Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X146 - 148

2012. február 12. 13:55 - Hódos Hajnalka

Hát őszintén örülök, hogy a homlokos pina így megmozgatta a T. Kommentelők fantáziáját, igyekszem a mai posztban is megajándékozni valamivel a nagyérdeműt, egyelőre semmi nem jutott eszembe. Köszönöm szépen az élénk érdeklődést, igen, még mindig, nem, még nem rojtos, iszom a zsályateját, szedem a széntablettát és ha lesz időm, akkor teliholdkor szedek pöndölyben, bal kézzel, vegyvédelmi kesztyűben hangyatojást is, ígérem. Na nézzük a Szőkék Cicaharcát, merthogy elmérgesedni látszik a viszony. Mivel Szandika pszichológusi vénával is rendelkezik, nemcsak okkersárga bőrrel, ezért ő rendel a nyugiban, na, fasza, van teja is meg olyan idegbetegeknek való homokos kapargatós izé. Ami Csabának legjobban nyomja a szívét, az Fecó. Erős lesz, amit Szandika mond, az van, hogy Csaba egy értelmes srác, Fecó meg egy parádé. Bár dr. Véna nem mondja ki nyíltan, hogy Fecó buta, mint az anyafőd, csak céloz rá: lehet, meg sem érti, amit kérdeznek tőle. Sajnos, ezt ki kell mondani. Csaba hümmög, jön az Álegyetértő, Szandika az elmebetegeknek kijáró türelmes és kicsit leereszkedő mosollyal fogadja. Fecó heherészve bevallja, nemhogy ezt a feladatot nem értette, az Arénába se szokott szart se érteni, de nem vallja ám be, az olyan izé, inkább lapít, mint szar a gazban, nehogy azt higgyük, hülye. Kéne szólni neki, hogy nem hisszük, szent meggyőződésünk. Á, azt se érti, ha beszél hozzá valaki, meg nem szereti a komoly témákat se, inkább bólogat, röhög, mint a fakutya meg igazadvanozik. Na jól van, ne húzzuk a szót, legyint Szandi, beszélgessen veled bazmeg az, akinek hat anyja van.

Jön Seri, akiben mélyen él. Az hagyján, hogy Kinga vágja a fejeket meg rosszindulatúskodik, de volt ez a pasi is, a Gergő. Óbazmeg, mámeg itt tartunk. Nemcsak én, Szandika is visítófrászt kap a témától, ez vicc, ez lerágott csont, ez retro. Mindegy, meg kell beszélni. Szandika olyan nyögéssel ül le a hokedlire, ahogy a Banya tette az Indul a bakterházban, jézusom, hát még a szín is stimmel, olyan szép színe van kendnek, tudja mire gondolok, olyan szép sárga! Serit az érdekli, van-e még Kingában valami, ami benne van? Ezt a kérdést felteszi még hetvenhétféleképpen. A süketek párbeszéde azzal ér véget, hogy nincs mit megbeszélniük, és akkor mindent megbeszéltek, aztán persze Kinga puffog, hogy kinyílt a Seri csipája. Seri arra volt kíváncsi, megragadja-e az utolsó alkalmat arra, hogy tisztázza a Gergős sztorit, én sikoltozok és kénytelen vagyok megint az Összeesküvőkből idézni, mi a tarka tökömet tud ez a gyerek, hogy így odavagy érte, édes gyerekem? (Itt aludtam el tegnap a poszt írása közben.)

Nézzük meg, mivót KAKE és KAKU. Nehéz eldönteni, ki van jobban beszarva, Seri vagy Fecó, később ovuláció és vastaps Serikének. Csabba le van sokkolva, Attila hüledezik, megsemmisítő volt minden, ami Kingáról elhangzott, mert egyetlenegy pontját nem tudja megcáfolni és a Kutai lány viselhetné elegánsabban a kihívást. Kinga egy élő ideggóc, Fecó most komolyan bassza az agyát? Adj neki duzzogni, Csaba próbálja győzködni, legyen elegáns és nagyvonalú, ennyi erővel a dromedárt is kérhetné, hogy legyen őzsuta kecsességű, hagyjuk is. A párbajozók fogadást tarthatnak, a többieknek szopó a buli, mert csak egyvalaki meghívását fogadhatják el. Bőgéssel végződik, hogyne, mert Attila mindkét csajtól meghívást kap, az meg Serikéhez megy, Olivér ugyanis megkérte, legyenek egy klánban és két meghívás több, mint egy. Attila leoltja a hüppögő Kingát, nem akkora történet ez, hogy pityeregni kell, hozzá egyébként is csak a múlt miatt ment volna és ez a picsogás amúgy is képmutatás. Kinga kiakad, Attila a tőle már megszokott módon még tizenkét körmondatban a szánkba rágja mindezt, a többieken keresztül és a riportszobában is, hátha annyira sötétek vagyunk, mint Fecó és nem fogjuk fel az ő manipulátoros és csavaros észjárását, az van, hogy amikor Kinga erős, szarik rá, ilyenkor meg eljátssza a hattyú halálát, ő meg nem akar a drámában részt venni. És kihasználva se akar többet lenni. Kinga búcsúbulija Kingásan, bőgéssel és nabazmeggel kezdődik, Seri buliját Attila és Vera bassza agyon, mert Vera mond két szót és Attila valami miatt megint azt képzeli magáról, ő a kutya faszán a bukréta. Miután vitáznak kicsit arról, ki a hülye (segítek, mindkettő) és Gombi kikíséri a teljesen nyugodt Verát cigizni, Attila adja a ma született bárányt a riportban, már bánja, hogy nem a Kingához ment, mindig belekeveredik a nők ügyeibe, oszt a végén ő jön ki szarul belőle. Na, most Kingával is mosolyszünet lesz? Ej, a faszt, Attila nem tud kiigazodni a női gondolkodáson, nó vumen, nó kráj a gecibe, ezzel a bölcsességgel búcsúzkodunk a Villától, hogy másnap Olivérből előtörjenek a szelek a csínytevési hullámok.

A kurva nagy poén az, Fecó hajzseléjébe fokhagymát és lisztet szórnak, Gombár Úr bőröndjébe meg vöröshagymát tesznek, annyira nevettem, hogy megfájdult az állkapcsom. Attila úgy érzi, Olivér rászólgált a Kész átverés showra, pláne, hogy a VV5-ben pszichoterror van, nem holmi infantilis fokhajmadugdosás. Majd jól csapdákat tesznek ide-oda, életszerűen, aztán egy emberként nekirontanak Olivérnek, hogy húzzon haza a picsába, mert elegük van belőle. Attila nem számol Verával, aki árulkodó Júdás, és elmondja Olivérnek, mi készül. Olivér megrökönyödik, mi a fasz, nehogymár a vakond vezesse a metrót bazmeg, ő a Nagy Csínytevő és vele akar ez a szarházi gyerek baszakodni? Néhány perces faszméregetés után - amiből egyetlen momentumot emelnék ki, Olivér Attila hajára tett megjegyzését, hogyaszongya, kicsit herripotteres, kicsit újságárus vonal - Gombi dumálni hívja Olivért a nyugiba, Attila meg úgy dönt, ha Oli ilyen mimózalelkű, inkább lefújja az egész cirkuszt. Gombiból előtört a patrióta, nahát, azonnal elmondja, hogy Vera egy picsaszájú tégla, Oli óbégat vele, Attila kiakad, ez se jött össze, megint visszanyalt a fagyi és mindig van egy rohadt spicli. Az öfi ekkor huszonhét perce megy, csak mondom.

Kampány van, mint az állat, Seri nem győzköd senkit, Kinga az ígéri, ugyanilyen kibírhatatlan hisztis picsa marad, az álljon mögé, aki így elfogadja. Vera Seri mellé áll, az nem kérdés, hogy Csaba Kingu mögé, a többiek semlegesek maradnak, ki ezért, ki azért. Attila például nem akar többé pincsikutya lenni. Attila kényszeres összefoglalásaitól már Vera is agyfaszt kap, nemcsak én, jóvan, mondja el egyszer, a fasz kíváncsi arra, hogy ötször körbejárja. Seri már most rosszul van az egésztől, vasárnapra kábé fejre fog állni. Újabb feladat, megint cirkusz. Bírósági tárgyalás, a párbajozók a vádlottak padján. Kinga pofákat vág Seri vallatása alatt, mert az picikét szerethetőbbnek tartja magát amiatt, nem aláz meg másokat. Vera szerint Kinga felhasználja Attilát, több se kell, Kinga üveghangon sipítani kezd, hagymongyamáel, Seri ne meregesse a szemét, mi van? Kinga mondja azt, hogy kulturáltan beszélgessenek? Kinga hagyválaszojjonmá, veri a fejét az asztalba, Vera osztja, a tárgyalás berekesztése után Seri remegő kézzel áldja az eget, hogy nem taktikai döntést hozott, mert nem bírja a csajt elviselni idegileg.

Van lejjebb, Attila Szandikával randizik. Szandika madame-nak öltözött egy felső-középkategóriás bordélyból és megpróbál úriasszonyosan viselkedni, nagyon-nagyon kevés sikerrel. Burkoltan elmondja Attilának, hogy vonzónak találja, de nem akar koppanni. Attila üdvözli a klubban, az van, hogy harminchárom éve haverka, még azok a csajok is annak tartják, akik véletlenül, valami hallucinogén anyag hatása alatt kúrnak vele (egyszer) és ettől a fasza kivan. Üdv a magányos szívek klubjában, kocc. Szandi a randi után férfiállatnak nevezi, ugye Kingu is tudja, hogy egy ritka ronda paliról beszélnek, mégis, van benne valami plusz. Attila Olivérrel beszélget, nem, szó nincs arról, hogy a szőke vonalra nyomulni, arról van szó, hogy Kinga az ideális csaj mert renitens, kilóg a sorból és határozott egyéniség. Akkor is, ha gyerekes. Félti, igen. Nemcsak Kingát, ezt az egészet. Kézfogdosás a babzsákon dögölve, suttogás, Kinga fél, nyifinyifi, nyugi, az a lényeg, hogy maradjon higgadt. Csak én röhögtem?

Reggel kivételesen nem KingAtti vergődésre, hanem Vera-Attila összecsapásra ébred a Villa, Attila leszarja, hogy a csajok még benn vannak a fürdőszobában, rájuk rúgja az ajtót, ilyen egy igazi férfiállat, meg reggel van, ugye, ilyenkor mindenkinek haptákban kell állni, mert ő antiszociális oszt kuss. Vera szerint a geciség társasjáték, úgyhogy kezdhetik is, nem húz ki a gecibe? Akkor jön a forró zuhany, előtte a biztonság kedvéért Attila néhány ruháját belekúrja a mosdókagylóba, ahol a másik paraszt mosodik. A kis intermezzo után hangulatos kis feladat, hányják egymás szemére, ki miért gyökér, mióta a Négyes Széria beköltözött. Fecó szerint Attila változott negatívan, mert megint odamondogat meg veszekszik a Szeplőtelen Szűzzel, pedig Peti kiesése után olyan nyugis emberke lett. Vera szerint is Attila a gyökér, életre kelt benne a magabiztosság, de ha kimennek Oliék, vagy beszari lesz, mert egyedül nem nagy a pofája, vagy elszabadul a pokol. Serinek Fecó túmáccs, mert nyerít, röhög, olyan hangfrekvencián, ami egyébként Seri sajátja. Kinga és Attila szerint Vera az, aki megváltozott, Kinga szerint játssza a cuki-muki tündérlányt, Attila szerint nincs ember a Villában, aki azt az arcát látná, amit a Négyeseknek mutat. Mivel Kinga még mindig nem ordította a kampány során eltorzult, rákvörös fejjel, hogy faszomatbazmeg, ezért újabb kedves kis feladatot kapnak, állítsanak össze humoros összehasonlító prezentációt. Miután megérkezik a Villába az értelmező késziszótár és mindenki elolvassa a prezentáció szó jelentését, nekilátnak.

Előtte összevesznek azért azon, a Humor Harold (segítek, Olivér, igenbazmeg, Olivér mint humorherold) melyik csapatot erősítse, a vita központi eleme, Vera a faszér' dönt egyedül, Seri megkérdezése nélkül? Harold végül csak Seriékkel lesz. Kinga Szandikát választja a drímtímbe, és mivel kifejezetten vicces, hogy úgy néz ki, mint egy víziló, ezért ekézhetik nyugodtan a külsejét, ja, mehet az elefántfül meg az úszógumi is. Bevizesedett térdkalácsok, muhaha. Olivér szerint fontos az önirónia, meg aztán, úgyis a Kannibál fogja mondani a szöveget, Vera lesz gyűlölve, úgyhogy nem lesz semmi gond. Olivér tökéletes jósnak bizonyul, kitör a cirkusz, mert Seri alakja ásványüveg, Kingáé viszont söröshordó, na ezzel a Kutai Kingát úgy megalázták, hogy csak na. Attila segít Verának esni, Seri a saját kampányában statiszta, ez a mocskosszájú némber meg gúnyolódik, bezzeg, ha róla mondanának ilyeneket, már röpülnének a tányérok. Vera vállat von, a hisztérika menjen haza a picsába. Seri bocsánatot kér Kingától, roppantul kellemetlen neki a hordózás, tényleg nem volt benne. Kinga a szemébe hümmög, a riportban vonogatja a vállát, utólag bocsánatot kérni ciki. Seri szól Verának, ne adjanak okot arra, hogy a Hisztérika felnagyíthasson bármit, Vera nem érti, a többiek miért Serit teszik ezért felelőssé. Attila elégedetlen, a tejbetök Csabát cserélje le Kinga rá, és akkor ő olyan kampányt csinál, hogy Seri szanaszét dobálja a petesejtjeit. De még Veráét is. Kinga köszöni, nem kér belőle.

A búcsúvacsorázást Kinga kezdi, Szandikával sírnak-rínak a hálóban, mert csak egy embert hívhat meg, és hát Csaba mindig ott áll mellette, a búcsúizéken meg mindig Attila vett részt, mit is csináljon? Szandi szerint nem kérdés, szerintem sem, Csabát mindig jól ott lehet hagyni a szarban, Attilával meg úgyis olyan jó kis este ígérkezik, mi is rendkívül fogjuk élvezni, úgyhogy legyen csak Attila. Juj, akkor a Nyuszifül (=Tepsiszáj) szól Attikának. Csaba megértő, persze. Attilának a felvezetés ugyan nem tetszett, de megy. Óóó, tenger gyümölcsei! Ez nagyon guszta! És büdös, Attila nem is eszi meg azt az állatot, mert látja a lábát meg a szemeit. Nem eszi meg. Akkor ne fogdossa össze és a pezsgővel se verje ki a plafont. Örömmel látom, hogy sikerült lejönni a BB-ről és most a Hungária támogatja a felső kategóriás éttermek, azaz az öt mislencsillagos nívót. Most meg kitölti magának a fél liter pezsgőt? Ha Kinga dünnyög, akkor itt hagyja a picsába. Vagy hívja be a Csabit? Kinga szomorkodva zabál, Attila meg tolja a rossz szöveget, tudta, hogy rossz ötlet ez az egész. Akkor a fasznak jött el? Mert nem illik visszautasítani egy ilyet. A fagyos hangulat egészen a szerecc te még engem kérdés feltevéséig tart, Kinga, mint egy idióta óvodás, bohóckodni kezd egy kanállal, dingdingdingezi vele Attilát, erre a kérdésre meg a büdös életben nem fog többet válaszolni. A büdös élet hossza Kinga számítása szerint egy darab matuzsálem korú tiszavirág léte, mert három perc múlva már tolja is a rossz szöveget az egyszer gyűlöllek, aztán szeretlekről, most éppen átmenet van. Attika szerizi, jajdejó, kézcsók, ölelkezés, menjünk haza, menjetek bazmeg, hálistennek ma este párbaj, Seri, ha nem hagyod kinn, geci vagy!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
2216 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

foxglove (törölt) 2012.02.12. 20:39:50

@csicserierika: Szerintem reálisan nézve Kingu sskk nem nyerhetné meg a fődíjat, ő csak műsornak jó. Ha ma ő győzne, a végén akkor is Ati-Csabi között dőlne el.
Viszont ha Seri, mindenki kis kedvence nyer ma, akkor ő nagyon is esélyes a végső győzelemre.

inmemancsi 2012.02.12. 20:40:58

@nosce: nem valami profi, nem remeg valami valószerűen az egyébként néha iszonyúan fájó keze

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 20:41:12

Ez a hajcihő most S és K között.... hát inkább Kinga menjen vissza. Seri kibaszott unalmas már ezzel a Gergős izével, meg a hadonászásával.
Kinga legalább néha vicces.

ő-szinte 2012.02.12. 20:41:28

@foxglove: és még műsornak sem igazán jó:-D
nem egy Éva,hehe

pink ninja 2012.02.12. 20:42:00

jó estét :)

remélem kinga párbajozni is a barna gatyában megy :P

nosce 2012.02.12. 20:42:07

@foxglove:
Seri akár meg is nyerhette volna ha CSabcsit hívja ki most....

ő-szinte 2012.02.12. 20:42:07

bakker megint reklám???:-O

vallatas 2012.02.12. 20:42:38

Sehi harmadik legjobb barátja most már Vera.[Annamari, Eszter]

Kinga, hogy zabál bazdmeg :-DDDDDDDDDDD
kész :DDD

témázgató 2012.02.12. 20:42:46

Láttttttátok a MERŐKANALAT?????????????

ő-szinte 2012.02.12. 20:42:48

Csabával hogy kibasztak jelmez ügyben!:-D
mekkora!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.02.12. 20:42:55

most nézzétek meg:DDDDDDDDD sírok:DDD
@ő-szinte: ez nem műsor?!

genevieve 2012.02.12. 20:42:58

te jó sza gú atya úr is teeeeeen

kinga a lábasból zabál????????

pink ninja 2012.02.12. 20:43:02

bazz kinga de nőies, ahogy belezabál a merőkanálba....

csicserierika 2012.02.12. 20:43:38

tisztára hülye ez a Kinga, ha többször bebaszott volna, és így zabált volna lábasból, szerintem mindenki imádná :)

vallatas 2012.02.12. 20:43:45

ilyenkor azért mindig visszabillen egy picit bennem Kinga felé a mérleg :-D
merőkanállal zabálja a (pörköltet?)!
:DDD

foxglove (törölt) 2012.02.12. 20:43:46

@genevieve: tiszta szósz volt a feje:DDD
nem bírom abbahagyni a röhögést:D

ő-szinte 2012.02.12. 20:43:52

@vallatas: betol még egy fél disznót, nehogy lefogyjon:-DDD

kamarti 2012.02.12. 20:43:53

egyébként tényleg baromi idegesítő lehet, amikor valaki hónapokig próbál ember módra viselkedni, és elviseli másik 1-2 pszochoterrorját, és aztán azt mondják neki ugyanezek, hogy te egy unalmas egér vagy

na, remélem, ez a részegen a fazékból káposztalevest zabáló snitt is hozott 1-2 extra szavazatot a királylánynak...

nathalie 2012.02.12. 20:43:59

kinga kondéros nagyjelenete még így bemutatóban is ütött :D:D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 20:44:10

:-o
:-O
:-O
ÚRAMATYÁM!!!
Rémálmaim lesznek!!
Kinga mekkora prosztó kurva?? Részegen full maszatosan eszik vmi szaftot a fazííkbúl merőkanyállal??
Így már értem a gumicsizmát is..
Lefagytam...

Dr.Kotasz 2012.02.12. 20:44:49

matt részegen belezabálni merőkanállal a lábasba... és még ez nőies és jól nevelt.... gratulálok a szülőknek

vallatas 2012.02.12. 20:45:07

@ő-szinte: zabál ha már bement :-D
királylány merőkanállal a bográcsból zabál :DDD

genevieve 2012.02.12. 20:45:19

@kamarti: tényleg velem lehet a baj, hogy nekem ettől nem lett szimpatikusabb...

csicserierika 2012.02.12. 20:45:25

@foxglove: igen én is ebből indultam ki, és ezért nem említettem Verát.

GL-581 g 2012.02.12. 20:46:17

A gumicsizmás királylány merőkanállal zabál bele a lecsóba. Sajnos nem tudok semmit mondani erre. Erre nem lehet!

foxglove (törölt) 2012.02.12. 20:46:20

@nathalie: tegnap kiabáltam neked, te.

@Papucs Orrán Pamutbojt: a kurva szó arra is használjuk, aki részegen maszatosan eszik? nem is tudtam.

genevieve 2012.02.12. 20:46:25

@Dr.Kotasz: látom te sem érted:)

ettől lett most szerethető:-))))

inmemancsi 2012.02.12. 20:46:47

@vallatas: székelykáposzta lesz az - bár én nem vagyok szakértő:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.12. 20:47:12

Hajrá Seherezádé! Kinga, vár az utca!

foxglove (törölt) 2012.02.12. 20:47:14

@csicserierika: oké, csak vera mellett kingát is kizárnám, hasonló okokból (győztesnek vállalhatatlanok)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 20:47:57

@foxglove: Nem feltétlenül, bevallom elkapott a hév.. De nem kérek elnézést, mert kinga kimeríti nálam az összes pejoratív jelzőt, amit nőre lehet mondani...

GL-581 g 2012.02.12. 20:48:10

@pushpang: "Kinga legalább néha vicces."

... ám többnyire szánalmas és idegesítő. KBNP-kategóriás lány. (két büdös nagy pofon)

genevieve 2012.02.12. 20:48:30

@inmemancsi: nekem valami paradicsomos spagettinek tünt:-)

hát, nem irigylem a szüleit...

kamarti 2012.02.12. 20:48:31

@genevieve: nem vagy egyedül. nekem se szórakoztató. remélem, bejátsszák ma neki - na akkor nézni az arcát, az, talán.

újabb "ezt Kingáért kaptad" bariközt reklám...

csicserierika 2012.02.12. 20:49:00

@foxglove: igen, csak lusta voltam hosszabban ecsetelni.
Kingu cuki volt ahogy zabált :)

nathalie 2012.02.12. 20:49:18

@foxglove:
nem voltam.Miért egyébként?mi történt??

Dr.Kotasz 2012.02.12. 20:50:07

@genevieve: lehet, hogy velem van a baj, de ettől számomra még inkább visszataszító lett... brrrr

inmemancsi 2012.02.12. 20:50:24

@genevieve: nahát én nem eszem ilyeneket, de jobban tudom mint ti? szerintem tuti káposzta:))

foxglove (törölt) 2012.02.12. 20:50:37

@nathalie: kiabáltam, hogy kezdődik az rtl-en az Álomcsapda, Timothyval ÉS Damiannel!

témázgató 2012.02.12. 20:51:19

Kingának és Attilának az utolsó érve: flegma hozzám.

kamarti 2012.02.12. 20:51:37

Kingának furcsa, amikor valaki flegma vele.
mer ő nem.
na ez, talán, vicces. egy kicsit.

genevieve 2012.02.12. 20:52:33

@Dr.Kotasz: hát nekem sem...igazából sehi se egy kedvenc....

genevieve 2012.02.12. 20:53:02

@inmemancsi: olyan káposztát én sem eszem:-)

genevieve 2012.02.12. 20:53:54

@kamarti: na, most kell figyelni, mert ati most a támasz:-)

Wakka 2012.02.12. 20:53:57

Gyerünk Kinga, gyerünk gyerünk, küldd haza a tacskó lábú kis mókust!

nosce 2012.02.12. 20:54:16

elég a zenéket figyelni kinek játszik alá a retek meg Seri mond egy vádat aztán a vágások cáfolják :) mesteri

MagasMacska 2012.02.12. 20:54:17

Seri talán három piros pontot gyűjtött be nálam - igaz, azok elég bumszlik -, Kingán viszont idáig jól szórakoztam. Viszont ahogy most oltotta Fecót... Hát, mégse menjen vissza.

Dr.Kotasz 2012.02.12. 20:54:31

@genevieve: mindkét leányzó gáz, de ha már választani kell, akkor a hátralévő időben inkább Seherezádét nézném, mint a kb. 8 éves szellemi és érzelmi szinten lévő "Királylányt".

témázgató 2012.02.12. 20:54:38

Most mi a pitliért adják be már negyedszer a riportszobai nyígását kingának?

genevieve 2012.02.12. 20:54:59

na lilunál most merre fog lejteni a szinpad?:-)

kamarti 2012.02.12. 20:55:34

én meg attól félek, hogy de

@témázgató: már a kihívás előtt megmondta Kinga, hogy nem tud mit Seri fejére olvasni. Szóval sztem leginkább attól fél, hogy neki viszont van mit előszámlálni

genevieve 2012.02.12. 20:55:35

atira ráeröltették alekosz jelmezét?:_DDDD

AnnaKarenina 2012.02.12. 20:56:10

Kingát nem kedvelem, de Sehit még kevésbé. A butaság még inkább dől belőle, mióta ilyen agresszív. Ráadásul hiába megy vissza esetleg Sehi, semmi esélye, ki fog esni simán egy következő párbajon.

sogeking 2012.02.12. 20:56:42

Csaba minek öltözött???

inmemancsi 2012.02.12. 20:57:00

nézzétek meg szandálnak sokkal jobban áll a sötétebb haj

vera büntet, már ülve

vallatas 2012.02.12. 20:57:24

Vera tényleg széjjel nyalja Oli seggét
:-)

Spéter46 2012.02.12. 20:58:54

@genevieve: de ő legalább fehér ember, míg Kinga egy elmebeteg!

nosce 2012.02.12. 20:59:27

@vallatas:
"Vera tényleg széjjel nyalja Oli seggét"

majd a faszát is leszophatja ha kikerül :)

kamarti 2012.02.12. 21:00:06

na, oké, Oli tényleg jó volt, de nem tudom, Csabi versét miért vágták ki? túl magas lett volna a célközönségnek, vagy mi?
(mondjuk Vera a szavazásnál nem Olira, hanem Csabira szavazott, de hagyjuk is)

vallatas 2012.02.12. 21:00:26

@nosce:
:-D Olinak tetszett Vera kézimunkája.

genevieve 2012.02.12. 21:00:29

érdekes vágások....csabi olyan mint a villám:-) előbb bent táncolt kingával, majd vágás és kint nézi a benti táncolókat olival:-)

nathalie 2012.02.12. 21:00:45

@ő-szinte: szia:)
kinga mellett vagy ellen?

kozi001 2012.02.12. 21:02:59

Attila: "Mióta a négyesek itt vannak minden buli alkalmával súlyosan sokat szoktunk inni!"

észrevehető volt:)

vallatas 2012.02.12. 21:03:38

@kozi001:
igen, és már Kinga is bebaszik hálaisten
:-) ezt hiányoltam tőle!

genevieve 2012.02.12. 21:04:00

jajjjjjjjj....

ezt tényleg káposzta...

nathalie 2012.02.12. 21:04:08

kész,nem bírom abbahagyni a röhögést :D

Battenfeld 2012.02.12. 21:04:22

Kinga merőkanállal zabál, EZ MI?

kamarti 2012.02.12. 21:04:26

ez a buli snitt összevissza van vágva

azért azt megnézem, hányan fognak bulizni a bentiek közül kint Verával...

mondom én, káposztaleves, másnapra kiváló

nosce 2012.02.12. 21:04:27

Kinga bedurvult az evéssel, már nem aprózza :)

vallatas 2012.02.12. 21:04:45

sírok, egyik kézben a merőkanál másikban a zsemje :D
ez olyan emberi :-)
fiatal koromra emlékeztet

skylaner88 2012.02.12. 21:05:26

Székely vagy töltött káposzta volt az.
Milyen jó is holt részegen egyszerűen csak zabálni :) Ismerős helyzet :)

Battenfeld 2012.02.12. 21:05:52

@vallatas: És te is királylány vagy?:DDD

kamarti 2012.02.12. 21:06:05

az összes nevet látjuk, FB+, de az összes jelmezt nem láttuk, Liluci

vallatas 2012.02.12. 21:06:44

@Battenfeld:
nem, én királyfi :-DDD
@skylaner88: :-) na végre valaki aki nem a rosszat látja ebben a jelenetben.

bigél 2012.02.12. 21:06:52

@genevieve: ja, most, hogy mondod ... :D

bigél 2012.02.12. 21:08:00

@ő-szinte: persze, mindenki magából indul ki ... hányat küldtél már? :P

kozi001 2012.02.12. 21:08:37

@vallatas: :)

És Éva még be se ment!

inmemancsi 2012.02.12. 21:08:40

@jadebulgari: türelem, holnap úgyis mutatják még egyszer:))

kamarti 2012.02.12. 21:08:51

@genevieve: sztem Kingát preferálja. és el is tudom róla képzelni, hogy neki szórakoztató egy részeg hp telepofával a káposztáskondér felett. még szórakoztatóbb lenne, ha nem belezabálna, hanem belehányna, mert ilyen egy jó házibuli....

vallatas 2012.02.12. 21:09:09

@bigél: én is küldöm ezerrel! kettőt Kingára, kettő Sehire :-D míg tart az egyenleg... :-)

sanyix 2012.02.12. 21:09:12

aztakurva, ez a szandika rondább mint 1 éve! már bajsza is van.

bigél 2012.02.12. 21:09:29

@vallatas: megesik az ilyen a legjobb családban is :)
csak szerencsére általában rejtve marad

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 21:10:32

@kamarti: Mindig megelőzöl... nem is kell nekem itt írogatni, megteszed helyettem :DD

Wakka 2012.02.12. 21:10:35

Káposztás cuccokat így esszük, és kész.

ő-szinte 2012.02.12. 21:10:50

@nathalie: hát, nagy dilemmában vagyok:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.02.12. 21:11:18

@bigél:
nem tartom ezt égőnek, emberi. :-)
előfordul, max. Csekonicséknál az.

@kozi001: ja, pedig mostanában rendesen iszik ő is :-)

bigél 2012.02.12. 21:11:19

@vallatas: egy igaz PC szavazó :P :D :D

ő-szinte 2012.02.12. 21:11:38

@bigél: sokat, mert én királylány vagyok!

pink ninja 2012.02.12. 21:11:41

jujj basszus csaba jelmeze vezet az online szavazáson :)))

kozi001 2012.02.12. 21:11:46

Olivér tudott még ilyen szépen enni, de részegen Kinga komoly konkurrencia!

témázgató 2012.02.12. 21:12:00

A VV4-esek beküldése nagy ötlet volt. Elviselhetőbbé tették ezt a pár napot.

bigél 2012.02.12. 21:12:36

@vallatas: teljesen az. plusz megesnek ennél cifrább dolgok is néha-néha. :D :D

ő-szinte 2012.02.12. 21:12:49

@kamarti: és tényleg szórakoztatóbb lenne:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.02.12. 21:13:12

Kingu fazékból evése után van ember aki nem őt szavazza vissza??? Aranyos volt, zsemje és merőkanál :)))

Hajrá Pingu!!!!!!!!!!!

vallatas 2012.02.12. 21:13:26

@bigél: ja, ez über cifra dolog volt, ej ej nye bej nye :-)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 21:13:52

Voltam én is már vállalhatatlanul részeg, de a fene se tudja miért, én akkor se ettem káposztát kondérból merőkanállal..
Abból valszeg más is akart volna enni.. nem fog.. legalábbis remélem...

foxglove (törölt) 2012.02.12. 21:15:02

@szerivan: és van aki szerint a guminő szórakoztatóbb:(

vallatas 2012.02.12. 21:15:42

@szerivan: jó ez a Pingu elnevezés :-)
Punginelle!

na lassan itt a hajtépés time :-)

genevieve 2012.02.12. 21:15:45

és hol van most tjuca, hogy megmondja kinek, hogy áll az orra???

na lesz most sírás-rivás ezerrel...

bigél 2012.02.12. 21:15:48

@Papucs Orrán Pamutbojt: mert biztos nem volt káposzta. erre nem gondoltál? :P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 21:16:08

@Dr.Kotasz: istenem... nem védem kingát, de az egyik legjobb dolog a világon részegen, merőkanállal belezabálni a kondérba és szarni a megdöbbent szentfazekakra. :D

kamarti 2012.02.12. 21:16:17

mennyi volt az elején az állás? lemaradtam...

és mit mond az orrjóslás? mert ez most nem tűnik szorosnak.
Remélem, Seri megy vissza, és megjátssza, hogy a királylányos integetéssel köszön be

nathalie 2012.02.12. 21:16:20

kingánál sztem beindult a bolond effekt. bent fogják tartani a nézők.amennyire gyűlölték az elején most annyira tartják szórakoztatónak. lehet ati-csaba-kinga döntő lesz. szinte másolva az előzőt.

Líder Máximo 2012.02.12. 21:16:23

@témázgató: Szerintem is.
Jövő hétre be lehetne küldeni Jerzit, ÉnLázárLászlót, Anikót és Évát!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 21:16:37

@bigél: helyesbítek.. semmit nem ettem részegen fazékból merőkanállal... :D
Bocsi, én voltam pontatlan :D

genevieve 2012.02.12. 21:17:47

@pushpang: hát valóban, gondolom te is szivesen ennél kinga után:-)))

genevieve 2012.02.12. 21:18:44

@Papucs Orrán Pamutbojt: lehet az a baj, hogy én meg még soha nem voltam részeg:-))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 21:18:53

Seri papagájnak öltözött, Vera szadista kápónak (mi másnak?), Kinga meg (kissé kalácsképű) fekete özvegynek?

sogeking 2012.02.12. 21:19:28

@Papucs Orrán Pamutbojt: kitörölgetni sem szoktad egy kis kenyérdarabkával?

MagasMacska 2012.02.12. 21:20:00

@Papucs Orrán Pamutbojt: Lehet, hogy csak a maradékot ette, már nem lett volna értelme tányérba tenni.

kamarti 2012.02.12. 21:20:03

remélem, nagyon remélem, hogy bevágják a seggrázást a fürdőben

Battenfeld 2012.02.12. 21:20:23

Remélem Seri marad, hiányozna a gyöngyöző kacaja:DD

kozi001 2012.02.12. 21:21:13

Ez a félig kisípolt lánybeszélgetés a két szözsi között a wc-n azért ütött! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 21:21:41

@genevieve: tudod Zsöni, ez úgy működik, hogy részegen, kondérbazabálás közben nem igen gondolkodik az ember ilyesmin... Valszeg az se, aki mondjuk utánam tenné ugyanezt. :)

genevieve 2012.02.12. 21:21:47

@MagasMacska: ja, maradék...múlt héten meg ment a rinya, hogy mennyi gyerek alultáplált......

genevieve 2012.02.12. 21:22:17

@pushpang: hála istennek nem tudom:-)))

témázgató 2012.02.12. 21:22:25

@MagasMacska: egy fenét, több, mint félig volt a fazék!

kamarti 2012.02.12. 21:22:43

@MagasMacska: megígérte tegnap vagy tegnapelőtt Csabinak, nem az én ötletem :)

Kinga bakker, te minden nőt gyűlöltél bent....

MagasMacska 2012.02.12. 21:22:50

@genevieve: Hát azért ette ki! Tudod, inkább pocsékba menjen, mint kárba.

Spéter46 2012.02.12. 21:23:21

Seri emberibb, így neki drukkolok!

genevieve 2012.02.12. 21:24:21

@MagasMacska: na, ez most meg is látszik a combjain...

témázgató 2012.02.12. 21:24:52

Ez milyen hülye kérdés, hogy ciki lenne-e kiesni a másik ellen.

vallatas 2012.02.12. 21:25:11

Sehi:"igazándiból"
:-)

Kinga kortesbeszédét akkor most Csabi mondja?
előző szériában Alekosz kortestbeszéde mindig sokat számított.

genevieve 2012.02.12. 21:25:16

kingának tikkel a szeme?

bigél 2012.02.12. 21:25:46

@vallatas: über cifra? pont, hogy semmi különös.

genevieve 2012.02.12. 21:26:02

azt hittem kinga, azt mondja, hogy: alap:-)

sogeking 2012.02.12. 21:26:14

@genevieve: pislog, ha arra gondolsz :)

témázgató 2012.02.12. 21:26:15

Ez a "jól álljon a haja meg a sminkje" rohadtul unalmas.

kozi001 2012.02.12. 21:26:34

@vallatas: CSaba csinálja a kampányt!

De valóban így volt sajnos!

vallatas 2012.02.12. 21:26:51

@bigél: hát remélem.

Vera meg gondolom Sehinek mondja, az meg nem ér semmit :-)

kamarti 2012.02.12. 21:26:53

na, még jó, hogy nem azt mondja Kingu, azért essen ki Seri, hogy kint meggyőződhessen, hogy ő nem hazudott
na emiatt kéne a seggrázós és egyebek cuccokat
a legfőbb baja az Serivel, hogy ad magára. hát, +17 kiló mögül, barnagatyából elég nehéz is lehet ezt elviselni szegénynek

nathalie 2012.02.12. 21:26:56

nagyon ronda ez a seherezádé.

genevieve 2012.02.12. 21:27:11

@sogeking: csodálod?:-)

ki nem volt eddig berezelve egy párbaj előtt?:-)

témázgató 2012.02.12. 21:27:18

Szép ruhát kapott Seri.

foxglove (törölt) 2012.02.12. 21:27:30

tiszta barnítókrémes a tenyere:)

inmemancsi 2012.02.12. 21:27:56

@témázgató: főleg, hogy szerencsétlen már tényleg megtanulhatott volna sminkelni (legalább magát) ennyi idő alatt:))

genevieve 2012.02.12. 21:27:59

@sogeking: de csak az egyik szeme...

sogeking 2012.02.12. 21:28:26

@genevieve: nem csodálom, úgy értem, hogy jobban, mint Kinga :)

pink ninja 2012.02.12. 21:29:04

@genevieve: nekem is fura volt, de csak most láttam

genevieve 2012.02.12. 21:29:14

jesszus ebben a minuszban igy kirohanni az utcára....

témázgató 2012.02.12. 21:29:16

Ezeket a népeket fizetik, akik az átjárón állnak?

sogeking 2012.02.12. 21:30:15

@témázgató: ha nem, akkor elég bénák

Líder Máximo 2012.02.12. 21:30:21

@genevieve: Ebben a hidegben még a homlokos punci is befagy...

ő-szinte 2012.02.12. 21:31:03

faszom a technikába!

genevieve 2012.02.12. 21:31:33

@sogeking: és ezt miből látod?:-)

MagasMacska 2012.02.12. 21:31:36

Azért Sehiről sem igazán lehet egy kisfilmet összerakni...

kamarti 2012.02.12. 21:31:51

@busifa: akkor nem sokat változott

a kisfilmben lehetett volna kevesebb csöcs és több boksz péel

Líder Máximo 2012.02.12. 21:32:01

@busifa: 37-63 Kinga-Sehi! Egy pillanatra bevillantak az arcok!!!

témázgató 2012.02.12. 21:32:14

édesen temperamentumos Seherezádé! - mit fog mondani Lilu Kingunellára?

kozi001 2012.02.12. 21:32:57

A kisfilm inkább a férfiszavazókat célozta meg szvsz! :)

MagasMacska 2012.02.12. 21:33:12

Sehikém, kijönni csak az tud, ami benned van!

Hurri Kán 2012.02.12. 21:34:35

Jóreggelt. :)
Mi az állás, fáking big csírák? :D

Wakka 2012.02.12. 21:34:55

@pushpang:

Volt pár napja egy remek kommented, majd írok róla, csak most nagyon torlódunk.

foxglove (törölt) 2012.02.12. 21:34:59

mi történt az előbb? mi volt ez a hoppá?

nathalie 2012.02.12. 21:35:02

ha most lesmárolná attilát,tuti visszamehetne :D

kamarti 2012.02.12. 21:35:11

no igen, Kingu pontosan azt mondta, hogy Seri nem nyilvánít véleményt és olyasmibe is beleszól, amihez nincs köze

Kingu gondolom Attitól búcsúzik, mert Csabi úgyis megérti, hogy nem tőle...
és sírni fog fb+

Líder Máximo 2012.02.12. 21:35:34

@témázgató: Kemény, volt már ilyen a VV-párbajok történetében??

témázgató 2012.02.12. 21:35:49

Szegény csaba, mint "helyes fiú" kategória...:-((

kamarti 2012.02.12. 21:36:22

óbakker, ez a ruha vagy mi

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 21:36:52

@nathalie: ehhez képest Atitól búcsúzott a legkevésbé bensőségesen

nosce 2012.02.12. 21:37:02

@gyvy:
"Mi az állás, fáking big csírák? :D"

Kingunella vezet 6x%-ban :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 21:37:40

@témázgató: na vééégre már észre veszi ezt más is rajtam kívül

témázgató 2012.02.12. 21:37:55

Na Serikém, most láthattad, amit eddig csak gondoltál!

genevieve 2012.02.12. 21:37:55

@kamarti: bejátszották, de csak egy pillanatra:-)

témázgató 2012.02.12. 21:39:45

bájosan intrikus Kinga!!!

sogeking 2012.02.12. 21:39:54

fanklub integetéshez felsorakozni :D

genevieve 2012.02.12. 21:40:08

@témázgató: hát, atit csak nem indíthatták abban:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 21:40:14

@jadebulgari: ezt már kitárgyaltuk párszor... "jófiú" kategóriába simán beférne, de hogy a "helyes pasi"..?

kamarti 2012.02.12. 21:40:15

úgy látom, a nagymamai kártyát a Kutai család vetette be először...

ő-szinte 2012.02.12. 21:40:16

aztakurva! milyen kövér Kinga!!!!!!!!!!!
azok a sonkák... khm...

inmemancsi 2012.02.12. 21:40:44

létesülök abban az élményben raccsol is vagy csak ennyire gáz

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 21:41:07

@pushpang: én ezekből a kitárgyalásokból még kimaradtam de :((( szegény fiú minden csak nem szép

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 21:41:27

@genevieve: de ő nem is indult volna olyan kategóriában, ami nem jellemző rá. :D

Líder Máximo 2012.02.12. 21:41:59

@busifa: Na, ez most fájni fog:)

- Mi a fiatal puncik kedvenc játéktere?

- Homlokozó!

Hurri Kán 2012.02.12. 21:42:27

@nosce:
Én drukkolok az egyiknek. A másiknak meg nem. :D

sihaya 2012.02.12. 21:42:44

a stúdióban bejátsszák a kisfilmeket? Seri nemigen vágta le a fürdőszobást...

Kinga sonkái rotfl... ez a ruha nem valami előnyös neki

Battenfeld 2012.02.12. 21:43:07

Szegény Sehi 5 hónapja dumál legalább egy órát a riportban, és még mindig nem tud beszélni.

genevieve 2012.02.12. 21:43:14

@pushpang: mint tudjuk, nem ők indultak kategóriában, hanem a retek találta ki:-)))

inmemancsi 2012.02.12. 21:43:19

@jadebulgari: dehát az lenne a furcsa, ha valakire illene a ráaggatott karakter név, mélytenger érzés_pornós szenvedélyes_frigid bájosan intrikus_hisztis..

Wakka 2012.02.12. 21:43:25

No most akkor melyikük is játssza meg inkább magát?

ő-szinte 2012.02.12. 21:43:31

roppant előnyös Kangán ez a ruha,hehehe

pink ninja 2012.02.12. 21:43:33

@sihaya: szerintem a családjára figyelt

Líder Máximo 2012.02.12. 21:43:42

@kozi001: Így viszont Seri magasan vezet 60%-kal, hm. Eddig jól alakul!

Spéter46 2012.02.12. 21:43:50

Seri, ha nem uralkodik magán akkor fog veszteni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 21:44:17

Na, eldöntöttem: ma Kingának drukkolok. Sokkal viccesebb és szórakoztatóbb volt az összefoglalója.
Seri csak vonaglott a testivel.

De sajnos olyan vagyok, mint Seri; akit visszavár, mindig az esik ki, úgyhogy az előzőt most gyorsan visszaszívom. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 21:45:11

@ő-szinte: azt olvastam Kancán... (halló)
@inmemancsi: jól hangzó kategóriák aztán semmi mögöttes tartalom, eh..

ő-szinte 2012.02.12. 21:45:42

@sogeking: nekem nem a ruha nem tetszik, félre ne érts:-)
csak Serin jobban állna.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 21:45:47

@genevieve: igen, pontosan ezért mondtam, hogy nem indult volna olyan kategóriában, ami nem jellemző rá.
Csaba viszont simán bevállalta. :)

foxglove (törölt) 2012.02.12. 21:45:47

@ő-szinte: nem külsőleg, a viselkedése, primitív és rosszindulatú. de a primitív a nagyobb baj.

bigél 2012.02.12. 21:46:00

@Spéter46: kicsit az AM-Vera párbajra hajaz, Vera visszafogta magát, AM viszont keménykedett, ki is esett

pink ninja 2012.02.12. 21:46:13

@jadebulgari: miért bandi se volt szűz??? :)))))

Battenfeld 2012.02.12. 21:46:17

@Spéter46: Seri, ha nem szavaznak rá többen, akkor fog veszíteni.:D

padlizsán 5 2012.02.12. 21:46:57

sztem kingunella térgye dagadtabb, mint eszteré volt...
utálom, mert sztem a bunkóság nem őszinteség, de ő megy vissza, azt gondolom...
szasztok :)

Hurri Kán 2012.02.12. 21:46:58

@inmemancsi:
tengermély_torok_érzésű?

genevieve 2012.02.12. 21:47:37

@pushpang: ja értem:-)
ati olyan önérzetes, hogy akkor inkább visszalép:-)

bigél 2012.02.12. 21:47:40

@pushpang:

szerintem Csaba helyes srác

Spéter46 2012.02.12. 21:47:57

@bigél: Egyetértek veled! Én ezzel együtt maradok Seri mellett!

Alkaline 2012.02.12. 21:48:28

remélem a hisztipicsa haza húz

Spéter46 2012.02.12. 21:48:38

@Battenfeld: ÓHHH hogy én erre nem gondoltam!!!:-)

sihaya 2012.02.12. 21:50:05

Eszter még bekerülési súlyával is jobban nézett i, mint most Kinga, mert ő tudott hozzá öltözni, ez meg még mindig úgy érzi, 10 kilóval könnyebb. Emlékszem mikor nagyseggűzte meg dagadtozta Esztert, hát ezt hívják úgy, hogy a sors kegyetlen?

2012.02.12. 21:50:22

A francos krumplit, hogy ez a gogos retek belebeszél a másik szavába. Hol van ilyenkor a tisztelet?

genevieve 2012.02.12. 21:51:03

@sihaya: és akkor most a dagadtak visszaszavazzák őt is?:-)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.12. 21:51:27

@Battenfeld: ezzel nem vagy egyedül. az összeállításában a kedvenc részem volt.

sihaya 2012.02.12. 21:52:50

@genevieve: hát ha még emlékeznek arra, hogy miket mondott, nem valószínű

témázgató 2012.02.12. 21:53:09

Bezony, a Petis párbajjal ez nem összehasonlítható!!

genevieve 2012.02.12. 21:54:07

@pushpang: persze, mert ati egy igazi jellem:-))

Líder Máximo 2012.02.12. 21:54:31

Tudtok százalékokat mondani, h előzetes szavazások alkalmával milyen arányok alakultak ki?

sogeking 2012.02.12. 21:54:35

@ő-szinte: nem a ruháról beszélek :D

@szerivan: ez nem az a műsor :)

témázgató 2012.02.12. 21:54:59

Fecóval Kinga kitalálta: vagy nagyon elhúz az egyik, vagy nagyon közel lesz.
3. variációra ötleteket kérek.

bigél 2012.02.12. 21:55:30

@genevieve:

Az Atti az mindig egy jellem,
sőt jellem és Atti az egy!
A fejében sűvít a szellem,
a lába meg ugrik, ha megy.

témázgató 2012.02.12. 21:55:44

Seri hogy megöregedett fél év alatt!

sogeking 2012.02.12. 21:55:44

ha jól láttam, már éppen tolják be a mézzel teli felfújható gumikádat a birkózáshoz

bigél 2012.02.12. 21:56:04

@témázgató: a másik húz el nagyon :P

kárpátia56 (törölt) 2012.02.12. 21:56:28

faszomatbazmeg Pinga, azt beszéltétek Fecóval, hogy vagy nagy különbség lesz, vagy kicsi?!!! ez igen!

AnnaKarenina 2012.02.12. 21:57:29

@szerivan: Igazad van. Sehi buta, otthon a helye. Kinga se egy Einstein, de még mindig érdekesebb, mint Sehi.

genevieve 2012.02.12. 21:59:16

@pushpang: már pedig nekem jó izlésem van, hiszen béci is tetszett;-)

bigél 2012.02.12. 21:59:39

@gyvy: spékeljék meg egy kis forró ólommal

MagasMacska 2012.02.12. 22:00:00

Vera Sehi mellett. Most. Mert azért volt olyan, hogy leribizte Sehit is.

penelope garcia 2012.02.12. 22:00:23

Nekem ma azt súgják a csillagok, hogy Kanga megy haza.
Vagy nem.
De ebben biztos vagyok!

sogeking 2012.02.12. 22:00:50

mekkora kamu ez az egész Gergő sztori :)

ő-szinte 2012.02.12. 22:01:13

@sogeking: ok, neked bejön Kinga:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:01:21

@genevieve: nem tudom milyen a jelleme, de biztos igazad van, hiszen te sokkal nagyobb figyelemmel kíséred a munkásságát, mint én. :D

padlizsán 5 2012.02.12. 22:01:37

kinga azt hiszi körülötte forog a világ...
önző, beképzelt, ronda kívül-belül...
gonosz, rosszindulatú

sehi meg nem buta.

sogeking 2012.02.12. 22:01:41

@gyvy: jó, akkor azt lenyúljuk :D

Wakka 2012.02.12. 22:03:10

Kinga rendkívül impulzív.

témázgató 2012.02.12. 22:03:12

Ha Pingu kiesik, az EGYÉBKÉNT-et többet nem akarom hallani!!!

foxglove (törölt) 2012.02.12. 22:03:59

seri tenyerét figyeljétek!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:04:02

@genevieve: naaaa... azért Béci és Csaba nem egy kategória. :)

sogeking 2012.02.12. 22:04:22

Gergő meg ott ül a régi új barátnőjével az első sorban (nem)

bigél 2012.02.12. 22:04:27

@témázgató: IGAZÁNDIBÓL én sem ;) :D

mozifan 2012.02.12. 22:05:00

A régi szép Mónika show pillanatai...

AnnaKarenina 2012.02.12. 22:05:09

@padlizsán 5: Nem buta, á dehogy. Éppen most testiség helyett a betegesség szót használta.:)
Még azt sem veszi észre, hogy Vera csak azért állt mellé, hogy Kingát, és rajta keresztül Attilát támadhassa. Gergő is csak arra használta, hogy legyen kit simogatnia. És hol van már Gergő? Ezt felhozni, butaság.

foxglove (törölt) 2012.02.12. 22:06:02

@AnnaKarenina: a buta túl elnéző szó. ostoba és rosszindulatú.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:06:21

Bazmeg, most egész este ezt a kurva gergős szart kell hallgatnunk?!
Serinek tényleg nincs más lovaglópálcája?! Elegem van ebből az ostoba, kisstílű libából.

sogeking 2012.02.12. 22:06:33

a bentiek mennyit látnak vajon a párbajból?

genevieve 2012.02.12. 22:06:38

@pushpang: amennyit láttatni engedett a jelleméből annyiről tudok:-)
te sem nézed az öfiket?:-)

genevieve 2012.02.12. 22:08:19

@pushpang: tényleg nem, de attól még nekem mindkettő tetszik:-)

inmemancsi 2012.02.12. 22:08:41

@padlizsán 5: nem rá már azt mondják sötét ( a másik se sokkal jobb, de legalább a szavak megfelelő értelmének használja azokat a mondataiban

padlizsán 5 2012.02.12. 22:08:55

@AnnaKarenina: tetlegességet mondott :)
ez nem butaság... csak azt akarta mondani, hogy nem tettek semmit, de nem is ez a lényeg...
semmivel sem butább mint a hisztispicsa :)
összefüggően és értelmesen beszél

kinguci meg verbálisan maszturbál

sogeking 2012.02.12. 22:08:58

@gyvy: hát, ööö, a merőkanállal egy kicsit belekóstolhatok??

@jadebulgari: a bejátszásokat is?

foxglove (törölt) 2012.02.12. 22:09:18

ez a gogós stílus nem menő.

kamarti 2012.02.12. 22:09:20

zavaró, bakker? hát ráültetek mindenkire, bakker
KEKDKGY!

vallatas 2012.02.12. 22:09:36

Seri jól tolja :DDDD
fesztivál
Kinga remélem kapott elég nyugtatót
:DDD

Cimili 2012.02.12. 22:09:49

Mekkora tapló a mókusarcú Sehi.

témázgató 2012.02.12. 22:09:55

Kingát nem szeretném szomszédomnak.

kamarti 2012.02.12. 22:10:39

játsszátok már be azt a nyomorú randit, ha már a seggrázást nem

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:10:43

@genevieve: de, ha tehetem nézem, csak szerintem nem ugyanazt látjuk. :)

Cimili 2012.02.12. 22:10:51

Gergő is megmondta, h ostoba.:))

vallatas 2012.02.12. 22:11:33

Gergő szeme alatt ami van az még most is vicces
:-D
még mindig te vagy a csitri :DDD

genevieve 2012.02.12. 22:11:48

@pushpang: akkor te pont annyira ismered ati jellemét, mint én:-)

bigél 2012.02.12. 22:12:00

@pushpang: ha mindenki ugyanazt látná, nem sok értelme lenne a műsornak

kamarti 2012.02.12. 22:12:29

Gergő. Atti udvariasan megkért...
kacagnom kell, a két úriember, bakker

témázgató 2012.02.12. 22:12:36

@kamarti: már bejátszották a seggrázást, csak villanásnyira.

vallatas 2012.02.12. 22:12:41

Sehi ahogy nézem szintén mindig áldozat szerepben tetszeleg :-)))
ezek a lányok :D

foxglove (törölt) 2012.02.12. 22:12:46

most nem azért, de ennél undorítóbban, ahogy seri viselkedik most, még senki sem viselkedett még párbajon. vv évával tudnám esetleg összehasonlítani.

AnnaKarenina 2012.02.12. 22:12:52

@padlizsán 5: A tettlegesség is butaság a testiség helyett.:)
Tulajdonképpen Kingán akarja leverni a Gergőtől kapott alázásokat, ez látszik. Kinga most messte meghaladja Sehit érvek és összefüggések tekintetében. Sehi csak beordibál összefüggéstelenül.:)

pink ninja 2012.02.12. 22:13:03

hogy én mennyire unom ezeket az 1000x látott kisfilmeket...

témázgató 2012.02.12. 22:13:29

@kamarti: csak az udvarias úriembernek van joga mindenbe beleugatni.

vallatas 2012.02.12. 22:14:16

@foxglove:
Sehi tényleg egy picit Évás most
:-)
köpködés is lesz?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:15:07

@bigél: ezt, kérlek, magyarázd el Zsöninek is. :)

foxglove (törölt) 2012.02.12. 22:15:46

@vallatas: picit úgy tűnik, mintha be lenne baszcsizva:)

kamarti 2012.02.12. 22:16:23

Kinga konfliktusaiban remélem az is benne lesz, amikor a barátait szapulja

vallatas 2012.02.12. 22:16:24

@gyvy:
szerintem Sehi nem piát, hanem kokót kapott :-)))

ne most 2012.02.12. 22:16:25

Sherezádé sötét. Attila meg tényleg olyan, mintha társaságban valaki fingott volna.

vallatas 2012.02.12. 22:16:55

@sogeking: élőadásban kivágják?:D
@foxglove: kokózva van :-D

kamarti 2012.02.12. 22:17:32

remélem, ez lesz a végszó...

genevieve 2012.02.12. 22:17:38

@pushpang: én ezt pontosan tudom, nem is én akarlak meggyőzni, hogy másként lásd, mint ahogy látod a dolgokat:-)

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 22:17:54

@foxglove: erre gondoltam én is. kár, h ő megy vissza.

vallatas 2012.02.12. 22:18:05

Sehi állán az a cucc ott mi?

sogeking 2012.02.12. 22:18:09

@vallatas: simám, esetleg Lilu odaugrik, és széttépi magán a szerkóját, hogy elterelje a figyelmet :)

kamarti 2012.02.12. 22:18:53

Kingu tényleg nem fölényes

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:18:57

Seri mekkora marhaságokat képes mondani.
Kicsit Alekoszra emlékeztet most: összevissza dobál mindenféle szavakat, amikből ugyan mondatok kerekednek, de azoknak se fülük, se farkuk.

vallatas 2012.02.12. 22:18:59

@sogeking: :DDDD
jenet jackson csinált hasonlót

Sehi még mindig a csillogó szemekkel nyomul... tényleg tiszta éva :)

témázgató 2012.02.12. 22:19:12

Na, ne húzzuk tovább, zárjuk le a szavazást!!!

genevieve 2012.02.12. 22:19:32

na, most megint le a hang:-))

Spéter46 2012.02.12. 22:19:35

Lilu megint bizonyítja alkalmatlanságát!

vallatas 2012.02.12. 22:19:44

@pushpang: most Sehi Évára vagy Alekoszra hajaz?:DDD

Kinga viszont méltó ellenfelet kapott.
:-)

Atok 2012.02.12. 22:19:47

Minosegi parbaj! :D

padlizsán 5 2012.02.12. 22:19:53

@AnnaKarenina: tetlegesség egy t :P
ja mer kinga nem ordibál be összefüggéstelenül, aha... soha, senkivel... mindenkit meghallgat, perszeeee... mindegy, nem kell egyetértenünk :)
nem sok különbség van közöttük, de nekem inkább seri, ennyi...

mea 2012.02.12. 22:20:00

Szerintetek Lilu nem részrehajló egy kicsit? Úgy érzem ebből Kinga győzelem lesz...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:20:04

@genevieve: én se téged. Tkp. miről is beszélgetünk? :)

bigél 2012.02.12. 22:20:52

"színésznő vagy? Nobel díj!" ez ütött!!! :D :D

vallatas 2012.02.12. 22:20:57

@foxglove: hehe :-))

mit mutogatsz?:DDD rendőrnek képzeled magad és színésznek :DDD

bazze, Sehi nagyon színpadias, totálgáz
ezzel lejáratja magát, oda az imidzse

ő-szinte 2012.02.12. 22:20:58

Kinga: Nóbel díj EHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEE

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:21:04

"Mit mutogatsz? Mit mutogatsz??!! Mi vagy te,rendőr?!" :D

témázgató 2012.02.12. 22:21:08

Teljesen átvette Pingu Attila stílusát.

busifa 2012.02.12. 22:21:14

Föld hívja Sehit és Kingàt! FB+ :-DDD

nathalie 2012.02.12. 22:21:25

lakkodat körmözöd??? :D:D

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 22:21:26

lakkodat körmözöd. hajni, ez neked maga lesz a pokol és a paradicsom.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 22:21:31

@sogeking: igen, látják végig a nagy tévén :D
@kárpátia56: szia, köszi minden ok, hátam mögött némán megy a tv, várom, h.vége legyen az ordítóbajnokságnak :D nálad mizu? pali jöhet?

kárpátia56 (törölt) 2012.02.12. 22:21:40

"lakkodat körmözöd"
fb+ Pinga

vallatas 2012.02.12. 22:21:51

@témázgató: Sehi meg Veráét :DDDDDDDDD

genevieve 2012.02.12. 22:21:54

@pushpang: amiről mindenki más:-)

mondjuk a saját véleményünket:-)

mea 2012.02.12. 22:22:06

rendesen elszálltak....

bigél 2012.02.12. 22:22:06

@padlizsán 5: erre, mármint az egy t-re nem vennék mérget.

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 22:22:12

@bigél: nee, ezt nem is hallottam.
fuj, vera.

padlizsán 5 2012.02.12. 22:23:09

akkor most ki a sötét? :)

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 22:23:18

ha vera nyer, fölakasztom magam. folyamatosan hazudik. színészkedik. csak most nincs fasz a szájában.

vallatas 2012.02.12. 22:23:34

Na Csabi visszaküldi nekünk Kingát :-)
hálleluja

kamarti 2012.02.12. 22:24:07

Csaba, Csabi. Freud bácsi most nagyon örül neked :)

kozi001 2012.02.12. 22:24:19

Azért ez jó kortes volt Csabától!

Wakka 2012.02.12. 22:24:20

Kis mókus, tiszta ideg, könnyezem.

KINGA

témázgató 2012.02.12. 22:24:39

@sogeking: nem a mondanivalójába köt bele, hanem a mondanivalóját kísérő testbeszédbe, ezt beleordítja a másik arcába, így megszakítja annak gondolatmenetét.

padlizsán 5 2012.02.12. 22:25:00

@bigél: ok, ne vegyünk :) lehet, hogy tévedek, de érvnek jó volt, kb. mint kinga :D

genevieve 2012.02.12. 22:25:30

@kozi001: én most inkább nem mondok semmit:-)))

AnnaKarenina 2012.02.12. 22:25:37

@padlizsán 5: Ne közelítsük Sehi színvonalát.:) A tettlegesség 2 db t, a tett szóból képződött. (De a gugliban ellenőrizheted.)
Teljesen mindegy végül is, melyik megy vissza, mindketten csak töltelékjátékosok, csak Sehi uncsibb és butább.

témázgató 2012.02.12. 22:25:44

Verának tetszett a kortesbeszéde.

bigél 2012.02.12. 22:25:46

@vallatas: Jó volt a beszéd. Nem tudom, hogy örüljek-e neki, de jó volt.

Amúgy meg nem is az sms-ek döntenek, nem igaz? :P :)

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 22:25:53

meglepődnék, ha kingu menne vissza.

vallatas 2012.02.12. 22:26:08

nagyon kell a Sehi győzelem :-)
Ati, Csabi, Fecó arca majd mindent visz!

ha Kinga megy vissza akkor csak Vera feje lesz furcsántorz :-)

kamarti 2012.02.12. 22:26:19

@kozi001: ja, "Kinga már bemutatkozott az 5 hónap alatt" :)
milyen igaz, elég is volt belölle ennyi :)

sogeking 2012.02.12. 22:26:35

@témázgató: a mit? :) csak vicceltem :)
szerintem nem vette át

vallatas 2012.02.12. 22:26:50

@bigél:
én döntök, szóval az sms csak dísz :-)
ja, jó volt a kortesbeszéd, tevetalpVerát lemosta.
szomorú :-(

padlizsán 5 2012.02.12. 22:26:54

@pushpang: :)de lehet, de ez olyan kingás érv volt részemről :)

foxglove (törölt) 2012.02.12. 22:27:07

ha Lady Gogo megy vissza, ezek után több párbajt már nem fog megnyerni, az tuti.

bigél 2012.02.12. 22:27:33

@padlizsán 5: miért? sajnos nem volt időm kikeresni a helyesírási szótár linkjét, de elismerem, az ütősebb érv lett volna a 2 db t mellett.

AnnaKarenina 2012.02.12. 22:27:36

@liberaliskonzervativ: Vera a legrosszabb. Akárcsak Alekosz az előzőben, csak másképp.

padlizsán 5 2012.02.12. 22:29:01

@AnnaKarenina: ok :) kinga színvonala sem a nobel-díj... izgulnak, néha nem jól fogalmaznak, de nem ettől sötét egyik, vagy másik...

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 22:29:01

@pushpang: figyelj, jó a csaj, még oscarra is jelölték. oké, hogy csak pornóoszkár, de akkor is.

Spéter46 2012.02.12. 22:29:22

Kingának maradt még egy csomó káposztája:-)

2012.02.12. 22:29:57

@foxglove: Lady Gogo :)))) Most kibújt belőle az útszéli stílus, üvölt, közönséges ez a zsemlefej.

bigél 2012.02.12. 22:29:57

@vallatas: Veráé egyik fülemen be, a másikon ki ... Mondott valami jót?

vallatas 2012.02.12. 22:31:00

@bigél: csak annyit, hogy ők a "jó" oldal.
:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:31:11

vki mondja már el, hogy milyenek voltak a kortesbeszéde... lemaradtam róla. :/
Vera elejét még láttam, de csak kb. 2 mondatot.

kamarti 2012.02.12. 22:31:44

@vallatas: sztem a 3ból legalább kettő meg fog könnyebbülni...
nem hinném, hogy sírni fognak az üveghangú FB+ után

egyébként én Kigunella arcára vagyok kíváncsi - szóval ugyanarra várunk :)

padlizsán 5 2012.02.12. 22:31:48

@bigél: azt mondom, elismerem, hogy két té, tévedtem... de kis zavart azért csináltam, és kb. kinga "érvei" is ilyenek

témázgató 2012.02.12. 22:32:13

@Spéter46: lehet, hogy becsomagolta a maradék káposztát is, úgyis nagyon nyígott, hogy mennyit kell pakolnia.

pink ninja 2012.02.12. 22:32:29

@pushpang: én nem bírtam odafigyelni...

ő-szinte 2012.02.12. 22:32:36

@szerivan: mi van, te nem jössz ki az ágyneműtartóból soha???

2012.02.12. 22:33:05

@vallatas: Te tényleg AEAVSDMRN vagy :(

2012.02.12. 22:33:37

@ő-szinte: A stúdióból nyomom mobilról.

kamarti 2012.02.12. 22:33:47

@témázgató: ja, berakta a 200 forintos body mellé...

Wakka 2012.02.12. 22:34:08

Ha Kinga nyer, akkor írok a kedvenc kommentelőmnek olyat, AMITŐL ELOLVAD.

sogeking 2012.02.12. 22:34:11

@pushpang: Csabié jó volt
nem írt szöveget, mert Kingát már az 5 hónap alatt megismerhettük

Kinga egy érzelmi hullámvasút, tud sírni, örülni, utálni, szeretni, ha szeret, akkor nagyon - gyere vissza Kingus (vagy valami ilyesmi :)

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 22:34:21

ezt olvastáto? Sírok:DD

– Új csillag született a haldokló pornópiacon. Itt az ideje, hogy felpezsdítse a hazai pornózást. Kaptam egy példányt a pornós DVD-jéből, de csak egyszer bírtam megnézni, mert majdnem elokádtam magam tőle. Mindezek ellenére feltétlenül dedikáltatni fogom Verával a filmet – élcelődött a VV4 Törtetője.

2012.02.12. 22:34:25

@pushpang: Segítek, szerepelt benne a "megélte a villalétet" kifejezés.

bigél 2012.02.12. 22:34:27

@padlizsán 5: bocsi, félreértettelek, azt hittem, rám írtam, hogy úgy érvelek, mint Kinga (kissé felületesen olvastam a hsz-t, mert közben mást is csinálok)

GL-581 g 2012.02.12. 22:34:31

Fú, Sehi nagyon elemében van. Kőkeményen osztja Kingát, öröm nézni! :DD

Az eddigi legszórakoztatóbb párbaj a VV5-ben! :)

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 22:35:02

lilu és a pillanatokon belül. vá.

AnnaKarenina 2012.02.12. 22:35:05

@padlizsán 5: Nem bírom a semmit sem csináló játékosokat, ilyen Sehi, Csaba, Fecó + az igazán gonoszokat sem: Vera.

témázgató 2012.02.12. 22:35:25

@kamarti: a body elrakása szent célt szolgált, arra volt kíváncsi, mikorra tud belefogyni.

foxglove (törölt) 2012.02.12. 22:35:47

@GL-581 g: Évának szurkoltál az előzőben?

vallatas 2012.02.12. 22:36:30

@GL-581 g: ja, csak hiányzik itt mindenkinek egy Éva2 :-D

@szerivan: mivan?:D

kozi001 2012.02.12. 22:36:32

Shadi ma nem rappel?

kamarti 2012.02.12. 22:36:42

régi VVsek nem lesznek? hijányzik a pittbull...

GL-581 g 2012.02.12. 22:37:00

@liberaliskonzervativ: Kiadták dvd-n? Meglepne... de persze a Bors címlapjára pont jó lesz ez, úccsenem néz utána a törzsolvasó. :P

mea 2012.02.12. 22:37:05

@kozi001: tényleg a régi villalakók nem lesznek???

témázgató 2012.02.12. 22:37:29

Álljon fel és mondja meg az őszintét..:-)

pink ninja 2012.02.12. 22:37:32

@kamarti: én is épp most gondoltam erre, érdekelne, hogy zsófika feje összement-e már

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 22:37:34

miért beszél magas hangon, nyávogva. vera nagyszerű partner, öcsém. seri tud valamit, hehe.

mea 2012.02.12. 22:37:58

na, megint a villalét megélése...... áááá élvezi a létet... :)))

kamarti 2012.02.12. 22:37:59

Kinga egyedül felállt és élvezi? nane

témázgató 2012.02.12. 22:38:31

@kamarti: tényleg, hol vannak a régiek?

kárpátia56 (törölt) 2012.02.12. 22:38:46

@jadebulgari: :) köszi! minden rendben.:)
télleg, a jade az a boszorkány értelemben, vagy a drágakő? vagy mindkettő? :DD ma a szilvalekvár nagyon bejövős, ha van, azzal kérném de nagyon szépen. :))
nameg szóljál, hogy nem kell-e vmi javítás a házad táján.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:38:48

@GL-581 g: te nem is tudsz róla?! eladtak több, mint 3000 példányt (1500 Ft/db) és már a második kiadást tervezik.

vallatas 2012.02.12. 22:38:55

az én tippem: Sehi
tegyétek meg ti is tétjeiteket

GL-581 g 2012.02.12. 22:39:06

@foxglove: Nem igazán. Mindenesetre a Gigi-Béci-Énlázár triót nagyon utáltam...

kamarti 2012.02.12. 22:39:17

@témázgató: lehet, hogy nem volt rá idő, mert a két csaj annyit vernyákolt?

Hurri Kán 2012.02.12. 22:39:41

Az erkölcsi győztes egyértelműen Dya.

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 22:39:48

kingának vajon dagadt feje lesz a párbaj után két héttel? mint annamarinak? :DD

kamarti 2012.02.12. 22:40:07

FB+ ár sír, ezt nem hiszem el

nathalie 2012.02.12. 22:40:27

"ilyenek a nők, ilyenek a lányok"- mint kinga?
lilu kicsit sem részrehajló

vallatas 2012.02.12. 22:40:27

SEHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:40:37

nem sokat változott az arány..

Asszem kinga mgy haza..

ő-szinte 2012.02.12. 22:40:49

bakker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kárpátia56 (törölt) 2012.02.12. 22:40:52

@kamarti: meg azt is mondja, egyedül éli meg. nohát, ezzel vitatkoznék.
na, közbe látom. yes!

vallatas 2012.02.12. 22:41:04

yes, na Csabi, Ati, fecó fejére külön kamerát kérünk :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

heheheheheehheheehehheeh

kamarti 2012.02.12. 22:41:05

remélem, Seri nem feledi el a királylányos beintegetést :)

padlizsán 5 2012.02.12. 22:41:18

na, ezt nem gondoltam volna...

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 22:41:19

vége. nincs több faszombazdmeg :(((( és akkor lássuk gordon ramsay-t, ahogy gratulál lányának. kapcsoljuk a villát.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 22:41:19

ééés kint hagyta mint a szart!!!
csakh egy klasszikust idézzek! :-D

nyekmec 2012.02.12. 22:41:34

na, én innentől nem nézem a vv-t

kamarti 2012.02.12. 22:41:37

akárhogy nézem, ez egy valódi kéthermad :)

vallatas 2012.02.12. 22:41:43

látni akarom a fejeket :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Alkaline 2012.02.12. 22:41:48

yes. na most hisztizhetsz Kinguella :D

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.02.12. 22:41:56

Szerintem Sehi megnyerheti. És őszintén szólva, ebből a gárdából: nyerje is meg. Az egyetlen tényleg szerethető, és nagyjából őszintének tűnő egyén bent.

ZuzuPetals 2012.02.12. 22:42:08

Jajj de szíp volt! :)

mocskosmacska 2012.02.12. 22:42:15

@nyekmec: Engem sem érdekel mostantól. Sehi=dögunalom.

Battenfeld 2012.02.12. 22:42:17

Tulajdonképpen örülök neki, csak azt nem értem miért?

Hurri Kán 2012.02.12. 22:42:23

Egy újabb szeg a nyugdíjasklub ajtófélfájába.

syfyboy 2012.02.12. 22:42:27

VÉGREE!!! :))) bye bye Kinguella!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:42:31

@ő-szinte: hát fasza. És Verának mekkora pofája lesz... :/ De majd Seri is megtudja, ha kikészíti őt is.

foxglove (törölt) 2012.02.12. 22:42:38

@kamarti: olyan is az eredmény, mint amilyenek a kétharmadok szoktak lenni:)

mea 2012.02.12. 22:42:43

kezdődhet a fogyókúúúúúúraaaaaaaaaa

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 22:42:43

és még azt nem is tudja, h whitney is meghalt.

genevieve 2012.02.12. 22:43:21

milyen dögös csaj volt kinga mikor beköltözött...

kamarti 2012.02.12. 22:43:23

@vallatas: hidd el, Csabi és Fecó megkönnybbül. nem figyeltél ma?
Atti meg még nem döntötte el, mit érezzen :)

bigél 2012.02.12. 22:43:33

@vallatas: na, asszem most Attila elkezdi tolni Csabának,hogy miatta esett ki Pingu, mert nem jól kampányolt mellette

ő-szinte 2012.02.12. 22:43:36

huh, Atti mit szól majd????

témázgató 2012.02.12. 22:43:38

na, Ati kiesett a rágógumid!

foxglove (törölt) 2012.02.12. 22:43:56

na a prosztónak mekkora arca lesz.

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 22:44:00

@Hooshee: én azért drukkoltam neki, mert csak ő tudja megverni csabit. kivéve, ha ilyen faszpicsa lesz a döntőben is.

nosce 2012.02.12. 22:44:06

ez érdekes fejlemény, Seri tényleg megnyerheti a játékot is

vallatas 2012.02.12. 22:44:21

@kamarti: Csaba?
akkor miért mondott kortesbeszédet miatta?
ennyire megjátsza magát?
Fecó a szentember, ő kamuból aztán nem szeret senkit :-)

@bigél: hehe, TevePata pártja nyert. :-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 22:44:39

@kárpátia56: parfüm :D meg a kő :D átugorhatnál vízcsapot szerelni :D :D ha már így szóba hoztad :)) szilvalekvárról gondoskodom :)

Alkaline 2012.02.12. 22:44:46

hogy sír szegényke :) mindjárt megsajnálom.
Na jó inkább nem :)

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 22:45:18

degeci, beinteget :DD vera, fúj.

vallatas 2012.02.12. 22:45:22

Ati-Csaba.... "szopóvanbazdmeg"
olvasni lehetett :D

AnnaKarenina 2012.02.12. 22:45:23

@foxglove: Igen.:) Vera elérte, amit akart, gyengített Attilán. Bár az is lehet, hogy segít.:) Sehi teljesen érdektelen, majd boldoggá teszi Verát.:)

témázgató 2012.02.12. 22:45:27

Ati szája oldalról: bazdmeget formált.

nathalie 2012.02.12. 22:45:35

a fiúk inkább ledöbbentek,mint elkeseredtek.

sogeking 2012.02.12. 22:45:38

@foxglove: akkor a Kinga fanklub a vendégem egy kis virtuális pezsgőzésre :)

FB+

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:45:42

@gyvy: baszki... már csak Attilában és Verában bízhatunk. :D

Vera milyen jó barátnője lett hirtelen Serinek. :D

kamarti 2012.02.12. 22:45:45

ééééés igen, nem felejtette el :)

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 22:46:10

kééész, kellenek a képek!!! ez a fej!! kinga, miss uu

ő-szinte 2012.02.12. 22:46:12

@pushpang: én gondoltam, hogy így lesz.

genevieve 2012.02.12. 22:46:12

na, innentől az fog jönni, hogy csabi miatt esett ki kinga...

foxglove (törölt) 2012.02.12. 22:46:13

@sogeking: köszönöm szépen, elfogadom! csírsz!

kárpátia56 (törölt) 2012.02.12. 22:46:14

@ő-szinte: Ati, nyomás nyalni. össze kell jönni Verával.

Hurri Kán 2012.02.12. 22:46:36

@ő-szinte:
Semmit. Mostantól kizárólag Vera vérét szívja. :D

nathalie 2012.02.12. 22:46:55

na kinga még odabaszott egyet attilának.

genevieve 2012.02.12. 22:46:57

aztakurva.....

respekt kingának...ezt nem gondoltam volna...bakker.....

Alkaline 2012.02.12. 22:47:14

na ennyit Kingáról. Most kiderült, hogy Atit csak használta. Most hogy már nincs tét, le is szarja egyből. no comment

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:47:27

Csaba most döbbent rá, hogy mi vár rá kint. :D

foxglove (törölt) 2012.02.12. 22:47:42

gogo tanulhat most kingutól.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 22:47:53

a királylány nem hallott még vízálló sminkről? most olyan szhép elmosódott sminkben :(

kamarti 2012.02.12. 22:47:57

Na, mit tippeltek, Atti mikor kezdi el az ennyit ért a kampányod, Csabikám mantrát ezután a húzás után?

nathalie 2012.02.12. 22:48:25

hihetetlen hogy most az egyszer tudta hogyan kell viselkedni ha vesztett, lilu meg a többiek meg majdnem hogy leborulnak előtte ezért.beszarás.

sogeking 2012.02.12. 22:48:46

@jadebulgari: tudod mióta akarok ilyent rajzolni ? :)

Hurri Kán 2012.02.12. 22:48:55

@pushpang:
Rájuk lehet számítani. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:48:57

@genevieve: na ez most eszembe se jutott, de most, hogy mondod... :D:D

Sajnos Kingának senkivel se lett volna esélye.

Battenfeld 2012.02.12. 22:49:12

Most már csak az a kérdés, hogy Ati és Csabi közül ki lesz a bika és ki a tehén?:D

témázgató 2012.02.12. 22:49:14

Lilu a szg-es szavazatokat nem tudja feldolgozni.-)))

genevieve 2012.02.12. 22:49:19

@sogeking: ezek után emelem én is poharam, igy a pálya széléről:-)))

lilu megint nem tud magához térni attól, hogy csabi nyerte a szavazást:-)

kozi001 2012.02.12. 22:49:59

Na akkor Kinga megy a Belevalóba! Valószínűleg sok FB+ -el!
Olivér+Szandi is élménybeszámol.
Akit érdekel:
onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239

onlinetvkeresre.eu/index.php

foxglove (törölt) 2012.02.12. 22:50:02

@padlizsán 5: viselkedni. mert amit gogo most produkált, az nagyon gáz.

Hurri Kán 2012.02.12. 22:50:22

@Alkaline:
Ez eddig sem volt kérdés.

genevieve 2012.02.12. 22:50:42

@kamarti: még innentől kezdve 5 perc múlva:)

Alkaline 2012.02.12. 22:51:16

@gyvy: de sokaknak sajnos igen

témázgató 2012.02.12. 22:51:38

Olit soha nem bírtam, de most jó volt.
Attila ismét magát adja: Vera miatt történt minden. :-(

kárpátia56 (törölt) 2012.02.12. 22:51:38

@sogeking: :D voltak tagok? kik? neveket akarok!!

bigél 2012.02.12. 22:51:51

@genevieve: ezt írtam korábban én is

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:52:03

@kamarti: azok után, hogy Kinga a búcsúzóban le se szarta, szerintem nem fogja Csabát "elővenni" emiatt.

vs.0.2.

Azok után, hogy Kinga a búcsúzóban le se szarta, szerintem biztos elő fogja még venni.

genevieve 2012.02.12. 22:52:05

@pushpang: ahogy elnézem még legalább két embernek eszébe jutott rajtam kívül:-)

tudod, én ismerem ati jellemét:-P

de, ha ez nem fog bekövetkezni, akkor megkövetlek:-)

syfyboy 2012.02.12. 22:52:41

Olinak pár nap is elég volt, hogy átlásson Attin...remélem a következő kieső ez a malacképű gömbhalfej lesz. :)

kamarti 2012.02.12. 22:53:00

@nathalie: nem is értem, miért nem őt választotta, hiszen olyan faszát búcsúvacsoráztak együtt....
de sztem egyik pasi se fog utána sírni, Atti még majd megpróbálja meglovagolni a miattad esett ki Csabi vonalat, és ennyi marad Kingából holnapra.

témázgató 2012.02.12. 22:53:54

@kamarti: Dyából is ennyi maradt másnapra.

vallatas 2012.02.12. 22:54:37

@témázgató: és Annamariból és Eszterből is.
:-)

bigél 2012.02.12. 22:54:40

@pushpang: milyen jó, hogy Atti megcsinálta a műsort Kingunak, csak úgy dőltek a szavazatok :P

GL-581 g 2012.02.12. 22:54:41

Attilának rohadt szarul eshetett, hogy a kiskirálylány nem tőle búcsúzott el. A végén már nem is állt ott a többiekkel, elhúzott onnan. Tényleg tetű dolog volt - most láthattuk, hogy mennyire őszinte is volt az a barátság.

Jaj, de jó hogy kiesett! :D

@pushpang: @liberaliskonzervativ: Akkor meglepődöm. :)

Hurri Kán 2012.02.12. 22:54:54

Kinga mikor találkozik Bandikával?

kárpátia56 (törölt) 2012.02.12. 22:55:04

@kamarti: :D
a magyarázat mindig karnyújtásnyira hever szociopatatitól.

2012.02.12. 22:55:08

@sogeking: Te azt ünnepled, hogy kiesett??? :O

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:55:08

@genevieve: én úgy értettem amit írtál, hogy ITT kerül szóba.
Már megint Attilára vetítesz ki mindent.. ej,ej... :D

genevieve 2012.02.12. 22:55:48

@bigél: olvastam:-)

hát, ne legyen igazunk:-)

de végül is 4 ember van bent rajta kívül, hibáztathatja akár mindet:-)

kamarti 2012.02.12. 22:55:54

@vallatas: mindketten kurvára unják a Kingatti sagát, ezt megmondták Kingának a búcsővacsiján. Csabi négyszemközt is elmondta neki a múlt héten (amikor még nem volt kiválasztott). De nyilván mellé állt, ahogy eddig is, akkor is, amikor Kingu basztatta.
Fecó más téma, nem véletlenül maradt semleges, és szintén megbeszélte Kingával, hogy megvan köztük az egy lépés távolság (ahogy Kingu is 2 ember közül választott most)

sogeking 2012.02.12. 22:56:42

azért a Kinga - Attila 'barátságban' Attila lépett többször F6-ot

ELP 2012.02.12. 22:56:44

Ismét egy papirforma , gratulálunk a győztesnek!

A következő F lesz és aztán lassan függöny le,,,nem is baj,,,,:)

témázgató 2012.02.12. 22:56:47

@nathalie: szívemből beszéltél, én is csodálkoztam.

genevieve 2012.02.12. 22:56:55

@pushpang: én is úgy értettem, hogy ITT került szóba:-)

miért, kire kéne kivetítenem?:-)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 22:57:36

Miért van itt néhány ember elolvadva attól, h kinga milyen faszán viselkedett?? mert azt mondta h gratulálok?
lehet még rá is bólintanék..
de hogy az utolsó szó jogán sem nagy barátjától, attikától búcsúzott el, nem biztos, hogy dicsérni való jellemre utal..
sorry, nekem ez antipatikus.. :P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 22:57:50

@syfyboy: Te aztán legalább olyan ravasz vagy, mint Olivér. :D
Nem tűnt fel, hogy Olivér a vv háttérműsorát vezeti hónapok óta? Többet tud a benti dolgokról, mint mi nézők, vagy ők saját maguk.

vallatas 2012.02.12. 22:58:29

@kamarti:
attól, hogy valami ságát un... még szereti Kingát, ezerszer elmondta Csabi Kingának!
ne magyarázd már be, hogy nem :-)
ha nem szeretné akkor Sehit várta volna vissza! Meg mikor Csabi részeg volt, ott nyálasan mondogatta Kingának, hogy mennyire szereti... amikor minden gátlása megszűnt :-) ritka alkalom, de igen van ilyen, az szerintem őszinte.

vagy Csabi a nagy taktikus, és nem látom át?

genevieve 2012.02.12. 22:58:31

@bigél: ja tényleg, ezt el is felejtettem:-)

ati annyira, de annyira helyzetbe hozta kingut az önző faszoskodásaival, hogy 2/3 arányba ki is esett mint a szar (hogy idézzem a klasszikusokat)

sogeking 2012.02.12. 22:58:32

@szerivan: nem, de a fanklub megérdemli :)

JOKKA21 2012.02.12. 22:58:40

Sajnálom Kinga kiesését.Szépségben ma nem volt hiány a párbajon.Jókat nevettem a párbajon, nagy műsort csinált a két szép szőke pláza szépség.

témázgató 2012.02.12. 22:58:41

@kamarti: Fecót értékeltem a semlegességével - és ő tartotta is, Attilával ellentétben.

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 22:58:44

feco
attila
vera
csaba
seherezádé

na ki lesz a nyerő? még két párbaj lesz?

GL-581 g 2012.02.12. 22:58:57

@témázgató: Persze, Ati képtelen beismerni a hibáját. Minél kisebb valakinek az önbecsülése, annál nehezebben megy ez: egy picike ember úgy érzi, megsemmisül, ha felad magából akár csak egy morzsányit is.

Jaj, de jó, hogy kiesett! :D Ati mehet utána! B-)

2012.02.12. 22:59:07

@vallatas: Az Ember Akinek Volt Szíve De Már Rég Nincsen

Minden Kinga-fan a vendégem m.blog.hu/ho/horasz/image/toltottkaposzta.jpg

kamarti 2012.02.12. 23:00:00

@pushpang: látom, nem múlt el nyomtalanul Kinga és Fecó esélylatolgatása :)

nosce 2012.02.12. 23:00:22

@genevieve:
"ati annyira, de annyira helyzetbe hozta kingut az önző faszoskodásaival, hogy 2/3 arányba ki is esett mint a szar (hogy idézzem a klasszikusokat)"

amikor az öfit adni kezdték már ennyi volt az eredmény, nem osztott szorzott :)

bigél 2012.02.12. 23:00:26

@vallatas: forgatókönyv :P

egyébként igazad van szerintem, tényleg szereti, de legalábbis nagyon kedveli

mea 2012.02.12. 23:01:19

a következő Fecó - Atti párbaj?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 23:01:41

@GL-581 g: egyetértek! :)
@padlizsán 5: Akkor már nem vagyok egyedül :) Már azt hittem én vagyok félrekalibrálva :DD

genevieve 2012.02.12. 23:02:04

@nosce: ne nekem mond, nem én gondoltam úgy, hogy ati helyzetbe hozta kingát:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 23:02:04

egy perces néma csend Whitney Houston-ért

mea 2012.02.12. 23:02:32

@Papucs Orrán Pamutbojt: nem vagy félrekalibrálva :)))

kamarti 2012.02.12. 23:02:32

@vallatas: nem mondtam, hogy nem szereti! vagy igen? :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 23:02:32

@sogeking: Nem én mondtam, hanem kinga.. saját elmondása szerint ő őszinte, miért ne higgyem el neki? :D
Elvégre nem látok a fejébe :)

padlizsán 5 2012.02.12. 23:02:33

@mea: az jó lenne, nem lenne veszteség, bármi az eredmény :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.12. 23:02:36

@nosce: öléggé.. de minden alkalommal újra megdöbbenek a sötétségen, butaságon.:D

na, jóccak mindenkinek, én még futok egy kört más blogokon, aztán ráncaim kisimítása következik :)

vallatas 2012.02.12. 23:02:40

@bigél:
ja, ez simán az :-)
nem lehet tudni, hogy épp mit matekoztak ki.
pl: Ha kinga megy vissza, akkor Vera egyedül marad, és lehet megint kikészül, és kukát fog borogatni :-)
ráadásul így kidobták a Kingunellát, akit lónyugtatozni kell már legalább egy hónapja... :-p

GL-581 g 2012.02.12. 23:03:06

@sogeking: "azért a Kinga - Attila 'barátságban' Attila lépett többször F6-ot"

en passant? :D

kárpátia56 (törölt) 2012.02.12. 23:03:26

@Papucs Orrán Pamutbojt: Kinga meg a sportszerűség? Eleve muhaha. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 23:03:42

@genevieve: Ez már nem is fóbia, hanem mánia. :D
Attila kalapban vagy anélkül, neked mindegy... lehet, hogy mégiscsak bejön neked ez a kezelhetetlen férfiállat? :D

sogeking 2012.02.12. 23:03:48

@Papucs Orrán Pamutbojt: szerintem jól tette, hogy nem tőle búcsúzott el, mert egy tahó

nowo 2012.02.12. 23:04:12

Sziasztok!

Kinga azzal,hogy Csabától búcsúzott el,méghozzá ilyen szép szavakkal,megalapozta Csaba győzelmét!Helyes!
Kinga utoljára még lerúgta a dobogó legfelső fokáról Attilát!!!:)
(Remélem!)

Megjegyzem,ha Kinga végig úgy viselkedett volna,ahogy ma a párbajon (kedvesen és majdhogynem intelligensen),ő nyert volna.
Csakhogy 5 hónap alatt kimutatta a foga fehérjét...

vallatas 2012.02.12. 23:04:40

@pushpang: a gyűlölet és a szerelem között egy hajszál van :-)))
zsöni talán ebbe a kalapba került?:D

syfyboy 2012.02.12. 23:04:42

@pushpang: Nyilván többet tud, de nem hinném, hogy rendszeresen nézi őket, nyomon követi, hogy mi van benn...szerintem leszarja, vezeti a műsort és kész. Épp ezért előítéletekkel ment be (mint a többi VV4es is) és kellemesen csalódott egyesekben, míg másokban negatívan... Persze ha elhisszük bármelyikük szavát is, de hát ennyire ne legyünk paranoiásak. :)

bigél 2012.02.12. 23:05:12

Most nem tudom iért kell azon kiakadni, hogy nm Attitól búcsúzott el. egy embertől lehetett, Csabát választotta. Azok után pl., hogy a kit várnak vissza kérdésre Attila kielemezte, hogy ha csak az utolsó 3-4 hétre gondolna, akkor mást mondana.

genevieve 2012.02.12. 23:05:13

azért tegyétek a szivetekre a kezeteket:-))

mélyen, ott legbelül mindenki azt várta, hogy kinga majd fb+ kiálltással a padlórva veti magát és hason fekve püfölni fogja a földet:-)))

mea 2012.02.12. 23:05:14

@kárpátia56: Hát nem is sportos ;)))) max. szerű :)))

nosce 2012.02.12. 23:05:51

@genevieve:
"ne nekem mond, nem én gondoltam úgy, hogy ati helyzetbe hozta kingát:-)"

pedig hozta de kevés volt, és ezért kedvezett az összeállítással, meg Lilu a lekeverésekkel a retek Kingunellának h feljebb hozza, így már világos...

témázgató 2012.02.12. 23:05:55

Pingu a Belevalóban Bécivel és Anikóval. Jön még Szandál és Oli is.

kamarti 2012.02.12. 23:06:11

@nowo: kedves és intelligens? fölényes és sipító, még Lilu is jobbnak látta neki megadni a szót, bár eredetileg Serit kérdezte....

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 23:06:17

Grimm c film az rtl-en aki már unja a Kinga témát :)

kamarti 2012.02.12. 23:06:49

Anikó ügyfélszolgálatosnak öltözött?

padlizsán 5 2012.02.12. 23:07:02

@genevieve: igen, nagyon vártam, és csalódott vagyok...hisztit akarok!!! :)

genevieve 2012.02.12. 23:07:10

@pushpang: hát fóbia biztosan nem:-)

mánia az lehet:-) bár én úgy mondanám, hogy az ellenszenvem nem tud csökkenni iránta....igyekszem meglátni benne a jót...volt is 1-2 megmozdulása amit elismeretem...de csak következeten kitartok a véleményem mellett:-)

bigél 2012.02.12. 23:07:26

@nosce: de nem nagyon sikerült nekik sem

bigél 2012.02.12. 23:08:19

@genevieve: szívemre tettem ... DE nem!

kamarti 2012.02.12. 23:08:20

milyen édesek, ahogy bevágják Kingának élőben, ahogy hol Atti, hol Csabi ölelgeti Serit :)

én megmondtam :) megkönnyebbültek :)

genevieve 2012.02.12. 23:08:33

@vallatas: ati esetében egyik sem a megfelelő megfogalmazás az érzéseimre:-)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 23:08:41

@sogeking: aha, értem :)
Akkor miért kereste kinga a társaságát? :)

Belevalóban Kinga: az h mennyire változnak az erőviszonyok attól, h Seherezádé ment vissza, hát... Semmit nem csinál csak körmöt fest.. unalmas és szürke..

Mégis kint hagyott :D

padlizsán 5 2012.02.12. 23:09:02

na, asszem most megkapom a hisztim... :D
már most fröcsög belőle a rosszindulat

témázgató 2012.02.12. 23:09:06

Kingát az bántja a bv-ben, hogy Vera most örül. Közben mutatják, hogy ati öleli serit, na erre elege van.

kozi001 2012.02.12. 23:09:11

Kinga a BV-ben mintha még a párbajon a lenne: "Komolyan ölelkezik Seri a CSabival?"

nosce 2012.02.12. 23:09:11

@bigél:
nem, szinte meg se moccant az állás...

genevieve 2012.02.12. 23:09:30

@bigél: akkor vágott is egy érdekes grimaszt, gondoltam, hogy ezt nem fogja szó nélkül hagyni:-)

bigél 2012.02.12. 23:10:12

@pushpang: a mai öfiben, amikor fájtoltak Csabával, hogy védi-nem védi Kingát, stb stb., akkor sokak szerint ezzel valójában Kingunak csinálta a műsort, őt próbálta helyzetbe hozni

genevieve 2012.02.12. 23:10:33

@nosce: ha jól emlékszem mikor először megmutatták az állást, már akkor is hasonló volt az eredmény...szóval az egész beszavazósdi nem sokat változtatott rajta...

foxglove (törölt) 2012.02.12. 23:10:37

@genevieve: nem nézed béci és kingu találkozását?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 23:11:13

@genevieve: ez eddig is nyilvánvaló volt, csak szokatlan tőled ez a brr-i mentalitás. :)

bigél 2012.02.12. 23:11:23

@nosce: lehet elromlott a számláló :D :P

újrajátsszák a párbajt holnap

nowo 2012.02.12. 23:12:29

@kamarti: ezért írtam,hogy "majdhogynem.
Azért valljuk be,Seri sem volt ma a topon...
Kingát a mai párbajon jobbnak éreztem,mint Serit,de ez már kevés volt.
Napok óta 25%-75% volt az arány az internetes szavazásokon,Seri javára.
Gondolom a telefonos szavazásnál is hasonló hátrányból startolt Kinga.
Kinga az öt hónap alapján méltán került ki a villából.
Remélem,Attilát is magával rántotta...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 23:12:39

online: Atti vitatja éppen Fecóval, hogy Csaba mennyire kiállt Kinga mellett!

kamarti 2012.02.12. 23:13:24

azért Fecó néha nagyon beletrafál a kérdéseivel vagy a megállapításaival

nosce 2012.02.12. 23:13:36

@genevieve:
persze ezt mondom én is, már kb. tegnap vagy előbb eldőlt :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 23:13:48

@vallatas: háááááááát.... de én már nem merek semmit mondani... :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 23:14:20

csaba: lehet egy őszinte kérdésem? sehinek örülsz jobban tiszta szívvel?
atti: az igazságérzetem neki örül.. de a szívem nem..

genevieve 2012.02.12. 23:14:23

@pushpang: na ezt viszont most személyes sértésnek veszem....és tényleg méltatlan volt hozzád...ha ennyire zavar, hogy most más a véleményem mint a tied, akkor megkérlek ne olvasd...

kamarti 2012.02.12. 23:14:48

azért Atti helyében most visszakérdeztem volna...

nosce 2012.02.12. 23:15:01

@bigél:
"lehet elromlott a számláló :D :P

újrajátsszák a párbajt holnap"

én nem bánom h így alakult, sok volt már a nyígásból és Attila is felszabadul, megmutathatja h mit tud...:)

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 23:15:31

kinga hogy elvezi h nem szakitjak felbe!

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 23:16:15

szegeny lanyt kizarjak a belevalobol.

témázgató 2012.02.12. 23:16:36

Fecó online: Kingát erősnek hittük, - gyenge volt.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 23:16:46

@genevieve: Fecó állította, hogy de, Atti kételkedett benne, szerinte ő többször állt ki kinga mellett...

foxglove (törölt) 2012.02.12. 23:17:00

én szandikát várom, kíváncsi vagyok, mit mond

genevieve 2012.02.12. 23:17:05

hát, elég érdekeseket mond most kinga.....

2012.02.12. 23:17:44

@genevieve: Miket? Tudod a Belevalót sose nézem:)

Úviusz 2012.02.12. 23:17:58

kinga hajnali töltött káposzta zabálása váááááááááá:D

genevieve 2012.02.12. 23:18:12

@Papucs Orrán Pamutbojt: mármint ati állt ki többször kinga mellett?

csak nehogy félreértésbe kerüljek:-)

sogeking 2012.02.12. 23:18:15

cuki Ani, legyél lazább, mostanában teljesen merev a testtartásod :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 23:18:17

@genevieve: nem annak szántam. Pedig én nem is mondtam olyat, hogy méltatlan hozzád (ami viszont már határeset), csak azt, hogy szokatlan.
De ha megsértődsz emiatt, hát tényleg sajnálom.

Morcz 2012.02.12. 23:18:28

@témázgató: ezen mehóg se lepődök..Fecó a jó napraforgó bólogató kiskutyus...

Örülök, hogy Kinga kinnt maradt, mist már repülhet Fecó is...

genevieve 2012.02.12. 23:19:33

@szerivan: nagyon bántotta őt, hogy ati egyik párbajánál sem állt ki mellette, és most is amikor mint bebizonyosodott az utolsó napjai voltak, akkor is végig csabát fikázta, és nem vele volt...

és viszont csabi MMKK ott állt mellette...

nosce 2012.02.12. 23:19:36

@szerivan:
Puffancs baszky, hát nem intézkedtél ? :)

kozi001 2012.02.12. 23:19:47

Gergő nője:Csilla Kinga rajongó!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 23:20:42

@genevieve: atti szerint igen... fecó szerint csaba

foxglove (törölt) 2012.02.12. 23:21:15

@pushpang: hát, neked nem fog tetszeni. A szkájpos számon kérte kingut, hogy miért nem atitól köszönt el, mire Ani határozottan felszólt, hogy "miért, az utolsó pillanatban kell valaki mellé állni? Csabi végig támogatta."

2012.02.12. 23:21:15

@nosce: Ez borzasztó mogyi, én olyan szomi vagyok :(((

sogeking 2012.02.12. 23:21:56

@szerivan: igyál te is egy kis pezsgőt :)

nosce 2012.02.12. 23:21:59

@genevieve:
ebben igaza van Kingunellának, és nyilván ezért köszönt el Csabcsitól...

genevieve 2012.02.12. 23:22:19

@pushpang: nem sértődtem meg, csak nem vártam ezt tőled...gondold át azért egy picit, én soha nem minősitettelek személyesen téged azért, hogy kit találsz szimpatikusnak, te viszont többször is megtetted már...amin átléptem, mert nincs jelentősége...de ez a brr-es hasonlat szemét dolog volt...

témázgató 2012.02.12. 23:22:26

Kinga büszke rá, hogy a cselszövő kategóriában indult. Teljesen magára veszi, hogy ez a jelző illik rá.

2012.02.12. 23:22:42

@gyvy: Ha hozol lesz, még svepsz is. Mosd meg a valagad, hátha attól jobb kedvem lesz.

nosce 2012.02.12. 23:22:46

@szerivan:
Gyere megvígasztallak, ha megmostad a hátsódat :)

Hurri Kán 2012.02.12. 23:23:03

Nahát. Atti szerizi Serit. .D

genevieve 2012.02.12. 23:23:05

@kozi001: meglepett volna, ha sehi rajongó lenne:-D

genevieve 2012.02.12. 23:23:46

@Papucs Orrán Pamutbojt: de ez még nem azt jelenti, hogy ati csabit hibáztatja azért, mert kinga kiesett...

2012.02.12. 23:23:52

@nosce: De lesírtam a sminkem.

penelope garcia 2012.02.12. 23:24:21

Simogatom a buksi fejemet, hogy mennyire jól megéreztem szeretett népünk pulzusának lüktetését, és azt, hogy Kingát vágják ki.
Üüüügyes Peny, ooooookos Peny. :D

Hurri Kán 2012.02.12. 23:24:31

@szerivan:
Mit tehetnék még, hogy jobb kedved legyen? Az, hogy ne kommenteljek többet ide, nem opció.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 23:24:36

@genevieve: nem.. az kinga féle elköszönés volt a téma.. és kingának ez volt az indoka...

Morcz 2012.02.12. 23:24:40

@kozi001: Ez miért meglepetés....

foxglove (törölt) 2012.02.12. 23:24:45

@szerivan: miért lesz jobb kedved, ha gyvy megmossa a valagát?:O

genevieve 2012.02.12. 23:25:15

@nosce: őszitén szólva én azt hittem, hogy atitól fog elköszönni...

kozi001 2012.02.12. 23:25:29

@foxglove: Nem szereti annyira Attilát!

témázgató 2012.02.12. 23:25:33

Seri folyamatosan elnézést kér Atitól, hogy kiejtette Pingut. Kiesett az ellenség, most Atitól van frászban, hogy ellene fordul.

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 23:25:59

ha vera megy vissza betelefonalok a belevaloba! es gratulalok az oscarjeloleshez!

kamarti 2012.02.12. 23:26:04

@nowo: Seri sztem úgy érezte, nincs esélye, főleg, ha hagyja, hogy Kingu leugassa
másvalakivel sztem másképp párbajozott volna, de a százalékokból úgy látszik, a párbaj nem osztott, nem szorzott tényleg

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 23:26:10

@foxglove: jaaaa.... már azt hittem valami durvábbat szólt be.:)

Amúgy akárki akármit is mond, és Attila akármilyen pronyó is volt vele néha, A. nélkül Kinga már kurva rég kiesett volna, miközben Csaba egy nyálcseppet se dörgölt volna el miatta a szája sarkában.

2012.02.12. 23:26:12

@gyvy: Miért akarnék ilyent? Téveszmés vagy.

@foxglove: Valami újdonság :)

Morcz 2012.02.12. 23:26:38

@témázgató: Kingának a hisztis picsa kategóriában kellett volna indulnia. Na legálabb most plázázhat Dyácskával.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 23:26:39

Kinga fröcsög a belevalóban, a villában pedig mindenki szeret mindenkit és ölelgetik egymást :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.12. 23:28:06

@genevieve: erre most mit mondjak? Már szemét is vagyok.

foxglove (törölt) 2012.02.12. 23:28:51

a szkájpos fröcsög, nem kingu.

genevieve 2012.02.12. 23:29:14

@pushpang: ne csúsztass, én ilyet nem mondtam, és nem is gondoltam...

nosce 2012.02.12. 23:29:24

@genevieve:
"őszitén szólva én azt hittem, hogy atitól fog elköszönni."

berágott rá :)

de kit érdekel h mit gondol Kingunella? meghalt a királylány és éljen Sehi az új királylány :)

kozi001 2012.02.12. 23:29:39

Na csak megy a bazdmeg a Belevalóban! "Faszomat" nélkül egyelőre! :)

kamarti 2012.02.12. 23:29:48

nemrom, mért keverik le a szkájpost, ezt hallgattuk Kingutól 5 hónapig...

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 23:30:08

anikonak iszonyat tajszolasa van

GL-581 g 2012.02.12. 23:30:21

levelek!! lássuk! :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 23:30:25

@genevieve: megfordítom, nem erre gondoltam.. inkább arra, hogy kinga mindenkit elmond mindennek, közbe bent senki sem rágja a párna csücskét sírva... Sőőt...
Érdekes a kontraszt...

Titoklevelek!!!!!

foxglove (törölt) 2012.02.12. 23:30:25

@kozi001: ja, és érdekes módon a szkájpos részéről. biztos serifan.

nosce 2012.02.12. 23:30:45

@szerivan:
"De lesírtam a sminkem."

Majd felteszel nagy Szandika szempillákat és szép leszel :)

témázgató 2012.02.12. 23:30:57

Kinga végtelenítve mondja: ilyenvagyok, ilyenvagyok.
Fiatal srác skypon mondja, hogy a FB+ kissé sok volt.
Kinga Beciékel együtt fel van háborodva a csúnya beszéden :DDD

kozi001 2012.02.12. 23:31:05

@kamarti: Ez Prolivér egyik spanja!

sogeking 2012.02.12. 23:32:15

@pushpang: a ruháját?

@jadebulgari: igggen :) de ma a gonosz verzió leszek :D

csicserierika 2012.02.12. 23:32:20

@nowo: pont, hogy Attilához való rossz viszonya ejtette ki.

genevieve 2012.02.12. 23:32:52

@GL-581 g: lécci, adjatok már egy linket:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.12. 23:33:19

@sogeking: miattam lehetsz, Kingura ma már otthon alszik úgyhogy gonoszkodhatsz :)

nosce 2012.02.12. 23:33:24

@pushpang:
igen Seri is mondta és igaza volt h Kingunella csak Atti miatt volt erős...

foxglove (törölt) 2012.02.12. 23:33:49

@sogeking: de az az izé... venom nem is ilyen ruhában van.

GL-581 g 2012.02.12. 23:34:26

@genevieve: elvették a képet. :(((
én a honlapon nézem - pontosabban nézném.

genevieve 2012.02.12. 23:35:31

@témázgató: hát bakker, még mindig nem tudom nézni a vv oldalán:-DDDD

sogeking 2012.02.12. 23:35:49

@foxglove: tudom, de még nem találtam jó képet :)

@jadebulgari: :)

kamarti 2012.02.12. 23:36:07

@témázgató: Csabitól is elnézést kért, akor ölelgették egymást, amit Kingu is látott a BV-ben, csak hang nélkül

és kíváncsibb vagyok Olira meg Szandálra, mint Kingura
főleg arra, mit mernek róla mondani :)

foxglove (törölt) 2012.02.12. 23:36:33

Seri: én is most durva voltam? Nem voltam túmacs?

Nem bazdmeg, csak egy utolsó ordenáré prosztó voltál.

genevieve 2012.02.12. 23:37:33

jajj, olit megviselte a sok konfliktus:-DD

nosce 2012.02.12. 23:37:36

@penelope garcia:
"Simogatom a buksi fejemet, hogy mennyire jól megéreztem szeretett népünk pulzusának lüktetését, és azt, hogy Kingát vágják ki.
Üüüügyes Peny, ooooookos Peny. :D"

a néplélek ismeretében az még érthető is h Seriu ment vissza, na de Vera miért ment vissza háromszor ? Na az az igazán érdekes...vagy ennyi pornónézője van ? :)

kozi001 2012.02.12. 23:37:44

Olivért kicsinálta az egy hét meg a konfliktusok!

GL-581 g 2012.02.12. 23:38:18

Kinga levele.
beleszeretett Attila lelkébe. és fájt, h ki akarja sajátítani, és hogy Csabit rühelli. belefáradt a veszekedésekbe. de nagyon sokat jelentett neki a kapcsolatuk. úgy érzi, Ati marta el magától.

2012.02.12. 23:38:33

Touching letter.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 23:39:05

Kinga levele:
Kinga beleszeretett Atti lelkébe, de utána fárasztotta az h kiakarja atti őt sajátítani, ezért elmarta maga mellől..

genevieve 2012.02.12. 23:39:28

@témázgató: 5 hónap alatt hiába frissitek:-)

témázgató 2012.02.12. 23:40:03

Ani szerint Oli korrekt volt, hogy megmondta A-nak a véleményét.

foxglove (törölt) 2012.02.12. 23:40:07

na már csak ez a szőke lány hiányzott.

kamarti 2012.02.12. 23:40:12

no, a pártatlan műsorvezetők megbeszélték, h Atti fsz volt :)

sogeking 2012.02.12. 23:40:20

kedvenc skype-osom :), és még ruha sincs rajta

padlizsán 5 2012.02.12. 23:40:31

@Papucs Orrán Pamutbojt: az előbb nem ezt mondta kinguci élőben...

nosce 2012.02.12. 23:40:34

@szerivan:
na akkor ezért köszönt el Csabcsitól élőben...

kozi001 2012.02.12. 23:40:50

@genevieve: Biztos ezért bírta olyan jól a múltkor is! :)

kamarti 2012.02.12. 23:41:06

na, ma már megvolt az állandó barna és most az állandó szőke észlény szkájpos
óbakker

témázgató 2012.02.12. 23:41:07

@genevieve: rányomtál az "élőben a villából" ablakra? (bocs)

kozi001 2012.02.12. 23:41:25

@sogeking: Nekem a legelső széparcú is az! :)

sogeking 2012.02.12. 23:41:51

ennek a szőkének küldök egy SMS-t a belevalóba :)

kozi001 2012.02.12. 23:41:58

@kamarti:
Lilu ugyanezt mondta az esetről az öfiben...!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.12. 23:42:19

Sehi levele: kinga mondta sehinek karácsonykor (elkerülve a közeledésével a párbajt), van vmi ami taszítja attiban, kiábrándítónak titulálta attit, ezért nem akart már vele aludni.
kinga atti nélkül szürke lenne sehi szerint, ezt talán kinga is érzi, ezért nyúl mindig vissza attihoz..

genevieve 2012.02.12. 23:42:28

@témázgató: ahogy rányomok azonnal lefagy a böngészőm:-)

témázgató 2012.02.12. 23:43:28

@genevieve: akkor szerintem gyenge a géped.

kamarti 2012.02.12. 23:43:41

@padlizsán 5: mert ő őszinte és mindig azt mondja, amit éppen akkor érez :)

Líder Máximo 2012.02.12. 23:43:47

csípjetek meg, h nem kell többé FB+t a villában látni, még mindig nem hiszem el!

nowo 2012.02.12. 23:43:50

Kinga beleszeretett Attila lelkébe...
Igaz,a testétől undorodott,de a lelkébe beleszeretett..
Attila meg ettől kikészült.

Hány bőrt lehet még lehúzni erről a soha nem volt és nem is lesz kapcsolatról???
Attila végigszélhámoskodta az egész játékot,lelkileg kikészítette Kingát és még sokakat.
Ennyi.

2012.02.12. 23:44:02

Tömjétek be Seri száját!

genevieve 2012.02.12. 23:44:37

@témázgató: valószinűleg, de ez a helyzeten nem változtat:-)

2012.02.12. 23:45:21

@témázgató: 50 GB RAM alatt van tuti.

mézescsók 2012.02.12. 23:45:40

Kifejezetten jólesik a májamnak, hogy Seri került vissza, bár tény, mindig is szimpatikus volt nekem. A fölény imponáló volt, azért mégis majdnem kétszer annyi szavazattal, ezen pedig a benti hímek is elgondolkodhatnának.
A mai öfi kifejezetten Kinga párti volt, szinte végig Attiláról és Kingáról szólt, ráadásul a riportszobából is többször nyilatkozott, S. egyszer sem,
Szerintem S. nem fél Attilától. A párbajon is többször említette, hogy Attila nem egy stabil fazon, mert hol így, hol úgy viselkedik.
Nagy durranás lett volna, ha a párbajon levetítik a Dya partján történteket (amikor K. szinte fanszőrzetig lehúzta szoknyáját, hogy megmutassa Gergőnek a tetkóját, vagy amikor a pasas után ment a fürdőbe), így egyszermindenkorra lezárhatták volna ezt a témát, bár ennek folytatása hála istennek már úgysem lesz.
A három férfi arca és meglepődése megédesítette az estémet, végülis két dolgot bebizonyított: az egyik, hogy Cs. és A. átszavazói nem voltak elegen, hogy bent tartsák a lányt, a másik, hogy számolni kell Seherezádéval is, mert eddig is önálló játékot játszott, és az eddigi 4 hónapot anélkül csinálta végig, hogy bármelyik csapathoz csapódott volna.

sogeking 2012.02.12. 23:45:44

@foxglove: igen, ez jó, én is néztem, ráadásul tükrözi a hangulatomat, de piciben nem nagyon látszana :)

kamarti 2012.02.12. 23:46:00

@genevieve: @kozi001: igen, csakhogy eddig mindig hangsúlyozták, hogy ők pártatlanok

Gombi Oli szerint a markába fingott
és ott ül mellette Kingam aki meg ugye a markába szahart :)

genevieve 2012.02.12. 23:46:03

@Líder Máximo: mi még mazohistázkodunk kicsit a belevalóban:-)

2012.02.12. 23:46:23

@foxglove: Mi van az avatarodon?

foxglove (törölt) 2012.02.12. 23:46:38

gogo eszik. hiányozni fog kingu:(

sogeking 2012.02.12. 23:46:43

@kozi001: a srác a múltkori kutyás volt?

ELP 2012.02.12. 23:46:44

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ezt már egy párszor leírtuk egy páran ,,h van érzelem kettőjül között , de jól ki lettünk röhögve,,,,

kárpátia56 (törölt) 2012.02.12. 23:46:50

@sogeking: Anikócica testtartása civilizált, moderált. Már a villában is egyenesen tartotta a vállát és a derekát.
Ez valamennyire tanult és ösztönös is, az exem nem görnyedt, pedig műsort sem vezet.
Én igen. (mármint görnyedek.) Anikó, meg a volt barátnőm se görnyed, szó szerint, a képernyő előtt félnapokat. nézd meg mellette Bécit, na ő laza, cool, mint a tv. :)

kamarti 2012.02.12. 23:47:21

Kinga mikor mondja már meg, hogy azt szerette volna, ha Béci megy be hozzá?

foxglove (törölt) 2012.02.12. 23:47:41

@szerivan: Betty Draper nem szereti a galambokat.

MagasMacska 2012.02.12. 23:47:58

Jaj, Atti "beszélget" Kingával!! Nem már!!!

2012.02.12. 23:48:06

Csabi is szomi mert csak pünkösdi királyság volt, hogy övé a nő. Ati is padlón, Kingu jól lerendezte őket :)

genevieve 2012.02.12. 23:48:45

@mézescsók: hát nem is tudom:-)

szerinte se ati se csabi szavazói nem tettek egy centit se kingáért:-)
és azt hiszem, most inkább kinga ellen szavaztak és nem sehi mellett...

kozi001 2012.02.12. 23:48:47

@kamarti:
Illetve a pártatlan Balázs véleménye másnap meghalgatható a Morning Show-ban!

nosce 2012.02.12. 23:49:12

@mézescsók:
"A. átszavazói nem voltak elegen, hogy bent tartsák a lányt, a másik, hogy számolni kell Seherezádéval is, mert eddig is önálló játékot játszott"

Sehivel most már határozottan számolni kell, ő megverheti Csabcsit...

sogeking 2012.02.12. 23:49:44

@kárpátia56: attól, hogy egyenes, még kicsit forgolódhatna :) de ahogy leültetik, úgy ül egy órát, kicsit meg kellene böködni

kamarti 2012.02.12. 23:49:52

@Líder Máximo: holnap még benne lesz. és az összes bent lévő párbaján a konfliktusos filmekben + a következő kiválasztásnál.... szóval lesz még FB+, nyugi :)

penelope garcia 2012.02.12. 23:50:29

@nosce:

Az is számít ám, hogy ki az ellenfél. Vera minden esetben a jobbik választás volt. :)
Mindennek ellenére, most képzeld. :O

kozi001 2012.02.12. 23:51:52

Most nyomják be Kingának a kondéros zabálását! :)

témázgató 2012.02.12. 23:51:56

Belevalóban ismét a merőkanalas éjszakai csipegetés.

*jinx* 2012.02.12. 23:52:32

@mézescsók: hajrá Seri! :)))
Mi volt a titoklevélben nem tudjátok?

foxglove (törölt) 2012.02.12. 23:53:57

jaj de szeretnék egy vera-gogo párbajt:)

sogeking 2012.02.12. 23:54:56

a csaj a mikrofon helyett a kutyusba beszél :):):)

kamarti 2012.02.12. 23:55:00

@kozi001: az akkora Balázs fan nem vagyok, hogy emiatt áttekerjem a rádiót :)

na, ezt megnézem: Kinga szerint Atti meg akar küzdeni a 3 párbajt nyert Verával, tehát ez lesz a köv párbaj
Oli szerint Csabit viszi

sogeking 2012.02.12. 23:55:45

@foxglove: az sajnos elég valószínűtlen :)

foxglove (törölt) 2012.02.12. 23:56:32

úristen bach szilvia büntet

liberaliskonzervativ 2012.02.12. 23:56:45

bach szilvi bazdmeg ide jutottal

kamarti 2012.02.12. 23:56:50

azér megnézném Kingu fejét Bach Szilvi előadása alatt...

nosce 2012.02.12. 23:57:12

@penelope garcia:
"Az is számít ám, hogy ki az ellenfél. Vera minden esetben a jobbik választás volt. :)
Mindennek ellenére, most képzeld. :O"

azért Esztivel szemben sztem semmilyen paraméter alapján nem volt jobb választás..

témázgató 2012.02.12. 23:57:17

Pingu nem tud magától elvonatkoztatni.
Hogyan lesz Ati és Csaba barát: közösen elsiratják Kingát (by kinga).
FB+ nem hiszem el!!!!

genevieve 2012.02.12. 23:57:46

@kamarti: persze, mert olinak azt mondta, hogy nem akar az utolsó 3-asban ott ülni csabival....

de szerintem meg fecót fogja vinni, mert igenis ott akar lenni a döntőben...

Hurri Kán 2012.02.12. 23:58:32

@témázgató:
Nem mindegy, hogy érte sírnak, vagy miatta. :D

kamarti 2012.02.12. 23:58:53

@foxglove: már tegnap is szörnyű volt

Szandál és Oli nagyon szordínós volt sajna

genevieve 2012.02.12. 23:58:54

@témázgató: hehe:-) hogy meg fog lepődni:-)

nosce 2012.02.12. 23:59:44

@szerivan:
"Csabi is szomi mert csak pünkösdi királyság volt, hogy övé a nő"

majd edz egy kicsit aztán nyer belőle sok szeri hormont :), vagy fecoval alszik a nyugi szobában :)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 00:00:06

na gogo már bebeszéli magának, hogy ő a sztár, gratula.

penelope garcia 2012.02.13. 00:00:13

Szerintem téved, aki azt gondolja, hogy Serivel mostantól számolni kell. Nem ő volt erős ebben a párbajban, hanem a nép megunta Kingát és ítélt. Kétlem, hogy lett volna bármiféle átszavazás, bárki rajongói részéről is.
A továbbiakban szerintem Ati erősen legyengül. Ő is és Seri is ki fognak esni az utlosó hetekben.
A végző hármas Csaba, Vera és Fecó lesz.
Három nagyon különböző személyiség, és három nagyon különböző okból maradnak ők benn a végéig. Csaba végig tudta hozni a helyes jófiút (v.ö. Jerzy), Vera remek boszorkány (v.ö. Éva), és Fecó pedig a legnagyobb kisebbség igényeit elégíti ki (v.ö. Béci).
Ati csak azért esik ki, mert nem kell még egy Alekosz a népnek. Been there, done that, ugorgyunk.
Azt viszont már nem tudom megmondani, hogy a befutó hármasból ki fog ténylegesen nyerni, mert az már simán a csatorna PR-megfontolásain fog múlni, nem mindenféle szavazatokon.

kamarti 2012.02.13. 00:01:26

@genevieve: hát, addigra csak eldönti, mit akar
sztem párbaj nélkül ott ülni és megnyerni (mert azt is mondta, hogy nem akar második lenni...)

témázgató 2012.02.13. 00:01:48

@liberaliskonzervativ: "bach szilvi bazdmeg ide jutottal" - pedig nagy tehetségnek indult. Ez épp olyan, mint amikor a bonux mosóport reklámozza ismert színész.

genevieve 2012.02.13. 00:01:50

ha kinga visszanézi majd az öfiket akkor fognak csak igazán röpködni a fb+ -ek

nosce 2012.02.13. 00:02:25

@foxglove:
hát igen, de ez még vissza is nyalhat neki, lehet Kingának is az baszott be ahogy Petti kiverése után viselkedett...

foxglove (törölt) 2012.02.13. 00:02:48

@penelope garcia: erre ne fogadj, mindenhonnan az folyik, hogy legyen végre egy női győztes. ami butaság persze, mert attól, hogy nőnemű valaki, még nem lesz automatikusan jó fej (lásd a mostani győztes)

Mazlee 2012.02.13. 00:03:15

mekkora már hogy a belevalóban "élőben a villából" más volt mint a VV oldalán az élő adás :) mármint full máshol voltak az emberek

genevieve 2012.02.13. 00:03:44

@penelope garcia: azt hiszem vera nyerését semmilyen PR fogás nem indokolja:-))

ha ilyen szempontok alapján nézzük, akkor fecó fog nyerni...

liberaliskonzervativ 2012.02.13. 00:04:16

@témázgató: ezt a 4 sort amugy nem tudta vna megtanulni..

kamarti 2012.02.13. 00:04:53

@penelope garcia: ha igaz, amit írsz, abból jelen állás szerint logikusan az következhetne, hogy Vera semmiképp nem nyerhet (max pornó Oscart), és Fecó is necces (a műmellű asszonyos bólogató kutya, aki máris többet kapott, mint bárki, mert bent esküdhetett stb.)

genevieve 2012.02.13. 00:04:54

@kamarti: persze, párbaj nélkül akarna ott ülni:-)

de papírforma szerint most mindenki rá teszi a jelét...

foxglove (törölt) 2012.02.13. 00:04:58

@sogeking: verset mondott. Tordas stílusban.

nowo 2012.02.13. 00:05:36

Kinga-királylány úgy nézett ki a végére,mint a rút banya.

sogeking 2012.02.13. 00:06:02

@foxglove: ááá, hol?? direkt mondta olyan stílusban?

genevieve 2012.02.13. 00:06:31

@témázgató: azért ez a mai gazdasági helyzetben nem a szinész szégyene....

a vígszinháztól pl. idén elvették az összes állami támogatást...

foxglove (törölt) 2012.02.13. 00:07:30

@sogeking: belevalóban. nem direkt, az a baj.

nosce 2012.02.13. 00:07:45

@penelope garcia:
én a játék elején Csabcsit meg fecót a döntöbe vártam kb. hasonló megfontolásokból mint amit írtál, ennek ellenére nem fogadnék ki lesz a háromban, igaza van Olivérnek nagyon kiszámíthatatlanok a szavazások, talán azért is mert kevés érkezik, de nemtom...

sogeking 2012.02.13. 00:08:16

@foxglove: köszi, erről lemaradtam

bigél 2012.02.13. 00:08:30

@genevieve: ebben nem vagyok olyan biztos. valamiért az az érzésem, hogy Csabi is igen esélyes (Vera, Atti és esetleg Seri).

genevieve 2012.02.13. 00:09:47

@bigél: természetesen Csabi fogja nyerni a VV5-öt:-)

témázgató 2012.02.13. 00:11:17

@genevieve: szerintem Vera fog győzni.

bigél 2012.02.13. 00:11:45

@genevieve: Ámen. :D

Nem pont erre gondoltam, hanem a következő zöld kendőre. Persze az egyik nem zárja ki a másikat.

nosce 2012.02.13. 00:12:06

@genevieve:
"ha ilyen szempontok alapján nézzük, akkor fecó fog nyerni..."

nem, amiért Béci se nyert :)

2012.02.13. 00:12:08

Ne zabáljanak mert éhes leszek.

genevieve 2012.02.13. 00:13:51

@nosce: béci azért nem nyert, mert az rtl alekkal akarta megnyeretni:-)

kamarti 2012.02.13. 00:14:47

mondatjátok már meg, valami tollas fülis szponzoruk van?

Atok 2012.02.13. 00:14:50

Vera szerint Sehi a maga kis visszafogott stilusat adta a parbajon...

nosce 2012.02.13. 00:15:28

@szerivan:
ha van merőkanalad adok egy kis káposztát :)

nosce 2012.02.13. 00:16:28

@szerivan:
"Sajtot ettem."

te mogyoró vagy, nem egér :)

2012.02.13. 00:16:48

@Atok: Fényesre nyalja a valagát, pedig azzal kezdték hogy Mónika show...

Hurri Kán 2012.02.13. 00:17:19

@szerivan:
Megmostad a tested előtte?

2012.02.13. 00:17:41

@nosce: Az de jó lenne, tejföllel, puha fehérkenyérrel :d

genevieve 2012.02.13. 00:17:58

@nosce: miért, nem igy volt?:-)

kamarti 2012.02.13. 00:18:09

@nosce: azért az érdekes, hogy Szandi és Atti is még mindig azt nyomja, hogy megsajnálás, meg bevált recept
Fecó meg azt mondja (és sztem neki van inkább igaza), hogy mindig az adott páros az érdekes, és nincs általános recept

bigél 2012.02.13. 00:18:18

@gyvy: amit a kismacska kinyomott?

(bocs)

2012.02.13. 00:18:24

@gyvy: Még nem. Sajtevés előtt fürdeni kell?

2012.02.13. 00:19:35

Még van aréna?

sogeking 2012.02.13. 00:19:39

a BV-be mennyi lehet egy SMS?

Hurri Kán 2012.02.13. 00:19:47

@bigél:
Nem tudom, milyet szeret.

@szerivan:
Ha nem merőkanállal eszed, akkor igen.

nosce 2012.02.13. 00:20:49

@kamarti:
Oli meg Szandi nem jól látja sztem, de ezt már félve mondom :)
egy közös van, az eddigiekben, h akit Atti akart h visszamenjen az kint maradt...

nosce 2012.02.13. 00:21:33

@szerivan:
"Az de jó lenne, tejföllel, puha fehérkenyérrel :d"

jó, törjünk be érte a villába :)

penelope garcia 2012.02.13. 00:21:59

@genevieve:

Ha csak népszimpátián múlna, én is rá fogadnék. Azonban a csatorna fogja ezt eldönteni, és Csabi édeske, de túl normális (értsd: pr szempontból uncsi), nem lehetne a műsor után percenként meghinteni a médiát a kreténségeivel.

bigél 2012.02.13. 00:23:16

@penelope garcia: nem feltétlenül kell, hogy a győztes legyen kretén, ld. VV1 Szabolcs vagy VV3(?) Miló.

genevieve 2012.02.13. 00:23:22

@penelope garcia: ezért mondtam, hogy ha ez dönt akkor fecó nyer...bár nosce szerint nem a csatorna dönt, tehát akkor csabi nyer:-D

kamarti 2012.02.13. 00:23:23

@nosce: Oli? Oli épp azt mondta Kingának, hogy eddig mindig borult a papírforma. még meg is kegyeztem itt, hogy ezen elgondolkodhatna Kinguci..

de egyébként egyetértünk, nálam is itt bukik meg a nagy manitu mindig, hogy nem fogja föl ezt az egyszerű összefüggést, amit írsz?

foxglove (törölt) 2012.02.13. 00:23:25

érdemes vajon még tovább nézni ezt a szart a hátralevő időben? vagy most már végig uncsiskodni fognak? ati-só meg vera-só, tujulás, fecóskodás?

2012.02.13. 00:23:28

Félek, hogy a félőrült Vera fog nyerni.

bigél 2012.02.13. 00:24:05

@szerivan: addigra már teljesen őrült lesz

genevieve 2012.02.13. 00:24:12

@bigél: az régen volt, azóta nagyot változott a világ...

foxglove (törölt) 2012.02.13. 00:24:30

@genevieve: majd emlékezzetek hogy én megmondtam, amikor seri nyer.

2012.02.13. 00:24:32

@foxglove: Fecótól még várható pár csavar, bár nem feltétlenül pozitív értelemben.

Hurri Kán 2012.02.13. 00:24:37

@szerivan:
Határeset. :D

@foxglove:
Miért, eddig érdemes volt? :D

2012.02.13. 00:25:29

@bigél: A forró zuhanyos akció miatt csak azért nem zárták ki mert 2 hét múlva vége.

nosce 2012.02.13. 00:25:48

@kamarti:
Olinál az okokra gondoltzam h nem jól látja :)

bigél 2012.02.13. 00:25:56

@genevieve:

"Más lett a világ. Érzem a vízben, érzem a földben, érzem a levegőben. Sok minden, mi valaha létezett, eltünt. Mert mostmár senki nem él, aki emlékezhetne rá."

genevieve 2012.02.13. 00:26:40

@foxglove: oké, emlékezni fogunk:-)

2012.02.13. 00:26:51

@genevieve: Ha a csatorna döntene szerinted ez a pöszögő, makogó mókus ment volna vissza?

nosce 2012.02.13. 00:27:02

@szerivan:
" Fecótól még várható pár csavar, bár nem feltétlenül pozitív értelemben."

a csavarnál a screw-ra gondoltál ? :)

bigél 2012.02.13. 00:27:07

Most viszik vissza Alekoszt, aki megnyeri a játékot.

foxglove (törölt) 2012.02.13. 00:27:36

@szerivan: most kéne eljátszatni velük a battle royalt vagy az éhezők viadalát(kingu miatt eddig nem tudták utóbbit megvalósítani). teljesen felvidulnék.

2012.02.13. 00:29:00

@foxglove: Fecóskodom, de pirulva bevallom, hogy egy szavadat nem értem mogyoró :)

kamarti 2012.02.13. 00:29:33

@nosce: de én nemtom, Oli hogy gondolja :) biztos ezé nem értem :)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 00:30:57

@szerivan: olvasd el őket, mogyika, komolyan, mert jók. ilyen furcsántorz valóságsókról szólnak, ahol le kell mészárolniuk egymást a játékosoknak, és az a győztes, aki életben marad.

témázgató 2012.02.13. 00:31:15

Serinek a fiúk visszahordják a cuccait. 8-10 nagy fekete szemeteszsákot tettek egymás mellé.:))
Csaba: azért a Kinga volt itt a legnagyobb feszültséghordozó.

kamarti 2012.02.13. 00:32:48

khm, hány óra is telt el mostanig a párbajtól, hogy Csabi úgy kezdjen egy mondatot, hogy azért valljuk be, Kinga volt itt az egyik legnagyobb feszültségforrás, és elismerje, hogy elvakult volt vele? :)

2012.02.13. 00:32:49

@foxglove: Köszi, rákeresek :)

nosce 2012.02.13. 00:34:31

@kamarti:
Csabcsi egy szar alak :)

kamarti 2012.02.13. 00:35:32

ahogy hallom, Seri utolérte alkoholszintben Fecót mostanra....

2012.02.13. 00:35:38

@nosce: @foxglove: @kamarti: Nem lehet, hogy sérti a hiúságát, hogy Ati lelkébe szeretett Kinga nem az övébe?

nosce 2012.02.13. 00:37:23

@szerivan:
"Nem lehet, hogy sérti a hiúságát, hogy Ati lelkébe szeretett Kinga nem az övébe?"

de lehet...de egy tujának nincs is lelke :)

2012.02.13. 00:37:29

@kamarti: Fecó még butábbra van íva. Azt hitte, hogy telefonon fognak beszélni Kingával és azt is elhitte, hogy Csabi análisan vinnyogtatta Esztert.

témázgató 2012.02.13. 00:38:14

Attila kivette Vera kezéből a postát, - a pofám leszakad - és felolvasta. Ez most kényszeres szereplési vágy vagy csak simán bunkóság?

kamarti 2012.02.13. 00:38:24

@foxglove: @nosce: asszem, 26odszor írom le :): ugyanezt elmondta Kingának, nem is egyszer. És most is Fecóval beszélt erről.
és hozzátette, hogy ő így szerette meg és kész
(de valahol tuti megkönnyebbült és ezt nem is csodálom)

2012.02.13. 00:39:44

@kamarti: Majd akkor ordíccsál ha ezeregyedszerre mondod el, addig csak számolj csendben.

ELP 2012.02.13. 00:40:12

@Muster Mark: pihenjél le mert már nagyon fáradt vagy,,,,:)))

foxglove (törölt) 2012.02.13. 00:40:32

@kamarti: ja értem. megkönnyebbültem, azt hittem átment jerzybe (engem elnyomtak, de most felszabadultam)

kamarti 2012.02.13. 00:41:28

@szerivan: nem hinném, de persze nem tudhatom, nem vagyok Csabi :)
de a múlt héten azt is kitárgyalták Kinguval, hogy valószínű, hogy korosztályos spontán bulik lesznek a VV-sek közt, és Atti nem Kinga korosztálya :)

vallatas 2012.02.13. 00:41:30

@témázgató: előbb még Vera kérte meg valamelyiket, hogy olvasson helyette, mert ő nem tud :-)

Csaba szerint Kinga volt a legnagyobb feszültségforrás :) Kinga most nagyokat nézhet otthon...

foxglove (törölt) 2012.02.13. 00:41:33

@ELP: te hol voltál idáig? jegyzeteltél?

nosce 2012.02.13. 00:41:39

@kamarti:
na de ha kiesik valaki akkor már nem mondasz ilyet, képzeld el ha meghal valaki akkor a gyászszertartáson elmondod h valjjuk be a halott volt itt a legnagyobb feszültségforrás :)

2012.02.13. 00:42:51

@nosce: Noszensz ahogy viselkednek.

2012.02.13. 00:43:57

@foxglove: Biztos mert már jobb kedvem van.

vallatas 2012.02.13. 00:44:25

@nosce:
Csabinak kellenek az új pajtáspk. ha elismeri, hogy elfogult volt Kingával, meg ő volt a nagy feszültségforrás akkor majd befogadja a Vera-Sehi páros őt-et :-)

mindenesetre nem tudom, hogy érdemes e tovább nézni, vagy beküldik a kieső játékosokat a héten?:-)))
kevesen vannak kurvára

kamarti 2012.02.13. 00:45:12

@nosce: de nem halt meg :)
és ennél sztem sokkal nagyobbakat fog nézni, ha visszanézi, Atti miket mondott rolla a háta megett (és nem előtte a háta megett :)
Csabi meg ezt megmondta neki is a szemibe még bent

ELP 2012.02.13. 00:45:30

@foxglove: Felhívott az egyik csapattag,,mit szólok K leveléhez , beszéljük meg,,,,és igen az elemzés is folyik:))

nosce 2012.02.13. 00:46:27

@vallatas:
és ráadásul tele vannak fecóval, meg 2 db Tujával :)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 00:46:29

@ELP: és mit elemeztetek ki a párbajról? (nem az eredményről)

mézescsók 2012.02.13. 00:46:43

@genevieve: Kinga remekül asszisztált Attila játékához. A lányt kb. úgy rángatta, mint egy marionett bábút. Az öfik jelentős része kettőjük marakodásáről szólt, ha bent maradt volna, a műsoridő - ami Attilának is nagyon fontos - továbbra is biztosított lett volna. Most már igazából csak Verát b...gathatja. Csaba meg bele van esve Kingába, miért ne támogatták volna, hogy erősítse tovább Csabát. Aki a kiszavazástól persze nem roggyant meg, de igazi társa Fecó maradt, aki hát ugye...
@nosce: Én is így gondolom. Talán leesik a benti uraknak, hogy nem annyira gyenge, mint gondolták.
@*jinx*: Szia, az előbb már többen leírták, hogy mi volt a titoklevelekben, inkább nem ismételném, de ha nem találod, jelezz, leírom.
@kamarti: Szerintem Attila fél annyira egy párbajtól, hogy nem a triplázó Verát vinné, hanem Fecót vagy Serit. Még Csabától is tart, bár nem valami fajsúlyos egyedek ellen jött vissza.
@penelope garcia: Nem feltétlenül végső győztesként kell szerintem számolni vele, hanem előtte a kiválasztásoknál. Amúgy meg miért elképzelhetetlen, hogy van, aki kedveli S.-t és nemcsak azért szavazott, hogy K. essen ki. A. nem az az összeroppanós fajta, annál tudatosabb, kiheveri Kingát. Még könnycseppeket sem morzsolgat.
Fecót abszolút nem látom a döntőben, hiába próbálom elképzelni. Egyszerűen nem látom okát, hogy eljusson odáig.

A káposztásfazékba való belezabálás volt számomra az elmúlt négy hónap legundorítóbb jelenete, de lehet, hogy csak azért, mert a kajára rettenetesen érzékeny vagyok. Abba beleenni úgy, hogy közben a merőkanálról vagy a szájából falatok, esetleg nyál csöpög vissza...

Attila nem az az összeroppanós fajta, kiheveri Kingát

vallatas 2012.02.13. 00:47:25

@nosce:
hehe, tudod mi lesz itt?
tujáskodás és fecoskodás :-)
2hét van hátra ugye?

nosce 2012.02.13. 00:47:46

@kamarti:
" de nem halt meg :)"

virtuális élete meghalt, ami lehet értékesebb volt mint a valódi...

Hurri Kán 2012.02.13. 00:47:58

@foxglove:
Amíg Vera ki nem esik, nem mosom meg.

mézescsók 2012.02.13. 00:48:29

@mézescsók: Gőzöm nincs, hogy az utolsó sor hogy került oda, de ott van.

kamarti 2012.02.13. 00:48:45

@vallatas: Seri épp most osztotta ki amiatt, hogy elfogult volt, viszont sose voltak rosszban
Verával viszont nagyon gyűlölik egymást, bár sztem azzal egyik sincs tisztában, hogy a másik menyire nem bírja
az ötösből 4nek viszont van egy olyan személy, aki mindnek a bögyében lehet, és ez bizony Atti
szóval az új pajtások inkább neki kellenek sztem

nosce 2012.02.13. 00:48:54

@vallatas:
kb. ugyanoda jutottunk :)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 00:49:24

@gyvy: szép kilátások, még ez is...

vallatas 2012.02.13. 00:49:58

@kamarti: én emlékszek még olyan időkre, mikor volt egymással bajuk :-)
de biztos a jelet is viccből kapta meg Sehi :-)
de hát ezek az ellentmondások általában adottak :-)

ELP 2012.02.13. 00:50:00

@foxglove: Uhh hát az még nincsen kész,,,még az eddigi kommentek jó ha negyedénél tartunk,,,csak .
Ez még túl fríss,,))

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.13. 00:50:00

@ELP: Én úgy látom, hogy jól átgondolt levél volt ez, és nem az érzelmeit írta le. Nézzük csak..

Egy oldalról ha kiesik, ami ugye megtörtént, akkor atti kicsit kattog rajta és szevasz..
Ha visszamegy, akkor a levéllel bedob egy mentőövet magának, hogy vmilyen módon újra attihoz csapódhasson (ami ugye a kampányidőszakban sem volt meg, tehát csak a két szép szeméért már nem pattan mellé atti), tehát jobban kell hatni az érzelmeire. Atti anno jól mondta, Kinga játékát jellemezte az, h oda csapódik, ahol nagyobb esélyt lát a végjátékra. Ezt a levél is alátámasztja sztem.

Nem volt itt szó semmilyen "szerelemről".. Érdekkapcsolat volt végig, amit a végén már atti is látott, ennek többször hangot is adott.
Lehet én vagyok végérvényesen elcseszve, de én még nem lettem szerelmes senkinek a lelkébe. Vagy szeretek valakit, vagy nem. Vagy szerelmes vagyok, vagy csak kedvelem az illetőt. Olyan ez, mintha azt írta volna "ronda vagy számomra mint a bűn, nem vagy semmilyen módon férfias a szememben, bottal se piszkálnálak meg, de jó a közeledben lenni, jó pótlék vagy ha mélyponton vagyok"..
Szerintem ez a fenti eszmefuttatásom többször is igazolást nyert a játék során.
Plusz ha valakit szeretek (akár a lelkét, bármit is jelentsen ez, lehet tévedtem, de én nem ismerem el ennek a fogalomnak a létjogosultságát), akkor nem mondok neki olyat, hogy "undorodom tőled és szembeköpném magam amiért felmerült bennem, hogy ez több lehet mint barátság". Olyat mond az ember, h nem szeretlek már, csalódtam benned, utállak, vagy gyűlöllek, de ehhez, hogy undorodom tőled stb, nagyon durva, mondhatni brutális dolgot kell elkövetni. Atti oké, nem volt sokszor korrekt és alapvetően egy tuskó, de nem hiszem, hogy elkövetett volna ilyen horderejű dolgot Kinga ellen. Egyetlen magyarázat arra, hogy ez ilyen könnyen kicsúszott Kingából, hogy az elejétől kezdve érdekből volt Atti mellett.
Vagy tudathasadása van a csajnak, és akkor diliházba vele.

bigél 2012.02.13. 00:50:08

@nosce: ezt mondták annak idején a nőkre is

2012.02.13. 00:50:42

Veráról írták a velveten :DDD
"VV Vera ugyanúgy hízik, mint mindenki, csak ő a többieknél is szerencsétlenebb ruhákat hord. Vagy ő, vagy a hangok viszont megtalálták a megoldást..."

foxglove (törölt) 2012.02.13. 00:52:49

@ELP: "még az eddigi kommentek jó ha negyedénél tartunk"
mi van??!
már megint a kommentelőket elemzitek?:D

ő-szinte 2012.02.13. 00:53:20

@szerivan: szépen tájékoztassál, hogy mi történik, mert a technika kicselezett és nincs nálam online:-(((((((

kamarti 2012.02.13. 00:53:26

@mézescsók: Atti már most azon gondolkodik, kit vigyen ki... nem Kingán...
Csabi: 5 emberből 3 jel? mártírt akarsz csinálni magadból?
:)

ő-szinte 2012.02.13. 00:53:55

@foxglove: nehogy bekajáld:-DDDDDDDD

Hurri Kán 2012.02.13. 00:53:56

@foxglove:
Hidd el, nekem sem szórakozás.

ELP 2012.02.13. 00:54:29

@Papucs Orrán Pamutbojt: Áhh nem ,,,most nem akarok itt szentimentális rock and rollt játszani,,,de volt érzelem továbbra is tartom/tartjuk.

foxglove (törölt) 2012.02.13. 00:54:33

@szerivan: ezt Hajni írta, felismerem az elfogultságát a mókus irányába.

2012.02.13. 00:55:40

@foxglove: Én is rá tippeltem, de attól még vicces.

2012.02.13. 00:56:33

@ő-szinte: Csabi összehúzott szemöldökkel néz maga elé.

kamarti 2012.02.13. 00:56:33

@vallatas: nagy bajuk nincs, Verával és Attival Csabinak nagyobb baja van, csak ennyit írtam

ELP 2012.02.13. 00:56:38

@foxglove: Az a nagyon sok,,,a cselekmények sokkal egyszerübbek:))

foxglove (törölt) 2012.02.13. 00:56:39

@szerivan: az a rész vicces, a mókusistenítés már nem annyira.

foxglove (törölt) 2012.02.13. 00:57:23

annyira dont ker.
istenem... miért...

vallatas 2012.02.13. 00:57:42

@kamarti:
akkor furán rakja a jeleket, én meg csak ennyit :-)
de ezt ne most boxoljuk le, annyira nem aktuál politika ez most :)

kamarti 2012.02.13. 00:58:13

@szerivan: Atti meg elment aludni, mert gondolkodnia kell :)
az ágy összeserizése bejött neki pedig :)

bigél 2012.02.13. 00:58:14

@nosce: lehet ők is, csak túl jól sikerült a tréfa

vallatas 2012.02.13. 00:58:23

Sehi 8zsák cucca az ruha?
vitte volna haza?
ej :-)

unalom van, elmentem aludni, jó éjt

2012.02.13. 00:58:56

@foxglove: Ezt akarta a sötét oldal.
A mai mókusistenítést nem olvastam el, és nem is fogom :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.13. 00:59:15

@ELP: Jah, nem vitázni akartam, csak leírtam a véleményemet :)
Szíved joga reagálni, vagy nem reagálni, nem lesz ebből harag :)

bigél 2012.02.13. 00:59:34

@ELP: szerintem is van érzelem

az, hogy mit mondott Kinga, nem bizonyít semmit, sőt! közhely, de épp emiatt van benne igazság: azt tudjuk a leginkább bántani, akit szeretünk.

2012.02.13. 00:59:37

@vallatas: Jó éjt gonosz lelkecske!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.13. 01:00:02

@kamarti: bakker tényleg! :D Összesehizte Kinguci ágyát! LOL :D

kamarti 2012.02.13. 01:00:27

@vallatas: nem kell boxolni :), én meglepódtem, hogy Serire rakott, Verát vártam abszolút

Hurri Kán 2012.02.13. 01:01:12

Még két hét a ki tud tovább mozdulatlanul feküdni versenyből?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.13. 01:01:53

@bigél: fúú, tényleg nem vitázni akarok, és sokszor osztom ezt a közhelyet, de amit Kinga mondott, és ahogy viselkedett többször is Attival szemben, nagyon nem ez a kategória.. Nagyon nem...
De ezt csak Kinga érezheti/tudhatja.. :)

kamarti 2012.02.13. 01:02:20

@vallatas: jó éjt!

Seri jól bebaxott a győzelem örömére :)

ELP 2012.02.13. 01:03:12

@Papucs Orrán Pamutbojt: semmi baj,,,csak ezt leírni nagyon hosszú lenne , és nagyon kell figyelni az arcokat és a szemeket egy egy beszélgetésnél vagy cselekedetnél,,,és nem csak a harsogó szavakat,,:))

ő-szinte 2012.02.13. 01:03:49

@szerivan: faszomatbazdmeg, elmegyek aludni!:-(
itt csak kibaszott nagy fehérség van nem online...
picccccssssábaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jó éjt:-)

mindenkinek

bigél 2012.02.13. 01:04:38

@Papucs Orrán Pamutbojt: nyugodtan vitázz, ezért vagyunk itt

ELP 2012.02.13. 01:04:49

@ő-szinte: Kedves h Te mit hiszel és mit nem az Te dolgod,,,,és h én mit az meg az enyém:)))

Hurri Kán 2012.02.13. 01:05:11

@sogeking:
Ő tud a legtovább? :D

@nosce:
Nem viccelek. :D

@ő-szinte:
Neked is :)

kamarti 2012.02.13. 01:06:22

Atti sír????? jaj, ne már

nosce 2012.02.13. 01:06:23

Jó8 mindenkinek :)

ELP 2012.02.13. 01:07:01

@bigél: nagyon sok mindent más dimenzioban kell nézni , h lássál bizonyos dolgokat,,:))

sogeking 2012.02.13. 01:07:13

@gyvy: az eddigiek alapján igen :)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.13. 01:09:41

Monica Belucci most rendesen kikapott a Grimmektől.

Hurri Kán 2012.02.13. 01:10:07

@sogeking:
Na, megyek én is edzeni. Sziasztok. :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.13. 01:10:34

@bigél: Én leírtam a véleményemet :)
Ki mit gondol róla, az már a saját dolga..

Én örülök, h FB+ végre kiesett! :D
No, jóéjt! :)

kamarti 2012.02.13. 01:13:26

@liberaliskonzervativ: öfi esélyes...

jóccak mindenkinek!

2012.02.13. 01:14:45

@kamarti: Micsoda???

A lustáknak szép álmokat!

2012.02.13. 01:15:20

Csak lihegést hallok.

kamarti 2012.02.13. 01:16:46

@szerivan: az elébb kicsit szipogott is :)
nagyszínpad :)

ELP 2012.02.13. 01:16:47

@szerivan: jól hallod , mert más nincsen:))

kárpátia56 (törölt) 2012.02.13. 01:19:15

ha nem, jó éjszakát pocoknép!

kamarti 2012.02.13. 01:25:14

@kárpátia56: nem, csendben örömködik az ágyikójában :)

na, télleg jóéjt, én sem hallgatom tovább Atti fújtatását :)

2012.02.13. 01:44:41

@kárpátia56: Pocoknép :))))))))))))))))

Spéter46 2012.02.13. 07:25:04

Szép reggelt! Első....!
A tegnapi borzadály után nem kis teljesítmény!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.13. 08:19:30

Jó reggelt!!!
Seri bent maradt, az idegbeteg kiesett, az élet szép!
Seri 4 President!!! :D

témázgató 2012.02.13. 08:27:42

„Kinga nemzetközi tárgyalástechnikát is tanult az iskolában, és szerintem jól alkalmazza a tanultakat. Kiválóan kommunikál, gyorsan vág az esze. (…) Ditti - Sehi édesanyja a szerk. - a műsor keretein belül próbálja bontogatni a szárnyait, és megvalósítani önmagát."

www.nlcafe.hu/tv_sztarok/20120213/ezert_nyerte_meg_a_parbajt_vv_sehi/
FB+ !!!!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 08:28:30

Szép hét kezdést Mindenkinek!

Látom, elbúcsúztunk Kingától, oh, jaj:( Na, ezek után nem fogom nézni a műsort:), tudom, eddig sem néztem, csak gondoltam, megosztom veletek:):):)

kozi001 2012.02.13. 09:20:09

@témázgató:
Nem baj h Seri nyert, de Dittit nem lehetne már kiszavazni? :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 09:37:38

@Mazlee: realtime és onlány között kb 10p különbség van

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.13. 09:48:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hámégjóhogy nem dolgozol, egy Királynőnek nem az a dóga, hanem hogy uralkodjon! :)

csicserierika 2012.02.13. 09:49:45

győzött a molto intelligence :)
Éjszakait valaki légyszí !

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.13. 09:51:05

@csicserierika: Hála minden Felsőbb Lénynek, kihullott a FB+ :D
S4P!

mézescsók 2012.02.13. 09:52:07

@kamarti: Szerintem már mindenki azon agyal, nemcsak Attila. És egyre nehezebb, mert kevesen vannak. Csaba is összeszedheti a három jelet: Attilától (hacsak nem lesznek nagyon jó barik), Verától (nincsenek túl jóban) és Seritől (rátette a jelet legutóbb, ami nem nagyon esett jól a lánynak).
Nem kell mártírt csinálnia magából, anélkül is összejöhet.
Szerintem most az egyik párbajozó Fecó lesz valamelyik pozicióban.

ELP 2012.02.13. 09:55:37

@témázgató:" Mind1 h mit csak írjanak rólam,,," ebből táplálkozik minden ismert és és ismerettségre vágyó ember,,,:)

csicserierika 2012.02.13. 10:01:31

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): nehéz lett volna elviselni a kétszeres párbajgyőztes királylányt. Úgyhogy Jól vagyok ..:)

csicserierika 2012.02.13. 10:06:01

most elsüthetem végre nagy klasszikusunk mondását : De hol van, a hatodik ember ? :)

csicserierika 2012.02.13. 10:06:54

@vietnámi balzsam: ha tudnád, hogy a villában még oscar jelölt is van...:)

ELP 2012.02.13. 10:13:13

szép napot mindenkienk

csicserierika 2012.02.13. 10:16:42

@ELP: Neked is :)
Örülünk, Vincent ?

kozi001 2012.02.13. 10:17:44

stream: 0.48.0 Seri kifejti h milyen rosszul esett neki h Oli Kingát várja vissza.

kozi001 2012.02.13. 10:18:37

@kozi001: Mármint a vv4-es kedvence!

csicserierika 2012.02.13. 10:18:52

@kozi001: és ezt hol tekinthetném meg ?

Zwekedly 2012.02.13. 10:22:44

Hogy eltűnt Binbir gece. Pedig tegnapelőtt (2012.02.11. 11:22:53) még így nyilatkozott:

„A nézők simán visszaküldik Kingát, hogy kaparja le Vera fejéről a vigyort.”

csicserierika 2012.02.13. 10:25:27

@ELP: attól függ, hogy kinek szorítottál.
Már nem tudom követni a szimpátiákat.

kozi001 2012.02.13. 10:27:45

stream: 0.58.30:

Seri: "És visszajön az a másik pasi ... Ne nézd a mellemet!"

No de CSabi! Kinga még ki sem hült! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 10:31:29

@genevieve: csak annyira csúsztattam, mint amennyire te szoktál általában és tetted ebben az esetben is.
De én itt be is fejezem, semmi kedvem sikamlós párbeszédekhez. És most nem az erotikára gondolok. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 10:33:13

@Zwekedly: hát igen, Binbir kolléga elfelejtette, hogy a nézők ennél sokkal perverzebbek, hiszen simán visszaküldték Verát, 3x is.

ELP 2012.02.13. 10:35:14

@csicserierika: Jahh értem,,,különösebben nincsen kedvencem , az enyémet azért nem tudod mert én erről soha nem írtam:))
Vannak itt egyértelmű szurkolók, sőt,,,,,:))
Én szígorúan a műsor szempontjából mérlegelek , nem keresek sem erkölcsöt sem etikát . jó embert rossze embert ebben a műsorban , mert ez nem az a hely!

Ez egy játék és szórakoztató műsor!
Ebből a szempontból megitélve bár sajnálom h K kiesett , mert a történésekhez igen csak volt valami köze , de már nagyon kevés van hátra,,,a játék ilyen,,,egy verseny melynek a végén 1 győzteset hírdetnek

az én rózsám vasutas 2012.02.13. 10:40:51

Ahogy mi vasutasok mondjuk, ez a vonat elment. Elvitte Kingunellát, bőröndnyi összes holmiját dettó, Atilka meg egyedül maradt. Utoljára Annamary kiesésénél voltunk ennyire szomik.

napi észrevétel

Ez a brazil Lady Gaga baromian hasonlít a kékparókás Morvai Krisztinára.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 10:42:13

@ELP: a sokat emlegetett "elemző körödnek" mi a véleménye az eseményekről? :) gondolok itt a vv4-esek jelenlétére, párbaj, stb.

kozi001 2012.02.13. 10:48:36

stream: 1.18.15:

Már olyan kevesen vannak, h úgy taktikáznak h ott ülnek egymással szemben a felek!:)
(Na ez se volt a vv4-ben)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 10:48:42

@ELP: én egy erős jellem vagyok, nem tántoríthatsz el a döntésemtől, de nem ám:P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 10:49:24

@Binbir gece: (a szóban forgó bőrönd meg tele volt a Sehitől bosszúból elcsórt méregdrága olasz rucikkal.)

ELP 2012.02.13. 10:49:43

@pushpang: Nem tudok még mit mondani , a múlt héten még nem tudtunk összejönni,,talán ma este kivesézzük :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 10:51:35

@kozi001: nem merik egymást szem elől téveszteni, nehogy titkos paktumok szülessenek? :D

Tényleg, Vera és Seri öribarik lettek?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 10:52:35

@ELP: oké, de részletes beszámolót kérek. :)

szélfúttahaj 2012.02.13. 10:54:12

@Papucs Orrán Pamutbojt: Helló, most jöttem fel, nem ismerem a titokleveleket. Irhatnátok róla. Bocsi én másképp látom, szerintem Atti Kinga pont fordítva, Attilának Kinga azért kellett, h. minél többet szerepeljen. KInga a BV-ben elmondta, h. nagyon sok megalázást kellett A-tól elviselnie./ahogy a többieknek is, csak szerintem neki többbet, mert Attila meglátta benne a sebezhetőséget és ez az amit A-t igazán szórakoztatja.Egyébként ennél a párbajnál S-nek drukkoltam én is, és a nézők A ellen szavaztak! Igaz én csak egy átlagos néző vagyok.

ELP 2012.02.13. 10:56:11

@pushpang: huha,,,,mit ís írjak erre,,,ha lesz elég tentám , megpróbálom:)

MagasMacska 2012.02.13. 11:01:02

@szerivan: "A forró zuhanyos akció miatt csak azért nem zárták ki mert 2 hét múlva vége."

Ezt én nem hiszem el. Láttam. Ha valakit forró vízzel lefröcskölnek, az sziszegve, visítva elugrik, letépi magáról a forró ruhadarabot. Atti állt és nézett, majd mutatta mindenkinek az ingét. Meleg víz volt, olyan, amilyent az ember bőre zuhanyzáskor szeret, és Atti még föl is volt öltözve.

csicserierika 2012.02.13. 11:01:57

@ELP: én is csak azért örülök Kingunella kiesésének, mert kíváncsi vagyok a fiúkra ezek után. Sehi nem sok vizet fog zavarni.
Vera lett az alfanöstény.

nowo 2012.02.13. 11:04:37

@Papucs Orrán Pamutbojt: Teljesen egyetértek.
Nem lehet szerelmes valakinek a lekébe,akinek a testétől undorodik.
Kinga alapvetően undorodott Attilától,már az elejétől kezdve.
Igaz,királylányi vénájának hízelgett Attila hódolata,epekedése,de már akkor jó nagyokat rúgott bele.
Egészen addig,amíg be nem költözött Melinda,aki egyből ráhajtott (volna) Attilára.Tisztán emlékszem Kinga irigy arckifejezésére,hogy márpedig hogy képzeli Melinda,hogy elveszi tőle hódolóját?
Akkor azonnal szóba állt Attilával és fogadta hódolatát.
Ebből leszűrtem,hogy Kinga birtokolni akarja Attilát,de csak távolról,nem kell neki,mint férfi,de azért másnak sem engedi át.
Már itt kiviláglott a végtelenül önző egyénisége.
Ami aztán csak fokozódott a játék során.

ELP 2012.02.13. 11:04:48

@csicserierika: Hát igen történt itt már egy két érdekes dolog az onylányban,,majd nézd meg! És koncentrálj a levélre , főleg amit K írt,,,és pl CS miket is mondott,,,,

csicserierika 2012.02.13. 11:06:14

@ELP: egy linkre várok reggel óta :(

nowo 2012.02.13. 11:18:27

Tegnapi Belevaló linkje van valakinek?
Köszi!

ELP 2012.02.13. 11:23:07

@jadebulgari: nincsen én csak magamnak rögzítem,,,de kozi már írta,,kössz neki:))

Hurri Kán 2012.02.13. 11:30:26

@Zwekedly:
Már Binbir sem a régi. :D

Zsoofka 2012.02.13. 11:33:23

"ha lenne még Maunika só, visszajárnának....." = onlány, 06.perctől :)

genevieve 2012.02.13. 11:44:52

@MagasMacska: hát most lesz cirka 1 hete, hogy kibontakozzon vera ellen vagy mellett:-)))

milkacica 2012.02.13. 11:45:49

sziasztok
Kingán azért inkább szórakoztam volna mint Sehin...már nincs is akit nézni.
Szvsz Kinga jobb volt a párbajon, mint a Mókusarcú...

Zsoofka 2012.02.13. 11:47:42

@milkacica:
Egyetértek. Seri úgy ment le kutyába, hogy alulmúlta Kinga legrosszabb perceit.

szélfúttahaj 2012.02.13. 11:49:29

Helló, leírhatnátok a titoklevelet, nagyon böki az oldalamat.Én mondjuk örülök Serinek, mert A. nagyon idegesítő pali számomra, és én mint átlagos néző nem szórakozom rajt, hanem már kapcsolom is mikor a nyeervogásba belekezd.

nowo 2012.02.13. 11:52:19

@mokamini: igen,én is ezen a véleményen vagyok.
A párbajon Kinga jobb volt,mint Seri,de már késő volt.
A "nép" az 5 hónap alapján "ítélt",szerintem jól!:)

ELP 2012.02.13. 11:53:01

@szélfúttahaj: www.youtube.com/watch?v=86Zc-R--uaQ&feature=player_embedded - illeszd be a böngésződbe, és ott van teljes egészében 0:19.56

Zsoofka 2012.02.13. 11:55:52

@nowo:
Igen így van. Összességben én is Serit tartom érdemesnek visszamenni, de a párbaj... boa.... Van az onlineban egy rész, amikor a fiúk modják, hogy dúúúúrva volt a párbaj..... Erre Seri megkérdi: én is? Igen drága te is. kijött belőle Ditti anya stílusa.... Valaki írta: szavazzuk ki Dittit. Csatlakozom.

kozi001 2012.02.13. 11:57:37

@mokamini:
A "nézd meg az anyját vedd el a lányát" típusú dologból szegény Sehi nem jön ki jól! :)

Zsoofka 2012.02.13. 11:59:45

@kozi001:
:)
Épp le akartam írni e nagybecsű mondást :)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 12:03:08

@milkacica: @mokamini: egyetértek. ezt hívják úgy, hogy white trash.

nowo 2012.02.13. 12:08:49

@mokamini: igen,Seriől néha előjön a "sznob" anyja stílusa.
Esküszöm,rajta látni,hogy alapvetően egy kedves,normális nő lenne,ha az anyja nevelése nem vitte volna el rossz irányba.
Pl. milyen dolog az,elengedni 16 évesen gogozni?!Meg számtalan egyéb apróság.
Ahelyett,hogy elküldték volna tanulni,kiengedték Rómába kitartottnak...

Kingánál viszont szerintem az anyja normálisabb,mint az apja.Sőt,Kingánál is normálisabb jelenség az anyja.Ott egyértelműen az apja kényeztette,ill. rontotta el a nevelését.

kozi001 2012.02.13. 12:12:18

@nowo: No igen! De ez inkább a "nincs semmim, de sznob vagyok" és élvezem a figyelmet típusú dolog szvsz!

témázgató 2012.02.13. 12:12:27

www.nlcafe.hu/sztarok/20120213/vv_kinga_magabol_kikelve_hisztizett_a_parbaj_utan/
"Kinga higgadtsága nem tartott sokáig. Amikor ugyanis meglátta az élő képeket a villából, és észrevette, hogy Csaba és Attila is megölelte Seherezádét, ismét kifakadt. „Na ennyi! Már itt is vannak az új barátok. Hát úristen, mit csinál ez a két fiú?!” – értetlenkedett Kinga a képeket látva."

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.13. 12:21:31

@témázgató: Valahol meg azt nyilatkozta, hogy ezután nem is fogja nézni a VV-t, mert ideges lenne, ha azt hallaná, hogy bántják odabent és nem tudná megvédeni magát...
El kellene küldeni neki az öfik linkjét, hadd olvasgasson, egyből lenne egy igazi fórumtrollunk :D
Vagy csak végignézetni vele, amit művelt eddig...

genevieve 2012.02.13. 12:31:07

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): azt hiszed számítana?:-)

mikor levetítették nekik a sehival való konfliktusait azt mondta, hogy így végignézve mindenben neki volt igaza...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.13. 12:36:15

@genevieve: Viszont az egója akkora, hogy csak egy platós Ifára fér fel hátra, úgyhogy minden olyan megjegyzés, ami nem Habosrózsaszín Kingucikirálylányként említi meg, vértolulásos agysejtingadozást idézne elő nála, akkor aztán lenne itt FB+ egy szekérderéknyi :)
Ööömm, ahogy visszagondolok, mintha lett volna az elmúlt időkben egypár ilyen komment :D

genevieve 2012.02.13. 12:46:40

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): pedig lenne más egyéb dolga is:-) pont időben esett ki, hogy elkezdje a következő félévet a főiskolán:-)

mocskosmacska 2012.02.13. 12:51:42

A párbajon nagyon meglepődtem sehin. Eddig azt hittem, hogy egy kicsit butuska, kicsit álszent, kicsit közönséges kinézetű, kicsit halvérű, de egyébként egy kedves, jóindulatú lány.
A párbajon meg egy rosszindulatú, rikácsoló kofát láttam, aki egy mondatot nem hagy elmondani a másiknak. Lilu meg nem intette le, azért, mert folyton kinga szavába kiabál, szal egyértelmű volt, hgoy sehi az rtl klub favoritja.
Sehi tényleg ilyen és eddig a jelentéktelensége miatt nem vettem észre rajta, vagy már megkezdte a verához való asszimilálódást?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 12:51:46

@mokamini: valahol olvastam hogy VVDitti na ezen azért nagyot néztem, nem tom ha valakinek van egy kutyája az onnantól kezdve VVBlöki?..

mézescsók 2012.02.13. 12:54:51

@mokamini: Kingát csak a saját stílusával és eszközeivel (kiabálás, a másik szavaiba való belevágás, stb.) győzhette le. Kingától pedig miért pont a párbajon várhatta volna bárki is a jólnevelt úrileány modorát? Nyilván erre és így készült és jól tette.
Ami Ditti mamát illeti, a hozzászólókkal egyetértek.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.13. 12:57:52

@mézescsók: Lehet, a kedves mama miatt jöhettek szóba Sehinél olyan férfiak, akik minimum 1000 km-re laknak... :D

foxglove (törölt) 2012.02.13. 13:08:54

@mocskosmacska: ugyanazt csinálta, mint a boxmeccsen, az is sokat elárult a kettejük játékstílusa közti különbségről. Kinga fair playt akart játszani akkor is és most is, de Seherezádé képtelen erre. Sajnos a tisztességtelen játék többet ért mindkét esetben. Ez egy ilyen embertípus, nem lehet vele mit kezdeni, max lesüllyedhetsz az ő szintjére.

lac64 2012.02.13. 13:21:07

@mézescsók: Szép napot Mindenkinek!
Szerintem ez a viselkedés Sehitől nem idegen. Készülhetek én a prosztó stílusra, ha az tőlem idegen, akkor nem tudom megvalósítani.
Gergős konfliktusaiban már nyomokban előjött belőle, de egyrészt nem voltak nagy balhéi, másrészt szerintem Sehi sunnyogott eddig. Tegnap már hasonló stílusban ugatta le Fecót éjjel is.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 13:32:53

@genevieve: ennyi erővel mi is felvehetnénk a vv előnevet :D
@lac64: na pont arra a pár percre néztem bele az onlányba, az szép volt azt hittem meg is üti Fecítót

bknn 2012.02.13. 13:35:20

Seherét valami kanos öregúr juttathatta vissza a villába, aki tele van zsével. Más ötletem nincs.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.13. 13:38:47

@jadebulgari: Jahjah, VV-MöffCAT leszek :)
@nemvállalom: inkább az juttathatta vissza, hogy Kingát zsigerből gyűlölte már a nép szerintem

foxglove (törölt) 2012.02.13. 13:39:57

@mocskosmacska: ja és a párbajon félelmetesen emlékeztetett vv évára, az ő stílusa volt, hogy ordít/gusztustalankodik egyet, aztán rögtön diadalittas, tenyérbemászó mosollyal kinéz a közönségre, hogy jólbeszóltam, mi?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 13:40:13

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): :D :D
jaja nem volt ott öregúr, elég volt a Kinga-utálat is hozzá

szélfúttahaj 2012.02.13. 13:52:17

@nowo: Pont fordítva látom, Attika elveszítette játékszerét, talán Verával tudja folytatni a lelkiszadót.

az én rózsám vasutas 2012.02.13. 13:55:57

@Zwekedly: Nem értem mi a probléma a tippjeimmel. 65:35-öt írtam és majdnem telibekaptam. A részletekben elkövettem pár pontatlanságot, de alapjában sikeres párbajt zártam. Sokkal jobban jóslok mint négy hete.

_most_ 2012.02.13. 13:57:33

@foxglove: Éva tök jól nyomta a párbajokon, Éva-Gigi párbaj volt szerintem a legjobb párbaj a vv4-ben.

foxglove (törölt) 2012.02.13. 14:00:13

@lami83: magához képest tényleg jól nyomta, mert legalább nem köpött:)

nowo 2012.02.13. 14:02:00

@szélfúttahaj: jogos.
De szerintem mindketten játszadoztak egymással.
Amiket leírtam Kingáról,az nem azt jelenti,hogy Attila Kinga áldozata lett volna.
Már az elején kiderült,hogy Attila nem jön be,mint férfi Kigának.
Ezt egy idő után Attila is észrevette,és amikor végleg tudatosult benne,attól kezdve pszichoszadizta Kingát.
Összegezve:"megérdemelték" egymást!!!:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.13. 14:08:44

@lami83: arról készült az a flashvideó is, ami fent van a youtube-on :D:D:D

JOKKA21 2012.02.13. 14:38:34

Kiesett a hisztis plázacicámn.Nem baj a másik szép szőke plázacicám még versenyben van.

MagasMacska 2012.02.13. 14:41:11

Nézem a tegnapi éjszakát. Sehi ugyanazt csinálja Fecóval, amit Kingával. Artikulálatlanul üvölt, és kész. Ezt Verától tanulta, csak ő nem halkan teszi, hanem üvölt. Nyerő taktika.

MagasMacska 2012.02.13. 14:41:58

@JOKKA21: És lassan ugyanolyan hisztis.

genevieve 2012.02.13. 14:46:17

@MagasMacska: én egyáltalán nem bánom, hogy sehi elverásodik:-D

nowo 2012.02.13. 14:47:40

Tegnap a párbajon volt olyan,hogy a régi vv-sek kinek drukkolnak?
(nem néztem az egészet)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 14:50:45

@MagasMacska: most nézem. seritől és verától engedélyt kell kérni, ha valaki meg akar szólalni. aztán vagy megadják, vagy nem. Ha megadják, az időkeret 1 másodperc.

vallatas 2012.02.13. 14:58:44

@foxglove:
kétségtelen most Sehi-Vera diktál a villában. :-)
Fecónak hiába van ott Csabi, ha kuka...
Ati meg egyedül nem fightol ahogy nézem.
Viszont Csabival többet beszéltek, lehet majd ők ketten lépnek fel a csajok ellen
:-) bár már csak 2hét van lehet, nincs rá szükség.

Kinga BV-ben, hogy ki volt akadva, amikor látta AtiCsabit Sehivel ölelkezni
:-)

Zwekedly 2012.02.13. 15:00:15

@Binbir gece:
Jóvanna, felejtsük el a részleteket!

De azért pushpang intelmét megfogadhatod legközelebb: „a nézők ennél sokkal perverzebbek, hiszen simán visszaküldték Verát, 3x is” Aztán a vasárnapi helyzetre vonatkozóan ezt is mondja: „a nézők A ellen szavaztak”

Én mindezt úgy fejeztem ki valamikor, hogy az undorfaktor a nyerő. Aztán beacska nekemesett, hogyaszongya: „sok itt az agymosott zombi„. Nem érti szegénykém, miről szól az élet.

Zwekedly 2012.02.13. 15:01:46

@hétköznapi naplopó:
Hogyhogy téged nem tilt ki Hayni?

foxglove (törölt) 2012.02.13. 15:05:33

@vallatas: "kétségtelen most Sehi-Vera diktál a villában"
azért ez valahol elég ironikus:) az alfahímek mind elvéreztek:)

MagasMacska 2012.02.13. 15:07:57

@foxglove: De többnyire nem adják meg.

MagasMacska 2012.02.13. 15:09:08

Esélylatolgatás. Kinek ki a riválisa. Seri pofás kis előadásából az derül ki, hogy még a kifejezést sem érti. Pedig Vera megpróbálta elmagyarázni neki.
A másik, aki nem tudja, merre hány méter, az Fecó.

MagasMacska 2012.02.13. 15:11:19

Attinak nem jön be, hogy nem ő viszi a prímet.

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.13. 15:12:39

@Zwekedly:

mert spanom.
de ne haragudj, hogy probalom reklamozni az amugy kiraly blogomat.

----
szandika milyen kibaszott ronda.
amugy nyugodtan megkoszonhetitek nekem a tegnapi parbajt, mert toltam am az sms-eket ezerrel. van mit a tejbe apritanom.hehe.

genevieve 2012.02.13. 15:14:47

@MagasMacska: be fog hódolni ő is verának és sehinek?:-)

lac64 2012.02.13. 15:17:37

@vallatas: Ha nem áll össze Attila és Csaba, akkor a két lány hátradőlhet: a három fiú kinyírja egymást

lac64 2012.02.13. 15:20:48

@MagasMacska: Csaba rivális magyarázatát Vera és Attila sem értette (vagy nem akarta érteni) :)

kamarti 2012.02.13. 15:24:02

sziasztok!
sztetek megjátssza az rtl, hogy mondjuk mától bedobja az 1-1 kampányfilmet a lakókról, vasárnap szavazás vége, és 1 vagy 2 ember mehet haza, és kész a hármas döntő? végül is a célnak megfelelne ez a megoldás, és nem is kerülne sokba

az már más tészta, mennyire fair a játékosokat hajnali háromkor arra kérni, hogy 5 perc múlva beszéljenek bele a kamerába - főleg úgy, hogy Fecó és Seher matt részeg...

kamarti 2012.02.13. 15:27:05

@lac64: sztem meg nagyon is értették: egyrészt megint el lehet magyarázni Fecónak, hogy Csabi és az ő barátsága nem valódi. Meg, sejtem, a nézőknek is ez lesz nyomatva

Seri viszont ebben a feladatban éppen 23-szor "vallott szerelmet" Csabinak az est folyamán - nem tudom, mit szól ehhez öribarinője, Vera :)

lac64 2012.02.13. 15:27:19

@kamarti: A TV újság szerint nem. Az alapján szerdán és jövő hét kedden kiválasztás.

genevieve 2012.02.13. 15:28:22

@kamarti: ki tudja mi lesz?

lehet már nem lesz aréna hanem szerdán kihvás, vasárnap párbaj, aztán 4-es döntő

MagasMacska 2012.02.13. 15:28:23

@lac64: Szóval nem értik, hogy mi a rivális és mi az ellenfél között a különbség.

2012.02.13. 15:29:39

@MagasMacska: Engem meglepett, hogy Csabi kijelentette, hogy sok dologban egyformák Feclivel.

lac64 2012.02.13. 15:29:51

@kamarti: Nem véletlen a zárójeles rész :) Fecó egyébként tökéletesen értette, Csaba mire gondol, Vera és Attila "értetlenségénél" pedig ugyanerre gondoltam.

kamarti 2012.02.13. 15:29:51

@lac64: 21-én kiválasztás, 26-án pedig döntő??

lac64 2012.02.13. 15:31:10

@kamarti: Igen, 24-én van az utolsó párbaj.

nowo 2012.02.13. 15:31:23

Namégegyszer:Tegnap a párbajon volt olyan,hogy a régi vv-sek kinek drukkolnak?
(nem néztem az egészet)

2012.02.13. 15:31:39

@kamarti: Ne a tv újságnak higgyél. Amíg a retek nem közli hivatalosan addig semmi sem biztos. Lehet még ők sem tudják, megnézik a nézettségi adatokat aztán annak függvényében döntenek.

MagasMacska 2012.02.13. 15:32:50

Attila: barátomra nem mondom, hogy rivális. Dehogynem mondhatom! Ha tényleg az. Ha ugyanazt a lányt/pasit szeretik vagy mindketten ugyanarra a bajnoki címet akarják megnyerni..., bármiben. De ettől még lehetnek barátok, és győz a pillanatnyi jobbik.

mézescsók 2012.02.13. 15:32:52

@Hátam Mögött Előttem (Möff CAT): Ez nagyon valószínű, mert az az egy igencsak messze lakott a mamától.
@foxglove: Kinga és a fair play? A királylányoknak gőzük sincs arról, hogy mi az,ez a királylányság fő ismérve. A csajok nem bokszolni, hanem verekedni tanulhattak meg valamelyest. A meccs után S. a kezét nyújtotta felé, amit nem fogadott el. A meccs utáni visítozása is a fair play része volt? Veszíteni nem kell tudni?
@lac64: Mi van, az sem jó, ha csöndes kis bamba, meg az sem, ha fúria?
@nemvállalom: Na, persze ez kézenfekvő. Dögös szőke=kanos öregúr. Mi más is lehetne? Szegény kis Kingát, hogy sajnálom, hogy még egy kanos kis öregúr sincs mögötte!
@nowo: Nem voltak régi Vv-sek, én is hiányoltam.
@vallatas: Ha az ölelkezés mögött többet látott, mint amennyi van, akkor egyrészt máig nem érti a villában való viszonyokat (a nyertesnek akkor is illik gratulálni, ha nem Őt vártuk vissza, azon egyszerű oknál fogva, hogy nyert), másrészt jellemzi, hogy mit gondol a villakapcsolatokról, ha az jön le neki, hogy Attila és Csaba egyből bariba esett Serivel. Mivel mindenki magából indul ki, nem is gondolhat mást.
Kinga szerencsémre már nincs a játékosok között. Ezennel vele kapcsolatban mindenféle véleménnyilvánítással felhagyok, mert a műsor és az én szempontomból érdektelenné vált.

lac64 2012.02.13. 15:32:53

@MagasMacska: Szerintem nem akarták érteni .

kamarti 2012.02.13. 15:33:06

@lac64: azért a tapasztalatok birtokában Fecó matt részegen tett "persze, hogy értem" kijelentésével nem elégednék meg Csabi helyében :) minimum egyszer azért józanon is rákérdeznék...:)

az is érdekes volt, hogy Atti azt bizonygatta, neki csak Fecó és Vera - de ahogy emlékszem, ezt nem nagyon hitték el neki a többiek :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.13. 15:33:06

@mocskosmacska: Seherezádé a párbajon az energiabomba oldalát mutatta, felszívta magát és csépelt, mint a boxmeccsén. Szerencsére nyert is megint megérdemelten.

@jadebulgari: @mézescsók: VV Ditti kifejezetten szórakoztató jelenség, a VV5 külön műsoreleme!

@MagasMacska: Fecó már régóta nem érti, mi folyik körülötte.

MagasMacska 2012.02.13. 15:34:23

@nowo: Nem volt. A két csaj elhisztizte az időt.

vallatas 2012.02.13. 15:34:42

@kamarti: Sehi 23-szor szerelmet vallott ez igaz, viszont amikor Sehi odament az ágyához mint "Sehizés" Csaba elsőnek kb. ellökte magától majd inkább elment onnan
:-D meg az is volt még, hogy: "Csabi idefeküdhetsz ha akarsz..." :-)

elég egyoldalú ez a "szerelem".

az én rózsám vasutas 2012.02.13. 15:35:10

@nowo: A régi vv-sek nem jutottak szóhoz.
24% Kingától
32% Sehitől
44% meglepődésétől

lac64 2012.02.13. 15:35:16

@mézescsók: Nekem jobban bejött a csendes kis bamba, addig legalább lehetett róla azt hinni, hogy kicsit buta, de jóindulatú :)

2012.02.13. 15:35:38

@Peter_Cs: Még nem láttam Dittit, de az elbeszélések alapján BB Szörpgyári Zsanett anyja kezdte a trendet az önálló műsorával, hogy kihozza a lányát a fertőből. Emlékszem Tillával élő show is volt egyszer :))

kamarti 2012.02.13. 15:36:21

@nowo: kimaradtak!

@lac64: hát, ez így ölég sűrű lenne, nem?

@szerivan: én i arra tippelek, hogy muszáj csavarintaniuk, plusz okulva a jótékonysági hétből, talán a pénztárcákat is kímélniük (bár nem tudom, mennyien szavazhattak most). Szal a kampányfilmkészítés nekem is szöget ütött a fejembe, mint Fecónak :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.13. 15:36:50

@MagasMacska: És eléggé meg van zavarodva, nem tudja, hogy mit lépjen. Csak kudarcélményei voltak eddig.

@lac64: Ez lesz, pont Attila miatt.

2012.02.13. 15:38:39

@kamarti: Fecó hogy lehet egyszerre buta mint a tök közben meg a játékkal kapcsolatos dolgokban rögtön kapcsol?

Miért fogyott el az RTL pénze a jótékonykodástól? Nem a saját pénzüket költötték, hanem a nézőkét.

lac64 2012.02.13. 15:38:46

@vallatas: Nem csodálom, hogy Csaba nem akart. A Sehi melletti fekvés kb. olyan, mint amikor Anikó várt vissza valakit a VV4-ben :)

kamarti 2012.02.13. 15:39:11

@MagasMacska: mondja ezt az az Atti, aki a malac farkát húzkodta, hogy Petti előbb essen ki...
és elég rendesen bele is zavarodott Csabi 2 kérdésétől, hogy most akkor ez a kijelentés a megúszás, vagy az lett volna a megúszás, ha nem ezt mondja - ezért is hívta segítségül Verát, és jól számított, szte is gáz ezt mondani....

MagasMacska 2012.02.13. 15:39:25

@Peter_Cs: Még legalább egyet aludnia kell, amíg kitalál valamit. De már ha nem talál ki semmit, akkor is ellavíroz ezen a két héten.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.13. 15:39:50

@szerivan: A háttérműsorokban (NekedValó, BeleValó, Fókusz) gyakori vendég és riportalany a Ditti. A gellénházi szörpgyári capriccio máig emlékezetes.

vallatas 2012.02.13. 15:39:51

@lac64: ja, meg lassan úgy is nyomul.

izé, jótékonykodás még tart?

MagasMacska 2012.02.13. 15:41:17

@vallatas: Egy mattrészeg alakot lehet, hogy én is ellöknék magamtól. Na jó, eltolnék. És a besehizés is bejött, azt sem lehet figyelmen kívül hagyni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.13. 15:42:36

@lac64: Pedig inkább hasonlít Seherezádé Ágicára, mint Nádai Anikóra!

MagasMacska 2012.02.13. 15:42:37

Na jó, mi ez a kampányfilm??? Lemaradtam...

2012.02.13. 15:42:41

@lac64: De mondta is Seri, hogy nem akarsz kiesni Csabi, aludj velem. Ez nem olyan felajánlkozás volt mint amit ti fantáziáltok.

kamarti 2012.02.13. 15:43:47

@vallatas: Kinguci is megmondta, hogy Csabi nem egy ölelkezős fajta :)
de az ágysehizés rossz ómen, az ide fekhetszre ha jól emlékszem, válaszolta is, hogy nem akar kiesni :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 15:45:15

@hétköznapi naplopó: hm, azért ne feledd hogy az öntömjénezés büdös... fő a szerénység

mézescsók 2012.02.13. 15:45:42

@vallatas: Seri ágyának átka!
@Peter_Cs: Ment volna be Ő! Nagy lehetőség a szereplésre. Nekem kicsit túl sok a mama, de tény, szórakoztató kis adagokban.
@lac64: Szerintem nem lesz alapvetően más, mint volt. Bátor dolog volt Kinga kihívása, Fecó lényegesen gyengébb falat lett volna. Szerintem a nyerésben nem igazán hitt, aztám meg a győzelem mámora hatott rá. Ennyi.

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.13. 15:47:22

@jadebulgari:

azert irtam, hogy mersekelt kezdes utan csak lesz valami.

nem vagyok egy szereny gyerek, inakbb szegeny.

kamarti 2012.02.13. 15:48:44

@szerivan: nem a saját pénztárcájukra gondoltam, hanem a nézőkére (bár lehet talán nekik is olcsóbb, ha csak Lilu van a stúdióban, mintha 2 hét alatt 3x tele a stúdió közönséggel, de ezt nem tudom).

Fecót én se értem, de mindig meg tud lepni: tegnap például az is ő volt, aki odavágta Attinak, hogy ő az, akinek feltűnően megváltoik a viszonya a győztes párbajról visszatérőkkel (Csaba, Vera), ezt sztem még senki sem mondta így ki bent, és volt már pár ilyen "éleslátása". Máskor meg tényleg azt se tudja, hol van.

foxglove (törölt) 2012.02.13. 15:51:38

@mézescsók: igazad lehet, valószínűleg teljesen félretájékozódtam a királylányság ismérveiről. Azok a szemét Grimm testvérek is elmehetnek a fenébe, hogy nem tértek ki a királylányok boxhoz fűződő viszonyára.

2012.02.13. 15:52:43

@kamarti: Igazándiból az is meglehet, hogy nem buta gyerek ez a Fecli a való élethez, de nincs hozzászokva, hogy folyamatosan agyaljon az emberi kapcsolatokon, stukizásokon. Namármost, ha ez igaz, márpedig igaz mert jómagam állítom, akkor estére stand-by üzemmódba kerül és azért nem fő le nála a kávé.

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.13. 15:53:25

@jadebulgari:

tul nagyok az igenyeid.
en meg a lanyokkal szeretem jobban.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 15:54:45

@hétköznapi naplopó: látod még azt se ismered fel hogy lány vagyok sztem itt tehetünk is egy pontot a beszélgetés végére

kamarti 2012.02.13. 15:54:52

@szerivan: nana, nem fantáziálok, eleve idézőjelbe tettem a "szerelmet vallott" kifejezést, és arra céloztam, hogy többször biztosította a rokonszenvéről, ajánlotta a barátságát és megint elmondta, hogy ő a legszimpibb neki bent, még azt is hozzátette, hogy kintről biztos szavazna rá :)
és azt is írtam, hogy arra vagyok kíváncsi, ez hogy befolyásolja a Vera-Seri páros viszonyát, nem arra, ők összefekszenek-e, ezt csak @vallatas: kollega emelte ki :)

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.13. 15:56:13

@jadebulgari:

nem raktal pontot a mondatod vegere, ugyhogy folytathatjuk a dumcsizast.

ma kulonosen aljas vagyok.

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.13. 15:57:12

@Peter_Cs:

ertelek.
akkor mar tuti kikaprtuk egymas szemet nehanyszor.
mert en egy ilyen srac vagyok.

2012.02.13. 15:57:58

@kamarti: Csituvan, vallatás fantáziált, ez nem is kérdés. De ki biztosított kit? Nincs kedvem visszaolvasni. Kökényszemhéjú Seri Csabit?

Hurri Kán 2012.02.13. 15:58:47

@jadebulgari:
Egész Eurovízió :(((((((((((((((((((((((((

2012.02.13. 15:59:02

@jadebulgari: Mit szólsz, hogy ők mennek? Van esély, hogy a srác megtanul énekelni májusig?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 15:59:26

@gyvy: azzzz :(((((
Királyék :) compact :( vulfkati :((( pfej
Plagibázzunk

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 16:00:18

@szerivan: vannak ennél sokkal jobb számaik nem is értem ezzel Európát nem fogjuk meghülyíteni majd kapunk egy sajnálkozó legyintést megint

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.13. 16:00:32

@szerivan:

velemenyem szerint a magyar nep jol dontott.
a sok szar kozul remelem a kevesbe szart kuldtetek pakisztanba.

Hurri Kán 2012.02.13. 16:00:39

@jadebulgari:
azzzz :(((((
Királyék :) compact :( vulfkati :((( pfej
Plagibázzunk
:DDD

Na, nekem megmosott testemen lefőtt a kávém, úgyhogy megebédelek.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.13. 16:01:24

@jadebulgari: A Biga gyerek mag a Fábián Juliék voltak az egyedül értékelhető produkciók szerintem, a többi mehet a bányába :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 16:02:00

@gyvy: most meg a valagad és akkor én is kérek kávét :D

genevieve 2012.02.13. 16:02:52

@hétköznapi naplopó: előbb még azt irtad, hogy tele vagy lóvéval:-D

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.13. 16:02:54

@Peter_Cs:

elso korben magamnak, hogy valahogy megtalaljam a lakaskulcsot.

masodsorban attilanak.
van itt attila fan? vagy eretnek vagyok?

Hurri Kán 2012.02.13. 16:04:18

@hétköznapi naplopó:
Áthelyezték a döntőt? Nem is tudtam.

@jadebulgari:
Nem mosom meg. De kávét így is kaphatsz. Vagy így nem jó?

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.13. 16:04:26

@genevieve:

a penzem egy resze a szerencsjatek zrt-nel van kolcsonbe, a firkasz melo meg nem jovedelmez annyira.
jah, meg tegnap toltam am ezerrel serire az sms-eket. de csak mert szeri van.

kamarti 2012.02.13. 16:04:44

@szerivan: ezt mondjuk többször meg is mondta, hogy neki ez túmaccs agyalásból :) míg mondjuk Atti meg meghal, ha nem agyalhat (ahogy péel tegnap elmagyarázta, hogy miért magyarázza ő meg, amit valaki más mond, szavanként, na hát az nekem például röhejes volt)

most eszembe jutott még egy tegnapról: amikor Csabi azt mondta, hogy Seri eléggé kapta az ívet ez alatt az 5 hónap alatt, meg sokat volt szegény egyedül, Fecó megjegyezte, hogy de hát mindig volt mellette valaki - Csabi vissza is vonult.
És azt is megbeszélték, hogy Csabi Kingával és Fecóval, Fecó meg Verával és Csabival elfogult - de Fecó szerint ez így rendben van.
nekem az ő alapállása a butasága ellenére szimpi

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 16:06:18

@gyvy: nem helyezték át csak van aki tájékozatlan
kérek köszönöm áááááááááááááááááááá

genevieve 2012.02.13. 16:08:09

@hétköznapi naplopó: ááá, itt mindenki imádja atit:-D

vallatas 2012.02.13. 16:09:02

compact disco éppenséggel nem rossz, csak ez szám egy nagy szar! lagymatag buzigyerekeknek is kevés volna :-)
győzelemre akkor se lenne esélyünk, ha itt lenne az atyaúristen, viszont csináljunk legalább jó bulihangulatot!

Fábián Juli hangja nagyon karakteres, szerintem díjazták volna mint tavaly a görög srác hangját. a szám viszont az ovis hangokkal nem éppen tetszik :-)

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.13. 16:09:21

@jadebulgari:

helo.
meg mindig itt vagy am.
nem szep dolog a masikat a hata mogott kibeszelni.

Hurri Kán 2012.02.13. 16:09:23

@jadebulgari:
:DDD
Megy. Svepsz vagy minyom kell hozzá?

foxglove (törölt) 2012.02.13. 16:09:24

@kamarti: nem azt mondta, hogy csak most kapja az ívet és eddig nem? én úgy emlékszem

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.13. 16:11:49

@genevieve:

aha, akkor mar tudom, honnan jonnek a protest szavazok..a hogyvoltblogrol. hihetetlen, hogy ezt csak most tudom meg.
IGAZSAGOT AZ EMBEREKNEK.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 16:12:00

@gyvy: kérek minyomot amit a kismajom kinyomott :D

Hurri Kán 2012.02.13. 16:13:31

@jadebulgari:
Intézkedem. :D

@szerivan:
Pitbull vagyok, kibírom.

genevieve 2012.02.13. 16:15:49

azért ez érdekes:-)

15. szerda kiválasztás
19. vasárnap párbaj
21. kedd kiválasztás
24. péntek párbaj

de mikor vannak a kihívások?????

2012.02.13. 16:17:14

@genevieve: Talán rögtön kell kihívottat is választani?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 16:19:08

@hétköznapi naplopó: de csak akkor nem szép ha szerény emberről van szó :D

kamarti 2012.02.13. 16:19:28

@foxglove: mármint ki mondta ezt?

genevieve 2012.02.13. 16:20:22

@szerivan: nem tudom, a port.hu-n igy irták a műsor alá
a többi napokra azt irták, hogy összefoglaló (tehát aréna sem lesz)

kamarti 2012.02.13. 16:21:29

@vallatas: én csak a szóvivőt hallottam, hogy százezeren szavaztak, 36 országból.... ennyit a millás nyerő honi nézettségről....

hétköznapi naplopó · http://hetkoznapinaplopo.blog.hu/ 2012.02.13. 16:31:28

@jadebulgari:

azert erzek nemi tavolsagot kettonk kozott.
ki huzta fel ezeket a falakat?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 16:31:49

@gyvy: nyeheheheheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
köfiiiiii :D iftenkirály vagy

kamarti 2012.02.13. 16:38:09

"Attilával a kapcsolatunk elég szövevényes volt, sokszor érthetetlen. Azt, hogy a hátam mögött min munkálkodott, azzal nem voltam mindig tisztában. A végére rájöttem, hogy ki az igazi barát, és örülök, hogy tiszta képet láthatok most már Attiláról."

"Csabitól ezért köszöntem el, mert az öt hónap után tudatosult bennem, hogy nem az az igazi barát, aki mindig fennhangon hangoztatja azt, hanem aki akkor is ott van, amikor nem tudod magad megvédeni. Attila sok rosszat elkövetett a hátam mögött, Csabi ilyet soha nem tett."

"Én azt gondolom, hogy Attila nem nyerheti meg a VV5-öt, mert nagyon sok esetben gusztustalanul viselkedett, és nem méltó a fődíjra. Remélem Csabi nyeri."

asszem, Atti jól tippelt, hogy Kinguci nem neki fog kampányolni...:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 16:42:47

@jadebulgari: az egész társaságból jószerivel vele/velük lehetett volna elérni valamit, kinézetileg (meghökkentés), hangilag (jé, vki tud énekelni), két helyes??? fiú, akik még ikrek is (nahát, csajos faktor is megvan), és a szám sem oly' szar (dallamos, megjegyezhető:)

nowo 2012.02.13. 16:46:11

Attila szerint az "nem következhet be",hogy ő a második legyen Csaba és Vera mellett...
Előtte Verát,Csabát és még valakit képzelt a döntőbe.
Majd Csabát másodiknak tippelte.

Ergo:ROHADTUL meg szeretné nyerni a játékot.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 16:51:03

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: teljes mértékben egyetértek, a Király-jelenség nem nyűgöz le de a produkció talán betalált volna inkább mint a tavalyi nyekergés

kamarti 2012.02.13. 16:54:05

@nowo: ezt eddig is tudtuk, mondjuk sztem mindenki így van vele a bentiek közül
az már más kérdés, hogy ő a végsőkig tagadni fogja ezt, mert úgy könnyebb visszavonulni, ha mégse jön össze

nowo 2012.02.13. 16:56:35

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem baj,csak számomra antipatikus volt,végig,az egész játék alatt.
Valamint az is visszatetsző,hogy minden párbajt meg akart úszni,mindenkit kitaktikázott a vágóhídra,ő maga pedig be volt szarva minden kiválasztás előtt,de azért megnyerni a játékot,azt szeretné.

Szerintem kellett volna hozni egy olyan vv-törvényt,hogy az nem győzhet,aki legalább egy párbajon nem vett részt.

Mindegy,remélem így sem nyer.

genevieve 2012.02.13. 16:57:59

@nowo: neeem:-)

ati mg a döntőben sem szeretne együtt lenni csabival:-DDD
akkor inkább nem is akar ott lenni:-DDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 17:02:12

@jadebulgari: örülök, jöhetsz a szwinger partyra:P:P

@nowo: engem aztán hidegen hagy, h ki nyer, de nem tartom olyan rossz dolognak, ha vki ki akarja húzni magát a párbaj elől, legalább biztosan nem esik ki, én sem szeretnék párbajozni, mondjuk. A célom, h bent maradjak a végéig, ha párbajozom, ott a lehetőség, h kiessek, de így...

nowo 2012.02.13. 17:04:47

@genevieve: jaa?
Hát akkor ne legyen ott!!!:DDD

Amikor majd megtudja,hogy Csabával és Verával kell döntőznie,előtte való nap adja fel,mint "Énlázárlászló"...:D

kamarti 2012.02.13. 17:06:45

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: azért megnézném, mi lenne ugyanerről a vélemény itt a blogon, ha mondjuk Fecó nyerne párbaj nélkül a végén....

vallatas 2012.02.13. 17:09:15

@kamarti: ugyanez lenne, van aki szerint nem frankó és van aki szerint frankó...
:-)
ejsze

bigél 2012.02.13. 17:16:08

@vallatas: csak a megoszlás lenne más, némi átfedést leszámítva az emberek pont az ellenkezőjét gondolnák, mint Atti esetében :)

vallatas 2012.02.13. 17:27:07

@bigél:
persze, akik nem szeretik Fecót azt mondják majd, hogy párbaj nélkül ne nyerjen VV5-öt, míg az Atit nem szeretők szintén ugyanezt mondanák csak Atira :-)
mi ezen az olyan furcsa, még most sem fogom :-)
ha viszont arra akarsz utalni, hogy kisebbségi akkor abba inkább ne menjünk bele :-) mert tilos.

kamarti 2012.02.13. 17:34:33

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: @vallatas: akik nem szeretik Fecót, azoknak mindegy, hogy párbaj nélkül nyer vagy párbajjal
gondolom, ugyanez elmondható az Atti antifanokról is
de azért van az az apró különbség a két figura között, hogy az egyik mással sem foglalkozott, mint hogy kit küldjön ki párbajozni, kit ejtsen ki, és hogy ő hogy ússza meg, lehetőleg még a jelrakást is
ehhez képest megnézném azt az Atti-fant, aki hónapok óta megérti, hogy Atti elejétől ezen ügyködik, hiszen ez a játék lényege, amikor elismerését fejezi ki Fecónak, hogy párbaj nélkül nyert....
biztos sokan lennének :)

csicserierika 2012.02.13. 17:35:20

éjszakait most nézem. Fecó hogy felszívta magát. Azt hiszi, hogy Atti gyengült Kingu kiesésével, és már neki is esett.
Pedig ha tudná... :)

bigél 2012.02.13. 17:39:22

@vallatas: írtam én azt, hogy furcsa? ugye, hogy nem. :P csak kiegészítettem a megállapításodat, amivel alapjában véve egyetértettem, de szerettem volna árnyalni a képet.

kisebbségi dolgok eszembe sem jutottak, legalábbis nem olyan értelemben, ahogy te írtad. max. abban az értelemben, hogy kisebbségben vannak azok a kommentelők, akiknek nem változna a véleménye, akik teljes mértékben el tudnak attól vonatkoztatni, hogy éppen ki a szívük csücske és ki nem.
ja, és erre sem írom, hogy furcsa, ez is teljesen természetes. :) :P

kamarti 2012.02.13. 17:42:13

@csicserierika: most akkor az a baj Fecóval, hogy nem mondja ki a véleményét, vagy az, ha igen? :)

bigél 2012.02.13. 17:44:55

@kamarti: Ráadásul egyáltalán nem egyedi eset, nem korlátozódott a tegnap estére, hogy Fecó szembeszáll Attilával. Volt már ilyen párszor.

Hódos Hajnalka 2012.02.13. 17:46:40

@vallatas: nem tilos, csak nem ajánlott. :DD de mindig vannak vakmerő kommentelők :D

bigél 2012.02.13. 17:49:17

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szerintem sincs ezzel baj, ha megússza, miért ne.
Persze így nincs semmi visszajelzése, hogy akarják-e őt a nézők, simán benne van a pakliban, hogy nem (most csak általánosságban írom, nem feltétlenül Attira vagy Fecóra vonatkoztatva) és a döntőben koppan nagyot, hogy feleslegesen volt bent x ideig.
De ez a koppanás a párbajhősök esetében is bekövetkezhet, és talán még nagyobb a csalódás, ha mégsem övék a pálma. Vagy nem.

csicserierika 2012.02.13. 17:54:52

@kamarti: furcsántorz, hogy szerivant idézzem. Eddig mindig kihátrált, most már csak ront az imidzsén .

bigél 2012.02.13. 17:59:13

@kamarti: mondjuk kérdés az, hogy Kinga "kampánya" menyire használ az alanynak. :D :D

De valójában nem hiszem, hogy sokat osztana, szorozna, szerintem mostanra már minden potenciális szavazó tudja, hogy kinek a kedvéért emeli fel a telefont, azon csak az tud változtatni, ha bent történik valami váratlan.

kamarti 2012.02.13. 18:11:23

@bigél: ez sztem is így van, csak Atti hiszi másképp :) mondjuk abban igaza van, hogy a kiesők táborából biztos vannak olyanok, akik új favoritot választanak a bennmaradók közül

@csicserierika: máskor is megtette, nem most először
nekem inkább az volt az érdekes, ahogyan hagyták, hogy a két nemsuomjas, Seri és Fecó összebaszódjon (teszem hozzá olyasmin, amin józanul nem veszekedtek volna), aztán Atti és talán Vera is elkezdte bizonygatni, hogy ők talán ég nem is tudják, de gy micsoda ellentétek feszülnek köztük...

bigél 2012.02.13. 18:17:26

@kamarti: igen, vannak olyanok nyilván, de szerintem ők sem feltétlenül annak alapján szavaznak a bent maradókra (ha egyáltalán szavaznak, miután a kedvencük kiesett), mert a korábbi kedvencük mellette kampányol.

bigél 2012.02.13. 18:19:59

@bigél: kivéve persze, ha olyan nagyméretű kampány indul el, amit Olivér csinált Alkeszosz mellett. De ezt Kinguból nem nézem ki.

csicserierika 2012.02.13. 18:39:45

@kamarti: nekem az előadás módjával volt bajom. Új arcát mutatta Fecó, ami a végjáték felé nem biztos, hogy jó ötlet.
Sehike meg felbátorodott, ami mulatságos volt, majd lehiggad.

csicserierika 2012.02.13. 18:42:25

@bigél: Kingu csak kampányoljon nyugodtan Csabinak :)

kamarti 2012.02.13. 18:48:46

@csicserierika: sztem mindkettő ittas volt, meglehetősen.
plusz mindkettő elfojtós, így gyűlik bennük a düh
az igaz, hogy ez nem a legjobb kombó, de sztem egyiknél sem új, esetleg a mértéke, a vehemenciája, az is inkább Serinél, Fecónak volt már nem is egy beleállása Attival

Battenfeld 2012.02.13. 18:49:06

Sziasztok, valaki tud dobni egy linket az éjszakai onine adásról?

Battenfeld 2012.02.13. 18:55:00

@témázgató: Köszi, hálám örökké üldözni fog:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 18:56:29

@bigél: sztem senki sincs bent feleslegesen bent, nem ingyér szórakoztatnak ők minket:)

Persze nincs, de így a rizikó is kicsi, aztán lehet, h pofára esik az ember, de pl Ati tisztában van vele, h megosztó személyiség, nem véletlenül akar nem kimenni, míg Fecó szürke kisegér, de még így is megosztó, nem véletlenül nem akar ő sem kimenni...

Sőt, ki az a hülye, aki ki akar menni?:D

csicserierika 2012.02.13. 18:56:52

@kamarti: tudom, hogy volt több vitájuk is, én csak azért írtam, mert most úgy látom, hogy Fecó meggyengültnek hiszi Attit és rögtön ráment.
A "családomat szádra vetted" afférjukat remélem nem vitának számítod :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 18:57:56

@busifa: nem nagyon értem a sok mondanivalódat, kifejtenéd egy kicsit bővebben is?:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 19:09:15

@csicserierika: reméljük csaba nem bassza el odabenn a renoméját Kingánál (nem barátkozik Verával, nem csapja a szelet Serinek, stb) és Kinga lesz olyan jó barát, hogy kampányol neki. :D

témázgató 2012.02.13. 19:13:02

Kinga lesz a Kókuszban, aki szeretné újra-és újra-és újra.... látni..:P

csicserierika 2012.02.13. 19:16:22

@pushpang: :)max. kicsit meghempergőzhet Sehi ágyában, a kedvünkért :)
Kingu a fókuszban már csapkod az előzetesben :)

kamarti 2012.02.13. 19:18:04

@csicserierika: én nem hinném, hogy Fecó ilyen kategóriákban-összefüggésekben gondolkodna. főleg nem ennyire piásan :)

ez a családomat szádra vetted cucc elég érdekes, sztem ez tulképpen arról szóló vita, hogy ki ítélheti meg, mi bántó és mi nem, az-e, aki mondja, vagy az-e, akinek mondják. Erről szólt Atti és Fecó vitája is, meg most a Seri-Fecó vita is végső soron sztem (és míg Atti Szandálnak azzal kezdi, hogy szóljon rá, mert ő nem veszi észre, ha bántót mond, addig péel Fecótól, Seritől, de még Kingától is elvitatta a jogot, hogy ők ítéljék meg, őket mi bántja és mi nem :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 19:19:10

@témázgató: most nézem, Kinga milyen vékony volt annak idején.... jól elasszonyosodott a végére, nem mondom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 19:20:28

@csicserierika: jó, de csak akkor, amikor Kinga nem látja, még félre érti. :)

témázgató 2012.02.13. 19:22:52

@jadebulgari: de most Petti van, meg Dyácska is.... kérlek... kapcsolj....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 19:25:01

@kamarti: szerintem arról szólt, hogy Fecó talált egy olyan madzagot Attilán, amit sokáig el lehet ráncigálni.

Most őszintén - és félre téve az Attila iránti ellenszenved: az tényleg "családkáromlás", hogy valakinek azt mondod egy beszélgetés közben, hogy "apádfaszát" vagy az, hogy azt mondod a vetélytársadnak, hogy oké, akkor mehetsz is haza a kis családodhoz?

Lehet, hogy az utóbbi kicsit pikírt vagy gunyoros, de nálam nem tartozik a "te a szááááádra vetted a csaláááádom".

kamarti 2012.02.13. 19:25:46

@pushpang: csak halkan mondom, hogy Seri tegnap is Attit szerette volna leginkább megserizni :) úgyhogy még eszébe juthat, hogy belehengergőzzön az ágyába, úgyis kézre esik :)

kamarti 2012.02.13. 19:27:26

hú, mekkora okosságokat mond ez a villapszicho :)

csicserierika 2012.02.13. 19:29:06

milyen nyúzott szegény villapszichológus :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 19:30:30

@kamarti: vagy Seri fogja magát és elcsábítja Attilát, amivel két legyet is üt: Kingát a guta fogja megütni kinn, Attila meg jól kiesik. :D

csicserierika 2012.02.13. 19:32:15

@kamarti: pushpang válaszolt helyettem.
Egyet mondhatok még : Hajár Atti ! :)

kamarti 2012.02.13. 19:32:41

@pushpang: épp ezt magyarázom, te :) attól, hogy neked, nekem, vagy Serinek nem az, neki még lehet az.
ahogy sztem a söröskorsón sem borul meg egy nő - Kingának mégse mondta senki, hogy ne merészeljen már ezen megsértődni, érted?
vagy mondok mást: ha valaki kedvesen legömbhalfejűzné Attit (a szemébe, nem a háta megett), nem sértődne meg? És ha igen, mi lenne a normális reakció: azt mondani, hogy te egy fsz vagy, én ezt nem sértésnek szántam, tehát nem az, vagy elnézést kérni?
sztem az utóbbi.
Atti szerint az előbbi.
ennek semmi köze az ellenszenvemhez vagy a rokonszenvemhez

témázgató 2012.02.13. 19:32:44

@jadebulgari: stikába bekapcsolhatod, mert az előjátékvolt csak Petti, Annamari, Geri, Kubai.
Aztán mindenféle sztárok betegségéről lesz szó, és a VÉGÉN a csattanó lesz Kingunella!!! - nem azért mondom, de a folyosón belecsapott a falba.:P

csicserierika 2012.02.13. 19:32:47

@gyvy: akarjuk tudni, hogy mitől ? :)

nowo 2012.02.13. 19:33:24

@kamarti: minden szavaddal egyetértek!
Pontosan ez a különbség Attila és Fecó között.
Fecó mindegyik Attila-áldozatot felkarolta,ezért is vált szét az útjuk...

Ezért sokkal,de sokkal szimpatikusabb számomra,mint Attila.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 19:33:36

@pushpang: ...kategóriába.
Elvitte a macska a mondat végét.

csicserierika 2012.02.13. 19:33:55

@pushpang: he, he, és kiesik a szűzies Sehi is, megtör az átok :)

kamarti 2012.02.13. 19:34:58

@pushpang: hát nagyon csimpaszkodott rá már tegnap :) úgyhogy nem elképzelhetetlen :) (bár Atti aszonta asszem Olinak, hogy neki se Szandi, se Seri nem pálya :))

inmemancsi 2012.02.13. 19:38:53

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szeva kérem szépen riana armani estélyijét - rajtam jobban állna:))

Hurri Kán 2012.02.13. 19:40:06

@csicserierika:
Kéretik NEM célozgatni. :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 19:41:13

@inmemancsi: én meg egy képet, h milyen is az:P Szió:)

@jadebulgari: ó, köszönöm, igen megtisztelő, h vkit érdekel, de tényleg, üdv néked is:P

csicserierika 2012.02.13. 19:42:36

@gyvy: úgy látszik, Fecó üzemmódban vagyok, mert nem értem :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 19:43:19

@kamarti: oké, csak az nem világos, hogy miért kérjek bocsánatot azért, amit nem sértésnek szántam, de a másik mégis annak veszi? Ha meg szólok neki, hogy te fasz, nem sértésnek szántam, még jobban megsértődik. :D /épp tegnap volt egy hasonló kalandom itt.. :D/
Értem, hogy arról beszélsz, hogy kinek mennyi és hol van az ingerküszöbe pl., de Fecó esetében, én úgy érzem, hogy kifejezetten mondvacsinált volt az egész. HÓNAPOKKAL később hozakodott elő ezekkel a "sérelmekkel", amikor úgy érezte, hogy muszáj valamit tennie, hogy meg tudjuk különböztetni a kanapétól. Akkoriban kezdett el hisztérikusan röhögcsélni, meg összefüggéstelenül cselekedni és beszélni és akkoriban csapódott Verához, aki folyamatosan balhézott mindenkivel.
Vera meg kifejezetten sértésnek szánta Kinga hordózását, joggal kapta fel a vizet az érintett. Seri meg akkor még úgy gondolta, hogy azzal lehet nyerő, ha marad visszafogott és jófej módon, kezét mosva, elnézést kér.
Később azért már nem volt ilyen érzékeny, meglátszott rajta Vera kiképzése, láttuk milyen prosztó volt a párbajon.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 19:45:28

@kamarti: jaj ne, remélem nem jön el nála a pont, amennyiért korpás lesz a haja. :D

inmemancsi 2012.02.13. 19:50:41

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: http://velvet.hu/trend/2012/02/13/alpapa_leste_a_villantasokat_a_grammy-kioszton/#gallery_2677724|2677720
a következő kép meg hátulról

érdemes végignézni egyébként .. van néhány ez látta magát a tükörben??!cucc

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 19:51:28

Hol vannak a délelőtti posztok, amik be voltak ígérve korábban?:D

kamarti 2012.02.13. 19:51:45

@pushpang: azért, mert látod, hogy ő nem vette annak :) közben eszembe jutott, hogy az is megoldás lehet hogy az ember elüti egy váll-lapogatással, közös röhögéssel, ilyesmi, ha lehet.
nekem nem juta eszembe lebaszni valakit azért, mert nem vette a poénomat :)

Fecót én nem tartom ennyire bonyolult embernek, és számítónak sem.
de ebben nemigen fogunk kiegyezni, asszem :)

kamarti 2012.02.13. 19:55:18

kékhajú Ditti castingolt a párbajra
ez kész ez a nő

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 19:56:15

@inmemancsi: tele olyan sztárokkal, akikről azt sem tudom, h kik:D

De a gazdagsághoz ízlés nem jár, látom én:P

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.13. 19:56:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: kéne neked egy ostor is a balta mellé... kerítsek egyet innen a Hortobágyról??:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 19:58:55

@anica inkognitóban: te ki akarsz engem nyíratni?:D Nem elég belém a balta?:)

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem, igazad van, teljes mértékben:)

@kamarti: az kicsoda?:)

vallatas 2012.02.13. 20:00:12

@kamarti: nem bonyolult, és nem is számító, csak ostoba :-)
aki az "apadfasza"-ára, azt mondja, hogy szádra vetted a családom, az normális?
:-)))
egyszerűen, egyszerű mint a faék.
az szintén nem normális, hogy a lelakott Fecó bejön és azzal akarja bizonyítja a feleségének, hogy hűséges, hogy bent döglik :-) mégis ki nyomult volna rá? többgyerekes családapa, és nem is egy Adonisz.[NOOOOORMÁLIS?]

inkább van az mögötte, hogy nem volt már állása, segélyből meg nem futotta Fecóra, csak a gyerekre meg az asszonyra, így hát eljött szerencsét próbálni, és addig is megvan oldva az ellátása.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.13. 20:00:16

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: vendégségben nem szólunk be a háziasszonynak, hogy miért nincs süti...ha értitek....szerintem.

Hódos Hajnalka 2012.02.13. 20:01:01

@anica inkognitóban: eredetileg valami olyasvalamit akartam válaszolni, mint egyszer Modor Tibi, valahogy úgy hangzott, elolvasod, ingyé volt, megköszönöd.
Már ha érted, hogy mondom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 20:01:05

Szegény Szandál.. tök vicces, amikor sír..

inmemancsi 2012.02.13. 20:04:32

@kamarti: ditti ? az már milyen név

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 20:08:58

@anica inkognitóban: @Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jól van, na, bocsiiiii (irul-pirul....)

@kamarti: VV??????????? Ő is valami rejtélyes villalakó?:O

@inmemancsi: az tetszik...Neked is van? :P

kamarti 2012.02.13. 20:09:18

@vallatas: de ha tudod, hogy egyszerű, mint a faék, akkor egyszerűbb azt mondani neki, hogy oké, bocs.
Persze ezzel Atti is elvesztené ezt a konfliktusforrást, az igaz... :)

témázgató 2012.02.13. 20:09:19

@jadebulgari: nem megütötte, belecsapott!! - persze a retek mindjárt megmutatta, hogy ugyanezt csinálta a vesztes bokszmérkőzés után is...:)
Ezek a rosszindulatúak képesek azt sugallni, hogy Kingunella egy hisztis csapkodó..:(

kamarti 2012.02.13. 20:11:52

@inmemancsi: Editti :)

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: @jadebulgari: asszem, VV Anett mondta rá, hogy most már tiszta VV ő is, annyira intenzív :)
én mást mondanék rá :)

remélem, Shadi nyeri a mai szavazást és visszaköltöztetik :)

inmemancsi 2012.02.13. 20:14:44

@kamarti: köszi:))
visszaköltöztetnek vkit?

inmemancsi 2012.02.13. 20:17:07

akkor pettit küldjék vissza

Hurri Kán 2012.02.13. 20:17:48

@inmemancsi:
Hehe :)
Toronymagasan Kiszop vezeti a szavazást. :)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 20:19:21

Hali! Nálatok is szerepel Seherezádé a ki hiányzik jobban szavazásban?

foxglove (törölt) 2012.02.13. 20:20:51

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szemetek!!!:D
Egyébként ha visszacsinálják Kingára, légszi-légyszi valaki írjon rá egy scriptet:)

inmemancsi 2012.02.13. 20:21:26

@gyvy: na akkor tessék nyomni pettire kell nekünk a vera petti cucc így a végére

témázgató 2012.02.13. 20:22:14

@gyvy: akkor Attilától olyat látunk, amilyet eddig még soha...:)))

kamarti 2012.02.13. 20:24:44

azért ja lett volna még illúzióm a villa pszichológus szakmai kvalitásait illetően, most leszámolnék vele, tényleg a szakma csúcsvada lehet, aki szerint Kinga és Dya barátsága a legigazibb...

a BK-ban csicskáznak :)

témázgató 2012.02.13. 20:25:24

@foxglove: ebből is látszik, hogy olyan mindegy, kire szavazol..

inmemancsi 2012.02.13. 20:26:38

@kamarti: van az a peller mariann és ez meg a testvére aki bk játszik- szegény még előnytelenebb külsőt örökölt, pedig ez nagy szó

kamarti 2012.02.13. 20:27:42

@inmemancsi: csak tipp :)

@foxglove: ezek teljesen hülyék, ez mennyire ciki ár :)

inmemancsi 2012.02.13. 20:28:37

holnap valentin nap menjen vissza petti verácskának:))

foxglove (törölt) 2012.02.13. 20:28:45

@kamarti: csak nehogy beküldjék seri helyett vv dittit, akkor már nem röhögnénk ezen

kamarti 2012.02.13. 20:28:49

@inmemancsi: sztem is jobban járnánk, ha inkább csak szinkronizálnának, a hangjuk jó

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 20:29:18

@kamarti: ne ijesztgess
@inmemancsi: szerintem is, gyorsan rászavazok
@gyvy: az ki?

kamarti 2012.02.13. 20:30:16

@foxglove: sztem Seri elbujdosna, sztem egyértelműen az anyja a keresztje a kiscsajnak....

sandokan 2012.02.13. 20:30:51

fecó: két lány maradt a villában
attila: seri és ?

kamarti 2012.02.13. 20:31:04

BK: Kinga leszállt a magas lóról... :)

ti vesztettetek már el melltartót? :)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 20:31:55

@kamarti: szerintem inkább a példaképe:)

de most szerinted komolyan visszaküldik, aki nyer?

kamarti 2012.02.13. 20:34:26

@foxglove: csak tippeltem, de látom, sokan megremegtek :)

nem hinném, a nagymamája a példaképe. Igaz, tegnap nem mondta :)

inmemancsi 2012.02.13. 20:34:39

a kép alapján volt kitől nem örökölni a színészi vénát:
www.storyonline.hu/hirek/vegrendelkezett_vv_sehi_edesanyja/38077/

sandokan 2012.02.13. 20:34:55

@vallatas: meg az asszonytól is távol van

Hurri Kán 2012.02.13. 20:35:57

@jadebulgari:
Cristofel :) A kubai macsó :D

inmemancsi 2012.02.13. 20:36:23

jadebulgari: ügyi vagy hol vannak a csudafiúk? amikor szükség van rájuk - mondjuk úgyse az megy vissza akire szavaznak

kamarti 2012.02.13. 20:37:21

@inmemancsi: ez a nő teljesen beteg. Ha Seri maga miatt nem is, az anyja miatt majd pironkodhat....

inmemancsi 2012.02.13. 20:38:57

@kamarti: szegény azért mást örökölt az anyjától..

kamarti 2012.02.13. 20:39:13

mivel a lányok vannak kevesebben, én AM-ra szavaztam :)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 20:39:35

@kamarti: volt helyette más ciki dolog bőven:)

akkor menjen vissza peti.

témázgató 2012.02.13. 20:39:58

Kubai 30 %-on, Peti 33 %-on.
Ha beküldik, felmondok.:(

sandokan 2012.02.13. 20:40:43

@pushpang: jogos, egymástól biztosan tanulnak. az tisztán látszik, hogy fecó és most seri is vera sikeresnek mondható taktikáját, kommunikációs technikáját próbálja másolni.

ezért volt vicces, amikor az éjszakai felvételen pont egymással vitáznak és nem lehet eldönteni ki hasonlít jobban verára. hiába, magasan van a mérce.

kamarti 2012.02.13. 20:41:58

@inmemancsi: a festett haját? :)
sztem a kép még hagyján, de a sztorik, amiket tol... a múltkor valami olyasmibe futottam bele, hogy a Claudió még tamponra se adott pénzt Serinek....
noooormális?

foxglove (törölt) 2012.02.13. 20:43:23

@pushpang: el is határoztam, hogy mától Vera1-nek Vera2-nek fogom hívni a hölgyeket.

kamarti 2012.02.13. 20:43:54

@témázgató: mondom én, hogy csajt kéne visszaszavazni, hadd örüljenek :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 20:45:43

@gyvy: de az nem vicces amikor valaki szimplán bunkó :D

inmemancsi 2012.02.13. 20:46:55

@témázgató: hajrá petti üsd ki verát neked már lehet

Hurri Kán 2012.02.13. 20:47:20

@jadebulgari:
Nem, ő nem szimplán bunkó. Mindenkin túltesz, annyira bunkó. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 20:48:01

Fodrászéva tért vissza a BK-be? Vaz nem nézem vagy öt éve de őt felismertem. Vissza a kezdetekhez? MI lesz még itt?

inmemancsi 2012.02.13. 20:48:45

@kamarti: meg az agyi kapacitását:)) pld:))

témázgató 2012.02.13. 20:49:34

Ati lett Alek2. A tegnapi online-ban mondja Csabinak, hogy mennyire szeret a villában lakni.
Csaba Atihoz: ha lenne internet és havonta egyszer ki tudnál menni, itt maradnál a villában?
Atti: hülye vagy? így élek otthon!

Hurri Kán 2012.02.13. 20:50:41

@jadebulgari:
Tény, nem az eszéért szerettük. De legalább műsort csinált. Gipszelés, istenem... :DDD

@sogeking:
Halló.

kamarti 2012.02.13. 20:51:48

@foxglove: Kingu pedig első sikereként elkönyvelheti, hogy a nemzetközi tárgyalástechnikai tudását sikerült átadni Verának is, meg Serinek is... :)
sőt, talán Atti is tőle tanulta, hogy mindenkibe belefojtja a szót, igaz, ő továbbfejlesztette, mert nem csak a másik nevét sipítja üveghangon, vagy a fejét veri az asztalba, hanem vagy azzal ugatja le, hogy hazudsz, vagy azzal, hogy elmagyarázza, mit akar a másik mondani, vagy azért, mert nem az ő biznisze, ne ugasson bele...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 20:52:44

@gyvy: mit gipszeltetett be? nekem kimaradt az eleje nem értem nem értem :D
@sogeking: halló

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.13. 20:52:59

@inmemancsi: @foxglove: @témázgató: Nehogy már a félszerzetet bevigyék megint! Attilát erősítené csak és a többieket csak lehúzná! Én Melindának örülnék a leginkább, de sajnos a csatorna ebben az esetben nem számol vele!

Hurri Kán 2012.02.13. 20:53:33

@jadebulgari:
Hát a farkát. És nem rakott alá gézt a marhája. :DDD
Csoda volt. :DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.13. 20:54:35

@kamarti: @inmemancsi: Mi a gáz Seherezádéval és Dittivel?!!! Nem értem!

sandokan 2012.02.13. 20:54:50

@témázgató: alekosz nem is ismeri az internetet, de te tudod.

akkor inkább az emelném ki, amikor csabika azt találta mondani, hogy a benti villalakók kint mind barátok lesznek. jaj. a monitort ezután meg le kellett törölnöm. királyfi egyem a szívedet.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 20:55:00

@gyvy: úriften mik történtek itt amikor én még néztem! szégyengyalázat :D

kamarti 2012.02.13. 20:55:14

@inmemancsi: hát, ahogy nézem, édesanyu nem a tanulás felé ösztökélte... és erre még büszke is

Hurri Kán 2012.02.13. 20:56:49

@jadebulgari:
Az lehet, de szórakoztató volt. :D

témázgató 2012.02.13. 20:57:16

@kamarti: "nemzetközi tárgyalástechnikai tudás" FB+

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 20:57:49

@gyvy: eccer majd ha nagyon unatkozom visszakeresem :D

foxglove (törölt) 2012.02.13. 20:58:57

@kamarti: persze persze, Kinga adta át Verának, ő rontotta meg szegény ártatlanokat, atival együtt... Ha így látod, akkor erre felesleges bármit is mondanom.

sogeking 2012.02.13. 20:59:32

@jadebulgari: meg is lehet venni, csoki formában

kamarti 2012.02.13. 20:59:44

@témázgató: nem én találtam ki, Kinga anyu büszkélkedett vele :)
falbaöklözés :)

sandokan 2012.02.13. 21:01:47

@kamarti: persze, persze, de eszteren kívül, egyik lányról sem mondható el igazán, hogy a tanulásban komolyabb teljesítményt tudna felmutatni.

amúgy eszternél meg mi is idegesített annyira téged, nála mit pécéztél ki magadnak?

mocskosmacska 2012.02.13. 21:03:34

@Peter_Cs: HOgy buta, rikácsoló, közönséges piaci kofák.

témázgató 2012.02.13. 21:03:35

@kamarti: ez olyan, mint Dyácska főiskolája. Remélem, nem államilag támogatott szakon idegesíti az előadókat.
(rendőrhéten: "hármas? ez most komoly??"

kamarti 2012.02.13. 21:04:19

@foxglove: persze mondhattam volna azt is, hogy Kinga a párbajon is hozta szokásos visszafogott, intelligens vitakultúráját - csak ez nem állná meg a helyét attól tartok

nem akartam azt mondani, hogy ők rontották meg a villát, de az tény, hogy nem kevésbé jellemző rájuk ez a módi, mint Verára vagy Serire. Egyszerűen ez lett bent az etalon. Aki ezt követi, az letorkollhatja a többieket, aki meg nem, az tejbetök és/vagy nem mondja ki a véleményét. ennyi. ezt együtt hozták össze tizenvalahányan, de kétségtelen, hogy voltak, akiknek ez a sajátja

kamarti 2012.02.13. 21:07:50

Balázs milyen visszafogott stílben nyomja

témázgató 2012.02.13. 21:08:15

Szerdán kiválasztás, pénteken kihívás, vasárnap párbaj - 2 héten át, felgyorsultak az események.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 21:08:32

Attila: "ha kihúztad volna a seggedből a Verát"
Olivér lefagyott. :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 21:09:37

@kamarti: elsőre aszittem az ingére, hogy valami selyem tatapizsama.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 21:09:47

@kamarti: annyira szeretem, ha van rajta borosta is:), de így meg mint egy tizenéves:P

foxglove (törölt) 2012.02.13. 21:09:59

@kamarti: ha jól emlékszem, petivel normális keretek között zajlott a párbaj. nyilván mert peti intelligensebben viselkedett, mint egy rikácsoló piaci kofa. én úgy gondolom, hogy most le kellett süllyednie egy szintre sajnos.

kamarti 2012.02.13. 21:10:02

@pushpang: ja, Kingut Csabi miatt, Olit Vera miatt dobja a jóbarát

sogeking 2012.02.13. 21:12:03

nem lesz Ildi vers??? hajrá Szandika

nathalie 2012.02.13. 21:12:46

nem találok szavakat,hogy hogy néz ki Szandika.Mindig ekkora volt a szája és ennyire narancssárga volt és csak én felejtettem el,hogy néz ki???

nathalie 2012.02.13. 21:13:27

@foxglove:
már most hiányzik Kingu? :D:D

témázgató 2012.02.13. 21:13:44

Attilának nem tetszik, amikor a VV4-esek Verára mondanak jókat, de ha őt emelik ki, az rendben van.

fran7 2012.02.13. 21:14:13

Gombi nem találja a szavakat, de nem is kereste soha.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 21:14:56

@témázgató: ez aránylag normális emberi reakció. Nem? :)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 21:15:20

@nathalie: :D próbáltam rá szavazni a honlapon, hogy ki hiányzik a legjobban, de serit rakták be helyette:D

busifa 2012.02.13. 21:15:23

Serinek ez a haj! :O

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 21:15:32

@pushpang: ez csúnya volt
@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hajráá
@gyvy: @sogeking: ezt a lehetőséget lehet hogy kihagyom hogy csoki formában.. :D

kamarti 2012.02.13. 21:16:10

@foxglove: nem sok értelmét látom tovább vitázni, pedig szívesen kérnélek még rá, hogy sorolj további példákat Kinga intelligens vitáira. de nem :)

@pushpang: @Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én a szövegére gondoltam :)

nathalie 2012.02.13. 21:16:31

@foxglove:
van még egy bolond a villában:Vera.Még bízhatunk benne,hogy lesz műsor :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 21:16:45

@nathalie: most jöttem rá, miért furcsa. A vv4-ben mindig frufruval volt és attól még úgy ahogy kinézett vhogy, itt meg ki van fésülve a haja a homlokából, látszik a szemöldöke és tök furcsán néz ki.

kamarti 2012.02.13. 21:17:20

@pushpang: tehát sérti, amit nem sértésnek szánnak? érdekes...:)

nathalie 2012.02.13. 21:17:25

azt hiszem Seri megkönnyebbült,hogy Tordas hazamegy és nem indul ő is a nyereményért :D Ezt próbálta megfogalmazni a riportszobában :D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 21:18:16

@kamarti: nem baj, mi a pasit nézzük, csak maradjon csendben, ugye:D

Más:

Nem lehet olyan rossz ez a Vera, ha ennyire dicsérik:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 21:18:21

@jadebulgari: hát eléggé. :D
De most nem Vera miatt kárörvendek, hanem Olivér üveges tekintete miatt.:D

foxglove (törölt) 2012.02.13. 21:18:27

@nathalie: az túl nagy kérdés lenne vajon, hogy vera küldje haza párbajon seherezádét?

nathalie 2012.02.13. 21:18:34

@pushpang:
a furcsa helyett én az istentelenül ocsmányt használtam volna, de értem mire gondolsz :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 21:19:30

@kamarti: nem tudom, hogy sérti-e, de bassza a csőrét, az biztos. :D

nathalie 2012.02.13. 21:19:38

@foxglove:
nem,egyáltalán nem :d mondjuk én jobban szeretném,ha Fecót küldené haza,a nagy barátját :)

kamarti 2012.02.13. 21:19:39

a keresztbecsíkos erősít, Kingu!

Hurri Kán 2012.02.13. 21:19:54

@sogeking:
Már forgalmazzák? Csodálatos. :D

fran7 2012.02.13. 21:19:59

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Azért az se mindegy, hogy ki dicséri az embert.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 21:20:48

@gyvy: nem azt mondtam hogy lány, hanem hogy idegbeteg :D

nathalie 2012.02.13. 21:21:05

Mondjuk Olivér elvárásainak nem nehéz megfelelni:folyamatosan vedelsz és röhögsz a poénjain. Nem is értem Attilának miért nem sikerült,hiszen mindketten szoktak bebaszni :D

kamarti 2012.02.13. 21:21:43

@pushpang: a párhuzamra céloztam, ha nem is akarod érteni :) amit megértek :)

ezek a zenék bakker, a vonósokkal

témázgató 2012.02.13. 21:21:56

Jaj, ez a temetői hangulat... 2 héten belül egymáséi lehetnek, miért nyígnak már fél órája....

Alkaline 2012.02.13. 21:22:08

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: úgy látszik elég sokan. Pedig a fasz se kíváncsi rá.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 21:22:50

@fran7: persze, de ITT kérem szépen a NAGY VV4esek alkottak véleményt:D Azért az már valami:D

@foxglove: nem, benne vagyok:D

kamarti 2012.02.13. 21:23:03

@nathalie: mert neki Oli hagymadugdosása piti, amiben nem akart részt venni

nathalie 2012.02.13. 21:23:16

@kamarti:
annyira vicces lenne,ha ezt a zenét ők is hallanák.Ahogy Attila elkezdi mondani kingának,hogy szeretlek,abban a pillanatban a stúdióban a zenekar elkezdi húzni a zenét,ami bekúszik a beszélgetés alá :)Lehet,hogy így is történik,innen tudják,hogy mit kell mondani :D:D

témázgató 2012.02.13. 21:23:45

@kamarti: érdekes, én az aláfestő zenét sose hallom - annyira elragadnak az érzelmek..:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 21:24:43

@genevieve: szkripttel?:D

Én azzal nem győzöm, mindjárt meg is unom:D

@Alkaline: nem is emlékszem már rá:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 21:25:22

@témázgató: uttyanmár...:)
Te, felnőttként még nem éltél át ilyesmit? Amikor azt a gimiben azt az osztálytársat, mhelyen azt a kollégát dicsérik v. léptetik elő, aki egyébként egy seggfej szemétláda, de amikor jön a tanfelügyelő/főnök, rögtön eminensé/sztahanovistává válik és te ezt pontosan látod, de n e m tehetsz semmit.

foxglove (törölt) 2012.02.13. 21:25:58

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: egy hátulütője van a dolognak, gyvy megfogadta, hogy addig nem mossa meg a valagát, amíg ki nem esik vera.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.13. 21:26:13

és ha nekem vv bandi vagy vv melinda hiányzik??? :-) rájuk miért nem lehet szavazni??
remélem. nem küldenek be egy ex vv5öst sem :-P

a héten elvileg megint ilyen celebek mennek be? vmit tegnap beszélt fecó és csabi, h kiket írtak fel a papírra beköltözés előtt...

genevieve 2012.02.13. 21:26:21

@nathalie: ja és amikor a csúcspontra érnek és ati csak nem birja és benyögi a csabi témát akkor megbicsaklik a zene mint mikor a lemezről leszalad a tű:-DDD

kamarti 2012.02.13. 21:26:32

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én csak javasoltam, de AMra szavaztam :)
de amint látom, Serit is lecserélték már Kingára, gondolom, a szavazatok maradtak... :)

témázgató 2012.02.13. 21:27:28

@pushpang: sajnos igen, van róla élményem :(

sogeking 2012.02.13. 21:27:29

@Papucs Orrán Pamutbojt: Bandikát meg lehet rendelni hétvégére, csak kell pár csomag chips :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 21:27:48

@kamarti: könyörgöm, ne kezd te is... faszkivan ezekkel a célozgatásokkal. :D

kamarti 2012.02.13. 21:28:37

@nathalie: @témázgató: :):)
(én a 24nél kb 6 évad után vettem észre, hogy zene is van - ennyit az elragadásról :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 21:29:48

@Papucs Orrán Pamutbojt: mekkora ötlet... küldjék vissza Bandit, hátha lemossa Vera. :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.13. 21:30:03

@sogeking: nee, a végén még bűnbe esek :-D
de kell még széles sávú internet kapcsolat és társasjáték... ;-)

témázgató 2012.02.13. 21:31:27

Milyen reklám van a tv-ben? 1 perc és nyersz!

kamarti 2012.02.13. 21:32:09

@Papucs Orrán Pamutbojt: vajon Szandit ki írta fel? már nem a VV-t :)

Alkaline 2012.02.13. 21:32:34

nagy ötlet volt Seritől a Kinga féle integetés, így még nagyobbat ütött :D

nathalie 2012.02.13. 21:32:45

@kamarti:
volt zene a 24 alatt??? :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.13. 21:33:08

sztem is aljas, de szellemes húzás volt sehitől a kingás integetés... miért ne?? :-) nekem tetszett! :-D

Hurri Kán 2012.02.13. 21:33:35

@sogeking:
Dobálni kell neki jutalomfalatkákat, miközben orrába fűzött karikával táncol? :D

@jadebulgari:
Lehet. :DDD

kamarti 2012.02.13. 21:33:35

@genevieve: :)

na igen, a bemutatkozott az 5 hónap alatt tényleg ütött :)

nathalie 2012.02.13. 21:35:02

egyszerűen besírok azon,hogy fecó közli:én nem tudok ilyet mondani.Dumagép kategóriában jutott be :D:D

témázgató 2012.02.13. 21:35:05

Ez a gondterhelt Attila nézés... beba...
Miért fikázza Csabát, könyörgöm......

kamarti 2012.02.13. 21:35:37

@nathalie: :)

Attinak igaza van most. de mégis, mit kellett volna mondania? ő mit mondott volna? szavazzák vissza Kingát, mert ő szarbarát? vagy mit?

sogeking 2012.02.13. 21:35:50

@gyvy: olyant is tud? hát akkor még jobb :)

nathalie 2012.02.13. 21:36:17

@Papucs Orrán Pamutbojt:
nekem is tetszett :d ha még beüvölti,hogy ez gyerekek a FASZOMATBAZDMEG! akkor sztem még szavazok is később rá :D:D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 21:36:38

Attila néha tényleg egy pöcs tud lenni.

kamarti 2012.02.13. 21:36:42

Atti mondatban van :)
és HAZUDIK :)

Alkaline 2012.02.13. 21:36:51

hát Csabi ezt benyaltad, elhangzott a ragaszkodik

témázgató 2012.02.13. 21:36:57

Kingunella hangja otthon most gyémántot vág.:)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 21:37:09

ati az igaz barátságról beszél.

genevieve 2012.02.13. 21:37:22

hát ezt nem hiszem el:-)))

ati az csak ati marad:-DDDDDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.13. 21:37:41

mondott ilyet??
amúgy jól láttam, h még mindig ott volt a kondér? :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 21:38:17

@foxglove: akkor őszintén remélem, h ő nyeri a versenyt:D Már csak két hét:D:D:D:D

@Alkaline: na neeeeeeeee, akkor mégúgyse nézem:D

@genevieve: valaki nagyon nyomja a csávót...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.13. 21:38:46

de cuki, sehi tényleg azt ordította, h ''nem én vagyok a leggyengébb láncszem''? :-)

témázgató 2012.02.13. 21:39:00

@Alkaline: tökmindegy, mit mondott, élő adásban, izgult. Én megszólalni sem tudtam volna.

Hurri Kán 2012.02.13. 21:39:18

@sogeking:
Remélem. :DDD

Ne máá, hogy Sadit hívják vissza. Persze annyiban megértem, nem merik már a Villának csúfolt, valójában szanatóriumként működő intézmény lakóinak idegzetét feldúlni. :D

nathalie 2012.02.13. 21:39:38

most tök igaza van attilának.

kamarti 2012.02.13. 21:40:04

szó se volt a Kinga integetésről... Balázs is HAZUDIK :)

nathalie 2012.02.13. 21:41:13

annyira visítanék a röhögéstől,ha kinga ezeket a sorokat fecóról írta volna :D:D

fran7 2012.02.13. 21:41:30

@témázgató: Én is azt gondolom, hogy lényegtelen. Ati kaocsolatfüggő elvárja a folyamatos stabil támaszt, de ő az, aki alkalmatlan rá. S alkalmatlanná teszi erre a másikat is.

kamarti 2012.02.13. 21:41:47

@gyvy: szted Atti idegzetének jót fog tenni Shadi? sztem nem éppen....
főleg egy ekkora csalódás után :)

genevieve 2012.02.13. 21:42:34

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát, nagyon-nagyon röhögnék, ha ő menne vissza:-))))

duplán élvezetes lenne számomra a tény:-DDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 21:43:39

@genevieve: öööööö, te tudsz valamit, amit mi nem, ugye????:P:P:P

genevieve 2012.02.13. 21:44:45

@kamarti: ez a kinga nem tudja mi az illem:-))))

micsoda dolog már, hogy nem atitól búcsúzott el, ahogy az faluhelyen illik:-)

Hurri Kán 2012.02.13. 21:44:45

@foxglove:
Szarintem is. :D

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Hát Kiszop nem sok nyugtot hagyna nekik. Persze legalább lehet, megpróbálná megdugni Verát. Ezzel ideig-óráig talán a többieknek jót tenne. :D

kamarti 2012.02.13. 21:45:11

@nathalie: ja, az lett volna az igazi ragaszkodó barátság, ha csakis és kizárólag vele van mindvégig

én Kingát nagyon nem csíptem, de azt meg kell hagyni, hogy soha nem beszélte ki pl. Csabinak Atit, még azt sem mondta el neki, amit Csabiról mondott, és nem szervezkedett ellene. Jó, oké, most nem tőle búcsúzott el - pedig hogy megérdemelte volna a jól sikerült búcsúvacsora után, és hát Csabi biztos nem sértődött volna meg....

kárpátia56 (törölt) 2012.02.13. 21:46:14

zerbu!
Tegnap a boxmeccses hét ugrott be.
Catfight, Seri korrektül nyert, Pinga kicsit megzuhant, de bírta egész jól.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.13. 21:46:28

@gyvy: csak nem bántani Veranellát, jó?????? Mert különben....:P

Alkaline 2012.02.13. 21:46:59

@kamarti: te melyik műsort nézted? nem egyszer beszélte ki Csabinak Atit...

témázgató 2012.02.13. 21:47:16

@gyvy: Nem hiszem, hogy bárkit beküldenének - talán csak pár órára.
A következő 2 hét életveszélyes lesz vendég nélkül is.

nathalie 2012.02.13. 21:47:19

őrület ez rettenthetetlen bemutató.Ennél csak egy kicsit kellett volna spoileresebben megcsinálni :D

kamarti 2012.02.13. 21:47:38

@genevieve: naja, meg is értem, hogy Atti úgy megsértődött, hogy fél óra múlva már hazugozta is az igaz barátját
ja, nem, ezt már akkor is csinálta, mikor még bent volt...

nathalie 2012.02.13. 21:48:12

na kinek szól kinga levele??

Hurri Kán 2012.02.13. 21:48:17

@témázgató:
Több ember, nagyobb izgalom. :D

genevieve 2012.02.13. 21:48:30

ritka szar ez a kép kingáról....

nathalie 2012.02.13. 21:48:57

ha az balázs fejét rakták volna oda,az se hasonlítana kevésbé :D

témázgató 2012.02.13. 21:49:09

Hű, de csúf képe Pingunellának.
Bezzeg Gergőét ravatalra tették.:))

kárpátia56 (törölt) 2012.02.13. 21:49:13

@genevieve: :)
Attila végre a fasz rosszabbik vége elé térdelt. Oh, szegény.

nathalie 2012.02.13. 21:49:46

fecó belül pezsgőt bont :D:D

fran7 2012.02.13. 21:49:53

Jön a hegedű, Csabi menekülj!

nathalie 2012.02.13. 21:50:34

@kárpátia56:
öööö, kingával kapcsolatban eddig is ott térdelt :D a térde konkrétan nyomott hagyott a padlón,ahogy kúszott utána :D

foxglove (törölt) 2012.02.13. 21:50:38

milyen krokodil? milyen gazella?

genevieve 2012.02.13. 21:51:02

@kamarti: na igen, és ez is atiról szól....

hihetetlen ez a pasi....

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.13. 21:51:11

CSAPKODTÁL MINT KROKODIL SZÁJÁBAN A GAZELLÁVAL!!!!
BAKKKER!!! :-D

nathalie 2012.02.13. 21:51:20

na jól van.Azért látom csabi megtanulta megélni az érzelmeket.Fecó jó tanár volt :D

nathalie 2012.02.13. 21:51:51

mondtam,hogy fecóka örül... :D

foxglove (törölt) 2012.02.13. 21:52:05

@nathalie: fecó soha nem használna olyan szavakat, hogy krokodil és gazella.

Texaspoker (törölt) 2012.02.13. 21:52:05

Szörnyen buta ez a Csaba... Jééééhhhhééhéhéhéhéhéhéhééééééééézusom!:D:D:DDDDDDDD Kinga sosem veltt volna észre a való életben! Akkor van benned férfiasság, amikor a pasid játszik veled...

sogeking 2012.02.13. 21:52:24

azt nem lehet, hogy megint Ildikó menjen be?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 21:52:33

Csaba meg miről beszél... gazella szájában csapkodó krokodil... vagy mivan?! :D

genevieve 2012.02.13. 21:52:59

atinak tényleg kéne egy szótár...

amiben pontosan le van irva, hogy megértse mit is jelent a barátság, szeretet, szerelem, ragaszkodás, hűség, fájdalom...

foxglove (törölt) 2012.02.13. 21:53:31

tök igaza volt kingának, sehere megint csak másvalaki dolgával tud előhozakodni, mert ő egy nulla.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.13. 21:54:06

@genevieve: @témázgató: miért, ahhoz képest, hogy a kép egy félresikerült arc- és nemiszerv-átültetésen átesett férfi, tök jól sikerült.

Hurri Kán 2012.02.13. 21:54:27

@foxglove:
Nem is illene egy dumagéphez. :DDD

nathalie 2012.02.13. 21:56:08

sztem megkéri a kezét!!

sogeking 2012.02.13. 21:56:20

Attilának az a legnagyobb képessége, hogy mosolyogva tud hazudni

fran7 2012.02.13. 21:56:40

@nathalie: Lehet ismerni ismeri, mint a Dunát, csak nem látta még soha.
Jön megint ez a nyenyerés zene, most zongora, itt nem pozitív érzelmek vannak.

nathalie 2012.02.13. 21:57:13

jézus isten!most értünk a szánalom csúcspontjára:DD

genevieve 2012.02.13. 21:57:17

nobel díj:-DDDDDDDDD

témázgató 2012.02.13. 21:57:49

@nathalie: ezt a szart csak Balázzsal lehet túlélni.

Wakka 2012.02.13. 21:57:50

úgy tűnik, kiesett Kinga.

Texaspoker (törölt) 2012.02.13. 21:58:43

Attika itt bukta el az egész játékot. Kiesett a szerepből... balfa*...

Alkaline 2012.02.13. 21:59:14

hát ez mekkora volt Ati :D

nathalie 2012.02.13. 21:59:53

Sztem seri fejben épp a lakásba költözik. A többiek attila kinyírásával lesznek elfoglalva.

foxglove (törölt) 2012.02.13. 22:00:00

ez vicces:) ki a hisztis picsa:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 22:00:14

Na ugye, hogy igazam volt Fecóval kapcsolatban. Meg se próbálta megcáfolni Attilát. Műbalhé volt, szappanopera...

genevieve 2012.02.13. 22:00:24

ahogy látom, sehi nem volt már szomjas :-)

témázgató 2012.02.13. 22:00:26

Amit most látunk, az kb. hajnali 3-kor hangzik el az online-ban. Már fetrengtek az ágyban, részegen kómában vannak.
Ezek után felébresztették őket nagy komoly beszélgetésre.

nathalie 2012.02.13. 22:01:00

@nathalie:
de nem, mert hülye. Egész nap kussban kellene ülnie és sminkelni.hülye.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.13. 22:01:49

miért hagytak fel a gumibaba-beküldés szokásával? Miért??! Kingababáról miért nem formáltak, BTA baba is jó volt, és nem is csúnyább, mint egy Kingababa lenne.

nathalie 2012.02.13. 22:02:29

@kárpátia56:
mert lehet attila megbassza.azért :D

sogeking 2012.02.13. 22:02:37

ma írok egy SMS-t a Belevalóba :)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 22:03:17

@sogeking: oké, akkor nézem! pókember néven?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 22:03:34

azzal vagy jóban aki visszajön a párbajról :D hehe

Alkaline 2012.02.13. 22:03:36

Fecó miről beszél??

fran7 2012.02.13. 22:03:47

Félek ez a Fecó valódi hangja, ahogy vitatkozni szokott.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 22:03:54

@témázgató: ezek tényleg be vannak baszva. :D

Fecó ismét valami sajátos öngerjesztő folyamaton megy keresztül. Élesztőt evett, vagy mi a szart? :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 22:04:21

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: eltűnt a szavazós link most buherálják meg hogy Shadi menjen vissza neee

nathalie 2012.02.13. 22:04:24

fúúú, úgy pofán verném ezt a fecót,amikor ugrál meg színházast játszik.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.13. 22:04:58

''icceretlek ucceretlek hajajajajajaaaaaj'' vki csináljon ebből egy remixet!!! :-D

Szerénke. 2012.02.13. 22:05:22

Én azt vetettem volna kapásból attika szemére, hogy érdekes, hogy mikor seherevere nem neki ad igazat egy vitában, akkor leordítja a haját, hogy ne szóljon bele olyan dologba, amihez nincs köze, most meg milyen érdekes, hogy mennyire könnyen megtalálta vele a közös hangot...

nathalie 2012.02.13. 22:05:31

csabi meg most benyomja a mindannyian ellenségek vagyunk dumát...pfff...

Ayesha (törölt) 2012.02.13. 22:05:55

Fecó micsoda freestyle-t nyomott. Remélem, Béla felkéri az Outlawba vokálozni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 22:06:12

@fran7: a vége felé én is ezen gondolkodtam.
És nem akarok olyat mondani, ami miatt kibasz a Hajni, de elég jellegzetes volt.. hogyúgymondjam.

foxglove (törölt) 2012.02.13. 22:06:41

ati kifulladt, ennyi, már összevissza beszél.

Szerénke. 2012.02.13. 22:06:45

De kurvára idegesít már ez az attila. Mi ez a kiforgatott fos már? Hányás, komolyan mondom. Vagy úgy gondolja, hogy neki a petike nem lett volna riválisa a fináléban? Nevetséges...

genevieve 2012.02.13. 22:06:51

ha ati és peti maradt volna az utolsó 3-ban, akkor ők mik lettek volna egymásnak?:-DDDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.13. 22:07:11

az 5 hónapja sülve főve barátomat nem riválisnak tartom, hanem partnernek, és vele akarok ülni az utolsó estén a kanapén... csaba egy seggfej... atyám uram...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 22:07:12

@pushpang: én azt figyeltem Attila milyen finoman mondta Fecónak hogy azért nem jönne vissza mert dumagép hát nem azért hanem mert Ati érzi hogy mert visszaszavazza a népe

témázgató 2012.02.13. 22:07:20

@pushpang: tudod, inkább ezt a "jellegzetes"-t hallgatnám, mint a pszichoterrort.

Hurri Kán 2012.02.13. 22:07:31

Gáz ez az egész, nagyon. Ezek még ahhoz is tuják, hogy tisztességesen összebalhézzanak. :D

sogeking 2012.02.13. 22:07:31

@foxglove: pókember vagy sogeking, még nem tudom biztosan :)

@nathalie: most gyúrom :)

Szerénke. 2012.02.13. 22:08:08

@foxglove: Szia! Hát ezt elszámítottam.:/ De remélem, hogy több ilyen már nem lesz. Amúgy azért mert valaki barátja valakinek még riválisa nem lehet? Akkor adott esetben egy kártyajátékban a másikat kéne segítenie? Vagy ha nyerni szeretne, akkor már szar ember? Nem azt a szót használna csabcsi, hogy ellenség, attika mégis így állítja be a dolgokat...

nathalie 2012.02.13. 22:08:10

fecó egy seggbuta idióta, de nagyon rafkós.és ezt csak attila látja,meg seri talán. meg lehetne ezt máshogy is fogalmazni,de azt sem ők nem tehetik,sem én...

genevieve 2012.02.13. 22:08:11

@nathalie: jesszusom, te sem tudod értelmezni a rivális szót?:-))

nem azt mondta, hogy ellenség, hanem, hogy rivális:-)))

fran7 2012.02.13. 22:08:17

@pushpang: Van egy szlovák mondás, szlováktól, hallottam. Aki varjak közé keveredik, áll, annak kárognia kell..
Figyelem ez egy természeti kép szólás-mondás.

nathalie 2012.02.13. 22:09:22

@genevieve:
ellenség, rivális - kurvára mindegy.azt próbáltam érzékeltetni,hogy unom ezt a dumát :)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 22:10:01

@Szerénke.: @genevieve: velünk van a baj, hogy mi értjük, miről beszélt csabi?

genevieve 2012.02.13. 22:10:16

@Papucs Orrán Pamutbojt: és ha vele ül az utolsó este a kanapén, akkor a játék szempontjából mik egymásnak?:-)

Szerénke. 2012.02.13. 22:10:28

@nathalie: Már miért lenne kurvára mindegy? Ha valakivel mondjuk solo-zol, akkor az Neked micsoda?

Hurri Kán 2012.02.13. 22:10:43

@nathalie:
Miért nem? :DDD

@jadebulgari:
De ríjok. Fáj ezt látni. :D

Alkaline 2012.02.13. 22:11:01

@nathalie: nagy igazságot írtál :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.13. 22:11:03

@Szerénke.: eeegen, valóban a rivális ezt jelenti... de ők vhogy érzésem szerint a riválist párbajellenfélnek értelmezték.. vagy csak nekem tűnt így.. de persze, ha normálisan nézzük, mki mkinek riválisa, mondjuk ellenfele.. de akkor meg értelmetlen volt maga a kérdés
:-D

genevieve 2012.02.13. 22:11:15

@nathalie: kurvára nem mindegy, hogy ellenség, vagy rivális:-)))

Szerénke. 2012.02.13. 22:11:30

@foxglove: Én csak azt utálom, hogy ha attika mond valamit, annak inni kell a szavait. Ezt már az előzőben is utáltam alekosznál. A fecónál észre kell venni, hogy kiforgat dolgokat, attikánál nem?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 22:11:41

@jadebulgari: őszintén szólva, ezt most nem annyira értettem.. :D
De ha jól sejtem, amit mondani akartál, úgy nekem nem volt ilyen benyomásom.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 22:11:58

@gyvy: balhéra vágysz? gyere dicsekedjél a blogoddal belédkötök :D

fran7 2012.02.13. 22:12:26

@foxglove: Ha tisztességes lesz vele, nem fordul ellene, akkor engem nem érdekel, hogy most a rivális, ellenfél, ellenség szót használta a Csabi Fecóra. S azt gondolom, hogy kettőjük azok talán, akik nem fognak egymásnak ugrani. De lehet tévedek.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 22:12:51

@pushpang: szerintem jól érted, én a benyomást azért fent tartom

MagasMacska 2012.02.13. 22:13:13

@Szerénke.: Na végre valaki! Üdv a riválisok - és nem ellenségek vagy ellenfelek - klúbjában.

Szerénke. 2012.02.13. 22:13:15

@Papucs Orrán Pamutbojt: Szerintem addig ne lássunk bele többet, míg úgy nem mondják. Ilyen alapon akkor bármit rá lehetne húzni bárkire, mert hát igen, ezt mondta, de szerintem ezt gondolta. Ha meg csabcsi nem mond semmit, akkor álszent. Szerintem úgy volt vele, hogy őszintén válaszol a kérdésre és kész. És ráadásul meg is indokolta, hogy azért, mert hasonló értékeket képviselnek.

témázgató 2012.02.13. 22:13:18

Kingunella tudott valamit. Két szerelmes szívet még egyetlen VV-n sem gyűjtött be egy játékos sem - ráadásul ilyen vállalhatatlan viselkedéssel.

Ayesha (törölt) 2012.02.13. 22:13:30

Szeretnék egy igazi fecósat látni, öltönyben porszívózás, szívhez szóló monológok, valami latinos táncika...

nathalie 2012.02.13. 22:13:35

@Szerénke.:
mármint NEKEM kurvára mindegy, ÉN unom.Azt egy szóval sem írtam,hogy nem értem,vagy nem így van. Nem az életben,hanem a ebben a játékban.ugyanannyira unom ezt a szöveget,amikor kiáll valaki és ezt elmondja,mint amikor balázs vagy lilu emlékeztetnek rá,hogy CSAK EGY MARADHAT. nézem ezt rohadt műsort egy ideje. unom ezeket a mondatokat.
tovább kell részletezni, vagy ez most így elég?

foxglove (törölt) 2012.02.13. 22:13:59

@fran7: vetélytárs. ellenfél. ennyi.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 22:14:01

@gyvy: amelyiknek a linkjét naponta többször itt kéne reklámoznod :D

lac64 2012.02.13. 22:14:14

@Papucs Orrán Pamutbojt: Csaba megadta mindkét értelmezést. Attilát tartja játék- és párbajbeli riválisának, Fecóra azt mondta, hogy a döntőben hasonlóságuk miatt egymás riválisai lennének.

genevieve 2012.02.13. 22:14:49

@foxglove: ez tudod mindig attól függ, hogy a jelenlévő társaság milyen vélemény összetételű:-)

Szerénke. 2012.02.13. 22:14:57

@MagasMacska: Miért, Neked volt már olyan élményed, hogy kártyában valaki ilyen szinten belelovalta magát?
Nem tudom, én emlékszem mikor kb 5 éves voltam, és lenyomtam egy fb+-et hisztit, mert nem én nyertem és akkor úgy le lettem oltva, hogy na.:D

Hurri Kán 2012.02.13. 22:15:00

@jadebulgari:
anyámszopatnak.blog.hu-ra gondolsz? :D

nathalie 2012.02.13. 22:15:01

@genevieve:
:):):):)nem mondod!!! magyarázd már el,mert itt tuskófalván nincs lexikon.

sogeking 2012.02.13. 22:15:34

@foxglove: most jöttem rá, ha ide beírom, akkor nem lesz meglepetés :) viszont a műsorba nem biztos, hogy bekerül

gonoszkiralylany 2012.02.13. 22:15:50

ha visszaküldik, Petit, én ANNYIRA BOLDOG LESZEK!! :))))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 22:15:54

@gyvy: ja meg a hülyeségeketírokésazthiszemjófejvagyok.blog.hu tudod :D

genevieve 2012.02.13. 22:16:12

@nathalie: elég lett volna egyszer egy UNOM is:-)

Szerénke. 2012.02.13. 22:16:22

@nathalie: Jó, de most erre mi lett volna a jó válasz? Mikor eleve a kérdés is így volt feltéve? Akkor ne a csabát szidjad, hogy ezt veszi a szájára, hanem a köcsög kreatívokat, hogy már megint csak ennyi tellett tőlük. Abban teljesen egyet is értek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 22:16:32

@Szerénke.: Attila nem tekintette barátjának Petit. És viszont.
Legalábbis nem abban az értelemben, amiben Fecó meg Csaba, meg Kinga elmoralizál a barátság ködös fogalma mentén.
Peti is csak idekinn emlegetett ilyesmit Attilával kapcsolatban.
Ők odabenn riválisok voltak, pillanatnyi érdekszövetség(ek) mentén.

fran7 2012.02.13. 22:16:47

@foxglove: Értem, amit kifogásoltok és igazatok van. De én látom a baráti focin az arcokat, amihez képest Pepe egy trappista szerzetes a nyugodtabb napjain.

foxglove (törölt) 2012.02.13. 22:17:00

@sogeking: oké, akkor még ne írd be, csak akkor, ha nem adják be

Hurri Kán 2012.02.13. 22:17:02

@jadebulgari:
Jajjmár... ezt nem hiszem, ezt TUDOM FB+. :DDD

sogeking 2012.02.13. 22:17:28

@gonoszkiralylany: gonoszul boldog, vagy csak simán?

Szerénke. 2012.02.13. 22:18:36

@pushpang: Azért ezt ne. Volt ott bepárásodott szem, meg minden. Egy az egyben le óhajtották másolni az olivér-alekosz duót. Az már más kérdés, hogy nem jött össze. Nem egyszer hangot is adtak a köztük lévő nagy barátságnak, leginkább a petike párbaja közeledtével...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 22:19:45

@jadebulgari: oké, majd holnap megnézem figyelmesebben, most nem nagyon figyeltem oda, lehet, hogy volt ilyen áthallása is.

Szerénke. 2012.02.13. 22:20:13

@fran7: Az megint egy más tészta, mikor az ilyen emberek ennyire belelovalják magukat. De most nem erről volt szó, csak egy kérdés volt, amire szerintem csaba köntörfalazás nélkül és őszintén válaszolt. Ha nem tette volna, akkor az lett volna a gond.

genevieve 2012.02.13. 22:20:41

@nathalie: ahogy akarod, de az előbb már azt mondtad, hogy unod:-)

nathalie 2012.02.13. 22:20:47

@Szerénke.:
ja, nem szidtam csabát.végig hallgattuk már ezt ezerszer más szájából is.Gondolom ki van adva minden ilyen nagy megbeszélésnél,hogy valaki szájából el kell hangozni: itt mi egymás ellenségei/riválisai/vetélytársai vagyunk.Gondolom,hogy a érzelmesebb nézőket ne érje mint derült égből a villámcsapás,amikor csaba meg fecó egymás mellett fog ülni. Attilának is nagy volt a pofája,de még neki is ki lesz adva ez a mondat :D Ember embernek farkasa! :D:D

2012.02.13. 22:21:31

Sziasztok! Mi történt a kupolában?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 22:23:16

@gyvy: hehe te jó ember vagy :)
@szerivan: szia visszaszavazták Pötit

Szerénke. 2012.02.13. 22:23:20

@nathalie: Na, akkor értem. Én csak erre gondoltam, hogy nehogy már megest emiatt is ő legyen megtalálva. Azokon a ritka alkalmakkor, mikor kinyitja a száját és valakivel szemben megfogalmaz valami negatív kritikát, úgy hogy a jelenlevő is ott van, akkor is megy az ekézés, hogy már nem is a barátja, stb.
Azért valami új frázist is kitalálhattak volna már a kreatívok.
Tényleg, az csak nekem tűnt fel, hogy most írás közben nem mutatták egyik párbajozót sem? Mert szerintem ezt a levelet nem a fb+ írta, szerintem.

nathalie 2012.02.13. 22:23:33

@szerivan:
kiderült,hogy mindenki egymás riválisa :D:D
és hogy kinga keze annyira nem volt elhízva,hogy seri integetéséből egyből levágták volna a többiek,hogy seri jön.

foxglove (törölt) 2012.02.13. 22:23:49

@nathalie: atinak egy baja volt, hogy csaba elvette előle ezt a mondatot, ő akarta mondani.

nathalie 2012.02.13. 22:24:47

@Szerénke.:
sztem attila írta magának.:D:D

csicserierika 2012.02.13. 22:24:47

szerintem ők írták a levelet, csak én Kingunak egy szavát sem hiszem el.

2012.02.13. 22:24:54

@jadebulgari: Micsooooodaaaaa???? Script volt és vallatás nem csapatta?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 22:25:27

@Szerénke.: nézd, ÉN úgy gondolom, hogy ők sose voltak barátok. Emlékszel, amikor Peti bement, nem akarták befogadni, akkor hozta össze a Könyvesház fiúkat, azokkal bandázott. Miután azok sorra kiestek, viszont Csaba továbbra is benn maradt au unalmas, torz mosolyával, na akkor kerültek közelebb egymáshoz.
Egyszerűen összezártak a többiek ellen, de nem lettek barátok, csak max. szövetségesek, egy időre.
Hogy közben mit mondtak, meg hogy párás szem... ugyan.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 22:25:46

@szerivan: csak a neten szavazgattuk ingyér de általában ennek van valami előremutató jelentése :D

foxglove (törölt) 2012.02.13. 22:26:21

@szerivan: Vera Olivér seggében volt, van és lesz. Aztán volt valami a krodilokról és a gazellákról, ezt nem igazán értettem. Ati magában beszélt Kinguhoz, aztán részegen ordítoztak.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.13. 22:26:42

MGYLJ alapítványnak végül mennyit sikerült összekalapozni? Lemaradtam, vagy ennyire hallgatnak róla?

Szerénke. 2012.02.13. 22:26:57

@nathalie: :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Lehet, még az is megeshet. De kicsit furcsa volt, hogy csabától köszönt el érzelmesen, aztán ezt a félig burkolt szerelmes levelet olvasták fel a végén. Meg most nem is volt, hogy kiveszik a bezárt dobozból, stb. Szerintem kínos volt, hogy fb+ nem attikától köszönt el, és ezt gyorsan ellensúlyozni kellett.:DDD
@csicserierika: De mintha volt már olyanról szó, hogy nem írhatnak le akármit, mert a kamut visszadobják, vagy nem?

nathalie 2012.02.13. 22:27:36

@foxglove:
azt elfelejtetted megemlíteni,hogy fecó a veszekedést el is játszotta,hogy a hülyébb nézők is felfogják miről van szó :D:D

Hurri Kán 2012.02.13. 22:27:41

@szerivan:
Öthetes sárga krokodilt áldoztak, majd vérszerződést kötöttek.

csicserierika 2012.02.13. 22:28:45

@Szerénke.: azt hogy ellenőrzöd, hogy szerelmes volt-e a lelkébe ? :)

2012.02.13. 22:28:47

@foxglove: Ez kemény. Éjjel valaki hazudott mert Ati nem is sírt, csak fújtatott mint a gőzmozdony.

Milyen hét lesz? Mi a menet, jövő vasárnap vége?

nathalie 2012.02.13. 22:29:29

@Szerénke.:
na de most azt honnan lehet tudni,hogy a LELKÉBE BELESZERETTEM - az kamu-e? Ez olyan mint a csillogott a szeme. Bár mondjuk azt vissza tudják ellenőrizni a felvételekről. :D
de továbbra is úgy gondolom,attila magának írta a levelet :D

Szerénke. 2012.02.13. 22:29:45

@pushpang: Azt én nem is mondtam, hogy barátai voltak egymásnak. Ha mégis ezt írtam, akkor mea culpa, nem úgy akartam, hanem, hogy ezt a látszatot akarták kelteni. Ez mind igaz, amit leírsz, hogy azért jött létre mert összezártak. Ettől eltekintve a játék előrehaladtával már egyre jobban belelovalták ebbe magukat, és úgy viselkedtek, mint akik megtalálták pandora kulcsát, a kezükben a megoldás. És ezt nagyon sokan be is vették, hogy ők így ketten sebezhetetlenek. Aztán fb+ ennek keresztbe tett.:D
Amúgy az számít amit mondanak, nem? Hát ezt akarják elhitetni a nagyérdeművel...

2012.02.13. 22:30:11

@Szerénke.: Az onlineban látni lehetett ahogy kiveszik az UV fényed dobozból.

@gyvy: Hazudsz?

csicserierika 2012.02.13. 22:30:19

@szerivan: mártírok útján is voltak :)

Szerénke. 2012.02.13. 22:31:03

@csicserierika: Egyszerűen azt mondom, hogy se nem bizonyítható, se nem cáfolható, így nem mehet a levélbe. Mert csak így van értelme a nagy titkoknak.
@nathalie: Szerintem a kreatív. Attika bevallottan nem tud ilyenek írni.:D

2012.02.13. 22:31:16

@foxglove: Akkor még ennyire se fogom nézni! De nm küldhetik vissza a retkes lábú hobbitot.

saturnalia 2012.02.13. 22:32:26

Egy gyors kérdésem lenne: Szóvá tette valaki a villában Seri integetős belépőjét? Csak mert Balázs beharangozta, hogy többeknek nem tetszett, de végül ebből én nem hallottam semmit (online nézem az adást, és néha ugrál, pár másodperc gyakran kimarad)

Előre is köszi az infót!

foxglove (törölt) 2012.02.13. 22:32:28

@szerivan: holnap valentin nap, kell a meglepi verának.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 22:32:34

@nathalie: a legjobb az volt, amikor a végén lerogyott az ágyra és megkérdezte csabától, hogy sokat, sok hülyeséget beszéltem? Volt értelme annak amit mondtam? (v. vmi iyesmit).
Csabának meg legalább annyira fogalma se volt róla, mint neki. :D

Mondjuk állatkínzás volt, hogy ezt éjjel kellett végig csinálniuk,mindenki totál kóma volt.

2012.02.13. 22:33:57

@saturnalia: Jómagam nem hallottam erre utalást.

@pushpang: Mutatták a kortesbeszédeket amiket hajnalban csapattak?

nathalie 2012.02.13. 22:33:58

@pushpang:
örüljenek,hogy alhatnak és nem minket kell nonstop szórakoztatni :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 22:34:48

@nathalie: de tegnap a belevalóban beszélt kinga a levélről. Meg Attiláról és a beleszerettem a lelkébe-ről is...
vagy keverek valamit?

2012.02.13. 22:35:23

@sogeking: Az dúúúrva lesz máámó.

nathalie 2012.02.13. 22:35:40

ígérjük meg egymásnak, hogy az utolsó kommentünk az lesz a műsor végén,hogy ki kinek a lelkébe lett szerelmes :D

egyébként ez a lelkedbe lettem szerelmes dolog nem ugyanaz kicsit azzal,hogy de egyébként testileg undorom tőled? :D

sogeking 2012.02.13. 22:35:52

@foxglove: hmmm, hány karakter egy SMS?? :):)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.13. 22:35:53

@foxglove: én itt jó értelemben észlelem a HP-faktort. előtte Vera meg Pinga rikoltozott egymással. Seri meg mindezt végigfalatozott egy zacskó chipset, majd kiment.
Most Vera ülte végig szépen a visongást.
Most akkor alapvetően minden nő általában normális, némely körülmények közt lesz HP, vagy fordítva? Ezzel védeném a ribiket, mert Serit eddig azzal baszogatták, hogy egész nap csak -idézek- körmözi a lakkját, most azért nyílt ki a pi...izé csipája, mert minek játszaná el a most már semmi sérelem nem érint csajszit. Én megértem, kirakta a ribihercegnőt, tényleg üres a poszt, Vera meg kultúrprosti, evvan.

nathalie 2012.02.13. 22:36:30

@pushpang:
lehet, nem néztem. akkor közösen írták? :D

csicserierika 2012.02.13. 22:36:46

@Szerénke.: ez csak az én véleményem.
Kingu csak udvartartást akart bent ha már az alfára rácsapott Sehi.

MagasMacska 2012.02.13. 22:37:02

@Szerénke.: Nagybátyámmal ha römiztem, és veszített, három napig gyászban volt. Kénytelen voltam megtanulni tökéletesen veszíteni...

De volt egy barát-riválisom. Nagy harcok voltak, hogy ki kerüljön be az évfolyam csapatába. Minden ügyességünket bedobtuk, de egyikünk sem tett volna a másik ellen. Nem volt fagyietetés, hogy fájjon a torka, nem dugtuk el egymás cipőjét...

Hurri Kán 2012.02.13. 22:37:33

@szerivan:
:D!

@nathalie:
Minden nem sikerülhet. :D

2012.02.13. 22:38:39

Posztot nem ír Hayni néni?

nowo 2012.02.13. 22:39:53

@Szerénke.: ha Sehi szól bele Attila ügyeibe,akkor azt nem szabad,ha Attila szól bele bárki ügyébe,azt szabad.
Ő MMKK beleszólhat mindenbe,más nem!

Fecó mindig Ferdít,Attila soha!

Csaba riválist lát a döntőben a barátjában,Attila soha nem látott volna riválist -mondjuk- Péterben,(ha odáig jutott volna),hanem szépen átengedte volna neki az első helyet.

Van még valaki,aki beveszi Attila egyetlen riportbeli "vallomását"?

MagasMacska 2012.02.13. 22:40:16

@csicserierika: Nekem is volt egy ilyen érzésem. Kingu nem szokott ilyen gördülékenyen és árnyaltan fogalmazni.

foxglove (törölt) 2012.02.13. 22:40:33

@kárpátia56: nem akarok nagyon belemenni, mert már 100x leírtam itt a véleményemet, én jó ideje éreztem seherezádéban a rosszindulatot, csak ügyesen meghúzódott a háttérben eddig. most kijött belőle a white trash énje, lásd anyuka, ennyi. nem akarok erről vitázni most, ne haragudj.

Szerénke. 2012.02.13. 22:41:23

@csicserierika: Mérlegelem ezt a lehetőséget, még ez is benne van a pakliban, csak hogy ilyen vv-s hasonlattal éljek.:D:D:D
@MagasMacska: Na igen. Hasonló volt nekem is. Be lettem fenyítve, hogy még egy ilyen akció és többet nincs játék. Azóta megtanultam mosolyogva anyázni.:D:D:D
Ezért nem is értem, hogy miért nem lehet valaki barátja és riválisa a másiknak. A nők amúgy is folyton rivalizálnak, hogy ki néz ki jobban a lánybandából.:D

nowo 2012.02.13. 22:41:33

@nathalie: De!

A csúnya nőknek is a lekükbe szoktak "beleszeretni" a pasik,közben a szép nőkkel randiznak.

nathalie 2012.02.13. 22:41:49

@foxglove:
minden nőben van egy adag rosszindulat.

nathalie 2012.02.13. 22:42:18

@nowo:
tudom,péter is hasonló szöveget nyomott el AM-nek :D:D

MagasMacska 2012.02.13. 22:42:21

@csicserierika: Páldul megvizsgálom, hogy Attinak van-e lelke?

Szerénke. 2012.02.13. 22:42:24

@nowo: Lassan már mást nem is lehet látni a riportban, észrevettétek?:)
Amúgy egyetértek.

2012.02.13. 22:42:34

@nathalie: Ahogy minden férfiban is.

2012.02.13. 22:43:18

Se online, se poszt?

csicserierika 2012.02.13. 22:43:41

@MagasMacska: én arra gondoltam konkrétan, hogy Kingu hazudott, az eszembe sem jutott, hogy nem ő írta.

Hurri Kán 2012.02.13. 22:43:49

@sogeking:
Hónapok óta ez a hét van. :D

kárpátia56 (törölt) 2012.02.13. 22:45:03

@szerivan: asszem az, hogy ahogy Seri visított Fecóval az öfiben, körülírva. én ilyenkor bedurvulok, Seri védelmében. a nők védése pedig egy ilyen kis naiv bónusz a csajsziknak. :) kilépve és bent maradva a villából/ban.

sogeking 2012.02.13. 22:45:09

@gyvy: a nagy sikerre való tekintettel műsoron marad :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 22:45:19

@Szerénke.: oké, csak az egész beszélgetés abból indult ki, hogy Attila nem érette, hogy azok, akik barátoknak vallják magukat, miért tartják riválisnak a másikat.
Aztán jött a némileg provokatív felvetés, hogy vajon Attila és Peti miként kezelte volna ezt a kérdést, ha mindketten döntőbe kerülnek, sugallva, hogy ők milyen jó barátok voltak.. .vagy valami ilyesmi.
Erre reagáltam, hogy ők sose voltak barátok.
Na, a lényeget tekintve egyet értünk, leszopogattuk a csontot is, léphetünk? :D

2012.02.13. 22:46:24

@kárpátia56: Mindenki visít. Megfelelő a válasz?

csicserierika 2012.02.13. 22:46:52

@MagasMacska: a zord külső tudod, mindig mit takar :) (hogy a napi közhely is meg legyen :))

Na, jóccakát, mennem kell csitulni :)

2012.02.13. 22:47:09

@jadebulgari: Látom pufi :( nosce és ő-szinte hol van, egymást vinnyogtatják?

nathalie 2012.02.13. 22:47:11

azt hiszem,hogy akit a legjobban pofán baszhatott a párbaj eredménye az gergő :D:D:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 22:47:50

@szerivan: nem láttam őket mostanában, biztos kikérték a D-matracot :D

csicserierika 2012.02.13. 22:48:01

@nathalie: naugyehogy :) A cselszövő megszőtte utolsó hálóját.

genevieve 2012.02.13. 22:49:54

@nathalie: gergőt az is pofánbaszhatta, hogy csak 1 %-ot kapott a ki hiányzik a villából kérdésre:-)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.13. 22:49:55

@MagasMacska: én egy testvérpárt ismerek, akik, ha egyikük vesztett, vagy rosszul állt társasozáskor, olyat is csinált (mint a sakkozó k.o.), hogy 10 perc üvöltés után felállt az asztaltól és bement egy órára a szobájába. :DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 22:50:28

@nathalie: gergő meg a barátnője, felhívták kingát a bv-ban és elmondták, hogy csillának K. a kedvence és a másik a nyomába se ér. és hogy neki szurkoltak. :)

Szerénke. 2012.02.13. 22:50:55

@pushpang: A nézőknek ezt kommunikálták és ez a lényeg. Ráadásul ez még, ha lehet rosszabb is, mint aki beleéli magát, hogy ott barátot szerez. Mert valahol ugye mindenki magából indul ki. Attika feltételezi, hogy odabent nem szövődhetnek barátságok, ő mégis eljátszotta ezt petikével. És ez a nem mindegy. Azzal én is tisztában vagyok, hogy max szövetségesnek lehetett őket nevezni.
Ja, deal.:D Most megyek, mert a kezem helyén valami eljegesedett merev valami maradt.
Mindenkinek szép álmokat!

jooasszony 2012.02.13. 22:51:24

Sziasztok , napnál világosabb, hogy Attila HAZUDIK.

Kezdettől fogva Csaba a riválisa, sokkal mániákusabban kötődik hozzá, mint valaha Kingához. Az egész játékát a Csaba iránt érzett "féltékenység-gyülölet-irígység-stb..." irányította és irányítja most is, ebben a mozgásban Kinga mellékszereplő volt.

foxglove (törölt) 2012.02.13. 22:53:23

@jooasszony: most akkor jól értem, ati titokban szerelmes csabiba?

Szerénke. 2012.02.13. 22:54:13

@foxglove: Köszi, majd Neked is!:)
:D:D:D:D

nathalie 2012.02.13. 22:54:36

@pushpang:
hát csillának ki más lehetne a kedvence :Dserinek nem drukkolhatott. Gergő viszont lehet azon gondolkozott éppen,hogy mégis beköltözhettem volna a lakásba? :D:D

kárpátia56 (törölt) 2012.02.13. 22:55:11

@szerivan: :) akkor minden rendjén van, örömmel olvasom.

2012.02.13. 22:56:23

Miért nem szóltok félszerzetek, hogy ne várjam az onlinet mert Aréna van?

MagasMacska 2012.02.13. 22:56:55

De mi a manóért nincs online? Az aréna ma volt?

foxglove (törölt) 2012.02.13. 22:57:13

@szerivan: a belevalót várjuk, mert pókember smst írt.

nowo 2012.02.13. 22:57:44

Egy pár dolog,ami eszembe jutott:

1.Serinek nem tűnt fel,amikor Kinga legjobb pillanatait vetítették le a stúdióban (mialatt Kinga átjött a villából),hogy Kinga ott vonaglik a kitakart alsótestű Gergő mellett a fürdőszobában?

2.Volt vv-seket azért nem tudtak egyenlő arányban megszólaltatni,mert ciki lett volna,hogy csak Dya drukkolt Kingának?

3.Attila odaállhatott volna Kinga mellé,mint Csaba,nem tette,majd,amikor megkérdezték,kit vár vissza,akkor azt felelte,hogy az 5 hónap alapján Kingát,de az utsó 3-4 hét miatt nem őt.
Akkor mit drámázik azon,hogy Kinga nem tőle búcsúzott el???

4.Attila Olivérre is kiakadt Vera miatt.Olinak elege is lett belőle.Kritikáját is Attilának címezte,hogy nem a párbajozókat védik,hanem saját harcukat vívják.Ez elsősorban Attilának szólt,mert az már Olinak is sok volt,hogy Csaba kérésére nem akart Kinga mellé állni.

5.Végezetül:Attila szerintem Csabától fosik a legjobban,de ezt titkolja a legjobban...:D

2012.02.13. 23:00:30

@foxglove: Már meg is írta? És mi a garancia, hogy be is olvassák?
Aztán csitulni kell? Csak szóljatok, hogy mi a rend, gegv.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.13. 23:00:34

@jadebulgari: jó is az a D-matrac, eccer ki kell próbálnom. :D megveszem magunknak, ha vége a shownak.

nowo 2012.02.13. 23:01:27

@jooasszony: szia!

Ezt írtam kb. én is a 22.57-es hsz-omban,de akkor még nem olvastam a tiédet!:DDD

2012.02.13. 23:01:39

@gyvy: Nem mondom, hogy hazudsz mert te is tudod. 22:43-kor kérdeztem.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 23:01:50

@kárpátia56: ó a sok kényeztetésért meg majd nem győzöm neked a szilvalekváros palacsintát sütni :D

foxglove (törölt) 2012.02.13. 23:02:48

@szerivan: megmondom az őszintét, csak annyit értettem a feladatból, hogy kedves hogyvoltlakók, aztán utána franciául beszéltek, úgyhogy csak bólogattam.

MagasMacska 2012.02.13. 23:03:12

@nowo: Köszi, akkor mehetek tv-t nézni.

sogeking 2012.02.13. 23:03:51

RTL kicsit le van maradva, a megerősítő SMS-ben felhívják a figyelmemet a Coolon futó Neked Valóra :D

2012.02.13. 23:03:57

@foxglove: :DDD Jájjj mámó, te engem öltöztél be.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 23:04:09

@kárpátia56: azok után, hogy Vera és Peti, meg Veronika és Kiszop, meg Csaba és Fecó ott izéltek?! A fene a gusztusod. :D

kárpátia56 (törölt) 2012.02.13. 23:04:21

@MagasMacska: átadom,csak közvetve. a facebookon apjuk-anyjuk nem pajtijaim.

Hurri Kán 2012.02.13. 23:05:46

@jadebulgari:
:P :D

@szerivan:
Arénát nem kérdezted. :D

kárpátia56 (törölt) 2012.02.13. 23:06:19

@pushpang: :D jogos, használhatatlanná szerették.

2012.02.13. 23:06:32

@gyvy: A francos krumplit, hogy MMKK kiforgatod a szavaimat!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 23:08:51

@gyvy: oszt meddig izélnek ezek az Arénában ilyenkor?

sogeking 2012.02.13. 23:10:02

@jadebulgari: míg legyőzik az oroszlánt

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.13. 23:10:42

@sogeking: juj azt azért megnézném ahogy az oroszlánok elől szaladnak :D

jooasszony 2012.02.13. 23:12:08

@szerivan: Sokat , de most nem.@foxglove: bocsi, szerelem???... de ezt honnan vetted ?.. nem ezt mondtam. Állításom az, hogy Attila viselkedésére, "emberi játszmáira" sokkal nagyobb hatással van Csaba, mint Kinga volt (Holott mindenki Attila és Kinga fluktuáló kapcsolatával van elfoglalva.)

sogeking 2012.02.13. 23:12:30

@foxglove: téma is van, ezt bebuktam :)

@ő-szinte: moshi moshi

Hurri Kán 2012.02.13. 23:13:12

@szerivan:
Í.J. :D

@jadebulgari:
Amíg feláll nekik. :D

@ő-szinte:
halló :)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 23:13:40

@ő-szinte: haló!
@jooasszony: csak továbbgondoltam, na.
@sogeking: azért még reménykedjünk

nosce 2012.02.13. 23:19:42

@szerivan:
puffancs jelentsed mit mondott Olivér ? :)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 23:20:33

@nosce: azt, hogy kingával voltak fenntartásai, de a személyes tapasztalatok után neki szimpatikusabb lett a végén, mint seri.

2012.02.13. 23:21:59

@nosce: Végre előlerültél. Jól megvinnyogtattad ő-szintét? Nem nézek se öfit, se BV-t. Talán azt, hogy tesó vagy fater.

2012.02.13. 23:22:44

@gyvy: Nagyon formában vagy ma.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 23:24:11

Nézem ezt a belevalót, de lófasz lesz itt, nem sms. :D

nosce 2012.02.13. 23:24:53

@szerivan:
Dehogyis... :)
Akkor biztos azt mondta gyere fater görbítsük együtt a teret :)

nosce 2012.02.13. 23:26:25

@pushpang:
nem árulják el ki nyerte a zarénát ? csak kamillázással ? :)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 23:27:14

gombi megsértődött, mert lenyálasozta egy szkájpos.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.13. 23:27:44

jó éjt Hobbitok, Gandalfok és kis orkok. fura, hogy Tolkien csak az uruk-hai orkok kvázi mechanikus szaporodást dolgozta ki. amúgy vannak ork csajok, és szülnek, meg minden? na, pussz!

Hurri Kán 2012.02.13. 23:28:25

@szerivan:
Kicsit. :D

@jadebulgari:
Pincében vagyok. Lent költ. :D

2012.02.13. 23:28:58

@kárpátia56: Ne szívj annyit.Jó éjt!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 23:29:09

@nosce: szóba került, de úgy csinálnak, mintha nem tudnák. Gombár és Eszter a vendég amúgy(ha nem néznéd)
/Miaza kamillázás?/

2012.02.13. 23:29:48

@gyvy: Részeg vagy te félszerzet?

2012.02.13. 23:30:24

@foxglove: Most mire várunk pufi?

foxglove (törölt) 2012.02.13. 23:30:37

@pushpang: szerintem csaba vagy vera kapta meg, mert rögtön utána hozták szóba a témát

foxglove (törölt) 2012.02.13. 23:32:01

bazdmeg alul a sávban nem is néztem!!!

2012.02.13. 23:32:19

@foxglove: Nem nézem a BV-t. Akkor én mire várok?

sogeking 2012.02.13. 23:32:31

Eszter nagy versíró lehet

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 23:32:36

@foxglove: ja, a csaj jól szembe nyálasozta Gombár urat. És még jól ki is röhögte. :D

Jaj, ez a Bach Szilvia... olyan, ahogy így olvas a szemüvegében, mint Rémusz bácsi.
/Mondjuk a mai napig szorongok, ha eszembe jut/

nosce 2012.02.13. 23:33:11

@foxglove:
"szerintem csaba vagy vera kapta meg, "

veraaaa ? Miért faszt kellett szopni ? :)

Hurri Kán 2012.02.13. 23:33:37

@szerivan:
HA kokózok, nem iszok hozzá SSKK.

@jadebulgari:
;-)

sogeking 2012.02.13. 23:34:19

@foxglove: ott sem volt, de legalább csak 99 Ft :)

@ő-szinte: most gonosz vagyok :D

Hurri Kán 2012.02.13. 23:34:52

@pushpang:
Rémusz bácsi jó arc volt. :)

ő-szinte 2012.02.13. 23:35:39

@sogeking: akkor ma kimarad a lightbox?:-D

nosce 2012.02.13. 23:35:41

@sogeking:
Sehit kéne felvenned most avatarnak, hátha kiesne következőnek :)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 23:35:57

@pushpang: kedvencem! volt egyszer egy nyúl. úgy hívták, hogy nyúl. volt egyszer egy róka. úgy hívták, hogy róka.:))

nosce 2012.02.13. 23:36:31

@szerivan:
"Nem nézem a BV-t. Akkor én mire várok?"

hogy megmosd a hátsódat :)

2012.02.13. 23:37:01

@nosce: Még nincs kedvem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 23:37:13

@nosce: jaaaa... :D
De nem, úgy se derült ki, de fentebb születtek tippek. És nagyon remélem egyik se jön be. :D

sogeking 2012.02.13. 23:37:14

@nosce: nincs akkora hatalmam :)
@ő-szinte: de a box az jöhet :D

2012.02.13. 23:37:55

@sogeking: Jááj, te is többen vagy?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 23:38:08

Valaki mondja már meg nekem, hogy tkp. kinek az sms-ére vártunk hiába? :D
És mit akart írni??

nosce 2012.02.13. 23:38:30

azért milyen geci a retek kilopta a megasztár zsűriböl Friderikuszt...

2012.02.13. 23:39:36

@ő-szinte: Mert ma Aréna volt és pssszzttt, hogy kinél a lila rongy.
@nosce: Friderikusz költözik be?

sogeking 2012.02.13. 23:40:55

@gyvy: írtam, is, de elég lett volna, ha csak mondom, hogy írok :)

ő-szinte 2012.02.13. 23:41:09

@szerivan: akkor basszák meg!!!!!!!!!!!!

nosce 2012.02.13. 23:41:12

@pushpang:
felolvassam az sms-ket ? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 23:41:19

@gyvy: @foxglove: :( én féltem tőle.
Az egész fekete-fehér világ, az a kisfiú a rövidgatyában, a néger azokkal a szerszámokkal, nyikorgó ajtó, azok a bábok.. Nyomasztó, félelmetes volt.
Tisztára, mint a Kincskereső kisködmön (minusz néger cipész).

Hurri Kán 2012.02.13. 23:41:21

@ő-szinte:
Aréna volt ma, valószínű amiatt.

nosce 2012.02.13. 23:42:04

@szerivan:
remélem, ő lesz a tematikus vendég az annyával :)

Hurri Kán 2012.02.13. 23:42:12

@jadebulgari:
Baaabilon! :DDD

@sogeking:
Még mindig nem osztod meg velünk, mit írtál? :)

sogeking 2012.02.13. 23:42:33

@pushpang: KK jó :) még mindig tudom az elejét :)

2012.02.13. 23:42:44

@pushpang: Sose láttam a néger fejű bácsit. De a bábok nem a Futrinka utcai kolleksön?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 23:43:09

@gyvy: ja tényleg! :D

@sogeking: azt írtad te, hogy "Hajrá Seri. Klaudia"? :D

nosce 2012.02.13. 23:43:19

írtatok leveleket valentin napra a villa lakóknak ? :)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 23:43:36

@pushpang: a sorozatra nem emlékszem, de a könyv még most is megvan, nagyon szerettem.

nosce 2012.02.13. 23:44:25

@pushpang:
"a néger azokkal a szerszámokkal,"

nagy szerszáma volt ? :)

vallatas 2012.02.13. 23:44:33

Ahogy Ati beszólt Olinak, az számomra mindent vitt :-)
Vera tényleg ott nyalt egy hetet a négyeseknek, ideje volt egy kicsit savazni.

Fecitó meg csak a szokásos, világit mint a negró a sötétségben :-)
Sehi azért jó lekaratézta, várjuk a folytatást!

kéne online, finish van!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 23:45:09

@sogeking: nekem nagyon szomorú és nyomasztó az egész, nem bírom az ilyesmit.

sogeking 2012.02.13. 23:45:54

@gyvy: de, annyit elöljáróban, hogy énekelni kell :)

(Klikkesedjél ritmusára)

Megszólalok én is, nem vagyok néma,
Jó arcok Oli, Ani meg a Béla :)
A szőke szkájpost egyszer letesztelem,
Csak egy szemüveg, de lejjebb meztelen.

Hölgyeim indulhat a hogyvolton a buli
Ki lesz a főtuja, Ati vagy a Csabi
Minél nagyobb annál jobban szereted
Sogeking voltam, keresd a nevemet :D

nosce 2012.02.13. 23:46:35

@vallatas:
"kéne online, finish van!"

köcsögök ezek b+ :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 23:46:54

@foxglove: lehet, hogy könyvben jó, még nem találkoztam vele. :)

2012.02.13. 23:47:14

Emlékszik valaki, hogy Fecli mit szólt be Lilunak tegnap mikor visszakapcsoltak a villába, hogy Kinga elköszönjön?

@vallatas: Aréna volt, nem lesz on.

Hurri Kán 2012.02.13. 23:47:27

@sogeking:
Ez csodálatos. Lenyűgöző. :)

2012.02.13. 23:48:30

@sogeking: Indulnod kellett volna az Eurovízion. Dedikált CD?

vallatas 2012.02.13. 23:48:58

@sogeking:
az lesz majd a vicces, hogy Ati-Csabi fogja közösen vezetni a Belevalót, úgy mint most Béci-Oli :-)))

vagy szerintetek kiket vesznek be?

@nosce: ezek azok b+, nem tudom mit kell titkolni a lila kendőőőőt!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 23:49:11

@sogeking: nem sértésnek szántam, de egyedül ez nem hemzsegett a helyesírási hibáktól, az összes többivel ellentétben.

nosce 2012.02.13. 23:49:15

@pushpang:
"ehet, hogy könyvben jó, még nem találkoztam vele. :)"

ott nem látod a néger szerszámait :)

nosce 2012.02.13. 23:50:45

@jadebulgari:
" you Shook me all night long: D"

szeretnéd, mi ? :)

nowo 2012.02.13. 23:52:03

Van új poszt,de nem megy át a hsz-om...:(

nosce 2012.02.13. 23:52:29

@szerivan:
"Indulnod kellett volna az Eurovízion. Dedikált CD?"

van ez a József Attila musical, abba egynek simán beleférne :)

Hurri Kán 2012.02.13. 23:52:32

@szerivan:
Te már hallottad énekelni? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 23:52:38

@sogeking: ne búsulj, majd a holnapiban búgóhangon elreppeli Bach Szilvia. :)

sogeking 2012.02.13. 23:52:45

@pushpang: nem sértődtem meg, sőt, fel sem merült bennem :) (vicces volt)

@szerivan: DVD :D

@gyvy: ugye? (nem)

@vallatas: és mi lesz cuki Anival?

vallatas 2012.02.13. 23:53:39

@sogeking: lapátra kerülnek.
jön az új generáció :-)

Hurri Kán 2012.02.13. 23:54:23

@jadebulgari:
Wake me up, before you go ;-)

nosce 2012.02.13. 23:54:35

@jadebulgari:
"mindenki csak ígérget..."

basszák meg ők is :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.13. 23:55:20

@nosce: :D baszki, te még ilyen kulturális pillanatokban is csak a néger cipész szerszámján tudsz lovagolni??

nosce 2012.02.13. 23:55:29

@vallatas:
sztem Atti kipöcköli Bélát, de lehet h Olit is :)

foxglove (törölt) 2012.02.13. 23:56:29

@pushpang: húbazz, ennek a mondatnak van ám áthallása

inmemancsi 2012.02.13. 23:57:17

aki első akar lenni menjen 149-re

vallatas 2012.02.13. 23:58:38

@nosce:
Ati-Kinga páros?:-DD

vagy Shadi-Ati?
:DDD

Hurri Kán 2012.02.13. 23:59:58

@gyvy:
Strange kind of woman. :D

sogeking 2012.02.14. 00:00:36

@gyvy: :)
@inmemancsi: már háromszor elolvastam, de nem hagy kommentelni

foxglove (törölt) 2012.02.14. 00:01:56

jó éjszakát mindenkinek!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 00:01:57

@gyvy: magadnak küldted a dalt? és velem mi lesz? :)
@inmemancsi: nekem sem müxik

inmemancsi 2012.02.14. 00:02:46

@sogeking: akkor kiosztom nektek az első helyet:)gyvy-vel:)

nosce 2012.02.14. 00:03:25

elsőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő :)

sogeking 2012.02.14. 00:03:36

@gyvy: neked se? akkor úgy látszik, a hajrá Bandikát nem engedi át:)

inmemancsi 2012.02.14. 00:03:47

@jadebulgari: nem baj akkor te is első vagy:)) volt vmi összefoglban?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 00:04:06

na, jóéjt, további jó rosszalkodást. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 00:04:47

@inmemancsi: tegnapi éjszakaiból vagdaltak be, Seri ordít Fecóval és Peti hiányzik legjobban a nézőknek

inmemancsi 2012.02.14. 00:04:50

és valentin nap van:))

2012.02.14. 00:04:55

@gyvy: Bisztos dúúrvááán jó hangja van.

Hurri Kán 2012.02.14. 00:05:07

@jadebulgari:
You can leave your hat on. :P

sogeking 2012.02.14. 00:06:39

@inmemancsi: nowo előbb írta, amúgy meg ki kell használni minden lehetőséget az elsőzésre :D

inmemancsi 2012.02.14. 00:07:15

@jadebulgari: szuper:) reméljük pettit belökik a verabarlangba, magától bizti nem megy be:))

Hurri Kán 2012.02.14. 00:07:30

@szerivan:
Szeintem is. Compact Disco a cipőjét nem kötheti meg.

inmemancsi 2012.02.14. 00:09:01

@nosce: szia, írtál valamit tegnap, de már a linkje nincs meg:))

2012.02.14. 00:09:08

@gyvy: Ott az énekesnek semmi hangja nincsen sajnos. Királyéknak kellett volna menni.

nosce 2012.02.14. 00:10:33

@gyvy:
Kanye West-nek is fosnia kell tőle ? :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 00:10:38

@inmemancsi: nyehehe :)
@ZsiráfZs.: tudjuk csak nem tudunk beleírni
@gyvy: I need a hero :)

nosce 2012.02.14. 00:12:38

@szerivan:
" Ott az énekesnek semmi hangja nincsen sajnos. Királyéknak kellett volna menni."

csakhogy nagyon ótvar a zenéjük sajna ...

Hurri Kán 2012.02.14. 00:12:44

@nosce:
Émmiattam be is hugyozhat. :D

@jadebulgari:
Have a little faith in me :)

2012.02.14. 00:13:15

@gyvy: Lindának brutál hangja van, érthetetlen miért nem futott még be nemzetközi szinten. A két kis hobbit meg csak díszlet volt.

nosce 2012.02.14. 00:14:19

@inmemancsi:
hát ilyetttt, aszittem a szíved alatt hordod :)

Hurri Kán 2012.02.14. 00:14:58

@szerivan:
Mert brutál. És nem jó, talán azért.

nosce 2012.02.14. 00:15:34

@gyvy:
de akkor cseréljen gatyót a kövi hogyvoltig :)

nosce 2012.02.14. 00:16:53

@szerivan:
azért mert szar zenével nyomul....

2012.02.14. 00:17:07

@gyvy: Az hogy eszed nem sok van azt megszoktam, de hogy a hallásod se jó?!

Hurri Kán 2012.02.14. 00:18:35

@nosce:
Ő dolga. :D

@szerivan:
Jobb a hallásom, mint amennyi eszem van. Na? :D

sogeking 2012.02.14. 00:20:14

@gyvy: mukoggy tényleg nem jó :D

2012.02.14. 00:21:13

@gyvy: Akkor befogom a számat. Nehéz lehet neked mogyoró.

@nosce: Miért nem írnak neki jobbat?

nosce 2012.02.14. 00:21:22

@gyvy:
4 grammytől én is behogyoznék :)

nosce 2012.02.14. 00:22:57

@szerivan:
"Miért nem írnak neki jobbat?"

mert ki írna nekik olyat ? :)

Hurri Kán 2012.02.14. 00:24:16

@sogeking:
:DDD

@szerivan:
Nem könnyű, hidd el. :)

@jadebulgari:
Hotel California. ;-)
Neked is :)

nosce 2012.02.14. 00:25:31

@jadebulgari:
megint indul az aranytorkú :)

2012.02.14. 00:25:49

@nosce: Ámerikában él, befolyásos szülőkkel a háta mögött. Ennek elégnek kéne lennie.
Számomra az is rejtély, hogy Dobó Kata, hogy nem jutott 7 év alatt semeddig a vízipocokkal a háta mögött.

Hurri Kán 2012.02.14. 00:27:22

@szerivan:
De mégsem elég, látod.

Azért nem, mert annyira tehetségtelen, hogy a vízipocok sem tudta volna sehová betolni a fürdőszoba sarkát leszámítva.

nosce 2012.02.14. 00:27:47

@szerivan:
"Számomra az is rejtély, hogy Dobó Kata, hogy nem jutott 7 év alatt semeddig a vízipocokkal a háta mögött."

de a vizipocok bejutott D Kata hátamögött :)

nosce 2012.02.14. 00:30:12

@szerivan:
"Ámerikában él, befolyásos szülőkkel a háta mögött. Ennek elégnek kéne lennie."

Ök ott középszerűek, David Guetta meg csak 1 van...

Hurri Kán 2012.02.14. 00:30:54

@inmemancsi:
Hmmm....egy valentin napi szado-mazo randi? Szívecskés szopóálarcban, meg rózsaszín bilincsben? :DDD
Iszonyúúúúúúúúú :DDDDD

sogeking 2012.02.14. 00:31:01

úgy döntöttem, hogy maradok ebben a posztban :)

nosce 2012.02.14. 00:31:06

@gyvy:
állítólag, sikerült neki még egy számot betanulnia :)

Hódos Hajnalka 2012.02.14. 00:31:48

egy órája van új poszt, faszomatbazmeg! :D

2012.02.14. 00:32:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: De nem tudunk kommentelni, a francos krumplit!

inmemancsi 2012.02.14. 00:33:10

@gyvy: a zene válogatásra gondoltam:))

Hurri Kán 2012.02.14. 00:33:12

@sogeking:
Pedig már múkodik! :D

@nosce:
Már alig várom, hogy halljam. :D

nosce 2012.02.14. 00:33:29

@inmemancsi:
az utolsó csajszi volt az de másik zenéável :)

Hurri Kán 2012.02.14. 00:34:10

@inmemancsi:
Hát de ott van, az egyik számot ilyen S/M játékhoz ajánlják. Valentin napi S/M FB+... Mivé lett a világ. :D

inmemancsi 2012.02.14. 00:35:44

@nosce: ? inkább állítsatok össze egy jobb válogatást:))@gyvy: de ilyen zenékre?:))

nosce 2012.02.14. 00:36:21

@gyvy:
bréking nyúz lesz ha fellép :)

inmemancsi 2012.02.14. 00:36:56

@inmemancsi: na jó baby bad bad thing nem rossz

sogeking 2012.02.14. 00:38:01

@inmemancsi: ha Cris Isaak, akkor Wicked game

Hurri Kán 2012.02.14. 00:38:28

@inmemancsi:
Mikorra kell? :)

@nosce:
Az biztos de a BBCNNBC-n is :DDD

nosce 2012.02.14. 00:38:42

@inmemancsi:
én rengeteg zenét toltam az Alekoszba, de mind elnyelte a dög :)

inmemancsi 2012.02.14. 00:40:05

@sogeking: jó igaz, de ez se rossz bemelegítésnek:)) nekem az a szám olyan nyálas lenne vhogy biz esetekben:)))

Hurri Kán 2012.02.14. 00:41:21

@inmemancsi:
Addigra semmi akadálya ;-)

Hurri Kán 2012.02.14. 00:41:57

@nosce:
Nem tucc valami szkriptet ráereszteni, hogy szedje ki a YT linkeket?

inmemancsi 2012.02.14. 00:42:29

@nosce: alekosz már csak olyan

sogeking 2012.02.14. 00:43:23

@nosce: Alek indul a Megasztárban?

nosce 2012.02.14. 00:44:45

@sogeking:
remélem, Vája aszonnyal együtt :)

nosce 2012.02.14. 00:47:38

@gyvy:
nem adja vissza a blogmotor csak az utolsó 100-t :)

sogeking 2012.02.14. 00:51:29

@nosce: óóó

@inmemancsi: egy másikat is akartam, csak annak nem jut eszbe a címe :) a szöveg: I'm horny, horny horny horny :D

inmemancsi 2012.02.14. 00:55:57

@sogeking: bass.. mi ez a youtube-nál, hogy nem tudok videót nézni, csak ha bejelentkezem?:))

sogeking 2012.02.14. 00:58:07

@inmemancsi: talán valami pikáns videót akartál megnézni

nosce 2012.02.14. 01:00:22

na erre adnak grammyt, évszázadokkal vannak tune-ban lemaradva a Király tesók :)
www.youtube.com/watch?v=gG_dA32oH44

inmemancsi 2012.02.14. 01:08:13

@sogeking: na ja, nektek akartam küldeni, és nem azért mert a velvet is felfedezte kb 2 év után, hanem mert jó a vidi, k. jó a zene és imádom a fehérneműiket :)) és nosce: styling is jó:))
www.youtube.com/watch?v=r6H2dLTcvEQ

sogeking 2012.02.14. 01:13:34

@inmemancsi: ezzel arra célzol, hogy be akarsz húzni egyet? :D:D

nosce 2012.02.14. 01:16:04

@inmemancsi:
tényleg jó , minden :)

2012.02.14. 01:16:47

Gyertek már át az újba!

inmemancsi 2012.02.14. 01:16:58

@nosce: na ja mert ez nem utánzás, utánozni könnyebb

inmemancsi 2012.02.14. 01:18:08

@sogeking: hát ilyen körítés mellett ne legyen panasz, tudod mennyi az a melltartó?:))

inmemancsi 2012.02.14. 01:22:15

@sogeking: na megyek mert holnap jól kell kinézni:)) jó éjt

inmemancsi 2012.02.14. 01:23:12

ezt nem hagyom szó nélkül mint fehérnemű guru: de ér:))

sogeking 2012.02.14. 01:24:03

@inmemancsi: most erre mit mondjak? :) csak a név kerül annyiba

inmemancsi 2012.02.14. 01:24:12

@inmemancsi: meg tudod csinálni vele ezt a műsort is:)) a kabátra nem költenék annyit:))
süti beállítások módosítása