Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X139 - 143

2012. február 07. 19:15 - Hódos Hajnalka

Már nem is mentegetőzök, basszatok le, mint a pöngős malacot. Kommentben, most öveket becsatolni, mert sok a dolog. Seri és Csaba meglátogat egy családot Magyarország keleti csücskében, Tiszacsécsen. A család tavaly csatlakozott a MGYLJ programhoz, kaptak vetőmagot és előnevelt kiscsibét, kiskacsát. Seri örül, Csaba is nagyon kíváncsi, mi lett a kispulykákkal. Izé, a kisludakkal. Csabám, azok a kertek alatt megfagytak, baszod, mínusz van, fagyhalál van, médiapánik van, még hó is esett februárban, ja, komolyan mondom, hó! A kontinentális éghajlatú Kurvaországban, apukám, el se hiszed, mi? A kert egyébként hátul van. Amiből nem sok látszik, mert tél van. Ez a Csaba egyre humorosabb, tényleg. Meg okosodik is, aszongyahogy a gyerekek saját bőrükön beletanulnak a veteményezésbe. Nagy az álmélkodás, a tyúkok tizenkét tojást tojnak! Ja, óránként. És fészekszerűségbe csinálják, az ágak közé. Az egyiken még az is látszik, hogy nemrég esett ki a tyúkból. Vonalkódostul, hogyne. Jézusfasza.

És ez csak a bevezetés, a Villában Kinga főz, ami önmagában sikoltozásra készteti a jobbérzésű tévénézőt. Mindenekelőtt kéne tudni, hogy melyik az a sütőtök, pláne, ha sütőtök krémlevest akarunk csinálni, oppardon, készíteni, Vera szavajárásával, de ez majd csak csütörtökön fog feltűnni. Hogy egy kurva levest nem lehet megfőzni vagy megcsinálni, azt csak elkészíteni lehet és vágyik a fűszerekre bazmeg, a finom fűszerezésű ételekre, a finom fűszerezést annyiszor mondja el, hogy meggyőződésemmé válik, ha egy tál kutyaszart tálalnának fel neki, abban is a majorannát keresné, miért, miért nem tapasztja be valaki a száját ennek a némbernek? Elnézést a kirohanásért, szóval a sütőtök az a nagy zöld izé. A fokhagyma meg a fehér hagyma. Hogy kell-e olaj, nem derül ki, mert Kinga beszalad pisilni, vállat vonok és nem érdekel, mos-e kezet. Pisi után kurva fontos lenne a bébirépa, hát, az nincs, csak felnőtt répa van, pedig az előétel kiskertem színe-java lesz, kezdjük pisivel. Kingának nem húgyhólyag gyulladása van, ez a fedőtevékenység, valójában a receptet olvasgatja. Mámeg baj van, Kingu könnyezik a hagymától. Ezért - mi sem természetesebb - Fecó egy zacskót húz a fejére és hajókötéllel körbe is kötözi. Tényleg. Aki fojtogatós szexet remél a továbbiakban, el kell keserítsem, főznek tovább. Fecó se látott még ilyen tárgyat, juj, brünnyög, igen, egy kézimixerről van szó, valóban ritkaságnak számít, a sous-vide berendezéssel együtt. A húsz literes lábasban pontosan három percig kell főzni a tököt, négyig ne főzd, s ameddig főzöd, az három perc legyen. Az öt percet szádra ne vedd.

Kinga megy pislantani, mert jön a főétel, pipicombok nyuszi kedvencével. Nagyon fontos, hogy a sütő hideg legyen, hogy útközben ne repedjen szét a római tál. Az is, hogy semmit ne mossunk meg, a csirkecombot főleg ne, árt neki a víz. A zöldborsót felejtsük ki, majd vissza az egész visítással basszuk rá a cseréptál tetejére az egészet, fagyosan. Így ni. Jöhet a köret. Nyuszi kedvence a répa. A receptúra végtelenül egyszerű, a répákat sós vízben kisütjük, aztán random rá a trutyi, a séf és kuktája úgy elfáradtak, hogy ledöglenek aludni, cipőstül, aztán esélyt latolgatnak. Fecó gyáva húzásnak tartaná, ha Attila rá rakna, Vera kinn fosik. Csabától. Á, Csaba biztos, hogy Attilát viszi. Seriék hazaérnek, élménybeszámoló a termelőszövetkezetről tök kis telken és vacsora. Sajnálatos módon a levesnek elég furcsa íze lett. Nem baj, a csirke meg kilóg a cserépedényből, oda se neki. Attilának szőr van a tányérjában, a sült csirkék szétfőttek, és nem csinosak. Meg ki is hűlt. A csőben sült répa kesze-kusza és új konyhatechnológiai definícióval gazdagodunk: a csőben sült az, hogy berakjuk a sütőbe és attól barna lesz, köszönjük.

Attól, hogy a nézők küldik az sms-eket olyan szeretet költözött be a Villába, hogy ihaj. Még Kingát és Attilát is össze merik zárni egy napra, sokgyerekes családhoz látogatnak, megismerkedünk Rudival, a malaccal, aki lány és láthatjuk Kingát ganézni, nem autentikus, egyszersem vakargatta meg a disznó hátát és nem mondta azt sem, hogy kusski. Amíg ezek szaroznak, Csaba és Sehi főznek egy jó céklalevest. Ehhez fel kell ismerni a céklát, ez percek alatt sikerül, gondolom, kizárásos alapon. Nem csodálom, hogy abban a kibaszott kuplerájban nem találják meg a reszelőt, ezért egy nemtommivel (sic!) oldják meg. A leveskocka nem maradhat ki, ami igazán odabasz, mégsem ez, hanem Seri énekelgetése a fazék fölött. A főétel malackodás a paplan alatt, ez összegányolt darált húst jelent alufóliával letakarva, én közben azon röhögök, Fecó bízik Csaba tudományában, mert a tojásrántottát is jól csinálja. Új jelző születik, kreatív, ezt általánosságban használják minden olyan kajára, amit még nem ettek, illetve fingjuk nincs, mi az. Csaba még ennél is tovább merészkedik, a céklaleves a modern konyhatudomány remeke, az hát, Ferran Adría meg elmehet a büdös picsába a molekuláris konyhájával együtt. Csaba párolt retket KÉSZÍT mézzel, de az igazán durva, hogy a hús nem lett szar. A dal, amit írt, annál inkább, éhes kis szájak kiáltoznak meg ilyenek, a jótékonysági cuccról írta, persze mindenki meghatódik meg könnyezik. Seri később is, mert kiesett az Eszter és ő olyan magányos, mint a kisujjam, de jaj jaj majd összeszedi magát és röhög mindenen. Csak azt ne, jajdulok fel. Kingának furcsa, hogy nincsenek konfliktusok (= faszomatbazmeg őrjöngés) én hálás vagyok érte, de kinek a pap, ugye. Hihi, Attila csak feküdjön Sehi mellé, az a kiesős ágy, aszta, tényleg, akkor Attila jól összekeni Serivel Kingáék ágyát, hogy essenek ki, Sehi visít, Kinga hajtépkedést mímel a nappaliban, milyen kibaszott idegesítő picsa ez a nyihogós dög, jó lenne, ha megfulladna egy banántól. Mi van, Kinga, beteg vagy? Sehol egy bazmeg meg egy faszomat, csak így simán, fulladjon meg a banántól? Fárad a csaj.

Hijj, pofázós feladat van, recept formájában vágjanak egymás fejéhez minden szart, amit csak bírnak. Na, akkor erről ennyit, Attila naggggyon vicces volt, Kinga meg megsértődött Serire, aki csak a rosszat látja benne és bőgött, de ezt le se kellett volna írnom, ugye? Volt bazmeg is, persze. Az meg kurvára nem vicces, hogy Attila kuktája Csaba lesz, mert Attilának valószínűleg eszébe jutott, hogy legalább két és fél hete nem utálta Csabát és ez ront az imigájéján. Megnézünk egy Fókusz kisfilmet, amin sírni köll mámeg, kapnak ajándékot, egy kibelezett kurva nagy kinyérben disznótorost, egy, a családban részt vevő családtól, Fecó remeg a májas hurkáért bazmeg, mintha nem zabálna eleget, meghatódnak és persze nagy okosságokat mondanak. Durva, hogy azoktól kapnak, akinek nincs. Durva. Nagyon durva. Bazmeg, akkor a fasznak zabáltátok meg, miért nem mentél ki a riportba és ajánlottad fel, bírom az ilyen álszenteskedést, rongálom itt az idegeimet ezzel a csapat farokkal, ténylegmá. Balázs lelkes, megláthatjuk, hogy főzött Attila, juj. Majd én megmondom. Ahogy szokta, most is hülyének tettette magát, hogy aztán még fényesebben ragyogjon körülötte a dicsfény. Na, mondom, nem szarral gurít, kacsát süt, nem is akármilyet, Hegedűs Zsuzsa ajándékát, hát ez valami fan-tasz-ti-kus! A takarékoskodás jegyében cukkini is lesz a köretben, vasárnap néztem meg a dunakeszi ósanban, 979 Ft kilója, kéne még hozzá egy kis padlizsán is, az csak nyócötven volt, ha már ilyen kurvára a fogunkhoz verjük a garast. Kinga a csicskacsicskacsicska, lecserélte Csabára, őt jobban lehet baszogatni, igaza is van. Megint bazmeg van a hajma miatt, Fecó örül kacsamáj lesz az előétel, az egy májszerű tojás, biztos finom lesz. A hagymaágyazás azért van, hogy a kacsának kényelmes legyen a sütőben, micsodaaa? Vizet kell alá rakni, hát ilyet ki hallott? Attila süti is vagy egy órát a kacsát, elég az annak, és hol a kacsamáj? Most süti? Még ilyet. Azért ilyen kevés, mert Attila egy teátrális ripacs, akarom mondani, mert érzékeltetni akarta, hogy ilyet nem kétpofára zabálunk ám, mikor spór van meg minden. Nagyon durva, hogy egy kacsának is minden részét lehet használni, mint egy disznónak. A kacsa hasa, ami a melle nem sült át, nem baj, megették nyersen.

És Attila nem lenne Attila, ha nem talált volna ki valamit, mondjuk, eléggé elrugaszkodott a valóságtól, mert arra kéri a többieket, gondolkodjanak. Mennyi ideig lehet elég, amit a családok kapnak? Verához képest Jézus a kánai menyegzőn kutyafasza volt, bezzeg ő egy öttagú családnak megcsinálna egy csirkét két napra. Az úgy fasza, mindenki a hasfájásig bezabálna. Kinga pároztatná a csirkéket és akkor végtelen ideig elég lenne. Kéne szólni, hogy kakas nélkül tojás sincs, nemhogy másik csirke, de hagyjuk is. Levezetésül kampányfilmet KÉSZÍTENEK, Fecó megmondja az őszintét, a gyerekeire gondolt és alig bírta visszatartani a könnyeit, hatásvadászat a köbön, az egész ország fogjon össze, meg Magyarország, ezek a mi gyerekeink, be vagyok oltva nyál ellen, haladjunk. Lilu valamiért nagyon lelkes, ahogy látom, nem új sztájliszt az oka, Fecó és Vera Fábiánházára látogatnak egy családhoz, akik most szeretnének csatlakozni a programhoz. Nem mennek üres kézzel, visznek plüsskacsát, mert attól jól lehet lakni, Fecó elhűl, nahát, tényleg teccik fát hasogatni? Teccik a fenének bazmeg, de kurva hideg van. Sehin a sor, van ilyen, hogy zőccségzőggye, nem, nem Attila a gyökér, hanem az a fehér, ami kell. A zeller ronda. Seri mer nagyot álmodni, töltött csirke lesz, meg répatorta, hogy attól a kurva répától senki nem bír elszakadni, mintha más zőccség nem létezne, esküszöm, besárgulok, pedig a mértéktelen alkoholfogyasztástól terveztem ilyesmit. Aha, a zsírzóját majd az vágja ki, akinek hat anyja van, szerencsétlen állatot be is kell sózni, Sehi, figyelj, kurva nagy titkot árulok el: döglött, nem érzi! Nabazmeg, van benne valami, zacskóban, fuj. A köret zöldséges puffancs lesz, ami egy puff. Kész is van, kerek széndarabok, az van, hogy a Pötyi azóta délután fél kettő óta alszik, és akkor sem ébredt fel, mikor ebédeltem ez normális? Cecelégy honos?

Mielőtt a vitaminbomba tortát beraknák a sütőbe, le kell csekkolni a csirkét, amivel lófasz nem történt, mivel Seri negyven fokra állította be a sütőt. Fecóék hazaérnek, nem tudom, miért olyan fontos neki, ki van a vécében, biztos elkapta a vékonyfosás. Sehi nagyon csinos, a csirke meg valami mutáns lehet, mert Csaba, Fecó, Kinga is combot kérnek, jaja, össze kellett varrni a seggét és hát isteni. A répatorta rendesen jól néz ki, az is isteni. Seri dumálós kis estet szeretne, a téma a kampány, megint hallunk okos dolgokat, egy malac meg tudja változtatni a családok életét, mi meg a lehetőséget küldjük el az sms-sel, nem a lóvét. Seri nagyon büszke magukra, hogy ezt végigcsinálták. Ööö...mit is? Uncsi a szerizés, úgyhogy feladatot kapnak, mondják meg egymásnak, kiben nem bízhatnak és miért. Hogy Seri mit magyaráz Fecónak, nem értem, és nem amiatt, mert nem láttam a komédiás hetet. Haladjanak, mert Vera kezd ideges lenni, ettől nemcsak Kinga, de én is megijedek. Fecó akkor Kingának Attilát mondja, nahálistennek, nem tudtam, mi hiányzik. Az, ami jön. Attila szerint Kinga azzal barátkozik, akit esélyesnek lát a főnyereményre, most éppen Csabin lóg, mert ő a domináns hím, Kinga kiakad, nem, nem fog bőgni, hazudsz, nem mondtam ilyet, hagyjál békén, a te kurva anyádat, jóvan, akkor Kinga megy. Vera persze nem bírja ki és beleugat, ha belefásultál a veszekedésbe, akkor miért békültél ki vele minden alkalommal? Kinga nem bírja, nem bírja, nem bírja. Én unom. Unom. Unom.

Hogy miért kell ceremóniának hívni a kiválasztást, nem jöttem rá, és nem is vagyok hajlandó ezen gondolkodni, többek között azért, mert őszintén felröhögök, mikor Lilu azt mondja, nagyjából fél óra múlva tudni fogjuk, ki megy párbajozni. Fél óra, na tudod, kit szívassál. A lakók egyértelműen taktikáznak, úgyhogy senki nem lehet nyugodt. Attila sem az, hiába virít rajta a lilu kendő, lehet, hogy egyenlőség alakul ki, aztán kénytelen szarfej lenni. Tábla, bőri, kendi az asztin, tábla hátrább, beszélgessünk a jótékonysági hétről. Beszélgessetek, én csinálok egy kávét. Elmondják azt a sok érzelgős maszlagot, amit eddig, Seri iszonyatosan beleszeretett az iszonyatos szóba, aztán, mikor Lilu megkérdi, megváltoztatta-e a gondolkodásukat ez az egy hét, hosszú mély és kínos csend, Attila kap először észbe, hogy a faszba ne, ilyet kérdezni. Kampányfilm, mindenki meghatódik saját magától, na, ügyesek vagytok, de az élet nem áll meg, kisfilmek a lányokról, utána a fiúkról, azaz ki miért kaphatna ma jelet? Vera szerint Attila változott, Attila szerint Vera, Lilu szerint leülhetnének már és megmondhatnák egymásnak, hogy szerivan. Fecó és Csaba barátsága Csaba szerint hullámvölgyben van, Fecó szerint fasza minden, elérkeztünk, szépen, egyesével. Kinga, Fecó és Csaba Serire rak, sorolom, miért. Kinga azért, mert rosszat írt róla, Fecó azért, mert elejétől nem közeledtek, Csaba meg ki a faszra rakna most, hogy az Eszter kiesett? Serike meg van sértődve, de kíváncsi, van-e itt helye, van-e értelme itt lenni, Csabitól esett rosszul, de nem haragszik.

Ha még egyszer beszélünk egy kicsit a jótékonysági hétről, tökön szúrom magam. Reggel folytatódik a Kingatti nyűglődés, Attilából kiszakadt egy nagy teher, az ő lelkiismerete tiszta, oszt jónapot. Kinga már nem tud hogyan védekezni, a sírógörcs kerülgeti. Engem is, tőlük. Attila végigkoslatja a Villát, ki kire rak, közben hinti a dumát, a tegnapi miatt ő Kingára rakna, mert belehazudott a szemébe, segíteni viszont nem akar neki, hogy ő legyen a kiválasztott. Vera a háta közepére kívánja a beszélgetést, mert majd befagy a segge, Seri szokás szerint buta, mint a sötét iccaka, Fecó meg főz. Verával. Zöldborsó levest, ahogy a gyerekei szeretik. A hUsokat is belerakják, mind a négyet, egyszerre a zöldségekkel, a zöldborsó köztudottan ugyanannyi idő alatt fő meg, mint a csirkecomb. Pirítja a lisztet is, fél liter tejben, ez lesz a rántás, mert a levest be kell rántani, sőt, azt várja, hogy kemény legyen, mint a puding. A főétel sertésjava szaftosan. Nem baj, hogy nem pirult meg a szalonna, nem, mehet bele a hagyma. Fél kiló liszthez egy tojást adunk, nem többet, nem kevesebbet, akkor lesz ízetlen és hóka a nokedli, ezt se feledjük. Jééézus, hát kóbász van a levesben! Nem baj, Csaba nagymamája Csaba ízlelőbimbajában lakik, Kinga anyukája is így szokta, úgyhogy mindenki otthon érzi magát. A java sótlan, de szenzációs. És hát az esti program, hát az valami. Van-e hátrányos helyzetű rokony? Szívszaggató történetek döngőtt fődes házról meg egy Csaba osztálytársáról, aki esős időben nem tudott iskolába menni, mert az egyetlen cipője szarrá ázott és nem volt másik. Seri bőg, de mindenesetre isznak a gyerekekre, egi. Ezzel az egivel lehetne kikergetni a világegyetemből. Eredményhirdetés, uccsó Attila, Fecó a győztes, kap egy kötényt, ennyire szarul megy az Rtl-nek, vagy elfogyott a szponzortablet?

Kingattiék békülnek, a beképzelt Kutai ne dramatizálja túl a dolgokat azzal, hogy ilyeneket mond, nem tudok így élni. KAKU (=közvetlenül a kiválasztás után) Seri remeg, aztán haló, szomorú, mert gyengének érzi magát. Nem fog alibizni és kialakult benne már egy kép, Attila meg egy gyökér, mert az egy órás vigasztalásért cserébe szexelni akar vele. Kinga idegbajoskodik a nyugiban Csabának, nabazmeg, mi rosszat tud majd a párbajon mondani Sehiről, hogy sokat cigizett? Bezzeg róla lehet mit, trallala-trallala-trallala, nem, gyüjjön be az Attila, nem zavar. Ja, hogy nem mondja el, kit visz ki Seri? Akkor menjen ki, mert zavar.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1020 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vallatas 2012.02.07. 19:41:21

az új párok:
-AtiSzandi
-SehiGombi
-OliveIra :-)
-tOrdasFecó
-Csabiking

Ormi 2012.02.07. 19:42:05

Leszámolunk.
Mit számít ez?

Krissyfurrr 2012.02.07. 19:42:16

akkor maj'nem hat, mindegy :D

Ormi 2012.02.07. 19:44:07

@Soror Formoza:
Látom, Nővérem, nem egykönnyen felejtesz...
:)

julcsi29 2012.02.07. 19:44:18

Én már nem is hittem. :DDD
Se hogy lesz,se hogy van. :)
Mivel már mások is próbálkoztak ezzel a poénnal az elmúlt pár napban. :)
Lady,hol vagy?

julcsi29 2012.02.07. 19:45:02

@ladyandhenk:
Látom megvagy! :)
Gondoltad volna? P :DDD

Hurri Kán 2012.02.07. 19:47:02

Nem. Ezeket a főzős bekezdéseket nem tudom végigolvasni. :D

Soror Formoza 2012.02.07. 19:47:09

@Ormi: Jo a memoriam, akar a zelefantoke. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 19:47:42

@Soror Formoza: most ő örökre lett eltávolítva mint avanivi?

@julcsi29: rossz pénz nem vész el:D:D:D:D:D Üdv:)

Soror Formoza 2012.02.07. 19:50:08

@ladyandhenk: Na, erre en is kivancsi vagyok.

Hajniiii! Meddig tart egy kitiltas?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 19:51:08

@Soror Formoza: azt be lehet állítani, sixxtől kellene megkérdezni, mert ő állította be, lehet akár csak egy órára is..., de ez nem úgy tűnik!

Ormi 2012.02.07. 19:51:40

@Soror Formoza:
@ladyandhenk:

Általbucskázva a fejünkön azért van élet a halál(madár) után.

Soror Formoza 2012.02.07. 19:56:12

@ladyandhenk: Jaj, sixxxel en nem vagyok beszelo viszonyban. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 19:58:54

@gyvy: mert elsőzött, másodikozott, sokadikozott!

@Soror Formoza: lehet, de csak ő tudja, h örökre tiltotta-e ki:D

@Ormi: jaja, már várom:D

Ormi 2012.02.07. 19:59:34

Ha hétig számolsz Sixxel,
kibasz a francba, nem viccel.

Hurri Kán 2012.02.07. 20:03:07

@Ormi: @Soror Formoza: @ladyandhenk:
Azt se tudom, mi fán terem az a matematika. :DDD

kárpátia56 (törölt) 2012.02.07. 20:05:13

Ati nagyon törleszkedik Serihez, az meg ennyire nem hülye.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 20:05:43

@gyvy: nyugi, én sem:D Még tisztességes érettségim sincs belőle:D

Ormi 2012.02.07. 20:07:41

@gyvy:
Az is fontos egyébként, melyik irányba kevered a...retekfőzeléket...
A zember sose tudhassa....

inmemancsi 2012.02.07. 20:07:52

nahát a másikba írok :)I)

inmemancsi 2012.02.07. 20:10:07

@ladyandhenk: cuki vagy, láttad aktívban vvzsuzsit?

kárpátia56 (törölt) 2012.02.07. 20:10:18

Ati tudja, hogy Seri tudja, hogy Ati rezeg, mint a kocsonya.

Hódos Hajnalka 2012.02.07. 20:10:59

Nem én tiltottam ki avanivit, hogy sixx miért, űdóga. A kitiltás időtartama lehet egy hét, egy hónap ill. örökös, a nyavalygást be lehet fejezni, kezdem unni, avanivi köszöni, jól van és neki sincs erre szüksége.

inmemancsi 2012.02.07. 20:11:41

@ladyandhenk: van kinder maxim, meg countrym kérsz?:)

Hurri Kán 2012.02.07. 20:12:19

@Ormi:
Én nem kavarom... Még a málnaszőrt sem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 20:13:13

@inmemancsi: láttam, szánalmas:D

Amúgy még sixx tette, de ssssss, Hajni unja a témát:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 20:14:11

na akkor ide is: óbaz kinek táncoljon csábítóan Tordas? ne már...

Hódos Hajnalka 2012.02.07. 20:15:25

@Ormi: Aki meg viccelődik sixxről, én baszom ki egyből.

Na, akkor haladjunk.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.07. 20:19:38

@inmemancsi: te kinder-ügynök vagy? :D
hány promócsokid van?

Ormi 2012.02.07. 20:22:19

Nehéz idők járnak.

kamarti 2012.02.07. 20:25:30

@jadebulgari: gondolom, Csabinak adják a nagyszerű lehetőséget a t. "szavazók", hogy élvezhesse :)
Tordas meg remélem megkérdezte, mennyit kap a beköltözésért... :)

2012.02.07. 20:26:29

@Ormi: Jöhetsz vissza Jumbo néven.

Ormi 2012.02.07. 20:31:13

@szerivan:
Csak...összezavarodnék...
Inkább mégsem.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 20:40:22

@inmemancsi: ja ez lesz a közönségszavazós netes kérdés ma
@kamarti: T.szavazók valamiért mindig Attilára nyomják a legtöbb százalékot, meglátjuk :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 20:42:39

@gyvy: az jó ötlet, bezárnám a sötétszobába és ott táncolhatna
@kamarti: mit gondolsz odaadták neki Éva gázsiját ? :D

2012.02.07. 20:45:20

Az onlineból kéne a héten HV.

kárpátia56 (törölt) 2012.02.07. 20:45:47

@jadebulgari: @kamarti: aki bejön egy Szandika, Tordas, Kinga kaliberű lánynak, az csak izgi lehet... az emberek szeretik az Erő Sötét Oldalát.

2012.02.07. 20:46:05

@jadebulgari: Fecóra nyomtam, ő még örülne is neki.

2012.02.07. 20:46:57

Kéne egy script Fecítóra, hagy lepőggyön meg a retek. Vallatáááás! Ha csinálsz scriptet akkor szép a hátad :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 20:48:58

@kárpátia56: Szandi szerintem csak feladatból, Tordas még nem érti a feladatot, Kinga meg húzódozik :D akkor te miről beszélsz? :D
@szerivan: jó ötlet
vallatáska az éjszakai óta nem került elő :D biztos megint arra gyúr

2012.02.07. 20:49:15

@vallatas: Lécci csapass egy scriptet Fecítóra!

kamarti 2012.02.07. 20:49:42

@jadebulgari: hát azt nemtom, de szereposztás az biztos volt (kinek mit kell csinálni bent, legalábbis a fiúk elég egyértelműen viccelődtek erről beköltözés előtt)

@szerivan: Fecóka visszafogott lett cekcuálisan, mióta rászóltak, hogy átérzik Angélát :)

ja, és ez volt már?
www.blikk.hu/blikktv_punk16/swingerklubos-elmenyeirol-meselt-vv-eszter-2079586

mondjuk a cím öléggé megtévesztő....

Hurri Kán 2012.02.07. 20:49:53

@szerivan:
Ő legalább azt is megmossa.

sogeking 2012.02.07. 20:50:14

ma sem lehet vicceseket írni? (mert akkor visszafogom magam :)

kamarti 2012.02.07. 20:50:32

@jadebulgari: kivéve, ha ki akarnak cseszni valaki mással (ált Csabi)

kozi001 2012.02.07. 20:50:40

Nagyon jó a poszt Hajni! Kitartás! Mindjárt vége! :)

2012.02.07. 20:51:21

@jadebulgari: 1 órája még itt volt.

2012.02.07. 20:52:10

@gyvy: Hógolyó, mi a te bajod énvelem?

inmemancsi 2012.02.07. 20:52:30

na az a vvzsuzsi eltángálta volna kungust meg verust is, fecliről nem is szólva:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 20:53:21

@kamarti: jaja szerintem is ki vannak osztva a szerepek
@sogeking: én inkább megtartom magamnak :) rám ne szóljon senki
@szerivan: nya akkor lemaradtam :)

2012.02.07. 20:53:47

@sogeking: Sose lehetett ez még a régi renccer :)

Hurri Kán 2012.02.07. 20:54:04

@inmemancsi:
Miért nem őt küldték vissza? :DDD

2012.02.07. 20:55:19

@gyvy: Csak annyi? Ahhoz jobb ha hozzászoksz :)
@jadebulgari: A klikk-en kezd feljönni Atibogyó, nagyon tolják :O
Gyerünk Fecli!

sogeking 2012.02.07. 20:56:11

@jadebulgari: és közben jókat nevetsz? :)

nyuszika és a medve mennek bevásárolni
(poén nincs)

kamarti 2012.02.07. 20:56:22

@gyvy: lehet, hogy pont ezért volt olyan paprikás kedviben az asszonyság :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 20:57:22

@sogeking: aha én közben jól szórakozom, kozi megjegyzésére is volt egy poénom csak nem osztottam meg :D

2012.02.07. 20:57:31

@jadebulgari: Engem meghekkeltek, mert minél többet nyomok Feclire annál kevesebb lesz neki...

Hurri Kán 2012.02.07. 20:57:48

@szerivan:
Nem engedélyeztem meg.

@sogeking:
Fűnyírót mennek venni?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 20:58:18

@szerivan: ráállították a robotokat és nyomkodják Attira mindig ő nyer minden ilyet nem tudom ebben mi a poén

2012.02.07. 21:00:24

@gyvy: Már akartam kérdezni, hogy van az avatarodon? Szado macik?

kamarti 2012.02.07. 21:00:47

@jadebulgari: azért néha javítanak: Atti ugyan 10 pontot kapott a (nyers) kacsavacsorára, de aztán valahogy mégis Vera nyert a "nézők"nél...

2012.02.07. 21:01:06

@kamarti: Mindent a győzelemért :)

Hurri Kán 2012.02.07. 21:01:33

@szerivan:
Baszómacik. 22 óra utáni műsorsávban összekapcsolódnak.

sogeking 2012.02.07. 21:02:01

@gyvy: igen, azt is, meg 3 csomag selyemsonkát

@jadebulgari: nem szép tőled, hogy megtartod magadnak :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 21:02:17

@inmemancsi: le akarsz kenyerezni?:)

@kárpátia56: ma is pornót olvastam, jelesül pornócsokit:D

@sogeking: nem mondtad, h te tudsz vicces is lenni:P

mocskosmacska 2012.02.07. 21:02:25

Fecónak nem táncoljon, mert neki táncoljon angéla, attilának meg minek, úgyhogy marad csaba.

kamarti 2012.02.07. 21:02:38

@szerivan: egyébként meg már nem mondhatja, hogy ő nem nyer semmiben. most kapott egy fasza kötényt :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 21:02:47

@sogeking: kicsit össze van csapva mint ha heti vacsoracsata ezt akartam na :)

2012.02.07. 21:03:01

@gyvy: Eddig azt hittem kard van a jobboldali kezében :DDD De azt tudtam, hogy ungabungázni fognak.

2012.02.07. 21:04:13

@jadebulgari: hutyutyutyú-hutyutyú

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 21:04:37

Miért vezet már MEGINT Csabi a szavazásban???????????????:O:O:O:O:O

2012.02.07. 21:04:59

@jadebulgari: hutyutyutyú-hutyutyú

sogeking 2012.02.07. 21:05:17

@jadebulgari: hát, ezt jobb is, hogy nem írtad le :)

@ladyandhenk: nem tudok

kamarti 2012.02.07. 21:05:30

@mocskosmacska: hogyhogy minek? hát Atti a macsó, érett férfi, nem? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 21:05:43

Miért vezet már MEGINT Csabi a szavazásban???????????????:O:O:O:O:O

mocskosmacska 2012.02.07. 21:07:12

Sehi végre abbahagyta a nyűglődést gergővel, akkor most elkezdi gombival....

Hurri Kán 2012.02.07. 21:07:45

@sogeking:
Közben zenét is hallgatnak?
www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI

@szerivan:
Ha nem fordítanál állandóan hátat, láthatnád, hogy nem kard van a kezében. Az ungabunga természetesen alap.

kamarti 2012.02.07. 21:08:10

@ladyandhenk: nyugi, úgyis Atti nyeri, ahogy szokta :)

sogeking 2012.02.07. 21:09:43

@gyvy: igen, a medve nagy Alexandra Stan rajongó :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 21:09:46

Milyen klassz az udvari hóember nem tom valaki figyelte-e.

inmemancsi 2012.02.07. 21:09:52

műanyag papuccsal a fejen kell hógolyózni?

mocskosmacska 2012.02.07. 21:09:56

Nem tudom, hogy melyik az ijesztőbb. A gombi-sehi szeretetáradat vagy a szandi-attila erotikus vibrálás.

mocskosmacska 2012.02.07. 21:10:40

@inmemancsi: Tudod, a hógolyósás marhára balesetveszélyes. Az én gyerekem is csak védőfelszerelésbe mehet hógolyózni.

mocskosmacska 2012.02.07. 21:12:00

Lehetne összefoglalót írni, hogy kit kinek a nevetése idegesít.

sogeking 2012.02.07. 21:13:04

@inmemancsi: ha a szponzor azt mondja, akkor zuhanyozni is csak abban lehet :)

kozi001 2012.02.07. 21:13:35

Azért Seri spárgával hárított egy hógolyót! Kinga nem hiába féltékeny! :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 21:13:53

Fecó: én és Kinga jó súlyban vagyunk, ja amit Fecító lefutott azt Kinga felette magára...

inmemancsi 2012.02.07. 21:14:05

@mocskosmacska: hát akkor nekem nehéz gyerekkorom volt:))

mocskosmacska 2012.02.07. 21:14:35

Vera jól érezni magát is csak modorosan tudja.

fran7 2012.02.07. 21:14:39

@mocskosmacska: Talán ezt a retek jól érzékelte, annyira nem bírják elviselni egymást, hogy kellettek be a VV4-esek. Szerintem ennyi bezártságtól a legjóindulatúbb szerzetesek is kiborulnának.

Hurri Kán 2012.02.07. 21:15:12

@sogeking:
:DDD

@inmemancsi:
HA a kezeden van, nem tudsz hógolyót gyúrni. :P

mocskosmacska 2012.02.07. 21:15:39

@inmemancsi: Minden percben életveszélybe lehettél télen védősisak nélkül.

foxglove (törölt) 2012.02.07. 21:15:49

@kozi001: kingu meg röptében megeszi a hógolyót! ennyi!

2012.02.07. 21:15:58

@gyvy: Konnektor van a baloldali lába között és a vezetékkel dugnak? Nagyon pici a kép, kalózosnak tűnt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 21:16:05

@kamarti: de idegsít rohadtul, pont ezért idegesít nagyon, a jófiúságával:)

mocskosmacska 2012.02.07. 21:16:36

@fran7: Erre már én is gondoltam. Mármint, hogy én azért sem vállalnám be ezt a vv-t, mert tudom magamról, hogy nem tudnék alkalmazkodni ennyi emberhez.

mocskosmacska 2012.02.07. 21:17:08

"félteném fecót ellened." Vera ássa fecó sírját.

kamarti 2012.02.07. 21:17:47

@mocskosmacska: :) :)
viszont Attin (170 kg) elég jót röhögtem
Kinga megint milyen jóindulatú volt....

szal sok újat megtudtunk a játékosokról megint :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 21:18:12

@sogeking: neki se veszíteni se nyernivalója nincs bent! elmondta tegnap vagy ötször :D

Hurri Kán 2012.02.07. 21:19:35

@szerivan:
Szóról szóra így van.

2012.02.07. 21:20:39

@gyvy: Az dúúúúrvva, naháát, peeerszeee :))

kamarti 2012.02.07. 21:21:07

@jadebulgari: azt mondta Csabinak, ja, azért lesz nehéz, mert nem tapad a cipőd, és nem azér, mert 170 kilót kell húznod :)

sogeking 2012.02.07. 21:22:39

@jadebulgari: akkor live show nem is lesz? amúgy képernyőn keresztül bírom, főleg a szövegét

inmemancsi 2012.02.07. 21:24:23

@mocskosmacska: lehet,de burokban meghaltam volna:) egyébiránt az ember szemét üthetik ki hógólyóval nem a fejét törik be, az tégla

kamarti 2012.02.07. 21:25:02

@mocskosmacska: mondjuk az ilyen vágott anyagok esetében fene tudja, mi hangzik még el, amit nem látunk
de tény, hogy Csabinál mindig Kinga volt az első helyen és nem Fecó, és ehhez úgy látom, minden áron ragaszkodik az ostobája

mocskosmacska 2012.02.07. 21:28:02

@kamarti: Mondjuk én kedvelem kingát, így kintről azt mondom, hogy vele tudnék legjobban kijönni bent.

Hurri Kán 2012.02.07. 21:28:09

@szerivan:
Nem szórakozni vannak, érted.

inmemancsi 2012.02.07. 21:28:46

na mi van castingon vagyunk?:)))

2012.02.07. 21:28:55

@gyvy: Az ungabunga nem szórakozás?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 21:29:25

Na, mi van castingolni vagyunk????:D:D:D:D-by Vera:D:D:D:D

El is kapcsoltam:D Elég volt ez az egy mondat:P

mocskosmacska 2012.02.07. 21:29:29

Vera: Castingon vagyunk?

Vera nem tudja milyen veszélyes a szájából ez a mondat.

VEra szereti, ha az ellenfelei mással párbajoznak.

2012.02.07. 21:31:49

@gyvy: Peeersze Lady esetében munka is, de nem értem a furcsántorz gondolatmenetedet.

mocskosmacska 2012.02.07. 21:31:56

Pontot tenni a kérdőjelek végére. Ez egy szép kép.

kamarti 2012.02.07. 21:31:58

remélem, Seri nem ijed be Kingutól, és kiviszi az utcára végre

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 21:31:58

@gyvy: téged el tudna csábítani Szandika? (komolyan kérdezem)

inmemancsi 2012.02.07. 21:34:29

ja hallottuk egy perce hogy nem tud hazudni a kasztingolós

genevieve 2012.02.07. 21:34:35

vera: most hazudtál:-)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.07. 21:35:09

Fecó kamikáze szövege nekem tetszett.

kamarti 2012.02.07. 21:35:23

@mocskosmacska: hát, én a KEK tagja vagyok, szóval nem tudsz rábeszélni FB+-re :)

mocskosmacska 2012.02.07. 21:35:39

Tudod lilu, mert te olyan sexis és izgató vagy.

fran7 2012.02.07. 21:37:42

A Szikora Robinak öltözött Lilu beszólogat Tordasnak? Még mondják, hogy az élet nem vicces.

kamarti 2012.02.07. 21:37:57

@kárpátia56: sztem komolyan is gondolta, hogy ki mást mondhatott volna
persze biztos van, aki ezt másképp látja (és nem Verára gondolok :))

mocskosmacska 2012.02.07. 21:38:34

@fran7: Lilu azt hiszi, hogy műsort vezetni is tud.

2012.02.07. 21:39:08

@fran7: Ott vannak a gidák is?

Hurri Kán 2012.02.07. 21:39:41

@szerivan:
Nem vagy egyedül. Én sem értem.

@ladyandhenk:
Nem.

kamarti 2012.02.07. 21:40:03

@mocskosmacska: plusz egy igazi domina, aki nem alacsonyodna le ilyen vv-kig
Mármint játékosként nem, de hülyébbnél hülyébben felöltöztetett, átlátszó szövegeket nyomó művvezként igen....

2012.02.07. 21:40:44

@gyvy: Kezdek félni tölled.

inmemancsi 2012.02.07. 21:41:18

@genevieve: tutkó emlékezetkieséses szegény

genevieve 2012.02.07. 21:41:41

@kamarti: most nézem az éjszakait:-)

csabi nagyon dúúrva, csókolgatta kinga nyakát:-)
asszem rosszul vettük le eddig a jeleket, ez a györök nem serire van ráizgulva:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 21:42:04

@kárpátia56: téged el tudna csábítani Szandika? (komolyan kérdezem)

mocskosmacska 2012.02.07. 21:42:39

@kamarti: Ja, lilun tényleg nagyon látszik a lenézés a játékosok felé. Nem mintha nem lenne rá ok, de lilu mivel jobb náluk?

2012.02.07. 21:43:07

@ladyandhenk: Plagibá vagy, hogy ismételgeted magadat? (komolyan kérdezem)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 21:43:25

Meghoztam a lekváros palacsintát ki kér? :)

fran7 2012.02.07. 21:43:31

Közben az m1-en egy jó kis francia vígjáték a sőtömikről.

sogeking 2012.02.07. 21:44:28

@jadebulgari: milyen lekvárral csináltad?

2012.02.07. 21:44:35

@jadebulgari: Én! Hisz tudod, úgy jó menni aludni ha tele a poci :)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.07. 21:44:39

@genevieve: ez érdekes, hogy Verát se önmaga se más nem tanácsolta, teszem hozzá ezzel terelik is Serit.
szóval "hagyják dönteni" 3 között, de Verát direkt senki se ajánlotta, hogy Seri ne értse, mit akarnak. Fecó kivétel, ő nem tereli Serit Vera felé. Azért én azt is inkorrektnek tartom Vera csöndes önvédelme mellett, hogy a nulla ajánlás itt és most 3, Ati-Csabi-Kinga egyszerre baszakszik Serivel és Verával(egyel kevesebb). Mindenki erre megy, de ez a kibaszott csipet-csapat intrika nekem nem jön be.
Igazságtalan párbaj lesz.

2012.02.07. 21:45:08

@sogeking: FB+ de válogatós vagy :DDD

kozi001 2012.02.07. 21:45:14

@ladyandhenk:
Vera öngól: epic level! :)

sogeking 2012.02.07. 21:45:28

hogy örülnek Ildikónak

foxglove (törölt) 2012.02.07. 21:46:54

@genevieve: azt figyelted, hogy mindenkinek oli, alek v szandika volt a kedvence az előző szériából (serikének ez három, no comment:)), Kingunak meg Béci?:)

kozi001 2012.02.07. 21:46:57

Az 1 négyzetméterre jutó úristenek száma egy kisebb város kapacitása lett hirtelen!

kárpátia56 (törölt) 2012.02.07. 21:48:14

@jadebulgari: én! tört diót ettem, arra még ráférne. csokis, lekváros...!!! mivanöcsém?! ezzel megfogható vagyok...

kozi001 2012.02.07. 21:48:32

@foxglove: Én speciel csalódtam egy kicsit, de ez van!

nosce 2012.02.07. 21:48:34

@jadebulgari:
"Meghoztam a lekváros palacsintát ki kér? :)"

én de csak ha megmostad a hátsódat :)

liberaliskonzervativ 2012.02.07. 21:48:53

remélem seri csabit hívja ki.

mocskosmacska 2012.02.07. 21:49:15

Oli attilának: fater
A 4-ben, nem alek volt a fater? Ez a haver szinonimája?

inmemancsi 2012.02.07. 21:49:39

@jadebulgari: diós lekvárosat kérek szépen

mocskosmacska 2012.02.07. 21:50:13

Gombinak nagyon szar a csábító szövege. A horoszkópokról beszélgetnek. Ez nem a 80-as években volt divat.

genevieve 2012.02.07. 21:50:33

@foxglove: igen, ezért be is irtam neki egy pirospontot:-)

mocskosmacska 2012.02.07. 21:50:49

@mocskosmacska: Az utolsó mondat végén kérdőjel van, csak béna voltam.

liberaliskonzervativ 2012.02.07. 21:51:01

@mocskosmacska: van agya, és milliókat keres a vv-vel, és csak mérsékelten csinál hülyét magából. a játékosoknak nincs agya, nem keresnek - annyi - pénzt a vv-vel, ellenben kiadják magukat és hülyét csinálnak magukból, ismétlem, töredéknyi pénzért.

genevieve 2012.02.07. 21:51:14

@kárpátia56: nem hiszem, hogy ez most itt intrika lett volna:-)

kozi001 2012.02.07. 21:51:28

@mocskosmacska: fater, tesó, pusztít, kulipintyó, alekíínyó: ezeket a szavakat ismételgeti!

skylaner88 2012.02.07. 21:52:00

De szánalmas a Gombi....Micsoda csajozós dumája van, sírva röhögök :D

kárpátia56 (törölt) 2012.02.07. 21:52:04

Gombi egy lightos nemi erőszakoló stílusában bókol Serinek. nem tudom, van-e lightos nemi erőszakoló, de ha van, Gombi az.

mocskosmacska 2012.02.07. 21:52:11

Rtl elhatározta, hogy összehoz egy menetet attila és szandika között. Oli is próbálja összehozni a dolgot.

nosce 2012.02.07. 21:52:11

@szerivan:
a kígyó a sasfészekben lestállt :)

sogeking 2012.02.07. 21:52:28

szavazatokat kérek - ki legyen a következő avatarom?
Szandika vagy Ildikó? :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 21:52:41

@sogeking: @szerivan: finom házi baracklekvárral
tudom :D én is azért kaptam be így hirtelen vagy hatot nehogy éhgyomorra feküdjek itt le az éjszakai onlány alatt még egy kis szalonnára is lehet hogy kilopózok :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 21:52:44

@jadebulgari: lassan már a kommentelők éttermet nyithatnának:D

AHA, LÁNY VAGY...:D

@szerivan: te kibeszélsz a hátam mögött:D, tehát csitu van:D

Magamat meg ismételgethetem:D Figyelj pl.:

@nosce: téged el tudna csábítani Szandika? (komolyan kérdezem) -idézet saját magamtól, saját magam engedélyével:D

mocskosmacska 2012.02.07. 21:53:17

@liberaliskonzervativ: Lilunak csak jobb a háttere. Ennyi.

Emanuelle 2012.02.07. 21:54:12

Csaba beállt mint a gerely:-)

genevieve 2012.02.07. 21:54:14

szandi adja az ártatlan szüzlányt:-)

2012.02.07. 21:54:32

@nosce: Te akarsz valamit....
@ladyandhenk: Te alkalmazott vagy ne ugrálj mert nem viszünk forgatni Malibura.
@jadebulgari: Bölcs döntések sorozata :)

mocskosmacska 2012.02.07. 21:54:34

Szandikát könnyű felhúzni.

nosce 2012.02.07. 21:54:56

@ladyandhenk:
szúrnám,alap
de nem :)

kozi001 2012.02.07. 21:54:59

A vv5-ben ezek egy hónapig nem ittak ennyit!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 21:55:00

@nosce: meg, sőt...be is kenem lekvárral ha úgy szeretnéd :d

mocskosmacska 2012.02.07. 21:55:14

@genevieve: Még hiteltelenebbül, mint vera.

kozi001 2012.02.07. 21:55:47

@mocskosmacska: Mintha még most is a feleségkeresőt néznénk!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 21:55:49

@inmemancsi: dió most nincs de a lekváros kápótolni fog

EGI mindenki! :D

mocskosmacska 2012.02.07. 21:55:54

Attila, ne érCelődjél Szandikán!

fran7 2012.02.07. 21:56:01

ércelődni. Mi ez valami kovács mesterség bemutató?

nosce 2012.02.07. 21:56:21

@szerivan:
Brékó Brékó szzzzzkrrrrrrrrrrrrrkkkkkkkksssssssssssss itt sasfészek

Emanuelle 2012.02.07. 21:56:32

Szandika annyira közönséges, hogy az már fáj. Ahogy kinéz, az meg...mint egy rossz travi a Capellából

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 21:56:40

@panoz: Seri de édesen azt mondta rá olyan kedves nőies fiú :D

sogeking 2012.02.07. 21:56:40

@szerivan: az volt liberáliskonzervatívnak :)

@kozi001: egyből jobb a másor

@gyvy: :D mondjuk mindenki úgy járna jól, de azt nem akarom

foxglove (törölt) 2012.02.07. 21:56:43

@sogeking: szandál a fekete rúzzsal. tudod, melyikre gondolok:D

kárpátia56 (törölt) 2012.02.07. 21:56:57

@genevieve: akkor véletlen egybeesés. olyan nincs.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 21:57:17

@gyvy: na látod túl konzervatív vagyok ez lehet a baj :d

2012.02.07. 21:57:18

@nosce: Ne csináld, ne kínozzz, hagggggyd abba :)))

genevieve 2012.02.07. 21:57:19

huuuubazdmeg csabi:-DD

mocskosmacska 2012.02.07. 21:57:22

@kozi001: Nagymamám a börtön közelében lakott, mindig jöttek az bentélők barátnői/feleségei kiabálni egyet az uruknak a rácsos ablakok alá. Ott volt ez a szandi stílus.

inmemancsi 2012.02.07. 21:57:41

@jadebulgari: köszönöm szépen! és még nem is hízlal
szandinak mennyi a tarifája egy takaró alatt onlineban?

kárpátia56 (törölt) 2012.02.07. 21:58:11

deep conversation volt ez a Szandika-Csabi-Attila beszélgetés.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 21:58:12

@szerivan: akkor basszus, sztrájkolok, honnan is lesz pénzed Malibura?:D

Semmilyen videómat nem engedem feltenni a megosztó oldalakra:P

@kozi001: téged el tudna csábítani szandika? (komolyan kérdezem)

sogeking 2012.02.07. 21:58:13

@foxglove: amikor ördögnek van öltözve??

genevieve 2012.02.07. 21:58:23

tordast lilu is tordasnak hivja:-D

mocskosmacska 2012.02.07. 21:58:47

Szerintetek lesz szandi-ati kamaty?

Én azt mondom, hogy nem.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 21:58:53

@ladyandhenk: nekem miért nem hiszi el senki hogy lány vagyok? mindenki ezzel bánt hogy nem is
@inmemancsi: nem tudom mert LÁNY vagyok :D

sogeking 2012.02.07. 21:58:57

@jadebulgari: olyan talán Anikóval lenne, de ilyen piciben nem látszana jól :)

2012.02.07. 21:58:58

@fran7: Ezen én is röhögtem éjjel, de már túlságosan projectben voltam ahhoz, hogy szóba hozzam.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.07. 21:59:17

@kozi001: a 4esben minden este ittak annyit mint az 5ösök egy hónap alatt :-) alek is frankón konyakkal mászkált mindig, fecó narancslével :-D

kicsit hiányzott ez az állatság... eskü! :-)

nathalie 2012.02.07. 21:59:18

ezek több napig bent lesznek???

Emanuelle 2012.02.07. 21:59:40

Attila saját bevallása szerint évek óta csak prostikkal feküdt le. Döbbenet,hogy képtelen ettől a típustól szabadulni.

Tordas meg szépen ráröpült Fecóra.

mocskosmacska 2012.02.07. 21:59:43

@genevieve: Elég nagy bunkóság tőle, de lilutól többet nem vártam.

nosce 2012.02.07. 21:59:58

@szerivan:

Krssszszzzzzzzzzzzkrrrrrrrrrrssss Brékó Brékó, a kígyó leszállt

genevieve 2012.02.07. 22:00:12

ati és a nagy erős keze:-DDDD

jajj basszus goooombár:-)))

skylaner88 2012.02.07. 22:00:20

Te jóságos atyaúristen. Vagáncs......Szánalom.....

nathalie 2012.02.07. 22:00:27

Úgy néz ki,hogy aki seri mellé kerül az ágyba,az gügyögni fog.ennyi.

foxglove (törölt) 2012.02.07. 22:00:49

fúúúj ez a gombi, fogadjunk hogy ő tényleg a pelenkaszexet szereti

mocskosmacska 2012.02.07. 22:00:57

@Emanuelle: Attila azért azt nézem ki, hogy valamivel igényesebb prostikat keres meg.

Atok 2012.02.07. 22:01:03

Aztaakuurva, Gombar, buntet.

nosce 2012.02.07. 22:01:16

Oli meghúzzza Verát :)

2012.02.07. 22:01:17

@nosce: Te aztán tudod mi kell a nőnek.

Hurri Kán 2012.02.07. 22:01:30

@jadebulgari:
Bizonyos dolgokban én is. ;-)

@nathalie:
:-DDDDDD

kozi001 2012.02.07. 22:01:39

@ladyandhenk: Ne haragudj, de nem!
Egy kocsmában egyszer mellém ült egy lány kb arra emlékeztet Szandika!

mocskosmacska 2012.02.07. 22:01:58

Csaba volt az én is? Kurva jó poén volt.

sogeking 2012.02.07. 22:01:58

az Olivér Vera kombó is veszélyes :)

inmemancsi 2012.02.07. 22:01:58

szóval attila eddig nem is bírta, hogy ha valaki idegen hozzáér... kivéve a k-at

ez fecó volt végre egy poén

fran7 2012.02.07. 22:02:22

Gombi, hát alkalmatlan a nőzésre.

témázgató 2012.02.07. 22:02:47

Szandi talpig műszempillában alszik.

nosce 2012.02.07. 22:02:50

szandika mindjárt megujjazza Attit :)

Emanuelle 2012.02.07. 22:02:57

Kínzó kérdés: Oli hozott magával ananászt?

nathalie 2012.02.07. 22:03:11

én most keresem a szavakat. de nem találom.Ati és Szandál???

genevieve 2012.02.07. 22:03:24

@mocskosmacska: jahh, már puszilgatja és simogatja:-))))

lesz itt a takaró alatti matatás:)

mocskosmacska 2012.02.07. 22:03:28

Attila és szandi büntet.

nathalie 2012.02.07. 22:03:56

@nosce:
vagy ráül az arcára.Olyan szandikásan. :D

Hurri Kán 2012.02.07. 22:04:10

@sogeking:
Olivér csakugyan ki lehet éhezve. :D

nosce 2012.02.07. 22:04:42

lilu is próbálja felszopni a vv5 hetet, biztos esett nagyot a nézettség :)

kárpátia56 (törölt) 2012.02.07. 22:05:02

@jadebulgari: a legjobb! ha idehozod, szendvicsbe hajtogatom. úgy a legjobb. :D

Hurri Kán 2012.02.07. 22:05:07

@nosce:
Úúúúúúúúristen.

foxglove (törölt) 2012.02.07. 22:05:13

@gyvy: nem értek ehhez, de csak szar lehet évekig egy ananászt dugni

liberaliskonzervativ 2012.02.07. 22:05:17

ne. ne. lemaradtam csabi poénjáról! :(( most megint várhatok 5 hónapot??

nosce 2012.02.07. 22:05:29

@szerivan:
"Te aztán tudod mi kell a nőnek."

elléggitározhatom a kedvenc számod ? :)

genevieve 2012.02.07. 22:05:30

@mocskosmacska: igen:-))) még most is azon röhögök:-)

mocskosmacska 2012.02.07. 22:05:55

Nyugi, lilu, attila nagyon jól bír a vérével.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 22:06:25

@kozi001: én nem haragszom,s őt örülök:D Szmplán közvélemény kutatást tartok, h miért lehet neki érdemes kint táncolni Svájcban:D

@nosce: jaj, te nem vagy komplett:D

nathalie 2012.02.07. 22:06:32

gombásznak nem volt valami nője kint?

2012.02.07. 22:06:43

@nosce: Azt nem preferálom, maradjunk a walkie talkienál.

mocskosmacska 2012.02.07. 22:06:46

@liberaliskonzervativ:
Olivér: Vera nagyon sajnálom, hogy te nem a vv4-ben voltál ott.
Csaba: Én is.

genevieve 2012.02.07. 22:07:10

huhha....lesz itt még kiga-ati-szandi szerelmi háromszög:-)

sogeking 2012.02.07. 22:07:14

@gyvy: szerintem ott lesz valami :)

inmemancsi 2012.02.07. 22:08:18

na akkor a miniszterek jövedelme legyen havi 47 nettó, tegyük bele a tákolmányba

sogeking 2012.02.07. 22:09:31

@gyvy: Olivér felvette Péter fekvő pózát :)

inmemancsi 2012.02.07. 22:10:51

szegény szandika meg kapott már az élet sűrűjéből.. menjen a tescóba árupakolónak

nosce 2012.02.07. 22:11:39

@szerivan:
futnék érted 7 km-t is a futópadon :)

felka 2012.02.07. 22:12:10

szegény szandika sokat romlott a vv4 óta...

tordas erotikus táncára ki fizet be? :D

2012.02.07. 22:13:05

@nosce: Boxolnál is 30 dekás súlyzókkal?

Hurri Kán 2012.02.07. 22:13:22

@felka:
Befizethetsz rá, egye fene, megnézem. :D

sogeking 2012.02.07. 22:13:51

@gyvy: alul semmi, kitakarózva :)

@felka: dehogy romlott, azóta már celebritás lett

2012.02.07. 22:14:01

Salsa party van, mert fényes dzsörzében vannak.

2012.02.07. 22:14:29

Egyre szimpibb Pingu, őszinte és nem is buta.

sogeking 2012.02.07. 22:14:37

@ladyandhenk: ma Szandika van helyette :)

nosce 2012.02.07. 22:14:39

@nathalie:
"vagy ráül az arcára.Olyan szandikásan. :D
@jadebulgari:
"vagy csak két mell közé kapja az arcát"

ezeket mind jó lenne látni, meg Atti arcát utána mikor kiszabadul :)

témázgató 2012.02.07. 22:15:03

Elképzelem: Eszter, ha nem esik ki, most alhatna Olival és barátkozhatna Szandállal. Micsoda lehetőséget szalasztott el...:)

mocskosmacska 2012.02.07. 22:15:23

@felka: Szandikának is fizetnek.

Hurri Kán 2012.02.07. 22:15:24

@sogeking:
Az vagy azér mer szatír, vagy mer nem fázik. :D

2012.02.07. 22:16:09

@nosce: Engem meggyőztél :)))

foxglove (törölt) 2012.02.07. 22:16:17

Tordas salsát tanít. megint.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.07. 22:16:30

@nathalie: Az már elmászott!

@mocskosmacska: Olivér legalább értékeli Verát, a tuja meg csak varnyaskodik!

kozi001 2012.02.07. 22:16:42

@mocskosmacska: Hatalmas beszólás Csabától! :)
Úgyis unom h Olivér konstans "szakértősködik"!

inmemancsi 2012.02.07. 22:17:22

szegény tordas ebből él?? tavaly is ezt nyomta

mocskosmacska 2012.02.07. 22:18:03

@Peter_Cs: Olivér gúnyolódott. Mondjuk őt sem csípem jobban veránál.

Hurri Kán 2012.02.07. 22:18:04

Remélem kánkán is lesz :D :D :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 22:18:18

Van itt még pasi, akit nem kérdeztem meg, hogy eltudná-e csábítani Szandika???????

foxglove (törölt) 2012.02.07. 22:18:20

@inmemancsi: ráadásul tavaly nagyon béna volt ahhoz képest, hogy táncoktató

csicserierika 2012.02.07. 22:18:34

az megvolt, amikor Vera ment a nyugiba Sehihez, és megkérdezte, hogy ez most casting ? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.07. 22:18:40

@szerivan: Csak hideglelést lehet tőle kapni!

2012.02.07. 22:20:48

@foxglove: Mert aerobik-oktatóból lett salsás. A két mozgásforma nagyon távol áll egymástól.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.07. 22:21:33

@mocskosmacska: Elég jól elszórakoztak azért az online ideje alatt!

@ladyandhenk: Engem nem tudna, nem az esetem a Szandika.

@csicserierika: Kicsit vicces volt.

inmemancsi 2012.02.07. 22:21:36

@foxglove: ja, azóta nyomja biztos fejlődött:)

kamarti 2012.02.07. 22:22:10

@ladyandhenk: mondtam, hogy Atti nyeri az öltáncot, nem köll izgulni :)

@genevieve: hát én nemtom, én másik két okra tippelek. sőt, háromra :)

@mocskosmacska: én szerintem még az is meglehet, Atti már tegnap azon kattogott, hogy az ellaposodás miatt küldték be a 4eket - ki tudja, mi lesz a végkövetkeztetése :) meg aztán csak neki is hiányzott már a szeretet, még meg is köszönte, láttad :)

csicserierika 2012.02.07. 22:23:16

@gyvy: vagáncs lesz ez a hét :)

Hurri Kán 2012.02.07. 22:23:27

@foxglove:
Neki nem elég idegbeteg.

kamarti 2012.02.07. 22:24:31

@foxglove: hehe, Seri is azt mondta Szandálnak, hogy nem tud rá férfiként tekinteni, és a pelenkával példálózott :)

azért az a párbeszéd Seri és Gombár közt az udvaron... süketek párbeszéde egy abszurd drámából bakker :)

Hurri Kán 2012.02.07. 22:24:55

@csicserierika:
Ideje lenne, hogy történjen valami :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 22:25:11

@inmemancsi: mindjárt, csak rtl-en Házon kívülben a 47ezer ft-os nyilatkozattal kapcs.riportok vannak

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.07. 22:25:19

Vera Castingos megjegyzése elég ütős volt :)

sogeking 2012.02.07. 22:25:33

@gyvy: vagy célja van vele :)

2012.02.07. 22:25:59

Ati Verának: Kikérjük a D-matracot és megvinnyogtatlak. :DDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 22:26:24

@foxglove: nem, de volt kedves válaszolni:D

@Peter_Cs: köszönöm a választ!:D

VALAKI MÁS, akit eltudna csábítani Szandika a táncával pl?

Hurri Kán 2012.02.07. 22:26:29

@sogeking:
Kiveti a kukacát, hátha Vera ráharap?

csicserierika 2012.02.07. 22:26:43

@gyvy: a szókincsünk mindenesetre bővülni fog :)

sogeking 2012.02.07. 22:26:47

@foxglove: én is mondhatom magamról, hogy táncoktató vagyok :)

mocskosmacska 2012.02.07. 22:27:03

@kamarti: Attiláról az az érzésem, hogy csak a szája nagy, igazából mentálisan impotens. Szerintem ezért nem fog beteljesülni a kapcsolatuk, legalábbis ez a megérzésem, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.07. 22:27:07

és hogyhogy megint egy szavazás, amit nem Csabi nyert meg?

Hurri Kán 2012.02.07. 22:27:11

@szerivan:
Verának ahhoz nem kell a D-matrac. :D

inmemancsi 2012.02.07. 22:27:30

@szerivan: aztán: bírom az ilyen erényes nőket

csicserierika 2012.02.07. 22:27:37

@szerivan: csárázással kéne lépre csalni :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.07. 22:28:02

@mocskosmacska: Ezt úgy érted, h mentális okokból impotens?

sogeking 2012.02.07. 22:28:16

@gyvy: igen, esetleg tesz rá egy kis pirosaranyat is :)

genevieve 2012.02.07. 22:28:23

@mocskosmacska: akkor csak jól másolja alekot:-)

2012.02.07. 22:29:05

@inmemancsi: @csicserierika: Nem tudom eldönteni, hogy Pingu izgatta fel és azt vezeti le Verán vagy Vera jön be neki.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 22:30:01

Atti megint célozgatott Veránál arra hogy szereti a húst! :D

csicserierika 2012.02.07. 22:31:32

miért gondoljátok, hogy kamerák előtt akar sexelni bármelyik is ?
Gigi is csak a kameramentes óra után kapott rá, jerzyt meg nem zavarták a tükrök.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 22:31:36

@szerivan: nem AKARJA érteni :D
amúgy sztem bejön Atinak... szerintem

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 22:32:08

Na, kihirdetem az eredményt!!!

Nem reprezentatív vizsgálataim alapján SOGÉN kívül senkit nem tudna elcsábítani Szandika...:D Mármint a pasik közül:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 22:32:20

@sogeking: mármint hogy Vera.. nem tudom elképzelni egy ilyen nőről hogy nem szereti a húst...

kamarti 2012.02.07. 22:32:21

@ladyandhenk: még Lilu is megemlítette :) de bizti neki is nehezére esett :)
egyébként tényleg vicces volt, és még Vera is poénnak vette (mondjuk nehéz lett volna nem a telipofával röhögő Oli mellett :))

Szandit meg úgyis mind tagadni fogja, még itt is :)

foxglove (törölt) 2012.02.07. 22:32:44

Kingunak nem jönnek be a Celebek:)

liberaliskonzervativ 2012.02.07. 22:32:45

@ladyandhenk: ja, buzi vagyok. és nem, nem tudna. nem jön be.

sogeking 2012.02.07. 22:32:56

@ladyandhenk: tudtam, hogy ezt akarod kihozni :)

csicserierika 2012.02.07. 22:33:06

@szerivan: sztem bejön neki Vera is. Kingunella idióta viselkedése azért elég lohasztóan hathat a szerszámra.

2012.02.07. 22:33:35

Puffancs hol van? Lemarad a legjobb részekről.

_most_ 2012.02.07. 22:33:50

Úrég, mennyire beteg emberek voltak a vv4-ben, de jó is volt.

sogeking 2012.02.07. 22:34:03

@foxglove: mire tanítsalak meg?

@jadebulgari: tudtam, hogy Vera :)

csicserierika 2012.02.07. 22:34:21

@liberaliskonzervativ: szétnézett, és rögtön kapcsolt,hogy ez másféle :)

liberaliskonzervativ 2012.02.07. 22:35:52

@liberaliskonzervativ: aztán meg a fene tudja. nem láttam még élőben, de az a nagy száj...nem tetszik, de két-három litér pia után simán lehet h simán.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 22:35:59

@szerivan: fecóskodni ment
@sogeking: be akartál ugratni?
@foxglove: mert ő akar az lenni? :D

foxglove (törölt) 2012.02.07. 22:36:20

@sogeking: hát figyelj, elöljáróban annyit, hogy a mozgáskultúrám csak kicsivel jobb, mint annamarié...:)

sogeking 2012.02.07. 22:36:54

@jadebulgari: arra céloztam, hogy Attila szereti a húst

csicserierika 2012.02.07. 22:37:12

@liberaliskonzervativ: meg adj hozzá öt hónap bezártságot, már tudom is az eredményt :)

sogeking 2012.02.07. 22:38:02

@foxglove: az jó, akkor nem fogsz rájönni, hogy nem is vagyok táncoktató :)

genevieve 2012.02.07. 22:40:07

@jadebulgari: ahhoz nem is kell buzinak lenni:-)

kamarti 2012.02.07. 22:40:23

@genevieve: hogy mit álmodtam? )
egyébként elmondtam már párszor, hogy már egy hónapja is aszonta, hogy az első szembejövő takarítónőt is, plusz be is volt elégé baszva, és ha egész héten bulizni fognak, akkor edzeni sem tud :)
sztem nem Kinga után epekedik, csak vele van olyanban, hogy ezt megengedheti magának

@mocskosmacska: hát, magamat ismétlem, de elég gyanúsan rá voltak állva pettivel erre túlabarátságon poénkodásra, a másra mutogatásra - erről nekem mindig az jut eszembe, hogy ez a saját frusztráltságukat takargatni jó. egy darabig

mocskosmacska 2012.02.07. 22:41:11

@MolnarErik: Nem úgy, hogy képes rá testileg, de lelkileg nincsen szüksége rá, plusz rá a szája, amikor a sexről van szó, de ha aktusra kerül a sor, akkor olyan prűd, mint az állat.

sogeking 2012.02.07. 22:42:05

@jadebulgari: ezt már nem akarom tovább magyarázni :)

ő-szinte 2012.02.07. 22:42:33

beszarás, új poszt:-DDDDDDDDDDDDD

genevieve 2012.02.07. 22:43:24

@kamarti: ja ok, azt hittem másra gondolsz:-)

foxglove (törölt) 2012.02.07. 22:44:03

@genevieve: én is:D szerintem mi egyre gondoltunk:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 22:44:13

@genevieve: de a hús Attila olvasatában a fütyülő akkor ha azt mondjátok hogy na érted..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 22:45:06

@sogeking: azt akartam kihozni, hogy így még nekem is van esélyem nálad:D

ő-szinte 2012.02.07. 22:45:23

@foxglove: nekem te itt ne hallózzál!
mi volt? mesélj!:-)

foxglove (törölt) 2012.02.07. 22:46:02

nem kéne atit és verát bezárni pár napig a nyugiba a d-matraccal?

Hurri Kán 2012.02.07. 22:46:21

Atti minnnyár mekkúrja Verát tánc közben : -)

ő-szinte 2012.02.07. 22:46:25

@jadebulgari: mire? mondd, mert nem olvastam...

sogeking 2012.02.07. 22:46:36

@foxglove: do the robot? nem
viszont moonwalkingot tudok :)

kamarti 2012.02.07. 22:47:42

hm, Kingunella kibékült Attival? ezek szerint fontos infó volt számára, hogy Oli kettejükhöz ment be...:)

és ahogy látom, Atti is végigsakkozta magában az "ellaposodtunk" gondolatmenetet... :)

jótékonysági hét után egész heti bulizás. jó lesz ez

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 22:48:04

@ő-szinte: Tordas salsát tanít, Tordas öltáncol Csabinak, Ati meg mindenkire rá van indulva az előbb a durbincsot hozzádörgölte Verához

genevieve 2012.02.07. 22:48:23

@jadebulgari: ha ati a faszt érti hús alatt akkor igen, de lehet másként is érteni:-)

sogeking 2012.02.07. 22:49:18

@jadebulgari: a poén szempontjából mindegy, hogy az -e :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 22:49:53

valaki ígérje meg nekem, hogy sehi kinn hagyja FBM-t, nem lehet épp ésszel elviselni a sipitozását, önsajnálatát, panaszáriáit...

kamarti 2012.02.07. 22:50:06

@foxglove: és ne is lássuk őket, míg el nem szívták a cigit. utána :)

Szandál is ölbekapta Csabit, Fecó meg megjegyezte, hogy Csabinak van benn a legnagyobb... orra... :)

foxglove (törölt) 2012.02.07. 22:50:46

@ő-szinte: az öfit már hallottad, itt meg... ismételten ignorálva lettem:D

sogeking 2012.02.07. 22:50:48

@genevieve: nahát :)

@ladyandhenk: ha úgy táncolsz, mint Szandika :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 22:51:00

@sogeking: mindent értek :)
@Brr: megígérem
@ő-szinte: megint éjszakázás lesz

kamarti 2012.02.07. 22:51:07

milyen fasza zenéket kapnak, és ülnek, bakker....

Hurri Kán 2012.02.07. 22:52:05

@Brr:
Erre szerintem semmi garancia nincs.

foxglove (törölt) 2012.02.07. 22:52:21

@kamarti: de most jött oli, és neki 23 cm, mint sikerült megtudnom az onlineból:D

Hurri Kán 2012.02.07. 22:52:58

Hehh, inni azér isznak rendesen :D

kamarti 2012.02.07. 22:53:31

@kamarti: kivéve Gombárt, a tanult csippendélt
atyaég :)

inmemancsi 2012.02.07. 22:53:39

@Brr: gyerekkori traumás:))

Hurri Kán 2012.02.07. 22:53:44

@foxglove:
Oli is ölbekapta Csabit?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 22:53:51

@Brr: nem tudom megígérni, mert szerintem, nem lenne így:(

@sogeking: nem, jobban, és szebb is vagyok:D De csak mert itt kommentelek, ezért váltam tökéletessé:D

kamarti 2012.02.07. 22:55:02

@foxglove: Gombár szerint 28, ja, emlékszem :)
hát majd összemérik... az orrukat :)

sogeking 2012.02.07. 22:55:41

@foxglove: és még nincs széthajtva

genevieve 2012.02.07. 22:56:11

@kamarti: mintha csak a farok számítana:-)

kamarti 2012.02.07. 22:56:32

@genevieve: mos azon az egy centin vitáztok, télleg? :) :)

sogeking 2012.02.07. 22:57:22

Tordas aktívabb, mint a mostani széria, ez azért durva

genevieve 2012.02.07. 22:58:42

@kamarti: én ugyan nem:-)

elég szegényes kultúrára vall, ha egy pasi mással nem tud hencegni csak a pár centivel:-)

foxglove (törölt) 2012.02.07. 22:59:21

@genevieve: a 22 azért nem pár cm, a 28 meg főleg nem:DD

kamarti 2012.02.07. 23:00:04

@genevieve: hát nekik igen, azé méregetik mindig :)

Kinga nagyban űzi, az asztal túloldalán ülő Szandiról susog Fecónak...
de azt nem értettem, kiről akarja megmondani és kinek, hogy csak a lányokat szereti? Szandiról? Csabinak? Attinak?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 23:01:39

Annyira gyerekes, ha a pasik azon menőznek, h kinek nagyobb a farka:D Tudja használni, v sem:D

Minél nagyobb amúgy, annál nehezebb bekapni, csak mondom:D

mézescsók 2012.02.07. 23:01:43

A párbajozóknak elég sokat ártottak azzal, hogy beküldtek régi Vv-seket, közülük is a gyengébbeket, mert elterelődik róluk a figyelem. (Olivért sem tartom nagy lumennek.)
Szandi már a maga idején is egy tragédia volt, most Attilának szerez jutalomperceket, mintha eddig is nem szerepelne eleget.
Gombár a Vv4 egy legszerencsétlenebb fazonja volt, alapból röhögött rajta mindenki. A csajozásától sikítófrászt kapna minden nő. Borzalom.
Tordasról már korábban sem volt mit mondani, Olivér meg piál és dumál.
Mindenesetre az időt kitöltik velük annyira, hogy vasárnap majd csak nézhetünk, hogy mi? Párbaj?
A sokak által favorizált Csaba végre fő műsoridőben is szint vallott, bár szerintem nem lephetetett meg senkit Kingához intézett szerelmi vallomása, hiszen több hónapja Ő volt a lány kis pincsikutyája. Én mindenesetre nem csalódtam benne, mert eddig sem tartottam különösebben érdekes és értelmes figurának.
Kingát már az is idegesíti, ha Seherezádé levegőt vesz. A köztük lévő rossz viszony eredője szerintem Kinga elvakult utálata minden valamennyire is kinéző nő ellen. A hócsata közbeni apró kis megjegyzéseit nagyon sajnálom, hogy nem hallotta imádója, bár annak teljesen mindegy lenne, úgyse értené meg, vagy érezné a mögöttes rosszindulatot. Mindenesetre kettőjük közül nem Seherezádé baszogatta inkább a másikat.
Tkp. nem foglalkoznék Kingával, ha ez a románc nem jött volna most neki nagyon jól. Ha Seri Őt hívja ki, akkor számíthat a Csaba-fanok szavazataira is, mert nehogy szétválasszák már a szerelmeseket.

sogeking 2012.02.07. 23:01:44

@jadebulgari: szerintem nem azért, nem bírják az iramot

kamarti 2012.02.07. 23:02:12

@foxglove: :) :)
ma este már legalább harmadszor, vagy negyedszer röhögök hangosan
ilyen is ritkán van

@sogeking: @jadebulgari: sztem ingyen is megtenné, mert megint szerepelhet :)

genevieve 2012.02.07. 23:02:19

@foxglove: tudod te mennyi 28 cm?:-)
csak nézd meg egy vonalzóval:-)

foxglove (törölt) 2012.02.07. 23:02:35

@ladyandhenk: most lebuktál!!!!!!!!!!!! nem is őrzöd az esküvőig!!!

Hurri Kán 2012.02.07. 23:02:47

@ladyandhenk:
Ne csak máskor legyen nagy a szád! :DDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 23:03:00

@jadebulgari:

köszi! benned bíztam elejitől fogva!

foxglove (törölt) 2012.02.07. 23:03:22

@genevieve: figyelj, szerinted mit csináltam egyből, mikor ezt meghallottam?

sogeking 2012.02.07. 23:03:35

Seri és Tordas most addig táncolnak, amíg valamelyikük kidől? :)

Hurri Kán 2012.02.07. 23:03:55

Jól látom, hogy Kinga eszik? :-D

genevieve 2012.02.07. 23:04:09

@mézescsók: csaba fan vagyok, és nem szavaznék kingára:-)

igaz nem is szavazok:-)

sogeking 2012.02.07. 23:04:31

@ladyandhenk: most a hosszára, vagy a vastagságára gondolsz?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 23:05:11

@sogeking: már betintáztak :)
@genevieve: az már büntetés :D
@kamarti: @Brr: kamarti is KEK-es - ugye kamarti?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 23:06:04

@foxglove: mert?:D

1, olvastam valahol, ezért vagyok ilyen okos:D
2, az orál az nem is szex- tudjuk Clinton óta:D

@gyvy: próbálj már egy 25cm péniszt bekapni tövig:D De azért elvárnád, mi?:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 23:06:11

@gyvy: kérdezte Fecó nem táncolsz? vállat rántott és tolta tovább a ropit (kb fél órája folyamatosan)

sogeking 2012.02.07. 23:06:50

@jadebulgari: az igaz, de Alek akkor szokott beindulni, a mostaniak meg kinyúlnak :)

kamarti 2012.02.07. 23:07:06

@mézescsók: igen, ettől én is tartok
de remélem, Seri lenyomja

Kingu most is eszik bakker, a fodros hosszú ruhában és áskálódik, ahogy szokott

genevieve 2012.02.07. 23:07:16

hát ez érdekes...

belevaló: ani bejelenti, hogy bent van detti , sehi édesanyja és jön még a 3 párbajellenfél esélyes feco, kinga, és csaba hozzátartozója....és mi van verával???

miért nem jön szóba?

Hurri Kán 2012.02.07. 23:07:50

@ladyandhenk:
mindent én csináljak? :DDD

genevieve 2012.02.07. 23:08:19

@foxglove: ja ok:-)))

mert a legtöbben csak dobálóznak a számokkal, de nem gondolnak bele, hogy az egy nőnél mit is jelent....

kamarti 2012.02.07. 23:08:49

@jadebulgari: de tré a buli bakker, mondja közben

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 23:09:01

@ladyandhenk:

"annál nehezebb bekapni, csak mondom:D"

na ezt tanítani kéne marketing szakon:

Nyugi, ha kicsi, jobban bekapják!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 23:09:01

@mézescsók: Szerintem meg azért küldték be őket hogy röhögjenek rajtuk.
Kinga irigy Serire az ok. De a szerelmi vallomás nem feladat volt?...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 23:09:43

@sogeking: te láttál má 25 cmes vastag farkat?:D

A hosszára gondoltam:)

foxglove (törölt) 2012.02.07. 23:09:51

@ladyandhenk: "próbálj már egy 25cm péniszt bekapni tövig"
most dicsekszel, vagy panaszkodsz?:DD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 23:10:00

@kamarti: még megrázná egy kicsit a valagát inkább hízik tovább, okos lány :D

ő-szinte 2012.02.07. 23:10:57

@foxglove: ki a picsa ignorált PONT téged???

sogeking 2012.02.07. 23:11:29

@ladyandhenk: nem láttam, és nem is arra gondoltam

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 23:11:39

@genevieve: nem rá tette a korongot, nekik az a lehetséges aki ráteszi

sogeking 2012.02.07. 23:12:32

@jadebulgari: igen, a válogatáson itatni is kellett volna őket :)

ő-szinte 2012.02.07. 23:12:49

@foxglove: nem tom, mert nem olvastam, és csak holnap olvasom, ha egyáltalán...:-D
ki volt, mondd?:-DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 23:12:56

@gyvy: na de kérlek:D, én tartogatom magam az esküvőmre, csak castingokat vállalok:D

@Brr: jaja, és még igaz is lenne:D Nem gondolnak bele, h a nőknek mi a jó:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 23:13:32

@genevieve: azt nem tudom, az ő logikájuk :D mert ált. azok közül hívnak ki és általánosítanak

foxglove (törölt) 2012.02.07. 23:13:43

@ő-szinte: hát ki szokott ignorálni, fbm?

Hurri Kán 2012.02.07. 23:14:37

@sogeking:
Hiba volt ezt elmulasztani :)

ő-szinte 2012.02.07. 23:14:46

@foxglove: ja, jól van:-DDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.02.07. 23:16:53

@gyvy: @jadebulgari: Saxobeatet 3 napig, aki bírja, az mehet :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 23:16:57

Milyen buli ez... ülnek mint akik maguk alá szartak.

ő-szinte 2012.02.07. 23:18:17

@sogeking: milyen buli lesz???
szóljál!:-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 23:19:08

@ladyandhenk:

ha egy férfi azt mondja neked, "I want to make love to you", valójában úgy érti, "suck me off babe!"

sogeking 2012.02.07. 23:19:26

@ő-szinte: semmilyen, minél többet isznak, annál passzívabbak, rosszul vannak bekötve :)

témázgató 2012.02.07. 23:19:42

Szandi hamar kifújt, na nem ezért fizetik, hogy bemenjen dögölni az ágyra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 23:20:56

@Brr: nem állok szóba ezentúl angol anyanyelvű/angolul beszélő fószerokkal, köszönöm a figyelmeztetést:D:D:D:D

ő-szinte 2012.02.07. 23:22:11

@sogeking: rám is ezt mondják, csak másért:-DDDDDDDDDDDDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 23:23:30

@ő-szinte: jó volt a fecóskodás? amíg odavoltál körbekínáltam a népet barackos palacsintával

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 23:23:56

@ladyandhenk:

azért van, hogy nem csak erről beszélnek, igaz ritkán, viszont gondolni akkor is arra gondolnak, mikor nem arról beszélnek...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 23:25:17

@kamarti:

igen, épp arra gondoltam, hogy FBM még nálam is többet zabál, ráadásul folyamatosan, mert azért én szoktam pár órás szüneteket tartani..

sogeking 2012.02.07. 23:25:32

@Brr: minden szavad aranyat ér :)

ő-szinte 2012.02.07. 23:26:45

@sogeking: szerintem brr-nek plagibá jót tenne:-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.07. 23:26:45

@Brr: kezdesz megijeszteni, soha többet nem gondolok pasira..., de tényleg:)

No, megyek aludni, mert beszélek itt össze-vissza, aztán még azt hiszi itt mindenki, h..., pedig nem is:D

Jó éjt!

Hurri Kán 2012.02.07. 23:27:43

@ő-szinte:
Neeeeeeeeeeeeeeeeee :DDDDDD

témázgató 2012.02.07. 23:29:43

Szandi szájához képest Veronikáé sehol sincs. Hű, de ronda...

ő-szinte 2012.02.07. 23:30:03

@gyvy: jó, ez tényleg faszság volt, visszaszívom:-DDDDDDDDDDDDDDDD
isten ments, hogy ezt a hülyét sokszorosítva olvassuk:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.02.07. 23:30:29

@jadebulgari: Fecó, Kinga, Attila nem tud bulizni, Seri már a holnapon agyal, Csabi nem bírja az alkoholt, Ha Olivér nem táncoltatja meg Verát, akkor a mai bulinak vége :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.07. 23:32:27

@ladyandhenk:

de az is megoldás lehet, ha átoperáltatod magad..

foxglove (törölt) 2012.02.07. 23:33:06

szandál bírja az alkoholt. aha. (fetrengős-tárogatós jelenet)

témázgató 2012.02.07. 23:33:50

Szandál elszólta magát Attilánál: tudja, hogy hajléktalan.

kamarti 2012.02.07. 23:38:27

@foxglove: sztem ő a dobos, akinek a cint ígérte Csabi :)
és rosszul van Kingutól :)

@sogeking: ne add fel, a BV végén már aktívak voltak, ment a Gombár show... mindjár odaérünk az onlájnban is :)

ő-szinte 2012.02.07. 23:41:44

na, Gombár megint előadja a pelenkás jelenetet is??? hehehe

foxglove (törölt) 2012.02.07. 23:42:27

jaj mindjárt előveszi a melleit szandál

ő-szinte 2012.02.07. 23:43:16

Szandál most hülyüt meg, vagy mi??? mi ez, hogy nem akar hülyét csinálni magából????!!!!!
ez nem tudja, hogy azon már rég túl van???:-OOOOOOOOOO

kamarti 2012.02.07. 23:44:05

Szandálnak igaza van. Humorista se szereti, ha viccet köll mondania úton-útfélen :)

Atti várja már az öltáncot - meg is kapja Tordastól, remélem, örülni fog :)

kár, hogy a műsor nagyrészében Kinguci őszinte mosolyát kell néznünk....

foxglove (törölt) 2012.02.07. 23:44:31

@ő-szinte: most szégyenlős mert szerelmes az atiba.

sogeking 2012.02.07. 23:46:59

@foxglove: hát én is azt mondom, hogy ne :)

@ő-szinte: remélem :)

témázgató 2012.02.07. 23:47:38

@jadebulgari: Ati igyekezett nem tudomást venni a dologról, de nyilván ül nála az infó, hogy kint mit tudnak róla, ha már Szandál is...

ő-szinte 2012.02.07. 23:48:34

@foxglove: ja, hogy úgy...:-DDDDDDD

kamarti 2012.02.07. 23:49:11

@témázgató: na most én azt olvastam, hogy Atti maga pakolt konténerbe. akkor mi ebben az új infó számára?

foxglove (törölt) 2012.02.07. 23:49:37

@ő-szinte: a címe alapján pucér szandál!!!

témázgató 2012.02.07. 23:49:44

@kamarti: "Szandálnak igaza van. Humorista se szereti, ha viccet köll mondania úton-útfélen :)"
Ebben igazad van, de dógozzon meg a pénzéért - láttuk a múlt héten a képeket az erotikus munkájáról, ott se fanyalgott a színpadon, belecsüccsent a műfütyibe, nem szarozott.

ő-szinte 2012.02.07. 23:50:12

@sogeking: húúú de rossz vagy!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

gombit most buzizta le Oli megint:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

témázgató 2012.02.07. 23:51:00

@kamarti: nyilván nem az az újság neki, hogy konténerben van a cucc, hanem az, hogy az ország tud róla.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.07. 23:53:14

@témázgató: de miért is rakták ki otthonról? arról lemaradtam

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.07. 23:53:36

Mi lett volna, ha Márki Zsuzsit küldte volna be a Tordas helyett a csatorna?

kamarti 2012.02.07. 23:53:36

@témázgató: egyrészt lehet, hogy az jobban fizet :)
másrészt itt gondolom nekik inkább a nyulat kéne kiugratni a bokorból, nem nekik leszerepelni őket :)
mondjuk Kingut pl. nehéz lesz kirobbantani a hűtő mellől, az tény :)

ő-szinte 2012.02.07. 23:54:21

@sogeking: jó, tudod hogyan értem!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.07. 23:54:52

és igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
soge, csak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kamarti 2012.02.07. 23:55:05

@témázgató: hát, erre mondta azt Petti, hogy nagyon amatőr, aki azt képzeli, hogy nem derülnek ki a dolgok róla, míg bent van
Atti meg profi, készült, nem? :)

foxglove (törölt) 2012.02.07. 23:55:11

ez a zene.... ismerős.... valahonnan....

sogeking 2012.02.07. 23:55:39

@Peter_Cs: már nem lenne narancs a villában :)

ő-szinte 2012.02.07. 23:55:40

szandálon jó ez a kis ruci:-D

mézescsók 2012.02.07. 23:56:35

@genevieve: Nem is gondoltalak olyan szavazgatósnak,bár... És Csabára szavazol?
Egyébként az átlagszavazókra utaltam. Eddig az ezelőtti és a jelenlegi Vv-kben általában nem azokra nyomták az sms-ket, akiket itt a hv-n kommentelők hevesen utáltak. A múlt szériában Éva kapta a hideget-meleget, a végjátékig elment. Itt kapja fmb, de kapta korábban pl. Vera is, aztán mégis mindkettőjüket visszaszavazták.
@kamarti: Én is remélem, hogy Seri lenyomja, ha Őt hívja ki, de ha az eddigi szavazásokat nézem, bármilyen csip-csup kérdésben, bizony Kingára többen szoktak voksolni. Amig nagyon sajnálok.
Engem az zavar a legkevésbé, hogy állandóan eszik. Már előre derülök, mennyit fog szenvedni, mire leadja. Úgyhogy nyugodtan kedves Kinga, még egy két katonát, jó étvágyat.Esetleg valaki kifizeti a zsírleszívást ennek a drága lénynek, aki eddig még mindig mindenért megdolgozott. Különben érdekelne, hogy Seri inplantátuma miért irritál mindenkit, Kingáéval miért nem foglalkozik senki?
@jadebulgari: Az irigység nyilvánvaló.
Semmilyen feladatról nem hallottam, akkor különben sem szoktak kapni, ha vendég megy a villába. Ösztönösnek éreztem Cs. megmozdulását, amit nyilván megkönnyített számára az, hogy előtte ivott. Nem részeg volt talán, de spicces biztosan, az meg már elég a gátlások feloldásához. Egyébként is talán csak wc-re nem mennek együtt, minden máshol együtt láthatók. Csak azért érdekel ez a vonal, mert nagyon jól jöhet Kingának, akit én nem nagyon szeretek nézni. Sehit sem rázza meg a dolog, ha egyáltalán észreveszi (különben szerintem mindenki észreveszi), mert Csaba felé semmilyen affinitása nem volt. Szerintem egyszerűen nem érdekelte a srác férfiként. Egyenes, jóindulatú embernek tartotta, ennyi.
ja, hogy ez az egyenes derék fiú a riportszobában kétszer is mást mondott? Hát, istenem, olykor-olykor még az egyenes őszinte fiúk is arrébb sasszézhatnak az igazságtól. A kis hülyéje: nyugodtan mondhatta volna, hogy Kinga az álmai nője, ott bent úgyis csak akkor tudták volna meg, ha kijönnek. Hazudni csak akkor érdemes, ha tétje van a dolognak, különben felesleges időtöltés, amihez a kreativításon kívül jó memória sem árt. Na, ennek nem volt tétje.

foxglove (törölt) 2012.02.07. 23:56:48

éééés barbiintegetés:D

ő-szinte 2012.02.07. 23:56:55

@sogeking: írtam, hogy csak neked Saxobeat:-D

témázgató 2012.02.07. 23:57:08

@jadebulgari: nem rakták ki, elköltözött. Online-ben tegnap mondta Olinak, hogy több vállalkozása volt és mindegyik becsődölt.

sogeking 2012.02.07. 23:58:02

@foxglove: erre csináltam a moonwalkingot :)

@jadebulgari: palacsinta, Saxobeat... ami jó, az jó

témázgató 2012.02.07. 23:58:16

Szandi leitatja Kingát, lesz itt buli!!

2012.02.08. 00:00:21

Megbasszák Fecót?

ő-szinte 2012.02.08. 00:00:38

@sogeking: igeeeen, tudommmmmmm -o-
de te is:-)

ő-szinte 2012.02.08. 00:02:30

@szerivan: csak remélni tudjuk, hogy igen:-D

2012.02.08. 00:02:48

@ő-szinte: Te miért használod az én vállaimat????

témázgató 2012.02.08. 00:05:04

Kinga Atina: pszichopata vagy, bazd meg!!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 00:05:41

Atinak súgott Oli hogy kergesse a nőket mint anno Alek?

foxglove (törölt) 2012.02.08. 00:05:49

ati megint alekot alakítja

sogeking 2012.02.08. 00:06:20

@gyvy: ha még Tordas rámozdulna Attilára, akkor elismerően csettintenék egyet:)

2012.02.08. 00:06:31

Atibogyónak szerethiánya van egy cseppet.

kamarti 2012.02.08. 00:06:40

@jadebulgari: @foxglove: csak Éva futott, Kinga meg lekussad :)

ő-szinte 2012.02.08. 00:06:45

@szerivan: szánalmas bazdmeg!
még mindig...:-((((((( de nagyon

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 00:07:58

@mézescsók: lehet hogy a mai előzetesben volt a szerelmeslevél feladat azzal kevertem amit először említettél
Azt mondjuk nem értem Csabi mit eszik Hisztikingán. Serivel jobban járt volna. De nem elég férfi ezt felismerni. Megy az erősebbnek vélt nő után. Furcsa fiú. Olyan semilyen.

foxglove (törölt) 2012.02.08. 00:08:50

jó éjszakát kedves mogyikák!

sogeking 2012.02.08. 00:09:31

@ő-szinte: már csak egy ötletem van :D:D:D

végre egy szám, amit Kinga is szeret :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 00:09:53

@témázgató: de attól miért kellett elköltözni otthonról?

2012.02.08. 00:10:05

Vajon Tordassal átvette Énlázár László az izomcsoportokat, ahogy a 2 perces búcsúzásnál Tordas kérte?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 00:10:47

@kamarti: ment az minden nőre aki mozgott nem emlékszel? :D

kamarti 2012.02.08. 00:10:49

KInga: egy hét alatt jól meghízunk a piától nem?:
Tordas: a piától? nem hiszem
:)

témázgató 2012.02.08. 00:11:59

@jadebulgari: jajistenem - hát a szüleinél lakott, onnan költözött el megvalósítani önmagát - ezek szerint mérsékelt sikerrel.

kamarti 2012.02.08. 00:12:16

@jadebulgari: na de Kinga nem fut :) és Vera se :)

@foxglove: jóéjt!

2012.02.08. 00:12:29

@sogeking: Az öreglyukát akarod megnyomogatni mint zorro?

sogeking 2012.02.08. 00:12:39

spórolás van a csatornánál, ezért nem mennek hangosan a zenék :)

sogeking 2012.02.08. 00:13:42

@szerivan: nem, felszabadítani a boldogsághormonokat :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 00:13:55

@témázgató: és akkor az önmegvalósítás ha nem jött össze ki rakta ki a konténerbe? :D
@kamarti: de én Alekot mondtam :)

témázgató 2012.02.08. 00:14:19

Atira, a vad bikára felcuppant Szandál, na végre!!!

témázgató 2012.02.08. 00:15:53

@jadebulgari: nem akart fenntartani albérletet addig, amíg a villában van, ezért cuccolt konténerbe.

2012.02.08. 00:16:40

@témázgató: És a konténer hol van?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 00:17:28

@témázgató: miért nem ment haza az ingyen lenne a konténer biztos nem :D

ő-szinte 2012.02.08. 00:18:09

Atti fűti Tordast,hehehehehehehehe

sogeking 2012.02.08. 00:18:16

Tordas néha rosszalkodik, de különben jó :O

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 00:18:57

Olyan szánalmas ez a Gombár. höhöhöhö
Tordas meg csak kínosan röhög. háháháhá
Hunn van Oli?

témázgató 2012.02.08. 00:19:35

Tordas: néha rosszalkodok, de egyébként jó vagyok! - azért ha hülye Éva nem üti ki magát a szereplés lehetőségétől, jobban jártunk volna.

témázgató 2012.02.08. 00:21:28

@szerivan: @jadebulgari: fogalmam sincs, nézzétek Tordast és szórakozzatok:))

2012.02.08. 00:22:04

Fordítva vette be a szájába a cigit Szandál :O

ő-szinte 2012.02.08. 00:22:31

@sogeking: hát, talán az a baj, hogy CSAK néha rosszalkodik:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hurri Kán 2012.02.08. 00:24:30

@sogeking:
Nem tudom, hogy tudna Szandikával versenyre kelni. :D

sogeking 2012.02.08. 00:24:36

@ő-szinte: azért kíváncsi lennék, hogy szerinte mi a rosszalkodás :)

2012.02.08. 00:24:49

Egyre inkább felfordul a gyomrom Szandál orcájától...ocsmány ez a nő!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 00:25:58

Mire műsorozik Szandi? mi ez a szám? direkt nem lehet hallani?

ő-szinte 2012.02.08. 00:25:59

@sogeking: sztem nem akarod megtudni:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hidd el, nem lenne jó neked:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.02.08. 00:26:38

Szandál tolt vmi cuccot?????? mert hirtelen nagyon szétcsúszott...

témázgató 2012.02.08. 00:27:33

@szerivan: nem tett jót Szandálnak a "hírnév", tényleg sokkal obszcénebb lett, mint ahogy a villában láttuk, ott szerethető volt. A műszempilláját meg nagyon úúúúútálom!!!!

sogeking 2012.02.08. 00:28:25

@gyvy: talán egy népballadával :)

Hurri Kán 2012.02.08. 00:30:07

@sogeking:
Akkor Atti még a kezét is megkéri?

2012.02.08. 00:30:26

@témázgató: És ehhez 21-22 éves, fiatalabb mint Kinguella. Ez a szomorú.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 00:32:12

@sogeking: néha idegesít amikor veszekszik amúgy ki lehet velem jönni :D

kamarti 2012.02.08. 00:32:13

@jadebulgari: ugyanarról beszélünk ám :)

na, gondolom, bíztak Szandi pavlovi reflexében, és be is jött :)

témázgató 2012.02.08. 00:33:59

@szerivan: a VV4-ben nagyon nem tudtam elképzelni a szénégető mellett, rosszindulatú híresztelésnek gondoltam.
Most már el tudom képzelni :(

2012.02.08. 00:35:01

@témázgató: Egy roncs, rohad kívül-belül.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 00:35:03

@kamarti: valamennyit lehetett látni az ablakon keresztül de direkt nem mutatták mit alkot a művésznő

más: Seri meg Kinga egész nap egymás szidják :D röhej

témázgató 2012.02.08. 00:35:48

@kamarti: "Szandi pavlovi reflexe" :DDDDDDD

témázgató 2012.02.08. 00:37:33

@jadebulgari: az igazi röhej az lesz, ha Seri nem meri kihívni mindezek ellenére Kingunellát.

2012.02.08. 00:39:23

@témázgató: Nincs más opció, Fecó ellen kiesik.

kamarti 2012.02.08. 00:39:38

Atti mára egy vérnősző barom lett ahhoz képest, hogy pár hete még toporgott egy éccakát, hogy másnap merjen-e szólni Murienikőhöz.
hiteles :)

2012.02.08. 00:40:50

Kezdődik Tordas öltánca :DDD Vajon tud tüzelő szarvasmarha fejet vágni mint Eszter?

sogeking 2012.02.08. 00:41:19

Ildikó szexin fog táncolni :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 00:42:11

@szerivan: szegény még poénból sem tud bevállalós lenni

témázgató 2012.02.08. 00:42:48

MENNYIÉRT csinál Tordas hülyét magából????

Ormi 2012.02.08. 00:42:48

@szerivan:
Ez valami mezőgazdasági oktatóprogram?...

Hurri Kán 2012.02.08. 00:43:55

Attibogyóóóóóóóóóóóóóóóó :D :D :D

sogeking 2012.02.08. 00:44:48

Szandika instruálja - tedd fel a lábad, feljebb.. :) (és közben röhög)

ő-szinte 2012.02.08. 00:46:14

@szerivan: jesszus! ez legalább oélyan szexi lesz mint Veráé:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

témázgató 2012.02.08. 00:46:18

Ati kétszer!!!! megtörölte a száját Tordas csókja után.

2012.02.08. 00:46:19

És jól táncolt! Srácok?

témázgató 2012.02.08. 00:47:54

Kinga Tordashoz: ügyes voltál!
Tordas: köszi.
Nézők: csendes hajtépés..

Ormi 2012.02.08. 00:48:01

@gyvy:
Én ezt...innen nem látom...
Baj-e ez?...

(Már csőröznek is?...)

2012.02.08. 00:49:20

@Ormi: Forrásként néz meg Eszter Gergőnek adott öltáncát, különösképpen azt a részt ajánlom mikor a hajába túr.

@témázgató: Dehogy, a haját igazgatta! Ha jól akar kinézni akkor csinálja :)

Ki nyúlt majdnem magához Csabi, Seri szerint??

2012.02.08. 00:50:11

@gyvy: FB+ ezt a választ :DDDDDDDDDDDDDDD

Ormi 2012.02.08. 00:50:44

@szerivan:
Gergőnek...nem volt haja...

2012.02.08. 00:51:47

@Csokifszeva: Azt hallottam, hogy nagyon beleélte magát az öltánba.

Csokifszeva 2012.02.08. 00:53:29

@szerivan: Ma biztos megerőszakolja Attikát.:DDD

témázgató 2012.02.08. 00:55:32

Látványnak elég unalmas a 4 szőke hosszú (mű)haj. Vera üdítő kivétel.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 00:55:36

na jójszakát nekem ezen a ponton fulladt be a buli

2012.02.08. 00:58:20

@jadebulgari: Aludj jól és okosabban ébredj!

ő-szinte 2012.02.08. 00:59:45

Na Atti lekúrja Szandált, vagy sem???

2012.02.08. 01:00:10

@jadebulgari: Ne csináld már, ez kedvesség volt :)

Hurri Kán 2012.02.08. 01:00:14

Atti miért ülve csárdásozik?

ő-szinte 2012.02.08. 01:01:12

@gyvy: mert már ülve is áll:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

témázgató 2012.02.08. 01:01:13

Szandál szakmájának minden csínját-bínját beveti Atinál.

Csokifszeva 2012.02.08. 01:02:32

Ati: Szandika, ha megmutatod a bugyid, nem tudok nem odanézni.:))

2012.02.08. 01:02:35

@Ormi: :DDD Zeli, te hülye vagy!

ő-szinte 2012.02.08. 01:02:54

@szerivan: ja, de azt amit érzel ,én árasztom:-DDDDDDDDDDDDDDD

2012.02.08. 01:04:13

@ő-szinte: Én arra immunis vagyok :)

kamarti 2012.02.08. 01:05:01

no asszem én is kihúzok a privát boxból :)
jóéjt!

2012.02.08. 01:05:19

@gyvy: A villában, Ati-Szandi párosnál.

ő-szinte 2012.02.08. 01:06:20

@szerivan: nem baj pufi, majd elmúlik:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.02.08. 01:06:22

ha Szandika egyszer beindul :D

2012.02.08. 01:06:55

@Ormi: Nem, ő-szinte szexszagára.

témázgató 2012.02.08. 01:07:21

Lehet, hogy Szandi lepippantja még ma Attit...:))

2012.02.08. 01:08:00

@kamarti: Rentábilis volt a show? :)

sogeking 2012.02.08. 01:08:13

minden feketének fizetek egy feketét

Hurri Kán 2012.02.08. 01:08:14

@szerivan:
Legfőbb ideje, ne csak szaga legyen.

2012.02.08. 01:09:34

@gyvy: Először a szag kell, utána tud csak materializálódni.

kamarti 2012.02.08. 01:09:45

@szerivan: én már csak holnap tudom meg :) meg azt is, hogy kinek :) pá!

Hurri Kán 2012.02.08. 01:10:16

@szerivan:
Szerintem meg pont fordítva. HA jól materializálódott, annak bizony szaga van.

Ormi 2012.02.08. 01:10:59

@témázgató:
Frankenstein teremtménye és a Bibendumlány tökéletes párosítás...
Holnap lehet, hogy Maci Lacit is beküldik harmadiknak.
Fel kell pörgetni az adást, végtére is...

témázgató 2012.02.08. 01:12:57

@Ormi: Oli szerint a buli olyan, mint egy elb...ott szalagavató utáni hangulat.

2012.02.08. 01:13:13

@sogeking: Szomorú szamuráj!

40-es hölgy Verára :DDD Kezd jó lenni a show.

ő-szinte 2012.02.08. 01:14:19

@szerivan: nem rossz, de a tegnapi über volt!:-D

2012.02.08. 01:14:20

@gyvy: Te engem nem tudsz elhallgattatni! Nem főtt még le a kávé, hogy azt csinálok amit akarok?!!

Ormi 2012.02.08. 01:15:14

@témázgató:
Én csak egy szalagavatón voltam, és arra sem emlékszem.

Ormi 2012.02.08. 01:16:26

@gyvy:
Bedobhatnánk egy alient, de félő, hogy ezt már elsütötték a VV4-ben.

Hurri Kán 2012.02.08. 01:16:34

@szerivan:
Ha lefőtt, akkor is azt csinálok, mit akarok. Hozzál egy svepszet inkább.

Csokifszeva 2012.02.08. 01:16:41

Remélem eccer el tudom felejteni Csabika nyekergését!

témázgató 2012.02.08. 01:17:30

Szandál a saját Attis produkcióját "kellemetlenségnek" nevezi.

ő-szinte 2012.02.08. 01:17:48

@szerivan: és ha kiveszi a duracellt???

2012.02.08. 01:17:52

@gyvy: :DDD Te egy fáking big csíra vagy.

@Csokifszeva: Nem fogod, hipnózisban kell majd deletelni.

2012.02.08. 01:18:39

@ő-szinte: EZ MI Tátá?

Szeretem ezt a számot!

2012.02.08. 01:20:18

@gyvy: Perszeeee, perszeee :)

ő-szinte 2012.02.08. 01:21:03

@szerivan: azt mondtad nem tud elhallgattatni... nem elemmel működsz te is???:-O

Csokifszeva 2012.02.08. 01:21:17

@szerivan: Kezdem is a hipnózist.:) Jóccakát és további jó bulizást nektek!

sogeking 2012.02.08. 01:23:28

Attila Tordas bugyijában matat

Ormi 2012.02.08. 01:24:16

@sogeking:
Csak elő ne húzzon onnan valamit...

2012.02.08. 01:24:43

@sogeking: HAZUDSZ mint mindig! Új poszt nincs a holnaputáni öfiről, mi?

ő-szinte 2012.02.08. 01:24:49

Fecó alig várja!
Bruhahahahahahahahahahahahaha!

2012.02.08. 01:25:49

Jó éjt gyökékék! :)

ő-szinte 2012.02.08. 01:31:47

@szerivan: igen??? akkor kapdbefaszom!

sogeking 2012.02.08. 01:32:34

eksön
Attila elkapta Szandikát

Ormi 2012.02.08. 01:33:55

@sogeking:
Dugókonferenciát tartanak?

sogeking 2012.02.08. 01:35:03

@Ormi: még nem, csak kipróbálták, hogy a pult magassága megfelelő -e :)

ő-szinte 2012.02.08. 01:35:10

@szerivan: puffancs, lemaradsz gombi faszmutogatásáról!!!!!!!!!!!
ÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁH

ő-szinte 2012.02.08. 01:37:05

@szerivan: így jár aki gyökérnek hív másokt:-PPPPPPP

ő-szinte 2012.02.08. 01:37:57

@gyvy: hát ez az amit nem tudunk meg!:-DDDDDDDDDDDD

Ormi 2012.02.08. 01:38:11

@sogeking:
Dugóhúzójuk van-e?...

ő-szinte 2012.02.08. 01:39:38

adjátok vissza az onlájnt!!!!!!!!!!!!

sogeking 2012.02.08. 01:39:41

@gyvy: igen, ez egy újfajta főzőműsor lesz :)

@Ormi: éppen azt keresik

Hurri Kán 2012.02.08. 01:40:08

Ehhhh... mire elharapózna a bacchanália, elveszik a képet.

Ormi 2012.02.08. 01:40:20

@sogeking:
Csak óvatosan, Szandika le ne eresszen.

Hurri Kán 2012.02.08. 01:41:01

@Ormi:
Minek? Hogy húzzák a dugást?

ő-szinte 2012.02.08. 01:41:27

Szandál totál szétcsúszott:-DDDDDDDDDDD

sogeking 2012.02.08. 01:42:50

Fecó kitől kapta a rózsát?

Ormi 2012.02.08. 01:43:54

@gyvy:
Érdemes azt elhúzni, csak a nő ne sziszegjen közben.

sogeking 2012.02.08. 01:44:36

@gyvy: akkor jobban örülne

Hurri Kán 2012.02.08. 01:44:54

@Ormi:
Le ne eresssssssssssssssssssssssszzzen. :D

Ormi 2012.02.08. 01:46:18

@gyvy:
Inkább felszisszenjen, ha már válassssssztani lehet... :)

sogeking 2012.02.08. 01:46:42

Szandika nem bírja a Janit

Ormi 2012.02.08. 01:48:09

@sogeking:
A 'Jani' az olyan, mint az angolban a 'Dick'?...
Mert azt nem hinném.

Hurri Kán 2012.02.08. 01:48:24

@Ormi:
Ne válogasssssssssssssssszzzzon. :D

Ormi 2012.02.08. 01:52:28

@gyvy:
Megkasssssszzzzzzztingolják, úgyis.

nowo 2012.02.08. 02:00:00

Az RTL nem engedte be Évát a Villába,mert részeg volt a Belevalóban.
Nem baj,helyette Olivér volt ma az öfiben olyan részeg,mint az albán szamár...
Gombi sötétebb és irritálóbb,mint valaha!
Szandi egy közönséges ribi.
Tordas meg no comment!

Szép felhozatal!

Ormi 2012.02.08. 02:00:55

@nowo:
Sokasodjanak, épülésünkre.

Közbiztonság Szilárd 2012.02.08. 02:13:03

Csak szólnék, hogy kakas nélkül tojás van, pont ugyanannyi, mint kakassal, csak nincs megtermékenyítve (úgymond "nincs benne szem"), azaz csirke nem lesz belőle.

De pl. rántottának és bármi más tojásételnek kiváló.

Milyen falun nőttél te fel?

Seri meg nem buta, hanem ari. :-)

TapOut 2012.02.08. 07:33:51

Érdekes volt a ki kivel álságos feladat:
Ugye Attika a beszéde elején definiálta a szó jelentését, álságos, aki a hozzá közel állókat kibeszéli. TERMÉSZETESEN Fecóval szemben senki nem álságos, ellenben Fecó az. Ugyan még nem kapta rajta, de Fecót abszolút képesnek tartja az álságosságra. Jól van Attika, ugyan nem ez volt a feladat, de nem baj, ezt is bravúrosan megoldottad (by VV honlap), remek alkalom volt Fecóba rúgni még egyet. Persze Fecó mellett most sem szólalt fel egyik barátja sem, de ezt már megszoktuk, egyedül Fecó kötelessége kiállni a barátai mellett MMKK.
Aztán folytatódott a kör és Kingához érve az álságos szó hirtelen új (és valós) jelentést kapott Attika szótárában, miszerint ki az, aki csupán érdekből tart fent kapcsolatot egy erősnek hitt személlyel. Mivel Fecóra ezt még ő sem tudja ráhúzni, muszáj volt a szónak mást jelentést adni.
A többiek meg ülnek, mint a tejbetök, és egynek sem jut eszébe felszólni, hogy Attika, azért egy feladaton belül legyünk már következetesek, és egy szónak ne változtassuk percenként a jelentését.
Seri példája sem állta meg a helyét, Fecó azért lenne Verával álságos, mert a próbán bohóckodtak, és Attilával összeröhögött Verán? Lehet ezért bunkó, vagy tapintatlan, vagy érzéketlen, de hogy álságos??

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.08. 07:40:33

@nowo: Tordas helyett lehet, hogy Gigit kellett volna beküldeni.

TapOut 2012.02.08. 07:58:34

@Peter_Cs: szerintem Tordas és Szandika rendben vannak, ellenben az előember és az ultrasötét Gombár Úr egyszerűen nézhetetlenek. Nem tudom, ki kellett volna, sovány a felhozatal.

TapOut 2012.02.08. 08:02:38

@TapOut: ja de, esetleg Béci mehetett volna :-)))

mocskosmacska 2012.02.08. 08:08:45

@Peter_Cs: Lett volna bent még egy rinyáló nőcske.

mocskosmacska 2012.02.08. 08:18:19

@TapOut: Engem is zavar, ahogy fecóval viselkednek, aki egy jóindulatú, naiv hülye és ezért könnyen kihasználható volt, annak akit éppen kiközösítettek. És az összes kiközösített, amint visszakerült a csapatba onnantól kezdve leszarta.
ATtila meg egy pöcs.

mocskosmacska 2012.02.08. 08:28:32

@TapOut: Egyébként szerintem, aki álságos a bandából, az
1. Sehi, aki bejött, mint a vaserkölcsű szűz, akinek klaudió az első és az utolsó férfi az életében, de bent már két nap után dörzsölte a fenekét gergő farkához, mert ő olyan magányos. Aztán kiakadt, hogy gergőnek és kingának már három nappal a sehi-gergő szakítás után csillogtak a szemei.
2. Vera, aki kint pornózott, bent felajánlkozott mindenkinek, aztán hüledezve forgatta a szemeit, hogy hát ez a veronika meg sehi mekkora ribancok, ezek TÁNCOLTAK!!!!!!!
2. Vera, akinek minden vágya, hogy attila mellett ő legyen a first lady és ezért mindig az aktuális first ladyt piszkálja, de fenhangon hirdeti, hogy á ez nem így van, közben ahol tudta fényesre nyalta atilla seggét.
3. attila, aki ha olyanja van, akkor körbeturnézza a villát az épp aktuális melodrmájával, amiben ő a tiszta szívű áldozat, kinga meg a gaz, gonosz agresszor, de igazából ő a geci kingával.

Nagyjából ők hárman, akik álságosak odabent.

i.diot (törölt) 2012.02.08. 08:31:48

nem neztem tegnap ofit,igy nem tudom,hogy feco kire szavazott,hogy kit vigyen ki seesze...
melyik "baratja" sertodott meg ra,leven o most mindenkivel joban van,aki parbajeselyes...
attinak talan jobban kedvez ez a fajta vegjatek,leven egyedul maradt,nincs ilyen gondja...
a csabcsi-kingufb+-feco-vera meg gyonyoruen ki fogja egymast csinalni,foleg,ha seesze nem megy vissza...
:)

hannamontanna 2012.02.08. 08:34:11

Jó reggelt...
77x akárhányadik..:-)))
Én azt hiszem Gombár úr erősen kezelésre szorul... de mi baja lehet??? Tordas meg Oli... na hagyjuk!

i.diot (törölt) 2012.02.08. 08:35:10

@mocskosmacska: azert szerintem kingunella tett erte,hogy atti mostanra folyamatosan fikazza(a nem vinnelek haza a csaladomhoz hiszti,a sz@r ember vagy hiszti,a tanc hiszti)...
de nagyvonalakban igazad van...

nosce 2012.02.08. 08:42:10

@hannamontanna:
"Én azt hiszem Gombár úr erősen kezelésre szorul... "

rúdon csepp kéne neki ? :)

hannamontanna 2012.02.08. 08:42:47

Lilu göncei napok óta kiakasztanak. Ez a kockás inges tehenészlányos cucc, az észrevehetetlen testszínű, aztán az átlátszó de jellegtelen, de végül is a ronda szürke feltűrt ujjú volt a csúcs. Hát kábé lejött, hogy nagy Lilura, amit rutinosan felgyűrtek, én ilyenben kutyát etetni szoktam. A tegnapi búcsus gyöngyöcskés vállfityegős is egy rettenet volt. Érthetetlen. Pedig néha egészen jó a szerelése, csinos, az alakja is jó benne, de amúgy nem értem a koncepciót.... na mindegy.

nosce 2012.02.08. 08:46:52

@mocskosmacska:
"amiben ő a tiszta szívű áldozat, kinga meg a gaz, gonosz agresszor, de igazából ő a geci kingával."

Hát jah, Kingunellával az egész világ szargeci amikor nem vele foglalkozik. Kinguellát, semmi más nem érdekli, és semmi másról nem tud beszélni mint saját magáról, elbaszott egy vámpír....Atti meg nem tud tőle szabadulni mert a fogát már a nyakába mélyesztette...remélem Csabcsit is tönkre teszi...:)

mocskosmacska 2012.02.08. 08:48:00

@i.diot: Nagy vita, hogy kinga vagy attila-e a hunyó kettőjük kapcsolatában. Szerintem attila az agresszor, kinga meg az áldozat.

mocskosmacska 2012.02.08. 08:48:43

@nosce: Én fordítva látom a dolgot.

nosce 2012.02.08. 08:52:48

@mocskosmacska:
"Én fordítva látom a dolgot."

akkor hallgasd hosszabban miről is beszél Kingunella, Fecóval, Csabcsival vagy Serivel, vagy Verával, vagy régebben Attival, komolyan tegyél bele kis kutatómunkát, és rájössz h mik igazán a témái...:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.08. 08:55:45

@zorro001: Amit a bulvársajtó művel sokszor, az már embertelen! Nem csodálkozom azon, hogy egy-két celeb így reagál! Márki Zsuzsi - csípem a csajt, bírom a buráját!

herut 2012.02.08. 09:04:52

Ennyire retek,koszlott,csizmástul,cipőstül,ruhás- tul vetetlen ágyban döglő,cuccaikat összevisszaságban tartó,agyban rendetlen picsát életemben nem láttam egy helyen.Meg főzni sem tudnak.

mocskosmacska 2012.02.08. 09:05:29

@nosce: Amennyi kutatómunkát beletettem, annyi nekem elég.

mocskosmacska 2012.02.08. 09:06:50

@Peter_Cs: A bulvársajtó szemét, de zsuzsi kiette ennek magát önként azzal, hgy bement a vv-be. Aki kurvának áll, az ne sírjon, ha dugják.

nosce 2012.02.08. 09:11:17

@mocskosmacska:
"Amennyi kutatómunkát beletettem, annyi nekem elég."

végül is a vélemény fontosabb mint a tények :)

E-leonora 2012.02.08. 09:24:04

Nem az én érdemem, csak közzéteszem.
A második VV4-es hakni éjjele online:
www.youtube.com/watch?v=HDxdZ70gSf0&feature=uploademail

mocskosmacska 2012.02.08. 09:28:50

@nosce: Nézd, én a saját véleményemet gondolom ténynek, te a te véleményedet, igazából azért zártam rövidre a dolgot, mert most nincsen kedvem egy parttalan vitába belemenni, olyan érvekkel, amit már elmondtam egy csomószor. Elég sokminden miatt megalapozott a véleményem, hogy kinga az áldozat (sőt kifejezetten áldozat típus), attila meg az agresszor.
Viszont meggyőzni úgysem tudjuk egymást, és most nem vagyok alkalmas egy meddő vitára. Ennyi, a gyors lezárással nem akartalak megsérteni.

hannamontanna 2012.02.08. 09:33:34

@mocskosmacska: Így igaz... dugni is, meg szűznek is maradni, az nem megy egyszerre.
@herut: Biztosan büszkék rá anyukájuk..:-))) De hát ők nem tanították meg a kis szemük fényét.
Megváltozott a világ. Serike anyukája is büszkébb a pucsítós képekre, ahelyett hogy megmutatta volna Serinek, melyik a fokhagyma. Bár a fotózkodással biztos jobban lehet keresni...

Müszélia 2012.02.08. 09:41:06

@herut: miért gondolod, hogy mindenkinek kötelező főzni vagy konyhatündérkedni?

Müszélia 2012.02.08. 09:42:02

@mocskosmacska: a bulvár újságíró se sírjon, ha megkapja a magáét. szemét társaság.

csicserierika 2012.02.08. 09:43:34

@nosce: igazad van, egy vámpír.
Sehinek van egy fanyar humora, és érti is a viccet, míg kingunella csak magával van elfoglalva, rosszindulatú, és irigy.
Olit egyáltalán nem szereti, el kezdett neki puncsolni, mert megbolondul attól, ha nem az udvartartásába tartozik minden férfi. Addig basztatta Olit, míg kimondatta vele, hogy miatta is ment be. Pedig nem. Sztem Oli Attils és Vera erősítésére ment be. He, he... :)

Müszélia 2012.02.08. 09:44:30

@Peter_Cs: sajnos gigike már megint dubajban van, kemény fizikai munkát végez.

nosce 2012.02.08. 09:50:03

@mocskosmacska:
"Nézd, én a saját véleményemet gondolom ténynek, te a te véleményedet"

a gondolatok csak gondolatok bármennyire is ténynek véled, a tények meg mérhetők, persze ez nem teljesen így van de ne merüljünk el az egzisztencialista filozófiában. Én csak annyit mondtam h próbáld megnézni úgy hogy strigulázod Kingunelle beszédtémáit....de ha nem, nem :)
Mert felületesen igazad van úgy néz ki, ahogy mondod, és Attila is egy elviselhetetlenül féltékeny faszi lehet, ám mégis vannak más dinamikák is ahol már Kingunelle nem áldozat hanem áldozó :)....és én sem akarok vitatkozni időm sincs rá legfeljebb elgondolkoztatni...

mocskosmacska 2012.02.08. 09:54:16

@Müszélia: A bulvársajtó valóban szemét, de:
- Így nem intézzük el a problémáinkat.
- A márki zsuzsi által kifogásolt dolog, nem volt jogos, hiszen a vibrátoros leszbishow valóban erotikus munka.
- A bulvársajtó nagy szemét, de erről az olvasóközönség is tehet, aki megveszi ezeket a lapokat. Tehát, aki az újságárusnál borsonlinet kér vagy a blikk.hu-ra szokott kattingatni, az kb. olyan, mint aki pornóra veri a farkát, aztán miután kielégült szemforgatva kurvázza a pornószínésznőket.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 09:55:02

@hannamontanna: talán az hogy még mindig tagadja másságát ha Serinek ment be műudvarolni

jó reggeleket

nosce 2012.02.08. 09:55:10

@csicserierika:
"Addig basztatta Olit, míg kimondatta vele, hogy miatta is ment be. Pedig nem. Sztem Oli Attils és Vera erősítésére ment be. He, he... :)"

Kingunelle abban zseniális ahogy meg tudja szervezni a királylányi udvartartását :) Addig hisztizik amíg mindenki, még Oli is beadta a derekát, persze neki nem gond h hazudott egy jó nagyot, biztos miközben vetítette h Kingunelle miatt ment be keresztezte az ujjait, vagy a kezét, vagy a lábát, vagy a faszát :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 09:56:31

@hannamontanna: majd figyeld meg a szponzort a végén, ha sz.r a felhozatal nincs mást mit húzkodni rá a pénzért fel köll venni

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 09:58:14

@nosce: teljesen egyetértek, Kinga a 4-esek bevonulásakor is inkább elment sírni a hálóba ahelyett h kiment volna jól érezni magát mert nehogy már most pár új ember érdekesebb legyen mint ő - köré is gyűlt az udvartartása vigasztalni azonnal, milyen szánalmas volt

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 09:59:04

@herut: Nem vigyáznak rá mert nem a sajátjuk, tipikus viselkedés.

csicserierika 2012.02.08. 10:07:20

@nosce: Olinak herótja lehet az ilyen nyafka HP-ktől, de volt ő már dublőr is , úgyhogy jól ment a vetítés :)

az én rózsám vasutas 2012.02.08. 10:14:12

Lekéstem a tippelésről, ez megbocsáthatalan. Megjelent Oli és harmadik mozdulata egy sistergős trottyantás volt Gombi fejének irányába. Ilyesmi után poszt szokott érkezni, behavazás ide vagy oda. Feljöhettem volna tippjeimmel 8%-os hatékonyságra, de ahogy egy tegnapi ember mondta a tévében, aki nem tesz érte az rábaszik.

de most szakma

Sehinek az ellenfél kiválasztásában meglepően őszintén segítettek a többiek. Namármost ennek két oka lehet. A -20 fok hatására mindenkiből frankósrác lett (6%) vagy annyira butának tartják Sehit, hogy most ezt is megengedhetik maguknak (94%).

statisztika

Hozzáállás a régi villalakókhoz:
Attila 20% : csak elrontják a műsorát
Vera 50%: nem tudják kihozni a szerepéből
Fecó 55%: őt se könnyű
Kinga 70: látványosan undorodik Olitól, nem csoda előkelő helyezése
Sehi 92%: hat óra után is jól viseli Gombit
Csaba 98%: többet kéne innia, hogy feloldódjon. Kingucit csak nyalogatta, elfelejtette megszúrni, ezért a két pont levonás. Szandika megszúrásával egy pontot még így is jevíthatott volna.

a celebekhez

Hajrá Zsuzsi! Az újságírónak tűrnie kell az olvasói kritikákat.

mocskosmacska 2012.02.08. 10:21:20

@Binbir gece: Miért kellett nekem kakaóért menni közben? Így lemaradtam olivér fingásáról.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.08. 10:28:23

@mocskosmacska:

"Aki kurvának áll, az ne sírjon, ha dugják."

miért kell sértegetni a prostituáltakat?

A villába valóban önként mennek be az emberek (még ha legtöbbjüket mások vagy önmaguk félre is vezetnek), de a prostituáltak döntő többségét kényszerítik, személyek vagy személytelen dolgok, de akit nem kényszerítenek pisztollyal, az is leginkább kényszerítő körülmények miatt jut oda. Úgyhogy engedtessék meg a prostituáltnak, hogy sírjon, ha dugják.

ami a bulvársajtót illeti, tény és való, hogy bevett gyakorlatként találnak ki nem létező híreket, és alpári stílusban, ami nyilván kiakasztó, hisz ennyi embert és újságot nyilván nem lehet beperelni, nincs annyi idő és pénz a földön, de zsuzsi valami irdatlan hülyeséget csinált, és ennek nyilván lesznek büntetőjogi következményei, neki sajnos csak az a választása, hogy ezeket a híreket nem olvassa, nem figyeli, ez nyilván nehéz, de rinocéroszbőrt kell növeszteni,

ez nem jelenti azt, hogy én egyetértek azzal, amit a bulvármédia művel, de ez ma már bevett része a tömegszórakoztatóiparnak..

témázgató 2012.02.08. 10:31:43

@Binbir gece: "ahogy egy tegnapi ember mondta a tévében, aki nem tesz érte az rábaszik":DDD

mocskosmacska 2012.02.08. 10:32:09

@Brr: Ma jókedvem van, legyen neked: Aki saját szabad elhatározásából, önként kurvának megy, pedig lenne más választása is, az nem sírjon, ha dugják.

Müszélia 2012.02.08. 10:42:42

@mocskosmacska: elolvasom néha a blikket és hasonlókat, de nem verem ki, mert nekem nincs olyan. és a legtöbbször nekem is olyan érzésem támad, hogy x-et vagy y-t most jól pofán kellene csapni. ugyanis a verbális információból nem értenek.
más. nem tudom, miért keres ennyit a zsuzsika, szerintem kifejezetten vanda és öveg.

Müszélia 2012.02.08. 10:45:20

egy szót se olvastam még a jótékonyság gyűjtésről. lehet, hogy nagy bukta lett az egész?

mocskosmacska 2012.02.08. 10:49:46

@Müszélia: Verbális információból tényleg nem értenek és a pofonokból sem nagyon. Abból értenének, ha a kutyát nem érdekelné a lapuk.

i.diot (törölt) 2012.02.08. 10:58:27

@mocskosmacska: nezd,lehet,hogy atti provokalja kingunellat(...)bar ugye mindenkivel azt csinalnak meg,amit hagy,de az az ordenare uvoltes,amit lerendezett a "szegyellek a szuleim elott" cimu vitaban az sokmindenrol arulkodik...
raadasul ha en valakit szegyellek,akkor nem szaladgalok utana,mint pincsikutyi,foleg,hogy utana megallapitom,hogy "mindig csak kotekszel velem es bantasz"...
ez minimum mazohizmus,es mellette meg nem keves pszihes problemara is ramutat a tobbi csatolmannyal(beszedstilus es technika,igenytelen oltozkodes es tsai...)...
:)
de hat te ugy latod,en igy,ettol szep az elet...

i.diot (törölt) 2012.02.08. 10:59:07

@jadebulgari: joreggelt...

vin dizel udvozol...
:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.08. 11:01:13

@mocskosmacska:

a prostitúció egy rendszer, vannak benne személyes és személytelen kényszerítő körülmények, én végső szinten semmiképpen se nevezném szabad választásnak,

de mivel a legtöbb ember ezt tagadja, ezért mondjuk vegyük azt a példát, hogy valaki ÖNKÉNT elmegy mondjuk követ fejteni a tűző napon, mert konkrétan nincs más választása, az se sírhat? Mert "önként" ment?

lényeg: szemét dolog amit a bulvársajtó művel, akárhonnan is nézzük, de zsuzsi akkor se tehette volna meg, amit csinált, pedig az újság valójában igenis megérdemel egy nagy dádát...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 11:01:36

@i.diot: reggelt! gyanús voltál :D :D én is üdvözlöm hogy van vin dizel és a kedves hasonmása? :D :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 11:05:39

@Binbir gece: a fingás nagy volt, Oli hozta saját stílusát, nekem meg elkerekedett a szemem, jó hosszú rotyogós igazi fing volt nem csak úgy mímelte

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 11:07:34

@Brr: Olvastam néhány önéletrajzot kurva témában és egyiket sem kényszerítették valamint mindegyiknek derogált és büdös volt a munka. Úgyhogy én jogosnak tartom a mondást.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 11:09:51

@i.diot: az a szégyellek kiabálás csúnya volt (cshunya ahogy Fecító mondaná), ez a nő annyira a külsőségekre megy hogy ezért szívja meg a kinti életben folyton (szerintem) Atit még haverként is szégyelli...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.08. 11:18:06

@jadebulgari:

kritikával kell kezelni az ilyen szövegeket, hiszen ezeket valaki el akarja adni (és nem is biztos, hogy az eredeti prostituált), úgyhogy nyilván nem azt fogja leírni, amitől ezt nem tudja majd eladni, hanem az igények szerint, amit a vásárló hallani és olvasni akar...

de megismétlem, vannak személyes és személytelen kényszerítő körülmények, és benne lenni meg valójában olyan kiszolgáltatottság, mintha mindennap a harctéren lennél, csak mikor leszerelsz senki sem kiált ki hősnek, hanem épp ellenkezőleg, és nem kapsz segítséget a társadalomba való visszailleszkedéshez, hanem nagy valószínűséggel meghalsz, vagy a verésekbe, vagy a nemibetegségekbe, és mázlidnak kell lenni, hogy mindezt megúszd, de nem az a jellemző, az inkább a kivétel, mindegy mekkora réteg habot raknak rá azok, akik fenn akarják tartani a prostitúciót..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 11:18:46

Jó reggelt!

www.stop.hu/bulvar/kiadnal-270-ezret-a-kubai-macso-polojaert/996978/

Na, én már ehhez nem tudok mit hozzászólni, valaki megtenné helyettem?:)

@jadebulgari: csodás leírás volt:P

az én rózsám vasutas 2012.02.08. 11:19:27

@jadebulgari: Oli nem az a tesséklássék típusú versenyző, ha feladat van odateszi magát. Ráadásul ez szívből jött.

más

Segítség a türelmetlen (mondhatni kapkodós) kommentelőknek, akik nem néznek végig 4 óra anyagot. Az eddigi fontos események:
- Sehi szerint ha már bejött ez a 4 szerencsétlen, csinálni kéne valami jó bulit.
- Szandika ezzel a B12-es műszempillával egyre jobban hasonlít Bayer Zsoltra.
- Atilka az "érezd már jól magad bazdmeg" felszóításra se tudja jól érezni magát.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 11:26:26

@Binbir gece: köszönöm, már mindent értek, nem kell megnézem:P Hálás vagyok érte:)

Hódos Hajnalka 2012.02.08. 11:26:57

kurvatémát berekeszteni, köszönöm.

sandokan 2012.02.08. 11:32:13

@nosce: egyetértek, annyi kiegészítéssel, hogy nem is nagyon akar szabadulni kingkongtól. a játék ezen szakaszában és ebben a szereposztásban, már nehéz is lenne.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.08. 11:39:09

nagyon bírom szandikát, szerintem ellenállhatatlanul érdekes karakter...

az én rózsám vasutas 2012.02.08. 11:46:27

Segítség a mai tippeléshez:

2.00 környékén és az érezd jól magad buli közepén Sehi megkezdte a kampányt Kinga ellen. Tordasnak ecseteli az elmúlt 8 év borzalmait, ezt a részt csak erős idegzetűek nézzék.

röviden:

Ma biztosra lehet menni. Hangsúlyozom elsősorban azoknak, akik állandóan Fecóra fogadnak.

i.diot (törölt) 2012.02.08. 11:47:51

@jadebulgari: koszonjuk,megvagyunk...
:)
korhazkozeli allapotban,mutet utan,de arcal a vasut fele...
:)))
az ir koltonk egy index forumos szelektalasnak esett aldozatul,felult egy provokacionak,kifejtette velemenyet ezert reptettek...
no es itt sem volt szivesen latott vendeg,ugye...
mert a velemenyformalas nem demokracia kerdese...
:p

kingulina szelsoseges,a gyermekneveles csodje...
de lesz ez meg rosszabb is,leven szaporodni fog,nagy eselyjel...es mit fog mondani ilyen hozzaallassal,vilagnezettel a gyerekenek???
na,az lesz az igazi katasztrofa...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 11:49:33

@Brr: akkor a ránk szólás miatt nem fejteném ki a véleményemet csak annyi hogy én inkább elmennék budit takarítani mint hogy... tetszikérteni

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 11:50:18

@ladyandhenk: örülök hogy örömet szerezhettem és erre ébredtél :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 11:51:15

@Binbir gece: igen Sehi és Vera is nyomta volna a bulit de nagy volt a punnyadás aztán egy ponton felpörgött de utána a Gombi pucéron zuhanyzik résznél elmentem aludni - volt esetleg valami érdekesség azután?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 11:54:12

@jadebulgari: azért be is cseszne, ha addig aludnék:D Már 5kor vígan ébren ébren voltam:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 11:54:32

@i.diot: óó sajnálom, jó lábadozást!
jaja... a demokrácia nem mindenhol működik... de ha olyan kifejtenivalód van amit itt nem tűrnek meg, írd meg privi üziben én szívesen elolvasom :)

Kinga meg a szaporodás :D biztos ő is olyan büszke lesz majd a kis Kingákra mint rá a szülei, majd fog magának egy teddide teddoda pasit és beparancsolja a sarokba, meg a bányába dolgozni, ő meg elkölti bundára, miegymásra.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 11:55:10

@ladyandhenk: hú én a korán kelést nagyon nehezen bírom... elismerésem :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.08. 11:58:05

@jadebulgari:

kivéve ha... de a folytatást a berekesztés miatt nem olvashatod...

i.diot (törölt) 2012.02.08. 12:00:24

@jadebulgari: koszonom,nem labadozom,fekszedezem...
a labraallas meg odebb vanik...
:)))

kingunella nem tudom,hogy milyen pasit fog talalni maganak,mert az elvaras az gondolom a klasszik alomlover pasi(kokkahas,macsosagi faktor 100%,multimilcsi,satubbi)de az ilyen epp hogy nem fog csendben ulni a sarokban,sot,esetleg meg arra is kiserletet tesz,hogy nemi ertelmet verjen a lanyba...
no,jo,ha ertelmet nem is,nehany maflas azert kinez...
:D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.08. 12:10:56

@Peter_Cs: Tordas Évát hivatott "helyettesíteni" :)
Inkább ő mint Gigi.. Nem lettem volna kíváncsi arra, ahogy játssza a nagy asszonyt.. Jut eszembe, a Neked való még megy? egy részt se láttam :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.02.08. 12:13:43

@Papucs Orrán Pamutbojt:

a Nekedvaló hónapokkal ezelőtt megszűnt, nem volt rá közönség, szerintem is jobb a Tordas (vicesebb) mint a Gigi, ő túl komolyan vette magát...

témázgató 2012.02.08. 12:27:16

VV Éva elsőnek lájkolta a hírt és azóta többször is kijelentette, hogy az újságírónő megérdemelte a verést:
www.kiskegyed.hu/sztarok/sztori/damu-roland-volt-parjat-verte-ossze-vv-zsuzsi-113631.html

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 12:28:17

@ő-szinte: hogy áll a fejed? :) most legalább süt a nap attól jobb neki?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 12:29:30

@Brr: nálam nincs ilyen hogy kivéve ha... inkább éhen halok

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 12:35:39

@i.diot: ugráltál a hóban? :D ejnye
szerintem jól látod Kinga elvárását amilyen expasi ült a lelátón a párbaján, nem pártolom a nőverést de megértem hogy miért pofozta fel párszor Kingát... egyébként magának tenne Kinga szívességet ha nem az erős jellemű hanem a teszetosza pasikhoz vonzódna azok között is van gazdag málé na az kéne neki csak az nem kopaszkigyúrt hanem kis kötöttmellénykés az meg ciki neki

i.diot (törölt) 2012.02.08. 12:36:55

@témázgató: azert szegeny csibenek sem lennek a boreben...
kamu roland is veri,vv zsuzsi is,lehet benne van a munkakori leirasaban,hogy neha veresse ossze magat???
:)))
vagy pedig jogos volt az is,ez is,de akkor rolikat miert is mostak meg a birosagon???
pffff...

i.diot (törölt) 2012.02.08. 12:39:23

@jadebulgari: nem ugraltam,az en koromban mar csak a szolid seta marad...
:)))
(viszont papirom van rola,hogy rendelkezem azzal az alkatresszel ami sok embernel nincs meg...)

kingunella tipusu versenyzono soha nem fogja beerni egy "normalis" pasival,soha a budos eletben nem lesz boldog epp ezert...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.02.08. 12:40:17

@Brr: TUDTAAAAM! :D
Gyanús volt ez nekem... :) Akkor Gigikének nincs is már műsora mi? Nyáháháháá...

_most_ 2012.02.08. 12:41:44

Remélem megint rendeznek műveltségi vetélkedő Tordasnak. Megkérdezhetnék, hogy mikor volt a vv4, szerintem úgy a 20. századra tenné.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.08. 12:42:17

@i.diot: vakbél? :D
Teljesen egyetértek a kingunellás jövőképpel. Pedig egy Ati a tenyerén hordozná. Látod a kopaszkigyúrt megpofozza mégis azután rí.

csicserierika 2012.02.08. 12:48:02

@i.diot: itt vannak olyan elméletgyártók,akik szerint Attila miatt elviselhetetlen Kingu, akkor ebben az esetben is lehet, hogy az újságíró csajszi hozza ki az állatot szegény galamablelkű Damuból, meg narancsokkal táncoló Zsuzsiból :)

témázgató 2012.02.08. 12:49:15

@jadebulgari: Ati tenyéren hordozásától is mentsen meg az Ég, amikor nincs szeri nála, kellőképpen kicsinálja a körülötte lévőket - aztán megsértődik, hogy nem értékelik a "humorát".

Hódos Hajnalka 2012.02.08. 12:53:03

@Brr: @jadebulgari: jó, akkor holnap találkozunk.

i.diot (törölt) 2012.02.08. 12:53:59

@jadebulgari: nem tudom,hogy mit latnak(mar amennyiben...)a beleim,vagy latnak e egyaltalan,bar mondjuk konyvert meg nem panaszkodott egyik sem...
:)
gerinc...

az ilyen kingunella fele versenyzonoknel csak a kulcsin szamit...a tobbi nem...
tapasztalat...

@csicserierika: vegul is barmi is lehet,vagy annak az ellentettje is,ugye...
:)
bar nem hiszem,hogy a bent eltoltott 14x napban tanult volna meg ugy beszelni,hogy egy gyengebb idegzetu kocsis is pirulva fordulna el tole,hogy a problemamegoldo kezseget(illetve annak teljes hianyat)ne is emlegessuk...
:)

ELP 2012.02.08. 12:55:07

@i.diot: @jadebulgari: Nem tisztem ezt a lányt megvédeni, De egy két dolgot illik figyelembe venni!

ő egy műsor szereplője , még egy nagy gyerek , elindult egy uton mely nem tudja hova vezet , - de mindenkinek el kell indulnia valamerre.Nem ő tehet arról h most olyan aamilyen.
Próbáljunk már pozítív dolgokat is látni benne , mert az is van.
De a zsigeri gyűlölet sok esetben ezt nem engedi láttatni.
Van még bőven ideje változni!

ELP 2012.02.08. 12:55:58

szép napot mindenkinek

_most_ 2012.02.08. 13:00:29

@témázgató: szerintem ezt benézték a kiskegyed magasan kvalifikált újságírói. Mivel én természetesem nem olvasok bulvárt, így nem vágom , de valaki ezt írta: "Akit megvertek az Somogyi Nóra, a Blikk újságírója. Damu volt barátnője Somogyi Dóra az Aktív riportere."
És ahogy látom a cikket már javították is, a Damu Rolandos kapcsolatnak már nyoma sincs benne.

i.diot (törölt) 2012.02.08. 13:00:36

@ELP:
maximalisan igazad van...
lassuk a pozitiv dolgokat...
sorolod???
mert nekem csak az ocsmany beszed,a hiszteria,az onteltseg,a nulla problemamegoldas es az elvtelenseg jut eszembe,az pedig egyik sem jo...
gyulolni meg miert is tennem???
mosolygok rajta,illetve szanom az utanam kovetkezo nemzedeket(a kinga korabelieket)mert latom nap mint nap,hogy ez nem egyedi problema,hanem kb altalanos...
es azt is latom,hogy ezt nagyjabol az en korosztalyom rontotta el...
leven nem tudnak gyereket nevelni...
de ez innentol eleg mely szociologia,ugyhogy inkabb hagyjuk...

ELP 2012.02.08. 13:06:08

@i.diot: semmit nem akarok sorolni,,,ha nem veszed észre sajnálom,,,nem ebből a műsorból kell embereket megítélni , ahol be vagy zárva alig alszol,,stb stb.
Ha látsz és nem csak nézel talán megtalálod a jót is:))

kozi001 2012.02.08. 13:09:54

@témázgató:
Zsuzsi verekszik, Éva lájkol! Csak megvan a hír! :)

KISCSILLAG 2012.02.08. 13:12:35

érdekes, amikor politikáról van szó, vagy egyéb off topikolásról van szó, akkor arra nem annyira érzékeny a Baltás! Eléggé diszkriminatív ez a cenzúra, vannak, akik ide bármit leírhatnak maradnak.

amiből kiindult a téma a vv játékos verekedése az pedig abszolút ide tartozik...

szóval ez a cenzúrázás most meglehetősen diszkrimitav.

i.diot (törölt) 2012.02.08. 13:12:44

@ELP: ahham...

tehat nem ertesz egyet az altalunk megallapitottakkal,mert fuj,de se ellenpeldat nem tudsz hozni,se ervet,se semmit...
de zsigeri gyuloletrol beszelsz...
:)))
nem lehet,hogy te latod elfogultan a dolgot???
hmmm???
:))))

sandokan 2012.02.08. 13:12:58

@ELP: hogy micsoda? találd meg jót, ha viszont a rosszba botlasz vagy csak abba, mert kingucinál pl nincs más, akkor viszont már "nem ebből a műsorból kell embereket megítélni, ahol be vagy zárva alig alszol". kicsit belezavarodtál ebbe.

beacska 2012.02.08. 13:13:24

úr isten, nem is olvaslak titeket tovább, elég volt az 10 kom., ha már ott tartunk, hogy Fecó Barát "egy jóindulatú, naív hülye", akkor ez már a vég kezdete...már ennyire nem történik semmi, hogy Fecót TÉNYLEG szentté fogjátok avatni? Eddig csak poénkodtunk rajta, de vigyázni kell, mert ami a jelenben poén, az a jövőben valóság lehet...
(nagy sóhaj, legyintés)

ELP 2012.02.08. 13:16:05

@i.diot: @sandokan: oké,,ti nyertetek én tévedtem,,,megkövetlek benneteket :))

i.diot (törölt) 2012.02.08. 13:19:46

@ELP: ugyan,nehogy komolyan vedd...
:)
az elet szep,csicseregnek a hopihek,lefagynak a varjulabak,feco aztathatja oket a madartejbe...
:D

az én rózsám vasutas 2012.02.08. 13:22:20

Lehet sorolni Kinga pozitív dolgait?

- Tekintettel van a süket és nagyothalló nézőkre, úgy artikulál, hogy ők is hallják minden szavát
- A vakok és gyengénlátók kedvéért széles mozdulatokkal kíséri minden mondanivalóját
- 80 kilós nők millióinak mutat példát, hogyan kell ilyen formában is kelendőnek lenni a piacon. Nem csak a selejtek, hanem a jóbőr pasik körében is.

Hódos Hajnalka 2012.02.08. 13:24:53

@KISCSILLAG: ha már figyelmen kívül hagytad, amit elugattam szépen, akkor legalább annyit tegyél meg, hogy ne nézzél hülyének.
Egyrészt átlátszó (nagyon), másrészt nem emlékszem, hogy BÁRKI véleményét kikértem volna a döntésemmel kapcsolatban.

ELP 2012.02.08. 13:26:09

@i.diot: Dehogy vettem komolyan hísz miénk az a církusz és itt mindenkire szerep vár:))

sandokan 2012.02.08. 13:26:19

@Binbir gece: jó, de téged sem fognak sakkpartira hívni a kinguci kastélyba.

ELP 2012.02.08. 13:28:41

@beacska: MOndtam én h a végére mind meghűlyűlűnk:))))

i.diot (törölt) 2012.02.08. 13:29:21

@Binbir gece: nyertel...
:)

@ELP: megnyugodtam...
:)

no,csendespihenore el...

kozi001 2012.02.08. 13:30:50

@ELP: Nem lehet ennyi jóságnak ellenállni! :)

ELP 2012.02.08. 13:35:28

@kozi001: sőt ha majd lesz egy vv ahova esetleg mi is beférünk /penészes fejüek/ , isten bizony indulok:))))

témázgató 2012.02.08. 14:00:54

Szomorú hírt teszek közzé, szeressük egymást!!!!
Nem húzza márciusig az RTL Klub, február 26-án befejezi az ötödik Való Világ-ot.
www.origo.hu/teve/20120208-mar-februarban-veget-er-a-valo-vilag.html

Hurri Kán 2012.02.08. 14:04:25

@témázgató:
Jujjneeee...Most bánatomban megyek és levetem magam a járdaszigetről. :)))

genevieve 2012.02.08. 14:07:46

@témázgató: semmi gond, pár napja olvastam egy statisztikát, hogy azért mégis annyira ráver a vv5 minden műsorra, hogy indítani fogják a vv6-ot is:-)

szóval lehet izzítani a rakétákat a válogatóra:-)

témázgató 2012.02.08. 14:08:19

@gyvy: Fogol te még sírni...
Le is mentettem gyorsan Kingunella szimpatikus képét a cikkről, hogy örök emlékem legyen...:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 14:08:49

@beacska: én szeretlek, engem olvashatsz továbbra is:P

@gyvy: nehogy nagyot ess:), még megütöd magad:P

@témázgató: nem baj, lesz ÉH2:P

témázgató 2012.02.08. 14:10:56

A hét végi kieső után két hétre benn marad még 5 ember. Vajon hogyan oldják meg a győztes szavazását?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.08. 14:29:02

@témázgató: mondjuk Verát most zárják ki, tudjuk, h mi miatt, aztán lehet, h vkit szabályszegésre bírnak rá..., pl Kinga megdobálja Attilát fokhagymával...

Vagy valaki feladja önként a sok lelki teher miatt, üdv Fecó:)

Ezek jutottak az eszembe:D, de lehet, h ennél egyszerűbb:P

bigél 2012.02.08. 14:31:48

@témázgató: párbaj után rögtön kiválasztás, szerdán kihívás, következő vasárnap párbaj. Természetesen már nincs védettség.

A maradék 4 fővel döntő, eggyel több lépcsőben megy a szavazás.

kozi001 2012.02.08. 14:34:03

@genevieve: Kiváncsi vagyok h most is szólnak vv finálé után h lehet menni castingra!

témázgató 2012.02.08. 14:35:03

@bigél: volt már ilyen, hogy a párbaj után rögtön kiválasztás volt? Nem emlékszem, a VV4-nél hogy csinálták.

ELP 2012.02.08. 14:37:11

@témázgató: Bőven elég volt ebből ennyi,,béke poraira :)))

genevieve 2012.02.08. 14:37:26

@ladyandhenk: hát, hogy az rtl mennyire gondolta komolyan azt nem tudom, de én komolyan olvastam a cikket:-)

genevieve 2012.02.08. 14:38:46

@bigél: érdekes a tegnap előtt online-ban pont azt boncolgatták a villában, hogy lehet most nem 3-as, hanem 4-es finálé lesz:-)

Tjuca 2012.02.08. 14:43:23

@i.diot: bezzeg az én időmben... :-D ennél fiatalabbnak gondoltalak, és.

témázgató 2012.02.08. 14:43:55

@bigél: a port.hu-n a vasárnapi adás 20.00 - 22.55 között lesz. Nagyon bele kell húzniuk - ismerve a reklámblokkok hosszát, ha még egy kiválasztást is be akarnak tenni.
Vagy egy másik lehetőség: a "hogy érzed most magad?" témakört rövidítik le..:)

Tjuca 2012.02.08. 14:46:01

csak tájékoztatásul: élő embert NEM avatnak szentté.

szélfúttahaj 2012.02.08. 14:46:13

@i.diot: Szerintem Fecó fogalmazott pontosan: azok után ahogy 2 hónapig aláztad, mit vársz.Amugy meg Kinga nem tudja kikerülni, hiszen odatolja mindenhova a pofáját. Levegőt sem vehet nélküle Kingunella, mondom úgy hogy nem birom őt. De főleg arra játszik Attika, h. kicsinálja, így használja a játékához és végig nem engedi el.

genevieve 2012.02.08. 14:47:59

@Tjuca: hagyd:-) (nagy legyintés:-D

bigél 2012.02.08. 14:48:03

@témázgató: még nem, de pont emiatt elég érdekes lenne, hisz akkor aztán tényleg nem számítanak rá

genevieve 2012.02.08. 14:49:38

@témázgató: és ezt a MGYLJ kampányt mikor zárják le???

olyan kuss van róla, hogy csoda...

genevieve 2012.02.08. 14:51:16

@bigél: ha sehi kingát választja és mondjuk kint hagyja...akkor újra fog indulni a vera-ati harc:-D

genevieve 2012.02.08. 14:52:33

@bigél: mondjuk hülyén csinálták meg, mert az emberek nem fognak két felé sms-t küldeni (jótékonykodás, párbaj)...igy akik most fognak párbajozni meg is szívják szerintem....lesz összesen kb. 100 sms:-)

bigél 2012.02.08. 14:52:56

@genevieve: alig várom :) Nem tetszik nekem ez a nagy "szeretet", ami köztük van, pedig általában békepárti vagyok, de ez b*ssza a csőrömet.

bigél 2012.02.08. 14:54:02

@genevieve: huszárvágással meg lehetne úgy oldani, hogy a párbaj sms-eket is odaadják az alapítványnak (már korábban is gondolkodtam ezen, szerintem tök jó lenne)

témázgató 2012.02.08. 14:55:07

@genevieve: "lesz összesen kb. 100 sms:-)" - legalább könnyű lesz %-ot számolni..:))
El tudod képzelni,hogy még mindig valaki fizet az alapítványnak úgy, hogy lejárt a jótékonykodási hét?

bigél 2012.02.08. 14:55:20

@témázgató: de egyébként csak tippeltem, nem vagyok bennfentes

genevieve 2012.02.08. 14:55:33

az is érdekes, hogy az első 5 beköltözőből 4 még mindig bent van:-)

témázgató 2012.02.08. 14:56:35

@bigél: japersze, majd ha a retek bolondgombát evett - tudod, mikor adja oda az alapítványnak.

genevieve 2012.02.08. 14:56:51

@témázgató: ja, és akkor tényleg akár 1 szavazat is sorsforditó lehet 50-50 %nál:-)

bigél 2012.02.08. 14:58:10

@témázgató: sajnos, sejtem. :( pedig ...

akkor nőnének a szememben.

genevieve 2012.02.08. 14:58:28

egyébként 20-22,55 ig tart vasárnap a műsor abba bőven belefér minden:-)

bigél 2012.02.08. 15:00:07

@genevieve: simán ... legalább valamivel értelmesebben töltenék ki az időt, mert sokszor csak időhúzás, amit művelnek

Hurri Kán 2012.02.08. 15:01:26

@ladyandhenk:
Viszek párnát. Arra ugrok. :D

témázgató 2012.02.08. 15:03:03

Legkésőbb 18 nap múlva fog szembesülni Attila és Kinga a külvilággal. Nem irigylem őket.

témázgató 2012.02.08. 15:05:16

Volt hozzászólásban már, hogy az előző szériában a résztvevők szerethetők voltak. Nekem még énlázárlászló is tetszett, amikor fiskarsz ollóval halászta ki a tésztát a fazékból, emlékeztek?

genevieve 2012.02.08. 15:08:35

@témázgató: nekem ebben a szériában is van szerethető részvevő:-D

genevieve 2012.02.08. 15:10:24

@témázgató: most nézem a naptárat...

tényleg durva, hogy február 26. innentől a 3. hétvége:-)

akkor tényleg 4-es finálé lesz...

i.diot (törölt) 2012.02.08. 15:11:50

@Tjuca: :)
a kor csak egy allapot...

témázgató 2012.02.08. 15:13:18

@genevieve: igen, szerintem is duuuurvaaaa...:))
El nem tudom képzelni, hogyan bonyolítják: kitesznek 4 fényképet 4 telefonszámmal, aztán hajrá?

Zsoofka 2012.02.08. 15:15:56

@témázgató:
1 kieseik most. maradnak 5en
1 kiesik a jövá vasárnap, maradnak 4en.
Febr 20án hétfőn elindítják a szavazást, az utsó kiesik szerdán, marad 3 kicsi indián.
Vasárnap 3as döntő.
Szerintem :)

mézescsók 2012.02.08. 15:16:46

@jadebulgari: Tegnap este óta most fordulok elő először a hv-n,ezért csak most olvastalak.
Csabika nyálas kisfiú, akit Attila heves utálata tett naggyá. RFég eltünt volna a villából, ha nem támadják már a kezdetén annyira, főleg, amikor Kinguci még észre sem vette. Seherezádéhoz legfeljebb a kora miatt illett volna, de szerintem hiányzott a kémia. Bár nem tudom, hogy felvetődött bármelyikükben is a gondolat.
Kingával összeillenek:egyikőjüknek csicska kell, a másiknak domina királylány. Hát, hajrá. Csak ne erősítse ez a románc Kingát, mert ritka kedves ellenszenves nő.

témázgató 2012.02.08. 15:18:21

@mokamini: elképzelhető,igen. Nem vagy te benn a húsosfazék mellett??:DD

Zsoofka 2012.02.08. 15:19:43

@mézescsók:
Like!

És is leírtam már hasonlót: Attila tette naggyá Csabát. Különben DYYYYYYA szintű szürke egér maradt volna. :)
Csak remélni tudom, hogy nem Kingát erősíti Csabi, hanem Csabit gyengíti Kinga :)

takácsalfréd 2012.02.08. 15:20:52

@témázgató: miért? Mindkettő ismert celeb lesz. Attila pedig sztár. Ezen az oldalon nem nyilvánvaló, mert ez egy háziasszony oldal nagyrészt és az itteni elnyomott nők nem tudnak mit kezdeni vele, de a vv5 legnagyobb alakja Attila. A többiek hozzá képest senkik. Jó lesz neki kint. Tele csajokkal, pénzzel stb. Ő okos ember, nem úgy mint Alekosz, úgyhogy ki fogja tudni használni ezt a lehetőséget.

Zsoofka 2012.02.08. 15:23:33

@takácsalfréd:
Igen, egyetértek. Látszik rajta, hogy ő nem veszi túl komolyan magát ezért is meglepő, hogy egyesek ezt nem látják és komoly indulatokat tud kiváltani. Pedig szerintem csak kitalált magának egy forgatókönyvet és azt játsza, jól-rosszul. Többé kevésbé jól. Nem csinál lelki problémát a dolgokból. Kíváncsi leszek az első interjúira.

témázgató 2012.02.08. 15:33:39

@takácsalfréd: a "háziasszonyi oldal" megjegyzésed tetszett, még soha nem gondoltam így a hogyvolt-ra, lehetséges.
De mi lesz azzal, aki nem nyer és szélsőséges indulatokat váltott ki az emberekből?
Ha Attila nyer, akkor rendben az élete, nyilván fogják foglalkoztatni a tv-ben (Olivért meg kirúgják, a tegnapi viselkedése kiütötte a biztosítékot a műsorvezető úrral kapcsolatban).
De mi lesz a hisztikirálynővel? El tudod képzelni álláskeresőként?

Zsoofka 2012.02.08. 15:34:32

www.valovilag.hu/video/157811

Ez megvolt már? Ebben az Ildikóban annyi erotika van, mint egy tál krumpliban.... Szandika a közepén nem bírta tovább és próbálta fokozni a helyzetet...

Zsoofka 2012.02.08. 15:35:41

@témázgató:
Szerintem a Dya-féle projektet fogja erőltetni: gazdag férj, semmi meló.

Zsoofka 2012.02.08. 15:36:56

@témázgató:
Mit tett az az áldott jó Oli? Lemaradtam....
Nálam Gombi csapta ki a biztosítékot. Vagáncs. Boa. Ez tényleg ilyen hülye?

TapOut 2012.02.08. 15:37:53

@takácsalfréd: "Ezen az oldalon nem nyilvánvaló, mert ez egy háziasszony oldal nagyrészt és az itteni elnyomott nők nem tudnak mit kezdeni vele"
Ez bearanyozta a napomat, köszönöm :-DDD

Zsoofka 2012.02.08. 15:38:59

Serit sajnálom: a párbaj előtt rászabadították ezt a majmot. Van neki baja nélküle is :)
Meg az Attila-Szandi párost sem értem. Nyilvánvaló, hogy Szandit azért küldték, hogy csinálja meg A-t. Ezzel most fel vagy le akarják húzni A. népszerűségét?

témázgató 2012.02.08. 15:41:27

@mokamini: tulajdonképpen semmi mást, mint a VV4-ben: ivott (sokat), szellentett (sokat) - meg olyan Olis volt. Ez hagyján, ha versenyző, de neki már mint műsorvezetőnek, szerintem ezt a vonalat nem szabad képviselnie.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.08. 15:43:14

@genevieve: Szerintem valamelyik fel fogja adni és meg is van oldva a helyzet ...

kozi001 2012.02.08. 15:44:25

@témázgató:
Nem néztem még streamet! Mit csinált Oli?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.08. 15:46:48

@témázgató: A műsorterv szerint szerdán lesz a jelpakolás...

beacska 2012.02.08. 15:46:50

@Tjuca: @genevieve: jajjj, már megint hülyeséget mondtam volna? (rágja a körmét és nagyon ideges...)
Itt már megbeszéltük kb. 100*, hogy már boldoggá lett avatva, már a szentté avatás jön...de mosolyogjatok csak össze rajtam NYÁLASAN, a "hátam mögött", az olyan olyan jófej, és a JÓK ismérve...ugye Zsöni, ez neked nagyon megy ;D

genevieve 2012.02.08. 15:51:52

@mokamini: ati nem veszi magát komolyan?:-DDDDDDD

genevieve 2012.02.08. 15:52:43

@takácsalfréd: kedves:-) önben is egy háziasszonyt tisztelhetünk?:-)

Zsoofka 2012.02.08. 15:53:37

Szerintem nem. Játszik.

kozi001 2012.02.08. 15:54:24

@genevieve:
Most h belegondolok a vv-t rövidítik, de a börtönbüntetéseket nem! Úgyhogy Stohl Buci nem ér vissza a fináléra beugrani! :)

genevieve 2012.02.08. 15:56:32

@beacska: hátad mögött? akkor hogyan tudod olvasni?:-)

annyi biztos, hogy én nem avattam semmivé fecót:-)

de tény, hogy jókat mosolygok azon ahogyan hisztizel fecó miatt:-)

és ezt teljesen nyiltan teszem:-)

beacska 2012.02.08. 15:57:28

@takácsalfréd: nem mindenki hiszi elvetemült gaznak Attilát, csak mi már nem szólunk, mert vannak itt olyan élesnyelvű kékharisnyák, akik egymás vállát veregetve (seggét nyalva-mindenkinek személyre szabva kiválasztható) szapulják őt. Tudod, a fórum erre való...csak szidni...szidni...szidni... ;D

foxglove (törölt) 2012.02.08. 15:58:00

sziasztok,
nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de követelem vissza ati mogorva pokróc stílusát. Sajnálom, hogy éppen amikor kezdtem megkedvelni, ezzel a visszaköltözéssel arra stimulálták, hogy alek szexcyborg figuráját hozzá.
Nagyon furcsántorz ez a kanos kiskutya viselkedés attól, aki pár hete még kikötötte, hogy vera és eszter, a büdös tehénke NEM érhet hozzá, és egyébként is idegenkedik az érintéstől.
Már elfogadtam olyannak, amilyen, erre most amit szandállal művel... szánalmas.
(mondjuk csabit sem értem, de róla elhiszem, hogy tényleg kanos).
Oli is szánalmas, hogy csak az alekpótlékot látja atiban és ezt a vonalat erőlteti, fbm.

Zsoofka 2012.02.08. 15:58:19

@kozi001:
Szerintem megijedtek, hogy Buci veri az ajtót, hogy ő akarja a finálét, így inkább befejezik februárban... :)

Zsoofka 2012.02.08. 16:00:12

@foxglove:
pont így látom én is. Gyengítik Atit, Oli is az Alek-figura-másolással, Szandi is, a szex vonallal.
Ezért gondolom én, hogy azért küldték be őket, hogy gyengítsék Atit, nehogy már megnyerje...

beacska 2012.02.08. 16:00:33

@genevieve: aha, nyíltan...ja, te úgy szoktad...:DDD ezen jót röhögötem...sunyi vagy, voltál és az is maradsz...a szemembe nem mondasz semmit, csak hogy igazam van, és ha vki nem ért velem egyet, annak nyalod a seggét ezerrel. nem csak velem csinálod, még jópár emberrel itt. Nem csoda, hogy bírod fecót. Nem mondanám, hogy tőle tanultad, ilyen voltál már egy éve is. Ez egy ember típus, most már tudom, azért szarlak le magasról, csak néha nem állom meg szó nélkül. Kb. havonta egyszer...

mézescsók 2012.02.08. 16:04:15

@mokamini: Hála az smsezők romantikus lelkének, még egymást is erősíthetik. Sőt, főleg Csabát, mert végre színt vallott a drága fiú és mutatott valamit 4 hónap után. (Most könnyezem.)

Tippem mára: Seri bevállalja Kingát. Hónapok óta hajtogatja mindkettő, hogy egyszer meg kell küzdeniük egymással. Elvileg erre a párbajra még sor kerülhetne köztük, ha Fecót vinné és visszajönne, és aztán egy következő, immár utolsó körben, de nem hiszem, hogy ez lesz. Taktikusabb lépés persze Fecó kihívása lenne, viszont mindenki azt dörgölné az orra alá, hogy miért nem volt tökösebb és vitte Kingát. Egyszerre mindenki elfelejtené, hogy ez taktikai játék. Azt meg, hogy Gombár csak bajnak ment be, már tegnap mondtam. Többet árt, mint használ. A szerkesztőség jól kitolt Seherezádéval. A pasas szerencsétlen, hülye poénjaira ember nem tudna normálisan reagálni.

@takácsalfréd: A háziasszonyi oldalt a szemléletre értetted vagy arra, hogy itt otthon űlő, unatkozó, vv-fűggő, okoskodó nőcik nyilatkoznak meg?
Amúgy az Attilával kapcsolatos meglátásoddal egyetértek, de teljesen más okból. Szerintem azért érdemli meg a győzelmet, mert az egyetlen volt, aki meg is "dolgozott" a győzelemért. Ki-ki vérmérséklete szerint utálhatta vagy kedvelhette, de végig szolgáltatta a műsort. Ebben persze a csatorna sztárolása is benne volt rendesen, mert ahogy Alekoszt szerepeltették állandóan, úgy Attilát is. Ez alatt nemcsak azt értem, hogy generálta a benti konfliktusokat, hanem mindennap kapot értékes műsorperceket a riportszobában is, míg másokat napokig nem láttunk. Holott talán nekik is lett volna véleményük eseményekről Egyébként nem szimpatikus figura (nekem), de nem is kell, hogy az legyen, meg nem is én döntök. Mindenesetre inkább Ő, mint Csaba.

kozi001 2012.02.08. 16:04:17

@mokamini: :)

Hát még nem néztem végig teljesen a streamet, de Attila és CSaba is könnyen visszaeshet most a héten a régi vv4-esek miatt!

foxglove (törölt) 2012.02.08. 16:05:05

@mokamini: a vv-oldal cikkének ez a szövege:
"Az Összeférhetetlen fiú csajozni szeretett volna, tervétől pedig az sem tudta eltántorítani, hogy mindig kikosarazták."

Időhurokba kerültem, és a VV4 megy, ezt meg alekről írták, vagy mi van?

Zsoofka 2012.02.08. 16:07:05

Szerintem is viszi Seri Kingát. És kinn is hagyja. Remélem.

Zsoofka 2012.02.08. 16:10:12

@kozi001:
Lehet, hogy ezzel alapozzák a női nyertes vonalat.
Atit lehuzzák a Szandi szexxel, Csabi hibákat követ el (ami azért gáz mert eddig nem tett semmit, nem is hibázott, most hogy kétszer megszólalt, már nem is olyan szimpi a nagymamáknak otthon)

Bár a zászló nem áll Serinek sem, mert ugye a Gombi az olyan, mint fuldoklónak egy nagy kő a nyakába :)

beacska 2012.02.08. 16:13:54

@mokamini: mi történt? mit mondott Csabánk, ami ennyire kiborította a bilit???

témázgató 2012.02.08. 16:14:21

@mokamini: "Csabi hibákat követ el (most hogy kétszer megszólalt, már nem is olyan szimpi a nagymamáknak otthon) :DDDDDDD

Zsoofka 2012.02.08. 16:17:46

@beacska:
1. Serire való jelrakása. (Szerintem Kinga hatása alá került teljesen, egyébként Verára rakta volna, ahogy az egy jófiútól elvárható lenne. Továbbra is úgy gondolom, hogy Csaba egyetlen gyenge pontja Kinga lehet, de lehet, hogy -sajnos- Kingának már nem lesz ideje végleg lehízni Csabit)
2. Szandi szúrás-vággyal egy platformra került a sötét oldallal....
:)

kozi001 2012.02.08. 16:17:53

@mokamini:
Sehi is ugyanúgy rajta veszthet ha túlságosan összejön Gombival szvsz!
Csabát is szerintem most láttuk részegen először! Atti szerintem csomagolhat ha összejön vmelyik lánnyal! Sőt nekem akkor is csökken a szememben ha Olivért túlságosan komolyan veszi!

Azért elég markánsan kijön a vv4-esek és a vv5-ösök közötti szintkülönbség...!

Zsoofka 2012.02.08. 16:18:52

@mokamini:
Lehíni. Ez freudi elszólás volt. Lehúzni.

genevieve 2012.02.08. 16:19:09

@beacska: HAZUDSZ:-)

egy szóval sem mondtam, hogy bírom fecót:-)
ezt már multkor is említettem, csak nálad annyira le van húzva a roló, hogy el se jut az agyadig:-)

egyébként ha mondandóm van számodra, azt meg is szoktam mondani neked cimezve.....

de, akkor most lement a kötelező havi egy, megnyugodhatsz:-)

bigél 2012.02.08. 16:19:25

@kozi001:
"Csabát is szerintem most láttuk részegen először!"

én láttam már korábban is

Zsoofka 2012.02.08. 16:20:42

Szerintem Seri soha, semmilyen körülmények között nem jönne össze egy Gombival. Neki az a kihívás, hogy hogyan lehet egy ilyen f.szt elküldeni intelligensen a picsába.

genevieve 2012.02.08. 16:25:34

@mokamini: amilyen formát most gombi hoz, senki nem jönne össze gombival:-)

genevieve 2012.02.08. 16:27:00

@mokamini: szerintem meg tök vicces volt csabi azzal az "alap" beszólással:-)

van aki egy percig is komolyan vette?:-D

genevieve 2012.02.08. 16:28:26

@mokamini: hát igen, egy kedves nőies fiú:-)

seri eddig egészen jól kezeli a helyzetet:-)
bár attól nem kell félnie, hogy gombi úgy rá fog nyomulni mint gergő:-)

Zsoofka 2012.02.08. 16:28:39

@genevieve:
Nekem is vicces volt. De szerintem a szavazóbázisának nem. Nekem a sötét oldal a vicces, a beszólásaikkal, és Csaba ezzel inkább rájuk hasonlított.

bigél 2012.02.08. 16:34:55

@mokamini: Szerintem nem annyira homogén Csaba szavazóbázisa, de legalábbis abban biztos vagyok, hogy nem a nagyik teszik ki a jelentős részét. Sok a fiatal, akár tinilány, akiknek még vonzó is lehet ez a kis pajzánság.

genevieve 2012.02.08. 16:47:49

@mokamini: az, hogy valaki vicces és poénkodik még nem egyenlő azzal, hogy a sötét oldalon van:-)

mellesleg mióta vera visszajött a párbajról ati sincs a sötét oldalon..sőt, a mostani szandikás afférjával inkább egy szerencsétlen áldozat:-)

genevieve 2012.02.08. 17:00:01

@bigél: ahogy mondod:-)

se nagyi, se tinilány nem vagyok:-)

szélfúttahaj 2012.02.08. 17:00:03

@takácsalfréd: Ő olyan mint Oli. Rottyantani mindegyik nagyot tud.

genevieve 2012.02.08. 17:00:46

@mokamini: mondjuk az is igaz, hogy nem is szavazok:-)

bár lehet, hogy meg fogok inogni, ha csabi döntős lesz:-D

genevieve 2012.02.08. 17:04:51

@foxglove: komolyan?:-DDDD

pedig akkor tisztán látszott rajta, hogy egy becsipett kissrác, aki most vicceskedik egy kicsit:-) ráadásul ati, most partnere volt ebben, vagy ő volt partnere atinak:-)

sőt, mikor ati nagy zavarban azt mondta, hogy legjobb lenne, ha szandi elfelejtené ezt, mert kurvára kinos ez most nekik...akkor talán a vv5 alkalmával először nekem is szimpi volt:-))

szélfúttahaj 2012.02.08. 17:08:26

@beacska: Nem hisszük amit írnak, csak a szemünknek és ezekután mit nyalnánk rajta? Inkább a fagyi nyal vissza!

szélfúttahaj 2012.02.08. 17:12:18

@mokamini: Főleg az intelligensen a nehéz.

foxglove (törölt) 2012.02.08. 17:21:39

@genevieve: hát igen, és meglepődtem. a mai onlineban is voltak hasonló momentumok, pl. amikor Cs. Szandál combját simogatja (ati tesz is valamilyen megjegyzést, hogy ezt Cs. öccse is látni fogja) meg volt egy olyan rész, amikor azután, hogy szandál majdnem(?) magához nyúlt, seri megkérdezte csabitól, hogy ez most lesokkolta v. felizgatta? A válasz: mindkettő.
:O

csicserierika 2012.02.08. 17:43:49

@takácsalfréd: +1, bár én is egy háziasszony vagyok :)

csicserierika 2012.02.08. 17:46:26

@csicserierika: vagy csak nem vagyok elnyomva :) A kék harisnyákat kifelejtetted.

mocskosmacska 2012.02.08. 18:03:07

@jadebulgari: Igazad van, ilyen hülyék a nők. Attila a tenyerén hordozná a párját, de valahogy minden nő elmenekül előle (ezt ő nyilatkozta). Nem is értem, pedig biztos hogy semmi baj sincs vele, egyedül a nők hülyék, hogy menekülnek előle.

beacska 2012.02.08. 18:03:20

@mokamini: "Szandi szúrás-vággyal"...ez mi is volt?

i.diot (törölt) 2012.02.08. 18:21:04

@mocskosmacska: ez igy van,mindenki hulye,csak en vagyok i.diot...
:)))))

www.youtube.com/watch?v=rozGG-5sTd8

Tjuca 2012.02.08. 18:27:14

@beacska: mi van? napok óta nem is írtam, nem, hogy fecóról, az egész bagázsról.

de, ha már így
hu.wikipedia.org/wiki/Szentt%C3%A9_avat%C3%A1s

egyik feltétel, hogy a delikvens elhalálozzék, valamint nem feltétel, hogy hibátlan vagy bűntelen legyen. annál is inkább, mert at áteredő bűn nélkül csak mária élt. lásd pl. szent ferenc, szent pál vagy szent ágostont, akik nem voltak bűn nélküliek megtérésük előtt.
valamint bárkiből lehet szent attól még, hogy nem avatják szentté "hivatalosan".

ez nem az a blog, csak jeleztem, hogy ez az egész szentté avatósdi nagyon tévút. itt, nem a hátad mögött.

csicserierika 2012.02.08. 18:31:03

most nézem az éjszakait. A durbincsos részen jót röhögtem, biztos nem eléggé kifinomult a humorom, de tetszett :)
Sztem jót tett egy kis vérfrissítés a régi lakókkal.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.08. 18:36:54

Üdv Királynő, üdv mindenki!
A S4P (Seri for President!) mozgalom nevében megkérek mindenkit, hogy támogasák jelöltünket a Villaizé... szóval hogy mennyen vissza ő, mer' okoss, mexórakoztató is!
Szal az kéne, hogy szavazatok ti is Rá mer' ojan ari!
Meg ISSZONYÚan érzi a dolgokat!
A gombár csak egy malomkő a nyakán, mint toldinak mikor a gerendával megverte a parasztot Budán!
Naszal akor léccike támogasátok a S4P támogatottját.. izé jelöltyét!
Köszike
S4P igazgatóság

csicserierika 2012.02.08. 18:40:14

@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT):
amennyiben Kingulina savanyúképű királylányt hívja ki, feltétel nélküli híved vagyok, bár ez majdnem minden lehetséges variánsnál fennáll, pl Fecó és Csabi kihívásánál is :)

TapOut 2012.02.08. 18:53:29

@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT): Kinga ellenében az S4P számíthat a támogatásomra.
Nem kizárt, hogy Csaba ellenében is.

kamarti 2012.02.08. 18:59:14

@foxglove: én még mindig nem értem a sokkot. 23 éves, egészséges faszi, 5 hónapja elzárva a lehetőségektől. :)
ráadásul olyat, amilyet Szandi mutatott, még Seri sem látott (pedig látott már egy-két dolgot, mondta is :)), lehet, Csabinak is Szandi volt az első profi, akit látott közelről :)

én egyébként Attinál sem tudom eldönteni, hogy azért kajtatja-e ilyen feltűnően a nőket két napja, mert úgy érzi, szerepet kell váltania és ezt osztották neki Szandival, vagy tényleg elszakadt nála is a cérna ennyi idő, ennyi alkohol és ennyi elég nyilvánvaló késztetés nyomán....

ELP 2012.02.08. 19:00:17

@beacska: tudod h már megbeszéltük,,semmi értelme,,,,,,,

ELP 2012.02.08. 19:00:49

szép estét mindenkinek

2012.02.08. 19:08:26

@i.diot: Mi volt az eredeti nicked? Mert az avatarod felismerem de a név nem ugrik be.

Volt dolga ma Hayninak látom :)))

@ELP: @ladyandhenk: Sziasztok hógolyók!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.08. 19:11:46

harmadiknak még befuthat valaki az új poszton.....:P:)

2012.02.08. 19:12:37

@ladyandhenk: Már elutaztál délre felmérni a forgatás helyszínét? Ezt szeretem, kapsz egy új üvegtalpú cipőt :)

ELP 2012.02.08. 19:12:49

@szerivan: Elég nehéz itt a női szakaszon evickélni,,,,:))

nosce 2012.02.08. 19:19:32

@szerivan:
na gyere át te tévelygő félszerzet :)

csicserierika 2012.02.08. 19:19:45

még nem láttam így tombolni senkit a szomorú szamurájra :) Már csak ezért is megérdemli Sehi a párbajgyőzelmet. Kész vagyok :)

foxglove (törölt) 2012.02.08. 19:25:39

@kamarti: ez most nem annyira tiszta, hogy mire értetted a sokkot... én csak meglepődtem, lesokkolva csabi volt, ő is csak félig.

kamarti 2012.02.08. 19:29:42

@foxglove: akkor a meglepődést. a tieédet, vagy hogy kell vv-sen mondani :)

az én rózsám vasutas 2012.02.08. 19:31:36

@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT): Le a SAP-pal!
Éljen a PKK!
(professzorok kingunella köre)
Jelmondatunk:
Nem aduncs és nem kérüncs kegyelmet!

foxglove (törölt) 2012.02.08. 19:33:54

@kamarti: az ízlésén lepődtem meg igazán, nem a megnyilvánulásain, az belefér. tudom, hogy nem szép dolog ilyet mondani, de szandál borzasztóan néz ki, saját magának köszönhetően.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.08. 19:39:45

@Binbir gece: Hohó, hohó, nem addig van az, Profeszőr úr!!! Háááá! Mégjóhogy a FB+ fokkiesni! Mer' uninteligencs meg unkuttúrált meg bunkó is! Mennyen csak haza a műanyag elefánttoronyba vagy hova! Odavaló! (de már ez mekkora... odaValó, éééértiteeek :D:D:D)
S4P menő, PKK suxxx, ennyi!

kamarti 2012.02.08. 19:55:34

@foxglove: sztem egy ilyen korú fiún egy ilyen helyzetben még nem lehet ízlést számon kérni, főleg, amíg csak duma van :)
ráadásul mit tehetne? húzódozzon? :) igaz, Atti így is beszólogat neki, de mégse túlabarátsogonozik, mint eddig

@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT): a KEK (Kinga Essen Ki( csatlakozik! :)

foxglove (törölt) 2012.02.08. 20:02:51

@kamarti: ne értsd félre, nem változott a véleményem csabiról emiatt, én személy szerint nem tartom vállalhatónak szandált (korra, nemre, helyzetre való tekintet nélkül), de ez egy szubjektív dolog. ha csabi igen, az ő dolga.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.08. 20:03:54

@kamarti: Nagyon köszönjük a felajánlást, kamarti Bajtárs! Ezennel a S4P és a KEK egyesül és SAPKÁK (Seri A Páratlan, Kinga Ágy Kocsog) néven dolgozunk a forradalomért!
Fő ellenségünk, a PKK aktivistái ellen Mindig Minden Körülmények Között küzdünk és vállvetve állunk a csaták forgatagában jól!
:)

kamarti 2012.02.08. 20:37:05

@mokamini: igen, köszi!

@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT): ööö forradalom? fülke? :)

@foxglove: hát, attól sem borulnék meg, ha emiatt más véleményed lenne Csabiról, egyszerűen csak nem rökönyödöm meg a következmények nélküli combsimogatástól :)
süti beállítások módosítása