Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X146 - 148

2012. február 12. 13:55 - Hódos Hajnalka

Hát őszintén örülök, hogy a homlokos pina így megmozgatta a T. Kommentelők fantáziáját, igyekszem a mai posztban is megajándékozni valamivel a nagyérdeműt, egyelőre semmi nem jutott eszembe. Köszönöm szépen az élénk érdeklődést, igen, még mindig, nem, még nem rojtos, iszom a zsályateját, szedem a széntablettát és ha lesz időm, akkor teliholdkor szedek pöndölyben, bal kézzel, vegyvédelmi kesztyűben hangyatojást is, ígérem. Na nézzük a Szőkék Cicaharcát, merthogy elmérgesedni látszik a viszony. Mivel Szandika pszichológusi vénával is rendelkezik, nemcsak okkersárga bőrrel, ezért ő rendel a nyugiban, na, fasza, van teja is meg olyan idegbetegeknek való homokos kapargatós izé. Ami Csabának legjobban nyomja a szívét, az Fecó. Erős lesz, amit Szandika mond, az van, hogy Csaba egy értelmes srác, Fecó meg egy parádé. Bár dr. Véna nem mondja ki nyíltan, hogy Fecó buta, mint az anyafőd, csak céloz rá: lehet, meg sem érti, amit kérdeznek tőle. Sajnos, ezt ki kell mondani. Csaba hümmög, jön az Álegyetértő, Szandika az elmebetegeknek kijáró türelmes és kicsit leereszkedő mosollyal fogadja. Fecó heherészve bevallja, nemhogy ezt a feladatot nem értette, az Arénába se szokott szart se érteni, de nem vallja ám be, az olyan izé, inkább lapít, mint szar a gazban, nehogy azt higgyük, hülye. Kéne szólni neki, hogy nem hisszük, szent meggyőződésünk. Á, azt se érti, ha beszél hozzá valaki, meg nem szereti a komoly témákat se, inkább bólogat, röhög, mint a fakutya meg igazadvanozik. Na jól van, ne húzzuk a szót, legyint Szandi, beszélgessen veled bazmeg az, akinek hat anyja van.

Jön Seri, akiben mélyen él. Az hagyján, hogy Kinga vágja a fejeket meg rosszindulatúskodik, de volt ez a pasi is, a Gergő. Óbazmeg, mámeg itt tartunk. Nemcsak én, Szandika is visítófrászt kap a témától, ez vicc, ez lerágott csont, ez retro. Mindegy, meg kell beszélni. Szandika olyan nyögéssel ül le a hokedlire, ahogy a Banya tette az Indul a bakterházban, jézusom, hát még a szín is stimmel, olyan szép színe van kendnek, tudja mire gondolok, olyan szép sárga! Serit az érdekli, van-e még Kingában valami, ami benne van? Ezt a kérdést felteszi még hetvenhétféleképpen. A süketek párbeszéde azzal ér véget, hogy nincs mit megbeszélniük, és akkor mindent megbeszéltek, aztán persze Kinga puffog, hogy kinyílt a Seri csipája. Seri arra volt kíváncsi, megragadja-e az utolsó alkalmat arra, hogy tisztázza a Gergős sztorit, én sikoltozok és kénytelen vagyok megint az Összeesküvőkből idézni, mi a tarka tökömet tud ez a gyerek, hogy így odavagy érte, édes gyerekem? (Itt aludtam el tegnap a poszt írása közben.)

Nézzük meg, mivót KAKE és KAKU. Nehéz eldönteni, ki van jobban beszarva, Seri vagy Fecó, később ovuláció és vastaps Serikének. Csabba le van sokkolva, Attila hüledezik, megsemmisítő volt minden, ami Kingáról elhangzott, mert egyetlenegy pontját nem tudja megcáfolni és a Kutai lány viselhetné elegánsabban a kihívást. Kinga egy élő ideggóc, Fecó most komolyan bassza az agyát? Adj neki duzzogni, Csaba próbálja győzködni, legyen elegáns és nagyvonalú, ennyi erővel a dromedárt is kérhetné, hogy legyen őzsuta kecsességű, hagyjuk is. A párbajozók fogadást tarthatnak, a többieknek szopó a buli, mert csak egyvalaki meghívását fogadhatják el. Bőgéssel végződik, hogyne, mert Attila mindkét csajtól meghívást kap, az meg Serikéhez megy, Olivér ugyanis megkérte, legyenek egy klánban és két meghívás több, mint egy. Attila leoltja a hüppögő Kingát, nem akkora történet ez, hogy pityeregni kell, hozzá egyébként is csak a múlt miatt ment volna és ez a picsogás amúgy is képmutatás. Kinga kiakad, Attila a tőle már megszokott módon még tizenkét körmondatban a szánkba rágja mindezt, a többieken keresztül és a riportszobában is, hátha annyira sötétek vagyunk, mint Fecó és nem fogjuk fel az ő manipulátoros és csavaros észjárását, az van, hogy amikor Kinga erős, szarik rá, ilyenkor meg eljátssza a hattyú halálát, ő meg nem akar a drámában részt venni. És kihasználva se akar többet lenni. Kinga búcsúbulija Kingásan, bőgéssel és nabazmeggel kezdődik, Seri buliját Attila és Vera bassza agyon, mert Vera mond két szót és Attila valami miatt megint azt képzeli magáról, ő a kutya faszán a bukréta. Miután vitáznak kicsit arról, ki a hülye (segítek, mindkettő) és Gombi kikíséri a teljesen nyugodt Verát cigizni, Attila adja a ma született bárányt a riportban, már bánja, hogy nem a Kingához ment, mindig belekeveredik a nők ügyeibe, oszt a végén ő jön ki szarul belőle. Na, most Kingával is mosolyszünet lesz? Ej, a faszt, Attila nem tud kiigazodni a női gondolkodáson, nó vumen, nó kráj a gecibe, ezzel a bölcsességgel búcsúzkodunk a Villától, hogy másnap Olivérből előtörjenek a szelek a csínytevési hullámok.

A kurva nagy poén az, Fecó hajzseléjébe fokhagymát és lisztet szórnak, Gombár Úr bőröndjébe meg vöröshagymát tesznek, annyira nevettem, hogy megfájdult az állkapcsom. Attila úgy érzi, Olivér rászólgált a Kész átverés showra, pláne, hogy a VV5-ben pszichoterror van, nem holmi infantilis fokhajmadugdosás. Majd jól csapdákat tesznek ide-oda, életszerűen, aztán egy emberként nekirontanak Olivérnek, hogy húzzon haza a picsába, mert elegük van belőle. Attila nem számol Verával, aki árulkodó Júdás, és elmondja Olivérnek, mi készül. Olivér megrökönyödik, mi a fasz, nehogymár a vakond vezesse a metrót bazmeg, ő a Nagy Csínytevő és vele akar ez a szarházi gyerek baszakodni? Néhány perces faszméregetés után - amiből egyetlen momentumot emelnék ki, Olivér Attila hajára tett megjegyzését, hogyaszongya, kicsit herripotteres, kicsit újságárus vonal - Gombi dumálni hívja Olivért a nyugiba, Attila meg úgy dönt, ha Oli ilyen mimózalelkű, inkább lefújja az egész cirkuszt. Gombiból előtört a patrióta, nahát, azonnal elmondja, hogy Vera egy picsaszájú tégla, Oli óbégat vele, Attila kiakad, ez se jött össze, megint visszanyalt a fagyi és mindig van egy rohadt spicli. Az öfi ekkor huszonhét perce megy, csak mondom.

Kampány van, mint az állat, Seri nem győzköd senkit, Kinga az ígéri, ugyanilyen kibírhatatlan hisztis picsa marad, az álljon mögé, aki így elfogadja. Vera Seri mellé áll, az nem kérdés, hogy Csaba Kingu mögé, a többiek semlegesek maradnak, ki ezért, ki azért. Attila például nem akar többé pincsikutya lenni. Attila kényszeres összefoglalásaitól már Vera is agyfaszt kap, nemcsak én, jóvan, mondja el egyszer, a fasz kíváncsi arra, hogy ötször körbejárja. Seri már most rosszul van az egésztől, vasárnapra kábé fejre fog állni. Újabb feladat, megint cirkusz. Bírósági tárgyalás, a párbajozók a vádlottak padján. Kinga pofákat vág Seri vallatása alatt, mert az picikét szerethetőbbnek tartja magát amiatt, nem aláz meg másokat. Vera szerint Kinga felhasználja Attilát, több se kell, Kinga üveghangon sipítani kezd, hagymongyamáel, Seri ne meregesse a szemét, mi van? Kinga mondja azt, hogy kulturáltan beszélgessenek? Kinga hagyválaszojjonmá, veri a fejét az asztalba, Vera osztja, a tárgyalás berekesztése után Seri remegő kézzel áldja az eget, hogy nem taktikai döntést hozott, mert nem bírja a csajt elviselni idegileg.

Van lejjebb, Attila Szandikával randizik. Szandika madame-nak öltözött egy felső-középkategóriás bordélyból és megpróbál úriasszonyosan viselkedni, nagyon-nagyon kevés sikerrel. Burkoltan elmondja Attilának, hogy vonzónak találja, de nem akar koppanni. Attila üdvözli a klubban, az van, hogy harminchárom éve haverka, még azok a csajok is annak tartják, akik véletlenül, valami hallucinogén anyag hatása alatt kúrnak vele (egyszer) és ettől a fasza kivan. Üdv a magányos szívek klubjában, kocc. Szandi a randi után férfiállatnak nevezi, ugye Kingu is tudja, hogy egy ritka ronda paliról beszélnek, mégis, van benne valami plusz. Attila Olivérrel beszélget, nem, szó nincs arról, hogy a szőke vonalra nyomulni, arról van szó, hogy Kinga az ideális csaj mert renitens, kilóg a sorból és határozott egyéniség. Akkor is, ha gyerekes. Félti, igen. Nemcsak Kingát, ezt az egészet. Kézfogdosás a babzsákon dögölve, suttogás, Kinga fél, nyifinyifi, nyugi, az a lényeg, hogy maradjon higgadt. Csak én röhögtem?

Reggel kivételesen nem KingAtti vergődésre, hanem Vera-Attila összecsapásra ébred a Villa, Attila leszarja, hogy a csajok még benn vannak a fürdőszobában, rájuk rúgja az ajtót, ilyen egy igazi férfiállat, meg reggel van, ugye, ilyenkor mindenkinek haptákban kell állni, mert ő antiszociális oszt kuss. Vera szerint a geciség társasjáték, úgyhogy kezdhetik is, nem húz ki a gecibe? Akkor jön a forró zuhany, előtte a biztonság kedvéért Attila néhány ruháját belekúrja a mosdókagylóba, ahol a másik paraszt mosodik. A kis intermezzo után hangulatos kis feladat, hányják egymás szemére, ki miért gyökér, mióta a Négyes Széria beköltözött. Fecó szerint Attila változott negatívan, mert megint odamondogat meg veszekszik a Szeplőtelen Szűzzel, pedig Peti kiesése után olyan nyugis emberke lett. Vera szerint is Attila a gyökér, életre kelt benne a magabiztosság, de ha kimennek Oliék, vagy beszari lesz, mert egyedül nem nagy a pofája, vagy elszabadul a pokol. Serinek Fecó túmáccs, mert nyerít, röhög, olyan hangfrekvencián, ami egyébként Seri sajátja. Kinga és Attila szerint Vera az, aki megváltozott, Kinga szerint játssza a cuki-muki tündérlányt, Attila szerint nincs ember a Villában, aki azt az arcát látná, amit a Négyeseknek mutat. Mivel Kinga még mindig nem ordította a kampány során eltorzult, rákvörös fejjel, hogy faszomatbazmeg, ezért újabb kedves kis feladatot kapnak, állítsanak össze humoros összehasonlító prezentációt. Miután megérkezik a Villába az értelmező késziszótár és mindenki elolvassa a prezentáció szó jelentését, nekilátnak.

Előtte összevesznek azért azon, a Humor Harold (segítek, Olivér, igenbazmeg, Olivér mint humorherold) melyik csapatot erősítse, a vita központi eleme, Vera a faszér' dönt egyedül, Seri megkérdezése nélkül? Harold végül csak Seriékkel lesz. Kinga Szandikát választja a drímtímbe, és mivel kifejezetten vicces, hogy úgy néz ki, mint egy víziló, ezért ekézhetik nyugodtan a külsejét, ja, mehet az elefántfül meg az úszógumi is. Bevizesedett térdkalácsok, muhaha. Olivér szerint fontos az önirónia, meg aztán, úgyis a Kannibál fogja mondani a szöveget, Vera lesz gyűlölve, úgyhogy nem lesz semmi gond. Olivér tökéletes jósnak bizonyul, kitör a cirkusz, mert Seri alakja ásványüveg, Kingáé viszont söröshordó, na ezzel a Kutai Kingát úgy megalázták, hogy csak na. Attila segít Verának esni, Seri a saját kampányában statiszta, ez a mocskosszájú némber meg gúnyolódik, bezzeg, ha róla mondanának ilyeneket, már röpülnének a tányérok. Vera vállat von, a hisztérika menjen haza a picsába. Seri bocsánatot kér Kingától, roppantul kellemetlen neki a hordózás, tényleg nem volt benne. Kinga a szemébe hümmög, a riportban vonogatja a vállát, utólag bocsánatot kérni ciki. Seri szól Verának, ne adjanak okot arra, hogy a Hisztérika felnagyíthasson bármit, Vera nem érti, a többiek miért Serit teszik ezért felelőssé. Attila elégedetlen, a tejbetök Csabát cserélje le Kinga rá, és akkor ő olyan kampányt csinál, hogy Seri szanaszét dobálja a petesejtjeit. De még Veráét is. Kinga köszöni, nem kér belőle.

A búcsúvacsorázást Kinga kezdi, Szandikával sírnak-rínak a hálóban, mert csak egy embert hívhat meg, és hát Csaba mindig ott áll mellette, a búcsúizéken meg mindig Attila vett részt, mit is csináljon? Szandi szerint nem kérdés, szerintem sem, Csabát mindig jól ott lehet hagyni a szarban, Attilával meg úgyis olyan jó kis este ígérkezik, mi is rendkívül fogjuk élvezni, úgyhogy legyen csak Attila. Juj, akkor a Nyuszifül (=Tepsiszáj) szól Attikának. Csaba megértő, persze. Attilának a felvezetés ugyan nem tetszett, de megy. Óóó, tenger gyümölcsei! Ez nagyon guszta! És büdös, Attila nem is eszi meg azt az állatot, mert látja a lábát meg a szemeit. Nem eszi meg. Akkor ne fogdossa össze és a pezsgővel se verje ki a plafont. Örömmel látom, hogy sikerült lejönni a BB-ről és most a Hungária támogatja a felső kategóriás éttermek, azaz az öt mislencsillagos nívót. Most meg kitölti magának a fél liter pezsgőt? Ha Kinga dünnyög, akkor itt hagyja a picsába. Vagy hívja be a Csabit? Kinga szomorkodva zabál, Attila meg tolja a rossz szöveget, tudta, hogy rossz ötlet ez az egész. Akkor a fasznak jött el? Mert nem illik visszautasítani egy ilyet. A fagyos hangulat egészen a szerecc te még engem kérdés feltevéséig tart, Kinga, mint egy idióta óvodás, bohóckodni kezd egy kanállal, dingdingdingezi vele Attilát, erre a kérdésre meg a büdös életben nem fog többet válaszolni. A büdös élet hossza Kinga számítása szerint egy darab matuzsálem korú tiszavirág léte, mert három perc múlva már tolja is a rossz szöveget az egyszer gyűlöllek, aztán szeretlekről, most éppen átmenet van. Attika szerizi, jajdejó, kézcsók, ölelkezés, menjünk haza, menjetek bazmeg, hálistennek ma este párbaj, Seri, ha nem hagyod kinn, geci vagy!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
2216 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sogeking 2012.02.14. 00:03:36

@gyvy: neked se? akkor úgy látszik, a hajrá Bandikát nem engedi át:)

inmemancsi 2012.02.14. 00:03:47

@jadebulgari: nem baj akkor te is első vagy:)) volt vmi összefoglban?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.14. 00:04:06

na, jóéjt, további jó rosszalkodást. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 00:04:47

@inmemancsi: tegnapi éjszakaiból vagdaltak be, Seri ordít Fecóval és Peti hiányzik legjobban a nézőknek

inmemancsi 2012.02.14. 00:04:50

és valentin nap van:))

2012.02.14. 00:04:55

@gyvy: Bisztos dúúrvááán jó hangja van.

Hurri Kán 2012.02.14. 00:05:07

@jadebulgari:
You can leave your hat on. :P

sogeking 2012.02.14. 00:06:39

@inmemancsi: nowo előbb írta, amúgy meg ki kell használni minden lehetőséget az elsőzésre :D

inmemancsi 2012.02.14. 00:07:15

@jadebulgari: szuper:) reméljük pettit belökik a verabarlangba, magától bizti nem megy be:))

Hurri Kán 2012.02.14. 00:07:30

@szerivan:
Szeintem is. Compact Disco a cipőjét nem kötheti meg.

inmemancsi 2012.02.14. 00:09:01

@nosce: szia, írtál valamit tegnap, de már a linkje nincs meg:))

2012.02.14. 00:09:08

@gyvy: Ott az énekesnek semmi hangja nincsen sajnos. Királyéknak kellett volna menni.

nosce 2012.02.14. 00:10:33

@gyvy:
Kanye West-nek is fosnia kell tőle ? :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.14. 00:10:38

@inmemancsi: nyehehe :)
@ZsiráfZs.: tudjuk csak nem tudunk beleírni
@gyvy: I need a hero :)

nosce 2012.02.14. 00:12:38

@szerivan:
" Ott az énekesnek semmi hangja nincsen sajnos. Királyéknak kellett volna menni."

csakhogy nagyon ótvar a zenéjük sajna ...

Hurri Kán 2012.02.14. 00:12:44

@nosce:
Émmiattam be is hugyozhat. :D

@jadebulgari:
Have a little faith in me :)

2012.02.14. 00:13:15

@gyvy: Lindának brutál hangja van, érthetetlen miért nem futott még be nemzetközi szinten. A két kis hobbit meg csak díszlet volt.

nosce 2012.02.14. 00:14:19

@inmemancsi:
hát ilyetttt, aszittem a szíved alatt hordod :)

Hurri Kán 2012.02.14. 00:14:58

@szerivan:
Mert brutál. És nem jó, talán azért.

nosce 2012.02.14. 00:15:34

@gyvy:
de akkor cseréljen gatyót a kövi hogyvoltig :)

nosce 2012.02.14. 00:16:53

@szerivan:
azért mert szar zenével nyomul....

2012.02.14. 00:17:07

@gyvy: Az hogy eszed nem sok van azt megszoktam, de hogy a hallásod se jó?!

Hurri Kán 2012.02.14. 00:18:35

@nosce:
Ő dolga. :D

@szerivan:
Jobb a hallásom, mint amennyi eszem van. Na? :D

sogeking 2012.02.14. 00:20:14

@gyvy: mukoggy tényleg nem jó :D

2012.02.14. 00:21:13

@gyvy: Akkor befogom a számat. Nehéz lehet neked mogyoró.

@nosce: Miért nem írnak neki jobbat?

nosce 2012.02.14. 00:21:22

@gyvy:
4 grammytől én is behogyoznék :)

nosce 2012.02.14. 00:22:57

@szerivan:
"Miért nem írnak neki jobbat?"

mert ki írna nekik olyat ? :)

Hurri Kán 2012.02.14. 00:24:16

@sogeking:
:DDD

@szerivan:
Nem könnyű, hidd el. :)

@jadebulgari:
Hotel California. ;-)
Neked is :)

nosce 2012.02.14. 00:25:31

@jadebulgari:
megint indul az aranytorkú :)

2012.02.14. 00:25:49

@nosce: Ámerikában él, befolyásos szülőkkel a háta mögött. Ennek elégnek kéne lennie.
Számomra az is rejtély, hogy Dobó Kata, hogy nem jutott 7 év alatt semeddig a vízipocokkal a háta mögött.

Hurri Kán 2012.02.14. 00:27:22

@szerivan:
De mégsem elég, látod.

Azért nem, mert annyira tehetségtelen, hogy a vízipocok sem tudta volna sehová betolni a fürdőszoba sarkát leszámítva.

nosce 2012.02.14. 00:27:47

@szerivan:
"Számomra az is rejtély, hogy Dobó Kata, hogy nem jutott 7 év alatt semeddig a vízipocokkal a háta mögött."

de a vizipocok bejutott D Kata hátamögött :)

nosce 2012.02.14. 00:30:12

@szerivan:
"Ámerikában él, befolyásos szülőkkel a háta mögött. Ennek elégnek kéne lennie."

Ök ott középszerűek, David Guetta meg csak 1 van...

Hurri Kán 2012.02.14. 00:30:54

@inmemancsi:
Hmmm....egy valentin napi szado-mazo randi? Szívecskés szopóálarcban, meg rózsaszín bilincsben? :DDD
Iszonyúúúúúúúúú :DDDDD

sogeking 2012.02.14. 00:31:01

úgy döntöttem, hogy maradok ebben a posztban :)

nosce 2012.02.14. 00:31:06

@gyvy:
állítólag, sikerült neki még egy számot betanulnia :)

Hódos Hajnalka 2012.02.14. 00:31:48

egy órája van új poszt, faszomatbazmeg! :D

2012.02.14. 00:32:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: De nem tudunk kommentelni, a francos krumplit!

inmemancsi 2012.02.14. 00:33:10

@gyvy: a zene válogatásra gondoltam:))

Hurri Kán 2012.02.14. 00:33:12

@sogeking:
Pedig már múkodik! :D

@nosce:
Már alig várom, hogy halljam. :D

nosce 2012.02.14. 00:33:29

@inmemancsi:
az utolsó csajszi volt az de másik zenéável :)

Hurri Kán 2012.02.14. 00:34:10

@inmemancsi:
Hát de ott van, az egyik számot ilyen S/M játékhoz ajánlják. Valentin napi S/M FB+... Mivé lett a világ. :D

inmemancsi 2012.02.14. 00:35:44

@nosce: ? inkább állítsatok össze egy jobb válogatást:))@gyvy: de ilyen zenékre?:))

nosce 2012.02.14. 00:36:21

@gyvy:
bréking nyúz lesz ha fellép :)

inmemancsi 2012.02.14. 00:36:56

@inmemancsi: na jó baby bad bad thing nem rossz

sogeking 2012.02.14. 00:38:01

@inmemancsi: ha Cris Isaak, akkor Wicked game

Hurri Kán 2012.02.14. 00:38:28

@inmemancsi:
Mikorra kell? :)

@nosce:
Az biztos de a BBCNNBC-n is :DDD

nosce 2012.02.14. 00:38:42

@inmemancsi:
én rengeteg zenét toltam az Alekoszba, de mind elnyelte a dög :)

inmemancsi 2012.02.14. 00:40:05

@sogeking: jó igaz, de ez se rossz bemelegítésnek:)) nekem az a szám olyan nyálas lenne vhogy biz esetekben:)))

Hurri Kán 2012.02.14. 00:41:21

@inmemancsi:
Addigra semmi akadálya ;-)

Hurri Kán 2012.02.14. 00:41:57

@nosce:
Nem tucc valami szkriptet ráereszteni, hogy szedje ki a YT linkeket?

inmemancsi 2012.02.14. 00:42:29

@nosce: alekosz már csak olyan

sogeking 2012.02.14. 00:43:23

@nosce: Alek indul a Megasztárban?

nosce 2012.02.14. 00:44:45

@sogeking:
remélem, Vája aszonnyal együtt :)

nosce 2012.02.14. 00:47:38

@gyvy:
nem adja vissza a blogmotor csak az utolsó 100-t :)

sogeking 2012.02.14. 00:51:29

@nosce: óóó

@inmemancsi: egy másikat is akartam, csak annak nem jut eszbe a címe :) a szöveg: I'm horny, horny horny horny :D

inmemancsi 2012.02.14. 00:55:57

@sogeking: bass.. mi ez a youtube-nál, hogy nem tudok videót nézni, csak ha bejelentkezem?:))

sogeking 2012.02.14. 00:58:07

@inmemancsi: talán valami pikáns videót akartál megnézni

nosce 2012.02.14. 01:00:22

na erre adnak grammyt, évszázadokkal vannak tune-ban lemaradva a Király tesók :)
www.youtube.com/watch?v=gG_dA32oH44

inmemancsi 2012.02.14. 01:08:13

@sogeking: na ja, nektek akartam küldeni, és nem azért mert a velvet is felfedezte kb 2 év után, hanem mert jó a vidi, k. jó a zene és imádom a fehérneműiket :)) és nosce: styling is jó:))
www.youtube.com/watch?v=r6H2dLTcvEQ

sogeking 2012.02.14. 01:13:34

@inmemancsi: ezzel arra célzol, hogy be akarsz húzni egyet? :D:D

nosce 2012.02.14. 01:16:04

@inmemancsi:
tényleg jó , minden :)

2012.02.14. 01:16:47

Gyertek már át az újba!

inmemancsi 2012.02.14. 01:16:58

@nosce: na ja mert ez nem utánzás, utánozni könnyebb

inmemancsi 2012.02.14. 01:18:08

@sogeking: hát ilyen körítés mellett ne legyen panasz, tudod mennyi az a melltartó?:))

inmemancsi 2012.02.14. 01:22:15

@sogeking: na megyek mert holnap jól kell kinézni:)) jó éjt

inmemancsi 2012.02.14. 01:23:12

ezt nem hagyom szó nélkül mint fehérnemű guru: de ér:))

sogeking 2012.02.14. 01:24:03

@inmemancsi: most erre mit mondjak? :) csak a név kerül annyiba

inmemancsi 2012.02.14. 01:24:12

@inmemancsi: meg tudod csinálni vele ezt a műsort is:)) a kabátra nem költenék annyit:))
süti beállítások módosítása