Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X65

2011. november 18. 17:35 - Hódos Hajnalka

Hihetetlen, anyám még mindig letagadja az ismerősöknek, hogy a VV-t hogyvoltozom, hát szülő az ilyen? Nem elég, hogy mínusz három van, még ez is. Persze vannak esetek, mikor megértem őt, a legutóbbi esetre csak az a mentségem, fiatal voltam és bohó. Jó, már a Góg és Magógból sejthettem volna, hogy. De megígértem, beugrom helyette, elmondom, fenn, a színpadon, há. Késtem, igen, ezért sem néztem körül. Honnan tudhattam volna, hogy a Munkáspárt nagygyűlésén vagyok?! Otthon meg hallgathattam, az is milyen szégyen volt, mikor nyolc évesen hittanról is kirúgtak. Hagyjuk, minden csoda három napig tart. Hogy a mai posztból mi lesz, fogalmam sincs, most iszom a második bögre forralt bort, kénytelen vagyok, az előbb lavórban áztattam a bábókat, tisztára, mint valami nagypapa, aztán magamhoz tértem és húztam két gyapjúzoknit, mert rádöbbentem, még húsz perc, és vadásztörténeteket kezdek mesélni, vagy ami annál is rosszabb, bejelentkezek prosztatavizsgálatra. Bezzeg a kurva kutya Pötyike nem fázik.

Hát Balázs olyan kis cuki volt tegnap a huncut frizkójával meg a csibészes mosolyával, hogy alig tudtam a csizmáskandúr lábbelire figyelni, persze elkövettem azt a hibát, hogy kommentben hangot adtam ennek, máskor hallgatok, mert az összes némber kedves hölgy kommentelők mindegyike lecsapott az ÉN Balázsomra! Hallatlan, nem elég, hogy fél éve öldöklő harcban állok beebeer kommentelővel Denis Leary miatt! (Aki az enyém, ugye.) Hiába húzom az időt, csak neki kell állnom elmondani, szeri 2.0 van. Tényleg, nem viccelek. De először folytatódik Veronika „micsinájjak” gyötrődése, második rész, igen, még mindig azon nyűglődik, kit vigyen randira. Seri szerint nézzék meg a pozitívumokat és a negatívumokat, szóval Cristofel tegnap színházat adott elő. Seri, Seri, nem nézted az előző szériát, most lebuktál! Az vígszínház! Veronika nem akar vele randizni, nem véletlenül zárta le. Basszus. Majd ha kimegy, beszélnek. Seri Petit vinné, hogy beszéljék meg a drámát. Rémülten rázom a fejem, ne, ne! Vagy Shadit, mert a táncpárja. Vagy egy abszolút semlegest, akiből semmiféle probléma nem lenne. Az a Csabi. Azért is, mert aranyos és cukipofa. Na jó. Veronika eredményt hirdet, szót fogad Serire és tesz bele csavart is. Csabiiii, ez de durvaaaa! Péter gratulál Serinek a zseniális ötletért, Csabi örül. Nem sokáig, mert Veronikában szörnyű kétely támad, mely lelkét emészté.

Belebújik Péterbe, most nagyon megbántotta? Nem. Mivel Veronika nőbűl van, és mert mi soha nem elégszünk meg egy kurva nemmel, ugyanis magunkból indulunk ki, még háromszor megkérdezi, de biztos? Azhá, és Veronika kis tücsök. Vera ilyenkor már hisztérikus picsa lenne. Ennyire sem bántódott meg Péter? Nem, a Veronika hüvelyk és mutatóujja közti 0,0003 milliméternyire sem. Tuti? Tuti. Tuti? Tuti. Biztos? Igen. De biztos? Igen. Itt küldök sms-t az egyik exemnek, ez áll benne: köszönök mindent. Már értem. A kis tücsök lelke még mindig háborog, szalad Attilához, háááát, szerinted jó döntést hoztam? Hát, Attila szerint nem. Pétert kellett volna randira hívni, mert vele érzi jól magát. Szarni kellett volna mindenbe. Vegyen nagy levegőt és csinálja vissza! Ott a riportszoba, nincs benn senki, futifuti! Veronika szó szerint elismétli a riportban Attila szavait és nagyon igyekszik nyomorult, kódorgó, rühes kutyakölyök tekintettel nézni, szögezzük le, mellesleg nem, de ebben sokkal jobb vagyok. A kis tücsök futifuti a nappaliba, rádöglik Péterre, itt átlényegül kis tündérré és nagyon-nagyon szeri van. Na, Péter ezt már szereti. A kis kuka belenyivákolja a kis Peti fülébe, bement a riportba és megváltoztatta a döntését. Péter nem hiszi el. Hálistennek nincs idejük túlzottan belemenni a detényleg-igen-jajtenemhiszemel-dede-jajugyanmá-jadeigen párbeszédbe, mert levél érkezik, Veronika, állj ki a többiek elé, és húzzál már valakivel randizni, mert kibaszottul unjuk. Hát köszöni szépen és ne haragudjon a Csabi, de akit randira visz, az nem más, mint az ő Villabéli legjobb barátja, Peti. Csabi ne haragudjon, ez nem rá irányult, hanem Veronika hülyeségére. Mert egy idióta vagyok, de tök jó erre rájönni néha. A kis tücsök/tündér/kuka és Villabéli legjobb barátja kimennek cigizni, Veronika tudja, hogy kis bolond, de Péter ezért szeri. Mikor elkezdődik a de most mi van? Semmi, imádlak! De neeeem! De! De most nem örülsz? De! De neeeeem, küldök egy másik sms-t is. Apámnak. A szöveg ugyanaz, mint az előbb.

Eljött hát a pillanat, megérkezett a zsűri, Pálinkó Lujza volt versenytáncos, Tihanyi Ákos koreográfus és itt van Csonka András is. Az asztal mögött. Az első páros Fecó és Eszter, akik egy rendkívül temperamentumos paso doblét adnak elő. Esztert tavasztündérnek öltöztették, lila-sárga bodrokkal, és hát a táncban valami elementáris szenvedély van, tényleg. Izzik a levegő. Ha bika lennék, összegömbölyödve aludnék a radiátor előtt, aminek Csaba mindjárt majdnem nekimegy, ők következnek ugyanis. Előtte a zsűri megdicséri Fecót, miatta volt pasós, a nézés már nagyon megy. Következzék hát a rendkívül tüzes szamba. A kedvencem a koreográfiából még mindig az oldalirányú térdtöréses ugrabugra, és az az elem, mikor BTA a nyakig érő lábaival felugrik Csaba csípejére, amit a "riadt csimpánzkölyök az anyjába kapaszkodik" címmel tudnék illetni. Gyomortól felfelé már én is olyan tüzes vagyok, mint egy szamba, a lábaim viszont még mindig lefagynak. Csonka András szerint a táncnak inkább törzsi jellege volt, de nagyon örül, hogy a nő a végén mégis megmenekült a kondérból. Annamariról azt suttogja, vagy elképesztően gátlásos, vagy baromira szerelmes a Csabába. Lujza racionálisabb: vagy be van oltva tánc ellen. Péter és Vera mambója szexuális és dögös tánc lesz. Iringó szerint. A kezdés erős, Péter a parketten hisztis kis kurvának titulálja Verát, Lujza a tánc alatti mimikát és a szexuális mozdulatokat a közönségesség határát feszegetőnek, de kétségkívül Vera volt az, aki felülkerekedett és irányított. Öröm lehet ezzel a nővel dugni, elképzelem, ahogy. Inkább mégsem. Szerivolték a saját kapcsolatukat mesélik el egy csacsával. Nekem tetszett, ha Seri levetkőzné ezt a ribanctekergést, azt mondanám, parkettre termett a csaj. A zsűri is odavan, ó igen, megvolt az összhang, a mosoly, jól néztek ki együtt, szóval sikeres volt a mutatvány.

Máris megérkezik Kinga, aki a legszerencsétlenebb ruhát viseli, lényegében egy fehér tornadresszre vart függönyben van, hozzá a lenőtt sárga haj és füstös szem, a halál angyala hópihének álcázva, na. Attila lényegében túlnő Pataky Attilán, pedig azt hittem, nála több ökölbe szorított kezet másfél perc alatt nem tud produkálni senki más (ld. Egyedül blues), Kinga ide-oda röppen és néha hajlong. Hú, fuhú. Ákosnak tetszett, bár elején Kingát kicsit unottnak érezte, de megvolt a feszkó, megvolt a titokzatosság. Attila privát belekacagása nem tett jót a produkciónak. Hát, ezt elbasztuk, összegez Attila, de hogy lehet beleröhögni, értetlenkedik Kinga. Természetesen ő a hibás, mert szünet volt és belelépett. Veronika és Shadi tisztára, mint Ken és Barbi, nagyon figyelnek, hogy egyetlenegyszer se lépjenek ritmusra, amúgy cukik. Lujza tőlük nem sokat várt. Azt hitte, Veronikának gumibugyit kell osztani, de nagyon kellemes meglepetést okoztak! Lujza egyébként is vegyes érzelmekkel és fésületlenül érkezett, arra számított, hogy mindenféle borzalmakat fog látni. Ehhez képest az egész brigád kellemes meglepetést okozott. Lássuk, ki az a három páros. Felkészültetek? Én nagyon. Veronika és Shadi, Szerivolték, valamint Kinga és Attila, örömbódottá, zsűri elköszön, nézzük, mi történt közvetlenül a kiválasztás után.

Közvetlenül kiválasztás előtt Veronika ne buzerálja Shadi haját, mert ideges. De ez simi. Ez nem simogatás, hanem buzerálás. Buzerálás után egységes felhördülés, mert Shadi azt mondja, Veronika, én még nem ütöttem meg nőt. Indián meg már rúgott szájba, ha már klasszikusoknál tartunk. Közvetlenül a kiválasztás után Shadi még idegesebb. Ez aljas húzás volt Esztertől, nem várta volna tőle. Péter és Attila elégedettek, Eszter állta a szavát, az alku az alku. Eszter a riportszobában kifejti, úgy gondolja, bízhat Attilában, a Bádogemberben, aki, ha kinn hagyja Shadit, tiszta szívből, tényleg. Shadi a kertben hőbörög tovább, Kinga vállat von és leszarja, ez a párbaj őt különösképpen nem izgatja fel. Shadi viszont felizgatja Pétert, mert a nyugiszobában megölelgeti, miközben azt mondja, tudom, mire van szükséged. Péter Attilának morog, majdnem összehányta magát, de ezt a három napot még kibírják az idegesítő faszkalappal. Hát jó, és ha visszajön? Jó kérdés, hihihi, na hozom a lábvizet, ez nem állapot, lefagy a csülköm!

Sigismundus, nélküled félkarú, félszemű, féltökű óriás vagyok! De szerivan! :)

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
472 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2011.11.19. 02:10:52

A shadi kesz transzi! Nagyon komoly!!!!

kékdelfin 2011.11.19. 02:18:44

sadi attilának: milyen szép lány lennél!
attila sadinak: te meg milyen szép lány vagy!
:)

ő-szinte 2011.11.19. 02:40:03

Koszonjuk RETEK ,hogy megint nem nezhetjuk!

ő-szinte 2011.11.19. 02:52:55

Hat be fogtok pisilni a nevetestol :-DDD
Sajnos a retek tovabbra is fukarkodik az ollajnnal

avanivi 2011.11.19. 05:49:06

Basszus, nem tudjátok véletlenül, hogy Balázs hány cm magas lehet ?

mocskosmacska 2011.11.19. 08:04:01

@avanivi: VAlaki azt írta, hogy 172.

avanivi 2011.11.19. 08:14:47

@mocskosmacska: Kösz, már aludni nem tudtam ,mardosott a kiváncsiság:)))))

jog-ász 2011.11.19. 08:38:45

ha a sorminta folytatódik akkor shadi megy vissza hogy tovább idegesitse a kemény magot, meg a két agytrösztöt. eszter érdekessége lejárt azzal hogy attiláék mellé álltak még semlegességükben is. shadi visszamegy, jövö héten csaba nem szerez védettséget és ők mennnek ujra párbajozni..irom a forgatókönyvet:)

mocskosmacska 2011.11.19. 08:48:18

Borsonline ma lehozott egy cikket, hogy attilának milyen szomorú gyermekkora volt, meg minden. Jó, biztos szomorú volt, meg szegény, meg minden, de ez nem mentség rá, hogy akkora pöcs legyen, amekkora pöcs. Egyébként a cikknek van két része is, ami nagyon tetszik.
Az első, amikor attila apuka valami ilyesmit mond, hogy attila minek cseszi el az időt bent a villában, inkább itthon kapálna.
A másik meg amikor a 87 éves nagymama siránkozik, hogy szegény attilának mekkora csapás volt, amikor beázott a gyerekkori szobája és a ház azt a részét le kellett bontani. És hogy attila akkor be is jelentette a nagyanyónak, hogy ő már nem jön haza, mert neki nincsen hová. Gratulálok attila, önsajnáltatás, nagyanyó érzelmi manipulálása megvolt.

mocskosmacska 2011.11.19. 09:16:24

Az index fórumán azt állítják, hogy a shadi-eszter ellentétnek az az oka, hogy még az elején eszter le akarta smárolni shadit, de az nem hagyta. Ebből mi igaz? Öfikben szerintem nem volt. (bár nem nézem mindegyiket) Éjszakai streamban látta valaki?

avanivi 2011.11.19. 09:23:10

@mocskosmacska: a nagyanyókat nem kell manipulálni, ők így is úgy is imádják az unokáikat .

mocskosmacska 2011.11.19. 09:24:44

@avanivi: Nem az a gond, hogy imádja, hanem hogy nem szeretem, ha valaki sajnáltatja magát akkor, amikor nem kellene.

avanivi 2011.11.19. 09:31:06

és a szülők is imádják a gyermekeiket.
@mocskosmacska:nem tudhatjuk mi történt:)

mocskosmacska 2011.11.19. 09:33:59

@avanivi: Persze, amit a borsonlinébe írnak, az nem feltétlenül igaz, és talán nem is kellett volna kommentálnom.

Nem vagyok meggyőződve róla. Én több szülőt is ismertem, aki születése óta utálta a gyerekét.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.11.19. 09:35:24

Ha nem lennének Hajni írásai, már nem is nézném a VV5-öt. Bazi unalmas lett. Serin már több monológja után észrevettem, hogy ellenőrzi, vette-e a kamera. A szeme sarkából odapillant. Mindegy, ki esik ki, mert leült teljesen ez a műsor. Minden nap olvasom az öfiket, de kedvenc játékos hiányában ritkán szólok hozzá.

avanivi 2011.11.19. 09:41:06

@mocskosmacska:
Ugy akartam írni, hogy jó esetben a szülők is imádják a gyermeküket.
Mátol Attila a kedvencem.

Turambar 2011.11.19. 10:10:36

@Cassia30: "Ez így van. Iringón akkor jött le, hogy mennyire nem ezt akarja, amikor először bemutatta neki, hogy mit kellene csinálni. Ott látszott, hogy haragból táncol, és hogy olyat akar mutatni, amitől a nyervogi majd elretten. Ehelyett a h... p .. k... - nem ragozom - megőrült, hogy igen, ő ilyet akar. "

Szerintem meg egy profi táncosnő a kisujjából ráz ki bármilyen koreográfiát egy sztenderd táncra, ergo Iringónak tök mindegy volt, mit táncolnak.
Illetve annyiban nem mindegy, hogy igencsak érdemes figyelembe venni, hogy egy kezdő táncos mit szeretne táncolni és mit nem, mert nagyban befolyásolja a minőséget.

Ebbe belekötnie Verának talán a legnagyobb szánalmasság volt az egész eddigi műsor alatt.

Tüzitündér 2011.11.19. 10:12:34

@Virágék: Jó reggelt! Szép ez a lány szerintem!

beacska 2011.11.19. 10:14:05

@Virágék: szia!
hát igen, szép lány, kétségtelen, bár a "szűzkislányos" képek jobban álltak már akkor is neki, mint a vad erotika ;D

még nem olvastalak vissza titeket, lehet hogy volt róla szó, de én egy kicsit másképp emlékszem a Vera-Péter történetre.
Nem úgy volt, hogy Vera nem akarta könnyen adni magát és kiköltözött a közös ágyból? utána Péter még 2-3 napig egyedül aludt (pl. amikor AM-Attila birkózás volt)...szóval nem Péter dobta, mert nem volt szex, csak nem várt rá sokáig...

szóval szép lány lenne, de nem véletlen, hogy a palik futva menekülnek előle ;D

Turambar 2011.11.19. 10:16:01

@Cassia30: Plusz a káromkodást, a düh és a harag kifejezését, stbstb.
Nem azt akartad inkább mondani, hogy betiltanád a VV-t? :)

beacska 2011.11.19. 10:20:20

@mocskosmacska: ilyen nem volt, ezt Shadi anyukája találta ki.

Turambar 2011.11.19. 10:21:53

@MagasMacska: Mert utálják Shadit. Ahogy a streameket néztem, nem véletlenül.
A tegnapelőttiben a teaház után 5 perc alatt 5 emberbe kötött bele a semmiből.

beacska 2011.11.19. 10:26:31

azért kellenek pl. az ilyen ekézős feladatok, mert a régebbikből nem akarnak bevágni a Shadiról pl, újakat kell "termelni". Shadinak nem kell sok, egy kis pia, kicsit felbasszák (direkt) és már ömlik is a szájából az utálat...

Tegnap is a szaunába Csabinak hogy le hülye kurvázta az összes csajt. Ami, persze megesik, de ahogy Petink mondta, "ilyen helyzetben az ember 100* is meggondolja, mit mond. Ő meg nem teszi úgyse"...

beacska 2011.11.19. 10:27:11

@Turambar: azért az leadhatták volna, nem csak azt, ahogy utána Kinga dohog a riportban...

Turambar 2011.11.19. 10:30:38

@Turambar: Valami lehetett, mert Eszter is ezzel jött a streamben tegnap elég szánalmas módon.

Turambar 2011.11.19. 10:32:40

@Turambar: Beácska, ezt neked akartam írni.

inmemancsi 2011.11.19. 10:34:27

@beacska: hát szegény nagyon messze van a széptől:))a teste kritikán aluli, teljesen igénytelen és már a feje is az, 10 év az tíz év, nézd meg tíz év múlva mondjuk veronikát is..

inmemancsi 2011.11.19. 10:35:51

tegnap valaki írta, hol lehet visszanézni az online-t? megnézném az újabb jelmezcuccost

beacska 2011.11.19. 10:39:16

@Turambar: jaa, azt hittem láttad. Szóval a teaházas programot szólta le elég ocsmány módon. és szokása szerint felpörgette magát. Szerintem megint azzal akart kedvezni a nézőknek, hogy Attilát ekézi, de Attila pl. leszarta, viszont Kinga nagyon felpörgött...(meg egyébként is, ilyen díszletet adtak nekik és kész)

beacska 2011.11.19. 10:40:28

@inmemancsi: www.valovilagblog.com/

általában itt van délután körül teszik fel az előző éjszakát

ma a 11.17. az utolsó

Turambar 2011.11.19. 10:49:00

@beacska: Nem a teaházról beszélek.

A csókos jelenetről.

beacska 2011.11.19. 10:51:59

@Turambar: jaaa, erről nem tudok. arról igen, hogy amikor rangsorolni kellett a fiúkat, Shadi Eszternél nem volt a fasorban sem.

2011.11.19. 10:52:04

@Tüzitündér: Mi van az avatarodon? Elsőre egy lábas jószágnak tűnt, de ez inkább egy karcsú tűztündér az éjben fkrzében batyuval, fején egy szarvaskoponyával ;)

2011.11.19. 10:53:21

Vera most is szép lenne, ehhez -10 kg és +40 centi haj kéne.

inmemancsi 2011.11.19. 10:54:02

@beacska: köszönöm szépen az infot! Beácska, te most éppen kivel szimpatizálsz egyébként ebből a szériából?

Turambar 2011.11.19. 10:57:35

@beacska: Eszter tegnap azzal jött, hogy férfinak csókot visszautasítani nőtől tiszteletlenség.

Ez azért megalol volt a javából. :D

2011.11.19. 11:00:59

Ti ezt elhiszitek?
velvet-VV Attila tizenhét évesen felvágta az ereit

beacska 2011.11.19. 11:02:59

@inmemancsi: az éppen kirekesztettekkel...mondhatnám, DE NEM! ;D

én azok közé tartozom, akiknek, sajnálatos módon, tetszik Attila és Péter játéka.

Kedvencek: Attila, Péter, Csaba feljövőben, Annamari időnként

Nem bírom: Fecó, és Shadit kifejezetten utálom

A többi semleges. Még Kinga és Vera is (!)

inmemancsi 2011.11.19. 11:12:39

@szerivan: meg egy két plasztikai műtét, bár a lábával pld. nem tudnának mit csinálni:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.19. 11:13:24

@szerivan: Szerintem a jelenlegi hajzata tökéletes!

Let’s CRUD 2011.11.19. 11:14:57

@szerivan:
Egy ember soha nem magától süllyed ide, tudom nem megoldás, de azokat kéne büntetni akik ilyenné tették.
Sajnos az ember mindig csak a végtermékkel találkozik.

2011.11.19. 11:15:15

@Peter_Cs: Csak olyan pasis így, de ez nem a haj hibája hanem azé aki alatta van.

2011.11.19. 11:16:59

@Let’s CRUD: De ő már nem magatehetetlen gyerek, dolgoznia kéne azon,hogy ne legyen gyökér.

Turambar 2011.11.19. 11:20:58

@szerivan: Lehet, hogy dolgozik rajta. Csak mondjuk ő -100-ról indul hozzád képest.

Let’s CRUD 2011.11.19. 11:21:31

Én azért vitatkoznék ezze a nő mivoltal való meg sértésben.
Egy nőt sem mentesít semmi, ha aljasságot tesz.
Én úgy szoktam válaszolni, hogy valaki először ember és utána nő vagy férfi.
Elitélni úgy ítélem el, mint egy embert, hogy nő, csak abban változik a dolog, hogy nem ütöm meg, mert eleve gyengébb.

avanivi 2011.11.19. 11:21:44

@gyvy: Kacsasült ??? Vacsora este 18 óra.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.19. 11:23:18

@szerivan: Már, akinek. Szerintem vissza kellene fogynia csak arra az alakra, ami a bemutatkozó kisfilmjében volt. A villában felszedett pár kilót, de le akarja adni.

Hurri Kán 2011.11.19. 11:24:49

@avanivi:
Hmmmm... Jól hangzik...;-) Almás pároltkáposztával? :)

inmemancsi 2011.11.19. 11:25:30

@beacska: végülis tök jó, hogy te tudod csak játékként nézni:)

én mindig kivülállóként nézem és esetleg csak megsajnálok valakit néha:))

beacska 2011.11.19. 11:40:55

@inmemancsi: én szoktam az éjszakaiakat is nézni. olyankor néha elragadtatom magam, de elmúlik ;D

inmemancsi 2011.11.19. 11:45:57

@Peter_Cs: nem, de egyrészt nem jók az adottságai - pld. mellfelvarrás mindenképpen, másrészt igénytelen a nő, és ez az egyik legrosszabb jelző egy női külső esetén

2011.11.19. 11:51:41

@inmemancsi: De az arcvonásai szépek, szebb mint a zsemlefejű Serié.

2011.11.19. 12:00:28

@inmemancsi: Miért, egy férfi lehet igénytelen?

Tüzitündér 2011.11.19. 12:15:53

@szerivan: minden stimmel, de gumicsizi van rajta, mert időközben eleredz az eső! :):):)

inmemancsi 2011.11.19. 12:16:13

@szerivan: ez egy választás, mindenki lehet az, igényesnek lenni kívül, belül sokkal melósabb

inmemancsi 2011.11.19. 12:17:48

@szerivan: mindenkin lehet találni szépet, csak úgy kell nézni:))és a szépség félig tényleg belülről jön, szegénynek nemsokára nagyon csúnya arca lesz, ha így folytatja..

ő-szinte 2011.11.19. 12:53:50

Jo lenne ha mindenki igenyes lenne, de az emberek 80%-a nem az... sajnos.

ő-szinte 2011.11.19. 13:24:59

Lefagyott a blog ? tegnap is fura volt... Vagy csak mindenki ebedel es hasonlok?

Let’s CRUD 2011.11.19. 13:39:03

@Vintola: Ez nagyon jó, ügyvédeket nem az igazság érdekli, hanem, hogy az adott szabályok mellett, hogy tud nyerni.

Tipikus női érvelés, se füle se farka.

lac64 2011.11.19. 14:11:21

Szép napot Mindenkinek!

@Vintola: Ekkora baromságot rég hallottam. Egyébként az egész nők megsértésére vonatkozó érvelésük iszonyatosan képmutató és szánalmas: ez egy normális közösségben lehet, hogy megállná a helyét, de odabent, ahol mindennapos a másik sértegetése enyhén vicces. Ha ezeket a dolgokat elfogadják Attilától - illetve Gergőtől - akkor itt sem szabadna felróni. Az meg, hogy Attila megbánja és bocsánatot kér, duma. Lehet, hogy Esztertől bocsánatot kért, de pl. Dyától a baszatlan picsáért pl. nem.

foxglove (törölt) 2011.11.19. 14:34:55

@Vintola: atyaúristen... primitív, maradjunk ennyiben, a többi ehhez fűződő gondolatomat inkább öncenzúráztam.

inmemancsi 2011.11.19. 14:40:24

@foxglove: és az a legrosszabb, hogy az ilyen sose jön rá, mekkora barom..- mert akkor a föld alá ásná magát

Talpig Jimmy 2011.11.19. 14:52:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Hódos Hajnalka, a Baltás Démon 2011.11.18. 22:09:23
"ritka unalmas öfi volt.
jóccaka."
Ravasz. Majd lehet bezsebelni a dicséreteket, hogy ebből a szarból ilyen jót írni!? :D

busifa 2011.11.19. 15:06:48

@Talpig Jimmy: A tegnapi sem volt valami nagy szám.

foxglove (törölt) 2011.11.19. 15:37:17

@inmemancsi: remélem ezt a szöveget a párbaján is el fogja sütni, nagy nyilvánosság előtt...

inmemancsi 2011.11.19. 15:46:52

@foxglove: hát be lehetne játszani. nem fogják valószínű..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.19. 15:53:34

@inmemancsi: Verát nem érzékelem igénytelennek, inkább természetesnek.

inmemancsi 2011.11.19. 16:01:38

@Peter_Cs: tiszteletben tartom a véleményed, de ha igényes lenne magára, máshogy nézne ki:)) kedvencem a szürke kinyúlt szűk ruhája ami alakjának összes előnytelenségét mutatja és még eleve kinyúlt, elnyűtt is..

kékdelfin 2011.11.19. 16:46:18

@Peter_Cs: pl. Abban is látszik az igénytelensége, hogy mezitláb rohangál mindenhol, kint-bent, aztán meg a szutykos lábát felrakja a kanapéra. Ráadásul úgy, hogy más is ül közvetlen mellette.

Turambar 2011.11.19. 17:30:23

2.50-től Petya érzelmeket vall...
...Veron meg úgy tesz, mint aki semmit sem ért. Ügyes kis dög. :)

MagasMacska 2011.11.19. 17:40:37

@mocskosmacska: "Az index fórumán azt állítják, hogy a shadi-eszter ellentétnek az az oka, hogy még az elején eszter le akarta smárolni shadit, de az nem hagyta. Ebből mi igaz? Öfikben szerintem nem volt. (bár nem nézem mindegyiket) Éjszakai streamban látta valaki? "
Biztosan igaz, mert tegnap az online egy részében azon vergődtek, hogy amikor Eszter meg akarta csókolni Shadit és Shadi elküldte őt, akkor mennyire megalázta, mert egy nő (ezt imádom!!!) nem akar akárkit megcsókolni!! És akkor elküldik!! Ez vért kíván!!! (Na, ez utóbbit már én tettem, hozzá, de úgy tűnik, így lesz. Szóval az egész onnan ered, hogy Eszter bepróbálkozott ott, ahol nem kellett volna.)

MagasMacska 2011.11.19. 17:45:07

@szerivan: Elhiszem. De biztos még előtte kihívta a mentőket...

MagasMacska 2011.11.19. 17:48:39

@Let’s CRUD: Na, erről van szó, ezért kérem ki magamnak Eszter hülye dumáját. Engem, mint embert vagy tisztelnek vagy nem (próbálom elérni, hogy igen, de van, akinél nem is akarom), és csak utána vegyék észre, hogy nő vagyok. És csak azok, akiknek ezt a tudomására hozom. (Mert ennek is megvan a módja...)

garnéla mák 2011.11.19. 18:49:24

nem vagyok törzskommentelő, de hajni írásait sskk nem hagynám ki. és most, hogy már nem csak a hv-okból ismerem a sztorit, hanem offlány is megnézem, kialakult a véleményem a szereplőkről.

sztem péter a legtökösebb versenyző, ilyenből kéne még 13, tök mást mond a riportboxban, mint kint, simán képbe hazudik és persze a biológiai szükségleteit sem hagyja kint, nem is értem, hogy a többiek miért nem látják be, hogy a játék a nézők meggyőzéséről és a házban való lavírozásról szól.
attilát is bírom, bár értem a mérhetetlen ellenszenvet, tökre át tudom érezni a nyomorult kis életét, tipikus megküzdési mechanizmusokkal operál, falat épít, de összezárva már másként éli meg a zember a gátakat, kénytelen bontogatni. plusz agyban is játssza a játékot, és semmi baj nincs azzal, hogy produkálja magát és provokál másokat.

serin nagyon meglepődtem az elmúlt időszakban, sokkal több van abban a csajban, mint kinéztem volna, gyakran értelmes tanácsokat ad, jó az empátiás készsége. az, hogy rakja magát minden felé, de szűzq*va, majd elmúlik, még elég fiatal hozzá.
vera szegénynek lenne esze, nem is csúnya, de a zöld szemű szörny elvette az eszét és nincs, aki felvilágosítaná őszintén, h hülyét csinál magából, mert elmarta a tükröket magától, pl. eszter ebben jó partner lett volna. sztem nem tartja magát olyan nagyra, mint tűnik, hanem az álcája mögött próbálja építgetni a megcsonkított önbizalmának maradványait. de egyedül van és így nehéz lesz. amúgy jellegtelen lenne átlagossága miatt.

kinguci az elején szimpatikus volt, de kiderült, h üresebb fejű, hisztis lányka, aki megszokta a kényelmet, erre itt meg is kéne küzdeni érte.
várániká szörnyű, persze érdekli a közönséget, de tényleg tompa lány és az egyszerűsége inkább irritáló, mint szerethető, legalábbis nekem. sötétség a köbön némi pislákolással megáldva.

kivanmég, eszter rendben van, bár a praxisa és a továbbjutása szülői támogatás nélkül nem jött volna létre, sadi önző és mitugrász kisfiú, gergőnek nagyobb az arca, mint az ereje, csabi valóban tuja és unalmas, bta sokkal jobbfej és az értelmesebbik fajtából, külön kvalitások nélkül, mint azt sejteni lehetett, fecó meg gabonaszár, mindenkivel jóban akar lenni, de néha megfeletkezik magáról és felvállalja a gondolatait.

és még annyit, hogy nem értem a műcsöcsök felülreprezentáltságát és többet vártam a karakterektől, bár így is érdekesebb lehet, mint a többi. van mit tanulni még a survivor-ből és a dzsörzisórból.

köszi, ha vki elolvasta a véleményem és köszi hajni a hv-kat, hiányzol a malacka rajról is, de a személyes vonatkozású bekezdések miatt követni is foglak. és értem én, hogy kevés a karaktarszám és sok munka van benne, de néhány megnyilvánulásnál kimondottan hiányoltam a kommentárodat, több hajnit a hv-kba!:)

Hódos Hajnalka 2011.11.19. 19:38:42

@kaminer: :) köszönöm! elolvastam, jólesett, Péter nekem is bejön és meglesz, több hajni lesz a posztokban! :)

branyik 2011.11.20. 02:29:56

@kaminer: A dzsörzi sór ért külön köszönetmint hasonlat :)

Közbiztonság Szilárd 2011.11.21. 23:54:59

"Hihetetlen, anyám még mindig letagadja az ismerősöknek, hogy a VV-t hogyvoltozom"

Add meg a címét/telefonszámát azonnal!
Végre egy rendes ember, akivel egy platformon vagyok!

Ja, meg az exedét és az apádét is. :-)
Hát Pálinkó Lujza szájából azért csak kiesett a "nehéz dió".
Ez már majdnem egy "saját dugájába dőlt". :-)
Szerintem írhatna hogyvoltot a VV6-ról. :-)P

Ja, nőnek szerintem fél tök is sok. :-)

Közbiztonság Szilárd 2011.11.22. 00:28:10

@anica inkognitóban:
Valamit elírhattak, én 185 cm vagyok, és Balázs jóval alacsonyabb nálam.
Szerintem 175 lehet az.

Közbiztonság Szilárd 2011.11.22. 00:33:44

@Tüzitündér:
Annyira meg nem alacsony, kb. veled egyforma magas lehet.
süti beállítások módosítása