Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X139 - 143

2012. február 07. 19:15 - Hódos Hajnalka

Már nem is mentegetőzök, basszatok le, mint a pöngős malacot. Kommentben, most öveket becsatolni, mert sok a dolog. Seri és Csaba meglátogat egy családot Magyarország keleti csücskében, Tiszacsécsen. A család tavaly csatlakozott a MGYLJ programhoz, kaptak vetőmagot és előnevelt kiscsibét, kiskacsát. Seri örül, Csaba is nagyon kíváncsi, mi lett a kispulykákkal. Izé, a kisludakkal. Csabám, azok a kertek alatt megfagytak, baszod, mínusz van, fagyhalál van, médiapánik van, még hó is esett februárban, ja, komolyan mondom, hó! A kontinentális éghajlatú Kurvaországban, apukám, el se hiszed, mi? A kert egyébként hátul van. Amiből nem sok látszik, mert tél van. Ez a Csaba egyre humorosabb, tényleg. Meg okosodik is, aszongyahogy a gyerekek saját bőrükön beletanulnak a veteményezésbe. Nagy az álmélkodás, a tyúkok tizenkét tojást tojnak! Ja, óránként. És fészekszerűségbe csinálják, az ágak közé. Az egyiken még az is látszik, hogy nemrég esett ki a tyúkból. Vonalkódostul, hogyne. Jézusfasza.

És ez csak a bevezetés, a Villában Kinga főz, ami önmagában sikoltozásra készteti a jobbérzésű tévénézőt. Mindenekelőtt kéne tudni, hogy melyik az a sütőtök, pláne, ha sütőtök krémlevest akarunk csinálni, oppardon, készíteni, Vera szavajárásával, de ez majd csak csütörtökön fog feltűnni. Hogy egy kurva levest nem lehet megfőzni vagy megcsinálni, azt csak elkészíteni lehet és vágyik a fűszerekre bazmeg, a finom fűszerezésű ételekre, a finom fűszerezést annyiszor mondja el, hogy meggyőződésemmé válik, ha egy tál kutyaszart tálalnának fel neki, abban is a majorannát keresné, miért, miért nem tapasztja be valaki a száját ennek a némbernek? Elnézést a kirohanásért, szóval a sütőtök az a nagy zöld izé. A fokhagyma meg a fehér hagyma. Hogy kell-e olaj, nem derül ki, mert Kinga beszalad pisilni, vállat vonok és nem érdekel, mos-e kezet. Pisi után kurva fontos lenne a bébirépa, hát, az nincs, csak felnőtt répa van, pedig az előétel kiskertem színe-java lesz, kezdjük pisivel. Kingának nem húgyhólyag gyulladása van, ez a fedőtevékenység, valójában a receptet olvasgatja. Mámeg baj van, Kingu könnyezik a hagymától. Ezért - mi sem természetesebb - Fecó egy zacskót húz a fejére és hajókötéllel körbe is kötözi. Tényleg. Aki fojtogatós szexet remél a továbbiakban, el kell keserítsem, főznek tovább. Fecó se látott még ilyen tárgyat, juj, brünnyög, igen, egy kézimixerről van szó, valóban ritkaságnak számít, a sous-vide berendezéssel együtt. A húsz literes lábasban pontosan három percig kell főzni a tököt, négyig ne főzd, s ameddig főzöd, az három perc legyen. Az öt percet szádra ne vedd.

Kinga megy pislantani, mert jön a főétel, pipicombok nyuszi kedvencével. Nagyon fontos, hogy a sütő hideg legyen, hogy útközben ne repedjen szét a római tál. Az is, hogy semmit ne mossunk meg, a csirkecombot főleg ne, árt neki a víz. A zöldborsót felejtsük ki, majd vissza az egész visítással basszuk rá a cseréptál tetejére az egészet, fagyosan. Így ni. Jöhet a köret. Nyuszi kedvence a répa. A receptúra végtelenül egyszerű, a répákat sós vízben kisütjük, aztán random rá a trutyi, a séf és kuktája úgy elfáradtak, hogy ledöglenek aludni, cipőstül, aztán esélyt latolgatnak. Fecó gyáva húzásnak tartaná, ha Attila rá rakna, Vera kinn fosik. Csabától. Á, Csaba biztos, hogy Attilát viszi. Seriék hazaérnek, élménybeszámoló a termelőszövetkezetről tök kis telken és vacsora. Sajnálatos módon a levesnek elég furcsa íze lett. Nem baj, a csirke meg kilóg a cserépedényből, oda se neki. Attilának szőr van a tányérjában, a sült csirkék szétfőttek, és nem csinosak. Meg ki is hűlt. A csőben sült répa kesze-kusza és új konyhatechnológiai definícióval gazdagodunk: a csőben sült az, hogy berakjuk a sütőbe és attól barna lesz, köszönjük.

Attól, hogy a nézők küldik az sms-eket olyan szeretet költözött be a Villába, hogy ihaj. Még Kingát és Attilát is össze merik zárni egy napra, sokgyerekes családhoz látogatnak, megismerkedünk Rudival, a malaccal, aki lány és láthatjuk Kingát ganézni, nem autentikus, egyszersem vakargatta meg a disznó hátát és nem mondta azt sem, hogy kusski. Amíg ezek szaroznak, Csaba és Sehi főznek egy jó céklalevest. Ehhez fel kell ismerni a céklát, ez percek alatt sikerül, gondolom, kizárásos alapon. Nem csodálom, hogy abban a kibaszott kuplerájban nem találják meg a reszelőt, ezért egy nemtommivel (sic!) oldják meg. A leveskocka nem maradhat ki, ami igazán odabasz, mégsem ez, hanem Seri énekelgetése a fazék fölött. A főétel malackodás a paplan alatt, ez összegányolt darált húst jelent alufóliával letakarva, én közben azon röhögök, Fecó bízik Csaba tudományában, mert a tojásrántottát is jól csinálja. Új jelző születik, kreatív, ezt általánosságban használják minden olyan kajára, amit még nem ettek, illetve fingjuk nincs, mi az. Csaba még ennél is tovább merészkedik, a céklaleves a modern konyhatudomány remeke, az hát, Ferran Adría meg elmehet a büdös picsába a molekuláris konyhájával együtt. Csaba párolt retket KÉSZÍT mézzel, de az igazán durva, hogy a hús nem lett szar. A dal, amit írt, annál inkább, éhes kis szájak kiáltoznak meg ilyenek, a jótékonysági cuccról írta, persze mindenki meghatódik meg könnyezik. Seri később is, mert kiesett az Eszter és ő olyan magányos, mint a kisujjam, de jaj jaj majd összeszedi magát és röhög mindenen. Csak azt ne, jajdulok fel. Kingának furcsa, hogy nincsenek konfliktusok (= faszomatbazmeg őrjöngés) én hálás vagyok érte, de kinek a pap, ugye. Hihi, Attila csak feküdjön Sehi mellé, az a kiesős ágy, aszta, tényleg, akkor Attila jól összekeni Serivel Kingáék ágyát, hogy essenek ki, Sehi visít, Kinga hajtépkedést mímel a nappaliban, milyen kibaszott idegesítő picsa ez a nyihogós dög, jó lenne, ha megfulladna egy banántól. Mi van, Kinga, beteg vagy? Sehol egy bazmeg meg egy faszomat, csak így simán, fulladjon meg a banántól? Fárad a csaj.

Hijj, pofázós feladat van, recept formájában vágjanak egymás fejéhez minden szart, amit csak bírnak. Na, akkor erről ennyit, Attila naggggyon vicces volt, Kinga meg megsértődött Serire, aki csak a rosszat látja benne és bőgött, de ezt le se kellett volna írnom, ugye? Volt bazmeg is, persze. Az meg kurvára nem vicces, hogy Attila kuktája Csaba lesz, mert Attilának valószínűleg eszébe jutott, hogy legalább két és fél hete nem utálta Csabát és ez ront az imigájéján. Megnézünk egy Fókusz kisfilmet, amin sírni köll mámeg, kapnak ajándékot, egy kibelezett kurva nagy kinyérben disznótorost, egy, a családban részt vevő családtól, Fecó remeg a májas hurkáért bazmeg, mintha nem zabálna eleget, meghatódnak és persze nagy okosságokat mondanak. Durva, hogy azoktól kapnak, akinek nincs. Durva. Nagyon durva. Bazmeg, akkor a fasznak zabáltátok meg, miért nem mentél ki a riportba és ajánlottad fel, bírom az ilyen álszenteskedést, rongálom itt az idegeimet ezzel a csapat farokkal, ténylegmá. Balázs lelkes, megláthatjuk, hogy főzött Attila, juj. Majd én megmondom. Ahogy szokta, most is hülyének tettette magát, hogy aztán még fényesebben ragyogjon körülötte a dicsfény. Na, mondom, nem szarral gurít, kacsát süt, nem is akármilyet, Hegedűs Zsuzsa ajándékát, hát ez valami fan-tasz-ti-kus! A takarékoskodás jegyében cukkini is lesz a köretben, vasárnap néztem meg a dunakeszi ósanban, 979 Ft kilója, kéne még hozzá egy kis padlizsán is, az csak nyócötven volt, ha már ilyen kurvára a fogunkhoz verjük a garast. Kinga a csicskacsicskacsicska, lecserélte Csabára, őt jobban lehet baszogatni, igaza is van. Megint bazmeg van a hajma miatt, Fecó örül kacsamáj lesz az előétel, az egy májszerű tojás, biztos finom lesz. A hagymaágyazás azért van, hogy a kacsának kényelmes legyen a sütőben, micsodaaa? Vizet kell alá rakni, hát ilyet ki hallott? Attila süti is vagy egy órát a kacsát, elég az annak, és hol a kacsamáj? Most süti? Még ilyet. Azért ilyen kevés, mert Attila egy teátrális ripacs, akarom mondani, mert érzékeltetni akarta, hogy ilyet nem kétpofára zabálunk ám, mikor spór van meg minden. Nagyon durva, hogy egy kacsának is minden részét lehet használni, mint egy disznónak. A kacsa hasa, ami a melle nem sült át, nem baj, megették nyersen.

És Attila nem lenne Attila, ha nem talált volna ki valamit, mondjuk, eléggé elrugaszkodott a valóságtól, mert arra kéri a többieket, gondolkodjanak. Mennyi ideig lehet elég, amit a családok kapnak? Verához képest Jézus a kánai menyegzőn kutyafasza volt, bezzeg ő egy öttagú családnak megcsinálna egy csirkét két napra. Az úgy fasza, mindenki a hasfájásig bezabálna. Kinga pároztatná a csirkéket és akkor végtelen ideig elég lenne. Kéne szólni, hogy kakas nélkül tojás sincs, nemhogy másik csirke, de hagyjuk is. Levezetésül kampányfilmet KÉSZÍTENEK, Fecó megmondja az őszintét, a gyerekeire gondolt és alig bírta visszatartani a könnyeit, hatásvadászat a köbön, az egész ország fogjon össze, meg Magyarország, ezek a mi gyerekeink, be vagyok oltva nyál ellen, haladjunk. Lilu valamiért nagyon lelkes, ahogy látom, nem új sztájliszt az oka, Fecó és Vera Fábiánházára látogatnak egy családhoz, akik most szeretnének csatlakozni a programhoz. Nem mennek üres kézzel, visznek plüsskacsát, mert attól jól lehet lakni, Fecó elhűl, nahát, tényleg teccik fát hasogatni? Teccik a fenének bazmeg, de kurva hideg van. Sehin a sor, van ilyen, hogy zőccségzőggye, nem, nem Attila a gyökér, hanem az a fehér, ami kell. A zeller ronda. Seri mer nagyot álmodni, töltött csirke lesz, meg répatorta, hogy attól a kurva répától senki nem bír elszakadni, mintha más zőccség nem létezne, esküszöm, besárgulok, pedig a mértéktelen alkoholfogyasztástól terveztem ilyesmit. Aha, a zsírzóját majd az vágja ki, akinek hat anyja van, szerencsétlen állatot be is kell sózni, Sehi, figyelj, kurva nagy titkot árulok el: döglött, nem érzi! Nabazmeg, van benne valami, zacskóban, fuj. A köret zöldséges puffancs lesz, ami egy puff. Kész is van, kerek széndarabok, az van, hogy a Pötyi azóta délután fél kettő óta alszik, és akkor sem ébredt fel, mikor ebédeltem ez normális? Cecelégy honos?

Mielőtt a vitaminbomba tortát beraknák a sütőbe, le kell csekkolni a csirkét, amivel lófasz nem történt, mivel Seri negyven fokra állította be a sütőt. Fecóék hazaérnek, nem tudom, miért olyan fontos neki, ki van a vécében, biztos elkapta a vékonyfosás. Sehi nagyon csinos, a csirke meg valami mutáns lehet, mert Csaba, Fecó, Kinga is combot kérnek, jaja, össze kellett varrni a seggét és hát isteni. A répatorta rendesen jól néz ki, az is isteni. Seri dumálós kis estet szeretne, a téma a kampány, megint hallunk okos dolgokat, egy malac meg tudja változtatni a családok életét, mi meg a lehetőséget küldjük el az sms-sel, nem a lóvét. Seri nagyon büszke magukra, hogy ezt végigcsinálták. Ööö...mit is? Uncsi a szerizés, úgyhogy feladatot kapnak, mondják meg egymásnak, kiben nem bízhatnak és miért. Hogy Seri mit magyaráz Fecónak, nem értem, és nem amiatt, mert nem láttam a komédiás hetet. Haladjanak, mert Vera kezd ideges lenni, ettől nemcsak Kinga, de én is megijedek. Fecó akkor Kingának Attilát mondja, nahálistennek, nem tudtam, mi hiányzik. Az, ami jön. Attila szerint Kinga azzal barátkozik, akit esélyesnek lát a főnyereményre, most éppen Csabin lóg, mert ő a domináns hím, Kinga kiakad, nem, nem fog bőgni, hazudsz, nem mondtam ilyet, hagyjál békén, a te kurva anyádat, jóvan, akkor Kinga megy. Vera persze nem bírja ki és beleugat, ha belefásultál a veszekedésbe, akkor miért békültél ki vele minden alkalommal? Kinga nem bírja, nem bírja, nem bírja. Én unom. Unom. Unom.

Hogy miért kell ceremóniának hívni a kiválasztást, nem jöttem rá, és nem is vagyok hajlandó ezen gondolkodni, többek között azért, mert őszintén felröhögök, mikor Lilu azt mondja, nagyjából fél óra múlva tudni fogjuk, ki megy párbajozni. Fél óra, na tudod, kit szívassál. A lakók egyértelműen taktikáznak, úgyhogy senki nem lehet nyugodt. Attila sem az, hiába virít rajta a lilu kendő, lehet, hogy egyenlőség alakul ki, aztán kénytelen szarfej lenni. Tábla, bőri, kendi az asztin, tábla hátrább, beszélgessünk a jótékonysági hétről. Beszélgessetek, én csinálok egy kávét. Elmondják azt a sok érzelgős maszlagot, amit eddig, Seri iszonyatosan beleszeretett az iszonyatos szóba, aztán, mikor Lilu megkérdi, megváltoztatta-e a gondolkodásukat ez az egy hét, hosszú mély és kínos csend, Attila kap először észbe, hogy a faszba ne, ilyet kérdezni. Kampányfilm, mindenki meghatódik saját magától, na, ügyesek vagytok, de az élet nem áll meg, kisfilmek a lányokról, utána a fiúkról, azaz ki miért kaphatna ma jelet? Vera szerint Attila változott, Attila szerint Vera, Lilu szerint leülhetnének már és megmondhatnák egymásnak, hogy szerivan. Fecó és Csaba barátsága Csaba szerint hullámvölgyben van, Fecó szerint fasza minden, elérkeztünk, szépen, egyesével. Kinga, Fecó és Csaba Serire rak, sorolom, miért. Kinga azért, mert rosszat írt róla, Fecó azért, mert elejétől nem közeledtek, Csaba meg ki a faszra rakna most, hogy az Eszter kiesett? Serike meg van sértődve, de kíváncsi, van-e itt helye, van-e értelme itt lenni, Csabitól esett rosszul, de nem haragszik.

Ha még egyszer beszélünk egy kicsit a jótékonysági hétről, tökön szúrom magam. Reggel folytatódik a Kingatti nyűglődés, Attilából kiszakadt egy nagy teher, az ő lelkiismerete tiszta, oszt jónapot. Kinga már nem tud hogyan védekezni, a sírógörcs kerülgeti. Engem is, tőlük. Attila végigkoslatja a Villát, ki kire rak, közben hinti a dumát, a tegnapi miatt ő Kingára rakna, mert belehazudott a szemébe, segíteni viszont nem akar neki, hogy ő legyen a kiválasztott. Vera a háta közepére kívánja a beszélgetést, mert majd befagy a segge, Seri szokás szerint buta, mint a sötét iccaka, Fecó meg főz. Verával. Zöldborsó levest, ahogy a gyerekei szeretik. A hUsokat is belerakják, mind a négyet, egyszerre a zöldségekkel, a zöldborsó köztudottan ugyanannyi idő alatt fő meg, mint a csirkecomb. Pirítja a lisztet is, fél liter tejben, ez lesz a rántás, mert a levest be kell rántani, sőt, azt várja, hogy kemény legyen, mint a puding. A főétel sertésjava szaftosan. Nem baj, hogy nem pirult meg a szalonna, nem, mehet bele a hagyma. Fél kiló liszthez egy tojást adunk, nem többet, nem kevesebbet, akkor lesz ízetlen és hóka a nokedli, ezt se feledjük. Jééézus, hát kóbász van a levesben! Nem baj, Csaba nagymamája Csaba ízlelőbimbajában lakik, Kinga anyukája is így szokta, úgyhogy mindenki otthon érzi magát. A java sótlan, de szenzációs. És hát az esti program, hát az valami. Van-e hátrányos helyzetű rokony? Szívszaggató történetek döngőtt fődes házról meg egy Csaba osztálytársáról, aki esős időben nem tudott iskolába menni, mert az egyetlen cipője szarrá ázott és nem volt másik. Seri bőg, de mindenesetre isznak a gyerekekre, egi. Ezzel az egivel lehetne kikergetni a világegyetemből. Eredményhirdetés, uccsó Attila, Fecó a győztes, kap egy kötényt, ennyire szarul megy az Rtl-nek, vagy elfogyott a szponzortablet?

Kingattiék békülnek, a beképzelt Kutai ne dramatizálja túl a dolgokat azzal, hogy ilyeneket mond, nem tudok így élni. KAKU (=közvetlenül a kiválasztás után) Seri remeg, aztán haló, szomorú, mert gyengének érzi magát. Nem fog alibizni és kialakult benne már egy kép, Attila meg egy gyökér, mert az egy órás vigasztalásért cserébe szexelni akar vele. Kinga idegbajoskodik a nyugiban Csabának, nabazmeg, mi rosszat tud majd a párbajon mondani Sehiről, hogy sokat cigizett? Bezzeg róla lehet mit, trallala-trallala-trallala, nem, gyüjjön be az Attila, nem zavar. Ja, hogy nem mondja el, kit visz ki Seri? Akkor menjen ki, mert zavar.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1020 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mézescsók 2012.02.08. 15:16:46

@jadebulgari: Tegnap este óta most fordulok elő először a hv-n,ezért csak most olvastalak.
Csabika nyálas kisfiú, akit Attila heves utálata tett naggyá. RFég eltünt volna a villából, ha nem támadják már a kezdetén annyira, főleg, amikor Kinguci még észre sem vette. Seherezádéhoz legfeljebb a kora miatt illett volna, de szerintem hiányzott a kémia. Bár nem tudom, hogy felvetődött bármelyikükben is a gondolat.
Kingával összeillenek:egyikőjüknek csicska kell, a másiknak domina királylány. Hát, hajrá. Csak ne erősítse ez a románc Kingát, mert ritka kedves ellenszenves nő.

témázgató 2012.02.08. 15:18:21

@mokamini: elképzelhető,igen. Nem vagy te benn a húsosfazék mellett??:DD

Zsoofka 2012.02.08. 15:19:43

@mézescsók:
Like!

És is leírtam már hasonlót: Attila tette naggyá Csabát. Különben DYYYYYYA szintű szürke egér maradt volna. :)
Csak remélni tudom, hogy nem Kingát erősíti Csabi, hanem Csabit gyengíti Kinga :)

takácsalfréd 2012.02.08. 15:20:52

@témázgató: miért? Mindkettő ismert celeb lesz. Attila pedig sztár. Ezen az oldalon nem nyilvánvaló, mert ez egy háziasszony oldal nagyrészt és az itteni elnyomott nők nem tudnak mit kezdeni vele, de a vv5 legnagyobb alakja Attila. A többiek hozzá képest senkik. Jó lesz neki kint. Tele csajokkal, pénzzel stb. Ő okos ember, nem úgy mint Alekosz, úgyhogy ki fogja tudni használni ezt a lehetőséget.

Zsoofka 2012.02.08. 15:23:33

@takácsalfréd:
Igen, egyetértek. Látszik rajta, hogy ő nem veszi túl komolyan magát ezért is meglepő, hogy egyesek ezt nem látják és komoly indulatokat tud kiváltani. Pedig szerintem csak kitalált magának egy forgatókönyvet és azt játsza, jól-rosszul. Többé kevésbé jól. Nem csinál lelki problémát a dolgokból. Kíváncsi leszek az első interjúira.

témázgató 2012.02.08. 15:33:39

@takácsalfréd: a "háziasszonyi oldal" megjegyzésed tetszett, még soha nem gondoltam így a hogyvolt-ra, lehetséges.
De mi lesz azzal, aki nem nyer és szélsőséges indulatokat váltott ki az emberekből?
Ha Attila nyer, akkor rendben az élete, nyilván fogják foglalkoztatni a tv-ben (Olivért meg kirúgják, a tegnapi viselkedése kiütötte a biztosítékot a műsorvezető úrral kapcsolatban).
De mi lesz a hisztikirálynővel? El tudod képzelni álláskeresőként?

Zsoofka 2012.02.08. 15:34:32

www.valovilag.hu/video/157811

Ez megvolt már? Ebben az Ildikóban annyi erotika van, mint egy tál krumpliban.... Szandika a közepén nem bírta tovább és próbálta fokozni a helyzetet...

Zsoofka 2012.02.08. 15:35:41

@témázgató:
Szerintem a Dya-féle projektet fogja erőltetni: gazdag férj, semmi meló.

Zsoofka 2012.02.08. 15:36:56

@témázgató:
Mit tett az az áldott jó Oli? Lemaradtam....
Nálam Gombi csapta ki a biztosítékot. Vagáncs. Boa. Ez tényleg ilyen hülye?

TapOut 2012.02.08. 15:37:53

@takácsalfréd: "Ezen az oldalon nem nyilvánvaló, mert ez egy háziasszony oldal nagyrészt és az itteni elnyomott nők nem tudnak mit kezdeni vele"
Ez bearanyozta a napomat, köszönöm :-DDD

Zsoofka 2012.02.08. 15:38:59

Serit sajnálom: a párbaj előtt rászabadították ezt a majmot. Van neki baja nélküle is :)
Meg az Attila-Szandi párost sem értem. Nyilvánvaló, hogy Szandit azért küldték, hogy csinálja meg A-t. Ezzel most fel vagy le akarják húzni A. népszerűségét?

témázgató 2012.02.08. 15:41:27

@mokamini: tulajdonképpen semmi mást, mint a VV4-ben: ivott (sokat), szellentett (sokat) - meg olyan Olis volt. Ez hagyján, ha versenyző, de neki már mint műsorvezetőnek, szerintem ezt a vonalat nem szabad képviselnie.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.08. 15:43:14

@genevieve: Szerintem valamelyik fel fogja adni és meg is van oldva a helyzet ...

kozi001 2012.02.08. 15:44:25

@témázgató:
Nem néztem még streamet! Mit csinált Oli?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.02.08. 15:46:48

@témázgató: A műsorterv szerint szerdán lesz a jelpakolás...

beacska 2012.02.08. 15:46:50

@Tjuca: @genevieve: jajjj, már megint hülyeséget mondtam volna? (rágja a körmét és nagyon ideges...)
Itt már megbeszéltük kb. 100*, hogy már boldoggá lett avatva, már a szentté avatás jön...de mosolyogjatok csak össze rajtam NYÁLASAN, a "hátam mögött", az olyan olyan jófej, és a JÓK ismérve...ugye Zsöni, ez neked nagyon megy ;D

genevieve 2012.02.08. 15:51:52

@mokamini: ati nem veszi magát komolyan?:-DDDDDDD

genevieve 2012.02.08. 15:52:43

@takácsalfréd: kedves:-) önben is egy háziasszonyt tisztelhetünk?:-)

Zsoofka 2012.02.08. 15:53:37

Szerintem nem. Játszik.

kozi001 2012.02.08. 15:54:24

@genevieve:
Most h belegondolok a vv-t rövidítik, de a börtönbüntetéseket nem! Úgyhogy Stohl Buci nem ér vissza a fináléra beugrani! :)

genevieve 2012.02.08. 15:56:32

@beacska: hátad mögött? akkor hogyan tudod olvasni?:-)

annyi biztos, hogy én nem avattam semmivé fecót:-)

de tény, hogy jókat mosolygok azon ahogyan hisztizel fecó miatt:-)

és ezt teljesen nyiltan teszem:-)

beacska 2012.02.08. 15:57:28

@takácsalfréd: nem mindenki hiszi elvetemült gaznak Attilát, csak mi már nem szólunk, mert vannak itt olyan élesnyelvű kékharisnyák, akik egymás vállát veregetve (seggét nyalva-mindenkinek személyre szabva kiválasztható) szapulják őt. Tudod, a fórum erre való...csak szidni...szidni...szidni... ;D

foxglove (törölt) 2012.02.08. 15:58:00

sziasztok,
nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de követelem vissza ati mogorva pokróc stílusát. Sajnálom, hogy éppen amikor kezdtem megkedvelni, ezzel a visszaköltözéssel arra stimulálták, hogy alek szexcyborg figuráját hozzá.
Nagyon furcsántorz ez a kanos kiskutya viselkedés attól, aki pár hete még kikötötte, hogy vera és eszter, a büdös tehénke NEM érhet hozzá, és egyébként is idegenkedik az érintéstől.
Már elfogadtam olyannak, amilyen, erre most amit szandállal művel... szánalmas.
(mondjuk csabit sem értem, de róla elhiszem, hogy tényleg kanos).
Oli is szánalmas, hogy csak az alekpótlékot látja atiban és ezt a vonalat erőlteti, fbm.

Zsoofka 2012.02.08. 15:58:19

@kozi001:
Szerintem megijedtek, hogy Buci veri az ajtót, hogy ő akarja a finálét, így inkább befejezik februárban... :)

Zsoofka 2012.02.08. 16:00:12

@foxglove:
pont így látom én is. Gyengítik Atit, Oli is az Alek-figura-másolással, Szandi is, a szex vonallal.
Ezért gondolom én, hogy azért küldték be őket, hogy gyengítsék Atit, nehogy már megnyerje...

beacska 2012.02.08. 16:00:33

@genevieve: aha, nyíltan...ja, te úgy szoktad...:DDD ezen jót röhögötem...sunyi vagy, voltál és az is maradsz...a szemembe nem mondasz semmit, csak hogy igazam van, és ha vki nem ért velem egyet, annak nyalod a seggét ezerrel. nem csak velem csinálod, még jópár emberrel itt. Nem csoda, hogy bírod fecót. Nem mondanám, hogy tőle tanultad, ilyen voltál már egy éve is. Ez egy ember típus, most már tudom, azért szarlak le magasról, csak néha nem állom meg szó nélkül. Kb. havonta egyszer...

mézescsók 2012.02.08. 16:04:15

@mokamini: Hála az smsezők romantikus lelkének, még egymást is erősíthetik. Sőt, főleg Csabát, mert végre színt vallott a drága fiú és mutatott valamit 4 hónap után. (Most könnyezem.)

Tippem mára: Seri bevállalja Kingát. Hónapok óta hajtogatja mindkettő, hogy egyszer meg kell küzdeniük egymással. Elvileg erre a párbajra még sor kerülhetne köztük, ha Fecót vinné és visszajönne, és aztán egy következő, immár utolsó körben, de nem hiszem, hogy ez lesz. Taktikusabb lépés persze Fecó kihívása lenne, viszont mindenki azt dörgölné az orra alá, hogy miért nem volt tökösebb és vitte Kingát. Egyszerre mindenki elfelejtené, hogy ez taktikai játék. Azt meg, hogy Gombár csak bajnak ment be, már tegnap mondtam. Többet árt, mint használ. A szerkesztőség jól kitolt Seherezádéval. A pasas szerencsétlen, hülye poénjaira ember nem tudna normálisan reagálni.

@takácsalfréd: A háziasszonyi oldalt a szemléletre értetted vagy arra, hogy itt otthon űlő, unatkozó, vv-fűggő, okoskodó nőcik nyilatkoznak meg?
Amúgy az Attilával kapcsolatos meglátásoddal egyetértek, de teljesen más okból. Szerintem azért érdemli meg a győzelmet, mert az egyetlen volt, aki meg is "dolgozott" a győzelemért. Ki-ki vérmérséklete szerint utálhatta vagy kedvelhette, de végig szolgáltatta a műsort. Ebben persze a csatorna sztárolása is benne volt rendesen, mert ahogy Alekoszt szerepeltették állandóan, úgy Attilát is. Ez alatt nemcsak azt értem, hogy generálta a benti konfliktusokat, hanem mindennap kapot értékes műsorperceket a riportszobában is, míg másokat napokig nem láttunk. Holott talán nekik is lett volna véleményük eseményekről Egyébként nem szimpatikus figura (nekem), de nem is kell, hogy az legyen, meg nem is én döntök. Mindenesetre inkább Ő, mint Csaba.

kozi001 2012.02.08. 16:04:17

@mokamini: :)

Hát még nem néztem végig teljesen a streamet, de Attila és CSaba is könnyen visszaeshet most a héten a régi vv4-esek miatt!

foxglove (törölt) 2012.02.08. 16:05:05

@mokamini: a vv-oldal cikkének ez a szövege:
"Az Összeférhetetlen fiú csajozni szeretett volna, tervétől pedig az sem tudta eltántorítani, hogy mindig kikosarazták."

Időhurokba kerültem, és a VV4 megy, ezt meg alekről írták, vagy mi van?

Zsoofka 2012.02.08. 16:07:05

Szerintem is viszi Seri Kingát. És kinn is hagyja. Remélem.

Zsoofka 2012.02.08. 16:10:12

@kozi001:
Lehet, hogy ezzel alapozzák a női nyertes vonalat.
Atit lehuzzák a Szandi szexxel, Csabi hibákat követ el (ami azért gáz mert eddig nem tett semmit, nem is hibázott, most hogy kétszer megszólalt, már nem is olyan szimpi a nagymamáknak otthon)

Bár a zászló nem áll Serinek sem, mert ugye a Gombi az olyan, mint fuldoklónak egy nagy kő a nyakába :)

beacska 2012.02.08. 16:13:54

@mokamini: mi történt? mit mondott Csabánk, ami ennyire kiborította a bilit???

témázgató 2012.02.08. 16:14:21

@mokamini: "Csabi hibákat követ el (most hogy kétszer megszólalt, már nem is olyan szimpi a nagymamáknak otthon) :DDDDDDD

Zsoofka 2012.02.08. 16:17:46

@beacska:
1. Serire való jelrakása. (Szerintem Kinga hatása alá került teljesen, egyébként Verára rakta volna, ahogy az egy jófiútól elvárható lenne. Továbbra is úgy gondolom, hogy Csaba egyetlen gyenge pontja Kinga lehet, de lehet, hogy -sajnos- Kingának már nem lesz ideje végleg lehízni Csabit)
2. Szandi szúrás-vággyal egy platformra került a sötét oldallal....
:)

kozi001 2012.02.08. 16:17:53

@mokamini:
Sehi is ugyanúgy rajta veszthet ha túlságosan összejön Gombival szvsz!
Csabát is szerintem most láttuk részegen először! Atti szerintem csomagolhat ha összejön vmelyik lánnyal! Sőt nekem akkor is csökken a szememben ha Olivért túlságosan komolyan veszi!

Azért elég markánsan kijön a vv4-esek és a vv5-ösök közötti szintkülönbség...!

Zsoofka 2012.02.08. 16:18:52

@mokamini:
Lehíni. Ez freudi elszólás volt. Lehúzni.

genevieve 2012.02.08. 16:19:09

@beacska: HAZUDSZ:-)

egy szóval sem mondtam, hogy bírom fecót:-)
ezt már multkor is említettem, csak nálad annyira le van húzva a roló, hogy el se jut az agyadig:-)

egyébként ha mondandóm van számodra, azt meg is szoktam mondani neked cimezve.....

de, akkor most lement a kötelező havi egy, megnyugodhatsz:-)

bigél 2012.02.08. 16:19:25

@kozi001:
"Csabát is szerintem most láttuk részegen először!"

én láttam már korábban is

Zsoofka 2012.02.08. 16:20:42

Szerintem Seri soha, semmilyen körülmények között nem jönne össze egy Gombival. Neki az a kihívás, hogy hogyan lehet egy ilyen f.szt elküldeni intelligensen a picsába.

genevieve 2012.02.08. 16:25:34

@mokamini: amilyen formát most gombi hoz, senki nem jönne össze gombival:-)

genevieve 2012.02.08. 16:27:00

@mokamini: szerintem meg tök vicces volt csabi azzal az "alap" beszólással:-)

van aki egy percig is komolyan vette?:-D

genevieve 2012.02.08. 16:28:26

@mokamini: hát igen, egy kedves nőies fiú:-)

seri eddig egészen jól kezeli a helyzetet:-)
bár attól nem kell félnie, hogy gombi úgy rá fog nyomulni mint gergő:-)

Zsoofka 2012.02.08. 16:28:39

@genevieve:
Nekem is vicces volt. De szerintem a szavazóbázisának nem. Nekem a sötét oldal a vicces, a beszólásaikkal, és Csaba ezzel inkább rájuk hasonlított.

bigél 2012.02.08. 16:34:55

@mokamini: Szerintem nem annyira homogén Csaba szavazóbázisa, de legalábbis abban biztos vagyok, hogy nem a nagyik teszik ki a jelentős részét. Sok a fiatal, akár tinilány, akiknek még vonzó is lehet ez a kis pajzánság.

genevieve 2012.02.08. 16:47:49

@mokamini: az, hogy valaki vicces és poénkodik még nem egyenlő azzal, hogy a sötét oldalon van:-)

mellesleg mióta vera visszajött a párbajról ati sincs a sötét oldalon..sőt, a mostani szandikás afférjával inkább egy szerencsétlen áldozat:-)

genevieve 2012.02.08. 17:00:01

@bigél: ahogy mondod:-)

se nagyi, se tinilány nem vagyok:-)

szélfúttahaj 2012.02.08. 17:00:03

@takácsalfréd: Ő olyan mint Oli. Rottyantani mindegyik nagyot tud.

genevieve 2012.02.08. 17:00:46

@mokamini: mondjuk az is igaz, hogy nem is szavazok:-)

bár lehet, hogy meg fogok inogni, ha csabi döntős lesz:-D

genevieve 2012.02.08. 17:04:51

@foxglove: komolyan?:-DDDD

pedig akkor tisztán látszott rajta, hogy egy becsipett kissrác, aki most vicceskedik egy kicsit:-) ráadásul ati, most partnere volt ebben, vagy ő volt partnere atinak:-)

sőt, mikor ati nagy zavarban azt mondta, hogy legjobb lenne, ha szandi elfelejtené ezt, mert kurvára kinos ez most nekik...akkor talán a vv5 alkalmával először nekem is szimpi volt:-))

szélfúttahaj 2012.02.08. 17:08:26

@beacska: Nem hisszük amit írnak, csak a szemünknek és ezekután mit nyalnánk rajta? Inkább a fagyi nyal vissza!

szélfúttahaj 2012.02.08. 17:12:18

@mokamini: Főleg az intelligensen a nehéz.

foxglove (törölt) 2012.02.08. 17:21:39

@genevieve: hát igen, és meglepődtem. a mai onlineban is voltak hasonló momentumok, pl. amikor Cs. Szandál combját simogatja (ati tesz is valamilyen megjegyzést, hogy ezt Cs. öccse is látni fogja) meg volt egy olyan rész, amikor azután, hogy szandál majdnem(?) magához nyúlt, seri megkérdezte csabitól, hogy ez most lesokkolta v. felizgatta? A válasz: mindkettő.
:O

csicserierika 2012.02.08. 17:43:49

@takácsalfréd: +1, bár én is egy háziasszony vagyok :)

csicserierika 2012.02.08. 17:46:26

@csicserierika: vagy csak nem vagyok elnyomva :) A kék harisnyákat kifelejtetted.

mocskosmacska 2012.02.08. 18:03:07

@jadebulgari: Igazad van, ilyen hülyék a nők. Attila a tenyerén hordozná a párját, de valahogy minden nő elmenekül előle (ezt ő nyilatkozta). Nem is értem, pedig biztos hogy semmi baj sincs vele, egyedül a nők hülyék, hogy menekülnek előle.

beacska 2012.02.08. 18:03:20

@mokamini: "Szandi szúrás-vággyal"...ez mi is volt?

i.diot (törölt) 2012.02.08. 18:21:04

@mocskosmacska: ez igy van,mindenki hulye,csak en vagyok i.diot...
:)))))

www.youtube.com/watch?v=rozGG-5sTd8

Tjuca 2012.02.08. 18:27:14

@beacska: mi van? napok óta nem is írtam, nem, hogy fecóról, az egész bagázsról.

de, ha már így
hu.wikipedia.org/wiki/Szentt%C3%A9_avat%C3%A1s

egyik feltétel, hogy a delikvens elhalálozzék, valamint nem feltétel, hogy hibátlan vagy bűntelen legyen. annál is inkább, mert at áteredő bűn nélkül csak mária élt. lásd pl. szent ferenc, szent pál vagy szent ágostont, akik nem voltak bűn nélküliek megtérésük előtt.
valamint bárkiből lehet szent attól még, hogy nem avatják szentté "hivatalosan".

ez nem az a blog, csak jeleztem, hogy ez az egész szentté avatósdi nagyon tévút. itt, nem a hátad mögött.

csicserierika 2012.02.08. 18:31:03

most nézem az éjszakait. A durbincsos részen jót röhögtem, biztos nem eléggé kifinomult a humorom, de tetszett :)
Sztem jót tett egy kis vérfrissítés a régi lakókkal.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.08. 18:36:54

Üdv Királynő, üdv mindenki!
A S4P (Seri for President!) mozgalom nevében megkérek mindenkit, hogy támogasák jelöltünket a Villaizé... szóval hogy mennyen vissza ő, mer' okoss, mexórakoztató is!
Szal az kéne, hogy szavazatok ti is Rá mer' ojan ari!
Meg ISSZONYÚan érzi a dolgokat!
A gombár csak egy malomkő a nyakán, mint toldinak mikor a gerendával megverte a parasztot Budán!
Naszal akor léccike támogasátok a S4P támogatottját.. izé jelöltyét!
Köszike
S4P igazgatóság

csicserierika 2012.02.08. 18:40:14

@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT):
amennyiben Kingulina savanyúképű királylányt hívja ki, feltétel nélküli híved vagyok, bár ez majdnem minden lehetséges variánsnál fennáll, pl Fecó és Csabi kihívásánál is :)

TapOut 2012.02.08. 18:53:29

@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT): Kinga ellenében az S4P számíthat a támogatásomra.
Nem kizárt, hogy Csaba ellenében is.

kamarti 2012.02.08. 18:59:14

@foxglove: én még mindig nem értem a sokkot. 23 éves, egészséges faszi, 5 hónapja elzárva a lehetőségektől. :)
ráadásul olyat, amilyet Szandi mutatott, még Seri sem látott (pedig látott már egy-két dolgot, mondta is :)), lehet, Csabinak is Szandi volt az első profi, akit látott közelről :)

én egyébként Attinál sem tudom eldönteni, hogy azért kajtatja-e ilyen feltűnően a nőket két napja, mert úgy érzi, szerepet kell váltania és ezt osztották neki Szandival, vagy tényleg elszakadt nála is a cérna ennyi idő, ennyi alkohol és ennyi elég nyilvánvaló késztetés nyomán....

ELP 2012.02.08. 19:00:17

@beacska: tudod h már megbeszéltük,,semmi értelme,,,,,,,

ELP 2012.02.08. 19:00:49

szép estét mindenkinek

2012.02.08. 19:08:26

@i.diot: Mi volt az eredeti nicked? Mert az avatarod felismerem de a név nem ugrik be.

Volt dolga ma Hayninak látom :)))

@ELP: @ladyandhenk: Sziasztok hógolyók!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.08. 19:11:46

harmadiknak még befuthat valaki az új poszton.....:P:)

2012.02.08. 19:12:37

@ladyandhenk: Már elutaztál délre felmérni a forgatás helyszínét? Ezt szeretem, kapsz egy új üvegtalpú cipőt :)

ELP 2012.02.08. 19:12:49

@szerivan: Elég nehéz itt a női szakaszon evickélni,,,,:))

nosce 2012.02.08. 19:19:32

@szerivan:
na gyere át te tévelygő félszerzet :)

csicserierika 2012.02.08. 19:19:45

még nem láttam így tombolni senkit a szomorú szamurájra :) Már csak ezért is megérdemli Sehi a párbajgyőzelmet. Kész vagyok :)

foxglove (törölt) 2012.02.08. 19:25:39

@kamarti: ez most nem annyira tiszta, hogy mire értetted a sokkot... én csak meglepődtem, lesokkolva csabi volt, ő is csak félig.

kamarti 2012.02.08. 19:29:42

@foxglove: akkor a meglepődést. a tieédet, vagy hogy kell vv-sen mondani :)

az én rózsám vasutas 2012.02.08. 19:31:36

@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT): Le a SAP-pal!
Éljen a PKK!
(professzorok kingunella köre)
Jelmondatunk:
Nem aduncs és nem kérüncs kegyelmet!

foxglove (törölt) 2012.02.08. 19:33:54

@kamarti: az ízlésén lepődtem meg igazán, nem a megnyilvánulásain, az belefér. tudom, hogy nem szép dolog ilyet mondani, de szandál borzasztóan néz ki, saját magának köszönhetően.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.08. 19:39:45

@Binbir gece: Hohó, hohó, nem addig van az, Profeszőr úr!!! Háááá! Mégjóhogy a FB+ fokkiesni! Mer' uninteligencs meg unkuttúrált meg bunkó is! Mennyen csak haza a műanyag elefánttoronyba vagy hova! Odavaló! (de már ez mekkora... odaValó, éééértiteeek :D:D:D)
S4P menő, PKK suxxx, ennyi!

kamarti 2012.02.08. 19:55:34

@foxglove: sztem egy ilyen korú fiún egy ilyen helyzetben még nem lehet ízlést számon kérni, főleg, amíg csak duma van :)
ráadásul mit tehetne? húzódozzon? :) igaz, Atti így is beszólogat neki, de mégse túlabarátsogonozik, mint eddig

@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT): a KEK (Kinga Essen Ki( csatlakozik! :)

foxglove (törölt) 2012.02.08. 20:02:51

@kamarti: ne értsd félre, nem változott a véleményem csabiról emiatt, én személy szerint nem tartom vállalhatónak szandált (korra, nemre, helyzetre való tekintet nélkül), de ez egy szubjektív dolog. ha csabi igen, az ő dolga.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.08. 20:03:54

@kamarti: Nagyon köszönjük a felajánlást, kamarti Bajtárs! Ezennel a S4P és a KEK egyesül és SAPKÁK (Seri A Páratlan, Kinga Ágy Kocsog) néven dolgozunk a forradalomért!
Fő ellenségünk, a PKK aktivistái ellen Mindig Minden Körülmények Között küzdünk és vállvetve állunk a csaták forgatagában jól!
:)

kamarti 2012.02.08. 20:37:05

@mokamini: igen, köszi!

@Birkából Készül A Galuska (Möff CAT): ööö forradalom? fülke? :)

@foxglove: hát, attól sem borulnék meg, ha emiatt más véleményed lenne Csabiról, egyszerűen csak nem rökönyödöm meg a következmények nélküli combsimogatástól :)
süti beállítások módosítása