Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X144

2012. február 08. 18:45 - Hódos Hajnalka

Komolyan mondom, mióta megnéztem az öfit, azon gondolkodom, hogy bírtam ki ép ésszel a VV4-et. Az újdonság varázsa biztos. Meg a szűz kéz szerencséje, ugye. És hát itt vannak, megint. Újra. Olivérrel az élen, akit nem titkoltan már az előző szériában a Dunába tudtam volna fosni a torkában gurgulázó takonnyal, a tüdőbeteg röhögésével meg a csínytevéseivel együtt, pedig belőlem aztán Thiago Mottán kívül ilyen zsigeri ellenállást nem nagyon váltott ki senki, de őket azért ne említsük egy lapon. Igen, visszaköltöztek. Hát mit mondjak, elbaszott egy brigádot sikerült összeválogatni, azok jöttek lelket önteni és energiabombáskodni a Villába, akik sírtak-picsogtak, nyafogtak meg hisztiztek, hogy haza akarnak menni. Már csak ÉnLázárLászló hiányzott volna, és akkor holnaptól edzettek volna és dughattak volna a izéjébe is valamit. Sorolom: Olivér, Gombi (muhaha), Szandika és Ildi (leánykori nevén Tordas). Az Álomcsapat bazmeg. Nem bíznék rájuk egy nájlonszatyor krumplit, hogy átvigyék a zebrán, külön-külön se, hát még együtt.

Lilu nem röhögi el magát a farsangi bálról rajta maradt csikidám felsőben azon, semmiféle információ nem mehet be a Villába, de a hó igen, ezért kidobást játszottak, én igen. Egyébként kidobó, Lilu. Úgy hívják a játékot, de látom, te inkább Adj, király katonát játszottál. Betonon. Szóval, kizavarják a sok nagyseggűt a hóra, ha már basztok ellapátolni az udvart, akkor mozdítsátok meg a valagatokat ahelyett, hogy döglötök benn egész nap. Meg ki tudja, tán az a lábgomba, ami Kinga lábán burjánzik a hónapok óta viselt térdig érő csizmától, javul valamit a hidegtűl. Hát a három fordulós játék olyan izgalmas, hogy négy sort írtam róla, ezek közül az egyik az, Seri megfogta Vera mellét, de nem gond, mert nem érezte. Először kidobóznak, hógolyókkal, itt Seri villant egy angolspárgát, Kinga persze ekézni kezdi pisasárgán az irigységtől, micsoda egy észjátszós rüfke ez, itt produkálja magát. A második fordulóban ketten kuporognak egy szánkón, időre vonszolják őket körbe-körbe, a harmadik fordulóban összekötözve, sílécekkel a lábukon kell megkerülni az udvart a három tagból álló csapatoknak, szintén időre. Kettő-tíz, hát akkor, ennyi, Kinga, Fecó és Csaba nyertek, ezek mindent megnyernek bazmeg, nem baj Attila, neked elég a hit, hogy te fogod a VV-t. De nem!

Sehi nézegeti az új haját a nyugiban feszt, mindenkit válogatott kínzásoknak kéne alávetni, aki valaha azt hazudta neki, jól néz ki kék és annak különböző árnyalataiban pompázó szemhéjfestékkel összekenyve. Nem, Seri. NEM! A többiek egyesével tanácsot adnak neki, gondolom, nem okoz senkinél hirtelen szívmegállást, ha elmesélem, kivétel nélkül mindenki Fecót javasolja, párbajszűz és talán nem fog tébolyultan óbégatni se, mint a beszavazón. Persze mondják neki Kingát is, sőt, Kinga is saját magát javasolja, hogy pontot tudjanak tenni a kérdőjelek végére. Rohadjak meg, ezt megfestem. Nem tudok, rajzolni is csak pálcika embereket, de ezt akkóis, ha mindenki beledöglik is. Vera kicsit nyíg, szarul érzi magát, mert a Fecót mondta, de honnan a picsából tudná, ki fog visszajönni? A bumeráng, bazmeg.

És nincs hova menekülni, hiába minden, hiába nem akarunk a talyigára kerülni, itt vannak, mert nincs nagyobb ajándék annál, hogy új arcokat láthatnak. Nőgyógyászos vicc megvan, jut eszembe? Este a kocsmában örömteli mosollyal: végre, arcok! Hát ez most megtörténik, jönnek, és felforgatják a Villa életét. Teljesen. A konstans visítás és úristenezés alatt elrebegek egy halk imát, vévénégyesek érteni fogják, csak annyit mondok, Gigi. Legalább attól a hangtól megmentett minket a Jóistenke, na. Olivér sokat fogyott, Kinga kurvára fel van dobva, de egy kurva nagy pattanás van az orrán. Vera is föl van pözsdülve, tehát éjjel ölni fog, Attila pozitív sokkot kapott és remeg tőlük. Én is. Szandika úgy látszik, még mindig a tavalyi leopárdmintás szponzorcuccokat nyúzza, vagy még nem mert neki senki szólni, hogy nem kéne, de ez a legkevesebb. Tripla műszempillasor és olyan színre szoláriumozva, hogy azonnal megfogalmazódott bennem a leszbikus Othello megrendezésének ötlete. A Villa életének teljes felforgatása azzal kezdődik, hogy bebasznak, aztán seggrészegen mindenki hülyeségeket beszél. Igen, még az anyukák elsőszámú kedvenckéje, Csabika is egy szőke tevepatára emeli poharát, lehet pironkodni, meg ájuldozni, hogy mi lett ebbül a jóravaló gyerekből a sok idióta mellett, még a végén elkanászkodik itten. Kinga sírva vigadra itta magát, őt nem szereti senki, Csaba rápusztul kicsikét és puszilgatja meg nemározik neki, Olivér kásásan Alekoszozni próbál Attilával, a Szandi rá van ám zakkanva, de Attila elküldi a bús picsába a Tribunust. És ami most következik, kénytelen vagyok szó szerint idézni. Részegen táncoló párok, felcsendül az Unbreak my heart c. giccsparádé nyáltenger hígfos stb. dal, aztán felcsendül Seri: Jaj, ez a szám, most romantikus leszek. Pedig nem akarok. Gombi látja a szemén, hogy de akar. JUJMOSTMOSTMOST! MIAHOROSZKÓPOD?? Aztakurvabazmeg, mi a horoszkópod, fejhangon visítok, vissza, miahoroszkópod, visítás, vissza, miahoroszkópod, visítás. Én erre a kérdésre régebben automatikusan azt válaszoltam, hogy mókus, és azt tettem ezután, amit minden épelméjű normális ember tesz: megfordultam és elhúztam a belem. Minél messzebb.

Seri udvarias, Mérleg vagyok. Sokat mérlegelsz? Igen, túl sokat. Ne mérlegelj túl sokat. De döntésképtelen vagyok. Miért? Mert a Mérlegek döntésképtelenek. Megvárom, míg mindenki kifújja az orrát és kiviszi a taknyos papírzsebkendőt a szemetesbe, rögtön javaslom, hogy hozzanak még pézsét, kelleni fog. Gombi udvarolgat még egy kicsit Serinek, aki még nem részeg annyira, hogy ne üljön ki az arcára a döbbenet, Gombi ugyanis úgy hülyécskedics vele, hogy azongya neki, nem harapocs. Aztán nem tudja eldönteni, hogy Seri kis szeretetéhes vagy kis szeretetbomba, én egyből eldöntöm, hogy Gombi egy szerencsétlen nyomorult idióta barom. Picúrpicúr, jól kibasztál velünk, azelőtt csak bőgött, most meg hülye is. Szandika öltözködik, juj, fel merje venni a vastag, keresztben csíkos frottírzoknihoz a csillogós, combig érő ringyócsizmát? Hápersze, hagggyamááá. És elkezdődik Szandika sokadik tizenöt perce. Csodálkozik, beöltözik ribancnak, persze Attila meg Csaba sugdolózni kezdenek, Csaba szúrná, alap. Szandika szeme elsötétül, mi az, hogy alap? Az alap, hogy átöltözik? Ez nem alap! Berobog a hálóba, visszaveszi a saját göncét, beindítja magán a gyújtást, azért öltözött át, hogy jól érezze magát és akkor alap? A faszt alap! Nemá, nem nézi a vévéötöt? Nem tudja, Attila milyen hülye tud lenni? Mintegy végszóra jön az, aki Hülye Tud Lenni, Szandika óbégat, rajta ne érCelődjenek! Jön Csaba, Aki Szúrná, ő se érCelődjön! Az van, hogy egy, miért nézeget alá Attila? Kettő, miért beszél a háta mögött? És van három is! Miért előtte beszél a Csabával? Csaba még részegen is értelmesebb, mint ez a kettő és csodálkozva nyög egyet, a hátad mögött előtted? Igen! A háta mögött, előtte, az a legrosszabb, ami létezik! A fiúk megkönyörülnek és elárulják, miről beszélgettek, ja, ha meg akarják baszni, az mindjárt más, Szandika arcán el is terül a joviális mosoly.

Öfi végén alvótársat választanak, Seri Gombival alszik, Seri nemcsak cuki, hanem vagáncs is, jaj, Gombi meg olyan bolond. Nem, Seri a bolond. Nem, Gombi. Nem, Seri, nem, te vagy az, nem, te, bazmegbazmegbazmeg. Olivér lefingja Gombit, na ez alap, ugye, örömmel hallom a féreg szót, mint a VV4 egyik ALAPszavát, hát bazmeg, Attilát Szandika szeretgetése most padlóra tette és hülyének érzi magát. Pedig nem az, szeretnivaló bohóc, de nem a bohóc értelemben, hanem úgy, hogy Szandi mindjárt összeroppantja. A simogról Attilának az a szó jut eszébe, basszuk meg, hogy köszönöm, de ezt már alig hallom, mert egy életlen zsebkéssel nyiszatolom az ereimet, miközben a fürdőkádban csendesen zümmög mellettem a hajszárító.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1295 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2012.02.08. 19:13:14

Gombi udvarlási technikájáért én kérek elnézést!

nosce 2012.02.08. 19:14:10

elsőőőőőőőőőőőőőőőő :)

ELP 2012.02.08. 19:15:10

@nosce: mihez képest , a vasedényhez!:))

nosce 2012.02.08. 19:15:48

@anica inkognitóban:
"gye-re-kes! :D hát nem érted??:P:DDD"

azt csak azok mondják akik képtelenek elsők lenni :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.08. 19:16:43

@ELP: nics mit :)
@nosce: van, akinek akkor sem, ha az életem múlna rajta..:D neked szívesen :)

No, megyek rántottát sütni :) sziasztok

nosce 2012.02.08. 19:16:51

@ELP:
"mihez képest , a vasedényhez!:)) "

te ötödik lettél előttem nem volt első, így én lettem az :)

Ormi 2012.02.08. 19:17:09

Az a legény, aki utolsóként marad állva.

nosce 2012.02.08. 19:17:54

@anica inkognitóban:
"No, megyek rántottát sütni :) sziasztok "

ma akkor lucullusi lakomát csinálsz :)

nosce 2012.02.08. 19:18:55

@Ormi:
"Az a legény, aki utolsóként marad állva. "

nem, hanem aki végigállja a sort :)

ELP 2012.02.08. 19:18:56

@nosce: ahha,,,érdekes de igaz:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 19:20:17

Itt vagyok, itt vagyok, de nem érek rá ám mindig:D

Julcsi, angyalka, én:D

nosce 2012.02.08. 19:20:54

@ELP:
na mire jutott az elemzőbrigád ? :)

nosce 2012.02.08. 19:21:39

@ladyandhenk:
milyen rucit veszel le a castingra ? :)

ELP 2012.02.08. 19:21:54

@anica inkognitóban: vigyázzál mert a tudomány mai állása szerint a tojás a nőkre is remek hatással van:))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.08. 19:23:17

@nosce: Arra, hogy ez a konszolidáció időszaka lesz? :P
Bocs! :D

Ormi 2012.02.08. 19:25:35

@ELP:
Az a bizonyos kettő?...
Vagy úgy...általában...

nosce 2012.02.08. 19:26:05

@King of Shadows:
akár, bár ne együnk előre a medve bőrére :)

ELP 2012.02.08. 19:26:31

@nosce: igen megzavart bennünket az új lakók színre lépése,,,mert egy ember tudta csak h ki kicsoda és ki kivel van,,,ő meg már kilépett,,de ma visszacsaltuk,,,főleg h megtudta h 26. án legördül a függöny:))

A kezdeti lelkesedéssünk igen csak megcsappant , fóleg anikor a kommentelők elemzésébe is belevágtunk,,,de rendezzük sorainkat:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 19:26:33

Szerivan!:D

"Már elutaztál délre felmérni a forgatás helyszínét? Ezt szeretem, kapsz egy új üvegtalpú cipőt :) "

Itt, délen??????? Hol élsz te?:D Évek óta nem volt itt hó:D És de magas sarkú legyen ám:D

ELP 2012.02.08. 19:27:22

@Ormi: Ez jó,,,bár én általában gondoltam:)

huncut 2012.02.08. 19:28:21

Szép estét mindenkinek. :-)
Hajni, bearanyoztad az estémet, köszönöm.

Én nagyon örülök, hogy bevonult az előző gárdából ez a négy ember (mondjuk én csak Szandikát szerettem közülük, de mégis), a Szandika-Attila-Csabi trió különszáma az „alap”-ról frenetikus volt, és úgy tűnik, ha Csabit rendesen megitatják, egészen szórakoztató tud lenni. :-)

nosce 2012.02.08. 19:28:33

@ELP:
és mit hoztatok ki a kommentelőkről ? :)

pink ninja 2012.02.08. 19:29:15

hayny: ez a poszt eszméletlen jó lett :)))) nagyon jól szórakoztam, köszi :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 19:29:25

@ELP: ti kibeszélitek a kommentelőket?:D

@nosce: a Dorothy jelmezemet kellene, nem?:D

Ormi 2012.02.08. 19:33:56

@ladyandhenk:
"Add meg magad, Dorothy!"

huncut 2012.02.08. 19:34:01

@BGy: Szerintem nem kéne, úgy nagyjából egy értelmi szinten vannak Serivel. :-)
Serinek meg Claudio és Gergő után nem csoda, hogy forognak a szemei, szerintem ő is azt hiszi, csak akkor szereti őt valaki igazán, ha bántja, így aztán kicsit zavarban van és nem érti ezt a fajta közeledést. Bár ettől a nyáltengertől én is rosszul lennék. :-)

kozi001 2012.02.08. 19:34:13

Nagyon jó a poszt! :)))
Én se tudom h bírtam volna ki azt a sok gyökeret! (pár kivétellel)

ELP 2012.02.08. 19:34:42

@nosce: hu,,, ezt elég nehéz pár mondatban summázni,,,itt vannak a jegyzetek,,mellettem,,de nagyon sok.

Általánosan azt tudom mondani , h itt is lejön a három vezér elv : az ész , ösztön, érzelem.

Le vannak/lesznek bontva nikkekre,,,h ezt közzé tesszük e itt vagy sem,,,azt még nem tom:)

inmemancsi 2012.02.08. 19:34:43

@ladyandhenk: na végre más lett a közellenség:))
egyébként meg ne hülyüljetek csak telitalpú lehet..

kozi001 2012.02.08. 19:35:04

@kozi001: Mármint hv nélkül! :)

foxglove (törölt) 2012.02.08. 19:37:02

@ELP: húú, ezt közzé kell tennetek:D

ELP 2012.02.08. 19:37:31

@ladyandhenk: áhh,,,nincsen ebben semmi ártó szándék,,,csak gondoltuk ha már úgy is végig olvassuk,,,akkor nézzük meg ki is lehet a sorok között,,,igen érdekes:))

ELP 2012.02.08. 19:38:51

@foxglove: nem tudom lesz e még rá elég energia :))

nosce 2012.02.08. 19:38:56

@ladyandhenk:
"ti kibeszélitek a kommentelőket?:D
"

ja, a hátunk mögött előttünk kibeszélnak bazdmeg :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 19:39:00

@ELP: juj, én mibe tartozom?:) Érdekelne...:P

@inmemancsi: ő a közellenség, Te és a többiek a belső, ellenem irányuló, tudom ám:P Nem kell telitalpú, abban elesem:P, de legyen 10cmes platformos, minimum:P

@Ormi: anyám, te is bántasz?:) De ijedtemben leesik rólam minden akkor:P

nosce 2012.02.08. 19:40:22

@ELP:
"Le vannak/lesznek bontva nikkekre,,,h ezt közzé tesszük e itt vagy sem,,,azt még nem tom:) "

hát perrsze hogy közzé, ide beteszitek ahogy BinBir a statisztikáit :)

témázgató 2012.02.08. 19:40:59

"Tripla műszempillasor és olyan színre szoláriumozva, hogy azonnal megfogalmazódott bennem a leszbikus Othello megrendezésének ötlete." :DDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 19:41:00

@ELP: mindenkinek megvan a véleménye mindenkiről, gondolom:), nekem is:P

Tudom pl, h csak sogenak jön be csábítás szintjén Szandika:P:P:P

@nosce: feljelenthetem őket, na, plííííz:P

ELP 2012.02.08. 19:41:39

@nosce: meglátjuk,,,ha még lsze a végéig segítségem , akkor lehet róla szó:))

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2012.02.08. 19:41:49

Én azért sajnálom Sehit... Gombi a "nagyon buta szőke-plázacica" férfi prototípusa... tejjjjóóéééég! Én a VV4-et nem néztem és ez most lesokkolt...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 19:42:17

@ELP: akkor igyekeznem kell, hogy jó véleményetek legyen rólam, tudom:P

inmemancsi 2012.02.08. 19:44:20

@ELP: te meg királyi többes?:)) remélem csak a keménymag kommentelőket boncoljátok - én nem vagyok az:))
@ladyandhenk: na hát jó, akkor platformos telitalpút kapsz és ennyi:)

ELP 2012.02.08. 19:44:50

@ladyandhenk: persze,,,van közöttünk szakmabeli is,,,de az ő véleménye,,majdnem mindig elüt a mienktől,,egészen más szemszögből nézi a dolgokat :))

nosce 2012.02.08. 19:45:50

@ELP:
nem baj ha elüt a többiektől. öt külön is kell kiszerkeszteni :)

2012.02.08. 19:46:16

@ladyandhenk: Erre gondoltam. Ezt 13. fizetésként kapnád tőlünk :) Gondolom mircsi és nosce is egyetért a döntésemmel, ritka az ilyen értékekkel rendelkező lelkes amatőr.
stylebinge.ocregister.com/files/2010/01/lucite2-280x300.jpg

tena_lady 2012.02.08. 19:46:23

Számomra a mélypont Gombi volt. Nem néztem a VV4-et, mert Alekosz sznobkodása már akkor idegesített, amikor az előzetest véletlenül elkaptam. Szóval nem is gondoltam volna, hogy mind ugyanolyan gyökér volt, pedig úgy tűnik. Viszont Seri annyira nem hülye, mint amennyire be van állítva annak, hiszen pl. online adásban cigizés közben elmondta, hogy főzés közben direkt adta a hülyét, hogy Attilát és magát szórakoztassa. Mindegy. Ha Lilu azt mondja, hogy Csaba 5 hónap alatt csak egy poént mondott, bezzeg Attila naponta 13,5-öt, akkor az is úgy van.

ELP 2012.02.08. 19:46:44

@ladyandhenk: hát igyekezzél ki ne essél a pixisből!:))

foxglove (törölt) 2012.02.08. 19:47:17

@nosce: nemcsak hogy kibeszélnek, de jegyzetelnek is! sokat! végem van:D

csicserierika 2012.02.08. 19:47:36

@atlantisz72: nem maradtál le semmiről, Gombi jelenleg többet mutatott magából, mint az egész vv4 alatt. Ott csak picsogott a picúr után, vagy szemére húzott sapkával gubbasztott a kanapén.
Apropó Picur megvan még, vagy lepattant ?

ELP 2012.02.08. 19:47:41

@inmemancsi: olyan kategória is van,,,de mindenki zsrepel:)

2012.02.08. 19:48:00

@ELP: Én melyik vagyok? Előre bocsátom ezt hátha segít a döntésben -o-

ELP 2012.02.08. 19:50:00

@nosce: én szeretném,,,csak hát más dolog is van :)

ELP 2012.02.08. 19:51:15

@szerivan: jelenleg csak az egyéni véleményemet tudnám adni az meg nem mérvadó:))

i.diot (törölt) 2012.02.08. 19:51:51

@Ormi: vagy az,aki orokke all...
:)))))))))))))))))

MagasMacska 2012.02.08. 19:53:11

"de ezt már alig hallom, mert egy életlen zsebkéssel nyiszatolom az ereimet, miközben a fürdőkádban csendesen zümmög mellettem a hajszárító."

Hajni, ettől percekig alig kaptam levegőt!! Majdnem az áldozatod lettem!

nosce 2012.02.08. 19:53:28

@ELP:
"én szeretném,,,csak hát más dolog is van :) "

ne bazd, ahogy a török mondja first things first :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 19:53:40

@inmemancsi: nem kell telitalpú, abban hasra esek:)

@szerivan: ezen egy képet kellene látnom?:)

@ELP: mit jelent a szakmabeli?:)

2012.02.08. 19:53:41

@ELP: Ezek szerint én nem vagyok tényező? Amúgy is egyéni véleményedet tükrözik a kategóriák. De biztos azt akarod mondani, hogy én vagyok az ész és az érzelem együtt :)

MagasMacska 2012.02.08. 19:53:46

@ELP: Hát ezt érdemeljük mi? A jóságunkért?

beacska 2012.02.08. 19:54:19

@ladyandhenk: @ELP: sziasztoook!

végre pár hozzám közeli "arc" ;D

2012.02.08. 19:56:31

@ladyandhenk: Elvileg igen :) Érzékeltem a problémát ezért linkeltem máshonnan.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 19:57:08

@ELP: ez azt jelenti, hogy tökéletesnek kell lennem?:)

@szerivan: hát...:)

@nosce: én is szeretlek ám:P

2012.02.08. 19:57:31

@ladyandhenk: Nyugi, a cipőn nem fogsz állni :DD

témázgató 2012.02.08. 19:58:14

@csicserierika: Picur műmellet rakatott magára, majd miután így önbizalma az egekbe szökött, megpattant Gombitól.

2012.02.08. 19:58:43

@ladyandhenk: Ne hápogjál, inkább nézd meg a cég ajándékát 19:51-nél.

beacska 2012.02.08. 19:58:46

most nézem a fent lévő vidiket...atya világ, Fecó és Tordas hogy illik egymáshoz! és most nem írom le, miben, aki számít, az úgyis érti, aki meg nem, nem adok nekik alkalmat a fikázásomra ;D

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 19:58:58

nájlonszatyor krumplit a zebrán át. na ezen megszakadtam. :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 19:59:03

@szerivan: de csak karaktereket látok:( A képet nem:(

@beacska: puszi, puszi, látom, aktív voltál ma:P
Nézzél be hozzánk is majd:P Írhatnál, h mi újság van nálatok!:)

beacska 2012.02.08. 20:00:55

@ladyandhenk: :DDD, jaaa, és még a durvább(ak) törölve is lettek ;DD

oksi, írok...amúgy semmi ;D

csicserierika 2012.02.08. 20:01:03

@témázgató: köszi, a műmellig még követtem a dolgokat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 20:01:07

@szerivan: megy a kanapéra, meg a földre?:)

Mit hápogok én?:) Nem értettem egyet a jellemzéseddel:P

@sogeking:

szió!

@témázgató: picurnak neve is van?:)

sogeking 2012.02.08. 20:02:06

@ladyandhenk: szia, mi a téma, ELP-t kell kielemezni?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 20:02:18

@beacska: olvastam:), de inkább nem folytam bele, talán jobb is volt:P

Akkor jó, ha semmi:P

TapOut 2012.02.08. 20:02:20

@foxglove: légyszíves úgy nyilatkozzál, hogy minden egyes kommented szigorú elemzésen megy át!
Egyszerűen hihetetlen, hogy emberek azzal töltik az idejüket, hogy kommentelőtársakat elemeznek és jegyzetelnek is róluk. Őszintén szólva kicsit hátborzongató...Azt hiszem, hogy az ő lelkiviláguk is megérne egy alapos elemzést...jesszus

2012.02.08. 20:02:25

@ladyandhenk: Te félszerzet, 19:51:45-nél meg pixeleket fogsz csak kattints rá :)

2012.02.08. 20:03:15

Ma ketten ki lettek tiltva?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 20:03:51

@sogeking: megérdemelné, mivel kibeszél a hátunk mögött, és falkában támad!!!:P:P:P
Nekem ez nem probléma, lévén tökéletes vagyok:D

Tetszik ez a kép Szandikáról:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 20:05:13

@szerivan: igen, de csak egy napra:) Brr, meg jade...
A cipőt láttam, az volt az előző link is?:)

Olyan megfelel, köszönöm:P

sogeking 2012.02.08. 20:05:48

@szerivan: Hajni kitiltotta Olivért, de ki a másik?

inmemancsi 2012.02.08. 20:05:54

@ladyandhenk: nem állni, meg menni kell benne @ELP: na én átadom a helyem inkább másnak, van itt egy két megér egy misét téma

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 20:06:43

@TapOut: biztosan valami akadémiai pszichológus társaság gyűlt össze:)

ELP 2012.02.08. 20:08:11

@ladyandhenk: án csak pichologusnak nevezem,,,de valami lélekbúvár féle:))

foxglove (törölt) 2012.02.08. 20:08:34

@sogeking: de melyikük volt olivér? mindkettő mellett szólnak érvek és ellenérvek.

nosce 2012.02.08. 20:09:24

@sogeking:
"Hajni kitiltotta Olivért, de ki a másik? "
Alekosz

2012.02.08. 20:09:57

@sogeking: Brr és jadebulgari holnapig.

inmemancsi 2012.02.08. 20:10:12

@ladyandhenk: csak nehogy ELPlagizzák a tudományos értekezéseinket

nosce 2012.02.08. 20:10:40

@inmemancsi:
félsz h szájukra veszik a szép fenekedet, mi ? :)

kamarti 2012.02.08. 20:11:13

Hajni, nagyon sajnálom, de azt kell mondjam, minél rosszabb neked, annál jobb nekem... ezen sírva, hangosan röhögtem, végig.:) :) :) Köszi!

szóval mégis csak jól jártunk, hogy beköltöztek a vv4-ek. (bár én a bentiek helyében pillanatra elméláznék azon is, miért nem a saját brancsukból löktek vissza hozzájuk pár arcot)

ELP 2012.02.08. 20:12:02

@szerivan: azok nem kategóriák....azt írtam h vezér elv,,tehát írányítja a megitéléseket,,,

Különben is bohókás valakinek neveztél anno,,ez sincsen ám elfeledve:))

nosce 2012.02.08. 20:12:25

@kamarti:
"szóval mégis csak jól jártunk, hogy beköltöztek a vv4-ek. (bár én a bentiek helyében pillanatra elméláznék azon is, miért nem a saját brancsukból löktek vissza hozzájuk pár arcot) "

Atti el is mélázott rajta :)

sogeking 2012.02.08. 20:12:32

tehát :

ELP (együnk libamájat párt/ esetleg lúdtoll paplan)

74%-ban a késői órákban bukkan fel, és bár állítólag mindig a VV-t elemzi (társaságban), véleményt ritkán nyilvánít

többszörösen összetett és szétszedett mondatait oda nem illő helyeken a megértést nehezítő írásjelekkel színesíti :D

ja és remélem jó a humora :)

ELP 2012.02.08. 20:12:59

@MagasMacska: várjál még nem tudsz semmit:))

nosce 2012.02.08. 20:13:58

@ELP:
"Különben is bohókás valakinek neveztél anno,,ez sincsen ám elfeledve:)) "

látod itt a szerda, és befosott a félszerzet h kihívod :)

foxglove (törölt) 2012.02.08. 20:14:27

ELP ma abszolúút ellopja a sót!:D

kamarti 2012.02.08. 20:14:43

@foxglove: remélem, ezzel kiugrasztod a nyulat a bokorból és mégis közzéteszik a kutatásokat :) alig várom :)

csicserierika 2012.02.08. 20:14:43

@kamarti: a vége felé ment vissza Gigi is, meg Zsófi, meg Oli is.
Úgyhogy itt is bevethetik még.

vallatas 2012.02.08. 20:15:05

visszanéztem az onlinet, Sehi értelmes egy csaj.
Kinga meg tényleg csak panaszkodik mindig Csabánál vagy Veránál vagy épp akinél tud, és rombolj a bulit :-)
Sehi remélem kiviszed!

kamarti 2012.02.08. 20:16:28

@sogeking: és tegyük hozzá azt is, hogy NEM (aláhúzva) háziasszony avagy kékharisnya :)

ELP 2012.02.08. 20:16:28

@beacska: írtam amásikon h ne vedd fel a kesztyűt,,,,tudom h néha nehéz megállni!:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 20:16:30

@ELP: biztosan nagyon izgi:D

@inmemancsi: jaja, lopják itt a jobbnál jobb beszólásaimat:D

@szerivan: mert domina vagy:D

@sogeking: öööö, egyeztettél binbirrel?:D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.08. 20:16:37

ÚÚÚRISSSTNNNN, de jó kis öfi vót ez má' megin, Királynőm! :)
A SAPKÁK (Seri A Páratlan, Kinga Ágy Köcsög) mozgalom nevében köszönjük is alázattal!
És asszem, megint nevet kell hogy változtassak, mert a Hátam mögött előttem nagyon megfogott (ehhez hogy fogok avatárt keresni, baszki... :O)

nosce 2012.02.08. 20:17:39

@szerivan:
"Elvileg igen :) Érzékeltem a problémát ezért linkeltem máshonnan. "

könnyű neked az 50 GB rammal érzékelni :)

ő-szinte 2012.02.08. 20:17:44

nah, de jó itthon:-D
kibaszott hideg van kint, senki ismétlem, SENKI ne menjen ki!:-)

MagasMacska 2012.02.08. 20:17:51

@ELP: De nagyon szeretnék!! Mindent!!

ELP 2012.02.08. 20:17:56

@foxglove: huu,,,nincsen összedava,,de ú 30 kórül talán

2012.02.08. 20:17:59

@ELP: Nem felejtetted el? Akkor még sem vagy annyira öreg :DDD

@nosce: Hívjon nyugodtan, kint hagyom mint a szart!

foxglove (törölt) 2012.02.08. 20:18:21

@kamarti: de hát én nem tudok semmiféle nyúlról és bokorról:)

kamarti 2012.02.08. 20:18:46

@csicserierika: 26-áig? ebben a válságban és világvége hóban? :) hát nyomdázzák ők a pézt vagy hogy képzeled? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 20:19:04

@szerivan: még egyszer tedd be a linket, kérlek! Nem tudom, h mi a nyereményem:)

inmemancsi 2012.02.08. 20:19:28

@ladyandhenk: nahát ettől a casting dologtól mekkora önbizid lett:))

nosce 2012.02.08. 20:19:38

@ELP:
"írtam amásikon h ne vedd fel a kesztyűt,,,,tudom h néha nehéz megállni!:))) "

beácska is benne van a think tank-ben ? :)

beacska 2012.02.08. 20:20:32

az ezelőttin vki említette, hogy a Négyesek jobb fejek, mint az Ötösök, most egymás mellett látszik. Ezt azért több ponton is cáfolnám:
-az Ötösök több, mint 120 napja vannak bent, a cipőm is jobb fej náluk
-a Négyesek úgy viselkednek velük, mint ha örök cimborák lettek volna: az Ötösök közül szerintem van, aki nem is ismerte őket...fura lehet nekik, hogy így viselkednek az újonnan jövők, holott vadidegenek...
-valljuk be, Tordas és Gombi már anno sem volt jó fej, Szandikát jó látni újra, Olivér, meg...Olivér, no ;D

kamarti 2012.02.08. 20:20:54

@nosce: na igen, róla tudjuk. persze lehet, hogy a többi is, csak nem mondják :)
bár én más aspektusára gondoltam a kérdésnek, mint Atti

@foxglove: jáj, kicsit kezdem unni:), de azér: Hazudsz! :)

Ormi 2012.02.08. 20:20:55

@vallatas:
Sehi a szőke eminenciás lehet, mert hogy értelmes a mivolta, azt eddig igen jól leplezte.

beacska 2012.02.08. 20:21:09

@ő-szinte: pedig én még megyek a gyerekért...brrr...

csicserierika 2012.02.08. 20:21:10

@kamarti: miért ? Ha a régiek kimennek, megint leül a hangulat. Sztem Krisz ingyen is bemenne :)
Bár abban van igazságod, hogy rövidke az idő.

sogeking 2012.02.08. 20:21:18

@kamarti: és ezt bizonyította is, vagy csak mondta?

@ladyandhenk: nem, de majd kijavít, ha tévedtem :)

inmemancsi 2012.02.08. 20:21:24

nagyon hideg van itt nem is fűtenek, ki akarnak nyírni

beacska 2012.02.08. 20:22:06

@nosce: mibe vagyok benne, mibe vagyok benne???

nosce 2012.02.08. 20:23:37

@beacska:
"mibe vagyok benne, mibe vagyok benne??? "
think tank-ben :) hát az elemző csapatban :)

ELP 2012.02.08. 20:23:49

@nosce: fél a ződ kendőtől:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 20:24:36

@beacska: a cégkódexben:P

@inmemancsi: hol itt?
Nálunk mínusz 7 van:)

@sogeking: és zwekedlyvel?:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.08. 20:25:28

@ELP: ha bajban leszek sikoltok :P:DD de ha nem, lehet, hogy akkor is...:DDD

sogeking 2012.02.08. 20:26:41

@ladyandhenk: nem, de még csak elkezdtem az elemzést, most kezdek belejönni :)

Kardhal.0 2012.02.08. 20:26:47

Ez a jelenség (=Gombi), az előző szériában is ennyire nyomorék volt? :O

kamarti 2012.02.08. 20:27:04

@csicserierika: sztem a 4-ek bandájában is van olyan, aki ingyér van benn :)
de a kedvedért elképzelem, ahogy Atti összebújik Krisszel, aki simizi, míg Atti egy köszönömöt rebeg... hát... :)

@sogeking: ööö bizonyítani? hogyan tette volna ? :)

sogeking 2012.02.08. 20:28:16

@kamarti: nem tudom, de bemondásra nem hiszem el :D

2012.02.08. 20:28:55

@ő-szinte: Szija fejérrépa :))
@nosce: Láttad miilyen csúnyaságokat adott ki a kép helyett? Ez azért volt mert védett a fotó?
@ladyandhenk: thesunshinecoast.files.wordpress.com/2011/03/hooker-shoes.jpg
@inmemancsi: Nekünk meg a bankszámlánk nő.

inmemancsi 2012.02.08. 20:29:53

@ladyandhenk: már nem adhatok infót mert letapiznak:))

ELP 2012.02.08. 20:29:58

@anica inkognitóban: jujj csak óvatosan meg ne hallják!:))

kamarti 2012.02.08. 20:30:02

@Kardhal.0: sztem igen, csak el volt nyomva szegény :) most meg projektben van, anyai és munkaadói jóváhagyással :)

azért én időként elgondolkodom Seri anyukáján is. na nem úgy, mint Gergő :)

2012.02.08. 20:30:32

@ladyandhenk: Domina? ÁHÁHÁHÁHÁ-ÁHÁHHÁÁHÁHÁ! Azért mert sogekinget megbilincseltem?

ELP 2012.02.08. 20:31:14

@nosce: benne bizony,,,,,sőt:))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.08. 20:32:00

Hát nem engedi megváltoztatni a nevemet, úgyhogy ez holnapra marad, viszont megpróbálom berakni a Hátam mögött előttem szóösszetételhez gyártott képet :)
<a href="http://kephost.hu/share-B841_4F32CC7E.html"><img src="http://kephost.hu/thumb-B841_4F32CC7E.jpg" border="0"></a>

ELP 2012.02.08. 20:32:22

@MagasMacska: kiváncsi vagy ugye? :))

sogeking 2012.02.08. 20:32:44

@inmemancsi: legyen minden kabát kék?

ELP 2012.02.08. 20:33:42

@szerivan: Hát pont annyira még nem :))

beacska 2012.02.08. 20:33:43

@ELP: "sőt"???? :DDD
ez így elég bizarr :DD

fran7 2012.02.08. 20:33:55

Hajni, ez most nagyon jó volt.

nowo 2012.02.08. 20:34:03

@kamarti: jó kérdés.
Na,miért?
Egyet találhatsz.
Talált-süllyedt:Attila miatt.
Attila ugyanis Cristofelt is hazazavarta.
Mert az egész műsor Attiláról szól.
Néha Kingáról...
Slussz!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 20:34:07

@inmemancsi: nem, csak rájöttem a tökéletességemre:D

@szerivan: meg csak rád kell nézni:D:D:D:D:D Elárul mindent, nem csak elp elemez:D

@ELP: csak 30 fő kommentel?:O

genevieve 2012.02.08. 20:34:27

@kamarti: a végére tiszta celeb lesz belöle:-)

annyira drukkolok, hogy a következő vv-ben induljon szenior kategória:-)

akkor innen is indulna pár ember:-)

sogeking 2012.02.08. 20:34:30

@kamarti: csak viccelek :)

@genevieve: az attól függ, de lakomát klub nélkül is tarthatunk :)

Kardhal.0 2012.02.08. 20:35:26

@kamarti: Az lehet. Mindenesetre ez most valami borzalom.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 20:36:09

@inmemancsi: szégyelled, h pesti vagy és nem vidéki, mi?:)

@sogeking: ez az enyém lesz, te:) Legalábbis azt hiszi:P

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 20:36:50

magastalp:
a dokinénim magastalpúban jár a lelkem, de kell is neki, kérdezem: hány centi a doktornő? mi volt a kosárcsapatban? tippeltem, 193 és bedobó.
mondta, nemnem, csak 188. a többi a cipő.
ő hord ilyen cipellőt. és fut, mint a nyúl, de csak a receptekért, és
az egészben az a fura, hogy teljesen arányos a teste. gondolok itt a kosaras kínaira, a világ legmagasabb embere, aki egy nyakból és egy vízfejből áll. A dokinéni nem. :) Ha jártok a jános kórházban a neurón és láttok egy döbbenetesen magas, szőke-kékszemű, attraktív, fehér köpenyes nőt, na ő az. Ha magára ismer itt doktornő, remélem nem sértődik meg, bocsánat. :D

Hurri Kán 2012.02.08. 20:38:18

De dúúúúúúúrva!!! :D

sogeking 2012.02.08. 20:40:54

@gyvy: játsszuk kő-papír-olló extrémet?

@inmemancsi: hanem?:):)

inmemancsi 2012.02.08. 20:40:56

@szerivan: nahát parnacsnok...a jelmondat Lóvét Minden Körülmények Között

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 20:40:58

Kimegyek kutyázni a hidegbe, tessék NEM kibeszélni a hátam mögött előtt:D!

@kárpátia56: biztosan ortopédnek használja:P

Tjuca 2012.02.08. 20:41:07

@anica inkognitóban: szió!

ne sikolts, mert befagy a gigád. arra mekkora hó van? jártál eszemben, amikor láttunk egy póni húzta szánt. :-) pedig itt nincs is égig érő hó.

Ormi 2012.02.08. 20:41:08

@kárpátia56:
Mennék, megyek, megnézni.
Csak addig férjhez ne menjen Norvégiába.

genevieve 2012.02.08. 20:41:15

@kárpátia56: és nem találod szexinek?:-)

ELP 2012.02.08. 20:42:40

@beacska: bizzál bennem és tartsd szárazon a puskaport!:))

ELP 2012.02.08. 20:44:07

@ladyandhenk: szerintem ez több ,,de valanelyikünk ezt írta egy lapra , én még nem számoltam össze,,

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.08. 20:44:14

@Tjuca: olyan 25 centi hó van, de vasárnap délelőtt sokkal többnek tűnt, amikor lapátoltuk a gyerekkel. (előző nap a férj eltolta a nagyját, de azóta is táppénzen van, rosszul mozdult, úgyhogy zsábás). ráadásul védőitalt sem kaptunk...:D

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 20:44:26

@genevieve: a legpraktikusabb megalapítani a Minden napra egy új klubot!-klubot.

csicserierika 2012.02.08. 20:44:40

@kamarti: azok már dörzsöltebbek, szegény Tordas is biztos a gázsira gondolt, míg öltáncolt :)

kamarti 2012.02.08. 20:45:08

@Kardhal.0: de legalább Hajni jól megírja :)

@sogeking: én is :)

@nowo: hát ez is egy megfejtés, de sokat nem érnek vele a bentiek :)

beacska 2012.02.08. 20:46:40

@ELP: :DDD hááát, lassan már csak benned ;D

...tudoood, ÉH2 márciusban indul! ;D

kamarti 2012.02.08. 20:47:27

@csicserierika: sztem meg arra, hogy én hülye, és még ingyér jöttem be :)

sogeking 2012.02.08. 20:48:50

@genevieve: leírtam, csak a blog megette

pedig azt írta, hogy a hozzászólást elküldtük, igaz azt nem mondta, hogy hova :)

csicserierika 2012.02.08. 20:49:11

@kamarti: he, he, vagy az, hogy bárcsak felfedezne már végre egy filmrendező :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.08. 20:49:22

@Tjuca: jaj, ez nagyon guszta! :) istenbizony megkívántam :) kösz, Tjuca!

sogeking 2012.02.08. 20:51:12

@csicserierika: esetleg valami kutyás filmbe elmehetne

ELP 2012.02.08. 20:51:31

@beacska: nem tudom kedves,,,nem túl sok kedvem van már hozzá legalább is ebben a formában,,,mert néha a műsor is szánalmas,,neg az összes hozzáfűzött véleménybe is vannak melyek ordítanak de nem mondanak semmit,,,,:))

csicserierika 2012.02.08. 20:51:57

@sogeking: mi van ? Te nem szereted a kutyákat ? :)

Hurri Kán 2012.02.08. 20:52:48

@sogeking:
Malomkő-lemezolló-kartonpapír?

kamarti 2012.02.08. 20:53:00

@genevieve: naja, csak ott nem lesz papír-ceruza a jegyzeteléshez :) bár lehet, hoy a senioroknak más szabálykönyvük lesz :)

visszatérve Seri anyura, nekem a tipikus sügér én nem lehettem szépségkirálynő, majd a lányom az lesz anyuci, nem tudom elképzelni, hogy a lányomról pucsítós fotókat toljak föl a FB-ra, hadd fröcsögjön (így vagy úgy) boldog-boldogtalan rá, és még tele is kürtölöm a sajtót, hogy a gyerek legfőbb értéke (szó szerint) a két műmelle... ezem után nem tudok csodálkozni, hogy Seri nem ismeri a zellert...

sogeking 2012.02.08. 20:53:35

@gyvy: és a kartonpapír legyőzi a malomkövet??

kamarti 2012.02.08. 20:55:10

@csicserierika: vagy azt, hogy látod, Kalamár, ha kicsit hetykébb lehetett volna az a fityula :)

@sogeking: mérpont?

beacska 2012.02.08. 20:56:11

@ELP: olyan jó meleg tájakon lesz, majd nézzük a "meleget" ;D. A múltkor pl. tök jó volt a hangulat a fórumon, nem ment vérre a dolog, mert tudtuk, hogy már a múlt eseményeit nézzük...és lehetett agyalni, nem volt szitokszó a gondolkodás...meg a szentfazekaknak ez túl "magas" ;DD...szerencsére...

genevieve 2012.02.08. 20:59:18

@kárpátia56: igen, de nem mindben vennék részt:-)

genevieve 2012.02.08. 21:00:15

@sogeking: hát ird le mégegyszer:-)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 21:00:31

@Ormi: annak én se örülnék, (mármint a norvég házasságnak), de hadd szerénykedjek: mikor egy fél éve megpróbáltam lehálapénzelni, durván visszautasított. Sajnos életem legnagyobb tévedését követtem el (tényleg, basszameg), azt az alternatívát javasolta, hogy akkor inkább hívjam meg vacsorázni. szerinted meghívtam? Basszameg, igen. Azaz nem!
pedig húsvét után volt, mikor én már szakításban voltam, szóval, agyfaszt kaptam magamtól, érthető. úgyhogy ott volt a sansz, én viszont régebben nagyon profin kezeltem a spontán helyzeteket. most akkor cölibátus, vagy megerőszakol végre egy nő?

kamarti 2012.02.08. 21:00:56

@beacska: még jó, hogy te nem beszélsz ki senkit a háta megett előtte...

@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT): nem rossz, kicsit még az Szúrnám alap is belejátszik mintha:)

ELP 2012.02.08. 21:01:39

@beacska: semmi kétség a RÁVISZ a segítség:))) a franc tudja honnan jutott eszembe:))

beacska 2012.02.08. 21:01:41

@kamarti: magadra vettél vmit? ooooh, de sajnááálom...

genevieve 2012.02.08. 21:01:58

@kamarti: a fókuszban még megmutatta serike ágyát is...mert játszanak a neten kviz játékot és az is egy kérdés...

beacska 2012.02.08. 21:02:27

@ELP: :D tán, mert ezen nevelkedtél, mint én is ;D...báááár, nekem nem jutna eszembe, de ismerem ;D

Hurri Kán 2012.02.08. 21:02:45

@sogeking:
Sok kartonpapír malomkövet győz, mogyi. :)

csicserierika 2012.02.08. 21:03:07

@kamarti: nyugodtan nézd meg, az öfi-ig belefér az időbe :)
www.youtube.com/watch?v=ZDv5G9l_dF8

foxglove (törölt) 2012.02.08. 21:03:19

@inmemancsi: hááááát....első ránézésre nem tűnnek izgalmas karaktereknek... lehet, hogy csak kellett volna a peti a válogatáshoz?

kamarti 2012.02.08. 21:04:58

@kárpátia56: és ha spontánul most hívnád meg? :) ez is egy alternatíva, nem? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 21:06:09

@inmemancsi: nyuszika!!! Sixx megsértődik, ha nem őt olvasod:D

comment.blog.hu/2012/02/08/itt_vannak_az_elso_kepsorok_az_eden_hotel2_szereploirol#comments

@beacska: az jó is volt, remélem, h jó lesz, bár nem tudom, h ez milyen társaság:S

genevieve 2012.02.08. 21:07:20

@sogeking: te mindig nagyon jókat főzöl:-DDD

genevieve 2012.02.08. 21:08:34

@kamarti: vagy menjen be egy kamu sérüléssel és akarja megint lehálapénzezni, amit a hölgy újra hárít egy vacsora meghívás feldobásával:-)

mocskosmacska 2012.02.08. 21:08:56

Hát kinga én is kibuknék, ha egy hétig olival és szandikával lennék összezárva.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 21:09:04

@foxglove: kicsit erőltetettnek tűnnek...

@sogeking: 1, 4 kép jöhet, mármint a valóságban:D

kozi001 2012.02.08. 21:09:09

Kinguci neked sok vagyok! Többesszámot te szerencsétlen!

genevieve 2012.02.08. 21:09:38

huhhh, szandikán brutál az a műszempilla:-)

mocskosmacska 2012.02.08. 21:09:39

Gombi táncolása. Azt a kurva!

sogeking 2012.02.08. 21:10:16

@ladyandhenk: nem szereted a halas ételeket?

foxglove (törölt) 2012.02.08. 21:10:18

@genevieve: tévedés, a műszempillán brutál szandika!

mocskosmacska 2012.02.08. 21:13:26

Sehi és gombi lelkizés......ez a vég. Én is olyan vagyok, mint kinga, semmi sem tetszik nekem.

2012.02.08. 21:13:31

@genevieve: Azt mondta az a legkisebb fajta :) Pedig ez is felér egy mozgásérzékelővel, csukott szemmel is tudja ha 1 méteren belül megközelítik.

kamarti 2012.02.08. 21:13:56

@sogeking: jah, szal te szeretnél vele filmkockázni :)

@csicserierika: már megvolt, köszi :)

azé vicces ez a Balázs ezzel a több buli volt, mint egy félév alatt összesen dumával...
Kinguci meg hihetetlen, neki kellett volna kasztingolni maga mellé, nem? :)

kamarti 2012.02.08. 21:15:25

@szerivan: :) :)
ma mindenki a topon van :)
és Gombi saját szempillái?? amit rebegtet??? az smafu? :)

sogeking 2012.02.08. 21:15:39

@kamarti: én nem. távol tartom magam tőle :)

mocskosmacska 2012.02.08. 21:16:13

Most legalább nem vagáncs. Egyébként sehit én is unom, attól függetlenül, hogy egy aranyos lány.

nathalie 2012.02.08. 21:16:15

Nézem ezt a gombit és az jutott eszembe,hogy mire ment ezzel a vv-vel?
most már úgyvetkőzik munka gyanánt,hogy egy ország követi.Szandika így csinálja a kis leszbi show-it. Most ez így jobb nekik? érthetetlen még mindig számomra, hogy minek jelentkeznek emberek egy ilyen műsorba.

kamarti 2012.02.08. 21:16:58

@sogeking: milyen önzetlen vagy. szóval más kutyáknak akarsz jót :) meg fogunk szeretni a jóságodért :)

genevieve 2012.02.08. 21:16:59

gombi az elmúlt pár hónapban ledoktorált az ELTE PPK-n??:-DDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 21:17:48

@sogeking: :D:D:D:D:D

Szerencsétlen kutya:D A törpe schnauzer jól mutat benne?:D

@szerivan: az én rucimat bénáztad le?:D

kamarti 2012.02.08. 21:18:21

@nathalie: hogy legyen mit nézni millióknak, nem? :)

@mocskosmacska: ez biztos nem feladat, Gombival beszélgetni, hanem spontán, ugye?
mint az esti bulik, ugye?

mocskosmacska 2012.02.08. 21:18:48

Fecónak kezd leesni, hogy mi az ábra. De ezt nemcsak a csaba teszi, hanem vera és attila is ezt tette.

genevieve 2012.02.08. 21:18:54

@szerivan: kb. 50 éve viseltek ilyet a nők:-)

fran7 2012.02.08. 21:19:47

Fecó, te odaálltál Vera mellé, akit Csaba nem kedvel, akkor mit várhat el tőle.

2012.02.08. 21:19:56

@genevieve: Látod most a férfiak között is divat lett :)

genevieve 2012.02.08. 21:19:57

@kamarti: de legalább gombi nem gügyögött:-)

kamarti 2012.02.08. 21:19:58

az a szép, hogy este Csabi és Fecó épp ennek az ellenkezőjéről beszélt, mint amiről itt szó van...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.08. 21:20:04

@mocskosmacska: Most Fecó ezt kire mondta? nem figyeltem az elején...

mocskosmacska 2012.02.08. 21:20:21

@kamarti: IGen, én is meg vagyok róla győződve, hogy ez teljesen spontán.

Gombi finom nyomulása........ez finom?

Szavazni meg akkor szavazok, amikor lesz egyik sem választás.

kamarti 2012.02.08. 21:20:44

a lamúr folytatása az volt, hogy Gombi rázta a csípejét a tükörnek/kamerának, Seri meg unottan állt? :)

aki nyer a szavazáson, annak feladat lesz a nem olyan finom összegabalyodás?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 21:20:58

@nathalie: persze, több pénzt kérhet érte, mintha névnélkül lenne, mert így már ismert, megérte, valahol, messze, mélyen:D

foxglove (törölt) 2012.02.08. 21:21:05

@nathalie: szerinted nem out of character ez a románckodás atinál?

mocskosmacska 2012.02.08. 21:22:06

@kamarti: Ez csak azért van, mert sehi olyan szenvedélyes.

fran7 2012.02.08. 21:22:19

Azt legalább sejtjük, hogy Picur miért hagyta el Gombit és bulizott nélküle már a villaléte alatt is.

sogeking 2012.02.08. 21:23:57

@genevieve: és lesz csokiszökőkút is :)

kamarti 2012.02.08. 21:24:12

@genevieve: és Atti is :)

@Papucs Orrán Pamutbojt: Csabira. mondom, az a szép, hogy közben éjjel meg megbeszélték Csabival, hogy ők milyen szerencsések egymással. illetve ezt Csabi mondta, Fecó meg siránkozott, hogy Vera le se szarja és Attival nyomul. szóval ugyanezt, csak Verára.... de ez nyilván nem lesz az öfiben

kozi001 2012.02.08. 21:25:07

@nathalie: Alapvetően semmire de sztem kell még neki 1-2 év h ez tudatosuljon!

ELP 2012.02.08. 21:25:43

@beacska: mit tippelsz ma estére , ész dönt vagy az érzelem?

kamarti 2012.02.08. 21:26:06

@mocskosmacska: voltak neki szenvedélyes pillanatai a buliban. :) de már ne haragudj, Gombi??? most tényleg rá kéne fanyalodnia??? :) na ne már :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.08. 21:26:19

@kamarti: Áh, ennyi agya van... :P
Nem hiszem, h bármelyik leszarná, csak a végjátékban annyira kevesen vannak, hogy kicsit összemosódnak a klikkek határai...

felka 2012.02.08. 21:26:45

@nathalie: miért, vv zsuzsi mire ment a vv 4-el? ujságírót ver plázákban, mert azt írta róla hogy kurva, pedig neeeem is...:D

kamarti 2012.02.08. 21:27:15

@nathalie: hát azért az útszélnél a német erotika kiállítás biztos feljebb van a réttyán, nem?

2012.02.08. 21:27:40

A posztot is elolvastam, ez fáking big csíra kúl end dögeng lett!

mocskosmacska 2012.02.08. 21:28:30

@kamarti: Én sehiben semmi szenvedélyességet nem látok. Tudom, hogy a szenvedélyesség nemcsak sexuális szend. jelent, de sehi se így, se úgy nem szenvedélyes. Érzelmei visszafogottak, nem nagyon bukik ki, nem jön haragba, nem lelkesedik. Mint egy kis kedves, aranyos, döglött haluci.

kamarti 2012.02.08. 21:29:51

@Papucs Orrán Pamutbojt: mondjuk azt ne felejtsük el, hogy nem tízéves barátságban hallgatják azt mindketten hetek óta, hogy az ő barátságuk ilyen meg olyan, és nem csak ő ingott meg, hanem Csabi is
Peti meg dörgöli a tenyerét kint

foxglove (törölt) 2012.02.08. 21:30:05

@mocskosmacska: egyetértek, ő a legguminőbb az összes közül.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.08. 21:30:43

Plasztik Szandál borzalmas.. Ennél kurvásabban fel sem lehetne öltözni... A női nem szégyene..
FECÓ NE ÉNEKELJ!!! :S

kamarti 2012.02.08. 21:30:50

na és Fecó ezzel hogy számol el otthon? :)
mondjuk a Szomorú vasárnap az öngyilkosok dala ugye :)

és vajon kinek írt Csabi? :)

mocskosmacska 2012.02.08. 21:31:20

Elkapcsoltam. Ez sok nekem.

nosce 2012.02.08. 21:31:22

@gyvy:
"Sok kartonpapír malomkövet győz, mogyi. :) "

jobb helyen a malomkövet is kartonpapírból csinálják :)

kozi001 2012.02.08. 21:31:44

Szandit nem lehetne csak oldalról mutatni? Nagyon büntet szemből!

genevieve 2012.02.08. 21:31:51

jessszus....szandika...

és még egyszer jesszus szandika...nem ismerte fel a szomorú vasárnapot...siratós nóta? pffffff

nosce 2012.02.08. 21:32:04

@kamarti:
"mondjuk a Szomorú vasárnap az öngyilkosok dala ugye :)"

azok mi leszünk akik hallgatják :)

sogeking 2012.02.08. 21:32:54

a nőknek mindegy, hogy ki mondja a verset, csak mondja??

inmemancsi 2012.02.08. 21:33:11

nagyon csúnya lett szandika..:(

genevieve 2012.02.08. 21:33:20

az a nyál ami kifolyt a tévéből az eláztatta alattam lakót:-D

nosce 2012.02.08. 21:33:54

ez a Gombi egy fáking big Ady :)

2012.02.08. 21:34:09

@kamarti: Sandra Celebry néven műsorozik :)

kamarti 2012.02.08. 21:34:28

@mocskosmacska: @foxglove: ne vicceljetek már! és a boksz? és a keserű méz? :)
nekem az is szenvedély, hogy képes megőrülni... és nem úgy, mint Kingu a szaunában fogvédőben, ugye :)

2012.02.08. 21:35:09

@sogeking: ha belekotyoghatok: a lassabb észjárás biztos elájul, de nekem spec. nemcsak az a fontos ki mondja, az is mit.... Gombi előadása után képletesen letöröltem a nyálat az arcomról.

Sz'asztok egyébként.

kozi001 2012.02.08. 21:35:35

@mocskosmacska: Vagy vmi warning-ot legalább ha odapillantok a TV-re! (csak hallgatom)

nosce 2012.02.08. 21:36:17

@kamarti:
"és vajon kinek írt Csabi? :)"

Fecókának :)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 21:37:00

@sogeking: :D
nem rossz, próbálkozhat. :)
akkor ehhez inkább visszatérek a 10-15 évvel ezelőtti, működőképes technikáimhoz.
Na, Seri, szerivan!

mocskosmacska 2012.02.08. 21:37:11

Vera kezdettől fogva az alfanőstényi babérokra tör. Nőkkel bunkó, de olivérnek rohan tojást sütni.

fran7 2012.02.08. 21:38:04

@beebeer: Én meg meghúztam a pálinkát. Anélkül elviselhetetlen.
Gombi: mondjak szavakat? Hát, ha már a mondatok nem mennek, akkor igen.

mocskosmacska 2012.02.08. 21:38:21

Oli nem lett se szebb, se okosabb.

genevieve 2012.02.08. 21:38:42

na, vera mennybe megy:-D

sogeking 2012.02.08. 21:38:57

@ő-szinte: szia :) nem fagytál oda a korláthoz?

kamarti 2012.02.08. 21:39:11

akkor a hármasdöntő Atti-Vera-Kinga?

mocskosmacska 2012.02.08. 21:40:33

Egyébként én is reálisan tartom, hogy vera nyalja oliék seggét. Ő olyan alulra rúg, felülre nyal típus.

ő-szinte 2012.02.08. 21:40:46

Aztakurva! Kingunella milyen féltékeny Verára:-DDDDDDDDDDDDDD
mindjárt sír is,hehehehehe

2012.02.08. 21:41:19

@fran7: Gombi végtelenül egyszerű fiatalember. Nem lenne baj, csak rengeteg Gombi szaladgál a világban.

A csajozós szövegei egyszerűen drámaian rosszak, nem tudom van-e nő, aki röhögés nélkül kibírja.

ő-szinte 2012.02.08. 21:41:25

@sogeking: ma nem ott voltam:-)
de tényleg kibaszott hideg van:-DDD

kamarti 2012.02.08. 21:41:27

@nosce: jó, magas labda volt, elosmerem

baromira unom a kinga-atti folyamat sót már a fenébe már

inmemancsi 2012.02.08. 21:41:27

főzzük a rántottát..

2012.02.08. 21:42:20

@ő-szinte: Te engemet ignorálsz???

busifa 2012.02.08. 21:42:44

Csabi úgy lebaszta magàt az ágyra Kinga mellé, hogy nemcsak az ágy remegett bele, hanem Kinga feje is!! :-))

mocskosmacska 2012.02.08. 21:43:30

Egyébként megértem kingát, hogy ki van bukva.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 21:43:31

@kamarti: szerintem igen. az első hónapokban Vera helyett bárki mást vártam, de most, hogy megszerettem...
Csabival öfiben összeveszni... :) állat!
Kinga, imádlak!!

kamarti 2012.02.08. 21:44:06

@ő-szinte: kire nem?

na végre Csabikám, ideje volt már na.
egyébként Kinga tegnap elmondta Attinak a fürdőben, hogy az összes eddigi villavendég közül 2, azaz kettő ember jött be neki, mert szerette őt. az egyik vastag csaba, gondolom, de el nem tudom képzelni, ki lehet a másik szerencsés....

foxglove (törölt) 2012.02.08. 21:44:55

Kingu nem csicskul! nem! csicskul!

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 21:45:38

Vera nagyon élvezi, hogy nyomják a régi-újak, mit szól, ha Seri bepróbálná?

kamarti 2012.02.08. 21:46:02

@kárpátia56: hogy összezárnálak ezzel a nővel 5 hónapra, oszt kíváncsi lennék, utána is imádod-e :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.08. 21:46:35

@kamarti: akár még ez is megtörténhet..

Egyre valószínűbb, hogy Csaba már rég nem olyan erős, mint korábban.
Már kifutott az időből, hogy "majd kibontakozik, ha kevesebben lesznek", stb.
Hiába jó kisfiú, de tömény unalom és ecetszag és a gitározás+éneklés se az igazi. Sajnos, ez van.
Ettől persze még romantikus idős hölgyek beszavazhatják a döntőbe.... :D

Alkaline 2012.02.08. 21:46:46

@mocskosmacska: megérted Kingát??
csak magának köszönheti. Ha egyszer ennyire idióta hisztis picsa, nyilván nem fognak neki szépeket mondani

Secnir 2012.02.08. 21:47:46

"[...] de ezt már alig hallom, mert egy életlen zsebkéssel nyiszatolom az ereimet, miközben a fürdőkádban csendesen zümmög mellettem a hajszárító."

amikor valaki szóba hozza a valóvilágot meg a bigbránert meg a barátnőkköztet meg ilyeneket, nekem azonnal ilyenek jutnak az eszembe.

de először az, hogy egy tompa baltával vágnám át a nyaki ütőerét azoknak, akik nézik.

mocskosmacska 2012.02.08. 21:49:27

@Alkaline: Szerintem vera bent az idióta, hisztis picsa, aki most átment nyalógép picsává.

vallatas 2012.02.08. 21:49:39

Kinga, hogy várta, hogy rágondolt Ati...
erre Verára :-DDD
Kingát kivették a buliból :-)
Csabi tegnap is tököt növesztett, kérdés meddig marad meg. általában csak egy egy alkalomra megy ez neki sajna.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 21:49:44

@kamarti: amúgy szerintem Csabival jó sokat kiszúrtak az öfiben, szerintem legtöbbször őt szimplán kihagyták az öfiből, meg a nyilatkozatok bevágásakor, végre kicsit több helyet kap.

beacska 2012.02.08. 21:49:56

@ELP: Az ész lenne Fecó és az érzelem Kinga? Akkor ha Seri következetes, akkor az érzelem. Eddig ezt játszotta, nem változtathat...hacsaaak...Attila nem veszi kihívásnak, és nem provokálja Fecót, hogy még ma csináljon vmi Nagggyon Dúúúrvát ;D

kamarti 2012.02.08. 21:50:31

@foxglove: :) tartja az imidzsét a végsőkig, pedig ládd e, még Csabi is feladta... :)
bezzeg a sok karakteridegenül játszó (Vera, Atti) áruló, oszt őket mégis csípi mindenki. szar érzés lehet, télleg.... annyira sajnálom szegény Kingut, hogy mámosmá mindenki szembe megy vele :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.08. 21:51:31

@beebeer: pont ezen gondolkodtam. :D
Gombi rettenetesen kínos... épeszű nő messze elkerülné.
Ja, és ahogy ült a nyugiban a széken... delejes, spánielnézés, megvan? :D

vallatas 2012.02.08. 21:51:56

végén megsajnálják Kingut és visszahozzák Serivel szemben.
frankó :-)
kibaszott Csabi meg Ati eltaktikázzátok!

mocskosmacska 2012.02.08. 21:52:21

@vallatas: Szerintem ati ezzel a verával csak kingát akarta húzni.

vallatas 2012.02.08. 21:52:30

@pushpang:
Gombi a főhomok Oli megmondta :-))

nosce 2012.02.08. 21:52:30

@dr.dr. Secnir doktor:
"de először az, hogy egy tompa baltával vágnám át a nyaki ütőerét azoknak, akik nézik. "

Valami baj ért ? Akarsz róla beszélni ? :)

Alkaline 2012.02.08. 21:53:01

@mocskosmacska: Vera is az, szó se róla. :) De Kinga az affektálós, pofavágós mindenével együtt számomra taszítóbb

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.08. 21:53:32

Csak én gondolom úgy, hogy ez már hihetetlenül unalmas és ezen még a négy ideiglenes beköltöző sem tud már változtatni?

2012.02.08. 21:53:46

@vallatas: Vártalak tegnap, hogy nyomasd a scriptet hogy Tordas Fecítónak táncoljon.

vallatas 2012.02.08. 21:53:51

@mocskosmacska: ezt mondom, ezzel fog visszajönni Kinga.
me már senki nem foglalkozik vele.

foxglove (törölt) 2012.02.08. 21:54:00

@kamarti: @vallatas: engem szórakoztat, nem tehetek róla!:)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 21:54:45

@mocskosmacska: lehet, nemsokára kap egy meglepetéscsomagot Seritől. kivételesen azt mondom, meg is érdemelné Vera, akárhány párbajról jött vissza, hogy az igazi komplementerével harcoljon.

kamarti 2012.02.08. 21:55:10

@vallatas: hát, a tegnapi buliban már semmi nyakcsókolgatás nem volt, és milyen érdekes, Kinga nem csicskul, de valahogy mégis visszasertepertélt tegnap Attihoz este....
remélem, Csabi végre rájött, hogy nem kell az utsó lehelletig ragaszkodni a rossz döntéshez

mocskosmacska 2012.02.08. 21:55:28

Véletlen volt, hogy amikor kinga kimondta a gumiférfi szót, akkor szandikát mutatták?

vallatas 2012.02.08. 21:55:43

@szerivan: alkoholizálni voltam, azért nem láthattál :-)

2012.02.08. 21:55:49

@dr.dr. Secnir doktor: én esténként Su Tong Pot olvasgatok eredetiben, csak azért mert este nyolc után megkértek a szomszédok, hagyjak fel a hegedűgyakorlatokkal, pedig az e-moll hegedűversenyt már tűrhetően nyomtam.

Ők nézik, engem hagyjál békén!

nathalie 2012.02.08. 21:55:57

@foxglove:
teljesen érthetetlen ami történik.

2012.02.08. 21:55:59

@mocskosmacska: Bent semmi sem véletlen :)

kamarti 2012.02.08. 21:57:15

ELSŐ salsa óra??? :)

@kárpátia56: ilyeneket ne mondj, mert még kékharisnya leszel, oszt észre se veszed :)

@pushpang: meglátjuk a következő párbaján :)

genevieve 2012.02.08. 21:57:32

na gombinak az a csipő mozgás:-)

a többi be van oltva tánc ellen:-)

2012.02.08. 21:57:56

@pushpang: delejes spánielnézés... :))) Mikor udvarol nekem egy dürrögő kakas ugrik be, biztos a vörös színe miatt. :)))

vallatas 2012.02.08. 21:58:13

@foxglove: mi? engem is minden mostanság
:-)
@kamarti: hehe Kingunak kell Csabi és Ati.
Csabi kell mert neki lehet panaszkodni és bólogat neki illetve jó, illetve Ati baszogatásaival szintén kell neki mert akkor hisztizhet meg megsértődhet :-)
kellenek a cselédek, hogy középpontban maradhasson.

nosce 2012.02.08. 21:58:18

@szerivan:
"Vártalak tegnap, hogy nyomasd a scriptet hogy Tordas Fecítónak táncoljon."

ha szólsz én is nyomogathatom a scriptedet :)

2012.02.08. 21:58:35

@kamarti: Ő pasi nem tud kékharisnya lenni, max kékzokni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.08. 21:59:25

@dr.dr. Secnir doktor: sorold közéjük a RÓLA szóló poszt elolvasóit is és tarthatod te is a nyakad, te kis huncut képmutató.

2012.02.08. 21:59:37

@nosce: Szép a hátad, de bolond vagy.

mocskosmacska 2012.02.08. 22:00:03

Most a nőktől és melegektől kérdezem: Találtok valami vonzót ebbe az oliba? Mert szerintem olyan ritka undorító, hogy azt nem tudnám elviselni, ha a vállamra tenné a kezét.

Alkaline 2012.02.08. 22:00:38

jaj Kinga arca már megint... ááááááááááááá. adjatok egy pisztolyt

nosce 2012.02.08. 22:00:49

@pushpang:

biztos a posztra recskázik :)

genevieve 2012.02.08. 22:00:55

kingának tényleg az a legnagyobb parája, hogy mások mindig őt beszélik ki...

foxglove (törölt) 2012.02.08. 22:01:10

@vallatas: jaj te. hát kingu. arra válaszoltam, hogy még a végén visszaszavazzák.

sogeking 2012.02.08. 22:01:13

@mocskosmacska: mindjárt ki leszel tiltva :)

vallatas 2012.02.08. 22:01:20

Kinga, hogy kiakadt :-DDD
aranyos.

kamarti 2012.02.08. 22:01:25

@vallatas: remélem, nem lesz igazatok.
inkább Atti-Vera háború, mint már ez a KingAtti nyűglődés, mert már viszketeg tőle
Kingától meg külön is vakaródzom már

Gombinak lefőtt a kávé :)

mocskosmacska 2012.02.08. 22:01:49

Vera most gombit akarja elcsábítani a csábtáncával?

nosce 2012.02.08. 22:01:58

@szerivan:
"Szép a hátad, de bolond vagy."

de így szeretsz :)

2012.02.08. 22:02:12

@sogeking: Azért mert nőzött? Olyat se szabad?

foxglove (törölt) 2012.02.08. 22:02:12

@mocskosmacska: nekem az Z+-os korszakában kicsit tetszett, bevallom. de csak egy kicsit.

felka 2012.02.08. 22:02:48

kék..
ha flamencoruha is van rajta seri szeme mindig kékre van mázolva...

Alkaline 2012.02.08. 22:02:50

@vallatas: fáj neki, hogy nem ő van a középpontban

foxglove (törölt) 2012.02.08. 22:03:14

most ilyenkor persze nem tud moderálni hajni, amikor megbántam az előző bejegyzésem.

2012.02.08. 22:03:27

@nosce: Hát így, hogy máshogy :) -o-

nosce 2012.02.08. 22:03:28

@mocskosmacska:
"Mert szerintem olyan ritka undorító, hogy azt nem tudnám elviselni, ha a vállamra tenné a kezét."

a fingás se jön be ? :)

2012.02.08. 22:03:44

@mocskosmacska: én személy szerint semmit. De egy kiégett vén picsa vagyok.

mocskosmacska 2012.02.08. 22:03:45

"Jó kislány vagoyk, két pasim volt és az igazit várom......." Na, várjunk csak, az igazit vera várja és sehinek volt csak egy pasija.

nosce 2012.02.08. 22:04:10

@szerivan:
"Hát így, hogy máshogy :) -o-"

akkor gyere kikérjük a D matracot :)

2012.02.08. 22:04:22

@foxglove: Az nem Z+ hanem Viva, te félszerzet. És akkor még én sem hánytam tölle.

fran7 2012.02.08. 22:04:39

Seri cinkeli Kingát, hogy játssza, hogy csak két csávója van és várja az igazit. Az elmúlt 5 hónapban, mit hallottunk tőle? Mondjuk nem várt az igazira, ilyesmit az öfikben nem mondott.
Az élet vicces.

2012.02.08. 22:05:56

@foxglove: :DDDD

@gyvy: Van egy határ amit át lehet lépni, csak kérdés érdemes-e.

@nosce: Megmostad a valagad?

kamarti 2012.02.08. 22:06:05

@szerivan: nem a nemire értettem :) hanem a pártállásásra :)

@vallatas: aranyos??? jáj, bakker, ezek szerint kint is van nyája :)

Balázs, Balázs, Ildi elmondta az este, hogy szombaton már odaadta a fél lábát kint :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 22:06:06

@sogeking: van ilyen kutyánk is, de attól még sajnálom szegényt:P

vallatas 2012.02.08. 22:06:10

ahogy kinga szopta a nyalókát, ó bocsánat szívószált :-))) az nagyon cuki volt.
bamba feje és a szívószál

mocskosmacska 2012.02.08. 22:06:18

@fran7: Amikor sehi cinkelte kingát, akkor a szöveg alapján azt hittem, hogy kinga cinkeli sehit.

nosce 2012.02.08. 22:06:35

@foxglove:
"nekem az Z+-os korszakában kicsit tetszett, bevallom. de csak egy kicsit. "

neked bejönnek a férfiállatok ? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.08. 22:06:39

@vallatas: nemáááár... :D
Juteszembe, hüvelykujjas légszív volt már?

2012.02.08. 22:07:04

@foxglove: :DDDD Nem, most már amíg világ a világ mindig ott lesz, hogy neked BEJÖN OLIVÉR.

Egyszer kérdezték uccsó sokat emlegetett munkahelyemen, hogy az új srác bejön-e nekem. Fel sem néztem: mint férfi? Neeeem, mint nő! jött a válasz.

Szóban azért viccesebb volt, mint így leírva.

vallatas 2012.02.08. 22:07:11

@kamarti: persze, én ezt vártam, hogy Kingu akadjon ki.
RTL végre elérte... :-)
ez a nő egy mIrigybomba.

foxglove (törölt) 2012.02.08. 22:08:14

@beebeer: mondom hogy hazudtam, értsétek már meg!!!:D

nosce 2012.02.08. 22:08:55

@szerivan:
"Megmostad a valagad? "
meghát, adj egy csókot :)

mocskosmacska 2012.02.08. 22:09:18

@foxglove: Az már volt vagy 10 éve. Akkor lehet, hogy volt még benne emberi.

vallatas 2012.02.08. 22:09:33

na tegyétek meg tétjeiteket!
kit fog kihívni Seri?

fasz Ati! mit táplálod energiával az energiavámpírt? mikor már a földön van nem szabad felsegíteni, mert később csak beléd rúg!

genevieve 2012.02.08. 22:09:38

@sogeking: sajnálom, de a mostani ati-kinga kibékülést látva...nem tudok legközelebb még tiszteletbeli tag sem lenni egy kinga vissza a villába klubnak........

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 22:10:00

de mit monTál, de mit monTál, de mit monTál, Verának és Olivérnek, amin úgy nevettetek?

nosce 2012.02.08. 22:10:26

@foxglove:
"Hazudtam, jó?!???!!!"

jó :), de bevallom messze őt tartom a legokosabb pasinak odabent :)

kamarti 2012.02.08. 22:10:30

Kingu tényleg nem helyezkedik, most meg már Atti seggibe van bújva így megint, hogy Oli is őt hájpolta...:)

2012.02.08. 22:10:45

@nosce: a férfiállat csámcsog, röfög, fingik és szakmányban tolja a kokót???? Mert akkor nekem sem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.08. 22:10:52

@kamarti: á, igazad van, úgyis ő fogja megnyerni ezt a szart, mindenki ezt mondja. Kinga is ezért tendál, vagymi. :D

sogeking 2012.02.08. 22:11:26

@ladyandhenk: szerintem tetszik neki, szinte mosolyog :)

@genevieve: nahát :)

Ormi 2012.02.08. 22:11:37

@beebeer:
Sajátos helyen dolgozhattál...

csicserierika 2012.02.08. 22:12:01

hülye rtl. kihagyta két legjobb részt az éjjeliből.
A nap poénja viszont Balázsé Ildi féllábáról :)

2012.02.08. 22:13:10

@nosce: Olivér okos? Az anyagcseréje teljesen elterelte a figyelmemet, nem vettem észre.

nosce 2012.02.08. 22:13:14

@beebeer:
"a férfiállat csámcsog, röfög, fingik és szakmányban tolja a kokót???? Mert akkor nekem sem."

jah, azért állat :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.08. 22:13:32

Amúgy Tordassal történt valami érdekes? (a héten gyak. csak a mai öfit láttam)

mocskosmacska 2012.02.08. 22:13:41

Szerintem kingát hívja ki.

nosce 2012.02.08. 22:14:28

@szerivan:
"Fogat mostál-e? "

ne kéresd már magad, gyere a D matracra, megpisztolyozom a csúnyádat :)

mocskosmacska 2012.02.08. 22:14:32

@beebeer: Olin ez látszik is, annyira le van pukkanva, mint az állat.

felka 2012.02.08. 22:14:38

szerintem nem meri kingát

csicserierika 2012.02.08. 22:14:46

@beebeer: Olit szereSSük, az Alekosz sóban is jó étvágya volt :)

ő-szinte 2012.02.08. 22:15:06

HALUKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012.02.08. 22:15:51

@Ormi: semmi különleges, egy hülye reklámcég volt. A kérdés alapjául az a szitu szolgált, hogy az egyik csaj az első pillanatban rágyógyult a srácra, és zokon vette, hogy én 5 perc után telefonszámot cseréltem a kiszemelttel, de nem is fontos... Ennél sokkal hirigebb dolgok folytak ott, állandóan csak az a csúnya szexualitás. Fúúúúúj!

nosce 2012.02.08. 22:15:54

@beebeer:
"Olivér okos? Az anyagcseréje teljesen elterelte a figyelmemet, nem vettem észre. "

igen az, a vv4 kommentelők nagy része nem értette meg, ma se érti :)

foxglove (törölt) 2012.02.08. 22:16:12

@ő-szinte: te most csak köszönni jársz ide, mogyi?

2012.02.08. 22:16:13

@nosce: Nem is tudom, fáj a fejem :)

@ő-szinte: Téged kereslek. Ignorálsz engem?

mocskosmacska 2012.02.08. 22:16:20

Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy szandika műszempillával vagy anélkül rettentesebb-e.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 22:16:34

@szerivan: csináltál palacsintát? a tegnapi baracklekváros jó volt, igény az volna rá, jó még ez a csokikrémes is.

2012.02.08. 22:17:15

@mocskosmacska: na most kiderült, Olivér azért soványka, mert leállt a piával, gondolom ürült az ascitese.

felka 2012.02.08. 22:17:49

@mocskosmacska: a fufruja nélkül még borzalmasabb...

2012.02.08. 22:18:13

@kárpátia56: Hobbitka, az nem jómagam volt hanem a holnap 13:20-ig kitiltott jadebulgari. Mire figyelsz?

mocskosmacska 2012.02.08. 22:18:31

Ha tényleg négyes döntő lesz, akkor attilának esélye van párbaj nélkül besétálni a döntőben.

2012.02.08. 22:19:07

@csicserierika: persze, jó az étvágya, főleg ha ingyen van a kaja. Nekem ez a sóherság, ez a legirritálóbb. Olvastam, a Z+-tól is azért vágták ki, mert céges számlára fogyasztott, fogyasztgatott és nem is keveset.

mocskosmacska 2012.02.08. 22:19:20

Vera azért virult ki, mert azt hiszi, hogy bejön attilának.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.08. 22:20:01

@mocskosmacska: azt hiszem, eredetiben borzalmasabb.
Teljes harci díszben látva őt, az ember még reménykedik...

2012.02.08. 22:20:03

@mocskosmacska: Be is jön neki, megvinnyogtatná azt mondta,

csicserierika 2012.02.08. 22:20:23

@beebeer: akkor is szeressük , punktum :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 22:21:25

@sogeking: jó, mert ilyen alapból az eb, de én sajnálom:)

Nem ezt érdemli, ez kizsákmányolás:P

mocskosmacska 2012.02.08. 22:21:31

@szerivan: Ja, meg ILdit, szandikát és kingát is. Sehin kívül gyakorlatilag mindenkit.

vallatas 2012.02.08. 22:22:23

@mocskosmacska: Attila életerővel locsolja a bókjaival.

ú de izgulok... remélem meglepi lesz és viszi Csabit :-)
de a realitás Kingu.

Ormi 2012.02.08. 22:23:10

Seri beszélni is tud, ez mindenképpen észvesztő.

2012.02.08. 22:23:10

@csicserierika: ja, ha ilyen érveid vannak meggyőztél! :DDD

inmemancsi 2012.02.08. 22:23:12

serike nem magának csinálta sminkjét mert normálisabb árnyékolva is van

2012.02.08. 22:23:16

@pushpang: Mert Brr-vel a prostituáltakról beszéltek a figyelmeztetés ellenére. Mindketten repültek, kemény nap volt a mai és még nincs vége.

foxglove (törölt) 2012.02.08. 22:24:02

@inmemancsi: és a picsaszínű szájfény helyett egy normálisat választott!

nosce 2012.02.08. 22:24:39

@szerivan:
"Nem is tudom, fáj a fejem :)"

gyera na, megvinnyogtatlak :)

sogeking 2012.02.08. 22:24:48

@ladyandhenk: és a szvinger buli mikor lesz? pénteken?

genevieve 2012.02.08. 22:25:03

jesszus hova nyúlnak még vissza....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.08. 22:25:22

Seri hogy a picsába' nem fázik abban a 15 cm2-nyi cuccban ami rajta van????

nosce 2012.02.08. 22:25:37

@vallatas:
"ú de izgulok... remélem meglepi lesz és viszi Csabit :-)
de a realitás Kingu."

ha Csabcsit viszi, szavazok rá :)

Ormi 2012.02.08. 22:25:42

(mínusz vessző, ugye...)

vallatas 2012.02.08. 22:26:43

Seri sexy.
SEHEREZÁDÓ :-)
elfelejtett neve, na majd visszajön a köztudatba!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 22:26:49

@inmemancsi: te inkább karllal foglalkozzál inkább:P

@sogeking: nem, tudom, de akkor is röhejes:D És inkább beöltöztetném a gazdáját vmibe...

Megalázzák kutya mivoltában:D

2012.02.08. 22:27:03

@sogeking: Ruhák vannak már? Te felelsz a jelmezekért.
És a csajodat hova tetted? ő-szinte napok óta nincs rendesen.

penelope garcia 2012.02.08. 22:27:44

ómájgád és jézusavízen
Mennyire kell ahhoz kanosnak lenni, hogy egy Szandikára valaki rágerjedjen? :O
Nem is akárhogy, hanem mint "alap".
Broáf

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.08. 22:28:00

@szerivan: ja értem, köszi. Akkor én is meghúzom magam; hulla fáradt vagyok és ilyenkor kötekedni szoktam. :D

/Ebben a posztban vagy az előzőben volt?/

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 22:28:30

@sogeking: oh, basszus, pénteken már nem érek rá, gyakorolnom kell a castingra:P

@pushpang: mert így is túl van öltözve:P

2012.02.08. 22:28:37

@inmemancsi: Kik voltak a magyar döntősök, lehet tudni az első tízet?

nosce 2012.02.08. 22:28:40

@genevieve:
"esszus hova nyúlnak még vissza...."

kell a töltelék műsoridő :)

inmemancsi 2012.02.08. 22:28:48

@ladyandhenk: most a te castingoltatásod a projekt:))

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 22:29:06

nem hívja Verát? aszonygya közel került hozzá. de 2 napja mondta Atinak, hogy taktikailag átszámolta a dolgokat. most mivanöcsém?

2012.02.08. 22:29:07

@inmemancsi: Serinek a kezét kellene letörni, ha a sminkért nyúl... Bár ami igaz, az igaz, 21 évesen én sem tudtam még sminkelni, mint most. Értem úgy, hogy féllábon, ugrálva, 5 másodperc alatt. :)

ő-szinte 2012.02.08. 22:30:08

@vallatas: én szóltam, hogy van...

2012.02.08. 22:30:20

@pushpang: Előzőben, mai nap 13 óra körül lettek értesítve. De nekem nem egyértelmű, lehet törölve is lett pár hsz.

@ő-szinte: Nem is vagyol :( Este is csúnyán beszéltél velem, pedig a gyökérkék az kedves szó.

nosce 2012.02.08. 22:31:00

@foxglove:
nem szandika sminkelte ?, mert megigérte neki...

sogeking 2012.02.08. 22:31:22

@ladyandhenk: egy kutya nem tudja magáról azt, hogy kutya :)

@szerivan: jelmezt csak az kapott, aki jelentkezett :)
lady - Dorothy
szerivan - lebilincselő rendőrnő
jade - francia stílusú felszolgáló lány
sogeking - pókember

Ormi 2012.02.08. 22:31:23

@beebeer:
Mert már muszáj?...

ő-szinte 2012.02.08. 22:31:40

@szerivan: melyik értelmezőszótárban????

penelope garcia 2012.02.08. 22:31:40

Azt értem, hogy Szandit meg Olit miért küldték be. Mert ugyebár ők viszonylag _népszerűek_, vagy mi. Még a Tordast is értem, mert ő meg annyira szopatnivalóan szerencsétlen hülye, hogy MUSZÁJ zombikkal teli verembe lökni, megtenné még Szent Antal is, hogy jót röhöghessen.
De Gombi?
Nála unalmasabb már csak egy fülszőrrel tömött zoknibáb lehetne.

vallatas 2012.02.08. 22:31:41

@nosce:
á, max kampányolunk itt mellette :-)
bár akkor mi leszünk itt a "kisebbség"
:-))
@penelope garcia:
-szúrnád?
-alap! :-)
de nincs ezzel gond, celebek mind.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 22:31:44

@inmemancsi: karllal?????:O:P

Csak tudjam már, h mennyi esélyem van a nemzetközi vonalon:P

genevieve 2012.02.08. 22:32:12

@beebeer: én 21 évesen még nem sminkeltem magam....igaz most is csak ritkán:-)

2012.02.08. 22:32:32

@sogeking: Cuki vagy, de én nem jelentkeztem. Te láttad meg bennem az X-faktort :)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 22:32:52

Kinga Szia, tegnapi klubom, üres még, vagy van párhuzamos?

vallatas 2012.02.08. 22:33:26

@ő-szinte:
bocs, gépen foci, tévén vv :-)
chat most nem fér bele.
szerivan haluka!

nosce 2012.02.08. 22:33:46

@ő-szinte:
"melyik értelmezőszótárban???? "

Atti-Kingunelle Kingunelle-Atti szótárban :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 22:34:02

@sogeking: tudom:), de az ember meg tudja, h az egy élőlény, állat, utána kutya, amiből bohócot csinálnak:) Aranyos meg minden, de lehessen már ő eb:D

2012.02.08. 22:34:16

@penelope garcia: pornófilmen szocializálódott nemzedéknek biztos alap.
Haragszom Szandikára, szerintem sokkal több érték lenne benne, de ráállt a szexiparra.

Azért kíváncsi lennék, ezek a gumibabára metszett lányok hogy fognak kinézni 30 éves korukra? Vagy addig nem terveznek?

Részemről már a kihízott ribanctetkókon is jókat röhögök, van elég motorostalálkozó a faluban, ahol nyaralni szoktunk, csakis 80 kg-os 40-es csajokon látni ilyet.

sogeking 2012.02.08. 22:34:16

@ladyandhenk: akkor ma lesz. kik jelentkeztek még?

genevieve 2012.02.08. 22:34:17

@vallatas: azt viszont nem mondta meg, hogy mivel:-)

témázgató 2012.02.08. 22:35:49

Szegény Seri, mindjárt rosszul lesz, Kingunella jól ráijesztett.

ő-szinte 2012.02.08. 22:36:05

@vallatas: nekem nem gáz, te mondtad, hogy szóljak, ha kezdődik...:-DDDDDDD
....
........
..
................
...
:-D

nosce 2012.02.08. 22:37:17

@témázgató:
Kingunelle már a kampánybeszédét mondja , eléggé rákészült :)

ő-szinte 2012.02.08. 22:37:24

@szerivan: akkor min csodálkozol? megbántottál, rejagáltam...
de szeri van:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 22:37:37

@genevieve: @beebeer: én 21 évesen már sminkeltem, de meg is tanultam, hogy hogy kell:D Sehi meg érdekes, h mennyire nem tud, lévén az erotika világában mozog...Megdöbbentő számomra!!!

felka 2012.02.08. 22:37:45

@beebeer: én is azt hittem, hogy egy más irányban indul el,erre még sokkal rosszabb lett...(titokban még abban is reménykedtem, hogy a rettentő száját is visszacsináltatja valahogy.. )

ELP 2012.02.08. 22:38:23

@beacska: azt hiszem a kinga vonal - nézve ezt az 1 órát - veszélyes lesz , jobb lenne a F ,,,atikinga újra együtt,,itt még akár az rtl is besegít talán,,,

2012.02.08. 22:38:26

@Ormi: igen muszáj!!!!! Az a helyzet kurva jól áll a smink, persze nem ez a barnító alapozó, amit ezek a lányok sminknek hívnak, meg szájfény sem.

A múltkor smink nélkül mentem a közértbe, nem ismert meg a hentes vazze!

foxglove (törölt) 2012.02.08. 22:39:17

@ő-szinte: mit szólsz, hogy ElP bandája kielemezte a kommentelőket, és jegyzeteltek is rólunk?:DD

2012.02.08. 22:39:23

@ő-szinte: De én kedvességből mondtam. Ne bántódj már meg! Lekenyerezlek www.vargakenyer.hu/uploaded_images/1/16_6y2emy5eny.jpg

felka 2012.02.08. 22:39:30

@ladyandhenk: én is, de a mai napig változik mert a trendek jönnek-mennek...szép is lenne ha a 21 éves kori sminkemet tolnám...de akkor az rendben volt.. :D

TapOut 2012.02.08. 22:39:30

@ladyandhenk: én sem bírom elviselni, ha egy állatból bohócot csinálnak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 22:39:44

@sogeking: mircsit kihagytad, julcsi nem akar jönni, angyalka meg eltűnt:(

Ennyi:D Estzter, Atilka is alap:D

@inmemancsi: ne nevess már, inkább válaszolj!:D

genevieve 2012.02.08. 22:40:00

@ladyandhenk: szandi is az erotika világában mozog.....van még hova fejlődnie:-)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 22:40:44

@nosce: azért Veronikáig durva volt visszamenni. Jó, hogy Bandi nem volt bevágva.

2012.02.08. 22:41:05

@felka: azt hiszem ezt nem lehet, mintha végleges szilikon lenne. Ezeket a lányokat ezzel fogják eltemetni, nem irigylem a jövő régészeit. Még jó, hogy aránylag jól van dokumentálva korunk, különben az életben nem jönnének rá, mi az a sok kis műanyag mondjuk Keleti Györgyi csontjai között.

genevieve 2012.02.08. 22:41:40

@beebeer: a sminkben is, mint mindenben: a kevesebb, több:-)

felka 2012.02.08. 22:42:10

@beebeer: hát akkor ezeket a betétkéket nagyon meg kell fontolni... :D

2012.02.08. 22:43:04

@foxglove: Ki tatozik a bandájába?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.08. 22:43:09

@mocskosmacska: @gyvy: Ezt hívják együtt érzésnek? :D

Gyvy, Te végigcsináltad a négyet is, vagy rosszul emlékszem? :)

felka 2012.02.08. 22:43:30

@foxglove:sajnos még így sem tudom...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 22:43:30

@beebeer: na, a barnítókrém, basszus..., azt is aki feltalálta, elküldeném valahova...Sminkelni meg az sminkeljen, akinek jól áll... Van, akinek nem:)

@felka: trendekre szarok rá:D Nem emo a stílusom, innentől kopjanak le rólam:D Nekem az még csak 4 éve volt:D

ő-szinte 2012.02.08. 22:43:43

@foxglove: nem hallottam, nem voltam:-) mesélj!:-)

2012.02.08. 22:44:08

@ladyandhenk: én sem tudtam akkor még, kell egy kis idő mire kiismered a saját arcodat szerintem.
Viszont a sminktrendeket utálom, figyelmen kívül hagyják, hogy mindenkinek más áll jól. Szerintem sminkben ciki a trendiség. Ha meggondolom ruhában is. Bizonyos kor felett.
Ha trendi vagy nincs stílusod.

sogeking 2012.02.08. 22:44:54

@ladyandhenk: akkor Mircsinek még kell jelmez?

Hurri Kán 2012.02.08. 22:45:20

@King of Shadows:
Kommentelgettem, de annyira nem követtem végig.

foxglove (törölt) 2012.02.08. 22:45:39

@ő-szinte: hát banyeg, lefedték az összes kommentelőt, kb. 30-at, és mindenkit kielemeztek... még gondolkodnak, hogy közzéteszik-e a profilokat, de valószínűleg nem, mert sok a munka:P

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.08. 22:46:00

@gyvy: Értem. :) Csak, mert emlékeztem rád ... :)

felka 2012.02.08. 22:46:10

@ladyandhenk: jó de már pölö senki sem használ barna kontúr+gyöngyház rúzs kombót, pedig nagy divat volt..
ezt értettem a trendek alatt..

ő-szinte 2012.02.08. 22:46:14

@szerivan: nem haragszom, nem kell megvásárolnod:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.02.08. 22:46:45

@felka: egy kedves kommentelőtársunk.

2012.02.08. 22:47:03

@genevieve: nyilván, de láttál volna hűszévesen vastag fekete szemmel a Doors korszakomban. Egyébként jól állt, ahogy elnéztem a régi képeket, de a fiam olyan Fecósan reagált; úúúúúúúristen!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.08. 22:47:28

@foxglove: Engem aztán elemezgethet, az nehéz ügy lesz. :D

témázgató 2012.02.08. 22:47:39

Serinek éppen az a baj a szájával, hogy nem nyitja ki eléggé, ezért érthetetlen sokszor a beszéde, inkább nyafogósnak érzem.

kamarti 2012.02.08. 22:47:43

Csabit hagyják csattanóak? kíváncsi leszek az összeállításra....

ő-szinte 2012.02.08. 22:47:50

@foxglove: értem:-)
ELP-nek megint meglódult a fantáziája???:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 22:48:11

Van egy női megérzésem. :) na az van.

Ormi 2012.02.08. 22:48:24

@kamarti:
Csabit csattogónak...

foxglove (törölt) 2012.02.08. 22:48:38

@King of Shadows: azt mondta, mindenki benne van:)
@ő-szinte: teljesen ellopta ma este a sót!

Hurri Kán 2012.02.08. 22:48:44

@King of Shadows:
Inkább az eleje felé kommenteltem, az Alekoszos luvnyavadászóst azt szinte végig. :)

ő-szinte 2012.02.08. 22:48:45

@King of Shadows: ha te leszel nehéz ügy , akkor velem mit kezdenek?:-DDDDDDDDDDDDD

2012.02.08. 22:49:04

@foxglove: Ez rosszul hangzik, fenyegető :O

felka 2012.02.08. 22:49:20

@foxglove: ...tényleg. ráadásul régi bútordarab..:D

2012.02.08. 22:49:46

@felka: jelzem a mellimplantátumokat 4 évente korrigálni kell, most számold ki, hány varrathelye lesz egy olyan lánynak, aki húszévesen kezdi el. És akkor még nem beszéltünk a betokosodásról...
Ja, egészségügyis családból származom, onnan az info, nem vagyok plasztikázva.

sogeking 2012.02.08. 22:51:21

@szerivan: én, a Gyula, meg az Ottó

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.08. 22:51:47

@foxglove: Mindenki? :O

@gyvy: Nagyon kicserélődött a társaság az előző óta, ezért nem nehéz felismerni azokat, akikre az előzőből is emlékszem. :)

@ő-szinte: Téged elintéznek annyival, hogy őszinte vagy. :D

felka 2012.02.08. 22:52:13

@beebeer: nekem ne mondd, számomra is kész horror... ugyanakkor erősen indokolt esetekben megértem hogy alkalmazzák...természetesen nem a vv-s lányok esetében..de már az elején ledöbbentem, hogy mára már természetes, h. 5 lányból 4-nek van..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 22:52:24

@beebeer: de jól kimondtad, h nincs stílusa az embernek, mert meghatározzák előre, pontosan:)

@sogeking: neki kellene, vmi karlos:P

@felka: hát, gyere Miskolcra:P

Hurri Kán 2012.02.08. 22:52:26

@foxglove:
Kedves egésségükre. :DDD

ő-szinte 2012.02.08. 22:53:18

@King of Shadows: mert engem annyival el lehet...:-DDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.02.08. 22:53:25

@szerivan: és vedd még ehhez az avatarját, úgy még ijesztőbb a kép.

felka 2012.02.08. 22:53:49

seri: én olaszul beszélek..

(azért kedvem lenne elbeszélgetnem vele olaszul...évekig éltem ott..)

kamarti 2012.02.08. 22:54:18

Csabi terel. és egyre rosszabbul jön ki belőle...
érdekes

felka 2012.02.08. 22:54:48

@ladyandhenk: miért ott 5-ből 5-nek van?:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.08. 22:55:09

Most mit kell ennyire túlbonyolítani azt, hogy kihívja Kingunellát? :S

ő-szinte 2012.02.08. 22:55:16

@felka: hát mondaná, hogy prego, meg pronto:-DDDDDDDD

Ormi 2012.02.08. 22:55:19

@beebeer:
Ha már itt tartunk, a máj melyik oldalon
kezd fájni?...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 22:55:36

@beebeer: ja, akkor onnan ez a fantasztikus agy?:) 4? Én 10et hallottam eddig...

@genevieve: na, bele is olvasok:)

@felka: az én volt évfolyamtársaim közül 22 éves korukra már kb 10%nak volt szilikonja...

vallatas 2012.02.08. 22:56:18

Csabát most kicsit megfingatták :-D

na Sehi ... de izgulok :-)
Vidd KINGUNELLÁT!

genevieve 2012.02.08. 22:56:20

@kamarti: persze, mondhatta volna azt is, hogy sehi kétszer nyomott rám jelet a múltban akkor amikor a többiek is és ő beállt a sorba...

foxglove (törölt) 2012.02.08. 22:56:40

@szerivan: most szerintem éppen áthúzza egy fekete filccel az én profilomat és valami nagyon gonoszat ír rólam.

2012.02.08. 22:56:47

@felka: de legalább szégyellték, Kinguci ugrott már a legapróbb szilikonos célzásra is, ha jól emlékszem.

témázgató 2012.02.08. 22:57:20

Seri gyakorol vasárnapra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 22:57:43

@sogeking: semmi fehér kesztyű?:) Fekete napszemcsi?:)

@felka: öööö, azért ennyire talán nem drasztikus:P De érdemes szétnézni:)

2012.02.08. 22:58:00

@ladyandhenk: lehet, hogy 20-30-ig 10 év, de utána, harminc felett 4 év, az tuti biztos.

felka 2012.02.08. 22:58:05

@ladyandhenk: akkor arrafelé jómód van..:)

Hurri Kán 2012.02.08. 22:58:16

@foxglove:
Én meg pont leszarom, rólam mit ír. :D

genevieve 2012.02.08. 22:58:27

na, ha ezek után nem kingára rak az érdekes lesz:-)

témázgató 2012.02.08. 22:58:52

Mondd már ki, Seri!!!!

Ormi 2012.02.08. 22:59:00

Kingát meglehetősen megszorongatták az imént...

Alkaline 2012.02.08. 22:59:00

valaki vágja pofán Kingát

vallatas 2012.02.08. 22:59:04

aztakurva de összeszedte :)
bacardis üveges szopásra tett megjegyzést :-) meg a meli lekapását is beleszőtte
:-) nice

Gogó Seri!

ő-szinte 2012.02.08. 22:59:24

na, Serike mindenkit kioszt:-DDD
de jól teszi, igaza van:-)

genevieve 2012.02.08. 22:59:51

na, ez a nagyszinpad:-)

felka 2012.02.08. 22:59:53

@sogeking: szeletelt kókusz árulják a tengerparton.

2012.02.08. 23:00:21

@Ormi: a máj jobb oldalon természetesen, már akinek ott van. :)) Ha már fáj, gázos a helyzet, én a helyedben az első sárgás szemfehérje esetén elcaplatnék az orvosomhoz.

Májban kurva jó vagyok, kérdezz!!!! :DDDD

Ormi 2012.02.08. 23:00:22

Ennyit még az ügyvéd csaj sem pofázott...

vallatas 2012.02.08. 23:00:32

megmondta a frankót bazdmeg!
:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 23:00:32

@genevieve: nézem, nézem, de én inkább akkor már a szálanként ragasztást kultiválnám:)

ő-szinte 2012.02.08. 23:01:01

KIRÁLY!
Ez nagyon tökös volt!!!!
gratula

kamarti 2012.02.08. 23:01:18

huh, Seri jól kihasználta a műsoridőt :) ügyes!!! :)
KEK! KEK! KEK!

vallatas 2012.02.08. 23:01:28

@ő-szinte: szétkapta bazdmeg!
:-D
jó ez a lány nagyon.

felka 2012.02.08. 23:01:33

@felka: ja de hülye vagyok...a cocomero egyszerűen a DINNYE..! több neve van...

Hurri Kán 2012.02.08. 23:01:43

@foxglove:
A tekintetben, h pár félszerzet itteni írásaim alapján próbál valamiféle képet felállítani rólam, egyáltalán nem. :)

Ormi 2012.02.08. 23:01:49

@beebeer:
Akkor balmájú lehetek.
Májusban --- ha még élek --- visszatérünk a témára.

témázgató 2012.02.08. 23:02:03

Serinek az a szerencséje, hogy a VV 4-esek állítólag vasárnapig benn lesznek, villámhárítónak jók lesznek.

felka 2012.02.08. 23:02:19

na ez azért szép volt serihez képest.

nathalie 2012.02.08. 23:02:37

@Alkaline:
akkor most megtörtént a pofánvágás. sajnos csak szavakkal :D

vallatas 2012.02.08. 23:02:42

na ma lesz ám cirkusz az onlineban...
vagy csak Csabának és Fecónak... hallgatni azt a sok hülyeséget :-)

kamarti 2012.02.08. 23:02:51

Kinga jól indul: Szandi megtapsolta, a másik kettő 4-es meg megkerekelte Sehi beszédét :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 23:03:07

@felka: vagy még mindenki a 10 évvel ezelőtti cuccait használja, ugye:D

@beebeer: de gáz, és az én évfolytársaim közül nem egynek a szülei vettek fel rá hitelt!!!

@sogeking: most kinek szurkolsz?:P

Alkaline 2012.02.08. 23:03:15

jó döntés. Hajrá Serike

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 23:03:45

most akkor a csatorna mentheti meg Kingunellát?
amúgy én is nézegetem Seri száját, nagyon szép. az a kis

genevieve 2012.02.08. 23:04:12

@felka: ja, csak ellőtt minden puskaport....ahogy kinga mondta is, sehi vasárnap mindenre választ fog kapni

Alkaline 2012.02.08. 23:04:12

@nathalie: legalább szavakkal, az is valami. Ha meg kint marad az felér majd egy nagy pofonnal

csicserierika 2012.02.08. 23:04:35

na, én is dobtam egy keresztet, hogy Kingunellát viszi :)

sogeking 2012.02.08. 23:04:57

@felka: köszi

@foxglove: úgy tűnik :D

@ladyandhenk: Sehinek nem :)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 23:05:15

azt a kis durci formát az arc-és járomcsontján kifejezetten imádom Seriben.

kamarti 2012.02.08. 23:05:30

@genevieve: vagy azt, hogy nem tehettem másra, mert Kingu fogta és szorította... :)

Seri nagyon ügyes volt, jók kihasználta a főműsoridőt :)
KEK! KEK! KEK! (csak addig bírjuk ki valahogy..)

ELP 2012.02.08. 23:06:37

hát ez nem volt igazán helyes döntés,,,itt még megvan a 2 esély,,,

csicserierika 2012.02.08. 23:07:32

@ELP: ha már felcsillan egy kis esély, hogy megszabadulunk Kingutól, az csak jó lehet :)

Ormi 2012.02.08. 23:08:01

@ELP:
Inkáb Sherry mint a Kín(ga)lány.

genevieve 2012.02.08. 23:08:10

@kamarti: most már én is azt mondom, hogy essen ki kinga, hogy csaba felszabaduljon mint isaura:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.08. 23:08:36

@ő-szinte: Szerintem mindenkit el lehet intézni... :)

2012.02.08. 23:08:45

@Ormi: ha tényleg a májad.... Ne várd a májust Kedvesem! :))))

Kampányolok itt rendesen, de karitatív dolgozom egy alapítványnak, akik májtranszplantációval is foglalkoznak. Ha szükséges el tudok intézni egy májat. Sőt pár donor már képben is van nálam. Van aki másra sem jó.

ELP 2012.02.08. 23:09:30

@csicserierika: @Ormi: figyeljetek én szigorúan csak esély szempontjából írtam,,F ellen tuti K ellen 2 esély,,

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 23:10:10

@felka: bizony, kerek 1 millió forintot, ketten is..., a többiek nem tudom, h mennyit...De létezik, bizony..., mert ők így nem érezték nőknek magukat:D

@sogeking: @foxglove: mi lesz a nevünk?:)

kamarti 2012.02.08. 23:10:48

@genevieve: és egyúttal a szerkiknek is segített, mik legyenek a kisfilmekben... :) és esetleg a szerkik is segíthetnek még neki addig is, ott is
Seri nagyon ügyes volt, nem is vártam tőle ennyit, pedig csípem
és kíváncsi vagyok, bedobják-e valamelyik kisfilmbe Kingunak a Gergős cuccokat... mert a nagyon nem mindegy

csicserierika 2012.02.08. 23:10:48

@ELP: de én már nem bírom Kingut elviselni, Fecó egyelőre mögötte kullog csabival kéz a kézben .

linócsik 2012.02.08. 23:10:53

Nem tudom, miért kell Ildikót Tordasozni?? VV Éva, a Nagy Lúzer nevezte el így, rá is ragasztották, de-legalább VV Éva elleni tiltakozásként-hagyjuk már a francba. Mint ahogy unalmas, amikor pornós Veraként emlegetik Verát. Mintha a többiek apácák lennének! És-ha igaz is a sztori Verával-az 10 éve volt, ez a műsor meg most van..

foxglove (törölt) 2012.02.08. 23:11:13

@ladyandhenk: lehet, hogy névre sem futja a költségvetésből, olyan kevesen vagyunk:P

Morcz 2012.02.08. 23:11:29

Sziasztok!
Szerintetek is unalmas volt az összefoglaló?

Egyébként Szandál sokat fogyott szerintem előnyére, de az arcának mitől van ilyen rettenetes színe?

ja és a lényeg:
HAJRÁ Seri!!!!!!

Szerénke. 2012.02.08. 23:11:51

Visszanéztem, amit a tv-ben leadtak, és abban egy szóval nem mondta csaba, hogy ellene nincs esélye seheverének. Most vagy kivágták, vagy serimeri nem értett meg valamit.
Amúgy ma teljesen egyetértettem fb+-el. Onnan láttam, hogy bement a szobába, és mondta, hogy ezek azt várják, hogy kinyalják a seggüket, és milyen jól látja...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 23:12:10

Most nem azért, de Kinga nélkül még unalmasabb lenne az a műsor, amit eddig sem néztem, tudom, és kész:D

2012.02.08. 23:12:23

@foxglove: Imádom ezt az avatarod, illik hozzád :)

2012.02.08. 23:12:30

@csicserierika: vesében nem vagyok kellően felkészítve. Sajnálom. Max. egy hepatorenális szindrómát tudnék diagnosztizálni, de az meg már kicsit késő a páciens szempontjából :(((((
De ismerek veséseket is.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.08. 23:12:43

Na, ismét bejött amit mondtam.. És ha minden jól megy Kingunella távozik a villából vasárnap.. Nyeheheheee (gonosz kacaj :))

2012.02.08. 23:13:16

@kárpátia56: Engem meg kifejezetten irritál a zsemlefeje :)

genevieve 2012.02.08. 23:13:22

@ladyandhenk: na igen, van aki az egyetemre vesz fel hitelt, van aki mellekre.....

linócsik 2012.02.08. 23:13:45

Attika egy 8 éves szintjén mutogatja-10 percen át-a nyuszifület Verának, élő adásban, amíg rá nem szól Balázs...Szánalmas, primitív..Hasonlóan ahhoz, amikor kétszer lopták el Vera váll-lapjait...Ez aztán a szint...

foxglove (törölt) 2012.02.08. 23:14:00

@szerivan: :) én is így vagyok a tieddel, cicaképű:)

témázgató 2012.02.08. 23:14:10

Én teljesen emlékszem a képre, amikor Eszter kint maradt, Kingunella nagyon bűbájosan azt mondta Serikének, hogy ne bánkódjon, majd ő megvigasztalja. Most aztán hogyan vigasztaljon szegény, ha nem hagyják??:)
Atinak se lesz egyszerű ez a pár nap vasárnapig.

ő-szinte 2012.02.08. 23:14:26

MIÉRT NINCS ON ??????

ELP 2012.02.08. 23:14:48

@csicserierika: az már egy másik dolog:)

genevieve 2012.02.08. 23:15:24

@kamarti: meglátjuk mi lesz:-)

az már biztos, hogy nagy ati-kinga kibékülés jön ...aztán meg összeveszés is

csicserierika 2012.02.08. 23:15:25

@linócsik: ne légy szigorú, a régi vv-sek hatása csupán.
Amikor mengeléztek, az miért nem zavart ?

2012.02.08. 23:15:45

@csicserierika: nebaszki! Ennek nem örülök, hogy érintett a téma, de írj nyugodtan.

kamarti 2012.02.08. 23:16:38

@genevieve: no én nem Csabinak akarok jót elsősorban, hanem magamnak :) szóval: KEK

(egyébként én is úgy számoltam, hogy Seri a harmadik, meg ezek szerint ő is ezt mondta Serinek. Onlájnokban többször elmondta, hogy elejétől nem csípi Verát, önszántából nem fog vele találkozni stb. Ehhez képest elintézte magának az ostobája a jelrakásával a "durván átejtette Serit" címlapokat, amit most ez a terelés+Seri megjegyzése is erősít... mindezt az önző hp Kinga meg valami eszement lovagiasság vagy nemtom mi miatt - mindez akkor is igaz, ha Seri 2 jelrakása ott is van a serpenyőben)

Morcz 2012.02.08. 23:16:42

@témázgató: Atti szerintem kinnt akarja látni Kingát, látszik, hogy betelt nála a pohár (legalább is remélem)
@genevieve: Igazad lehet, a Béta karotin elszínezheti a bőrt. :D

Egyébként Kingánál elkényeztetettebb, önzőbb, hülye picsát még nem láttam. Szívlapát pozitív.

csicserierika 2012.02.08. 23:17:44

@Szerénke.: ha Béjci is ott lett volna, akkor viszont ezerrel nyalt volna.
Úgyhogy, csak az volt megint a baja, hogy nem ő a központ.

linócsik 2012.02.08. 23:17:51

@ladyandhenk:
Nem csak arról szól ez a műsor, hogy kivel unalmasabb, és kivel nem....Ha valaki szórakoztató műsort keres, ne ezt nézze! Szerintem itt már azt kell néznünk, hogy KI ÉRDEMLI MEG A DÍJAKAT!
Nem gondolnám, hogy Kinga-még ha egyeseket szórakoztat is ez az eldeformált jellemű lány-megérdemelné ezt a rengeteg pénzt!!

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 23:17:52

@genevieve: Kinga az ő kis hullámvasútja tovább viszi. Őt Attila életben tudja tartani, mert ha van Kingában puskapor, azt Atinak köszönheti. Seriben nincs meglepi, egy korrekt fiatal csinibaba, szerintem rajta Vera viselkedése segíthet.
Itt van ez a szerencsétlen Gombi. szerinted föl vagy le számít Serinek, és Kingunellának.
na mindegy, Ati megint a kulcs őrzője, ő meg Kingabeteg.

Szerénke. 2012.02.08. 23:19:01

@csicserierika: Lehet, csak az a baj, hogy mindig magamból indulok ki. Most is beleképzeltem magam ebbe a szituba, és rohadtul idegesítene, hogy azért küldték be ezt a négy szerencsétlent, hogy attikát meg a sehit erősítsék. És fb+ akármennyire hülye, ezt szerintem ő is átlátja.

genevieve 2012.02.08. 23:19:18

@kamarti: én MMKK csabinak akarok jót:-)

TapOut 2012.02.08. 23:19:28

Tökös döntés volt. Hajrá Seherezádé!

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 23:19:39

@genevieve: ja, közben írtam, csak hosszabban, ugyanúgy gondolkodunk.

foxglove (törölt) 2012.02.08. 23:20:14

@Szerénke.: jaj, megint ugyanezt gondolom, de már mondanom sem kell szerintem!

Hurri Kán 2012.02.08. 23:20:34

Tök jó. Lesz catfight. :D

genevieve 2012.02.08. 23:21:27

@kárpátia56: de ez már a végjáték...és csak egy maradhat, nincs tovább ati-kinga hullámvasút...és egyébként is szerintem azt már mindenki nagyon-nagyon-nagyon unja....és

csicserierika 2012.02.08. 23:21:37

@Szerénke.: ha elővenné a tüncimünci arcát, akkor jól is kijöhetne belőle.
Mondjuk, én sem örültem volna Bécinek az biztos. Bár, most meg kell hagyni,.hogy a BV-ban már nem idegesít, csak a játékban nem bírtam.

Morcz 2012.02.08. 23:21:43

@nowo: Kinga Essen KI! (Egyébként csatlakoznék)

genevieve 2012.02.08. 23:23:00

@kárpátia56: általában igen:-)

azt akartam még irni, hogy most szerintem ha az eddigi analógiát vesszük alapul azemberk kiváncsiak lesznek arra milyen ati (csabi, feco) kinguci nélkül a villában

kamarti 2012.02.08. 23:23:18

@Szerénke.: hogy Serit erősíti Gombi??? a vagáncs? :) nemár :)
Kinga szó szerint megmondta, mi a baja: mért nem olyat küldtek be aki őt szereti. Viszont amikor Oli külön elbeszélgetett vele, és azt mondta, hozzá és Attihoz jött, ezt szélesszájú kisbéka mosollyal adta tovább, ragyogva.

ennyit az eszéről, amivel átlát.
sztem még ő is vitatkozna, hisz őt az érzelmei vezérlik, nem hallottad? :)

témázgató 2012.02.08. 23:23:26

On-line van, ja... Kingunella eszik...

sogeking 2012.02.08. 23:23:49

@foxglove: vicces nevünk is lehet?

genevieve 2012.02.08. 23:23:50

@csicserierika: furcsa, én a játékban nem birtam olit, aztán a belevalóban szimpi volt, de most a villában megint nem birom:-)

2012.02.08. 23:23:57

@témázgató: Mi mást tenne cegényke?

Morcz 2012.02.08. 23:24:07

@gyvy: ja! Öntsük le őket iszappal! :D

vallatas 2012.02.08. 23:24:29

@gyvy: én is ezt várom!
:-)

Hajrá Serike!
Csabinak egyébként az volna jó, ha Kinga megy vissza.

foxglove (törölt) 2012.02.08. 23:24:38

@sogeking: persze, te vagy a kampányfőnök!

csicserierika 2012.02.08. 23:24:38

@témázgató: jól van, akkor ideges már :)

témázgató 2012.02.08. 23:25:01

Csaba KIngának: legyél olyan, mint Peti - nagyvonalú és elegáns.
Kinga: de én nem vagyok Peti!!!

2012.02.08. 23:25:16

Pingu menjen vissza!

ELP 2012.02.08. 23:25:38

cs adja a tanácsokat,,,,máriám,,,,,:))))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 23:25:45

@genevieve: igen, ez az irritáló benne:S, de ki vagyok én, ugye...

@sogeking: nekem is csinálsz egy hasonló fanképet?:D

genevieve 2012.02.08. 23:25:48

@sogeking: hát fiuk, sajnálom, de most ez nem fog menni:-)

asszem most a tartózkodók táborát erősitem:-)

Szerénke. 2012.02.08. 23:26:24

@foxglove: :DDD
Meg sem lepődtem. De kéne valami egyezményes jel, mikor ugyanarra gondolunk. Esetleg így: UAG és akkor nem írjuk mindig ki.:DD
@csicserierika: Persze, ebben teljesen igazad van. De a helyében én tuti nem venném elő. Sőt én ki sem mentem volna ki oda jópofizni, de hát én nem is jelentkezem ilyen játékba.
Én speckó akkor Bécinek drukkoltam, de hidegen hagyott, hogy most nincs itt. Olivér és szandika viszont annál inkább irritál. Pláne szandika, ahogy megjátssza a szerelmeset. Azért ennyire pofátlanul nem kéne megint a reteknek tolnia. Mondjuk szerintem ezzel megint az ellenkező hatást fogják elérni. Nincs az az épeszű ember, aki beveszi ezt a nyáladzó ömlengést.:D

linócsik 2012.02.08. 23:26:33

Az RTL már megint elvtelenül dolgozik, hasonlóan az előző szériához. Akkor Alekosz folyt a csapból is, most pedig Attila. Mások akkor kerülnek adásba, ha kendőt kapnak, vagy Attilával beszélgetnek..Nem érzik/értik a műsor készítői, hogy nem mindenki Attilának szurkol, sőt, sokakat még irritál is...

foxglove (törölt) 2012.02.08. 23:26:33

@sogeking: még egy kicsit gondolkozz szerintem:DDD

Brix 2012.02.08. 23:26:55

Kinga-Attila nélkül halott a műsor! Seher aranyos, de semmi izgalom, csak popo rázás

2012.02.08. 23:26:58

@sogeking: Club Bacon feat. Fat

nowo 2012.02.08. 23:27:01

@vallatas: Kinga gyengíti Csabát,szerintem.

vallatas 2012.02.08. 23:27:13

@ELP: Csábiká most a taktikus.
segíti a királylányt :-)

Csabi ha elveszíti a királylányt, akkor mehet vissza Fecitóhoz.

témázgató 2012.02.08. 23:27:16

@ELP: nem csinálja rosszul, de ez a szerencsétlen nem érti, támadásnak érzi az indokokat.

nosce 2012.02.08. 23:27:17

@csicserierika:
"Mondjuk, én sem örültem volna Bécinek az biztos. "

Oli hogy leoltotta Béci "slegerét" a viilában Csabcsinak :)

csicserierika 2012.02.08. 23:27:21

@genevieve: Olit MMKK bírom.
Bár az altesti eregetős humorát nem preferálom :)

2012.02.08. 23:27:48

@gyvy: két szőke tépi egymást, erre vágytál, te, te kis perverz! :))))

Ez most tulajdonképpen azért írtam, hogy bővítsem a készülő profilodat. Ki ne maradjon!

vallatas 2012.02.08. 23:27:53

@nowo:
Kinga a döntőbe nem szedne el Csabitól szavazatokat... Sehi igen :-)

Hajrá Serike!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.08. 23:28:01

Hajrá Seherezádé! Kinga, vár az utca!

csicserierika 2012.02.08. 23:28:13

@nosce: ja, hogy jobb hangja van mint Bécinek :)

kamarti 2012.02.08. 23:28:16

@genevieve: sztem a mi nekem jó lenne, az neki is.
én is kíváncsi vagyok, mit hoz össze a három faszi Kingunella nélkül, hogy Vera mit lép, ha egy Seri visszajön, főleg most, hogy nyeregben érzi magát stb.
nekem érdekesebb lenne, mint ez az állandó picsogás, fintorgás, zabálás meg én, én, én...., amit 5 hónapja nézünk

témázgató 2012.02.08. 23:28:35

@Brix: vasárnaptól már csak 2 hét van vissza, lesz itt olyan pörgés, hogy csak na...

Szerénke. 2012.02.08. 23:28:38

@kamarti: Azt nem mondtam, hogy erősíti, csak azt, hogy azért lett beküldve, hogy rámozduljon, emiatt benne legyen az öfikben és így erősítse. Az más kérdés, hogy ez ennyire retard és ez telik tőle.:D
Azt is leírtam, hogy én onnan láttam, hogy bent van a hálóban, mert a g(h)ombár valamit beszólt neki. És ott erről beszélt, hogy elege van abból, hogy ki kell nyalni a vv4-esek seggét, amit el is várnak. És tényleg eléggé beképzeltek.

nosce 2012.02.08. 23:29:49

@ELP:
"cs adja a tanácsokat,,,,máriám,,,,,:))))))"

Csabcsit kellet volna kihívnia a sok Atti szavazó kiütötte volna csabcsit, illetve nagy esély lett volna rá, ha meg nem akkor úgyse nyerhet és feleslegesen karmolja bent magát...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 23:29:52

@linócsik: nem hiszem, h bárkire is kíváncsi az rtl, h ki érdemli meg, meg ki nem! Ez már rég el van döntve, ennyire nem kell komolyan venni. Itt karakterek vannak, amiben Kinga jobb, mint Vivi, még ha idegesítő egy liba is....Tudomásom szerint így is le van szedálva már a csapat, mi lenne Kinga nélkül?:D

@sogeking: vmi más?:D

ELP 2012.02.08. 23:30:23

@vallatas: @témázgató:
K hoz külön nyelvezet kell,,,ezzel cs nem rendelkezik,,

vallatas 2012.02.08. 23:31:14

@nosce: ja, de Csabitól fél.
Pedig Balázska rendesen feltörölte vele a padlót :-D
felszopta.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 23:32:22

@sogeking: így, h külön írtad a Kingu-nellát, eszembe jutott a nutella:D Talán valami támpont lehet még:D

nosce 2012.02.08. 23:32:48

@csicserierika:
"ja, hogy jobb hangja van mint Bécinek :)"

igen az az egyik, de hogy egy ackkordra írt számot nem lenne pofája kiadni :)

2012.02.08. 23:32:50

Kinga kérdezi: A nézőket kell meggyőzni? Ki mást te félszerzet?

Hurri Kán 2012.02.08. 23:33:43

@beebeer:
Ha van még ötleted, ne fogd magad vissza :DDD

nowo 2012.02.08. 23:33:47

@Brix: Éppen hogy Kinga és Attila ölik meg műsort!!!
Két idióta!Attila mindenkire rátelepszik,mindenkit ki akar csinálni,a leggyávább és legaljasabb ember bent a villában.
Alig várom,hogy már Attila és Kinga nélkül lássam a műsort,de sajnos Attila kihúzza a döntőig...:(

ELP 2012.02.08. 23:33:51

@nosce: igen ebben van ráció,,,de hát bentről,,,ezt nem lehet átlátni..

kamarti 2012.02.08. 23:34:32

azért ez érdekes. Állítólag Seri tök egyedül van bent - ehhez képest egy, azaz egy szerencsétlen Kingázik, az összes többi kint jól érzi magát....

sogeking 2012.02.08. 23:34:34

@ladyandhenk: de akkor kicsit más színnel kellene - kékes, zöldes, narancsos?

Hurri Kán 2012.02.08. 23:34:50

@Morcz:
Ne legyél mááá állat. Mézzel. :D

nosce 2012.02.08. 23:34:50

@vallatas:
hát így meg valszeg kiesik, mert nincs tábora és se Atti szavazók se csabcsi szavazók nem támogatják...

kárpátia56 (törölt) 2012.02.08. 23:35:07

@szerivan: :D tanítottál egy új szót. pizzaarcról már hallottam (cé ronaldó), de zsemlearcról még nem. de találó. :)
nekem akkor is tetszik a kis beugrója az orra-szája-álla között (mondjuk álla mintha nem lenne). ízlések s pofonok. meg én pasi szemmel vizslatom a villabeli csirkefelhozatalt. aláhúzza a vizslatom szót, tudom, az én kurva anyámat, én kérek elnézést oh, blogok Ősi Motorja.

sogeking 2012.02.08. 23:36:31

@ladyandhenk: nekem mindig az jut eszembe :)

ELP 2012.02.08. 23:36:39

cs próbál tárgyilagos maradni.....mindenben,,,,,,hihi,,na jó nem kommentálom,,,unom,,,

vallatas 2012.02.08. 23:36:55

@nosce:
igen, Sehi így elég gyengus.
max összeSehizi Kinga ágyát Atival és akkor ez is megoldva :-)

témázgató 2012.02.08. 23:37:09

Kinga gyűjti az érveket: rosszindulatú, gonosz, mit mondott még?

kamarti 2012.02.08. 23:37:13

@Szerénke.: de neki mindig, mindenkiből elege van :) megmondta, hogy összesen 2 külsősnek örült eddig, azt meg folyton hangoztatja, hogy az összes lányt utája, elejétől fogva
(egyébként a régiek elmondták a benyomásaikat az újakról, és neki ketten is felhoták a fintorgást. ez volt a nagy baja)

nosce 2012.02.08. 23:37:37

@ELP:
" igen ebben van ráció,,,de hát bentről,,,ezt nem lehet átlátni"

Atti utalt rá, meg arra is h lenne Serinek olyan választása amikor neki kampányolna...szal Seri előtt nyílt volt a pálya...mondjkuk Serikét nem az eszéért szeretjük :)

vallatas 2012.02.08. 23:37:43

@ELP: hehe :-D
na most egész estig hallgathatjuk Kingu sírását? várom már, hogy Fecitó csatlakozzon!

2012.02.08. 23:37:47

@gyvy: éppen a sorozatgyilkosos megy a TV-ben, majd lesek pár infót a profilkészítésből. Csak az a baj ez rendőröket öl, sokkal többet tudnék csemegézni valami oldschool fojtogatós kéjgyilkosból, de hát ez van.

"Élvezi a figyelmet, így végképp felsőbbrendűnek érzi magát". - ez jó lesz?

nosce 2012.02.08. 23:38:49

@vallatas:
"max összeSehizi Kinga ágyát Atival és akkor ez is megoldva :-)"

rajta már csak max ez segíthet :)

Hurri Kán 2012.02.08. 23:38:54

@beebeer:
Nem engem kell meggyőzzél. :) Nekem jó.

ELP 2012.02.08. 23:39:22

@nosce: igem,,,,ott volt F és CS,,,

kamarti 2012.02.08. 23:39:24

arra emlékeztek, hogy Atti összekente Serivel Kinuék ágyát? :) vajon Kingu tud erről? :)

érdekes: Kingának nem esik jól, hogy Fecó jól érzi magát, Csabi meg azon sajnálkozik, hogy Seri félreértette :)

vallatas 2012.02.08. 23:41:02

@kamarti:
igen, de szerintem, hogy működjön még egyszer meg kell ismételniük :-))
vagy háromszor.
és ja látod Kingunellának hiányzik, hogy Fecó nem hallgatja a picsogását.

@nosce: kiderül kit preferál most a nyugger, anyuka nemzedék.

ELP 2012.02.08. 23:41:49

@vallatas: reméljük nem csatlakozik,,,

Szerénke. 2012.02.08. 23:42:26

@kamarti: Nem is mondtam, hogy mindenben egyetértek vele, de ebben speckó igen. Engem is halálra fárasztanának ezek a kretének. A probléma ott kezdődik, hogy ha én bementem volna egy ilyen műsorba, akkor mindenki halálra fárasztott volna, és mindenkit lenéztem volna, mert egy beképzelt köcsög vagyok, de legalábbis idegesített volna ez a viselkedés.
Pl.: seherevere vihogására én is így reagáltam volna, hogy kitépem az összes szál hajam, egyenként, viszont én olyan szituációban ami nekem kedvez nem viselkedtem volna úgy mint herevere, fb+-el ellentétben. Aztán lehet, hogy pár hónap masszív bentlét után hozzájuk butulnak az emberek.:D
Igen, azt még elcsíptem, hogy valami fintorgásról lett volna szó. Ebbe nem akarok belemenni, mert itt nem láttam, hogy konkrétan mi lett mondva, azt viszont én kifejezetten utálom, hogy ha valaki a képembe mondja, hogy mi nem tetszik neki bennem, anélkül, hogy én kérdeztem volna. Én sem megyek oda senkihez, hogy te figyi má', nekem nem tetszik, hogy te rágod a körmöd, vagy túrod a hajad. Ha megkérdezi, megmondom, de nem baszogatom. De hangsúlyozom, hogy nem láttam, hogy ez a téma hogyan került szóba, ha fb+ kérdezte, akkor mea culpa.:)

2012.02.08. 23:42:38

@gyvy: nem szeretném a téves képet alkotnának rólad, ragaszkodom a kéjgyilkosokhoz. :))))
Holnapra összehozom neked Ted Bundy profilját, az elejét tudom, intelligens, jóképű, de rengeteg pornót olvas.....

nowo 2012.02.08. 23:42:40

Meddig tart a vv5,ki tudja?Mi lesz a menetrend?

kamarti 2012.02.08. 23:42:48

@vallatas: azért Csabi érdekesen "oktatja" Kingát, aki meg sztem mindjárt kizavarja Ildit :)

foxglove (törölt) 2012.02.08. 23:43:03

@Morcz: @gyvy: minek, Kingu egy perc alatt feleszi!

2012.02.08. 23:44:20

@nosce: Hol van a mogyikánk? Nem találom sehol :(

kamarti 2012.02.08. 23:44:35

@Szerénke.: feladat volt.
ahogy az együttélés is az
mindkettőt ő vállalta :)

Szerénke. 2012.02.08. 23:44:41

@nowo: Feb. 26-ot írnak az origon.

témázgató 2012.02.08. 23:44:53

@nowo: febr. 26-án vége, ma volt a net-en.

Hurri Kán 2012.02.08. 23:45:42

@beebeer:
Ha jó volt, miért ölném meg utána? :DDD

nosce 2012.02.08. 23:46:06

@szerivan:
milyen mogyikánk ? :)

2012.02.08. 23:46:28

@kárpátia56: C Ronaldó nem pizzaarcú. Az a pasi egy agyonzselézett gúnár. Női szemmel.

Na léptem, mindenkinek jóccakát!

kamarti 2012.02.08. 23:46:35

Kinga, a jóbarát, savazza Fecót, a háta megett (és nem előtte a háta megett)
Ildi pedig rámutat a lényegre: legalább van melletted valaki, örüjjé :)

2012.02.08. 23:46:38

@nosce: ő-szinte, ki más???

vallatas 2012.02.08. 23:46:54

@kamarti: ja :-)
Ati gúnyosan tett megjegyzést, erre Csabi elmondta, hogy az nem volt az.
Kingának az tenne igazán jót, ha Csabi folyamatosan fordítana neki :-)))
előbb mondta is, hogy majd rá fog szólni, ha átlép egy határt.

Kinga:"marhára nincs kedvem inni ma."
:-)) de kár....

témázgató 2012.02.08. 23:47:27

Csaba szerint Ati attól fél, hogy Kinga elmondja az ő diszkrét titkait egy Ati-Kinga párbajon, ezért szeretné kinn látni.

Szerénke. 2012.02.08. 23:47:50

@kamarti: Nem kötelező teljesíteni. Lehet szándékosan olyat mondani, ami nem sérti a másikat. A probléma ott van, hogy ezeknek az embereknek a 90%-a abban leli örömét, ha a másikat sértegetheti, megbánthatja és hergelheti. Amúgy nem ezt vállalta, hanem, hogy beköltözik. Azért van ilyen egyszerű dolga a reteknek az ilyen eccerű emberekkel, mert még úgy sem mérik fel, hogy mit írnak alá, hogy előtte már volt egy VV4. Még ha vonzana egy ilyen műsor, akkor se mennék bele, mert itt már régen nem arról van szó, mint a VV1-ben, hogy szórakozzanak ők jól, közben meg szórakoztassanak minket, hanem az a cél, hogy kit mennyire lehet kiborítani. Minden napra tartogatnak egy ilyen "játékot", aminek burkoltan, vagy kevésbé burkoltan az a célja, hogy egymást sértegessék. Szerintem ez gusztustalan, és szomorú, hogy erre igény van. És ezt köszönhetjük a "kreatív" csapatnak.

2012.02.08. 23:48:01

@gyvy: jájdeámátőr! akkor volt jó, ha megölted!!! Semmi jártasságod nincs sorozatgyilokban.....

kamarti 2012.02.08. 23:48:15

nem menekülnek, ma is buli :)
de csak egyre lehet elmenni...

nowo 2012.02.08. 23:48:19

@vallatas: Seri nem lesz ott a döntőben.
Szerintem Csaba,Vera ,Attila döntő lesz,így,ebben a sorrendben.
Vagyis reményeim szerint Csaba nyer!:)

nosce 2012.02.08. 23:49:27

@vallatas:
"kiderül kit preferál most a nyugger, anyuka nemzedék."

Csabcsi miatt valszeg Kingát :), meg eleve az emberek többsége irígy arra h Serike Rómában élt....

2012.02.08. 23:49:57

@kamarti: Pedig Ildi szerint aludni kéne a nagy izgalomra :))

ő-szinte 2012.02.08. 23:49:58

@szerivan: itt vagyok:-) mi a fennforgás?

Hurri Kán 2012.02.08. 23:50:01

@beebeer:
nincs hát, még csak az ötödiknél tartok, de pssssssssssssssszzzttt!!! :D

nosce 2012.02.08. 23:51:13

@szerivan:
az előbb itt hallózott neked :)

2012.02.08. 23:51:19

@ő-szinte: Hol vagy? Legyél aktív részese a mai estének, már privit is írtam.

nowo 2012.02.08. 23:51:55

@nosce: nem biztos,hogy irigy,lehet példamutatónak tartja,és azon lesz,hogy ő is kiküldi a lányát Rómába...:)))

2012.02.08. 23:52:05

@nosce: De annál tovább ma még nem jutott :) Gondoltam, talán te rejtegeted.

kamarti 2012.02.08. 23:52:06

@Szerénke.: jó, igazad van, direkt genyázós feladatokat kapnak.
de mind, nem csak Kinga, aki még akkor is hisztizik, ha senki nem bántja (ld. Seri receptje), ő viszont együtt röhög a barátai alázásán a többivel (ld. Atti receptje Fecóra)
kicsit kettős a mércéje, na

magunkat sztem ne keverjük ide, mert szerencsére mi kint vagyunk :)

Hurri Kán 2012.02.08. 23:53:15

@szerivan:
Ma nem fogom látni a hátát tánc közben? :-(

2012.02.08. 23:53:15

Miért nem egyeztettek, hogy ne legyen olyan aki nincs meghívva?

kamarti 2012.02.08. 23:53:37

@szerivan: :) :)

a két sügér, én mindet felírtam volna mindkettő helyében, de nem látták át a lehetőséget. a két szőke :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 23:55:06

@sogeking: az mi?:)

Küldöd még ma?:) Mennék csicsikálni:P

nosce 2012.02.08. 23:55:22

@nowo:
"nem biztos,hogy irigy,lehet példamutatónak tartja,és azon lesz,hogy ő is kiküldi a lányát Rómába...:)))"

valszeg így lesz :)

kamarti 2012.02.08. 23:55:30

@Szerénke.: ja, és most meghívja Szandit, aki azt mondta neki, hogy csak a fintorgást látta eddig belőle... és ezen puffogott

Szerénke. 2012.02.08. 23:56:20

@kamarti: Ezért mondtam, hogy sokban közel sem értek vele egyet, de itt és most szerintem igaza volt. És ezt abból vonom le, amit én láttam.
Tehát félreértés ne essék, én nem akarom védeni, csak igazat adok neki, mikor úgy érzem, hogy igaza van. És abban meg Neked van igazad, hogy sokszor ő is ugyanilyen mással. Akkor meg rá vagyok kiakadva, csak nem vagyok sűrűn fenn, hogy hangot is adjak neki.:))
Sajnos én is tengermélyérzésű vagyok, bár nem pornókásztingoltam, ezért úgy tudok megítélni egy adott szituációt, hogy ha én bent lennék és ez velem történne, akkor hogyan éreznék. De ez közel sem azt jelenti, hogy bent akarok lenni, isten ments!:D

foxglove (törölt) 2012.02.08. 23:56:58

@kamarti: hát azért az előző onlineban nem csak ezt mondta Kingunak, hanem elég okos dolgokat, és Kingu is nyitott volt rá...

kamarti 2012.02.08. 23:56:58

no, akkor eddig 2 embert nem hívott meg egyik sem, ha jól számolom
az egyik nyilván szegény Ildi
a másik?

témázgató 2012.02.08. 23:57:20

Olivérnek van igaza: de ganaj feladat!

Szerénke. 2012.02.08. 23:57:29

@kamarti: Hát igen, gondolom megpróbál taktikázni, mert a villatündér megsúgta neki, hogy nem lesz jó vége annak, ha kivonja magát az események alól, ráadásul már rajta van a zöld kendő is. Ez a kettő azért elég nyomós érv lehet.:D

ő-szinte 2012.02.08. 23:58:41

@szerivan: itt vagyok:-)
csak újra kell indítanom a gépet
minnyá:-)

Szerénke. 2012.02.08. 23:59:26

@foxglove: Jaj, dezinformál itt mindenki, mert nem nézek onlányt.:D Asszem megyek is aludni, mert míg itt ücsörögtem a gép előtt, jégkockává fagyott a lábam.:D
Amúgy szerintem fb+ fog visszamenni, sehereverével nem tudnak mit kezdeni, a retek szempontjából unalmas, fb+-re ráadásul most ittas csabcsi is ráhajtott.

Mindenkinek szép éjszakát!:)

kamarti 2012.02.08. 23:59:34

attikám bakker, és még mennyi ilyen feladat lesz... majd mindig várunk rád :( igaza van Ildinek, Gombi nemtom, mit oltja

foxglove (törölt) 2012.02.09. 00:00:20

@Szerénke.: legyen igazad! jó éjszakát, pihenj sokat!

témázgató 2012.02.09. 00:00:35

Most jó lesz szegény Fecó valamire - legyen valaki a meghívott csapatban - ha ló nincs, ugyebár...

vallatas 2012.02.09. 00:01:02

Na ez helyes lépés volt Ati :-)
így kell ezt csinálni!

2012.02.09. 00:01:13

@ő-szinte: Miért nem szólsz. én informatikus vagyok :)

@kamarti: Ildinek miben van igaza?

Szerénke. 2012.02.09. 00:01:39

@foxglove: Köszi, meglátjuk!:)))
Te is!

vallatas 2012.02.09. 00:01:41

Fecó és Csaba jót fog bulizni... :D
Hallgathatják Kinguci panaszkodását.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 00:02:00

@sogeking: rendben, akkor megyek csucsulni:P

Jó éjt Mindenkinek!!!

2012.02.09. 00:02:23

@vallatas: Ez szemét volt, aljas.

témázgató 2012.02.09. 00:02:40

Hahaha.... Kinga nagyon duuuuurván alulmaradt...

kamarti 2012.02.09. 00:03:55

@szerivan: Seri elfelejtette :)

Kinga meg már bőg, mert Atti nem az ő bulijára megy. Jó móka lesz megint Csabinak meg Fecónak, meg nekünk is, nemtom, Szandál mihez kezd velük, sztem ugyanaz a lelkizés lesz, mint első nap.
de remélem, utoljára szórakoztat minket ezzel a királylány fb+

kárpátia56 (törölt) 2012.02.09. 00:04:17

@kamarti: :) spontán randi lesz a doktornővel, úgyis 14-én megyek hozzá, ki is iratok cipőt magamnak, nem tudom, ő olyat hord-e, de ezt is megkérdezem. :)

ő-szinte 2012.02.09. 00:04:48

@szerivan: pufikám, azt én honnan tudjam???:-)

vallatas 2012.02.09. 00:06:06

Ati jól mondja. :-)

2012.02.09. 00:06:13

@ő-szinte: Rá kellett volna jönnöd abból hogy mennyire értek a bájtokhoz.

kamarti 2012.02.09. 00:06:59

@szerivan: hogy Atti máris úgy kezdte, hogy neki gondolkodni kell, kihez menjen.
erre Ildi (némi csönd után) elkezdett beszámolni, hogy 1, 2, 3...
ja, és aztán Atti arra hivatkozott, hogy már korábban kérte Oli, hogy együtt legyenek - akkor min kellett gondolkodni???

ja, most meg magyarázkodik.

vallatas 2012.02.09. 00:07:12

"az nem esett rosszul, hogy azt mondod, hogy unod a pofám? és két hétig elkerültél?"
:-))))

nyeheehhe

ő-szinte 2012.02.09. 00:07:15

@szerivan: de hogy jöttem volna rá, ha én meg nem értek hozzájuk?:-DDDDDDDD

témázgató 2012.02.09. 00:07:24

Attila Kingának: legyek Csabival, Fecóval és veled egy buliban és érezzem jól magam.:))

vallatas 2012.02.09. 00:09:15

Ati végre az arcába mondta.
teli írok egy kis füzetet piros pontokkal neki
:-DDD

kamarti 2012.02.09. 00:09:37

ha Atti tényleg kint akarná látni Kingut, nem ezt csinálná

2012.02.09. 00:10:04

@vallatas: Nincs neked szíved? Kikészítette Kingulinát.

foxglove (törölt) 2012.02.09. 00:10:30

@kamarti: mire gondolsz, nem figyeltem az onlinet most

vallatas 2012.02.09. 00:10:49

öcsém ez hatalmas :-D
Csabi és Fecó már kapja a napi adagot a sírásból, panaszkodásból :-DDD

témázgató 2012.02.09. 00:10:51

Jaj, essen már ki a királylány!!! A 2 bulizni hívott fiú kétségbeesetten ácsorog mellette buli gyanánt.

kamarti 2012.02.09. 00:11:05

Kinga kikéri magának, hogy tudatosan viselkedne :) :)

2012.02.09. 00:11:14

Megint be kell szedálni Pingut :(

vallatas 2012.02.09. 00:11:22

@szerivan:
ó hát régen volt.
ma már nincs :-)

nowo 2012.02.09. 00:11:44

Én megőrülök,hogy sorban járulnak az "alattvalók" a bőgő Kingához vigasztalni...
Őrület!

Királylány létére káromkodik,mint egy kocsis!
Hisztis HP!

sogeking 2012.02.09. 00:11:52

@ő-szinte: készülök a párbajra :)

Csokifszeva 2012.02.09. 00:13:00

Kingu ferdit. Nem kicsit, nagyon!

Morcz 2012.02.09. 00:13:04

Jó éjt mindenkinek!

vallatas 2012.02.09. 00:13:25

Ati bement elmondta miért nem őt válaszotta... és ne dramatizálja túl.
erre megy a sirás.
Kinga:"olyan aranyosak vagytok, hogy hárman eljöttetek"
"nagy patkány ez az Ati" :-DDD

igen tudatosan hisztizel, ha múltkor untad a pofáját.
pipacs

Hurri Kán 2012.02.09. 00:13:30

Szandál úgy néz, mintha érdekelné. :D

Morcz 2012.02.09. 00:13:42

@nowo: Szívemből szóltál, Kinga tényleg egy HHP!

foxglove (törölt) 2012.02.09. 00:13:57

"Szóval! Khmmm. .. Én vagyok ugyebár az alkoholista! mindkét éjszaka néztem az online-t, de csak azt összefoglalót nem! Remélem láttátok mennyit ittak! Szánalom!"

Sírok:DD vajon kit idéztem?:D

2012.02.09. 00:14:08

Szandál lapít mint a szar a fűben.

vallatas 2012.02.09. 00:14:15

@Csokifszeva: igen, kibaszottul ferdít ez a Kingunella :-)
egy szó ragadt ki és csak azt meséli.

kamarti 2012.02.09. 00:15:01

@foxglove: Ati beintett Kingának, Kinga elvonult, Atti utána, hogy még egy kicsit beletörölje a lábát (teljesen jogos dolgokat sorolt egyébként)
most Csabi, Fecó és Szandál vigasztalják szegényt

sztem így esélyes, hogy a Csaba tábor tényleg rá fog szavazni, mer szegény, főleg, miután Csabi kifejtette, hogy épp Atti szokta hangoztatni, hogy ő ért egyedül Kinga nyelvén, tehát biztosan tudja, ilyenekkel mit vált ki (ami igaz)

foxglove (törölt) 2012.02.09. 00:15:25

@gyvy: szandál ani barátnője volt. edzve van.

Csokifszeva 2012.02.09. 00:15:34

@Morcz: Sajna ezért fog ő visszamenni.:((

2012.02.09. 00:16:17

Mogyorók, rajtam kívül sajnálja valaki Kinguellát?

Hurri Kán 2012.02.09. 00:16:23

@foxglove:
Akkor marad az iszap. :DDD

Hurri Kán 2012.02.09. 00:17:02

Megérkezett Fecito is. Zsír a buli. :D

vallatas 2012.02.09. 00:17:27

@gyvy: már kezdtük hiányolni :-DDD

vallatas 2012.02.09. 00:18:03

Kinga Fecónak:"most direkt fájdítod még jobban a szívemet?"
:-DDDDD

2012.02.09. 00:18:33

@foxglove: Nem, te tengermélyérzésű vagy :))

Fecító is tudja mikor közölje K-val, hogy az 1 lépés távolság azért megvan...

Hurri Kán 2012.02.09. 00:19:33

@szerivan:
Igen. Olyan kis érzékeny lelke van. Biztosan azért törött el a mécses. :D

@vallatas:
:-DDD

@foxglove:
Neki semmi sem szent?

vallatas 2012.02.09. 00:20:28

na Sehi még Csabit is átcsábítja végén a bulijára :-))
hehe

2012.02.09. 00:20:45

@gyvy: Igen azért sír. Olyan lelketlenek vagytok itt, foxglove-ot kivéve.

kamarti 2012.02.09. 00:21:25

Kinguék a hálóban buliznak :)

témázgató 2012.02.09. 00:21:58

Kinga vendégei menjenek a hálóba enni. Ez aztán jó buli lesz az ágyak között.:))

2012.02.09. 00:22:17

@kamarti: Ott lehet feküdni, meg bújcizni :)

kamarti 2012.02.09. 00:23:38

@vallatas: má nem merem azt mondani, hogy jobb szeretne vele bulizni/beszélgetni, mer még rám fogják, hogy álmodok, de én így látom. a hálóból az elébb is menekült, amit tudott :)

foxglove (törölt) 2012.02.09. 00:23:52

jó éjszakát drágaszágok.

Hurri Kán 2012.02.09. 00:23:59

@szerivan:
Attól, hogy lelkes lennék, még nem hagyná abba a sírást.

Hurri Kán 2012.02.09. 00:24:38

@témázgató:
Ha Szandál levetkőzik, garantáltan elmegy az étvágyuk. :D

kamarti 2012.02.09. 00:24:43

@szerivan: hát ahányszor Kinga megalázta és egyebek, éppen itt volt az ideje

2012.02.09. 00:25:16

@foxglove: Álmogy cépeket osztoba hobbitka! :)

kamarti 2012.02.09. 00:25:47

@szerivan: Szandi is érzi, hogy rosszul döntött :)
kint buli lesz, éneklés, bent meg egyre jobban fognak ríni....

2012.02.09. 00:26:17

@kamarti: Én sajnálom és kész.

témázgató 2012.02.09. 00:27:23

@kamarti: a hálóban való kajálásnak az is hátránya, hogy ott vannak a szekrények, cuccok. Óhatatlanul járkálás lesz ki-be vacsora alatt a másik csapattól.

kamarti 2012.02.09. 00:29:39

@szerivan: persze, biztos rossz most neki, és Atti is genyó volt, ahogy szokott. csak nem a világ esküdött össze ellene, és neki sem kell a genyóságért a szomszédba menni, akárkiről van szó...

kamarti 2012.02.09. 00:31:10

@témázgató: ők meg kimehetnek wc-re :) szóval egyenlő esélyek :)

az érdekes inkább az lesz, a benti csapatból ki mennyi időre fog kint ragadni... sztem a másik bandából nem lesz nagyon bejárkálás

ELP 2012.02.09. 00:32:28

@szerivan: nem éppen lovagias lépés volt ez tény.De , ha megfigyelted az ő kapcsolatukat , valaki mindig rúg a másikba egyet , és még is valamiért még mindig együtt vannak.

Ez a lövés most kicsit rosszul jött ki

A másik dolog: eccerűen nem szereti CS t.
A harmadik, elmondta h ez nem azt jelenti h nem szereti K t

témázgató 2012.02.09. 00:32:58

@kamarti: amikor Kingunella védett volt, vagy nem volt benne a lehetséges kihívottak között, hányszor ordibálta tele tüdővel, hogy leszarja, ki megy ki.

2012.02.09. 00:33:26

@ELP: Én nem tudom ilyen higgadtan nézni mikor valaki szenved.

témázgató 2012.02.09. 00:35:19

Szandi egyedül ül az asztalnál .:(

sogeking 2012.02.09. 00:35:28

Csabi lemaradt a villantásról :)

témázgató 2012.02.09. 00:36:50

Kingán a BARNA nadrág!!!! hogy ne rohadt még le....

ELP 2012.02.09. 00:37:40

@szerivan: HA ez megnyugtat , nem szoktam érzelmeket nyílvánítani senki ellen v mellett de most én is megsajnáltam..

De ha összességében nézed akkor már más a szitu,,,,,túl súlyos volt ez a lépés.

témázgató 2012.02.09. 00:38:10

Fecó is tudja, mivel kell feldobni a hangulatot: kint már tósztot mondanak!!

TapOut 2012.02.09. 00:39:00

@kamarti: Fecó helyében már rég nem állnék szóba Kingával. Ha csak udvari bolondnak kell a királylánynak, akkor igenis, picsogjon csak egyedül. Ezenkivül Kinga üdvözült mosollyal ült, ahogy Seri épp a kendőt rakta Fecóra, szóval csitu legyen.

2012.02.09. 00:39:10

@ELP: Az utolsó mondaton mit értesz?

nowo 2012.02.09. 00:40:26

Kinga érzi a vesztét...

kárpátia56 (törölt) 2012.02.09. 00:40:43

@genevieve: @kamarti: egy lehelletnyit valóban szexinek mondanám dokinénimet. előttem vannak bizonyos szerepjáték-elemek, amiket átfutnék vele.
az ortopéd cipőm is benne lehet a képben.
kérek tőle cipőreceptet amúgy. :DD
róla nem tudom, milyen típusú a cipellő, mi cuki lábát öleli körbe. 14-én megyek hozzá, aztán meglátjuk, mire hogy reagál. az origónk végül is jó.. itt az idő szintet lépni. :)

témázgató 2012.02.09. 00:40:45

@TapOut: nem is igaz... ő csak a jószívű, aranyos Fecókát látja...:DDD

ELP 2012.02.09. 00:41:23

@szerivan: Azt h ezt a lépést nem most kellett volna megtenni,,,,de magánvéleményem h...A se nyugodt csak mutatja,,,,

témázgató 2012.02.09. 00:42:21

Szandál meglepően éretten viselkedik.
Csak ne láttam volna a múlt héten a "művészi" fotóit.

kamarti 2012.02.09. 00:43:29

azért ez a hozsanna Szandihoz elég érdekes annak fényében, hogy Csabi épp az előbb azt magyarázta neki, hogy ezekért örült Seri Szandinak...

Csabi: a bizalomról ennyit...:)

Csokifszeva 2012.02.09. 00:45:24

@nowo: Azt kapja amit érdemel.

kamarti 2012.02.09. 00:45:50

@kárpátia56: én drukkolok :) majd beszámolsz :)

Csokifszeva 2012.02.09. 00:46:05

Nem az volt, hogy szépen kell tálalni?

kamarti 2012.02.09. 00:46:52

@témázgató: @TapOut: hát hiszen őt az érzelmei vezérlik. ez mindenre mentség, nem?

Hurri Kán 2012.02.09. 00:47:00

Király a buli. Ez ám az ereszd el a hajam. :D

kamarti 2012.02.09. 00:48:35

zstem Kinga Csabitól azt fogja kérni, hogy messzire kerülje el Serit :)
és igen, most rosszindulatú vagyok :)

kamarti 2012.02.09. 00:49:12

@gyvy: most mi van? még nem is sírnak :) neked semmise jó? :)

nowo 2012.02.09. 00:49:12

@témázgató: ugyanezt gondolom én is.

2012.02.09. 00:49:28

@gyvy: Itt legalább nem keveredik az ételszagba fing párlat.

Csokifszeva 2012.02.09. 00:49:44

@gyvy: Inkább a kintieket mutatnák. Fecónak már megint durva valami.

vallatas 2012.02.09. 00:50:25

egész este az unalombrigádot kell majd néznünk?
:-(

kamarti 2012.02.09. 00:50:57

úgy elképzelem Kingut a cigánybálon felhőtlenül mulatni :)

2012.02.09. 00:53:14

@kamarti: Végigenné a menüt :)

kamarti 2012.02.09. 00:54:15

na, most kiesett a szalonnás rántotta a búrámból :)
Szandit a cigányok verték át az autóvásárlásnál - kép el, bent röhögnek :)

vallatas 2012.02.09. 00:54:26

Szandika:"átvertek a cigányok"
elvesztette az autóját... erre onlinet elveszik :-)
ilyenkor miért nem kapcsolnak át a másik csapathoz?

témázgató 2012.02.09. 00:54:30

Szandit átvágták az autójával a cigányok. Mindez a terített asztalnál derül ki Fecó előtt.Fecó jól kezelte a dolgot, de a képet elvették...:(

nowo 2012.02.09. 00:54:37

Hoppá...
Most biztos rákoppintanak Szandira,hogy ne cigányozzon....
:)))
Szandi nem zavartatja magát,igaz,Fecó sem...:)))

Hurri Kán 2012.02.09. 00:54:41

@kamarti:
De. Holnap lemegyek a kerületi nappali nyugdíjasmegörzőbe, hogy kicsit felpörögjek ez után.

@szerivan:
Kingu királylány, egyértelmű, hogy ő nem fingik. :D

kamarti 2012.02.09. 00:55:18

@szerivan: én is így képzelem :) kérdés, mit szól a csirkelábhoz :)

2012.02.09. 00:55:45

@gyvy: Evés közben biztos nem, meg nem akarja kvalifikáltatni magát vele az olimpiára mint Proli.

témázgató 2012.02.09. 00:55:48

@vallatas: pedig tök poénos volt a helyzet, nem tudom, miért vették el a képet.

2012.02.09. 00:56:44

@kamarti: Először fintorok aztán még a körmét is lerágná rolla.

kamarti 2012.02.09. 00:57:08

@gyvy: látod, már meg is szántak :)

mondjuk én se értem, ilyenkor miért nem kapcsolnak át amoda

témázgató 2012.02.09. 00:59:05

@kamarti: mert az este Kingunella megpróbáltatásairól és az emberi igazságtalanságról, az önző barátokról szól, a helyszín pedig ehhez a baljóslatú háló. :)

kamarti 2012.02.09. 00:59:42

@szerivan: :) :)

Proli viszont ma le is prolizta magát, nem hallottad? neki legalább van önkritikája :)

témázgató 2012.02.09. 01:02:23

Kár ezért a Szandálért, egy erős férfi kellene mellé, hogy a szennyből kihúzza, amíg lehet.

kamarti 2012.02.09. 01:04:05

Kingu gyűjti az infót a drága autókról :)

nowo 2012.02.09. 01:04:33

Kinga meddig tűri vajon,hogy Szandiról szól a bulija?
Ez a BMW is betehetett neki.
Próbálkozott,hogy régebbi típusút vegyen Szandi,de nem jött be neki,mert hogy ez vadiúj típus...:DDD

2012.02.09. 01:04:47

@témázgató: Már késő, elveszett.

ELP 2012.02.09. 01:07:13

SZ nek nem jön semmi szerelem,,,,F csodálkozik, hogy hogy,,,,szép vagy,,,,:)))))))))))))

kamarti 2012.02.09. 01:07:54

Szandi jól nyomja, röhögök :)

2012.02.09. 01:08:03

@gyvy: Ne csináld már, mert a végén még elhiszem.

2012.02.09. 01:08:41

Átrendezi a lakótelepen az erőviszonyokat :))))

Csokifszeva 2012.02.09. 01:11:47

Na most rángatták ki Szandált a riportba biztos.Csak úgy miheztartás végett.:))

2012.02.09. 01:12:44

Csikágó lesz! Elértünk ide is.

kamarti 2012.02.09. 01:14:54

@témázgató: sztem az már a villában is látszott, hogy ő már eléggé elindult egy úton, és azon halad tovább. Én bírtam a csajt, de nem fűztem hozzá illúziókat, hogy majd elkezd iskolába járni, hétköznapi melót vállalni stb. (ami sztem a VV után még nehezebb is lett volna neki)
ilyen szempontból mégis szerencsésen alakult a sorsa, mert legalább nem a városszélen amortizálja magát.
szereti csinálni, amit csinál, sok pénzt keres vele, van rá kereslet, elvan.
hát hogy aztán meddig, meg milyen áron, az majd kiderül.

kamarti 2012.02.09. 01:17:19

@Csokifszeva: ... és rájuk szóltak, hogy beszéljenek inkább Kingattiról
na most megyek el aludni, mielőtt össznépi bőgés lesz...

2012.02.09. 01:18:35

@gyvy: Reggelig ne csinálj semmi rosszat!

kamarti 2012.02.09. 01:18:54

@Csokifszeva: ... és megkérték, hogy beszéljenek inkább Kingattiról. klassz.
el is megyek mindjárt aludni, mielőtt össznépi bőgés lesz...

Csokifszeva 2012.02.09. 01:20:29

Jó éjt nektek, én is lépek lassan.

Hurri Kán 2012.02.09. 01:21:13

@szerivan:
Miért ne? :D
Na télleg léptem nyomon.

2012.02.09. 01:22:04

Levette a seprűt a szeméről Szandál, nem tudtam mi ilyen furcsa rajta.

nowo 2012.02.09. 01:25:01

Fecó nagyon jó fej!!!:DDD

kamarti 2012.02.09. 01:25:18

nem Csabikám, nem az. Igaza van Fecónak, az én bugyrom is televan

na jóéjt :)

vallatas 2012.02.09. 01:27:39

egész este Atiról fognak beszélni?:-)
Kinga ez így uncsi.

2012.02.09. 01:28:53

@vallatas: Nyuszi, még csak most kezdték igazándiból :)

ő-szinte 2012.02.09. 01:50:35

@szerivan: bocs pufi, de projektben voltam:-(((
ne hari:-) szerizlek, cupp:-)

vallatas 2012.02.09. 01:58:38

@szerivan: itt van pufi.
@ő-szinte: nem akartál projektelni?

ő-szinte 2012.02.09. 02:00:15

@vallatas: de , akartam:-) csak puffancs meg hiányolt közben, mert én annyira jóóóóóóóóó vagyok:-D

vallatas 2012.02.09. 02:01:03

@ő-szinte: :-)))
többet nem rabollak el, vagy őt is elrabolom :-)

ő-szinte 2012.02.09. 02:15:21

Seri úgy néz ki ebben a szerkóban, mint Jane a Tarzanból. Csabi meg olyan, mint Csita a majom:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.09. 02:18:34

Szandika: megyek szarni...
Csaba: meghallgathatom?
Szandika: nincs hangja
Csaba: megfogod előtte?

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.02.09. 02:19:58

@ő-szinte:
Csabival nem tudom mi van :-DDD
pedig nem is részeg bevallása szerint :DDD
szúrná szandikát, most meg meghallgatná ahogy szar :-D

2012.02.09. 02:20:13

@ő-szinte: Ez mi volt?
@vallatas: Te álltál pufi eltűnése mögött?

ő-szinte 2012.02.09. 02:22:54

@szerivan: ez így hangzott el az előbb az onlájnban...
én kérek elnézést értük:-DDDDDDDDDDD

2012.02.09. 02:23:08

Lefőtt a kávé, Ati azért csinálta az egész cirkuszt, hogy róla szóljon az egész show.

2012.02.09. 02:24:08

@ő-szinte: De mit fog meg előtte? A phaszát?

vallatas 2012.02.09. 02:24:22

@szerivan: én bizony.
:-))))

mész is? pedig Szandika még szarik, Oli meg még cigányozik.

tehát javában megy a buli.

ő-szinte 2012.02.09. 02:24:41

@szerivan: Ááááááááááá dehogy! Attibogyó illlyyent soha sem tenne!:-DDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.09. 02:25:13

@szerivan: a kaksit, te!:-DDDDDDDDDDDDD

2012.02.09. 02:25:26

@vallatas: Álmos vagyok, lassan pakolom a dobozokat.

2012.02.09. 02:27:09

@ő-szinte: Ne mááááá, az durván perverz. Fúj! Nem inkább a pöcsére gondolt? Délután vissza kell nézni, ez aggasztó.

ő-szinte 2012.02.09. 02:29:49

@szerivan: most megint hazudok szerinted????? de miééééééééért? mért kapom ezt????? a JÓSÁGOMÉRT???

2012.02.09. 02:30:17

@vallatas: Álomország tengerpartjára.
@ő-szinte: Lassan már korán lesz nem késő. Eddig a hátamon vittem a sót :)

2012.02.09. 02:31:24

@ő-szinte: Csak nem akarom elhinni, hogy ekkora kretén beteg állat valaki.

ő-szinte 2012.02.09. 02:34:18

@szerivan: pedig de!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.02.09. 02:34:44

Gombár a lányokat szereti? Suprise, suprise!

2012.02.09. 02:35:17

Gombár a lányokat szereti? Suprise, suprise!

ő-szinte 2012.02.09. 02:35:19

@szerivan: szegény:-((( illllyyyen komolyan megdolgozni egy kis népszerűségért:-DDD

vallatas 2012.02.09. 02:35:48

@szerivan: őket.

Tordas-Gombi vita közben :DDD

ő-szinte 2012.02.09. 02:37:00

@szerivan: meglepő? és mulatságos!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.02.09. 02:37:29

@vallatas: Milyen őket?

Hógolyók további jó hekkelgetést :)

ő-szinte 2012.02.09. 02:37:55

Tordas figyelmeztet!!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

beszarááááááás!:-DDDDDDDDDDDDDDDD

fájt van,hehehe

jog-ász 2012.02.09. 06:35:44

nemtudom hogy beszartam a röhögéstől vagy könnyesre röhögtem magam..:)

kozi001 2012.02.09. 09:08:54

@vallatas: Elég rendesen szokott Olivér mostanában!
PC beszéd kedvelők hol vannak amikor szükség van rájuk? :)

csicserierika 2012.02.09. 09:20:07

@nosce: "egy ackkordra írt számot "
ez jó, ezt nem hallottam, de szerintem a szélső hangokat sem érintette :)
@szerivan:
"Én sajnálom és kész. "
Ugyan, ne tedd, amit Kingu művel, az az önsajnálat és önzés magasiskolája, a legfölsőbb szinteken.

Jó reggelt !

Tjuca 2012.02.09. 09:26:15

@kozi001: ez minősíti őt, a csatornát (aki finoman elnézi ezt), és azt, aki erre csápol.

így jó? és ez nem a píszí beszédről szól. azaz, ha csak a beszédről szól, akkor ott baj van.

kozi001 2012.02.09. 09:41:58

@Tjuca: A vv4-ben azért nem tűnt fel tőle ennyire!
Mégha nem is offenzív értelemben használja!

Tjuca 2012.02.09. 09:49:48

@kozi001: a vv4-et nem követtem, és mióta benn vannak, ezt sem.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.09. 10:04:28

Márki Zsuzsi vs Somogyi Nóra - Az Indexen kommentelő kollégával teljesen egyetértek: forum.index.hu/Article/viewArticle?a=116058018&t=9209397

beacska 2012.02.09. 10:32:36

@Peter_Cs: élő embereket lehet mártírrá avatni? ;D

beacska 2012.02.09. 10:32:36

@Peter_Cs: élő embereket lehet mártírrá avatni? ;D

az én rózsám vasutas 2012.02.09. 10:35:20

Hajdanán egy Alekosz nevű ember kitalálta a rádrakom de mégse című játékot. ami akkor meglepő és mulatságos volt. Jerzy talán még mindig ott áll értetlenkedve és emiatt az új sorozat egy szomszédos villában játszódik. Vagy ugyanabban, csak valahogy mindig ki tudják takarni Jerzyt a nappali közepén.
Aztán jött Éva anyánk, aki újraforgatta a jelenetet és harciasan Gigire tette a kendőt. Ha jól emlékszem ő is Jerzyt ijesztgette, de az már - velünk együtt - kevésbé tojta össze magát.
Új játék, tiszta lap, előzmények törölve, így Eszter múltkori kihívását joggal nevezhettük frappásnak. Az ország második legnagyobb szónoka kifejezést se érezhetjük túlzónak, főleg úgy, hogy ismerjük az elsőt. Sehi tegnapi produkcióját szerintem még Fecó is csak kötelességből vette be. Na jó, ismerve őt legyen 50-50 a bevette nemvette. Sehi szakmailag szólva túmács volt és túfárasztó. Többet is lehetne írni erről, de hátha olvassa a SAP és elszontyolodik. Azt meg nem szeretnénk. Különben is. Sehinek van a legjobb segge* a villában, csúnyaság lenne őt bántani.

*Gombi mint exvillalakó nem szerepel a statisztikában

atandora 2012.02.09. 10:38:14

Sziasztok, bocsi, lusta dög vagyok, meg unom is az életemet a kib×××ott téllel együtt, vagy amiatt, a tököm se tudja már, úgyhogy nem olvasok vissza.

HAJNI!!! Neked van csendesen zümmögő hajszárítód? AKAROK én is olyat! Az enyém szétcseszi az idegeimet és előhozza a migrénemet. (Igen, köszönöm a bókot, tudom, hogy pontosan megláttam a poszt lényegét. :DDD )

Hódos Hajnalka 2012.02.09. 10:45:47

@atandora: víz alatt mindegyik csendesen zümmög. egy ideig. :)

témázgató 2012.02.09. 10:49:18

@Binbir gece: "Az ország második legnagyobb szónoka kifejezést se érezhetjük túlzónak, főleg úgy, hogy ismerjük az elsőt." :DDDDDDDDDDDDDDDD

ELP 2012.02.09. 11:11:24

Akkor nézzünk egy kicsit előre a játék szempontjából.A nem viselkedett valami lovagiasan K szemben tegnap iccaka amikor nem ment el a vacsira. De!!! Mivel ő játékos és nyerni akar előre gondolkodik.
Sejti v infot kapott h négyes lesz a végjáték.Az a célja h ő legyen legközelebb a kiválasztott h F-t ki tudja vinni ehhez szövetséges kell.Azt feltételezi h S tér vissza és vele már tud egy jelet bírtokolni a többi meg már összejön. Ú kalkulál h már nem lesz lila kendő.
Ez csak 1 elmélet és nem bíztos h igaz:))

ELP 2012.02.09. 11:12:11

szép napot mindenkinek

ELP 2012.02.09. 11:16:56

@atandora: Szeva :)) az életet soha nem szsbad megunni :))

kida 2012.02.09. 11:41:16

sosem érezte még ennyire kínosan magam tévézés közben mint amikor a Gombi "csajozni" próbált. és elintézitek azzal, hogy hülye? azt vártam volna, hogy egy hölgy cikkíró ettől azonnal visítógörcsöt kap, főleg, hogy a Hajnalkáról eddig az jött le, hogy az ilyen nyálas, szercsi/tyutyutyu/miahoroszkópod arcokat keresztbe nyeli le. Szóval a témával kapcsolatban megsemmisítőbb savazást vártam.

kamarti 2012.02.09. 11:47:31

sziasztok! ha valaki volna olyan kedves é megdobna egy linkkel, megköszönném!

amíg néztem, elég érdekes este volt. Csabi és Fecó Szandikával megtámogatva végre nyíltan és határozottan elmondták Kingunak, mennyire kurvára unják a szappanoperáját Attival (igaz, ezt Csabi alig pár napja négyszemközt már elmondta a királylánynak, akkor is megköszönte, most kíváncsi vagyok, hány órán belül dörgöli ezt Fecóka orra alá (akiben csak a jólelkű, aranyos Fecókát látja), vagy mikor hánytorgatja fel Csabának (akiben most, hogy többször kihallgatta (!), mit mond róla a háta mögött, már megbízik...). Főleg annyak fényében érdekel ez, hogy bár állítólag Atti meg Kingu most rosszban vannak, Atti mégis azt mesélte Serinek, hogy Kingu elmondta neki, Fecót mennyire bántja, hogy Vera le se tojja, mióta Oliék bementek...

Csabi ezután végighallgatta Fecó sirámait (amit Kingunella fokozott benne az elmúlt két napban) arról, hogy mennyire ciki, hogy a fő alakok (Szandi, Oli) Attit és Verát csípik a legjobban, amire Csabi az "és akkor mi van?" költői kérdéssel felelt többek közt, amit Fecó nemigen értett, Vera meg nyilván erre gondol, amikor azt mondja, Csabi flegma (mondjuk nem csoda, hogy ő így vélekedik, hiszen róla tudjuk, hogy jobban érdekli a győzelemmel járó dicsőség - azaz a külső visszajelzés -, mint a nyeremény (ennek tükrében azt hiszem, mégis elég kemény lesz neki szembesülni azzal, ami kint vár rá).

Ezt követően Csabi és Fecó Olival értekezett, és Csabi szőrmentén felhozta ezt a témát, Oli meg elmondta, hogy Kinga és Seri (más-más okból), de nem az ő világa, de a másik 4 emberrel jól megvan (hogy Fecó ettől megnyugodott-e, nem tudom).

Aztán Szandállal elegyedett beszélgetésbe, aki berángatta a fürdőbe, a veleje az volt a dolognak, hogy előítéletes volt vele szemben, de a legpozitívabb csalódás ő a számára, mert egy értelmes csaj, erre ittak, összeölelkeztek, esett még pár szó fogszabályzásról, majd Szandi topogni kezdett, és közölte, hogy szarik, mire Csaba: rám? és aztán következett a társalgásnak az az épületes lezárása, ami @ő-szinte: érdeklődődését is felkeltette... (emlékeim szerint a megfogás a poharakkal kapcsolatban merült fel, amiből pezsgőztek, de én is visszanézem. persze csak ha kapok egy linket :)

kamarti 2012.02.09. 11:50:08

@kida: minek erre energiát pazarolni, mikor ez még Serinek is ment, fésztufész? :) a tegnapi buliban gyakorlatilag nem is szóltak egymáshoz Gombárral (legalábbis, amíg én láttam, szóval bajban lesz az rtl a szappanopera folytatásával :))

JOKKA21 2012.02.09. 11:52:30

Kár, hogy a két szép szőke plázacica csap össze.

i.diot (törölt) 2012.02.09. 11:55:32

@JOKKA21: szep???
wtf...
:))))
ajanlhatok szemeszt???
itt van egy emelettel lejjebb...
:p

JOKKA21 2012.02.09. 11:58:32

@i.diot: Köszi.:D
Nekem tetszenek külsőleg.

kozi001 2012.02.09. 12:24:59

@kamarti: www.youtube.com/watch?v=o_Fwi-tr8NE&feature=player_embedded

Olinak Sehi, Kinga nem a világa! :)
Inkább az alkeszokat csípte tavaly is!

kamarti 2012.02.09. 12:37:27

@kozi001: Seri fiatal és nemigen van közös témájuk, bár aranyos csaj, Kinga meg eleve felhúzott egy falat, ő meg nem fog puncsolni egy 21 évesnek, hogy fogadja el, nem barikeresőbe jött be, ezt mondta
ez sztem korrekt

köszi a linket!

i.diot (törölt) 2012.02.09. 12:41:10

@JOKKA21: hat,seesze meg csakcsak,bar az a szamarboges buntet...
de kingulina...
pfff...
:)

foxglove (törölt) 2012.02.09. 12:46:10

muhahaha Oli az alkalmassági tesztről: "itt is van egy-két olyan karakter, akiket ha IGAZI pszichiáterek vizsgálnak, akkor nem engedik be."

Fecó: Ugye a VV4-ben nagyon jó barátok lettünk volna, Oli? Még kampányoltál is volna értem!

Fecóka szegény, ettől a ponttól már nem lehet menteni.

Hajrá Kingu.

vallatas 2012.02.09. 12:49:13

@kamarti: kihagytad, hogy Csaba megakarta hallgatni ahogy Szandika szarik :-)
direkt?:-p

egyre jobban érzem azt, hogy Kingunella fog visszamenni... Sehi alapbázisa kicsit, Ati szavazók nem szavaztak eddig se és most se fognak mert nem pálya.
Csabi szavazók viszont ezerrel tolják majd Kingunellát.

Tegnapi onlineról még annyit, hogy Ati szépen lerendezte Kingát :-)

genevieve 2012.02.09. 12:56:26

@kamarti: köszönöm-köszönöm ezt nagyon részletes és értelmes volt:-)

kozi001 2012.02.09. 12:59:14

@foxglove:
Mindenki az Olivér kampányt akarja! :)

ELP 2012.02.09. 13:00:44

@vallatas: igen ez az iccaka is felmerült már bennem is,,,h egy kis segítséggel K lesz a nyertes

Tjuca 2012.02.09. 13:04:16

@foxglove: muhahaha Oli az alkalmassági tesztről: "itt is van egy-két olyan karakter, akiket ha IGAZI pszichiáterek vizsgálnak, akkor nem engedik be

ő már csak tudja, mi??? :-)

beacska 2012.02.09. 13:04:54

@ELP: Péter FB fórumán 2 bejegyzést olvastam:
1. Szavazzunk Serire, hogy megbosszuljuk Pétert (a 48% nem is kevés)
2. Nehogymá' rájuk pazaroljuk az sms-t, nem tök mindegy, tartalékoljuk Attilára!

....hmmmm...

beacska 2012.02.09. 13:06:01

@foxglove: minden tiszteletem Olivéré, hogy nem röhögött hangosan Fecó képébe :DDD

foxglove (törölt) 2012.02.09. 13:07:13

@kozi001: Fecót teljesen leírtam most, meg ilyen hülyeségek, hogy csalódott, mert azt hitte, hogy ő lesz Oliék kedvence?
ritka, hogy valakinek ennyire hamis képe legyen önmagáról.

kozi001 2012.02.09. 13:07:50

Fecó: "Ugye a VV4-ben nagyon jó barátok lettünk volna, Oli? Még kampányoltál is volna értem!"

Oli: Nem Fater! Sajnos még te se vagy elég idióta, de eladható ehhez!

kamarti 2012.02.09. 13:10:44

@vallatas: én ugyan nagyobb jelentőséget tulajdonítottam azoknak, amiket leírtam:), meg nem akartam elismételni, amit már leírtak előttem, de betettem a hivatkozást, ha valaki olvasni akarja :) sztem ez így korrekt.

egyébként sztem van rá esély, hogy a Csabi szavazók egyrészt kímélnék a pénztárcájukat, másrészt talán látják ők is, hogy Kingut már Csabi is unja - persze sok függ attól, mi lesz az öfikben erről a vonalról. Meg attól is, mit gondolnak arról, ki lenne a könnyebb ellenfél mondjuk a döntőben a két lány közül

foxglove (törölt) 2012.02.09. 13:11:08

@beacska: azért az, hogy oli megismételtette vele a kérdést és a dermedt csönd utána elég sokat elmondott.

ELP 2012.02.09. 13:11:16

@beacska: Hát igen ez egy sokvariációs téma , a tényleges szavazók és talán az rtl fog dönteni , bár azt hiszem ez a bő két hét műsor szempontjából már nem lényeges.

kamarti 2012.02.09. 13:11:54

@genevieve: azt már le se mertem írni, hogy Csabi még a Kingával való nem könnyű beszélgetésben is sajnálkozott, hogy Seri félreértette a jelöltjavaslatnál, és aztán később Serivel megbeszélték, hogy részletesen meg is beszélik a dolgokat alkalomadtán, és amikor Seri azt mondta, ő ebből nem szeretne kellemetlenséget, arra azt válaszolta, azt bízza csak rá, tudja ő hogy mit csinál, vagy valami ilyesmit. kíváncsi vagyok, hogy oldja meg ezt az egyensúlyozást

foxglove (törölt) 2012.02.09. 13:12:41

@Tjuca: azzal folytatta, hogy a vv4-ben még több ilyen személy volt

kamarti 2012.02.09. 13:13:38

@Tjuca: az mondjuk furcsa volt, hogy itt nem kapták el hirtelen a képet, mert elég hosszan feszegették ezt

beacska 2012.02.09. 13:15:32

@foxglove: :DD akkor nem csalódtam benne :DD Fecó meg megint nem érti, miért nézik hülyének....

kamarti 2012.02.09. 13:18:33

@foxglove: @kozi001: azért azt ne felejtsétek el, hogy az amúgy is kisebbségi komplexusos, Vera által is félresöpört, ATTI-Kingu által savazott és Vsabi felől is elbizonytalanodó Fecónak Kinga két teljes napig tömte ezzel az agyát. Nem csoda, hogy ezen pörög, és Csabi sem tudta megnyugtatni ebben a kérdésben

egyébként ilyen szempontból gyakorlatilag mindet leírhatnánk, aki bent van, hisz mind a kedvüket keresi, a reakciójukat lesi, próbálnak a helyzetükre vonatkozó pluszinfókat kiokoskodni. És nyilván ezért is küldték be a négyek bandáját

Tjuca 2012.02.09. 13:20:51

@foxglove: nem ezen élcelődtem, hanem
ezek szerint ő már beszélt valódi pszichiáterrel... :-D és bizonyára magát is oda sorolta. vagy?

Müszélia 2012.02.09. 13:26:17

@vallatas: tök mindegy, hogy valaki tizedik vagy második, attika győzelme le van zsírozva.

beacska 2012.02.09. 13:27:17

@ELP: a kérdés az, hogy a két lány közül melyiket akarja a csatorna a döntőbe. Én kezdek egyre inkább hajlani rá, hogy Seri tuti befutó:
-Surranópályáról jut a döntőig
-Már a Péter-Eszter próbálkozásnál kiderült, hogy olyannyira nem taktikázik (tehát látens JÓ), hogy fel sem fogja, miről van szó-ideális
-ő aztán tényleg mindig a szívére hallgatott a jelöléseknél, még ha a szíve Gergő gatyájában is volt átmenetileg
-nő-ha bejönnek a jóslatok, és VÉGRE csaj nyeri, a bent lévők közül az egyetlen erre alkalmas csaj...

beacska 2012.02.09. 13:28:21

@Müszélia: szerintem meg Csabié...és így fog Seri nyerni ;DD

foxglove (törölt) 2012.02.09. 13:28:52

@kamarti: nem értek most egyet.
Először is, hogy ki kinek tömte az agyát, arról nem vagyok meggyőződve. Minimum kölcsönösségre gyanakszom, de azon sem lennék meglepődve ezek után, ha Fecó lett volna az értelmi szerző.
Másodszor, éppen az vált nagyon zavaróvá, hogy eddig én is úgy gondoltam, hogy kisebbségi komplexusos, elnyomott, stb. De egy kisebbségi komplexusos mégis hogy mondhat ilyeneket, hogy ő azt hitte, ő lesz a kedvenc? Ez milyen már?
Azért írtam le, mert éppen emiatt úgy érzem, hogy a kép, amit eddig kialakítani igyekezett, egy hazugság volt.

foxglove (törölt) 2012.02.09. 13:29:52

@Tjuca: ezt ennyire nem gondoltam tovább, minden lehetséges!

beacska 2012.02.09. 13:33:04

@foxglove: Fecó nem kisebbségi komplexusos: nézd meg a testbeszédét, ahogy pöffeszkedik a kanapén, meg ahogy fel-le sétál a pohárral a kezében. És ezt nem Attila fejlesztette ki benne (ahogy azt ő el szeretné hitetni)...ez ilyen volt, amikor bejött, és amikor az asszonnyal találkozott, azóta hatalmasodott el rajta...

genevieve 2012.02.09. 13:37:52

@kamarti: én is igy gondolom:-)

tudja ő mit csinál:-) és a tegnap előtti onlineban kicsit kapatosan:-) meg is mondta feconak és kingának...csak senki nem figyel rá....pedig a legelső párbajánál (krisztofel) eldöntötte, hogy milyen irányba fog menni, és ahhoz tartja most is magát...

kozi001 2012.02.09. 13:42:42

@kamarti:
Nos nem Fecó ellen beszélek csak úgy gondolom h jól ráérztek arra h Olivér a teljes kinti info birtokában valóban inkább az olyan embereket gyűjti be akik valóban esélyesebbek és akiket majd kint vihet bulikba, ide-oda ld Gombi, Cristofel...!

genevieve 2012.02.09. 13:47:52

@kozi001: fecónak viszont a következő kiválasztás lesz érdekes, ha most kinga megy vissza (feltéve, hogy nem szerez lila kendőt)

mert akkor csak ati marad neki....

kamarti 2012.02.09. 14:00:09

@foxglove: hát nem tudom, mindent nyilván nem látunk, talán elfogult is vagyok Kingával, de én úgy láttam, hogy Kinga volt az, aki ezt a lavinát elindította első este, először a rinyálással, hgy őt seni se szereti, aztán azzal, hogy Ol megmondta, hogy hozzá és Attihoz jött be, és közte meg bulizás helyett a susmorgással. De nyilván Fecóban is megvan az alap hajlam az elbizonytalanodásra, amit nem csodálok, ahogy írtam is.
plusz én még nem láttam ezt az Olis részt, csak amit Csabival nyomott erről (és ott is az volt az egyik fő érve, hogy Kinga is ezt mondta)

nekem nem ingatta meg ez a dolog a Fecóról alkotott képem

ELP 2012.02.09. 14:09:44

@beacska: csak saccolni tudok,,,talán tényleg el van döntva a végeredmény,,talán nem,,,mennyi bevétel kell még az sms k ből?,,,esetleg további célok a nyerővel,,,ez még mind kérdőjel

kamarti 2012.02.09. 14:11:16

@kozi001: persze, kombinálnak ezerrel. Erre mondta azt nekik Csabi, hogy nem kéne.
és én is úgy gondolom, hogy azon, hogy Oli kit kedvel, így 5 hónap után nem sok múlik. Másrészt Oli nem győzi hangsúlyozni (és már kint is ezt mondta), hogy neki pártatlannak kell lennie. Jó, oké, ehhez képest elmondta, hogy stílusban Atti áll közel hozzá, de Csabit is bírja (ezt mindenki előtt), miközben ki tudja, valójában mit gondol és mi a feladat. szóval ezen hiába is agyalnak.

Az meg, hogy majd kivel jár bulizni - hát nyilván nem Kingával :) és nyilván bent is szívesebben röhög, mint hallgatja a rinyát. Sztem ebben a személyes szimpátiája dominál, ráadásul azokról, akik nem párbajoztak, neki se lehet biztos infója esélyileg. Ezért aki erre pörög rá, az minimum ostoba, de sztem természetes, hogy ez mindegyiküket foglalkoztatja, és nyilván ez is volt a cél, csak van, amelyiket látványosan eluralja (Kinga, Vera), van, amelyik beszél róla (Fecó, Atti) van, akiket meg nem vagy nem beszél róla. Sztem ennyi a különbség. (ahogy a bejövő sms-eket is máshova rakják, máshogy kezelik)

kamarti 2012.02.09. 14:16:36

@genevieve: most ezt nem dicshimnusznak szánom, de ez nyilván önbecsülés meg önismeret kérdése is (ahogy például Attinál is, valamilyen szempontból ő is megingathatatlan volt eddig). és hát igen, már sokszor elmondta, hogy van magáról egy képe, ahhoz igyekszik tartani magát, és nem az sms-eknek vagy egyebeknek fényében újraértékelni.
de hát hogy magyarázza ezt el Kingának pl., aki ennek a szöges ellentéte? (és aki a tegnapi bejátszókban is azt látta, hogy mindenben neki volt igaza... mert ő meg így értelmezi a légy hű magadhoz-t :))

kamarti 2012.02.09. 14:18:21

korábban mondta valaki, hogy ez általában közelíteni szokta a végeredményt a VV blogon. most így áll:

Ki térjen vissza villába?

Seherezádé
(75%, 363 Szavazat)
Kinga
(25%, 124 Szavazat)

Összes szavazó: 487

foxglove (törölt) 2012.02.09. 14:23:56

@témázgató: a készítője valószínűleg egy csoportban járt matekból serikével:)

kamarti 2012.02.09. 14:30:30

@foxglove: :)
azért ne mondd, hogy téged nem lepett meg, hogy milyen összefüggően beszélt tegnap :)

foxglove (törölt) 2012.02.09. 14:33:11

@kamarti: Binbir gece 2012.02.09. 10:35:20
ezzel értek egyet:)
annyi eredetiség volt benne, hogy még az "abszolút" antieredeti esztert is plagizta:)

kamarti 2012.02.09. 14:34:03

@témázgató: most visszanéztem a kihívást, hát Kinguci elégedetten mosolygott, mikor Seri Fecóhoz lépett a kendővel, amikor meg Balázs azt mondta, csak egy térhet vissza, rávágta, hogy hálisten.
mondjuk ettől én még nem hiszem azt, hogy ő egy magabiztosabb valaki lenne, mint Seri, aki azzal kezdte, hogy remeg, mint a nyárfalevél, majd négy és fél percet beszélt elég konkrétan és elég érthetően egyhuzamban....

szóval remélem, Kinga fog nagyon meglepődni vasárnap

foxglove (törölt) 2012.02.09. 14:35:50

ja egyébként lehet fogadásokat kötni, hogy vivike a párbajon hányadik percben fog előhozakodni a halott nagymamájával.

bigél 2012.02.09. 14:35:51

@témázgató: ezt nem hiszem eeeeel! :D :D

De leginkább "anyám borogass"!

A hozzászólások között is van néhány csemege.

kamarti 2012.02.09. 14:38:10

@foxglove: Eszterben is, ebben is egyetértünk, én sem voltam elájulva már Esztertől sem, de itt azt láttam, Fecó, Kinga is bevette, és még Csabinak is megrebbent a szempillája :)

azt viszont ettől függetlenül tartom, hogy amit és ahogy, az tőle meglepetés volt, és nem csak Kingunellának (akit persze az feszélyezett legjobban, hogy nem ugathat vissza azonnal)

bigél 2012.02.09. 14:39:13

@kamarti: átaludtam tegnap az egész műsort, csak a végére ébredtem fel, úgyhogy azt kaptam el, hogy Serikének Csabától rosszul esett, hogy esélyesebbnek tartja magát, vagy valami ilyesmi. Ezt így kimondta valamikor Csaba vagy pedig csak az ellenfél ajánló miatt gondolta Serike?

Ill. az is eszembe jutott, hogy amikor annak idején Vera ment párbajozni és a többieknek %-os arányt kellett jósolni, arra az esetre, ha őket vinné ki, akkor Serike sem volt annyira visszafogott, hogy ne magát jelölte volna meg esélyesebbnek.

kamarti 2012.02.09. 14:39:55

@foxglove: gondolod, hogy lesz erre idő? Elég sok témát felvetett a kihíváskor....:)

ELP 2012.02.09. 14:40:08

@ladyandhenk: én a hajrát azoknak a játékososknak adom , akik így vagy úgy de tettek valamit azért , - hogyha már belevágtunk és végig szenvedjük /mi csapatunk/ ezt a szinházat . - sokat tettek/tesznek azért h szórakozzunk is!
De ebben ő benne van.:))

genevieve 2012.02.09. 14:40:57

@foxglove: és azt meg fogják neki mondani, hogy a malévhoz már nem mehet utaskisérőnek?:-)

foxglove (törölt) 2012.02.09. 14:41:15

@kamarti: "nem ugathat vissza azonnal" remélem, eljön annak is az ideje:) erre a sok marhaságra, amit Seri összehordott, egy szót kellett volna csak mondania: Claudió.

genevieve 2012.02.09. 14:42:55

@bigél: csaba nem ezt mondta:-)

azt mondta, hogy arra lát kevesebb esélyt, hogy a három lehetséges jelölt közül (kinga, feco, csaba) ő lesz a kihívott...

foxglove (törölt) 2012.02.09. 14:43:01

@kamarti: ó, erre biztosan szakít majd időt:)

genevieve 2012.02.09. 14:43:50

@foxglove: claudió nem volt bent a villában:-)

kamarti 2012.02.09. 14:43:51

@bigél: nem emlékszem, hogy az öfiben benne lett volna, hogy Csabi magáról mit mondott, sztem tőle csak Kinga és Fecó latolgatását vágták be, tehát ezt sztem mi nem tudjuk

az onlájnban épp az volt a vicces, hogy Csabi, miközben Kingát vigasztalta-trenírozta, arról beszélt, hogy szte Seri félreértette, vagy legalábbis nem emlékszik, hogy ezt így mondta volna neki, ahogy visszamondta, és ígértek egymásnak egy beszélgetést Serivel, de amíg én néztem, addig erre nem került sor

foxglove (törölt) 2012.02.09. 14:44:59

@genevieve: jaj, hát tudom, hogy tudod, mire gondolok:)

genevieve 2012.02.09. 14:45:26

@kamarti: ha szerencsénk lesz, kinga ki fog esni, és meg is van oldva a probléma:-)

genevieve 2012.02.09. 14:48:03

@foxglove: persze, de jelen esetben ez nem ugyan olyan fajsúlyú dolog:-)

claudiót egy ismeretlen valaki a többieknek...mig gergő-sehi-kinga együtt éltek egy fedél alatt...

persze ettől sehi sem volt különb a maga nemében...

bigél 2012.02.09. 14:51:08

@genevieve: @kamarti: Köszi szépen! Én sem emlékeztem ilyenre, de az onlájnt nem nézem, a tegnapi öfiről pedig lemaradtam.

bigél 2012.02.09. 14:52:53

@genevieve:

"claudiót egy ismeretlen valaki a többieknek...mig gergő-sehi-kinga együtt éltek egy fedél alatt..."

Jaja, szerintem el is felejtették már Claudiót a többiek. Pedig az elején, amikor dobta Serit, mennyit savazaták szerencsétlent a viselkedése miatt, hogy nem borult ki eléggé, meg ilyenek.

bigél 2012.02.09. 14:53:43

@bigél:

Leginkább Kinga és ikertesókája, Dyuska.

kamarti 2012.02.09. 14:54:54

@genevieve: nem hinném, hogy azt nagyon bánná :)
a kis egyenruharészeket meg, amit ajándékba kapott Csabitól, máshol is használhatja :)

kamarti 2012.02.09. 14:57:03

@foxglove: na, megnyugodtam, hogy ha elfogult is vagyok Kinguval, te sem kevésbé Serivel :)

a nem ugathat vissza-gondolatot egyébként Kingától idéztem, igaz, nem szó szerint :) nem az ugat szót használta

foxglove (törölt) 2012.02.09. 14:59:00

@genevieve: ennyi erővel fecó is félreléphetett volna a villában, az sem lett volna érdekes, hiszen angéla sem villalakó

kamarti 2012.02.09. 15:00:47

@bigél: nyilván már akkor látta, hogy nem versenghet Kinguval kiborulásban :)

@foxglove: mondjuk a Claudiót sztem lehetne ütni a "már a gondolata is erkölcstelen, hogy meghágnád Kriszt, Esztike" lappal Kingánál, gondolj csak a seggrázásra a meztelen Gergő előtt... ami viszont bent történt, ugyebár

foxglove (törölt) 2012.02.09. 15:01:21

@kamarti: ez így van, tényleg nem csípem:)

foxglove (törölt) 2012.02.09. 15:01:52

most mennem kell, viszlát este

kamarti 2012.02.09. 15:05:49

@genevieve: tényleg érdekesebb lenne, mit hoz bent a gyengének tartott Seri visszatérése, mint Kingunella további nőgyűlölete és férfirángatása, sipítva

nem mellesleg Oli éppen neki mondta el, hogy eddig minden párbaj meglepően alakult, nem úgy, ahogy számítani lehetett volna a végkifejletre, és hát tényleg nem egy ütős érv Seri ellen, hogy sokat cigizett :)

genevieve 2012.02.09. 15:06:32

@foxglove: akkor lett volna érdekes, ha a félrelépés után más erkölcsét kérdőjelezte volna meg fecó:-)

genevieve 2012.02.09. 15:08:03

@kamarti: pontosan:-)

én tegnap is mondtam, hogy kiváncsi lennék egy kinguci nélküli csabi-feco-ati kombóra (és egyenként is) :-)

és persze verára is

genevieve 2012.02.09. 15:08:46

de ami a legjobban tetszik, hogy 1,5 hete még vadul szidta a többség verát...most meg alig esik szó róla:-)

b_aranka 2012.02.09. 15:13:09

a szandika - csaba párbeszéd megértéséhez egy bennfentes sztori:
egyszer kingunella őszinterészegre itta magát és elmesélte, hogy egy volt pasijának nagyon picike lakása volt, ahol a vécéből kiáradó hangokat sajnos hallani lehetett, neki viszont nagy dolga akadt. EZÉRT valami elképesztő logikával megáldva, hogy ne csobbanjon a dolog, először a kezébe csinált és azt finom mozdulattal behelyezte a trónba.
van egy olyan érzésem, hogy csabi "de először megfogod" megjegyzése ennek állít emléket.

genevieve 2012.02.09. 15:19:16

@b_aranka: szóval a hang zavarta, a szag nem?:-D

bigél 2012.02.09. 15:23:14

@b_aranka: wzt a VV-ben mondta el? Nem emlékszem, hogy bárhol előkerült volna, pedig "érdekes" stori, szerintem kiveséztük volna a fórumon.

kamarti 2012.02.09. 15:31:44

@b_aranka: jesszus :)

@genevieve: sztem a picike lakás zavarta :)

@bigél: hát ezen még most is van mit elemezni, ha van rá gusztus :)

TapOut 2012.02.09. 15:31:53

@ELP: nem valószinű, Seri nem rak kérésre Attilára, ő nem lesz ebben szövetséges.
@vallatas: Csaba rajongók kizárt, hogy Kingára szavaznak. Csaba érdekét nem szolgálja, ha Kinga visszamegy, csak gyengíti, lehúzza.

b_aranka 2012.02.09. 15:32:59

@bigél: én sem tudom, miért nem került öfibe... érthetetlen! lehet wunderbaum volt a vécében, hangszigetelő viszont nem

bigél 2012.02.09. 15:36:43

@kamarti: én ezt nem hiszem el, hogy van ilyen! :D :D :D

kamarti 2012.02.09. 15:37:40

@TapOut: nem csak Kinga mellett szavazhatnak, hanem Seri ellen is
van, aki úgy gondolja, hogy Kinga nem visz el szavazatokat a döntőben, míg Seri (aki ráadásul Attiék befolyására kétszer is Csabira rakott) igen, miközben nyilván ott lesz Atti eleve stb.

de én is arra hajlok, hogy a többség tartalékolni fogja a pénzét Csabira, főleg, hogy most már köztudott, hogy alig 3 hét van hátra - persze kérdés, ez melyik lánynak jön jobban

kamarti 2012.02.09. 15:38:27

@bigél: én a logikáját nem értem teljesen :)

kamarti 2012.02.09. 15:42:52

@TapOut: ezt a Seri-Fecó-Atti dolgot tudja a fene. Serihez sokkal közelebb áll Fecó, még ha erről ő meg Atti mást is gondol, úgy hogy itt még lehetnek fordulatok
mondom én, hogy érdekesebb lenne, ha Seri menne vissza :)

kamarti 2012.02.09. 15:46:25

@genevieve: biztos meggyógyult a klinikai elmebajából, oszt azé :)

bigél 2012.02.09. 15:49:48

@genevieve: nem rossz taktika a részéről, hogy addig pihen, amíg esélye van megúszni a kiválasztást/kihívást. Később, amikor tétje van, szerintem megint ráerősít és akkor itt is lehet ócsárolni.

beacska 2012.02.09. 15:50:21

www.valovilag.hu/video/157923

ezt megnézve már értem, mire gondolt Péter, amikor azt mondta: 2 óra olvasás helyett Fecót kellett hallgatnia...Fecó azt hitte, Szandikában szellemi társra lelt :DDD...hááát, még ő is szivatta :DDD

bigél 2012.02.09. 15:55:02

@kamarti: amit leginkább nem értek, hogy OK, az emberek néha csinálnak baromságokat, de erről aztán hallgatnak, nem osztják meg senkivel. Még részegen sem.

szélfúttahaj 2012.02.09. 15:58:01

@vallatas: Nem tudom, h.rendezte le, mert nem láttam, de most már azt várom,Kingunella rendezze le végleg a nagy arcát!

kamarti 2012.02.09. 16:00:13

@beacska: mi az újdonság ebben? ezt plénum előtt is sokszor elmondta magáról Fecó, de az elején is tudtuk, hogy nincs 3 diplomája, mint más egyenes jellemeknek...
ha csak nem az, hogy Szandál is próbálja tovább erodálni a Csabi-Fecó barátságot, csak most a másik oldalról (a la Petti)

kamarti 2012.02.09. 16:02:16

@bigél: hát én színjózanon is hallottam Kingut arról sztorizni, hogy valami padon hányt épp epét és egy vízilabdacsapat állta körül, hogy ne lássák a zemberek...

nosce 2012.02.09. 16:08:36

@kamarti:
tényleg hol van Gotti ? :)

beacska 2012.02.09. 16:10:34

@kamarti: szerintem vicces, ahogy büszkélkedik vele, hogy mennyire nem érti, mi folyik körülötte.

Lehet, hogy igazuk van, és Csaba-Fecó barátság tényleg a képzelet szüleménye? neeem, nem hiszem...ez csak galád ármány, semmi más. Pedig egy egyetemista és egy raktáros igenis összeillik!!! Majd szépen összejárnak, moziba, koncertekre, jókat isznak egymással, úgy, ahogy a jó egyetemistákhoz illik...

ő-szinte 2012.02.09. 16:19:16

@nosce: szia:-)
megmondod pufinak, hogy majd este jövök ha fecóskodtam?

2012.02.09. 16:22:36

@beacska: Nem annyira buta ha látja a saját határait. Kifejezetten sziNpatikus ebben a videóban.

@ő-szinte: Mondd meg jómagad, itt vagyok :D

2012.02.09. 16:25:49

@pushpang: Már tegnap is volt háromszor :)))

ő-szinte 2012.02.09. 16:26:18

@szerivan: oksi:-)
cicukám, az van, hogy csak este későn leszek:-)
és ezt csak azért mondom, mert tudom hogy hiányzom neked... -o-

2012.02.09. 16:27:39

@kamarti: Ige, az aluljáróban vette a kisüvegeseket mert olcsó és hamar be lehet tőle rúgni. Büszkék lehetnek rá a szülei.

2012.02.09. 16:28:14

@ő-szinte: Máj moszt hiányszol :)

nosce 2012.02.09. 16:28:23

@szerivan:
a mogyi elmegy fecóskodni azt üzeni :)

nosce 2012.02.09. 16:29:33

@ő-szinte:
szia :) átadtam neki :), de sztem félóra múlva megkérdi a félszerzet, hogy hol vagy :)

2012.02.09. 16:30:32

@nosce: Cuki vagy hogy szóltál :)

2012.02.09. 16:31:11

@nosce: Nem tudod merre jár pufika? Régen nem láttam.

nosce 2012.02.09. 16:31:46

@pushpang:

sztem az csak a hanyatló músor felszopása, ha a megasztár sikeresen indul, tuti hogy megnyújtják és Crist meg Pettit is beszavazzák a nézők h harcba szálljanak a fődíjért :)

nosce 2012.02.09. 16:32:19

@szerivan:
nemtom, itt halózott az előbb :)

2012.02.09. 16:33:36

@nosce: Ó te fijú, a bolondját járatod velem :)

nosce 2012.02.09. 16:34:35

@szerivan:
dehogy is ó te lány :)
apropó te se tudod hol van Gotti ? :)

beacska 2012.02.09. 16:35:14

@szerivan: igen, te úgy látod, hogy tisztában van a korlátaival? szerintem nincs.

TapOut 2012.02.09. 16:35:18

Kinga arról panaszkodik Ildikónak a kihívás után, hogy Fecó nem állt mellette a Petis párbajnál, csak Csaba.
Érdekes...

2012.02.09. 16:36:42

@nosce: Ati tárolja a faház pincéjében.

@beacska: Ahogy röhögött azon, hogy nem szereti a komoly témát mert nem érti, abból úgy gondolom igen.

ő-szinte 2012.02.09. 16:37:26

@nosce: sajnos elkapta az amnéziámat...:-(

nosce 2012.02.09. 16:37:32

@szerivan:
"Ati tárolja a faház pincéjében."

Gotti sztem nem az a kocogós fajta :)

kamarti 2012.02.09. 16:38:03

@beacska: persze a zavart nevetést lehet büszkélkedésnek érteni, ha akarjuk - de nem hiszem, hogy te ebben elfogulatlan vagy, saját bevallásod szerint is az elejétől sapka van nálad Fecón, és ebben kitartasz - te meg ezzel büszkélkedsz...

az őszinte barátságra meg visszatérhetünk, ha kijönnek (és most direkt nem azzal példálózom, amit az onlájnokban mond Csabi erről például, mert azt még csak mondja.) Szóval neked is van egy előfeltételezésed, meg nekem is - de egyébként meg tulképpen mi közünk az egészhez?

mocskosmacska 2012.02.09. 16:38:26

@b_aranka: Én nem csodálom, hogy csabiba ez a kingás-szarós-megfogom kézzel sztori mély nyomot hagyott.

2012.02.09. 16:38:48

@nosce: Bisztos lepkéket gyűjtött az erdőszélen vagy megállt hugyozni. A lényeg Ati elkapta.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 16:43:25

@ELP: én itt szórakozom:)

Nem veszem komolyan a villát, mert minek...Hasznom nincsen belőle, érdekelni nem érdekel, de itt nagyon jól ki lehet kapcsolódni!
És jogot formálok arra, hogy most Hajrázzak Kingának:P:P:P

Hajrá Kinga!!!

mocskosmacska 2012.02.09. 16:43:28

@genevieve: Én még most is szidom verát. Lehet, hogy most visszavett az agresszivitából, de a modorosságától, attól, hogy azt hiszi megnyerte a főnyereményt, mert attila szóba áll vele és a látványos átnézek fecónjától nekem feláll a szőr a hátamon. Főleg a modorosságától. Úgy viselkedik, mint egy megzakkant elsőgenerációs értelmiségi, aki szégyelli, hogy a szüleinek nem volt diplomája, ezért állandóan erőltetett és erőszakos stílusban nyomja, hogy ő mekkora ász és milyen okos.

nosce 2012.02.09. 16:43:46

@szerivan:
"Bisztos lepkéket gyűjtött az erdőszélen vagy megállt hugyozni. A lényeg Ati elkapta. "

a lépkéket se tudom hozzápásszintani, de h kiszált a bömösből hugyozni az életszerű :)

kamarti 2012.02.09. 16:44:21

vicces, ahogy Atti, a nagy emberismerő előadja Gombinak, hogy Seri azért kerüli, mert belé van esve... :)

@TapOut: majd azt nézd meg, Fecónak mit mond az asztalnál. aztán meg azt, a fiúk mit mondanak neki az Atti-szappannal kapcsolatban....

(mondjuk az is egy érdekes jelenet volt, hogy Fecó közölte vele, hogy azért az 1 lépés távolság megvan köztük (tehát tulajdonképpen ezt, amit Kinga előtte, csak nem Fecónak, hanem Ildinek), mire Kinga: direkt fájdítja-e a szívét, aztán Kinga kiment bőgni a fürdőbe, a nappaliban meg azt látta, hogy Csabi épp egy tálból sültkrumplizik Serivel és nagyban beszélgetnek, oda is kapta a fejét szegény árva királylány...)

mocskosmacska 2012.02.09. 16:45:23

@beacska: Igazából szerintem nem az egyetemista-raktáros kombóval van a baj, hanem az egyetemista-családapa párosítással. Kevés a közös program.

nosce 2012.02.09. 16:46:00

@ladyandhenk:
"Hasznom nincsen belőle, érdekelni nem érdekel, de itt nagyon jól ki lehet kapcsolódni!
És jogot formálok arra, hogy most Hajrázzak Kingának:P:P:P"

finomítottál már a technikádon, mert tegnap kicsit darabosan mozogtál a castingon :)

szélfúttahaj 2012.02.09. 16:46:17

@kozi001: Igen@beacska: Nem lányoknak drukkolok, de a kettő közül mégis Kingára hajazok. Őszinte, magától rakja a jeleket. Örült Attika ajándékainak /ami kizárólag taktikai lépés volt, mint a Kinga utáni sóvárgás is.De nem tagadta azt sem h. mint férfitől berzenkedik.Brr. vagyis undorodik. Ő tudja miért, ő van a közelében.

kamarti 2012.02.09. 16:48:05

@mocskosmacska: de hát Vera maga mondta el, hogy neki csakis a külső visszajelzés számít (tehát el lehet képzelni, milyen biztos alapokon áll az önbecsülése, és ehhez nem is kell tudni a pornóvideóról)
ilyen szempontból tök logikus, hogy jobban élvezi, amikor Attival bratyizhat és alfanőstény lehet, mint amikor csak a szerencsétlen Fecó állt mellette, akit mindenki lenéz bent, 1-2 ember kivételével

szélfúttahaj 2012.02.09. 16:49:42

@beacska: Nem bántják egymást agy acsarkodó társaságban, itt ez is fontos. Fecót Csabi nélkül Atti rég kicsinálta volna!

TapOut 2012.02.09. 16:50:10

@kamarti: abban mindkettőjüknek igaza van, hogy eltávolodtak egymástól és megvan a pár lépés távolság, de én úgy emlékszem, hogy Fecó azért Kinga mellett volt a Petis párbajnál.

kamarti 2012.02.09. 16:51:36

@mocskosmacska: ehhez képest épp tegnap is megbeszéltek két közös programot, plusz Csabi elmondta Kingának valamelyik éjjel, hogy biztos, hogy tartani fogja a kapcsolatot Fecóval, mert érdekli a sorsa.... míg mondjuk Verával önszántából soha többé nem akar találkozni...

mocskosmacska 2012.02.09. 16:51:36

@kamarti: Most tényleg megkapta, amire vágyott, az alfanőstényi pozíciót. Veronikát is azért utálta annyira, mert veronika volt az alfanőstény, aztán meg kinga. (Nem véletlen, hogy őket rühellte legjobban, úgy érezte, hogy az ő területét pisilték körbe).
Egyébként a viselkedése logikus, csak nem mondaná folyton másokra ezek után a becstelen szót.

mocskosmacska 2012.02.09. 16:52:54

@kamarti: Én csak azt mondtam, hogy családapa-egyetemista ritka párosítás. Aztán hogy mi lesz kint, az elválik, lehet, hogy tényleg tartani fogják a kapcsolatot.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 16:53:07

@nosce: honnan tudod? ott sem voltál! Amúgy is én egy úri hölgy vagyok:D

Hajrá Kinga!!!

kamarti 2012.02.09. 16:56:12

@mocskosmacska: na de Kingu meg az összes lányt utálta/ja, ugyanezért, és ugyanezért nem tud leszámolni a "kínzójával"... ő mivel jobb Veránál?

@TapOut: Kinga már akkor is bsztatta Fecót, mert ő meg úgy érzete, hogy nem (akkor volt az a híres-neves Pettiék elviccelték a vitát veszekedés, ha még emlékszel), Csak következetes a lyány. a maga módján :)

mocskosmacska 2012.02.09. 16:56:52

Akárhogy is alakul a kinga-sehi párbaj, remélem, utána egy fecó-attila lesz. Rájukfér már.

mocskosmacska 2012.02.09. 16:58:45

@kamarti: Dyával jóban volt és eszterrel is közeledtek egymáshoz. MEg az elején veronikával is jóban voltak, mert verával is próbált barátkozni, csak az folyton genyóskodott vele.
VEra viszont az összes lánnyal fasírtba volt, aki megpróbált közeledni hozzá, azt átvágta. Tipikusan az a nő, aki nem bír elviselni más lányokat.

kamarti 2012.02.09. 17:00:16

@mocskosmacska: persze, igaz, hogy sok mindenben nagyon messze vannak, ez már sokszor kiderült. De nekik van esélyük kint ráébredni, hogy jól tették, hogy kitartottak egymás mellett, mert eddig sztem egyik sem tett olyat, főleg nem a másik háta megett, amit a másik a szemére vethetne kint. sztem ez is valami.

mocskosmacska 2012.02.09. 17:03:09

@kamarti: Én sem tartom elképzelhetetlennek, hogy kint is folytatódni fog a barátságuk, csak az eltérő életforma mindig rizikófaktor egy kapcsolatban.

kamarti 2012.02.09. 17:05:04

@mocskosmacska: nem akarlak meggyőzni, de ezt a Dya-barátságot sztem Kingu is túlmisztifikálja, kíváncsi lettem volna hogy alakul, ha Dya nem 2 hetet van benn...
Veronnal meg addig volt jóban, amíg ő volt az első számú liebling Attiéknál, Veron meg elvolt Krisszel (bár ha jól emlékszem, a háta mögött keményen fúrta, épp Krisz miatt). Az Esztihez való közeledés meg - hát nem nagyon tudom, mennyire volt őszinte (akármelyik részről) és hogy meddig tartott volna.

egyébként éppen Vera miatt is érdekelne mi lesz, ha Seri megy vissza....

kamarti 2012.02.09. 17:06:40

@mocskosmacska: igaz, ráadásul földrajzilag is messze lesznek, szóval sztem sem lesz egy napi kapcsolat, de tartós ettől még lehet, meglátjuk.

nosce 2012.02.09. 17:10:09

@mocskosmacska:
"Kevés a közös program. "

hát jah, Fecó meg nem tud léggitározni, Csabcsi viszont kevés cigány nótát ismert továbbá a rézről is azt hiszi h egy tujafajta :)

mocskosmacska 2012.02.09. 17:11:37

@nosce: Csaba léggitározhat cigány nótára.

mocskosmacska 2012.02.09. 17:12:56

@kamarti: Persze, lehet, hgoy máshogy alakult volna és talán kinguban is van a fúrjuk a többi nőt viselkedésformából, de vera, akiben ezt annyira erősen látom, hogy nem mennék a közelébe.

kamarti 2012.02.09. 17:19:29

ez volt már?
Kinga nehezen viseli a zöld kendővel járó terhet
valovilag.hu/video/157925

lehetne az is a címe, hogy a villalakók nehezen viselik a Kingával járó terhet :)

kamarti 2012.02.09. 17:20:43

@mocskosmacska: én egyiknek se szívesen :) csak ennyi a különbség köztünk

Líder Máximo 2012.02.09. 17:26:27

Sziasztok,

több hónap után visszatértem, mert újra nézhető lett a műsor. Most derült csak ki, mennyivel nézhetőbb, szórakoztatóbb volt a VV4, mint ez a fos, ami most megy. Ütősebb, bolondabb, szánalmasabb, szeretetreméltóbb, szókimondóbb, stb karakterek voltak, ez meg is látszik az utolsó néhány videón, végig tudtam én is nézni már az öfit.

Na, egyelőre ennyi, próbálok kicsit visszaszokni, a jelszót már megtanultam:

KEK! :)) de inkább: KEKDKGY! :P

Oszt van-e új mumusunk? :P

ő-szinte 2012.02.09. 17:36:18

@Líder Máximo: csak a régiek futnak az autópályán:-DDD

kamarti 2012.02.09. 17:48:01

@Líder Máximo: KEKDKGY! :) nem rossz, nem rossz :)

ELP 2012.02.09. 17:58:57

@TapOut: nana itt már azért más szelek fujdogálnak,,,hiszen ha vissza jön őz is vihetik még1x,,,és nem a F t,,,de persze ez csak teoria

beacska 2012.02.09. 18:04:39

@kamarti: mivel büszkélkedem? te is fijam Brútusz? Még a végén rasszista is leszek....bár, nem csoda, hogy ezzel jössz, barátnéjáról ismerszik az ember lánya...

Igen, Fecó egy segg már az elejétől fogva. Te nem látod, mert eltakarja a szentfazék, én meg igen, és itt egy jópáran rajtam kívül, és ezen nem fogok szégyenkezni.

Nem kell kint meglátni semmit, ezek egyszer sem fognak találkozni egymással, ahogy Shadi és Dya is csak a fotós kedvéért erőltette meg magát...

Csaba egy értelmes ember, Fecó meg egy korlátolt ostoba. Miért is kéne nekik barátkozni? Ha Csaba nem fanyalodik rá, a büdös életben nem váltottak volna a BŰŰŰnél többet egymással. Kár ezen illúzionálni.

ELP 2012.02.09. 18:07:39

@ladyandhenk: akkor Te még nálamnál is érdekesebben kerültél ide:)

beacska 2012.02.09. 18:07:58

@szélfúttahaj: Kinga örült Attila ajándékainak? ez az egyszem pozitívum? prsze, hogy örült, ki ne örült volna?

beacska 2012.02.09. 18:09:08

@szélfúttahaj: Fecó Csabi nélkül már otthon karácsonyozott volna!

ELP 2012.02.09. 18:12:47

@ő-szinte: Szeva :)) egyre kevesebbet látlak,,nem jó lesz ez így,,,:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 18:27:05

@ELP: én ajánlásból jöttem annó:), bár elsősorban az Éden Hotel miatt:P

@beacska: tudom én, amit tudok:P

nosce 2012.02.09. 18:31:13

@mocskosmacska:
"Csaba léggitározhat cigány nótára. "

ahhoz nem inkább légcimbalmozni kéne ? :) , ha azt megtanulná Csabcsi világelső is lehetne :)

Líder Máximo 2012.02.09. 18:31:43

@kamarti: hát igen, hát igen :)

komolyra fordítva: kinga megy, ez már tuti, de mi lesz utána? átvillant még az is az agyamon, h seri befuthat akár végső győztesként is, eh. Vagy ki tudja...rég néztem őket részletesen, de tetszett a kihívó szöveg és azért sok mindenre emlékszem én még:) kinga nem szórakoztató, szenved, egyszerűen az a legnagyobb baj vele, mint az egész VV5-el, fájdalom nézni. Egy ilyen műsorban olyan karaktereket várok el, amelyek a kinti bolondok és egysejtűek világán képesek egyet még csavarni, ezt tökéletesen szállította a VV4..egy Tordas bazmeg, egy Gombi, csak most, amit lenyomott, egy Alekosz, egy Szandika, stb, de Kinga és a többiek csak pont azokat az embereket reprezentálják, csavar nélkül, akiket bárhol látni...Seri azért néha meg-meglepi az embert, a kiválasztás végén is, epic volt, amikor kifordította Balázsnak a csuklóján a keresztet, hogy olyan neki is van..készbazmeg, menjen is tovább!

beacska 2012.02.09. 18:31:55

@ladyandhenk: szia! hát még mindig nem írtam :(( írj te előbb, "válaszolni" könnyebb ;D

nosce 2012.02.09. 18:32:41

@ladyandhenk:
"honnan tudod? ott sem voltál! Amúgy is én egy úri hölgy vagyok:D"

hát ez az kéne neked egy jó tréner :)

Líder Máximo 2012.02.09. 18:34:41

@ő-szinte: fúha, azért én itt látok egy újabb jelöltet, dzsízusz, sokáig kell visszaolvasnom, h megértsük lényét? :)))

az én rózsám vasutas 2012.02.09. 18:34:59

26.-án vége a dalnak?
Akkor már nem megy be Anett, Ágica, Borbás Marcsi és Györgyusz.

más fájdalom

Hülyén hangzik Sehi 6. helye úgy, hogy csak két héttel a vége elött esik ki.

mai online top3

1. Fecó vidámkodása, miközben Oli és Csaba zenekarokról beszélget.
2. Szandika és Attila smárolása
3. Kinguci, ahogy Csaba farkához beszél. (ezt mutathatták volna túloldali kamerából)

sandokan 2012.02.09. 18:35:21

@ő-szinte: ez nagyon durva

@vallatas: egyre többet hallunk csabikából sajnos, szerencsére és lassan lekopik a festék. persze csak az onlineban, ezek adásba biztos nem kerülnek.

@kamarti: persze, persze. a szent királyfiról kiderült, hogy ismeri és használja a csúnya szavakat és még bizonyos fokú aberráltság is jellemezi. valóban ezek említésre nem méltó jelentéktelen semmiségek.

Líder Máximo 2012.02.09. 18:37:15

@beacska: Nem értelek beacska, ez nálad vmi Fecó-fóbia? :P
Vagy én vagyok az első aki elmondja neked, hogy a "korlátolt és ostoba" embereknek is van joga sms-t küldeni? Nem is egyet, aranyapám :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 18:38:46

@beacska: nézz be hozzánk, jó?:D

Igyekszem lassan írni:D

@nosce: és kire gondoltál?:D

beacska 2012.02.09. 18:39:09

@Líder Máximo: szerintem az is lehet, az oka, hogy most kicsit jellegtelenebbnek tűnnek a szereplők (nekem nem, nekem pl. a múltkoriban nem volt egy szerethető sem, itt pedig több is), mert az az Alekosz-győzelem elég durva volt. Vagy azért, mert a csatorna nagyon nyomta, vagy mert a nézők később rájöttek, egyáltalán nem jó fej, csak mániás. Így fordulhatott elő, hogy drága Csabánk lett a favorit, akit mindig visszadobtak a nézők az ablakon, viszont Cristofelből nem kértek, és Attilának, Péternek tudomásul kellett venni, hogy megint igaz a mondás a Megáll az időből: Lapulj, ne szólj, ne kelts feltűnést! ;DD

beacska 2012.02.09. 18:40:29

@Líder Máximo: nem kell elmondanod, tudom. Sőőt, rájuk van kiélezve ez a műsor. Nem rám :DDD

kamarti 2012.02.09. 18:41:04

@beacska: már megbocsáss, de azon "illuzionálok", amin akarok. ahogy te is.
nekem semmiben nem befolyásolja az életemet, hogy Csabi és Fecó tartani fogják-e a kapcsolatot kint vagy nem, végső soron nekem tökmindegy. Nem fogom verni a mellem, ha igen, és nem fogok elbujdosni, ha nem. Ha neked ez életbevágó, te dolgod.

és anélkül hogy a barátaidat emlegetném (akiket nem ismerek, ahogy te se az enyémeket) vagy minősítenélek (nem mondtam, hogy rasszista vagy), hadd jegyezzem meg, csak annyit mondtam: hangoztatod, hogy Fecót az elejétől utálod. ahogy most is. Meg mindig, ha aszóba kerül, függetlenül attól, hogy mit tesz vagy mit nem tesz. Erre a "következetességre" vagy büszke. Ezt írtam az előbb is.

ELP 2012.02.09. 18:41:20

@Líder Máximo: nem fobia ez tény,,,,sms küldőket picit jól jellemezted,,,de természetesen joguk van,))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 18:41:29

@Líder Máximo: nem kell ennek fóbiának lenni, hasonlóan érzek, csak én csendben vagyok, néha:)

nosce 2012.02.09. 18:41:33

@Binbir gece:
te se tudod hol van Gotti ? :)

nosce 2012.02.09. 18:42:35

@ladyandhenk:
"és kire gondoltál?:D "

csakiss egy hozzáértő jöhet számításba :)

nosce 2012.02.09. 18:44:49

@beacska:
"Nem kell kint meglátni semmit, ezek egyszer sem fognak találkozni egymással, ahogy Shadi és Dya is csak a fotós kedvéért erőltette meg magát."

remélem Shádi megvinnyogtatta Dyát, bár amilyen pöcs volt gondolom az ezeregy éjszakából olvastak fel :)

nosce 2012.02.09. 18:49:07

@beacska:
én is nézhetetlenül unalmasnak találom Fecót, bár szerintem ha nem ezt a fasz májer jóság attya szerepet játszaná tudna bulizni, viszont sztem ha minden roma ilyen rendes karakter meg ilyen kultúrált lenne mint Fecó semmi gond nem lenne velük, szal szerintem jó hogy ilyen embereket bemutattak mert javítja erősen a közmegitélésüket....és ez az érme másik oldala...

Líder Máximo 2012.02.09. 18:50:10

@beacska: Elköveted azt a hibát, hogy a jelenből ítéled meg a múltat, holott, akkor, senki nem lehetett még biztos Alekosz győzelmében, főleg nem az első hónapokban, amikor még tényleg spontán és vicces volt a figura. És a többi szereplőn is jót szórakoztam, fent leírtam miért. Jelenleg ezt nem lehet megtenni, a mostaniakban semmi vicces, jópofa nincs. Ha belegondolok, hogy a vén Lázárra elég volt a játék ezen szakaszába ránézni és már szakadtam a nevetéstől, hát, az sem lehet sztem véletlen, hogy a VV5-öt lerövidítik, ezt a részt már semmi nem menti meg a bukástól. Az, h Alekoszból később mi lett felvetésem szemponjából irreleváns, mivel én most a konkrét játékidő összehasonlításáról beszélek és nem az utójátékról, amelybe a VV4 győztese saját maga szart bele, pech. Csabát szintén nem hoznám ide egyedi példának, a 4-es szériában is eljutott a legjobb háromba az alamuszi, de jóképű karakter, szóval ez sem különleges, vagy egyedi ebben a sorozatban. Mondjuk ki bátran, ami szar az szar, de, h még bele-belenézzük ehhez szükséges, h Kinga menjen a picsába és Seri maradjon!

kamarti 2012.02.09. 18:50:28

@sandokan: egyrészt ez a királyfizás azoknak a mániája, akik rühellik, én sose mondtam rá ilyesmit
másrészt minek írjak le valamit, amit valaki már leírt?
harmadrészt ha jól emlékszem, a múltkor is azt tippelték a Csabi"kedvelő" onlájnnézők, hogy a Szúrnád Alap nem lesz benne az öfiben. Benne volt.

beacska 2012.02.09. 18:50:56

@kamarti: Tojok a barátaidra, én az itteni "elv"társnőidre céloztam.

Tudod, sikk itt Attilát, Pétert és Esztert kutyázni, Verát kurvázni. Ha pedig vki a Szent Emberre (igen, még életében) rosszat ír, akkor az megkapja a magáét. Hadd legyen már szabadon véleményem egy olyan játékosról, aki te vmilyen korlátolt okból szeretsz! És hadd mondjam már el a véleményemet!
Én nem szoktalak leszólni amikor jössz a hülye kis mantráddal: "Attila Rossz, Csaba Jó, Élőket Nem Avatnak Szentté".
ha én tudok hallgatni a te baromságaid alatt (najó, nekem könnyű, nem szoktalak elolvasni), erőltesd már meg magad te is, vagy érvelj úgy, hogy nem pocskondiázol engem! Vagy ez nem megy?

Ezt a "büszkélkedést" meg "utálást", meg hogy az én életemet milyen baromira befolyásolja akár abba is lehet hagyni...köszöntem...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 18:50:58

@nosce: ez igaz, meghajolok előtted, jó mélyen:D:P:P:P Nincs gáz a sráccal, csak unalmas, megöli a műsort:D

Líder Máximo 2012.02.09. 18:57:31

@kamarti: Szerintem nyugodtan kimondhatjuk, hogy vannak rasszista kommentelők itt. Sajnos itt tartunk, hogy 2012 Magyarországán egy szórakoztató műsor szereplőinek megítélésénél ez szempont lehet. Ez valami iszonyat szánalmas, ennek ppolitikai megfelelőivel, de ugye ez nem egy olyan fórum :)

SZóval, csak, hogy legyen egy kis ellenpólus a sok oknélküli bántó mondat mellett: Fecót kifejezetten ügyes játékosnak tartom, mert már a legjobb négy között érezheti magát, egy lépéssel a hármas döntő előtt. Ha így nézzük, ő ezt már elérte, ami az ő célját tekintve máris nagy siker!

nosce 2012.02.09. 18:58:14

@ladyandhenk:
"ez igaz, meghajolok előtted, jó mélyen:D:"

azt hiszem ez a meghajlás mindenképpen egy jó alap , erre fel lehet építeni a műsort :)

Hurri Kán 2012.02.09. 18:59:40

@nosce:
Feltéve, hogy itt nem reked meg az előadás. :DDD

kamarti 2012.02.09. 19:00:14

@nosce: te úgy tapasztalod, hogy Fecó javítja a romák közmegítélését? akár itt a fórumon?

@Líder Máximo: én ezért nem rájuk haragszom, a beszavazóra állítólag 2 olyan embert ültetnek oda, akik közül nekik tulképpen mindegy, melyik megy be (a harmadik meg esélytelen eleve), ők adják a szar feladatokat, finoman vagy látványosabban irányítják (vagy legalábbis próbálják irányítani) a nézőket stb.

nekem az az elméletem, hogy két szék közül a pad alá estek: a tavalyi botrányos (de nagyon nézett) cucc után próbáltak finomítani (érzelemvezéreltek helyett taktikusokat kerestek), és így sikerült - most meg kínban vannak, mer se nézettség, se jótékonysági bevétel, se semmi... (már tavalyhoz/a tervezetthez képest, nem a többi műsorhoz képest)

nosce 2012.02.09. 19:02:38

@gyvy:
nyilván ez csak a kiindulópont lehet, a történetnek ezután kell kibontakoznia :)

nosce 2012.02.09. 19:03:48

@kamarti:
"te úgy tapasztalod, hogy Fecó javítja a romák közmegítélését? akár itt a fórumon?"

Igen úgy, egyértelműen...

sandokan 2012.02.09. 19:04:39

@kamarti: ki mondta, hogy királyfizod csabikát? senki. hogy jön ez ide? megint kiemelsz egy szót és azon lovagolsz, szánalmas.

másrészt azért, mert ismételten olyan oldalát láthattuk egy a végső győzelemre is esélyes játékosnak, ami köszönő viszonyba sincs az eddig ismerttel.
az a szent kép, amit ti felépítettetek és következetesen ápoltok, nagyon nem egyezik a "meghallgathatom ahogy szarsz" kérdéssel. csak ezért.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 19:04:53

@nosce: @gyvy: fel kell szednem pl a morzsákat a földről?:D

GYVY, amúgy beszóóóttttáááá???????

beacska 2012.02.09. 19:05:22

@Líder Máximo: Attól, hogy nem bírom Fecót, nem vagyok rasszista, bár nagyon népszerű dolog cinkosan összemosolyogni rajtam, "mindent értek" mosollyal.
nnna, erről beszéltem: Fecó éppen ezért van bent még a mai nap is, mert a csatorna nem meri bevállalni a rasszista felvetések miatt. Ha ilyen gyávák, akkor miért vitték be.

csicserierika 2012.02.09. 19:06:49

@nosce: ja, ja, binbir nem végzi jól a dolgát, Gottiról egy sort sem írt :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 19:07:05

@nosce: jaja, nem a rossz fajtából való, és ez mindenképpen pozitívum! Szerintem is javítja!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 19:07:46

@Líder Máximo: vagyis még csak a top 5-ben érezheti magát Fecó

csicserierika 2012.02.09. 19:08:17

én a tegnapi öfiből hiányoltam a durbincsolást :)

nosce 2012.02.09. 19:08:18

@beacska:
"Fecó éppen ezért van bent még a mai nap is, mert a csatorna nem meri bevállalni a rasszista felvetések miatt. Ha ilyen gyávák, akkor miért vitték be. "

Nem, pont fordítva áll a dolog, egyértelmű h Fecó eleve azért van bent h pozitív példákat mutasson, nagyon helyesen amúgy...

nosce 2012.02.09. 19:09:37

@csicserierika:
"ja, ja, binbir nem végzi jól a dolgát, Gottiról egy sort sem írt :) "

jah, Binbir lapul mint a szar Kingunella kezében a wc-n :)

Hurri Kán 2012.02.09. 19:09:48

@nosce:
Bízom benne, nem marad el a khmmm.... kibontakozás. :D

@ladyandhenk:
Ne hisztizz mááá. Tudod, hogy én sose teszek ilyet. :D

kamarti 2012.02.09. 19:10:12

@beacska: komolyan nem értem, miért érzed személyes sértésnek, ha valaki nem ért egyet veled mondjuk Fecó ügyben, és miért vagy ennyire kiakadva, ha merészeli leírni. Ha nem neked címzi, akkor azért egy szardarab, mert a "fejed fölött" (másképp: a hátad mögött előtted) írja le. Ha neked címzi, akkor meg úgy teszel, mintha valaki beléd akarná fojtani a szót, miközben most is olyasmiket idézel velem kapcsolatban, amiket egyszer sem írtam le.

és javaslom, olvass vissza: nem én pocskondiázlak. Pedig néha elég nehéz megállni, mert olyan stílusban nyilvánítasz véleményt. (igen, veled ellentétben én téged is olvaslak, mert kíváncsi vagyok még a te véleményedre is, és időnként elkövetem azt a hibát, hogy próbálok párbeszédbe elegyedni, de lassan megtanulom, hogy veled csak egyetérteni lehet)

nosce 2012.02.09. 19:10:48

@jadebulgari:
"vagyis még csak a top 5-ben érezheti magát Fecó "

kiengedtek a büntiből ? :) ezért ma dupla fellépéssel ünnepelünk :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 19:10:52

@nosce: na ez szép sztori volt, még nem tértem magamhoz a kábulattól

Líder Máximo 2012.02.09. 19:11:20

@kamarti: Adom, ez egy nagyon lehetséges elképzelés és életszerű is. Utoólagos okoskodás: most őszintén egy Kingától, Fecótól, Tujától milyen taktikázásra számítottak? Hogy a kiesettekről és a be sem szavzatakról ne is beszéljek... Tetszik, nem tetszik ez a szellemi kör erre képtelen lesz, néha be-becsúszhat egy zseniális bolond, de ehhez nem így kellene a castingot csinálni. Szerintem ez a műfaj botrányra született és az működött is, de ott kinyírták az egészet, h a félbolondokat mindenhol szerepeltették, lásd VV Éva lassú halála is a képernyőn.

Kíváncsi leszek meddig fogják pihentetni a műfajt..

nosce 2012.02.09. 19:11:35

@csicserierika:
"én a tegnapi öfiből hiányoltam a durbincsolást :) "

az mi volt ? :)

beacska 2012.02.09. 19:11:37

@nosce: na jó, de milyen dolog, hogy most akkor ezért alapból bejut a döntőbe, mert nem küldik párbajozni? ez "egyenlő pályák, egyenlő esélyek"???

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 19:11:55

@nosce: köszönöm, milyen kedves :D láttam tegnap emlegettetek, külön köszönet érte :D igen, feloldódott a bünti, itt vagyok, mindenkinek ismét üdv :D ma kit kell szidni a játékosok közül?

sandokan 2012.02.09. 19:12:20

@beacska: nem vagy az.

eleve ízléstelen minden konkrétum nélkül ezt a másikra ráolvasni. nem nagyon emlékszem, hogy valaki a származása és ne a szent párocska benti és kinti dolgai miatt emelt volna szót ellene. kmartika most nagyon messzire ment, nem először.

és kemény meg kásás az isten!

nosce 2012.02.09. 19:13:56

@gyvy:
alap, anélkül nem is lehetne katarzis :)

fran7 2012.02.09. 19:13:58

@kamarti: Szerintem nem bukás ez a műsor, sőt. A retek jól kiszámolta, hogy a valóságshow második évada mindig nagyobb ellenszélben megy. Mert, hát divat szidni, kultúrember ilyet ugye nem néz. Miközben ez a műsor sokkal nyakatekertebb, bonyolultabb, más típusú nem annyira egysíkú karraktereket vonultat fel, akiket alkohollal nem lehet annyira befolyásolni. Sokan szidják a valóságshowkat, de azt már sokan nem ismerik fel, hogy az X-faktor is az, meg a Megasztár, meg a Dal. Ezért tolta későbbre az RTL a VV-t. S most is azért hozza előbbre, mert most van elég saját készítésű műsora, amivel lealázza tv2-őt, ahol a Megasztáron kívül nincs ilyen. Amit elfognak rontani.

kamarti 2012.02.09. 19:16:30

@nosce: ezt másképp látjuk ezek szerint

@sandokan: és még én emelek ki egy szót?
egyébként meg épp nekem mondod ezeket? nem én szörnyülködtem, hogy jajmá, miket mond/csinál ez a gyerek, sőt, elejétől azt mondtam, hogy nekem 1-2 fokkal örültebben jobban bejönne. szóval továbbra sem értem, miért én vagyok az első számú célpontod

nosce 2012.02.09. 19:16:50

@beacska:
"na jó, de milyen dolog, hogy most akkor ezért alapból bejut a döntőbe, mert nem küldik párbajozni? ez "egyenlő pályák, egyenlő esélyek"??? "

Fecó nem ezért jut be hanem mert nagyon ügyesen lavírozott, gondold el barátja Kinga, Csaba, Vera és félig barátja Attila, és Serinek sincs vele nagy gondja, nincs másik ilyen játékos bent, ezért nem megy párbajozni és nem azért mert a retek manipulált volna....

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 19:17:53

@fran7: Ebbe a szériába azért meglehetősen egyforma és unalmas embereket szedtek össze. A szerencsétlenebb, szórakoztatóbb elemekkel jobban eladható egy ilyen műsor.

nosce 2012.02.09. 19:18:31

@kamarti:
"ezt másképp látjuk ezek szerint
"

lehet, de én jómagam látom jól :)

sandokan 2012.02.09. 19:19:02

@fran7: "Ezért tolta későbbre az RTL a VV-t."

Ez nem így van. A törvényi szabályozás és az elképesztően magas büntetés miatt, amit a VV4 után ki kellett fizetni.

kamarti 2012.02.09. 19:20:16

@sandokan: légyszi mutass már rá te (vagy tőlem @beacska: is megteheti), hol írtam én olyat bármikor, bárkiről, hogy rasszista.
most már tényleg jó lenne leszállni rólam.

Hurri Kán 2012.02.09. 19:20:16

@nosce:
Márpedig katarzis nélkül lóf....ülét se ér az egész :-D

ELP 2012.02.09. 19:20:17

@Líder Máximo: óvatosabban a szavakkal kijelenteni bármit ki lehet , van itt erre 28 eter pálda,,,:))

nosce 2012.02.09. 19:20:23

@jadebulgari:
ne tudom de jól mosd meg a csúnyádat :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 19:21:33

@beacska: Ati sem volt még párbajozni. Sehinek is ez az első. Fecót nem védik semmivel csak ellavírozott eddig ügyesen. Én kevesebbet vártam tőle, a sok nagyszájú mind kipotyogott, ahhoz képest hogy ő a lenézett figura, mégis itt van.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 19:21:43

@gyvy: én meg nem hisztizek, ugye????????????????????????????:D

@jadebulgari: jé:D, te itt?:D

@nosce: éppen kibeszélsz a hátam mögött?:O

Líder Máximo 2012.02.09. 19:23:06

@beacska: Nem szóltam hozzád, hanem egy általános felvetéshez, de ha coming outolni akarsz, hallgatlak :)

beacska, a kutyát nem érdekelné ez a téma, ha nem vennéd ezt ilyen véresen komolyan. Sajnos mi is ebben a többnyire rasszista társadalomban élünk, kollégák, barátok között, és tudom, kik reagálnak erre a témára hozzád hasonlóan: a rasszisták. De mondom, bassz rá, ha már nem vállalod fel magad.

Egyébként ha már Fecó, nekem az tetszik benne, hogy nem konfliktuskereső személyiség, ami rasszisták általános cigány-képébe nem fér bele és pl az ő képernyőre kerülése ezért nagyon jó példa arra, hogy mennyire szánalmas dolog az általánosítás!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 19:23:08

@ladyandhenk: itt, itt, láttam kérdeztél tegnap, ari vagy :)

nosce 2012.02.09. 19:23:32

@ladyandhenk:
"éppen kibeszélsz a hátam mögött?:O "

nemis csak azt szeretnénk h legyen katarzisod :)

kamarti 2012.02.09. 19:24:40

@nosce: de éppen ezért lesz borzasztó nehéz helyzetben már a következő körben is, ahol egyedül Seri nem fog megsértődni rá, és azonnal visszafordítani ellene ezt a dolgot, ha rárakja a jelét (persze ha Seri megy vissza. mert ha Kinga, nincs menekülő útvonala és majd jön megint a milyen barát vagy te szólam)

fran7 2012.02.09. 19:25:14

@sandokan: Persze igazad van, de hidd el az is mögötte volt, amit mondtam. Ugyanis a sorozatok sem hoznak ilyen nézettséget. S egy Castle rész olcsóbb, mint a VV5 egy epizódja.
@jadebulgari: Igazad van, de ott olyan szinten egysíkú emberek voltak, mint Gombi, akinél szerencsétlenebb ember nincs is. Rá is csodálkozunk erre, akik anno kedveltük őt. Az olyanokat, mint ők másodszorra már nem lehetett elsütni. Ki nézne egy második Alekoszt? Ha ez érdekelne, bemennék a helyi kocsmába, már cigifüst sincs ott.

nosce 2012.02.09. 19:26:24

@kamarti:
de az utolsó ötben már mindenki veszélyben van, mert valakire tenni kell, meg valakit vinni kell...

sandokan 2012.02.09. 19:28:03

@nosce: eddig, ami inkább a szerencsének tudható be, viszont ha seri megy vissza, akkor a döntő előtt még akár kétszer is mehet párbajozni.

ezért érezheti csabika magát páholyban, mert neki már csak a döntőben lesz jelenése, másrészt a fecó-kinga szavazatokat is simán begyűjtheti. ezért lenne jobb a királyfinak, ha most kinguci esne ki.

Hurri Kán 2012.02.09. 19:28:46

@ladyandhenk:
Dehogynem. :P :)))

@nosce:
Hiába, ma semmi nem jó neki. Látod, itt hisztizik. :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 19:28:52

@nosce: milyen téren is? Hiszen csak mélyre hajolok, felszedni a morzsát:)

@jadebulgari: mit is?:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 19:30:08

@gyvy: minek kellene jónak lenni nekem?:D:D:D:D:D

ÉS nem hisztizek, sosem, csak kifejtem a véleményemet:D:D:D:D:D

kamarti 2012.02.09. 19:30:17

@Líder Máximo: Fecó azért nehéz ügy, mert a mellett, hogy kifejezetten konfliktuskerülő, még nem is túl okos és van benne egy nagy megfelelni akarás - és erre alapozva mostanra szépen összehozták róla a "bólogató kutya" (azaz elvtelen, számító, sunyi stb.) képet
(ld. például a vele kapcsolatos a mai videó címét)
nem tudom, ez mennyivel szerencsésebb sztereotípia, mint a másik

Líder Máximo 2012.02.09. 19:31:19

@fran7: Mire alapozod, h ezek a karakterek "bonyolultabbak" lennének? Bocs, de muszáj a szót időzeljbe tenni :)

Szerintem éppenhogy egysíkúbbak, pont az az őrültség hiányzik mindegyikből, ami a VV4 szereplőiben ott volt. Most látszik igazán a kontraszt, amikor bement az előző széria 4 játékosa. Szrintem pont a szórakoztató faktort nyírták ki a szereplőből, azt hiú ábránd volt ezektől elvárni, hogy taktikázzanak. Nyakatekertebb? Bonyolultabb? Neveket, plz!

sandokan 2012.02.09. 19:31:49

@fran7: valóban olcsóbb, főleg hogy csomagban vásárolják, viszont egy csatornának szüksége van saját gyártású műsorokra, mert ezekkel lehet igazán azonosítani. ez növeli a brand értékét, a nézői lojalitást és valószínűleg a bevételt is.

nosce 2012.02.09. 19:33:57

@kamarti:
"most meg kínban vannak, mer se nézettség, se jótékonysági bevétel, se semmi... (már tavalyhoz/a tervezetthez képest, nem a többi műsorhoz képest) "

Eygrészt így is vezet a műsorsávjában a vv5 , meg a spar támogatás is nagy kasza lehet így szó sincs bukásról, ezlrt sztem nem is vonnak le semmilyen konzekvenciát, másrészről hozot a vv5 is nagy ujdonságokat a vv4-hez hasonlóan, ez pedig Atti játéka és különösen Pettié, na és ha Cris és Veronika benn marad az első 5-ben a vv4-t közelítené a nézettség, szal benne volt a marshallbot a gatyájukban itt is :)

kamarti 2012.02.09. 19:34:17

@fran7: te azt mondod, a mostaniak nem annyira egysíkú karakterek. másoknak meg ők nem elég nyakatekertek (vagy nem elé prosztók)
a konklúzió az, hogy a közönségnek semmi se elég jó :)

viccen kívül: én nem tudom, hogy mik voltak az üzleti tervek, mennyire váltak be az elképzelések, csak egy elméletet vázoltam, meglehet, hogy nincs igazam. Mindenesetre a jótékonykodás elhallgatása elég árulkodó.

nosce 2012.02.09. 19:35:23

@ladyandhenk:
én meg szorosan mögéd állok, aztán jön a katarzis :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 19:36:25

@fran7: igen, igen, úgy értettem ők szánnivalóabban szórakoztatóbbak voltak mint a mostani széria
@ladyandhenk: az eltűnésemről :) kedves volt hogy megemlítettél így értettem
@sandokan: ÉH überelni fogja mindet

nosce 2012.02.09. 19:37:00

@jadebulgari:
"kétszer is ha megünnepeljük :D "

alap :)

Líder Máximo 2012.02.09. 19:38:06

@kamarti: Én ezt úgy látom, h minden kisebbségi létbe beleszorult emberbe, legyen az kisebbségi magyar vagy magyarországi cigány, van egy nagyfokú megfelelési kényszer a többségi társadalomhoz, de ez alapvető szociológiai, asszimilációs fejlemény. Mindenki szeret a töbséghez igazodni.
Szerintem Fecótól ne vitassul el ezt a jogot! Legyen olyan! "Elvtelen", "sunyi", ezek már ráolvasások, ilyen erővel ezeket a szavakat KIngucira, vagy bármelyik, a kiesés szelétől megérintett és kétségbeesett játékosra rá lehet húzni.
Ebben a játékban taktikázni kell, de pl amikor Peti és Attila kiadta a parancsot, hogyan kell szavazni ekem sem jutott eszembe azt gondoni, nalám, a "magyarok" sunyik és bólogatók.
Fecót semmiképp nem tartom elvtelennek, hogy például volt az a pont amikor nem tudott tovább menni Attilával és látványosan levált tőle - emlékszel? Nem fordult meg "baráti körében" több játékos, mint másoknál is, akár. Zongorázd csak végig. Ilyen alapon mindneki sunyi.

mimózA 2012.02.09. 19:38:10

@beacska: Ez igaz, de én Csabát olyan embernek látom, aki értékelni fogja azt, akivel ugyan kényszerből,de lelki társak voltak bent.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.09. 19:38:26

@jadebulgari: ja, nagyon szívesen, még h rasszista lennék:D

Szeretem a jádét és a bulgarit is:D

@nosce: nem tudom, mi az a katarzis, kifejtenéd?:D

nosce 2012.02.09. 19:39:08

@Líder Máximo:
"Szerintem éppenhogy egysíkúbbak, pont az az őrültség hiányzik mindegyikből, ami a VV4 szereplőiben ott volt. "

Megvolt itt az is, Cris pl. büntetett volna a vv4-ben is, csak kiengedték mert féltek a büntetésektől vagy mert faszok voltak a reteknél...

nosce 2012.02.09. 19:40:06

@ladyandhenk:
"nem tudom, mi az a katarzis, kifejtenéd?:D "

nem fejtek ki semmit, max megmutatom, meg kell dolgozni a tudásért :)

kamarti 2012.02.09. 19:41:58

@nosce: persze, mindnek nehéz, de neki nehezebb (és ne azért, mert szent)
ha végignézed, Attinak bárki az ellenfele lehet, Csabinak ott van Vera és Atti, akár Seri, Kingának is marad még Vera, de akár Atti is, ha visszamegy, Serinek pedig gyakorlatilag mindenki. Egyedül Fecó az, akinek mindegyik necces, vagy neccesebb - és mind jobban is beszél nála és/vagy magabiztosabban tud kommunikálni és/vagy okosabbnak van elkönyvelve. Vagy legalább jobb nő :)

mimózA 2012.02.09. 19:42:11

@Líder Máximo: ííííííííííííííííííííííííííííííííííííminden szavaddal egyetértek. Jó éjt mindenkinek!

sandokan 2012.02.09. 19:44:05

@jadebulgari: meglátjuk, az éh ellen szól, hogy az újdonság varázsa már oda van és a játékosok is tisztában vannak, hogy mit kell csinálniuk. túl sok meglepetéssel már nem szolgálhat. max egy kis bunyó vagy öngól éjszaka, de más nem.

a vv5-nél is ez volt a nehéz, hogy a mostani játékosok és a nézők is látták az előző szériát, míg a hármas és a négyes vv közt eltelt jó pár év.

kamarti 2012.02.09. 19:45:30

@nosce: igen, tudom, hogy még így is vezetnek, csak már nem akartam olyan hosszan :)
és azért valljuk be, az ármány és szerelem öléggé döcögősre sikerült, mint fővonal :)
de nyilván sikerekről fognak beszélni, hülyék lennének, ha nem ezt tennék, függetlenül attól, mi volt az üzleti tervekben

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 19:45:38

@sandokan: pedig amilyen túljelentkezés van ilyen castingokra nem értem hogy nem voltak ott érdekesebb figurák mint ez a sok egyformalány és egyformafiú

Hurri Kán 2012.02.09. 19:46:12

@ladyandhenk:
Hát ha a katarzis nem jó, akkor ugyan mi? :D :D :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 19:46:42

@nosce: na te is kiestél a kisnyuggermamiszavazók táborából :D

fran7 2012.02.09. 19:46:50

@Líder Máximo: Nekem nem hiányzik, hogy azzal csináljanak feszültséget, hogy gyógyszerre alkoholt ittassanak velük, meg egy ál görög futkorásszon konyakos pohárral a kezükben. Illetve a Picúrozást, sem tartottam viccesnek, meg a lobonchajú leépítést élő egyenes adásban a tvben. Bocsáss meg ezért nekem. Peti, Attila és Csaba IQ-ja annyival felette áll az előző széria tagjainak, hogy az kifejezhetetlen. Többször elmondtam, hogy a szerkesztők alkalmatlanok egy bizonyos értelmi szint feletti történetet elmesélni. Egy Seri-Gergő kapcsolatból egy szerivant tudtak kihozni. Szerintem egy okosabb szerkesztővel és jobb sztorival egész jó műsort ki lehetett volna hozni. Az előző évad sokkal zsigeribb szinten működött, ez igaz. Ezért nézettebb. De nem jobb.
@sandokan: Most ez s elég volt. A retek spórolt a VV5-tel. A tv2 is ezt akarta az ÖE-vel, de bukott vele. Most az RTL. akkora fölényben van, mint szinte soha. De ha nem invesztál, akkor az m1 most veszélyes lehet. Nem a 18-49-ben, hanem össznézettségben. Ezért kénytelenek pénzt tenni a csatornába.

Líder Máximo 2012.02.09. 19:46:54

@nosce: Peti játéka miben volt újdonság? Tudni lehetett, ahogy vki kihívja, kintmarad. Nem lelt bent társra sem. Egyedül maradt, szarul volt menedzselve.

Attila? Ne nevettess már. A hideg kiráz ettől a féljobbágy bugristól! Attól tartok, nem is kellett nagyon körbenézni az országban, minden bokorban találtak volna ilyet.

kamarti 2012.02.09. 19:48:05

@Líder Máximo: nem velem vitatkozol! nem azt írtam, hogy mi az én képem Fecóról... úgyhogy ugyanazt mondod nagyjából, amit én is gondolok

inmemancsi 2012.02.09. 19:48:13

@jadebulgari: hiányzott a palcsid is egyeseknek:)

nosce 2012.02.09. 19:49:07

@kamarti:
persze a fővonal ármány megbukott, Petti kiesésével végképp, a szerelem meg Cris, aztán Veronika búcsújával végképp....de ott volt a retek kezében az arany tojást tojó konstelláció csak elbaszták , nagyon...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 19:49:55

@inmemancsi: láttam, olvastam :D de azért az sértő hogy szerivan-nak dícsérte meg a tegnapelőtti palacsintámat :D akkor most sírjak vagy örüljek? hagytam is nyomot magam után meg nem is :D :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 19:51:15

@nosce: gondolod h. Veronika és Chris hosszútávon szórakoztatók lettek volna? szerintem bennük nem volt több, két felfújt lufi voltak csak, hosszútávon nem tudom szórakoztatók lettek volna-e

inmemancsi 2012.02.09. 19:51:29

@jadebulgari: de mi tudtuk, hogy a tied:) legyél büszke, engem soha nem hiányolnak itt:))-igaz nem is sütök palcsit:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 19:53:00

@inmemancsi: ó de kis kedvesek vagytok, pedig még kb két hete írogatok csak és máris hiányzom :D

nosce 2012.02.09. 19:54:08

@Líder Máximo:
"Peti játéka miben volt újdonság? Tudni lehetett, ahogy vki kihívja, kintmarad. Nem lelt bent társra sem. Egyedül maradt, szarul volt menedzselve."

A RIP szobai szereplése volt zseniális ahogy a reality szereplése súlypontját áthelyezte a villa terepről, a RIP szobába, nemtom a kintiekben volt-e ilyen és onnan lopta Petti, de a magyaroknál unikális stratégia... megjegyzem saját magának köszönhette a kiesését mert nem szabadott volna Kingára tennie és akkor nem hívják ki, ugye az ő játéka kiélezett nem tűr hibákat...elég volt egy a kipottyaanáshoz...

nosce 2012.02.09. 19:55:38

@jadebulgari:
"gondolod h. Veronika és Chris hosszútávon szórakoztatók lettek volna? "

igen szetm az lett volna, Crisnek elképesztő vitalitása volt bírta volna hozni a figurát, pettivel Attival nagyszerű hármast alkottak volna :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 19:56:54

@nosce: nem tudom, én csak a magam nevében mondhatom hogy két ilyen ripacs nem szórakoztat hosszútávon

Líder Máximo 2012.02.09. 19:56:55

@fran7: Szíved joga, min szórakozol. Viszont már bevezető felvetésed kapásból hamis - amivel az egész kérdést csúsztatva nézed - mert nem a vv4 vagy a vv5 a jobb, hanem a Lost, a GOT, vagy a 24 - ha már hogyvolt.blog. :)

vv4 vs vv5 relácsióban az marad a kérdés melyik a csórakoztatóbb: ez pedig egyértelműen nem a mostani cséria. Hiába Csaba, Peti, Attila IQ-ja, már ha lemérték egyáltalán - tényleg idén volt IQ tecst? :P Nehogy meglepődjünk.. Kár ezt a szerikre kenni, itt már a csasting el volt bacsva :)))

(special thanks to: Gombi:)))

nosce 2012.02.09. 19:56:56

@inmemancsi:
"de mi tudtuk, hogy a tied:) legyél büszke, engem soha nem hiányolnak itt:))-igaz nem is sütök palcsit:)) "

ne márrrrr, a te fenekedről álmodok, hogyne hiányolnánk :)

nosce 2012.02.09. 19:58:05

@jadebulgari:
"nem tudom, én csak a magam nevében mondhatom hogy két ilyen ripacs nem szórakoztat hosszútávon "

de lett volna mögötte 2 agy is meg a helyzetkomikum, de nem fizetnek nekem h itt győzködjek :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 20:00:36

@nosce: nem kell győzködnöd, ezért írtam hogy a saját nevemben írom, nem tudom a köz-nek mi kell :D

kamarti 2012.02.09. 20:00:41

@nosce: jaja, megmondta tegnap Atti is, ha egy Gombilelkű kopaszkigyúrtat küldenek be, még Seri is beadta volna a derekát :) :)

hát nem tudom, én Pettit nem láttam elég markánsnak a Cinkos bt-ben (sajnos), Krisz és Veron - róluk meg nemtom, meddig tartottak volna, és végül is Verontól nagyjából mindent láttuk a két valóságsója alatt :)
a szerkik sztem nagyon megörültek a két túltengő figura (Kingatti) egymásra találásának, és meg is elégedtek ennyivel, ők meg kicsit túljátszották a figuráikat - szó se rolla, eddig eredményesen :) de mindenki másból csak annyit kaptunk-láttunk, hogy hozzájuk való viszonyukban milyenek. (ahogy a 4-esek bentléte is eddig nagyjából erről szól). számomra itt bszták el az ideit, asszem.

Líder Máximo 2012.02.09. 20:01:34

@kamarti: bocsánat! pontosítok: nem veled vitatkozom, de neked írtam, jobban mondva, reagáltam, továbbgondoltam soraid, ezért tettelek téged be válaszként.

inmemancsi 2012.02.09. 20:02:05

@jadebulgari: ja akkor azért nem jöttél rá, hogy brrt nem olvasni kell, hanem átugorni:))

sandokan 2012.02.09. 20:02:06

@jadebulgari: nem biztos, hogy szürkék, csak a mostani játékosok, főleg akik még bent vannak kizárólag a kamerának játszanak. tudatosan. sőt, még a családtagok is pontosan tudják, mit kell tenni,mondani a sikerért.

olyan nem nyerhet, aki szandikaként, olivérként viselkedik. ezért van nehéz helyzetben most attila és seri, mert ahogy azt többen is írták már korábban, úgy látszik ellenük küldték be a régieket. valamelyik csak egy pillanatra meginog és enged a kísértésnek, egyből oda esély, amiért öt hónapig majmot játszott a ketrecben.

Líder Máximo 2012.02.09. 20:03:51

@nosce: Zseniálisnak nem nevezném, de mindenképp egyedi volt, én pl neki drukkoltam - amíg lehetett :P De nem volt játszópajti, így viszont önmagát falta fel a történet, és sokat levont az általad említett pluszokból is.

inmemancsi 2012.02.09. 20:04:18

@nosce: gondolhattam volna, hogy imádod a humorom és az eszem, csak nem tudod szavakba önteni:))

sandokan 2012.02.09. 20:09:05

@nosce: de pont az volt a gond, az időzített bombán kívül, hogy a kubai peti és attila között állt, ezzel alapos zavart okozva a forgatókönyvben.

kamarti 2012.02.09. 20:09:44

@sandokan: hát, nem tudom, mennyiben nyerő stratégia például Seri anyu ámokfutása, Csabi és Atti családja meg egyáltalán nem szerepel, az elejétől, következetesen, és Angéla is visszavonult az esküvő óta (bár a kiszivárgott műmell hír se tűnik jó stratégiának)

de abban egyetértünk, hogy mindegyik úgy ment be, hogy levont tanulságokat az előző szériából, amit próbál hasznosítani (ki többé, ki kevésbé). Viszont épp tegnap is szóba került Oli, Atti és Gombi közt, hogy pl. hiába próbálták ugyanazt megjátszani Csabával vagy Eszterrel, amit a 4-ek Tordassal, nem vált be, nem estek ki

fran7 2012.02.09. 20:10:24

@Líder Máximo: Picit elbeszélünk egymás mellett. De szeretném, ha úgy lenne inkább, hogy egy ellenpontot fogalmazok meg a véleményeddel szemben. Sajnos a Lost egyáltalán nem volt itthon sikeres, sőt a 24 sem. Hidd el, szívesebben nézem bármelyiket, mint a VV-ket. A retek abban volt okos, hogy nem másolta a 4-et. Nem is szebad-. Ez lehet sokaknak baj, amit megértek, de csak így működik a széria. Mert sokkal jobban elfárad a show. Nagy kedvencem az NCIS, de ha azt vetítenék minden nap 9-től én is megunnám. Pedig szeriaziált, jó történet, jó színészek. De nem lehet mindennap ugyanolyan műsort nézni. Ahhoz a reality kell. De még 300 napban nézhetetlen Gombi, Alek, azok számára is, akik kedvelik őt. Szoktam szidni a reteket, de ezen a téren bölcsen válogattak, választottak időpontot, szereplőket. Lehetne sokkal jobb, de hát a Hamlet is lehetne jobb.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.09. 20:10:27

@jadebulgari: Voltak érdekesek is bent, csak azokat mind kiszavazta a nagyérdemű.

sandokan 2012.02.09. 20:20:59

@kamarti: ez megint micsoda? az a helyzet, hogy az imádott csabikán és utált attilán kívül van ott még négy másik játékos.

seri még bent van, nem? úgy hogy semmit nem csinált. anyuka mondta el, amire a kislánya nem volt képes.
angéla tökéletesen játszotta el a megcsalt és megbocsájtó asszony szerepét.
vera nővére is dicséretesen teljesít a belevalóban, de kinguci szüleire sem lehet panasz.(attila a hibás vagy a lányuk betegsége és peti mehet sakkozni ha akar.)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.09. 20:22:55

@inmemancsi: engem nem bántott, elolvastam :)
@sandokan: túl "profik" pont ettől nem élvezetesek és ahogy @MolnarErik: írta az a néhány érdekesebb már porba hullt, egyetértek
@fran7: nálam a Lost a kedvenc

Zsoofka 2012.02.09. 20:23:23

amúgy jó estét! :)

genevieve 2012.02.09. 20:28:49

@Líder Máximo: de jó, hogy újra "látlak":-)

genevieve 2012.02.09. 20:32:20

@kamarti: azért ildikó egy egészen más kategória mint csabi, vagy eszti:-)

kamarti 2012.02.09. 20:33:55

@sandokan: oké, akkor veled egyetérteni se lehet, megértettem.

kamarti 2012.02.09. 20:35:25

@genevieve: na, még te is belém kötsz, elvtársnő? :)
én csak a fiúkat idéztem :) nem merek má véleményezni.... :)

genevieve 2012.02.09. 20:39:06

@kamarti: csak nyugodtam, nagyon szeretem olvasni az elemzéseidet:-)

a fiúk meg már csak ilyenek:-)

Líder Máximo 2012.02.09. 20:43:58

@fran7: Bocsáss meg, de azért beszélsz el mellettem, mert hamisan teszed fel a kérdést. Ugyanis a vita köztünk nem ott van, hogy melyik széria a jó vagy a rosszabb, mert önmagában egy jó sorozat nem ott kezdődik, h vv. Hanem mondjuk ott, hogy NSIS, ha neked ez jön be, legyen :)
A helytálló kérdésfeltevésed az lett volna, hogy melyik vv széria a sikeresebb, népszerűbb. Erre mondtam, h ez biztos nem a jelenlegi.
Dehogy mondtam, h Alekoszt vagy Gombit akarok nézni még 300 napig! Teljesen egyetértek, hogy belőlük épp elég volt annyi, amennyit láttunk. Nem tudok mindent leírni kétszer, de ezt még megteszem: egyértelműen itt a castingnál baszták el, unalmasak a játékosok és ebbe nem kell belemagyarázni azt, h itt valami bonyolult játék történik. Kikkel, már ne is haragudj? Az a néhány plusz hamar kihalt a vv5-ből, de amíg szerepeltek is nem vitték magukkal a műsort, nem ragadták magukkal a többieket.
Nem történt különösebb változtatás a vv4-hez képest, egyszerűen szarabb emberanyagot sikerült összeszedniük és amit korábban vki már említett, próbálták volna elvinni a taktikázás irányába a játékot, de ilyen emberekkel ez lehetetlen volt, kaptunk egy nézhetetlen fost helyette.

genevieve 2012.02.09. 20:44:17

@kamarti: elvtársnő gyere át az új posztra, oszt onnan hintsük az igét:-)

kamarti 2012.02.09. 20:51:26

@genevieve: én mán onnan jöttem vissza :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.09. 21:17:32

"További jó teálást." Fecó bazmeg... :D

ő-szinte 2012.02.09. 22:57:20

Halló, halló!
Hol vannak a mogyikáim???

ő-szinte 2012.02.09. 23:04:53

@Dorothy, a Vörös Cipellős -L&H: te ki vagy???

Közbiztonság Szilárd 2012.02.10. 00:47:27

Húbazmeg, ez az éRcelődik, ez nekem is karistolta a filemet kicsinyég...

Azon meg mindig csodálkoztam, hogy olyan csajozási stílussal, mint a Gombié, hogyhogy nem szűzen hal meg valaki 99 évesen.
Vagy a nők közt tényleg vannak annyira idiótak, hogy erre gerjednek?

Egyre jobban értékelem jelenlegi és volt csajaimat.
(Meg azt az 1-et, akit mégiscsak el kellett volna venni feleségül. Csak a franc tudja, melyik lett volna az az 1. Azt hiszem, néha kicsit bizonytalan vagyok. Vagy mégsem?)

Ja, és - fáj nekem ezt mondani ennyi hónap lájtos fikázás után, de - téged is, Hajni.
A helyesírásod ugyan pocsék - olykor ki is fogom javítani uFólagos engedelmeddel -, de van benned valami.
(És azt már korábban megállapítottam, hogy hasonló az ízlésünk. Zenében is, de ahogy látom, a VV lakóit illetően is.

Nem udvarlok, biztos öreg vagy hozzám. :-)P )
(Meg ha mindent megfőznél, amit írsz, rettentően elhíznék. :-)

Közbiztonság Szilárd 2012.02.10. 00:58:53

Ja, lehetne kérni a jövőre nézve, hogy nEjlon? :-)

(Állítólag a nylon egyébként betűszó, valami olyasmiből, hogy nesze neked, mocskos öreg Japán - a Japánt tiszteletből japánul, a Nippon szóval illetve.)

@sandokan:
A (Kinga) szüleit nem tudom, milyenek, de ha normálisak, akkor biztos nem ők nevelték, mert arról ugyan nem tehet a szülő, hogy a gyereke idegbeteg, mert az lehet fejlődési rendellenesség is, de hogy hogy beszél, arról azért tehetnek.

Seri nekem tetszik, mint nő sem rossz, de emberileg. Amikor feladat van, odateszi magát, nem nyafog (pedig tőle, kinézetre Barbitól ezt várná az ember, kemény csaj, van tartása, és nem mondom, hogy ő kapja a 2012-es Nobelt, de azért nem is annyira buta, mint amilyennek látszik), van benne vagányság, nőiesség, minden, ami kell.
(Ideális nő. :-)
(Csak az a műmell ne lenne... Csajok, inkább legyen nagyon kicsi, vagy akár ne is legyen, de szilikont NEEE!)

Ha kicsit odafigyelne rá valaki, 25 éves korára istennőt lehetne belőle faragni.

Közbiztonság Szilárd 2012.02.10. 01:04:18

@fran7:
"Sajnos a Lost egyáltalán nem volt itthon sikeres"

Mert kb. az első 6 epizód után átment akkora gagyi szarba, hogy nem volt érdemes nézni.

(Ahogy pl. a Heroes 1. évad teljesen jó volt, csak ott kellett volna befejezni, a többi totál nulla. A Dr. House Szakácsi zseniális szinkronjával isten volt, a 2. évad már laposabb (sajnos, Szakácsi félidős hiányától függetlenül is), a 3. olyan megjárja szint, a többi meg nézhetetlen, humortalan gagyi, mégis a 8. évadnál tart, bár már Amerikában sem szeretik.)

szélfúttahaj 2012.02.10. 13:34:32

@kamarti: Persze, mert Tordasnál senki sem talált unalmasabbat a mai napig. Én a retek helyében a nővért tettem volna be helyette, aki a zsűri szemébe nyomta p..át valami vörös hacukában,ha jól emlékszem. Tavalyi video oscar.
süti beállítások módosítása