Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 4x08

2011. november 17. 09:06 - adamsék

Szükséges az önmérséklet az olyan napokon, amikor valami nagy öröm éri az embert, ezt tanulja éppen Snooki, aki úgy gondolta, hogyha mindenki előtt megmutatja a pináját Jionninak, akkor abból hatalmas összeborulás lesz, hogy de cuki vagy. Egyébként baromi fárasztó lehet minden este beöltözni a bulihoz, amikor általában valami ordas botrányba keveredünk a végén.

Visszatekintés, Snooki elgázol egy rendőrautót. Egy rendőr a hordágyra kerül, Snooki szájában szonda, ami szerencséjére nullát mutat, iratok persze sehol, mert a törpe szerint azt ebben az országban nem kell magunknál tartani. Hívják a fiúkat, akik nem érnek oda időben, mert dugó van, veszettül káromkodnak, hogy ebben az országban nem lehet közlekedni, pedig a dugó most azért van, mert Snooki nekiment egy rendőrautónak. Snookinál van egy kis hüppögés, egy kis nem akarok kiszállni a kocsiból, kínos, hogy már megint elvisznek a rendőrök. Két óra múlva már újra szabadon, Snooki nem bánja, hogy elvették a jogsiját, mert úgysem vezetne többet.

Amint hazaérnek, Snooki hívja Jionnit, aki nagy meglepetésre nem küldi el a sunyiba (még), viszont elmondja, hogy a megbeszéltekkel ellentétben Roger nem tud elszabadulni a munkából és ezért nem fog jönni olaszba. Jenni teljesen kivan, de nincs mit tenni, ha fenn vannak a raklapok a kamionon, akkor Rogernek vezetni kell. Nagy bőgés, csak lááátni akartalak. Snooki odaugrál, átöleli, akkora állva, mint Jenni ülve. Szar a hangulat, inni kéne, a fiúk és a lányok külön indulnak el. Deena pucsít Jenninek, Ronnie megint úgy táncol, ahogy az ápoltak szoktak, Mike pedig udvarol a maga módján: Ausztráliából jöttél? Igen. Benne vagy egy baszásban?

Odahaza Snooki a hobbijának él, azaz Jionnival telefonál, amit váratlanul megzavar a részeg zaklató, Britney, aki ráfekszik a kaputelefonra és ordibál, hogy engedjék be. Britney Mike vészpinája, az ikertestvére smárolt néhány résszel ezelőtt Deenával és Vinnyvel. Snooki egy pillanatra megvilágosodik, és ördögi tervet eszel ki A Helyzet megszívatására: beengedi a lotyót, teletömi a fejét, hogy hívja a srácot minden nap, jöjjön át gyakran, küldjön virágot, most pedig feküdjön be az ágyába és várja meg ott, biztosan nagyon fog neki örülni. Közben a csajok is hazaérnek, mindenki imádja az ötletet, Snooki annyira, hogy be fog kakkantani az izgalomtól. Megjönnek a fiúk, Mike már készen áll hogy beakassza az ausztrálnak, feküdj be az ágyba. Várj, egy lábat látok az ágyamban. Ez meg ki? Csak itt lakik, nem a barátnőm. Britney a tettek embere, már vetkőzik is, mire A Helyzet villámgyors helyzetfelismeréssel úgy dönt, hogy oda teszi be, ahol nagyobb az igény rá, az ausztrál balra el, Britney dugiszobába be, Snooki terve dugába. Pedig kurva jó kis terv volt.

Másnap reggel Snooki készül Jionni fogadására, kibaszott ideges és olyan hangokat ad ki magából, mintha hasmenése lenne. Jenni segít a készülődésben és befújja önbarnítóval Snookit a nehezen elérhető helyeken, igen, ott is, hiszen erre valók a legjobb barátnők. Snooki vagy nyolc ruhát felpróbál, mire talál egy alkalomhoz illőt. Nem kapok levegőt, bazdmeg. És igen, végre, megérkezik a harmadik törpe, Jionni, a találkozás csodálatosan romantikus, ölelés, könnyek, aztán Snooki kizárja magukat a házból. A lány első útja a dugiszobába vezetne, de Jionni előtte tusolni akar. Snooki így nyer egy kis időt a dugiszoba csinosítgatására, bár nem akar ott lenni sokat, nehogy elkapjon valamit. Jionni csinosan felöltözik a szexhez, aztán pikkpakk lekerülnek a göncök, és a két kis apró test egyesül. A Helyzet közben hergeli magát, hogy hogyan fogja lekaratézni a Jionnit, mert az a gyerek állítólag nézi őt.

Ha lemegy a nap, te eljössz mindig hozzám, kéred, hogy menjünk el már, az éjszaka vár. Snooki a buliba egy olyan ruhát vesz fel, ami láthatóan nem az ő mérete és inkább egy fürdőruhára emlékeztet. A klubban egy koktél után Jionni szerelmet vall, hogy nem szeretett még soha ennyire senkit, mint Snookit. A rajongás kölcsönös, Snooki is odáig van, alig várja, hogy szoláriumozó kis guidókat szüljön neki.

A horda átmegy egy másik helyre, két diszkó, dupla alkoholmennyiség, dermedt vonatok árnyékában csuklyás férfiak várják, hogy szólítsák őket. Mike azt mondja, elmond mindent Jionninak, és még le is rúgja. Néz a gyerek, Ronnie! Tedd, amit tenned kell, tesó. Mike odamegy Snookihoz, hogy ő bizony lerúgja a gyerek fejét, ha probléma van, nem nincs, nyugizzál, de megütlek, ha hozzányúlsz. Snooki inkább táncikál, szerinte szexin, mindenki más szerint ordenárén, előkerül a punetti. Jionni kicsit néz, próbálja mondogatni, hogy ezt nem kellett volna, de a csaj még be is szól neki, hogy lehet tiplizni, ha nem tetszik. Na, ez hiba volt, Jionni hozzábassza a kabátját, majd elviharzik, Snooki utána, kétszer esik össze, egyszer a klubban, egyszer a macskakövön. Jenni és Ronnie futnak a fiú után, de az leszarja őket, és csörtet tovább. Jenni, az önjelölt pszichológus szembesíti Snookit a valósággal, miattad megy el. Snooki magán kívül van, ne beszélj hozzám, nem, nem, nem, nem, ne beszélj hozzám, senki ne beszéljen hozzám.

Snooki még a taxiba is belever egyet, míg Ronnie több utcányit fut Jionni után, persze most nagyon okos, mert már két teljes rész óta nem bőgött a csaja miatt. Hol van a pasim? Annyira nem ezt érdemlem! Ronnie arra biztatja a fiút, hogy beszélje meg a dolgokat Snookival, és ne álljon tovább, ha nem tetszik valami, mint egy óvodás, bármit is jelentsen ez. A kamerába persze elmondja, hogy mégis mire számított Jionni, mikor Snooki egy seaside-i bárban szedte fel. A többiek valahogy hazaterelik Snookit, míg Jenni mezítláb keresi Jionnit, a fiú nevét rekedt ribanchangon visszhangozzák a firenzei házfalak. Sammi sajnálja Snookit, aki egy roncs, és közben olyan fejeket vág, hogy azért büntetni kéne. Vinny is vigasztalja Snookit, nyugizzál kislány, itt az útlevele, itt vannak a cuccai, tuti hazajön.

Snooki még kész, ne beszéljetek hozzám, basszátok meg. Közben a fiúk nekiállnak grillezni a nagy várásban, minden fekete lesz, mint Jionni farka a szolitól - információ még korábbról Snookitól. Aztán hazajön a gyökér Jionni. Elsőre úgy tűnik, nagy egymásba borulás lesz a lépcsőházban, áldás, békesség, de az utolsó pillanatban Jionni elmegy Snooki mellett és bezárkózik a fürdőbe. Hova mész? Tűnj el. Nem megyek sehova, te faszfej, gonosz vagy. Miről beszélsz? Szeretlek bazmeg, a faszom, utállak, te geci. Snooki bejut a fürdőbe. Mutogattad a pinád? Nem. Hazudsz, mutogattad a pinád? Nem. Hazudsz, nekem ilyen csaj nem kell. Snooki zokogva dől az ágyára, nincs rajta bugyi. Szingli vagy.

Jionni elpakol, a lány lakótársai úgy próbálják meg tartóztatni, hogy biztos ne maradjon. A srác huszonnégy óra utazás, és hat Firenzében töltött óra után visszamegy Amerikába. Ne! Snooki nem érti, miért hagyta el Jionni, mikor ő hűségesen várt rá egész végig, és csak arra várt, hogy jöjjön. Igazán jó barátnőnek tartja magát, akinek egyetlen hibája, hogy ha részeg, megbolondul egy kicsit. A világ igazságtalan.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: jersey shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása