Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X79 és 1X80

2011. december 03. 20:15 - Hódos Hajnalka

Boldog névnapot a Ferenceknek, a lányok ne felejtsenek el holnap Borbála ágat törni, ja, vannak ilyen mániáim, a néphagyományok is ilyen, szóljatok, ha unjátok. Én ezt a boksz hetet nagyon. Ott tartottunk, hogy BTA megkapta a zöld kendőt és megkezdődött a szavazás. Aszti, az van, hogy a párbajozók közötti különbség kevesebb, mint tíz százalék, ezért megmutatják a fényképes állást, Annamari vezet, 52%-kal, húzzál bele kisanyám, mert ha a Varjúhangú még sokáig károg a Villában, meg a háromszöget kell hallgatni még január végén is, tökön szúrom magam. Bülbülszavúéknál simi van, bujci van, rádöglés van. Gergő azonban átlép egy határt. Csókolgatta Seri nyakát. Én a sajátomat fogom nyiszatolni egy életlen késsel, ha megint szeri lesz. Nem, veszekedés lesz, asse jobb, ha ezek ketten csinálják. Alfa szerint az nem csókolgatás volt, hanem szuszmákolás és összenyálazás, egyébként is, milyen pitiáner dolog ez, ha meg akarja csókolni, akkor fogja magát és megcsókolja. Mivan? Ma is Seri húzta el a fejét! Seri visítani kezd, Gergő leoltja, lehet, hogy a kis Claudióval lehetett így beszélni, de vele nem! Látszik, hogy Seri mennyire nem intelligens, mondja az Einstein. Ilyen szarcsimbók, mint Seri, őt ne hazugozza le! Na, most takarodjon el a futópadtól! Seri hálistennek bevonul a Villába, aztán panaszkodik a riportba, ő nyújtotta magát tálcán.

Gyerünk, gyerünk, indul a mandula, egy elképesztően kemény erőnléti felmérés következik. Péter, Eszter és az edzőjük szeretgetik egymást, de kurva nagy a szeri, ha Fecóka felkészült, akkor pá-pám! Pá-pám! Időre kell ütni a zsákot, legalábbis úgy rémlik, elfelejtettem felírni. Az biztos, hogy nem a felemás korláton vannak, na. Kinga nyavalyog, ez milyen nehéz. Viki türelme irigylésre méltó, mindenki kivan, mindenkinek van izomláza, megcsinálod a négy percet, anyukám! A következő erőnléti feladatot az előző széria alapján légboksznak neveztem el, így megemlékezvén a légszívről. Súlyzókkal légbokszolnak, ameddig bírják. Kinga megint hisztériázik, Attila természetesen utál futni, fekvőtámaszozni, ezeket ő nem bírja, kíváncsi vagyok, mi a faszt bír meg tud.

A rettenetesen borzalmasan fúdeaztakurva erőnléti felmérés után az edzők értékelnek, Viki nagyon elégedett. Kinga maxot teljesített, de rengeteg holtpontja van. Ezentúl a hisztériás rohamokra én is azt fogom mondani, holtpontom van. Csabának van a legjobb állóképessége a Villában, de föl kell kicsit lazulnia, mert merevebb, mint a döglött kutya lába. Péteréknél az erőnlét nem az igazi, Eszternek talán az alkata miatt. És hát, Péter, a tivornyák. A sok pia, a sok cigi és a sok nő. Fecó és Szerivolték hozzáállásával az edző teljesen meg van elégedve. Vera tudott volna többet ma, de Pityunak jó szíve van és elnézi neki, hogy béna volt. Veronika nem rossz, néha kicsit rájátszik a sérülésére. Attilával is van egy kis gond, ő is tudott volna jobban teljesíteni. Nincs kegyelem, folytatódik az edzés, Kinga kezdjen el hetesen futni és tizenkét percnél szóljon, addig Csabát Viki szarrá veri. Fecó nagymonológjából egy szót sem értettem, elnézést, meg kibaszottul untam is a szövegelést a nagy büdös semmiről, aztán röhögök, mert Fecónak, ha edz, a Rocky zenéje megy a fejében, becsukja a szemét, és azt látja, fát vág, fát vág és fut a hóban. Pityu kis csapata a fogsorvédőt szokja, Vera rakja be és most csönd. Attila és Veronika persze rögtön elkezdik baszogatni, milyen jó, hogy nem tud megszólalni, ne mutogasson, mondja ki, amit gondol! Fordul a kocka, Veronika a következő, a fogsorvédő büdös és mmmmmmm! Juj, aztán Pityu az udvaron azt mondja, na mi van öcsém, Veronika örömében csinál is valamit, öklözi Pityut. Attila az edzések technikai részét élvezi, az olyan játékos. Meg azt is, hogy baszogatja Csabát, egy kicsit Vikit is. Na húzás vissza az udvarra!

A bombajó bokszolók választhatnak maguknak hülye becenevet, Csaba a Sáskaharcost választja, mert mindenkit felzabál, ha jól értettem. Kinga Királylány lesz, mert annak hiszi magát, mióta megszületett, óbazmeg. Naaaagy Szőke Ciklon Seherezádé, ízlelgessük. Van még itt Balog Géppuskalábú Fecó, Dadi Törvényenkívüli Eszter és Péter, a Torpedó. Veronika a Megveszekedett Kolibri, röhögök, másodpercenként majd’ száz csapás, mi? Vera megint jön a Fekete Mambával, lefogadom, áttetsző, légies, Krúdy-féle törékeny nőnek is hiszi magát ezen kívül, de igenis Attila mondta a kertben! Akkor Ördög Vera. Ördög Vera megsértődik és ott hagyja a bandát, mert Attila gyökér. A gyökér egyébként a Kalapácsember nevet választja, hahaha, mint egy nyolcvanas évekbeli horrorfilm. Végül a legjobb név: Dukai Sittes Gergő, nézd már, az Analfának van humora!

Nézzük, mi volt közvetlenül a kiválasztás után. Vera és BTA mosolyogva kezet ráznak, nincs semmi baj, ennek így kellett történnie. Ennek kissé ellentmond, hogy Annamari a riportszobában bevallja, nagyon dühös volt Verára, ez egy duplán aljas húzás volt tőle. Nem elég, hogy egy segítő kézre rakta a kendőt, de félelemből tette. Péterék bezzeg elégedettek, a legjobb taktikai lépés volt, profi! Hiába nyalt Annamari, hehe. Veronika örül, mert a Villában tölti a Mikulást, aztakurva. Csaba okoskodik, Vera se hülye, tudja, hogy Ronikával (miért hívják így, miéééért?) nehezebb dolga lett volna. AM nem véletlenül hozta rendbe a kapcsolatot. Úgy puncsolt, mint a szél, aki nem látta, az vak! Kinga meg volt döbbenve, Attila és Péter újra elérték a céljukat, beszarás. Be is ülnek a szaunába, aminek a rendeltetésszerű használatára már nem is emlékeznek, ménem a Veronika, he? Megdumáltak? Neeeem, dehogyis. Azért nem a Veronika, mert rákenték volna, Verára, hogy egy féltékeny állat. Ezért átmérlegelte a dolgokat. Vera becsületéről volt szó. Jahh, most néztem ki az ablakon, itt Baján éppen piros hó esik.

Balázs kardigánja, remélem, mindenkinek megvolt, papámnak ilyen volt olyan ződben, amilyenre a rácsos kapu van festve, abba ment mindig beállíttatni a cukrát. A Villában harci hangulat uralkodik, olyannyira, hogy mindenki álmosan ténfereg, sántít, ásítozik és az elkövetkező öt percben mindenki nyavalyog, itt fáj, ott fáj, amott fáj, izomláz van, nyíg van. Ez senkit nem érdekel, minket sem, az edzőket pláne, Kinga üssön keményen, haragudjon a zsákra, utálhatja Vikit is, hogy itt óbégat a fülébe. Győzni jöttél, nem? De Kingucika nem győzhet, brühühü, megy a picsogás a riportban, ha Viki nem megy az agyára, már rég feladta volna. Vera és Attila játékosan bokszolnak egymással, Attila legnagyobb bánata, hogy nem üthet vissza. Szerinte Vera egy őrült ember elszántságával küzd, ijesztő. Csaba a nagyon-nagyon hosszú és göröngyös alagút végén látja a fényt, aztán aggódik, mert csak lányokkal ütöget és finomkodnia kell, lehet, hogy ez a hátrányára válik. Kinga minden ütés után jujgat, ha eltalálja Csabát. Erről van szó, na látod, ez a jó a bokszban, hogy túl tudok járni a másik eszén. Fasz tudja, én maradok a kocsmasportoknál, csocsóban még mindig überelhetetlenül béna vagyok, de élvezem, sőt, ott tartok, hogy szoktam taktikát is kidolgozni és a múltkor lőttem gólt is. Hogy hogyan sikerült, a mai napig nem tudok rájönni, megismételhetetlen pillanatok ezek az ember életében, na.

Végre kiderül, miért érdemes hajtani, az összes meccs győztese lila kendőt kap. Jó, tudom, hogy előtte mindenki elmondta, kivel szeretne küzdeni, de baromira unom a pofázást, na. Lesz öt lila kendő! És az öt vesztes közül lehet választani! Péter kedveskedik Csabával, na, nyomikám, remélem, most valaki alaposan kiüt, aztán mehetsz párbajozni! Veled, röhög Vera, azt hiszem, ez az első alkalom, hogy meg tudott nevettetni. Sikítófrász kerülget, ugyanis Vera most aztán tisztázza a konfliktusait és megbeszél. Nem akar tüskéket hagyni. Péter eldöntötte, hogy nem megy bele mély lelkizésekbe egy lánnyal sem, de megsajnálta Verát. Azt is látja, hogy Vera szereti őt, úgyhogy, bár a háta közepére kívánta az egészet, de átbeszélte vele a dolgokat. Pandacsökizett is neki, mert Vera nem tudja eldönteni, melyik Péter igazi arca. Balról a második, bazmeg. Péter egyébként fiúknál sem lát be dolgokat? Na, ez a téma érdekelne engem is. És tud bocsánatot kérni? Péternek sikerül addig csűrni-csavarni a dolgokat, hogy ő jöjjön ki jól a sztoriból, őt alázta meg Vera, mert kiköltözött az ágyából. A fasznak kellett kiköltözni! Igen, megsértődött. És igen, voltak érzései. Jajmár, Peti ne mondjon ilyeneket, hogy szerette, imádta Verát! Most meg azért mondja, hogy kedvelte Verát, mert Vera az előbb mondta. Hallom, ahogy elkezdek őszülni, és még hátra van Veronika. Igazából nem értem, mi volt a téma, a lényeg kábé annyi, Péternek csak testi kontaktussal együtt kellett volna Veronika barátsága, anélkül nem, és Veronika megkérdezte a Petit, hogy költözködjön-e el, hogy Vera vissza tudjon költözni, és a Peti mondta, hogy akkor Veronikával akar aludni és majd megbeszéli ezt Verával. Ha agyonvertek, akkor se tudok erről a beszélgetésről többet mondani, mert mondom, nem értettem, nem és nem és nem. És igen, Vera úgy lett beállítva a Villában, hogy odavan Petiért, annak meg semmi érzése nincs. Itt gondolok arra, nekem is kéne egy olyan csap a fejemre, mint a Szaffiban a fekete, hosszú hajú faszinak, akinek nem jut eszembe a neve, de most nem is fogok rákeresni, mert akarom nézni a Don Juan DeMarcót, még nem láttam. Vera megígéri Veronikának, hogy nem fogja feszt baszogatni, mert nem célja, hogy állandóan konfrontálódjon, és megegyeznek, elteszik ezt a beszélgetést egy polcra.

Öfi végén jeges buli van, hát szép az a világító jegesmedve, na, jó, ma én is vettem egy, az ízléstelenség határait jócskán túlhaladó asztali díszt, de a gyertyák kurvajók voltak benne, már szétbarmoltam és újracsináltam az egészet, most fasza. A párbajozók egymásnak rendeznek bulit, AM jeges bulit szervezett, mert mikor Vera, mint önjelölt pszichológus és érzékeny lelkű bejött a Villába, azt mondta rá, egy jéghegy. De a hangulat nem lesz fagyos. Vasárnap otthon maradsz, de de most ne ezzel foglalkozz, mosolyogj, vigyorogj, partizz ezerrel. Ezerrel partizás előtt zsákbanfutás párokban, szemeteszsákban, így megemlékezvén arról, BTA ágyába Vera szemetet öntött. Vera alig várta, hogy vége legyen, hogy végre táncoljanak, Attila ezt sem csinálja, mert az ő korában, meg az ízületei, Péter tovább gondolja a feladatot, mivel zsákbanfutás a játék neve, ő a fejére húzza a fekete zacskót, úgy ténfereg el a raktárajtóig. A fergeteges buli végén a két párbajozó kedvesen elbeszélget egymással, Annamari, nekünk kell megmérettetnünk! BTA unottan közli Veráral, kár vetíteni, tudja, hogy azért őt hívta ki, mert szűköl a segge és neki ne magyarázzon. Vera belekezd egy tanítónénis szövegbe arról, ő megéli a játékokat, Annamari nem, mindig nyavalyog, BTA ezt leszarja. Vera, a higgadt, a felnőtt és aki beleáll a konfliktusokba, otthagyja, mert Annamari kezd kötözködni és az nem az ő stílusa. BTA, hagyd kinn, könyörgöm, ez a faszi meg nem hagyja abba a Hajolj bele a hajamba c. méltatlanul agyonhájpolt számot, akkor fogom magam és egyenként szétszórom a petesejtjeimet a nappaliban, esküszöm!

Sigiske, bocs, de ha nem rakhattam volna be a világítós jegesmedvéről a képet, meg ezt itt, a Kancáról, abba belehalok! :))

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
988 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csicserierika 2011.12.03. 20:33:42

Áronka ! Ez a tiéd ! :)

capa05 2011.12.03. 20:34:24

Ki akarja ezt a helyet?

huncut 2011.12.03. 20:35:00

Hoppá, én s itt vagyok. :-)

capa05 2011.12.03. 20:37:24

@capa05: persze ennek ára lesz!!! nem .. nem mondom meg, hogy mikor és mi!!!!!:PPP

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 20:38:43

@capa05: ezt itt most nem reagálnám le, ha nem haragszol :P:DDD

zoxó 2011.12.03. 20:41:29

Az utolsó képen kinek van ilyen rettenetesen amorf segge???

2011.12.03. 20:45:14

@zoxó: az kérem Kinga feneke, érdekesen hízik ez a lány, amit egyébként nem venni észre rajta, csak a fenekén.

beacska 2011.12.03. 20:45:30

@anica inkognitóban: mégegyszer: nekem a Szerelemharc ;DD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 20:47:40

"Ezentúl a hisztériás rohamokra én is azt fogom mondani, holtpontom van."

végre feltalálta valaki a politikailag korrekt alternatívát...

Freud és társai húzzanak, éljen soká a holtpont!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 20:48:49

@beacska: "gyenge test küzd szemtől szembe
a gyilkos szerelemmel" :))))
nekem mind..:))

2011.12.03. 20:50:30

Megjegyezném, csocsóban marha jó vagyok, fiammal csapatban meg egyszer porrá zúztuk egy tiszai kocsma helyi erőit. Ők hívtak ki minket, nem tudhatták, hogy a 10 éves kölyök kétkezes. :DDDDD
Nyertünk 2 ropit, egy kólát és egy sört. És nem vertek meg minket, mikor láthatóan csak mi szurkoltunk a Veszprémnek az MKB-Szeged meccsen. Kifelé menet még lecsekkoltam, hogy a tulaj a Pick Szeged támogatója.
Szép kis este volt.

beacska 2011.12.03. 20:52:32

@anica inkognitóban: és olvastad a másikon, hogy 1 hónapja voltam az új lemezük bemutató koncertjén? üzemelnek ;D

csicserierika 2011.12.03. 20:54:14

a cukor beállítós kardigán már volt, de legközelebb ha lesz, szintén kérjük megemlíteni :)

Hurri Kán 2011.12.03. 20:54:22

Fekvőpeti erre emlékeztet, csak nincsen 3 szeme. :D
t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRlMyof3sDI1Yy5hUa5zQper9Cf_RICxV75vNQDWdfGdK8B2l8M33q97cF_

Kérem, a Teszkóba ma láttam rózsaszín műfenyőt, ahhoz képest ez a világító műanyag jegesmedve sehol se nincs. :D

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.12.03. 20:55:16

hát ezt imdádtam!!! Köszi Hajnycy!
A petesejtszóráson kinyúltam, vizuális alkat vagyok... :-))))) Amúgy tegnap nem láttam az öfit de azt gondolom jobb volt ez így.

huncut 2011.12.03. 20:55:23

No, a Borbála-napi hagyományokról fogalmam sem volt, de ezt találtam róla:

Mivel Borbála a tüzérek védőszentje is, ebből a hiedelemkörből származik a néphagyományban az a szokás, miszerint Borbála napján csak férfiaknak szabad tüzet rakniuk.

Asszonyi dologtiltó nap.

- Söpörni nem szabad, mert a lány kisöpri a szerencsét.
- A női látogatót söprűvel verik ki a házból, mert azért jött, hogy elvigye a szerencsét.
- E nap legfontosabb néphagyománya a Borbála-ág vágása. A lányok ilyenkor cseresznye- vagy orgonaágat törnek, vízbe helyezik, s ha kizöldül, hamarosan férjhez mennek.
- Ruhát nem teregetnek ezen a napon, mert a boszorkány megrontja a ruha tulajdonosát.
- Sem ajándékot, sem kölcsönt nem adnak, nehogy elvigye a szerencsét.
- Borbála-napkor nem szabad fonni. Azért nem nyúlnak a rokkához, mert Borbála bedobná az ablakon az orsót, a fonál kóccá válna, és a marhák lábára tekeredne, azok pedig megsántulnának.
- Nem szabad varrni, akárcsak Lucakor, mert bevarrnák a tyúkok fenekét.

Vannak erre a napra javasolt tevékenységek, mint a tollfosztás, vagy a borfejtés. Borbálakor vagy Lucakor csíráztattak búzát, mely karácsonyra kizöldülve a következő év termésére jósol.

capa05 2011.12.03. 20:56:19

@gyvy: A látványtól remélem átfutottad a használati utasítást?!!:DDD

rianna 2011.12.03. 20:58:40

en is a don Juan de Marco-t nezem ;)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 20:59:03

@beacska: de jó, szerintem a decemberit kihagyom, de ha lesz tavasszal is koncert Pesten, ott a helyem :))
@gyvy: az nagyon gáz, én tavaly konkrétan sokkot kaptam a rózsaszín fenyőtől...:D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 21:00:52

"ez a faszi meg nem hagyja abba a Hajolj bele a hajamba c. méltatlanul agyonhájpolt számot, akkor fogom magam és egyenként szétszórom a petesejtjeimet a nappaliban, esküszöm!"

- ha sikerült, akkor szólj Baltás tündér, mert nekem is van még raktáron, bár én talán inkább a kertben szórnám szét...

capa05 2011.12.03. 21:01:29

@anica inkognitóban: @gyvy: mert nincs bennetek szép érzék!!!:DDD

Hódos Hajnalka 2011.12.03. 21:01:52

@huncut: uhh és a kedvencem Hermész, róla hetekig tudnék beszélni, nem néphagyomány, de az is mánia :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 21:02:25

@capa05: ezek szerint nincs :DDDD bár állítólag...:P:D

Hódos Hajnalka 2011.12.03. 21:03:04

@Brr: azért meghagyok párat, úgy gondolom, mégiscsak kéne kölyök.

Hódos Hajnalka 2011.12.03. 21:04:07

@anica inkognitóban: azaz, + az istenek hírnöke és a lélekvezető :)

Hurri Kán 2011.12.03. 21:06:03

@capa05:
Volt, de kikezelték. :DDD

capa05 2011.12.03. 21:06:54

Budakalászon a Lupa-szigeti elágazásnál is van egy Hermész...
Ha valakit érdekel van csonti és giliszta automata az oldalában .. éjjel nappal..

inmemancsi 2011.12.03. 21:08:32

George Michael hangja többet nyom mint az összes xfaktoros meg még a korábbiak..

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 21:10:44

@capa05: most mindjárt elindulok gyalog az automatához...:PP:DDD pont két csonti meg három giliszta hiányzik, hogy végre legyen egy rendes háztartásom :P:DDDDD

2011.12.03. 21:13:21

@huncut: na basszus, most mehetek felmosni, gondoltam holnapra halasztom, de isten mentsen, hogy kisöpörjem azt a kurva nagy szerencsémet! :))))

Hódos Hajnalka 2011.12.03. 21:13:37

@inmemancsi: GM-t az xfaktorosokkal egy lapon említeni, nos, gondolkodom újfajta kivégzési módokon :DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 21:15:28

@Brr: Ez csóka katasztrofálisan adta elő ezt a számot! Amúgy Péterfy Bori egyik kedvencem.

inmemancsi 2011.12.03. 21:18:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jaja, de ez se volt semmi ahogy énekelték a careless whispert

capa05 2011.12.03. 21:20:25

@anica inkognitóban: ti milyen csalival horgásztok?:::DD

Hódos Hajnalka 2011.12.03. 21:21:19

@inmemancsi: az van, hogy nem nézek tévét, mondom ezt hogyvolt íróként, érted, már többször mondtam, én lennék az első, akit basznának ki a c:c blogról, meg innen, ha. :DD
DE NEM!!! :DDD

Tüzitündér 2011.12.03. 21:21:38

Sziasztok!

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szeretném látni az újragondolt asztal díszedet, ha lehetséges! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 21:21:59

@capa05: nálunk nincsen csali, anélkül is harap a hal :DDDDD

inmemancsi 2011.12.03. 21:22:16

na ördög nórinak nagyon csúnya térdkalácsa van.. viszont a nyaka szép lenne (ha már lenyisszantották egyetlen ékét a haját), ha nem aggatnának a fülébe állandóan karácsonyfadíszeket

Tüzitündér 2011.12.03. 21:22:24

@capa05: Ez tényleg komoly,van ott ilyen automata? :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 21:23:19

@Peter_Cs:

én nem nézem az x-faktort, mert nincs türelmem hozzá, úgyhogy nem tudom miről beszélsz... az őfiket és online-okat is általában a neten nézem végig utólag, hogy átpörgethessem a béna részeket (mostanában mindent veráról)..

én csak a petesejt szórásban vagyok érdekelt abból mondatból...

capa05 2011.12.03. 21:26:11

@Tüzitündér: igen .. ráadásul meg van oldva, hogy hűtős.. De van száraz etetőanyag is... talán emlékszel (nem tudom hány éves vagy) voltak olyan automaták, hogy bedobtad a pénzt és több "tárcsa" (azokon fakkok) egymás fölött volt, amelyiket kiválasztottad elfordult é be tudtál azért az áruért nyúlni...

Tüzitündér 2011.12.03. 21:27:47

@capa05: persze. Az utasellátónak voltak ilyenek! :) Volt benne téliszalámis zsemle 2hajszálvékony szelettel, de volt egy isteni finom csokirúd! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 21:28:27

@inmemancsi: az én fodrászom tegnap bulizott, másfél óra alvás után Pistikét csinált belőlem..:D
egyébként a csüngős fülbevaló egyrészt nyújt, másrészt rövid hajnál előnyösebb mint a kis lófaszfülbevalók :)

inmemancsi 2011.12.03. 21:28:29

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nahát nahát én meg csak kapcsolgatom állandóan, meg egyszerre csinálok három dolgot még, pld. most égetem le a hajam mert egy hülye youtube video alapján tök egyszerűen szuper besütött hajat kellene rittyentenem..:))

inmemancsi 2011.12.03. 21:30:50

@anica inkognitóban: igen, de neki hosszú nyaka van és egyáltalán nem kéne nyújtani:))se a nyakát se semmijét:))na jó a haját visszanöveszthetné:))

jaj, ragaszkodsz ahhoz a fodrászhoz?:))

Tüzitündér 2011.12.03. 21:32:29

@capa05: egyébként meg köszi az infót, mi nagy pecások vagyunk ! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 21:32:48

@inmemancsi: persze :) volt már szőke, barna, fekete,kék hajam, rózsaszínű tincseim, hosszú, rövid, mindenféle..:D mindketten vállalkozókedvűek vagyunk: a fodrászcsaj is én is..:)))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 21:33:59

@Tüzitündér: Csak a cikk konkrétan elfelejtette tudatni, hogy pontosan hol és mikor látható, tehát az egész a levegőben lóg.

capa05 2011.12.03. 21:37:54

@Tüzitündér: Én is oda járok, ha elfelejtek , vagy nincs mód előző nap venni...

Hódos Hajnalka 2011.12.03. 21:41:42

@anica inkognitóban: ez így van. és akinek rövid nyaka van, (pl. nekem) annak kifejezetten ajánlott :)

@inmemancsi: nos. mivel az én hajam olyan, mint a Kazalnak a katonai héten (csak "kicsit" több), levágattam öt centisre. mos, szárít, heló :)

@Tüzitündér: juj, csináltam másikat is, kínomban ma kreatív voltam kurvára.
jótanács: ne. mondom, NE akarjatok műhót csinálni úgy, hogy lebotmixerezitek a hungarocell darabkákat. :DD

inmemancsi 2011.12.03. 21:42:26

@anica inkognitóban: na ha a rózsaszín jól állt akkor gratula, nagyon keveseknek áll jó, vagy csak képen
www.pumpkin-paradise.com/2011/08/01/vive-maria/

capa05 2011.12.03. 21:44:54

@Tüzitündér: Házirét , Határrét, Gyermely , Dunakeszi... jövőre kipróbálom a gyvy által ajánlott Gödöllőt is...:)

inmemancsi 2011.12.03. 21:45:02

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: na még jó, nem tudod szálanként kitépni, most nézem ui a tegnapi onlinet veronika -peti beszélgetnek, békülnek .. brutál

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 21:45:09

@inmemancsi: a kpet látva helyesbítek: pink színű volt a hajam... :D
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nekem mondod, cigánygyereknek, hogy eszik a csirkemellet???:P:DDDDD

Tüzitündér 2011.12.03. 21:45:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az mondjuk eszembe sem jutott volna, mert vagy 40éve én fűrészel próbáltam és még emlékszem az elektromos töltésekre benne, meg arra, hogy nem lehetett összeszedni! Jóanyámék leszedték a fejem... :):)

De mutimáááár, na de akkor mind a 2t :):)

Tüzitündér 2011.12.03. 21:47:12

@capa05: ja, akkor Te jössz-mész! :):)

W.Jack. 2011.12.03. 21:47:36

A Szaffi szereplője Feuerstein lovag volt, bár neki szerintem sárgarépa és rókabunda közötti színárnyalatú hosszú haja volt:).

Tüzitündér 2011.12.03. 21:51:02

Segítsetek! Hol lehet beszerezni cuki befőttes üvegeket, mondjuk olyasmit szeretnék ami egy kicsit hasas és ne legyen túl nagy! Kellene 14 db.
Olyasmi, mint amiben azt a szörnyű ízű padlizsánkrémet árulják!

capa05 2011.12.03. 21:51:10

@Tüzitündér: igen... ezeknek a helyeknek a bejárása azért nem 1 napon történik!:P:DD

Tüzitündér 2011.12.03. 21:52:18

@capa05: hát ezt rögtön gondoltam! :):)

Zwekedly 2011.12.03. 21:52:25

@zoxó:
Nagyon jó segg. Bujciznám.

Hódos Hajnalka 2011.12.03. 21:52:46

@nughop: ohh, hát te mindig olyan jól tájékozott vagy. köszönjük. tényleg.
esetleg ha a vv4 33. posztjának 47. kommentjét citálnád, kurva hálás lennék. persze, csak ha van időd, érted.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 21:54:32

@Tüzitündér:

és még mindig nem láttuk a felvételeket, és nem tudjuk milyen pornócsatorna vetíti, az egész egy nagy humbug (nem nem hamburger)

összvisz még mindig csak két fotót, amelyet a volt pasija is készíthetett, sőt ezt remélem, mert ezekben a súlyos AIDS-sel és egyéb életet nyomorító nemibetegségekkel terhelt időszakban ugye életveszélyes, hogy egy idegen a szemünkbe fröcsköljön bármilyen testnedvet..

az pedig egy nagy baromság, hogy kéthetes AIDS-vizsgálati papírral valaki tuti mentes az AIDS-től és egyéb nemibajoktól...

úgyhogy senkinek se ajánlom a condom nélküli nemiéletet idegenekkel... semmilyen körülmények között..

a condom nélküli szexet reklámozni szerintem a büntetőtörvénykönyv hatálya alá esik...

kivéve, ha az exével szexelt, aki aljas módon piacra bocsátotta őt..

capa05 2011.12.03. 21:56:52

@Tüzitündér: ti merre jártok?(horgászni?:)

2011.12.03. 21:56:58

faszombazdmeg van új poszt én meg a régibe írok! Nem is számítottam rá.

Jómagam úgy gondolom, hogy Csituvannak kell visszamennie. AM nem hozza az elvárt figurát, nincs se esze, se humorérzéke, és rejtett agresszió is van benne. Az utóbbi nem lenne promléma, ha nem tetováltatta volna a homlokára a peace jelet.

Hódos Hajnalka 2011.12.03. 21:57:31

@Tüzitündér: definiáljuk a ne legyen túl nagyot, első lépésként. :D

W.Jack. 2011.12.03. 21:57:49

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Sosem állítottam, hogy tájékozott lennék, sőt tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok az. Egyszerűen ha szombat, akkor mesedélután, és a gyerekek ma pont a Szaffit kérték. Én meg megörültem, hogy jé, ezt kivételesen tudom. Bocs, hogy annyira örültem, hogy még le is írtam.

Hódos Hajnalka 2011.12.03. 21:58:14

@capa05: én semerre, mert ott csöndbe köll lenni. azt hiszem, elmondtam mindent.
vadászni se nagyon hívnak, na. :DDD

zorro001 2011.12.03. 21:59:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: levágjam a füleit? a kedvedért levágom.

rianna 2011.12.03. 22:01:17

@Brr: chill sis, ezt már elmondtad ezerszer :)

Tüzitündér 2011.12.03. 22:01:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: mondom, hogy olyan pocakos, amiben azt a fos ízű padlizsánkrémet lehet kapni a spárban... ugyan már láttam olyanban ajvárt is mostanság! Holnap narancs lekvárt fogok gyártani kari ajiba rokonyoknak!

capa05 2011.12.03. 22:02:11

@Tüzitündér: Salgótarján Öblösüveggyár mintabolt ... nem tudom, hogy pesten van-e valamilyen mintaboltjuk..?

Tüzitündér 2011.12.03. 22:02:47

@capa05: Surányban vagyunk júniustól! :):)

Hódos Hajnalka 2011.12.03. 22:03:15

@nughop: semmi baj. elfér itt minden.

@Brr: pornózott-e vera és kiakurva sztorit kezdem kibaszottul unni, ha nem baj.

@szerivan: van új poszt!!! :DDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 22:04:02

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

azért még tartozol nekem egy vallomással baltás tündér a nemi hovatartozásodra vonatkozóan,

de még ráérünk, mert most még mással vagyok elfoglalva, de aztán megint AZT fogom csinálni és ha nem vagy nő, akkor sajnos nem hívhatlak meg...

na mindegy is, azt gondolom, hogy ketten írjátok a blogot, és minimum az egyikötök férfi... vagy mind a kettőtök férfi, csak az egyik nagyon jól játssza a nőt...

Tüzitündér 2011.12.03. 22:04:47

@capa05: szerintem az csődbe ment már és nincs öblös üvegük! :):)

csicserierika 2011.12.03. 22:06:27

cuki volt a Vera és a Gergő :)
Nem, nem a való világosokról beszélek, a faktorosokról :)

Tüzitündér 2011.12.03. 22:06:40

@inmemancsi: ott már néztem, de azok fűszeresek, az nem jó nekem, de köszi ari vagy!

ő-szinte 2011.12.03. 22:06:51

@Tüzitündér: IKEA! Raadasul csatos uveg, tok helyes. Van kicsi, kozepes, nagy, de akicsinek van csak igazan jo formaja. Nezd meg mindenkepp:-)

2011.12.03. 22:07:20

@szerivan: szerintem is, ha valami érdekelne, akkor Péter szorulása két bosszúálló nőstény miatt, na azt megnézném!

MagasMacska 2011.12.03. 22:07:46

@Tüzitündér: Nem lehetnék átmenetileg a rokonod? (Pláne, ha a lekvár egy kicsit keserű...)

2011.12.03. 22:07:57

@Brr: Jujj, ez kezd izgi lenni!
HH nem egyedül van? És ha igen miért nem? Két férfi egy eset?

ő-szinte 2011.12.03. 22:09:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ur Isten! Ez nagyon hulye!!! latod, en mar tegnap... de ne veszekedjek, mi? :-)))

inmemancsi 2011.12.03. 22:09:06

@ő-szinte: igen, nekem is van csatos cuki nagyon

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.12.03. 22:09:11

Az utolsó kép szerint Kanca a potrohára erősödött. Nem is kicsit!

Tüzitündér 2011.12.03. 22:09:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: miért gondolod, hogy csönben kell lenni? hát én nem vagyok egy csöndes, sőőőt. És mégis fogunk majdnem mindig halat! :):)

foxglove (törölt) 2011.12.03. 22:10:08

@szerivan: ketten vannak, a fiú a Hódos, a lány Hajni. tök egyszerű pedig.

inmemancsi 2011.12.03. 22:10:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: elfér bizony, én ma jalapeno paprikát raktam a borsófőzelékbe, nagyon finom lett!

capa05 2011.12.03. 22:10:46

@Tüzitündér: akkor Duna? meg van ott a szigeten egy halastó is ha jól emlékszem..

inmemancsi 2011.12.03. 22:11:13

@ő-szinte: nem hülye csak rögeszmés:)))

2011.12.03. 22:12:12

@foxglove: Erre jutottam én is végül, de ez ekkora evidancia lenne?

ő-szinte 2011.12.03. 22:12:27

@capa05: A Dunabol ne pecazzatok, mert nagyon mocskos!

Tüzitündér 2011.12.03. 22:13:53

@capa05: igen Duna, nem járunk a halastóhoz de ott van tényleg! :)

genevieve 2011.12.03. 22:15:13

na, akkor most már muszáj eldicsekednem:-)

20 év után először, sikerült ehető mézeskalácsot sütnöm és iiiiiisteni lett:-))

ő-szinte 2011.12.03. 22:15:21

Megneznem Verat hosszu hajjal... szerintem utos lenne. Sot, jobbat mondok, szoke ,hullamos ,hosszu hajjal.

genevieve 2011.12.03. 22:17:48

imádom ezt a számot:-)))

inmemancsi 2011.12.03. 22:18:14

@ő-szinte: próbáld ki photoshoppal nem állna jól neki, nincs finom arca hozzá, ez a fekete haj nem rossz neki

Tüzitündér 2011.12.03. 22:18:27

@ő-szinte: Te mikor jártál utoljára a Dunánál, hogy szerinted piszkos? :):) Elmondom Neked, hogy ahova mi járunk, szinte kristály tiszta a víz. Ha nyáron a Dunán hajóval felmész a "spic" re akkor magad is tapasztalhatod akár. Egyrészt gyönyörű szép, másrászt a duna közepén (attól függ mekkora a vízállás ) a térdedig, vagy a combodig ér a víz és nyönyörködhetsz a meseszép tájban, látod a Visegrádi várat! No ennyi!

Bocsi Hajni az Off-ért! :):)

ő-szinte 2011.12.03. 22:18:54

Hat, en sem birnam, ha minden nap hajnal nyolckor kellene kelnem, es csak hajnal 2-kor fekudhetnek le...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 22:20:03

Jaaa, hogy Attilát azért baszkurálják most meg, mert nem evett Csabával egy tányérból vmi olyan kaját, amit nem szeret? :D
Kurvajó és következetes az rtl, hogy Attilát azért a magatartásért büntetik meg, amiért abban a kategóriában (összeférhetetlen) indult, amit ők hirdettek meg? :D

Tüzitündér 2011.12.03. 22:20:12

Húúú ez a kinguci hiszti a ringben! atya ég, innom kell! :):)

ő-szinte 2011.12.03. 22:21:19

@inmemancsi: Szerintem jol allna, nem kell fs ahhoz, hogy ezt megallapitsam. Mellesleg Kinganak finom arca van? :-) megis jol all neki a szoke...

Úviusz 2011.12.03. 22:21:25

@Peter_Cs:
fúúúúúúúúúúúúúúj

ő-szinte 2011.12.03. 22:22:12

@Tüzitündér: Iden nyaron... koszos, mocskos. A Balaton ivoviz hozza kepest :-(

Tüzitündér 2011.12.03. 22:22:17

@MagasMacska:

Egy kicsit keserű tényleg, de ISTENI!
Nagyon egyszerű megcsinálni, szerintem sokkal könnyebb, mint mondjuk a szaloncukrot, amihez kértél recipét! :):)

ő-szinte 2011.12.03. 22:23:21

@pushpang: Akkor ezek alapjan Lilut is buntethetnek, a "kaszalasert" :-DDD

Hódos Hajnalka 2011.12.03. 22:24:42

még egyszer, utoljára: pinás vagyok.

hát, anyámék is fiút vártak, ez van, na :DDD

2011.12.03. 22:24:44

Miló Viki: Kinga, szerinted a csajok nem fognak megütni?

Fiam, áthalad a nappalin: dehogynem, örömmel még én is!

inmemancsi 2011.12.03. 22:25:03

nagyon nem, ezért ajánlottam a ps-ot

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 22:25:20

olyan szép egy nőtől az a "kussoljál már" , nem??:S

nathalie 2011.12.03. 22:25:58

@ő-szinte:
ok, hétvégére nem igaz :)

foxglove (törölt) 2011.12.03. 22:26:14

mindig tudok röhögni, hogy milyen érzékeny lelkű Vera:)

nathalie 2011.12.03. 22:26:46

@anica inkognitóban:
vagy a "beverem a pofádat bazdmeg!" :D

kinga meg a ringbe: egyfolytában üt! :D:D:D:D

Tüzitündér 2011.12.03. 22:26:53

@beebeer: Csókoltatom a fiadat! :):)

ő-szinte 2011.12.03. 22:27:08

Lehet, hogy azert zartak ki Attilat, hogy ne legyen feszko Veraval. Sanszos, ezek utan.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 22:27:13

Vera anyázik?! Ez aztán a finom úrinő...
És tényleg kibaszott férfias és tuskó. És valaki vágja pofán végre. Méghogy áldozat...

Ezek után, most állást foglalok: hajrá Annamari. :D

nathalie 2011.12.03. 22:28:20

eljutottunk arra szintre, amikor egy bunyós ad viselkedési tanácsokat verának :D:D:D

ő-szinte 2011.12.03. 22:28:33

Vera taploz... oooo...?

inmemancsi 2011.12.03. 22:28:41

@pushpang: őt mért nem zárták be és vették el a portját??

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 22:28:58

@nathalie: tényleg, mekkora gyökér, hogy egy ringben, boxkesztyűvel a kezén, ökölvívás-tanulás közben üt! :DDDDDD

foxglove (törölt) 2011.12.03. 22:29:13

@nathalie: és még ő is finomabb és nőiesebb:)

nathalie 2011.12.03. 22:29:15

a lányok közül is kizárnak majd valakit, hogy pároson meglegyenek a meccshez?

bipolláris 2011.12.03. 22:29:38

REMÉLEM AZ ANYÁZÁS ELÉG OK ARRA HOGY A VERA ELTAKARODJON A PICSÁBA!!

Krissyfurrr 2011.12.03. 22:30:15

Estét, estét! :)

Lehűltem most Péteren, mikor megszólalt, hogy "bírj ki még három napot, míg kiesik a hülye kurvája!" vagy valami ilyesmi. Rég volt már a takarós-tantrás jelenet...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 22:30:33

@ő-szinte: van benne valami, de ha ez az indok, akkor tehették volna elegánsabban is.
Bááár, így Attilát is meg tudták regulázni kicsit.

ő-szinte 2011.12.03. 22:30:34

@nathalie: Szerintem a meccsre visszaengedik.

nathalie 2011.12.03. 22:30:36

valamiért úgy érzem, hogy amikor kingának majd veronikát kell ütni a ringben vagy esztert, esetleg serit (szóvál bármilyen más lányt vagy attilát), akkor nem fogja elsírni magát...

capa05 2011.12.03. 22:31:01

@nathalie: Am nem bunyózik Veronika meg sérült... szerintem így megvannak!

nathalie 2011.12.03. 22:31:45

@ő-szinte:
de akkor hogyan lesznek párban a fiúk (és a lányok)? (lemaradtam itt pár napot, lehet elmondták már). Vagy az elején a szerencse faktorral indítanak és aki kihúzza a fekete botot, az gyakorlás ide vagy oda, nem mehet a meccsre?

ő-szinte 2011.12.03. 22:32:05

@Krissyfurrr: Peter az anyjat is eladna 2 forintert... nem veletlenul van a mediaban:-)

nathalie 2011.12.03. 22:32:22

@capa05:
erről is lemaradtam, hogy veronika sérült.

Hódos Hajnalka 2011.12.03. 22:32:28

jaj, drágáim, most esik le a tengermély érzésű verocska? nahát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 22:33:16

@inmemancsi: mert nem akarták megbántani szegény Érzékeny Lelkét. :D

Attila előtt viszont le a kalappal. Én már az első után beleléptem volna Vera arcába, ő viszont higgadt tudott maradni.
/Már látom, hogy lesznek, akik ezt gyávaságnak fogják értékelni... :D /

Na, épp most magyarázkodik Vera. Á, nem mondta komolyan.. :D

nathalie 2011.12.03. 22:33:19

na, balázs verának drukkol.

ő-szinte 2011.12.03. 22:33:54

@nathalie: Nem tudom. En azt sem ertem, hogy most akkor mi a fasz lesz az arenaval, meg hogy van ez? Vannak olyan tezisek, hogy csak jovo heten lesz a meccs. Tenyleg faszomat bazdmeg :-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 22:34:02

@anica inkognitóban: @foxglove: @pushpang: @mrsfreddy: Verától jogos volt a düh, Attila volt a hunyó. Hajrá Vera!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 22:34:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nekem nem.. :D de tudod te milyen nehéz árral szemben úszni?

inmemancsi 2011.12.03. 22:35:13

@pushpang: én is arra gondoltam, hogy pancsoljon be egyet neki, bár nem vagyok a nőverés híve, de vera úgyis antinő

rianna 2011.12.03. 22:35:38

én is monomániás vagyok, ha már tizedszer hallgatok egy rod stewart számot ?:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 22:35:39

@Krissyfurrr: Ezzel csinált mártírt belőle az akaratán kívül!

@pushpang: Attila kezdte a balhét!

ő-szinte 2011.12.03. 22:35:53

@pushpang: En is irigylem Atti higgadtsagat. Meg tole is lehet tanulni... :-)

inmemancsi 2011.12.03. 22:36:02

@ő-szinte: hét hétig edzenek ezt mondták valamikor

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 22:36:32

@Peter_Cs: én azért szoktam ilyenkor hozzátenni, hogy "szerintem", mert lehet, hogy nem én látom jól a dolgokat :P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 22:36:49

@Peter_Cs: arra, gondolsz, hogy Attila azt mondta neki: "Ne legyél már ennyire férfias" mire Vera kurvaanyázással válaszolt? Szerinted ez oké??
Hát ne kelljen már (megint) csalódnom benned. Már épp kezdtem elfelejteni az évás rajongásod.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 22:37:26

@inmemancsi: Ezt te sem gondolhatod komolyan!

@ő-szinte: Mit? Lelki terrorizálást?!!!

Alkaline 2011.12.03. 22:37:34

mire fel kapott Atesz ekkora büntetést? nem kellett volna előtte valami enyhébb?

csicserierika 2011.12.03. 22:37:35

nem Kingu kiabálta Dyusnak, hogy kicsinálja Esztert ? A kis érzékeny mimóza FB+ :)

bipolláris 2011.12.03. 22:37:42

szánalmas a magyarázkodása pont mint akkor amikor azért magyarázkodott hogy miért nem a veronkát viszi ki.
a kinga meg egyszerűen nevetséges.
nem tudom mit hitt? azt hogy csak játszák a box-ot, és minden ütés simi lesz?
gondolkodni kellett volna.
ez küzdő sport, és nem kell nagy ész ahhoz hogy tudja az ember hogy mit jelent küzdeni.

capa05 2011.12.03. 22:37:50

@nathalie: fel volt kötve a karja egy kendővel valamelyik nap..

inmemancsi 2011.12.03. 22:38:00

@ő-szinte: ja és kingának eredetileg seszínű szőke haja lehet, ezért áll neki valahogy a szőke, bár elég sárga a feje, hamvasítani kellene (a haját nem a fejét:))

MagasMacska 2011.12.03. 22:38:05

@Tüzitündér: Tudom, mert egy darabig csináltunk a húgommal kalákában, de már nem állunk neki, pedig nagyon jó volt!!!

ő-szinte 2011.12.03. 22:38:21

@inmemancsi: De az nagyon sok. Bar igy ertheto lenne, hogy a gyoztes meccs gazdaja lila kendot kap. Mindjart nem ot lenne...

nathalie 2011.12.03. 22:38:56

@ő-szinte:
megöl ez a bizonytalanság :):):):)

ezért kapta attila a büntit, mert nem veszi fel a mikroszarját? :D

ő-szinte 2011.12.03. 22:39:17

@Peter_Cs: nem, higgadtnak lenni, mikor erzelmileg tulfutott vagy.

nathalie 2011.12.03. 22:40:11

@capa05:
de már a box előtt is be volt fáslizva, azért nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 22:40:23

Na, most magyarázza az rtl a bizonyítványt...

Most tényleg az a baj, hogy nem evett a bélpoklos Csabával abból a kurva paradicsomos káposztából?! :D

bipolláris 2011.12.03. 22:40:32

@Peter_Cs: hát szerintem nem volt jogos az anyázás.
csak már nem tudnak egymásnak mit mondani amivel megsértik a másikat.
és basszus, én is beszólok ha valaki büdös a környezetembe,mert nem bírom elviselni.

amúgy utálom az attila típúst is meg a vera típust is.

nathalie 2011.12.03. 22:41:08

egy kérdés. nem az a feladatuk, hogy egy tányérból egyenek? csaba miért nem eszik és miért nem szól attilának, hogy akkor ebből a tányérból egyél?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 22:41:37

@pushpang: Egy normális nő sem tűrné el Attila bunkóságait!

genevieve 2011.12.03. 22:41:52

aham, igy azért már kicsit más a kép attiláról....

katorna 2011.12.03. 22:41:53

Szerintem se akkora gáz az anyázás! Attilának milyen érzékeny lett a lelke! Eddig persze se barát se család. ő sem szokott finomkodni ha a lányokról van szó!
Az meg tiszta vicc , ahogy a többiek reagáltak, h jaj ezt ne...

ő-szinte 2011.12.03. 22:41:56

@inmemancsi: Figyelj, ezt most nem osztom, es kesz. Jo lenne Vera szoken. Persze a szokenel rohadtul nem mindegy hogy milyen arnyalat, es a fazon sem mindegy a hosszu hajnal.

inmemancsi 2011.12.03. 22:42:02

attila se egy matyóhímzés, de ilyen hülye feladat már napok óta, hogy egy tányérból egyenek? a többieknek miért nem kell? kingu meg zsírmalac már mindjárt másképp vélekedne..

nathalie 2011.12.03. 22:42:36

nem is értem hogy az rtl miért nem az evéssel büntette meg. mondjuk ehet :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 22:43:22

@mrsfreddy: Amilyen viták vannak bent, ez az anyázás már olyan, mint kint egy bazdmeg.

genevieve 2011.12.03. 22:43:24

@pushpang: bélpoklos? egy ilyen kemény fizikailag igénybevevő héten?

inmemancsi 2011.12.03. 22:43:29

@ő-szinte: én azon is csodálkozom, hogy egyáltalán tetszik valakiknek, dehát hajrá:))

nathalie 2011.12.03. 22:43:40

na most fecó csivitelhet meg oszthatja az észt :D

bipolláris 2011.12.03. 22:44:26

@Peter_Cs: a villába nincs normális nő

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 22:44:32

@Peter_Cs: szóval egy normális nő kurvaanyázik? :D

Ha ez nem Verával történik, akkor is ilyne elnéző vagy?

bipolláris 2011.12.03. 22:46:03

@Peter_Cs: szerintem az anyázás sehol nem állja meg a helyét.
max ha én magamat szidom mikor a fiam kiakaszt valami csínytevéssel.

Alkaline 2011.12.03. 22:46:12

vicc... másnak meg csak rádiót kellett cipelni a hátán. Őt egyből elzárják...

ő-szinte 2011.12.03. 22:46:30

@inmemancsi: A szeme nagyon jo. Nem tetszik igazabol. En azert mondom, mert latom, hogy mit lehetne belole csinalni... es az jo lenne. Persze melos is :-)))

csicserierika 2011.12.03. 22:46:51

azt a kreatívot is jól p..án rugnám, aki ilyen feladatot megszavaztat. Én konkrétan behánynék, ha valakivel együtt kéne ennem.

genevieve 2011.12.03. 22:47:39

@pushpang: nem úgy tünt:-)

@Alkaline: szerintem nem egyből volt ez az elzárás, és ahogy stikában zabált.....no comment

Líder Máximo 2011.12.03. 22:48:09

Hosszú komment, jöjj elő :)

nathalie 2011.12.03. 22:48:44

@csicserierika:
de azt szavazták meg, hogy egy tányérból, nem?
tehát nem azt, hogy egyszerre! egy tányérból :D:D

MagasMacska 2011.12.03. 22:49:03

Azért Attila arca, amint lopkodja a kaját, hogy Csaba ne ehessen!!

capa05 2011.12.03. 22:49:11

@Alkaline: mint délután már leírtam.. korábban megtagadta a büntit.. ezért pl a csapatától vontak pontokat..(kockás- csikos időszakban)

Líder Máximo 2011.12.03. 22:49:25

Mondom: hosszú komment, JÖJJ ELŐ!!! grr

ő-szinte 2011.12.03. 22:49:25

@genevieve: De basszus, ha ehes volt!

MagasMacska 2011.12.03. 22:49:59

@nathalie: Nekünk így adták, mert így fértel. De nem tudom, ők hogyan kapták az utasítást.

inmemancsi 2011.12.03. 22:50:01

@ő-szinte: hagyjuk tényleg, én meg tudom, hogy nem sokat, a szeme sminkelhető ennyi, szép egyenes, de túl hosszú az orra, szája vékony, ez a haj még jól áll neki, mert rövid és tömzsi a nyaka és a feje sem igazán.. a testéről meg ne beszéljünk inkább, de tényleg nem szépségversenyre jött, nem is ez a baj vele

Tüzitündér 2011.12.03. 22:50:05

szerintetek normális dolog az, hogy nekem már senki sem szimpatikus ebben a játékban? Itt azért mindenki defektes elég rendesen szerintem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 22:50:27

@katorna: tudod, az én számból is csak úgy röpködnek néha a lófaszok, meg kiszald egy-egy faszombazmeg, de azért sose jutottam még oda, hogy kurvaanyázzak valakit. Kamerák előtt pláne.

De biztos más környezetben nevelkedtünk és az ingerküszöbünk is más... ha téged nem zavar, a te dolgod.

csicserierika 2011.12.03. 22:50:41

@nathalie: igen, úgyhogy lehettek volna találékonyabbak is, de én akkor is öklendeznék. Fenntartom, hogy aki ezt kitalálta az egy világ barma.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 22:51:45

@Alkaline: @nathalie: @genevieve: @csicserierika: És majd jön az az Attilásoktól és Attilától, hogy már megint a tuja! Nehogy már Attila valamiben is hibás legyen!

@pushpang: @mrsfreddy: Akármelyik villalány viselkedne így Attilával, az teljesen jogos lenne!

genevieve 2011.12.03. 22:51:46

@ő-szinte: ja, előtte meg azt mondta, hogy ő most nem éhes és nem akar enni....

na hagyjuk már....geci volt, ahogy mindig

nathalie 2011.12.03. 22:53:30

@MagasMacska:
mi szavazunk valamire, az rtl meg utólag hozzátesz dolgokat? akkor mi értelme van a szavazásnak. ja! semmi :D

Líder Máximo 2011.12.03. 22:53:30

@ő-szinte: NE JÓ, MERT NEM JELENIK MEG A HOSSZÚ KOMMENTEM

Alkaline 2011.12.03. 22:53:33

megnézném a többit mit csinált volna ha valakivel akit utál egy tálból kell kajálni.

Turambar 2011.12.03. 22:54:39

Mekkora mártírgyártás folyik, te jó ég!! :)))

katorna 2011.12.03. 22:54:50

@pushpang: Tudod az én számból nem röpködnek a csúnya szavak szinte sosem . Mégis úgy érzem egyik kutya másik eb. Nincs különbség az egymást gyalázó szavak közt!

genevieve 2011.12.03. 22:54:52

attila egyébként nem érzi azt, hogy hibázott volna, nem is fog magába szállni

nathalie 2011.12.03. 22:54:54

@Peter_Cs:
te most ne attilát fikázd, hanem inkább verát védd! nálad is ég a ház ma, nem csak nálam! :D:D:D

Krissyfurrr 2011.12.03. 22:55:35

@Tüzitündér: Nagyon nagy volt az a fej! :D

Szívesen lennék annak a csajszinak a helyében, aki majd Kingucival lesz a ringben, és gondolom ezzel nem vagyok egyedül. :))) (esküszöm megtépném ezt borghisztérikát!)
Kár, hogy Tengermély Vera nem a Petivel ment párbajozni. Igaz,ha a nagy taktikus Péterünk esett volna ki, lehet mé jobban bedöglött volna a műsor. Eljutottam arra a pontra, hogy visszasírom Kazalt, Olivért, meg a VV4 többi hülyéjét! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 22:55:37

@Peter_Cs: küldjék el a picsába, vagy bármi, de kurvaanyázni.. hát..

ő-szinte 2011.12.03. 22:55:47

@inmemancsi: Vera, kibaszott jol sminkelheto! Legyszi kerdezz meg egy modellugynokseget, hogy elony-e vagy hatrany a husszu keskeny orr... :-))) A szaja vekony? Persze ezert mondtam, hogy meg kell csinalni ot. Es a testere ugyanaz vonatkozik mint a szajara. En nem azt mondtam, hogy jo, hanem , hogy jot lehetne belole blblablaba

Turambar 2011.12.03. 22:56:08

@genevieve: Annyira hibázott, mint a többiek kb. Mikroport ügyben, amire hivatkoztak, feltétlenül.

genevieve 2011.12.03. 22:56:53

@Alkaline: akkor mondja azt, és ne pedig sunnyogjon és csak azért ne egyen, hogy a másiknak ne legyen jó...

rianna 2011.12.03. 22:56:58

@anica inkognitóban: :PPP nem, most is szexi vagyok :DD
Csak meghallgattam a Have u ever really loved a women-t a Don Juan de Marco miatt, és ez a szám ott volt az ajánlások között. És most nem bírok betelni vele:))
Szóval ez volt az eseményeknek az folyása :D

Líder Máximo 2011.12.03. 22:57:00

KOmment, gyere már ki, lécci-lécci

Turambar 2011.12.03. 22:57:00

Istenem, ezek tényleg elhiszik, hogy ez valami utolsó-utolsó figyelmeztetés? :D

capa05 2011.12.03. 22:57:07

@Alkaline: A paradicsomlé szürcsölés még rosszabb volt (még az orruk is belelógott)akkor nem volt gond?!://
(már akkor sem értettem, hogyan lehet akkora barom valaki aki kitalálta?)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 22:57:25

Szánalmas és vicces ez a sok kárörvendő... :D Csaba arca nagyon beszédes volt, amikor Kinga beszélt. Szerintem bele is élvezett a bugyijába. :D

katorna 2011.12.03. 22:57:57

Ja és, Attila direkt arra megy rá, hogy a másikat teljesen megalázza és ezzel kihozza a sodrából, mialatt ő nyugodtan mosolyog. Hát most nem így történt!

genevieve 2011.12.03. 22:58:05

@Turambar: oké, attila egy szent:-)

nathalie 2011.12.03. 22:58:07

"nem azért, hogy ellene úszítsunk" :D:D:D

Líder Máximo 2011.12.03. 22:58:09

Komment, ha nem jelensz meg, összeveszünk:)

nathalie 2011.12.03. 22:58:55

csoda hogy nem verekedtek össze, hogy ki vigye a levelet!!! :D:D:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 22:59:15

@rianna: csak a zenéről beszéltem nosztalgia ügyben :DDD
@ő-szinte: inkább hosszú, egyenes orra legyen, mint egy arcot lebutító széles, tömpe....

genevieve 2011.12.03. 22:59:16

attila most egy agresszív kismalac:-)

Líder Máximo 2011.12.03. 22:59:36

És nem :( Na jó, akkor elküldöm több részletben, de addig ne kommenteljen lécci senki, hogy egymás alatt lehessen olvasni őket folyamatosan! Köszi

ő-szinte 2011.12.03. 23:00:13

@anica inkognitóban: Na de verae nem tompe, most nem ertelek

inmemancsi 2011.12.03. 23:00:31

@ő-szinte: nem kell megkérdeznem, ez is a szakmám:))) de megbeszéltük:))

Krissyfurrr 2011.12.03. 23:00:33

@Turambar: persze, kábé mint tavaly Szandál fél napos kizárása annyira lehet komoly az egész! :D

Turambar 2011.12.03. 23:00:43

@genevieve: Sztem most kéne párbajoznia menni. Bárkit kihívhatna, visszamenne simán.

lac64 2011.12.03. 23:00:57

Fasza, baromira jól csinálja a retek. Még a végén Attilából lesz a mártír :D

Turambar 2011.12.03. 23:01:19

@genevieve: Dehogy is, Csabi a szent! Attila maga az Antikrisztus! :D

Líder Máximo 2011.12.03. 23:01:21

Sziasztok! Végigolvastam az előző poszt kommentjeit. Sokáig nem akartam, a végén már talán nem is tudtam volna hozzászólni. Kicsit most is tartok attól, hogy átlépek bizonyos kötelezően betartandó, illedelmességi szabályokat, de eljutottam addig a pontig, hogy az erdő szélén ástam egy lyukat és belekiáltottam: Afaszomatbazmeg, valaki üsse már le ezt a Brr néven irogató hozzászólót! Vagy legalábbis zárják be a kiválasztásig Attila mellé.

Nem elég, hogy itt már mindenki ügynök és az rtl beépített embere, nem elég, hogy BTA kiválasztása után két másodperccel kijelenti, hogy ha itt Vera megy vissza, akkor az rtl belenyúlt a párbajba – mintha egy látogatás csórikáémnál nem lenne elég érzelmi ráhatás a szavazóközönségre, nem, de azt ugye biztos nem is az rtl szervezte meg – nem elég, hogy hiába látjuk BTA-t a képernyőt, konkrétan nulla, azaz nulla reakciót vált ki a nézőkből, márpedig egy ilyen játékban ez elég öngyilkos pozíció, nem, ez neki nem elég. A tripa, de nem leszúrt poszt utolsó harmadában elkövetett ámokfutását már nem lehet szó nélkül hagynom.

Tulajdonképpen két lehetőség áll fenn. 1. Egy alapvetően üvegkalitkában felnőtt emberről lehet szó, akinek nincsenek meg azok az élményei, amelyekkel az itt kommentelők – túlzás nélkül mondom – szinte mindegyike többé-kevésbé, de rendelkezik. Ettől még lehetne okos, de nem az, mert amikor válaszolnak neki felvetéseire, azt képtelen feldolgozni. 2. Vagy nagyon is tudja, hogy mit írnak neki, de akkor meg figyelmen kívül hagyja, innentől kezdve meg szimplán kurvaidegesítóvagyédeslányom/fiam kategóriába verekszi magát, akiről csak a csákány, szívlapát és még néhány rendkívül egyértelmű tárgy jut eszembe, amikor ezredszer is el kell olvasnom, hogy itt beépített ügynökök játszanak meg szerencsétlen, faszt szopó áldozatok, akik kizárólag rosszindulatú barátokkal rendelkeznek.

Na, állj! (folyt.köv.)

ő-szinte 2011.12.03. 23:01:30

Ez jo! Nem beszelhetunk... :-)kozben meg :-DDD

rianna 2011.12.03. 23:01:34

@anica inkognitóban: tudom, csak el akartam mondani, hogy szexi vagyok :DD

nathalie 2011.12.03. 23:02:24

na, hát most meg újra megszegi a büntetést. lehet a gergő már pakolja attila bőröndjét :D:D

egyébként az összes online alatt folyamatosan megy a géphang mindenkinek hogy a mikroport, úgyhogy ezt a részét a büntetésnek nem értem. gondolom kellett még egy a zugevés mellé, hogy indokolt legyen a szaunába zárás.

csicserierika 2011.12.03. 23:03:02

kapja be az RTL ! Ők akartak összeférhetetlen karaktert. Tessék,egyék meg .

genevieve 2011.12.03. 23:03:10

@Turambar: nos, ez az irónia akkor állna meg, ha csaba bármikor geciskedett volna a villalakókkal....

Krissyfurrr 2011.12.03. 23:03:37

@Tüzitündér: abszolút. Gáz ez a banda..., maximális riszpekt Hajninak! :)

Alkaline 2011.12.03. 23:03:58

tény hogy nem szépek a módszerei Atinak, de ez is egy módja, hogy haladjon a cél felé. Ő köcsög, kihozza a többit a sodrából, stb. így is lehet játszani

Líder Máximo 2011.12.03. 23:04:06

Lássuk, miért is beszél hülyeségeket Brr, lentebb bebizonyítom, hogy VV Vera önként, kőkeményen pornocasting keretén lett beterítve és semmiféle állítólagos rosszindulatú barát-teória nem létezik.

a Vera képek sakában jól láthatóan szerepel egy website címe, mindenki által szabadon felkereshető, javaslom, te is tedd meg, Brr: www.brillbabesworld.com

Olvasd el az angol szöveget, mit mond magáról az oldal, így kezdődik: Brillbabes World is not just an adult site. Brillbabes World is a new, unique concept of 18+ entertainments, combining the excitement of new models castings with the professional outcome. Etc.
Kicsit görgesd lejjebb az oldalt, kattints ide: FREE TOUR. Lányokat fogsz látni, többnyire meztelenül, vagy maximum olyan erotikus aligruhában, amelyen VV Vera pózol az első képén: valovilag.postr.hu/vv-vera-porno-kepei/ 1-es kép.

Az állítólagos gonosz barát története idáig még talán elképzelhető lenne, de ehhez is már igencsak sok és nehezen elképzelhető körülmény kellene, hogy valaki beküld az oldalra VV Vera tudta nélkül képeket és azok meg kiteszik.

Cáfolata annak, hogy ez nem így történt, maga VV Vera fasszopása – ugyanazon a website névvel ellátott képeken, arcpakolással, elégedett mosollyal, lásd újra: valovilag.postr.hu/vv-vera-porno-kepei/ 2-es, 3-as, 4-es képek.

Ha most egy pillanatra visszasietsz a www.brillbabesworld.com nyitólapjára, olvashatod, hogy a cég bizony videókat is készít. Amit a feltöltött bemutatkozó képek mellé tehetsz.

sogeking 2011.12.03. 23:04:11

ú, egy ilyen tigris izét kérek karácsonyra

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 23:04:11

@ő-szinte: csak a hosszú, egyenes orra védelmére mondtam, hogy inkább olyan legyen valakinek, mint az övé..
@rianna: te figyi, az nagy baj, ha most ettől nem indulok be??:P:DDDD

Turambar 2011.12.03. 23:04:13

@genevieve: Dehogy, az irónia feléd áll, nem Csabi felé. :)

nathalie 2011.12.03. 23:04:17

biztos verának jutott eszébe, hogy mindenki állatjelmezbe öltözzön... persze. verának pont a plüssállatok jutnak eszébe :D:D meg mesefigurák :D

ő-szinte 2011.12.03. 23:04:19

@Líder Máximo: Szerintem konkretan trollkodik

csicserierika 2011.12.03. 23:04:22

Jaj, de szellemes ez a kreatív mát megint. Nahát, jelmezbál. Mutatóujjam a nyelvemre helyezem, mint Veron szokta.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 23:04:35

mik ezek a jelmezek? már megint?! Édesistenem.. :D

Líder Máximo 2011.12.03. 23:04:43

És akkor döntsük romba ezt a gonosz barát legendát, meg ha majd ha kijön, akkor majd szegény VV Vera megmondja, hogy nem is faszt szopott, csak photoshop. Hagyjuk, a baromságokat, figyelj ide “Brr”:

Vesd össze figyelmesen, akár kikockázva is a valovilag.postr.hu/vv-vera-porno-kepei/ oldalon található utolsó képet. Mit látsz rajta? Verát beterítve, háttérben egy szürke kanapét, 2-3 műfasszal – ez valóban nagyon hétköznapi jelenet minden nappaliban, muha – szürke, érdes falat, és egy képkeret alját, igaz? Igen, az. Szuper. Namost, kérlek, vesd össze ennek a fotónak a hátterét ezzel a pornocatingra invitáló, youtube-on is megtalálható, éppen ezért a pikáns jelnetek nélkül feltett intrót, különös tekintettel a csaj mögötti látványra:

www.youtube.com/watch?v=FO2POU-XofY&feature=related

Egyezik? Okés. Nézd meg ezt is, úgy, h 0:19-nél megállítod a felvételt:

www.youtube.com/watch?v=tChSenHWlQE&feature=related

Na, mit látsz? Ismerős a kanapé? Oké, itt a csaj ül rajta és nem a műfaszok, de a kanapé melletti kihajthatós szék lába is látszik Vera fotóin. Kérdésem: hol készültek Veráról a fotók? Még mindig úgy gondolod, hogy vmi rosszindulatú barátnál készült? Lófaszt! Ez kérlek tisztelettel a brillbabesworld.com castingján, önszántából csinálta.
Ettől jobbannehéz bebizonyítani, hogy milyen hülyét csinálsz itt magadból.

És hogy el sem gondolnád milyen sok szerencsétlen lány van, aki hasonlóan gondolkozik, mint Vera és szegényeket mind kényszerítik, nézd meg még ezt a néhány másodperces videót a svenkkel a végén 00:15-től:

www.youtube.com/watch?v=YOz16tYknXM&feature=related

Köszönöm, és kérlek, ma már ne kelljen téged olvasni, legalább csak ma ne.
PS: végül, majdnem elfelejtem, de még a kamerán is problémáztál ugye, ki hogy és miért tartja és ez mennyire nem vall pornofelvételre. Nos, drága, el kell hogy szomorítsalak, így dolgoznak, bizony. A wikiről leszedtem neked a műfaj egyik legnagyobb Mesterét, munka közben (ki lehet nyitni a képet, semmi durva:

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/50/Pierre_Woodman_at_work_in_Captown.png

Ha még mindig nem hiszel nekem üsd a guglibe a Mester nevét: Pierre Woodman és garantáltan leesik néhány video élesben is, munka közben: figyeld, hol a kamera :)

genevieve 2011.12.03. 23:04:45

rájöttem:-)

attilából most csináltak olivérII-öt:-)))

ő-szinte 2011.12.03. 23:04:56

@anica inkognitóban: Ja, oke. Azt hittem, mar te is meghulyultel mara :-)))

Turambar 2011.12.03. 23:05:42

@lac64: Már az, és ez a tíz hülye kőkeményen gondoskodott róla. Istenem, ennyire tyúkeszű társaságot. Sztem Peti még direkt mondta, hogy erősítse Attilát.

De ezek semmit sem tanultak 3 párbajból.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 23:05:52

@nathalie: Annamari tökösen reagált.. levegőre vágyom, most. :D:D

genevieve 2011.12.03. 23:06:00

@Turambar: akkor sem áll, mivel és nem istenítettem soha csabát:-)

rianna 2011.12.03. 23:06:27

@anica inkognitóban: csak úgy nagy általánosságban mondtam, nem spesöl neked :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 23:06:28

Péter bociszemekkel nézi Veronikát. :D

csicserierika 2011.12.03. 23:07:17

látom leporolták Oli tehénjelmezét is :)

Líder Máximo 2011.12.03. 23:07:26

@ő-szinte: Na, három részletben csak kiment :)

nathalie 2011.12.03. 23:07:40

mekkora szar lehet ez a buli tényleg, ha ezt tudják csak mutatni :)

okossan 2011.12.03. 23:07:46

Mostmár Hajnyalka megkapod tőlem a Prizma Prizmissima díjat is, mert gyak. csak a Te írásaidon áll módomban mulatni. Sez nem tréfa, grat.

Turambar 2011.12.03. 23:07:57

@genevieve: Óh, dehogy, biztos összekevertelek valakivel. :D

lac64 2011.12.03. 23:09:05

@genevieve:

Más szempontból meg Péterből. Kiváncsi leszek, ki találja meg az Ő tőgyét :)

ő-szinte 2011.12.03. 23:09:41

@Líder Máximo: Egyebkent Pierre nagyon nagy asz! En azert kezdtem el nezni a castingjait, mert bamulatos es egyben remiszto is, hogy sokszor valoban naiv lanyokat hogy tud megdumalni! Komolyan uber :-)

Tüzitündér 2011.12.03. 23:09:54

@Líder Máximo: figyi, ezt miért nem magánlevélben írtad meg neki? :)

genevieve 2011.12.03. 23:10:31

@Turambar: szerintem csak kettős mércével olvasol:-)

bécit istenítettem:-)

csabit csak védem amikor úgy látom faszságokat irnak róla:-)

nathalie 2011.12.03. 23:10:54

azért amikor nők azon aggódnak, hogy péter mikor cseréli le őket, akkor elgondolkozom, hogy hova jutottunk :D:D:D

sogeking 2011.12.03. 23:11:18

@Tüzitündér: hogy megtudjam, ki az a Melanie Memphis :D

genevieve 2011.12.03. 23:11:36

huhhh, de uncsi ez a veron-peti duó.....

Tüzitündér 2011.12.03. 23:13:18

@sogeking: mé?megnézted, hogy ki, vagy le van írva? mert én nem tudtam végigolvasni (sajnálom) :):)

Líder Máximo 2011.12.03. 23:14:02

@Tüzitündér: Hátha van, aki még azt hiszi, h a Csisztu Zsuzsa barátja tette közzé ezt is, mint régen a szállodásfelvételt :P
@ő-szinte: Nos, egy vallomással én is tartozom, de nem fog meglepni: dettó :D
Ráadásul többnyire vágatlan anyagok, így végig lehet követni szegény együgyű - többnyire vidéki teremtés - pillanatnyi lelki vívódásait, persze aztán már lelkesen pucsítanak:P Ebben valami félelmetes a pasi, ettől már csak az jobb, amikor egy ilyen castingot alkalmaznak egy tolmácsot is :)

ő-szinte 2011.12.03. 23:14:21

@Tüzitündér: Szerintem ez meg idevalo volt.

sogeking 2011.12.03. 23:14:44

@Tüzitündér: az első Youtube videóban volt :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 23:15:19

@Líder Máximo: hát igen, a tények makacs dolgok.
amúgy grat., micsoda tudományos munka.. :D

@Tüzitündér: mert akinek írta, napok óta oldalakat ír itt arról, hogy Vera egy áldozat és hogy az 100000%- hogy nem pornófelvétel, mert
1. Vera finoman sminkelt úrinő és ezért nem hiszi, hogy megengedi hogy ebben az aids-terhes világban az arcába spermázzanak;
2. a beállítás olyan, mint amikor a saját expartnere fotózott volna;
3. ergo, az exfikcó egy szemétláda, mert nyilvánosságra hozta a felvételt.

Ezért.

Turambar 2011.12.03. 23:15:53

@genevieve: OFF Egyébként meg lett a szakvizsgám, így most minden öjöm és bódottá, így akár igazat is adhatok neked. :D

Tüzitündér 2011.12.03. 23:16:02

@ő-szinte: nem az a bajom, hogy nem idevaló volt, hanem hogy hossszúúúúú! :)

ő-szinte 2011.12.03. 23:17:15

@Líder Máximo: Igen, tenyleg mindent visz! :-DDD en csak pislogok es fejet hajtok a "tudasa" elott. Es nem csak a psziches elott, mert a lanyok nem mondjak, hogy ne, hagyd abba mert nem jo :-))) pedig undorito a pali... :-)

genevieve 2011.12.03. 23:17:43

@Turambar: nem mintha bármit is számitana, hogy igazat adsz vagy nem:-D

de gratula:-)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 23:18:10

@Tüzitündér: arra nem gondolsz, hogy úgy másokat fosztott volna meg az élménytől? :D

Tüzitündér 2011.12.03. 23:18:10

@pushpang: oké, nekem is írt egy fél órája egy litániát, de kb 2 mondatot olvastam el belőle! :):):)oszt ennyi!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.03. 23:19:19

@Líder Máximo: www.brillbabesworld.com/

Not Found

The requested URL was not found on this server.

Líder Máximo 2011.12.03. 23:22:38

@Tüzitündér: hosszú, mert minden részletre kiterjedően végeztem el a bizonyítási eljárást, hogy mégcsak véletlenül se merülhessen fel legközelebb ez a gonosz-barát féle teória, na :)

Nem teccik, legörgeted, ennyi :)

genevieve 2011.12.03. 23:22:46

most mondja a belevalóban gombi, hogy ez a büntetés nem bünti attilának, mert 7 évig egyedül élt, már csak a kutyáját kéne beküldeni .....

Líder Máximo 2011.12.03. 23:23:58

@Peter_Cs: nekem nyílik. próbáld elé beírni a -t is...

plusz a döntő bizonyítékok a youtube-os linkek, az tuti nyílik...

ő-szinte 2011.12.03. 23:24:07

@Líder Máximo: Olvastam. En nem tudom, mert nem kovettem nyomon. De en mar tegnap probaltam leszedalni, erre Hajni... de ma mar o is belatta, hogy kar volt tegnap csititani :-)

_most_ 2011.12.03. 23:24:13

Műbalhé ez a büntetés, Attilát úgyse zárják ki, bármit megtehet, mivel jelenleg ő a vv5 legerősebb karaktere, egyszerűen nem engedheti meg az rtl, hogy elveszítsék.

Tüzitündér 2011.12.03. 23:25:01

@Líder Máximo: okéoké.... nem akartalak... :):)

ő-szinte 2011.12.03. 23:25:18

@Líder Máximo: Hat olvass vissza, hogy mit tanacsoltam neki :-DDD marmint akinek gorgetest javasoltal... :-)))

penelope garcia 2011.12.03. 23:25:20

Attila drága feje már nem csak simán Gusztáv, de behízott hörcsög Gusztáv.

És persze hajrá, BTA!
Érti valaki egyébként, hogy miért pont ezt a nevet adták neki, mikor ő az egyetlen a villában, akinek kedves mosolya van? Sőt, talán az egyetlen, akinél a pozitív emberi érzések vannak túlsúlyban.

capa05 2011.12.03. 23:27:04

már letelhetett a bünti mert bent van a villában on-line

MagasMacska 2011.12.03. 23:27:24

Van online! És nagggyon érdekes!!!

Turambar 2011.12.03. 23:27:27

@anica inkognitóban: @genevieve: Köszi!
(És legjobb minősítés. :) )

csicserierika 2011.12.03. 23:28:07

Attila olvasta a többieknek a villalevelet :) :)
Online

penelope garcia 2011.12.03. 23:29:26

@huncut:

Ajaj, többszörösen elszerencsétlenedik az egész családunk! Holnap tartjuk a télapózást a kölköknek. Lesz látogatás is, ajándékozás is, meg mindenféle rossz dzsudzsu.
Most micsinájjak?
Keressek egy jóboszorkányt?

Líder Máximo 2011.12.03. 23:29:31

@Tüzitündér: ugyan már, rá se ránts :) Ha csak az zavar, hogy hosszú :P
@ő-szinte: igen, te RÖVIDEN összefoglaltad a lényeget :D

csicserierika 2011.12.03. 23:30:39

@MagasMacska: én örülök, úgyhogy megyek is alszom egyet :) Jó éjt !

ő-szinte 2011.12.03. 23:32:38

@Líder Máximo: :-)

De nem valaszoltal. Lattad a Vera filmet?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 23:33:17

Remélem a végtelenül hosszú unalmas és érdektelen hozzászólásaidért Baltás Tündér lecsap téged, mint a villanyórát. Igen, ez neked szól, aki nem tudod türtőztetni magad, és ostobaságokkal fröcsögöd tele a blogot!

Ugye nem gondolod, hogy a kedvedért szexoldalakat fogok nézegetni?

KÉRLEK FELEJTS EL ENGEM, ÉS NE OLVASS ENGEM ÉS NE ÍRJ NEKEM. A JÖVŐBEN EGYSZERŰEN LAPOZZ és UGORJ, HA MEGLÁTOD A NEVEMET! IGNORÁLJ!

Együttműködésed előre is köszönöm!

(és most már bírd ki addig míg kijön vera a villából, majd ő elmondja mi az ábra abbahagyhatod a spekulációidat.)

2011.12.03. 23:33:31

@ő-szinte: Te pasi vagy? Azt hittem csaj, persze előtte azt hogy pasi. Mi vagy?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 23:35:18

@MagasMacska: de genyák! Péter és Kinga a többiek kínos pontjait próbálják feszegetni -újság szerkesztési feladat-, és Eszter szexhiányát feszegetik, meg a takaró alatti masztit, ilyesmi. Mintha ők minden nap szexelnének.. :D:D
Gergővel kapcsolatban is ez a téma, megfűszerezve azzal, hogy a börtönben hogy megy ez, meg buzulás, stb. de ez esetben szerintem a tűzzel játszanak.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 23:35:45

@penelope garcia:

Örülök, hogy egyetértünk: Éljen BTA!

(azt hiszem a neve azt jelenti, hogy Büntető Tekintetű Anomália)

- ki lehet javítani, ha tévedtem...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 23:35:51

@szerivan: azt állítja, hogy csaj, de szvsz ez nem így van..:DDDD

Úviusz 2011.12.03. 23:36:05

amúgy ti is gondolkoztatok már azon, hogy az intro alatt amikor ugrálnak, a Fecó mi a francot csinál a kezével?

genevieve 2011.12.03. 23:36:32

@szerivan: természetesen csaj:-)

ha pasi lenne, nem kérdezné meg egy másik pasitól, hogy látta-e a filmet:-DDDD

vallatas 2011.12.03. 23:37:18

@genevieve:
ezen hangosan felröhögtem :)))
Gombi is a régi.

@Brr:
te nagyon feszültre veszed itt a figurát, remélem nem kapsz érte pénzt.
:-D

ő-szinte 2011.12.03. 23:37:48

@szerivan: Nem te vagy az elso aki kerdezi. Jo akkor elarulom : en vagyok a tokelets No! :-DDD

genevieve 2011.12.03. 23:37:52

@Brr: nem anomália, annamária:-DDDDD

ő-szinte 2011.12.03. 23:39:09

@Líder Máximo: Olvasd el, nekem egyertelmu. Te szolsz vagy en tegyem?

Ancilla 2011.12.03. 23:40:03

Attila büntetéséhez szólnék pár szót. Nem gondolnám, hogy diszkriminatív vele az RTL. Mi nagyon keveset látunk abból, ami benn történik, biztos vagyok benne, hogy bőven összegyűlt annyi szabályszegés, hogy megérdemelte a büntetést. Ezt azért gondolom így, mert abból a kevésből is ez derült ki, amit láttunk. Ha kaptak egy feladatot, azonnal azon törte a fejét, hogy lehetne kibújni alóla, vagy hogy lehetne csalni. Rendkívül tiszteletlen (ordenáré) volt az iskolahéten a tanárokkal is, és élő adásban Liluval is. Az pedig, amit Csabával csinált, valóban az önzés netovábbja. Tudta, hogy a villában néha olyan feladatok is vannak, amelyektől undorodik az ember. Tavaly pl. kukacokat öntöttek a játékosok fejére. A Csabával való egy tálból evés azért messze nem ilyen undorító. De ha neki annyira terhes egy másik emberrel való ilyen szoros kontaktus - mint ahogy mondta -, MIÉRT ZÁRATTA ÖSSZE MAGÁT VELÜK???
A büntetése kemény, ám nagyon is adekvát a "bűneivel". Ő az emberi együttélés szabályait szegi meg sorozatosan, most megadatott neki a számára ideális állapot:nem kell senkihez alkalmazkodnia, nem kell senkire tekintettel lennie, nem kell egy emberi lény közelségét elviselnie. Ott a szaunában úgy élhet, ahogy otthon is szokott - éppen csak a kutyája és a számítógépe nincs vele. Legalább elgondolkodik egy kicsit milyen is az élet társak nélkül.

Továbbá: fennen hangoztatta, hogy ő összeférhetetlen - akkor most miért ütközik meg azon, hogy mind a tízen jogosnak tartották a büntetését?

2011.12.03. 23:40:16

@Líder Máximo: Szerintem a gonosz barát kettős identitás volt mert azt hazudta Csitunak, hogy szexshopban eladó közben meg pornófilmes volt. Ez magyarázza a kanapén heverő műfaszombazmegeket -Jani csak hazahozta munkát- és Vera áldozat szerepét is.

ő-szinte 2011.12.03. 23:40:34

@anica inkognitóban: Basszus, talalkozzunk! Hogy te milyen hitetlen vagy!

Tüzitündér 2011.12.03. 23:40:35

@Líder Máximo: tényleg, csak a hosszúsága miatt, mivel délelőtt olvasta végig a béerer km-es hozzászólásait és azt hittem itt a vég! Szóval ezért! :):)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 23:42:33

@ő-szinte: nyugi :DD csak láttam már kárón... izéé.. karón varjút..:DD és nagy álregbajnok voltam évekig, volt, hogy egyszerre 5-ről nyomtam ugyanazon az iwiwes fórumon :DDDDD

2011.12.03. 23:42:52

@Úviusz: Azon nem kell gondolkodni, csettinget kb. csürdöngölős közben, stb, mmkk, bta, mkb

genevieve 2011.12.03. 23:42:52

@Ancilla: nem fog elgondolkozni ezen, mert szerinte nem volt jogos a büntetés...

genevieve 2011.12.03. 23:44:00

@ő-szinte: egy pasi rögtön a film részleteibe kérdezett volna bele:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 23:45:07

@genevieve: nem a büntetést, hanem a büntetés módját kifogásolta.

ő-szinte 2011.12.03. 23:45:15

@anica inkognitóban: Na de az, hogy te mit csinaltal, az miben fugg ossze velem, foleg a nemi identitasommal? Komolyan, eddig szerettelek... most nem ertelek... romlik a helyzet... magyarazz :-)

ő-szinte 2011.12.03. 23:45:50

@sogeking: Hat, ezt nem hiszem! Mar te is????

Líder Máximo 2011.12.03. 23:46:16

@ő-szinte: Priviben válaszoltam.
@Brr: Ahogy már valaki írta: a tények azok bizony makacsa dolgok, a youtube linkjeit kinyithatod, oda nem lehet 18-as filmeket feltölteni! Ezt csúnyán bebuktad, nem kell ehhez VV Vera, nincs itt neki már mit mondani, hiszen egyértelműen önkéntes küldetés volt, fasszal a szájában egy porno-castingon, senki nem vesz már téged itt komolyan :)

Hódos Hajnalka 2011.12.03. 23:46:25

@szerivan: pasi. én dugok vele, úgyhogy kopjál le, anyus.

@penelope garcia: sehi jön fel AM mellett, az van... :)

genevieve 2011.12.03. 23:46:40

@pushpang: nem, azt kifogásolta, hogy a többiek szerint megérdemelte a büntit, mikor a többiek nem láthatták miket csinált és miket nem...ergo tagadja, hiszen vele élnek 0-24-ben a többiek:-)))

ja és legalább 20 kamera rögzit mindent:-)

sogeking 2011.12.03. 23:46:52

@ő-szinte: amikor a múltkor azt mondtad, hogy menjünk ki a hóra, azt hittem, hogy bokszolni akarsz.. :)

ő-szinte 2011.12.03. 23:47:04

@genevieve: Na, veled meg akarok beszelgetni, mert van meg mit tanulnom toled. Bizonyos eszreveteleid nagyon jok es hasznosak. Ez most komoy.

ő-szinte 2011.12.03. 23:47:41

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :-DDD
Ja es olvass privit, mondanek vmit.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 23:48:12

@ő-szinte: eszem ágában sincs magyarázkodni..annyira eltérő módon reagálsz egyik ill. másik hsz-edben, hogy óhatatlanul elbizonytalanítod a többieket ...ennyi.
@genevieve: persze :D de voltam Pirx kapitány menyasszonya is , bibibiii...:DDDDD

2011.12.03. 23:48:12

@ő-szinte: Egy nőből nem nézném ki, hogy megvezetett ribizlik szenvedésein szórakozik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 23:48:20

Ő-szinte identitásával kapcsolatban... most őszintén: pornófilmet csak pasi nézhet? :D

nosce 2011.12.03. 23:48:38

Igazán nem szeretném elvenni Binbir kenyerét h elmondom az okosat előtte és előre :)
DE
Attila büntije most nevetséges volt, viszont Attila is kezdett elpofátlanodni, az iskola héten jogosan megbüntizhették volna Péterrel együtt, de most lehúztak neki egy fülest pedig nem is volt rajta sapka :). Mert az egy tálból evés azért érzékeny dolog eü szempontból is, nem Attila volt hülye hanem aki kitalálta, ennyi erővel azt is kitalálhatja valamelyik nagyon kreativ h csak úgy mehetnek wc-re ha együtt mennek, és kitörlik egymás seggét :)
Ami érdekes a történetből a reakciók, a szenvedélyes barát Fecó leszarta, innentől valszeg a legjobb barim vagy megbántottál brühühü szánalmas műsorának reszeltek és Kinga se tarhat igényt semmilyen támogatásra. Veronika , Eszter és Peti sajnálta, bár lehet Peti azért mert fél h Attila kimegy és a músor egy nézhetetlen fossá válik végképp nélküle.
Viszont ami jó hír az Attila fanoknak h Attila nyerési esélyeit jelentősen megnövelte a retek, lehet egyébként h nem szándék mentesen...

sogeking 2011.12.03. 23:48:48

na, letöltöttem egy brillbabes vera filmet, de mivel valami poénos kedvű ember készítette, kb. 4 percig folyamatos Sehi nevet (nyerít) benne :D

ő-szinte 2011.12.03. 23:49:05

@sogeking: Akkor kivetelesen tenyleg a boxra gondoltam :-D

genevieve 2011.12.03. 23:49:58

@ő-szinte: állok rendelkezésedre:-))

Líder Máximo 2011.12.03. 23:50:03

@szerivan: :D Adom :P
Persze ehhez egy alkarnyi vastagságú spanglit is el kellett, hogy előtte szívjanak, talán működött volna

2011.12.03. 23:50:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Tartsd meg magadnak, nekem Peti az etalon.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 23:50:23

Mivel lehetne rábírni az f-kalapokat, hogy szálljanak le vera képeiről? Miért nem tudják kivárni míg vera kijön a villából és maga elmondja?

Én mindenképpen pornográfia-ellenes vagyok, mert bántalmazásnak gondolom, visszaélésnek tartom a nőkkel. A pornóképeken lévő nőket pedig áldozatnak tekintem.

kérek mindenkit, aki ezzel nem ért egyet, hogy IGNORÁLJON!

www.prostitucio.hu

genevieve 2011.12.03. 23:51:34

@pushpang: nem, sőt:-)

de én nem is ezt mondtam:-)

hanem azt, hogy egy pasi nem azt kérdezi meg egy másik pasitól, hogy megnézte-e, hanem egyből belekérdezett volna a durva részletekbe:-D

ő-szinte 2011.12.03. 23:52:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ja, es ugy tunik, akaratomon kivul is musort csinalok, illetve lassan mar onallo musorszam leszek. Aaaaaaaaaaaaaaa!

ő-szinte 2011.12.03. 23:53:19

@ő-szinte: Szerivant is vedd listara...

sogeking 2011.12.03. 23:54:07

@Brr: nem tudom miért csodálkozol, a műsor részben erre épül. az előző szériában hetente jöttek hírek, hogy ki mit csinált, mielőtt beköltözött a villába - kell a napi muníció a bulvárpartnereknek is

ő-szinte 2011.12.03. 23:54:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Mar magamnak irogatok, faszomat bazdmeg! Szoval szerivant is listara...

genevieve 2011.12.03. 23:55:00

@nosce: mert aki eddig nem kedvelte, az most megsajnálta?:-D

Turambar 2011.12.03. 23:55:17

@nosce: "viszont Attila is kezdett elpofátlanodni, az iskola héten jogosan megbüntizhették volna Péterrel együtt, "

Ha az iskolahéten Attila és Peti nem rosszalkodott volna, még nagyobb unalomba fullad, mint amennyire az volt. Izgalmas lett volna nézni, ahogy vadul tanulják a hatodikod anyagot és vizsgáznak belőle.
Ott semmiféle feladatmegtagadás nem volt.

Líder Máximo 2011.12.03. 23:55:45

@Brr: Ugye a másik nick neved Ancilla?

Ja, te nagy pornográfia-ellenes: nézd meg ezt a rövidfilmet a szegény áldozatokról:

www.youtube.com/watch?v=YOz16tYknXM&feature=related

Tudod: önként és dalolva! Ha már ideírsz vállald fel a vitákat is, mert egyébként csak provokálsz és trollkodsz itt, ami nem hiszem, hogy elősegíti a légkört.

Krissyfurrr 2011.12.03. 23:56:15

Jóccakát mindenkinek, jó onlányozást! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.03. 23:58:08

@Turambar: nem minden részt látok, ezért kérdem, hogy Attila tkp. milyen feladatokat is tagadott meg, amiket nem hajtott végre?
Nem arra gondolok, hogy fél órával később evett Csabával, stb. Mit nem csinált meg, úgy tényleg?
Én egyről tudok, az a fürdőtanga felvétele volt. Volt más is?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.03. 23:58:55

@ő-szinte: 15 perc hírnév :DDDD
(jóvanna, ne szívd már mellre, én kérek elnézést :) )

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.03. 23:59:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

hogy érted, hogy jön fel? pontszámilag, vagy ő ki fog állni mellette a párbajon?

ő-szinte 2011.12.03. 23:59:48

@anica inkognitóban: Ertelek, de vicceltem a magyarazassal basszus :-)

Turambar 2011.12.04. 00:00:09

@pushpang: ÉN is erről az egyről tudok.

Ott volt még, hogy BTA-nak nem akart segíteni két napja, vagy mikor, de akkor is elvállalta volna, csak szólt, hogy nem lesz egy ötletgyáros, így BTA mást választott. Persze bunkó volt, de Gergő sem csinált semmit Verának, csak "végrehajtotta" a feladatot.

genevieve 2011.12.04. 00:00:17

@Líder Máximo: Ancillának sincs másik neve...és neki egyáltalán nem ilyen a stilusa...

ő-szinte 2011.12.04. 00:00:53

@anica inkognitóban: Dehogy szivom. Egy egesz estes musor utan ez lofasz. Csak csodalkozom :-)

vallatas 2011.12.04. 00:01:26

@Turambar:
és azt sajnos nem adták le, mert Gergő-Peti ahogy alázták Annamarit ;]kár eltitkolni a tévé nézők elől

nosce 2011.12.04. 00:02:02

@Líder Máximo:
Na igen, az anaál pápa :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 00:02:25

@sogeking:

nem csodálkozom, csak őszintén utálom, hogy az erényes retek betársul a nők bántalmazásába, és még részesedik is a haszonból, tudod mint a 22-es csapdájában:

mindenki részesedik abból is, ha megbombázzák saját magukat...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 00:04:34

@ő-szinte: dehogy!
Amúgy is anonimitás és a nemtelenség az egyik legszebb dolog ebben a műfajban. :D

foxglove (törölt) 2011.12.04. 00:04:34

@sogeking: faszomatbazdmeg, te is ignorálva akarsz lenni? Megőrültél?!

nosce 2011.12.04. 00:06:24

@Turambar:
"Ott semmiféle feladatmegtagadás nem volt."

na azért amikor Attila kiment óra helyett a kertbe, vagy amikor peti nem ült el Veronika mellől mert kapcsolatuk válságban van, az szerinted mi volt ? :) Ezért tudod mit kapnál az isiben ? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 00:06:54

@Turambar: akkor viszont a mikroportviselet miatt tényleg túlzó volt a bünti. Az meg, hogy milyen hangnemben és stílusban bosszantja a többieket, hát igen vitatható jogalap, hiszen Kingától kezdve Gergőn át Veráig senki se Kazinczy-díjas kifejezésekkel szokta illetni a másikat.

Líder Máximo 2011.12.04. 00:07:00

@genevieve: Nem tudom, sokszor mindkettő borzalmas katolikus pap jellegű, szemforgató álszent dumát lök itt. Oszt lehet csak a véletlenek különös összjátéka :)
@nosce: na igen, ha már pápa, akkor legyen anál :) Zseni az az ember, ez nem vitás :P

nosce 2011.12.04. 00:07:49

@genevieve:
Ha Eszternek lehet akkor nekem is :)

Turambar 2011.12.04. 00:08:37

@nosce: Nem feladatmegtagadás. Rossz gyerek volt, a tanár kiküldte, ő meg kiment.
Anikor kiment utána, még vissza is ment vele.

@pushpang: Nem is értem, milyen játékstílust várnak az összeférhetetlen kategóriától?

genevieve 2011.12.04. 00:10:17

@nosce: hát, ha tényleg mindenki megkedvelte aki eddig nem, akkor abszolut:-)

foxglove (törölt) 2011.12.04. 00:10:38

@Líder Máximo: de nem, Ancilla jó fej, és egyáltalán nem álszent, hanem ő tényleg ilyen tiszta (nem tudok ennél jobb szót), már amennyire nekem kiderült.

genevieve 2011.12.04. 00:11:33

@Líder Máximo: Ancilla nem lök álszent dumát!

Líder Máximo 2011.12.04. 00:12:49

@Turambar: A VV6-ban lehetne egy olyan kategóriát is összeeszkábálni, hogy "Az RTL Clubos"? Egyrészt megnyugodának az összeesküvő-elméleteket gyártó nénik és bácsik is, másrészt komoly lenne egy mindennapos "összeférhetetlen" vs. "RTLclubos" összecsapás, harmadrészt a kérdésedre is választ kapnánk :)

ő-szinte 2011.12.04. 00:14:40

Haho! Vegyetek mar eszre, hogy egymast basztatjatok, tamadjatok Brr helyett! Fejezzetek be, legyen beke :-) De legalabb gondolkodjatok el ezen amit most irtam...

Turambar 2011.12.04. 00:15:05

@genevieve: Nem álszent. Csak mérhetetlenül naiv.
De van, amikor ezt erényként is fel tudom fogni. :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 00:15:37

@Ancilla:

igen, azt hiszem az verte ki a stábnál végképp a biztosítékot, hogy mengele stikában evett meleg ételt, de Csabától sokadszorra megtagadta, hogy együtt egyen vele, ami miatt Csaba nem jutott meleg ételhez, mert Csaba viszont betartotta a játékszabályokat...

egyébként csodálom Csaba önfegyelmét és nyugalmát, hogy még éhesen is meg tudta őrizni az önfegyelmét, és nem esett neki az összeférhetetlennek...

vallatas 2011.12.04. 00:15:41

Veronika mikróport, büntit neki!

Turambar 2011.12.04. 00:15:57

Veronika, mikroport!

Istenem, hányadszor hallom már! :)

nosce 2011.12.04. 00:16:16

@Turambar:
az engedelmességet tagadta meg azért küldték ki, ennyi erővel az egy tálból nem evés is csak rossz gyerek viselkedés, ha pofán basz valakit a villában az is csak rossz gyerek, persze picivel rosszabb :)

Líder Máximo 2011.12.04. 00:16:40

@foxglove: @genevieve: jóvan csajok, elhiszem. Lehet ami neked még "tiszta", az nekem már álszent, sokszor volt ilyen érzésem, amikor olvastam, de majd ha lesz konkrétum, szólok, így tulképp nemér :)

vallatas 2011.12.04. 00:16:53

@Brr:
ez az ő taktikája, én már arra is gondoltam, hogy Csabát így építettek fel mint karaktert! Attila szolgálja ki, ugye a beépített embered :)

tena_lady 2011.12.04. 00:17:50

"az összes meccs győztese lila kendőt kap."
"Lesz öt lila kendő! És az öt vesztes közül lehet választani!"
Engem baromira érdekelne, hogy ezt hogy számolták ki. Mármint a villalakók, hiszen a levélben nem volt leírva, hogy hány kendő lesz, de ha logikusan nézzük, akkor csak kettő kendő lehet. Nyilván fiúk csak fiúkkal, lányok csak lányokkal fognak bokszolni, és mivel 5-5 ember van, ezért a körmérkőzésnek látom értelmét. Tehát aki az összesítésben győz, az kap kendőt. Mi értelme annak, hogy ha a csapat 3/4-e nem kiválasztható? De lehet, hogy én vagyok a hülye és ők számolták ki logikusan a kendők számát.

capa05 2011.12.04. 00:20:36

@tena_lady: négyszer még ha 2 perc is nem bírnák ki ha komolyan veszik.. ez mindkét nemre igaz...

ő-szinte 2011.12.04. 00:20:43

@tena_lady: Nem vagy hulye de ez t szerintem mar a retek se tudja. Total kaosz az egesz. Ugy latszik tanultak az Edenesektol, hogy az a jo, mha nincsenek konkret szabalyok, igy nincs miert replikazni... ahogy epp jonak tunik , ugy alakitjak. Szerintem.

genevieve 2011.12.04. 00:21:13

@Líder Máximo: a két stilus ég és föld!:-)

Turambar 2011.12.04. 00:22:24

@nosce: Az órán ott volt, rossz magatartása volt, amiért kapott "bizit".
Ne adjuk el feladatmegtagadásnak, mert nem volt az.
És igen, a kajás sem, mert nem volt egyértelműen megfogalmazva, hogy ki mikor és hogyan ehet.
Egyezzünk meg abban, hogy vagy futtatni akarták kicsit még jobban Attilát, vagy esetleg féltek, hogy elkanászodik, de sztem még inkább Lilu hisztizett egy sort Rubin(t?)nak.

ő-szinte 2011.12.04. 00:22:34

@genevieve: Zsoni, nem marjatok egymast egy ilyen hulye miatt :-)

nosce 2011.12.04. 00:22:54

@Líder Máximo: @ő-szinte:
az előző posztban leírtam vera pornó castingjáról a véleményem, tehát az nem lehet kérdéses, mégis én azt mondom ne bántsuk Brr-t, és nem is kell győzködni, mert egyrészt van ugye az ártatlanság vélelme, másrészt pedig amit mond az bizonyos szemponból respektálható, sztem.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 00:23:07

@tena_lady:

lehet, hogy egy stábtag pontatlanul fogalmazott, de ez csak akkor derült ki, amikor a villalakók a maguk módján értelmezték a dolgokat, viszont azóta nem vasalták ki ezt a dolgot, lehet azt gondolják, hogy így mindenki küzdeni fog a végsőkig már az első meccsen..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.04. 00:23:18

@Brr: Ez így van! És még az áldozatokból csinálnak közhülyét!

Turambar 2011.12.04. 00:24:05

@Líder Máximo: Szerintem nem álszent, csak nem örülök neki, ha ennyire naiv emberek tanítanak, mert sztem egy mai gyerekhez ennél több ravaszság kell.
De ez az én véleményem, ráadásul kevés infoból, szóval nem kell túl komolyan venni.

genevieve 2011.12.04. 00:24:15

@ő-szinte: nyugi drága:-)

nem marjuk:-)

csak nekem muszáj mindig szólnom, ha valakit igazságtalanság ér:-))

genevieve 2011.12.04. 00:26:23

@Turambar: te miből is szakvizsgáztál?:-)

nosce 2011.12.04. 00:27:38

@Turambar:
"Az órán ott volt, rossz magatartása volt, amiért kapott "bizit".
Ne adjuk el feladatmegtagadásnak, mert nem volt az."

Pedig bizony az volt vannak sulik ahonnan úgy kibasznak h tízig se tudsz elszámolni közben...és didaktikailag is nagyon romboló volt ezeket mutatni, ahogy reggel basztak bemenni órára, besztak engedelmeskedni sorolni lehetne a példákat, nem teszem. Szal én ebben maradok.
H mi lett/lesz a hatása azt pedig már leírtam...

genevieve 2011.12.04. 00:29:15

@Turambar: oké, ott nincs elfogultság:-)

ő-szinte 2011.12.04. 00:29:28

@nosce: Figyi, ertem en az allaspontodat es en altalaban nagyon nyitott vagyok mindenre es az empatias keszsegem nem a beka segge alatt van viszont igyekszem megmaradni a realitas talajan de ez nekem tumacs es provokacionak tunik. Ha nem az lenne, akkor meg csak nagyon sajnalni tudom szegenyt, viszont az is igaz, hogy a tudtlansag nem buntett, csak hat...

Turambar 2011.12.04. 00:29:44

@nosce: Sztem meg ha ilyenek nem történtek volna, akkor azon a héten semmit nem lehetett volna az öfibe beletenni, annyira nem történt semmi egyéb. "Tanultak". Hűha.

Ne szórakozz már, még Balázs és Lilu is röhögtek rajta, hogy Attiláék "milyen jól adják" a rosszcsontot.
Amivel lehet nem egyetérteni, de egyértelmű, hogy nem tartotta senki szabályszegésnek.

Turambar 2011.12.04. 00:30:24

@genevieve: Ott nincs. :) De szubjektivitás ott is van.

ő-szinte 2011.12.04. 00:30:56

@genevieve: Nekem is :-)

Csak nehogy mar Brr miatt mi balhezzunk egymassal a vegen... Nonszensz! :-D

vallatas 2011.12.04. 00:32:15

Kinga Péter na mit süt ki :)
Eléggé zavar egyébként, hogy mindenki ki van békülve kb mindenkivel... nincs feszültség, hiányzik a kinga-sehi kinga-annamari konfrontálódás!

ő-szinte 2011.12.04. 00:33:02

@vallatas: Blogolj es lesz balhe:-)))

genevieve 2011.12.04. 00:33:20

@Turambar: pedig azt hittem, itt vagy az:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 00:33:24

@nosce: @nosce: nem is kell bántani, de kicsit ő is visszafoghatná magát.
Egyszerűen nem bírja az ellenvéleményt és kapásból elküld mindenkit a picsába (ő ezt ignorálásnak hívja), aki vitába mer szállni vele.
Eddig nem volt vele gondom, de mostanában teljesen elborult, nem tudom mi történhetett vele. Sajnálom, mert néha kifejezetten jókat ír, de nehéz olyan emberrel kommunikálni, aki kinyilatkoztat, a viccet nem érti, viszont mindenen megsértődik.

vallatas 2011.12.04. 00:33:35

de ide vehetem még az Annamari-Vera konfliktusokat is, komolyan nagyon békés lett ez a társaság :( bár tudom többség ezt akarja látni, ebben én kissebség vagyok.

genevieve 2011.12.04. 00:34:22

@ő-szinte: én senkivel nem balhézom:-)

van, hogy napokig meg sem nyikkanok annyira nem veszem komolyan:-)

Líder Máximo 2011.12.04. 00:35:04

@Turambar: Sejthettem volna. Szerintem gyerekeknél még nem baj bár náluk az érzelmi biztonság a legfontosabb, csakhogy ezzel a naívságot sugalló világképpel egyáltalán nem biztos, hogy azt meg is lehet adni. Ha a felnőttek között is így kommunikálsz na, az a para.

genevieve 2011.12.04. 00:35:41

@vallatas: nem fog ez sokáig igy lenni:-)

a párbaj után újra indulnak a balhék:-)

ő-szinte 2011.12.04. 00:36:19

@genevieve: Jo, akkor biztos csak en kombinalok, de nem adnam meg neki az oromot. Ugye erted?

Turambar 2011.12.04. 00:38:04

@genevieve: Itt is az vagyok, emberi lényként más nem is lehetek. :)

genevieve 2011.12.04. 00:38:16

@ő-szinte: :-D

úgy látom többen komolyabban veszitek ezt a dolgot mint kéne:-)))

lehet engem megszállt a karácsony szelleme és most teljesen jóságos hangulatban vagyok:-)

genevieve 2011.12.04. 00:39:15

@Turambar: objektív nem vagy az biztos:-)

Turambar 2011.12.04. 00:39:38

@kormanyrud: Akkor még nőnek nézett ki. :)

vallatas 2011.12.04. 00:40:14

@kormanyrud:
baszkidejőlnézettki!!!!

omg omg <3

kormanyrud 2011.12.04. 00:41:22

Verafilm UPDATE:

Ez nem az a film, bocs..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 00:41:58

@kormanyrud: nagyon szép volt... nem értem, hogy' tudott így lepukkanni uszkve 10 év alatt??

Turambar 2011.12.04. 00:42:30

@genevieve: Senki sem objektív. Objektivitás csak filozófiailag létezik.

De ha nem akarod érteni: nem vagyok szubjektívebb, mint te pl. :)

Líder Máximo 2011.12.04. 00:45:18

@pushpang: mondjuk a porno egy csajnak sem tesz jót, rendesen kiélt lesz tőle a fejük..:)

genevieve 2011.12.04. 00:45:25

@Turambar: én bár nem kedvelem attilát, be tudom ismerni ha igaza van:-)

nosce 2011.12.04. 00:45:39

@Turambar:
"Ne szórakozz már, még Balázs és Lilu is röhögtek rajta, hogy Attiláék "milyen jól adják" a rosszcsontot.
Amivel lehet nem egyetérteni, de egyértelmű, hogy nem tartotta senki szabályszegésnek."

Jó hát ha neked Lilu és Balázs véleménye az ultima ratio akkor nincs több mondandóm :)
Nekem különben nem fáj amit Peti és Attila az iskolóban csinált, szal nem kell a műsorozással érvelned, tőlem akár Gergő meg Attila a vilában lejátszhatja útcai harcos módban is a nézeteltérését, a nézettségnek is jót tenne, csakhát ha hoznak egy szabályt , ugye.....
részemről ennyi a témáról.

vallatas 2011.12.04. 00:46:21

Péter de aljas :-))))
Attilanak ma se lesz jó napja ;]

ő-szinte 2011.12.04. 00:47:05

@pushpang: Rossz dontesek, rossz kovetkezmenyek. En ma azt mantraztam, hogy milyen jo csajt lehetne csinalni belole. Kb erre gondoltam. De csak ki lettem nevetve...

Turambar 2011.12.04. 00:48:38

@genevieve: Én is. :D
És persze azt is, ha Csaba épp vicces vagy jófej volt.

Sosem Attilát akarom jobb fejnek feltüntetni, mint amilyen, mert egy faragatlan bunkónak tartom, ahogy ezt már többször is jeleztem.
Csak hát látom, hogy ettől még rohadt sok dologban igaza van, és nagyon sok helyzetben felismeri egy-egy dolog visszás, vagy nevetséges voltát, akár a többi játékos akár ők és a szerkesztőség viszonylatában.

Turambar 2011.12.04. 00:49:54

@nosce: Nem akarod érteni, úgy látom, miről beszélek, és hát marhára nem arról, hogy nekem Balázs és Lilu véleménye lenne etalon. De elég vak vagy, ha azt gondolod, hogy ők csak úgy lazán a saját véleményüket nyomhatják "cenzúra" nélkül.

ő-szinte 2011.12.04. 00:50:03

@Líder Máximo: Igen. De miert? A leki sokk, vagy mi?

Líder Máximo 2011.12.04. 00:51:03

@kormanyrud: 1:40-nál kicsit hasonlít mostani önmagára már, de tényleg full szebben nézett ki..

nosce 2011.12.04. 00:52:26

@pushpang: @ő-szinte:

ok én megértelek benneteket fullra, elhihetitek :) csak minek fájtolunk itt? meggyőzni aligha lehet/érdemes bárkit is :)

Líder Máximo 2011.12.04. 00:54:54

@ő-szinte: Biztos az a sok korán kelés :)
Faszom sem tudja, de ha megnézel pornóban ügyködő lányokat ilyen volt, ilyen lett üzemmódban mindig látni rajtuk, hogy másképp öregednek. Nézz meg egy 18 éves Rita Faltoyanot Debrecenből és most Amerikából, brutál.

ő-szinte 2011.12.04. 00:55:02

@nosce: Basszus, en is ezt mondom... :-)

ő-szinte 2011.12.04. 00:55:54

@Líder Máximo: Igen, igen, csak a miertjet keresem. :-)

ő-szinte 2011.12.04. 00:58:08

@nosce: En is ezt mondom... :-)

Basszus leirtam es eltunt az elobb

Líder Máximo 2011.12.04. 01:02:58

@ő-szinte: Én csak arra tudom biztosan a választ, hogy a dohányosok miért öregszenek gyorsabban, a rocksztárok meg miért nem öregszenek soha! :)

ő-szinte 2011.12.04. 01:03:59

@Líder Máximo: :-) Mar mindketto voltal :-DDD

Líder Máximo 2011.12.04. 01:09:12

@ő-szinte: Persze, az elmúlt napok kommentjeit olvasva bevallhatom: én vagyok a Pataki új testőre :D

nosce 2011.12.04. 01:09:13

@ő-szinte:
"Akkor nem tunt el"

én tünök el, jó éjt :)

Líder Máximo 2011.12.04. 01:11:06

@ő-szinte: Ha már öregedés..nem kell ahhoz pornósztárnak lenni, hogy 5 év alatt évtizedeket öregedj:

www.youtube.com/watch?v=G4Hc_FHkmqU&feature=player_embedded

ő-szinte 2011.12.04. 01:15:50

@Líder Máximo: Jo, de ez egy betegseg. Latod, ot, szegenyt sajnalom.

ő-szinte 2011.12.04. 01:18:02

@Líder Máximo: Na en is elmegyek a tollas balba, Jo ejt!

vallatas 2011.12.04. 01:19:48

Kinga műsora nagyon megrendezett lesz... kérdéseket és válaszokat előre megbeszélték wá

így mi ebben a vicces?

Attila show az legalább rendes show volt :-)

krumplicukor 2011.12.04. 01:25:23

@vallatas: Nem, ott is pont ugyanígy megbeszélték Petivel előre a kérdéseket, témákat, ugyanígy készültek arra is.

vallatas 2011.12.04. 01:28:00

@krumplicukor:
az oké, hogy a főszerkesztő meg a műsorvezető, de az alanyokkal???
azokkal nem!
na most rohadtul ki vagyok akadva, ennek totál semmi értelme!

krumplicukor 2011.12.04. 01:33:15

@vallatas: Az talk-show volt, ez pedig mélyinterjú vagy mi a manó :) És itt is csak annyit mondtak nekik, h kb. mi lesz a téma, illetve azt, h kinek lesz komoly a beszélgetés és ki vegye poénra, tréfásra. Most szerinted ez élesben nem ugyanígy van? A talk-show-s fellépőket is insturálják, h kb. mit várnak tőlük. A lényeg most itt az lenne, h Kinga tudja-e olyan irányba irányítani a beszélgetéseket, amiket Petivel megbeszéltek és amiket a riporteralanyok nem tudnak.

krumplicukor 2011.12.04. 01:34:50

@krumplicukor: "Riportalanyok", bakker :) Na, megyek aludni :)

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 01:35:53

már megmondtam kicsit korábban, nem szeretném, ha benyitnék a nappaliba, és az arcomra fröccsenne a meleg ondó.
úgy alapjában véve nem különösebben érdekelnek a(z éjszakai) hozzászólások, de kénytelen vagyok visszaolvasni, és akkor reggel újra lefektetem a szabályokat, pedig olyan világosan elugattam, nem? de.

de nem.
nem fektetem le újra a szabályokat.
átmék gecibe.
nahhát így.

vallatas 2011.12.04. 01:37:21

@krumplicukor:
hát igaz amit mondasz, de az igazi siker az ilyen műsorokban mindig a váratlan nem tervezett kérdések beszúrása ;]

Közbiztonság Szilárd 2011.12.04. 04:52:40

@Turambar:
Szerintem annyit hibázott, mint az összes többi együttvéve (mondjuk ha Pétert nem számítjuk).
Minden feladatot szabotál, minden alól kivonja magát, semmit nem csinál rendesen.

Én eddig is azon csodálkoztam, hogy mindenki más minden csipp-csupp szarért büntetést kap, ez a két tahó meg semmiért.

Már nagyon kijárt neki.
Meg Péternek is nagyon kijárna.

(Mondjuk én azon is csodálkozom, hogy ezeket ilyen tenyérbemászó stílussal és képpel hogy nem verték még agyon a való életben.)

Közbiztonság Szilárd 2011.12.04. 05:14:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Oké, akkor ezt fel is írom a noteszbe, aszongya hogy:

"Kedves naplóm! Ha Hajni jön vendégségbe, hűteni kell a nappaliban arcába fröccsentendő ondót, mert a meleget nem szereti."

Ne mondd, hogy nem teszek meg mindent érted. :-)
(Mert hát első a vendég, a Ferencvárost nem tudom, hanyadik, de nemrég még kieső helyen volt. :-)

"átmék gecibe."
És messzire kell menned? :-)

@Turambar:
Az összeférhetelen és a viselkedésképtelen érTetlen idióta azért nem pont ugyanaz.

@Brr:
Csak a mengelézéshez:
Mengele egy egész jóképű (és okos) pali volt.
Attilára ezek egyike sem igaz.
Hogy az okosságát mire használta, az más kérdés (de ha jobban belegondolsz, csak megelőzte pár évtizeddel az állatvédőket, akik az állatkísérletek ellen küzdenek, és úgy gondolják, inkább kísérletezzenek az ari kis szőrösek helyett thaiföldi kisgyerekekkel, mert azok is elég olcsók a húspiacon).

@vallatas:
A mikróport a mikrosütővel kapcsolatos csatlakozó (vagy azt csatlakoztatja, vagy ahhoz valamit).
Ellentétben a mikroporttal.
(De nem is mondja senki hosszú ó-val.)

Közbiztonság Szilárd 2011.12.04. 05:16:32

Egyébként bokszügyben felfigyelt más is arra, hogy amikor ment kifelé a 2 edző csávó, az egyik megjegyezte, hogy ez a Fecó gyerek kurva jó?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 08:34:37

@Közbiztonság Szilárd: csak miheztartás végett: Fecó apósa Alvics Gyula ökölvívó

/Kétszeres Eb-bronzérmes (Várna, 1982; Bp., 1985), szerepelt a '82-es müncheni vb-n, számos nemzetközi torna győztese. A '88-as szöüli olimpián két győzelem után a negyeddöntőben a holland A. Vanderlynde búcsúztatta. Kétszer választották idehaza Az év ökölvívójának ('82, '84); háromszor volt Baranya legjobb sportolója ('79, '80, '81)./

Müszélia 2011.12.04. 09:03:58

@pushpang: fecó apósa? úgy tudom, angéla nem is feleség, csak barátnő státuszban van.

avanivi 2011.12.04. 09:10:50

@ő-szinte: Tegnap kidőltem, nem tudtam megnézni az öfit.Jó hogy nincs Attila, most láthatjuk majd,hogy milyen kedvesek egymáshoz,szépen beszélnek és jóindulatuak:)
Gergő volt a kedvencem eddig.Ő is nagyon szépen beszélt a Serivel,örömvolt hallgatni olyan választékosan fejezte ki magát a 36. szakitáskor:(
A Fecóka lett a FB+Kingucika pincsikutyája csak még nem tudja mert még nem mondta meg neki senki.
A nézők nagy hibát követtek el, hogy nem Kingu lett a párja Attilának az egytálasf@szságban, már nem lenne ekkora a fencikéje.

Hurri Kán 2011.12.04. 09:16:48

"Ezért átmérlegelte a dolgokat. Vera becsületéről volt szó. Jahh, most néztem ki az ablakon, itt Baján éppen piros hó esik."
Késssssssssszzz... ennyi elég is így reggelre. :DDD

avanivi 2011.12.04. 09:21:33

@gyvy: Jó reggelt vagy estét:)

Hurri Kán 2011.12.04. 09:26:42

@avanivi:
Mindegy, a lényeg, hogy jó. :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 09:27:14

@Müszélia: Az rtlVV5 oldalán ezt írják: "...Fecó már eltervezte, hogy apósát képzeli a ringbe maga mellé, mert belőle tud erőt meríteni, és úgy véli, csak a szíve fogja hajtani..."

A barátnő apja is tkp. após, nem? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 09:30:58

@avanivi: ja, már az öfi vége felé is érzékelni lehetett a villában a harmónia és a béke rózsaszín ködlését.. Párás szemmel, szeretetteljesen lapogatták egymás hátát, mindenkinek volt egy jó szava a másikhoz... :D

zoxó 2011.12.04. 09:42:15

@Zwekedly: hát te tudod. Nekem a teleszart liberó jutott róla eszembe.

csicserierika 2011.12.04. 09:45:54

@pushpang: én értettelek :)
Hippi bulit kellett volna rendeznie Verának a szeretet jegyében, ha lett volna elég humorérzéke .
Amúgy Jó reggelt mindenkinek !

zoxó 2011.12.04. 09:55:06

@nosce: de az nem respektálható, hogy aki másként gondolja, mint ő, az
1. hülye (így nem írta le, de annyira erőszakosan nyomja a dumáját, hogy nekem ez jött le);
2. egyetért a prostitúcióval, ami pedig számomra végképp felháborító.
Ráadásul egybeveszi a pornóipart a prostitúcióval. Elismerem, hogy a választóvonal rendkívül halvány, de azért ott van.
Egyszerűen ami nem találkozik a végletekig leegyszerűsített világképével, az nincs és kész. Na én ezért ignorálom Brr-t. Vagy elolvasom és már kínomban röhögök rajta.
Ancilla jófej:).

mocskosmacska 2011.12.04. 09:56:46

Rájöttem, hogy mi miatt nem érdekelnek a párbajok ebben a szériában. Az előzőkben a legnézettebbek azok voltak (ahová a legtöbb sms érkezett), ahol "nagy ellenfelek" csaptak össze, olyanok, akiknek nagyon kiéleződött konfliktusaik voltak (ágica-katka, leo-indián, majka-lorenzo). Itt meg az egyetlen érv a kihívásnál, hogy a kiválasztott kit gondol a leggyengébbnek. Ez így unalmas számomra.

mocskosmacska 2011.12.04. 09:58:46

Annamari meg könyörgöm hagyd kint a modorost, mert ha visszamegy akkora arca lesz, hogy már a tényleg elviselhetetlen kategória lesz!

avanivi 2011.12.04. 09:59:21

@pushpang: A Gergő nekem nagy csalódás.Nagyon elitélem azokat akik árulják a drogot,de gondoltan leülte a 4,5 évet, változni akar, én adok neki egy esélyt.A fő gond vele nem az,hogy" sittes"volt.

icegrapefruit 2011.12.04. 10:06:48

@MagasMacska: Nem találtam JOKKA21 beírását Annamari azelőtt szőke hajáról, de találtam képeket modell korából, és JOKKA21 valahol felveti, hogy Annamarit direkt elcsúfították, hogy egy ponton majd meglepetésszerűen megszépíthessék. Van fantázia az ötletben. :) Engem Annamari arca a 20-as évek filmsztárjaira emlékeztet, ha fotós lennék, biztosan csinálnék róla egy olyan sorozatot.

capa05 2011.12.04. 10:24:58

@icegrapefruit: nem kellett elcsúfítani... nézd meg smink nélkül és itt az eredmény..

MagasMacska 2011.12.04. 10:27:18

@icegrapefruit: Nem, ő sem a szőkeségét írta, hanem azt, hogy egy kedves, helyes lány, csinos is, csak ebben a kategóriában ezt a kinézést és a "bénító" tekintetet (a hozzáillőnek gondolt viselkedéssel) írták neki elő. Hogy aztán ez mennyire igaz, azt inkább az tudja, aki már ismerte.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 10:28:01

@Közbiztonság Szilárd:

a mengele nevet nem én találtam fel, az Hajni találmánya, egészen pontosan "lelki mengele", úgyhogy megjegyzéseiddel fordulj Hajnihoz.

Én elég pontosnak tartottam az elnevezést, akkor épp napi szinten kínozta lelkileg áldozatait, most már kicsit kevesebb a lehetősége, hogy fbmgkinguci elköltözött tőle...

mocskosmacska 2011.12.04. 10:31:47

Egyik ismerősöm jól megfogalmazta. Régebben nyeri akartak a párbajokon, mostanában megúszni.

zoxó 2011.12.04. 10:34:33

@MagasMacska: úgy emlékszem, Jokka azt írta, hogy a hosszú, világos haját kellett levágatni és feketére festeni. Ez szőkétől világosbarnáig bármilyen árnyalatot jelenthet. Remélem, nem szőke:)).

mocskosmacska 2011.12.04. 10:35:34

@Brr: Szerintem is illik rá a név.

capa05 2011.12.04. 10:42:04

@anica inkognitóban: te nagyon otthon vagy befőttes üvegekben..:P:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 10:43:38

@capa05: IS :P:DDDD
egyébként nagyjából ez volt az éjszaka az egyetlen olyan téma, amihez hozzá kívánok szólni :)

beacska 2011.12.04. 10:49:34

@mocskosmacska: persze, mert a VV4-ben pl. úgy indultak neki a párbajnak a stúdióban, mintha azon múlna az életük, de a mostaniak már tisztában vannak vele, hogy a kendő kiosztása pillanatától elindul a "küzdelem". A stúdió kb. az ismerősök megtalálásáról szól...és milyen igazuk van!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 10:49:49

@Brr: de könyörgöm, Hajni összességében max. 2-3x használta ezt a kifejezést, te meg vagy beleszerettél ebbe a szóba vagy megakadt a lejátszóban.
Dr. Mengele meg köszöni, jól van, végülis, a negatív reklám is reklám...

mocskosmacska 2011.12.04. 10:50:45

@beacska: Így számomra elveszik a dráma, meg a nép döntése az igazságról meg az ilyenek.....langyos víz lesz.

mocskosmacska 2011.12.04. 10:51:45

@pushpang: De miért ne hívhatná úgy az egyik szereplőt, ahogy akarja?

mocskosmacska 2011.12.04. 10:58:21

@beacska: Végül is ők nem azért vannak bent a villába, hogy üljenek a stúdióban és sasolják az ismerőseiket, hanem hogy csinálják a műsort.

mocskosmacska 2011.12.04. 11:01:05

@mocskosmacska: Attila bármilyen ellenszenves is, azt el kell ismernem, hogy a műsorcsinálásban az elején nagyon jó volt, de most már kezd unalmas lenni a repertoárja. Be kellene újítania.

beacska 2011.12.04. 11:01:55

@mocskosmacska: na jó, de valljuk be, a stúdióban az égvilágon semmi nem dől el...

beacska 2011.12.04. 11:02:55

@mocskosmacska: szerintem nagyban visszavetette őt, amikor Cris kiesett. Akkor el kellett gondolkodniuk, hogy mégsem az számít, ki van nap-mint-nap az öfikben...

mocskosmacska 2011.12.04. 11:10:16

@beacska: Tényleg nem ott dől el, de lehetőség van ott egy nagy ütős alakításra. A 4. szériában is már észrevettem, hogy nem érdekelnek a párbajok és max. bele-bele nézek, pedig a katka-ágica párbaj még úgy elragadott, hogy sms-t is küldtem. (tudom ciki)

mocskosmacska 2011.12.04. 11:11:03

@beacska: Lehet, hogy tényleg az vetette vissza. Régebben szerettem, aztán idegesített, mostanra meg unom.

beacska 2011.12.04. 11:11:24

@mocskosmacska: sajnos, fogalmam sincs az említett párbajról, de azért abban a szériában is volt 10-12 párbaj, és abból legfeljebb 3 volt említésre méltó...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 11:32:21

@mocskosmacska:

arról nem beszélve, hogy a közelemben él egy nagyon kedves fiú, akit Attilának hívnak, úgyhogy én a vv5-ben lakó szörnyet semmiképpen se hívnám ezen a néven...

egyébként Olivér még a frizuráját is hitler-frizurának nevezte egyik éjjel a belevalóban, és lám-lám nem sokkal később mengele levágta peti haját ugyanerre a hitler-frizurára, nézték is magukat a tükörben röhögve, hogy mennyire hasonlítanak egymásra (mint egyik nemzetközi mészáros a másikra)...

a frizura választást nagyon is tudatosnak tartom, a karján lévő karszalag meg ki tudja milyen korábbi karszalagot fed le...

lehet hogy szóltak neki, hogy azzal nem jöhet be a műsorba, és módosította, vagy akár már korábban módosította, mert gond volt vele nyilvános helyen...

foxglove (törölt) 2011.12.04. 11:33:49

@icegrapefruit: hogyvolt.blog.hu/2011/09/19/vv5_1x07/fullcommentlist/1#c14498615

megkerestem a kommentet, nem tudom a link ráugrik-e. FiKaNiCk 2011.09.19. 23:59:22

beacska 2011.12.04. 11:34:58

nézem-hallgatom a 12.01.-es streamet, Attila félóránként elmondja, hogy ő senkivel nem enne egy tányérból, legfeljebb a csajával, de még azzal sem...

Hurri Kán 2011.12.04. 11:38:23

@Brr:
Én még azt is megtudtam Attiláról, hogy korábban újszülött kanárikat bántalmazott. Egy világ omolt össze bennem.

avanivi 2011.12.04. 11:40:44

@Brr: A karján lévő tetkó a " nehéz az élet Bözsi"-t takarja.:))

Ancilla 2011.12.04. 11:42:00

@foxglove: @genevieve:Köszönöm, hogy a távollétemben is kiálltatok mellettem! I

@Turambar:Lehet, hogy "mérhetetlenül naiv" vagyok, de egyik kezemen meg tudom számolni, hányszor csalódtam komolyabban az életemben (pedig messze nem tini vagyok)...

Egyébként a kommentelést is azért hagytam abba ebben az évben, mert semmi kedvem folyamatosan védekezni az álláspontom, véleményem miatt és summázott ítéleteket olvasni arról, hogy milyen személyiség vagyok.

az én rózsám vasutas 2011.12.04. 11:42:51

@Brr: Olivérnek szakmai kötelessége (vagy ártalma) kiszúrni az említett hajakat és fejeket.
Egyébként a lányok is sokat foglalkoznak a hajukkal. Sehi simogatja, Vera rakosgatja, Veronika nyalogatja, Kinga fonogatja, Eszter választgatja, Annamary...érdekes...ő nem csinál semmit.

beacska 2011.12.04. 11:45:38

most mondja el (a fülembe) Péter, hogy Mengyelejev hogyan állította össze a standard-Vodka "receptjét"...érdekes...

zoxó 2011.12.04. 11:46:45

@avanivi: én meg azt hittem, hogy eredetileg "az élet nem habos torta, Pelikán elvtárs" volt odatetoválva:)).

2011.12.04. 12:00:51

@icegrapefruit: Fától az erdőt....Nem gondolrtam volna, hogy senki nem ismeri fel a képet, de így azért brutál, hogy az avatartom nem más mint jómaga, BTA szőkén, modell fotón.

lac64 2011.12.04. 12:02:07

Szép napot mindenkinek!

@beacska: Nem Cris kiesése vetette vissza, hiszen még utána is csinálta a feszültséget sokáig (pl. csíkosok-kockások). Szerintem egyszerűen elfáradt, erről már a teaesten panaszkodott Kingának, illetve a Kingás dolgon nem tud túllendülni, állandóan azon rugózik és ettől nyomott. Online-ban már sokszor tujább, mint Csaba.

icegrapefruit 2011.12.04. 12:08:10

@foxglove: Ráugrott, köszönöm! Teljesen valószerűen hangzik, amit FiKaNiCk mond. Már eleget tudunk, akár a saját valóság shownkat is elindíthatnánk. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 12:08:43

@szerivan: volt már, hogy magamat sem ismertem fel fotón..:DDD (mondjuk, nem pozitív élmény volt..D)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 12:12:36

@Binbir gece: de úgyis fogalmazhatnánk, hogy jó orra van hozzá...

Tüzitündér 2011.12.04. 12:13:35

Sziasztok!

@anica inkognitóban: Húúú, nagyon köszi! Pont ezek azok, amiket kerestem! :):):)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 12:15:01

@Tüzitündér: szivi :) igen, sejtettem, itt találtam olyan kis gömbölyűeket. nekem szimpatikusak, érzem velük a hasonlóságot :DDDDD

2011.12.04. 12:16:29

@pushpang: Az a válla felhúzva :) De akár a térde is lehetne, hiszen az izületeknek köszönhetően azt is fel tudod húzni.

capa05 2011.12.04. 12:24:11

@anica inkognitóban: ez olyan egyfajta üditős dolog? :DDD

Tüzitündér 2011.12.04. 12:25:07

@anica inkognitóban: én, meg MMKK felismerem magam fotókon és nagyon el vagyok képedve mennyire nem vagyok fotogén, pedig egyébként meg egyszerűen gyönyörű vagyok! :):)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 12:26:16

@Tüzitündér: még mindig jobb mint a fordítottja... láttam már olyan csajt, aki fotókon hűűű.. életben meg nem ismerted volna, olyan rút volt..:D akkor inkább a mi verziónk..:DD

rianna 2011.12.04. 12:29:56

@Tüzitündér: én szörnyen szoktam kinézni a képeken, ezért gyűlölök mindenkit, aki fényképezőgéppel közelít hozzám. Vagy azt mondja, hogy nem is igaz, mert PONT ÍGY nézek ki a valóságban is. Na ilyenkor szoktam válogatott halálnemeket gondolkodni :D

capa05 2011.12.04. 12:33:32

Biztosan szépek vagyok!!!! Esetleg nem jön át teljesen a képekre..)))

capa05 2011.12.04. 12:37:54

3 nővel szemben ezt a luxus, hogy írónia, nem engedhetem meg magamnak!!!:PPP:DDD

rianna 2011.12.04. 12:42:00

@anica inkognitóban: én is ebben az irányban gondolkodom :D

@capa05: szépség és kor tekintetében sskk nem engedheted meg magadnak :D

csak magamat képviselem 2011.12.04. 12:47:00

@mocskosmacska: igen. ez most a gyengék a gyengékkel széria, egyelőre legalábbis. itt a hétközi őrültködés, az erősek helyezkedése az overdrive. hogy a közönséget ez mennyire overdriveolja a szavazásra, azt nem tudom. vannak számok? gondolom nincsenek. szerintem sok a szavazat most is, de ezt én egy általános hatásnak tudom be most még. ez pedig az elvárás, miután az előző kivételesen, khm. érdekes figurákat mutatott be, mint pl. Alekosz, ez a szörny. És igenis, Anikó is érdekes. :) a nézők kifejezetten a gyors folytatást várták, pedig máskor mindig a pihenjünk rá egyet hatás érvényesül. ha igazad lesz, megunják, mert ezt már látták - Zsófika, a házaspár repültek gyorsan. most ugyanez megy, az erősek kitaktikázzák a gyengéket, pl. Attila, aki mindenkinél eléri, hogy az kivetkőzzön magából. Az smsek szerintem csökkennek, viszont ez csak becslés. azt gondolom, nemcsak te unod, de a középtávban visszatérhetnek a domináns csapatfők (Attila-Fecó, Peti-Geri?) párbajok. Per pill kétszer lépnek ugyanabba a folyóba, de a további másolás épp a kilábalást jelentheti, mert mindenki tétre menő érzelmi vihart vár. Ezt gondolom arról, amit írtál, én személy szerint most szerivan a hétközi erős-erős, v erős-gyenge zaklatásokkal. Imádom a kifinomult szúrásokat nézni.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 12:48:10

@rianna: :DD
(bizonyos esetekben a közeli rokonok legyilkolását sem büntetném...:D amikor anyósom vasárnap reggel 7-kor idetelefonál, teljesen jogszerűnek érzem a dolgot :DD)

most viszont megyek, mert az említett 1-1,5 óra múlva itt lesz vendégként, úgyhogy megnézem, nem maradt-e valahol a szekrény háta mögött egy eldugott sarokban egy pók :DDD;)

szélfúttahaj 2011.12.04. 12:50:55

Eg@Brr: Biztos Mengele jobbképűbb volt, de ez csak külső különbség, viszont a Bárányok hallgatnakban is van hasonló karakter, nekem mindig ő a befutó a VV5 hasonlósági versenyben. Még a végén azt is kitalálják. És kövezzenek meg a hívei nagyon bírom a szenvedő kapucniját.

Hurri Kán 2011.12.04. 12:51:35

@capa05:
Dehogynem. Sok esetben a túlélés egyetlen módja. :D

rianna 2011.12.04. 12:52:11

@anica inkognitóban: UV lámpával jön, mint a helyszínelők ?:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 12:56:45

@gyvy: te csak ne lázíts, mert szét lesztek ültetve! :P:DD
@rianna: igencsak... :D

Hurri Kán 2011.12.04. 12:59:18

@anica inkognitóban:
Ablakok tiszták már? Szerintem inkább ott kéne jeleskedned élesre töltött törlőruhával. :)

kárpátia56 (törölt) 2011.12.04. 13:01:16

@anica inkognitóban: na én nem csúnyultam, de változtam, ez tény. :) pl. pizzaarcú gyerek voltam, amit mai fejjel (szó szerint) semlegesnek tartok. mára hosszúfejű és kissé baltaarcú fiúKinguci lettem, hogy megosszak egy intim információt magamról. amúgy szép a szemed. asszem ilyet csak egyvalakinek mondtam (nem anyunak!!), de sokszor hallom ebédélőben, étteremben ezt a szar dumát a pasiktól, szerintem mindenkinek ezt mondják. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 13:01:41

@gyvy: ja, akinél rend van, nem kell ilyenkor megőrülnie :PPP:DD de ha eljössz és piros bőr tangában lemosod, istenbizony kifizetjük a fellépésed árát a csajokkal :PPP:DDDD még anyósnak is veszek egy jegyet :PPP:DDDDDDDDDD

na, tényleg megyek, nem szeretek kapkodni...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 13:02:42

@kárpátia56: köszi :))nem olyan szar duma ez, ha igaz :DDDDD

Hurri Kán 2011.12.04. 13:04:48

@anica inkognitóban:
Majd beszéld meg az impresszáriómmal, küldöm az elérhetőségét. :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 13:05:10

@gyvy:

ma nem szabad a nőknek takarítania!

Borbála napja asszonyi dologtiltó nap.
...
- Söpörni nem szabad, mert a lány kisöpri a szerencsét.
- A női látogatót söprűvel verik ki a házból, mert azért jött, hogy elvigye a szerencsét.
- E nap legfontosabb néphagyománya a Borbála-ág vágása. A lányok ilyenkor cseresznye- vagy orgonaágat törnek, vízbe helyezik, s ha kizöldül, hamarosan férjhez mennek.
- Ruhát nem teregetnek ezen a napon, mert a boszorkány megrontja a ruha tulajdonosát.
- Sem ajándékot, sem kölcsönt nem adnak, nehogy elvigye a szerencsét.
- Borbála-napkor nem szabad fonni. Azért nem nyúlnak a rokkához, mert Borbála bedobná az ablakon az orsót, a fonál kóccá válna, és a marhák lábára tekeredne, azok pedig megsántulnának.
- Nem szabad varrni, akárcsak Lucakor, mert bevarrnák a tyúkok fenekét.

Vannak erre a napra javasolt tevékenységek, mint a tollfosztás, vagy a borfejtés. Borbálakor vagy Lucakor csíráztattak búzát, mely karácsonyra kizöldülve a következő év termésére jósol.

Tüzitündér 2011.12.04. 13:09:30

@anica inkognitóban: és mi lesz az ebéd? kígyó békával? :):)

Hurri Kán 2011.12.04. 13:11:36

@Brr:
Megtennéd, hogy megkérdezed, érdekel -e?

@Tüzitündér:
:D

Hurri Kán 2011.12.04. 13:15:25

@zoxó:
Jelenleg eléggé inspiráloznak, szóval nem vágyom efféle babérokra. :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 13:16:00

@anica inkognitóban:

nem értem, hogy este lefekvéskor miért nem húzzátok ki a telefonotokat.. de legalább szombat este..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 13:16:59

@gyvy:

valami takarításra buzdítottál épp, gondoltam jó ha észben tartod...

Hurri Kán 2011.12.04. 13:18:48

@Brr:
Megtennéd, hogy privátban küldesz egy listát azokról a dolgokról, amiket szerinted fontos lenne észben tartanom?
Végtelenül leköteleznél, egy életre, és még azon is túl.
Köszönöm.

@zoxó:
;-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 13:20:30

@gyvy: oké, mindenképpen..:P:DDD
@Tüzitündér: nem, egyébként más baj nincs az öreglánnyal, meghagyom az életét :DDD mégiscsak a férjem anyja..:DD uzsi lesz, nem ebéd, tegnap nálunk is névnapoztunk, ott vacsi volt :)
@Brr: mert az egyik szolgálati és bármikor hívhatnak, fel kell vennem..:(

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 13:25:38

@gyvy:

Most nem érek, rá, viszont aggódtam, hogy holnap esetleg bevarrva találod a tyúkjaid popóját és nem érted miért...

Nem, nem kell megköszönni! Boldog Mikulást!

Hurri Kán 2011.12.04. 13:27:05

@Brr:
Hú. Tényleg. Erre nem is gondoltam. Kérlek, taníts még, nélküled eltévedt bolygó hollandi vagyok ezen a sárgolyón.

beacska 2011.12.04. 13:42:36

@anica inkognitóban: te anica! ezt a hszt akár én is írhattam volna ;D

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 13:42:52

@Brr: hogy te milyen merhettlenul idegesito vagy.

John_Shooter 2011.12.04. 14:10:41

Szóval ismét dolgozok vasárnap, ami alapvetően nem lenne baj. DE:

Átballagtam Kecskemét gyönyörű főterén a szerkesztőség felé, és a közepén egy dülöngélő hőlégballonból felém intett a mikulás, miközben izzadt krampuszai azon küzdöttek, hogy a jármű a földön is maradjon meg nem is.

Azután a zebránál, egy újabb mikulás rekedt és unott hangon megkérdezte, hogy van-e egy cigim.

Szóval nem akarom ekézni az ünnepi hangulatot, de néhány dologgal azért tele van a...

nosce 2011.12.04. 14:12:02

@Tüzitündér:
"én, meg MMKK felismerem magam fotókon és nagyon el vagyok képedve mennyire nem vagyok fotogén, pedig egyébként meg egyszerűen gyönyörű vagyok! :):)"

ez azért van mert a kamera mindig kövérít :)

nosce 2011.12.04. 14:16:32

@zoxó:
"de az nem respektálható, hogy aki másként gondolja, mint ő, az"

persze, ezért is írtam h van benne respektálható.....az ö térfelén is pattog a labda :), de ha mindannyian ráuszulunk egy párbajon úgy kint hagy mindenkit mint a sicc :)

Líder Máximo 2011.12.04. 14:19:09

@liberaliskonzervativ: (sóhaj)

Tegnap próbáltam ezt jelezni neki, hátha észreveszi magát, de menthetetlen. Isten mentsen meg minden férfit egy ilyen nőtől!

Hurri Kán 2011.12.04. 14:22:26

@Líder Máximo:
Nem kell. Ugyanis nem nő. Ennyi. :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 14:30:08

2:34 nél (2 óra 34 percnél) nagyon szimpatikus lesz Gergő, mikor elmondja, hogy mindenkinek van egy jobb keze, hogy szükség esetén bevesse magán.

http://www.youtube.com/watch?v=PSM6UR7efZE&feature=player_embedded#!

Igen, én ezt tartom felelős felnőtt férfi viselkedésnek, és nem azt, hogy valaki pénzért vegye meg a másik nemiszervét, testét használatra, és így abúzolja a másikat, ha épp hiányérzete van.

Amúgy is szimpatikus volt Gergő, bár néha tényleg nem tudja visszatartani az agresszióját, de összességében viszont nagyon önfegyelmezett a villában, ura a helyzetnek és magának, és én ezt nagyon bírom egy paliban.

csicserierika 2011.12.04. 14:35:27

@gyvy: ne abúzold a kíváncsiságomat, te tudsz valamit :)

Zwekedly 2011.12.04. 14:42:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Hogy lehet látni, hogy melyik kommentnek mi a sorszáma? Én nem látok ilyent, meg még sok mást se, amikre pedig hivatkoznak itt a bennfentesek.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 14:45:43

@Brr:

valamiért nem lehet rákattintani, az előző bejegyzésben, remélem ez a link működik:

youtu.be/PSM6UR7efZE

szóval 2 óra 34 percnél kezdődik a rész, amire utaltam

Tüzitündér 2011.12.04. 14:45:51

@gyvy:

"Nem kell. Ugyanis nem nő. Ennyi. :)"

Ezt miből gondolod? Tegnap mondta, hogy az, vagy mégsem? :):) Mondjuk én is csodálkoztam rajta, de ez nem jelent semmit sem! :)

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 14:47:46

Brr, nem szoktam mások által hagyni befolyásolni magam, de szeretném, ha abbahagynád a többi kommentelő idegein való táncolást. Úgy vettem észre, többeket zavar az, ahogyan megnyilvánulsz.
Ez itt egy közösség, nem kell mindenkivel szerizni, de azt szem előtt kéne tartani, hogy a kommentelők - remélem - azért jön ide, mert jól érzi itt magát és szeretne kicsit lazulni, hülyéskedni, viháncolni.

Kénytelen voltam szólni, bár utálok óvónénit játszani, hiszek abban ugyanis, hogy egy közösség önmagát formálja és nincs szükség senkire, aki betölti az atyaisten szerepét. Egyébként is alkalmatlan vagyok rá, ahhoz én túl liberális vagyok.

Éjjel már bebasztam a baltát az ajtón, úgy látszik, nem volt elég.

Én szólottam, I. Baltás, uff.

foxglove (törölt) 2011.12.04. 14:50:48

Kicsit megkésve reagálnék a posztban elhangzottakra: hát én odavagyok azért a világítós jegesmaciért!:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 14:54:23

@foxglove:

Kedves hajnalka, fogalmam sincs mi a bajuk, örülnék, ha legalább te kifejtenéd, mert halvány gőzöm sincs, kérlek sorold fel a problémákat!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 14:56:51

@Brr:

én magam részéről úgy látom, hogy páran (egyáltalán nem a többség, hanem egy páran) bizonyos kérdésekben nem értenek egyet velem, és rámzúdultak falkában, de konkrétan semmi olyat nem írtam le, amivel okot adtam erre.

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 14:57:30

@Brr: nem vitaindítónak szántam, amit mondtam.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 14:58:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

elnézést az előbbit véletlenül másnak küldtem, szóval itt megy most neked újra:

Kedves Hajnalka, fogalmam sincs mi a bajuk, örülnék, ha legalább te kifejtenéd, mert halvány gőzöm sincs, kérlek sorold fel a problémákat!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 15:01:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

de mivel gondod van, jó lenne tudnom, hogy mi a baj, szerintem az égvilágon semmi, csak egy pár ember itt nem ért egyet velem bizonyos kérdésekben, ennyi, nem értem, hogy ez miért gond egy "beszélgetős műsorban"

épp ezért jó volna ha megmondanád nekem, hogy KONKRÉTAN mely véleményeimmel van a baj.

Ismétlem, szerintem semmi olyat nem írtam le, ami ekkora felzúdulásra adhatna okot.

Líder Máximo 2011.12.04. 15:02:43

@foxglove: jaja, tuti feladatba kapta, de TITKOS :)))

zoxó 2011.12.04. 15:07:38

@foxglove: giccses vagy nem giccses (egyébként giccses), de nekem kéne. Nagyon!:)

zoxó 2011.12.04. 15:10:14

Nagyon OFF, de most hatolt el a tudatomig: Komár életműdíjat kapott!!! MIRE???

Tüzitündér 2011.12.04. 15:11:33

@zoxó: mert egy mű volt az élete!:):)

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 15:11:45

@Brr: irany a szofoso feministak klubja!

Tüzitündér 2011.12.04. 15:13:44

@liberaliskonzervativ:

"irany a szofoso feministak klubja!" nem klubja, hanem blogja! :):)

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 15:13:53

@Brr: hogy hulye vagy mint a segg es kurva idegesito

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 15:13:57

@Brr: nem felzúdulásról meg konkrét dolgokról beszéltem.
azt tettem, amit mások. végigolvastam a kommenteket és leszűrtem belőle egy véleményt.

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 15:15:20

@Brr: amugy nem tunt fel h itt a paran az egyenlo a tobbseggel?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 15:16:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

oké, de a feletted látható liberális konzervatív véleményt korrektnek tartod?

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 15:17:19

@Tüzitündér: bazz, ilyet akarok en is eskuszom!!

mas: nektek is az anyu mindig rantott hust meg huslevest csinal ha hazamentek? ertsd: mindig. ha szombat van ha vasarnap, ha kedd?

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 15:18:30

@Brr: van az a szinz amikor mar nincs kedvem finomkodni.

de mondhatom maskent is: a holtpontjaid unalmasak.

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 15:19:44

@Brr: nem foglalkoztat a kommentelők egymás közti vitája vagy ellenségeskedése, általában hagyom, hogy lejátsszák maguk között, mindenki a maga habitusa szerint.
csak akkor szólok bele, ha látom, hogy másokat zavar a vita/veszekedés.

Tüzitündér 2011.12.04. 15:19:54

@liberaliskonzervativ: nálam, már én vagyok az anyúúúúú és azt kapnak ebédre amit kérnek, de legtöbbször igen húsleves, "kirántott" csirke. Én már kurvára unom, de Ők nem. :):)

hájdí 2011.12.04. 15:20:24

Ez aztán a büntetés,hogy kemény fél napra kizárták attilát oda,ahova amúgy is szeret félrevonulni..inkább Kingát +Csabit zártam volna ki a nyugiba pár éjszakára,D-matracostul,na akkor nézném meg a fejét atikának,az legalább ért volna valamit.Így most csak duzzog,morog,hogy őt igazságtalanság érte,blabla,mi meg nézhetjük ezt.

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 15:24:34

@hájdí: ezt en se vagom... en lega ket napot adtam vna neki.

zoxó 2011.12.04. 15:26:17

Én ma birkapörköltöt kaptam. Mielőtt irigykedve pillantanátok rám: én főztem (finom lett), most került elő a mélyhűtőből, és anyukám vízzel öntötte fel, mert nem olvadt elég gyorsan. Az eredmény egy puha kenyérrel tunkolásra alkalmatlan, híg izé lett, amit csak krumplival lehetett megenni. Mindegy, a leves és a desszert finom volt.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 15:26:18

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Igen, engem nagyon zavar például, hogy sokan a semmiből és szerintem minden igazi indok nélkül rámzúdultak falkában, pusztán azért mert bizonyos kérdésekben van egy véleményem.

Most a kérdésem az, hogy Te ezt a véleményt szeretnéd e kiirtani innen, ugyanis ha azt mondod, hogy igen, Te az én véleményemet itt nem szeretnéd többet olvasni, akkor nem jövök ide többet.

Amúgy nem világos, hogy annak a pár embernek a véleménye, aki itt rám támadt elég durván, sokszor szalonképtelenül, miért védendőbb inkább mint az enyém. De ha azt mondod, hogy neked az kell, akkor simán elmegyek, és többet engem itt nem látsz.

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 15:29:09

@Brr: elmondom intelligensen. te nem vitazol csak fosod a szot es ugyanazt ismetelgeted. megertettuk, a kurvak szentek meg aldozatok, koszonjuk szepen. egyeb mondanivalod is van 50 ezer karakterben?

inmemancsi 2011.12.04. 15:30:31

@liberaliskonzervativ: rögeszmés szegény ezért nem fogja felismerni a rögeszmélyét soha:))

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 15:30:43

De ha azt mondod, hogy neked az kell, akkor simán elmegyek, és többet engem itt nem látsz.

[imadkozik]

[halkan sugja] hat megis van isten?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 15:32:36

@liberaliskonzervativ:

Elnézését kérem szalonképes úr! Én a Hajni véleményét várom, mert ő legalább szalon és blogképes, és én az ő öfijeiért járok ide, és nem a Te szalonképességedért. Ha ő azt mondja, hogy nem szeretné többet itt olvasni a véleményemet, nem jövök ide többet.

inmemancsi 2011.12.04. 15:33:16

szegény kinga, most úgy néz ki mint a kötözött sonka (majd a barna ruhában az öfiben) és még a szilikon melleit, amivel viríthatna is lenyomja..

Tüzitündér 2011.12.04. 15:34:54

@liberaliskonzervativ: ugyan, hagyd már. Majd lesújt a Balta! :):)

rianna 2011.12.04. 15:35:59

@Brr: annyi a baj, hogy rugalmatlan vagy, az észérveket elengeded a füled mellett, és ugyanazokat az állításokat hangoztatod újra meg újra. Meg az is, hogy a más véleményen levőket kvázi a prostitúció pártolóiként tüntetted fel.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 15:43:02

@rianna:

"az észérveket elengeded a füled mellett"

garantálom neked, hogy az észérveket nagyon is meghallom. Pont hogy nagyon érdekelnek az észérvek ebben a kérdésben, a gond azzal van, ha valaki, a személyes szükségleteit tartja fontosabbnak az észérveknél.

"Meg az is, hogy a más véleményen levőket kvázi a prostitúció pártolóiként tüntetted fel."

ez így nem felel meg a valóságnak, az viszont tény, hogy a prostitúció egy irgalmatlanul kemény, sőt halálos dolog, a linket erről már korábban valóban kiírtam, nem ismétlem meg.

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 15:44:17

@Brr: én mindenkinek a véleményére kíváncsi vagyok - még ha nem is értek egyet azzal - és egy szóval sem mondom, hogy ne gyere ide többet.

azért írtam, amit írtam, mert szeretném, ha itt mindenki jól érezné magát és szívesen jönne ide.

Tüzitündér 2011.12.04. 15:44:24

@Brr: Vááááááááááááááááá, mostmár tényleg eret vágok magamon!

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 15:44:42

@Brr: eljenek a kurvak! megyek, hivok is egyet. nyammm!

inmemancsi 2011.12.04. 15:46:10

vera pedig ocsmány, mint mindig..tetőtől talpig

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 15:47:07

@Tüzitündér:

Szomorúan hallom!

Tarts ki míg visszajövök a Télapótól.

Zwekedly 2011.12.04. 15:49:04

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Aztán mikor jövünk, akkor "rosszkor vagy, rossz helyen"

beacska 2011.12.04. 15:49:33

fiúk, lányok, nyugi! tanácsolom, hogy tegyétek azt, amit én: vannak kommentelők, akiknek EL SEM OLVASOM a hozzászólásait, így nem húzom fel magam rajta, és nem érzek kényszert, hogy tágítsam a tudatát.

Beszélgessünk egymással! (bár ennek nagy hátránya, hogy néha párhuzamosan, egymástól független beszélgetések folynak, látszólag értelmetlenül...de nem baj, suba subához, guba pedig...;DDD)

Tüzitündér 2011.12.04. 15:51:02

@Brr:"Tarts ki míg visszajövök a Télapótól."

ha lehet kérni, akkor inkább ne. A télapónak ilyenkor, nagyon sok a dolga, igazán segíthetnél neki elvinni az ajikat, mondjuk a "szegény" kurvákhoz! :)Tuti nagy terhet vennél le a télapó válláról és még karitatívkodhatnál is!

capa05 2011.12.04. 15:52:37

@Tüzitündér: piócát!!! ha mégis elmúlik.. lehet más célra hasznosítani!:DD

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 15:53:15

@Zwekedly: nem állítottam egy szóval sem, hogy én nem lehetek nyűgös, hülye, vagy néhanap fasz. vagyok hát, ahogy más is.
egyébként, ha jól emlékszem, te jöttél ide valami hülye statisztikával, ki hányszor szólt hozzá és minősítetted a beszélgetéseinket valami olyasminek, hogy "szövegelés a semmiről".
ha vendégségbe megyek, én általában nem azzal kezdek, hogy köszönés nélkül beállok a nappali közepére és elfingom magam jó hangosan, utána beleköpök a levesestálba, aztán csodálkozom, miért nem fogad a házigazda kedvesen.

Tüzitündér 2011.12.04. 15:55:22

@capa05: hát, ha ez így folytatódik, gyalog indulok a Budakalász, Lupa sziget elágazásánál lévő automatához! :):):)

rianna 2011.12.04. 15:56:33

@Brr: annyit fogadj el, hogy van aki NEM KÉNYSZERBŐL megy el pornózni, hanem mert trendi dolog, önmegvalósít, exhibicionista, büdös neki a munka, whatever. Tulajdonképpen ez volt az eredeti téma, amit te további mellékágakkal sallangoztál fel.

zoxó 2011.12.04. 16:02:35

Na jó, egy kis jókedvre derítő, amíg meg nem kapjuk a következő HV VV adagot:

img.index.hu/imgfrm/5/2/1/1/BIG_0009565211.jpg.

Tüzitündér 2011.12.04. 16:07:14

@zoxó: megkérdezhetném, hogy ezt hol találtad?

capa05 2011.12.04. 16:07:39

@Tüzitündér: o óó ilyen súlyos már a helyzet?.:) Én két napja már függetlenítettem magam..!:D

hájdí 2011.12.04. 16:08:06

Amúgy nem mindegy,hogyan és miért került Vera szájába a f@sz?Ez akkor lenne szerintem érdekes,ha a vv-ben történt volna.De csak szerintem.Leszarom,ki mit csinált villa előtt és mit fog azután.

Tüzitündér 2011.12.04. 16:12:40

@capa05: annyira, azért nem súlyos, csak ennek a témának a túllihegése nagyon bosszantott! De már vége! És jó a kedvem sálálálá:):)

Tüzitündér 2011.12.04. 16:14:25

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Írsz ma nekünk Drága, vagy mehetek a dógomra? :):)

Hurri Kán 2011.12.04. 16:16:12

@csicserierika:
Sötétben tapogatózom. Egyelőre annyit, hogy még nem azonosított, szubhumán létforma. :D

@Tüzitündér:
A hsz-eiből valahogy ezt matekoztam ki. Persze én is tévedhetek. :D

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 16:19:02

@Tüzitündér: írok, igen. kb. másfél óra múlva lesz poszt.

Tüzitündér 2011.12.04. 16:26:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hurrá! :):)

Bár, lassan el fognak tőlem válni! :):)

Anselmo 2011.12.04. 16:26:46

@Brr: Brr, én kedvellek.

(és sok szereplőről ugyanaz a véleményünk).

Anselmo 2011.12.04. 16:27:17

@Anselmo: a VV szereplőire gondoltam.

Hurri Kán 2011.12.04. 16:29:39

@Tüzitündér:
Jobb ezen hamarabb túl lenni. :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 16:34:54

@rianna:

nem értünk egyet, és mivel ez a szakterületem (crime-deviance), ezért nagy valószínűséggel többet kellett ezzel a témával foglalkoznom, mint neked..

vannak fejlett demokráciák: Svédország, Norvégia, ahol a lakosság 80% osztja az én véleményemet, sajnos nem oda születtem, és kétségtelenül nehéz volna most már áttelepülnöm, ezért itt kell valahogy kibírjam, tény hogy ez nem könnyű nekem.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 16:38:25

@Tüzitündér:

köszönöm kedves szavaid! eddig is sokat jártam látogatóba az útszélen állokhoz, ez nálam foglalkozási ártalom, de most tényleg rohannom kell a télapóhoz a kölkökkel, majd folyt köv.

capa05 2011.12.04. 16:42:17

@Tüzitündér: tessék még ez is.. jól meg vagy fenyegetve..:))

Tüzitündér 2011.12.04. 16:42:20

@Brr: remélem a Marsra mész télapózni! :):)

Hurri Kán 2011.12.04. 16:43:19

@Brr:
Leírhatatlan örömöt okoznál, ha véleményedet akkor ezentúl ott fejtenéd ki, reményeim szerint ott nem ilyen süket fülekre találnál, mint itt, és legalább valami sikerélményhez is jutnál.

rianna 2011.12.04. 16:46:44

@Brr:unalmas már ez az egész.

Tüzitündér 2011.12.04. 16:47:18

@capa05: remélem, megvéd(e)sz, ha itt lesz az ideje! :):):)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.04. 16:48:06

Sziasztok!

Látom, az indulatszintek megemelkedtek, így kívánok Mindenkinek olyan szép órákat még ebből a hétvégéből, amennyire nekem csodálatos volt:)

rianna 2011.12.04. 16:51:10

@Tüzitündér: szerintem csak fotogén nőket véd meg :D

capa05 2011.12.04. 16:52:22

@Tüzitündér: Földi Ágnes van Fb elérhetősége javasold neki, hogy vele konzultáljon...:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.04. 16:52:27

@gyvy: szió!

Te is milyen kis agresszív kismalac vagy ma:):):):)

capa05 2011.12.04. 16:53:11

@rianna: én ilyet nem írtam.. sőt !! :)))

Tüzitündér 2011.12.04. 16:55:49

@capa05: á az egy jó fej nő! egyszer beszéltem vele! Tuti 5perc múlva elküldené a picsába, a hülye dumájával együtt! :)

Hurri Kán 2011.12.04. 16:59:20

@ladyandhenk:
Hát ha valami, az abszolúte nem vagyok, különösen ma. Kikérem magamnak. :D

@capa05:
Ó, pár évvel ezelőttig remek kis kupit üzemeltetett a 2. kerületben. Egyszer volt ott egy razzia, kb. a fél parlament ott volt éppen, és nem khm... hivatalos minőségben. :D

Zwekedly 2011.12.04. 17:00:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Világos. Tehát vannak a háziak, (25-en? 30-an?) akiknek mindent szabad, és vannak, akik vendégségbe jöttek. A vendégek azok, akiknek más a véleményük. Nekik csituvan, vagy menjenek inkább a Marsra (Tüzitündér).

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 17:02:43

@Brr: te, hallod, ez kvara nem erdekel senkit. h te ki vagy meg mi vagy.

2011.12.04. 17:03:28

Mi van gyerekek? Elért mindenkit a hidegfront?

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 17:04:44

@Zwekedly: szar mi, ha nem tur meg a tobbseg minden tragyat maga kozott?

Hurri Kán 2011.12.04. 17:05:46

@beebeer:
Inkább a hülyeséget és értetlenséget okozó front ért el egyeseket. ;-)

Líder Máximo 2011.12.04. 17:05:50

Most akkor elment? Tényleg elment Mikulásra? :)

zoxó 2011.12.04. 17:06:25

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hajni, ha túl személyeskedő, majd kitörlöd:

Szóval az az érzésem, hogy Brr személyében egy Wikipédia-szócikket sikerült kifognunk.

2011.12.04. 17:07:21

@gyvy: én ezt a kupis történetet úgy hallottam vissza, hogy az egyik vendéget lepedővel letakarva hozták ki, magassága alapján ketten jöhettek szóba DT vagy FG, de FG éppen interpretált a parlamentben, neki alibije volt.

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 17:07:25

@zoxó: bazzeg! o Siri. nem is kell iphone 4s, ingyer megkapom brr-tol.

zoxó 2011.12.04. 17:08:39

@beebeer: ezt én is hallottam, pedig nem is lakok a székesfővárosban, de még a közelében sem:)).

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.04. 17:08:39

@Zwekedly: senki nem akar bántani, sztem, csak arra utalt, h először ismerkedünk, puhatolózunk, nem durr bele a közepébe! Tudod, mint a vv-ben, nem csináljuk magunkat hamar ki, hanem szövetségeseket keresünk, akik majd jól megvédenek!:D Ne vedd olyan komolyan!:)

Én is közben léptem be, talán befogadtak már (?), vagy csak azt hiszem, csak szépen, lassan ha ajánlhatom!

@gyvy: ki is kapod:)
Milyen minőségben voltak ott akkor?:P

Hurri Kán 2011.12.04. 17:09:38

@beebeer:
DT volt az illető. De nem csak ő volt ott rendszeres vendég.

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 17:10:36

beszeljunk inkabb arrol, h az rtl elintezi e veranal h visszamenjen. en ma lehet szavazok.

es remelem sokszor bejatszak a bemutatkozo kisfilmjet!!

Tüzitündér 2011.12.04. 17:10:52

@ladyandhenk:"Milyen minőségben voltak ott akkor?"

minőségi kurvákat kerestek! :):)

zoxó 2011.12.04. 17:11:18

@gyvy: a kis pinabubus:). e lehet, hogy most fel kellene háborodnom, hogy azok a szegény áldozatok.

2011.12.04. 17:11:18

@gyvy: engem az egész az aspergeres szitura emlékeztetett, ő volt olyan, hogy csak nyomta, nyomta, nyomta, mikor már kicsit eleged lett, akkor azonnal rád nyomta az érzéketlen, kirekesztő bélyeget.

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 17:11:48

elkepzelem vera legszebb pillanatait :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.04. 17:12:27

@zoxó: @beebeer: nahát, mindenki hallott már erről, azért ez az ideális pletyka:D

Hurri Kán 2011.12.04. 17:12:40

@ladyandhenk:
Izé... NEm tudom, mi a helyes kifejezés. Vendég? (Le)ápolt? Valami ilyesmi. :D

2011.12.04. 17:13:26

@gyvy: Kizárásos alapon. :)))) A mondat második részét, hogy nem csak ő volt rendszeres vendég készséggel elhiszem.

capa05 2011.12.04. 17:15:03

@liberaliskonzervativ: Azért ha jól emlékszem BTA belépője sem volt vígopera...:)))

Hurri Kán 2011.12.04. 17:15:07

@zoxó:
Erről nincs információm, nem ismertem az ott szolgálatot teljesítő leápoló személyzetet. :)

@beebeer:
Lehet... De akkor a hiba nem az én készülékemben van. Legalább is jelen esetben. :)

@liberaliskonzervativ:
Na AZOKAT kellene bejátszani. :D

ő-szinte 2011.12.04. 17:15:29

@Tüzitündér: Mindenki vedje meg magat, de azert itt leszunk :-)

Hurri Kán 2011.12.04. 17:17:29

@liberaliskonzervativ:
Azt hiszem, nem választási időszak volt. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.04. 17:17:55

@gyvy: oké, nem kell tovább mondanod, talán megértettem:D

rianna 2011.12.04. 17:18:46

@liberaliskonzervativ: mindent sokszor be fognak játszani, ezért nem is szoktam a párbajokat nézni.

ő-szinte 2011.12.04. 17:18:49

@Zwekedly: Azt, hogy bekerulj a bizalmi korbe ki kell erdemelmi. Nem osztogatjak az utcan, es nem lehet megvenni a boltban sem. Viszont probalkozni, azt lehet. Sot, csak ugy megy... :-)

Tüzitündér 2011.12.04. 17:19:16

@ladyandhenk: "Milyen minőségben voltak ott akkor?"

Vagy, minőségi ellenörzést tartottak! :)

2011.12.04. 17:19:22

@zoxó: én készséggel elhiszem, hogy a szóban forgó hölgyek áldozatok, de akkor mi a magyarázat volt honvédelmi miniszterünk leánykájára, aki 100 eurós órabérben űzte az ipart (imádom ezt a kifejezést, hogy én milyen jókat röhögök, mikor az iparűzési adómat utalom át), szóval ő mennyiben tekinthető áldozatnak, mikor bármi, ismétlem bármi lehetett volna minden különösebb erőfeszítés nélkül (kapcsolati tőke ugyebár), de ő inkább kurva lett Olaszországban.

Hurri Kán 2011.12.04. 17:21:16

@ladyandhenk:
BíSZtam benne. ;-)

@beebeer:
Izé.. asszem Annácskát sem kényszeríti senki, hogy hirdessen... :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 17:23:32

a kurva életbe, még mindig itt tartunk??:D

ő-szinte 2011.12.04. 17:24:01

Latom, nagyreszt meg mindig ugyanazt a csontot ragjuk...

Es nem is tudtam, hogy a Mikulas egy angyal :-) pedig IGEN! :-)))

Anselmo 2011.12.04. 17:24:13

Látom az első kő dobása nem okoz gondot, a másodiké és a harmadiké sem... fasza, és magabiztos gyerekek vagytok.

ő-szinte 2011.12.04. 17:24:35

@anica inkognitóban: pont ezt irtam. en sem hiszem el...

Tüzitündér 2011.12.04. 17:26:55

@anica inkognitóban:magától ment el anyóspajti, vagy rásegítettél, hogy olvasson Ő is hv-t? persze csak otthon! :)

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 17:27:05

jó, akkor a kurvázós témát most és mindenkorra be kéne fejezni, vagy lezárom a kommentelést a picsába.

2011.12.04. 17:28:07

@anica inkognitóban: részemről befejeztem, csak egyetlen apró kis megjegyzésem volt kurva ügyben.

Bár, azért érdekes lenne, ha valaki az említett hölgyeket konkrét állásajánlattal keresné meg, vajh hány százalék választaná inkább a magyar átlagbért 8-10 órás kemény munkáért. De mindegy is.....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.04. 17:28:19

@anica inkognitóban: én is azon vagyok, h még mindig!

Nem hiszem, h kollektíven neki kell esni vkinek, mert véleménye van, max nem reagálok rá, ha nem tetszik! Ha valaki álomvilágban él, éljen abban, ha vki realista, tegye! De nem jó ötlet így rászállni vkire, aki csak a véleményét osztotta meg, nem is alpári módon!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 17:28:56

@Tüzitündér: gyorsan megetettem,megitattam, -kávéztattam, sütiztettem őket, aztán kicsit még beszélgettek, utána go haza, mint E.T. :DDD én meg mosogattam ezres tempóban, van nekem még más dolgom is :DDDD

Hurri Kán 2011.12.04. 17:30:35

@beebeer:
Költői kérdés. :D :D :D

Na, kinek mi a véleménye DiMaria alapvonalról lőtt góljáról? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.04. 17:31:40

@anica inkognitóban: lemaradtam, mit csináltatok?:) Írd már meg privibe, plízzz! Már két hete, v mióta amúgy sem írsz:DDDDDD

2011.12.04. 17:33:55

@gyvy: meghalt Sócrates, vagy azt Zelivel beszéltem a múlt héten?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 17:34:41

@Tüzitündér: szerencsére arra még és már nincs szüksége a családból senkinek..:D
@ladyandhenk: semmi különös, névnapoztunk ..most nem nagyon van olyan írnivaló, ami ne férne itt el.. meg kicsit le is vagyok kötve....

capa05 2011.12.04. 17:35:37

@gyvy: Tetszett, de a szerencsétlen kapus a védőben túlságosan megbízott, szép volt a megoldás de onnan..?!!!:)

Hurri Kán 2011.12.04. 17:36:32

@beebeer:
Szerintem csak azt, hogy beteg. Ma olvastam, h meghalt...:(

ő-szinte 2011.12.04. 17:38:31

@ladyandhenk: Figyi, az altalad megitelt "raszallas" nem azert van, mert mast gondol. Felolem azt gondol amit csak akar, ki nem szarja le, az o hulyesege, nem az enyem. Az ellenszenvet a kis ignoralasi rohama gerjeszti. Ha nem azt gondolom amit o, ne szoljak hozza? Hat menjen mar a picsaba, most mar tenyleg! Nem akar vitatkozni, akkor ne blogoljon. Mert ha blogol benne van a pakliban, hogy vkivel nem fog egyezni a velemenye. Es akkor az o marha intelligens es felsobbrendu magatartasa az, hogy ne szoljunk? Na, meg meg mit nem? Ha nem vallalja fel az esetleges konfliktust, akkor nem kell idejonnie. Ennyire egyszeru...

capa05 2011.12.04. 17:38:44

@beebeer: igen , én is olvastam, hogy most bélfertőzést kapott..:((

beacska 2011.12.04. 17:39:35

@anica inkognitóban: :DD nálunk is már elmentek ;D

2011.12.04. 17:39:39

@gyvy: ő volt az egyik nagy kedvencem kölyökkoromban... Szép, elegáns focit játszottak, nem is nyertek semmit sem. :(

Hurri Kán 2011.12.04. 17:39:48

@capa05:
Hát, rúgott más is máá onnan... Merhogy sztem arra kevésbé számíit a kapus.
Jó, védő balfasz volt kicsit, de a gól ettől még gyönyörű volt. :)

Hurri Kán 2011.12.04. 17:40:52

@beebeer:
Monnyuk a mostaniak se nyernek éppen, talán majd legközelebb. :)

2011.12.04. 17:42:00

@capa05: alapbetegsége eleve immunszupprimált állapot, ilyenkor már bármi elviszi a beteget.

MagasMacska 2011.12.04. 17:42:33

Most nézem a tegnap éjszakát. És többedszer döbbenek meg azon, hogy mennyire nem tudnak beszélni. Olyan rossz a mondataik hangsúlya, hanglejtése, hogy az már borzongató.

Közbiztonság Szilárd 2011.12.04. 17:43:10

@pushpang:
Az apósom nyugdíjas agysebész.

Szerinted holnap nyitnom kéne egy agysebészeti klinikát?

Lennél az első páciensem?

Líder Máximo 2011.12.04. 17:43:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jaj, eddig írtam a hsz-t, csak most olvastalak felfelé, izé, bocsánat...

beacska 2011.12.04. 17:43:28

@anica inkognitóban: nem is tudok mit kezdeni vele :DD sok vizet nem zavartak, Roma meccset néztek, és mérgelődtek (após+férj+fiúgyerek)

2011.12.04. 17:43:36

@gyvy: óóó, egy céda vagyok válogatott szinten, már nem a braziloknak szurkolok, mindig kinézek valami szimpatikus, de lúzer csapatot. A legutóbbi EB-én a spanyoloknak szurkoltam, ideje váltani. :)

capa05 2011.12.04. 17:44:55

@gyvy: ez olyasmi, mint szögletből érintés nélkül gólt lőni, látványos, de a kapusé....:)

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 17:47:20

@Líder Máximo: utólagos beleegyezéseddel akkor kiszedtem, nincs komment, nincs mire reagálni alapon. tsók.

Líder Máximo 2011.12.04. 17:50:02

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Helyes, deal. Így jár az, aki sokat gondolkodik a csattanón:)

Na, nagylevegő, báránykák számolása egyesével a kishídon...és..lassan itt az új öffi!

capa05 2011.12.04. 17:50:17

@beebeer: jártam már én is hasonlóképpen, legutóbb az EB- az Oroszokat favorizáltam...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 17:50:51

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ezt úgy irigylem tőled :DD én direkt úgy szedegetnék ki, hogy értelmetlen legyen az egész kommentfolyam és utána röhögnék :DDDDDDDD

ő-szinte 2011.12.04. 17:51:28

Mi volt ejszaka online? Vki tudta figyeni?

2011.12.04. 17:54:24

@capa05: az oroszokat? A család férfitagjai agyhúgykövet kaptak miattuk, mikor kiverték a hollandokat. Zsigeri holland szurkerek. Képzelheted, mit éltem én át két év múlva a VB-döntőn. :))))

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 17:55:19

@Líder Máximo: :)

@anica inkognitóban: nem szoktam szedegetni. elég elolvasni ezt a rengeteg ökörséget, amit összeírtok. :))

capa05 2011.12.04. 17:55:22

@ő-szinte: megnéztem.. amit beadtak.. egyetlen dolog ami emlitésre érdemes (szerintem) Peti próbálja szervezni a fiúkat hogy ne rakjanak egymásra... csinálják ki magukat a csajok..

ő-szinte 2011.12.04. 17:58:24

@capa05: Ugyes! Hat ennek is eljott az ideje, ugylatszik :-)

capa05 2011.12.04. 17:58:52

@beebeer: Jónak gondoltam őket azt hiszem előtte nyerte a Zenit az EL-t Ügyes kis csapatnak tűnt:))

beacska 2011.12.04. 17:59:40

@capa05: hát ezzel nem fog sokra menni, az tuti.

ő-szinte 2011.12.04. 18:01:35

@capa05: Bar azert ehhez meg szerintem koran van. Peti assa a sirjat. Amig ilyenek, mint Csaba bent vannak, addig nem biztos, hogy a csajokat kell kifele nyomni. Bar lrhrt, hogy ugy gondolkodik, hogy a tujakat kell bent tartani, mert akkor a vegen konnyebb dolga lesz. Meg az is lehet, hogy a fejer nott ez a no-ugy es csak szabadulni akar minden nonemu egyedtol :-)

capa05 2011.12.04. 18:07:26

@beacska: jó ötletnek látszik szerintem.. meg még sok a lány...
Igaz ma kiesik egy.. de a fiú-fiú párbajt el akarják kerülni.)

sandokan 2011.12.04. 18:08:45

@Közbiztonság Szilárd: ez megint félrement. nem azt mondta pushpang, hogy ferkó profi ökölvívó, a te világodban agysebész, csak arra utalt, hogy valószínűleg, nem most van először a kezén bokszkesztyű. a leckéket ráadásul egy magasan jegyzett, legendás sportolótól kaphatta, ami a mozgásán meg is látszik.

Alvics Gyula egyike azon magyar sportolóknak, akiket a 84-es olimpiai bojkott a leginkább érintett, ugyanis akkor volt csúcsformában. igen, jól látod, a doktorok, így az apósod is szerencsésebbek, mert az ő pályafutásuk ennél jóval hosszabb ideig tart.

2011.12.04. 18:09:01

@capa05: ja, ügyes kis csapatnak! Ellenük mutatta be Villa azt a cselét, amit bármikor meg tudok én is csinálni! :)
Elnézett balra, az orosz jobbhátvéd erre ezerrel irányba kivágtázott, Villa erre belőtte a labdát jobbra. :DDDDD
Ebből született a spanyolok 3. gólja, tudod, akkor, mikor Marchena még javában taposta Pavjusenkót a spanyol tizenhatos előtt. Tevékenységét nem zavarta meg az sem, hogy időközben lőttek egy gólt. :) Jó kis meccs volt. :))))

beacska 2011.12.04. 18:12:28

@capa05: nem hiszem, hogy fecó belemegy. vagy ha igen, majd utólag azt mondja: bocs, meggondoltam magam...

capa05 2011.12.04. 18:13:50

@beebeer: Jó hát , nem úgy alakult , ahogy szerettem volna (fogadtam az oroszokra) de ez van..:((

capa05 2011.12.04. 18:14:55

@beacska: Fecó és Csaba volt az agitáció két célszemélye, inkább Csaba húzódozott, de nem zárkózott el..:)

sandokan 2011.12.04. 18:15:02

@beebeer: "... mindig kinézek valami szimpatikus, de lúzer csapatot. A legutóbbi EB-én a spanyoloknak szurkoltam, ideje váltani."

Hú, ezért mit kapnál máshol.

2011.12.04. 18:16:14

@capa05: ne is emlegesd ezt a fogadást, máig nem tettem túl magam, hogy a fiúk nem Uruguayt tették meg a Copa American. Pedig én mondtam... Olyan ritkán van megérzésem és akkor sem veszik figyelembe. :(

capa05 2011.12.04. 18:18:40

@beebeer: úgy látom te el vagy nyomva...:)

MagasMacska 2011.12.04. 18:18:41

@capa05: Csaba nyilván Eszterre akar majd rakni, ez a húzódozás csak arra vonatkozhat, ha Eszter védettséget szerez. Mert ugy, akkor Attila a kiszemelt.

beacska 2011.12.04. 18:19:47

@capa05: Fecó meg csak sunyiban csuriba rakja a kezét ;DDD

capa05 2011.12.04. 18:21:54

@MagasMacska: lehetséges, de ő is a mai eredménytől is függővé tette a dolgot..:)

2011.12.04. 18:23:28

@sandokan: mondtam, hogy egy céda vagyok válogatott szinten, van 5-6 csapat, akiknek tudok szorítani valami érthetetlen szimpátia okán. Azért kell ennyi, mert a legtöbb már a csoportkörökben kiesik, aztán ott állok csapat nélkül, érted!

Líder Máximo 2011.12.04. 18:24:08

@Tüzitündér: Add hozzá a baltasuhogtatásokat is az elmúlt órában :)

beacska 2011.12.04. 18:24:35

@anica inkognitóban: ill: mindig a bíró órája mutatja a félidő végét (nálunk a gimiben a kapus bácsi mondogatta ezt, mikor szedte össze az ellenörzőket az alkudozó későktől)

2011.12.04. 18:25:00

@ő-szinte: Kinga befeküdt Vera és Csaba közé, Csabi megfogta K. nuniját, Ati kimosta 95 fokon Vera véres szaténbugyiját és Verának hüvelyi fertőzése van. Röviden ennyi.

zoxó 2011.12.04. 18:29:59

@szerivan: ez némileg több, mint amit nagyon tudni akartam:)).

Tüzitündér 2011.12.04. 18:30:31

gengszterkorzó 2x03 avagy a gonosznak is van szíve......... ha nem láttam ma már ezt 300x akkoe 1x sem! :):)

Közbiztonság Szilárd 2011.12.04. 18:31:38

@MagasMacska:
Na és, a tévébemondóknak meg a reklámszínészeknek is.

És mostanában hallgatva a Petőfit, az ottani műsorvezetőknek is.
Pedig azok ebből élnek.

@Zwekedly:
Ez minden blogon így van.
Ha más a véleményed, akkor troll vagy.

@Brr:
Akkor engem nagyon bírnál. :-)

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Az a baj, hogy te (és mások is) csak azt nézed el, ha valaki úgy lazul és viháncol, ahogy neked tetszik.
Aki máshogy, az legjobb esetben is megkapja a troll jelzőt, vagy akár ki is zárod (ami mondjuk totál értelmetlen, mert kb. 1 perc alatt lehet új nicket kreálni és visszajönni; ha egyszer majd blogot írok - nem valószínű, arra sincs elég időm, amire kéne, a számítógépemet kb. 1 éve újra kéne telepíteni például, de annyi időm egyben azóta sincs -, én biztos nem tiltok ki senkit, esetleg törlök durva hozzászólásokat).
Ezzel nem bántani akarlak, csak gondoltam, felhívom rá a figyelmed.

@liberaliskonzervativ:
Hát igen, gondolom, ezt a visszafogott stílust kérte Hajni.
(Mellesleg szerintem nem az.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 18:31:55

@sandokan: hagyd a fenébe... agysebész. ;):D
Az első v. a második nap után titokszobában arról beszélt Fecó, hogy direkt nem mutatja meg a többieknek, hogy milyen ereje van az ütéseinek. Szavaival élve, kb. 30%-os erőkifejtéssel kesztyűzik Gergővel, mert nem akarja kiadni a kártyáit.
Eközben, Gergő azon sóhajtozott, hogy rossz, hogy Fecóval nem úgy tud készülni, mint szeretne, mert olyan gyengus, lagymatag. :D

2011.12.04. 18:33:49

@zoxó: Pedig igazi felszabadult röhögcsélés ment bent. Olyan házibuli after feeling, a sötétben beszélgettek, aranyosak voltak.

Tüzitündér 2011.12.04. 18:34:15

@Líder Máximo: tudtam, hogy ez lesz a lehetséges válasz! :):)

beacska 2011.12.04. 18:34:28

@pushpang: azért nekem gyanús ez a Fecó duma. hiszem, ha látom. az én szememben a mozgását is kell, hogy torzítsa, mert nagyon bénának látom őt. Egyedül a Péter mozgása szép, a többi inkább vicces.

MagasMacska 2011.12.04. 18:35:35

@Közbiztonság Szilárd: Rádiót nem hallgatok - illetve a Bartókot idonként - ezért ez nem tűnt fel. De most nagyon sérti a fületem. Különösen, hogy Kinga most sokat beszél.

MagasMacska 2011.12.04. 18:37:19

Attila most az magyarázza, hogy csak egy golyót evett tányérból, azért a BÜNTI. Ennél azért többet láéttam, pedig nyilván mindet be sem vágták az öfibe.

ő-szinte 2011.12.04. 18:38:35

@Tüzitündér: Ma hetkor, vagy nyolckor kezdodik?

sandokan 2011.12.04. 18:39:19

@pushpang: erre én is felkaptam a fejem, bár ezt biztos nem mondták be a bartók rádióban, azért nem tudja a kolléga. tegnap már írtam, hogy ferkó esetében az a kérdés, hogy mennyire viseli el az igazi pofonokat, illetve a feszültséget.

Közbiztonság Szilárd 2011.12.04. 18:40:10

@pushpang:
Nem én jöttem azzal, "barátom", hogy ki az apósa...
(Egyébként ezt honnan lehet tudni? Ő mondta?)

Szóval nem válaszoltál a kérdésre.
Lennél az első páciensem?
Ahogy látom, némi agyfeltöltés úgyis rád férne.

@sandokan:
Na ja, az én kezemben is volt már szike... ha már agysebész volt az apósom.
Mindenki szerencséjére nem műtöttem vele.

Fecó az elején mintha mondta volna, hogy soha nem csinált ilyet, de hát mit számít az, ha lehet elméleteket gyártani, nem?

MagasMacska 2011.12.04. 18:40:25

@MagasMacska: Illetve az még az öfi lesz, hogy a párbaj mikor kezdődik, azt nem tudom.

MagasMacska 2011.12.04. 18:41:47

@Közbiztonság Szilárd: Hát, elég zavarosan beszélt, de egyszer az edzővel beszélve tett utalást arra, hogy az apósától milyen jó tanácsokat kapott a bunyóhoz.

Közbiztonság Szilárd 2011.12.04. 18:41:57

@sandokan:
Most megy a női kézi VB, Montenegró például?

sandokan 2011.12.04. 18:44:34

@beebeer: az rendben is van, meg nekem kifejezetten imponál, de a spanyolokat le lúzerezni, nem egy életbiztosítás ezen a bolygón.

sandokan 2011.12.04. 18:49:24

@Közbiztonság Szilárd: nézd, belementél egy olyan témába, ami tőled nagyon idegen. majd hoztál egy rossz példát, ha elfogadsz egy tanácsot szerintem lapozzál a kézikönyvben.

egyébként igen, ferkó mondta. többször.

arkangyal44 2011.12.04. 18:49:57

Na szép estét kommentlakok:)Ma olyat tettem amire nagyon nem vok büszke,csináltam fini vörösboros csülökpörköltet,és örült kömény helyett,örült fahéjat tettem bele:)Olyan egyformák voltak, és a párom rendet tett a polcon, én meg rutinból nyúltam az polcon levő edénykéért:)mit ne mondjak voltak ízek :))DD Baccuc lehet öregszem ?:))

Tüzitündér 2011.12.04. 18:51:46

@arkangyal44: szia! Nem érezted az illatát?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 18:52:05

@beacska: addig nekem se volt feltűnő, amíg nem olvastam, hogy ki az apósa.
Korábban beidéztem a vv5 oldaláról a szavait, hogy a ringben apósára fog gondolni, ő ad majd neki erőt.
Biztos, hogy bunyóztak együtt, de legalábbis nem "szüzen" áll oda...
Ráadásul a tegnapi öf végén valamelyik két edző szavait még lehtett hallani, ahogy mentek kifelé, hogy Fecó milyen ügyes, stb.

Hurri Kán 2011.12.04. 18:52:38

@arkangyal44:
Szia! :)
Ejj... Fűszeres üvegbe MMKK beleszimatolunk, mielőtt borítjuk. ;-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 18:53:48

@Közbiztonság Szilárd: biztos, hogy le kell menned 5 éves szintre ahhoz, hogy megpróbálj jól kijönni egy számodra kínos helyzetből?

zoxó 2011.12.04. 18:54:00

@arkangyal44: a mai nap a gasztrotragédiáké a jelek szerint:).

capa05 2011.12.04. 18:54:06

@arkangyal44: ezzel olyan indiai fillinget tettél a kajába.. dobd még fel egy kis kurkumával, csillag ánizzsal...
Csak vicceltem...:))

sandokan 2011.12.04. 18:54:37

@pushpang: már a hét elején is ezt mondták a késő esti műsorban. persze ez mit sem ér, ha az első pofontól elsírja magát a ringben.

2011.12.04. 18:54:50

@sandokan: na de mikor én kezdtem szurkolni nekik, még bőven lúzerek voltak, Raúl és Morientes korában! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 18:54:56

@arkangyal44: azt kell mondani, tájjellegűt főztél..:DD
@Közbiztonság Szilárd: de ugye, azért, mert volt a kezemben f@sz, még nem lettem pasi??:DDDDDD

arkangyal44 2011.12.04. 18:55:55

@Tüzitündér: Drága csillagom épp meg vok fázva kicsit ,és mind mondtam egyforma edénykébe fűszertartóban voltak,csak takarítás okjából felcserélödtek,én meg rutinból :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 18:56:55

@beacska: ja és tegnap mutatták ahogy Fecó és Gergő kesztyűztek, biztos, hogy egyiknek se ez volt az első ilyen alkalom... Gergőn még nem is csodálkoztam annyira, hiszen a börtönben is lehetett erre lehetősége. Fecótól azért volt fura, mert egy szappanopera-rajongó, sírós raktárosból nem néztem volna ki egyébként.

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 18:58:13

@Közbiztonság Szilárd: légy szíves, hozzál példát arra, hogy mikor trolloztam le valakit.
lefektettem a szabályokat a vv5 széria elején is, mi az, amit nem tűrök. aki nem tartja be, kitiltom, igen, mert nem tűröm a rasszista megnyilvánulásokat például.
ha valami nem tetszik, szólok.
általában az előtt is, hogy kitiltok valakit.
kvajó tanácsokat én is tudok osztogatni ám, majd ha van tapasztalatod ilyen tömegű kommentelővel, mint itt, akkor osszál tanácsokat.
nem állítottam, hogy tökéletesen csinálom, amit csinálok, hibáztam már, fogok is, tudom, hogy soha nem fogok tudni az összes kommentelőnek/olvasónak eleget tenni és nem is törekszem rá. oszt így.

arkangyal44 2011.12.04. 18:58:28

@anica inkognitóban: Csak téged szerizlek a legjobban:))nem letoltál,hanem segítesz,bár szégyellem ,hogy ez nem jutott az eszembe :)DD

Hurri Kán 2011.12.04. 18:58:56

@Közbiztonság Szilárd:
Mondták már, hogy egy ostoba, idegesítő, tudálékos faszkalap vagy? Ha nem, én most mondom. Nem kell válaszoljál, mert nem érdekel, amit mondanál.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 19:01:59

@gyvy: mostanában több kettőnél neked is, úgy látom (és megértem) :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 19:03:08

@arkangyal44: hülye válasz mindig a zsebben, előző munkahelyemen meg kellett tanulnom és mára készségszintűvé vált..:DDD
@rianna: ugye? elvégre alapból mégis hozzájuk tartozik..:D

Hurri Kán 2011.12.04. 19:03:29

@anica inkognitóban:
Nem. Rendkívül nyugodt vagyok most. Komolyan.

sandokan 2011.12.04. 19:04:10

@beebeer: még leírsz néhány hasonló mondatot és szerelmes leszek, csak az a baj, hogy a biztonságod érdekében anyunak már be sem tudlak, merlek mutatni.

valóban a raúl, guti páros volt a kudarcok első számú oka, a spanyol kapitány legnagyobb húzása volt, hogy őket kirakta a keretből. egyből megszűnt a széthúzás, képesek voltak egymásért küzdeni, és lám meg is nyerték az eb-t, vb-t. majd most mourinho gondoskodik arról, hogy megszakadjon ez a sorozat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 19:05:26

@anica inkognitóban: épp írni akartam, hogy Lilu ma nagyon fog tetszeni Peticsének. :D

MagasMacska 2011.12.04. 19:05:31

Sejtettem, hogy megfordult a helyzet, különben mutatták volna még néhányszor hogy Annamari vezet.

rianna 2011.12.04. 19:06:31

@anica inkognitóban: fontos kérdés, mondhatni egzisztenciális és még soha senkinek nem jutott eszébe :DD

nathalie 2011.12.04. 19:06:40

akkor az aréna helyett lesz szerdán...

BarnaMaki 2011.12.04. 19:06:44

Lóestét! Még mindig sokkal jobbak vagytok, mint a műsor maga :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 19:06:48

@pushpang: én elég kritikus vagyok vele szemben, de ma szerintem is jó :) nőies ruhát adtak rá, ami még előnyös is neki :)

arkangyal44 2011.12.04. 19:07:25

aranyos volt a párom,kérdezte,hogy mért fantomképpel mutatták?? mondom kincsem nem mindegy?? válasz: végülis :))DD

MagasMacska 2011.12.04. 19:07:27

@nathalie: Nem. Valamikor a jövő héten - de még nem lehet tudni, mikor. Talán most Lilu mondja.

Hurri Kán 2011.12.04. 19:08:14

Ki vezet 50% arányban? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 19:08:18

Verának meg egy-egy fél vérző csirke van a fülében?

Pascal007 2011.12.04. 19:08:22

Sziasztok
Front van hogy mindenki ideges? Nem kellene egymással szívózni nem ér annyit az egész. :)

nathalie 2011.12.04. 19:08:30

@nathalie:
nem érdemes lottóznom...

2011.12.04. 19:08:45

@sandokan: asszem most vége lesz a románcunknak, de nem bírom magamban tartani, Mourinho egy pszichopata seggfej, de a spanyol foci szétverésében elévülhetetlen érdemei lesznek. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 19:08:46

@rianna: azért egy-két filozófiai mélyrepülést ma már olvashattunk itt, szerintem azért ez is súrolja a határt :DD

rianna 2011.12.04. 19:08:49

@pushpang: @anica inkognitóban: tényleg jó a ruha, vmi nagy baj lehet a stylisttal :D

nathalie 2011.12.04. 19:10:00

@rianna:
betegszabin van és a takarítónéni válaszotta ki a ruhát lilunak :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 19:10:16

@anica inkognitóban: csak szemlesütve írom le, csikorgó fogakkal, hogy ma a szokásosnál tényleg jobban néz ki. :D
(csak a lába... a lába.. )

Közbiztonság Szilárd 2011.12.04. 19:10:34

@sandokan:
Miért, nem azok?
Azért, mert tavaly - nem kis bírói segítséggel már a csoportból továbbjutáshoz is - nyertek egy VB-t, 80 év után?

Addig a döntő közelébe sem kerültek, a magyaroknak a két VB-ezüsttel jobb mutatójuk volt.

nathalie 2011.12.04. 19:10:52

na a boxoló csaj úgy néz ki nem lesz olyan jófej mint a keleti andi :D

arkangyal44 2011.12.04. 19:11:03

@gyvy: Ez aranyos volt,én is szoktam volt mondani, mikor a fradi játszott és épp döntetlen volt mondtam 1-1 a fradika javára :)

2011.12.04. 19:11:20

@anica inkognitóban: én ki nem állhatom a párducmintát. Biztos azért, mert errefelé elhízott, agyonsminkelt, madamszerű hölgyek hordják természetesen streccs formában. :(

nathalie 2011.12.04. 19:11:45

na, attila meg becsavarodott (még jobban) 24 óra alatt és véget vetett a szerelemnek petivel :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 19:12:09

@rianna: lehet, hogy beteg és ma nem dolgozik...:D
@pushpang: hátha egyszer lába kél..:D

nathalie 2011.12.04. 19:12:49

@beebeer:
erős sminkkel, tupírhajjal :D

arkangyal44 2011.12.04. 19:14:45

@Pascal007: Én spec nem vok ideges,voltam árulni Nagykőrösön a vásárban,74-ezret árultam,majdnem lett fínom hami:))öjöm-és bodottá,vanik:))DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 19:14:51

@nathalie: min akadt ki Peti, pont nem hallottam, amikor Veronikával ott sutyorogtak... ?

2011.12.04. 19:15:02

@nathalie: aaaaz, az, látom megvan a figura, és szénné dohányzott basszushanggal.

nathalie 2011.12.04. 19:15:42

@pushpang:
attila elmondta veronikának, hogy péternél veronika megdugása egy terv volt. veronika meg szaladt elmondani péternek, hogy attila mit mondott.

sandokan 2011.12.04. 19:15:43

@nathalie: szia, még a bünti előtt elmondta neki eszter, hogy petike többször hergelte kingát és ezzel felrúgta a megállapodásukat. ezért ennek semmi köze a szobafogsághoz.

rianna 2011.12.04. 19:15:57

@beebeer: én sem vennék fel párducmintát, de speciel ez jó, nem túl mádámos, bár a viselője tényleg ront rajta :DD
Nem lehetünk mindig negatívak Liluval, néha meg is kell dicsérni egy kicsit:))

zorro001 2011.12.04. 19:16:11

@ő-szinte: szép estét, Szenyorita! :D

nathalie 2011.12.04. 19:16:44

@beebeer: @anica inkognitóban:
és mindenkit "drágám"-nak hív :D

2011.12.04. 19:16:57

@anica inkognitóban: rúzsos fogakkal..:D

Igen, a rúzsos fog elmaradhatatlan, meg az erős szemöldök smink. Az még brutális. Esetleg tetoválva. Brrrr.

foxglove (törölt) 2011.12.04. 19:17:15

Kutyások!!!
Kiskutyám 10 perce hány és habzik a szája, most ilyenkor mi van?! Tiszta ideg vagyok.

Tüzitündér 2011.12.04. 19:17:20

@beebeer: kese szőkére festett hajuk 5cm-es lenövéssel megspékelve! :)

ő-szinte 2011.12.04. 19:17:57

@zorro001: Szep estet! De ez most miert is? :-)

nathalie 2011.12.04. 19:18:10

@sandokan:
szia. erről meg én maradtam le. úgy néz ki attila a 24 órás szobafogság alatt nagy dolgokra ébredt rá. remélem ezek között nem az szerepel, hogy vissza kinghoz...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 19:18:10

@nathalie: @beebeer: á!!!!!!!!!! :DD
mondjuk, nekem van párducos felsőm, mélyen dekoltált, de fekete ceruzaszoknyával magassarkúval nálam oké :) a többi kellék sajnos hiányzik..:DD

2011.12.04. 19:18:11

@nathalie: mekkora lenne már ha egy ilyen "hölgy" vezetné a műsort Lilu helyett. A végén még elhinném, hogy az RTL-nek valakinek humora is van. :)

rianna 2011.12.04. 19:18:18

kinga mindent belead :D

foxglove (törölt) 2011.12.04. 19:19:08

@ő-szinte: felhívtam az állatorvost, annyit mondott, figyeljem.

ő-szinte 2011.12.04. 19:19:31

@foxglove: A Lehel uton van a legjobb!! Mar ha Bp.i vagy.

sandokan 2011.12.04. 19:19:33

@beebeer: miért lenne vége, amikor én is ezt mondom, már lassan egy éve. csak ugye a real-barca harc többről szól és fontosabb bizonyos köröknek, mint a spanyol válogatott sikere.

rianna 2011.12.04. 19:19:51

erről a nyafiról kérünk holnap képet :)

2011.12.04. 19:19:58

@anica inkognitóban: jóóóóóvanna!!! Csak kicsit csipkelődtünk. :))))

Sminktetkóban még nem gondolkodtál????
Jó-jó! Befejeztem! :DDDDDD

ő-szinte 2011.12.04. 19:20:18

@foxglove: Nem, ugyelet! Ha szeretned meg setaltatni... sajnalom.

Közbiztonság Szilárd 2011.12.04. 19:20:52

@pushpang:
Miért lenne SZÁMOMRA kínos helyzet az, hogy TE hülyeségeket beszélsz?

@sandokan:
Na, még egy hülye, aki nem érti az analógiát... És erre még büszke is.
Na, akkor most szájbarágósan, hogy ti ketten is megértsétek (ahogy látom, a többieknek ment):
Attól, hogy az apósa micsoda, neki mért kellene bármit is tudnia az adott területről?

@gyvy:
Hozzád hasonló fogalmatlan seggfejek már mondták.
De amit a seggfejek mondanak, nem szokott érdekelni. Tudod, nem az a lényeg, hogy mit mond, hanem az, hogy ki mondja.

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Nem, a trollozás nem rád vonatkozott, hanem az egybegyűlt nagyérdeműre.

És ha összeszámolod, nem olyan nagy tömeg ez, csak bőbeszédűek. :-)

Remélem, a személyeskedést nem csak az ilyen gyvy-féle seggejektől tűröd.
Vagy őt nemm tiltod ki, mert törzsvendég, éljen a kettős mérce?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 19:21:22

@beebeer: a szemöldököm át van ütve barnával..:P:D de nemigen mondod meg róla, hogy nem az igazi..:P:)

2011.12.04. 19:21:29

@sandokan: ja, mikor is lesz az El Clasico? Jómagam angol foci párti vagyok, de ezekre a meccsekre mindig leülök, sör, pattogatott kukorica és nézem a pankrációt.

Kardhal.0 2011.12.04. 19:21:30

Azért Sehi beszólása most oltári volt! :)))))))

nathalie 2011.12.04. 19:21:35

@foxglove:
nem epilepsziás????
töröld le a száját, hideg vízzel locsold és próbáld megnyugtatni.
ha valamit megehetett, akkor hánytatni kell.

Tüzitündér 2011.12.04. 19:21:45

@ő-szinte: igen, én is a lehel útit javasolnám! Éjjel nappal tudod vinni. Remek orvosok vannak! :)

arkangyal44 2011.12.04. 19:21:52

@foxglove: nagyon sajnálom,amit leírsz az mérgezés tünetei,egy kis tejet próbálj beleszuszakolni az higít valamit

foxglove (törölt) 2011.12.04. 19:21:53

@ő-szinte: nem, vidéki, és úgy van ügyelet, ha előtte telefonálok a dokinak, hogy menjenek be. de vele beszéltem az előbb, és ő mondta, hogy ha "rosszabbul van", akkor szóljak még egyszer.

capa05 2011.12.04. 19:22:10

@beebeer: talán a jövő héten...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 19:22:26

@nathalie: jah! hát ez gáz.. VEronikának is csak ennyi esze van.. :D
Dögöljek meg, ha értem, mit esznek ezen a Petin a V. nevű libák.

foxglove (törölt) 2011.12.04. 19:22:54

@nathalie: @arkangyal44: oké, megpróbálom, köszi, most megyek is

Pascal007 2011.12.04. 19:23:06

@arkangyal44: és még szerencsére hideg sem volt :) szeretem a vásárokat

kárpátia56 (törölt) 2011.12.04. 19:23:58

Még jó, hogy vége lesz ma Attila büntijének. 1 nap reális volt. Ez a célzott félelem is személyiség fejlesztő, hogy meddig fog tartani a bünti. Szerintem ez király. Végre parasztkodhat 2 nap szünet után, vissza a Régi Attilát!! Kinguci már várt téged, mint cirmos cica a terelőkutyát.

sandokan 2011.12.04. 19:24:18

@nathalie: a héten volt három hosszabb beszélgetése is attilának az éjszakai videóban. eszter, fecó, seri sorrendben, érdemes őket megkeresni.

egy hónapja írtam neked, arról a zuhanyzós jelenetről vagy inkább pillanatról seri és attila közt. lassan de alakul az, még a gorilla is észrevette már, hogy más is van az erdőben, nem csak ő, ezért is jött nagyon rosszkor ez a büntetés.

nathalie 2011.12.04. 19:24:20

@anica inkognitóban:
hát most mit mondjak?! 50 %-a meg van!!! :D:D:D:D
egyébként inkább mucikám, mint drágám. közben rájöttem.
@beebeer:hát egy tíz évvel későbbi való világnál akár lilu esetében is bekövetkezhet, ha az rtl továbbra sem tud felmutatni normális női műsorvezetőt :D:D

ő-szinte 2011.12.04. 19:24:21

@foxglove: Akkor hivd fel es vidd, ha rosszabbul van, ha nem!Mondd, hogy rosszabb! Ugy is fizetsz, nezze meg a lusta disznaja!

Pascal007 2011.12.04. 19:24:31

@foxglove: nekem a cicám produkált hasonló tüneteket, és nagyon megijedtem, bélfertőzés vagy ilyesmi volt

Közbiztonság Szilárd 2011.12.04. 19:24:44

ja, Fecó épp most mondja:
Nem ütök, mert nem vagyok hozzászokva az ütésekhez.

Biztos azért, mert az apósa...

rianna 2011.12.04. 19:24:53

@Közbiztonság Szilárd: azért, mert nem szól közbe mindenki, még értjük, hogy rossz a párhuzamod, és hergeled magad hiába.

inmemancsi 2011.12.04. 19:25:21

egy órát nem szólalhat meg:)) ahhoz képest, hogy mindenki fogyózni akar állandóan zabálnak

2011.12.04. 19:25:35

@anica inkognitóban: tényleg nem látszik. Gratulálok! A kozmetikusodnak van ízlése. Ritka példány. :)

Látnád a nagynéném 60 éves barátnőjét, egyszerűen réééééémes, mielőtt bejelzi a látogatását napokig tréningezem a fiúkat, hogy ne bámulják, erre én vagyok az, aki egyszerűen nem tudja levenni a szemét a szemöldökéről.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.04. 19:25:38

Roni, te olyan aranyos vagy! :)

ő-szinte 2011.12.04. 19:25:40

@foxglove: Nagyon messze van Bp? Mert megerne, ha nem olyan nagy a tavolsag...

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 19:25:57

@foxglove: igaza van arkangyalnak, a habos hányás mérgezés is lehet, úgyhogy én nem várnék, nekem így pusztult el a dobermannom. nem ijesztegetni akarlak, de vidd azonnal orvoshoz.

sandokan 2011.12.04. 19:26:15

@pushpang: semmit, viszont így tuti bekerülnek az összefoglalókba.

arkangyal44 2011.12.04. 19:26:23

@Pascal007: decemberbe rajzolni nem lehetett von szebb időt,bár a reggel ahogy indult szakadó esővel:))

Hurri Kán 2011.12.04. 19:26:42

@arkangyal44:
Mi akkor is győzünk, hogyha kikapunk. :)

nathalie 2011.12.04. 19:26:53

@sandokan:
nem néztem az online-okat. most meg hogy attila nem beszélhetett fel sem merült bennem :)
de majd lehet belepörgetgetek.
Ha összejönne serivel nagyon sokat röhögnék :D

inmemancsi 2011.12.04. 19:27:09

@arkangyal44: volna azért ötletem, mint múlthét hétfőn? amikor hétágra sütött a nap

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 19:27:42

@nathalie: mondjuk, kurvára nem, mert mindent lehet ízlésesen viselni, de mindegy..:P az összhatás a fontos szerintem, de ha te látatlanban így gondolod... szíves joga...

sandokan 2011.12.04. 19:29:04

@beebeer: a következő hétvégén. remegve merem csak megkérdezni, melyik angol csapat?

inmemancsi 2011.12.04. 19:29:14

@anica inkognitóban: és van akinek a párducminta jól áll.. pld. nekem:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.04. 19:29:25

@Közbiztonság Szilárd: jól van, látom csak tovább hergeled magad.
Igyál valamit, nem lesz ennek jó vége.

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 19:29:54

ha vera visszamegy, eret vágok.

Tüzitündér 2011.12.04. 19:30:08

no martini no party....

no nyú poszt no komment....

báj, tumoró móning! :):)

inmemancsi 2011.12.04. 19:30:20

na ocsmány vera érdekében bevetik a gyerek tényezőt

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 19:30:28

vera próbál sírni!!! bréking! de nem megy.

2011.12.04. 19:31:20

@sandokan: hát ezen fog múlni közös jövőnk????? Nem remeg meg a kezem, büszkén vállalom: LIVERPOOL!

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 19:31:48

@inmemancsi: ugyanez jutott eszembe. hajra bta!!

arkangyal44 2011.12.04. 19:32:27

Hol van aza a barátom,akinek 2-hete elnyertem a balatoni telkét? adok neki esélyt,hogy visszanyerje,én azatatat,mondom,hogy Vera megy vissza a kulipintyóba :)

ő-szinte 2011.12.04. 19:33:10

Ma Lilu szerencses, mert nem csak a sztajliszt de a fodrasz sem baszott ki vele... :-)))

nathalie 2011.12.04. 19:33:16

@anica inkognitóban:
most nagyon szomorú is lettem...

inmemancsi 2011.12.04. 19:33:25

@liberaliskonzervativ: ja nekem meg kifolyik a szemem, ha tovább kell nézni, szörnyű a kedvenc fehér melegítője strasszos sapka (barna) plusz biciklilánc a nyakában és pufi kabát oltári, nem akarom bántani az útszélieket, azok is jobban öltöznek mint pld a mai párbaj outfitje

sandokan 2011.12.04. 19:33:28

@nathalie: nem fog, de már nem biztos, hogy serin múlik. szerintem érted, hogy mire gondolok.

amikor beszélgettek (vera téli bulija előtt), volt két-három olyan pillanat, mondat amit attila most is elég érdekes, durva módon reagált le.

arkangyal44 2011.12.04. 19:33:56

@inmemancsi: valahol meg akkora volt a köd,hogy az orrukig nem láttak,még,hogy kicsi ez az ország ??:)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.04. 19:34:46

@nathalie: itt egy papírzsepi, ne bömbölj, töltök neked valamit, oszt' kész. túl van tárgyalva (hiú vagyok mint az állat, nem tehetek róla..)

nathalie 2011.12.04. 19:35:04

@sandokan:
értem mire gondolsz :)
Attila máshogy nem is tud nagyon reagálni bármire is. szóval ez nem okozott meglepetést :)

arkangyal44 2011.12.04. 19:35:12

@ő-szinte: ő is szabin van? így értetted ?:))

sandokan 2011.12.04. 19:36:28

@beebeer: neeeem.
mentem, ami még menthető, szerintem maradjunk az ibériai félszigeten. eleve jobb az idő, meg ott közös nevezőn vagyunk.

ő-szinte 2011.12.04. 19:36:46

@arkangyal44: ja, nem. A fogadasra emlekszem. Jot rohodtem. Es persze mondtam, hogy nalam lehet megtenni a teteket :-DDD

kárpátia56 (törölt) 2011.12.04. 19:37:07

ebből a cuccból bőven Annamari jött ki jobban, az ő és Vera családja közti látható különbség szerintem most oszt újra szavazatokat, 55-45-re tippelnék.@liberaliskonzervativ: :) pedig látszott, hogy nagyon akarja.. próbálja nyelni a műkönnyeit, mint előző munkahelyén az apatejet.

liberaliskonzervativ 2011.12.04. 19:38:25

@kárpátia56: mint előző munkahelyén az apatejet.

ezen besírtam :DD

arkangyal44 2011.12.04. 19:38:31

@ő-szinte: véletlen nem emlékezel az illető nevére ? had nyerje vissza:))

nathalie 2011.12.04. 19:38:35

ki drukkol verának? van olyan?

Hurri Kán 2011.12.04. 19:39:29

@nathalie:
peticsé és brr, másról eddig nem tudok.

foxglove (törölt) 2011.12.04. 19:39:39

Na, itt vagyok megint, szerencsére sokkal jobban van. A hideg vizes mosdatás nagyon tetszett neki, meg evett is (diétásat, sima rizst), de ha megint rájön ez az izé, akkor tényleg beviszem.
Bocs mindenkitől, de csak 3 hete van nálam, és csak 2 hónapos, úgyhogy izgulok miatta rendesen.

_most_ 2011.12.04. 19:40:17

Úrég Annamari nővére még Annamarinál is rondább, ilyet minek kell mutogatni tévében.

Hurri Kán 2011.12.04. 19:41:41

@foxglove:
Gyógyulást kuttynak. Milyen márka egyébként? :)
Meg mielőtt hozzád került, rendben volt egészen, tehát nem lehet esetleg valami korábbi gond ami most jelentkezett?

arkangyal44 2011.12.04. 19:41:57

@nathalie: van, és hozzáteszem,hogy ha nem lenne párom,bízony bevállalnám.Ahogy nézem a szeretet hiányzik neki nagyon,mikor a Petikéja kicsit beszélgett vele,olyan boldognak tünt.

ő-szinte 2011.12.04. 19:42:18

@arkangyal44: Nem, nem tudom melyikuk volt pontosan, sokszor kommentel, ha latja biztos ujra jatszhatjatok. :-) De nezd vissza, ha meg emlekszel melyik nap volt. mert en mar arra nsem... :-)

Hurri Kán 2011.12.04. 19:42:43

@nathalie:
Izé... émmég beszámítható állapotban vagyok. Már ha nálam lehet ilyenről beszélni. :D

sandokan 2011.12.04. 19:43:15

@nathalie: hogy kiessen és valaki belelépjen az arcába az anyázásért? én

nathalie 2011.12.04. 19:43:52

@foxglove:
ha ilyen kicsi, akkor talán nem epilepszia, az már nagyobb korban jön ki. Lehet, hogy csak felmelegedett, vagy mi, azt hiszem ezt akkor is produkálják. figyeld, hogy iszik, meg eszik-e, ha nem, akkor lehet valamit megevett, amit nem kellett volna.

BarnaMaki 2011.12.04. 19:44:49

Attila és a testi kontaktus :D

ő-szinte 2011.12.04. 19:45:15

@foxglove: En azert elvinnem a dokihoz... Meg szep, hogy aggodsz erte, ez termeszetes!:-)

2011.12.04. 19:47:15

@sandokan: látod, mennyi ígéretes kapcsolat szakad meg ilyen kardinális kérdések miatt, mint a foci? :DDDDDDD

Pascal007 2011.12.04. 19:48:12

@arkangyal44: a lényeg a vége jó idő +jó piac :)

BarnaMaki 2011.12.04. 19:49:09

A kingBucinak kilóg a bugyija? Ennél kisebb ruhát nem bírt találni? :DDDD

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 19:50:33

@Közbiztonság Szilárd: bár semmi közöd hozzá, de gyvy személyes ösmerősöm, sőt, barátom.
így természetes, hogy többet megengedhet magának, mint mondjuk te. gondolom, ez nálad is így van.

mivel volt vv4, többen ott is kommenteltek, kb. ismerem, kinek-mi a habitusa és igen, lettek közülük barátaim, így ők is többet engedhetnek meg maguknak.

na bumm. és most mi van?

kitikati 2011.12.04. 19:52:47

@arkangyal44: Ha ez vigasztal tavaly karácsonykor a zserbó lekvárrétegét hintettem meg fahéj helyett borssal. Aztán az egészet átvittük a családi összejövetelre, úgyhogy nem tudom milyen lett az íze.

foxglove (törölt) 2011.12.04. 19:52:59

@gyvy: terrier, és vannak problémáim, hogy milyen állapotban kaptuk meg...:S Szerintem nagyon korán lett elválasztva, full bolhás volt, gyomorproblémás...
@nathalie: @ő-szinte: köszi még egyszer!

hájdí 2011.12.04. 19:56:39

hmm,attila ,a jó barát...)

Kardhal.0 2011.12.04. 19:58:56

Veronika zseniális.
"Jah, igeeeen?"
Félelmetes. :))))))

Közbiztonság Szilárd 2011.12.04. 19:59:06

@rianna:
Miért is rossz?
Ugyan magyarázd már el.

@pushpang:
Dehogy hergelem.
Csak nyugtáztam, hogy hülyeséget írtál, és azóta is véded.

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Mi lenne?
Csak hát elég fura, hogy másra rászólsz azért, ha a kurvákat védi, ő meg nyugodtan faszkalapozhat másokat, semmi reakció.

Meg hát nem túl tisztességes, hogy X beírhat dolgokat következmények nélkül, és szidhatja a többi beírogatót meg személyeskedhet, Y meg nem.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.12.04. 20:03:28

Szépestét BlogKempingezők!

Lilura ma megint haragszik a stylistja? Na ha az nem "nem az eszemért szeretnek" szerkó, akkor nem tudom, hogy mi az.

Hurri Kán 2011.12.04. 20:05:27

@neccharisnyás útonálló:
Épp jó estét :)
HA átfáracc a zúj posztba, még az is lehet, lesz társaságod. ;-)

Hódos Hajnalka 2011.12.04. 20:06:19

@Közbiztonság Szilárd: már megírtam délután, hogy a kommentelők vitájába nem szólok bele egészen addig, míg az másokat nem zavar.

2011.12.04. 20:18:08

@csicserierika: van új poszt, gyere át! :)

Közbiztonság Szilárd 2011.12.04. 20:18:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Ezt vehetem kinyilatkoztatásnak a jövőre nézve? :-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 20:31:31

@Közbiztonság Szilárd:

"Akkor engem nagyon bírnál. :-)"

ezt mire írtad? csak mert eltévedtem az erdőben hazafele télapótól...

afromagyar · http://afromagyar.blog.hu/ 2011.12.04. 20:53:13

@Brr: nem kommenteltem meg ide, csak olvasni szoktam, de ha annyira veded Verat es azt mondod, varjuk meg, mig kijon es elmondja, mi is volt az a frocskolos kep, akkor lehet, nem kellene sztorikat gyartanod Attilarol sem. Vagy ami az egyiknek a jar, a masiknak nem?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.04. 20:56:38

@inmemancsi: Volt egy villalány, akin gyakran előfordult a párducminta! :):):):):)

@nathalie: Én.

@csicserierika: Az!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 20:57:47

@gyvy:

viccelsz ugye? én Bénító Tekintetű Annamarinak drukkolok..

betonverát csak nagyon sajnálom...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.04. 21:03:17

A Csillag születik bejátszón Ördög Nórán ugyanolyan fülbevaló van, csak kékben, mint a párbajon Verán!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 21:04:39

@afromagyar:

pl. mivel kapcsolatban? tetko?

igen, várom, hogy mit mond róla, már ha megkérdezik tőle, mikor kijön...

Közbiztonság Szilárd 2011.12.04. 21:11:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Jövő alatt?
A mai nappal kezdődő időszakra. :-)

@Brr:
Hát nézd meg, hogy mire válaszoltam.
(Mondjuk a villalakókat és jellemüket illetően inkább Hajnival értek egyet - ezen jól meg is lepődöm mindig -, mint veled, de ez más kérdés.)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.04. 21:16:44

Anett és Zsófika - két agyhalott!!! Tordasi Tomai Ildikó legalább észérvekkel élt! A fiúk meg mondták a frankót!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 21:17:41

@Közbiztonság Szilárd:

akkor meg kell találni a közös intervallumot, mert én is Hajnival szoktam egyetérteni...

BarnaMaki 2011.12.04. 21:18:31

Lilunak valaki fegyvert szorított a halántékához, amikor elvállalta ezt a műsorvezetést?!? Egyre nyomorultabbul viselkedik ... :S

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 21:18:52

@Közbiztonság Szilárd:

Szilárd, rákérdezhetek? Norvég vagy vagy Svéd?

kárpátia56 (törölt) 2011.12.04. 21:27:00

@Peter_Cs: Nóra hál'isten kinéz valahogy, nem rontja el ez az izé. Verának is vannak szép vagyok napjai, meg Nórának is megjön néha, deee khm.

Zelefánt 2011.12.04. 21:34:26

Bálnák, ki a partra.

kárpátia56 (törölt) 2011.12.04. 21:36:11

Lilucica, te is nekimennél a falnak, de jogos.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.04. 21:36:20

Győzött a retek..

hát itt az ideje, hogy leszokjak erről az addikcióról..

Közbiztonság Szilárd 2011.12.05. 00:46:42

@Brr:
Magyar vagyok (kemény legény :-).
De Stockholmban (Istókhalma :-) már jártam egyszer. :-)
süti beállítások módosítása