Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5871-5872

2011. november 18. 15:00 - cybergreg

A parkolóházban Miki mindent bevet, hogy Karolina rábízza a kiszúrt kerék kicserélését. Ezek a huligánok, hogy mik vannak, próbál bizalmaskoni. Ez persze abszurdum, úgy látszik, senki sem szólt neki, hogy egy fiatal nőnek egy mélygarázsban egy váratlanul felbukkanó kopasz ember nem éppen a legbizalomgerjesztőbb jelenség, pláne ha telefonálni se hagyja. Karolina nyer, egy közelben lakó szerelő haverja már repül is, mint a sárga angyal. Esetleg akkor meghívhatom egy kávéra addig? Kösz nem, épp most ittam, és még véletlenül magára hívom a szálloda verőembereit. Miki koppan. Peti és Linda épp az üres kéró előnyeit élvezik a kanapén, de nem sokáig: a vártnál sokkal hamarabb beállít a nagy ho-ho-horgász és horgászné. Ahogy ezek kinéznek, szerintem ők lesznek a következő Sony Bravia reklámban az egymillió színű valami, olyan jól bírnak felöltözni egy horgásztúrára. Linda kiakad. Anyu, nem megmondtam, hogy ne gyere be meg ne gyere erre? Hát hogyhogy nem vagytok az ótvar faházban még egy pár napig?

Vilibá meséli a borzasztó hírt: csőtörés volt a faházban, a mennyezet repedezett, ezért ki kellett költözni végérvényesen. Úgyhogy így jártam anyátokkal, pedig nagyon jó volt a horgászat, amíg tartott, fogtam egy egész halat! No akkor tedd be a hűtőbe szépen azt a pontyot, nehogy megbüdösödjön, utasítja Gizi. Amíg Vili a jégszekrénybe préseli az óriáspontyot, Gizi bevallja a gyerekeknek, hogy neki csak szenvedés volt az egész, mert tízezer szúnyoggal osztoztak a hálószobán, a régi katonazenekarnak pedig a többi tagja is eléggé elkopott zeneileg, ami csak tetézte a borzalmakat. Így hát kapóra jött, hogy ezeket a régi csöveket olyan könnyű szétverni egy villáskulccsal. Linda elszörnyülködik, az öregeknek rohadtul nem egyezik az ízlése, csak nehogy szétmenjenek ilyen hülyeségeken. A Rózsa frissen alakult pincérszakszervezetének három tagja Kingának könyörög, hogy hadd jöhessenek vissza. Kinga megkegyelmez a kétharmaduknak, Ádámnak viszont útilapu, avagy lapát, szóval továbbra is ki vagy rúgva. Otthon panaszolja Aliznak, mit történt, a leányzónak pedig, ki hinné, ötlete támad, hogyan tudna neki melót, és nem mellesleg magának piros pontot szerezni.

Most hogy Attila már nem lakik a saját irodájában, már csak másodikként érkezik a dolgozóba, ahol Juli rendes Mátyás téri lakoshoz méltóan alig várja a friss csámcsognivaló sztorit. Na, és elmondtad, amit akartál? El. És mikor ismerhetjük meg a lányod? Soha! Azt magyaráztam ki neki, hogy hagyjuk egymást a fenébe, így lesz a legjobb, és ne is idegesíts már ilyenekkel. Aliz Klaudia béketűrésének határait teszteli, az Ádám által készített gyerekfotókat dicséri, a Luca szemébe beletükröződik a Timike, ez milyen művészi. Ja és mellesleg már le is zsírozta a holnapi keresztelőre fotósnak, ha nem baj. Klau persze dühöng, mégis hogy képzelte, hogy a megkérdezésem nélkül, elő ne forduljon, megáll az eszem. De persze a végére belemegy, Aliz pedig rohan is át az udvaron közölni Ádámmal a jó hírt, aki puszival hálálja ezt meg. Le is ül a Rózsa teraszára, és Kingától rendel kapucsínót, de lehetőleg az a tehetséges jófej pincér készítse el, aki szokta. Ja az én vagyok, és kirúgtak. Na mindegy, ez a hely már szar lett így, akkor legyen mézes, reszelékes, amúgy én már fotós vagyok és a pincéreket magasról lenézem.

Gizi a vízi szörnnyel küzd a konyhaasztalon, utálja az egészet. Vilibá pusztán segítő szándékkal előveszi a harmonikát, és rázendít ott a konyhában. Gizi erre fogja a konyhakést és beledöfi… a halba! Na most lett elegem, fogod itt a büdös halakat a vizes tóból, meg még akusztikailag is kínzol, ez már borzasztó! Igen? Na akkor kimegyek a parkba zenélni, hátha ott értékelik a zenémet, a bokrok legalább nem szaladnak el. Megy is mérgesen, az udvaron Petiéknek mondja, Gizi utálja a zenémet, én meg utálom a főztjét. Linda falra festett ördöge kezd lemászni.

Vilibá a padon ülve muzsikál tovább. Gyerekek, kutyák, madarak menekülnek, de egy kedves hölgy leül mellé. Tán süket tetszik lenni? Az a helyzet, a szegény jó férjem is ilyen hamisan játszott a trombitán, rá emlékeztet ez a nyekergés. Nocsak, Vilibá rekordot döntött a legbénább csajozási módszerrel, és még be is jött neki, ez azért nem semmi.

Új helyszínt ismerünk meg: Karolina és rémisztő anyukája lakását. Ami most veszélyben forog. Böbe, mert hogy így hívják a banyát, postát bont, a bank vizes lepedővel fenyeget. Anyagilag úgy meg vagyunk viselve, hogy ha nem fizetjük be nyolc napon belül a lakástörlesztőt, akkor gondok lesznek. Karolina szerint nyugi, már van jó melóm, fizetni fogunk. Meg van ez a szimpi pasi, aki szerezte a melót, tisztára belezúgtam, szerintem én is bejövök neki. A foglalkozása valami pénzügyi izé, itt is a névjegye: Berényi Attila. Anyuci persze ledöbben. Rohan is Attila irodájába, mégis hogy képzeled, a saját lányodra mozdulsz rá, aki egyben az unokatestvéred is, nem egy görög drámában vagyunk! Mondjuk egy átlag BK-epizód durvább, mint bármilyen Szophoklész. Attila üvölt, hát kettőnk közül mégiscsak te vagy a rondább, úgyhogy ne tarts nekem illemórát.

Miki nem adja fel, kinyomtatja fekete-fehérben az amúgy sem tökéletes mobilos fotóit Attiláról és a titokzatos szőkéről a parkolóban. Nórához megy lobogtatva, háhá, itt a bizonyíték, Attila megcsal. Nóra persze elküldi a náthába, ne nyomozgassál te csak senki után, get a life, minket meg hagyjál békén. Miki nem érti, titkot szimatol, fel is hívja az erre alkalmas célembert. Ahhoz képest, hogy Miki állandóan otthon van és nem dolgozik, elég sok pénze van magánnyomozókra. Megbízást ad a privát szimatnak, nyomozza ki, ki ez a lány a fotón, mikor, kivel mit csinál, mit eszik, milyen zenét szeret. Kíváncsi leszek a részletes beszámolóra.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2011.11.18. 15:06:06

Ádám a hóvégi bónuszt egy Pajtásba fektette, és máris fotóművésznek képzeli magát? Én is raliversenyző vagyok, mert Fiestám van :D

Mese92 2011.11.18. 15:55:56

"Attila üvölt, hát kettőnk közül mégiscsak te vagy a rondább, úgyhogy ne tarts nekem illemórát." Ezen a részen már zokogni kezdtem :D Állati jó leírás volt, köszi!
süti beállítások módosítása