: te mért itt tobzodsz ?:-D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.27. 23:21:43

@inmemancsi: eridj már dehogynem csak eddig tartott ezt visszaolvasni most meg kezdem a zújat, beszavazlak gyere :D (az új posztra ha még nem alszol oda is)

@ő-szinte: te könnyen beszélsz :)
@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: kéccer is :D

2012.02.27. 23:23:39

@ő-szinte: Mert itt volt hozzáfűznivalóm. Te megakarod mondani nekem, hogy mit csináljak??? Ki vagy te?

nathalie 2012.02.27. 23:24:08

@foxglove:
jézus :D Norman Reedus és Callum Keith Rennie nagyon-nagyon!!! :D
voltak pillanatok,amikor T-bag nekem is :D de azért a top10-be nem férne be :D
de ők igen:
-Jonathan Rhys Meyers (tudors első évadából)
- Henry Cavill (tudors végig)
-Kirk Acevedo (oz)
-Dean Winters (oz)
-hugo silva (balfék körzet)
-Denis Leary (bárhonnan)

és az én perverzitásom: Omar (drót) :D:D

2012.02.27. 23:25:45

@foxglove: :( Unom, hogy tegnap óta megkérdőjelezik a szavahihetőségem itt.

foxglove (törölt) 2012.02.27. 23:26:51

Megkönnyebbültem:) a Learyt és D.Winterst átemelem a listámra. Kilerkellerrel kiegészülve. JRM meg az egyik legszebb pasi.

Kis aji:

youtu.be/oQ8beObFx-c

youtu.be/kP74UHnVvrc

foxglove (törölt) 2012.02.27. 23:28:40

@szerivan: ne haragugy. itt ember embernek alfafarkasa.

2012.02.27. 23:33:10

@foxglove: Fasírtka van? Hogy tudott enni Kingu, ki fog nekünk enni?

foxglove (törölt) 2012.02.27. 23:35:20

@szerivan: megnézem, maradt-e töltött káposzta. hozd a merőkanalat.

2012.02.27. 23:37:19

@foxglove: Csak merőkanalam van :DDD

nathalie 2012.02.27. 23:40:50

@foxglove:
köszi. jóvolt :D meg is nézem majd a testvérbosszút :D imádom.

foxglove (törölt) 2012.02.27. 23:43:05

@szerivan: maradt még egy kis szalonna a hűtőben, ha gondolod.
@nathalie: :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.28. 08:38:53

@jadebulgari: igen??? nahát... :)
nem is láttam, hol lehet ezt megnézni?

Tjuca 2012.02.28. 09:56:10

@nosce: ezt érdemlem a jóságomér'?

szóval, nem érzem, hogy beszóltam volna neked, ellenben...
nem kockáztatok, mert ez nem a vállalkozásom. ha vállalkozok, akkor kockáztatok, annyit, amennyit akarok, és rajtam áll, hogy bukok vagy sem. ott akkor én vagyok a góré, de a vevőim véleményét a portékámról nem én határozom meg. ugye? ha van eszem igazodom a vevőm kívánságaihoz.
jelen esetben én vagyok a vevő/fogyasztó. fogalmam nincs te ki vagy. ha másik vevő, akkor nem tudom miért nem tudod elfogadni, hogy ízlések és pofonok, és miért minősítgetsz engem (kezdik megérteni, nem értik stb.) ha pedig te vállalkozó vagy, akkor szintén nem értem miért engem minősítgestz engem.egy véleményt fogalmazok meg, ami neked visszacsatolás számokban, statisztikában, pénzügyi mutatókban.

akkor még egyszer, sokadszor. nem az észt osztottam, leírtam egy véleményt, a sajátomat, hogy képzeld van olyan ember, aki el tudna tengődni csupa tuját nézve.te pedig folyamatosan minősítgettél, hogy nem ÉRTEM a lényeget. akkor megint sokadszor, az ért és az egyetért nem szinonimák. nézhetsz hülyének, sőt én is tarthatom magam hülyének, ez a dolgon nem változtat, itt nem az értelemről van szó, hanem ízlésről. és finoman szólva is ízléstelennek tartom, hogy pusztán azért mert más az ízlésem, folyamatosan indirekte lehülyézel.

de mint mondtam, nem ér ennyit SEm ez az egész. jó lenne kulturált mederben elviccelődni egymással, mert ez az egész erről szólNA.

genevieve 2012.02.28. 10:52:46

@Tjuca: pedig egyszerű a dolog:-)

itt mindenki kockázat nélkül oszthatja az eszet és szólogathat be másoknak:-)

amit a "való világban" nem tehet meg, itt kiengedi a fáradt gőzt:-)

a stílus meg maga az ember:-)

van aki tujáskodik, van aki agresszív, van aki mantrázik...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.28. 10:57:32

@pushpang: a döntős posztra posztoltam valamikor éjfél környékén :)) gratulálok :))

@genevieve: tegnap már nem válaszoltam de bepótolom: szal sajnos nincs hbo-m mert feketén fogtam én is meg a szomszéd is de amikor a szomszéd nem fizette be a tv-jét és jöttek nála kikötni látták hogy jé ezek meg lopják a hbo-t és jól kikötötték :( azóta nincs... tavaly még ott néztem idén már nem... de skynews-on láttam részleteket meg majd neten utánajárok :)

na jó reggeleket, itt maradtatok v az utsó posztra is felnéztek? :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.28. 10:58:39

@pushpang: úgy értem a nézzétek velünk a döntőt posztban

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.28. 11:00:56

@jadebulgari: ha lesz időm visszanézem, mindenesetre köszönöm, köszönjük. :)

genevieve 2012.02.28. 11:04:47

@jadebulgari: is-is...egy darabig aztán ki tudja...

tujáskodom mint Csabi, nincs kedvem az 5 hónap alatt rágott gumicsontot tovább rágcsálni:-)))

csak majd ha lesz valami új téma:-)

pl. most olvastam, hogy ati és sehi elutazik rómába visszaszerezni sehi kutyusát...mert ati egy grál lovag:-)
aztán majd ha megcsinálják egymást lesz megint szenzáció:-))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.28. 11:06:21

@genevieve: na szerintem is ez lesz a vége :) én azt várom Kinguci mikor jön rá h ő tul.képp Atit akarja... :)

@pushpang: csak neked még egyszer

Végetért a VV5. Attilának gratula, mert így illik.

De amíg elér hozzánk a VV6, közkívánatra egy VV5,5-et tartunk, beköltözés még ma estétől, a beszavazottakat kérjük egy egy bugyi-gatyát hozzanak amiben gombásra fürödhetik magukat, minden mást a sponzor cég majd úgyis ad.

Tehát a komment társak által benyújtott szavazatok alapján a következő beköltözőket látnánk szívesen a VV5,5-ben, a beérkezett szavazatok sorrendjében:

binbir gece
csicserierika
pushpang
genevieve
jadebulgari
gyvy
nosce
sogeking
nathalie
Brr (egyesek szerint alias fény az éjszakában)
Peter_Cs
Eu Bigottság (egyesek szerint alias plagibá)

és természetesen Hajni, aki ezúttal bentről közvetíti az eseményeket

köszönjük a szavazatokat - valaki gondoskodjon a kamerák működéséről és az onlányról (pl kozi), a többiek meg remélem jókat röhögnének egy ilyen virtuális brigádon

genevieve 2012.02.28. 11:15:00

@jadebulgari: hát, ahogy a felhozatalt nézem egyértelműen én vagyok a tuja:-DDDDD

na, de ki lehet a nagy manipulátor?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.28. 11:16:43

@jadebulgari: :D:D ja, hogy erről van szó..
Hát köszönöm, de én inkább kintről szeretnék kommentelni RÓLUK. :D

Zsoofka 2012.02.28. 11:17:11

Szasztok. Most óvastam el az öfit, imádtam.
A kommentekre nem volt még időm, de ezt láttatok?

www.origo.hu/teve/20120228-vv5-egyutt-utazik-seherezade-es-attila.html?olvastamar

genevieve 2012.02.28. 11:19:36

@jadebulgari: szerintem kinga nem fog ati felé nyitni...nem volt a kedvencem a csaj...de ennyire nem pénzéhes:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.28. 11:21:04

@genevieve: azzal járatná le magát igazán...
a nagy manipulátor csak gyvy lehet, végig ő irányította a szálakat a háttérből :D
@pushpang: ez esetben Dorothy-nak felszabadult egy hőn áhított hely :D
@mokamini: minci tegnap éjjel még felköszöntöttelek de már aludtál :(

Zsoofka 2012.02.28. 11:24:00

@jadebulgari:
Aranyos vagy. Még csak nem is aludtam, csak próbáltam aludni, de nemigen sikerült :)

genevieve 2012.02.28. 11:25:53

@jadebulgari: hmmm, nem is tudom...a nagy manipulátornak elég gonosznak és parasztnak kell lennie....
szerintem ő nem ilyen:-)

Zsoofka 2012.02.28. 11:27:35

@jadebulgari:
inkább a raffaellos torta.... isteni.... küldök neked privibe :)

genevieve 2012.02.28. 11:28:10

@jadebulgari: irnod kellene egy olyan listát, hogy a kommentelők milyen karakterre hajaznak a vv5-ből:-D

nagyon kiváncsi lennék, ki, milyennek látja magát:-)

Zsoofka 2012.02.28. 11:30:17

@genevieve:
Háááát ma reggel asszem Kinga voltam FB+ :)Szerintem a zuram szerint is :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.28. 11:30:19

@mokamini: kérném szépen!! egy szeletkét ha lehet Zsöninek is kérnék :)
@genevieve: igazad van, de a leírás alapján nem írom le kire gondolok :D legalábbis nyilvánosan nem idézek szellemet ha nem fontos :))
gondolkodom a listán :D csak lehet hogy sértődés lenne :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.28. 11:30:41

@jadebulgari: ja, szívesen átadom neki és legalább nem fog utólag reklamálni vagy nem kell kisírnia ezt is. :D

csicserierika 2012.02.28. 11:47:03

@jadebulgari: sziasztok ! Én azt hiszem, hogy jól tudnám hozni a vera féle karaktert :) Értitek ? Akinek nem tetszik, annak CSITU VAN !

genevieve 2012.02.28. 11:49:47

@csicserierika: hehe, kb. én is erre gondotlam:-D

genevieve 2012.02.28. 11:50:40

@csicserierika: bár brr is elég jól hozza a mantrás karaktert:-DD

nosce 2012.02.28. 12:00:29

@Tjuca:
"akkor még egyszer, sokadszor. nem az észt osztottam, leírtam egy véleményt, a sajátomat, hogy képzeld van olyan ember, aki el tudna tengődni csupa tuját nézve.te pedig folyamatosan minősítgettél, hogy nem ÉRTEM a lényeget. akkor megint sokadszor, az ért és az egyetért nem szinonimák. nézhetsz hülyének, sőt én is tarthatom magam hülyének, ez a dolgon nem változtat, itt nem az értelemről van szó, hanem ízlésről. és finoman szólva is ízléstelennek tartom, hogy pusztán azért mert más az ízlésem, folyamatosan indirekte lehülyézel.
"

Nem hülyéztelek le, egyáltalán, csak azt akartam levezetni h másképpen dönt valaki ha a döntésért anyagi kockázatot vállal, és másképp ha ilyet nem vállal csak elmondja h ö személy szerint mit nézne szivesen. Egész más nőzőpont. Ebben semmi másikat lebecsmérlő vagy lehülyéző nincs, szerintem.

nosce 2012.02.28. 12:09:22

@csicserierika:
" sziasztok ! Én azt hiszem, hogy jól tudnám hozni a vera féle karaktert :) Értitek ? Akinek nem tetszik, annak CSITU VAN !"

a castingjára gondolsz ? :)

csicserierika 2012.02.28. 12:11:05

@jadebulgari: azt hiszem hogy nati is ezt szeretné, de majd lefájtoljuk :)

csicserierika 2012.02.28. 12:11:49

@genevieve: a jó oldalon meg ugye Kingu és Dyus áll :) Khm... :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.28. 12:11:55

@csicserierika: legyen két Vera vagy az egyik legyen Kazal Éva :)

csicserierika 2012.02.28. 12:15:07

@nosce: itt most csak a villabéli dolgok számítanak, a külvilágot kizárjuk. :)
Különben is rajtam kívül mindenki ribizligizi :)

csicserierika 2012.02.28. 12:16:43

@jadebulgari: nekem a kuka borogatás jobban megy, mint az ivás :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.28. 12:18:49

@csicserierika: nosce biztos megkasztingolna titeket a szerepre :D

csicserierika 2012.02.28. 12:19:59

@jadebulgari: mi meg lecsapatnák a zuhany alatt, mint a lovakat szokták :)

genevieve 2012.02.28. 12:38:46

@csicserierika: ööö, mindkettőjüktől elhatárolódom:-)
süti beállítások módosítása