Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Négy esküvő 2x04 - Fetisiszták és giccsbarátok

2011. november 09. 08:20 - sixx

A második adag menyecskéből láttunk már kettőt múlt héten, angolmagyar Beátát és besavanyodott Mónikát, ma jön fétis Dóra és mindenért beszóló Kriszta, akinek a szar is keserű volt eddig, de majd az ő esküvőjén minden fasza lesz. Na, persze. A győztes mehet Kenyába, satöbbi. Kezdjük Dórával, akivel egyébként semmi baj nincs, csak gyerekkorában túl sok Marilyn Manson- és Alice Cooper-képet nézegetett az osztálytársaival, és míg azokból menő műkörmös lett, ő beleragadt a bőrruhába, sőt, felnyíratta a haját oldal, bezony, extremitást rikolt még a sminkje is, és minden bizonnyal koponyákkal ékesíti még a talpát is.

A párja egy kopasz, (mű)bőr(?) zakóban flangáló csávó, aki állandóan vigyorog és a Black Sabbath Iron Man című nótájának technós feldolgozására is pont olyan mosollyal keringőzik a fotóstúdióban, mintha Ozzy éppen egy centiről üvöltené a fülébe kissé galuskásan, hogy ő a vasember. Mert műtermi fotó jár a kétmillióból rendezendő, kilencven fős fétisesküvőhöz is, csak náluk nem a tóparton vagy a búzatáblában mosolyog kényszeredetten a menyasszony, hanem szegecses bőrcuccba bújik és vicsorog. A fetisiszta lakodalom egyébként engem nagyon izgat, alig várom már az első, dominának öltözött nyoszolyólányt és Béna-jelmezes (tessen megnézni a Ponyvaregényt) picérfiút, ahogy főtt birkaherés rétest tálal fel a szájában piros golyóval.

Begurulnak a VM-ek a szponzorautóval a templom elé, amit barátságosnak tartanak, és amit nem mellesleg Dóri nagyfaterja tervezett, ez aranyos. Na, harangoznak, jön a menyasszony, Beáta meg el van hülve, mert a templomban nem recsegős bőrruhában és műanyag nővérkosztümben ül a násznép, csak a vőlegényen van (mű)bőrből(?) szabott frakk, amihez innen is gratulálunk, nyáron kifejezetten szellős, praktikus viselet. Dóri ruhája lila-fekete kombó, a kezén több az ékszer, mint egy átlagos magyar sztájliszton, a hajára viszont a vicces kedvű fodrász ráapplikált egy gazdátlanul heverő, pink vattacukor-halmot. Igen? Igen. A VM-ek szerint a ruha barokkos és szép volt, a pap meg a legjobb fej evör, mert nem szarozott sokat a ceremóniával. Irány a buli.

Menet közben kiderül, Kriszta retteg a fetisisztáktól, Mónika most is be van savanyodva, Beáta meg várna valami extremitást, mert ez a templom elég gyenge volt. Ha van isten, az esküvőn rajzfilmhősöknek öltözött törpéket adnak melléjük. A helyszín egy pesti bérház aljában található, a szervező biztos beton- és kőműves-fétisben utazik, és a vakolókanalas szex elkötelezett híve. A civilben színházteremnek tűnő helyiségben nyoma sincs fetisizmusnak, még csak faragott faszok sem állnak őrt az ajtóban, ízléses, visszafogott, fekete-lila dekor fogadja a násznépet, semmi giccs vagy csicsa. Kriszta megnyugszik, de belekötni ebbe is bele tud, túl elegáns mondja, Betáta szerint meg túl esküvős a helyszín, nabazdmeg nem mondod. A kamera közben rásvenkel az ifjú férjre, ha még egyszer megmutatják a bőrfrakkot, kivájom a szemem villával.

Az ülésrend kissé fura, az alsó szinten ül a pórnép, Dóráék meg a balkonon, ezt persze szóvá is teszik a VM-ek, nem mellesleg joggal. Tyúklevessel nyitunk, vájdlingban kapják az asztalon, de Krisztának nem tetszik a dolog, ő ennél jobbat főz. A többi fogást nem hozzák, hanem menni kell értük, ez természetesen füstölgésre és beszólásra ad kiváló lehetőséget, pedig Beáta és Móni buliján is ez volt a helyzet, érthetetlen, miért pofáznak. A násznép rárabol a cuccra, mit gyöngytyúk a meleg takonyra, a VM-ek okosan ülve maradnak, majd a végén, nyugtatja meg őket Mónika, persze ebből szopás is lehet, és lesz is, csak az alja meg a vége marad mindenből. A kamera közben megtalálja az első piros inget és vajszínű nyakkendőt viselő rokont, király. A VM-ek sorban állnak a kajáért, Beáta azt bírja mondani, ha kihozták volna a cuccot, akkor nem a tömegen kellett volna átvergölődni, ez valami tájnyelv lehet, vagy csak kicsit beszélni madzsar, ju nó, áj live in Inglönd, szori.

Miközben odalent megy a sorbanállás, fent lehet dohányozni, ez pozitívum. Dóra halálfejes harisnyakötőt mutogat, ki tudja miért. Kriszta megjegyzi, hogy jó lett volna, ha Dóri foglalkozik is velük, ebben igaza lehet, bár ha ez ez én esküvőm lett volna, és teszem azt, Kriszta és Mónika savanyú képét kellett volna bámulnom, én is inkább a kakasülőre költözök. A pörkölt legalább menő. A nyitótánc alatt derült ki, hogy a vőlegény a (mű)bőr(?) frakk alá pink inget vett fel, merész, nem mondom. A tánc több stílus elegye, de nem volt benne meghitt részlet, pedig a nyitótáncnak, mint megtudjuk Beátától, az ölelkedésről kell szólnia, bármi is legyen az. Van helyette Pulp Fiction-betétdal és elcsépelt Travolta-Thurman utánzás, majd jön a buli rész, Joan Jett üvölti, hogy I Love Rock 'n' Roll, király. A torta lila-fekete, kurvajól néz ki, és még halálfejek is vannak rajta. Dóri egy egész szelet tortát egyben benyel, a szája természetellenesen nagyra kinyílik közben.

Aztán jön a haverok zenekara és el is lett baszva a VM-ek hangulata, ők nem szeretik, ha a fülükbe herfliznek, és inkább ülve maradtak, mint a nyugdíjas rokonok, de ez senkit nem érdekelt, hiszen nem róluk szólt az este. Éjfél felé Dóri vesz egy nagy levegőt, és a Sukár fekete csaj című slágerre már a VM-ekkel nyomja a bulit, ez ahhoz képest haladás, hogy Mónika esküvőjéről pont az ilyen zene miatt menekült el. Dóri menyecskeruhája bűrmellény-bűrszoknya kombó, a vőlegény meg a legvadabb bajor horrorpornók zárójelenetében nélkülözhetetlen kantáros bűrgatyában tolja, közben a hangszóróból a Proud Mary üvölt, amit nagyon szeretünk, az utána következő Born to be Wild-ot meg méginkább. Na, pontozzunk, tíz pont jár a kajának, egy a ruhának, egy meg a hangulatnak, az 12.

Kriszta következik, aki gyerekkorában arról ábrándozott, bárcsak gépjárművezető-oktató lehetne belőle, szegénykémet nem sok fantáziával áldotta meg a jóisten. Gábor, a faszija nem a férfiideálja, ő azt szereti benne, mármint Gáborban, hogy őt, mármint Krisztát szereti. Nagyszerű, boldog kapcsolat lehet az ilyen. Az esküvő típusa vidéki sátras, kétmillióból készül, 125 főnek, Szegeden, de találóbb lett volna, ha a katonás jelzőt aggatják rá, mert kész forgatókönyv van rá, amiben még a hugyozás is szerepel, gondolom, 19:23-19:25 a vőlegény vizel, lerázza kétszer. Beáta meg is jegyzi, hogy reméli, a papnál is van egy példány, mert ha túlhúzza, abból baj lesz. Kriszta hercegnőnek öltözött az esküvőre, fején fátyol, ami a csajom szerint már egy kicsit túlzás, szerintem meg a menyasszony feje az, amire az ül ki, hogy faszombamár, esünk tú ezen a szaron, kismillió dolgom van még ma. Igen? Igen. Tuti? Ja, ja, menjünk mán. Kriszta a saját ruháját szexisnek tartja, hogy mitől, azt nem lehet tudni.

A sátor felé közeledve már bömböl a mulatós zene, Dóri meg is retten jóelőre. A sátorba beérve a VM-ek lenyomják a kötelező páleszt, aztán gyorsan még egyet, mert a giccses-parasztromantikus díszítést és a művirágokat maximum így lehet ép ésszel elviselni, mindenhonnan lóg valami, nincs egy szabad négyzetcentiméter sem, viszont van nyitótánc. A VM-ek asztaltársaságnak megkapják a koszorúslányokat és a faszijaikat, a hangulat fagyos lesz és beszólongatós, Kriszta ezt nagyon elkúrta, mert így a hangulatra nem fog magas pontszámot kapni. Ennyi savanyú fejű gyökeret egy asztalnál még nem láttam, a VM-ek beszélgetni kijárnak a sátor elé, mert nincs közös téma, csak a beszáradt unalom.

Vőfély természetesen van, mondókákat is tud, el is mondja mindet. A kaját fogásonként tálalják, semmi svédasztal vagy ilyesmi, azt eszel, amit kapsz, ha nem ízlik, ott a Meki a sarkon. A vőfély kardinális kérdés a VM-ek asztalánál, a menyasszony barátnői el nem tudjék képzelni nélküle a lagzit, hiába szótagolják nekik, hogy ce-re-mó-ni-a-mes-ter, nem értik, az meg milyen úri huncutság? Mint a vőfély, csak nem versel, mondja Beáta, de akkor ki vezényli le az esküvőt, jön vissza a kérdés, feladom. Na, tyúkleves, egyszerű, mondja Beáta, akinek az anyja piros arannyal készíti ugyanezt. Pörkölt, sültek, a kajában bogár, alakul az este. Dóri találta a kitinpáncélt, félretolja, eszik tovább, de a kaja annyira nem volt jó, legalábbis Mónika szerit, mert a húsról levált a panír. Kriszta eddig a kaját nagyon kutyázta, ezzel szemben amit ide szervezett, az tök átlag, mondja Beáta.

Meglepetéstánccal indul a buli, Frank Sinatra megy CD-ről, mert a zenekar nem vállalta be, mondja Beáta, Dórinak viszont nem jött be a dolog, mert Kriszta állandóan csak szerepelni akar, és ez idegesítő. Az méginkább, hogy menne ki táncolni, de egy szemüveges geek le nem száll róla és erőszakoskodik, hogy táncoljanak, lehet, az ő forgatókönyvében ez volt erre a félórára megszabva. Táncolnak, bár Dóri már majdnem hányik a mulatós zenétől, és még hol van a vége. Állandóan táncoltatnák, amitől feszült és ideges lesz. Mónika ezzel nem foglalkozik, azzal inkább, hogy Kriszta menyecskeruhája miért úgy néz ki, mint másnál az esküvői öltözék, joggal. A szerelem szele a lisztet összefújta, mondja a vőfély, gyön a torta, semmi extra, pont olyan cupcake, mint Beátánál, ami gyanús, ugye, sőt, nem is csak ez az, amit Krisztina ellopott a többi esküvőről, skandalum.

Hajnal egy van, csúszik a program, a buli még el sem kezdődött. Kriszta megint átöltözött, pink újasszonyruhába vagy mi a faszomba, ez nagyon bonyolult így nekem. A menyasszonytánc alatt mindkét fél melózik, kell is, a kétmiller az kétmiller, bár 120 fős menyasszonytáncból vissza lehet hozni az árát. Megkapjá a pénzt a vödörbe, az a lényeg, mondja Beáta is. Hajnal kettőkor Dóri teljesen besokall és lelép, mi meg pontozunk, a kaja tíz, a ruha egy, a hangulat megint egy, az 12, akárhogy számolom. Az összesítés: Kriszta 44 pont (csalódott), Mónika 77 pont (kicsit csalódott), Beáta 85 pont (számított rá), Dóri 88 pont (a fétisférj jól érezte magát). Jövő héten újabb menyasszony kvartett jön, köztük Steiner Kristóffal, bizony.

Címkék: négy esküvő
38 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurka 2011.11.08. 09:36:06

Huh nagyon dúrván néz ki ez a nő.

GL-581 g 2011.11.08. 09:36:41

Sírok. Tényleg ennyi a magyar gasztronómia a közgondolkodásban? Tyúkleves, pörkűtt, kirátotthus? Aki esküvőt szervez, annak ennyi jut eszébe? Mert ugyebár "azt mindenki szereti". (Jawazzeh, otthon :P).

Kócoscápalány 2011.11.08. 09:48:03

Battyameg, lemaradtam az adásrul.

Kócoscápalány 2011.11.08. 09:49:12

@GL-581 g: Ha nem ezzel a kombóval etetik a násznépet, akkor rögtön sznob rongyrázó köcsög lesz az ifjú párból...

GoVegan (törölt) 2011.11.09. 09:24:45

Kocos, mire van a zinternet? ;) en is most neztem meg.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.11.09. 09:26:12

elnézést a tegnapi malőrért.

GoVegan (törölt) 2011.11.09. 09:28:37

jaaaa, hogy ma' megint en vagyok a hulye es most azt se tudom, hogy hanyadika van?! bocs Kocos. :)

Sudu 2011.11.09. 09:31:15

Na, tegnap sikerült elkapnom ezt a műsort. Lehet, hogy én nem látok jól, de Dóri ruhája nem fekete és pink kombó volt?

GGG77 2011.11.09. 09:59:35

@GL-581 g: Esküvőn nem kockáztat az ember. Vagy legalábbis nem nagyon. Nálunk azért a marhahúsleves mellett volt vegyes gyümölcs is, a marhapöri mellett, kárpáti borzacska, mangalica, és kacsacomb is.

Eszter, aki nem ír kommentet 2011.11.09. 09:59:48

Én ezt a Krisztát a húslevesbe öltem volna a történelem legótvarabb koszorúslányaival egyetemben... Grrrr...

Balage85 2011.11.09. 10:04:21

Ez a csaj volt az egyik indexvideón, amikor németországban voltak egy goth fesztiválon, vagy min. :D

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.09. 10:17:44

Ezek valami ellentündék? Mintha orkokkal keresztezték volna őket. Hová fejlődik a világ!

férfi escort · http://www.ferfiescortvippartner.hu/ 2011.11.09. 10:21:26

Hát, nagyjából ennyit ér az esküvő, mint műfaj. Remélem jól szórakoztak. Remélem, nem kínozzák egymást halálra...

Sudu 2011.11.09. 10:24:42

A négy menyasszony közül azt kell mondjam, még mindig Dóri volt a legnormálisabb extravagáns megjelenése ellenére is. Beáta akcentusától kivert a víz, mindig is rühelltem azokat, akik pár év külföldön élés után törni kezdik a magyart. Kriszta meg egy besavanyodott fapicsa, aki még az esküvőjén is karót nyelt, egy önfeledt pillanta nem volt a tegnap esti összefoglalóban.

guida 2011.11.09. 10:42:02

Hát ez a svéd asztal story. Beátáéknál kihozták a levest a másodikért meg oda kellett menni a svéd asztalhoz, Dórinál szintén.Móninál nem, mert náluk felszolgálták a levest, másodikat,majd akinek nem volt elég ehetett még a svédasztalon lévő finomságokból.Ennyi.
Így végignézve a négy menyasszonyt, én Beátának vagy Móninak adtam volna a főnyereményt.De inkább Móninak.Bea ruhája túl egyszerű volt.Kár hogy nem mutatják a pontozást.Kíváncsi lennék mit mondtak egymás háta mögött.Meg hát így azt írhattak oda a szerkesztők amit akartak.Nem lehet tudni biztosan a pontozást.
Sudu igazad van fekete és pink.Aki ezt nem látja az vak. Farsangi ruhakölcsönzőbe vette biztos.Szörnyű.Ez a lagzi messze volt a fetis esküvőtől.

Köldökszösz (csodalampa) 2011.11.09. 11:15:17

Valaki elárulná nekem, mi volt ennek a promója alatt a zene. Az a hegedűs, kissé tangóra hajazó zene érdekelne. Előre is köszi.

hivatásos naplopó 2011.11.09. 11:21:13

nekem emberileg Dóri jött be a legjobban, a többi csak megjátszotta magát.

az álakcentusos barmokat én is megfojtanám, érdekes mód egy csomó normális ismerősöm nem érezte úgy hogy neki furcsán kellene beszélni.

GGG77 2011.11.09. 11:24:30

Bár Beáta affektálása és mű akcentusa vérciki, a másik 3 csaj tükrében, még mindig ő a legokébb. Kriszta a legalja, savanyú, rosszindulatú nőt SOHA, Dóra egy ízlésficamos kretén, Móni se hús, se hal.

frikazojd · http://kocs.ma 2011.11.09. 11:28:04

@GL-581 g: igen ez. nem a goulash, a hhpalacsinta, meg a mittomen meg micsoda a magyar kaja, hanem hus kumplival :D

karikaV43 2011.11.09. 11:37:34

Ki nyerte meg ezt a szép műsort?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.09. 11:54:53

@karikaV43: a fétis:D:D:D

Szakadtam a röhögéstől :)

@GL-581 g: hát most na, te mit ennél?:D

HMF 2011.11.09. 11:58:00

Ez a Kriszta akkor egy hülye p.csa volt, hogy legszívesebben lapáttal vertem volna agyon.

Mindenkit csak fikázni tudott.Az ő esküvője se volt nagy durranás.Lehet, hogy Szegeden ő valaki a "parasztok" között,de gyorsan ledobta a ló :)

LizLemon 2011.11.09. 12:15:19

@Köldökszösz (csodalampa): Emlékeim szerint a Moulin Rougeból az El tango de Roxanne volt az.

James Bonc 2011.11.09. 12:45:39

Amúgy annyi hiba van a cikkben, hogy ennél a résznél:
"Dóri menyecskeruhája bűrmellény-bűrszoknya kombó, a vőlegény meg a legvadabb bajor horrorpornók zárójelenetében nélkülözhetetlen kantáros bűrgatyában tolja"
az nem a vőlegény, aki táncolt.

De jó kis leírás lett :)

GL-581 g 2011.11.09. 13:09:35

@sixx: Szerintem vicces volt. Így legalább megírhattam életem első időutazó kommentjét: kedden reagáltam egy szerda reggeli posztra. :DDD

@Kócoscápalány: @GGG77: Igen, ezt értem, fontos a "mindenki megszi" szempont, és persze a násznép összetételétől is függ, hogy mi kerülhet az asztalra. Abban is lehet valami, hogy a túl különleges ételekkel kihívnák a rokonság rosszindulatúbb részének haragját, és kapnák az ívet a "rongyrázás" miatt.
De akkor is hiszek abban, hogy a laposhúson túl is van élet. Pl. az említett mangalicahusit vagy kacsacombot sem hiszem, hogy bármelyik vendég a tányérja szélére kotorná... s szerintem 20 perc alatt össze tudnánk itt szedni 50 ilyen kaját. És máris leváltunk a húsleves-pörkölt-rántotthús ötlettelen hagyományáról. :D

@ladyandhenk: Most gyakorlatilag bármit. :DD Egy lagzin szintén bármit, ami nem húsleves. :)

pseudrama 2011.11.09. 15:28:18

Dóri egyáltalán nem ízlésficamos, csak más, mint az átlag. Kéretik nem összekeverni. Úgy tudom, ezért még nem csukják le az embert.

ErrorFlynn 2011.11.09. 16:23:46

nem is az a gáz, hogy Kriszta azé' megy hozzá a csávóhoz, mert szegény nyomorult legalább szereti őt, hanem az, hogy ezt a legnagyobb nyugalommal be is közli.

Csöpp (the one and only) 2011.11.09. 19:30:48

Kriszta semmivel sem volt rosszabb, mint a szöszikirálynő Mónika, akinek a két rész alatt egy pozitív kritika hagyta el a száját. Kriszta legalább adott a dekorációra, és tényleg megszervezte az esküvőjét...

fatyol.blog.hu 2011.11.09. 20:09:07

végre egy hagyományos új pár táncot is láthattunk a műsorban
bár sokak tetszését nem nyerte el de higgyétek el a vőlegény közeli hozzátartozóinak nagy boldogság ez

fecskejne 2011.11.10. 19:20:59

@Csöpp (the one and only): Kritika? Ki akarta megnyerni ezt a játékot? Mind a négy lány. Pontozni kellett, és ha lepontoztak akkor azt meg is kellett indokolni. A kaja mindenhol majdnem ugyan az volt. Akkor miért nem 10 pont? A kajánál mibe is lehetett belekötni? Nem sok mindenbe. De a lányok szerint senki nem érdemelte meg a 10 pontot. 5-6 pontnál többet nem is adtak a kajára. A ruha? Kriszta mit is mondott Bea ruhájára? -"Mivel az enyém az 10 pontos......." Hülye kritikákkal illették egymást, de tudjuk hogy ez mind azért volt hogy minél kevesebb pontot tudjanak adni egymásnak. Mikor valaki csak pozitívan nyilatkozott a kajáról akkor miért nem adott 10 pontot? Hát azért mert az milyen már...

egyikmasik 2011.11.10. 20:44:16

@fecskejne: De legalább adott 8 pontot...
Sztem meg minden menyának a saját ruhája a 10 pontos, onnan kezdi a viszonyítást..., meg a saját esküvője a favorit, vagy nem?!

denevér3333 2011.11.12. 19:30:33

Hát látom a posztoló nagyon ismeri ezt a stílust! Imádnivaló amikor olyan ember fikázz akinek fingja sincs főleg zeneileg erről a részről! Az meg, hogy úgy kezeli az egészet mint ha valami söpredék lenne a társadalomnak! Szeretnél te olyan háttérrel rendelkezni, mint az István vagy a Dóra. István 15 éve ismerem és helyzetéből adódik, hogy ő az aki még tárgyalni is bőrnadrágba, bőrmellénybe megy és még sem szólják meg érte a tárgyalópartnerek. Szóval kedves posztoló próbálj egy kicsit utána járni arról amiről írsz mert csak magad teszed nevetségessé!

sixx · http://comment.blog.hu 2011.11.12. 19:45:43

@denevér3333: Na, meselj, mit nem tudok zeneileg reell a reszrol? A bormelleny meg uberbrutal egy uzleti targyalason, az tuti.

fecskejne 2011.11.13. 14:20:17

@sixx: Helyes!!!!! Überbrutál és gáááz!!!

denevér3333 2011.11.13. 15:29:44

Hát akinek meg áll a gondolkodása a M.M.-nél vagy Alice Cooper-nél az ne kérdezzen vissza! Szerintem kicsit régebb óta vagyok ezen műfaj részese, hallgatója, rajongója. Amúgy nem egy üzleti tárgyaláson voltam az Istvánnal szóval nem a levegőbe beszélek!

denevér3333 2011.11.16. 15:48:53

No annyit szeretnék hozzá fűzni még, hogy azért a bőrmellény az (nem)enyhe túlzás volt a részemről és ezért elnézést Istvántól. Nem tudom honnan emlékeztem így! De a lényegen nem változtat szerintem és ez az én véleményem nem attól függ egy ember megítélése, hogy milyen ruhában van!
süti beállítások módosítása