Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5865-5866.

2011. november 15. 17:07 - villanella

Az utolsó három részről lemaradtunk. Nem is lemaradtunk, nem tudtuk feldolgozni. Van az úgy. A forint-euró árfolyam, az otthontalanokat büntető törvény meg az ebadó kikészített minket. De a Barátok közt hogyvoltozás nem állhat meg, mert van, amit meg kell örökíteni, egyszerűen muszáj. Úgyhogy lássuk, mi történt hétfőn!

5865. rész:
A Rózsába érkezik Kinga és az egyik pincér srác, ajaj, valaki nyitva hagyta az ajtót. De nicsak, a pultban ébredezik Szabi és Vanda, akik együtt háltak, mondjuk így.

Nóra romantikus, lila selyemágyneműs ágyában ébred, szomorú. Azt hiszi, csak álmodta, hogy Attilával aludt, de nem, hiszen érkezik az álomférfi, reggelivel. Jót dugtak szerintem. Nóra drága elviteti Timit az úszótáborba, hazafelé pedig menjen el boltba is Attila, aztán hozza vissza a cuccait, és az élet szép most már.

Az óriáscsaládban a hawaii narancs dzsúzról van szó. Ott kézzel facsarják. Tudta-e a jerek. Mert itthon nincsen kéz, sem facsaró, és ők ugye nem járnak csak a Rózsába, tehát nem láttak még ilyet. És ott vodka is van benne. Elege van Julinak, de hát ilyen az, ha nagy a család. Vanda érkezik, Juli kikérdezi, hogy mi van. Aliz szülinapját hazudja be, de András éjjel kettőkor átment, és nem volt ott. Titokzatos haver, ne fordíts hátat, de Vanda befejezte. Juli pedig vodkát akar.

Ádámka kávéért könyörög, másnapos. Aliz is másnapos. Mindenki ivott tegnap este. Szabolcs érkezik, kávét akar ő is. A kávé kurva fontos. Katica nem hogy hétpontos volt este, de hét pöttyös. Nem tudják, hogy Szabolcsnak végül nem a Katica akadt a horgára, hanem. Aliz és Ádám nagyon összhangban vannak, Aliznak leesik, hogy 9 óra, Klaudia meg fogja ölni, kitúrja a füriből Szabolcsot.

Hanna és Linda érkeznek, és hogy kurva ciki, mert kint van a hirdetése a neten Klaudiának, és akkor ez, ha kiderül. Húúúú. Még nem tudna mással randizni. Még mindig sír az apja miatt. Egyébként ez a Hanna amióta szexel lányruhába jár? Mindegy, be kell pasiztatni Klaudiát, hogy békén hagyja Hannát.

Az udvaron Timikét viszi Attila, Nóra csiniben, érkezik András és Juli. De szép pár, csak úgy nézik őket. Na, András kibeszéli Julival, hogy béke van.

Randiplacc baszki, ez a netesrandi honlap neve. Ezen baszkódik Peti és Balázs, amikor jönnek az asszonyok. Hoztak kiflit, meg mindenfélét. A lányok mondják, hogy töröljék a nagyiprofilt, mert hülyeség. Gáz van viszont, mert egy csávót már idehívtak randira.

Nóra mesél, hogy Attila csak segített a lánynak, akivel azt hitte, hogy kúrt. És Attila a feketékre bukik különben is. András ezt már előre tudta. Mert Attila imádja őt. Miklós érkezik, végszóra. Megy-e a meló. És hogy vagyunk? Kibékült Attilával, meséli Nóra, Miklós kivan. Hogy vehette be. És egyáltalán. Megőrültél, ha hiszel neki. De Nóra akkor volt őrült, amikor Miklósnak hitt. Ami köztük történt, az semmi.

Aliz közben rohan Klaudiához, de azonnal közli Klaudia, hogy elkésett. Mintha nem tudná. Klaudiát nem érdeklik a kifogások. Sürgős munka van, hajrá. Nincs teljesen kész egy meló. Micsoda? Lukácsné kiakad majd. Aliz elintézi. Csak azért nem rúgja ki Alizt, mert ma van a születésnapja. És megy a bankba. Aliz telefonál, kínosan sokáig mutatják ezt. Türelmet kér Lukácsnétől, kiabálás a telefonban. Ez minek kellett?

A gyermekek rexezés közben beszélik meg, hogy minek hívták oda a pasit a randira. A fiúk szerint tökéletes, özvegy és farmerban jár. De Klaudia nem tud róla. És egyáltalán. Megérkezik. Rózsa tűzve a zakóba. Szép. 

5866. rész:
Kinga megállítja Szabit a teraszon, hogy jól van-e. Vanda miatt. A teraszon Géza és Aliz hallgatóznak. Kinga szerint furcsa, hogy lefeküdt Vandával azok után, amit vele tett. Géza készen van, hogy tegnap Ádámra volt féltékeny, ma Szabira, őt meg le sem szarja. Mármint Kinga. De Aliz nem figyel, mert fáj a feje. És a fasza kivan. Lukcsánétől. Géza citromlevet önt a kávéjába, mert attól elmúlik majd a fejfájás. Fújdeszar. Ezek még egymásba fognak szeretni, figyeljétek csak meg.

Juli szerint Attila nem olyan. Mert épp megbeszélik az esetet Klau, Juli és Nóra. De csak rémeket látott, és most minden jó. De akkor lesz-e házasság, kérdi rögtön a banya. Azt mondta, hogy szeret. Ennyi? Klaudia imádnivaló. Nóra szerint azonban nem a házasság a fontos.

A gyerekek Hannát küldik a férfival beszélni. A randevú miatt. Hanna elmondja a sztorit. De csak szépen lassan. Hogy Klaudia nem tud róla. A fiúk közben sajnálják Hannát, meg viccelődnek is. Balázs kedvtelenné válik, leül, és pont hallja, ahogy Miki és András megbeszélik, hogy Miki szerint Nóra hazudik önmagának. De András szerint el kell, hogy engedje. Miki szerint fél. Tőle és a múltjuktól. És jaj, öregem, tudod, milyen közel voltunk ahhoz a csókhoz? Balázs nagyon okosan néz, valamit kitervelt.

Attila és Klaudia az irodában. Böbét is elmondta-e. És elmondta. És Nóra megértő volt. Klaudia szerint tegye össze a kezét, hogy valaki ennyire szereti őt, és a faszért nem veszi már el végre. Megvárod, míg Miklós elhappolja előled? Ha sokáig húzod az időt, el fogod veszíteni Nórát.

A randis férfi filozofál. Tisztára úgy néz ki, mint Medgyessy Péter, nem? Szerinte Klaudia nevében jött Hanna, hogy tesztelje, nem hiszi, hogy az van, ami. Interjú baszki. Magának való Klaudia. Elmeséli a sztorit. És végre megérti, hogy miért szervezte a randevút. Mert maga akarja elfelejteni az édesapja halálát. Mondja.

Balázska Nórához érkezik. Na, kivi vagyok. Őrül, hogy kibékültek Mikivel. Meg hogy szeretik egymást. Vagyis Miklós tényleg szereti őt. Győzködni kezdi Nórát, aki kivan, hogy miért avatkozik bele. És hogy ő még nem ismeri igazán. Mert Miki egy versenyző. A másikat imádja lenyomni. Nóra szerint csak egy skalp ő. Na, káming áut. A te fotódat nézegette a telefonján, amíg el nem lepte a víz. Most menj el, jó? Huh. Dráma. Nóra még a szemét is lehunyta.

Aliz elnézést kér Klaudiától újfent. Ez milyen szó. De ha még egyszer, akkor veheti a cókmókját. Ekkor jön ki a randevús csávó, megpillantja Klaudiát, és azonnal udvarolni kezd neki. Odaadja a rózsáját szinte véletlenül, és huh, Aliz már jön is, hogy de jó pasi, és Klaudia úgy néz. Na. Úgy. Nunisan, már ha van neki olyanja.

Vanda és Szabi összefutnak. Vanda épp azt akarta mondani, hogy nagy hiba volt a tegnapi szex. Ki-mit hitt, erről beszélgetnek, és mindenki fasz. Csak egy nőre volt szükséged, endszóon.

Nóra nagyon dolgozgat, amikor Attila betoppan. Nem ebédelni akar, hanem hozott valamit. Na, leánykérés? Foglaljon helyet Nóra. Mindennél és mindenkinél jobban szereti őt Attila. És vele szeretné leélni az életét. Letérdel, és ad egy gyűrűt, de cserébe csak annyit kér, hogy ne házasodjanak össze. Nóra felnéz. Szerintem a következő részben mond egy kurva nagy nemet.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2011.11.16. 08:45:14

Köszi!!!! Megbizonyosodtam, hogy tényleg jól láttam és ennyire kínos, vontatott és érdektelen az egész. Tényleg nem tudom miért nézem??? Annyira rossz, hogy nem hiszem el, azért nézem. Nem bírom levenni a szemem, és él a reményhal (..megutoljára), hogy hátha virítanak legalább egy Szomszédok színvonalú történetszálat...., de nem. Esküszöm sírok. Minden alkalommal. Jól tükrözi a sok szép tőmondat a semmit...:-)))

Mu Deng 2011.11.16. 12:35:36

Én minden rész után megkérdezem magamtól és kedves feleségemtől, mi a szarért nézzük, és minden este megnézzük újra, mondjuk annyi, hogy felvételről, később, amikor a gyerek már alszik és megvolt az aktuális Jakab és a zab feldolgozás.

tündérborsó 2011.11.16. 13:57:07

@Mu Deng: inkább szexeljetek helyette :)

amúgy ha jó sorozatot akartok nézni, mert miért is ne, ajánlom az Így jártam anyátokkal-t.
süti beállítások módosítása