Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X69

2011. november 22. 16:30 - Hódos Hajnalka

Készül a világ egyik legjobb kajája, tepsis krumpli, oldalassal, félbevágott, egész fej fokhagymával, (jó, traff kommentelő húsz perce harsányan röhög rajtam, úgyhogy egy fej fokhajmát kettévágtam, na) almával együtt sütve, kár, hogy nem érzem az illatát, mert ma reggelre elöntött a takony. Bár tegnap azzal fenyegetőztem, ha megint FaszomatBazmegékről fog szólni az öfi, kihagyom őket, kénytelen vagyok írni róluk, de fizikai fájdalmaim vannak. Nemcsak ettől, kíváncsi vagyok, hány év kell még ahhoz, hogy leszokjak arról, a sütő kinyitása után ne hajoljak bele rögtön, hogy pofán csapjon a forró gőz és leégesse a szemöldököm, de ahogy anyám szokta mondani, okos ember a más kárán tanul, a hülye a sajátjából se, és van a Hódos Hajni. Csapjunk bele, készüljön fel mindenki Kingucira. Azt tudjuk, hogy szürreális módon Annamari és Csabi nyerte a táncversenyt, mert van humorunk, de mi vezetett ahhoz, hogy Kinguciék lettek az extra produkció?

Le tudnám azzal rendezni, húsz perc nyígás, de. Reggel az van, hogy Kinga öltözik és eltáncolja a táncot. Ha kell, egy bábuval. Veronika szerint az nyilvánvaló, hogy Kinguci nem normális, de Andinak ez nagyon rosszul fog esni. Keleti Andi behalad a Villába, Péter, a kis gonosz rögtön azzal fogadja, Attiláék alig várják, hogy elmondják neki, feladták a játékot. Egyedül szeretnék táncolni. Vagy a Csabival, aki mellesleg el is mehet vele anyuciékhoz, ha nyernek. És hogy jött Csabi a képbe? Úgy, hogy Miss Hisztinek most éppen így tartja úri kedve, Csaba meg hagyja magát dróton rángatni, Andi. Hát úgy jött képbe a Csabi, ha hülyén néz ki, hogy Kinga egy bábuval táncol, akkor vele. Aha, de új partnert nem osztanak. Andi és Kinga beülnek a hálóba, mikor azt hallom, akkor elmesélem az elejétől, elkezdem sodorni a kötelet.

Soha a büdös életbe nem vinné haza Attilát, soha! Annyira ciki! Nagyon remélem, hogy Keleti Andi kapott valami prémiumot, hogy végighallgatta a nyárászkodást és nem lillafüredi welnessezésre gondolok. Próbálja meggyőzni a Lányt, Akinek a Seggéből Süt a Nap, te mondtad neki, hogy bármit megtennél, hogy lásd a szüleid. Te mondtad, hogy neked fontos! Mondhatta volna, hogy szarik bele, de nem mondta, és akárhogy is, vérig sértetted! Nehogymár kicsinyes apróságok miatt feladjunk egy ilyen nagy dolgot! Kinga érvel: gyűlölömgyűlölömgyűlölöm! Utálom! Attila szónokol, felhasználsz arra, hogy nyerj, de amint ennyit kéne viszonozni, szarsz a fejemre! Akkóse. Andi feladja, jó, hát Kinga ezt eldöntötte, megmondjuk, hogy te ezt nem tudod végigcsinálni! De Kinga végig tudja, ezzel kezdte reggel! Dolgozni a másikkal úgy lehet, ha az ember minimális tiszteletet tanúsít, áll fel Andi, Attila meg előadja a ha a Kinga megkért volna, úgy lett volna. Nekem erről két dolog jut eszembe, az egyik az, ha a fasznak füle volna, akkor fülemüle volna, a másik meg az, Attika, te sem vagy jobb a Deákné vásznánál, megérdemlitek ti egymást, csak nekünk ne kéne nézni.

A Manipulátor kompromisszumos javaslattal áll elő, eltáncolják, tét nélkül. Jó, de Andi ne várja, hogy Kinga itt szexizzen meg minden. Andi még mindig nem kezd el vele üvölteni, azt sem kérdezi meg tőle, mondd, arany csillagom, mi a faszt képzelsz te magadról, beleegyezik. Kinga úgy akar próbálni, hogy nem ér tánc közben Attilához, próbálj rendesen! Igenis, Isten! Andinál még mindig nem szakad a cérna, annyi idő van, hogy ötször megcsinálják, Kinga tudja, mi jön egymás után, jó, de segítsen Attilának, hogy meglegyen az összhang. Csak a táncban. Már mindenem viszket, de csak nem hagyják abba. Kinga sunyi én inkorrekt. Amíg Attila nem hallja tőle, hogy lemond a nyereményről, nem veszi fel a fellépő ruháját. Nem fogsz táncolni a nyereményért, azt garantálom! Én azt, ha nem fejezik be rövidesen, sikítozni fogok.

Levelet kapnak, jelentsék be, hogy döntöttek. Kinga osztott. Szorzott is, nem táncol este, mert nem fog jó pofát vágni egy ilyen emberhez. Attila mossa kezeit, legyen Kingának igaza. Kedves Kingattila, visszaléptetek, így Annamari és Csaba versenyez helyettetek a fődíjért. Csaba olyan lelkes, mint én vasalás előtt. Ettől függetlenül nekik is táncolni kell, ők lesznek az extra produkció. Attila vállat von, semmi akadálya, Kinga a három évesek dacával kijelenti, nem táncolok, aztán Csaba nyakába borulva bőg a fürdőben és haza akar menni. De sajnos mégsem teszi. Közvetlenül a párbaj előtt Shadi és Eszter titkot írnak, Seri és Esztike a nyugiszobában picsáskodnak, juj és ha Eszti visszajön, ribiskedni fognak! Elegáns terv, mi tagadás. Fecó érzi, hogy Shadi jön vissza és elvárja, hogy az izét visszaadja neki a fürdőben, ahol jelenése szokott lenni. Nem bírnék ki még egy térdeplős jelenetet, már csak ezért is örülök Dressz visszatérésének. Shadi fél, hogy az álom véget ér és pakolászik, Eszter remeg, de bízik a magabiztosságában. A táncverseny után semmi egyéb nem történt azon kívül, hogy Kinga megint belehergelte magát a hisztibe, amikor görcsösen kapkodni kezdi a levegőt, akkor kéne nyakon önteni egy kancsó vízzel, ehelyett Kinguciznak neki. Kingucinak kellett volna nyerni. Akkor bazmeg, miért nem viselkedtél felnőtt ember módjára és álltál oda? Attila már sajnálja Kingucit, tök mindegy, mit mondott, mennyire bántotta meg. Akárhogy utálják egymást, pont úgy szereti. Időben ott tartunk, hogy elérkezett a párbaj órája, én meg ott, hogy sugárban ömlik a nyálam, de kibírom, és nem eszem, mert akkor elkap a kajakóma és „lófasz lesz itt, nem poszt”.

Eszter visszatér a Villába, hízik a mája, mert Péter és Attila körülugrálják. Az hagyján, drága Eszterkének nevezik és szeretik. Egyik jobban, mint a másik. Kinga és Vera a kertben morognak, néda, hogy nyalják a seggét, Csaba a hálóban kesereg, potyognak mellőlük az emberek, Dyucykácska, most Shadi, a két főgeci meg egyre erősödik. Péter és Attila bevonulnak a mosókonyhába, költenek egy dalocskát, „végre, hogy kiestél Shadi” címmel. A szöveg egyébként ugyanez. Péternek ez élete legszebb napja, aztán azon röhögnek, a nők fosni fognak Esztertől. Attila azért meg van lőve, nincs olyan ember a Villában, akit zsigerből utálnak, most kihez fognak nyúlni? Javasolnám, magadhoz. A szó szoros és átvitt értelmében is, mindenki jól járna. Én pláne. Fény derül a titkokra is, Eszter titka az, Kingának igenis támaszt jelentett Attila, egyedül nehezen fogja bírni, a hisztik megnehezítik az életét. Valaki magyarázza már el a titok szót a csajnak, könyörgöm, a múltkor is valami személyes véleménnyel jött. Faszomatbazmeg és külön bejáratú, egyszemélyes kínzója újra megragadják az alkalmat, hogy veszekedjenek. Kinga kijelenti, soha nem lesz többé Attila a támasza. Igen? És ki szajkózta, hogy a lelki társa vagyok, he? Meg ki mondta, hogy többet érzel? Kinga el sem tudja képzelni, hogy fordulhatott meg ilyen a fejében és legszívesebben leköpné magát. Attila mondana neki mást is, azon kívül, hogy direkt nem alázta volna meg soha, de Kinga azt mondogatja, aha, aha, aha, ezt nem is kommentálom. Shadi titka Veronika és Péter kapcsolatáról szól, ami érdekkapcsolat, a vak is láthatja. Péter elmondta Shadinak, hülyének nézi Veronikát. Péter vállat von, hülyegyerek! Attila siet cáfolni, Veronikának meg nem kell több, elbizonytalanodik. Úristen, csak egy falatot, tényleg! Péter a konyhában nyugtatja a kis tücsköt/kukát/elfelejtettem, mi volt a harmadik beceneve, és azt mondja neki, elvenné feleségül. Veronika kibírta röhögés nélkül. Én nem. Sőt, azt is mondtam, hogy aztakurva, lassan elkingásodok, faszomatbazmeg.

Veronika nyugtalan, nem tudja, mit csináljon Petivel. Attilától kér tanácsot, ez kb. azzal egyenértékű, mintha valaki Jockey Ewinggal folytatna eszmecserét a gerincességről. Nem, az nem lehet, hogy Peti szívatja. És hát igen, a bujcizásból (uramirgalmazz) is vissza kéne venni, de most Veronika mi a faszt csináljon? Ha elutasítja, vesz egy háromszáz fokos fordulatot! Nám bájövős a Peti, na. Ezt megpróbálja vele is megbeszélni, Peti azért kimért, mert Veronika is kimért vele szemben, és Veronika be se fejezze, amit mondani akart. A kis kuka elmegy aludni, Attila megkérdi tőle, mit akar ettől a kislánytól, hülyíti? Nem. Össze fog jönni? Péter még kér egy hónapot. Az kábé ideális. A két jóbarát nyerítve röhög, én meg estebédelek, jó étvágyat nekem, majd figyelek, hogy az evőkészleteket kívülről befele használjam.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
722 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tjuca 2011.11.23. 13:45:15

@nathalie: és fordítva is igaz, nem minden jó kosaras magas. :-)

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 13:48:05

@nathalie: azért a magas embereknek helyzeti előnye van a kosárlabdában, kicsiknek meg az egyensúly és szertorna feladatokban. Nem véletlenül nem kosaras termetűek a szertornászok. Péter meg éppen ilyen kis szertornász alkat. És a "szer" most nem a több kiló kokaint és füvet jelenti, amit Dél-Amerikában elszívott.
Attila erőfeladatokban és úgy általában mindenben, Péter meg az egyensúlyban simán felvenné a versenyt bárkivel, ha nem venné el a motivációjukat a taktikázás.
Csak az a helyzet, hogy Attila felépített imidzsébe nem fér bele egy aréna győzelem, mert akkor rögtön strébernek tűnne, amit nem akar, mert éppen Csabát állította be ilyennek.

Tjuca 2011.11.23. 13:51:18

@hétszűnyű kapanyányimonyók: most odatette magát, elvágta és megégette az ujját

nathalie 2011.11.23. 13:52:10

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
számomra hihetetlen, hogy Te testalkat alapján szinte eldöntöd, hogy ki hogyan nyerhetett volna :D bocs :)
értem hogy vannak bizonyos valóság alapú elgondolások ezzel kapcsolatban, de kizárod az emberi tényezőt. Attila esetében még talán el is hinném, hogy direkt dacoskodik, de inkább azt nézem ki belőle főleg, hogy fél, hogy mindig alulmaradna csabival szemben, ezért nem magát rakja oda, hanem mást. Péternek meg se fordul a fejében, hogy ő egy ilyen feladatban nyerhet. innentől meg mindegy mekkorák a lábai, ha nem hiszi el magáról stb és valljuk be őszintén elég vicces lenne, ahogy magát biztatná csaba ellen: meg tudod csinálni! :D

avanivi 2011.11.23. 13:54:25

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Még egy mondat, mert dógom van.

A Kingucika babucika a hír hallatál, ha láttad , már hisztizni is kezdett. Az eleján elmodta Attila ,hogy neki ,ha nyernek nem jelent semmit,csak a K miatt csinálja / mint Csaba /A hiszti nem arról szólt, hogy ki menjen, az nem volt kérdés, hanem arról, hogy aKinguci már ugyan sem fogja hazavinni, mint ahogy egyi-két barátnőt sem .

nosce 2011.11.23. 13:55:19

@hétszűnyű kapanyányimonyók:

Olvasva az érvelésed, látszik h Csabát tolod és leginkább Esztert és Attilát savazod, talán mert őket tartod a nagy ellenfeleinek, ez utóbbiban igazad is van :)

fran7 2011.11.23. 14:01:55

@avanivi: Ja, Kinga barátnői, hogy örülhettek, mikor a tv-ből derült ki, hogy miért is nem jártak még Kinga családjánál.

kozi001 2011.11.23. 14:02:12

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
Lehet h Attila nem stréberkedik jelenleg a lila kendőért! Többször is hallottam h szívesen kimenne párbajozni!

Viszont sztem a végjátékban ölni fogják egymást az arénában...! :)

MagasMacska 2011.11.23. 14:04:22

@kozi001: Igen, elmondta. Taktikából. Hogy ne fenyegessék azzal, hogy kiviszik.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:05:02

@nathalie: Számomra meg az a durva, hogy azt állítod, hogy Péter teljesen esélytelen Csabával szemben a testalkata miatt. A játékoknak csak nagyon kis része épült eddig a testi adottságokra, pláne nem Csaba adottságaira. Ő azzal nyert, hogy odatette magát, míg Péter azzal vesztett, hogy csak a partvonalról volt hajlandó ócsárolni Csabát, ahelyett, hogy kipróbálja magát. Nem értem miért lett volna esélytelenebb a pörgetős-pallón sétálós feladatban. Vagy golyóegyensúlyozásban, színes üveglapokra dobálásban.
A baj az volt, hogy az előtte lévő feladatokban egymásba kapaszkodtak Attilával, mindketten leszarták és csak taktikáztak.
Attila ha nem dacoskodna, akkor simán szerezhetne védettséget bármikor, de neki a védettséget az jelenti, hogy ő határozza meg, hogy ki menjen párbajozni. Így ő bár sose birtokolja a védettséget jelző kendőt, mindig "védett", mert ő mozgatja a szálakat, ő határozza meg a kihívót és a kihívottat is. Aki csodálatos módon sose ő lesz.
Ez tipikus példája annak, amikor egy csapat egy messziről jött embernek aláveti magát. Attila az elejétől olyan légkört alakított ki, hogy ő a falkavezér, az lesz, amit ő mond, ő sose lehet kiválasztott, sőt, mindenki arra rakja a jelet, akire ő mondja. A többi meg birka módon bólogatott neki ehhez, most meg már eszükbe sem jut megkérdőjelezni Attila (és Péter) akaratát. Annyi eszük sincs, hogy belássák, hogy a végén Attila mindenkihez elér, mindenki célpont lesz egyszer, bárkire rárakathatja a jelet. Ez egy önálló akaratukat feladó emberekből álló csoport.
Shadi is pont ennek lett az áldozata, örült, hogy megkéri Attila és Péter, hogy AM-ra tegye a jelet, közben a két manipulátor pont őt akarta kirekeszteni a villából.
Attila és Péter olyan mint Cipolla a Mario és a varázslóból. Mindenkit irányítanak, és senki nem tudja miben rejlik az erejük. Az ő erejük a többiek akaratgyengeségében rejlik, hogy feltétel nélkül arra rakták eddig a jelet, akire a két manipulátor utasítást adott.

nathalie 2011.11.23. 14:05:21

@fran7:
mégis kik lehetnek Kinga szülei? :D lassan úgy képzelem, hogy Kinga eddig csak egy barátnőjét mutatta be: Katalin hercegnőt Angliából :D

lac64 2011.11.23. 14:05:59

@kozi001: Duma. Nem akar kimenni, de valóban nem stréberkedik, mert eddig még mindig volt ágyútöltelékük, minek tegye oda magát akkor?

Holabög Rém 2011.11.23. 14:07:18

"nem eszem, mert akkor elkap a kajakóma és „lófasz lesz itt, nem poszt”."

Na, hát azééé. Aszittem, hogy Bástya elvtársat már meg se akarják gyilkolni.

Imádom, hogy így beépíted a szövegeidbe, amit a klasszikusoktól tanulsz :)

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:09:59

@kozi001: Attila és Péter most is elmondták egymásnak a szokásosat: nekik most már mindegy, hogy ki megy ki párbajozni, csak ne ők legyenek, akár Esztert is kiküldik megint, ha már ilyen "kibaszottul erős", csak ne őket vigye ki, mert hiszen "ők szeretik" és itt jött egy gonosz nevetés tőlük...

@nosce: Csaba egy korrekt arc, Eszter a jogi diplomája mögé bújva, de Attiláéknak alárendelve próbál életben maradni a villában, közben egy őszinte szava sincs, Attila és Péter típusát nagyon jól ismerem, részben én is élek ezekkel az eszközökkel az életemben, de olyankor szégyellem magam :P, látom, hogy működnek, ezért nem csípem őket.

Hódos Hajnalka 2011.11.23. 14:11:05

@Holabög Rém: hihi, pont most nézem át a tavalyi iskolahéten történteket, akkor született A Szállóige, köszönöm, Mester!
Bevettelek a hogyvoltba is. :DDD

fran7 2011.11.23. 14:11:41

@pushpang: Mert Kinga egy kedves lány.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:13:12

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Csabával kapcsolatban ezt miből szűrted le? Mármint, hogy korrekt arc, stb.
Én beszélni se hallottam nagyon, leginkább a szemét meresztgeti, bármivel is szembesül. A halkszavú visszahúzódás számomra nem egyenlő a korrektséggel és tisztességgel.

nathalie 2011.11.23. 14:13:43

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
én nem állítottam, pont azt próbáltam érzékeltetni, hogy ezt nem tudhatjuk hiszen ez sok mindenen múlik. Persze lehet, hogy jobb lenne nekik nem kivonni magukat az aréna feladataiból, de inkább arról lehet szó, amit fent is írtam, hogy péter szent meggyőződése, hogy csabi minden párbajt meg fog nyerni. nekik nagy veszteség lenne, ha csabi az utolsó körbe mindig megverné őket. SZtem ebből a szempontból nem hülyék, hogy nem szenvednek, hogy utána még ők legyenek az örök másodikak. És azért azt ismerjük már el, hogy minden ember tisztában van kb azzal, hogy mire képes.
A Te taktikád az lenne, hogy megpróbálnád, az övéké meg az hogy nem, küldenek mást, hátha.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:13:44

@fran7: arra kérdeztem rá, hogy mi volt a kisfilmben, miért nem viszi/vitte haza a barátnőit?

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:16:37

@nathalie: Megnézném én az a nőt és családot, aki miután nyilvánosan így alázta a csajt egy férfi, gyakorlatilag felmosta vele a padlót a villában, még hazaviszi bemutatni a szüleinek, azok meg szívesen fogadják. Attila sem gondolta ezt komolyan, csak Kinga idegeivel akart játszani. Tudja ő nagyon jól, hogy amit Kingával tett eddig, azt kint Kinga barátai és szülei milyennek láthatják a tv-n keresztül.
Kingát az RTL hozta össze Attilával egy párba, Kinga családjának ezért még nem kell szeretni a pszichopata srácot, pláne nem vendégül látni.
Kinga sem normális persze, de ő simán csak egy elkényeztetett picsa.

Én leverném a veséjét a férfinak, aki így viselkedik a lányommal, bár a lányomat sem ilyennek nevelném, mint amilyen Kinga lett. Felpofoznám, ha szóba áll ilyen emberekkel, akik megalázzák.

morgo1229 2011.11.23. 14:16:43

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Milyen erdekes, hogy ugyanazt nezzuk, es mennyire maskent itelunk dolgokat. KInga - Atti ugyeben egyertelmuen Kinga a hunyo...
Akarta latni a szuleit, viszont nem mutatna be Attilat. Ezzel porig alazta Attilat, a szuleit pedig lekiskorusitotta. Szerintem a szulok majd megiteltek volna, hogy szamukra mi a jo. Aldozatot mindig kell hozni.

Amugy, szerintem meg a Kinga egy percig sem gondolta, es hitte el magukrol, hogy megnyerhetik a tancversenyt. Tulajdonkeppen kihatralt a versenybol, minden el lett kenve a balhe altal..., nem kellett megmerettetni, es a kudarcot sem kellett feldolgozni, amire Kinguci amugy is keptelen. Ra lehet fogni minden bajt Attira.
Egyebkent ez a Kinga a musor alatt mondott valaha olyat, hogy jaj elcsesztem vagy ezt nem ugy kellett volna ?

nathalie 2011.11.23. 14:17:35

@pushpang:
mert nem érdemlik meg! :D
egyébként ha jól emlékszem nem indokolta, csak hogy nem mindenki került ilyen kivételes helyzetbe :D

lac64 2011.11.23. 14:21:32

@pushpang: Bocs, hogy belebeszélek. Szerintem az online alapján leszűrhető. Néha mutatják őt is beszélgetés közben, abból egyébként kiderül, hogy azért van némi humora, de inkább abból, ahogy a többiek beszélnek róla. például a tegnapi onlineban volt valami beszélgetős feladat a lányoknak, ott pont szóba került, hogy Csaba nagyon rendes.

nathalie 2011.11.23. 14:22:39

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
kinga folyamatosan féltékeny volt attilára ha valakivel szóba állt. amikor attila nem beszélt vele, akkor is ment oda hozzá. folyamatosan kibékült vele, és szinte a fél villát telekürtölte azzal, hogy kezd attila iránt érezni valamit, és hogy ők mekkora barátok. Lehet hogy attila néha nem a megfelelő hangot ütötte meg vele szemben, de lássuk be hogy ennek a lénynek erre van szüksége. ezt szereti. Ha jól megnézed nem is tartja fent senki az érdeklődését (csabi, gergő) hosszútávon.
Ráadásul én kb négy hete már semmi olyasmit nem látok amikor attila alázná kingát. Ezzel szemben neki folyamatosan hallgatni kell hogy milyen undorító, gusztustalan stb aztán kinga megint barátkozik. szóval ha kingának elege lett az alázásból, akkor miért nem három hete vagy előtte verte ki a hisztit, amikor alázva volt valóban?

fran7 2011.11.23. 14:22:42

@pushpang: Ironikusan válaszoltam, de nem indokolt Kinga, amikor ezt mondta.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:23:20

@pushpang: Kinga azt mondta, hogy Attilát pont nem vinné haza azok után, amiket elkövetett ellene a villában, amikor még a legjobb barátnői közül sem mindet vitte haza.
Érted!? A barátnőit, akiket KEDVEL, azokat sem cibálja haza, nemhogy egy pszichopatát, aki megalázta és cincálta az idegeit ország-világ előtt a tv-ben, de amúgy semmi köze hozzá és már szégyelli is, hogy szóba állt vele.

Szerintem ez teljesen érthető Kinga részéről. Az viszont nem érthető számomra, hogy miért tért vissza állandóan Attila bűvkörébe.
Igaza volt Shadinak annyiban, hogy ha Kinga nem került volna Attila vonzáskörébe, akkor teljesen más arcát tudta volna mutatni, sokkal szimpatikusabbat. Kevesebb hiszti, kevesebb kiborulás, kevesebb káromkodás.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:24:49

@nathalie: na, valamelyik bulvárlap úgyis kideríti. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:25:48

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Attilát értettem eddig is köszi :D, de a barátnőit vajon miért nem? Nem egy aktuális udvarlóról van szó, hanem a barinőiről..

fran7 2011.11.23. 14:25:50

A reteknél valami ritka perverz szerkesztők lehetnek, mert a VV reklámjában Sehi "énekel".

nathalie 2011.11.23. 14:26:49

@pushpang:
lehet valamelyik barátnő így tudta meg, hogy mások viszont be vannak mutatva! :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:27:14

@lac64: ja értem, köszi. Hát, én max. 1x-2x nézek onlájnt egy héten, egyebekből pedig csak az jön le, amit fentebb írtam.

morgo1229 2011.11.23. 14:28:20

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Akkor viszont Kinga hazudott. Nem is akarta latni a szuleit. Ha akarsz valamit nagyon, akkor azert teszel valamit, sok mindent. NEM ???????????????
Hulyeseg, hogy eddig kit vitt haza es kit nem.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.11.23. 14:29:54

Kingának amúgy szólt már valaki, hogy ezt a műsort adja a tévé?
Vicces, hogy hazavinni szégyelli Attilát, de a villában történt idétlenségeiket nem...
Nem hiszem, hogy sok újat tudott volna Attila mutatni a Kinga-felmenőknek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:29:56

@nathalie: lesz ebből még örihari a baromfiudvarban. :D

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:30:07

@morgo1229: Milyen áldozatot kell vállalni? Egy pszichopatát, aki a tv nyilvánossága előtt alázza, vigyen haza?

@nathalie: Érdekes, én a múlt héten is hallottam Attilától minősíthetetlen szöveget Kinga irányába fröcsögni.

Abban igazad van, hogy Kinga nem tartja izgalmasnak a normális fiúkat, ezért vonzódik Attilához. Neki is kellett a pszichója, azt hitte az adja meg a kapcsolatuk savát-borsát. Közben csak simán szánalmasak voltak együtt.
Az ilyen nők nem is érdemelnek jobbat, mint amit választanak maguknak, kikészítik egymást.
Viszont ehhez Kinga szüleinek semmi köze nincs. Nem kell nekik ezt elviselni, nem kell beengedni Attilát a házukba ezek után. Kinga ezt tudja, szégyelli is magát amiért egy ilyen kapcsolatba belement. Ezért nem volt hajlandó engedni Attila zsarolásának és hazavinni őt. Egyszerűen szégyelli a csaj, amit eddig tett vele Attila és ő még utána is visszatért hozzá. Megjegyzem jogosan, szerintem is nagyon gáz "kapcsolat" volt ez.

nathalie 2011.11.23. 14:32:26

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
már csak azt nem értem, hogy attila egyébként miért tud mindezek után veronikával normálisan beszélni. Sőt serivel is. pétert sem basztatja. Hogy lehet hogy kinga kapott az alázásból a legtöbbet. én arra tippelnék, mert hogy bolond. :D

Hurri Kán 2011.11.23. 14:34:07

@fran7:
Jobb lenne, ha Zsófika énekelne? ;-)

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:35:13

@pushpang: Mert nem vitte még haza azt sem, akit barátjának nevez, akkor hogy vinné már haza azt, aki így viselkedett vele és nem nevezné a barátjának.
Érted?!

@morgo1229: Te hazavinnél egy olyan embert, akit gyűlölsz, mert az egész ország előtt megalázott téged? Azt akarnád, hogy ott modoroskodjon a szüleiddel, mikor mind tudjátok, hogy miket tett ellened az elmúlt hónapokban?
Én megkímélném a szüleimet attól, hogy egy ilyen emberrel kelljen egy levegőt szívniuk.
Kinga a szüleit akarta látni, nem Attilának alkalmat adni, hogy a szülei előtt majomkodhasson.
Én sem engedném be a házamba azt az embert, aki lábtörlőnek használta a lányomat egy ország nyilvánossága előtt. Még ha olyan hisztis picsa is a lány, mint Kinga.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:37:33

@hétszűnyű kapanyányimonyók: ÉRTEM, ne idegelj már. :D
Csak azt nem, hogy miért nem viszi haza a barátait? Nálam - és főleg a szüleimnél, hogy legalább tudják kivel barátkozom - ez alap volt.

kékdelfin 2011.11.23. 14:37:37

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Téged felhúztak, vagy mi van? Attól, hogy valamit ezerszer leírsz, nem lesz igaz.

KvakCaptain 2011.11.23. 14:40:13

@hétszűnyű kapanyányimonyók: "nem volt hajlandó engedni Attila zsarolásának" nem volt ott semmi zsarolás. Kinga közölte, hogy nem megyünk, stb blabla. Az lett volna a zsarolás, ha Attila kér valamit, a táncért/Kinga szüleinek választásáért. Ilyen nem történt. Kinga javasolhatta volna azt is, hogy akkor menjenek kutyanézőbe.

Szülők: ha én nem látnám a gyerekemet x hónapja, s aggódnék érte, miattam Hasfelmetsző Jacket is hozhatná vacsorára.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:40:28

@hétszűnyű kapanyányimonyók: és honnan tudod, hogy a szülei nem akartak volna beszélni vele? Akár azért, hogy letépjék a fülét, hogy miért viselkedik úgy a lányukkal?
Itt szó se volt a szülők akaratáról, Kinga döntött így.
Szerintem Attila el se ment volna, töltöttkáposztát is tuti, hogy csak poénnak szánta, az a hülye picsa meg rögtön összeomlott. :D

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:42:39

@pushpang: Szerintem nem alap, én sem viszem haza a barátaimat, haverjaimat, ismerőseimet, én még azok közül is keveset vittem haza, akikkel szexeltem. A barátságnak, kapcsolatoknak is vannak szintjei, nem minden családnál szokás átjáróházat csinálni. Kinga nem azt mondta, hogy senkit nem visz haza, hanem hogy még a barátnői közül se mindenkit. Akkor majd pont Attilát vinné?

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): ezért kár volt regisztrálnod

kékdelfin 2011.11.23. 14:43:57

@pushpang: Amikor a töltöttkáposztát mondta, a szemén látszott, hogy hülyéskedik. Ráadásul valamikor mondta is, ha Kinga kérte volna, hogy ne menjen, akkor nem ment volna el.

nathalie 2011.11.23. 14:45:39

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
mert egy műsorba szerepel, ahol alapvető feltétel, hogy az anyját is eladja a nyereményért? :D örüljön, hogy a családjának nem pár napra attilánál kellett vendégeskednie a szaunában...

kékdelfin 2011.11.23. 14:45:48

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Nem is miattad regisztráltam. És nem is most.

Holabög Rém 2011.11.23. 14:47:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Na, hát szerző azért nem leszek ám. Nincs nekem ilyen hülyeségekre időm kérem! :)

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:47:26

@pushpang: igen, Kinga egy hülye picsa, Attila meg provokálta, és zsarolta, ő meg összeomlott, erről van szó.

@KvakCaptain: A szülők látják a lányukat, a lány ezt tudja, pont ezért nem akarja elvinni hozzájuk hasfelmetsző Jack-et, mert egy szarembernek tartja és meg akarja kímélni tőle a szüleit.

@Gem121: Kinga önmagát is szégyelli, hogy milyen viselkedést hozott ki belőle Attila, és a sok megaláztatás ellenére még barátkozott vele, visszatért hozzá. Magát is egy gyenge embernek tartja, én megértem, hogy szégyelli magát.
Egyszerűbb lett volna nem játszani a tűzzel, nem is beszélni Attilával. De Kingának ez a pszichopata volt az érdekes, izgalmas fiú a villában. Ennél még a sittes Gergő is veszélytelenebb.

MagasMacska 2011.11.23. 14:47:29

@hétszűnyű kapanyányimonyók: No, azért Kinga tehetett volna az ellen, hogy Attila lábtörlőnek használja. Ha a villában támasznak jó volt, akkor akár haza is viheti. (Már csak azért is, mert micsoda látvány lett volna Attila arca, ha megtudja, hogy mennie KELL, és Kinga szülei már főzik is a töltött káposztát! És taléálhatott volna ő kifogásokat, hogy miért nem megy!)

nathalie 2011.11.23. 14:50:28

@pushpang:
pontosítok: nekem ez a vesszőparipám :) nem hogy nem akarnának attilával beszélni, hanem leköpnék!!! :D

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:52:45

@MagasMacska: Ez így van, Kinga egy gyenge jellemű, hisztis picsa, aki ráhajtott a legerősebbnek tűnő karakterre, aki mellesleg pszichopata, de ő még ezt is érdekesnek találta benne. Megalázták, visszament még egy pár pofonért, most meg sír. Ennek ellenére joga van eldönteni, hogy kit visz haza, kit enged be a lakásába, a személyes szférájába, a szüleihez, akik nem vállaltak 0-24 óra valóságshow szereplést és akármilyen hisztérika a lányuk, akkor is a lányuk, és nem örülnek, hogy egy pszichopata játszik a gyenge idegeivel és alázza lépten-nyomon.

nathalie 2011.11.23. 14:53:00

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
könyörgöm. Te tényleg elhiszed, hogy kingából attila hozza ki ezt az ordenáré parasztságot? :D:D attila közelében nem volt amikor faszombazdmegezett, vagy amikor esztert szidja és a dagadt nézőket :D ez a lány már így ment be :D Sajnálom, hogy nem csabival jött össze, mert csabival is így beszélne egy idő után (amire egyébként volt is példa).

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 14:56:24

@pushpang: A szülők nem valóságshow szereplők, nem ők jelentkeztek a showba.

Az RTL kegyesen hallgat Attila múltjáról, nem bolygatják a családi hátterét, de Kinga családjától mindenki elvárja, hogy azért, mert a lányuk beköltözött a villába, rögtön mindenki szerepeljen, vendégül lásson egy ellenfelet, egy pszichopatát.
Szerintem Kingának is joga van védeni a családját a kellemetlen helyzetektől, ha Attila megteheti, hogy teljes homályba burkolja a múltját és ezzel előnybe hozza magát, kivéd támadásokat.

kékdelfin 2011.11.23. 14:56:55

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Majd biztos te fogsz engem csendre inteni! höhö!

morgo1229 2011.11.23. 14:57:15

@hétszűnyű kapanyányimonyók: De mar irtam, hogy ez kiskorusitas.
Majd eldontik a szulok, hogy nekik mi a jo.
En nem latom azt a nagy hatalmas alazast, meg gaztetteket amiket Attila elkovetett Kinga ellen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 14:59:04

@hétszűnyű kapanyányimonyók: hát, ezek szerint akkor ebben nem tudunk közös nevezőre jutni, úgy látszik másként szocializálódtunk.
Az én anyámat pl. megnyugtatta, hogy látta kikkel töltöm az időmet. És a barátaim/barátnőim szüleit is. Ha mást nem is, de időnként beugrottak, csókolom, aztán mehettünk isten hírivel.
Vagy eljártunk egymáshoz dumálni, kajálni, zenét hallgatni, filmet nézni... számomra ez (volt) a normális.

Ja, és igen, minden egyéjszakásomat én se vittem haza, nem is kell, de itt most nem is erről van szó.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 15:00:27

@nathalie: Én nem állítottam, hogy Kinga normális, sőt százszor is leírtam, hogy egy hülye hisztériás picsa, de ettől még az a véleményem, hogy Attila szocipátiája IS a problémák forrása.

Kinga abban is hibás, hogy nem hagyta ott Attilát végleg. Ő tipikusan az a nő, akit ha megvernek, akkor is visszamegy a férfihoz, ha utána eltörik hat bordáját, akkor ő védi meg a párját a rendőrség előtt. Attila meg a tipikus primadonnáskodó, nárcisztikus, pszichopata férfi, aki ezeket megteszi egy nővel. Szép pár, összeillenek. Közös kényszerzubbonyt kellene rájuk adni, de Kinga szüleit azért ettől a pártól megkímélném. A lányhoz sajnos van közük, de a pszichopata fiú nem az ő saruk.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 15:00:52

@nathalie: én is pontosítok: neked ez a lovaglópálcád! :D
Fasza kis képet festett T.Szülőkről a kislányuk. Ezek után én se szeretnék találkozni velük. :D

KvakCaptain 2011.11.23. 15:01:00

@hétszűnyű kapanyányimonyók: hallgatnak Attila múltjáról? Ugyan már! Csuklónyiszálás, lányt akaró apuka, sajnálkozó nagymama. Én éppen Kinga tartozékairól nem hallottam semmit.

Közbiztonság Szilárd 2011.11.23. 15:01:26

@beacska:
Téged olvasva az jutott eszembe: nem gondoltatok még arra, hogy lehet, hogy simán csak szégyelli a gyerek a szüleit?

És itt nem Csabára gondolok, mikor azt írom: gyerek.

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.11.23. 15:01:48

@morgo1229: és mi van akkor ha pont a szüleit szégyelli. Vagy nem szeretné ha a duci korszakából származó fotóalbumot mutogatnának Attilának és a Tv nézőknek... ez az egész hiszti meg a "nem akarom Attilát bemutatni a szüleimnek" csak egy fedő sztori... :-DD
(mellesleg apukájának nem volt foga az interjú alkalmával ha jól emlékszem, vagy csak elfelejtette betenni a protkót... khm...)

morgo1229 2011.11.23. 15:02:12

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Most mar kicsit maniakus lettel ezzel a hazavitellel. Ezek valami szent emberek, szent helyen laknak vagy mi a szar.

MagasMacska 2011.11.23. 15:02:15

@hétszűnyű kapanyányimonyók: "Szerintem Kingának is joga van védeni a családját a kellemetlen helyzetektől, ha Attila megteheti, hogy teljes homályba burkolja a múltját és ezzel előnybe hozza magát, kivéd támadásokat. "

Hát persze, tökéletesen igazad van. De ha Kinga nem lenne óvodás szinten agyilag, ezt meg tudta volna úgy is oldani, hogy Attila ellen fordítja a szitut, és a végén Atinak kelljen védekeznie. Csak hát ehhez a fejében is kellene lenni valaminek, nem csak a fején. (Mondom ezt úgy, hogy a lányok közül még mindig Kinga számomra az elviselhető.)

nathalie 2011.11.23. 15:02:40

@pushpang:
elképzelem ahogy kinga következő faszija (aki csak gyengeelméjű lehet) azon retteg, hogy vajon leköpnek?? :D:D

fran7 2011.11.23. 15:05:08

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Szerintem is kicsit túlpörgöd a dolgot. Szerintem mindannyiunknál jártak már olyanok, akikkel nem a legjobb a kapcsolatunk, sőt néha ellenséges. De mibe kerül megkínálni az ilyen embereket egy kávéval, leültetni magunknál és megkérni, hogy legyen kedvesebb egy kicsit, mert az mindenkinek jobb. Nem olyan nehéz ezt belátni. De Kinga mégcsak el se gondolkozott ezen. Pedig ez az egyszerűbb és célravezető út.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 15:05:54

@morgo1229: A kiskorúsítás egy rögeszme nálad, valami modoros szöveg. Ez nem kiskorúsítás, egyszerűen van a szülőknek magánéletük, aminek nem része a lányuk magánéletének minden szereplője, holmi valóságshow szökevények, pszichopaták, antiszociális, gusztustalan emberek, akik se kutyájuk, se macskájuk.

Ha Attila védheti a családját a médiától, akkor Kinga miért nem?
Attila nem kiskorúsítja a szüleit, barátait? A te fogalmaid szerint igen.

Egyszerűen a család nem írt alá szerződést az RTL-lel, valószínűleg Kinga jobban ismeri őket, tudja, hogy nem szívesen látnák azt a férfit, aki vele így viselkedett és akivel ő belement egy ilyen idegőrlő kapcsolatba.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 15:07:34

@hétszűnyű kapanyányimonyók: A fasz várt el ilyet Kinga családjától, ne csináld már! Veronika is megmondta, hogy a családja nem akar a médiában szerepelni, ezek után biztos nem fogják olyan helyzetbe hozni, hogy mégiscsak.

Persze, hogy joga van védeni a családját. És ha K. azt mondta volna -miután teszemazt megnyerik a versenyt-, hogy nem szeretném Attilát magammal vinni, akkor biztos nem erőszakolták volna rá.
De ő inkább ezt az eszetlen hisztériát választotta, amiből a lehető legrosszabbul jött ki.

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 15:08:09

@pushpang: ha nem vitted haza az egyéjszakás kapcsolataidat, akkor te is kiskorúsítod a szüleidet... mert mindenhez közük van, amit csinálsz :P

morgo1229 2011.11.23. 15:08:47

@atlantisz72: igazabol, fentebb irtam, hogy az a meggyozodesem, hogy Kinga nem birta volna elviselni, ha nem o nyeri meg a tancversenyt, ezert krealta ezt a mubalhet es "kitancolt" a versenyzesbol. Mar elotte is tobbszor szo volt rola, hogy Atti mindent belead, Kinga pedig nem. Akkor csinal ilyet az ember amikor eselytelen valamire.
Meg se probalja, mert tudja, hogy ugyis vesziteni fog.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 15:10:06

@KvakCaptain: bizonybizony!
Kingáról tényleg mit lehet tudni? Azon kívül, hogy valami főiskolára jár (uramisten), illetve hogy kiskorában duci volt?

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 15:10:15

@pushpang: ha Veronka mondhatja, hogy senkit nem fog hazavinni, a családja nem akar szerepelni, akkor ő most kiskorúsította a családját? vagy csak simán normálisan nyilatkozott? mert szerintem utóbbi.

nathalie 2011.11.23. 15:10:29

@hétszűnyű kapanyányimonyók:
kinga esetében azt sem zárnám, ki hogy ő veri meg a párját :D
sztem kinga idétlen és érthetetlen valamint minősíthetetlen viselkedése miatt megint attilát hibáztatni szemellenzősségre vall.

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.11.23. 15:10:50

@hétszűnyű kapanyányimonyók: szerintem ez nem a szüleiről szól, hanem minden Kingáról. Minden megnyilvánulása erről árulkodik: én, nekem, enyém.
Haynicy ezt találóan megfogalmazta:
"a Lány, Akinek a Seggéből Süt a Nap"

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 15:12:47

@MagasMacska: Na nekem meg Kinga pont nem elviselhető... egy hisztis picsa, aki képes visszamenni egy olyan férfihoz, akivel ölik egymást folyton.
De a szüleinek ehhez a kapcsolathoz semmi közük. Majd ha Kinga akarja, akkor bemutatja. Most úgy döntött, hogy nem mutatja be. Ennyi.
Arra kíváncsi vagyok, hogy AM családjához elviszik-e Csabát. Mert Csaba csak a saját családjától volt eltiltva, nem másokétól.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 15:12:51

@hétszűnyű kapanyányimonyók: mi ez a kiskorúsítás, én nem mondtam ilyesmit...

A szülők és a gyerekek intimszférájának is vannak határai, azt sose feszegettük.
De a barátok hazavitele, bemutatása más kategória.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 15:13:55

@hétszűnyű kapanyányimonyók: mi a fenét zaklatsz már engem ezzel a kiskorúsítással? :O

nathalie 2011.11.23. 15:13:57

Halkan jegyzem meg, hogy Kinga szülei közé lehet tökéletesen beillene Attila, akik ilyen egy elbaszott embert tudtak nevelni a lányukból szintén érdekes emberek lehetnek... :D

hétszűnyű kapanyányimonyók 2011.11.23. 15:15:41

@nathalie: Kinga sem és Attila sem normális. Egymást idegelik, készítik ki, ez persze Attilának jobban megy, mert ő tudatosan, direkt csinálja, Kinga meg ösztönösen, hisztérikusan.
Így együtt kellene őket formalinban eltenni egy szép nagy üvegtartályban. Együtt szépek a maguk morbid módján kihozzák egymás "legszebb" tulajdonságait.

mézescsók 2011.11.23. 15:16:08

@hétszűnyű kapanyányimonyók: Az utolsó bekezdésért (Cipolla) fogadd virtuális elismerésemet.
Az egyik előző hsz.-ben Pétert szertornász alkatnak jellemezted. Szertornáztam, ne sértegesd őket. Péter egyszerűen topa. Azonkívül aránytalan teste miatt (tetemes súlyfelesleg idomtalanul elosztva) az életben nem lesz képes egyetlen egyensúlyozással kapcsolatos feladatot ellátni. A fűre lefektetett gerendán nem sétálna végig.
@MagasMacska: Kinguci szüleinek szüleinek a lányukon is van bőven mit szégyenkezniük, kezdhetik mindjárt azzal, hogy a Vv-be jelentkezett. Aztán ha ez nem lenne elég, akkor nézzék végig a videókat. Viszont, ha még ez sem lenne elég, akkor nincs mit tenni. Kingának, ha lett volna csöpp esze, több lehetősége is volt a helyzet kezelésére. Pl. amit írtál. Vagy: menjünk inkább hozzád Attikám! Ugyan, miért nem akarod?
És végül: Mitől olyan rettenetesen biztos benne Kinga, hogy ők nyertek volna? Megmondhatná neki már valaki, hogy nem az Ő párosuk volt a legjobb. Sajna - ha már szólóban Csabára nem lehetett szavazni - Gergő-Seherezádé műsora érdekesebb, fantáziadúsabb volt. Lehet, hogy a klasszikus versenytánc szabályai szerint nem volt csúcs (mint ahogy egyiké sem, dehát amatőrök), viszont története volt, érzéseket próbált meg közvetíteni. (Nem a táncospár közti érzelmek valóságára gondolok, bár az ötlet szerintem innen jött.)

MagasMacska 2011.11.23. 15:21:18

@mézescsók: Minden drukkolásom Csabáé és Annamarié, de igazad van, a táncolók közül abszolút értelemben Gergőék voltak a legjobbak. (Kezdő önmagához képest viszont Annamari, aki a végén már szinte nevetni is mert tánc közben, ő fejlődött a legtöbbet, mert ó nulláról indult.) Ehhez képest Kinga-Attila tényleg nem volt versenyben, pedig tulajdonképpen az ő koreográfiájuk volt a leginkább tánc.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 15:22:55

@nathalie: Simán. :D

Halkan jegyzem meg én is, hogy mi itt viszont mindannyian teljesen normálisak vagyunk, egytől egyig. :D

veryti 2011.11.23. 15:27:58

@hétszűnyű kapanyányimonyók:

Sziasztok!

Már a múlt évben is olvastalak titeket, de most van az a pont, amikor már nem tudom visszatartani magam a billentyűzet "megragadásától".

Kedves hétszűnyű! A Kinga-szülők igenis szerepeltek már a TV-ben, tehát ők nem akartak elzárkózni a médiától. Ráadásul az apukája akkor valami olyasmit mondott a Fókuszban, hogy bár lenne mit megbeszélnie az Attilával, alapvetően a fiú számára szimpatikus.
Mondjuk mindez még a tánc mizéria előtt volt. Az Atit egy ha jól láttam fegyenc bábu képviselte, és ahhoz beszélt. Tehát apuka még show elemeket is tett az interjúba! :)

Egyébként tényleg amikor csak tehetem olvaslak Titeket!
Érdekes, hogy az emberek mennyire másként látják a dolgokat.... :)))))

Köszönet Hajni neked ezért, és az összefoglalókért!

kékdelfin 2011.11.23. 15:29:24

@pushpang: Én azért tudnék írni innen is egy-két nevet, aki nem teljesen százas. (tudom, hogy csak ironizáltál!)

Tjuca 2011.11.23. 15:32:26

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): én nem vagyok százas. én kérem 90-60-90-es vagyok! :-DDD

MagasMacska 2011.11.23. 15:37:02

@Tjuca: De jó neked!! Én bizony már százas vagyok!

genevieve 2011.11.23. 15:40:21

kinga szülei már kétszer is voltak a fókuszban ha jól emlékszem:-)

sőt, az apukának még egy rabruhába öltöztetett attila bábúja is van...

mézescsók 2011.11.23. 15:42:17

@MagasMacska: Annamari tényleg sokat fejlődött közben, de azért szerintem alapvetően botlábú. Erről viszont nem tehet. És képes volt önmagán is mulatni, erre nem sokan képesek.
Attiláék táncától azért nem voltam elragadtatva, mert voltaképpen arról szólt, hogy a pasi áll középen, néha toporog kicsit, a másik nemű pedig körbesétálja, időnként sasszé.
Viszont mindent összevetve jó feladat volt, mert az emberek mostanában nem nagyon ismerik a szalontáncokat. Igaz viszont, hogy itt inkább versenytáncokra próbálták felkészíteni őket, ami ostobaság. Most hagyom abba, mert ebből az életben nem keveredek ki!

mézescsók 2011.11.23. 15:44:10

@genevieve: Ami meg izléstelenség. Kivéve, ha vasorrú bába vagy gonosz boszorkány bábúja is van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.23. 15:47:04

@genevieve: mondhattátok volna hamarabb is, nem téptem volna itt a számat egész délután. :D

genevieve 2011.11.23. 16:01:24

@pushpang: élvezettel olvastalak benneteket:-D

nathalie 2011.11.23. 16:02:09

@genevieve:
"kinga szülei már kétszer is voltak a fókuszban ha jól emlékszem:-)"

minden dolgot értek! :D:D

Közbiztonság Szilárd 2011.11.24. 00:14:52

@atlantisz72:
Na igen, csak szerintem nem ugyanarra a gyerekre gondoltunk. :-)
süti beállítások módosítása