Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X69

2011. november 22. 16:30 - Hódos Hajnalka

Készül a világ egyik legjobb kajája, tepsis krumpli, oldalassal, félbevágott, egész fej fokhagymával, (jó, traff kommentelő húsz perce harsányan röhög rajtam, úgyhogy egy fej fokhajmát kettévágtam, na) almával együtt sütve, kár, hogy nem érzem az illatát, mert ma reggelre elöntött a takony. Bár tegnap azzal fenyegetőztem, ha megint FaszomatBazmegékről fog szólni az öfi, kihagyom őket, kénytelen vagyok írni róluk, de fizikai fájdalmaim vannak. Nemcsak ettől, kíváncsi vagyok, hány év kell még ahhoz, hogy leszokjak arról, a sütő kinyitása után ne hajoljak bele rögtön, hogy pofán csapjon a forró gőz és leégesse a szemöldököm, de ahogy anyám szokta mondani, okos ember a más kárán tanul, a hülye a sajátjából se, és van a Hódos Hajni. Csapjunk bele, készüljön fel mindenki Kingucira. Azt tudjuk, hogy szürreális módon Annamari és Csabi nyerte a táncversenyt, mert van humorunk, de mi vezetett ahhoz, hogy Kinguciék lettek az extra produkció?

Le tudnám azzal rendezni, húsz perc nyígás, de. Reggel az van, hogy Kinga öltözik és eltáncolja a táncot. Ha kell, egy bábuval. Veronika szerint az nyilvánvaló, hogy Kinguci nem normális, de Andinak ez nagyon rosszul fog esni. Keleti Andi behalad a Villába, Péter, a kis gonosz rögtön azzal fogadja, Attiláék alig várják, hogy elmondják neki, feladták a játékot. Egyedül szeretnék táncolni. Vagy a Csabival, aki mellesleg el is mehet vele anyuciékhoz, ha nyernek. És hogy jött Csabi a képbe? Úgy, hogy Miss Hisztinek most éppen így tartja úri kedve, Csaba meg hagyja magát dróton rángatni, Andi. Hát úgy jött képbe a Csabi, ha hülyén néz ki, hogy Kinga egy bábuval táncol, akkor vele. Aha, de új partnert nem osztanak. Andi és Kinga beülnek a hálóba, mikor azt hallom, akkor elmesélem az elejétől, elkezdem sodorni a kötelet.

Soha a büdös életbe nem vinné haza Attilát, soha! Annyira ciki! Nagyon remélem, hogy Keleti Andi kapott valami prémiumot, hogy végighallgatta a nyárászkodást és nem lillafüredi welnessezésre gondolok. Próbálja meggyőzni a Lányt, Akinek a Seggéből Süt a Nap, te mondtad neki, hogy bármit megtennél, hogy lásd a szüleid. Te mondtad, hogy neked fontos! Mondhatta volna, hogy szarik bele, de nem mondta, és akárhogy is, vérig sértetted! Nehogymár kicsinyes apróságok miatt feladjunk egy ilyen nagy dolgot! Kinga érvel: gyűlölömgyűlölömgyűlölöm! Utálom! Attila szónokol, felhasználsz arra, hogy nyerj, de amint ennyit kéne viszonozni, szarsz a fejemre! Akkóse. Andi feladja, jó, hát Kinga ezt eldöntötte, megmondjuk, hogy te ezt nem tudod végigcsinálni! De Kinga végig tudja, ezzel kezdte reggel! Dolgozni a másikkal úgy lehet, ha az ember minimális tiszteletet tanúsít, áll fel Andi, Attila meg előadja a ha a Kinga megkért volna, úgy lett volna. Nekem erről két dolog jut eszembe, az egyik az, ha a fasznak füle volna, akkor fülemüle volna, a másik meg az, Attika, te sem vagy jobb a Deákné vásznánál, megérdemlitek ti egymást, csak nekünk ne kéne nézni.

A Manipulátor kompromisszumos javaslattal áll elő, eltáncolják, tét nélkül. Jó, de Andi ne várja, hogy Kinga itt szexizzen meg minden. Andi még mindig nem kezd el vele üvölteni, azt sem kérdezi meg tőle, mondd, arany csillagom, mi a faszt képzelsz te magadról, beleegyezik. Kinga úgy akar próbálni, hogy nem ér tánc közben Attilához, próbálj rendesen! Igenis, Isten! Andinál még mindig nem szakad a cérna, annyi idő van, hogy ötször megcsinálják, Kinga tudja, mi jön egymás után, jó, de segítsen Attilának, hogy meglegyen az összhang. Csak a táncban. Már mindenem viszket, de csak nem hagyják abba. Kinga sunyi én inkorrekt. Amíg Attila nem hallja tőle, hogy lemond a nyereményről, nem veszi fel a fellépő ruháját. Nem fogsz táncolni a nyereményért, azt garantálom! Én azt, ha nem fejezik be rövidesen, sikítozni fogok.

Levelet kapnak, jelentsék be, hogy döntöttek. Kinga osztott. Szorzott is, nem táncol este, mert nem fog jó pofát vágni egy ilyen emberhez. Attila mossa kezeit, legyen Kingának igaza. Kedves Kingattila, visszaléptetek, így Annamari és Csaba versenyez helyettetek a fődíjért. Csaba olyan lelkes, mint én vasalás előtt. Ettől függetlenül nekik is táncolni kell, ők lesznek az extra produkció. Attila vállat von, semmi akadálya, Kinga a három évesek dacával kijelenti, nem táncolok, aztán Csaba nyakába borulva bőg a fürdőben és haza akar menni. De sajnos mégsem teszi. Közvetlenül a párbaj előtt Shadi és Eszter titkot írnak, Seri és Esztike a nyugiszobában picsáskodnak, juj és ha Eszti visszajön, ribiskedni fognak! Elegáns terv, mi tagadás. Fecó érzi, hogy Shadi jön vissza és elvárja, hogy az izét visszaadja neki a fürdőben, ahol jelenése szokott lenni. Nem bírnék ki még egy térdeplős jelenetet, már csak ezért is örülök Dressz visszatérésének. Shadi fél, hogy az álom véget ér és pakolászik, Eszter remeg, de bízik a magabiztosságában. A táncverseny után semmi egyéb nem történt azon kívül, hogy Kinga megint belehergelte magát a hisztibe, amikor görcsösen kapkodni kezdi a levegőt, akkor kéne nyakon önteni egy kancsó vízzel, ehelyett Kinguciznak neki. Kingucinak kellett volna nyerni. Akkor bazmeg, miért nem viselkedtél felnőtt ember módjára és álltál oda? Attila már sajnálja Kingucit, tök mindegy, mit mondott, mennyire bántotta meg. Akárhogy utálják egymást, pont úgy szereti. Időben ott tartunk, hogy elérkezett a párbaj órája, én meg ott, hogy sugárban ömlik a nyálam, de kibírom, és nem eszem, mert akkor elkap a kajakóma és „lófasz lesz itt, nem poszt”.

Eszter visszatér a Villába, hízik a mája, mert Péter és Attila körülugrálják. Az hagyján, drága Eszterkének nevezik és szeretik. Egyik jobban, mint a másik. Kinga és Vera a kertben morognak, néda, hogy nyalják a seggét, Csaba a hálóban kesereg, potyognak mellőlük az emberek, Dyucykácska, most Shadi, a két főgeci meg egyre erősödik. Péter és Attila bevonulnak a mosókonyhába, költenek egy dalocskát, „végre, hogy kiestél Shadi” címmel. A szöveg egyébként ugyanez. Péternek ez élete legszebb napja, aztán azon röhögnek, a nők fosni fognak Esztertől. Attila azért meg van lőve, nincs olyan ember a Villában, akit zsigerből utálnak, most kihez fognak nyúlni? Javasolnám, magadhoz. A szó szoros és átvitt értelmében is, mindenki jól járna. Én pláne. Fény derül a titkokra is, Eszter titka az, Kingának igenis támaszt jelentett Attila, egyedül nehezen fogja bírni, a hisztik megnehezítik az életét. Valaki magyarázza már el a titok szót a csajnak, könyörgöm, a múltkor is valami személyes véleménnyel jött. Faszomatbazmeg és külön bejáratú, egyszemélyes kínzója újra megragadják az alkalmat, hogy veszekedjenek. Kinga kijelenti, soha nem lesz többé Attila a támasza. Igen? És ki szajkózta, hogy a lelki társa vagyok, he? Meg ki mondta, hogy többet érzel? Kinga el sem tudja képzelni, hogy fordulhatott meg ilyen a fejében és legszívesebben leköpné magát. Attila mondana neki mást is, azon kívül, hogy direkt nem alázta volna meg soha, de Kinga azt mondogatja, aha, aha, aha, ezt nem is kommentálom. Shadi titka Veronika és Péter kapcsolatáról szól, ami érdekkapcsolat, a vak is láthatja. Péter elmondta Shadinak, hülyének nézi Veronikát. Péter vállat von, hülyegyerek! Attila siet cáfolni, Veronikának meg nem kell több, elbizonytalanodik. Úristen, csak egy falatot, tényleg! Péter a konyhában nyugtatja a kis tücsköt/kukát/elfelejtettem, mi volt a harmadik beceneve, és azt mondja neki, elvenné feleségül. Veronika kibírta röhögés nélkül. Én nem. Sőt, azt is mondtam, hogy aztakurva, lassan elkingásodok, faszomatbazmeg.

Veronika nyugtalan, nem tudja, mit csináljon Petivel. Attilától kér tanácsot, ez kb. azzal egyenértékű, mintha valaki Jockey Ewinggal folytatna eszmecserét a gerincességről. Nem, az nem lehet, hogy Peti szívatja. És hát igen, a bujcizásból (uramirgalmazz) is vissza kéne venni, de most Veronika mi a faszt csináljon? Ha elutasítja, vesz egy háromszáz fokos fordulatot! Nám bájövős a Peti, na. Ezt megpróbálja vele is megbeszélni, Peti azért kimért, mert Veronika is kimért vele szemben, és Veronika be se fejezze, amit mondani akart. A kis kuka elmegy aludni, Attila megkérdi tőle, mit akar ettől a kislánytól, hülyíti? Nem. Össze fog jönni? Péter még kér egy hónapot. Az kábé ideális. A két jóbarát nyerítve röhög, én meg estebédelek, jó étvágyat nekem, majd figyelek, hogy az evőkészleteket kívülről befele használjam.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
722 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2011.11.22. 16:44:28

....és letelt a munkaidőm, és csak holnap olvasom el...:-(((((

hannamontanna 2011.11.22. 16:45:16

A kaja izgalmas lehet ...a tepsis. Éhes lettem.

Tüzitündér 2011.11.22. 16:49:17

Jó estét!

@gyvy: :):)

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: azt hittem elsőzni gyerekes! :):)

Hurri Kán 2011.11.22. 16:50:02

Még egy ilyen öfi és elbújcizok. :D

hannamontanna 2011.11.22. 16:50:56

Túlóráztam, elolvastam...király. Meg Balázs beszólása: Fecó elbukott húsz deka bizsut..:-))

traff 2011.11.22. 16:52:06

:D
félbevágott egész fej fokhagyma.
Uccu neki jisjóráz Hajnalka kedves

Hódos Hajnalka 2011.11.22. 16:53:13

@hannamontanna: :) hát te milyen aranyos vagy, hogy a hv miatt túlórázol!

@traff: jóvanmá. hogy kell akkor írni, hogy egy fej félbevágyott fokhajma??? :D

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.11.22. 16:53:21

Jó étvágyat, Hajni, megérdemled, jó lett megint a poszt. :)

Hurri Kán 2011.11.22. 16:54:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Én mindenképpen "gy" betűvel írnám. :D

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.11.22. 16:57:00

Nyami, de éhes lettem a tepsis krumpli gondolatától... Anyukámat megkérem, hogy csináljon a hétvégén. Drága Mamikám mindig tepszis krumplit mondott :-))

Hajni le a kalappal ismét, ez a nyígás valóban vértforraló... hogy ennek a kis HP-nak ne legyen más gondja, mint a saját magával foglalkozás.... Attila meg minden hibájával együtt rendes volt amikor táncolt és megtett mindent ezért a hisztérikáért. Egy nagy vödör víz jó lenne neki, az tuti...

prof. Perselus Piton 2011.11.22. 16:59:54

tudtam, hogy rájövök, kire hasonlít attila...és ez a kép megvilágosított...

MAGILLA GORILLA :-)))

hannamontanna 2011.11.22. 17:00:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ÓÓÓ köszi! És önző módon marha jól akarok szórakozni is a hv-on! Na de tényleg megyek haza. Főzök valamit..... a holnapi viszontlátásra. Lesz mit behoznom..

traff 2011.11.22. 17:02:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
no ugye.Úgy la.
"egy fej félbevágyott fokhajma??? :D "
keresztbe vagy hosszába?

kamarti 2011.11.22. 17:14:48

én arra gondoltam, Keleti Andi vagy szereti sanyargatni magát, vagy ez a szereplés extraprofitot hoz a konyhára.
sokkal hamarabb rövidre lehetett volna zárni a dolgot, ha azt az egyszerű kérdést teszi fel Kingának, hogy akkor most nem fontosabbak a szüleid, mint Ati?
ehelyett hosszú és bonyolult mondatokban próbálta meg körülírni a helyzetet egy elborult agyú nőnek (aki nem elborulva sem tűnik IQ királynőnek), és még ügyesen azt is belecsempészte, hogy tisztelned kéne Atit. Itt el is kezdtem gyanakodni, hogy esetleg Andi is kapott vezérszavakat a konfliktuskezelő mondókájához, mert annyira nyilvánvaló volt, hogy erre Kinga még inkább el fog borulni.

de amúgy én is halálosan unom már eztetetet. már nagyon nem extra a produkció ettől a párostól

Hódos Hajnalka 2011.11.22. 17:15:49

@traff: nahh, most látom, mit írtam... :DDDD ebből sehogy sem jövök jól ki, már látom....

ne legyémáizé... hogy kell írni, tényleg?
segííítsééég, valakiiii! :))

Hódos Hajnalka 2011.11.22. 17:16:39

és köszönöm a dicséreteket mindenkinek! :)

kamarti 2011.11.22. 17:17:44

jaj, erről a Veronika képről eszembe jutott Gergő eddigi egyetlen olyan poénja, amire még most is emlékszem :)

kamarti 2011.11.22. 17:21:25

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: sztem egy fej fh félbevágva. de a többi verzió is érthető volt :)
az én családom nem csípi az oldalast :( az én nyálam meg csorog :(

jooasszony 2011.11.22. 17:23:29

A három főgörény meggypálinkázik jóizűen együtt. "Szeretünk téged" -- nyílnak meg a visszajöttnek..

.. én is szeretem, ...magamat..

Csak egy helyes, ellesett beszélgetés a tegnapiból. Elmulasztottátok?

Tüzitündér 2011.11.22. 17:24:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ha még leírnád a recipéjét is, jobban meg lennél dicsikézve! :):)

Tüzitündér 2011.11.22. 17:25:24

@jooasszony: azért a szeretünk tégedben él felfedeztem némi élcelődést is, meg vigyorgást!

barakka 2011.11.22. 17:29:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Na,ez a tepsiskrumplisoldalas odabaszott a diétámnak:-)

traff 2011.11.22. 17:29:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
A fokhagymáfejeket keresztben félbevágom és az így kapott gyönyörű fokhagymarózsákat belevágom a tepsibe, hagy barátkozzanak a burgonyakarikákkal és a huncut oldalassal csimborasszózzanak a forró leerben.

Hódos Hajnalka 2011.11.22. 17:29:57

@kamarti: uhh, nekem a kedvenc húsom! :)

@Tüzitündér: tök egyszerű. oldalast elkezded sütni, mikor félig kész, körberakod karikára vágott krumplival, karikára vágott vöröshagymával, félbevágsz egy-két fej fokhagymát, mehet az is bele, utolsó tíz percben meg savanykás almát negyedekben. hedonisták ugyanekkor bacont is dobhatnak a tetejére. én csak sózni szoktam, más fűszer nem kell hozzá persze lehet. (oldalast borsozom is)

Hódos Hajnalka 2011.11.22. 17:30:44

@barakka: :))

@traff: aham.. :))) már beleírtalak a posztba, sajnálom....

mocskosmacska 2011.11.22. 17:31:51

@kamarti: Lehet, hogy azt a feladatot kapta, hogy ezt a kinga-attila nyüglődést húzza minél tovább, mert ahogy lilu is megmondta, ez "végtelenül érdekes".

jooasszony 2011.11.22. 17:32:04

Most láttam a tegnapi öfit, és kezdem feldolgozni az ottlátottakat... A mosókonyhai jelenetnél az jutott eszembe, hogy eljött az idő, hogy Attilára kerüljön a jelhalmaz. A fordulat óriási lenne, (ha nem is érné el a 300 fokot...) Jó lenne azt látni, hogy ő is átmegy minadazokon a kínokon , amiket másnak előidézett...

traff 2011.11.22. 17:33:00

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
milyen posztba?
hejesirásiba?főzősbe?ide?befosokmá, nemá.

mocskosmacska 2011.11.22. 17:33:20

Egy hete már nem láttam az öfit. Akkor eszter most teljes jogú kartell tag? Leülhetett attila jobbjára?

Tjuca 2011.11.22. 17:34:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: télen mi hajítunk bele 1-1 szem aszalt szilvát is. :-P

traff 2011.11.22. 17:34:19

ja ide.
Nem kellett volna:)De köszi, cuppantás:)

kamarti 2011.11.22. 17:35:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én is csípem, néha be is próbálkozom, de kompromisszumkész is vagyok. jobb a békesség, főleg a kaja felett :) (nem hinném, hogy ennek péel a tarja ártana, tán ki is próbálom)

traff 2011.11.22. 17:36:07

Pontosan mi az ábra Attila szüleivel?Miért tekinti őket levegőnek?

sandokan 2011.11.22. 17:36:52

@mocskosmacska: elvis meg él, legutóbb éppen albániában látták.

jooasszony 2011.11.22. 17:37:11

@mocskosmacska: olyannyira, hogy dacára a már fiatal korra annyira nem jellemző jelentős, rossz helyekre szétszóródott túlsúlynak és a bájosnak nem nevezhető járásnak, Attila a legszexibb iskoláslánynak választotta Esztert a tegnapi játékon...

traff 2011.11.22. 17:38:18

Ja, a tepsis kajákkal csodát tesz egy kis darab kolbász.elég 5-6 centis darab is, nagyon finom ízt és illatot ad az egész tepsinyi cuccnak.

sélli_ 2011.11.22. 17:40:21

Komolyan nem érte, hogy egy ilyan picsogó-mű-gumiszájú ostobenkó Veronikán mit esznek a faszik... NEM_ÉRTEM!
Kinga egy őrült. Ez most már biztos!

mocskosmacska 2011.11.22. 17:40:22

@jooasszony: Akkor megvan az öröm, ezért érdemes volt két kiválasztást végigszívni.

mocskosmacska 2011.11.22. 17:41:16

@sélli_: Nem kell neki sokat magyarázkodni.

kamarti 2011.11.22. 17:41:17

@mocskosmacska: Kinga jobbjára ülhetett a kanapén, de szebb nála :) (erre a kijelentésre Kinga a "jól van, alázz csak meg a nőiességemben" utalással riposztolt, ami sztem elég vicces és találó volt ebben a hármasban, egy perccel a párbaj után. Kár, hogy az ilyesmi már szinte fel sem tűnik, annyit nyíg ez a Kingalány)

azt nemtom, hogy Eszter kiröhögése (Atipeti) a mosókonyhában ez előtt vagy után volt-e, de a teljes jogúságot árnyalja

Hódos Hajnalka 2011.11.22. 17:42:03

@kamarti: vagy bőrös malachusival, nyamm.

@Tjuca: aham, ártani nem árt :)

@traff: cupp.

mocskosmacska 2011.11.22. 17:44:50

@kamarti: Akkor teljesült eszter álma. De szerintem atipeti bármikor elfogja küldeni megint kamikáza akciókra, ha úgyhozza az érdekük.

mocskosmacska 2011.11.22. 17:45:33

@kamarti: Kingát az elején nagyon irritálónak tartottam, de mostanában vera, dreszter, attila meg péter mellett ez fel sem tűnik.

kamarti 2011.11.22. 17:46:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jaj, ne is mondd! én benne lennék, de ezekkel a fickókkal még szalonnázni se lehet egy jóízűt :)

kamarti 2011.11.22. 17:49:09

@mocskosmacska: hát szó mi szó, én is megnézném, hogy egy másik faszi mellett is ilyen ámokfutó-e a csaj
de amíg Ati bent van (plusz a többi fickó sem mer ujjat húzni vele), ezt nem tudjuk meg

kamarti 2011.11.22. 17:50:49

@mocskosmacska: persze, ezt rögtön meg is beszélték a mosókonyhában, csak most bajban vannak, mert már nincs, akit zsigerből utálnak... (nem én mondom, Ati)

sélli_ 2011.11.22. 17:51:05

@mocskosmacska: Igaz is... a dolgok néha a maguk egyszerűségében szépek. Na de ENNYIRE :)))

Tüzitündér 2011.11.22. 17:51:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jujj! Köszönöm, köszönöm, köszönöm!
NAGYON, NAGYON, NAGYON SZERIIIII VAN!:):):)

merthogy mi nem rakunk bele ódalast, csak csipszre szeletelet krumplit, meg vereshagymát, meg kóbászt, meg mangalica szalonkát, meg kolozsvárit! :):)

barakka 2011.11.22. 17:51:20

@sélli_: Mondanám,hogy könnyebb nézelődni,mint gondolkodni(a pasiknak),de ezen a nőn(?)nem sok néznivaló van.
Ha valaki rájön értesítsen engem is,plíz:-))

kamarti 2011.11.22. 17:52:13

@sélli_: egyszerűnek egyszerű az istenadta, de hogy szép lenne...:)

Hódos Hajnalka 2011.11.22. 17:53:23

@Tüzitündér: azt én úgy serpenyőben sütöm meg és agglegény reggelinek hívom. :)

sélli_ 2011.11.22. 17:54:54

@kamarti: hát nem egy szépségverseny győztes típus, de pl szerintem szebb mint Kinga... Bár a szépség is relatív. Csak az a nagy buflák, gumimatrac szája ne lenne...!

kamarti 2011.11.22. 17:55:41

@barakka: mondjuk a 60 pontos VeronSeri vacsi óta nincs min csodálkozni, elvégre van két-két mű(mellük) és 1-1 kerek(edő) popójuk. de biztos csak a bezártság teszi, hogy ennyi elég is a VVpasiknak... :)

mocskosmacska 2011.11.22. 17:59:20

@sélli_: Oké, akkor egyszerűen gondolkodom, ne mond, hogy minden szavadba belekötök.

kamarti 2011.11.22. 17:59:33

@sélli_: férfiszemmel nemtok hozzászólni :)
de a VeronSeri 60 pontos vacsi óta nem keresek plusz dolgokat egyikben sem - van 2-2 (mű)mellük, 1-1 kerek(edő) popójuk - ennyi láthatóan elég a pasiknak.
mármint bent. és a bezártság az oka :)

mocskosmacska 2011.11.22. 17:59:48

@kamarti: Úgy látszik ők is olyanok, mint a diktatúra, kell egy ellenségkép.

penelope garcia 2011.11.22. 18:01:27

Valaki magyarázza meg nekem, hogy miért akarja az összes elmeroggyant Veronikát feleségül venni? Vagy legalább meghúzni.
Ez a csaj annyira ronda, hogy feljön a bányából a szén. Mint egy alkalmatlan transzvesztita. A stílusától épeszű ember kaparja a falat. A hangja mint a köröm a táblán. Mozgása mint egy tevével terhes orangutánnak.
És még egy szót sem ejtettem a - tudvalevően legfontosabb dologról - a belső kisugárzásról. Vagy legalább bármiféle sugárzásról. Tőlem lehet tórium vagy jód izotóp is. De nem. Neki nincs ez sem. Csak a légüres tér egy lufiban.
Szóval? Valaki érti ezt?

kamarti 2011.11.22. 18:01:38

@kamarti: hogy P. Griffint idézzem: na basszus! aszittem, az előző elveszett, most meg kétszer is ugyanaz:(

Tüzitündér 2011.11.22. 18:03:24

@penelope garcia: ezt, szerintem eddig egy kérő sem gondolta igazán komolyan!:)

traff 2011.11.22. 18:04:08

@Tüzitündér: nálunk ez a drótoskrumpli:)

kamarti 2011.11.22. 18:04:29

@penelope garcia: melyik benti csaj lépett elő a semmiből állandó valóságsó és bulvárszereplővé? na ugye.

barakka 2011.11.22. 18:05:16

@kamarti: bízom benne,de ha jobban megnézem a vv pasikat,mindent értek:-)

julcsi29 2011.11.22. 18:05:51

Sokadik!Sziasztok! :)

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Hajni,tegnap oly későn olvastam el,hogy az már korán.Így nem akartalak zavarni,de el kell mondjam,megszakadtam a röhögéstől! :D És megerősödött bennem a meggyőződés,hogy ezek az írások azért nagyon jók,mert Te is benne vagy.Minél többet foglalsz bele saját magadból,látásmódodból,annál jobb! :)))
Nagyon köszönöm Neked! Meg a mai receptet is! :DDDD

mocskosmacska 2011.11.22. 18:05:56

@penelope garcia: Én sem értem, de azt is tudom, hogy ezekből az elszeretkezett férfiakból sem kellene nekem egy sem. Csaba meg shadi talán, akik valamennyire férfiszámba mentek, bent a villában, na de a többiek........

kamarti 2011.11.22. 18:06:34

@mocskosmacska: hát ja, a diktatúra is csak ember :)
persze mondhatnám, hogy a zsigerből elég árulkodó, mondhatni zsigeri jelző, de minek.

mocskosmacska 2011.11.22. 18:07:36

Blikk címlapját láttátok: "Shadi: Péter büdös és zsíros."

julcsi29 2011.11.22. 18:08:00

@penelope garcia:
:DDDD Szerintem a szeme szép!A riportban mindig figyelem is,hogy igazi e vajon? :))

kamarti 2011.11.22. 18:09:05

@mocskosmacska: teljes mértékben egyetértek, nem csak a női felhozatal gyenge. már az ilyen válogatós kintieknek, mint mi :)

traff 2011.11.22. 18:11:02

engem legjobban Gergő irritál.Borzalmasan buta együgyű félkegyelmű, amit leginkább az árul el, amikor a riportban mond valamit és utána egy idióta grimaszt vág, ezt csak az elitkommandó tudja:DD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.22. 18:12:15

@penelope garcia: Ez nekem is érthetetlen!

@mocskosmacska: Verával elég korrekt:
" * én: Hogy bírtad elviselni verát?? elképesztően hisztis , beképzelt, okoskodó nőszemély!!:O
hány barátnőd volt már és meddig tartott??
* VV Shadi: Nagyon csíptem a Verát, mert volt h kifordult magából, de az 15 percig tartott. Ha jó fej voltál, ő is az volt veled, ha szemét voltál, akkor ő is. Kiforgatták a saját becsületéből. Péter nagyon nehezen talált újra önmagára és ő az a lány, aki keményen kiállt maga mellett. " - Péter helyett Vera értendő, betudhatjuk Shadi egyik kommunikációs nehézségeinek. www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/shadi-peter-budos-es-zsiros-20111122

kamarti 2011.11.22. 18:12:19

@mocskosmacska: én el is olvastam az egész cikket. vagy húsz kérdésre válaszol, de biztos ez volt a legérdekesebb, amit mondott..
persze az rtl ma megindította az Atipeti minél tovább maradjon bent-mozgalmat, mi mást emelt volna ki az udvari lap?

barakka 2011.11.22. 18:14:03

@penelope garcia: hát azért kedves penelope,mert elmeroggyantak:-)

Hurri Kán 2011.11.22. 18:15:56

@julcsi29:
Az talán eredeti rajta. :D

kamarti 2011.11.22. 18:16:21

@Peter_Cs: nem ő gépelt, hanem egy csaj, sok az elírás. sztem ott kimaradt egy "után" vagy "miatt".

de így legalább azt is megtudtuk, hogy Vera 15 perces hisztijei az öfikben vágatlanok voltak és nem 1+-1 egész napi ámokfutás összefoglalói:)

mocskosmacska 2011.11.22. 18:18:03

@Peter_Cs: Szerintem úgy általában korrekt volt. Hogy petire ilyet mondott, én nem ítélem el, először is, mert rákérdeztek a dologra, másodszor is, mert petati duó annyira nem vette emberszámba shadit, hogy nem várom el tőle, hogy a tisztelet legkisebb jelét is mutassa feléjük.
De ezek a bulvárcímlapok nagyon jók tudnak lenni. Emlékszem még sok-sok éve ez volt a storymagazin címlapja: "BBÉvi: Renátó nem jó az ágyban."
Érhet-e férfit nagyon megalázás?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.22. 18:18:21

@kamarti: Ettől remélem, nagymértékben javulni fog Vera közmegítélése!

mocskosmacska 2011.11.22. 18:18:41

@kamarti: Szerintem azért tették ki, mert ez volt a legbotrányosabb.

penelope garcia 2011.11.22. 18:19:08

@DóraTanár:

Jááájj, beh naiv vagy! :)
Attila SEMMIT nem tenne mások kedvéért. Csakis a saját kedve számít neki. És mivel szerelmes a kamerába, ezért bármit megtesz azért, hogy ő legyen a középpontban.

penelope garcia 2011.11.22. 18:20:11

@mocskosmacska:

De hisz LÁTHATTUK is, hogy Renátó szar az ágyban. Nem volt abban a közlésben semmi újdonság. :)

mocskosmacska 2011.11.22. 18:20:24

@penelope garcia: Attilának ez a vv élete csúcspontja. Kint hagyott egy sikertelen életet és most végre mindenkivel geci lehet következmények nélkül.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.22. 18:21:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: meg a savanyúkáposzta.:)
@penelope garcia: semmi befektetés, gyorsan megtérülő "haszon"...ezért..:S
@Tüzitündér: én meg tarjával csináltam a hétvégén.. és paradicsommal, paprikával:)

Sogekingnek meg üzenem, hogy nálunk bundáskenyér a vacsi!!!!!!!!!!!!!!! :))

mocskosmacska 2011.11.22. 18:21:48

@penelope garcia: Mondjuk én nem láttam, de hála a storynak most eggyel több információ van a birtokomban, mint amit tudni akartam.

kamarti 2011.11.22. 18:23:34

@mocskosmacska: az még majd kiderül, tényleg csúcspont-e és hogy tényleg nem lesznek-e következmények

barakka 2011.11.22. 18:24:22

@julcsi29: eddig fel sem tünt hogy van szeme is:-)

Tüzitündér 2011.11.22. 18:24:31

@anica inkognitóban: dolgozik neked rokonod a pannonmillnél?

kamarti 2011.11.22. 18:26:51

@Peter_Cs: hát ezt nem tudom, az öfi nagy úr, ezt már tapasztaltuk

@mocskosmacska: persze. de sztem sem túl guszta, amire ezt mondja, és nyilván mások is olvasták azt is

mocskosmacska 2011.11.22. 18:27:01

@kamarti: Nekem az a furcsa, hogy a beszavazóján, egy kedves, szimpatikus, halk fiút láttam. Aztán bejutott és egyre inkább fordult ki önmagából. Mintha egyre jobban rákapott volna arra, hogy sértegessen, megbántsa azt, akit magánál gyengébbnek gondol.

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.11.22. 18:27:23

@penelope garcia: ebben is lehet valami... de tényleg naiv vagyok, szeretek jót feltételezni az emberekről.... nem mindig jön be....
Szokjak le róla? Lehet, hogy az lenne a megoldás....

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.22. 18:28:50

@Tüzitündér: jaj, az becenév-szerűség..:D aktív iwiw-fórumozó koromban, vagy 4 éve egy játékoskedvű fórumtárs lefordította valami szerbes hangzásúra a teljes nevem, utána a kamuregjeim ezen a néven futottak..:))

Zelefánt 2011.11.22. 18:29:01

@penelope garcia:
A lufiban levegő van, vagy gáz.
Kacsacsőrben pedig vákuum, talán ez lehet az ellenállhatatlan vonz(ó)erejének magyarázata.

kamarti 2011.11.22. 18:32:19

@mocskosmacska: a beszavazókat nem láttam!
azzal szórakoztam az elején, hogy megnéztem a kategóriákat, tippeltem, és másnap lecsekkoltam az eredményt, de az első kettő után dühöngtem, hogy nem lottó :)
de tegnap megnéztem a kisfilmjét - hát nem lett szimpibb :) és megnéztem Shadiét is, aki sztem ott húzta be nála az ikszet, amikor azt mondta, hogy neki kell a női energia :) Csabi meg eleve szépfiú kategóriában indult - na innen a zsigeri gyűlölet asszem :)

Tüzitündér 2011.11.22. 18:33:50

@anica inkognitóban: nemértednemérted...majd megérted! :):)

mocskosmacska 2011.11.22. 18:34:11

@kamarti: Az elején attilét még visszafogottabbnak látta. Nála és veránál az az érzésem, hogy egyre inkább borul el az elméjük.

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.11.22. 18:43:38

Köszi Haynicy! Szuper írás, előre sajnáltalak mit tudsz írni a hisztis-grimaszolóbajnok uralta öfiről.
Receptet írhatnál minden nap, igaz ez nem a "karaj" de simán elfér a kommentek között. Én halas dolgoknak örülnék...más húst nem eszek...
Mama hogy van? :-))

capa05 2011.11.22. 18:45:44

@anica inkognitóban: köszönöm a megemlékezést!!:)

kamarti 2011.11.22. 18:47:02

@mocskosmacska: te mondtad a diktatúrát, nem? a diktátorok is sérült hatalommániások, és többnyire működik az aki nincs velem, az ellenem van, meg a szalámi taktika, az idő előrehaladtával egyre vérmesebben.
De alapból mindenkiben ott van a lecseszett a főnököm, ordítok az asszonnyal/gyerekkel/belerúgok a macskába reflex, ehhez még csak megszállottnak se kell lenni. Mások is csinálják ezt bent is, csak nem ilyen rutinszerűen

kamarti 2011.11.22. 18:51:23

@mocskosmacska: erre már részben válaszoltam. Vera az utóbbi napokban nem is volt az öfikben, sztem a napi 15 perceket is elhagyta már, talán visszazökken. sztem az is épp elég provokatív tud lenni, amilyen a Veron-balhé előtt volt, és tényleg udvari bolondot csinált magából a végére, ebben Atival értek egyet

mocskosmacska 2011.11.22. 18:52:29

@kamarti: Nekem ez attilánál akkor tűnt fel először, amikor valamivel szívatta bandit és bejelentett, hogy "imádom kínozni a kínozható lelkeket." Akkor gondoltam, hogy ez a szerencsétlen nyomorék kínjában nem tud mást tenni, mint hogy keres egy nála is szerencsétlenebbet és azt bántja, hogy legalább addig is erősnek érezhesse magát.

mocskosmacska 2011.11.22. 18:53:18

@kamarti: Nekem már a sorozatos veronika balhék előtt nem tűnt százasnak a csaj.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.22. 18:54:12

@penelope garcia: én úgy látom, Attila és Kinga ebben egyívású. Kis mostohatestvérek, akik hosszú bevezetéssel (a petting már most zajlik) fognak egymásnak esni, amit aztán Kinga megbán, és legszívesebben leköpné majd magát.

kamarti 2011.11.22. 18:55:16

@mocskosmacska: viszont egyre magasabb az a ló, ugye, sztem a zsigerből nem gyűlölök senkit azt is jelenti, hogy mindenkinél erősebbnek érzik magukat, Eszternél meg okosabbnak, illetve azt gondolják, a lekötelezettjük (annak ellenére, hogy ő tett szívességet nekik)
de hát innen szép a partot érés :)

kárpátia56 (törölt) 2011.11.22. 19:10:42

@kamarti: Kétféle diktatúra van, ez jön át a történelemből,
ahogy írtad. aki nincs velünk, az ellenünk van (Rákositól vett szó szerinti idézet), másnéven totaliter (belefurakodik a magánéletedbe is, 1956 utáni 2-3 év megtorlásáig).
A másik pont a kör másik 300 foka, by Veronika, ez Kádár János, aki nincs ellenünk, az velünk van. ez a változat mindaddig békén hagy, amíg nem pl. nem voltál "szobrász". szobrásznak hívták később azokat, akik '56-ban ledöntötték Sztálin elvtárs szobrát. ők építették újra, mellesleg, aztán dolgoztak pár évet. Voltak még a csillagászok, ugye a lobogószeletelés ügyben. Nekik legalább nem kellett újravarrni a zászlót.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.22. 19:16:16

@kamarti: Verának a humorérzéke és a hol vagyok én a világban helyzetekben van restanciája. Hozzá képest Shadi egy vihogó kamaszlány.

kamarti 2011.11.22. 19:17:52

@kárpátia56: a puha (konszolidált) diktatúra is diktatúra, és épp ugyanannyira befurakodik a magánba, hidd el

kamarti 2011.11.22. 19:19:52

@kárpátia56: igen, de a pozicionálással nem csak neki vannak gondjai, de lehet, hogy az ő helykeresése a leglátványosabb/leghangosabb
már ha Kingát ok. nem számítjuk ide :)

kárpátia56 (törölt) 2011.11.22. 19:30:01

@kamarti: tudom, ugyanúgy lehallgatnak, ugyanúgy nem jelenhetnek meg bizonyos művek, egy jelölt van körzetenkénk, kötelező szavazójog. nézték, hogy aki délután négyig nem adta le a szavazatát, ahhoz kimentek, hogy legyen szíves jöjjön el és szavazzon, stb. ez az igazi posvány, itt is ez ment.
A mások élete c. film igen jó ennek a leírásában, csak ugye ndk oldalról.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.22. 19:30:25

@kárpátia56: @kamarti: Azért Vera helyzete teljesen megérthető!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.11.22. 19:39:22

A 300 fokos fordulatnak van létjogosultsága! Nem háttal megy el Péter, hanem jobbra úgy, hogy hegyesszöget zár be a szemtengelyük. Bár Veronikát ennyire átgondoltnak nem tartom. :)
Csodálom a többieket, hogy Kingát még nem csapták le. Elviselhetetlen.

kárpátia56 (törölt) 2011.11.22. 19:58:05

@Peter_Cs: Vera egy karakán csaj. A hanghordozása idegesítő. de vegyük Kinga sivalkodását, Petit ezzel a mindentudó én fingtam a passzátszelet beszédével, Veronikát (na őt most nem elemezném), Annamarit, aki a tekintetével beszél, Sehit ezzel a jujdejótribiskedünk dumáival. Eszter dettó, borg lett és már úgy is beszél. :) Attila, Csabi, és Fecó, Gergő tud kevésbé irritálóan beszélni, csak Attila ugye Attila, Csabi, na, 'csöndes',

kamarti 2011.11.22. 20:06:36

@kárpátia56: nekem sajna nem kellett filmen néznem, ugyan csak a végét kaptam el, de még emlékszem. és megismerem.

avanivi 2011.11.22. 20:08:22

Kingucika Gerit vagy Csabát szerette volna,mert hogy a legjobb pasi csak az övé lehet, de ez nem jött össze,így maradt Attila, aki nem tetszik neki.Mikor a Gerivel randizott ,reménykedett,de megint maradt Attila. Alig van ember akit nem néz le.Amikor a Melindával csókolózott a melltartó tépés elött, az volt a leggyengédebb pillanata.Az egyedülléttől fog bedilizni.

beacska 2011.11.22. 20:09:28

@Peter_Cs: én általában bírom Verát, de ma (a tegnapit néztem) megingott benne a bizalmam.
Azt próbálta elhitetni AM-val, hogy VALAKIK (nem mondunk neveket, mert akinek van esze, az így is tudja-őt idéztem) rá akarják tetetni a következő jeleket. A többiek kitetlenkedtek...én is...remélem, AM nem veszi be (nem úgy tűnt)

ez elég sunyi dolog volt, szó sem volt róla, sőőőt, Attila és Péter éppen a Vera seggét mentették meg a múlt héten, hogy lebeszélték AM-t (merhogy AM-t féltették)

kamarti 2011.11.22. 20:12:33

@beacska: akkor Vera az új közellenség?

beacska 2011.11.22. 20:15:28

@kamarti: így szokott viselkedni: párbaj után 3 napig dilizik. Aztán 3 nap nyugi következik nála. Jelölés. Megint csend. Kihívás. Újabb 3 nap dili...

tudja ő, mikor, mit kell tennie ;D

endri33 2011.11.22. 20:19:26

Szuper poszt Hajny!! Sírtam a röhögéstől!!Lassan függő leszek!

kárpátia56 (törölt) 2011.11.22. 20:23:21

@kamarti: nem a világ legjobb filmje, de a témában a legjobb.

nathalie 2011.11.22. 20:25:46

tíz perce röhögök azon amikor csabi örömködve felugrik és elkezdi önfeledten énekelni a csajok között a -napfény járja át a szívem újra,csak egy szál bikinit hoztam el az útra- örök klasszikust :D:D:D

nathalie 2011.11.22. 20:26:34

és am-nek sztem új szerelme lett... :D:D:D

vallatas 2011.11.22. 20:28:07

Jó olvasni a kommenteket, hogy Attila kiverte Shadit, most kínozhatja következmények nélkül a többieket :))
ehhez képest Annamarival és a többiekkel kellemes estét töltött, míg Kinga nagyon szenvedett, nem tudott épp kivel gyűlölködni.

Seri és Gergő újra egy pár lesz, már csak napok választanak el e nemese pillanattól!

Annamari Csaba után kire nyomul rá?
=Peti, Csaba után :-))

olyan már lassan ő is mint Veronika, csak a szilikon hiányzik! ;]

lac64 2011.11.22. 20:29:41

@beacska: Pedig van benne ráció. Dehogy védték a múltkor AM-t, inkább először Shadit akarták kirakni, annyira idegesítette őket. AM nekik beáldozható, ahogy Vera is.

Hurri Kán 2011.11.22. 20:30:05

@nathalie:
Sztem ez egy kibaszott férfias nóta :DDD

vallatas 2011.11.22. 20:30:19

@lac64:
ha játékban nyerni akarsz, akkor mindenki beáldozható, a többi rizsa!

nathalie 2011.11.22. 20:31:34

@vallatas:
én is azt néztem,hogy kingán és verán kívül mintha az összes lány a nőgyűlölö attila körül keringett volna... persze biztos ital :D

lac64 2011.11.22. 20:33:37

@vallatas: Csak van aki könnyebben és korábban. Gondolom, Peti pl. Veronról még nem mondana le szívesen :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.22. 20:34:39

@lac64: @vallatas: A két manipulátor önmagán kívül mindenkit beáldozna.

lac64 2011.11.22. 20:35:09

@nathalie: Még a végén meg kell küzdeniük Attila kegyeiért :DD

nathalie 2011.11.22. 20:36:35

@lac64:
ahogy nézem nem kell ezzel a végéig várni :D

nathalie 2011.11.22. 20:37:39

@Peter_Cs:
mint ahogy még jópáran ott bent

vallatas 2011.11.22. 20:45:08

@Peter_Cs:
ha játszani ment be az illető akkor bárkit beáldoz, ha nem akkor ő csak egy jól fizetett színész!

beacska 2011.11.22. 20:50:25

@lac64: ezt rosszul látod! Péter nagyon jóban van AM-val. Vele vitatta meg majdnem először a tervet (AM), és Péter rögtön mondta neki, hogy aludjon rá egyet. Aztán veronikával is megbeszélték, hogy hogy lehetne megvédeni, ha már lebeszélni nem lehet. Aztán szintén a Péter volt, akivel közölte, hogy mégsem jó ötlet...

és ezek csak azok voltak, amik az ÖF-ben voltak! Péter többször mondta, hogy nem örül, és megpróbálja lebeszélni, mert félti!!!

nathalie 2011.11.22. 20:54:54

@beacska:
valljuk be őszintén,hogy mindez azért történt,mert péter így elveszítene egy befolyásolható személyt :D

kamarti 2011.11.22. 20:56:41

@nathalie: vagy csak a birkaösztön, mint a nyolcpontos párbajátlagot adó összes többinél
ő a leghangosabb é a legerősebbnek hitt hím, sztem ennyi

beacska 2011.11.22. 20:56:42

@nathalie: mert szerinted melyik lányt befolyásolja? AM-t (még sosem szavazott velük) vagy a makacs Verát?

kamarti 2011.11.22. 20:59:24

@vallatas: na hát ha AM "rányomult" Péterre és Csabára, akkor nem értem, miért nem mondhatom, hogy Eszter rányomult Atira, Kriszre, Péterre és Shadira

nathalie 2011.11.22. 21:01:19

@beacska:
am-t.legalábbis ő így hiszi.ez nem sztem,hanem ezt ő mondta.

beacska 2011.11.22. 21:02:26

@nathalie: mikor? én semmi ilyet nem hallottam, és még csak nem is láttam "ráutaló" magatartást

nathalie 2011.11.22. 21:02:57

@kamarti:
nem hiszem,hogy részegen működne a birka ösztön,főleg egy olyan emberrel szemben,aki ugye maga a sátán.egyszerűen bevoltak baszva és azzal buliztak,akivel jól érezték magukat. ahogy ez általában lenni szokott ilyen állapotban.

Éder mester 2011.11.22. 21:09:15

Na, Gergő abban a bézbólsapkában olyan, mint egy beszteroidozott Trutykó.

nathalie 2011.11.22. 21:10:57

@beacska:
gondoltam,hogy nem fogunk péter esetében félmondatokkal elmenni a tények mellett :)
szóval amikor pl arról beszélt attilának,bárcsak lenne fél órája am-mel,mindent kiszedne belőle.beszélne egy kicsit ziziről stb,aztán kész is. nekem ott egyértelműen az jött le,hogy irányíthatónak tartja.de erről kb hasonló szinten beszélt akkor is amikor am szerelmet vallott neki. Egyébként ezt se nem am szidásaként írom,se nem péterén. ez egy ilyen játék. péter sztem attiláról is azt gondolja,hogy irányítható.
verát irányíthatatlannak tartja viszont :D

nathalie 2011.11.22. 21:13:05

seri és gergő mióta nőttek megint össze???

kozi001 2011.11.22. 21:15:27

Csak el ne lopják a piros pontokat mert megint leszakad a villa a hisztitől. . . ! :)

sogeking 2011.11.22. 21:15:46

@nathalie: pillanat, valaki nyerít :D
igen?

ő-szinte 2011.11.22. 21:16:09

Hat EZ! Sehere rohog...

nathalie 2011.11.22. 21:16:41

összevesznek hogy ki ki mellett ül :Dóriási :D

Hódos Hajnalka 2011.11.22. 21:17:59

kiből jön ki ez a hang? :D

nathalie 2011.11.22. 21:18:39

figyelem! csaba milyen ügyeslesz!! figyelem!! :D:D

ő-szinte 2011.11.22. 21:19:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szeri katasztrofalis... en kerek elnezest a noi nem nemveben!

Éder mester 2011.11.22. 21:19:49

Na, ostobenkó szopottgombóc Péter már hisztizik.

sogeking 2011.11.22. 21:19:58

a negyedik osztályos anyagot nagyon vágják.. bezzeg ha Dya még bent lenne, akkor már deriválnának

nathalie 2011.11.22. 21:20:12

hangosan röhögök attilán:hogy tudtál rá válaszolni?Te tudtad?
és peti arca :D:D:D

foxglove (törölt) 2011.11.22. 21:20:14

Attila és Péter állatok.

genevieve 2011.11.22. 21:20:22

ati miből nem volt rossz világ életében?:-D

ő-szinte 2011.11.22. 21:20:23

nem voltam itt elozo oran!

mocskosmacska 2011.11.22. 21:20:24

Meg vagyok róla győződve, hogy a kis köcsög attila, általános iskolában nem mert így viselkedni.

mocskosmacska 2011.11.22. 21:21:14

@genevieve: És valahogy felröppent róla, hogy informatikus.

fran7 2011.11.22. 21:21:33

Fecó riadt arca priceless.

mocskosmacska 2011.11.22. 21:22:11

Egyébként tényleg irritáló, hogy peti és attila mennyire tiszteletlen.

sogeking 2011.11.22. 21:22:35

@nathalie: egy dolognak tudok örülni Péterrel és Attilával kapcsolatban - hogy legalább téged szórakoztatnak :P

genevieve 2011.11.22. 21:22:46

peti azt hiszi most ettől lesz menő?:-)

hogy is van az alapvető tisztelet megadása másnak?

nathalie 2011.11.22. 21:22:49

@fran7:
én is röhögtem az arcán :D:D
ezen az egészen röhögtem. péter most fogja meggyűlölni csabát :D:D

fran7 2011.11.22. 21:23:04

@mocskosmacska: Nekem is ez jutott eszemben. A legriadtabb kisgyerek lehetett.

mocskosmacska 2011.11.22. 21:23:19

Kinga, én is rájöttem a 0,5-re és a 1,5-re még csabi előtt! Nekem is mond, hogy okos vagyok!

ő-szinte 2011.11.22. 21:23:25

Ehhez kepest Oliverek a fasorban sem voltak... remelem tovabb szivjak a veruket hehe

akarom mondani szopjak :-)

2011.11.22. 21:23:34

Kingából tényleg kijött az a mondat, hogy "nem értem, hogy járhatok főiskolára?" Mondjuk én sem!

nathalie 2011.11.22. 21:23:37

@sogeking:
hidd el,ennek én is :D:D

sogeking 2011.11.22. 21:23:42

hú, Alek a vörös hajú tantónénire már rámozdult volna :D

kamarti 2011.11.22. 21:23:43

hát az összefoglaló alapján tényleg átütő, mekkorát emeltek az intelligencián
és itt most nem arra gondolok, hogy 45 perc alatt eljutottak odáig, hogy líra-epika-dráma..

genevieve 2011.11.22. 21:24:09

illemtan:-DDD

remek lesz:-D

mocskosmacska 2011.11.22. 21:24:19

@anica inkognitóban: Csak hogy a saját bevallása szerint segghülye a matematikához. Így nem nagyon hiszem, hogy informatikus.

Turambar 2011.11.22. 21:24:26

@mocskosmacska: Szerintem meg az egyetlen esély, hogy ne fulladjon unalomba ez a hét. :D

2011.11.22. 21:24:43

@anica inkognitóban: "láttál te már normális informatikust?" - Naaaaaa!!!!!

inmemancsi 2011.11.22. 21:24:46

péter tisztára az a típus akire a kutya se figyelt az iskolában, most próbálja kiélni magát.. hát elég nevetséges régen is az lehetett most is az

Hódos Hajnalka 2011.11.22. 21:25:37

ajakartikulációról hallottál már Vera? hangosan röhögök...

fran7 2011.11.22. 21:25:42

@nathalie: Ebbe az a durva, ha ennyire egyszerű kérdések vannak és rááll az agyad, akkor még fékezni se tudod magad a jelentkezésben.

foxglove (törölt) 2011.11.22. 21:25:46

egyébként nekünk szabad _a_ veronikázni, és _az_ attilázni, de etiketttanárnőnek már kevésbé.

mocskosmacska 2011.11.22. 21:26:03

@Turambar: Engem nem szórakoztat, hogy két buta, retardált harmincas pasi azt tartja menőnek, hogy tiszteletlenek.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.22. 21:26:49

@beebeer: ajajj...:DD bocsika..:)))):*
akkor helyesbítek, kérdés helyett kijelentés: én még nem láttam..:DDDD
de természetesen fogalmilag nem kizárt...:DDDD
így nincs örihari??:DDDD

Éder mester 2011.11.22. 21:27:30

Szép. Veronika fellépése után Veránál merül fel az ajakartikuláció kérdése.

sogeking 2011.11.22. 21:27:34

mondtam én, hogy Attila nem mos zoknit..

fran7 2011.11.22. 21:28:11

Mi Péter vezetékneve?

nathalie 2011.11.22. 21:28:20

@fran7:
:) ha stréber vagy akkor valóban nem :D:D

2011.11.22. 21:28:21

@anica inkognitóban: de örihari van!! Kivéve ha költségvetési intézményben dolgozol. Na AZOK tényleg hülyék. :)

inmemancsi 2011.11.22. 21:28:22

na seherezádé tud meglepetést okozni ez a nevetés brutális

mocskosmacska 2011.11.22. 21:28:49

Az az érzésem, hogy attila igazából semmivel sem tud kitűnni a tömegből, azért szól be minden hülyeséget. Csak azt nem veszi észre, hogyha ehelyett figyelne, akkor talán tanulna is valamit. És nemcsak az iskolára értem.

lac64 2011.11.22. 21:29:11

@anica inkognitóban: De kérem! Ezt nem is olvastam! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.22. 21:29:36

@beebeer: akkor egál..:DDD
kockafejű paragrafusrágó vagyok :DDDDDDDD

fran7 2011.11.22. 21:30:13

@nathalie: Én inkább okoskodó voltam. Bevallom.

sogeking 2011.11.22. 21:30:20

Sehinek ki dizájnolta meg a körmeit?

ő-szinte 2011.11.22. 21:30:49

Ajaj! Veronika alairja a halalos iteletet?

nathalie 2011.11.22. 21:31:50

@fran7:
ááá olyan tuti senki nem volt az itteni kommentelők közül... :D:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.22. 21:32:02

@mocskosmacska: @genevieve: Ez ultragáz!!! Mint két retardált kretén!!!

kamarti 2011.11.22. 21:32:35

@mocskosmacska: sztem az illemtan tanárnőt és a magyartanárt sem. ja, és a matekos fickót sem.
hármójuk közül azért a tannéni volt a legvagányabb az erőviszonyok tisztázásában :) remélem, nem bratyiznak le később sem.

és az is mennyire menő, hogy hazudik a nevében meg az életkorában, hűha...

IjedtFecónak üzenem: a két retardált az öfiszereplésre játszik, nem a pirospontokra

Robina 2011.11.22. 21:32:39

Már tudom, mire hasonlít Sehere röhögése. A Zakariás nevű bakszamár szokott így megnyilatkozni a szomszédban. :))

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.11.22. 21:33:44

Hihi, most először hallottam a Serikét nyihogni... legutóbb amikor a gyerkőcökkel kimentünk az állatkertbe a csacsi adott ki ilyen hangot. Eszméletlen.... :-DDDD

2011.11.22. 21:34:43

@anica inkognitóban: jaj, én szakmán belül értettem, az állami informatikusokra, túl vannak fizetve viszont tök hülyék, mi itt kint a veszélyes vizeken (versenyszféra) döglődünk, de legalább szabadok vagyunk! :)

kamarti 2011.11.22. 21:34:58

@nathalie: én péel nem okoskodó voltam. hanem okos :) ahogy sztem itt a többség :) (remélem, így nem rakjátok rám a jelet :))

mocskosmacska 2011.11.22. 21:35:15

@Peter_Cs: Az. És annyi eszük sincsen, hogy észrevegyék, hogy égő a viselkedésük.

genevieve 2011.11.22. 21:36:18

@kamarti: nem, ők a riportszobás kinyilatkozásokra játszanak...péter olyankór próbálja bevésni a nézőkbe a hülyeségeiket...
a többiekről alig van ilyen riport..pedig biztosan őket is megkérdezik

capa05 2011.11.22. 21:36:52

nekem tetszik, hogy itt majdnem mindenki eminens meg jó viselkedésű volt.. én nem!:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.22. 21:36:55

@kamarti: Egymás után két másik néven, nem valós életkorral mutatkozott be Knapp Attila: Szatmári és Kertész - ez is gáz! A végén az összes magyarországi családnevet elhasználja?

mocskosmacska 2011.11.22. 21:37:02

@kamarti: Nekem az a bajom, hogy így lesz szar az öfi. Múlthéten egyszer sem láttam, gondoltam most megnézem, de az egész arról szól, hogy két buta, bunkó hogy vakargatja a feltűnési viszketegségét.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.22. 21:37:30

@beebeer: ó, ilyet még nem olvastam forprofit szférában dolgozótól, ez tetszik:)minket mindig köpködnek, de azt az oldalát, amire te rámutattál, elég kevesen veszik észre..:)

julcsi29 2011.11.22. 21:37:31

Középkori kínzás következik,Seri énekelni fog! :)))

nathalie 2011.11.22. 21:37:53

csabi fut :D:D
menjél csak gyogyós,fussál énekórára :D:D

mocskosmacska 2011.11.22. 21:38:30

@Peter_Cs: Neki ennyire futja, hogy ráfigyeljenek. VAn aki az eszével vívja ezt ki, van aki a szépségével, van aki a humorérzékével, van aki a nagylelkűségével vagy tehetségével. NOs, attilának ez maradt.

kamarti 2011.11.22. 21:38:33

@capa05: azt nem mondtam hogy jó is voltam :)

Gergő: Attila beteg.
:)

témázgató 2011.11.22. 21:39:00

Jó az énektanár, sec-perc elintézte a lógósokat..

témázgató 2011.11.22. 21:39:59

Csabi nagyon aranyos, feszülten figyel.

vallatas 2011.11.22. 21:40:06

én is ilyen retardált voltam, padtársammal osztottuk ;]
volt is igazgatóhoz járás!

inmemancsi 2011.11.22. 21:40:50

molett nő, nem vegyen fel hatalmas virág kitűzőt. 2. akinek nem tökélete a dekoltázsa nem vesz fel fekete csipkeblúzt melltartóval -akinek tökéletes és nem akar kurvának látszani az meg pláne.

ő-szinte 2011.11.22. 21:40:59

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.22. 21:41:02

@lac64: :DDDD attól még élhetsz teljes értékű életet :P:DDD
(arcoskodok, bezzeg sikoltottam ma a rendszergazdáért a bajban..:DDDDD )

sogeking 2011.11.22. 21:41:05

én csak a Micimackót tudom énekelni, meg a Saxobeatet

Hajrá Sehi :):)
bodor a jegenye :D

kamarti 2011.11.22. 21:41:18

@mocskosmacska: @Peter_Cs: tényleg rohadt idegesítő két paraszt senkiházi
harmincon túl ennyit tudnak felmutatni
rájuk aztán tényleg büszkék lehetnek a szüleik

témázgató 2011.11.22. 21:41:19

Azért azt nehezen hiszem, hogy ezt az egyszerű éneket nem ismerik.

2011.11.22. 21:41:41

@anica inkognitóban: ugye? Egy kollégámmal szoktuk büszkén hajtogatni, különösen akkor bizarr, mikor heteken át éjjeleken keresztül dolgozunk. Szabadok vagyunk. Nekünk csak a határidő diktál. De az kurvára. :)

mocskosmacska 2011.11.22. 21:41:47

Seri ezt direkt csinálja, hogy benne legyen az öfibe? Ha igen, akkor gratula neki. Ez jobb, mint a gergővel való nyűglődése.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.22. 21:42:07

Seri éneklését be kellene emeltetni a Btk-ba....

vallatas 2011.11.22. 21:42:18

@kamarti:
ja miért nem ülnek és néznek bután, azt kéne csinálni, élvezetes lenne ;]

de látom itt mindenki pedál volt a schoolban, sebaj kivételnek lenni kell!

sogeking 2011.11.22. 21:42:43

küldök néked egy nápolyi dalt..

inmemancsi 2011.11.22. 21:42:49

@sogeking: ha úgy tudsz nyeríteni mint ő az már elég:))

MagasMacska 2011.11.22. 21:42:58

Te jó atyavilág!! Egy feladat, ami ne legyen bántó?????

mocskosmacska 2011.11.22. 21:43:08

Na, modorosverának teljesült a vágya: kinga mellé ülhetett.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.22. 21:43:17

@sogeking: Vörösalma ... :):):):):) Seherezádé jó hatással volt a nevetőizmaimra!

foxglove (törölt) 2011.11.22. 21:44:15

tessék figyelni, eszter milyen szórakoztató és érdekes jelenség. érdemes volt visszaszavazni.

mocskosmacska 2011.11.22. 21:44:20

Direkt adnak rájuk ilyen béna iskolaköpenyt? Nálunk még csinosabbak voltak.

nathalie 2011.11.22. 21:44:24

sehere összefosta magát???:D

ő-szinte 2011.11.22. 21:44:24

Ezt a pupos rusnya tanarnot!

mocskosmacska 2011.11.22. 21:44:52

@foxglove: Nekem most egyedül a nagy virág érdekes a köpenyén.

sogeking 2011.11.22. 21:45:44

@inmemancsi: talán ha szorgalmasan gyakorlom...

capa05 2011.11.22. 21:45:59

vagy tegezi vagy magázza!!!! Jó lenne ha eldöntené! :))))

ő-szinte 2011.11.22. 21:46:15

Ja, es vki szoljon a tanarnonek, hogy strumaja van, menjen el kivizsgalasra...

inmemancsi 2011.11.22. 21:46:22

kemény fickó létemre?? - ez se normális, önismereti óra nincs??

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.22. 21:46:49

@sogeking: emlegettelek délután-estefelé: a családom megette a fétisedet..:DD

Éder mester 2011.11.22. 21:46:56

Uhh, Ványa úrnő a töritanár.

Péter saját elmondása szerint kemény fickó. lol

Ééés Veránál beindult a láncreakció.

nathalie 2011.11.22. 21:46:58

kár hogy nem valami igazán perverz levelezést folytattak péterék :d tanárnéni lehet tanult volna vlami újat :D:D

julcsi29 2011.11.22. 21:46:59

Nekem ez a tanárnő bejön!Ezt érdemlik! :))

capa05 2011.11.22. 21:47:14

@ő-szinte: igen én is pajzsmirigy túltengést vizionálok!

Hurri Kán 2011.11.22. 21:47:21

Peti olyan, mint egy gonosz ewok-maci :D

foxglove (törölt) 2011.11.22. 21:47:29

remélem, a következő vv-be a töritanárnő is jelentkezik, mert érzem, hogy odavaló:)

inmemancsi 2011.11.22. 21:47:40

@sogeking: á nagyképűsködsz, ezt nem lehet csak úgy gyakorolni,ehhez tehetség kell.. én egy valakit ismerek aki így nyerít kétszer akkora (hosszában) mint seri és férfi

capa05 2011.11.22. 21:48:10

@ő-szinte: Dr Hausról kapcsoltam át!:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.22. 21:48:31

@anica inkognitóban: mondjuk, amennyi tandíjat én már fizettem, legalább hadd érezzem már magam jól két vizsgaidőszak között:)

mocskosmacska 2011.11.22. 21:48:39

@julcsi29: Nekem is tetszik a stílusa.

mocskosmacska 2011.11.22. 21:49:19

Attilát én szaktanárival kiküldeném az óráról.

vallatas 2011.11.22. 21:49:47

ez tipikusan az a tanár volt, aki a munkahelyén éli ki magát ;]

hát igen ilyennel mindenki találkozhatott volna, ő az aki mindenképp szeretne beszélgetni Pistike anyjával a gyerekről... :)))
lolz

ő-szinte 2011.11.22. 21:50:01

@capa05: Nevezzuk inkabb rendellenessegnek, mivel nem feltetele a tul vagy alulmukodes. De orvoshoz, mihamarabb!

témázgató 2011.11.22. 21:51:05

A szavazáson 61,5 %-kal vezet Kinguci!!!

nathalie 2011.11.22. 21:51:11

@vallatas:
csak mi szórakoztunk jól ezen az egészen? :D

(peti hátulról tiszta attila)

foxglove (törölt) 2011.11.22. 21:51:38

érekes online kérdés. gondolom, kingát hozzák ki, hogy legálisan kivihessék lenyugtatni, vagy ilyesmi.

sogeking 2011.11.22. 21:52:23

@gyvy: először Lusta Dick, most meg ewok.. pont a kedvenc karaktereim :( :D

@anica inkognitóban: melyik fétisemet?

@inmemancsi: majd pár évig gogózok olaszban, talán utána könnyebb lesz (férfi gogósok vannak egyáltalán?)

nathalie 2011.11.22. 21:52:31

@capa05:
akkor viszon lupus! :D:D

Hódos Hajnalka 2011.11.22. 21:52:38

ezentúl perwoll nélkül nem mozdulok ki a lakásból.

vallatas 2011.11.22. 21:53:16

@ő-szinte:
így is mondhatjuk :)

@nathalie:
hát ha nem lenne a két hülye, akkor nézhetnénk egy matek egy töri órát, ahogy épp hallgatjuk a tanár kérdéseit ill. Csaba válaszait.

Nyugee 2011.11.22. 21:53:31

@anica inkognitóban:

" láttál te már normális informatikust????"

Naaaaaaaaaaaaa!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.22. 21:54:36

@sogeking: bundáskenyér!!! :)
@Nyugee: bocsi rólad elfelejtkeztem.. bááár...:P:DDDD

mocskosmacska 2011.11.22. 21:54:36

@vallatas: MÉg az is érdekesebb lenne ennél a párosnál.

témázgató 2011.11.22. 21:54:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: csak akkor vidd magaddal, ha fekete ruhában vagy..:)

vallatas 2011.11.22. 21:55:14

@mocskosmacska:
akkor m1 mindentudásegyeteme minden szerdán este nyolckor, nekedvaló :)

kamarti 2011.11.22. 21:55:19

@vallatas: ja, hát Balázs megint nagyon korrekt volt, csak most a tanerővel
gondolom, a tanárnőnek az lenne a feladata, hogy alájátsszon a két tahónak
persze csak miután 90-60-90-re faragtatta magát
ugye?

nathalie 2011.11.22. 21:56:13

@vallatas:
remélem vlaki visz csabinak kockacukrot... :D

jooasszony 2011.11.22. 21:56:22

Veronka úgy beszél és intonál , mint Pandacsöki Boborján

2011.11.22. 21:56:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nagy kunszt, bevágod a retikülbe oszt kész!

Én egyszer (egyszer?) olyan szétesett voltam, hogy bevágódtam egy tárgyalásra úgy, hogy elfelejtettem, hogy a táskámba pakoltam a napi bevásárlást, köszönés, zutty a székre, kinyitom a táskám, és ott figyelt mindjárt a tetején egy kiló kenyér.

ő-szinte 2011.11.22. 21:57:05

A tanarokat is ki lehet vinni parbajozni? :-)

julcsi29 2011.11.22. 21:57:10

@vallatas:
Akkor az derülne ki,mit tudnak ilyen téren.Az öfi többi részében meg kiderül,ami szokott : hülyeség,ökörködés,veszekedés stb.Nem lenne az akkora baj.Szerintem a hülyeség is megunható :))

vallatas 2011.11.22. 21:57:18

@kamarti:

mittomén, mit gondoltá vv azért csinálja ez a tanuló hetet, hogy mindenki reál tanuljon, és unott fejjel lessen?
kétlem

de ahogy látom erre van igény, majd akkor csinálnak egy ilyen műsort is :)
(Vágó is visszatér)

mocskosmacska 2011.11.22. 21:58:12

@vallatas: Nem hiszem, hogy ez a fórum arra való, hogy arról beszéljünk, hogy nekem mi való.

capa05 2011.11.22. 21:58:26

@ő-szinte: lehetsz a Dr Haus sorozatból Cameron!, csak úgy viccből! de bocs !:)

ő-szinte 2011.11.22. 21:58:55

@beebeer: Szep kis retikul lehet :-DDD

témázgató 2011.11.22. 21:59:02

Kiderült, hogy amit én nyuszifülnek hittem Attilán, az szamárfül!

julcsi29 2011.11.22. 21:59:05

@vallatas:
Jó,én is megyek nézni akkor amit ajánlottál. :DDD

sogeking 2011.11.22. 21:59:36

@anica inkognitóban: és közben Saxobeat szólt a rádióból?

mocskosmacska 2011.11.22. 22:00:00

Ne, ne, ne!!!!!!!!! Nem akarok sehi-gergő nyúlványozást nézi!!!!!!!!

JOKKA21 2011.11.22. 22:00:20

Sehere ne énekelj, könyörgöm, mentsék fel énekóra alól!Ráfér az iskola a lakókra!

inmemancsi 2011.11.22. 22:00:27

@sogeking: hát figyelj a mai világban, csak azt tudom mondani mint az egyszeri salses hajrá:))

Hurri Kán 2011.11.22. 22:00:34

@mocskosmacska:
Anno mi földgömbbel fejelgettünk, de csak akkor akart beírni a tanár, amikor valami kiosztott anyagból nekiálltunk papírrepülőt hajtogatni, és dobálni.

nathalie 2011.11.22. 22:00:56

@mocskosmacska:
de akkor mit néznél szívesen? :)

ő-szinte 2011.11.22. 22:00:58

@capa05: Oh, ok! Nem allt ossze. Harmad napja van hanyingeres fejfajasom... :-(
De, kedves...

témázgató 2011.11.22. 22:01:18

Két hónapja nézem Serit és még mindig nem értem, hogy mit mond, de a reteknél is így lehetnek ezzel, feliratozzák a beszédét.

mocskosmacska 2011.11.22. 22:01:20

Veronikán jó az a felső. Eszternek meg nem kellene a szuperminit erőltetnie.

2011.11.22. 22:01:31

@ő-szinte: Hámémáááán! Divat az óriás cucc, nekem meg szempont, hogy beleférjen a laptopom. Is.

Hódos Hajnalka 2011.11.22. 22:02:11

sogeeeee... hallod???? :DDDD

mocskosmacska 2011.11.22. 22:02:13

@gyvy: oké, de akkor ti szórakoztatok, ez még két harmincon felüli férfi szánalmas figyeljenek már rám erőlködése volt.

mocskosmacska 2011.11.22. 22:03:07

Veronikában néha megcsillan az értelem.

ő-szinte 2011.11.22. 22:03:41

@mocskosmacska: nem neha. Direkt jatsza a butat...

JOKKA21 2011.11.22. 22:04:00

Azt elárulná egy csaj, hogy mi értelme van, hogy minden ujja más színű Seherének?Szerintem ocsmány így a körme, én az egyszínű lakkot sem szeretem a nők körmén, de így több színnel..

capa05 2011.11.22. 22:04:36

Azért az újra szerit. csókot csak hétvégére vártam...:)))

sogeking 2011.11.22. 22:04:51

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hogy hallooom -e? itt táncolok a hűtő tetején :D

ő-szinte 2011.11.22. 22:05:12

@JOKKA21: Elarulom, : nincs ertelme.

mocskosmacska 2011.11.22. 22:05:26

Pedig alekhoz képest még péter is főnyeremény.

nathalie 2011.11.22. 22:05:56

@mocskosmacska:
mégis mi olyan undorító dolgot követtek el,ami ennyire kiverte a biztosítékot?
tényleg nem értem :D hogy megpróbáltak lógni egy énekóráról? alap!hogy elröhögi magát,hogy mi az a tititá? úristen!felcserélték egymás táblácskáit! vagy mi?gondolom a tanárok is tisztába vannak azzal,hogy egy szórakoztató műsorba jöttek.Szinte kötelező így viselkedni pár embernek.

sogeking 2011.11.22. 22:06:24

Veronikának Space Invaders-es kabátja van:)

mocskosmacska 2011.11.22. 22:06:26

@gyvy: Én nem látom azt, hogy szórakoznának. Azt látom, hogy izzadtan erőlködnek, hogy végre valaki figyeljen már rájuk.

ő-szinte 2011.11.22. 22:06:32

Megis mit vartal Peti?

2011.11.22. 22:06:40

@ő-szinte: majdnem megkérdeztem, hogy és az miért jó neki, hogy butát játszik, de aztán rájöttem, hogy ez a csaj a harmadik potenciális vőlegényénél tart idén. Bár nem az a kollekció, amiért egy hangyafasznit is irigyelném, de lehet, hogy darabra megy.

JOKKA21 2011.11.22. 22:07:30

@ő-szinte: Köszi.Szerintem ez hülye picsás.

Hurri Kán 2011.11.22. 22:07:53

@nathalie:
Énekórán én adtam a tanárnak egy ötvenest, amikor hegedűn nekiállt eljátszani egy dalt.
Ezek sehol nincsenek :DDD

mocskosmacska 2011.11.22. 22:08:05

@nathalie: Én inkább a szánalmas szót használnám. Azt látom, hogy két harmincas pasi a izzadt erőlködéssel a középpontba akarnak mindenáron kerülni és mást nem tudnak kitalálni minthogy beszólnak mindenféle humort nélkülöző "poént". Én sajnáltam őket.

Atok 2011.11.22. 22:08:28

Iszonyat unalmasak ezek az ofik.

ő-szinte 2011.11.22. 22:08:36

@beebeer: Latom megertetted a lenyeget. Nagy jatekos...

Hódos Hajnalka 2011.11.22. 22:08:43

@sogeking: nem is reagáltál semmit, pedig még a hogyvolt blog fb oldalán is kihirdettem, hogy ez a hivatalos himnuszunk! :)
a többiek tanúsíthatják! :))

@ő-szinte: nekem szokott meccs előtt bordó sárga lenni :DD

ő-szinte 2011.11.22. 22:09:44

@JOKKA21: Nagyjabol az a kategoria... :-)

nathalie 2011.11.22. 22:09:50

@mocskosmacska:
hát ha sajnálod őket, akkor semmiképpen se szidd őket! :D:D

mocskosmacska 2011.11.22. 22:10:02

@Atok: Szerintem én megint egy hétig nem fogom nézni, ezután az öfi után.

ő-szinte 2011.11.22. 22:10:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Bakker, annak van ertelme! Olvasd el ujra. :-)

Nyugee 2011.11.22. 22:10:47

@anica inkognitóban:

Mi az hogy "bááár" ?
Én teljesen normális vagyok!
A hangok is megmondták... :)

mocskosmacska 2011.11.22. 22:11:14

@nathalie: Jó, majd engedélyt kérek tőled, hogy mit mondhatok és mit nem.

2011.11.22. 22:11:45

@ő-szinte: nagy játékos, nagy játékos, de mekkora szívás már Alekosszal dugni...

ő-szinte 2011.11.22. 22:11:47

Na, virostop szajspre bazdmeg!

JOKKA21 2011.11.22. 22:11:55

@gyvy: :DDDD az poénos lehetett

ő-szinte 2011.11.22. 22:12:24

@beebeer: komolyan azt gondolod, hogy dugtak?

sogeking 2011.11.22. 22:13:41

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: igen? mikor? :D ha ezt tudom, ma lakkszerkóban jövök kommentelni

JOKKA21 2011.11.22. 22:13:43

@ő-szinte: Szerencsére nem vagyok jópasee, hogy az olyan nők megtaláljanak, mint Sehere.A pöszesége aranyos.:)

nathalie 2011.11.22. 22:13:44

@gyvy:
hát nem voltál gavallér... :D:D:d

mocskosmacska 2011.11.22. 22:13:46

@beebeer: Az összes nyeremény kevés volt a megpróbáltatásaihoz képest.

2011.11.22. 22:14:17

@ő-szinte: nem gondolom, biztos vagyok benne, hogy nem, de maszatolás az tuti volt. Brrrrrrrrr. De ne folytassuk ezt a témát tovább, rosszul hat a libidómra.

BarBwire 2011.11.22. 22:14:18

Csak azért jöttem, hogy megmondjam, milyen dühös vagyok, hogy a Veronka-Péter nyűglődés alá mia f..-ért kellett a Twilight zenét berakni??????
Ez nem szerelem, hanem baszom-nembaszom játék.

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

egyébként jóestét.

Hurri Kán 2011.11.22. 22:15:06

@JOKKA21:
A tanár annyira nem értékelte.

@nathalie:
Mindenkinek érdemei és képességei szerint.
No meg 92-ben 50 forint többet ért ám, mint most. :DDD

nathalie 2011.11.22. 22:15:18

@mocskosmacska:
ahogy érzed.én ennyire nem fogom korlátok közé szorítani magam :D

2011.11.22. 22:16:50

@mocskosmacska: mégis mit nyert Veronika? A jakuzzit Alekosz, szerintem egy kerti garnitúrát. Lehet, hogy egy gangos házban lakik, ott aztán jó hasznát veszi. :)

Nyugee 2011.11.22. 22:17:15

@anica inkognitóban:

Nem.
Csak azt, hogy: "ISTENEM!" :)

ő-szinte 2011.11.22. 22:17:23

@beebeer: :-) semmi nem volt, megnyugtatom a libidodat. Csak csokoloztak(persze ahhoz azert aztan gyomor kellett!) es tipi-tapi volt.

kamarti 2011.11.22. 22:17:26

namost valaki magyarázza már el nekem, hogy ha egy pasi nem az esetem, semmit nem akarok tőle, de azt hiszem, hogy ő igen, akkor miért az a legjobb taktika, hogy kikényszerítem belőle, hogy szerelmet valljon, majd közlöm vele, hogy én meg nem. hát ha csak nem vagyok velejéig gonosz, aki direkt szenvedtetni akarja a másikat, vagy a magam ellensége, mert mondjuk hapsi egy bosszúálló típus, aki nem bírja a kudarcot, akkor ép ésszel erre nem hajtok. Vagy igen?
már a második, állítólag csak tettetett buta nőtől látom ezt a villában.

mocskosmacska 2011.11.22. 22:18:10

@beebeer: A külföldi utat. De egy hét Hawaii is kevés lehet ahhoz, hogy az alekosznál töltött éjszakát elfelejtse. Nem tudom, de engem az az ember, mint férfi egyszerűen taszít.

nathalie 2011.11.22. 22:18:37

@gyvy:
akkor az voltál :D:D

mocskosmacska 2011.11.22. 22:19:05

@kamarti: Nem hiszem, hogy veronikában ennyi tudatosság lenne.

BarBwire 2011.11.22. 22:20:04

@mocskosmacska: mert neked van izlésed, de sok nő kapva kap egy pasin legyen akármilyen bunkó, stb.

MagasMacska 2011.11.22. 22:20:43

@gyvy: Nem! Az ewok maci aranyos. Még a gonosz is!

ő-szinte 2011.11.22. 22:20:57

@kamarti: Jo, legyen. Azert jatszik Petinkkel, mert ezaltal akarja iranyitani. :-)

JOKKA21 2011.11.22. 22:21:45

@gyvy: Én vonyítottam volna és könnyesre röhögtem volna a szemeim.:) Ha iskolába járnék még, lopnám az ötletet.Én azt szóltam be, ha késtem, hogy írja a többihez..:D

ő-szinte 2011.11.22. 22:23:18

@mocskosmacska: pont multkor irtam, hogy ha Alek es Peti lenne a ket utoso ferfi a foldon, akkor inkabb magamat simogatnam hatralevo eletemben, sem mint hogy...

2011.11.22. 22:23:44

@mocskosmacska: engem is. Meg minden normális nőt szvsz. Ma véletlenül rákapcsoltam a tevekettőre, pont a vöröslő full részeg okoskodó tahó pofáját sikerült eltalálnom. Nagyon gáz. Szerintem az RTL-nek kapóra jött, hogy a konkurrencia átcsábította. Most már szabaduljanak meg ők tőle. :)

Hurri Kán 2011.11.22. 22:25:07

@MagasMacska:
Igazából gonosz nem volt köztük, csak ha lett volna, olyan, mint Peti.

@JOKKA21:
Hát sz osztály ezt tette :D

JOKKA21 2011.11.22. 22:25:22

@ő-szinte: Majd én simogatlak, ha nem lesz más és szép vagy.:)

kamarti 2011.11.22. 22:25:24

@mocskosmacska: mennyi? hogy tudja, hogy ő nem akar semmit? mert ha magával nincs tisztában, akkor oké...
azt mondta Atinak, nem akarja megbántani Pétert, ezért nem akarja megmondani neki, hogy rosszpasi. Ha nem akarja megbántani, meg nem akar tőle semmit, akkor tényleg mifaszér nyaggatja, hogy mé' kerüli, mé' nem ül mellé, mé' nem kérdez stb., ahelyett, hogy szép csendben visszavenne.
de oké, csinálja. Csak mi meg nézzül, ugye...

BarBwire 2011.11.22. 22:25:42

@ő-szinte: van más megoldás is :-DDD

JOKKA21 2011.11.22. 22:26:06

@gyvy: Tanár nem küldött ki?:D

capa05 2011.11.22. 22:28:04

@gyvy: megnyugodtam!!! Már azt hittem, hogy rajtam kívül a már leírt kommentelők vannak!!:DDDD

sogeking 2011.11.22. 22:29:05

Kinga még ki sem jött a villából, és már műsora van a Paprika TV-n

Hurri Kán 2011.11.22. 22:30:06

@JOKKA21:
Nem. Ő ment sírva az igazgatóhoz. De nem vártuk meg, h visszajöjjenek, leléptünk. :D

MagasMacska 2011.11.22. 22:30:15

@nathalie: Sajnálom, én minden kategóriából kilógok! Még ebből is.

Hurri Kán 2011.11.22. 22:31:06

@capa05:
Mármint milyen kommentelők?

MagasMacska 2011.11.22. 22:31:50

Mikor lesz már online????

capa05 2011.11.22. 22:32:25

@gyvy: eminensek meg jó magaviseletűek voltak az iskolában::DDDD

capa05 2011.11.22. 22:33:34

@gyvy: néhány nagyon fel volt háborodva, biztosan azért mert ők nem csináltak ilyet...:)))

kamarti 2011.11.22. 22:33:55

@gyvy: csak mondom, hogy manapság már igazolatlan óra meg különféle intők, és CSP megvonás jár az összeadódó késésért-lógásért
persze most meg lehet igazoláshamisítással vagánykodni

2011.11.22. 22:35:07

He-he-he. Az MU ikszelt a Benficával.

inmemancsi 2011.11.22. 22:37:08

annyira jó, hogy egy órája nyomja a belváros közepén egy riasztó ehhez képest sehere nyerítése akár óránként egyszer is belefér

Hódos Hajnalka 2011.11.22. 22:37:19

@beebeer: a Nápoly meg leszopatta a MANCityt.

capa05 2011.11.22. 22:37:34

Napoli - Man City 2:1

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.22. 22:37:45

@capa05: ne általánosíts! speciel ismét elmondom, hogy én sosem..:P:D

kárpátia56 (törölt) 2011.11.22. 22:37:53

@JOKKA21: ez nem belső kor-függő? bár nem, egy barátom egyébként jófej ötvenes anyja is nagy körömdíszítő, és nemcsak a kezén, a lábkörmeit külön bónuszban prezentálja.

MagasMacska 2011.11.22. 22:38:40

Bocs, rájöttem, arána van. Nem méltatlankodom.

Hurri Kán 2011.11.22. 22:39:03

@capa05:
Biztos itt mind az volt. :DDD

@kamarti:
Az, hogy utolsó óra után hazamenjünk, akkor sem volt megtiltva. Tudtommal most sincs.

capa05 2011.11.22. 22:39:11

@inmemancsi: annyira borzasztó a nevetése, hogy már tetszik nekem!:DDD

2011.11.22. 22:39:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ha-ha-ha. Jó hírek, remélem hétvégéig bennük marad az ütés.

MagasMacska 2011.11.22. 22:40:03

@sogeking: Igen, miután megvacsoráztam, és helyreállta vércukrom, rájöttem. Legalább alhatok.

BarBwire 2011.11.22. 22:46:22

Hülye vagyok én ,hogy négy esküvőt nézek?

ő-szinte 2011.11.22. 22:46:54

@JOKKA21: Nagyon kedves az ajanlat... :-)

capa05 2011.11.22. 22:47:04

@anica inkognitóban: ok vannak még rendes csajok is a fórumon!:DDDDDDD Te pedig különösen:))

sogeking 2011.11.22. 22:48:28

@BarBwire: én is:) a srác a Rubin vagy a Steiner Kristóf ?

BarBwire 2011.11.22. 22:49:35

@ő-szinte: hááááát szabad országban élünk nem? Van a piros gomb is.

Hurri Kán 2011.11.22. 22:49:39

@beebeer:
Hát a 'Poolban nem fog benne maradni a BL-ben kapott ütés, az biztos. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.22. 22:49:57

@capa05: én rendetlen szeretek lenni :P:D
de te mindig kedves vagy :)

kárpátia56 (törölt) 2011.11.22. 22:50:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: így múlik el a férfiak dicsősége. Ősember mondja: hüpp-hüpp.

BarBwire 2011.11.22. 22:50:38

@sogeking: Steiner!!!!! Birtni spirs rajongó, ja és férjnél van.

sirokko 2011.11.22. 22:52:57

remélem a péternek sosem volt köze egyetlen nőhöz sem, borzalmas

sogeking 2011.11.22. 22:53:16

@BarBwire: akkor a Rubin Kristóf a Paris Hilton rajongó? (kezdek megéhezni:)

kárpátia56 (törölt) 2011.11.22. 22:53:48

pusszancska, de nem csak Annáinknak, Ancsijainknak, hanem mindenkinek. megyek lefürdök, mert bűzlök és csak vár az aréna reggel.

BarBwire 2011.11.22. 22:54:19

@sogeking: Én is éhes vagyok :-DDD bár nekem senki se főz...

ő-szinte 2011.11.22. 22:55:53

@BarBwire: piros gomb? ma fejfajos vagyok... vagy tenyleg csak szimplan hulye, mert ez ma mar a masodik dolog amit nem tudok megfejteni :-)

BarBwire 2011.11.22. 22:58:44

@ő-szinte: vagy én vagyok elég szőke, nálam a kikapcs gomb piros színű.

sirokko 2011.11.22. 22:58:47

@ő-szinte:

gondolom a távirányítón náluk piros a gomb. nálunk mondjuk zöld

sirokko 2011.11.22. 23:00:51

amúgy milyen nulla volt ma is a program, ugye?

BarBwire 2011.11.22. 23:01:44

@sirokko: lassan olyan lesz, mint a Barátokközt, ott se történik semmise.

ő-szinte 2011.11.22. 23:02:28

@BarBwire: En olyat nem mondtam, hogy nem akarom oket nezni. Azt mereszeltem szova tenni, hogy nem szexelnek veluk soha semmilyen korulmenyek kozott. :-)

ő-szinte 2011.11.22. 23:03:32

@BarBwire: honnan tudod a hajszinemet?!? :-DDD

Hódos Hajnalka 2011.11.22. 23:04:04

@sirokko: jahh...

megyek hajcsizni, egyébként végiggondoltam, miért ne lehetne recept? úgyhogy lesz.
csak írjátok, mit szeretnétek, a halat jegyeztem, a habkarikát is.
jóccaka mindenkinek, ne veszekedjetek, mert közétek csapok :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.22. 23:04:28

@nathalie: én most olvastam vissza az összes kommentet nem értem, hogy kamarti és mocskosmacska miért fulladozik a gyűlölettől, szerintem kifejezetten vicces volt a mai iskolanap. :D
Még csak szaftos bazmegelések és anyázások se voltak, Attila meg tök jófej volt... csak nem kell véresen komolyan venni amiket mond, nála sose lehet tudni mit gondol komolyan és mit nem, de én épp ezért (is) bírom.

Ja, az indexen meg Csaba áll nyerésre a ki a legjobb transzvesztita villában játékban... innen is gratulálok neki. :D

BarBwire 2011.11.22. 23:05:45

@ő-szinte: én a sajátomról beszéltem... de én csak belülről vagyok szőke, néha.

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ÉS valami olyasmit is amit éjszaka is lehet enni, és nem hízlal.

BarBwire 2011.11.22. 23:06:36

@ő-szinte: valahogy velem se :-DDDDDD

Hódos Hajnalka 2011.11.22. 23:07:20

@BarBwire: jahh, arra én is kíváncsi lennék. :D

Hódos Hajnalka 2011.11.22. 23:07:51

@sogeking: baszki, azzal fogom kezdeni, esküszöm! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.22. 23:07:57

Jááj, ANikó vezeti a belevalót. A fiúkat jobban bírom, sokkal lazábbak egy ilyen műsorhoz, mint A.

nathalie 2011.11.22. 23:08:19

@pushpang:
:D:D:D "innen is gratulálok neki" :D:D kész :D

én se értem már ezeket a dolgokat. én attila fején ahogy ledöbbenve péterre néz a matek példa megoldása után nagyon sokat röhögtem :D

ő-szinte 2011.11.22. 23:08:20

Jaj, hat ma azert nincs online mert ma volt az arena?

sirokko 2011.11.22. 23:09:13

Ideje lenne összerakniuk egy adventi koszorút a villalakóknak, szívesen nézegetném a ténykedésüket :) sőt sms-t is küldenék a legszebbre. nagyon unalmasak...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.22. 23:09:44

@BarBwire: jaj ez a szőkézés olyan idejét múlt már, sztem a festett-vasalt, fényesfekete dizájn is megérne egy misét.. :D

kamarti 2011.11.22. 23:09:54

@pushpang: namost akkor lehet véleményt mondani vagy nem? sztem nem volt vicces, szted az volt. sztem maradhatunk ennyiben egymás minősítése nélkül, nem?

genevieve 2011.11.22. 23:10:02

a belevalóban két tanár.....egy picit ki vannak akadva a mostani tanulókra:-D

az irodalomtanár nosztalgiázik a vv4-es csapattal:-)

Hurri Kán 2011.11.22. 23:10:29

@pushpang:
:DDD
Asszem én is nyomok rá egyet :D

genevieve 2011.11.22. 23:11:06

a tanár néni szerint ati nagyon szereti hallatni a hangját, hogy észrevegyék és sokszor rosszindulatú... a legjobb, ha időnként nem veszik figyelembe...

BarBwire 2011.11.22. 23:11:18

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: légyszi részletesen írd le, mert még sosem csináltam olyat, meg olyan ötleteket is, mit csináljunk, ha leég a tej.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.22. 23:11:31

@pushpang: Csaba a villában a legjobb testű pasi és legjobb testű nő egy személyben. Ez nem kérdés.

Az iskolanap jó volt, látszik, hogy ha az RTL megerőlteti magát, akkor tudnak úgy is érdekes programot szervezni, hogy nem viszik ki a villából a lakókat. Mert ebben a szériában már kicsit sok a kinti program, nyereményút, külső randi, ez így nem is bezártság. Ez ötlettelenségre vall, nem képesek a szerkesztők bent izgalmat létrehozni.

Ami viszont halál uncsi már, az Seherezádé szövege, amivel érdekessé akarja tenni magát. Most smárolunk, de holnapra elfelejtjük... hogyne, mást a csaj nem tud felmutatni, csak amit Gergő tesz vele. Ez is olyan PR szerelem, mint Veronika és Péter vergődése. A törpevízilónál és a kacsacsőrűnél egymás iránt nulla érzelemmel képesek olyan drámát kreálni, hogy a néző a falat kaparja. Átlátszó, feleséges, sehova nem vezet, nem is cuki, nem is érdekes.
Akkor inkább iskolai csínytevések, stréberkedés, árulkodás, felelés legyen.

BarBwire 2011.11.22. 23:13:05

@pushpang: fekete démon?

én olyan béna vagyok, hogy barna hajam van, vöröses tónussal, és ez az eredeti.

kamarti 2011.11.22. 23:13:12

@genevieve: és én is. Ez a vastaglábú nő ezekkel az ízléses ruhákkal...:) meg ha jól emlékszem, ő méltatlankodott, hogyhogy valaki sztárvendéget hív (Bangó Margit), aztán az ő mezei vőfélye meg Lacibetyár :) :)
Steiner Kristófhoz még nem volt szerencsém ekkora dózisban, de megkedveltem. Jófej

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.22. 23:13:37

A VV4-ben sokkal jobb volt az iskolanap, de ebben a szériában is égető szükség volt már rá, mert unalomba fullad lassan a villalét. Mindenki beszürkült.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.22. 23:13:45

@nathalie: az arcok jók voltak... meg ahogy énekeltek... basszus, egész felüdülés volt látni, ahogy szinte mindenki átment kiscsibészbe.. :D

Sehi röhögését meg még sose hallottam, hát azon lepadlóztam. :D

sogeking 2011.11.22. 23:13:56

nem is tudtam, hogy van SuperOne nevű Tv csatornám :D

BarBwire 2011.11.22. 23:14:20

@hétszűnyű kapanyányimonyók: mi lenne a törpeviziló és a kacsacsőr kereszteződésből?

genevieve 2011.11.22. 23:15:19

@kamarti: én alapvetően mindig csíptem kristófot:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.22. 23:15:25

@BarBwire: jajjaj, nem rólad beszéltem, nehogy félreérts!

Bevallom őszintén, Dya okos cuki sötét kis feje ugrott be. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.22. 23:16:14

@sogeking: de most már, hogy tudod, nem fogsz unatkozni :DD;)

na, jó8, all...:)))

BarBwire 2011.11.22. 23:16:25

@pushpang: dehoy értettem félre :-DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.22. 23:17:06

@hétszűnyű kapanyányimonyók: én a vv4 iskolahetéből arra emlékszem, hogy Éva valamiért üvöltözött, aztán Szandika is üvöltözött, meg talán bojkottálta is, nem tudom, meg hogy Olivér tojása miatt Laci is üvöltözött. Ja, meg hogy Alekosz folyamatosan zaklatta a női tanerőket. :D

Hurri Kán 2011.11.22. 23:17:30

Csabát kár volt visszaöltöztetni férfiruhába :D

BarBwire 2011.11.22. 23:17:34

@pushpang: jesszus pedig mindig eleröhög valamibe, szerencsés ember vagy, ha csak most hallottad először. Én már ezért szakítottam volna vele.

kamarti 2011.11.22. 23:17:56

@genevieve: nyilván nekik sincs humorérzékük :)

vagy nem értenek egyet Balázzsal az intelligenciaemelésről :)

BarBwire 2011.11.22. 23:18:19

@pushpang: az vicces volt, mert mindegyikkel kikezdett, hogy milyen szép a szeme, meg a járása, stb. Az csúcs volt.

BarBwire 2011.11.22. 23:19:01

@ő-szinte: velem se akarnak szexelni :-DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.22. 23:19:12

@sogeking: a vombat egy tündér. Épp ma mutatták a vombat párt híradóban és teljesen odavagyok értük....
De én szeretem a rozsomákot is, a lajhárt, a tasmán ördögöt és persze az oposszumot. :D
Na jó, a tobzoskát is.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.22. 23:21:13

@pushpang: Igen, pont Alekosz miatt volt vicces a VV4-ben. Nem tudtak olyan csúnya tanárnőt beküldeni, hogy Alekosz ne hajtson rá. Akármilyen fogyatékos volt Alek, azért egy hatalmas forma.

BarBwire 2011.11.22. 23:24:48

@gyvy: De legalább a hullámot sokszor gyakorolja :-DDDD

_most_ 2011.11.22. 23:25:14

@hétszűnyű kapanyányimonyók: A VV4 iskolahét tényleg jó volt, Éva lelkesedése, Olivér csínytevései, Szandika kizárása, Alekosz csajozása.

témázgató 2011.11.22. 23:25:48

az etika tanárnő most dícséri a cool-on fecót.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.22. 23:26:32

@hétszűnyű kapanyányimonyók: szerintem inkább tolakodó volt (a tanárnők szerint is), de ízlések és pofonok... :)

kamarti 2011.11.22. 23:27:41

azért nem rossz, hogy néha ebből a Belevalóból megtudunk egysmást arról is, mi történik a villában, amikor nem Atipetiveronikakinga van...

ő-szinte 2011.11.22. 23:29:29

@kamarti: Elmondtad az utolso negyest?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.22. 23:30:33

@kamarti: de még jó, hogy vagy te és emlékeztetsz rájuk minket... :D:D

Hurri Kán 2011.11.22. 23:32:13

@pushpang:
Szurikáta? Hangyász? :D

@BarBwire:
Milyen hullámot? :)

kamarti 2011.11.22. 23:32:21

@ő-szinte: fogalmam sincs, nem is akarok találgatni
az illemtan tanárnő mondta, hogy udvaroltatta őket az órán, és Fecó nagyon ügyes volt, de sajnos ez nem került bele az öfibe
csak Fecó ijedt feje
ezen merengtem

BarBwire 2011.11.22. 23:33:24

@gyvy: táncolás közben tanulta, a kezével csápol vagy mi mint a Síva istennő. (vagy mi)

kamarti 2011.11.22. 23:34:28

ja, a tanár úr pedig Annamarit favorizálja, ha már választani kell
na, belőlük kaptunk, amennyit kaptunk

avanivi 2011.11.22. 23:35:01

@gyvy: ezt már mesélted egyszer, de most is tudok röhögni :)))

Hurri Kán 2011.11.22. 23:36:07

@BarBwire:
Húúú... Hát nem csodálom, hogy megnyerték a táncversenyt. Legnagyobb szerencsémre amikor ez ment, nem voltam TV közelben. :D

kamarti 2011.11.22. 23:37:00

@BarBwire: ahogy elnéztem, Seriék, meg Veron is bennragadt a szombat estében, Csabi meg egyenest az asztalon :)
ahogy felénk mondják, csak ragadt rájuk valami a koszon kívül :) :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.22. 23:41:50

@gyvy: naná, és a vakondot is. :D

@kamarti: Fecó.. hja kérem, aki brazil szappanoperákon szocializálódott, az kitanulta a széptevés minden csínját, bínját és hogy mi kell egy nőnek.. Látod, még a tanárnő is ellágyult. :D

kamarti 2011.11.22. 23:43:37

@pushpang: de legalább szocializálódott...

no, jóccakát a tisztes társaságnak! :)

BarBwire 2011.11.22. 23:50:24

@kamarti: Veronon már akkor röhögtem, amikor a szambát előadta, az a kéztartás. A koreográfia jó volt, csak kis élet kellett volna a táncba.

beacska 2011.11.22. 23:53:17

ezek is csínytettek. tegnap megbeszélték. Vera és Csaba volt a két élenjáró maszatoló (kecsap pl.). saaaajnos, ez is kimaradt...

ő-szinte 2011.11.22. 23:53:18

Most valaki mondja mar meg vegre, mert mar kerdeztem, : ma volt arena es azert nincs online?

no mail, no problem 2011.11.23. 00:26:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

"Készül a világ egyik legjobb kajája, tepsis krumpli, oldalassal, félbevágott, egész fej fokhagymával"

azt hiszem elérkeztünk ahhoz ponthoz, amikor végleg és menthetetlenül beléd szerettem. már a tyúkkúcs környékén megmozdult bennem valami, de a tepsis krumpli (ami önmagában jó, és podmaniczkyt mellé téve duplán jó) után megérkező egész fej foghagyma, hát ekkor már csak egy őszinte sóhajra telt nekem.

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, hogy yossariant idézzem.

Anselmo 2011.11.23. 02:43:09

Sült oldalas, tepsis burgonya, kolbász, fej fokhagyma, hmmm... én ma virslit főztem :)

Közbiztonság Szilárd 2011.11.23. 03:43:28

"tepsis krumpli, oldalassal"
Na menj te a...!
Ilyet olvasni lefekvés előtt...
Hát csoda, hogy folyik a nyálam a te arcképeddel díszített párnámra?

"majd figyelek, hogy az evőkészleteket kívülről befele használjam"
Na ja, belülről kifelé a hánytatóeszközöket, illetve a hashajtókat kell használni. :-)
(Meg a Viagrát/Cialist/faszomtudjamit - meg kell néznem a spamjeimet, amiben vagy a farkam méretét akarják egyfolytában megnövelni, vagy a keménységét, ha valaki ismeri őket, szóljon már nekik, hogy nekem meg az aktuális ellenneműnek mindkettő pont megfelel -, bár nem tudom, ezeknek van-e kimenetfokozó hatásUK. :-)

Ui.:
Tudtátok, hogy a spam eredetileg a II. VH-s amcsi katonák húskonzervének neve volt (a spiced ham = ízesített sonka kifejezésből)?

Tjuca 2011.11.23. 07:09:27

kiből jön ki ez a hang?
ő így nevet

:-DDDDDDDD

TapOut 2011.11.23. 07:25:08

@Közbiztonság Szilárd: igen, én Monty Python-ék óta tudom
www.youtube.com/watch?v=anwy2MPT5RE
Röhögtem is, mikor először megláttam egy szupermarketben, rögtön ezek az agyamentek jutottak az eszembe

TapOut 2011.11.23. 07:29:35

@Tjuca: hát a Seri-féle Érik a szőlő-t hallottad-e? Az is szépségdíjas :-)))))

Britte 2011.11.23. 07:33:09

Kingucinak lekevernék egy akkorát, hogy rátapadna a falra!
Eszméletlenül irritáló az a csaj!
Tökéletes példája annak, hogy MI lesz egy elkényeztetett gyerekből.

Britte 2011.11.23. 07:35:21

Attilát sajnálom, mert hiába genya másokkal, Kinga túl durva büntetés neki!

Tjuca 2011.11.23. 07:36:39

@TapOut: jaja. de annak a tanárnak a feje, aki "megijedt" seri röhögésétől beivódott a szürkeállományomba. :-PPP

Tjuca 2011.11.23. 07:37:30

@Britte: mindenki a saját szerencséjének a pogácsa.

TapOut 2011.11.23. 07:51:00

@Tjuca: ez meg tisztára Besenyő Pista :-DDDDD

Tjuca 2011.11.23. 07:53:44

most látszik, hogy eszter mennyire "intelligens". sehol nincs semmiben.

tanult, szorgalmas.

el kellene választani az intelligens, tanult, művelt, tehetséges, szorgalams jelzőket. esztertől tart mindenki a szellemi feladatoknál, hát most látszik, hogy feleslegesen. annamari műveltebb.

nathalie 2011.11.23. 08:54:49

@Tjuca:
megmondom őszintén abból a három kérdésből, amit a tanárok feltettek és az érik a szőlőből én nem tudtam arra a következtetésre jutni, hogy eszter sehol nincs. Azért mert csabi a padból kiesve jelentkezik, attiláék meg elröhögik az egészet, más még félig kómába eshet órán, attól függetlenül, hogy értelmes, jótanuló, tehetséges stb :D

lac64 2011.11.23. 08:57:59

@beacska: Miért került volna bele, hiszen ez nem illik a koncepcióba. Rubin Kristóf is megmondta, a két színes egyéniség Péter és Attila :)

Tjuca 2011.11.23. 09:03:14

@nathalie: jó, oké. igazad van. eddig is hülyének gondoltam, most csak predesztinálok. :-P

(észérvekkel nem tudom alátámasztani, csak azt látom, hogy tudálékos, okoskodó lufi. tudod, tőmondatokban beszél, (helytelenül toldalékol), hogy más is megértse. aha.)

Tjuca 2011.11.23. 09:05:42

@TapOut: élmény volt így korán reggel. :-DDD

(eszembe jutott a gimis időszak, a kórusos szórások, amikor 4-en énekeltünk négyszólamút. azok nem okoztak ekkora fájdalmat, pedig, azok is gépelték a hallószerveimet rendesen.)

nathalie 2011.11.23. 09:06:04

@Tjuca:
jaaa, hát ezzel alapvetően egyetértek :D én se tartom a világ eszének :)

Tjuca 2011.11.23. 09:16:11

@nathalie: amúgy a muskátlis megjegyzés :-PPP

így van, nem kell mindenkinek nobelnek vagy einsteinnek lennie, és maximálisan becsülöm, ha valaki nem akar az lenni, ha nem az. (egyébként szerintem attila nem hülye, egyáltalán nem az. lehet nem annyira olvasott, meg nem megy neki a matek, de az intelligencia nem ez ) nekem az a bajom eszterrel, hogy attila szavaival allűrök tárháza. :-D

jooasszony 2011.11.23. 09:23:45

Eszter nem kiemelkedő intellektusú játékos. A beszédében jellemzően nagyon sok közhelyet használ...ami sokak szemében műveltnek, másoknál pedig okoskodónak tűnik.

nathalie 2011.11.23. 09:24:49

@Tjuca:
nálunk is voltak muskátlisfiúk és lányok :D:D
nekem ment a matek, de már nem menne. Legalábbis ismétlés nélkül. Nem hiszem, hogy a integrálás szabályai csak úgy hirtelen eszembe jutnának. Meg az is kérdés, hogy mihez képest ment ugye, egy programozó matematikus biztos jókat derült volna rajtam fénykoromban is :D
Eszter egyszerűen csak idegesítő. engem a beszéde is idegesít most már, nem szeretem amikor emberek az élet minden helyzetében úgy beszélnek mintha a szépanyanyelvünk versmondó versenyen vennének részt, mindezt látványosan erőltetve, minden kis szóra odafigyelve, szépen artikulálva stb. Most az meg külön téma, hogy eszter milyen szavakat használ, csak hogy értelmesnek tűnjön. Én személy szerint megbolondulnék tőle.
Azonban a fentieket is figyelembe véve el kell mondanom, hogy semmivel nem rosszabb mint a többiek :D

beacska 2011.11.23. 09:25:17

@lac64: hát nem mondom, hogy nagy fantáziára vall kecsöpöt önteni a füzetek közé...

nathalie 2011.11.23. 09:26:21

@nathalie:
kiegészítés: semmivel nem rosszabb mint a többiek, kivétel: attila.

csak hogy pontos legyek :D

beacska 2011.11.23. 09:28:20

a férjem tegnap hallván Csabánk olvasását azt mondta, szerinte dislexiás (volt, vagy van), azért olyan csendes, visszahúzódó...nem kizárt...

Tjuca 2011.11.23. 09:28:56

@nathalie: :-PPP

rajtam röhög is nap, mint nap egy programozó. :-PPP de tök máshogy gondolkodunk. és sokszor nem a programozó megoldás a célravezető.

integrálni nem szoktunk, az a múlt. :-P

beacska 2011.11.23. 09:30:56

megbeszéltétek már az Aréna előzetesét??

nathalie 2011.11.23. 09:33:06

@Tjuca:
természetesen csak a matekra írtam a programozói fölényt és az indokolt nevetést :D az élet minden más területén ez elő nem fordulhat :D

nathalie 2011.11.23. 09:34:02

@beacska:
nem, de azon kívül, hogy Balázs elnevetgélt semmit nem mutattak. mit lehet rajta megbeszélni? vagy most nem arról beszélünk amit a tv-ben leadtak?

Tjuca 2011.11.23. 09:34:05

@beacska: nem kell dislexiásnak lennie, lehet csak képolvasással tanult olvasni. a mi korosztályunkban még az volt a menő, ha meghallgatsz pár embert mesét olvasni, megdöbbentően makogunk, rosszul toldalékolunk. ez jellemzően inkább a 30-asokra igaz.

sajnos még ma is van olyan tanítónő, aki ezt erőlteti. :-(((

Tjuca 2011.11.23. 09:42:33

@nathalie: azért ez a matek, még nem az a matek. :-D én csak tanult paraszt vagyok, ráadásul abból is a városíi renegát, de azért ezek a kérdések nem hoztak zavarba. :-D

de ismétlem nem ez a mérce. soha nem felejtem el, anyám elsős voltam mikor elsírta magát a tanítónőnél, mert azt mondta, hogy ő már most nem tudna segíteni, ha akarna sem, mert nem érti a nyitott mondatokat, ha bedobunk két almát kiesik öt szilva, ő nem tudja mi történik a gépben. mintha csak attilát hallanám. és mégis kő kemény küzdő, olvasott józan eszű jég hátán megélő nő, csak hát a matek... nem ezen múlik.

eszter szerintem üres kalász. remekül meglovagolja, hogy a nézők többsége dob egy hátast a jogi diploma hallatán, de na... (írom ezt úgy, hogy diát küldtem volna vissza. :-P)

morgo1229 2011.11.23. 09:44:04

@Tjuca: Valoszinuleg nagyon fiatal vagy meg. Szerintem pont az az okos ember, aki nem akar egy pofon egyszeru kerdesre valaszolva kiesni a padbol. Egy egeszseges lelku embernek nem problema, ha nem mindig o mondja meg a valaszt. Ebbol tisztan latszik, hogy ez a Csaba mennyire egyszeru ember. Lehet, hogy tanult sokat, de ahogy Te is irtad, az intelligencia az egeszen mas.
Amugy az Eszter szerintem is nem egy beszelobajnok.

Tjuca 2011.11.23. 09:48:59

@morgo1229: az online adást nem láttam. gondolom kissé cinikusan is volt összevágva. nekem nem tűnt úgy, hogy ki akar esni. gyanítom voltak ott nagyobb csöndek is. :-)))

annyira nem vagyok fiatal, de vén sem.

Tjuca 2011.11.23. 09:51:28

ez az iskolásdi engem nem köt le, maga az ötlet sem. az arénát jobban csípem, de még a tánc is sokkal jobb volt.

ennek se humora, se értelme.

beacska 2011.11.23. 09:52:08

@nathalie: de. én a tűzgyújtásról beszélek. ahogy attila és Péter igyekezett lila egyenruhában meggyújtani, és talán Veron toporgott idegesen körülöttük.
Lehet, hogy találtak egy olyan feladatot, ahol az öregek is labdába rghatnak?
emlékeim szerint a Survivorban Péter volt az egyetlen és az első, aki 2 nap után végre tüzet csiholt!

beacska 2011.11.23. 09:55:04

@Tjuca: nálunk dixis a kicsi, hasonló jeleket mutat társaságban (ha jól belegondolunk), mint Csaba: zárkózott, visszahúzódó, kevés önbizalommal az agyi képességektől teljesen függetlenül.
Ha belegondolunk csaba nem nagyon szokott leveleket sem felolvasni...

Tjuca 2011.11.23. 09:58:15

@beacska: lehet. és persze az is lehet, amit én írtam. és mindkettő is. :-)

Tjuca 2011.11.23. 10:05:01

@beacska: tudom, hogy ez itt off, de előtte volt jel? fordítva rajzolt-e esetleg valamit? betűt? szemével van-e probléma? bal vagy jobb kezes?

és tanítónő tudta kezelni? nem maradt le a többiektől?

nekem a két szemem között nagyon nagy eltérés van. annyira, hogy egyik jó, másik nem. és ezért az agyam a kétszemes látásra állt rá, csak a bal dolgozik, de az nagyon. jobb kezes vagyok. azt mondta mostanában egy fejlesztő pedagógus a játszótéren, hogy az ritka, hogy nem lett semmi problémám. viszont mivel a szemem öröklött, ugyanez a probléma nagyanyámnál és apámnál is, ezért lehet a gyerekeimnél is előjön. mondott pár dolgot, amit érdemes nézni náluk. remélem nem lesz gond, de legalább tudjuk, hogy lehet, és nem ér áratlanul.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 10:21:40

jóreggelt!
Na, vajon ki nyerte az arénát?

Jaaa, és hajnaltájt hatalmas sült oldalasokkal álmodtam, kurva szar volt felébredni...:/

kida 2011.11.23. 10:26:30

Attiláról ez a kép a riportszobában tökéletes Forever Alone! :)))

beacska 2011.11.23. 10:32:33

@Tjuca: nem, a tanítónő nem tudta kezelni. kb. szart rá magasról. ha anyuka nem olyan agilis, és rámenős, a gyerek mai is ott szűkölne utálva az iskolát egy sarokban nap mint nap.

nathalie 2011.11.23. 10:37:12

@beacska:
ahogy néztem balázs röhögését nagy sikert nem arattak :D

kida 2011.11.23. 10:40:45

Azért az ahogy a Veronika tegnap tizenkét éves színvonalon és nagyon átlátszóan kiprovokálta a Petivel a "szakítást", miután hirtelen észrevette, hogy ó jaj a hörcsög immár nemcsak bújni akar, milyen rohadtul meglepő (persze) és ő erre nem is gondolt volna (persze)és nem tudja mit is akar (dehogynem: eddig jó volt párnának a csávó, de most h többet akarna, na az már ciki lenne). Mondjuk nem tudom egy ilyen nőtől mit várt ez az ember, hogy majd pont őt akarja, igen mert nyilván Veronikánál a külsőségek nem számítanak, bruhaha.
És hogy a nagymenő Péter mennyire szétesik és makog összevissza amikor ez a műnő elkezdi szétcincálni hát az óriási. A nagy manipulátor darabjaira hullik egy üresfejű húszévessel szemben és megmutatja igazi szánalom kis mivoltát.
You've been friend zoned, LOL

MagasMacska 2011.11.23. 10:41:43

@lac64: Igen, de ez a Rubin-nyilatkozat nekem arra is utal, hogy veszélyben érzi őket, és muszáj tudatositíni mindenkiben, hogy az RTL őket akarja.

MagasMacska 2011.11.23. 10:45:27

@beacska: Igen, ezen én is elgondolkodtam. Mert a többiek sem tudnak olvasni (Sehere, Veronika, Kinga), de ez valahogy más típusú rosszul olvasásnak tűnt.

lac64 2011.11.23. 10:48:43

@beacska: Nálunk általánosban fel sem ismerték, hogy fimóta gyermekünk van, a gimnáziumban az első hónapban három tanár is kiszúrta.
Az én gyermekem pont nem visszahúzódó lett miatta, hanem inkább az osztály bolondja. :(

BarBwire 2011.11.23. 11:20:28

@TapOut: Hát tudod elmelt olaszba és elfelejtett mindent! De utálom az ilyet. Hogy külföldön van egy ideig és egy népdalt elfelejt.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 11:34:13

@Tjuca: Na igen, ezzel egyetértek, Eszter abból élt eddig a párbajokon, hogy misztifikálta a jogász diplomáját, amitől az átlagember, néző hasra esik, rögtön olyan tulajdonságokkal ruházza fel a birtokosát, amik messze vannak a valóságtól.
Eszter tényleg egy manír, allűr és modorosság gyűjtemény. Már nem is Pornós Vera a legmodorosabb a villában, hanem Eszter. Én gyűjtöm a fordulatait, néha közreadok itt egy 5-ös toplistát. Mindig ugyanazokat a mantrákat hajtogatja.
-Nőiesség állandó mantrázása, mintha 30 kilóval könnyebben nem lenne nő a nő (mellesleg Csaba jobb nő, mint Eszter)
-én ilyen vagyok és bevállalom (közben éppen semmilyen)
-én ezt úgy gondolom (közben persze semmire nem gondol)
-egy ügyvéd is tud bulizni, akár meztelenül is, bevállalom, laza vagyok (tipikusan túlkompenzálva levetkőző kövérkés, savanyú testnedvekkel megvert vénlányok szövege)
-bocsánat, ezt akkor rosszul láttam... ezt azután mondja, miután sikerült valami hazugságot terjesztenie valakiről, lebukott és ennyivel elintézi

egy közhelygyűjtemény ez a "büdös szájú tehén" (idézet Attilától, aki elvileg nagyon szereti Esztert)

fran7 2011.11.23. 11:45:14

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Nem lehet az, hogy Eszter, mint diplomatagyerek, csupa értelmiségivel volt körülvéve. Minden barátnője ment a jogra, orvosira esetleg bölcsésznek és nem is gondolt arra, hogy más út is van. Ezért ő is értelmiségi lett. De ez soha nem elégítette ki. A külső dolgokban hozza az elvárást, de belül valami hiányérzet van benne. S ezért ment el egy valóságshowba?

Hurri Kán 2011.11.23. 11:51:14

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
"-... (mellesleg Csaba jobb nő, mint Eszter)"

Ezzel bearanyoztad a napomat. :DDD

lac64 2011.11.23. 11:53:58

@fran7: Mi az a hiányérzet, amit egy valóságshow tud enyhíteni?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 11:57:20

@fran7: olvastam egy cikket róla, ott pontosan ezt írták vele kapcsolatban.
Folyamatos teljesítménykényszer, jó eredmények produkálása, időre haza, elszámoltatás, nehogy a tanulás rovására menjen a lazaság, később másodéves joghallgatóként már dolgozott vmi jogiirodán, míg mások lazítottak, stb... és ezek ellensúlyozására akart elmenni egy ilyen valóságsóba.

fran7 2011.11.23. 11:59:29

@lac64: Szerintem semmit. De, ha a szürkeségből menekül, azt kicsit megértem.

genevieve 2011.11.23. 12:01:17

@gyvy: hát öcsém, elég sivár lehet az életed:D

egy kis homofóbia befigyel?:-P

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 12:01:24

@fran7: szerintem egyszerűen az a helyzet, hogy nem ment az ügyvédi irodája, valószínűleg nincsenek ügyfelei, csak fizette a rezsit, a titkárnőjét és nem jutott egyről a kettőre. Akkor szóltak neki az RTL-es haverok, hogy benyomják a villába, ha akarja. Mert elég érdekesen került be, két játékost hirtelen, minden előzetes tervvel ellentétben kidobtak, hogy beköltözhessen másik kettő.

@lac64: Pénzhiányérzet, több tízmilliós fődíj, ennyi a motivációja, mert eddig bent semmi olyat nem mutatott, amit a külvilágban ne tudott volna megvalósítani.

fran7 2011.11.23. 12:04:03

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Szerintem a kettő együtt is igaz lehet.

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.11.23. 12:06:18

Ma kiderül ki lett védett. Érdekes lesz. Remélem AM lesz. Ő a kedvenc kísérleti alanyom a villa-laborban.. :-))

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 12:07:30

@genevieve: Én heteroként mondom, hogy Csabának jobb lábai vannak, mint a benti nők bármelyikének.
Ez nem Csaba hibája, hanem a csajok igénytelenségét mutatja.
Veronikának tipikusan olyan teste van, amit a farmernadrág fog össze, amúgy kibuggyan a dereka. Esztert hagyjuk, mert egy kötözött sonka azokban a ruhákban, amiben azt hiszi, hogy nőies. AM meg ugye... brrr. Vera egy jó negyvenes nőnek néz ki, ha levetkőzik.

Nem bántani akarom őket, de Csaba lábai verik az összeset, akár női kategóriában is.

Az aréna játékban, amit eddig bevillantottak belőle, eléggé olyannak tűnt, mint amit kifejezetten Péterre szabtak. Tűzgyújtás egy ex-Survivor játékosnak ajándék feladat. Ráadásul Swedish firesteel-lel. Eléggé alányúltak Péterék hóna alá.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 12:08:04

@hétszűnyű kapanyányimonyók: "Pénzhiányérzet, több tízmilliós fődíj, ennyi a motivációja, mert eddig bent semmi olyat nem mutatott, amit a külvilágban ne tudott volna megvalósítani."

Hát, ez kb. az összes szereplőről elmondható...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 12:09:50

@hétszűnyű kapanyányimonyók: lássuk be, ez azért nem túl hízelgő Csabára, mint férfira nézve se... :)
A legjobb női lábú versenyző? Hát köszi. :D

genevieve 2011.11.23. 12:12:14

@hétszűnyű kapanyányimonyók: nincs is ezzel semmi gond:-)

a mi "vitánk" nem erről szól:-)

beacska 2011.11.23. 12:15:22

@kida: hül-hül...mi tényleg ugyanazt nézzük???

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 12:15:56

@hétszűnyű kapanyányimonyók: ja, még az utolsó mondatoddal kapcs., az jutott eszembe, hogy eddig meg a fizikai erőnlét volt a döntő, szóval eddig Csabának, Shadinak, szóval a fiatalabb, sportosabb alkatúaknak kedveztek, vagyis megtolták őket a védettség irányába, épp a játék elején, amikor egyébként is necces volt, hogy őket akarják kiküldeni a többiek.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 12:16:26

@pushpang: Bocs, de szerintem a legjobb női és férfi lábú versenyző egyben. Izmos, nem iksz, nem elhízott, hosszú, erős, formás. Ez férfinál és nőnél is követelmény. Egy férfias sem lehet formátlan!

A pénzhiányérzet, mint motiváció persze minden szereplőről elmondható, ez természetes, éppen ezért sérti a fülemet, amikor valamelyik próbálja misztifikálni a céljait, belebeszélni önmegvalósítást, kibontakozást, új helyzetekben való megmutatkozást, barátságok kötését, meg extrém hülyeségeket és hasonló bullshit-eket. Egyszerűen pénzt és médiás állást akarnak a show után. Csak mellébeszélni nem kellene.

fran7 2011.11.23. 12:21:36

@pushpang: Azért a fizikai feladatokban Gergőnek és Attilának is sokkal jobban kellett volna szerepelnie. Én a helyükbe már csak azért is igyekeznék, mert a feladatok és az aréna jelenti a változatosságot a villában. Akkor történik velük valami. De annyira eltunyulnak néha, hogy az hihetetlen. Pedig ebben a szériában sokkal jobban mozgatják őket, mint a VV4-ben, ahol mindent rábíztak az alkoholra.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 12:24:45

@pushpang: Shadi hol volt fizikailag topon? Egy elhízott fiúcska volt nulla kondival. Attila és Gergő simán a fizikailag legfelkészültebb kategóriában van.
Az egyensúlyjátékok éppen a lányoknak és az alacsony fiúknak kedveztek. Mint Péter. Csak túltaktikázta magát és nem jutott el a pallón szaladásig. Péter amúgy is a fizikailag egyik legalkalmasabb a test-test elleni harcra, mert alacsony a súlypontja. Amiben nem lenne jó, az a kosárlabda, magasugrás... ilyen játék meg nem valószínű, hogy lesz.
A színes üvegekre dobás meg szerencsejáték volt, ott teljesen véletlenül nyert Csaba.

beacska 2011.11.23. 12:25:42

@fran7: csak azért mozognak többet, mert tudják, hogy kell az Arénához. Szerencsétlen Fecó pl. folyton kint fut helyben a kertben (:))) aztán az Arénát rendre akaratgyengeség miatt bukja el.

lac64 2011.11.23. 12:28:11

@pushpang: Ezt most nem gondoltad komolyan ugye? Abban mi volt a fizikai erőnlétet igénylő, hogy egy tálcán kell egyensúlyozni golyókat, a második fordulóban meg kókusszal kell eltalálni színes négyzeteket?
A legutóbbi feladatnál sem az erő dominált, hanem a csapat együttműködése, ne felejtsd el, hogy Attiláék úgy voltak képesek veszteni, hogy az ellenfél egyik játékosával lebeszélték a meccset. A második forduló (ahová hatan jutottak be) megint nem az erőről szólt :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 12:28:22

@fran7: ezzel nem tudok vitatkozni, tényleg elnyegléskedték eddig az arénákat.

De valszeg azért, mert tudták, hogy habitusukból és alkatukból adódóan úgyse tudnak igazán versenyre kelni Izmos Csabával és nem akartak még nagyobb bolondot csinálni magukból. :)

fran7 2011.11.23. 12:28:45

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Szerintem azért nem teljesen mellébeszélés, mert nyilván nem csak a pénzért mennek be a játékosok. Kell lennie más motivációknak is. De nem azok a legfontosabbak. Mivel tudják nem nyerhetnek mindannyian, kell nekik olyan magyarázat, amit ekkor mondanak; maguknak és másoknak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 12:29:54

@hétszűnyű kapanyányimonyók:jaaaaaaa, hát akkor ezek szerint csak szerencsésebb volt Csaba?
Akkor Attiláék se nyegléskedték el, hanem csak nem volt szerencséjük. :D:D

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 12:31:12

@fran7: Így van, Attila folyamatosan, naponta gyúr, Gergő is hasonlóan. Pétert is láttam már bent gyúrni és futni is. Ezért sem értem, hogy miért hápognak, amikor fizikai feladatot kapnak vagy az arénában mozogni kellene. Rögtön legyintenek, hogy ezt úgyis Csaba nyeri meg, és elkezdenek taktikázni, hogy legalább Shadi ne kaphasson védettséget. Pedig ha csak fele annyi energiát fordítottak volna a versenyre, mint a pszichózásra, akkor Attila biztosan szerzett volna már védettséget. Ahogy a táncversenyt is megnyerte volna, ha nem Kinga idegein táncol és nem veszi rá kerülőúton, hogy adják fel a versenyt. Hangember.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 12:31:31

@lac64: erre mondtam én, hogy nem veszik olyan komolyan az egészet... és még szerencséjük se volt. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 12:33:34

@hétszűnyű kapanyányimonyók: elnézést, de ez itt most egy Játék határok nélkül, vagy egy -igenis- taktikázáson alapuló reality show?

lac64 2011.11.23. 12:35:56

@pushpang: Nem, Te azt mondtad, hogy direkt a fiatalabb, sportosabb alkatúakat tolta az RTL a védettség irányába, én erre reagáltam :)

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 12:36:22

@pushpang: Attila nem nyegléskedett, hanem a játék helyett elkezdett taktikázni, hogy ki ne nyerje meg a kendőt (Shadi, Csaba). És többet beszélt a játékról, mint amennyi játszott. Ahelyett, hogy ő bedobta volna magát és megnyeri, leállt a törpevízilóval és a sittessel szart kavarni. Csaba meg leszarta az egészet és felszabadultan játszott, élvezte.
Ahogy a táncversenynél is. Ő nyerte meg AM-nak a családi találkozót. És nem zsarolta azzal, amivel Attila Kingát. Nem pszichózott AM-val, nem zsarolta, mint Attila Kingát, csak tolta a feladatot, bár tudta, hogy ő nem nyerhet ezzel (mert büntiben van), csak AM.

beacska 2011.11.23. 12:36:50

@pushpang: nna, én is ezt akartam kérdezni, csak nem sikerült ilyen frappánsan megfogalmaznom ;DDD

Tjuca 2011.11.23. 12:37:52

@pushpang: jajj ne már, már megint?
taktikázzon jól a játék határok nélkülben! :-P:-D ha a vv5 annyira taktika, meg észjáték lenne, akkor nem így folyna a játék. :-D

lac64 2011.11.23. 12:40:39

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Nem azért legyintenek, mert úgyis Csaba nyer, hanem azért, mert biztonságban érzik magukat. Ha cinkesnek érzik a helyzetet, ők is harcolni fognak - vagy nem. :)
Az ellen nincs kifogásom, ha taktikáznak, amíg ez a taktikán és a szervezésen (pl. bundázás) belül marad.

fran7 2011.11.23. 12:41:54

@pushpang: Ha az RTL szeretné egy kicsit növelni a nézettséget, akkor az Arénát eltolná egy ilyen típusú játékba. Mert azt esetleg olyanok is hajlandóak lennének megnézni, akik Kinga káromkodásaira nem kíváncsiak.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 12:43:19

@pushpang: valóságshow ahol a védettség az arénában dől el, ahol ha valaki túltaktikázza magát és utána picsog, mint Attila, akkor nem értem, miért nem teszi oda magát, mikor fizikailag simán fel tudná venni a versenyt Csabával és Gergővel, mert jól ki van gyúrva
Attila úgy véli, hogy jobban jár azzal, ha nem szerez védettséget, és Csaba folytonos védettségével riogatja a többieket. Így kreál ellenséget belőle.

Az aréna pont játék határok nélkül szellemben megy, azért is hozta be az RTL, hogy legyen néha valami izgalmas is a showban, ne csak a telefingott hálószobában szerizés, hisztizés, ál-szerelmek és pszichózás menjen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 12:45:58

@lac64: igen, de közben elolvastam Kapanyányi kolléga érvelését és meginogtam. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 12:48:32

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Csaba így játszik, mások másként.
Nekem semmi bajom az ő játékstílusával, ráadásul hatékonynak is tűnik, de nekem szórakoztatóbb, ahogy a két agyament csinálja... :)

beacska 2011.11.23. 12:48:51

@hétszűnyű kapanyányimonyók: azért szerintem már ők is rájöttek, hogy kicsit túlzássá vált.
Én nem sajnálom Csabától a védettséget, de számára is visszaüthet ez a dolog...

szerintem igenis számít, ha igaz, hogy a Rendőrtisztire jár Csabánk, hogy ott nekik elég gyakran van alkalmassági vizsgájuk, és hasonló problémamegoldó feladataik a terepen.
Ez ugyanaz, mint a matek feladat: Csaba fél éve vizsgázott belőle (hasonlóból), a nagytöbbség meg 5-10 éve...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 12:51:16

@fran7: az tény, hogy minél többet foglalkoztatják őket, annál kevesebb az üresjárat, aminek magasztos következményeit ugye megismerhettük a vv4-ben.
Viszont, ha nem lennének ezek az üresjáratok -hogy maradjak ennél a kifejezésnél-, akkor kurvára nem ismernénk meg a személyiségüket, legfeljebb az álló-és teljesítményképességüket.
A Játék határok nélkülben se tudtuk ki, kicsoda, csak hogy milyen ügyesen kapja el az orrával a karikát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 12:52:21

@beacska: ezt viszont te fogalmaztad meg jól helyettem..:D

fran7 2011.11.23. 12:54:24

@pushpang: Az üresjáratok is sűrítettebbek, akkor ha előtte történik valami.
A JSF dolgot a keddi arénákra gondoltam, nem az egész műsorra.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 12:57:46

@beacska: Közeli rokonom járt oda, elmondta, hogy semmi hasonló játék nincs ott, sem hasonló problémamegoldó feladat terepen. Jogszabályokat magolnak egész nap, mint a jogászok, közben évente egyszer-kétszer van fizikai felmérő, amin át kell menni. Egy átlagos, heti 3-4 alkalommal konditerembe és futni járó ember simán többet mozog, mint egy fősulis. Ez az igazság.

A számviteli főiskola nem általános iskolás, teljesen elemi matekot tanít. Ott is jogszabálymagolás megy, számviteli törvény, hasonló száraz fűrészpor jellegű tananyag.

Ezért mondom, hogy Attila többet picsog, mint amire szüksége lenne. Jó kötésű, kigyúrt srác ő, nem öreg, mint itt sokan állítják róla, tökéletes fizikai állapotban van.
Egyszerűen ő védekezik a stréber imidzs ellen, amit próbál Csabára ragasztani és a többieket ezzel ellene fordítani. Ezért sem akar igazán védettséget szerezni, mert akkor a többiek őt tekintenék ellenfélnek. Taktika.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 12:59:36

@fran7: ja oké, azt hittem, az egész műsorszerkezetre gondoltál.
Vajon milyen hosszúak lehetnek a valóságban ezek az arénás küzdelmek? Az öfikben, elég rövidnek tűnnek...

Ja, a más: tegnap az iskolában mindenki bemutatkozójára emlékszem, kivéve Kingáét. Mutatták egyáltalán?

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 13:00:58

@fran7: A külső értelmetlen, szerizős, étterembe járós, teljesen felesleges és mesterkélt randik helyett is szívesebben látnék ilyen JSF jellegű bohóckodásokat néha.
Mert mi értelme volt a Péter-Veronka randinak? Veronika berúgott és semmi sem történt, bebújt a takaró alá és elaludt. Na ezért kár kivinni a játékosokat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 13:02:22

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Attilának roppant egyszerű taktikája van: a lehető legkevesebbet akar megmutatni a valós énjéből. Ha valaki kiismerhető, kiszámítható, az egy ilyen helyzetben hátrány.

avanivi 2011.11.23. 13:03:22

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Azért a táncverseny egy külön fejezet, én azt úgy láttam , hogy a Kinga táncolt Attila idegein. Kingucika viselkedésére még nem találtam mefelelő szót, amit művelt az szégyen.Attila is nyomta a táncot,a Kinga miatt, és nem tudom mire gondolsz amikor azt írod, hogy zsarolta Kingát?? Mivel zsaronta ?
Csaba pedig tudta, hogy büntiben van,már a tánc megkezdése elött.

lac64 2011.11.23. 13:08:03

@pushpang: Az a baj, hogy pont nem ismered meg a személyiségüket, mivel a reteknek ez valamiért nem érdeke. A szerelmes nyüglődéseken kívül max. azt mutatják, hogy mennyire szuper humoros és óriási taktikus Péter és Attila. :(

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.23. 13:09:51

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Eszterrel kapcsolatban egyetértek. Szerintem egy szakbarbár, aki szakmáján kívül semmiben sem igazán tájékozott, művelt és szinte minden témában a jogászdiplomáit mutogatja fő érvként. A VV-ben eddig nem sok mindent csinált, legtöbbször csak úszott az árral, egy-két bulit és műbalhét leszámítva a tujával volt egyenértékű a villaléte.

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.11.23. 13:10:41

@avanivi: Kinga viselkedésére azért nincs szó mert egyáltalán nem tud viselkedni... :-(
A szüleit láttam a TV-ben egyszer amikor nyilatkoztak a pici lányukról... hát no comment

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 13:14:28

@pushpang: Te kiismerted, amikor rámutattál, hogy ő minél kevesebbet akar mutatni a valós énjéből. Amúgy aki eddig meg akarta fejteni a valós énjét, múltját, annak sikerült kihozni a sodrából úgy igazán. Shadi, Cris a visszatérése után. Neki ez a gyenge pontja, de úgy látszik a többiek ezt nem fordítják ellene.

@avanivi: Attila tisztában van azzal, hogy Kingával úgy viselkedett, mint egy szardarabbal. Megalázta sokszor, Kinga ezért nem viheti haza, mert az hatalmas botrány lenne, a szülei mindent láttak a tv-ben, Kinga már szégyelli azt, hogy egyáltalán Attilával szóba állt.
Attila ezt tudva, direkt ahhoz kötötte a nyereményt, hogy ő is megy vele. Direkt az idegein táncolt Kingának.
Attila ezután mártírnak állította be magát, hogy ő mindent megtett. Pedig pont ez volt a célja. Hogy Kingát kikészítse.
Persze Kinga sem normális (mellesleg egy hisztérika), hogy szóba állt egy ilyen agresszív pszichopatával, mint Attila és miután ezerszer megalázta, még ezer egyedszer is visszament hozzá. Csabával például simán, pszichó és veszekedés nélkül nyert volna Kinga.
Kinga tipikusan olyan nő, akit a párja megaláz, erre ő még jobban ragaszkodik hozzá. Beteg az egész helyzet.

Csaba tudta, hogy büntiben van az elejétől fogva, tudta, hogy ő nem mehet ki a villából, ennek ellenére a neki egyáltalán nem szimpatikus AM-nak megnyerte a versenyt. Mert azt be kell látni, hogy nem a zombiképű lány vonaglása nyerte meg a zsűri és a nézők tetszését, hanem Csaba egyszemélyes showja.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 13:16:48

@lac64: persze, tudjuk mennyivel másabb az összevágott összefoglaló, mint amit éjjelent online látunk...
De azért mégis több jön át belőlük, mint amikor tojásokat őriznek egy fatálcán. Sarkítok, de érted..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.23. 13:17:07

@lac64: Jobb lenne, ha jobban megismernénk a villalakók valódi személyiségét, persze akkor egy iszonyú gyík Alekoszból és hasonlókból nem lehetne csinált médiasztárokat felépíteni!

beacska 2011.11.23. 13:17:25

@hétszűnyű kapanyányimonyók: a megbuherált szavazógomb nyerte meg...maradjunk ennyiben...a 61%-os Csaba népszerűség óta én csak legyintek...

KvakCaptain 2011.11.23. 13:20:09

@hétszűnyű kapanyányimonyók: amikor meghirdették a nyereményüket a táncért, akkor nem mondták nekik, hogy csak az egyikük családjához mehetnek, illetőleg azt sem, hogy a másiknak vele kell menni/ el kell vinni magával. Véleményem szerint ezért koncepciód téves.

lac64 2011.11.23. 13:24:20

@beacska: Ennél a konkrét szavazásnál nem hiszem. Ez a szavazás átment buliba, rengetegen nyomtak AM-ékra viccből :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 13:27:18

@hétszűnyű kapanyányimonyók: ez szerintem másnak is lejöhetett, de ettől még nem lettünk okosabbak vele kapcsolatban. Az tény, hogy marhára nem bírja, ha dolgaival foglalkoznak. Előbb-utóbb azért valaki biztos rámegy jobban erre, bár sztem jelenleg senki nincs odabenn, aki lenne ennyire tökös. vagymi.

Viszont tök igazad van, hogy A. tényleg úgy beszélt Kingával, hogy az minősíthetetlen. Főleg eleinte, amikor még aránylag jóban voltak. Erre az se mentség, hogy később sokszor Kinga provokálta őt, hasonló stílusban.
Ami az agressziót illeti, én mondjuk Attilából nem nézném ki, hogy nyakonvág odabenn valakit, Gergőből inkább. De sztem valamelyik lány lesz az, akinél előbb-utóbb el fog szakadni a cérna - és nem feltétlenül Attila miatt, hanem az össze- és elzártság miatt.

lac64 2011.11.23. 13:28:12

@KvakCaptain: Kinga teljes kiakadása akkor kezdődött, amikor az elődöntő után Attila azt mondta valamilyen feladatnál, hogy elmennek Kinga szüleihez, és káposztát kért, másnapra meg a retek átvette az ötletet. Úgyhogy nem teljesen téves a koncepció.

nathalie 2011.11.23. 13:28:43

Nem értem három aréna alapján hogyan tudunk messzemenő következtetéseket levonni. Sztem nem lehet. CSaba megnyert kettő feladatot, az egyikben konkrétan szinte csak lányokkal kellett versenyeznie dobálózásban, ahol a lányok úgy viselkedtek mintha vakok lettek volna. Eszter is megnyert egyet, mert egy szellemi fogyatékossal kellett játszania, előtte meg a testi erejét felhasználva kivágni a körből valakit, ez a többi negyven kilós csajt nézve nem volt egy nagy feladat. kb ennyi.

Ok, mielőtt leírja valaki Csabesz a múltkori arénában nagyon ügyi volt.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 13:30:18

@KvakCaptain: Pont ezért nem téves.

Kinga pont azután állt el a versenytől, miután Attila azzal kezdte húzni, idegelni, hogy akkor ő is megy a családjához, tudva, hogy senki nem akarja ott látni, sőt utálják, mert így viselkedett a lányukkal. Kinga ezt nem akarta, mert irtó ciki lett volna mindenkinek. Nem képes a szülei szemébe nézni, hogy egy ilyen pszichopatával barátkozott bent, aki többször megalázta.
Emellett el kell ismerni, hogy Kinga egy hisztérika, de ezúttal pont Attila játszott az ő idegein.

Csaba meg eleve tudta, hogy nem mehet ki a szüleihez soha többet, mégis bedobott mindent és nem picsogott, hanem csinálta a showt, amiből csak a tánc ellen beoltott AM profitálhatott.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.11.23. 13:31:55

@avanivi: Szerintem Attila és Csaba hozzáállása között az az alapvető különbség, hogy Csaba korrekten állt a helyzethez, tudomásul vette már az elején, hogy őt nem érintheti a jutalom, de ennek ellenére beleadott mindent, amit lehetett.
Attila meg egyfolytában azt hangoztatta, hogy csak Kinga miatt csinálja a táncot, ami lehet, hogy így van, de szerintem sokkal nagyobb motiváció volt a számára az, hogy így számtalan alkalmat kapott arra, hogy a hisztérika közelében legyen, hozzáérjen, és mindezt még tök ártatlanul is tehette, hiszen a feladat része. :D
Attila élvezi, hogy kiboríthatja Kingát, amihez rosszabb napjain is csak kb 2 jól célzott mondat kell és már repülnek is a faszombazdmegek. Attila meg ártatlan képpel áll és "nem érti", hogy mi baja a luvnyának, holott napnál világosabb, hogy imádja szivatni.
Mentéségre szóljon, hogy Kinga annyira irritáló jelenség, hogy én sem igazán tudnék mást tenni ezzel a hosszú hajú gordonramsey-vel...

avanivi 2011.11.23. 13:32:07

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Egymást alázták rendesen ,én úgy láttam.
Kinga a Csabát is alázta, gondolj az ujságcikkre.
Az egészből Attila jön ki jól addig ,amig nem megy vissza a hisztérikához,de vissza fog menni ,ami kb a hét végére várható és nézhetjük a nyüglődésüket sajna.
Az RTL talált ki, hogy csak az egyik mehet és nem Attila.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 13:36:44

@nathalie: Az üveglapokra dobálós feladatnál gyakorlatilag senkinek nem volt több esélye a másiknál, az egy lutri volt, Csaba véletlenül nyert, ez teljesen igaz.

A legutóbbi arénában amikor egyensúlyozni kellett pallón és futni egy centrifugálás után, abban Péter nagyon jó lett volna, mert alacsonyan van a súlypontja, kicsi a lába. Csak előtte össze-vissza taktikáztak Attilával, aminek eredményeképpen el sem jutottak az egyensúly játékba.
Néha dolgozni is megéri a célért, nem csak taktikázni.

avanivi 2011.11.23. 13:38:15

@Gem121: Igazad van . Annyira nem szerethető a Kinga, hogy az Attilát védem.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 13:40:42

@avanivi: És Attila ezt az RTL-es húzást felhasználta arra, hogy Kingát kikészítse, direkt úgy csavarta a dolgot, hogy Kinga kiboruljon és inkább ne is akarjon kimenni, mert Attilával nem mutatkozhat a családja előtt. Ezt Attila is tudta, hiszen ő teremtette a viselkedésével ezt a helyzetet.
Kingától az lett volna a jó húzás, ha hirtelen lemond Attila javára a nyereményről. Attila összeszarta volna magát, mert akkor neki kell vinni Kingát. De Attila egyáltalán nem akarta a családját, barátait megmutatni a játékban. Szóval akkor neki kellett volna meghátrálni, de sajnos Kinga ezt képtelen volt átlátni.

nathalie 2011.11.23. 13:40:53

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
sztem ezt is túlzás kijelenteni, hogy azért mert péternek rövid a lába stb jobb lett volna. Ha pl fáj a feje, másnapos, szerelmi bánata van, vagy csak rossz lábbal kelt fel, esetleg egy teljesen antitalent minden sportban, akkor az, hogy neki öt centivel rövidebb a lába, marhára nem számít. EZ kb olyan, hogy nem minden magas ember jó kosaras.

Tjuca 2011.11.23. 13:44:31

szerintem petinek sincs rossz lába. ha már... :-) deréktájban már nem ez a véleményem, de nincs görbe vagy x lába.

Tjuca 2011.11.23. 13:45:15

@nathalie: és fordítva is igaz, nem minden jó kosaras magas. :-)

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 13:48:05

@nathalie: azért a magas embereknek helyzeti előnye van a kosárlabdában, kicsiknek meg az egyensúly és szertorna feladatokban. Nem véletlenül nem kosaras termetűek a szertornászok. Péter meg éppen ilyen kis szertornász alkat. És a "szer" most nem a több kiló kokaint és füvet jelenti, amit Dél-Amerikában elszívott.
Attila erőfeladatokban és úgy általában mindenben, Péter meg az egyensúlyban simán felvenné a versenyt bárkivel, ha nem venné el a motivációjukat a taktikázás.
Csak az a helyzet, hogy Attila felépített imidzsébe nem fér bele egy aréna győzelem, mert akkor rögtön strébernek tűnne, amit nem akar, mert éppen Csabát állította be ilyennek.

Tjuca 2011.11.23. 13:51:18

@hétszűnyű kapanyányimonyók: most odatette magát, elvágta és megégette az ujját

nathalie 2011.11.23. 13:52:10

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
számomra hihetetlen, hogy Te testalkat alapján szinte eldöntöd, hogy ki hogyan nyerhetett volna :D bocs :)
értem hogy vannak bizonyos valóság alapú elgondolások ezzel kapcsolatban, de kizárod az emberi tényezőt. Attila esetében még talán el is hinném, hogy direkt dacoskodik, de inkább azt nézem ki belőle főleg, hogy fél, hogy mindig alulmaradna csabival szemben, ezért nem magát rakja oda, hanem mást. Péternek meg se fordul a fejében, hogy ő egy ilyen feladatban nyerhet. innentől meg mindegy mekkorák a lábai, ha nem hiszi el magáról stb és valljuk be őszintén elég vicces lenne, ahogy magát biztatná csaba ellen: meg tudod csinálni! :D

avanivi 2011.11.23. 13:54:25

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Még egy mondat, mert dógom van.

A Kingucika babucika a hír hallatál, ha láttad , már hisztizni is kezdett. Az eleján elmodta Attila ,hogy neki ,ha nyernek nem jelent semmit,csak a K miatt csinálja / mint Csaba /A hiszti nem arról szólt, hogy ki menjen, az nem volt kérdés, hanem arról, hogy aKinguci már ugyan sem fogja hazavinni, mint ahogy egyi-két barátnőt sem .

nosce 2011.11.23. 13:55:19

@hétszűnyű kapanyányimonyók:

Olvasva az érvelésed, látszik h Csabát tolod és leginkább Esztert és Attilát savazod, talán mert őket tartod a nagy ellenfeleinek, ez utóbbiban igazad is van :)

fran7 2011.11.23. 14:01:55

@avanivi: Ja, Kinga barátnői, hogy örülhettek, mikor a tv-ből derült ki, hogy miért is nem jártak még Kinga családjánál.

kozi001 2011.11.23. 14:02:12

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
Lehet h Attila nem stréberkedik jelenleg a lila kendőért! Többször is hallottam h szívesen kimenne párbajozni!

Viszont sztem a végjátékban ölni fogják egymást az arénában...! :)

MagasMacska 2011.11.23. 14:04:22

@kozi001: Igen, elmondta. Taktikából. Hogy ne fenyegessék azzal, hogy kiviszik.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:05:02

@nathalie: Számomra meg az a durva, hogy azt állítod, hogy Péter teljesen esélytelen Csabával szemben a testalkata miatt. A játékoknak csak nagyon kis része épült eddig a testi adottságokra, pláne nem Csaba adottságaira. Ő azzal nyert, hogy odatette magát, míg Péter azzal vesztett, hogy csak a partvonalról volt hajlandó ócsárolni Csabát, ahelyett, hogy kipróbálja magát. Nem értem miért lett volna esélytelenebb a pörgetős-pallón sétálós feladatban. Vagy golyóegyensúlyozásban, színes üveglapokra dobálásban.
A baj az volt, hogy az előtte lévő feladatokban egymásba kapaszkodtak Attilával, mindketten leszarták és csak taktikáztak.
Attila ha nem dacoskodna, akkor simán szerezhetne védettséget bármikor, de neki a védettséget az jelenti, hogy ő határozza meg, hogy ki menjen párbajozni. Így ő bár sose birtokolja a védettséget jelző kendőt, mindig "védett", mert ő mozgatja a szálakat, ő határozza meg a kihívót és a kihívottat is. Aki csodálatos módon sose ő lesz.
Ez tipikus példája annak, amikor egy csapat egy messziről jött embernek aláveti magát. Attila az elejétől olyan légkört alakított ki, hogy ő a falkavezér, az lesz, amit ő mond, ő sose lehet kiválasztott, sőt, mindenki arra rakja a jelet, akire ő mondja. A többi meg birka módon bólogatott neki ehhez, most meg már eszükbe sem jut megkérdőjelezni Attila (és Péter) akaratát. Annyi eszük sincs, hogy belássák, hogy a végén Attila mindenkihez elér, mindenki célpont lesz egyszer, bárkire rárakathatja a jelet. Ez egy önálló akaratukat feladó emberekből álló csoport.
Shadi is pont ennek lett az áldozata, örült, hogy megkéri Attila és Péter, hogy AM-ra tegye a jelet, közben a két manipulátor pont őt akarta kirekeszteni a villából.
Attila és Péter olyan mint Cipolla a Mario és a varázslóból. Mindenkit irányítanak, és senki nem tudja miben rejlik az erejük. Az ő erejük a többiek akaratgyengeségében rejlik, hogy feltétel nélkül arra rakták eddig a jelet, akire a két manipulátor utasítást adott.

nathalie 2011.11.23. 14:05:21

@fran7:
mégis kik lehetnek Kinga szülei? :D lassan úgy képzelem, hogy Kinga eddig csak egy barátnőjét mutatta be: Katalin hercegnőt Angliából :D

lac64 2011.11.23. 14:05:59

@kozi001: Duma. Nem akar kimenni, de valóban nem stréberkedik, mert eddig még mindig volt ágyútöltelékük, minek tegye oda magát akkor?

Holabög Rém 2011.11.23. 14:07:18

"nem eszem, mert akkor elkap a kajakóma és „lófasz lesz itt, nem poszt”."

Na, hát azééé. Aszittem, hogy Bástya elvtársat már meg se akarják gyilkolni.

Imádom, hogy így beépíted a szövegeidbe, amit a klasszikusoktól tanulsz :)

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:09:59

@kozi001: Attila és Péter most is elmondták egymásnak a szokásosat: nekik most már mindegy, hogy ki megy ki párbajozni, csak ne ők legyenek, akár Esztert is kiküldik megint, ha már ilyen "kibaszottul erős", csak ne őket vigye ki, mert hiszen "ők szeretik" és itt jött egy gonosz nevetés tőlük...

@nosce: Csaba egy korrekt arc, Eszter a jogi diplomája mögé bújva, de Attiláéknak alárendelve próbál életben maradni a villában, közben egy őszinte szava sincs, Attila és Péter típusát nagyon jól ismerem, részben én is élek ezekkel az eszközökkel az életemben, de olyankor szégyellem magam :P, látom, hogy működnek, ezért nem csípem őket.

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 14:11:05

@Holabög Rém: hihi, pont most nézem át a tavalyi iskolahéten történteket, akkor született A Szállóige, köszönöm, Mester!
Bevettelek a hogyvoltba is. :DDD

fran7 2011.11.23. 14:11:41

@pushpang: Mert Kinga egy kedves lány.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:13:12

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Csabával kapcsolatban ezt miből szűrted le? Mármint, hogy korrekt arc, stb.
Én beszélni se hallottam nagyon, leginkább a szemét meresztgeti, bármivel is szembesül. A halkszavú visszahúzódás számomra nem egyenlő a korrektséggel és tisztességgel.

nathalie 2011.11.23. 14:13:43

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
én nem állítottam, pont azt próbáltam érzékeltetni, hogy ezt nem tudhatjuk hiszen ez sok mindenen múlik. Persze lehet, hogy jobb lenne nekik nem kivonni magukat az aréna feladataiból, de inkább arról lehet szó, amit fent is írtam, hogy péter szent meggyőződése, hogy csabi minden párbajt meg fog nyerni. nekik nagy veszteség lenne, ha csabi az utolsó körbe mindig megverné őket. SZtem ebből a szempontból nem hülyék, hogy nem szenvednek, hogy utána még ők legyenek az örök másodikak. És azért azt ismerjük már el, hogy minden ember tisztában van kb azzal, hogy mire képes.
A Te taktikád az lenne, hogy megpróbálnád, az övéké meg az hogy nem, küldenek mást, hátha.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:13:44

@fran7: arra kérdeztem rá, hogy mi volt a kisfilmben, miért nem viszi/vitte haza a barátnőit?

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:16:37

@nathalie: Megnézném én az a nőt és családot, aki miután nyilvánosan így alázta a csajt egy férfi, gyakorlatilag felmosta vele a padlót a villában, még hazaviszi bemutatni a szüleinek, azok meg szívesen fogadják. Attila sem gondolta ezt komolyan, csak Kinga idegeivel akart játszani. Tudja ő nagyon jól, hogy amit Kingával tett eddig, azt kint Kinga barátai és szülei milyennek láthatják a tv-n keresztül.
Kingát az RTL hozta össze Attilával egy párba, Kinga családjának ezért még nem kell szeretni a pszichopata srácot, pláne nem vendégül látni.
Kinga sem normális persze, de ő simán csak egy elkényeztetett picsa.

Én leverném a veséjét a férfinak, aki így viselkedik a lányommal, bár a lányomat sem ilyennek nevelném, mint amilyen Kinga lett. Felpofoznám, ha szóba áll ilyen emberekkel, akik megalázzák.

morgo1229 2011.11.23. 14:16:43

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Milyen erdekes, hogy ugyanazt nezzuk, es mennyire maskent itelunk dolgokat. KInga - Atti ugyeben egyertelmuen Kinga a hunyo...
Akarta latni a szuleit, viszont nem mutatna be Attilat. Ezzel porig alazta Attilat, a szuleit pedig lekiskorusitotta. Szerintem a szulok majd megiteltek volna, hogy szamukra mi a jo. Aldozatot mindig kell hozni.

Amugy, szerintem meg a Kinga egy percig sem gondolta, es hitte el magukrol, hogy megnyerhetik a tancversenyt. Tulajdonkeppen kihatralt a versenybol, minden el lett kenve a balhe altal..., nem kellett megmerettetni, es a kudarcot sem kellett feldolgozni, amire Kinguci amugy is keptelen. Ra lehet fogni minden bajt Attira.
Egyebkent ez a Kinga a musor alatt mondott valaha olyat, hogy jaj elcsesztem vagy ezt nem ugy kellett volna ?

nathalie 2011.11.23. 14:17:35

@pushpang:
mert nem érdemlik meg! :D
egyébként ha jól emlékszem nem indokolta, csak hogy nem mindenki került ilyen kivételes helyzetbe :D

lac64 2011.11.23. 14:21:32

@pushpang: Bocs, hogy belebeszélek. Szerintem az online alapján leszűrhető. Néha mutatják őt is beszélgetés közben, abból egyébként kiderül, hogy azért van némi humora, de inkább abból, ahogy a többiek beszélnek róla. például a tegnapi onlineban volt valami beszélgetős feladat a lányoknak, ott pont szóba került, hogy Csaba nagyon rendes.

nathalie 2011.11.23. 14:22:39

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
kinga folyamatosan féltékeny volt attilára ha valakivel szóba állt. amikor attila nem beszélt vele, akkor is ment oda hozzá. folyamatosan kibékült vele, és szinte a fél villát telekürtölte azzal, hogy kezd attila iránt érezni valamit, és hogy ők mekkora barátok. Lehet hogy attila néha nem a megfelelő hangot ütötte meg vele szemben, de lássuk be hogy ennek a lénynek erre van szüksége. ezt szereti. Ha jól megnézed nem is tartja fent senki az érdeklődését (csabi, gergő) hosszútávon.
Ráadásul én kb négy hete már semmi olyasmit nem látok amikor attila alázná kingát. Ezzel szemben neki folyamatosan hallgatni kell hogy milyen undorító, gusztustalan stb aztán kinga megint barátkozik. szóval ha kingának elege lett az alázásból, akkor miért nem három hete vagy előtte verte ki a hisztit, amikor alázva volt valóban?

fran7 2011.11.23. 14:22:42

@pushpang: Ironikusan válaszoltam, de nem indokolt Kinga, amikor ezt mondta.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:23:20

@pushpang: Kinga azt mondta, hogy Attilát pont nem vinné haza azok után, amiket elkövetett ellene a villában, amikor még a legjobb barátnői közül sem mindet vitte haza.
Érted!? A barátnőit, akiket KEDVEL, azokat sem cibálja haza, nemhogy egy pszichopatát, aki megalázta és cincálta az idegeit ország-világ előtt a tv-ben, de amúgy semmi köze hozzá és már szégyelli is, hogy szóba állt vele.

Szerintem ez teljesen érthető Kinga részéről. Az viszont nem érthető számomra, hogy miért tért vissza állandóan Attila bűvkörébe.
Igaza volt Shadinak annyiban, hogy ha Kinga nem került volna Attila vonzáskörébe, akkor teljesen más arcát tudta volna mutatni, sokkal szimpatikusabbat. Kevesebb hiszti, kevesebb kiborulás, kevesebb káromkodás.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:24:49

@nathalie: na, valamelyik bulvárlap úgyis kideríti. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:25:48

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Attilát értettem eddig is köszi :D, de a barátnőit vajon miért nem? Nem egy aktuális udvarlóról van szó, hanem a barinőiről..

fran7 2011.11.23. 14:25:50

A reteknél valami ritka perverz szerkesztők lehetnek, mert a VV reklámjában Sehi "énekel".

nathalie 2011.11.23. 14:26:49

@pushpang:
lehet valamelyik barátnő így tudta meg, hogy mások viszont be vannak mutatva! :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:27:14

@lac64: ja értem, köszi. Hát, én max. 1x-2x nézek onlájnt egy héten, egyebekből pedig csak az jön le, amit fentebb írtam.

morgo1229 2011.11.23. 14:28:20

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Akkor viszont Kinga hazudott. Nem is akarta latni a szuleit. Ha akarsz valamit nagyon, akkor azert teszel valamit, sok mindent. NEM ???????????????
Hulyeseg, hogy eddig kit vitt haza es kit nem.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.11.23. 14:29:54

Kingának amúgy szólt már valaki, hogy ezt a műsort adja a tévé?
Vicces, hogy hazavinni szégyelli Attilát, de a villában történt idétlenségeiket nem...
Nem hiszem, hogy sok újat tudott volna Attila mutatni a Kinga-felmenőknek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:29:56

@nathalie: lesz ebből még örihari a baromfiudvarban. :D

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:30:07

@morgo1229: Milyen áldozatot kell vállalni? Egy pszichopatát, aki a tv nyilvánossága előtt alázza, vigyen haza?

@nathalie: Érdekes, én a múlt héten is hallottam Attilától minősíthetetlen szöveget Kinga irányába fröcsögni.

Abban igazad van, hogy Kinga nem tartja izgalmasnak a normális fiúkat, ezért vonzódik Attilához. Neki is kellett a pszichója, azt hitte az adja meg a kapcsolatuk savát-borsát. Közben csak simán szánalmasak voltak együtt.
Az ilyen nők nem is érdemelnek jobbat, mint amit választanak maguknak, kikészítik egymást.
Viszont ehhez Kinga szüleinek semmi köze nincs. Nem kell nekik ezt elviselni, nem kell beengedni Attilát a házukba ezek után. Kinga ezt tudja, szégyelli is magát amiért egy ilyen kapcsolatba belement. Ezért nem volt hajlandó engedni Attila zsarolásának és hazavinni őt. Egyszerűen szégyelli a csaj, amit eddig tett vele Attila és ő még utána is visszatért hozzá. Megjegyzem jogosan, szerintem is nagyon gáz "kapcsolat" volt ez.

nathalie 2011.11.23. 14:32:26

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
már csak azt nem értem, hogy attila egyébként miért tud mindezek után veronikával normálisan beszélni. Sőt serivel is. pétert sem basztatja. Hogy lehet hogy kinga kapott az alázásból a legtöbbet. én arra tippelnék, mert hogy bolond. :D

Hurri Kán 2011.11.23. 14:34:07

@fran7:
Jobb lenne, ha Zsófika énekelne? ;-)

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:35:13

@pushpang: Mert nem vitte még haza azt sem, akit barátjának nevez, akkor hogy vinné már haza azt, aki így viselkedett vele és nem nevezné a barátjának.
Érted?!

@morgo1229: Te hazavinnél egy olyan embert, akit gyűlölsz, mert az egész ország előtt megalázott téged? Azt akarnád, hogy ott modoroskodjon a szüleiddel, mikor mind tudjátok, hogy miket tett ellened az elmúlt hónapokban?
Én megkímélném a szüleimet attól, hogy egy ilyen emberrel kelljen egy levegőt szívniuk.
Kinga a szüleit akarta látni, nem Attilának alkalmat adni, hogy a szülei előtt majomkodhasson.
Én sem engedném be a házamba azt az embert, aki lábtörlőnek használta a lányomat egy ország nyilvánossága előtt. Még ha olyan hisztis picsa is a lány, mint Kinga.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:37:33

@hétszűnyű kapanyányimonyók: ÉRTEM, ne idegelj már. :D
Csak azt nem, hogy miért nem viszi haza a barátait? Nálam - és főleg a szüleimnél, hogy legalább tudják kivel barátkozom - ez alap volt.

kékdelfin 2011.11.23. 14:37:37

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Téged felhúztak, vagy mi van? Attól, hogy valamit ezerszer leírsz, nem lesz igaz.

KvakCaptain 2011.11.23. 14:40:13

@hétszűnyű kapanyányimonyók: "nem volt hajlandó engedni Attila zsarolásának" nem volt ott semmi zsarolás. Kinga közölte, hogy nem megyünk, stb blabla. Az lett volna a zsarolás, ha Attila kér valamit, a táncért/Kinga szüleinek választásáért. Ilyen nem történt. Kinga javasolhatta volna azt is, hogy akkor menjenek kutyanézőbe.

Szülők: ha én nem látnám a gyerekemet x hónapja, s aggódnék érte, miattam Hasfelmetsző Jacket is hozhatná vacsorára.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:40:28

@hétszűnyű kapanyányimonyók: és honnan tudod, hogy a szülei nem akartak volna beszélni vele? Akár azért, hogy letépjék a fülét, hogy miért viselkedik úgy a lányukkal?
Itt szó se volt a szülők akaratáról, Kinga döntött így.
Szerintem Attila el se ment volna, töltöttkáposztát is tuti, hogy csak poénnak szánta, az a hülye picsa meg rögtön összeomlott. :D

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:42:39

@pushpang: Szerintem nem alap, én sem viszem haza a barátaimat, haverjaimat, ismerőseimet, én még azok közül is keveset vittem haza, akikkel szexeltem. A barátságnak, kapcsolatoknak is vannak szintjei, nem minden családnál szokás átjáróházat csinálni. Kinga nem azt mondta, hogy senkit nem visz haza, hanem hogy még a barátnői közül se mindenkit. Akkor majd pont Attilát vinné?

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): ezért kár volt regisztrálnod

kékdelfin 2011.11.23. 14:43:57

@pushpang: Amikor a töltöttkáposztát mondta, a szemén látszott, hogy hülyéskedik. Ráadásul valamikor mondta is, ha Kinga kérte volna, hogy ne menjen, akkor nem ment volna el.

nathalie 2011.11.23. 14:45:39

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
mert egy műsorba szerepel, ahol alapvető feltétel, hogy az anyját is eladja a nyereményért? :D örüljön, hogy a családjának nem pár napra attilánál kellett vendégeskednie a szaunában...

kékdelfin 2011.11.23. 14:45:48

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Nem is miattad regisztráltam. És nem is most.

Holabög Rém 2011.11.23. 14:47:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Na, hát szerző azért nem leszek ám. Nincs nekem ilyen hülyeségekre időm kérem! :)

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:47:26

@pushpang: igen, Kinga egy hülye picsa, Attila meg provokálta, és zsarolta, ő meg összeomlott, erről van szó.

@KvakCaptain: A szülők látják a lányukat, a lány ezt tudja, pont ezért nem akarja elvinni hozzájuk hasfelmetsző Jack-et, mert egy szarembernek tartja és meg akarja kímélni tőle a szüleit.

@Gem121: Kinga önmagát is szégyelli, hogy milyen viselkedést hozott ki belőle Attila, és a sok megaláztatás ellenére még barátkozott vele, visszatért hozzá. Magát is egy gyenge embernek tartja, én megértem, hogy szégyelli magát.
Egyszerűbb lett volna nem játszani a tűzzel, nem is beszélni Attilával. De Kingának ez a pszichopata volt az érdekes, izgalmas fiú a villában. Ennél még a sittes Gergő is veszélytelenebb.

MagasMacska 2011.11.23. 14:47:29

@hétszűnyű kapanyányimonyók: No, azért Kinga tehetett volna az ellen, hogy Attila lábtörlőnek használja. Ha a villában támasznak jó volt, akkor akár haza is viheti. (Már csak azért is, mert micsoda látvány lett volna Attila arca, ha megtudja, hogy mennie KELL, és Kinga szülei már főzik is a töltött káposztát! És taléálhatott volna ő kifogásokat, hogy miért nem megy!)

nathalie 2011.11.23. 14:50:28

@pushpang:
pontosítok: nekem ez a vesszőparipám :) nem hogy nem akarnának attilával beszélni, hanem leköpnék!!! :D

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:52:45

@MagasMacska: Ez így van, Kinga egy gyenge jellemű, hisztis picsa, aki ráhajtott a legerősebbnek tűnő karakterre, aki mellesleg pszichopata, de ő még ezt is érdekesnek találta benne. Megalázták, visszament még egy pár pofonért, most meg sír. Ennek ellenére joga van eldönteni, hogy kit visz haza, kit enged be a lakásába, a személyes szférájába, a szüleihez, akik nem vállaltak 0-24 óra valóságshow szereplést és akármilyen hisztérika a lányuk, akkor is a lányuk, és nem örülnek, hogy egy pszichopata játszik a gyenge idegeivel és alázza lépten-nyomon.

nathalie 2011.11.23. 14:53:00

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
könyörgöm. Te tényleg elhiszed, hogy kingából attila hozza ki ezt az ordenáré parasztságot? :D:D attila közelében nem volt amikor faszombazdmegezett, vagy amikor esztert szidja és a dagadt nézőket :D ez a lány már így ment be :D Sajnálom, hogy nem csabival jött össze, mert csabival is így beszélne egy idő után (amire egyébként volt is példa).

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:56:24

@pushpang: A szülők nem valóságshow szereplők, nem ők jelentkeztek a showba.

Az RTL kegyesen hallgat Attila múltjáról, nem bolygatják a családi hátterét, de Kinga családjától mindenki elvárja, hogy azért, mert a lányuk beköltözött a villába, rögtön mindenki szerepeljen, vendégül lásson egy ellenfelet, egy pszichopatát.
Szerintem Kingának is joga van védeni a családját a kellemetlen helyzetektől, ha Attila megteheti, hogy teljes homályba burkolja a múltját és ezzel előnybe hozza magát, kivéd támadásokat.

kékdelfin 2011.11.23. 14:56:55

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Majd biztos te fogsz engem csendre inteni! höhö!

morgo1229 2011.11.23. 14:57:15

@hétszűnyű kapanyányimonyók: De mar irtam, hogy ez kiskorusitas.
Majd eldontik a szulok, hogy nekik mi a jo.
En nem latom azt a nagy hatalmas alazast, meg gaztetteket amiket Attila elkovetett Kinga ellen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:59:04

@hétszűnyű kapanyányimonyók: hát, ezek szerint akkor ebben nem tudunk közös nevezőre jutni, úgy látszik másként szocializálódtunk.
Az én anyámat pl. megnyugtatta, hogy látta kikkel töltöm az időmet. És a barátaim/barátnőim szüleit is. Ha mást nem is, de időnként beugrottak, csókolom, aztán mehettünk isten hírivel.
Vagy eljártunk egymáshoz dumálni, kajálni, zenét hallgatni, filmet nézni... számomra ez (volt) a normális.

Ja, és igen, minden egyéjszakásomat én se vittem haza, nem is kell, de itt most nem is erről van szó.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 15:00:27

@nathalie: Én nem állítottam, hogy Kinga normális, sőt százszor is leírtam, hogy egy hülye hisztériás picsa, de ettől még az a véleményem, hogy Attila szocipátiája IS a problémák forrása.

Kinga abban is hibás, hogy nem hagyta ott Attilát végleg. Ő tipikusan az a nő, akit ha megvernek, akkor is visszamegy a férfihoz, ha utána eltörik hat bordáját, akkor ő védi meg a párját a rendőrség előtt. Attila meg a tipikus primadonnáskodó, nárcisztikus, pszichopata férfi, aki ezeket megteszi egy nővel. Szép pár, összeillenek. Közös kényszerzubbonyt kellene rájuk adni, de Kinga szüleit azért ettől a pártól megkímélném. A lányhoz sajnos van közük, de a pszichopata fiú nem az ő saruk.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 15:00:52

@nathalie: én is pontosítok: neked ez a lovaglópálcád! :D
Fasza kis képet festett T.Szülőkről a kislányuk. Ezek után én se szeretnék találkozni velük. :D

KvakCaptain 2011.11.23. 15:01:00

@hétszűnyű kapanyányimonyók: hallgatnak Attila múltjáról? Ugyan már! Csuklónyiszálás, lányt akaró apuka, sajnálkozó nagymama. Én éppen Kinga tartozékairól nem hallottam semmit.

Közbiztonság Szilárd 2011.11.23. 15:01:26

@beacska:
Téged olvasva az jutott eszembe: nem gondoltatok még arra, hogy lehet, hogy simán csak szégyelli a gyerek a szüleit?

És itt nem Csabára gondolok, mikor azt írom: gyerek.

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.11.23. 15:01:48

@morgo1229: és mi van akkor ha pont a szüleit szégyelli. Vagy nem szeretné ha a duci korszakából származó fotóalbumot mutogatnának Attilának és a Tv nézőknek... ez az egész hiszti meg a "nem akarom Attilát bemutatni a szüleimnek" csak egy fedő sztori... :-DD
(mellesleg apukájának nem volt foga az interjú alkalmával ha jól emlékszem, vagy csak elfelejtette betenni a protkót... khm...)

morgo1229 2011.11.23. 15:02:12

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Most mar kicsit maniakus lettel ezzel a hazavitellel. Ezek valami szent emberek, szent helyen laknak vagy mi a szar.

MagasMacska 2011.11.23. 15:02:15

@hétszűnyű kapanyányimonyók: "Szerintem Kingának is joga van védeni a családját a kellemetlen helyzetektől, ha Attila megteheti, hogy teljes homályba burkolja a múltját és ezzel előnybe hozza magát, kivéd támadásokat. "

Hát persze, tökéletesen igazad van. De ha Kinga nem lenne óvodás szinten agyilag, ezt meg tudta volna úgy is oldani, hogy Attila ellen fordítja a szitut, és a végén Atinak kelljen védekeznie. Csak hát ehhez a fejében is kellene lenni valaminek, nem csak a fején. (Mondom ezt úgy, hogy a lányok közül még mindig Kinga számomra az elviselhető.)

nathalie 2011.11.23. 15:02:40

@pushpang:
elképzelem ahogy kinga következő faszija (aki csak gyengeelméjű lehet) azon retteg, hogy vajon leköpnek?? :D:D

fran7 2011.11.23. 15:05:08

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Szerintem is kicsit túlpörgöd a dolgot. Szerintem mindannyiunknál jártak már olyanok, akikkel nem a legjobb a kapcsolatunk, sőt néha ellenséges. De mibe kerül megkínálni az ilyen embereket egy kávéval, leültetni magunknál és megkérni, hogy legyen kedvesebb egy kicsit, mert az mindenkinek jobb. Nem olyan nehéz ezt belátni. De Kinga mégcsak el se gondolkozott ezen. Pedig ez az egyszerűbb és célravezető út.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 15:05:54

@morgo1229: A kiskorúsítás egy rögeszme nálad, valami modoros szöveg. Ez nem kiskorúsítás, egyszerűen van a szülőknek magánéletük, aminek nem része a lányuk magánéletének minden szereplője, holmi valóságshow szökevények, pszichopaták, antiszociális, gusztustalan emberek, akik se kutyájuk, se macskájuk.

Ha Attila védheti a családját a médiától, akkor Kinga miért nem?
Attila nem kiskorúsítja a szüleit, barátait? A te fogalmaid szerint igen.

Egyszerűen a család nem írt alá szerződést az RTL-lel, valószínűleg Kinga jobban ismeri őket, tudja, hogy nem szívesen látnák azt a férfit, aki vele így viselkedett és akivel ő belement egy ilyen idegőrlő kapcsolatba.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 15:07:34

@hétszűnyű kapanyányimonyók: A fasz várt el ilyet Kinga családjától, ne csináld már! Veronika is megmondta, hogy a családja nem akar a médiában szerepelni, ezek után biztos nem fogják olyan helyzetbe hozni, hogy mégiscsak.

Persze, hogy joga van védeni a családját. És ha K. azt mondta volna -miután teszemazt megnyerik a versenyt-, hogy nem szeretném Attilát magammal vinni, akkor biztos nem erőszakolták volna rá.
De ő inkább ezt az eszetlen hisztériát választotta, amiből a lehető legrosszabbul jött ki.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 15:08:09

@pushpang: ha nem vitted haza az egyéjszakás kapcsolataidat, akkor te is kiskorúsítod a szüleidet... mert mindenhez közük van, amit csinálsz :P

morgo1229 2011.11.23. 15:08:47

@atlantisz72: igazabol, fentebb irtam, hogy az a meggyozodesem, hogy Kinga nem birta volna elviselni, ha nem o nyeri meg a tancversenyt, ezert krealta ezt a mubalhet es "kitancolt" a versenyzesbol. Mar elotte is tobbszor szo volt rola, hogy Atti mindent belead, Kinga pedig nem. Akkor csinal ilyet az ember amikor eselytelen valamire.
Meg se probalja, mert tudja, hogy ugyis vesziteni fog.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 15:10:06

@KvakCaptain: bizonybizony!
Kingáról tényleg mit lehet tudni? Azon kívül, hogy valami főiskolára jár (uramisten), illetve hogy kiskorában duci volt?

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 15:10:15

@pushpang: ha Veronka mondhatja, hogy senkit nem fog hazavinni, a családja nem akar szerepelni, akkor ő most kiskorúsította a családját? vagy csak simán normálisan nyilatkozott? mert szerintem utóbbi.

nathalie 2011.11.23. 15:10:29

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
kinga esetében azt sem zárnám, ki hogy ő veri meg a párját :D
sztem kinga idétlen és érthetetlen valamint minősíthetetlen viselkedése miatt megint attilát hibáztatni szemellenzősségre vall.

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.11.23. 15:10:50

@hétszűnyű kapanyányimonyók: szerintem ez nem a szüleiről szól, hanem minden Kingáról. Minden megnyilvánulása erről árulkodik: én, nekem, enyém.
Haynicy ezt találóan megfogalmazta:
"a Lány, Akinek a Seggéből Süt a Nap"

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 15:12:47

@MagasMacska: Na nekem meg Kinga pont nem elviselhető... egy hisztis picsa, aki képes visszamenni egy olyan férfihoz, akivel ölik egymást folyton.
De a szüleinek ehhez a kapcsolathoz semmi közük. Majd ha Kinga akarja, akkor bemutatja. Most úgy döntött, hogy nem mutatja be. Ennyi.
Arra kíváncsi vagyok, hogy AM családjához elviszik-e Csabát. Mert Csaba csak a saját családjától volt eltiltva, nem másokétól.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 15:12:51

@hétszűnyű kapanyányimonyók: mi ez a kiskorúsítás, én nem mondtam ilyesmit...

A szülők és a gyerekek intimszférájának is vannak határai, azt sose feszegettük.
De a barátok hazavitele, bemutatása más kategória.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 15:13:55

@hétszűnyű kapanyányimonyók: mi a fenét zaklatsz már engem ezzel a kiskorúsítással? :O

nathalie 2011.11.23. 15:13:57

Halkan jegyzem meg, hogy Kinga szülei közé lehet tökéletesen beillene Attila, akik ilyen egy elbaszott embert tudtak nevelni a lányukból szintén érdekes emberek lehetnek... :D

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 15:15:41

@nathalie: Kinga sem és Attila sem normális. Egymást idegelik, készítik ki, ez persze Attilának jobban megy, mert ő tudatosan, direkt csinálja, Kinga meg ösztönösen, hisztérikusan.
Így együtt kellene őket formalinban eltenni egy szép nagy üvegtartályban. Együtt szépek a maguk morbid módján kihozzák egymás "legszebb" tulajdonságait.

mézescsók 2011.11.23. 15:16:08

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Az utolsó bekezdésért (Cipolla) fogadd virtuális elismerésemet.
Az egyik előző hsz.-ben Pétert szertornász alkatnak jellemezted. Szertornáztam, ne sértegesd őket. Péter egyszerűen topa. Azonkívül aránytalan teste miatt (tetemes súlyfelesleg idomtalanul elosztva) az életben nem lesz képes egyetlen egyensúlyozással kapcsolatos feladatot ellátni. A fűre lefektetett gerendán nem sétálna végig.
@MagasMacska: Kinguci szüleinek szüleinek a lányukon is van bőven mit szégyenkezniük, kezdhetik mindjárt azzal, hogy a Vv-be jelentkezett. Aztán ha ez nem lenne elég, akkor nézzék végig a videókat. Viszont, ha még ez sem lenne elég, akkor nincs mit tenni. Kingának, ha lett volna csöpp esze, több lehetősége is volt a helyzet kezelésére. Pl. amit írtál. Vagy: menjünk inkább hozzád Attikám! Ugyan, miért nem akarod?
És végül: Mitől olyan rettenetesen biztos benne Kinga, hogy ők nyertek volna? Megmondhatná neki már valaki, hogy nem az Ő párosuk volt a legjobb. Sajna - ha már szólóban Csabára nem lehetett szavazni - Gergő-Seherezádé műsora érdekesebb, fantáziadúsabb volt. Lehet, hogy a klasszikus versenytánc szabályai szerint nem volt csúcs (mint ahogy egyiké sem, dehát amatőrök), viszont története volt, érzéseket próbált meg közvetíteni. (Nem a táncospár közti érzelmek valóságára gondolok, bár az ötlet szerintem innen jött.)

MagasMacska 2011.11.23. 15:21:18

@mézescsók: Minden drukkolásom Csabáé és Annamarié, de igazad van, a táncolók közül abszolút értelemben Gergőék voltak a legjobbak. (Kezdő önmagához képest viszont Annamari, aki a végén már szinte nevetni is mert tánc közben, ő fejlődött a legtöbbet, mert ó nulláról indult.) Ehhez képest Kinga-Attila tényleg nem volt versenyben, pedig tulajdonképpen az ő koreográfiájuk volt a leginkább tánc.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 15:22:55

@nathalie: Simán. :D

Halkan jegyzem meg én is, hogy mi itt viszont mindannyian teljesen normálisak vagyunk, egytől egyig. :D

veryti 2011.11.23. 15:27:58

@hétszűnyű kapanyányimonyók:

Sziasztok!

Már a múlt évben is olvastalak titeket, de most van az a pont, amikor már nem tudom visszatartani magam a billentyűzet "megragadásától".

Kedves hétszűnyű! A Kinga-szülők igenis szerepeltek már a TV-ben, tehát ők nem akartak elzárkózni a médiától. Ráadásul az apukája akkor valami olyasmit mondott a Fókuszban, hogy bár lenne mit megbeszélnie az Attilával, alapvetően a fiú számára szimpatikus.
Mondjuk mindez még a tánc mizéria előtt volt. Az Atit egy ha jól láttam fegyenc bábu képviselte, és ahhoz beszélt. Tehát apuka még show elemeket is tett az interjúba! :)

Egyébként tényleg amikor csak tehetem olvaslak Titeket!
Érdekes, hogy az emberek mennyire másként látják a dolgokat.... :)))))

Köszönet Hajni neked ezért, és az összefoglalókért!

kékdelfin 2011.11.23. 15:29:24

@pushpang: Én azért tudnék írni innen is egy-két nevet, aki nem teljesen százas. (tudom, hogy csak ironizáltál!)

Tjuca 2011.11.23. 15:32:26

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): én nem vagyok százas. én kérem 90-60-90-es vagyok! :-DDD

MagasMacska 2011.11.23. 15:37:02

@Tjuca: De jó neked!! Én bizony már százas vagyok!

genevieve 2011.11.23. 15:40:21

kinga szülei már kétszer is voltak a fókuszban ha jól emlékszem:-)

sőt, az apukának még egy rabruhába öltöztetett attila bábúja is van...

mézescsók 2011.11.23. 15:42:17

@MagasMacska: Annamari tényleg sokat fejlődött közben, de azért szerintem alapvetően botlábú. Erről viszont nem tehet. És képes volt önmagán is mulatni, erre nem sokan képesek.
Attiláék táncától azért nem voltam elragadtatva, mert voltaképpen arról szólt, hogy a pasi áll középen, néha toporog kicsit, a másik nemű pedig körbesétálja, időnként sasszé.
Viszont mindent összevetve jó feladat volt, mert az emberek mostanában nem nagyon ismerik a szalontáncokat. Igaz viszont, hogy itt inkább versenytáncokra próbálták felkészíteni őket, ami ostobaság. Most hagyom abba, mert ebből az életben nem keveredek ki!

mézescsók 2011.11.23. 15:44:10

@genevieve: Ami meg izléstelenség. Kivéve, ha vasorrú bába vagy gonosz boszorkány bábúja is van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 15:47:04

@genevieve: mondhattátok volna hamarabb is, nem téptem volna itt a számat egész délután. :D

genevieve 2011.11.23. 16:01:24

@pushpang: élvezettel olvastalak benneteket:-D

nathalie 2011.11.23. 16:02:09

@genevieve:
"kinga szülei már kétszer is voltak a fókuszban ha jól emlékszem:-)"

minden dolgot értek! :D:D

Közbiztonság Szilárd 2011.11.24. 00:14:52

@atlantisz72:
Na igen, csak szerintem nem ugyanarra a gyerekre gondoltunk. :-)
süti beállítások módosítása