Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X65

2011. november 18. 17:35 - Hódos Hajnalka

Hihetetlen, anyám még mindig letagadja az ismerősöknek, hogy a VV-t hogyvoltozom, hát szülő az ilyen? Nem elég, hogy mínusz három van, még ez is. Persze vannak esetek, mikor megértem őt, a legutóbbi esetre csak az a mentségem, fiatal voltam és bohó. Jó, már a Góg és Magógból sejthettem volna, hogy. De megígértem, beugrom helyette, elmondom, fenn, a színpadon, há. Késtem, igen, ezért sem néztem körül. Honnan tudhattam volna, hogy a Munkáspárt nagygyűlésén vagyok?! Otthon meg hallgathattam, az is milyen szégyen volt, mikor nyolc évesen hittanról is kirúgtak. Hagyjuk, minden csoda három napig tart. Hogy a mai posztból mi lesz, fogalmam sincs, most iszom a második bögre forralt bort, kénytelen vagyok, az előbb lavórban áztattam a bábókat, tisztára, mint valami nagypapa, aztán magamhoz tértem és húztam két gyapjúzoknit, mert rádöbbentem, még húsz perc, és vadásztörténeteket kezdek mesélni, vagy ami annál is rosszabb, bejelentkezek prosztatavizsgálatra. Bezzeg a kurva kutya Pötyike nem fázik.

Hát Balázs olyan kis cuki volt tegnap a huncut frizkójával meg a csibészes mosolyával, hogy alig tudtam a csizmáskandúr lábbelire figyelni, persze elkövettem azt a hibát, hogy kommentben hangot adtam ennek, máskor hallgatok, mert az összes némber kedves hölgy kommentelők mindegyike lecsapott az ÉN Balázsomra! Hallatlan, nem elég, hogy fél éve öldöklő harcban állok beebeer kommentelővel Denis Leary miatt! (Aki az enyém, ugye.) Hiába húzom az időt, csak neki kell állnom elmondani, szeri 2.0 van. Tényleg, nem viccelek. De először folytatódik Veronika „micsinájjak” gyötrődése, második rész, igen, még mindig azon nyűglődik, kit vigyen randira. Seri szerint nézzék meg a pozitívumokat és a negatívumokat, szóval Cristofel tegnap színházat adott elő. Seri, Seri, nem nézted az előző szériát, most lebuktál! Az vígszínház! Veronika nem akar vele randizni, nem véletlenül zárta le. Basszus. Majd ha kimegy, beszélnek. Seri Petit vinné, hogy beszéljék meg a drámát. Rémülten rázom a fejem, ne, ne! Vagy Shadit, mert a táncpárja. Vagy egy abszolút semlegest, akiből semmiféle probléma nem lenne. Az a Csabi. Azért is, mert aranyos és cukipofa. Na jó. Veronika eredményt hirdet, szót fogad Serire és tesz bele csavart is. Csabiiii, ez de durvaaaa! Péter gratulál Serinek a zseniális ötletért, Csabi örül. Nem sokáig, mert Veronikában szörnyű kétely támad, mely lelkét emészté.

Belebújik Péterbe, most nagyon megbántotta? Nem. Mivel Veronika nőbűl van, és mert mi soha nem elégszünk meg egy kurva nemmel, ugyanis magunkból indulunk ki, még háromszor megkérdezi, de biztos? Azhá, és Veronika kis tücsök. Vera ilyenkor már hisztérikus picsa lenne. Ennyire sem bántódott meg Péter? Nem, a Veronika hüvelyk és mutatóujja közti 0,0003 milliméternyire sem. Tuti? Tuti. Tuti? Tuti. Biztos? Igen. De biztos? Igen. Itt küldök sms-t az egyik exemnek, ez áll benne: köszönök mindent. Már értem. A kis tücsök lelke még mindig háborog, szalad Attilához, háááát, szerinted jó döntést hoztam? Hát, Attila szerint nem. Pétert kellett volna randira hívni, mert vele érzi jól magát. Szarni kellett volna mindenbe. Vegyen nagy levegőt és csinálja vissza! Ott a riportszoba, nincs benn senki, futifuti! Veronika szó szerint elismétli a riportban Attila szavait és nagyon igyekszik nyomorult, kódorgó, rühes kutyakölyök tekintettel nézni, szögezzük le, mellesleg nem, de ebben sokkal jobb vagyok. A kis tücsök futifuti a nappaliba, rádöglik Péterre, itt átlényegül kis tündérré és nagyon-nagyon szeri van. Na, Péter ezt már szereti. A kis kuka belenyivákolja a kis Peti fülébe, bement a riportba és megváltoztatta a döntését. Péter nem hiszi el. Hálistennek nincs idejük túlzottan belemenni a detényleg-igen-jajtenemhiszemel-dede-jajugyanmá-jadeigen párbeszédbe, mert levél érkezik, Veronika, állj ki a többiek elé, és húzzál már valakivel randizni, mert kibaszottul unjuk. Hát köszöni szépen és ne haragudjon a Csabi, de akit randira visz, az nem más, mint az ő Villabéli legjobb barátja, Peti. Csabi ne haragudjon, ez nem rá irányult, hanem Veronika hülyeségére. Mert egy idióta vagyok, de tök jó erre rájönni néha. A kis tücsök/tündér/kuka és Villabéli legjobb barátja kimennek cigizni, Veronika tudja, hogy kis bolond, de Péter ezért szeri. Mikor elkezdődik a de most mi van? Semmi, imádlak! De neeeem! De! De most nem örülsz? De! De neeeeem, küldök egy másik sms-t is. Apámnak. A szöveg ugyanaz, mint az előbb.

Eljött hát a pillanat, megérkezett a zsűri, Pálinkó Lujza volt versenytáncos, Tihanyi Ákos koreográfus és itt van Csonka András is. Az asztal mögött. Az első páros Fecó és Eszter, akik egy rendkívül temperamentumos paso doblét adnak elő. Esztert tavasztündérnek öltöztették, lila-sárga bodrokkal, és hát a táncban valami elementáris szenvedély van, tényleg. Izzik a levegő. Ha bika lennék, összegömbölyödve aludnék a radiátor előtt, aminek Csaba mindjárt majdnem nekimegy, ők következnek ugyanis. Előtte a zsűri megdicséri Fecót, miatta volt pasós, a nézés már nagyon megy. Következzék hát a rendkívül tüzes szamba. A kedvencem a koreográfiából még mindig az oldalirányú térdtöréses ugrabugra, és az az elem, mikor BTA a nyakig érő lábaival felugrik Csaba csípejére, amit a "riadt csimpánzkölyök az anyjába kapaszkodik" címmel tudnék illetni. Gyomortól felfelé már én is olyan tüzes vagyok, mint egy szamba, a lábaim viszont még mindig lefagynak. Csonka András szerint a táncnak inkább törzsi jellege volt, de nagyon örül, hogy a nő a végén mégis megmenekült a kondérból. Annamariról azt suttogja, vagy elképesztően gátlásos, vagy baromira szerelmes a Csabába. Lujza racionálisabb: vagy be van oltva tánc ellen. Péter és Vera mambója szexuális és dögös tánc lesz. Iringó szerint. A kezdés erős, Péter a parketten hisztis kis kurvának titulálja Verát, Lujza a tánc alatti mimikát és a szexuális mozdulatokat a közönségesség határát feszegetőnek, de kétségkívül Vera volt az, aki felülkerekedett és irányított. Öröm lehet ezzel a nővel dugni, elképzelem, ahogy. Inkább mégsem. Szerivolték a saját kapcsolatukat mesélik el egy csacsával. Nekem tetszett, ha Seri levetkőzné ezt a ribanctekergést, azt mondanám, parkettre termett a csaj. A zsűri is odavan, ó igen, megvolt az összhang, a mosoly, jól néztek ki együtt, szóval sikeres volt a mutatvány.

Máris megérkezik Kinga, aki a legszerencsétlenebb ruhát viseli, lényegében egy fehér tornadresszre vart függönyben van, hozzá a lenőtt sárga haj és füstös szem, a halál angyala hópihének álcázva, na. Attila lényegében túlnő Pataky Attilán, pedig azt hittem, nála több ökölbe szorított kezet másfél perc alatt nem tud produkálni senki más (ld. Egyedül blues), Kinga ide-oda röppen és néha hajlong. Hú, fuhú. Ákosnak tetszett, bár elején Kingát kicsit unottnak érezte, de megvolt a feszkó, megvolt a titokzatosság. Attila privát belekacagása nem tett jót a produkciónak. Hát, ezt elbasztuk, összegez Attila, de hogy lehet beleröhögni, értetlenkedik Kinga. Természetesen ő a hibás, mert szünet volt és belelépett. Veronika és Shadi tisztára, mint Ken és Barbi, nagyon figyelnek, hogy egyetlenegyszer se lépjenek ritmusra, amúgy cukik. Lujza tőlük nem sokat várt. Azt hitte, Veronikának gumibugyit kell osztani, de nagyon kellemes meglepetést okoztak! Lujza egyébként is vegyes érzelmekkel és fésületlenül érkezett, arra számított, hogy mindenféle borzalmakat fog látni. Ehhez képest az egész brigád kellemes meglepetést okozott. Lássuk, ki az a három páros. Felkészültetek? Én nagyon. Veronika és Shadi, Szerivolték, valamint Kinga és Attila, örömbódottá, zsűri elköszön, nézzük, mi történt közvetlenül a kiválasztás után.

Közvetlenül kiválasztás előtt Veronika ne buzerálja Shadi haját, mert ideges. De ez simi. Ez nem simogatás, hanem buzerálás. Buzerálás után egységes felhördülés, mert Shadi azt mondja, Veronika, én még nem ütöttem meg nőt. Indián meg már rúgott szájba, ha már klasszikusoknál tartunk. Közvetlenül a kiválasztás után Shadi még idegesebb. Ez aljas húzás volt Esztertől, nem várta volna tőle. Péter és Attila elégedettek, Eszter állta a szavát, az alku az alku. Eszter a riportszobában kifejti, úgy gondolja, bízhat Attilában, a Bádogemberben, aki, ha kinn hagyja Shadit, tiszta szívből, tényleg. Shadi a kertben hőbörög tovább, Kinga vállat von és leszarja, ez a párbaj őt különösképpen nem izgatja fel. Shadi viszont felizgatja Pétert, mert a nyugiszobában megölelgeti, miközben azt mondja, tudom, mire van szükséged. Péter Attilának morog, majdnem összehányta magát, de ezt a három napot még kibírják az idegesítő faszkalappal. Hát jó, és ha visszajön? Jó kérdés, hihihi, na hozom a lábvizet, ez nem állapot, lefagy a csülköm!

Sigismundus, nélküled félkarú, félszemű, féltökű óriás vagyok! De szerivan! :)

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
472 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.18. 17:43:30

Cápa (hihetetlen, nem bírtam megállni)

capa05 2011.11.18. 17:48:11

Köszönöm szépen!!

Akármi Áron 2011.11.18. 17:49:37

@nosce: Aj, de köszi, dógom vót, most értem haza:)

Cassia30 2011.11.18. 17:53:47

"Máris megérkezik Kinga, aki a legszerencsétlenebb ruhát viseli, lényegében egy fehér tornadresszre vart függönyben van, hozzá a lenőtt sárga haj és füstös szem, a halál angyala hópihének álcázva, na."
Na itt köptem ki a drága sört... :D
Hajni, megszépíted az estéimet, köszönöm Neked!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.11.18. 17:54:21

VÁÁÁÁSZZZTÁKURVÁÁÁ, SIKERÜLT AZ ELSŐ TÍZBE BEKERÜLNI!!! :d:d:d

jpmjpm 2011.11.18. 17:55:25

ugye, eszter nem fog visszajönni? eddig bírtam, de ez a gusztustalan paktum attilával teljesen gáz tőle. liba!

nathalie 2011.11.18. 17:56:14

"kis tücsök/tündér/kuka"

hát ezen szakadtam :D:D

Cassia30 2011.11.18. 17:57:47

@nathalie: Én elsőre a kuka helyett mást olvastam... Szerintem az is illik rá :D

nathalie 2011.11.18. 17:57:59

Kinga egyébként úgy nézett ki ebben a ruhában, mint egy jó negyvenes, otthon unatkozó kőgazdag nő, aki szépen felöltözött a heti egy aktushoz és most unottan várja, hogy megbassza a hatvanas férje.

Cassia30 2011.11.18. 17:59:04

Tegnap felelőtlenül ki mertem jelenteni, hogy Veronika már nem idegesít annyira. Ezt az öfi kezdete után nem sokkal visszavontam. És ezennel itt is megteszem. DE. Idegesít. Nagyon. Most Petivel folytatja azt a gügyögést, amit Crissel elkezdett. ááááááááááá

Cassia30 2011.11.18. 18:01:23

@nathalie: Én most néztem vissza a tegnap esti táncokat (akkor kapcsoltam ki a tévét, amikor Veronika a randipartner döntés 2.0 után az udvaron Peti nyakába borult). Amikor megláttam Kangát, az első lépései után egy film jutott eszembe (fogalmam sincs mi volt a címe), amiben a bekattant, bedrogozott, beivott gazdag, de átvert nő, félig kábán, egy neglizsében belesétál a tengerbe...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.18. 18:02:38

@Cassia30: le kellett faragnom a tegnapi feketéből..:)
@capa05: :)
@Möff CAT: én most fejeztem be és sajnálom, hogy nem láttam a tegnapi öfit...:D

Cassia30 2011.11.18. 18:03:32

@anica inkognitóban: ezt ma duplának veszem, úgyhogy két pirosad van az egy fekete helyett :DD

Némber Ván 2011.11.18. 18:07:56

"az összes némber kedves hölgy kommentelők mindegyike lecsapott az ÉN Balázsomra!"
Nem is! :-D
Pontosabban, hogy autentikusabb legyek: "De nem!"

nosce 2011.11.18. 18:13:40

@Akármi Áron:
jobb későn mint még később :)

Talpig Jimmy 2011.11.18. 18:13:52

Hajninak már van Veronikája mellé Balázsa is?
Vigye mindkettőt :)

nosce 2011.11.18. 18:14:44

@nathalie:
"Kinga egyébként úgy nézett ki ebben a ruhában, mint egy jó negyvenes, otthon unatkozó kőgazdag nő, aki szépen felöltözött a heti egy aktushoz és most unottan várja, hogy megbassza a hatvanas férje.

:)

nosce 2011.11.18. 18:15:39

@Talpig Jimmy:
te meg elsőhelyeket rabolsz minden hogyvolt blogban ? :)

capa05 2011.11.18. 18:21:27

Néztem az öfit, de tegnap nem tűnt fel: Verának mitől kék zöld a lába? Egy K 1 es meccs után nem szabadna így kinéznie!!:)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.18. 18:22:53

@capa05: biztos lányos zavarában nekiment valaminek ;)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.18. 18:23:00

"vagy ami annál is rosszabb, bejelentkezek prosztatavizsgálatra"

"féltökű óriás vagyok!"

Elírás? "freudi elszólás", vagy mégiscsak pasi vagy, vagy felváltva írtok, mármint a Hódos és a Baltás, hol nőként, hol férfiként, attól függően, hogy melyik oldalon találja magát a Kelj fel Jancsi golyója...

liberaliskonzervativ 2011.11.18. 18:23:16

mi? gergő meg sehe újra együtt?

nosce 2011.11.18. 18:26:21

@capa05:
Péter megfogdosta az éjjel, vasmarka van :)

MagasMacska 2011.11.18. 18:26:50

Máris megérkezik Kinga, aki a legszerencsétlenebb ruhát viseli, lényegében egy fehér tornadresszre vart függönyben van, hozzá a lenőtt sárga haj és füstös szem, a halál angyala hópihének álcázva, na.

Hajni!!!!

capa05 2011.11.18. 18:28:15

a negyedik képen Csabi, akárhogy nézem Usain Bolt dublőreként funkcionál!:DDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.18. 18:29:23

"halál angyala hópihének álcázva"

hát ja, azt bírom nagyon mikor kalkulálgatja, hogy ki mindenki fog előttük kiesni és milyen sorrendben, rettenetesen nagyot fog csodálkozni, mikor seri lazán kipipálja egy párbajon.... nem fogja érteni, hogy miért nem őt szerették jobban, mikor ő senkit, de senkit, de tényleg senkit nem szeret, ebben a pokolian unalmas villában...

Némber Ván 2011.11.18. 18:32:34

@anica inkognitóban: Vagyok annyira alacsony, hogy nálam egy pasi 180 cm-nél kezdődjön. :-D
Ebből kiindulva az RTL személyzetise valami alacsony pasi lehet, ezért alkalmaz törpe műsorvezetőket(nehogy túlnőjék) és lóbaszó műsorvezető csajokat (mert az jön be neki).

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.18. 18:35:43

@Némber Ván: Balázs 185 cm magas :)) az pont jó, nekem bejön..:DD

sandokan 2011.11.18. 18:37:23

shadi beszólása a kiválasztás előtt, erős volt. remélem nem csinál a retek az arabból is áldozatott a benti birkák asszisztálásával. mert stan és pan, a két zseniális taktikus, megint rosszul csinálja, simán csak csöndben, messziről kellene nézni a leszámolást. de nem.

capa05 2011.11.18. 18:38:18

@nosce: ha ott szorongatja, akkor tényleg nem akar tőle semmit:))

Némber Ván 2011.11.18. 18:38:35

Kezdem azt hinni, hogy a sztájlisztok élből utálják az egész bagázst, rég láttam már ennyi rosszul megválasztott kürruhát.
Listavezető e téren Eszter hurkásító ancugja, bár értékelem azt az igyekezetet, hogy a fodrok színeiben a vv színvilága köszönt vissza (ami amúgy ritka randa).

Némber Ván 2011.11.18. 18:39:34

@anica inkognitóban:
Ne mááá, 185, hát képernyőn jó, ha veri a 170-et! :-O

beacska 2011.11.18. 18:40:03

@capa05: az Aréna miatt. panaszkodtak utána

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.11.18. 18:40:24

Drága Hajni, voltam, vagyok és leszek a hűséges olvasód, még ha nem is kommentelek.
Sírva nevettem tegnap a táncokon és Kinga ruháját látva nekem is azonnal a tornadressz - függöny kombó jutott az eszembe és reméltem, hogy megemlíted a mai öfi-ben. Éljen!

Amúgy mitől fázol ennyire?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.18. 18:41:14

@Némber Ván: okos embertől tudom...:DDDD biztos ahogyan kövérít, úgy össze is nyom a képernyő..

sandokan 2011.11.18. 18:41:16

@anica inkognitóban: az kizárt, jó az 175 centinek is a hivatalos adatok szerint.

capa05 2011.11.18. 18:41:41

@DóraTanár: elfogyott a forralt bor:))

capa05 2011.11.18. 18:43:03

@beacska: De nem is nyert, a többi mit csinált magával? Ha összetöröm magam legalább nyerjek!!!!

Némber Ván 2011.11.18. 18:43:33

Nekem nem a tornadressz-függőny kombó ugrott be, hanem a teltebb hölgyek hitük szerint ápoló és eltakaró strandkombója: egybefürdőruha-kendő

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.11.18. 18:44:01

@capa05: :-))) Jó hogy említed, megyek is csinálni egy kis forralt bort a pizza mellé, ami remélem hamarosan megérkezik, mert nagyon éhes vagyok :-)

capa05 2011.11.18. 18:44:23

@anica inkognitóban: Igazad van, egyébként az egyik TV műsorban, talán a Széfben mondta is!!:)))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.18. 18:44:57

@Tüzitündér: @sandokan: amúgy tökmindegy, én kis alacsony csaj vagyok, nekem 165-től sok centiig belefér, lehet átlagos is, de nagy mackó is...:DDD

nosce 2011.11.18. 18:45:47

@Némber Ván:
"hát képernyőn jó, ha veri a 170-et! :-O"

nam attól függ milyen magasan van a képernyő ? :)

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.11.18. 18:46:09

@Némber Ván: Ez nem jutott eszembe, de igazad van, arra is hasonlított... bár nem értem teljesen, hogy mit gondolt a stylist aki ráadta ezt a függönyszerű izét.... Ez szerinte illett a tánchoz?

Némber Ván 2011.11.18. 18:47:15

@anica inkognitóban: Hát nemtom, belenéztem a gugliba, több forrás is 175 cm-t emleget. Lehet, hogy az ismerősöd okos ember, de lehet, nincs nikkelezett szemmértéke. Ha tényleg 185 lenne, akkor igencsak fejenagy az arányait tekintve.

beacska 2011.11.18. 18:47:44

@capa05: a többi is így néz ki. veronika lába is (csak a fele szőrös :)))

nosce 2011.11.18. 18:48:26

@capa05:
szorongatja az mindenütt, sztem megcsinálja Veront tutira, sőt a tegnapi onlájnban már Eszter is csicskult neki és Kinga is :) Hiába, egy igazi alfakan :)

pink ninja 2011.11.18. 18:48:38

én azért megnéztem volna kinga atti duót, ahogy annamariék táncát előadják, és ez fordítva is igaz, annamariék se lettek volna annyira suták a kinguciék táncában

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.18. 18:48:53

@Némber Ván: ez egy annyira kardinális kérdés egyébként, hogy szerintem szánjunk rá vagy 40 hsz-t..:PPP:DDD

Tüzitündér 2011.11.18. 18:49:18

@capa05: @anica inkognitóban: kb fél éve az ertéel székházban jártam, akkor egy egész fejjel alacsonyabb volt mint én (172cm) Lehet azóta megnőtt! :):)

Némber Ván 2011.11.18. 18:49:43

@DóraTanár: Hát ugye a rumba tipikusan szerelmi vallomásos, romatikus táncnak számít, lehet, hogy ő így képzeli el, tenger, homok, pálmafák, vagy ha a másik vonalat követem, talajszőnyeg, felemáskorlát....

Némber Ván 2011.11.18. 18:51:31

@anica inkognitóban: Persze, hogy kadinális, Hajni gerjed rá rendesen! :-D

Akármi Áron 2011.11.18. 18:51:34

@nosce: Úgy van:) Tudtad, hogy fontos dologban vagyok távol:) (beadványunk gyűjtőívét sokszoroztam, mert özönlenek...:DDDD

Tüzitündér 2011.11.18. 18:52:05

@nosce: szerintem szombaton lesz a beteljesülése ennek a "szerelemnek" :)

sandokan 2011.11.18. 18:52:33

ez az összefoglaló attiláé volt és a szőke vérszívó távollétében, ezért revideálnom kell a tegnapi állításomat, bizony kinguci nélkül is életképes lehet. csak ezt mondja már el neki valaki.

veronika: kérdezhetek valamit
attila: igen. most?
v: igen
a: itt?
v: nem
a: kint?
v: igen
a: azért, hogy annamari ne hallja?
v: igen

capa05 2011.11.18. 18:52:51

@Tüzitündér: nem kellett volna olyan magassarkúban menned..)))

kékdelfin 2011.11.18. 18:54:46

@sandokan: Ez a párbeszéd nekem is tetszett. Mondhatni tipikus "attilás".

Hódos Hajnalka 2011.11.18. 18:57:00

@DóraTanár: mert egy órát voltam sétálni Pötyivel és ezen a kurva helyen, ahol lakom, este fűtenek egy órát, 17. 8 van a nappaliban, mindezt januártól-decemberig 30 ezerér'.

Cassia30 2011.11.18. 18:57:20

@sandokan: és miután rábeszélte az egyagyút, hogy ne Csabit, hanem Petit vigye randira, vagyis csináljon a kacsacsőréből s.....et, az első gondolatom az volt, hogy gratulálok Ati, Veronika és rtl. Hármas összefogásban szereztek még néhány szavazót ... a Csabinak.

capa05 2011.11.18. 18:58:05

@Tüzitündér: kettőtök közül szerinted ki a 172 cm, mert nem egészen világos (lehet csak nekem, de én már ilyen eccerű vagyok)

Cassia30 2011.11.18. 18:58:44

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: legközelebb Pötyi alá dugd be a lábad. Jobb mint egy kazán. Míg megvolt az én drága kutyusom, ha nagyon fáztam, mindig őt használtam kályhának :D

sandokan 2011.11.18. 18:59:06

@nosce: furcsa, hogy attila valamiért pétert a barátjának tekinti, segít neki, de ez fordítva már nem igaz. persze kingát meg a szerelmének, aki közben a legnagyobb ellensége. ostoba retekes forgatókönyvíró, biztos brazíliából szerződtették. ha tudnátok nálunk malajziában milyen sorozatok vannak.

capa05 2011.11.18. 18:59:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Akkor neked lassan ki kell nyitni az ablakot, hogy menjen be egy kis meleg!:))

Tüzitündér 2011.11.18. 18:59:58

@capa05: én vagyok 172 és nem szoktam magas sarkú cipőt hordani! :)

capa05 2011.11.18. 19:01:57

@Tüzitündér: miért az jó formát ad a lábnak!:)

Tüzitündér 2011.11.18. 19:02:31

@capa05: hanem, piros gumicsizmát! :):):)

capa05 2011.11.18. 19:02:51

@Tüzitündér: ja akkor te vagy dobogón , vagy lépcsőn álltál::::)))

Cassia30 2011.11.18. 19:03:30

a Balázs magasságához kapcsolódó eszmecseréhez csak egy kérdés (hány éves a kapitány - de nem) szóval: ha Balázs 185 cm, akkor Ördög Nóri mennyi lehet, hogy nem vehetett fel mellette magassarkút?

sandokan 2011.11.18. 19:04:27

@Cassia30: arra gondolsz amikor attila odament csabikához, de olyan fejjel, mint a jól lakott óvodás, miközben már tudta a végeredményt, hogy tanácsadói munkásságának köszönhetően a cuki fiút lecserélték péterre. persze, megint érdemes nézni peti arcjátékát is a végén. lehet szimplán forgatókönyv, de ez is jó volt.

attila: jó lesz a kirándulás?
csabika: jó
a: várod?
cs: várom, igen
a: az fasza

csabika meg így is minden magyar nő és fűtésszerelő kedvence, tök mindegy mit csinál vagy nem, akkor legalább már szórakozzunk jól.

MegLepke 2011.11.18. 19:06:20

Bocs, hogy bedobok még egy változót, de Vadon Jani 165 centi magas. Balázs a képeken egy fél fejjel magasabb. Akkor viszont nem lehet egy fejjel alacsonyabb 172 centinél. Szerintem a helyes megfejtők között Hajni értékes nyereményeket sorsol majd ki:D

kawazu 2011.11.18. 19:06:29

Sziasztok!
Új vagyok itt.Hajni nagyon jók a posztok
sokat röhögök,köszi!Telitalálat mind!:D
Nekem Attila a favorit.A Kinga ügyhöz annyit fűznék hozzá,hogy az utóbbi 2 hétben Kinguci két alkalommal is elmondta(Feco,Veron),hogy egy kicsit szereti az Attit.
Meg eltudná képzelni,hogy szerelmes legyen.Az Ati szerint ez szivatás és játék,de azért az látszott rajta,hogy mennyire szeretné ha igaz lenne.Bele is lovalta magát,hát ez lett belőle.Egy éjszakai beszélgetésük alkalmával arról volt szó,hogy az előző szériában Olivér akkor vesztette el a fonalat,amikor Anikóba habarodott.Ati ki is akadt,hogy vele is ez van,ki esett a szerepéből. Szerintem mindketten nagyon egoisták,zsák a foltját megtalálta.És Atika nagyon rosszul szeret,és béna.
Iszonyat féltékeny valamint nem tudja befogni a száját,pedig néha nem ártana.
Egyébként a Kinga,mikor éjszakánként mutatják vagy az Attival van,vagy az esetek 80% százalékában róla beszél.Az volt legutóbb a baja,hogy miért kért nem tudom kitől bocsánatot,hogy az milyen gáz,és mitől népszerű az Ati annyira.
Képmutató stb.Sztem a Kinga nagyon jól lavirozik,és alig várja,hogy a Gergőre cuppanjon.A táncverseny utánra várható,egy kis alkohol és kész az új villarománc.Kinga alázásáról pedig annyit,hogy az kölcsönös oda-vissza játék.Kinga is elismerte anno.
Kissé hosszúra sikeredett a hsz-em bocsi.Minden jót mindenkinek!

capa05 2011.11.18. 19:08:43

@Cassia30: valószínű olvassák és remélem egyik műsorában újra elmondja!!

Balázs a tömegek megnyugtatása miatt légyszíves!!!!!!!!!

Cassia30 2011.11.18. 19:09:29

@sandokan: igen erre is, meg úgy általában a sztorira. Egyébiránt a "minden magyar nő kedvencét" kicsit felülvizsgálnám a helyedben :D És attól, hogy nem szórakozom jól mások alázásán, még nem biztos, hogy Csabi a kedvencem. Vagy esetleg nem vagyok nő. A magyarságom megkérdőjelezését kizárom.

Hurri Kán 2011.11.18. 19:11:50

Sziasztok! :)
Még ma is szerivan, f@xomatb@zmeg? :DDD

Cassia30 2011.11.18. 19:12:59

@MegLepke: szerintem nincs az egy fél fej:

m.blog.hu/be/bellini/image/TV/Sebestyen%20Balazs%20Vadon%20Janos.jpg

És akkor most már tényleg jöhet a hány éves a kapitány :DDD

2011.11.18. 19:13:34

Jajistenem, benne vagyok a posztban!!!!!!!!! :))))
Hajni tied Balázs, meghatódtam és a szokásosnál is nagylelkűbb vagyok. De Dennis, na őt nem. Már ne is haragudj, de SZŐKE!!!!!!

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.11.18. 19:14:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hol van ez a hely??? Ennyiért fázni? Sajnálom, talán a forralt bor segít...:-) vagy a pálinka.... fincsi :-)

Cassia30 2011.11.18. 19:14:56

@inmemancsi: nyereményigénylés Hajninál :DD

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.11.18. 19:15:34

@Némber Ván: Elfogadom az érvelést, mindkettőt... igazad lehet.. bár a stylist-ok észjárását normál gondolkodású ember nem biztos, hogy tudja követni :-)

Talpig Jimmy 2011.11.18. 19:15:45

@Cassia30:
és még: "- A muzsikusok is és a festõk is.
- Továbbá a kõfaragók és a balett-táncosok."

sandokan 2011.11.18. 19:16:21

@Cassia30: egyébként nem alázás volt, nálam, hanem szívatás. de szerencsétlen bármit csinál, most éppen vicceset, valaki tuti megtalálja az igazság bajnokaként. legyen, én meg jót röhögtem.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.18. 19:17:49

@Cassia30: te most éppen a Hajniéval vered a csalánt..:P:DDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.18. 19:18:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Na most én magammal művelem ugyanezt az alacsony hőfokot, mert nem tudnám miből fizetni, viszont időnként megszánom magam és feltekerem vagy 10 percre, de csak az egyik helységben van fűtőtest, sehol másutt, úgyhogy kimenni a szobából olyan mintha a pitvarba mennék ki...

Cassia30 2011.11.18. 19:23:57

@anica inkognitóban: neeeem. Meg sem próbálnám. Gondoltam nyereménynek jó lesz a következő poszt elolvasásának lehetősége :D

mocskosmacska 2011.11.18. 19:24:35

Halál. Ezt hittem legalább amikor a stylist öltözteti fel modoros-pornóst, akkor annak legalább lesz annyi esze, hogy melltartó ad rá. De nem.
Peti meg kurva jó ebben a ruhában. Szerintem direkt égetni akarták.

mocskosmacska 2011.11.18. 19:26:44

Shadiról meg veronikáról miért nincsen kép?

Cassia30 2011.11.18. 19:28:14

@mocskosmacska: én már régóta hajtogatom, hogy eljött az idő a stylist-cserének az rtl-nél

inmemancsi 2011.11.18. 19:29:48

@Cassia30: nem stílusérzék alapján választják őket, úgyhogy sok értelme nincs a cserének:))

Cassia30 2011.11.18. 19:30:42

@inmemancsi: de hátha véletlenül mellényúlnak :D

inmemancsi 2011.11.18. 19:31:57

@DóraTanár: nem is kell követni, nem az lenne a lényeg, hanem a képalkotás, a látvány, dehát stylistból is van jó sok mekk elek

Hódos Hajnalka 2011.11.18. 19:32:18

@mocskosmacska: mert Sigismundus nem tud képeket küldeni, én a vv hivatalos oldalán sem szerepeltek a képgalériában.

inmemancsi 2011.11.18. 19:33:32

@Cassia30: végülis ja, bár ha belegondolok inkább maradjanak még egy picit a lilu-ördög nóra pároson legalább majd még jobban ki lehet akadni:)) - kell az adrenalin szint növelés néha

Némber Ván 2011.11.18. 19:34:14

@inmemancsi: Egyik volt csoporttársam náluk volt/van sztájliszt. Azóta bármit el tudok képzelni.

mocskosmacska 2011.11.18. 19:34:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szegény shadit az rtl oldala is hanyagolja.

inmemancsi 2011.11.18. 19:39:09

@Némber Ván: azért szerintem vannak még távlatok ebben is, a ...rt is lehet fokozni

Hódos Hajnalka 2011.11.18. 19:53:02

Binbir, akkor ezt gondold át, és ha normálisan meg tudod fogalmazni, akkor újra.
De asse baj, ha nem.

az én rózsám vasutas 2011.11.18. 19:59:36

Családi tragédiák Fecó családjában. Bővebben az újságosnál.

témázgató 2011.11.18. 20:04:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hát te nem alszol...
... nem is gondoltam, hogy ennyire hatékony vagy, gratula...:)))

inmemancsi 2011.11.18. 20:07:18

Alekosz és Marci BArátok lettek:))

kamarti 2011.11.18. 20:11:20

@pillangod: szóról szóra ugyanezt írtam tegnap. Ráadásul AM-ékat megfuttatják még egy tánccal, a nyeremény lehetősége nélkül (ami sztem felháborító). Ha lenne egy kis vér a pucájukban (illetve ha KingAti fejére-reakciójára utaznak) ugyanazt a "táncot" (2 lépés-2 vonaglás+ Pataky Attila) tanítanák be AM-éknak, hadd szóljon

inmemancsi 2011.11.18. 20:24:18

@Tüzitündér: őt a tv2 futtatja az összeesküvőkben

inmemancsi 2011.11.18. 20:26:24

@kamarti: lehessen akkor AM-ékra is szavazni, tegnap is írtam..

kamarti 2011.11.18. 20:40:06

@inmemancsi: igen, én is háborogtam itt (vagyis amott, mert ez még nem volt), meg itthon is, mert így lenne a korrekt, sőt! (hiszen ők új táncot tanulnak, a többiek meg nem) De nem hinném, hogy rtl-ék bevállalnák, pedig érdekes szitu lenne

julcsi29 2011.11.18. 20:41:14

Jó estét Mindenkinek!
@Cassia30: Ez a kutyus minden képen tündéri! :) :(
@anica inkognitóban: Anica drága,megvan már a 40 hsz,vagy még gyűjtünk? :PP:D
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hajni,nem irigyellek a hideg miatt.Nem is tudom,hogy tudsz ilyen jókat írni,nekem hidegben leáll a .... működésem :)))
@gyvy: Helló! izé.. f@xomatb@zmeg! :DDD,ez már Nálad szinte védjegy lesz :)))

Cassia30 2011.11.18. 20:45:04

@julcsi29: Nagyon köszönöm! Édes pofa volt, egy igazi egyéniség, és sajnos már csak a képei maradtak nekem.

inmemancsi 2011.11.18. 20:50:21

@kamarti: kár, hogy még ennyi eszük sincs, tuti mindenki aki nem küld smst nyomna egyet:))

csak magamat képviselem 2011.11.18. 20:50:27

Fecónak időről időre büdi insider parfüm szagcsíkja van.
Nekem az a problémám vele, hogy egy apokaliptikus tévedést leszámítva kiejthetetlen.
40%-ról indul szerintem bárki ellen, és olyan kis aranyos, vidám ha valaki sír, rögtön ott terem, igaz barát ember.
ezért egy fasz, mióta öribari Attilával, ugyan megindokolta, de folyton kihátrált. Mr. Kihátráló táncolni is tud, mindent tud.
mi a hír róla? sajnálni kell? oder was.

foxglove (törölt) 2011.11.18. 20:56:21

én láttam balázst élőben (semmi extra, csak elsétáltam mellette) és rohadt alacsony:)

inmemancsi 2011.11.18. 21:11:13

ítélethozatal... hát

inmemancsi 2011.11.18. 21:13:00

a südi iringó tényleg nem normális, megint van a hajában műviárg

nosce 2011.11.18. 21:14:23

na,a mai öfiben lesújt a survivor csődör lomposa ? :)

biohazard 2011.11.18. 21:16:24

Zseniális. Akár én is írhattam volna :)

Viszont az udvari dizájnelemeket csak most veszem észre: a kábeldob-asztal bejön, de a Mr. Wilson tenyeret a falon nem értem.

Kardhal.0 2011.11.18. 21:17:33

A hajam égnek áll Gergő intelligenciájától...

prof. Perselus Piton 2011.11.18. 21:17:57

ezek mind be vannak oltva ritmusérzék ellen?

nosce 2011.11.18. 21:19:47

@prof. Perselus Piton:
"ezek mind be vannak oltva ritmusérzék ellen?"

lehet h a zenét utólag photoshoppolják rá :)

inmemancsi 2011.11.18. 21:20:24

veronnyávoginak többet kellene pld. táncolnia az némi összpontosításra és önfegyelemre tanít és némi ész is kell hozzá

prof. Perselus Piton 2011.11.18. 21:22:00

@nosce: azt mondod, hogy ők jók, csak a hangmérnök direkt szabotál? a retektől kitelik :-D

genevieve 2011.11.18. 21:23:05

na és hol van csabi és ancsi?????

inmemancsi 2011.11.18. 21:25:17

@genevieve: igen, igen. lehet őket direkt nem is tanítják..

genevieve 2011.11.18. 21:26:16

@inmemancsi: akkor minek szavaztatták meg a nézőket?:-)

kamarti 2011.11.18. 21:27:43

@inmemancsi: viszont ezek szerint a többiek is új táncot tanulnak. mondjuk így végképp nem értem, hogy Csaba-AM mért nem versenyez

inmemancsi 2011.11.18. 21:29:33

@kamarti: mert le akarják húzni róluk mégegyszer a lúzer bőrt

lac64 2011.11.18. 21:31:37

@genevieve: Ez szerintem tegnap délelőtt volt, a szavazás eredményét meg legkorábban tegnap éjjel kaphatták meg.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.18. 21:33:28

@inmemancsi: Ez már görénység a csatornától!

inmemancsi 2011.11.18. 21:33:45

@genevieve: arról, hogy melyik páron akarnak mégegyszer jót röhögni, ezért félnek is, hogy esetleg jobbak lennének..

genevieve 2011.11.18. 21:35:43

ez a vera nagyon hülye...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.18. 21:35:45

Őszintén szólva, Verának tök igaza van Veronikát illetően.
Már nekem is idegesítő, ahogy nyávogva, kislányt játszva kihasználja az embereket, azoknak meg fel se tűnik és elnéznek neki mindent, mert olllyaaan cuki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.18. 21:36:44

@genevieve: :D Bezzeg Bécivel kapcsolatban hogy' egyetértettünk.

kékdelfin 2011.11.18. 21:36:54

Csókolom veranéni! Olyan szép színe van magának. Olyan szép sárga, tudja má' mire gondolok?!
Csitulhatok?

Alkaline 2011.11.18. 21:37:22

@pushpang: igaza van Verának? Te melyik műsort nézed? :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.18. 21:38:58

@pushpang: Egyetértek! @pushpang: @Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): @foxglove: @Alkaline: Verának igaza van, csakhogy ilyen vitáknak nincs igazi nyertese.

inmemancsi 2011.11.18. 21:40:22

@genevieve: és emlékezetkieséses..:)) vagy a pornósok nem ribik, hanem egyetemi előadók..

rianna 2011.11.18. 21:40:29

sziasztok:)
Szeretnék én is a nap kardinális kérdéséhez hozzászólni:DD Balázs max. 170 cm lehet :)

kékdelfin 2011.11.18. 21:41:16

@Peter_Cs: Van a faszt van igaza! Régen felül kellett volna ezen emelkednie. És igenis FÉLTÉKENY! De mint állat!:)

genevieve 2011.11.18. 21:41:40

@pushpang: naná:-)))
azért kell éjszakáznom, hogy láthassam:-D

egyébként sok igazság van abban amit vera mond, csask ahogy mondja és amilyen erkölcsi magasságból az baromira irritáló...és főleg egyáltalán nem azt éri el vele amit szeretni

hogy is kell irni? önként megy a szopófaalá?:-DDDD
(mindjárt kapok a pofámra Hajnitól:-DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.18. 21:41:47

@Alkaline: és te? Verával az a baj, hogy elaprózta az indulatait Veronikával kapcsolatban, túl sokat basztatta akkor is, amikor nem kellett volna.
Így mostanra minden kritikáját féltékenységnek állítják be, holott -legalábbis szerintem- ebben a táncos dologban tök igaza volt. Iringón is látszott, hogy kurvára nem boldog ettől a változástól, hiszen ő mást talált ki, mással készült.
Amit meg most hallok, hogy minden pasihoz bújik, kelleti magát, stb., hát cáfold meg kérlek, ha nem így van. :)

biohazard 2011.11.18. 21:42:12

@Alkaline: Miért, szerinted Veronika nem ostoba? A többi csak sallang :) (a mini Danny Devito helyébe viszont jól megszexuálnám, nem valószínű, hogy a kis hordótestű ilyen kaliberű csajt szerez egyhamar)

liberaliskonzervativ 2011.11.18. 21:42:14

vera bazzeg! csak pislogok. iszonyat durva

julcsi29 2011.11.18. 21:42:20

Tényleg azt mondta,hogy "ribizligizi" ????
Jól hallottam? :)))) :DDD

kamillazok 2011.11.18. 21:42:36

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): És ha Vera féltékeny, akkor Veronika csipogása már nem is lehet irritáló? :)

A két dolog lehet egyszerre is igaz.

genevieve 2011.11.18. 21:42:39

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): ne tessék idegeskedni margitka, még felmegy a vérnyomása:-P

MegLepke 2011.11.18. 21:42:47

@Alkaline: szerintem is igaza van. Csak a tálalás miatt nem ér semmit amit mond.

foxglove (törölt) 2011.11.18. 21:42:48

@rianna: ha balázs olvassa a hogyvoltot, és jó fej, akkor legközelebb megnyilatkozik nekünk élő adásban:)

liberaliskonzervativ 2011.11.18. 21:43:37

nem lehet h vera azert kezdte el ilyen szinten szivni veronika veret mert azt hiszi eszter is azert nyert ilyen sokkal mer ekezte diat ezert meg azert, hasonlokert?

,,,,, / ezek a kimaradt vesszok

kékdelfin 2011.11.18. 21:43:43

@rianna: szerintem 190cm, vagy 109!? Na, ezen most el kell gondolkoznom;)
Amúgy, ha ő max 170cm, akkor az xfaktorban törpék vannak. Mert Ö.N. kisebb balázsnál, de magassarkúban minden xfaktorosnál egy fejjel magasabb volt.

kamillazok 2011.11.18. 21:45:24

@rianna: A nap kérdésére. Ördög Nóra 173 cm, de még lapos talpú cipőben is magasabb Balázsnál. starity.hu/sztarok/ordog-nora/ Úgyhogy Balázs örül, ha jó napokon 170 cm.

kékdelfin 2011.11.18. 21:45:56

@kamillazok: De miért nem tud felülemelkedni ezen az egészen. Na itt kapcsolódik össze. Irritálja, de mivel féltékeny, nem tudja szó nélkül hagyni.
Ahogy látom kinga-attila estéjén is ez volt nála a téma. Pedig amikor arról beszéltek, hogy kit hívjanak meg az egyik mondta, hogy a verát ne, mert megint ez lesz a téma, a másik meg mondta, hogy nem, vendégségben normálisan vielkedik. Nem jött be:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.18. 21:47:00

@genevieve: hát igen... én se azt mondom, hogy Verának FELTÉTLEN igaza van minden esetben, de itt és most, igen. A stílusa meg hát... neki ilyen. Számomra kevésbé idegesítő, mint Veronka folyamatos vernyogása és infantilis viselkedése.
Komolyan mondom, az elmúlt napok történései nyomán, egyre inkább én is úgy látom Veronikát, mint ő.

kékdelfin 2011.11.18. 21:47:51

@genevieve: Ideges? Dehogy! Én nevetek, mosolygok, hahotázom, kacagok (a vállamon kacagány). Persze csak azért, mert tévében van. Nem szívesen találkoznék egy ilyen boszorkánnyal élőben. Ez szopás nélkül is kiszívna belőlem mindent;) Feketeözvegy!

genevieve 2011.11.18. 21:48:54

aham, most jól ki van hagsúlyozva, hogy eszti ati és peti miatt döntött .....

kamillazok 2011.11.18. 21:48:57

Az milyen, hogy az ügyvédnő a gogotáncos támogatására szorul? o_O

kamarti 2011.11.18. 21:49:09

@pushpang: oké, Veronika idegesítő, magakellető, ostoba, és sztem péel se nem szép, se nem okos dolog (de biztos őszinte bakker) azt mondani, hogy ők szarok voltak és nem érdemlik a döntőbe jutást - de ha Vera szerint iciripiciri borsócska, aki vele egy lapon se említhető, akkor mi a fenéért nem tud már tényleg elnézni a feje felett?

mondjuk engem egyikük se érdekel olyan nagyon, de annak örülök, hogy Shadi ilyen higgadtnak tűnik. remélem, tartani tudja ezt a formáját (bár Veronika táncértékelésére nem biztos hogy nem mondtam volna azt a helyében, hogy magad nevében, édes)

never again 2011.11.18. 21:50:15

Komolyan hányok ettől a péter-pocoktól :(

kamillazok 2011.11.18. 21:50:52

@kamarti: Éjjel puffogott minden értelmetlen apróságon. Csúnya viták voltak és ráadásul felesleges volt rajta jojóznia... Higgadt? :)

never again 2011.11.18. 21:51:05

Csabi enyhén túlmozgásos :)

kékdelfin 2011.11.18. 21:51:21

@kamillazok: Balázs magasabb nála, már, amikor nóra laposban van.

rianna 2011.11.18. 21:51:33

@foxglove: reméljük, hogy a hogyvoltolvasó asszisztensek szólnak neki:)

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): ÖN mindig lapossarkúban szerepelt, és még így is nagyobb volt, mind Balázs :D
Vagyis kamillazok már megmondta a tutit :)

témázgató 2011.11.18. 21:52:34

Veron a hóna alatt tartja Petit, érdekes látvány...

genevieve 2011.11.18. 21:52:53

esztike: jó reggelt!!

témázgató 2011.11.18. 21:53:57

A KLÁN minden támogatást megadott Eszternek. Nyíltan kiálltak mellette... vagy csak én látom rosszul...:(

Alkaline 2011.11.18. 21:53:58

@pushpang: Iringónak szerintem nem okoz gondot egy új koreográfia kitalálása, illetve lehessen már beleszólása a táncosnak is abba, hogy tetszik e amit kitalált vagy nem.
Verával az a baj, hogy akkor is basztatja ha nincs rá oka. Egyszerűen idióta.
Azt nem cáfolom, hogy Veronika illegeti magát, de én ezt betudom annak, hogy kurvára szeretet hiányos. Ostobának pedig nem nevezném, inkább butuska :D

rianna 2011.11.18. 21:54:41

utálom pétert, mikor ilyen önelégült

kamillazok 2011.11.18. 21:54:57

Shadi borzasztóan feszült. Retteg.

genevieve 2011.11.18. 21:55:31

@never again: úgy örülök, hogy látlak:-D

genevieve 2011.11.18. 21:57:51

veronika azért hamar túllépte kriszt...

Hódos Hajnalka 2011.11.18. 21:57:51

Pötyi új neve: RibizliTibi :))

kamillazok 2011.11.18. 21:58:43

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Szerintem itt Nóri hátrébb áll és még csak nem is húzza ki magát. De amúgy ez csak viccesen a nap kérdése. :) Linkrövidítésre: bitly.com/

inmemancsi 2011.11.18. 21:59:09

jó ez a vv nyugodtan tudom lakkozni a körmeim

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.18. 21:59:50

Attila olyan volt ebben a hosszú fekete parókában, meg köntösben, mint Kozsó :D

kamillazok 2011.11.18. 22:00:10

@pushpang: Nekem is ugyanez ugrott be! :D

liberaliskonzervativ 2011.11.18. 22:00:21

nee! osszezavarta a sok kanal!!sirok!!

vallatas 2011.11.18. 22:00:21

Shadi megint megmondta, ha visszajön akkor belecsap a lecsóba, őőőő nem ezt mondta beszavazón is?
:)

Veronikanak tényleg tetszik Péter?
vagy hozza az Alekoszos formáját?
így címlapon van

inmemancsi 2011.11.18. 22:00:46

étkészleteket használni petike is nagy ész

kékdelfin 2011.11.18. 22:01:14

@kamillazok: Azért annyira nem áll hátrébb. És találhatsz más képet is. gugliban a balázs nevére a képtalálatok között van pár.
mondjuk a faxomat sem érdekli, hogy mekkora balázs, csak gondoltam "segítek";)

genevieve 2011.11.18. 22:01:30

@liberaliskonzervativ: most már biztos vagyok benne, hogy veronika megjátssza ezt az ártatlan pici kislányt....mintha nem először vitték volna étterembe...most péter játszhatja a grállovagot....

rianna 2011.11.18. 22:01:51

@pushpang: fecó meg dzsingisz kán:D

lac64 2011.11.18. 22:02:00

@kamillazok: Én ugyanezt láttam Eszter szemében, miközben kint beszélt Péterrel. Amikor pedig mindenki elmondta, hogy ki mellé áll, szerintem majdnem elsírta magát.

inmemancsi 2011.11.18. 22:02:12

veronika ezt kb még 5 évig nyomhatja, aztán külsőleg sem lesz már kompatibilis a nyavival -már most enyhén elhízott

kékdelfin 2011.11.18. 22:02:14

hehe, annamarinak jól áll ez a haj;)

genevieve 2011.11.18. 22:02:15

kingucinak milyen jól áll a kiszolgáló szerep:-)

kékdelfin 2011.11.18. 22:02:50

@kamillazok: Mondom, engem nem érdekel mekkora a nagyfejű.

kamillazok 2011.11.18. 22:03:02

@lac64: Én láttam az éjszakait. Shadi majd szétrobbant és mindenkivel mindenen kötözködött és robbant.

Hódos Hajnalka 2011.11.18. 22:03:34

közepesen szeretlek :DDDD

kamillazok 2011.11.18. 22:04:55

Veronikának jobban áll, hogy megy ki a szájából a duzzanat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.18. 22:05:56

Petiii... ritkán szokott velem ilyen előfordulni, de nem találok szavakat, milyen gusztustalannak tartom. :D

inmemancsi 2011.11.18. 22:06:09

hát igen, a pasasok sokkal jobban szerelmesek, amíg meg akarnak dugni:))

kamillazok 2011.11.18. 22:06:19

Vera vagy fél óráig pörgött ezen az éjjel, a teázás alatt. Már mindenkinek kényelmetlen volt, hogy ennyire monomániás.

foxglove (törölt) 2011.11.18. 22:06:23

ez a Veronika-Cris-Peti sztori tiszta Cyrano de Bergerac!

rianna 2011.11.18. 22:06:54

VEra kerül kifele a pikszisből?:) Attila már unja és el is mondja neki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.18. 22:07:25

"úgy látom, Veronika nem szomjas" :D
hát tényleg nem

genevieve 2011.11.18. 22:08:04

ezt a sok faszságot lilu magától találja ki, vagy megirják neki előre????

kékdelfin 2011.11.18. 22:08:37

@inmemancsi: Ja, a csajok meg aztán lesznek sokkal szerelmesebbek, ha megdugták őket. Ez a kurva természet jól elcseszte!:)

foxglove (törölt) 2011.11.18. 22:08:45

utálom, amikor lilu "gondolkodik". ne.

inmemancsi 2011.11.18. 22:09:13

liluka sem tanul, már az előző évadban sem ment neki a szerelem előrejelzés...

Hódos Hajnalka 2011.11.18. 22:09:23

ritka unalmas öfi volt.
jóccaka.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.18. 22:09:38

@genevieve: ma a szokásosnál is jobban összevissza beszélt.. vagymi.

biohazard 2011.11.18. 22:09:49

Attila inkább volt fakír, mint japán.

genevieve 2011.11.18. 22:10:47

szegény lilu, már megint megdöbbent a nézők szavazata miatt:-)

rianna 2011.11.18. 22:11:34

@genevieve: megírják neki előre:))) Nem kénye-kedve szerint "gondolkodik", hanem a hivatalos irány szerint.

lac64 2011.11.18. 22:11:48

@kamillazok: Igaz csak pörgetve láttam az éjjelit, de ott egy normál Shadit (értsd okoskodó, kekeckedő) láttam (pl. a teázás utáni felesleges vita)

vallatas 2011.11.18. 22:13:15

Kinga, anyukád nem mondta neked, hogy kik felemelnek, azokat ne nyomd a sárba?
főleg hátulról, hátuk mögött?

hárpia

kamillazok 2011.11.18. 22:14:07

@lac64: Pörgetve minden kevésbé tűnik lényegesnek. :) Hogy felesleges volt, abban mindenképpen egyetértek. Főleg most. De ő tudja.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.18. 22:16:18

@genevieve: Igen, Veronika a legundorítóbb játszmákat játssza!

rianna 2011.11.18. 22:17:52

@Atok: tarthatja magáról, h annyi, ki néz utána ?:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.18. 22:19:42

@kamillazok: @rianna: Teljesen megérthető Vera! Nekem se tetszik, ha behízelgő, sunyi nullaemberkék előrébb jutnak, mint az őszinte, jobb képességűek!

inmemancsi 2011.11.18. 22:23:37

@Peter_Cs: veronika ebből él, gondold el őt egy munkahelyen mondjuk?? szegény a túlélésre kell, hogy játszon, és azt jól csinálja, ne irigyeljük tőle mint mondtam kb még 5 évig csinálhatja.. aztán geronazzo

Cassia30 2011.11.18. 22:24:09

@pushpang: Ez így van. Iringón akkor jött le, hogy mennyire nem ezt akarja, amikor először bemutatta neki, hogy mit kellene csinálni. Ott látszott, hogy haragból táncol, és hogy olyat akar mutatni, amitől a nyervogi majd elretten. Ehelyett a h... p .. k... - nem ragozom - megőrült, hogy igen, ő ilyet akar.

rianna 2011.11.18. 22:25:02

@Peter_Cs: csak ay erkölcsi peidesztál, amelyre emelte magát, kicsit ingatag lábakon áll. És nem kéne kérve-kéretlenül mantrázzon, hogy Veron így meg úgy. Látod, mindenki unja már.

Cassia30 2011.11.18. 22:27:02

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Nem biztos, hogy azért nem tudja szó nélkül hagyni, mert féltékeny. Ha magamból indulok ki, az ilyen Veronika féle nők olyan szinten tudnak irritálni, hogy én sem hagynám szó nélkül. Mondjuk én Kangát ugyanígy ekézném :D

Cassia30 2011.11.18. 22:27:42

@pushpang: most meg Te írtad le az én gondolataimat :D

kamarti 2011.11.18. 22:29:40

@genevieve: tényleg ezt akarta volna? hogy egy faszi azt mondja rá egy étteremben (a pincérnek!), hogy nincs hozzászokva... mintha tényleg a pampáról vagy az ólból jött volna...

cöcö 2011.11.18. 22:29:58

valaki tudja, hogy mióta van rosszban Vera és Eszter, és miért???

Cassia30 2011.11.18. 22:32:33

@liberaliskonzervativ: ez volt az a pont, amikor elkezdtem káromkodni, mint a kocsis, pedig viszonylag ritkán szoktam. De most kijött a f@szom@tb@zdmeg. Műmell-száj-agy rakatás közben legalább azt tanítsák már meg a sok cicabubus.. akarom mondani cicababának, hogy egy normális étteremben hogyan kell enni. Nem is kell extra, csak az alaptörvény. Nem kell minden kis nyekli-nyakliról tudni, hogy micsoda. Kívülről-befelé. Ezt már más téren megtanulta, tanulja meg itt is.

Cassia30 2011.11.18. 22:33:38

@vallatas: ott a pont. Nem tetszik neki. Csak azt gondolja, hogy így tud érdekes maradni.

genevieve 2011.11.18. 22:34:11

@kamarti: "micsoda nő" feeling:-D

genevieve 2011.11.18. 22:35:19

most nézem az esti online-t, feco a pinainas kinga és ati között......

kamarti 2011.11.18. 22:35:41

@pushpang: egyfolytában ivott, de vajon Péter lazította túl, vagy ő menekült ebbe? mert hogy Peti hejába ajánlgatta a D-matracot, ha jól hallottam a tökéletes rando végén:)

Cassia30 2011.11.18. 22:36:07

@pushpang: Pezsgő után fehérbor, majd forralt bor. Jó, hogy szőlőbül vagyik mindegyik, de hát azért ezt mégse. Ráadásul a vacsoránál a fehérbort úgy húzta le, mintha ásványvizet ivott volna.

kamarti 2011.11.18. 22:39:54

@genevieve: öööö és akkor a Peti a ricsárdgír??? (mert ő volt, ugye?)
istenem :)

kamarti 2011.11.18. 22:41:41

azt mondja már meg nekem valaki, hogy a Peti és az Eszti a Verát ekézte, hogy nyal az Esztinek??

kékdelfin 2011.11.18. 22:42:00

@Cassia30: Nem akarlak megbántani, de ez rád sem vet jó fényt:)
Bennem csak egy kérdés merül fel, ok, sértett, undorodik tőle, mittomén. De mi a túró a célja azzal, hogy mindenbe ezt viszi bele, bármi téma van, oda lyuakd ki, hogy veronika egy kislány, egy ribanc?! Én erre próbálok választ találni. Nem megy.

ő-szinte 2011.11.18. 22:43:00

@genevieve: Mi volt? En meg nem neztem meg...

Cassia30 2011.11.18. 22:46:42

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Köszi, de miért is? :D Egyébként nem azt mondtam, hogy nem túlzás, amit Vera csinál. Ráadásul az ő esetében már nehéz lemosni róla azt, hogy pusztán féltékenységből csinálja. De biztos, hogy én is beszólogatnék, mert falnak megyek az ilyen nőktől. Az is tény, hogy nem is marad meg a mi társaságunkban ilyen. Egyetlen alkalom elég ahhoz, hogy közösen úgy döntsünk, nem kell többet ránk pazarolnia az idejét.

jooasszony 2011.11.18. 22:49:13

A bennlévő nők tulajdonságai sokkal taszítóbbak a férfiakénál. Az is érdekes , hogy semmiféle igazi női szolidaritás nem épült ki a villában.

Számomra Seherezádé a legrosszabb fajta. Az önmagában elmerülő buta , önzö számítógép. Furcsának tartom, hogy Gergő az első igazi jelre (pl a mosdóbeli monológja..) nem menekül amilyen távolra csak lehet. Az külön tanulmányt érdemel, ahogyan bármilyen zene beindítja nála a "go-go" rángást. Szerintem szörnyen táncol, az angol keringőt ugyanúgy nyomná, mint a rúd mellett... érdekes megfigyelni Esztert, - a mostani öribari erőlködését - , hogy ledolgozza magát a go-go táncos szintjére. A közönségesség, a káromkodás már megvan...azt várom, hogy nemsokára ő is bébikének fog minden villabeli egyedet nevezni.

Veronika tipusát nagyon jól ismerem. A nyomulós ravaszdi, aki ha úgy itéli,hogy az a célravezető, elöveszi csodafegyverét a "cukiságot". Teljesen gátlástalan. ...ezért, nincs szegény Verának semmi esélye vele szemben. Egyébként meglep Vera mennyire mániás.

Kinga elkényeztetett, hisztis és praktikus dolgokban hihetetlenül tudatlan (pl. főzés, mindennapos dolgok..) de nem tartom őt reménytelennek, mert bizonyos esetekben nagyon jól el tudja választani a jót és a rosszat.

Legnormálisabb közülök paradox-módon Annamária a Fura, aki sutaságában is a legemberibb nő a villában.

genevieve 2011.11.18. 22:50:33

@ő-szinte: feszt azon kattog, hogy ati és kinga összejöjjenek

genevieve 2011.11.18. 22:55:02

ati de szánalmas ezzel az üvegezős dologgal....

ő-szinte 2011.11.18. 23:08:17

@genevieve: Holnap visszanezem az osszes ofit(kb. 3), ma nem tudom, mert ezen a gepen nem lehet, vmiert kikapcsol...

ő-szinte 2011.11.18. 23:09:16

@ő-szinte: tehat mi volt? csak nagy vonalakban...

ő-szinte 2011.11.18. 23:10:04

@genevieve: tehat mi volt? csak nagy vonalakban...

basszus, mar magamnak irok :-)

rianna 2011.11.18. 23:10:08

eszter, péter és seri a párbajstratégiát vázolják fel :)

Kivétel 2011.11.18. 23:12:12

@anica inkognitóban: nem lehet annyi, álltam már sorban mellette és pont akkora volt mint én.... én 162 vagyok, és lapos sarkú cipőben voltam..

rianna 2011.11.18. 23:14:05

@ő-szinte: online-ban.
beképzelt, kezelhetetlen, mormota (??), nem várhatóak tőle új fordulatok.

genevieve 2011.11.18. 23:14:40

@ő-szinte: nálam is állt az egész vagy 15 percig

csak azt boncolgatták, hogy a kinga mit és ati mit és mit nem és miért nem, de hogy mégis..és ezt mint egy mantrát körbe

feco ült középen a szaunában, és ati , kinga kétoldalt...

rianna 2011.11.18. 23:14:46

vagy ezt most nem eltt volna szabad leírnom?:D

ő-szinte 2011.11.18. 23:15:18

@rianna: mar latom, az onlinet tudom nezni. Ezt em ertem. Az ofi kozben mert kapcsol kiiiiiiiii? Biztos Balazs erzekeny :-)))

genevieve 2011.11.18. 23:17:12

@ő-szinte: ja én a tegnapit nézem:-D

ő-szinte 2011.11.18. 23:23:29

@rianna: de mindent szabad, kiveve zsidozni, buzizni, ciganyozni, arabozni, stb, stb. Ja, es a Hajni, - akit innen is udvozlok! - ha rossz napja van, es nem vagy eleg ratermett, akkor aznap inkabb ne blogolj :-)))

az én rózsám vasutas 2011.11.18. 23:24:17

Remek dolog ez a függetlenkedés. Ha szerkesztő lennék, megadnám nekik a lehetőséget, hogy valami maradandót alkossanak.
Sehit és Esztert elrepíteném valami távoli napos helyre, hogy nyugodt körülmények között készüljenek fel a párbajra. Shadit és Csabcsit egy másik trópusi szigetre, elvégre valami stratégiát nekik is fel kell építeni.
A 8db semlegeske addig felépítené a Függetlenség Vájogházát a villához legközelebb eső mocsár mellett. Nem kell nagynak lennie, elég egy 3x3-as, az is van vagy 6nm. Viszont bioháznak kell lennie, kizárólag helyi alapanyagokból. Utána őrséget állnak mellette nehogy ellopja valaki. Kettesével ahogy kell, három órás váltással.
A következő párbaj elött kiderül, hány játékos akar újra független lenni.
Innentől már vigyázni kell, mert a játékos leleményes, rájön, hogy semlegesnek lenni rossz. Ilyenkor fej vagy írás alapon döntjük el, melyik párbajozó megy a támogatóival a mocsárhoz lebontani a FV-t, ami felesleges szimbólummá vált. És utána őrködni, nehogy valaki azt újtaépítse.
Nem lenne ez rossz játék, még a legnagyobb taktikusokat is meg lehetne vele zavarni.

Ez hosszú volt és komplikált.
Nem tetszik, hogy 10 játékosból 8 független. Legyen ez a rövid változat.

rianna 2011.11.18. 23:25:47

tegnap nem láttam attiláék táncát, de ez mi volt???? Lépegetés jobbra-balra, kis hajlongás. Eszem megáll.

julcsi29 2011.11.18. 23:27:57

@Binbir gece:
Nem vagy vele egyedül,nekem se tetszik.Pláne,hogy mindenki valami nyakatekert,idióta indokkal.

genevieve 2011.11.18. 23:30:56

@Binbir gece: nekem viszont ez most tetszik:-)

Cassia30 2011.11.18. 23:37:07

@Binbir gece: Tetszik. Támogatom az ötletet. Számomra is visszataszító ez a "semlegesség". A legnagyobb röhej Kanga, aki először Shadit akarta támogatni, de Ati leb...ása után inkább semleges lett.

Cassia30 2011.11.18. 23:39:17

@Cassia30: Én épp ma gondolkoztam azon, hogy megtiltanám a semlegességet. Igenis tessék választani. Mint ahogy megtiltanám mindenféle szerelmi-cekcuális-stb. viszony kialakítását is. Ne ezzel akarjanak érdekesek lenni.

kékdelfin 2011.11.19. 00:06:45

No, eszter megmondta verának, amit én is gondolok. (pedig nem beszéltünk össze)

MagasMacska 2011.11.19. 00:15:50

Azért tetszik, Eszter a keresztes lovagok erkölcsit kéri számon Shaditól, miközben mindenki úgy beszél a másikkal, ahogy a vásárcsarnok trógerei nem teszik.

Turambar 2011.11.19. 00:19:35

Shadi sörrel, röviditallal seftel. :D

Beszarok a röhögéstől. :D

MagasMacska 2011.11.19. 00:24:49

@Turambar: Miközben Eszter - saját bevallása szerint - ugyanezt teszi, csak ő másnap megkínálja beklőle Attilát is.

Turambar 2011.11.19. 00:25:30

@MagasMacska: Igen. :D
Mi minden ki ne, derül itt. :D

MagasMacska 2011.11.19. 00:31:09

Érdekes, Eszter leugatta Shadit, hogy ne szóljon bele a vádbeszédbe, most viszont Shadi minden mondatába beleugat ő is, Attila is.

MagasMacska 2011.11.19. 00:32:42

Péter mondja, hogy a sitcomban úgy kell mondani a dolgokat, hogy az ne bántsa a nőket. Lásd "baszatlan picsa"

kékdelfin 2011.11.19. 00:34:14

@MagasMacska: Most megbeszélik az eszter által felvetett dolgokat.
Majd, ha sadi prezentál, és eszter belebeszél, akkor lesz igazad.

MagasMacska 2011.11.19. 00:34:38

Attila: Mert te szeretsz gúnyolódva megbántani nőket."

jooasszony 2011.11.19. 00:36:17

@MagasMacska: döbbenetes Eszter mostani online monológja, ..az egykori "kirekesztett" üdvözült mosollyal - Péterrel és Attilával a háta mögött - boldog magabiztosággal, nagy hanggal, meglehetősen túljátszva szerepét, kacarászva "kirekeszt."

Shadi egy nagy luzer, kinn fog maradni, mert megérdemli...de amit ez a nő csinál arcpirító.

MagasMacska 2011.11.19. 00:36:40

Félreértés ne essék, egyáltalán nem kedvelem Shadit. De érdekes, hogy azokat kérik rajta számon, amit ők mind megtesznek.

MagasMacska 2011.11.19. 00:38:29

Azért most már Esztertől, mint nő, kikérem magamnak ezt a stílust. Egy nővel!!! Ilyent nem teszünk egy nővel!!!

kékdelfin 2011.11.19. 00:38:37

@jooasszony: Ne hergeld magad, ez egy feladat volt.

kékdelfin 2011.11.19. 00:39:37

@MagasMacska: De most sadi van terítéken. Miért ne kérhetnék rajta számon? Majd, ha ők lesznek terítéken, akkor rajtuk is számonkérik, remélhetőleg.

kamillazok 2011.11.19. 00:40:14

Élőben: megint a selyemsonkán megy a hirig. Shadi szerint, ha elhiszik róla, amiket Eszti állít, akkor meg fogják verni az utcán.

kamillazok 2011.11.19. 00:42:00

Shadi: "Tényleg okoskodó vagyok".

2011.11.19. 00:44:15

Sádi megy vissza, ha nem eszek egy kanyálka vajat.

MagasMacska 2011.11.19. 00:45:22

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Nem fogják. Most Eszter az ő segítségükkel kinyírja Shadit - aki persze nem olyan ártatlan bárány, mint amilyennek hiszi magát, de semmivel sem rosszabb a többinél - aztán dörzsölik kezeiket. Tudom, hoghy ez egy ilyen játék, de iszonyúan rühellem az ilyen álszent dolgokat.

kékdelfin 2011.11.19. 00:46:17

@kamillazok: Sadiról most kiderült, hogy tökéletes ember, kivéve az okoskodást. Ezt elismerte, de sajnos nem hallottuk erre mit mondott. El tudom képzelni, hogy ez nála pozitívum. Tehát mégis tökéletes. És az ő becsülete mindenek felett. Éljen sadi, nyerje meg a párbajt, sőt a játékot, ő a nők tisztelője, a nőkkel tiszteletlenül bánókat sörrel leöntő lovag.

nowo 2011.11.19. 00:46:20

@MagasMacska:ezt már én is megfigyeltem,hogy más szemében a szálkát is...
Shadi majdnem egy tizessel fiatalabb Attilánál,Péternél és Gergőnél,sőt Fecónál is.
Ezek meg abban lelik örömüket,hogy
olyan hibáin poénkodnak,amilyen hibáik nekik is bőven megvannak,csak koruknál fogva dörzsöltebbek,és jobban ki tudják dumálni magukat belőle.
Shadi meg időnként elég naiv és túl őszinte.
Nabumm!
Neki nem szabad őszintének lennie,csak Attiláéknak.

Eszter számomra egyre taszítóbb,pedig már majdnem neki drukkoltam,ha kivitte volna Kingát,vagy Attilát.

Így egyértelműen Shadinak drukkolok,ahogy kedvenckém,Csabi is!:)

kékdelfin 2011.11.19. 00:47:49

@MagasMacska: De miért álszent? Egy feladatot kaptak. Azt látjuk miként oldották meg. A te olvasatodban hallgatni kellene nekik:)

MagasMacska 2011.11.19. 00:48:03

Na, ebből elegem volt!

kamillazok 2011.11.19. 00:48:18

Attila megint kezdi a kullancsozást. Ezzel a viselkedéssel eddig még mindig sikerült erősítenie azt, akit éppen gyengíteni akart. :)

nowo 2011.11.19. 00:48:31

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):
véleményem szerint Shadi semmivel sem bánik tiszteletlenebbül a nőkkel,mint pl. Attila.

MagasMacska 2011.11.19. 00:48:48

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Már elnézést! Azt kapták feladatba, hogy "baszatlan picsának" titulálják a másik csoport nőit?

kamillazok 2011.11.19. 00:48:58

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Pont a tizedét se hallom. :( Állandóan megszakad. Azért Eszternek jól kinyílt a csipája. O-O

2011.11.19. 00:50:58

@MagasMacska: Bent mindenki baszatlan Veronon kívül....

MagasMacska 2011.11.19. 00:51:31

@MagasMacska: Bocs, most látom, hogy a mostanit mondod feladatnak. De ez sem stimmel. Mert nem ezt kapták feladatba. Hanem azt, hogy értékeljék Eszter prezentációját. Ez pedig egy inkvizíció. Hiszen végig sem hallgatják azt, aki védekezne, azon az alapon, hogy most megbeszélnek. Hát igen, így lehet szavazatokat szerezni. Ha biztos lennék, abban, hogy az RTL-nél számít a szavazat, most küldenék Shadira. Illetőleg Eszter ellen.

kékdelfin 2011.11.19. 00:52:25

@nowo: Nem attiláról van szó. Nem azt mondták, hogy tiszteletlenebbül viselkedik, hanem, hogy ő hogy viselkedik:)

kamillazok 2011.11.19. 00:52:33

Shadi szerény lesz, ha visszajön. :S

MagasMacska 2011.11.19. 00:52:57

@szerivan: Ja, ezért találta Attila olyan mókás megjegyzésnek?

kékdelfin 2011.11.19. 00:53:19

@MagasMacska: Nem, nem! Erről a prezentációról mondtam, hogy feladatba kapták.

2011.11.19. 00:53:22

Az volt már, hogy odament Peti-Veron randizni ahol Alek-Barbara randija volt tógában?

nowo 2011.11.19. 00:53:29

@kamillazok: Attila egy rendkívül nyomasztó egyéniség,és annyira dominánsan viselkedik,hogy rányomja a bélyegét a viselkedése az egész villára.
Éppen ideje lenne,hogy hazamenjen.

kékdelfin 2011.11.19. 00:54:08

@kamillazok: Eddig az volt a baj, hogy unalmas. Hát most nem az. (nem állítom, hogy pozitív:)

kékdelfin 2011.11.19. 00:55:30

@MagasMacska: Tedd azt! Jól kicsesznél sadival:) Mert az biztos, hogy "szétszednék" utána.

nowo 2011.11.19. 00:56:40

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): tudom,hogy nem Attiláról van szó,de olyanokkal vádolják Shadit,amilyen hibák bőven megvannak pl. Attilában is,de Attilának nem merné így megmondani Eszter.

MagasMacska 2011.11.19. 00:57:01

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): De legalább ezt a makulátlan és tiszteletet érdemlő, Attila nyakában lovagló hölgyet nem látnám.

kékdelfin 2011.11.19. 00:58:07

@MagasMacska: Én nem tudok pozitív személyt megjelölni odabent.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.19. 00:58:13

@nowo:

a két főnök kijelölte aszámukra idegesítő személyt, akitől meg kell szabadulni, aki egy újonc (betolakodó) akit egy másik újonccal nyíratnak ki, rémes ahogy a horda rázúdul Shadira, aki nem elég rafinált, hogy okosan meg tudja védeni magát.

Eszter sajnos nem őszinte, hiszen mengele ezerszer durvább reggeltől estig a csajokkal, csak hát tőle lehet félni, tőle lehet tartani, míg Shaditól nem, mert ő a gyenge láncszem, tényleg nem elég dörzsölt a többi palihoz a villában (kivéve csavit), sajnálom a srácot, mert nyilván ki fog esni, ez a játék nem neki való, pedig amikor megláttam a fotóját, akkor ő érdekelt legjobban a házból, hogy milyen lesz, sajnos nagyon lerántotta őt a villa mérge magához...

ahol egy mengele és b neje a pozitív hős, és shadinak kell a kis hülyeségei miatt védekeznie, (aprópénz mengele borzalmaihoz képest) onnan bizony el kell jönni, ez már nekem az emberkínzás kategória...

MagasMacska 2011.11.19. 00:59:21

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Hát ezt mondom én is. Egy olyan nincs, akiről ez lenne a véleményem. Még a jelenlegi kedvencemben is bőven van kivetnivaló - csak a többihez képest találom jobbnak.

nowo 2011.11.19. 01:00:09

@Brr: 100 %-ig egyetértek veled!
Nagyon jól megfogalmaztad!

kékdelfin 2011.11.19. 01:00:23

@nowo: Lehet, de lehet az ellennkezője is. De most itt kizárólag a sárkányfűves bartunkról van szó.
Mondjuk ez a feladat rötölö részéről legalább olyan szándékos volt, mint a tácparnerek összerakása. Konfliktus a kulcsszó. Tulajdonképpen az igazmondó hintának/varázsszőnyegnek egy kifordított változata.
És lám, működik.

kamillazok 2011.11.19. 01:02:21

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Ha már eddig nem volt igazán konfliktusa Shadinak és Eszternek, muszáj kreálni párat a párbaj előtt. :)

2011.11.19. 01:02:40

BTA-Cs kiállítás randiját leadtk végül? Nem látom a videok között.

kékdelfin 2011.11.19. 01:04:36

@Brr: Érted, hogy most miről van szó? Nem attiláról, nem kingáról, nem másról, hanem csak sadiról. Feladat. Ha sadi kivédekezte magát, akkor ő fogja előadni eszterről ugyanígy, remélhetőleg legalább ilyen mélységben, amit gondol róla. És akkor majd eszternek kell megvédenie magát.

MagasMacska 2011.11.19. 01:05:36

Nem tudom. Pedig jó volt, A végére kidőltem, de jó darabig néztem tulajdonképpen és élveztem.

ő-szinte 2011.11.19. 01:05:39

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): En sem, es ez kezdettol fogva igy van. Es mar akkor is furcsallottam.

MagasMacska 2011.11.19. 01:06:28

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): De Eszternek majd Shadival szemben kell megvédenie magát, max még Csaba szól bele. Itt viszont támad a horda.

kékdelfin 2011.11.19. 01:06:43

@kamillazok: Ja! Ez az egész VV5 a konfliktusokról szól. Ha nincs, akkor csinálnak a szerkesztők. Azok a szerencsétlenek, meg teljesen kivetkőznek magukból önként és dalolva, mi hülyék meg itt csámcsogunk rajta:)

ő-szinte 2011.11.19. 01:10:05

Ez a Shadi, vmi elbaszott Jako imitator ma?

kékdelfin 2011.11.19. 01:11:50

@MagasMacska: Ezt sadi magának köszönheti. Ha nem lenne ilyen, akkor mellette állna a horda, és eszternek kellene védekeznie mindekivel szemben, ahogy tette ezt veronikával szemben a kiszopos balhé miatt.

kékdelfin 2011.11.19. 01:12:39

@kamillazok: Ezt csak egy pillanatra hallottam, mert szünetben levettem a fejhallgatót. Csak a végét hallottam.

kékdelfin 2011.11.19. 01:14:09

@ő-szinte: Ez a sadi valami elbaszott ma... is! így helyes.
Egyébként tegnap is ez a rettenet volt a retteneten. Szerintem neki tetszik. Más magyarázatot nem tudok mondani.

Zelefánt 2011.11.19. 01:14:48

Gombócfejű Attila mitől is erős?
Mert mindig morog, mint egy bolhás kutya?
Az bezony kevés.
Kívülről roppant taszító figura, és a stílusával most már bent is kezd mindenkinek telítődni a zsákja.
BékésCsaba vagy Észter simán kivihetné -- utóbbitól különösen tetszett, ahogy a kiválasztáson némileg beparáztatta...Ki is billent a gyökér az egyensúlyából egy időre.

kékdelfin 2011.11.19. 01:15:40

Remélem hallotta mindeki, hogy mit mondott most eszter, és mit mondott erre sadi!?

kékdelfin 2011.11.19. 01:17:38

@Zelefánt: Tévedsz, nem paráztatta be. Ugyanis utána, a négyszemközti beszélgetésükben, attila azon kérdésere, hogy valaha eszébe jutott-e, hogy őt (attilát) kivigye, azt válaszolta eszter, hogy nem.

ő-szinte 2011.11.19. 01:20:16

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Meg nem lattam az utolso 3 ofit, igy nekem ez uj. De remes!

ő-szinte 2011.11.19. 01:23:04

Sose tudjuk meg, mi volt Feco kurva jo erve, amivel kisegitette Attilat...

2011.11.19. 01:23:50

@Zelefánt: domináns ezért erős. Ha a VV4 Kazal lennék annyit mondanék ENNYI!

kékdelfin 2011.11.19. 01:28:18

@szerivan:
eszter: én a párbaj másnapján megmondtam, hogy ha megint párbajra megyek sadit viszem ki.
sadi: ez tényleg igaz, ezt mondta.

Így már érthető is, hogy miért volt annyira ideges a kihívás előtt sadi, hogy még egy nőt sem ütött meg:)

jooasszony 2011.11.19. 01:30:12

Készülök olyan jelenetekre a későbbiekben aholis villabeli eredményeitől felerősödve a mi kis melltartódobáló hősnönk és Attila esnek egymás torkának...

MagasMacska 2011.11.19. 01:33:08

Komolyan mondom, ezért fogom végignézni. Lehet, hogy még két hónapba került, de megvárom!

ő-szinte 2011.11.19. 01:36:12

Komolyan duhito, hogy mi itt rohadtul neznenk... ezek meg csak megszakitgatjak!

kékdelfin 2011.11.19. 01:41:08

@Zelefánt: Én biztos nem. Miért mondanám, ha nem úgy van?

kékdelfin 2011.11.19. 01:43:12

Jelmezkölcsönző ON.

Zelefánt 2011.11.19. 01:46:13

@szerivan:
Bent domináns a fertelmes stílusával, ezért a többiek nem igazán akarnak vele konfrontálódni, és ott végül is, mindenki helyezkedne, ahogy lehet, és a kisebb ellenállás felé haladna, ameddig teheti...
Kívülről nézve viszont taszító szereplő.
De ha az állandóan felmerülő "manipulált szavazás" vélelmétől eltekintünk, lehet, az jönne ki eredményképpen, hogy a nézők nem őt szeretnék látni.

kékdelfin 2011.11.19. 01:49:21

@Zelefánt: asztat állapította a meg a mittoménmelyik rövídítésű akármi (talán az nmhh?), hogy nincsenek manipulálva a telefonos szavazások;)

ő-szinte 2011.11.19. 01:50:41

Na ez jo lesz, megint hulyet csinalnak magukbol ! Hurra!!!!

Zelefánt 2011.11.19. 01:51:03

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):

Itt még egyetlen őszinte mondat nem hangzott el...
Midenki --- már akinek esze van --- azt mondja, ami épp abban a pillanatban az érdekét szolgálja.

ő-szinte 2011.11.19. 01:51:51

Peti uvegbol a Vodkat... megissza az egeszet?

kékdelfin 2011.11.19. 01:51:56

ez csabinak testhezálló szerep lesz!;)

kékdelfin 2011.11.19. 01:52:31

@Zelefánt: temárcsak tudod:) Én sem!

ő-szinte 2011.11.19. 01:54:31

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Kivancsi vagyok, melyikrol derul ki, hogy vonzodik a sajat nemehez is?

ő-szinte 2011.11.19. 01:55:51

Attila is szep, de Peti csodalatos! Olyan kis cuki-bogar!!!!

kékdelfin 2011.11.19. 01:56:17

@ő-szinte: Csabánál elég véleményes.

ő-szinte 2011.11.19. 02:09:08

Feco milyen kis helyeske lett :-)

ő-szinte 2011.11.19. 02:10:52

A shadi kesz transzi! Nagyon komoly!!!!

kékdelfin 2011.11.19. 02:18:44

sadi attilának: milyen szép lány lennél!
attila sadinak: te meg milyen szép lány vagy!
:)

ő-szinte 2011.11.19. 02:40:03

Koszonjuk RETEK ,hogy megint nem nezhetjuk!

ő-szinte 2011.11.19. 02:52:55

Hat be fogtok pisilni a nevetestol :-DDD
Sajnos a retek tovabbra is fukarkodik az ollajnnal

avanivi 2011.11.19. 05:49:06

Basszus, nem tudjátok véletlenül, hogy Balázs hány cm magas lehet ?

mocskosmacska 2011.11.19. 08:04:01

@avanivi: VAlaki azt írta, hogy 172.

avanivi 2011.11.19. 08:14:47

@mocskosmacska: Kösz, már aludni nem tudtam ,mardosott a kiváncsiság:)))))

jog-ász 2011.11.19. 08:38:45

ha a sorminta folytatódik akkor shadi megy vissza hogy tovább idegesitse a kemény magot, meg a két agytrösztöt. eszter érdekessége lejárt azzal hogy attiláék mellé álltak még semlegességükben is. shadi visszamegy, jövö héten csaba nem szerez védettséget és ők mennnek ujra párbajozni..irom a forgatókönyvet:)

mocskosmacska 2011.11.19. 08:48:18

Borsonline ma lehozott egy cikket, hogy attilának milyen szomorú gyermekkora volt, meg minden. Jó, biztos szomorú volt, meg szegény, meg minden, de ez nem mentség rá, hogy akkora pöcs legyen, amekkora pöcs. Egyébként a cikknek van két része is, ami nagyon tetszik.
Az első, amikor attila apuka valami ilyesmit mond, hogy attila minek cseszi el az időt bent a villában, inkább itthon kapálna.
A másik meg amikor a 87 éves nagymama siránkozik, hogy szegény attilának mekkora csapás volt, amikor beázott a gyerekkori szobája és a ház azt a részét le kellett bontani. És hogy attila akkor be is jelentette a nagyanyónak, hogy ő már nem jön haza, mert neki nincsen hová. Gratulálok attila, önsajnáltatás, nagyanyó érzelmi manipulálása megvolt.

mocskosmacska 2011.11.19. 09:16:24

Az index fórumán azt állítják, hogy a shadi-eszter ellentétnek az az oka, hogy még az elején eszter le akarta smárolni shadit, de az nem hagyta. Ebből mi igaz? Öfikben szerintem nem volt. (bár nem nézem mindegyiket) Éjszakai streamban látta valaki?

avanivi 2011.11.19. 09:23:10

@mocskosmacska: a nagyanyókat nem kell manipulálni, ők így is úgy is imádják az unokáikat .

mocskosmacska 2011.11.19. 09:24:44

@avanivi: Nem az a gond, hogy imádja, hanem hogy nem szeretem, ha valaki sajnáltatja magát akkor, amikor nem kellene.

avanivi 2011.11.19. 09:31:06

és a szülők is imádják a gyermekeiket.
@mocskosmacska:nem tudhatjuk mi történt:)

mocskosmacska 2011.11.19. 09:33:59

@avanivi: Persze, amit a borsonlinébe írnak, az nem feltétlenül igaz, és talán nem is kellett volna kommentálnom.

Nem vagyok meggyőződve róla. Én több szülőt is ismertem, aki születése óta utálta a gyerekét.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.11.19. 09:35:24

Ha nem lennének Hajni írásai, már nem is nézném a VV5-öt. Bazi unalmas lett. Serin már több monológja után észrevettem, hogy ellenőrzi, vette-e a kamera. A szeme sarkából odapillant. Mindegy, ki esik ki, mert leült teljesen ez a műsor. Minden nap olvasom az öfiket, de kedvenc játékos hiányában ritkán szólok hozzá.

avanivi 2011.11.19. 09:41:06

@mocskosmacska:
Ugy akartam írni, hogy jó esetben a szülők is imádják a gyermeküket.
Mátol Attila a kedvencem.

Turambar 2011.11.19. 10:10:36

@Cassia30: "Ez így van. Iringón akkor jött le, hogy mennyire nem ezt akarja, amikor először bemutatta neki, hogy mit kellene csinálni. Ott látszott, hogy haragból táncol, és hogy olyat akar mutatni, amitől a nyervogi majd elretten. Ehelyett a h... p .. k... - nem ragozom - megőrült, hogy igen, ő ilyet akar. "

Szerintem meg egy profi táncosnő a kisujjából ráz ki bármilyen koreográfiát egy sztenderd táncra, ergo Iringónak tök mindegy volt, mit táncolnak.
Illetve annyiban nem mindegy, hogy igencsak érdemes figyelembe venni, hogy egy kezdő táncos mit szeretne táncolni és mit nem, mert nagyban befolyásolja a minőséget.

Ebbe belekötnie Verának talán a legnagyobb szánalmasság volt az egész eddigi műsor alatt.

Tüzitündér 2011.11.19. 10:12:34

@Virágék: Jó reggelt! Szép ez a lány szerintem!

beacska 2011.11.19. 10:14:05

@Virágék: szia!
hát igen, szép lány, kétségtelen, bár a "szűzkislányos" képek jobban álltak már akkor is neki, mint a vad erotika ;D

még nem olvastalak vissza titeket, lehet hogy volt róla szó, de én egy kicsit másképp emlékszem a Vera-Péter történetre.
Nem úgy volt, hogy Vera nem akarta könnyen adni magát és kiköltözött a közös ágyból? utána Péter még 2-3 napig egyedül aludt (pl. amikor AM-Attila birkózás volt)...szóval nem Péter dobta, mert nem volt szex, csak nem várt rá sokáig...

szóval szép lány lenne, de nem véletlen, hogy a palik futva menekülnek előle ;D

Turambar 2011.11.19. 10:16:01

@Cassia30: Plusz a káromkodást, a düh és a harag kifejezését, stbstb.
Nem azt akartad inkább mondani, hogy betiltanád a VV-t? :)

beacska 2011.11.19. 10:20:20

@mocskosmacska: ilyen nem volt, ezt Shadi anyukája találta ki.

Turambar 2011.11.19. 10:21:53

@MagasMacska: Mert utálják Shadit. Ahogy a streameket néztem, nem véletlenül.
A tegnapelőttiben a teaház után 5 perc alatt 5 emberbe kötött bele a semmiből.

beacska 2011.11.19. 10:26:31

azért kellenek pl. az ilyen ekézős feladatok, mert a régebbikből nem akarnak bevágni a Shadiról pl, újakat kell "termelni". Shadinak nem kell sok, egy kis pia, kicsit felbasszák (direkt) és már ömlik is a szájából az utálat...

Tegnap is a szaunába Csabinak hogy le hülye kurvázta az összes csajt. Ami, persze megesik, de ahogy Petink mondta, "ilyen helyzetben az ember 100* is meggondolja, mit mond. Ő meg nem teszi úgyse"...

beacska 2011.11.19. 10:27:11

@Turambar: azért az leadhatták volna, nem csak azt, ahogy utána Kinga dohog a riportban...

Turambar 2011.11.19. 10:30:38

@Turambar: Valami lehetett, mert Eszter is ezzel jött a streamben tegnap elég szánalmas módon.

Turambar 2011.11.19. 10:32:40

@Turambar: Beácska, ezt neked akartam írni.

inmemancsi 2011.11.19. 10:34:27

@beacska: hát szegény nagyon messze van a széptől:))a teste kritikán aluli, teljesen igénytelen és már a feje is az, 10 év az tíz év, nézd meg tíz év múlva mondjuk veronikát is..

inmemancsi 2011.11.19. 10:35:51

tegnap valaki írta, hol lehet visszanézni az online-t? megnézném az újabb jelmezcuccost

beacska 2011.11.19. 10:39:16

@Turambar: jaa, azt hittem láttad. Szóval a teaházas programot szólta le elég ocsmány módon. és szokása szerint felpörgette magát. Szerintem megint azzal akart kedvezni a nézőknek, hogy Attilát ekézi, de Attila pl. leszarta, viszont Kinga nagyon felpörgött...(meg egyébként is, ilyen díszletet adtak nekik és kész)

beacska 2011.11.19. 10:40:28

@inmemancsi: www.valovilagblog.com/

általában itt van délután körül teszik fel az előző éjszakát

ma a 11.17. az utolsó

Turambar 2011.11.19. 10:49:00

@beacska: Nem a teaházról beszélek.

A csókos jelenetről.

beacska 2011.11.19. 10:51:59

@Turambar: jaaa, erről nem tudok. arról igen, hogy amikor rangsorolni kellett a fiúkat, Shadi Eszternél nem volt a fasorban sem.

2011.11.19. 10:52:04

@Tüzitündér: Mi van az avatarodon? Elsőre egy lábas jószágnak tűnt, de ez inkább egy karcsú tűztündér az éjben fkrzében batyuval, fején egy szarvaskoponyával ;)

2011.11.19. 10:53:21

Vera most is szép lenne, ehhez -10 kg és +40 centi haj kéne.

inmemancsi 2011.11.19. 10:54:02

@beacska: köszönöm szépen az infot! Beácska, te most éppen kivel szimpatizálsz egyébként ebből a szériából?

Turambar 2011.11.19. 10:57:35

@beacska: Eszter tegnap azzal jött, hogy férfinak csókot visszautasítani nőtől tiszteletlenség.

Ez azért megalol volt a javából. :D

2011.11.19. 11:00:59

Ti ezt elhiszitek?
velvet-VV Attila tizenhét évesen felvágta az ereit

beacska 2011.11.19. 11:02:59

@inmemancsi: az éppen kirekesztettekkel...mondhatnám, DE NEM! ;D

én azok közé tartozom, akiknek, sajnálatos módon, tetszik Attila és Péter játéka.

Kedvencek: Attila, Péter, Csaba feljövőben, Annamari időnként

Nem bírom: Fecó, és Shadit kifejezetten utálom

A többi semleges. Még Kinga és Vera is (!)

inmemancsi 2011.11.19. 11:12:39

@szerivan: meg egy két plasztikai műtét, bár a lábával pld. nem tudnának mit csinálni:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.19. 11:13:24

@szerivan: Szerintem a jelenlegi hajzata tökéletes!

Let’s CRUD 2011.11.19. 11:14:57

@szerivan:
Egy ember soha nem magától süllyed ide, tudom nem megoldás, de azokat kéne büntetni akik ilyenné tették.
Sajnos az ember mindig csak a végtermékkel találkozik.

2011.11.19. 11:15:15

@Peter_Cs: Csak olyan pasis így, de ez nem a haj hibája hanem azé aki alatta van.

2011.11.19. 11:16:59

@Let’s CRUD: De ő már nem magatehetetlen gyerek, dolgoznia kéne azon,hogy ne legyen gyökér.

Turambar 2011.11.19. 11:20:58

@szerivan: Lehet, hogy dolgozik rajta. Csak mondjuk ő -100-ról indul hozzád képest.

Let’s CRUD 2011.11.19. 11:21:31

Én azért vitatkoznék ezze a nő mivoltal való meg sértésben.
Egy nőt sem mentesít semmi, ha aljasságot tesz.
Én úgy szoktam válaszolni, hogy valaki először ember és utána nő vagy férfi.
Elitélni úgy ítélem el, mint egy embert, hogy nő, csak abban változik a dolog, hogy nem ütöm meg, mert eleve gyengébb.

avanivi 2011.11.19. 11:21:44

@gyvy: Kacsasült ??? Vacsora este 18 óra.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.19. 11:23:18

@szerivan: Már, akinek. Szerintem vissza kellene fogynia csak arra az alakra, ami a bemutatkozó kisfilmjében volt. A villában felszedett pár kilót, de le akarja adni.

Hurri Kán 2011.11.19. 11:24:49

@avanivi:
Hmmmm... Jól hangzik...;-) Almás pároltkáposztával? :)

inmemancsi 2011.11.19. 11:25:30

@beacska: végülis tök jó, hogy te tudod csak játékként nézni:)

én mindig kivülállóként nézem és esetleg csak megsajnálok valakit néha:))

beacska 2011.11.19. 11:40:55

@inmemancsi: én szoktam az éjszakaiakat is nézni. olyankor néha elragadtatom magam, de elmúlik ;D

inmemancsi 2011.11.19. 11:45:57

@Peter_Cs: nem, de egyrészt nem jók az adottságai - pld. mellfelvarrás mindenképpen, másrészt igénytelen a nő, és ez az egyik legrosszabb jelző egy női külső esetén

2011.11.19. 11:51:41

@inmemancsi: De az arcvonásai szépek, szebb mint a zsemlefejű Serié.

2011.11.19. 12:00:28

@inmemancsi: Miért, egy férfi lehet igénytelen?

Tüzitündér 2011.11.19. 12:15:53

@szerivan: minden stimmel, de gumicsizi van rajta, mert időközben eleredz az eső! :):):)

inmemancsi 2011.11.19. 12:16:13

@szerivan: ez egy választás, mindenki lehet az, igényesnek lenni kívül, belül sokkal melósabb

inmemancsi 2011.11.19. 12:17:48

@szerivan: mindenkin lehet találni szépet, csak úgy kell nézni:))és a szépség félig tényleg belülről jön, szegénynek nemsokára nagyon csúnya arca lesz, ha így folytatja..

ő-szinte 2011.11.19. 12:53:50

Jo lenne ha mindenki igenyes lenne, de az emberek 80%-a nem az... sajnos.

ő-szinte 2011.11.19. 13:24:59

Lefagyott a blog ? tegnap is fura volt... Vagy csak mindenki ebedel es hasonlok?

Let’s CRUD 2011.11.19. 13:39:03

@Vintola: Ez nagyon jó, ügyvédeket nem az igazság érdekli, hanem, hogy az adott szabályok mellett, hogy tud nyerni.

Tipikus női érvelés, se füle se farka.

lac64 2011.11.19. 14:11:21

Szép napot Mindenkinek!

@Vintola: Ekkora baromságot rég hallottam. Egyébként az egész nők megsértésére vonatkozó érvelésük iszonyatosan képmutató és szánalmas: ez egy normális közösségben lehet, hogy megállná a helyét, de odabent, ahol mindennapos a másik sértegetése enyhén vicces. Ha ezeket a dolgokat elfogadják Attilától - illetve Gergőtől - akkor itt sem szabadna felróni. Az meg, hogy Attila megbánja és bocsánatot kér, duma. Lehet, hogy Esztertől bocsánatot kért, de pl. Dyától a baszatlan picsáért pl. nem.

foxglove (törölt) 2011.11.19. 14:34:55

@Vintola: atyaúristen... primitív, maradjunk ennyiben, a többi ehhez fűződő gondolatomat inkább öncenzúráztam.

inmemancsi 2011.11.19. 14:40:24

@foxglove: és az a legrosszabb, hogy az ilyen sose jön rá, mekkora barom..- mert akkor a föld alá ásná magát

Talpig Jimmy 2011.11.19. 14:52:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Hódos Hajnalka, a Baltás Démon 2011.11.18. 22:09:23
"ritka unalmas öfi volt.
jóccaka."
Ravasz. Majd lehet bezsebelni a dicséreteket, hogy ebből a szarból ilyen jót írni!? :D

busifa 2011.11.19. 15:06:48

@Talpig Jimmy: A tegnapi sem volt valami nagy szám.

foxglove (törölt) 2011.11.19. 15:37:17

@inmemancsi: remélem ezt a szöveget a párbaján is el fogja sütni, nagy nyilvánosság előtt...

inmemancsi 2011.11.19. 15:46:52

@foxglove: hát be lehetne játszani. nem fogják valószínű..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.19. 15:53:34

@inmemancsi: Verát nem érzékelem igénytelennek, inkább természetesnek.

inmemancsi 2011.11.19. 16:01:38

@Peter_Cs: tiszteletben tartom a véleményed, de ha igényes lenne magára, máshogy nézne ki:)) kedvencem a szürke kinyúlt szűk ruhája ami alakjának összes előnytelenségét mutatja és még eleve kinyúlt, elnyűtt is..

kékdelfin 2011.11.19. 16:46:18

@Peter_Cs: pl. Abban is látszik az igénytelensége, hogy mezitláb rohangál mindenhol, kint-bent, aztán meg a szutykos lábát felrakja a kanapéra. Ráadásul úgy, hogy más is ül közvetlen mellette.

Turambar 2011.11.19. 17:30:23

2.50-től Petya érzelmeket vall...
...Veron meg úgy tesz, mint aki semmit sem ért. Ügyes kis dög. :)

MagasMacska 2011.11.19. 17:40:37

@mocskosmacska: "Az index fórumán azt állítják, hogy a shadi-eszter ellentétnek az az oka, hogy még az elején eszter le akarta smárolni shadit, de az nem hagyta. Ebből mi igaz? Öfikben szerintem nem volt. (bár nem nézem mindegyiket) Éjszakai streamban látta valaki? "
Biztosan igaz, mert tegnap az online egy részében azon vergődtek, hogy amikor Eszter meg akarta csókolni Shadit és Shadi elküldte őt, akkor mennyire megalázta, mert egy nő (ezt imádom!!!) nem akar akárkit megcsókolni!! És akkor elküldik!! Ez vért kíván!!! (Na, ez utóbbit már én tettem, hozzá, de úgy tűnik, így lesz. Szóval az egész onnan ered, hogy Eszter bepróbálkozott ott, ahol nem kellett volna.)

MagasMacska 2011.11.19. 17:45:07

@szerivan: Elhiszem. De biztos még előtte kihívta a mentőket...

MagasMacska 2011.11.19. 17:48:39

@Let’s CRUD: Na, erről van szó, ezért kérem ki magamnak Eszter hülye dumáját. Engem, mint embert vagy tisztelnek vagy nem (próbálom elérni, hogy igen, de van, akinél nem is akarom), és csak utána vegyék észre, hogy nő vagyok. És csak azok, akiknek ezt a tudomására hozom. (Mert ennek is megvan a módja...)

garnéla mák 2011.11.19. 18:49:24

nem vagyok törzskommentelő, de hajni írásait sskk nem hagynám ki. és most, hogy már nem csak a hv-okból ismerem a sztorit, hanem offlány is megnézem, kialakult a véleményem a szereplőkről.

sztem péter a legtökösebb versenyző, ilyenből kéne még 13, tök mást mond a riportboxban, mint kint, simán képbe hazudik és persze a biológiai szükségleteit sem hagyja kint, nem is értem, hogy a többiek miért nem látják be, hogy a játék a nézők meggyőzéséről és a házban való lavírozásról szól.
attilát is bírom, bár értem a mérhetetlen ellenszenvet, tökre át tudom érezni a nyomorult kis életét, tipikus megküzdési mechanizmusokkal operál, falat épít, de összezárva már másként éli meg a zember a gátakat, kénytelen bontogatni. plusz agyban is játssza a játékot, és semmi baj nincs azzal, hogy produkálja magát és provokál másokat.

serin nagyon meglepődtem az elmúlt időszakban, sokkal több van abban a csajban, mint kinéztem volna, gyakran értelmes tanácsokat ad, jó az empátiás készsége. az, hogy rakja magát minden felé, de szűzq*va, majd elmúlik, még elég fiatal hozzá.
vera szegénynek lenne esze, nem is csúnya, de a zöld szemű szörny elvette az eszét és nincs, aki felvilágosítaná őszintén, h hülyét csinál magából, mert elmarta a tükröket magától, pl. eszter ebben jó partner lett volna. sztem nem tartja magát olyan nagyra, mint tűnik, hanem az álcája mögött próbálja építgetni a megcsonkított önbizalmának maradványait. de egyedül van és így nehéz lesz. amúgy jellegtelen lenne átlagossága miatt.

kinguci az elején szimpatikus volt, de kiderült, h üresebb fejű, hisztis lányka, aki megszokta a kényelmet, erre itt meg is kéne küzdeni érte.
várániká szörnyű, persze érdekli a közönséget, de tényleg tompa lány és az egyszerűsége inkább irritáló, mint szerethető, legalábbis nekem. sötétség a köbön némi pislákolással megáldva.

kivanmég, eszter rendben van, bár a praxisa és a továbbjutása szülői támogatás nélkül nem jött volna létre, sadi önző és mitugrász kisfiú, gergőnek nagyobb az arca, mint az ereje, csabi valóban tuja és unalmas, bta sokkal jobbfej és az értelmesebbik fajtából, külön kvalitások nélkül, mint azt sejteni lehetett, fecó meg gabonaszár, mindenkivel jóban akar lenni, de néha megfeletkezik magáról és felvállalja a gondolatait.

és még annyit, hogy nem értem a műcsöcsök felülreprezentáltságát és többet vártam a karakterektől, bár így is érdekesebb lehet, mint a többi. van mit tanulni még a survivor-ből és a dzsörzisórból.

köszi, ha vki elolvasta a véleményem és köszi hajni a hv-kat, hiányzol a malacka rajról is, de a személyes vonatkozású bekezdések miatt követni is foglak. és értem én, hogy kevés a karaktarszám és sok munka van benne, de néhány megnyilvánulásnál kimondottan hiányoltam a kommentárodat, több hajnit a hv-kba!:)

Hódos Hajnalka 2011.11.19. 19:38:42

@kaminer: :) köszönöm! elolvastam, jólesett, Péter nekem is bejön és meglesz, több hajni lesz a posztokban! :)

branyik 2011.11.20. 02:29:56

@kaminer: A dzsörzi sór ért külön köszönetmint hasonlat :)

Közbiztonság Szilárd 2011.11.21. 23:54:59

"Hihetetlen, anyám még mindig letagadja az ismerősöknek, hogy a VV-t hogyvoltozom"

Add meg a címét/telefonszámát azonnal!
Végre egy rendes ember, akivel egy platformon vagyok!

Ja, meg az exedét és az apádét is. :-)
Hát Pálinkó Lujza szájából azért csak kiesett a "nehéz dió".
Ez már majdnem egy "saját dugájába dőlt". :-)
Szerintem írhatna hogyvoltot a VV6-ról. :-)P

Ja, nőnek szerintem fél tök is sok. :-)

Közbiztonság Szilárd 2011.11.22. 00:28:10

@anica inkognitóban:
Valamit elírhattak, én 185 cm vagyok, és Balázs jóval alacsonyabb nálam.
Szerintem 175 lehet az.

Közbiztonság Szilárd 2011.11.22. 00:33:44

@Tüzitündér:
Annyira meg nem alacsony, kb. veled egyforma magas lehet.
süti beállítások módosítása