Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X54

2011. november 07. 17:30 - Hódos Hajnalka

Bevallom, hazudtam. Mikor ma, Pöcsiséta után a szomszéd néni megkérdezte, áruljam már el, ugyan min röhögtem úgy tegnap este, azt ne mondjam, hogy a tévét néztem, mert nincs abba lófasz se, csak az a ValóVilág, hogy a rossebb enné meg őket, ott, ahol vannak, akkor lesunyt fejjel azt mondtam, dévédén néztem egy filmvígjátékot. Az egy nap egy hazugság elvét betartva azt kénytelen voltam bevallani, később a füst is tőlem jött, mert lábasban próbáltam kukoricát pattogatni, senki nem mondta, hogy fel fog gyulladni. A fél konyha is. Jóvanna, vannak kegyes hazugságok és a szomszéd néni engem egy dógos fiatalasszonynak tart, csak nem rombolom le a saját nimbuszomat azzal, elárulom neki, azon röhögtem visítva „aludjatok jól, szeressétek Esztert, úgysincs más választásotok!” Még mielőtt az Ész elsöprő győzelmet aratott a Test felett, előbb elbúcsúztatjuk Cristofelt, lássuk, mi zajlott a Villában.

Készül az újság, Attila másodjára főszerkesztő. Miután Kinguci kiböki, hogy főnök, elkezdődhet a munka a szerkesztőségben, ahol Attila a főszerkesztő. Másodjára. A főszerkesztő úr, aki másodjára főszerkesztő, kiadja az ukázt, a lapban a következő szavak nem szerepelhetnek: Cristofel, Cristofel és Cristofel. Úgy csinálnak, mintha soha nem is lett volna itt. A fő csapás: mindenkinek szóljunk be, mindenkit sértsünk meg! Ha Annamáriáról bunkót kell írni, akkor Vera szeretné. Mindenképpen bele kell tenni a Tuját, Kinguci fogja megírni szerelmi kapcsolatát Fecóval. Dyáról sértő és támadó jellegű cikk kell. Attila, aki másodjára főszerkesztő, a Boldog sértődést kívánunk! szlogent választja, ennek szellemében készüljenek a cikkek. Apropó, említettem, hogy Attila másodjára főszerkesztő?

Attila, aki másodjára volt főszerkesztő, a kemény munka után összeugat Cristofellel. Mikor megy már haza? Húzhatna akár most is, mert már semmi köze a játékhoz, kiesett. Vigye magával a nőjét és legyenek kinn boldogok. Krisz óbégat, Attila kijavítja, nem bezsarolod, hanem bezsongod a kupolát, te idióta! Veronika szerelme védelmére kell, bejött egy napra és a veszekedés megy! Nem sokáig, mert levelet kapnak, Krisz cihelődjön, öt plusz tíz perc múlva tipli! A plusz tíz percet a nyugiszobában tölti Veronikával, szeretlek, én is, nekem is, te is, ilyenkor szokásos dolgok, felvillan a zöld, Krisz ki, Veronika és a többiek be, meg kell szavazni, jöhet-e még a Kubai látogatóba. Veronika érvelése lenyűgöző és végtelenül meggyőző, nagyon-nagyon szüksége lenne arra, hogy még lássa. Itt a helye, mert nagyon jó arc és jókat lehet vele röhögni. Ha egy kicsit is szerettek…. Gergő azt javasolja, ha ennyire hiányzik, Veronika csöngessen ki és menjen utána. Jó, ki az, aki ellenzi? Shadi kivételével mindenki. Veronika elkámpicsorodik, ő azt hitte, itt mindenki szereti Kriszt. Attila megmagyarázza neki, ezen az alapon mindenkinek joga lenne ahhoz, hogy bejárkáljon hozzá valaki. Szenvedjen Veronika, vagy menjen utána. Rajta kívül senkinek nincs szüksége a Kubaira. Azt meg, hogy Veronika szereti, pont leszarják, ne tegye tönkre az agyukat azzal, hogy idejön a pasija. Tíz három arányban megszavazzák, hogy Krisz nem jöhet be a Villába.

Shadi az egyetlen egyébként, aki kiállt Veronika mellett, mert ő örül más boldogságának és nem zavarja, ha Veronika fel van töltve – nem a szájáról beszélt – az nekik is jó, rosszmájú kommentelőink szerint csak azért mondta ám ezt, hogy csontig benyaljon a nézőknek, de ilyen dögök ezek, semmi érzelmesség nincs bennük, ez az őszinte gyerek szívből beszélt, és akkor ilyeneket mondanak, ehh. Péter ad a Kukafejűnek egy puszit, Attila meg akar vele dumálni. Veronika megérti őket, csak az van, hogy szar. Na. Attilának lelkifurdalása van, nem akarja, hogy Kriszné utálja, és csak azért mondta, hogy Veronika is takarodjon, mert mérges volt a leugatás meg a lecsicskázatatás miatt. Szerivan, ölelkezés. Eddig minden érdekesebb volt, mint a párbaj, na most akkor kapjuk csőstül, Eszter és Dya álljanak fel az izére és győzzék meg a többieket, hogy álljanak melléjük. Dya mondhatja? Na, akkor mondja! Hihi. Szüksége van támogatásra és segítségre, hogy megkönnyítsék és szebbé tegyék utolsó napjait. A párbajon saját magát fogja adni, és ha visszajön, olyan buli lesz, amilyet még nem baszott Európa! Szeretné, ha látnák az emberek, hogy egy huszonöt éves plázacicának igenis lehetnek komoly gondolatai! Eszter megint kissé vonalas. Ha itt bárki azt gondolja, hogy ő egy nagyseggű, kétszínű hazug, akkor ne álljon mellé, ha viszont belátják, hogy ők sem tökéletesek és követtek el hibákat, akkor megérdemli a segítséget, ne ítélkezzenek véglegesen felette. De, azt teszik, Vera kivételével mindenki Dya mögött sorakozik fel. Attila és Péter függetlenek maradnak, ha Fecót baszogatják azzal, kibújik a felelősség alól és nem hoz döntést, akkor Serire mit mondanak? Serike egy aranycuncimókus egyébként, ha szegény Eszter egyedül marad, azért átáll ám hozzá, de Dyuska, mert öribarinők voltak majdnem 45 napig és szép pillanataik voltak. Péter csak azért nem fog Dya mögött tumulni, mert olyan kis cukika, azért annyira nem érdekli a sorsa. Ha tanácsra van szüksége, egész nyugodtan. Attila szerint Dya barátai most ütöttek egy jó nagy szöget Dya koporsójába. Ezt később ki is fejti, keresztre feszítették az Esztert, még ő is megsajnálja! Nagyon leereszkedően odaveti Dyának, máskor kérdezd meg a Petit, vagy engem. Vakok között félszemű a király, ugye. Dya bizakodik, bazmeg, most ez csak nem lesz a ööö…vesztem bazmeg? Biztosan ez volt a huszonöt éves plázacica komoly gondolatai közül az egyik.

Nézzük, most ki sértődött meg a baromi szar és semmire se jó bulvárcikkeken. Dyára rákerült a fakó bőrtónusához illő zöld kendő. A felkészülés elmarad, továbbra is sértett és nyafogós, valószínűleg sokkot kapott, ezért választja felkészülés helyett a kikészülést. Dya nem sértett, sértődik meg, meresztgeti a szemét és rángatja a fejét. Annamária, a pofádat befogod! A Halálnak keresztelt lány az agresszió határát súrolja. Vajon a nőiesség hiányát leplezi, vagy féltékeny? Több konfliktusa volt az elmúlt napokban, mint eddig összesen, Vera válaszaitól úgy omlik össze, mint a kártyavár. Kirohad-e a gáz? Ja, gaz, csak Veronika azt hitte, nincs ékezet. Mert nincs is. A Tujától hangos a Villa. Megmondta, hogy nagy port fog kavarni, de ekkorát? Belső infók szerint a kedves kis növény mély érzéseket táplál Fecó iránt, és nem agyatlan növény: nagyon is megfontolt, szívtelen és gerinctelen. Próbál Fecón felkapaszkodni és előnyt kovácsolni. A cseperedő kis tuját Fecón kívül senki nem locsolgatja és ölelgeti. Kinguci nagyon büszke erre a cikkre. Hogy Csaba mit érzett, az arcára volt írva, megsajnáltam.

Eszter búcsúbulit tarthat. Péternek, Serinek és Verának ad meghívót, én jajongok, mert fellép Varga Viktor és zenekara és már tudom, kik ők. Attila rimánkodik, csak őt meg ne hívja, pedig de. Megyek, persze, hát bazmeg, köszi! Rögtön rohan a két gráciához, bassza el a partit? Mindent meg fog tenni! Juj, egészséges ételek és juj, koncert! Akkor egy felest gyorsan a Petikének, hangosan röhögök, én le se tettem volna az üveget. Zöld, zöld, jönnek! Jönnek ám, lólólólólónli. Nem, nem vagyok hajlandó többet írni erről. Akkor sem. Mondom, nem. Ezt aznap este úgy fogalmaztam meg kommentben, akkor befogom a szám, mert saját magam kéne moderálnom, és ez még csak egyszer fordult elő. A fergeteges hangulatú koncert után, ahol mindenki szétvillázta és pogózta az agyát, Attila szavaival élve átfáradtak a dzsakuba, ahol az ügyvédnővel intellektuális beszélgetésbe elegyedtek. Kezdődött ez azzal, hogy a csajok fehérneműben, Attila farmerben, saturészegen óbégattak, aztán Eszter korbácsolta Attilát, aki eközben a dzsaku szélét kufircolta és kéjesen vonaglott. Aztán Attila markolászta kicsit Vera tangabugyis seggét, Eszter „aláment”, majd „pitbull vagy!” bátorításra benyalt Eszter mellei közé. A helyes, intelligens fiúk és lányok kulturált szórakozása tovább folytatódott, a lányok kidobálták a műfűre a bugyijukat, amit előtte Kingucijához, vitt neki kókuszgolyót is, mert még nem elég nagy a segge. Hát jézusmária, Dya ilyet még nem is látott! Valóban, maga a fertő, Eszter felmászik Péter nyakába a medencében és lovagol rajta, hát ez valóban megrendítő! Fúj, ez mi? Anyám, mi ez? Megmondom neked, Dya, mi ez. Az, amiből te, meg az álszent barátnőd kimaradt. Apropó nem Kinga smárolt beállva Melindával hosszan a mediben? Ja, tudom. Az más.

És már itt is van Balázs, aki – hiába a két párbajhős – az est főszereplője, utoljára akkor rohantam puszikat adni a tévéképernyőnek, mikor a Másnaposokban elhangzott az a mondat, szegény Doug holtan fekszik valahol és most dugja seggbe egy nekrofil narkós. Az este nagy kérdése, Eszter vagy Dya, mutatnak is gyorsan egy állást, 66-34, valaki nagyon elhúzott! Még mielőtt belevágnánk, nézzük, mi történt a hadszíntérré változott Villában. Csókjelenettel nyitunk, Vera és Péter bújnak egymásba a dzsakuban, majd felváltva kommentálják a történteket, mert együtt is aludtak. Verának Peti nem egy futókaland, jó úton haladnak, hogy folytatódjon és elmélyüljön a kapcsolatuk. Peti szerint Vera üldözi a szerelmével és ez elég nyomasztó. Hogy egy nem teljesen százas nő üldözi a szerelmével, abban van valami félelmetes. Röhögök és elhatározom, hogy tényleg elolvasom a Férfiak a Marsról, a Nők a Vénuszról jöttek c. könyvet. A Lakók, azaz a Csapatok feladatot kapnak, írjanak katonai hírmondót, indulót meg ilyen hülyeségeket. Dya a főszerkesztő. Fantasztikus cikkek születnek most is, Dya közlegénynek két hatalmas gránátja van, amit mindig magánál hord, érdemei többek közt, hogy vérszomjas rovarokkal átkelt a Góbi sivatagon, és saját testsúlyának kétszeresét hordozta a vállán, mert egy hírközlési központot viselt. Ez mi?! Eszter teljesen kitárulkozott, kisasszony, nem késő most nekiállni a változtatásoknak? Eszterről született még egy cikk, a címe: Moby Dick a kis hegyi tóban. A világszenzáció elmaradt, annyi történt csupán, hogy Eszter újabb tanúbizonyságot tett laza erkölcseiről és anyaszült meztelenül villogtatta meztelen hátsóját. Vera szerint, ha Eszter ilyen laza, százszorosan őt várja vissza, és ha erkölcsről beszélünk, ez tökéletesen belefér, haladjanak. Szerintem is haladjunk, unom a hülye újságosdit. Hiába, most haditervet dolgoznak ki, egyszóval gonoszkodnak. Eszter előnyei, hogy intelligens és három nyelven beszél. Súlyos személyiség, ha olyan feladat jön, ez előny lehet. Negatívumai a laza erkölcs és a kétszínű magatartás. Vera azért áll mellette, mert osztozkodnak Péteren. A mártír szerepről annyit, előadja, hogy mindenki utálja, nem. Itt a Dyát szeretjük, téged meg leszarunk. Nem hiszem el, hogy nemcsak nekem szorult ökölbe a kezem és gondoltam arra, úgy vágnám pofán Kingát, öröm lenne nézni, ahogy köpködi a bal alsó ötöst és hatost.

Vitathatatlan, hogy Dya dekoratív. Akkor, a pozitívumokról ennyit. Teljesítetted, amiért jöttél, mondtad, hogy nem nyerni akarsz, hanem ismertséget szerezni. Elvetted a lehetőséget egy olyan playmate lánytól, aki… beszavaztak bazmeg! Az úgy még rosszabb. Dya művirág. Mű a melle, a haja, meg csak úgy van. Gergő szerint álljon meg a fáklyás menet, Dya sok derült pillanatot okoz. Megfigyeltem, hogy Alfafarkas általában nem bírja ki, hogy ne pofázzon közbe, én már biztos leoltottam volna. A támogatókról annyit, Shadi azért áll Dya mellett, mert meg akarja fektetni, Seri meg egy gyáva nyúl, azért nem állt Eszter mellé, mert nem merte felvállalni Dyával a konfliktust. Eszter ezért később bocsánatot kér tőle, Seri cserébe kiugatja a háta mögött a hálóban. Még mindig nem jön az Ész és a Test küzdelme, mert most hülye indulókat költenek és elő is adják. Péter és Attila röhögnek a nappaliban, Attila örül, mert az agya végre kipiheni magát. Péter szerint szégyen, hogy ők nem kapnak jeleket, Attila szerint inkább az, hogy megjósolni sem tudják, ki megy ki. Össze kéne ülni, mert Péter nehezen viseli, hogy csak úgy történnek a dolgok. Ki kéne találni valamit, hogyan tudnák uralni a helyzetet, ez a dolguk. Úgy úgy, találjanak ki valamit gyorsan, legalább lehet röhögni megint, hogy olyanok mint egy rossz gps: újratervezés! Vera és Eszter indulója finoman szólva is kevéssé sikerült, Dyáéké kicsikét jobb, ha nem gond, nem idézek belőle, még véletlenül rosszul írnám le és szerepelne benne fél rím.

A lányok utolsó megmérettetése következik, szexi takarítás. Eszter hacukája olyan vígözvegyes, söpri a huncutkákat és közben úgy gügyög, mintha egy hetes aranyhörcsögökhöz beszélne. Piszkosabb melóhoz kesztyűcskét vesz, Péternek erről az urológia jut eszébe. Dya pucsítása osztatlan sikert arat, sziszegés, aztabetyár, Csaba úgy törölgeti a homlokát, mint arató napszámos fél három tájékán, az ablakpucoló nem spriccog, végül csak sikerül eltekerni. Dya rúdtáncol kicsit a felmosó nyelén, és juj, szóljanak, ha kiesett a melle! Dya a cselekvéstől nagyon zavarban volt. Igen, én a mosogatástól is annyira zavarba jövök, hogy csak na. Az üvegmosóhoz hozzá sem érek, mert még a látványától is elpirulok. Balázs szerint is lehetett látni, mennyire zavarban volt Dya, ahogy egymásra találtak, ő meg a partvis. És még mindig nincs vége, pink sugar party van, juj. Ugrándozva meghívja öribarijait a buliba. Fecó nem mén. Dya bőg, Kinga lebassza Fecót, mint a pöngős malacot, mi a faszt képzel? Fecó babonából nem mén. Serinek azért szarul esik, hogy őt nem hívták meg, meg is bízza BTA-t, tartsa nyitva a szemét, mert minden részletről tudni akar. Van is miről, Dya vágja, hogy Gergő fura? Vágjahá. Az egészet. Kingának kurvára bejön Gergő. Dyának a feje nem. Kingának annyira bejön Gergő, hogy bele is nyomja a fejét egy sütibe, aztán kergetőzés vattacukorral, spriccelés és Kingucinak pont akkor kell megmosnia az arcát, mert gáz, mikor Gergő egy szál farokban törölközik a fürdőszobában. A bulin volt cukorból készült tűsarkú cipő is, egyébként, egyéb részletektől megkímélnék mindenkit. 71-29 az állás, valaki bitang módra elhúzott! Hát, eljött a nagy pillanat!

Eszter izgatott, fél, retteg, de várja a megmérettetést. Dya hisztérikusan nagyon-nagyon fél, Balázs megnyugtatja, nem fogják bántani. Ja, hogy történt egy fordulat és már Vera sem áll Eszter mellett! Akkor Balázs másképp fogalmazza meg a kérdést, milyen érzés, hogy nem támogatja senki? Kemény, de Eszter megmondta, hogy megvívja a maga harcát! Dyánan nagyon-nagyon jólesik, de fél, megosztó lehet, hogy ennyien támogatják. Mindkét lány feszült, Dya nagyokat pislog, ez mondjuk az ő esetében megszokott jelenség. Balázs ma elemében van. Megnézzük a kisfilmet kettejük kapcsolatáról, aztán megtudjuk Esztertől, ha a szívére hallgat, Shadit vitte volna ki. Dyának furcsa, hogy Eszter ennyire kizárta az érzelmeket, ő nem tudna olyat kivinni, akit kedvel. Eszternek eljött a pillanat, gegv, kettő perc. Tudom, hogy a többség örülne, ha pár óra múlva nem én lépnék be az ajtón. A konfliktusok ellenére az itt töltött egy hónap igencsak pozitív élmény volt, ha visszajövök, belátjátok, hogy szerethető ember vagyok, a hibáimmal együtt. Serinek, Annamarinak és Petinek puszi és ölelés, nagyon langyos szia, legjobb pillanatok, és itt van Eszter, akit senki nem szeret a Villában! Balázs örül, hogy Eszter itt van, Eszter nem annyira, és már nem izgul, mert megvolt a spontán hormonkezelés a zuhanyzóban. Miért nem bírnak? Mert megdöbbentő vagyok. Sokan álszentek és képmutatóak. Egyedül párbajozni unalmas, jöjjön Dya.

Egy utolsó hajigazítás után búcsúzhat. Dya elhatározta, hogy nem fog búcsúzni, bőg és nagyon szeret mindenkit. Reméli, hogy visszajön. Ruharáncigálás, legjobb pillanatok, Dya a stúdióban, ruharáncigálás, hajröptetés, rángás. Balázs nem a vetkőzésre gondol, de mennyire tudta magát Dya megmutatni? Volt ideje rá. Ő izgalmasabb, a Lakók egyfolytában röhögnek rajta. Kis vita arról, vele röhögnek-e vagy rajta, tökmindegy, röhögnek és kész! Fantomképek, 72-28, bitangozás. Kinek hogy ment az együttélés a többiekkel kisfilmek. Eszter, a Krisz afférnál csúsztak el a dolgok? Az elmúlt napokban a jó erkölcs nevében támadják, de ez egy valóságshow, nem egy hittantábor. Dya leteszi azt a kis, aztán elmondja, a levél felolvasása után nagyon feszült volt a hangulat a Villában és Eszter elítélendő. Eszter azt gondolja a kétszínűségről, hogy rosszul értelmezik a Villában, de ha az kell, hogy odamondja a pofájukba, azt fogják kapni. Dya konfliktusai. Na, haza akarsz menni, vagy nem. Igen, elhangzott egy ilyen mondat az első héten, mert rosszat álmodott. Mi van a hisztivel? Hisztizek, mikor fel kell kelni. Csámcsogok is, ez van! Eszter elmeséli, hogyan hagyta cserben Vera, Dya visong, ne állítsuk be mártírnak, nem taktikából kapta a jeleket, hanem azért, mert nem szeretik! Miután lehűtöttük a nénit az első sorban, megnézzük Dya melleit a Villában, újra körbejártuk az evés témakört, mi van a pasikkal? Nincs olyan pali a Villában, aki megmozgatja, egyébként is mindenki foglalt. Eszternek megvan a következő áldozat? Majd paskolgat. Ex-VillaLakók, Balázs és Eszter megegyeznek, hogy Krisz egy igazi hülye. Dya annyira ki van akadva ezen az alvás dolgon, mert ráragasztották! Az első héten nagyon fáradt volt és igen, alszik. Éjszaka.

Kinga elnyafogja és elkényeskedi a kortesbeszédet, a lényege, Dyuskára szükség van a Villában és az ikreket nem lehet szétválasztani. Eszter egy álnok kis kígyó, aki indokolatlanul hívta ki. Ja és Dya szép a fürdőszobában, a hisztiken pedig mi, nézők jókat nevethetünk. Eszterért senki nem mond kortesbeszédet. Vera azért, mert számára az komoly dolog, Seri azért, mert nem tudott olyan döntést hozni, ami mindenkinek jó, Attila szerint Esztert most sajnálják és érdekes, de ez három napig tart, úgyhogy ne küldják vissza. Fantomkép, 73-27, a bitangozás most elmaradt. Vera és Péter Esztert várják vissza. Péter kibírta röhögés nélkül a saját indoklását: azért, mert ő a gyengék és elesettek védelmezője. Még egyszer hallhatjuk a lányoktól, miért ő, miért ne a másik, egyik se mond semmi újat, vagyis Dya semmit se mond, de azt három mondatban. 75-25, Eszter! Eszter, senki nem vár vissza! Nem baj, annál izgalmasabb! Menj, tegyél tönkre még egy-két pasit! Igen, Dya felhúzta magát! Megsajnálták! Nagyobb poén, hogy valaki olyan megy vissza, akit mindenki utál! Mi vár kinn? Anyu, apu, a barátnőim és a kiskutyám. Na, látod! Ekkor már könnyezik a szemem a röhögéstől. De Balázs nem hagyja abba: az arcokat figyeljék, mikor Eszter belép! Kinga rogyadozva bőgni kezd, majd kivágja a nyugiszoba ajtaját és faszomatbazmeg kiáltással leveti magát az ágyra. Dya nagyon sajnálja Kingut, mert ők voltak az ikrek. Én még jobban röhögök, mert az jut eszembe, van olyan csaj, aki a melleit hívja így. Ha Dya Kingucitól akar elbúcsúzni, akkor mindjárt fellocsolják. Nagyon szeretlekezés sírva, Kingából egy percre újból előtör az őrület, kicsinálom ezt a nőt! Balázsnak van egy jó híre, Dya dugjátokfölmagatoknakbasszátokmeg arckifejezéssel köszöni meg a lillafüredi hétvégét, hát Dya, vár az utca, parancsolj. SziaDya. Dya 47 napot töltött rángatózással, hajbaszkurálással, muslincakergetéssel és csámcsogással a Villában.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1002 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hódos Hajnalka 2011.11.07. 17:38:07

hova tűnt három mondatom a cikkből????
ki volt az???? :DDDD

prof. Perselus Piton 2011.11.07. 17:43:52

Haynycy egy önző dög, még elsőzni sem hagy minket :-))) de azé' még szereSSük :-P

haruka 2011.11.07. 17:44:42

hatodik! azon a mondaton én is röhögtem ám Hajny! :))

Hurri Kán 2011.11.07. 17:45:36

Egyre jobban örülök, hogy ezt az öfit nem láttam. :D

B.Andita 2011.11.07. 17:47:12

Nyócadik vagyok. Hol vagytok?

dean23 2011.11.07. 17:54:33

Már az gyökér Kinga miatt megérte visszaküldeni Esztert! Térdem csapkodva röhögtem a szőke picsán! :)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.11.07. 17:56:04

Eszternek szurkoltam. Dya rettenetesen sötét csaj, aki nem tudja egy picit sem leplezni idegállapotát.

G_P 2011.11.07. 17:56:41

KI FENEKEM AZ A VARGA VIKTOR?!

A legkínosabb figura, akit valaha láttam, ráadásul képesek előadónak nevezni. Szaralak.

Úgy érzem, a "Nem hittantábor" még nagyon sokáig fog visszhangozni a TV-ben és blogokon is. =DDDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.07. 17:56:50

@Virágék: Kb 20 perce posztoltam hosszú véleménycsokrommal egybekötve a fent említett videót az előző öfi alá@rianna: :)
@dean23:
Egyetértek! :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.07. 17:57:19

Isteni volt a tegnapi. Balázs brillírozott. Szakadtam a varrás mentén darabokra, úgy nevettem.
És tényleg. Az ikrekről, mikor Kinga emlegette a védőbeszédben, az ugrott be, hogy Dya melleit reklámozza. :D

Picinként off, de hátha.
Lévén ennyi rózsaszín holmi ebben a műsorban, rájött már valaki, hol lehet pink gurulós bőröndöt kapni? A helyzet fokozódik: már strasszköves mintával kirakottat is láttam vonva. De boltban egyet se. Pedig múltkor erősen nézelődtem kofferbolt előtt. De színesben csak neonzöldet láttam. Lehet, hogy ezek spéci custom made? Pici kínai kezek egy józefvároszi konténerben cavarozgatják össze óccó alapanyagot, hogy drágán eladhassák?

Virágék 2011.11.07. 17:57:50

Szóval akik azt szerették volna, hogy Eszter menjen vissza az "a sok dagadt", Kinga szerint:DDD

"Belebasznám a cipőm sarkát a szemébe"

Remélem a következő kieső ez a paraszt picsa lesz!!!

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.07. 17:57:56

@Papucs Orrán Pamutbojt:
Hátesszülye... Összekutyulta a soraimat :D

Szal:
@rianna: vazzeg :D

beacska 2011.11.07. 17:59:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: TE VOLTÁL? TE VOLTÁL? TE VOLTÁÁÁÁÁÁL???

Dragonair 2011.11.07. 18:01:07

KINGA a Villa ribanccccc és nagyon, de nagyon örülök, h Dya haza ment:]Nézte éjszaka vki a közvetítést ma ezt találtam róla :O

VV Gergő nem szerelmes és nem is lesz!
newsee.hu/tartalom/vv-gerg%C5%91-nem-szerelmes-%C3%A9s-nem-lesz

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.07. 18:01:28

Oké, az előbb ki lettem okítva, hogy Apuci nem volt foglalt Kingucinak, viszont Kiszopfel az volt Dreszternek... Nem értek egyet, de oké...

De magyarázza már el vki, hogy azért mert vki nem 40 kiló, hanem 60, és azért mert nincs szétszilikonozva, mitől tehén vagy dagadt??? Komolyan felfoghatatlan számomra.. :P 60 kilós csinos nőket ismerek, némelyikük 65 körül van, és döglenek utánuk a fickók... Mondjuk lehet nem abból a tálból cserkóznak mint Kinguci, nekem Apuci ha ingyér lenne, akkor se kéne :D

Dragonair 2011.11.07. 18:03:19

@Virágék: nagyon bízom benne, Kinguci elfelejtette h ő is volt ducijuci...köcsög picsa :/

Virágék 2011.11.07. 18:04:15

@Papucs Orrán Pamutbojt: Elolvastam, respect:)

Mijazhogy Apuci nem foglalt??

Virágék 2011.11.07. 18:12:23

Lemegyek Kinga szintjére:

Nézve a Fókusz videót, az jut eszembe, szilikonra volt pénz, apucinak fogakra nem jutott:)

Mindjárt az elején!

www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/144689

(H)angolka 2011.11.07. 18:14:22

Kilencedik (fos)? El sem hiszem!!!!!!

(H)angolka 2011.11.07. 18:15:11

Korai öröm - sokáig olvastam. De megérte!

biohazard 2011.11.07. 18:15:20

Nekem a mosdókesztyűről a Harcosok klubja jutott eszembe, de fogalmam sincs mire kell használni szex közben, aki tudja, kérem írja meg.

penelope garcia 2011.11.07. 18:18:55

Ó, tudtam én, hogy ha a józan észre nem is, az emberi rosszindulatra bizton lehet számítani.
Szép volt, nézők. :)
Remélem, a bentiek továbbra sem fognak rájönni, hogy mi a dörgés, és okoznak még nekünk ilyen kellemes pillanatokat.

kemény keleti kommentelő 2011.11.07. 18:19:03

Valljuk be, a sok megosztó személyiség között szükség van legalább egy megdöbbentő személyiségre. Azt is, hogy a Tordas-Zsófi-Laca-Leonidász négyessel megtámogatva nem nagy cucc rajt-cél vereséget szenvedni. De Dya még így is képes lett volna minimum egy X-re, ha:
- a vasmacsó Shadi nem szakít vele
- a szutykos kocsijú nem poénkodik vele végig a párbaj alatt

csicserierika 2011.11.07. 18:20:06

csak elejét olvastam, de gyorsan írnom kell:
Hajni, köszönöm, hogy betartottad ígéretedet, és felhívtad a nagyérdemű figyelmét egy fontos momentumra, miszerint Attila MÁSODSZOR is főszerkesztő
:)
Még egyszer köszi, megyek olvasok tovább :)

foxglove (törölt) 2011.11.07. 18:22:47

@Papucs Orrán Pamutbojt: Először is. A 60 kilós súlycsoport az nem Eszter, hanem Kinga. Azért legyünk már ennyire reálisak. És igen, jól látod, a 60(?) kilós Kinga is le lett dagadtozva, kövérezve, plusz krumpliorrú, nagy fülű.
Hogy miért, Attilát kérdezd.
Ja és Annamari is kövér, hájas, ezt pl. innen tudom. És ezek után arra ugranak az emberek, hogy milyen csúnya dolog már, hogy Eszter le lett kövérezve. Na mindegy.

MegLepke 2011.11.07. 18:23:26

Hűdejó öfi lett ez megint. Visítva röhögtem néhol. Na de most volt is miről írni!:)

ancsipessa 2011.11.07. 18:26:00

én nemtom, biztos nagyon feszkós az élet a vellában, de Kinga nyugiszobás megszólalása egész egyszerűen az alpári stílus szintjét sem éri el... én se vagyok mindig egy szépkiejtési verseny , de ez... :S

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.07. 18:26:22

@Virágék:

össze kellene gyűjteni a sok szép véleményt a vasorrúbábabazdmegkingucinak és kihímezve beküldeni neki a villába...

ha nem engedik be, akkor várja őt kinn egy ilyen szép hímzett faliszőnyeg... egyébként bizniszileg se rossz gondolat..

és tanulságos lehet a következő gyógypedagógus generációnak...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.07. 18:26:54

@Papucs Orrán Pamutbojt:
Nemtom. De én is azt figyeltem tegnap.
Eleve más alkatok is, nomeg némi korkülönbség is van közöttük. Azért egy idő után az is látszani kezd az ember alkatán.
Lesznek még Dyácskáék is lufirafújt búvárruhák, csak győzzék kivárni. És lefogadom, fele ennyire kiegyensúlyozottak se lesznek az önképüket illetően.

Valaki élelmes csinálhatna egy animgifet Dyuska arckifejezéseiből, amint reagálni -óbocsánat, felfogni- próbálja Eszter (és időnként Balázs) szúrkálódó beszólásait.

csicserierika 2011.11.07. 18:30:39

azért a Varga Viktor gatyája megért volna egy bővített mondatot :)

foxglove (törölt) 2011.11.07. 18:30:56

Off, de kicsit idetartozik:
Nem tudja valaki, mi a címe annak a novellának, amiben szép testű embereket klónoznak és a főhős állandóan attól van elájulva, hogy ő milyen jó faszi?

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.07. 18:32:07

@foxglove: Sehol nem írtam, hogy a Kingára legalább annyira ne lenne sértő és érthetetlen a dagadtozás, mint a többiekre... :)) Ezért is a 60 kilót írtam, mivel az oldal szerint Dreszter "hivatalosan" 68...
A kövérség sztem nem a benti lányoknál kezdődik, de ismétlem, ez az én véleményem... (és ez nem egyenlő azzal, h nőies vagy dekoratív mindegyik, Annamarit kifejezetten csúnyának és ormótlannak tartom, de nem a súlya miatt)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.07. 18:32:56

@neccharisnyás útonálló: @Papucs Orrán Pamutbojt: Sziasztok! De jó titeket látni, már régen találkoztunk:D Ugye állandósultok?:P

@haruka: szió! Már igen kíváncsi vagyok:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.07. 18:34:58

@ancsipessa: "Ki a faszooom szavaz ráááá? Bááááázmeeeeg!!! Érteeed?" :D LOL

Horizont 2011.11.07. 18:35:56

Balázs szenzációs volt, örülök, hogy nem Lilu volt műszakban:))
Kinga olyan volt mint egy klimaxos vén banya! Undorító.Biztos nagyon büszke az anyukája most is az ő szépséges "mindentmegadtunk" kislányára!
Oké Eszter valóban husi, vagyis körteformájú, de naponta ötvenszer letehenezni, dagadt disznózni azokat minősíti akik ezt megtették! A szilikonmell és a buta bunkóság nagyobb ciki!:D

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.07. 18:36:18

@ladyandhenk: Hali Nektek is! :D
A tegnapi után fellestem, és láttam sok ismerős arcot.. Amíg ilyen jó a társaság, addig maradok! :) Gliese-t is láttam asszem tegnap :D

Virágék 2011.11.07. 18:38:50

@foxglove: Azért megnézném, amikor Kingának azt mondanák, hogy tehén vagy moby dick, hogy vágná a szemébe a cipője sarkát:DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.07. 18:41:16

@Papucs Orrán Pamutbojt: oh, tegnap lelkesült be, eddig szidta, de nagyon örült Eszter visszatértének:D Hátha itt ragad, vannak itt olyan kedves, cuki emberek, mint én:), már ezért megéri maradni!:P

foxglove (törölt) 2011.11.07. 18:43:55

@Virágék: hát nem tudom, amikor volt az "az szeretem benned" c. játék, elég jól bírta az osztást. De mindegy, hagyjuk ezt tényleg.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.07. 18:44:15

@dean23: @BGy: @penelope garcia: Szerintem is jó döntés volt Eszter párbajgyőzelme! Eszter egy kedves, aranyos és okos nő, aki az életet élvezi most hatalmas ellenszélben is! Dya csak tikkel, csámcsog, nyavalyog, a feladatokat hanyagul oldja meg, ha meg megszólják érte hisztizik, ha neki nem tetszik valami, akkor hazakönyörgi magát, könnyen befolyásolható, általános iskolás szinten reagál le dolgokat.

Botos Ági 2011.11.07. 18:44:30

@neccharisnyás útonálló:
TESCO, gyönyörű szép maszkolt fekete virágmintával árulják

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.07. 18:44:46

@ladyandhenk: Így, hogy a Sötétség Úrnője után becsapódott az ajtó, talán egy fokkal nézhetőbb lesz a csökkentett nyávogás végett... :)) Szal talán ő is marad ;)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.07. 18:46:11

@neccharisnyás útonálló: Nekem Vera köntöse kéne :D Rózsaszín és csíkos... Ja, de persze Vera nélkül :DD Ilyen bőröndöt csomó helyen láttam... ha megint látok, megírom ;)

Hurri Kán 2011.11.07. 18:50:31

Attilától miért a double-facepalm? :D

Akármi Áron 2011.11.07. 18:51:05

@csicserierika: Szijja Cserka, azt tudtad, hogy a tőmondatos gatyás Varga Viktor (VV) is földink?:)))

Hajni triplázta Attila másodszori főszerkesztői státuszát,megkönnyeztem, imádtam, hogy bŰségesen ráfigyelt:D

Akármi Áron 2011.11.07. 18:53:03

@Akármi Áron: méghogy triplázta, megszámlálhatatlan, sírok is:DDDDDDD

csicserierika 2011.11.07. 18:54:12

@Akármi Áron: sziJa :)
Most, hogy mondod, ...tényleg :)
Jó emberek teremnek errefelé, tán a víz teszi :)(éva, Attila, Balázs Pali stb.. )

csicserierika 2011.11.07. 18:55:28

@Akármi Áron: nehéz szívvel tehette, vagy csak nem megkedvelte tán ? :) :)
(Fásy Ádi lemaradt az előbb :) )

ancsipessa 2011.11.07. 18:58:14

@Papucs Orrán Pamutbojt:
"Érteeeeeeeeem, a retkes szájbatekert széjjelcseszett kibaszott életbe, értem mááááááááár bááááááááááázmeg"
uhh, rendes szarul érzem most magam... :S :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.07. 19:01:15

@Dragonair: @Papucs Orrán Pamutbojt: @Virágék: Kinga tényleg kívül-belül ocsmány! Meg kellene sétáltatni, közben az elálló karfiolfülét, a krumpliorrát és a tepsi seggét felhozva a duci lányok példaképének nevezni. Robbanna a bomba!

Akármi Áron 2011.11.07. 19:20:08

@csicserierika: csakhogy a krémjeiről szóljunk:)))))))))

nathalie 2011.11.07. 19:20:22

Csak kingáról jutnak eszembe dolgok :D

- remélem sokáig bent marad és házméretűre hízik. és esztertől kell majd ruhát kölcsönkérnie :Dés gergő megmondja neki, hogy sajnos csak sötétben szopásra használhatja,mert dagadt.

- update pékség közelébe a helyében már nem mennék.sztem agyonverinék :D

- a fenti kép az üvöltéséről nekem a Sikoly című képet juttatja eszembe :D

Akármi Áron 2011.11.07. 19:23:13

@csicserierika: DD hát igen, Fásy Zsülikével együtt:)))
Majd elfelejtettem:
Kingát kifelé a vellából!

haruka 2011.11.07. 19:35:41

@ladyandhenk: hali! megyek étkezek, meg rendbe szedem magam, és mondom, hogy hogyvót! :D

Madár Fokker 2011.11.07. 19:38:46

Kingára egész jó kis ivós játékot lehetne alapozni! Mondjuk a tegnapi 2 és fél perces monológja alatt 14-szer kellett volna a pohárhoz nyúlni, ami azért már erős! :D

Madár Fokker 2011.11.07. 19:41:02

@Madár Fokker: Természetesen az első szobáberontós "..szomatB+" nélkül

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.07. 19:45:29

@haruka: rendben, jó étvágyat, szedd magad rendbe, bár nem értem, h minek csinosítod magad egy levél írásához:O, de jó:P, oszt mondjad akkor majd:D

csicserierika 2011.11.07. 19:46:55

@Akármi Áron: igen, ő a cseresznye a habon :)
Egyelőre Sháditól szeretnék megszabadulni.
Kinguci fog még kavarni, úgyhogy kell ő még odabent de a fináléig ne vigye :)

hebab 2011.11.07. 19:49:06

@biohazard: hogyhogy mire. természetesen mosogatásra.

kodabear 2011.11.07. 19:54:56

Segítsetek!Mit takar a BTA rövidítés?Köszönöm a segítséget.

Hurri Kán 2011.11.07. 19:56:15

@kodabear:
Bénító Tekintetű Annamária

_most_ 2011.11.07. 20:03:37

Kinga úgy gondolja azok mennek vissza, akiket megsajnálnak, és szerinte őt senki nem fogja megsajnálni, elképzelésem sincs ezt a kijelentését mire alapozza.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.07. 20:03:41

Rájöttem, h Kingát mivel lehetett volna kicsinálni!:D

Miután meglátta Esztert, neki kellett volna odamenni Kingához, ssztem, akkor pofont kapott volna, egyből kizárták volna:D:D:D

vkaresz6 2011.11.07. 20:05:00

Hódos Hajnalkát kormányszívivőnek.XDD!!!

Líder Máximo 2011.11.07. 20:06:01

Nu, végigolvastam! Köszönöm Hajni neked, nem tudtom eldönteni, hogy a lekváros buktákhoz ment ilyen jól a dupaposztod vagy az írásod közben csúszott ennyire az ízesbukta :)

Mindenesetre nagy élmény volt átélni még1szer ezt a felejthetetlen estét, a fászomatbázmeeeeeeeeeeeeeeeeeeg :D :D :D

hebab 2011.11.07. 20:08:51

@lami83: őt már így is mindenki sajnálja.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.07. 20:09:55

Én közben kiolvastam Ottlik Géza: Iskola a határon című klasszikusát. Elég jó volt!

Líder Máximo 2011.11.07. 20:13:14

@TrueY: Iskola a határon, bazmeg? Faszomat se fogsz te oda járni!

kodabear 2011.11.07. 20:15:09

@gyvy: Köszönöm,találó.

2011.11.07. 20:15:18

Na, reggel hatkor keltem, Balázs a Morning Showban így kommentálta az estét: Nem történt semmi különös, kiesett az egyik növény. :)))))

Hihetetlen paraszt, agresszív tuskó ez a Kinga, régen hozott már ki valaki ennyire a sodromból, talán VV Éva volt az utolsó.

Akármi Áron 2011.11.07. 20:18:40

@csicserierika: Néztem egy pöttyet a Kókuszt, Dia és szülei voltak benne, már lenyugodott:)
Szerintem is mehet Shádi gőzerővel, de érhet még meglepi bennünket.
Mindegy, hogy tud kavarni, Attila nem tud a bűvköréből kikerülni már szerintem, és ez Attilára nézve nem lesz jó.
Csak tűnjön el, mocskos szájú, alpári viselkedésű, végtelenül irritál.

Akármi Áron 2011.11.07. 20:20:09

@beebeer: DDD Szijja beebeer, nagyon jól szóltál, tudtam, hogy húzunk egymáshoz:)))

hosszútávú véraláfutás 2011.11.07. 20:21:52

Olyan érzéketlenek vagytok. Szegény Kinga! :(( Mi lesz vele az öribarija nélkül? Még jó hogy az abszolút biztos pont az életében továbbra is megmaradt neki: az a cukika (baszó)macija.

JohnHenry 2011.11.07. 20:23:07

bámulatos, mennyien szocializálódnak ezen az un. műsoron.

TapOut 2011.11.07. 20:25:21

Kingát én is megráznám veszettül, de más okokból. Nem veszi észre, hogy az állandó nagyseggűzéssel, meg tehenezéssel (Veronika is) csak Eszter malmára hajtják a vízet? Eszter olyan szimpátiát kapott a nézőktől, amit véleményem szerint nem érdemelt meg.
Olvastam egy pár hozzászólásban, hogy Diával ellentétben az igazi nőket képviseli. Könyörgöm csak ezt ne!
Igazi nőként boldogan mosolyog miközben alázzák, azok után fut, akik lábtörlőnek használják, csak azokkal szemben nyitja ki a száját, akik ugyan nem vétettek ellene, de gyengébbnek érzi őket. Önérzet, méltóság NULLA.
Egyszerűen rosszul vagyok mindenfajta kiközösítéstől, de ezt a nőt mindezek ellenére sem tudtam megsajnálni, mert egyszerűen számomra nincs benne semmi, ami szimpatikussá tehetné. Utálom, hogy rászálltak, utálom, hogy tehenezik, mert olyan részvétet váltott ki sokakból, amiért ő maga nem tett semmit.

2011.11.07. 20:29:30

@Akármi Áron: szevasz, pacsi, ma nem iszunk??? :DDDDD

TapOut 2011.11.07. 20:29:41

Egyébként szuper a poszt és a képek is ütnek :-))))
Csabának pont az induló alatt kellett wc-re mennie?

Matrix_ 2011.11.07. 20:34:29

HAYNY!!!! Ez ez ismét kibe.......................tt zseniális volt!! :)) Köszcsi! :))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.07. 20:34:34

@TapOut: Akkor te Esztert Tordas 2.0-nak tartod?

TapOut 2011.11.07. 20:40:27

@Peter_Cs: nem. Tordast tudtam sajnálni, mert szegény jóindulatú volt legalább.
Eszterben még ezt sem látom.

Akármi Áron 2011.11.07. 20:41:18

@beebeer: most mán' csak csendben mindenki az odújában,majd ha győztünk a végén:)))Neked külön keverek egy isteni coctailt, ígérem:D

foxglove (törölt) 2011.11.07. 20:43:49

@TapOut: és egyre népszerűbb sajnos... pedig nem csinált SEMMIT, egy jó mondata nem volt, egy megjegyzésén sem lehetett röhögni. Ironikus, de közvetve éppen a testi adottságainak köszönheti a népszerűségét.

Líder Máximo 2011.11.07. 20:45:26

@beebeer: Akkor Peticsé miért nem Kingafan? Sántít a párhuzamod!

Battlestar Galactica 2011.11.07. 20:46:25

Mit kell ezt túlragozni? Eggyel kevesebb műcsöcs, és ez így van rendjén! Vagy az a nagy magyar valóság, hogy 7 nőből 4 műcsöcsös van?

raar-pingvin 2011.11.07. 20:47:41

@foxglove: az egy Boris Vian regény, "Öljünk meg minden rohadékot!" .Ha egyre gondolunk.

Virágék 2011.11.07. 20:49:57

@Battlestar Galactica: Jaja, már ez a legdivatosabb érettségi ajándék. Pár év és ez lesz az arány:)

foxglove (törölt) 2011.11.07. 20:51:59

@raar-pingvin: Igen, ez az! Isten vagy, köszi!!!! egyedül nem találtam volna meg soha! Nem gondoltam volna, hogy valaki rájön a leírásomból:))

lac64 2011.11.07. 20:52:01

@TapOut: Szép estét mindenkinek.

Egyetértek, Eszter azért nyerhetett, mert mártírt csináltak belőle.
Eszter miben több Dyánál? Azzal, hogy elvégzett egy jogi egyetemet, és emiatt képes többszörösen összetett mondatokat alkotni? Ezzel a tudásával nem ugyanúgy a villában kötött ki és nem ugyanúgy a VV-től várja a boldogulását?

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.07. 20:54:05

@Líder Máximo: Azt hiszem kissé félre értettél. Ez egy könyv. Tudod, olyat amit olvasni kell. Lapok vannak benne meg sok-sok betű és nem a Blikk... ;)

2011.11.07. 20:54:37

@Líder Máximo: a kérdés jogos. Vajon Peti_Cs miért nem Kingát választotta ki? Talán vágyott a változatosságra, az emberek változnak.

De nem állítottam párhuzamba a két szerencsétlen libát, csak annyit írtam, Kingát szájon tudtam volna csapni, pont mint annak idején Évát.
Az vesse rám az első követ, aki nem érezte ugyanezt.

TapOut 2011.11.07. 20:55:22

@foxglove: ja, meg a többieknek, akik elintézték neki, hogy visszajusson :P

haruka 2011.11.07. 20:56:12

@ladyandhenk: az már kicsinosítás, hogy lezuhanyzok? :D írtam amúgy!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.07. 21:04:31

Balázs felvette Lilu teleszart nadrágját?!

Lasombra 2011.11.07. 21:06:16

apakezdődik!!!
csőmindenki.

mai első kérdésünk: Peti simulékony-e?

Líder Máximo 2011.11.07. 21:06:22

@TrueY: Ez itt nem az értelmiség játéka, dugd fel magad a határoddal együtt, bazmeg!

Démétér 2011.11.07. 21:06:43

Olyan érzésem volt tegnap, mint az amerikai középiskolás filmeknél, amikor az irritáló, nagyképű és nyávogós pompomlány-csapat kiközösíti és halálba szekírozza a hülyefrufrus dundit. És igaza van a fenti hozzászólónak: adott esetben a hülyefrufrus dundi közel sem olyan jó fej, hogy szeretnék mindenáron melléállni, viszont szeretném irgalmatlanul tarkónvágni péklapáttal a magukat nyertesnek érző, csinos-divatos-népszerűeket.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.07. 21:07:14

@lac64: Ahhoz nem feltétlenül kell ám - bármilyen - diploma, hogy a célszemély többszörösen összetett mondatokat tudjon alkotni, például nekem is csak érettségim van, az is '04-es, szóval nem mostanában tettem le, és ennek ellenére (Vagy éppen ezért?) utána tudom csinálni a makroökológiai szószaporítást ... ha akarom, csak (általában) nem akarom ... kivéve most, de kizárólag demonstrációs céllal.

Ez elég összetett volt?

Líder Máximo 2011.11.07. 21:10:26

@beebeer: Valóban, jogos! Legalább annyira irritáló Kinga, mint aki Ottlikkal dicsekszik a VV5 legjobb fórumán!:P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.07. 21:12:12

Most, hogy nézem ezt a Verás sztorit, hát tök igaza volt. Többször is szépen kérte Diát, hogy keljen, takarítson. Az meg bazmegolva elküldte a picsába. Aztán még neki állt feljebb.
Oké, hogy kicsit felpörgette magát, de akkor is igaza volt.

nathalie 2011.11.07. 21:12:22

verának lehet nem hideg vízre van szüksége,Petikém! :D :D:D

Lasombra 2011.11.07. 21:12:33

@Démétér: az amerikai filmekben a pompomlányokon kívül az alfahímek, az összeférhetetlen antiszocok, az érzékeny fiúk, a zenész fiúk meg konkrétan mindenki szekírozza azt a szegény dundit, aki az emberek háta mögött mindenkit kibeszél, közönséges, ribanckodik és okoskodik?
csak mert én nem szoktam ilyen filmeket nézni.

ha esetleg most kapcsolódnál be, zárójelben: nem a súlya vagy a kinézete miatt népszerűtlen bent "szegény" Eszter.

nathalie 2011.11.07. 21:14:59

faszomatbazdmeg, a faszomatbazdmeget nem adja le a retek? még jó hogy élőben lement :D:D

Démétér 2011.11.07. 21:15:39

@Lasombra: Azt írtam volna, hogy szerintem Eszter jogtalanul népszerűtlen odabent? :) Nem. Vagy nem ez volt a cél.
Viszont az emberek többsége zsigerből az üldözött mellé áll, holott - adott esetben különösen, ahogy egyébként én is írtam, egyet is értek - az üldözött épp elég kellemetlen lény.
Csak rá kellene jönni, hogy az egészfrontos támadás nem jó ötlet, ha valakit ki akarnak utálni.
Talán majd legközelebb.

Lasombra 2011.11.07. 21:15:47

VV újság, VV rádió...
csupa egyirányú médium.
VV fórumot vagy blogot akarunk a bentiekkel! rájuk férne. :D

Clearvoyance 2011.11.07. 21:16:06

Sikerült megnéznem a végét, bár nem akartam. Valahogy pont a képembe világított a TV a sörözőben. Szerintem hang nélkül jobb volt. Jobban kijöttek az arckifejezések.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.07. 21:16:08

@haruka: igen, olvasom majd:D Ki tudja, j mi a járulékos kölccccsssség hozzá:D

Holnap válaszolok!:D

Lasombra 2011.11.07. 21:16:22

@Démétér: nem. nem írtad. sorry, my bad.

Attila amúgy rájött. későn. :(

csicserierika 2011.11.07. 21:17:06

@Akármi Áron: jó lenne, ha levetítenék nekik a Gergő-Kinga játszadozást a fürdőben. Ha ez sem tántorítja el Attilát, akkor tényleg menthetetlen :)

kékdelfin 2011.11.07. 21:17:48

hehe, verára is igaz, hogy a főnök végzi mindig a munka oroszlánrészét, ő ordít!

mocskosmacska 2011.11.07. 21:17:49

Eszter-dya párbajon mindig arról volt szó, hogy test meg az intelligencia küzd meg egymással. Nem tudom, de én bent a villában nem sok intelligenciát láttam eszterből. Annyit láttam, hogy bután belesodorta magát egy kellemetlen helyzetbe, aztán bután próbálta belőle kivágni magát, a végén meg kidobta a csöcseit. De bent nem volt olyan, hogy azt láttam volna, hogy ez egy intelligens nő. Max, hogy crisnél előbb rakta ki a kockát, ha nagyon megerőltetem magamat.

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2011.11.07. 21:18:05

hello, itt az ideje hogy elveszítsem a kommentszüzességemet és megkérdezzem, hogy

csaba hogy került eszter búcsúbuliján egyszer csak a jacuzi egyik sarkába és ha már egyszer ott volt, miért nem csinált valamit amikor elkezdtek kirepülni a fehérneműk?

balázs meg eszetlen nagy király volt tegnap

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.07. 21:18:22

Sajnos a buli velejárója a romok eltakarítása is... Evvan... Én se könyörögtem volna azt a kupit látva... Sztem most nem Vera ellen kellett volna pattogni a Pötyiéknek.. :p Bááázdmeeeg :DD Nem tudom a visszatérést megunni :D Kingucit miért nem dobták a vízbe? :D

Démétér 2011.11.07. 21:19:17

@Lasombra: Kíváncsi vagyok, hogy átültetik-e a gyakorlatba :) Van még bent játékos - van még lehetőség tanulni a tapasztalatokból.

mocskosmacska 2011.11.07. 21:19:18

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Shadit a sokkal finomabb módszereiért hogy kikezdték. Pedig ő tényleg csak kért, nem főnökösködött meg tapírkodott, mint modorosvera.

haruka 2011.11.07. 21:19:48

@ladyandhenk: mijjen járulékos kőccség? :D

@nathalie: :))) de még mennyire nem...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.07. 21:20:55

@Lasombra: tényleg, miért népszerűtlen? A kiszopos eset miatt? Ezt én olyan mondvacsinált dolognak tartom, de valójában mit nem szeretnek benne?

mocskosmacska 2011.11.07. 21:21:05

@redcard: Én azt nem értettem, amikor volt egy jelent, hogy eszter és annamari ül kint az asztalnál dohányoznak, péter meg beszél annamarihoz. Vágás. A következő másodpercben már veronika ül eszter helyén. Vágás. Megint eszter ül veronika helyén.

Lasombra 2011.11.07. 21:21:07

@mocskosmacska: hehe. Krisznél a szél is előbb összefújta volna azokat a kockákat. :)
és köztudott, hogy az ügyvédek erősek reáltárgyakból, így a geometria és a térlátás is igen fontos fegyverek egy jó ügyvéd arzenáljában.

de tényleg, most már nincs tét, nem kell kampányolni, nyugodtan be lehet látni:
az eddigiek alapján Eszter nem különösebben okos.
ehhez a felismeréshez már egy VV jelentkezés ténye is elég valakinél. :D

never again 2011.11.07. 21:21:14

Ez vajon miért nem adták le párbaj előtt, hogy Dyácska milyen ótvar, koszos és igénytelen lény?

Lehet lett volna abból 95-5 is:).

Rühellem a magukra igénytelen embereket, akik se magukkal szemben nem várják el a rendet, se az nem érdekli őket, hogy másik x embernek okoznak ezzel durva kellemetlenséget.

De a fiúk Dya mellé álltak, éljen!:)

foxglove (törölt) 2011.11.07. 21:21:52

De röhögnék, ha drEszter megnyerné a vv-t és a nyereményt szilikonra+zsírleszívásra költené, aztán bevállalna egy péjboj-ckm fotózást.
Előre lefoglalom magamnak a jogot, hogy majd belinkelhessem a szóban forgó cikkeket.

mocskosmacska 2011.11.07. 21:23:03

@pushpang: KIszopos szerintem is mondvacsinált dolog volt. Igazából nagyon senki sem kedvelte, de aztán jött a crises eset és lehetett valakit utálni. (kivéve veronika, mert tőle tényleg nem várható el, hogy ezek után kedvelje esztert).

nathalie 2011.11.07. 21:23:40

ennek a szerencsétlen serinek van szíve,csak esze nincs hozzá, hogy használja...

Démétér 2011.11.07. 21:23:54

@mocskosmacska: De most tényleg: ti mit csinálnátok? Most villamesterségtől függetlenül. Mondjuk puszta undorból, hát hogy a halálba néz ki a helyszín odabent?! Hogy vennétek rá a többieket, hogy ne éljenek ilyen ocsmány környezetben?

2011.11.07. 21:24:08

@never again: a fiúk nem Dya mellé álltak, a kaját féltették. Péter meg a FŰSZEREIT!!!! Kis gömböc még a végén szimpatikus lesz. :)

Lasombra 2011.11.07. 21:24:17

@pushpang: ne engem kérdezz. ez ilyen csoportdinamika v szimpátia dolog.
"sajna" én csak az öfiket nézem, nem követem az onlányt vagy coolt.
de vitathatatlan tény, hogy odabent nem népszerű.
épp most mondja Gergő "Eszter mellett nem véletlenül van egy kibaszott ember, aki bolond."

egyébként a Kiszopos kanyar is hozzájárult egyébként biztosan.

kékdelfin 2011.11.07. 21:24:27

@mocskosmacska: sSerintem egyszerűen a többieket irritálja, ha pattogtatják őket. Ok, villamester, de én is lefosnám nagyívben:) A tekintély soha nem jár a főnöki poszttal, azt ki kell vívni. Szerintem. Vera meg egyszerűen egy savanyú, rosszindulatú banya.

nathalie 2011.11.07. 21:24:32

azt hittem gergő azt mondja,hogy esztit szereted jobban vagy engem :D:D
ez a gergő nem viseli el ha nem úgy mennek a dolgok,ahogy ő szeretné...

mocskosmacska 2011.11.07. 21:25:16

@Papucs Orrán Pamutbojt: HÁt még fiatalabb koromból arra emlékszem, hogy party után én is szeretem kialudni magamat. HEtek óta kupi van, pár órát még várhat. Verának simán felforrt az agyvize és ki akarta engedni a gőzt.

Dyus tök nagylelkű meg jóindulatú.

Clearvoyance 2011.11.07. 21:25:34

@King of Shadows:
Az intelligencia megítélése elég összetett dolog.
Van egy alap és arra megy rá a tanult.
Ezért van az, hogy létezik többdiplomás nyelveket beszélő gyökér, és létezik értelmes szakmunkás is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.07. 21:25:59

@mocskosmacska: nem akarlak megbántani, de ha nem vetted észre a különbséget intellektus és kommunikáció tekintetében a Borg és Eszter között, akkor a te készülékedben van a hiba.

BarBwire 2011.11.07. 21:27:13

(hali) mi baja van Sherizerádénak?

Lasombra 2011.11.07. 21:27:36

@mocskosmacska: mondjuk aki Dyára rámondja, hogy rosszindulatú, az nemkicsit szemellenzős.
egy csomó fikát elfogadok, de a szíve a helyén van, bármilyen egyszerű lélek is.

(de az én véleményem nem számít, csak kihasználom, az utolsó napot, amikor még egyáltalán szóba kerül Dya. :D)

Clearvoyance 2011.11.07. 21:27:42

A hideg ráz a narancssárgára vagy annál sötétebbre festett falaktól. Általában az ilyen helyen lakó is sötét...

nathalie 2011.11.07. 21:27:43

balázs repcsivel megy haza, vagy csak náluk később volt a szüret és még most fogja megtaposni a termést? :D

never again 2011.11.07. 21:27:58

@beebeer: Akkor nem Verát kellett volna a medencébe dobni, hanem Dyát, és a kaja kint marad továbbá az igazságérzet sem sérül. Szóval Dya mellé álltak, mert az okozót nem bántották, inkább az okozatot, vagyis tüneti kezelés történt, nem gyökeres megoldás (a g-o-m-b-a-a-a ellen).

mocskosmacska 2011.11.07. 21:28:01

@Démétér: Először is nem költöznék be 13 igénytelen disznó közé. Aki bement oda, ez ezt is vállalta. Meg már hetek óta kupi volt, nem ért rá pár órát, amíg kialudták magukat. MOsorosvera csak szekálni akarta a többieket.

nathalie 2011.11.07. 21:28:51

@Clearvoyance:
nálam van egy sötét falfelület,de most ezek után lemeszel disznóólfehérre :D

Lasombra 2011.11.07. 21:29:20

@Lasombra:
na meg is kaptam a választ. igen, Lasombra, Peti simulékony. helyezkedik, kétfelé beszél. az isten is Eszter mellé teremtette.

mocskosmacska 2011.11.07. 21:30:29

@pushpang: Igen, eszter tud nyelvtanilag, helyes, összetett mondatokat mondani. Hát, ez rohadt nagy intelligencia.
Egyébként ha nem veszed észre a különbséget magad és egy normális, másokat nem sértegető kommentelő között, akkor a te készülékedben van a hiba.

Démétér 2011.11.07. 21:30:45

@mocskosmacska: Oké, Verát hagyjuk. Labilis, ideges, idegesítő.
Beköltözés előtt azonban nem tudhatták, hogy 13 igénytelen disznó lesz bent, jöhetett volna újabb takarítós Rácz család is.
Tényleg: hogy érnétek el, hogy együttműködjenek a rendrakásban? Pláne most már, mikorra megszokták a cigánytábort.
Nem provokálok: én sem tudom a megoldást :)) Csak kíváncsi vagyok. Nem tudom, mit kellett, lehetett volna csinálni adott esetben.

Nyugee 2011.11.07. 21:31:59

Ezt a Kingát sokáig tudnám ütni valami keménnyel és dudorossal...

Hurri Kán 2011.11.07. 21:32:02

Most Dya és Sehereex között máá nagyszeri van?

mocskosmacska 2011.11.07. 21:32:32

@Lasombra: Csak péter nem annyira feltűnően, alányalósan teszi, mint eszter. Nekünk feltűnik, mert kívülről látjuk, de ha a villában élnék, akkor is lehet, hogy beszopnám a dolgait.
Dreszter is nagyon jóindulatú modorosverával.

Lasombra 2011.11.07. 21:32:48

ez is beszédes.

plázacicák: sírnak, haverkodnak, cejizik egymást, búcsúzkodnak stb.

Eszter: mit lenne célszerű mondani, csinálni odakint?

Péter meg takonygerinc. csak ilyen "jó barátai" vannak Eszterünknek.

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2011.11.07. 21:32:51

@Démétér: ez egy elég jó kérdés és nehéz megtalálni a megfelelő motivációs eszközt

viszont vera arca miután bedobták a vízbe kb annyira volt rokonszenves mint egy cápáé akinek egy emberi láb lóg ki a szájából

nathalie 2011.11.07. 21:33:07

valóban milyen kedves,rendes ez a dya! valóban!!!! :D:D

dr. gernika 2011.11.07. 21:33:09

ÚR.IS.TEN.
Répafarmer és rövid dzseki.
Broáf.

mocskosmacska 2011.11.07. 21:34:33

@Démétér: Engem is rohadtul idegesítene a koszt, de eddig minden vv-ben tele volt minden szeméttel. Ha valaki pár négyzetméterre be van zárva 13 más emberrel, akikkel még lehet, hogy utálják is egymást, nagyon sok mindent el kell viselni. Ezt minden beköltözőnek tudnia kell volna.

nathalie 2011.11.07. 21:35:32

"a legszebb hangszer,amin játszottam", "elraktam azt a húrt", "mint egy pohár víz a sivatagban"

lassan rá kell jönnöm a vv alapján,hogy nem beszélek elég választékosan. picsába :D

Démétér 2011.11.07. 21:36:10

@redcard: Tényleg :) Vera arcát mondjuk még nem sokszor láttam derűsnek, rokonszenvesnek, ellazultnak, érdeklődőnek. Mintha folyton zabszem lenne a fenekében.

mocskosmacska 2011.11.07. 21:36:30

MOdorosveraból mikor fog kijönni a pszichés labilitása annyira, hogy orvost kelljen hívni hozzá? Olyan szandikás nagyjelenetre gondolok.

Lasombra 2011.11.07. 21:36:33

@mocskosmacska: ne vicceljetek, ekkora nyereményért sokan egy nukleáris hulladéklerakóban is elélnének.

sőt!
egy csomó ember nyeremény nélkül is ekkora kupiban él.

(pl ma volt híradóban az a két idős mammer, akiknél szó szerint embermagasságig tele volt a pecó háztartási hulladékkal meg szeméttel.)

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2011.11.07. 21:36:34

a titkos üzenetek ismeretében még jobban örülök, hogy dyyya maradt kint, klasszikus maximum trolling

nathalie 2011.11.07. 21:37:12

@Líder Máximo:
nem jutott eszembe!!! pedig tudtam,hogy hiányzik egy szó! köszi. :D:D

Clearvoyance 2011.11.07. 21:37:31

@nathalie:
Ha csak egy falfelület sötét, akkor még százalékos arányban jól állsz... :)

Lasombra 2011.11.07. 21:37:47

@nathalie: mi idekint egészen pontosan tudjuk, hogy milyen (fúvós) hangszeren játszik jól Vera. :))

Démétér 2011.11.07. 21:38:31

@mocskosmacska: Lehet, hogy lassan kezdek kényszeres lenni, de a kupleráj szinte annyira idegesít, mint a folytonos nyávogás.

mocskosmacska 2011.11.07. 21:38:44

@nathalie: A pengetni az ajkaidont-t kihagytad.

nathalie 2011.11.07. 21:38:54

@redcard:
én egy kicsit sajnálom, de csak azért, mert az övét is felolvasták volna, ha bent marad :D:D

jóindulat, mától dya a neved.:D

nathalie 2011.11.07. 21:39:41

@mocskosmacska:
annyira nincs választékos szókincsem,hogy még megjegyezni sem tudom őket! :D:D

mocskosmacska 2011.11.07. 21:40:07

@Démétér: NEm csodálom, hogy idegesít, velem is azt tenné, ez az egyik ok a négymillió közül, ami miatt nem költöznék be.

Akármi Áron 2011.11.07. 21:40:13

@csicserierika: lehet, hogy végszükség esetén ezt megteszik, de lehet, hogy tényleg késő lesz.
Egyre elviselhetetlenebb ez a lotyó, úgy hogy Kinga kifelé a villából:)))
Naponta leírom, hátha....:D
Hogy milyen kupi volt ott az este látszik még most is, amikor Dya írta az üzenetét, egy légy szállt a hátára, télvíz idején,jót röhögtem:)

nathalie 2011.11.07. 21:40:39

@Clearvoyance:
van még egy kis időm lefekvésig, inkább biztosra mennék. nekiállok, ma! :D:D

BarBwire 2011.11.07. 21:41:00

@gernika: Lilu öltöztetőjét már kiutáltuk, ha elég hangosak vagyunk, akkor talán Balázsét is sikerül.

2011.11.07. 21:41:05

@never again: ez mondjuk igaz, Dyát kellett volna bebaszni a medencébe.

mocskosmacska 2011.11.07. 21:41:29

Az az érzésem, hogy ezeket a titkokat az rtl klub diktálja, mert mindegyik annyira céltudatosan szarkeverő.

Meg dyáról nem tudom elképzelni, hogy ilyet magától írjon. Ahhoz túl jóindulatú.

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2011.11.07. 21:42:02

@nathalie: alfaapuci bajban lesz, talán ő sem lesz annyira unalmas végre

nathalie 2011.11.07. 21:42:26

ezeknek tényleg nem tűnt fel, hogy balázs fogyatékosként kezelte dyát :D:D

nathalie 2011.11.07. 21:43:03

kinga feje!!! :D:D amikor veronikát dicsérték :D:D

mocskosmacska 2011.11.07. 21:43:19

De ez a kis köpcös mekkora Casanova. Először annamari, aztán modorosvera...

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.07. 21:43:48

@Lasombra: Vera vagy bárki más, nekem mindegy... nálam sincs makulátlan tisztaság mindig, és nem takarító show-t kell nézni, ok... De szépen kérte, utána nem rángatta ki az ágyból, hogy "gyerebááázmeeeg!" :) Megmonta.. ha nem, akkor ez lesz... Lehet választani..

"egy csomó ember nyeremény nélkül is ekkora kupiban él.

(pl ma volt híradóban az a két idős mammer, akiknél szó szerint embermagasságig tele volt a pecó háztartási hulladékkal meg szeméttel.)"

Bocsi, nálam a sz*r nem mértékegység... :))
Mindegy..

Clearvoyance 2011.11.07. 21:43:53

@nathalie:
Végül is, ha a családot és a szomszédokat is sikerül beszervezned éjfélre akár kész is vagytok. :D

nathalie 2011.11.07. 21:43:55

@Lasombra:
azt hiszem nem sokan merték felvállani,hogy dyának szurkolnak :D
még egyszer minden tiszteletem :D

mocskosmacska 2011.11.07. 21:44:21

Modorosvera miért rohant be dreszter jöttére? Elvileg barinők, nem?

nathalie 2011.11.07. 21:44:34

ééééés újra tudtam röhögni :D:D

haruka 2011.11.07. 21:44:46

könyörgöm, Kinga legyen a következő! annyira idegesítő, ostoba picsa.

vallatas 2011.11.07. 21:45:33

fáj hasaam!!!!
gyerünk Kinga!!!

nathalie 2011.11.07. 21:45:43

@mocskosmacska:
háttérben sátáni kacajt hallatott :D

Clearvoyance 2011.11.07. 21:45:49

@nathalie:
Én hang nélkül néztem. Tulajdonképpen olyan fejet is vágott. Mint aki nem tudja értelmezni amit hall...

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.07. 21:46:13

Mi volt az a para amúgy ami miatt Porn Vera nem vállalta Dreszter beszédét??

Hisztiii! Most dobnám a medencébe :D

Hódos Hajnalka 2011.11.07. 21:46:29

soha nem mondtam még ilyet: hisztis kurva, a jó büdös kurva anyádat, aki ezt csinálta belőled, te picsa!

B.Andita 2011.11.07. 21:46:53

Kérem szépen, be-e mehetnék a villába, hogy Kingunak egy kibaszott nagy pofont adjak? Léccciiiiiiiiiiii

nathalie 2011.11.07. 21:47:01

@Clearvoyance:
vétek ezt hang nélkül nézni :D:D

vallatas 2011.11.07. 21:47:18

"Ki szavaz rá? A sok dagadt."

2011.11.07. 21:47:18

Ezután a nagyjelenet után biztosra vehető-e, hogy Attila "érzelmei" őszinték Kinga irányában???

Van itt férfiember, aki bevállalna egy ilyen hisztikirálynőt??????

nathalie 2011.11.07. 21:47:31

fecó fején láttam a pánikot!: menekülni! :D

felka 2011.11.07. 21:47:35

@B.Andita: ilyen gondolataim támadnak nekem is.
pedig nem is vagyok dagadt..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.07. 21:47:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hm, ezt én sem tudtam volna szebben megfogalmazni!:D

Eszter meg biztos hazudik a 75 %al:D:D:D

never again 2011.11.07. 21:48:10

@mocskosmacska: Öröében indult meg valamiért, mert a hangján az hallatszott, hogy nagyon ujjong, nem hallottam pontosan, hogy mit mondott, de örült ;).

Mondjuk lehet elsősorban Dya "elvesztésének" örült úgy.

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2011.11.07. 21:48:22

"ki szavaz rá, a sok dagadt?"

köszönjük, kinga, reméljük klasszikust alkottál

nathalie 2011.11.07. 21:48:28

úgy felpofoznám! ha ilyenkor valamelyik felpofozza, az orvosi segítség, nem? :D

BarBwire 2011.11.07. 21:48:33

Jaj "szegényke" elment a barátnője, most akkor ez egy játék vagy nem?

Lasombra 2011.11.07. 21:48:34

@Papucs Orrán Pamutbojt: büszke vagyok rád. :) nálam sincs kupi. (bár anyám szerint, ha néha meglátogat, az van.)
de a tény ettől még marad. sok ember retekben él. pont.

@nathalie: és az a legdurvább, hogy én tényleg többre értékelem, mint Esztert. (vagy mást odabent.)
de azért köszi. :D

@Kinga: igen, a sok dagadt. meg Ördög Nóri és RTL-es barátai, akik szerint sokkal nagyobb lesz a nézettség, ha a közellenség kerül vissza, meg az ügyvédi irodát gründoló rokonyok stb. stb.

2011.11.07. 21:48:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szerinted hány százalékot kapna Kinguci egy esetleges párbajon? Lenne öt?

sogeking 2011.11.07. 21:48:55

ideiglenesen szüneteltetem a Kinga fanklub tagságomat :)

dr. gernika 2011.11.07. 21:49:12

Á rájöttem, kire emlékeztet Kinga: Erzsi kiráéynőre a Fekete Viperából.

nathalie 2011.11.07. 21:49:19

vv éva zokog otton. senki nem fog rá emlékezni ezek után. mi ehhez képest egy köpés?? :D:D

BarBwire 2011.11.07. 21:49:32

@vallatas: besértődtem Kingura, pedig nem szavaztam.

vallatas 2011.11.07. 21:49:39

nem veszik észre a lakók, hogy ezzel most még jobban támogatják Esztit??
suták

Lasombra 2011.11.07. 21:50:10

@beebeer: "Van itt férfiember, aki bevállalna egy ilyen hisztikirálynőt?????? "

pontosítsd a bevállalás természetét, és válaszolok! :)

2011.11.07. 21:50:12

@nathalie: az első pofon mindenképpen terápiás jellegű, de én itt nem állnék le. :)))

foxglove (törölt) 2011.11.07. 21:50:47

fúj, Eszter röhögésétől meg az önelégült fejétől is rosszul vagyok...

mocskosmacska 2011.11.07. 21:50:59

Azon gondolkodom, hogy mi történt eszterrel. Először nagyon próbált alkalmazkodni. Aztán kiderült a crises dolog, akkor nagyon megszeppent, sírt, nyalizott jobbra-balra, látszott, hogy kivan. Aztán párbaj előtt pár nappal felvett egy fensőbbséges stílust, osztogatott mindenkit. Szerintetek ez mi miatt lehet? Tele lett a töke vagy kintről kapott infot?

BarBwire 2011.11.07. 21:51:01

Kiderült, hgoy miért pártolt el Vera Esztertől?

BarBwire 2011.11.07. 21:51:55

@Lasombra: és szegény diával mi lesz?

nathalie 2011.11.07. 21:51:57

@foxglove:
én is erre gondoltam. remélem ő is megy.de azért előtte kinga ellene veszítsen :D:D

Lasombra 2011.11.07. 21:52:20

na, Péter elkezdett mismásolni a Vera-kártyára. remélem, ezt Attila is észrevette, és elraktározta fejben.

2011.11.07. 21:52:23

@Lasombra: hát kapcsolatra gondolnék, de gondolkodhatunk egy éjszakás szexben is. De vedd számításba, ha nem akarnád folytatni a kapcsolatot, a szakításra hasonlóan reagál, az tuti. Mindenre hasonlóan reagálhat, ami nem úgy történik, ahogy ő akarta.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.07. 21:53:01

@BarBwire: köszi, igen, majdnem mindenkit!:D

Eszter fantasztikusan viselkedett a párbajon! :D Hogy jött ki ebből 4???

Lasombra 2011.11.07. 21:53:01

@BarBwire: még nem mondtam igent semmire, csak érdeklődök! a válaszom amúgy is Gergő lett volna. :)

nathalie 2011.11.07. 21:53:08

@mocskosmacska:
ahogy így leírtad normális reakciók folyamatának tűnik a dolog. mint kb a gyász fázisai.

foxglove (törölt) 2011.11.07. 21:53:57

@nathalie: most szurkolok attilának, hogy elérje, hogy E. kimenjen... benne bízom!:)

sogeking 2011.11.07. 21:54:29

Attila miért gondolja, ha valamit sokszor elmond, akkor azt elhiszik a nézők?

nathalie 2011.11.07. 21:54:36

egyedül gergő,péter,seri és vera volt hajlandó normális pontot adni.

BarBwire 2011.11.07. 21:54:48

@beebeer: Azért kell erdőbe elvinni, szakítani vele, és gyorsan elszaladni.

vallatas 2011.11.07. 21:54:51

valovilag.hu/szavazas/2653
szavazzuk meg Csabát :))
toljátok neki!!

Lasombra 2011.11.07. 21:54:58

@beebeer: ááááááááááááá, kapcsolat kizárt. vagy Márianosztrán vagy Lipótmezőn kötnék ki. (ha lenne még.)

vessetek a mókusok elé, de egyéjszakásra sima ügy.

nathalie 2011.11.07. 21:55:36

sírva röhögök. csabi a makogásával krisztofel!!!! ellen hetest kapott :D:D

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2011.11.07. 21:55:57

most bölcs leszek és lerántom a leplet a Nagy Konspirációs Társaságról

szerintem leginkább az irritáló, hogy ezek akarják megmondani hogy ki essen ki, az már erősen másodlagos, hogy éppen kire ezért bárkit választanak ki, jobb eséllyel jön vissza mint az akit kivisz

mocskosmacska 2011.11.07. 21:56:18

Balázson nagyon kommentálja a dolgokat.

Lasombra 2011.11.07. 21:56:30

jól van, Balázska, most már vége a párbajnak, RTL mission completed, nem kell sztárolni "szegény" Esztert.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.07. 21:56:35

Nahát, Balázs is respektálja Esztert! Előtte is fejhajtás ma!:)

nathalie 2011.11.07. 21:56:39

megmondom őszitén én kicsit csodálom eszter tartását,vagy akárminek nevezzük. engem már kizártak volna, mert biztos felpofozom valamelyiket.

BarBwire 2011.11.07. 21:57:40

@Lasombra: nincs, bezárták, szétszedték.

nathalie 2011.11.07. 21:57:47

@redcard:
aha,olyan mintha azt hinnék,hogy ők döntenek. és amikor nem jön be, akkor értetlenkednek.

mocskosmacska 2011.11.07. 21:57:49

Vera miért nem érti a dolgokat? Ő a vesékbe lát.

Lasombra 2011.11.07. 21:57:58

@nathalie: a szó, amit keresel: a dac.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.07. 21:58:14

@redcard: igen, azt felejtik el, h ez egy egyes játék!!! Nem csapatmunka!

2011.11.07. 21:58:37

@redcard: "bárkit választanak ki, jobb eséllyel jön vissza mint az akit kivisz" - ja és erre az algoritmusra Attila és Peti érzett rá egyedül. :)

nathalie 2011.11.07. 21:59:47

"hogy egyátalán nem, azért az túlzás"
:D:D pofám beszakad :D

felka 2011.11.07. 22:00:04

Azért ha másért nem Eszter lelkiereje tényleg csodálatra méltó ennyi kirekesztő szemétláda közt. akik kérdezik itt miért különb bent bárkinél jusson ez eszébe.nagyon szar lehet neki...

Lasombra 2011.11.07. 22:00:09

Péter meg nincs hozzászokva, hogy nem ő vezényel. bizony, néha van ilyen, hogy nem az történik, amit te akarsz.

tessék, vészmadarak, Dya levele ekkorát szólt. ennyi. szerintem meg is érdemelték. :)

nathalie 2011.11.07. 22:00:40

villakapcsolat = ha engedi, megbaszom. néha, buli után :D

felka 2011.11.07. 22:00:50

hát már ideje volt a sarkadra állni, serike..

sogeking 2011.11.07. 22:00:59

@redcard: most még bátrak, mert nem olyanokra rakják a jelet, aki őket hívná ki, de előbb utóbb eljön az az idő is

BarBwire 2011.11.07. 22:01:06

Serit utálom, ezért fikázni valakit, és olyanokat mondani rá...

mocskosmacska 2011.11.07. 22:01:13

Azért van benne valami irónia, hogy modorosvera írt egy cikket arról, hogy annamari milyen féltékeny rá péter miatt és a valóság: péter egy pszichónak tartja verát, annamarit meg kedveli.

mocskosmacska 2011.11.07. 22:01:44

A forgik írhattak volna különböző szöveget annamarinak meg modorosverának.

nathalie 2011.11.07. 22:01:57

@felka:
hozzám képest kinga szimpatikus lenne :D:D én ezt nem tudnám így kezelni. nem tudom,hogy ez megrémíszt, vagy tisztelettel tölt el :D

felka 2011.11.07. 22:02:22

azért diából én sem nézek ki szarkavaró levelet, ezt a rtl-sek találták ki, és úgy néz ki hagyományteremtő céllal.:)
hát aki ugye aláírta a szerződést...az néha bábbá válik..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.07. 22:02:53

@never again: @Papucs Orrán Pamutbojt: Egyetértek, Verának van igaza! Egy kocsmabuli után rendezettebb állapotok vannak!

nathalie 2011.11.07. 22:03:07

csak egy maradhat... talán van esély,hogy hegylakósan történik mindez...

mocskosmacska 2011.11.07. 22:03:43

@felka: Szerintem is rtl írja ezeket a leveleket. Dyából én sem nézném ki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.07. 22:04:00

Mi értelme van ezeknek a húúúúúúúú, de nagy titkoknak?:D

Jó, tudom, h elvileg a meghökkentés:D:D:D:D:D

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2011.11.07. 22:04:04

@Lasombra: amikor gergő azt mondta, hogy 'nem tudom szegény mit érezhetett' akkor csak szerintem gondolta azt hogy 'kiborult végre a hüjepicsája de leszarom majd megdugom a kingát'?

mocskosmacska 2011.11.07. 22:04:27

Na, gergőt kik fogják megrohamozni? Kinga, modorosvera, dreszter? Mind esélyes.

Lasombra 2011.11.07. 22:04:30

@felka: azért különb valaki, mert a.) kirekesztik, és b.) emiatt ő neki szar?
furcsa elképzelés.

a. talán nem ok nélkül kapja.
b. nincs más választása. mint ahogy a többieknek sem.

erről Rorschach jut eszembe a Watchmenből, amikor a börtönben odakiáltott a raboknak, hogy "Nem én vagyok összezárva veletek, hanem ti vagytok összezárva velem!" :)

Seri meg még hálás is lehet Dya levelének.

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.07. 22:04:34

mi lett az online kérdés végeredménye?

2011.11.07. 22:05:48

@felka: igen, ezt nagyon jól csinálja, nagy lelkierő kell hozzá, de ebben a helyzetben az egyetlen helyes dolog amit csinál, hogy mosolyogva lepattintja magáról a támadásokat, ezzel ki lehet készíteni a támadókat. Azért támadják egyre durvábban.

Lasombra 2011.11.07. 22:05:49

@redcard: az idő meg fogja ezt a kérdést válaszolni. de nagyon úgy tűnik. :)

BarBwire 2011.11.07. 22:05:54

Hetek óta egyértelmű hogy G és S nincsenek szinkronban. És azért korrektnek tartom Gergőt mert nem mondja el mindennek Serit, pedig ő is tudna kemény szavakat mondani.

JOKKA21 2011.11.07. 22:07:21

Kingát sajnáltam kicsit, amikor hisztirohamot kapott.:D Annamari szép volt.

felka 2011.11.07. 22:08:22

@Lasombra: na de KIK rekesztik ki? a sokkal külömb kinga, meg a többi szutyok? milyen jogon szólogatnak be ilyen mértékben? szerintem bármit csinált eszter, ez aránytalan.

De inkább a földön fekvő folyamatos rugdosása irritál.

felka 2011.11.07. 22:08:54

@beebeer: és így ássák magukat egyre mélyebbre. nálam működik.

Lasombra 2011.11.07. 22:09:10

vajon kié lesz a következő kendő? beleszámítva Attiláék vadiúj ördögi tervét. :)

Shadi?

AM biztos nem, mert bármit is nyilatkozik Péter a riportszobában, nem akarja, hogy kivigyék Verát.

vagy Eszter repetázik?
előbb-utóbb csak elfogy a család pénze/türelme.

BarBwire 2011.11.07. 22:09:20

@JOKKA21: Nem vagyunk egyformák, én beültem volna egy sarokba és sírtam volna, de nem ordítok, és nem káromkodok.

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2011.11.07. 22:09:22

a pontozásra visszatérve csabának az 1-es (amit a bátorságra) és a 7-es (amit a teljesítményre adott) vajon milyen algoritmus segítségével jött ki az 5-ös átlag?

felka 2011.11.07. 22:09:36

@JOKKA21: ez egy pillanatra nekem is beugrott annamariról. nem gondoltam, hogy más is észreveszi.

mocskosmacska 2011.11.07. 22:10:46

@Lasombra: A beszavazóshowbeli festőművész ellenfele egy facebookos bejegyzése szerint végtelenített telefonkártyával nyomata magára a beszavazóshown.

foambelly 2011.11.07. 22:11:30

en birom kingat, meg akkor is ha hisztis p... valahogy ugy erzem, hasonlithat hajnira :) (ill. azokra akik utaljak, hehe)

vallatas 2011.11.07. 22:11:38

remélem lesz online, mert valszeg most lesz majd Kinga randija is:)
Kinga-Gergő kettős ready!

redcard · http://redcard.tumblr.com/ 2011.11.07. 22:11:48

az előző kommentből hiányzó 'részpontszámokból' szót képzeljétek oda a megfelelő helyre

csak magamat képviselem 2011.11.07. 22:12:29

Vera az a típusú nő, akivel el tudnék képzelni egy párkapcsolatot is, pedig a mérce amerikai 399 méteres ősfenyő. Nagyon szimpatikussá kezd nekem válni. Messze a legkisebb csalást és forgatókönyvet valósít meg a villában.
Erősen át van kúrva a feje, meg látszik, hogy régebben is verték már át, mégpedig alaposan.
Peti kígyóbb, mint valaha.
Ja, és zebuztok :>>>

Lasombra 2011.11.07. 22:12:58

@felka: tökmindegy kik rekesztik ki. ha csupa olimpikon gyűlölné, akkor könnyebb lenne? ez csak racionalizáció. mert akkor könnyebb elviselni, hogy aki utál engem, az köcsög, hisztis, kurva, műnő stb.

pont Eszter szokta mondogatni, hogy ez valóságsó, meg játék, meg nem hittantábor stb. stb.
ha annyit felismert belőle, hogy a csöcsvillantás, seggrázás pozitív, akkor azt is felismerhetné, hogy meg kell próbálni alkalmazkodni, beilleszkedni. még ha amúgy nem is lenne kint senkivel sem cimbi.

van, akinek ez megy. az sikeres ebben a játékban. és van, akinek nem. az valszeg nem is jelentkezik, vagy mégis, és akkor szopóroller.

szerintem.

földön fekvésről meg inkább ne beszéljünk most a 75-25 után. alig fért be az arca az ajtón.

foxglove (törölt) 2011.11.07. 22:13:09

@felka: annamarinak, attilának is ezerszer jobban sikerült beilleszkednie, pedig egyiküknek sem lenne ez a társasága a valós életben. Eszter nem hajlandó megtalálni a közös hangot, makacsul ragaszkodik ahhoz, ami lehet, hogy egy bizonyos környezetben működik, de semelyik másban nem. Ezért eleve nem tartom intelligensnek, de mindegy. Ha nem tesz semmit, vagy meghaladja a képességeit, miért csodálkozik, hogy nem fogadják be?

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.07. 22:13:18

Végre nem nézzük Apuci és Gigaszeri nyálcseréjét!! Jupííí :D És ahogy elnéztem a műsort másét se :D

2011.11.07. 22:14:39

@felka: nálam működik - nálam is. :)

sogeking 2011.11.07. 22:15:30

mindjárt én is mondok egy olyan titkot..

katorna 2011.11.07. 22:16:54

Ha Veronika Crisnek kb 12 perc alatt megbocsátott és aláfeküdt, vajon hogyan meri így betámadni Esztert? És ő meg mért nem vág vissza neki, mikor letehenezi? Nem volna nehéz fogást találni rajta! Monnyuk rögtön az orcája közepén!
Hogy lehet hogy Péter és Attila odavan ezért a tyúksetét nőért? És a többi lánynál se tűnik fel ez a már gonoszságba hajló rosszindulat?

Lasombra 2011.11.07. 22:17:17

@foxglove: Zsöni és Barb után már Te vagy a harmadik, aki velem egy időben leírja a copyrightos gondolataimat.
ez most már kezd aggasztani.
asszem le is eresztem a redőnyöket! :)

Kombájnos 2011.11.07. 22:20:46

"Nem hiszem el, hogy nemcsak nekem szorult ökölbe a kezem.."

Hajnalka, sztem Te inkább ezt akartad írni:
Nem hiszem el, hogy CSAK nekem szorult ökölbe a kezem...

nathalie 2011.11.07. 22:21:30

fája hasam,annyit röhögtem. :D:D
ez a kinga hatalmas lehetőségek tárháza :D:D

2011.11.07. 22:21:43

@Lasombra: "vessetek a mókusok elé, de egyéjszakásra sima ügy." - és mi van, ha nem tudod levakarni utána. Volt egy haverom, így járt.

BarBwire 2011.11.07. 22:23:59

@Lasombra: én meg teljesen elszomorodtam, mert senki se reagál egyik bejegyzésemre se :-(

foxglove (törölt) 2011.11.07. 22:24:05

nem is tudom, mit nézzek: az online-t vagy a dunán a Gyökereket.
végül is...

nathalie 2011.11.07. 22:26:13

@BarBwire:
na én reagálok:nincs igazad :D

gergő egy tróger,serinek igaza van. most nincs időm kigyűjteni,hogy kb hány percet hordozta a testén serit, de sztem kb az idő 80%-ban. A maradékban külön csapatban voltak,vagy seggberúgta,esetleg megpróbálta megfolytani :D

2011.11.07. 22:26:29

@BarBwire: én pont most akartam, az "erdőbe viszem és elfutok"-ra reagálni. :))))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.07. 22:28:04

@nathalie: @felka: @beebeer: Eszter jól játszik, tisztelendő a lelkiereje, kitartása. Ezzel csak nőveli rajongótáborát, a két taktikus meg bebukja, ha ellene szövetkezik megint.

BarBwire 2011.11.07. 22:28:14

@nathalie: majd újranézem a régieket. Egyébként az egész szitu olyan mint köztem és exem közötti dolog, csak ő nem akart megfojtani.

vallatas 2011.11.07. 22:28:54

Attila tovább ássa a sírját... Kinga totál elcsavarta a fejét.
-Fecó belevitte anno a hülyeségbe a szaunába, és most is ezt nyögi.-

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.07. 22:29:37

Ha vkit érdekel, a fiúk ki vannak zárva a vellából, csajok elvileg bent... Téma: ki k*rna kivel? És h Melinda milyen ótvar nő volt...

Unalmas, kinyomtam :D

Lasombra 2011.11.07. 22:29:47

@beebeer: ne légy alattomos! :)
az én szcenáriómban az egyéjszakás kaland perc pontosan egy éjszaka volt.
vidéken, hotelben, álnéven, telefonszámcsere nélkül, reggel kétfelé távozva.

amúgy az van, hogy beszoptam. előbb-utóbb csak levakaródna. gondolom.
de még sosem csináltam amúgy ilyet. annál én régimódibb vagyok. az a szörnyű, hogy aki hajlandó lenne első blikkre feljönni dugni, az már nem is kéne, mert az olyan is. (kivéve Dyát persze :D)

amúgy épp rólunk van szó a Showderben. :)

felka 2011.11.07. 22:29:52

@foxglove: igen és így lett BTA a nagy entré után szobanövény. attila - na az más tészta...

2011.11.07. 22:31:33

@Peter_Cs: a két taktikus már rájött, hogy ha "falkában támadnak" visszajön az, akit ki akarnak rakni. Újratervezés. Kíváncsi vagyok mit főznek ki.

Aproposz, jó hogy itt vagy!! Felmerült bennünk egy kérdés délután, miért nem Kinga a választottad ebben a szériában? Már csak a VV4 alapján ő kellene hogy a kedvenced legyen nem? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.07. 22:31:41

@JOKKA21: @foambelly: @nathalie: Kingára vár az idegosztály! Ocsmány, undorító véglény!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.07. 22:31:55

@Lasombra:

nem hiszem, hogy családi pénzből megy a szavazás, nem laknak luxusvillában, fogadd el, hogy a nézők többségének egyszerűen szimpatikus Eszter, és még szavazni is hajlandók rá...

a villában lakók többsége pedig a retek lombroso arcú mengele irányítása alatt, ezért olyan borzasztó a hangulat folyamatosan...

Csabának nincs oka csodálkoznia, hogy mengele elvágja minden megnyilvánulási lehetőségtől, valahol meg is érdemli, mert őt kellett volna kivinnie, most sokkal jobb helyzetben lenne ő és a villa lakossága, mengele kinn maradt volna, Crissel meg folyamatosan mehetett volna a bohóckodás...

felka 2011.11.07. 22:33:23

@Lasombra: mondjuk ennyi sz@patás után nekem se férne...nesztek buzik..ez a minimum..sőt kedvesen megkérdeztem volna kingát...-hát nem is örülsz nekem? vagy valami ilyesmi...

és: mit kéne csinálnia eszternek? cukimukizni, meg szeri-szerizni? mert arra én sem lennék hajlandó.

nathalie 2011.11.07. 22:34:03

@BarBwire:
neked is azt mondta a barátod mindenki előtt, hogy "hát azért az túlzás, hogy nem az esetem"? már bocs, nem akarok személyeskedni,de ha másért nem én ezért letéptem volna a fejét és belehányok a tüdejébe (by jimmy). mi a halált akart akkor a csajtól?

Lasombra 2011.11.07. 22:34:10

@BarBwire: melyik volt az, aki ignorál?! :morcos nézés:

rá se ránts. néha nekem is van ilyen. sőt, a jövőben még több is lesz, hogy már nem tudom sokkolni a népeket, hogy Dya mellett kardoskodom. :)
de szerintem olvasni is érdekes a többieket. meg tanulságos.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.07. 22:34:16

@mocskosmacska: húha. :O
Igen, az intelligenciának szerintem az is a része, hogy valaki összefüggő, értelmes mondatokat képes kimondani.
Eszter képes rá. Borgék nem.
Igen, az intelligenciának az is egy FELTÉTELEZHETŐ jele, ha valaki elvégzi a jogi egyetemet. Sajnos, Eszter elvégezte. A Borgék nem.
Ha te ezen megsértődtél, a te bajod.

És sem ezzel, sem korábbi szavaimmal nem áll(t) szándékomban minősíteni téged, de ha nem veszed észre a kommentelők nézetkülönbségéből eredő véleménynyilvánítás és az egymás sértegetése közötti különbséget, hát továbbra is fenntartom, hogy a te készülékeddel van valami gond.

nathalie 2011.11.07. 22:35:06

@Peter_Cs:
remélem a villából viszik egyenesen :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.07. 22:35:12

@Lasombra: @foxglove: Esztert direkt nem akarják befogadni, mindent meg akarnak tenni, hogy őt ellehetetlenítsék. Ez nem Eszteren múlik! Az egészséges önbizalma nem nagyképűség!

BarBwire 2011.11.07. 22:36:33

@nathalie: hát kb. gyerek szülés után lecserélt egy dyára. (bocsi Las) Nekem azt mondta, hogy jó anya vagy, de nem jó nő.

kemény keleti kommentelő 2011.11.07. 22:37:28

Mutatták ezek egyáltalán, hogy maradt Eszter kortársbeszédmondó nélkül? Vagy lemaradtam a Verával való meghökkentő összeveszésről? Folyton csak eszek, iszok, szarok és gyúrok, baszok rendesen öfire koncentrálni.

BarBwire 2011.11.07. 22:37:49

@pushpang: A BORG az egyetlen olyan képződmény amit ha kiviszel párbajozni, nagy eséllyel visszakerülsz.

nathalie 2011.11.07. 22:39:57

@BarBwire:
de miért véded akkor gergőt? megértem, ha valaki úgy dönt,hogy szakít a másikkal, de hogy azt röhögve teszi, az azért elég ocsmány.

foxglove (törölt) 2011.11.07. 22:40:24

@Peter_Cs: ugyanez volt az érv Évával kapcsolatban is...:(

sogeking 2011.11.07. 22:40:34

@pushpang: elárulod mi volt a zuhanyzós akármi Eszternél?

nathalie 2011.11.07. 22:40:50

péter: "online vagyunk, ne helyeseljetek" :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.07. 22:41:59

@felka: Jelen állapotában elszürkülése miatt Annamária biztos kieső lenne egy párbajon.

BarBwire 2011.11.07. 22:42:13

@nathalie: valahog írtam, hogy mostanában nem néztem a vv-t ami nekem lejött az az hogy sehi folyamatosan szapulja, gergő meg szótlanul hallgatja. Nem seri akar szaktani? Akkoris utálom serit, ha nem ezért akkor csak úgy.

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.07. 22:42:32

@Binbir gece: Nekem nem tűnt fel... :P Pedig azt mondta Balázs a párbajon, h benne lesz az öfiben... Fontosabb dolgok történtek kérem szépen :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.07. 22:43:09

@sogeking: csak vicceltem, nem is mertem belegondolni, mert félek, hogy az lehetett, amire gondolok. :)

BarBwire 2011.11.07. 22:43:10

@pushpang: most valahogy nem tudok rátok hangolódni :-D

rianna 2011.11.07. 22:43:27

online: a fiúk Annamari kinézetét fikázzák, undorító módon.

nathalie 2011.11.07. 22:43:50

@BarBwire:
ja, hát én sem kedvelem :D
egyébként nem, nem akart szakítani. most elméletileg jól elvoltak együtt. Gergő erre röhögve közli mindenki előtt, hogy hát valóban nem az esete.

felka 2011.11.07. 22:43:51

@Peter_Cs: bizony-bizony.

jó példa erre veronika, már nagyon unalmas ahogy üldözi esztert...kb. a semmiért..bezzeg kinga lekapcsolhatja seri villapaliját. de ezt már mondták feljebb.
ez a kettős mérce nagyon irritáló a csürhe részéről.

Lasombra 2011.11.07. 22:45:19

@felka: fogalmam sincs, mit kellene csinálnia. csak leírom, ami látszik: nem népszerű odabent.
legyen az ő gondja kitalálni.
azt már csak remélem, hogy nem sikerül neki.

@Brr: jajj, hát az csak rosszmájúskodás volt. :) én ilyen reál beállítottságú, kocka ember vagyok, azt fogadom el, amit látok: Eszter nyert.
ebből feltételezhető, hogy több sms érkezett rá. ezt adjuk meg, tfh nincs csalás.
de ennyi. aztán hogy milyen forrásból, hány ember és főleg kik által, milyen ösztökélésre, szervezésre (ld Ördög Nóri feljebb), az passz.

így tartózkodnék az olyan kinyilatkoztatásoktól is, mint pl "az ország bölcsen döntött", "a zembereknek helyén van az eszük", "győzött az igazság!" stb.

ld. még emlékeztetőül egy ide vonatkozó adat:
az előző szériát egy Alekosz nyerte meg.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.07. 22:45:32

@beebeer: Évának legalább voltak vicces és elmés dolgai, pozitív hatást is el tudott érni, Kinga pedig maga az ocsmány, buta, primitív, bunkó, idegbeteg liba!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.07. 22:46:18

@BarBwire: ne is törődj vele, van ez így néha.. :)
Most pl. mi se tudtunk egymásra hangolódni macskával. :D

felka 2011.11.07. 22:46:51

@Lasombra: bent nem..de kint annál inkább.
ennek joggal örülhet.

Lasombra 2011.11.07. 22:47:56

@Peter_Cs: igen, igen, VV Éva is egy meg nem értett zseni volt, egy jóravaló lélek, akit ok nélkül bántott mindenki pusztán gonoszságból.
nyilván Eszter semmiről sem tehet. belecsöppent egy szerencsétlen szituba, sodorják az események.
én kérek elnézést.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.07. 22:48:20

@rianna: Eszter, Vera, Annamária! Sokkal jobb pasikat érdemeltek! Ezeknek a Borg való!

2011.11.07. 22:49:30

Kiderült, hogy Kakadu miért pártolt el Esztertől???

felka 2011.11.07. 22:49:52

@Peter_Cs: bizony a két nőszemélyt nem lehet egy lapon említeni. nem mondom, hogy éva példaértékű személyiség, de valahogy nem bírtam gyűlölni.de a kinga..háát régen láttam az egész médiában (számomra legalábbis, de úgy látom nem vagyok vele egyedül..)gyűlöletesebb, agresszívebb, primitívebb nőszemélyt. a külső adottságaiba most nem is mennék bele (törpefej..pl..csak azért mert nagyon el van szállva magától)

ne most 2011.11.07. 22:51:05

Érdekes ország ez. Olyan ahol Zalatnai 54 évesen a play boy cimlapján szerepelt.

Akár sziget is lehetnénk.

Ezt nevezik kontra szelekciónak. Dya biztosan egy ügyvéd vetélkedőn jutott volna tovább.

Hurri Kán 2011.11.07. 22:51:12

@Peter_Cs:
Akkor miért nem talált vajon egyik sem? Hm? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.07. 22:53:17

@sogeking: sztem fagyit nyalogatott az ujjairól. :D
Tudod min csodálkozom? Hogy Balázs nem firtatta tovább ezt a dolgot tegnap. Szerintem ő is annyira meghökkent ezen, hogy hirtelen nem is tudta mit reagáljon.

2011.11.07. 22:56:01

@Peter_Cs: "ocsmány, buta, primitív, bunkó, idegbeteg liba!" - kénytelen leszek igazat adni neked, Kingánál nincs átmenet a cuki-szeri és a legdurvább ocsmányság között, Péter például többet savazza a lakókat, mégis kevésbé bántó, sokszor szellemesen fogalmaz.

MagasMacska 2011.11.07. 22:56:11

@beacska: Shadi, Péter, Feco és Csaba odakint mérlegelik a lehetőségeket.

hosszútávú véraláfutás 2011.11.07. 22:58:39

@BarBwire: De van, aki élvezettel olvassa. Egyébként a sarokbanülős-sírós kombó sokaknak szimpatikusabb, de valljuk be, Kinga így epic. :) 3x megnéztem. Nem tudok betelni vele. :)

nathalie 2011.11.07. 22:58:49

végre!
péter: eszter kiejtetett egy gyenge lányt, aki olyan volt mint a többi. csak fekete hajú.

azt hiszem egyébként ez a lényeg.

sogeking 2011.11.07. 22:58:50

@pushpang: Balázs elvolt magában is:) a zuhany alatt fagyit?, szerintem félre akarsz vezetni :D

Lasombra 2011.11.07. 22:58:59

@felka: felőlem annak örül, aminek csak akar. abból merít erőt, amiből csak tud.

de ne higgye (ne higgyétek), hogy az sms szám = népszerűség. (ld Brr-nek írt hsz-em feljebb)
plusz ismétlem magam, de Alekosz népszerű?
ugyan.
kb a Fekete Pákó, Hajdu Péter, Anettka sorba illik. ők is népszerűek.

ha úgy menne a szavazás, hogy:
- egy ember, egy szavazat
- ingyért
akkor letisztultabb képet lehetne kapni a népszerűségről.

persze, akkor nem lenne műsor. :)

MagasMacska 2011.11.07. 22:59:27

Péter most hülyíti be Csabát egy újabb párbajba.

foxglove (törölt) 2011.11.07. 23:01:00

Csabit kéne kiküldeni Eszter ellen.

Hurri Kán 2011.11.07. 23:01:28

@Lasombra:
Hát van miért... Összes villalakót azonnali hatállyal kirúgni, és DrEszternek a fődíjat :DDD

MagasMacska 2011.11.07. 23:01:33

@foxglove: Egy fenét. Csaba maradjon bent.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.07. 23:02:19

Most már tényleg érdekel, hogy mi ez a hirtelen jött takarítás mánia és miért nem érti meg senki a játékosokat? Tudtommal látták az előző csapatot és fél évig azt hallgathatták, hogy a takarítás gonosz dolog, senki sem fogja betakarítani magát a döntőbe, nem takarítóbrigádnak jelentkeztek (az amúgy is van), stb, és nekik ez volt az utolsó külsős értesülésük a témáról.

Ezek után miért ejtetnék ki magukat a takarítással? Ők azt nem tudhatják, hogy most meg az a baj, ha nem takarítanak...

sogeking 2011.11.07. 23:02:39

@nathalie: legalábbis Péternek :)

2011.11.07. 23:03:27

Valaki csicskuljon már be és árulja el, hogy miért lett Kakadu cserbenhagyás minősített esete?

foxglove (törölt) 2011.11.07. 23:04:49

@MagasMacska: na jó. már kezdek úgy gondolkodni, mint peti!!

nowo 2011.11.07. 23:06:21

Sziasztok!
Ne haragudjatok,de nincs erőm visszaolvasni,az volt már,hogy miért maradt ki a tegnap délutáni Eszter-Vera összeveszés a ma esti összefogalalóból?

ő-szinte 2011.11.07. 23:07:02

@nowo: ez engem is érdekelne

MagasMacska 2011.11.07. 23:07:26

@szerivan: Gőzőm sincs, de én is szeretném tudni.

2011.11.07. 23:08:10

@nowo: Ezt kérdezem én is, de falkában rekesztenek kifele.

MagasMacska 2011.11.07. 23:08:30

Hát, attól, hogy Dya kiesett a bammegek száma nem csökkent...

foxglove (törölt) 2011.11.07. 23:09:01

és shadi tudja és tudja és tudja.

Parajpuding 2011.11.07. 23:09:08

Kedves Hajnalka!
Beleolvastam, de az első bekezdés után dögunalom lett úrrá rajtam.
Ennek a sajátosan erőltetett "húdelaza vagyok" stílusú, viszont szikrányit sem szórakoztató tudósításnak mi értelme van?
Ha valaki nézte, mert érdekli, annak minek? Látta. Ha valaki nem nézte, mert nem érdekli, annak minek? Úgysem érdekli. Vagy esetleg annak a három embernek, aki nem nézte és érdekli?
Azt azért el kell ismernem, hogy mesterien teszed a semmit.

BarBwire 2011.11.07. 23:09:38

@hosszútávú véraláfutás: na már keresztbe állnak a szemeim, azt olvastam hogy Kína.

beacska 2011.11.07. 23:10:01

@szerivan: nem derült ki. csak annyi, hogy Péter rákérdezett: direkt álltál ki mögüle, hogy jobbak legyenek az esélyei? Király! Vera csak hümmögetett, lehet, hogy P. túl sokat feltételezett róla?

hosszútávú véraláfutás 2011.11.07. 23:10:02

@BarBwire: "hát kb. gyerek szülés után lecserélt egy dyára. (bocsi Las) Nekem azt mondta, hogy jó anya vagy, de nem jó nő."
Hát ... ha egy Dyára, akkor hosszú távon biztos, hogy ő jár majd rosszabbul. ;)

nowo 2011.11.07. 23:11:34

Péter mindenkit küldene párbajozni,csak magát és Veronikát nem.
Ezügyben múltkor még burkoltan fenyegetőzött is...(röhej)
A többiek meg arra nem képesek,hogy összefogjanak ellene,vagy majd később?
Attila legalább már menne párbajozni,egy plusz pont neki ezért.
Péter valóban egy gyáva alak,de ezzel nem azt akarom mondani,hogy Verával értek egyet...más úton jutottam el erre a végkövetkeztetésre.

nathalie 2011.11.07. 23:12:09

gergő kicsinálja serit.

hosszútávú véraláfutás 2011.11.07. 23:12:27

@Binbir gece: "Folyton csak eszek, iszok, szarok és gyúrok, baszok rendesen öfire koncentrálni."
Nahát, elsőre úgy olvastam, mintha a "baszok" után is vessző lenne. Épp elmélkedni kezdtem, hogy ez milyen egy boldog élet. :)
(off: sen türk müsün?)

MagasMacska 2011.11.07. 23:12:56

Hát én már Gergőt otthagytam volna.

Matrix_ 2011.11.07. 23:13:17

Az milyen kemény, hogy Váronika elmondja Esztert undorító, hazug, kétszínű, gyökér nőszemélynek, aztán meg elmeséli neki,hogy mennyire utálja, és csak azért volt kedves vele, meg azért beszélgetett bele, hogy nehogy megsajnálják a nézők. most akkor ki a kétszínű, hazug, gyökér? vagy hogy van ez? ezek nem gondolkoznak mielőtt beszélnének? A Gergő Kinga páros ceccuális flörtöléséről meg ne is beszéljünk... Pláne hogy Kinga is megcsinálná más pasiját :)) Ezek néha elfelejtik, hogy mi mindent látunk? Muhhahhahhahhhaaaa (sátáni kacaj)

ő-szinte 2011.11.07. 23:13:19

@nathalie: mi történik? még csak most nézem az öfit, online csak később

felka 2011.11.07. 23:14:15

@Lasombra: én nem is annyira az sms-számból merítkezem, hanem az itteni kommentekből, hamár.

Alekosz: félszeműek között ugyebár...mert még volt egy béci,v. laci választéknak. persze alekosz süllyesztőbe is került azóta.

Anettka, Pákó: hát megkérdezném az átlagembert, nem hinném, hogy sok jóval illetnék őket..műsorvezetőként, bohócnak a kertévék tolták őket arcba, senki sem kérte..szóval nem jó a hasonlat.

foxglove (törölt) 2011.11.07. 23:16:11

@beacska: csak egy nagyon régi mesét. nem is gondoltam volna, hogy élt akkor.

nowo 2011.11.07. 23:17:33

@nathalie: szerintem Seri tehet arról,hogy elromlott a be nem teljesült kapcsolatuk.
Ezt az egyik beszélgetésükben szépen le is vezette neki Gergő.
Azért Gergő a kora miatt is,meg egyébként is,nem sokkal,de egy hangyányival okosabb Serinél.

hosszútávú véraláfutás 2011.11.07. 23:17:40

@Parajpuding: Hogyvolt szűz vagy? :))
Én pl. soha nem néztem még semmilyen valóságsót, de Hajni "húdelaza vagyok stílusú, viszont szikrányit sem szórakoztató tudósításaiba" beleolvasva itt ragadtam a blogon. S hogy még jobban élvezzem, előtte vagy utána hozzánézem netről az öfit vagy csak a legjobb részek videóit.
Rá kell érezni a műfajra. :))

vallatas 2011.11.07. 23:18:10

Seri épp visszakönyörgi magát!

MagasMacska 2011.11.07. 23:20:36

@vallatas: Én nem visszakönyörgésnek éreztem.

nowo 2011.11.07. 23:21:07

@Lasombra: Amerikában ingyen szavaznak pl. a Megasztár-szerű műsorokban.(A BB-,vagy VV-jellegű műsorokban nincs tudomásom,hogy ingyen szavaznak-e.)

nathalie 2011.11.07. 23:22:37

@nowo:
én ezt értem és én is így gondolom. nekem gergő flegma, mindenkinek úgyis én kellek stílusával van tele a faszom. mert hogy ocsmány. szerencsétlenre tapad a szilikon, de egyébként egy nulla.

Zelefánt 2011.11.07. 23:23:45

@Parajpuding:
Aki nem nézi, azt vélhetően nem érdekli.
Aki nézi, azt sem feltétlenül érdekli.
Aki nézi, és nem érdekli, esetleg elolvassa ezt, mert tán ez érdekli.
Aki nézné, de nem teheti, elolvassa ezt, és lehet, hogy utána sem érdekli, de ezt majd ő eldönti.
Valaki nézi, és érdekli --- ilyen is van, lásd az sms-ek számát.
Valaki nem nézi, de érdekli, és el is olvassa, és amennyiben nem tetszik neki, amit itt lát, hát nem olvassa többet...Súlyosabb esetben inkább megnézi, miről is van szó, csak olvasnia ne kelljen.
Vannak akik nem tudnak olvasni...Azok nincsenek is itt.
Vannak, akik írni tudnak, de olvasni annyira mégsem, de néznek, mint Jani a moziban.

Mily sokan vagyunk, és mifélék?...

"Gyönyörűség kertje földünk, ahol folyton kergetőzünk."

nathalie 2011.11.07. 23:24:54

@ő-szinte:
gergő arról beszélt,hogy seri egy hülye,mert fémkanalat rakott a pohárba és úgy mikrózott. seri kint arról panaszkodott, hogy gergő egy gyökér, és tudja hogy hogyan kell használni a mikrót. Majd seri bement és elkezdett gergőhöz pofázni.aki csak hallgatott és semmit nem mondott egy jó tíz percen keresztül, miközben seri próbálkozott.

MagasMacska 2011.11.07. 23:25:04

@Zelefánt: Ugyan, már rég nincs itt, csak ideböffent, hogy bosszantson minket.

kékdelfin 2011.11.07. 23:26:17

"Audió jelre vársz, vagy mi a faszomra?"

MagasMacska 2011.11.07. 23:26:39

@nathalie: Érdekes, hogy mindenki mást lát. Én azt láttam, hogy Gergő odament Serihez, meredten bámulta - porvokálta - és Seri nem tudta kezelni a helyzetet, rendesen alulmaradt. De Gergőtől szemétség volt.

vallatas 2011.11.07. 23:27:27

Én továbbra is azt látom, hogy Sheri probálkozna...

MagasMacska 2011.11.07. 23:28:15

@nathalie: Szerintem Gergő folyamatosan provokálja Serit. Minden esetben odamegy mellé és meredten bámulja. Ez már nonverbális erőszakl. És persze a kis hülye nem tudja kezelni a helyzetet.

2011.11.07. 23:29:11

@hosszútávú véraláfutás: Ez csak igazi műértőknek való. A kultúrbarbárok menjenek, tudom is én hova, talán az Operába. pfej, ez nem hittantábor.

vallatas 2011.11.07. 23:29:20

Sheri miért nem énekel?
Akkor Gergő tuti megunná a némasági fogadalmát :)))))))))))

_most_ 2011.11.07. 23:29:45

@Binbir gece: Ez így engem is érdekelne, hogy most miért is nem Eszter csapatának valamelyik tagja, mondjuk például Vera, mondta a kortesbeszédet, ha meg összevesztek, akkor azt miért nem rakják bele az összefoglalóba. Így már egy órája nézegetek videókat a valóvilág honlapján, hátha nyomára akadok ennek a vitának, de nem.

MagasMacska 2011.11.07. 23:30:18

@vallatas: Ez tényleg jó megoldás lenne.

nathalie 2011.11.07. 23:30:20

@MagasMacska:
lehet, hogy így volt. bocs. közben olvasok. én csak azt láttam hogy seri bent van. sztem is provokálta gergő egyébként. de serinek ahogy látom bejön.
nem értem én gergő udvarlási szokásait, meg azt sem hogy seri mire bukik :D lehet hogy ez már a petting :D

nowo 2011.11.07. 23:30:40

Ez a Gergő egy hülye!

nathalie 2011.11.07. 23:30:58

lassan kezdenék félni geritől :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.07. 23:31:15

Azt hiszem egészen reggel ötig ez lesz. Nem lehetne, hogy Sehi vagy Görgő kiessen végre a következő kanyarban?

hosszútávú véraláfutás 2011.11.07. 23:31:50

@nathalie: "gergő flegma, mindenkinek úgyis én kellek stílusával van tele a faszom. mert hogy ocsmány. szerencsétlenre tapad a szilikon, de egyébként egy nulla."
Mintha az én gondolataimat írtad volna le. A tele faszom kivételével, mert én inkább csak csodálkozom, mitől menő csórikám. Gyakorlatilag a börtönben tanult túlélő technikájával elvan, oszt annyi.

MagasMacska 2011.11.07. 23:32:27

@nathalie: Igen. Most én is kezdek félni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.07. 23:34:10

A Survivor "Én meg ezt hallgatom mindkét oldalról, b@sszátok meg!". Én is Peti, én is...

MagasMacska 2011.11.07. 23:35:16

Na, ez most már tényleg Seri magakelletése.
És Eszter kérdése teljesen jogos.

2011.11.07. 23:35:19

@nathalie: Gergőnél a petting az mikor copfnál fogva hátrarántja a nőstény fejit vagy könyökhajlattal kulcsolva teszi mozgásképtelenné. A lényeg hátulról kezdeményez, lehet ez a böriből felvett minta.

hosszútávú véraláfutás 2011.11.07. 23:35:21

@szerivan: :D :D
Kultúrbarbár?! Hát nekem ez eszembe se jutott róla. Vannak igazi KB ismerőseim, de azok mind intelligensek és humoruk is van, még ha bizonyos szempontból fogyatékkalis élnek szegénykék. :)

vallatas 2011.11.07. 23:36:19

na csak igazam van?:)))
Sheri kéreti magát, übergáz

ő-szinte 2011.11.07. 23:36:20

@nathalie: na itt vagyok. ezek most mi a faszt csinálnak?

balázs mai nadrágja...? :-)))

nowo 2011.11.07. 23:37:11

Annamari mondta ki a frankót (19,egy híján 20).

Hurri Kán 2011.11.07. 23:37:43

Szerintem lassan kijár egy Guiness rekord ennek a két világtalannak, mint a valóság-showk leghosszabb szárazbaszása:D

hosszútávú véraláfutás 2011.11.07. 23:38:24

@szerivan: jó ég! Szadó és rape megy az online adásban?! Vagy mi van?
És Kinga mit szól ehhez? Repkednek már a lóalkatrészek a szájából?

nathalie 2011.11.07. 23:38:38

valamiért úgy érzem ez serinek bejön. szupcsi.

ő-szinte 2011.11.07. 23:38:52

azt nem értem, hogy Gergő mi a faszt akar most elérni? kár, hogy nem láttam az előzményeket, akkor nem pislognék ilyen bután...

ha vki tudja, lécci!

nowo 2011.11.07. 23:39:24

Ja,azt még nem mondtam,hogy Eszter úgy néz ki,mint Lang Györgyi fiatalon.Nem?

ő-szinte 2011.11.07. 23:41:36

Kinga megint zabál! és csodálkozik, hogy hízik... :-DDDDDD

nathalie 2011.11.07. 23:43:30

@ő-szinte:
összevesztek napközben. seri elkülde a picsába. aztán jött a mikros jelenet. kb ennyi én se értem nagyon gergő viselkedését.

nowo 2011.11.07. 23:44:06

@ő-szinte: felolvasták Dya hátrahagyott titkos levelét,amiben elárulja Gergőt,hogy egyszer azt mondta,neki Seri tulképp nem az esete,és Csillához fog majd visszatérni a játék után.(ha jól emlékszem)
Seri erre szakított,de Gergő van olyan pofátlan és azt műveli vele,amit Te is láthatsz az onlányban.
Persze Seri nem tudja kezelni a dolgot...

nathalie 2011.11.07. 23:44:44

faszombazdmeg rádió.

ez legyen a neve :D

ő-szinte 2011.11.07. 23:44:44

milyen party volt ma?

MagasMacska 2011.11.07. 23:45:09

Legyen Hittantábor!!!

Hurri Kán 2011.11.07. 23:46:27

Tuja tök czuki, ahogy túrja az orrát :D

ő-szinte 2011.11.07. 23:46:28

@nowo: magyarul, Gergőt nem izgatja, hogy megdőlt, változatlanul le akarja kúrni serit?

ő-szinte 2011.11.07. 23:47:53

Bakker! Taktika Rádió!

nathalie 2011.11.07. 23:48:42

@ő-szinte:
megfogtad a lényeget :D persze előtte szeretné ha seri összetörne és sírva, könyörögve kérne bocsánatot. de utána már nem lenne szárazmaszti, csak kemény, folytogatós sex. gerinek elfogyott a türelme :D

nowo 2011.11.07. 23:48:53

Javaslom a 12 kicsi indián c. rádióműsor címet,Agatha Christie után szabadon...

kékdelfin 2011.11.07. 23:49:46

Kiszop rádió!
Egyértelmű!

beacska 2011.11.07. 23:49:54

@nowo: elfogadva! jobb, mint az Á.SZ.

nathalie 2011.11.07. 23:50:01

@nathalie:
egy paraszt vagyok a ly miatt :D

ő-szinte 2011.11.07. 23:52:06

@nathalie: aha. szerintem akkor bassza meg MAGÁT, ha nincs türelme seheréhez! Gondolom még azt is elvárná, hogy sehere könyörögjön neki. Jó vicc! :-)))

vallatas 2011.11.07. 23:53:26

eddig ritka unalmas ez az online...
szerintetek már volt a randi v majd lesz?

nathalie 2011.11.07. 23:54:33

most röhögök: Motovics István fm :D:D péter egyébként meg egy állat. Vera nem tudod ki az?? :D

2011.11.07. 23:54:52

@hosszútávú véraláfutás: Nem most, de így szokta. Például a mödansziés randijukon is, 14:25-től tanulságos
www.valovilag.hu/video/142913

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.07. 23:55:20

Én már egy szót sem értek, mert egyszerre legalább hatan ÜVÖLTÖZNEK!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.07. 23:56:25

Shadi szerbezik, zsidózik, izraelizik...

nathalie 2011.11.07. 23:57:19

@ő-szinte:
persze hogy elvárna egy bocsánatkérést. simán kinézem belőle.ez a fajta imádja betörni a nőket. amikor már kiölte belőlük az önállóságra való hajlamot, az önbecsülést és úgy egyébként teljesen aláásta az önbizalmukat, akkor mint aki jólvégezte dolgát, hátradől. majd cserél.

2011.11.07. 23:57:59

@King of Shadows: A kis Dalbírkának, hogy kinyílt a csipája.

vallatas 2011.11.07. 23:59:22

szerintem ezen csak ők nevetnek...
itthonról elég uncsi

nathalie 2011.11.07. 23:59:26

én ezen a motovics istvánon kurvára röhögök. meg péteréken:D:D

kékdelfin 2011.11.08. 00:00:35

@nathalie: Szopatják a kis faszkalapot:)

nathalie 2011.11.08. 00:00:55

@vallatas:
nem, én nagyon röhögök péter beszólásain : személyi kultuszt fogunk építeni egész nap :D:D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 00:01:27

@King of Shadows:

Hát ez furcsa, kiket akar így megnyerni? Ezt a témát kerülnie kellene, ha nem akar pár embernek a tyúkszemére lépni.

ő-szinte 2011.11.08. 00:01:27

@nathalie: igen, én is így látom. és milyen meglepő, hogy oly sok van ezen fajtából...

Ki az a Motovics István?

nathalie 2011.11.08. 00:01:49

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):
hát ez meg a másik. ez a szerencsétlen idióta nem igaz hogy sose veszi észre ha szopatva van. nekem folyamatosan kínos shadi.

nathalie 2011.11.08. 00:03:20

@ő-szinte:
az a helyzet, hogy péter most magyarázza :D:D hogy bejött és mindenhova ki van írva a neve (valószínű a sztájliszt), de nem merte megkérdezni, hogy ki az. aztán megbeszélték, hogy ki a fasz az a motovics istván. és most gergőnek eszébe jutott. és peti támogatja, mert akkor végre megtudnák, hogy ki az :D:D

Hurri Kán 2011.11.08. 00:03:26

@nathalie:
Hát Seriből az önbecsülést nem fogja kiölni, az fix. :D

kékdelfin 2011.11.08. 00:04:05

@nathalie: Ez kurva jó, megy utánuk:) És nem veszi észre.
Ez a két marha meg csinálja a műsort. Tuja benyög néha valami legalább olyan unalmas nevet, mint ő maga:)

nowo 2011.11.08. 00:04:21

@gyvy: ja,mert nincs neki...

nathalie 2011.11.08. 00:05:35

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):
sztem nem fog tudni aludni, hogy nehogy a rádió neve motovics istván legyen :D
én elröhögök ezen: motovics istván emléknapok :D:D

ő-szinte 2011.11.08. 00:06:04

@nathalie: ez legalább kreatív ötlet volt

kékdelfin 2011.11.08. 00:06:18

@nathalie: vissza a villába a motovicsistván párnákat!

ő-szinte 2011.11.08. 00:06:37

@nathalie: igen, az emléknap is jó

nathalie 2011.11.08. 00:06:40

@gyvy:
hát úgy könnyű, hogy előtte már egy hasonló faszkalap dolgozott az ügyön :D:D

nowo 2011.11.08. 00:07:49

Shadi agyhalott?
És kisollós-Gergő nem az?

Hurri Kán 2011.11.08. 00:08:19

@nowo:
Ennyi... :D

@nathalie:
Nem azért van könnyű dolga. Sőt, innen nézve rendkívül nehéz dolga van. :DDD

nathalie 2011.11.08. 00:08:52

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):
bírom, ahogy beleforgatják magukat :) remélem ragaszkodni fognak hozzá, úgy hogy attila, kinga és shadi agybajt kap. meg am a zizi rádiójával :D:D:D

2011.11.08. 00:09:01

@nathalie: Motovics Mária szvő voltaz 50es években futott, itt meg industriális jelleg miatt felhasználták a szoc érát.

vallatas 2011.11.08. 00:09:06

Shadin már én is nevetek, de szerintem Motovic dolog is túljátszott.

RANDIT!

Doktor Kotász 2011.11.08. 00:09:07

@nowo: "Seri erre szakított,de Gergő van olyan pofátlan és azt műveli vele,amit"

Nem tudom mit csinál a Gergő, de azt jól. :-)

Most komolyan, a Seriből lett az áldozat? És a szegény Claudio az smafu? De most komolyan. Seri a hol szeretlek, hol nem szeretlek váltakoztatása közben hol tündi-bündizik, hol kabbeafaszomozik, de Gergőnek nem lehet egy olyan pillanata, hogy tököm televan az egésszel? Mondjuk neki van egy ilyen pillanata, hogy na neki ez nem kell. Serinek meg volt harminc. Nem csodálom, hogy elege lett a rúdtáncosból. És akkor ő már egy szemét, a Seri meg a szent. Claudio meg nem is volt...

Szerintem ezen is érdemes elgondolkodni...

ő-szinte 2011.11.08. 00:09:39

@nathalie: és a világban szitne csak azok járnak... :-)

kékdelfin 2011.11.08. 00:09:39

@nathalie: Na, ezt a zizit nem hallottam. Nem zoo-t mondott?

krumplicukor 2011.11.08. 00:10:09

@nathalie: Király lenne, csak kétlem h ezt engednék. Max. ha Motovics István személyesen engedélyezi.

nathalie 2011.11.08. 00:10:40

@vallatas:
csak azért vicces, mert shadi nem tud túllépni rajta. így marha vicces :D péterék meg direkt játszák túl :d

kékdelfin 2011.11.08. 00:12:28

@nathalie: lehet, hogy ő mondta, csak én nem hallottam.

2011.11.08. 00:12:37

Fú, ezt a Motovicot jól bebasztam...sebaj

vallatas 2011.11.08. 00:13:13

@nathalie:
Kinga fog randazni valakivel :)
kérdés volt e már

ő-szinte 2011.11.08. 00:13:27

@nathalie: persze, gondolom, kaptak az alkalmon, hogy közelebb vigyék Shadit a kiválasztáshoz

nathalie 2011.11.08. 00:13:49

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):
most már én sem vagyok benne biztos :D:D
jól alakult ez a párbeszéd :D

Motovics István 2011.11.08. 00:14:02

kíváló minőségű párnák eladók kedvező áron. most akciós!

kékdelfin 2011.11.08. 00:14:23

@nathalie: szerintem bent sadi még mindig ezen puffog.

ő-szinte 2011.11.08. 00:14:30

@vallatas: lefogadom, hogy az a valaki Gergő lesz...

vallatas 2011.11.08. 00:14:58

@ő-szinte:
csak legyen máááááárrr

nowo 2011.11.08. 00:15:06

@Doktor Kotász: Seri csak ebben a szituban volt "áldozat" (amikor Gergő meredten bámulta),és az is csak rövid ideig.

nathalie 2011.11.08. 00:15:14

@vallatas:
az sztem nem most van. vlami tündér party volt a kislányoknak. a fiúk meg kint ácsorogtak.

vallatas 2011.11.08. 00:16:06

Gergő talán kicsit picces, remélem Sherivel lesz egy kis balhé :))
vagy Gergő Kinga randin bármi összejöhet :)

ő-szinte 2011.11.08. 00:16:16

@vallatas: várjál türelmesen, majd hajnal 3-kor, talán... :-)

2011.11.08. 00:16:31

@Motovics István: a búzát benne hagyta-e?

Lófasz Hadnaqy 2011.11.08. 00:16:32

Rohadt bagázs, engem nem válogattak be, egy kis nyikhaj senki közölte, hogy nem vagyok elég érdekes figura. Jövőre varratok magamra két műcsöcsöt vagy cigányarcot vágok.

Hurri Kán 2011.11.08. 00:16:45

Sehit miért bicikliztetik?

ő-szinte 2011.11.08. 00:17:12

Ez a Péter! Még, hogy a pasiki ennyire nem beszélik ki a dolgokat...? Pletykásabbak mint a csajok!

nathalie 2011.11.08. 00:17:14

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):
sztem írja az ötleteit :D nem csodálkoznék ha éjszaka odakúszna csabához és a fülébe suttogná: való világ rádió? szted csaba? szte jó? ugya jobb mint a motovics istván? fm?
:D:D:D:D

ő-szinte 2011.11.08. 00:18:01

@gyvy: gondolom, hogy ne hízzon el

nowo 2011.11.08. 00:18:25

@Papucs Orrán Pamutbojt: Morovic lesz az.
Nekem van egy Morovik ismerősöm,csak ő k-val írja.

Motovics István 2011.11.08. 00:18:36

@szerivan: miazhogy! még egér is lakik bennük!

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 00:18:39

Gergőnek nincs szüksége Serire... Ott a Kinguci, aki szintén... khm... elérhető...

kékdelfin 2011.11.08. 00:19:16

@nathalie: Valami ilyesmit tudok elképzelni én is róla. Hihetetlen pukkancs.

2011.11.08. 00:19:38

@Motovics István: villadellával fizethetek?

Hurri Kán 2011.11.08. 00:19:58

@Lófasz Hadnaqy:
Szerintem a csöcsöket a homlokodra varrasd, az lesz a tuti. :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 00:20:13

@nowo: Én elhittem a Velvetnek, hogy T vel írja a nevét István :)

nathalie 2011.11.08. 00:20:16

@gyvy:
mert holnap gergő mázsálást tart és a legkarcsúbb leányt választja saját célra. :D:D:D

kékdelfin 2011.11.08. 00:20:26

am miért nem fut? ez túró!

Hurri Kán 2011.11.08. 00:20:33

@ő-szinte:
Akkor Verát kéne, DrEsztert, vagy BTA-t...

ő-szinte 2011.11.08. 00:20:52

Jó lenne, ha a mikroportba beszélnél, Petike!

Motovics István 2011.11.08. 00:21:39

mi is a mai árfolyama a forinthoz viszonyítva?

ő-szinte 2011.11.08. 00:22:13

@gyvy: értem, de sehere még menthető...

Motovics István 2011.11.08. 00:22:24

@szerivan: mi is a mai árfolyama a forinthoz viszonyítva?, mármint ide írtam...

ő-szinte 2011.11.08. 00:23:34

Na, mert ezt az írást el is lehetett olvasni ám...

Hurri Kán 2011.11.08. 00:24:00

@nathalie:
Karcsú leányt könnyebb hátbarúgni, ill. megroppantani a nyakszirtjét? :D

ő-szinte 2011.11.08. 00:25:02

hogy alázzák Shadit!

nathalie 2011.11.08. 00:25:24

@gyvy:
seggbe, nem hátba! :D

kékdelfin 2011.11.08. 00:26:50

gyere told be arcod.
Ez volt az előbb az ucsó mondat

2011.11.08. 00:26:51

Ma már nem lesz több feladat. A saját érdekében mindenki feküdjön le aludni.

ő-szinte 2011.11.08. 00:27:16

ha vki el tudta olvasni mit írt gergő, lécci!

Hurri Kán 2011.11.08. 00:27:25

@nathalie:
Igaz, ott van lyuk... Én kérek elnézést.:D

ő-szinte 2011.11.08. 00:28:05

@gyvy: gondolom vannak még tervei az rtl-nek

Hurri Kán 2011.11.08. 00:29:03

DrEszter miért iszik ablakmosó-folyadékot? :D

Hurri Kán 2011.11.08. 00:30:16

@ő-szinte:
Régi TV-torna mintájára indítanak esti TV-rúdtáncot?

kékdelfin 2011.11.08. 00:30:28

ez szép volt geritől!

ő-szinte 2011.11.08. 00:30:44

bakker, ez jó volt! Gratula Gergő!

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 00:30:51

@ő-szinte: Most olvasta fel... Komoly lett... :)

ő-szinte 2011.11.08. 00:31:45

@gyvy: lehet, hogy te is közéjük tartozol...? :-DDD

nathalie 2011.11.08. 00:32:22

baj van, petinek új barija van. attila hol vagy???

kékdelfin 2011.11.08. 00:32:55

@nathalie: attila szerkeszti a holnapi villarádiót:)

ő-szinte 2011.11.08. 00:33:12

Shadit rommá szopatják! És észre sem veszi... káprázatosan buta!

nathalie 2011.11.08. 00:33:25

shadi még mindig nem tud lazítani :D:D:D
milyen egy félelmetesen idegesítő kis pöcs ez,te isten :D:D

ő-szinte 2011.11.08. 00:33:47

@gyvy: rtl kreatív brigád :-DDDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 00:34:02

Shadikám, nem kéne ezt túllihegni... Hagyd rájuk és kész.. Mellesleg egész jó a srácok ötlete :D

julcsi29 2011.11.08. 00:34:03

Szép Jó Reggelt/Estét Mindenkinek :)))
Én még csak most kezdem nézni,Vera a medencében :) Órák óta olvasgatlak titeket,nagyon jók voltatok délután! :)És Hayny is nagyot alkotott! :)Az a randi engem is érdekelne már!!! :))

ő-szinte 2011.11.08. 00:34:42

@nathalie: csak szimplán buta. illetve nem szimplán... :-)

kékdelfin 2011.11.08. 00:35:02

ez a két hülye olyan most, mint Beaves és Butthead

Hurri Kán 2011.11.08. 00:35:45

@ő-szinte:
Nem. Pedig még rengeteg jó ötletem van. :D

@julcsi29:
Ilyenkor kell jönni? :) Szia! :)

kékdelfin 2011.11.08. 00:35:46

@nathalie: nem véletlenül szopatják! Megtalálták, hogy mivel lehet felhúzni!

ő-szinte 2011.11.08. 00:37:01

ez a Shadi buta is meg korlátolt is

kékdelfin 2011.11.08. 00:37:41

@nathalie: kurva jó, nem? Szétszopatják! Kár, hogy holnap ebből semmi nem lesz az öfiben.

ő-szinte 2011.11.08. 00:37:54

szerintem Shadi részeg is. legalább is nekem úgy tűnik

julcsi29 2011.11.08. 00:39:02

@gyvy: Szia!:)Nem most jöttem,mondom,hogy Titeket olvaslak már jó ideje!!! :))Kb. 23:00-kor kezdtem,és még így se bírtam minden kommentet végigolvasni :)Nagyon belehúztatok :)

Hurri Kán 2011.11.08. 00:39:43

@julcsi29:
:P
Csak a többiek, én nem. :)))

nathalie 2011.11.08. 00:40:06

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):
még jó. megsajnálnák és visszajönne a következő párbajról :D
kiderült még eszternek is több humora van, mint shadinak :D

kékdelfin 2011.11.08. 00:40:23

sadi kész van teljesen! Ez egy F A S Z ! ! !

ő-szinte 2011.11.08. 00:40:27

most Gergő is nagyon jól tolja

nathalie 2011.11.08. 00:41:03

ezt megjegyztem:
kedvellek téged, de nem akarlak meggyőzni és nem érdekel a véleményed.
:D:D:D

julcsi29 2011.11.08. 00:41:31

@gyvy: Na és Seri önbecsülése?:)Tudod,ami nem jön ki belőle?:)Az csak Te voltál,nem?:)))

kékdelfin 2011.11.08. 00:42:14

ha ezt így tolják tovább, sadi kiköltözik magától, szanatóriumba.

Hurri Kán 2011.11.08. 00:42:45

@julcsi29:
Nem. Az sem én voltam. Valakik visszaélnek a blogponthu regimmel. :DDD

kékdelfin 2011.11.08. 00:43:13

kár, hogy hülye vagy, mert egész értelmes is lehetnél!!:)

ő-szinte 2011.11.08. 00:43:23

@nathalie: szerintem Shadi nem jön vissza ha ezt bejátsszák a párbaj előtt...

ez, amit most Shadi hoz ultra über mega giga (és még nem tudom milyen faszságot írjak)gáz

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 00:43:28

"Shadi, neked az 1935-ös polgárháború is csak egy vita" :DD Most beülnék oda sörözni :D

nathalie 2011.11.08. 00:44:12

sajnálom, hogy attila nincs kint :D:D

julcsi29 2011.11.08. 00:44:28

Alig várom azt a jelenetet,amikor még Hajni is azt mondta ......és mindenki indult volna pofán b....szni Kingát :)

vallatas 2011.11.08. 00:45:13

@nathalie: Attila már eldöntötte, hogy az ő adásuk villarádió alatt fog futni, legyen akármi megszavazva.

Shadi lehet ezt nem hallotta.

kékdelfin 2011.11.08. 00:45:20

@nathalie: ő külön rátenne egy lapáttal. Sadi sírna.
Ez jobb, mint amikor leitatták, és kikötözték.

nathalie 2011.11.08. 00:45:31

egyébként péter ugyanannyira utálja shadit mint attila csabát. csak ő így oltja :D
@Papucs Orrán Pamutbojt:
én is :D

Hurri Kán 2011.11.08. 00:46:27

Most min vitáznak egyébként? :)

nathalie 2011.11.08. 00:47:22

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):
megint meg fogják majd sajnálni, mert szegényke bántva van, meg úgy van összevágva. pedig mégis milyen normális embert nem irritálna ez az idióta??

Hurri Kán 2011.11.08. 00:48:37

@julcsi29:
Ok. Ez most már én vagyok. :)

kékdelfin 2011.11.08. 00:49:06

@Papucs Orrán Pamutbojt: ok, csak idézőjelbe raktad, és gondoltam, pontosítom.

ő-szinte 2011.11.08. 00:49:09

@nathalie: nagyon remélem, hogy velünk nézőkkel fogják megszavaztatni online, hogy melyik legyen, a három név közül... :-DDDDDDDDDDDD

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 00:49:13

Remélem webes szavazás lesz a névről... Bár kétlem, ha reggel 8kor indítják :)

@gyvy:
A rádió nevén :))

kékdelfin 2011.11.08. 00:49:39

@nathalie: na, most bemutatkozott sadika! bár ezt nem rakják be nyílván.

ő-szinte 2011.11.08. 00:49:53

@nathalie: ezt soha senki nem fogja sajnálni

nathalie 2011.11.08. 00:50:38

balázs jutott eszembe. ezen sztem sírva röhögne :D:D:D

Hurri Kán 2011.11.08. 00:50:43

@Papucs Orrán Pamutbojt:
Köszönöm. Lehet, én vagyok túl gyenge nyaktól felfelé, de ez számomra nem derült ki. :D

ő-szinte 2011.11.08. 00:51:32

@nathalie: faszért nem nézi Balázska?

nathalie 2011.11.08. 00:52:50

@ő-szinte:
öfi műsorvezetésnél gondoltam :D

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 00:54:12

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Mindkettőt... Ha csak az egyiket tennéd, értelmetlen lett volna a beszélgetésünk :D

ő-szinte 2011.11.08. 00:54:23

@nathalie: gondolom addigra már kiröhögi magát. jut eszembe! mit művelt a test az ész ellennél! dilettáns...

vallatas 2011.11.08. 00:54:34

"Probálj meg teniszezni!"
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kékdelfin 2011.11.08. 00:55:08

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ez világos. Csak kérdés melyik figyelemnek örülsz jobban;)

ő-szinte 2011.11.08. 00:55:23

ez a bábus halotti tor most már mindig lesz?

nathalie 2011.11.08. 00:56:30

@ő-szinte:
kibaszott jó volt :D

picsába, menni akartam aludni, de annyira reménykedem hogy kingából előtörnek az érzelmek a dya bábúnál :D:D:D

ő-szinte 2011.11.08. 00:56:51

eddig is bábu volt Dyácska...

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 00:57:00

Na, ezzel a Dyatorral én azt hiszem el is búcsúzom, megyek szuszókálni... :)
Jóéjt Nektek, posztoljatok pls szorgalmasan, majd jól elolvasom reggel :D

ő-szinte 2011.11.08. 00:57:29

@nathalie: és minden vágyad így teljesüljön

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 00:58:35

@szerivan: @Brr: Volt ott már minden a végére, még Kaja Ibrahim is, én már nem is tudtam követni...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 00:59:42

@gyvy: Nem csak ő, Gergő utalgatott rá, hogy férfiaknak nem ér kiverni a... :D

ő-szinte 2011.11.08. 01:00:10

basszus! és Shadi még mindig BARÁTKOZIK... szánalmas

nathalie 2011.11.08. 01:00:19

na shadiból kitörtek a vágyai: 12 éves tai kurvának,aki vlamit csinál a seggével vagy valaki seggével. kész.

Hurri Kán 2011.11.08. 01:01:17

@King of Shadows:
Szemét? :D

@nathalie:
Már hogy mi van??? :D

ő-szinte 2011.11.08. 01:01:29

@nathalie: csak hagyomány őrző...

ő-szinte 2011.11.08. 01:02:57

@nathalie: csak én kezdem azt gondolni , hogy Péterünknek bejön Veronika?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 01:03:35

@ő-szinte: Én is ezt akartam kérdezni. :S

@gyvy: Melyik volt az a szemét! Bocs... :D

nathalie 2011.11.08. 01:03:49

@ő-szinte:
nem. meg már a villába is gondolják így többen :D

julcsi29 2011.11.08. 01:04:33

@gyvy: Örülök :)))Csináltam pattikukuit a műsorhoz :)Egész jól sikerült,nem ég a konyha :)Szerinted nekem is nagyon nagy seggem lesz,ha ilyenkor eszem? :))))

Hurri Kán 2011.11.08. 01:04:33

@ő-szinte:
Péterünknek szerintem minden bejön, ami lyuk és nem zümmög benne semmi. :D

nathalie 2011.11.08. 01:05:23

@gyvy:
shadi ezt mondta,hogy péter biztos ezt gondolja veronikáról. én sem értem miért tört ki ez belőle :D

Hurri Kán 2011.11.08. 01:07:06

@julcsi29:
Ügyes vagy. Sós az a pattikuki, vagy vajas?

ő-szinte 2011.11.08. 01:07:21

@nathalie: úgy láttam, MOST esett le Verának is...

Hurri Kán 2011.11.08. 01:07:51

@nathalie:
Shadiból igazán semmit nem értek, mi miért tör ki belőle :D

Hurri Kán 2011.11.08. 01:08:52

Látom, Sehit varázsló-kisjánynak öltöSztették. Naon tzuky. De mér nem inkább kígyóbűvölőnek? :DDD

julcsi29 2011.11.08. 01:09:35

@gyvy: Vajas :)Na,most volt a sok dagadt...Jézusom,a 70 kilómmal nem is értem miért nem szavaztam?:)Talán azért mert nem vagyok dagadt?Ezek a csajok mind töpszlik,hogy 60 kilónál már dagadtnak tartanak valakit?

nathalie 2011.11.08. 01:09:44

@ő-szinte:
micsoda? mi történt? nem figyeltem...

ő-szinte 2011.11.08. 01:09:49

@gyvy: nem cuki, cuki-muki, te!

julcsi29 2011.11.08. 01:11:47

Varázsló kislány?Csak nem kígyót akarnak vele bűvöltetni? :)))

ő-szinte 2011.11.08. 01:12:55

@nathalie: nem volt lejelezve vagy ilyesmi, de miután feltettem a kérdést neked, utána vmi pénzről érdeklődött veronika pétrertől, na akkor vera konkrétan átszúrta a szemével. nekem úgy tűnt, hogy most esik le neki...

Hurri Kán 2011.11.08. 01:13:13

@julcsi29:
Határeset... Azt lehet ilyenkor enni, de csak balkézzel. :DDD

@ő-szinte:
Valóban? :DDD Jó. Legyen. :D

nathalie 2011.11.08. 01:14:02

péter fűzi serit is?
nem csodálkoznék ha attila, péter és gergő lassan leülne és megbeszélnék,hogy ezek a párosítások eddig akkor nem mentek. csere? gergő-kinga, péter-seri, attila- veronika. mindenki boldog :D

nathalie 2011.11.08. 01:15:05

@ő-szinte:
egyszer a riportban vera már dühöngött hogy nem lehet hogy péternek bejön veronika. és ettől ő rosszul van.

julcsi29 2011.11.08. 01:15:52

@gyvy: Köszi hogy szólsz,akkor gyorsan cserélek,még csak a felét ettem meg :)

ő-szinte 2011.11.08. 01:17:36

@nathalie: akkor ő előbb levette mint én. mentségemre, hogy ő 0-24 ben "élvezheti"

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 01:18:05

Atinak eszébe jutott a Paszuj is. Szerinte neki és Verának lejárt az ideje.

nathalie 2011.11.08. 01:18:18

attila meg kinga mint valami elbaszott Grease film.

kékdelfin 2011.11.08. 01:19:16

@nathalie: Szép pár! Kingán az a korona, vagy mi, csucs!

nathalie 2011.11.08. 01:19:56

lehet attila holnaptól dyának fogja hivattatni magát.
pletyi kingával - pipa
rágó - pipa
szellemileg is épül le- pipa

Hurri Kán 2011.11.08. 01:20:58

@nathalie:
Talán a nézők is. :DDD

@julcsi29:
;-)

Hurri Kán 2011.11.08. 01:21:49

Kingán miért az a LED-es fejpánt? :D

ő-szinte 2011.11.08. 01:22:03

Attila biztos csak megcsöcsörészte a bábut...

nathalie 2011.11.08. 01:22:34

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):
kibaszott rossz nyomon halad. sztem péter is dobni fogja, kinga miatt. :(

ő-szinte 2011.11.08. 01:22:40

@gyvy: mert ő a LEDszebb királylány...

kékdelfin 2011.11.08. 01:24:06

@nathalie: Hát ilyen a szerelem. Öl, butít és nyomorba dönt. Vagy az az alkohol?:)

ő-szinte 2011.11.08. 01:24:42

Dya közel lakik Kingához. Ez látszik is...

nathalie 2011.11.08. 01:24:51

attiláék szerint dya első dolga a szolárium. :D:D és még csodálkoznak hogy kiesett a csaj???? :D:D:D

Líder Máximo 2011.11.08. 01:25:18

Úristen, majdnem elfelejtettük:

A Mester eddig 2/2 párbajgyőztest eltalált! Ez a félkegyelmű lehet tényleg érzi ezt a játékot? :)

julcsi29 2011.11.08. 01:25:23

@King of Shadows: Vagy hogy Ő ne legyen olyan sötét :)

ő-szinte 2011.11.08. 01:25:37

És Dyuska legnagyobb bánatában elment szoláriumozni :-)))

Hurri Kán 2011.11.08. 01:25:47

@King of Shadows:
Az pont, hogy veszélyes. Ha nincs rajta a fejpánt, könnyebben ütnek mellé. Vagy Attila az állólámpát fojtja meg.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 01:26:37

Kinga: "Ennyi kretén egy rakáson ... Úristen!"

Egyébként ő is itt lakik valahol. Ha kiesik, megkeresem... :)

nathalie 2011.11.08. 01:26:38

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson):
fáj nekem ezt nézni.
"örülök, hogy ti vagytok az én legjobb barátaim" -jobb lenne atesz,ha fejbe lőnéd magad :D
lassan átváltok péterre...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 01:28:05

@julcsi29: @gyvy: Vagy, hogy Ati le tudjon tépni valamit, ha olyan kedve lesz. :D

Hurri Kán 2011.11.08. 01:28:27

@nathalie:
Lássuk be, Attis nem az, akit az eszéért szeretünk. :D

julcsi29 2011.11.08. 01:28:42

Na,öfi letudva,megnézem mi újság onlány.

nathalie 2011.11.08. 01:28:56

apró kérdés. fecó fekve röhögök legújabb barátján, csabeszen? :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 01:28:59

Kingáék most a "nyerítőgépet" szidják. :O

ő-szinte 2011.11.08. 01:29:39

@nathalie: amit Kingáék csinálnak, arra mondják, hogy savanyú a szőlő?

Hurri Kán 2011.11.08. 01:31:48

Attila, cselekedj. :DDD

ő-szinte 2011.11.08. 01:32:27

@nathalie: fecó szerint nem veszi őket majd semmi kamera :-DDDDDDDDDDD

nathalie 2011.11.08. 01:32:32

@ő-szinte:
nem tudom, de ez a kinga olyan mint egy a legrosszabb vírus, csak ő gonoszsággal fertőzi meg a mellette lévőket.
ok, attila egy paraszt volt eddig, de most meg egyre gonoszabb lesz. már röhögni se lehet rajta. lassan itt a csalódás szót kell majd használnom...
talán gergő lekúrja kingát,akkor van remény...

julcsi29 2011.11.08. 01:32:42

Kinga merő jóindulat.Attilával együtt.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 01:33:15

Kinga miért azt mondja, hogy ló ... PIKULÁT? :O

ő-szinte 2011.11.08. 01:35:09

@nathalie: ez bennem is felmerült már. csak azt nem tudom, hogy mitől ilyen gonosz és irigy? nem foglalkoztak vele a szülei, vagy mi a fasz baja van ennek a hülye kurvának? na most aztán már!

Hurri Kán 2011.11.08. 01:35:55

@nathalie:
Hogyne... lesz kúrás, majd rituális kéjgyilkosság. :D

@julcsi29:
Most miért mondod? Olyan szép pár. :D

ő-szinte 2011.11.08. 01:38:13

mert aztán Kinga tudja ám, hogy mi a gáz kifelé... :-)))

julcsi29 2011.11.08. 01:38:43

@gyvy: Igazad van :)Szépek.És pár. :)

nathalie 2011.11.08. 01:39:48

@ő-szinte:
úgy tudom az Omenből,hogy így már születni kell. :D
Ha holnap bejelentenék,hogy ő az apokalipszis egyik lovasa, csak annyit kérdeznék,hogy jön a többi is, vagy ő fog egyedül végezni a világgal :D
szeretném ha az rtl rászállna a témára és főgonoszt csinálna belőle.ettől még nem esne ki, mert a bentiek egyenlőre nem küldik párbajra. nézettség garantált.

nathalie 2011.11.08. 01:41:01

sztetek már mindenkit kibeszéltek vagy még maradt vlaki. lassan mennem kellene aludni...

julcsi29 2011.11.08. 01:41:21

@ő-szinte: :))) Ő tudja csak igazán!

Uploader · http://rtlklub-letoltesek.blog.hu 2011.11.08. 01:42:12

Jók ezek a vágások. 11:15-nél Péter kezében még füstöl a cigi, 11:23-nál már újat gyújt.

julcsi29 2011.11.08. 01:42:56

Kinga még nem hallotta,hogy az ital nem megváltoztatja,csak felerősíti a meglévő tulajdonságokat?Nem ismer rá ilyenkor Péterre?Eszerint egyébként se ismeri.

Hurri Kán 2011.11.08. 01:43:34

@julcsi29:
Ugye? :)

@nathalie:
Magukat még nem beszélték ki. :D

ő-szinte 2011.11.08. 01:44:34

@nathalie: tudom, hogy perverz dolog, de nekem már libeg a szemem előtt egy jó szaftos kis Attila-Péter veszekedés. azt nem hagynám ki semmiért.

ő-szinte 2011.11.08. 01:45:26

@nathalie: de ez a sehere hogy röhög! a disznóröfögés kutyafasza hozzá képest!

Hurri Kán 2011.11.08. 01:45:42

Én Kinga helyében nem ülnék ott olyan nyugottan. :)

julcsi29 2011.11.08. 01:46:18

Egyébként miért is ülnek Ők külön?
@gyvy: Az önkritika,önirónia olyan tulajdonságok,amelyekhez intelligencia is szükségeltetik.Ezért lehet,hogy magukat nem beszélik ki. :)
Hál isten,Seri énekétől szünetel az adás is :))))

nathalie 2011.11.08. 01:49:08

@ő-szinte:
már napok óta arra várok, hogy péter mondja meg attilának, hogy elbassza a dolgokat kinga miatt. attila bedühödik véget vet a barátságnak. közben kingát megcsinálja gergő.Attila meg canossa járást folytat péternél, aki nagy kegyesen visszafogadja. talán ebből tanulna ateszünk. Mind a majmoknál néha attilát is helyre kell raknia egy erősebbnek (nála ez észben értendő, azért nem gergőt írtam).

Líder Máximo 2011.11.08. 01:50:27

@ő-szinte: Fuha, mi volt ez a Shadi blokk, amint ennyire kiakadtál?

Hurri Kán 2011.11.08. 01:51:08

@julcsi29:
Akkor mindenkit kibeszéltek. :)

ő-szinte 2011.11.08. 01:51:45

@nathalie: nem hiszem, hogy abból bármit is levenne Atti

Hurri Kán 2011.11.08. 01:52:05

@nathalie:
Ehhez némi gerinc kéne, amivel Péterünk sincs túl jól eleresztve :)

ő-szinte 2011.11.08. 01:53:07

@Líder Máximo: nem láttad az online-t most?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 01:53:35

Kinga már megint rárepült a Görgőre...

nathalie 2011.11.08. 01:55:12

@gyvy:
már miért kellene. péternek kell egy vagy két faszi haver akivel hülyülhet. na nem azért mert számára annyira fontos,csak tudja hogy a nézőknek igen. szóval sztem ő nem örül attila megbolondulásának :D

ő-szinte 2011.11.08. 01:55:43

Kinga édi-bédin rebegteti a szempilláit Gergőnek

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 01:55:52

@julcsi29: Mert így a többiek hallótávolságon kívül vannak.

ő-szinte 2011.11.08. 01:57:14

@nathalie: de ezt most magának köszönheti. mért hagyta, hogy Attila egyedül legyen kint? illetve nélküle. Ha nincs folytonos agymosás...

nathalie 2011.11.08. 01:57:46

@ő-szinte:
nem,én is egyre inkább ezt érzem,sajnos.
valószínű attila lassan a sarokból is végignézné kinga és gergő dugását,csak hogy lássa dugás közben kingát.később úgy mondaná mindenkinek: amikor kingucival szexeltünk.
Attól félek attila annyira lemegy kutyába ez mellett a faszzsugorító mellett, hogy le fog égni a fejem a helyéről a tv előtt.

Hurri Kán 2011.11.08. 01:58:03

@nathalie:
Akkor meg némi ész kéne. Eszerint az sincs neki túl sok. Pedig eddig úgy tűnt, valamivel több van, mint a bent lévők átlagának. Persze úgy tűnik, ez a több is kb. arra elég, hogy ne a konnektorba pisáljon. :D

ő-szinte 2011.11.08. 01:59:31

@Líder Máximo: Shadi vérét nagyon keményen "szopták" Péter és Gergő. Az a béna , buta balfasz meg semmit nem vett észre az ő lejáratásából

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 01:59:43

Egyébként Kinga kiosztotta, hogy ki-kivel párbajozzon:

Ő-Sehi
Ati-Tuja
Fecó-Survivor
Anna-Vera
Alekné-Ügyvéd
Gergő meg ... párbajozzon egyedül. :D

nathalie 2011.11.08. 02:00:24

@ő-szinte:
lehet gergőben most több lehetőséget lát.gergő azért ennél jobban észnél van még ha van nője,akkor is. attila kezelhetetlen. péter sztem ezt még nem meri szóvátenni.nem mer kinga ellen menni. helyesen. egyébként szinte sose beszél kingával.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 02:02:18

Ati is betársult Kinga és az Alfafarkas mellé fölösleges harmadiknak...

nathalie 2011.11.08. 02:02:25

@gyvy:
péternek? sztem ő tudatosan tartja távol magát az őrjöngő kingától és így attilától is.

attila végig nézi az első csókot? :D:D

ő-szinte 2011.11.08. 02:03:29

@nathalie: na, ez halálos volt! faszzsugorító :-))) lehet, volna mit tanulnunk Kingától...
Hoppá! pont jók lesznek Gergővel, most ugrott be. mindkettő hobbija a másik nem alázása... :-)

Hurri Kán 2011.11.08. 02:04:09

@nathalie:
Lehet. Ez esetben nem csak a ruhamérete az S/M. :D

Hurri Kán 2011.11.08. 02:04:50

@ő-szinte:
Részemről jobban szeretem, ha nem zsugorítják, de ízlések és pofonok. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 02:05:10

Kaptak új ágyneműket, holnap arénáznak.

nathalie 2011.11.08. 02:06:20

@ő-szinte:
egyik haverommal beszéltem pont az öfi után. és ő mondta, hogy láttad faszombazmeg a kingát,ettől a nőtől összement a faszom!

nem vagyok férfi, nem tudom milyen lehet ez,de hirtelen értettem miről beszél :D

ő-szinte 2011.11.08. 02:06:48

@King of Shadows: Attila aki gyertyatartó néven híresült el, miután kijött a villából... :-)))

Líder Máximo 2011.11.08. 02:07:33

@ő-szinte: Kösz! Holnap majd megnézem az archívumban. Én még a tegnapi online nyomom Peti és Feco most kezdett labdázni, de már itt is itt van Shadi a környéken :P

ő-szinte 2011.11.08. 02:08:22

@gyvy: volt egy beszélgetésünk Natival, arra írtam neki.

julcsi29 2011.11.08. 02:13:39

Úgy látom,ma itt már biztos nem lesz randi.Tuti nap közben lesz majd,hogy csak annyit lássunk belőle,amennyit akarnak.Én kidőlök,jó éjt mindenkinek! :)
Ha véletlenül még lesz valami Kinga-Gergő között,aki még nézi,feltétlen írja meg,mikor,holnap visszanézném.Ahogy Attila tartja a gyertyát. :)))

nathalie 2011.11.08. 02:15:05

mentem aludni. sziasztok.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 02:15:42

@ő-szinte: Az jó cím lesz "Shadi az aranyos kisfiú" (Dius mondta) és "Csaba a szőrös nő" (ezt is) után. :D

Alekné: Te MILYEN Eszter vagy? :O

ő-szinte 2011.11.08. 02:17:14

Úgy látszik befulladt a buli...
lépek én is. folyt köv holnap
Jó éjt mindenki

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 02:17:41

Kinga mos, Wanishsel. "Az egy qrva, kib@szott fehérítő!"

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 02:18:46

Kinga "lepetikézte" Fecót. :D

Fecó: "MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII???? PETIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE???"

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 02:20:14

Kinga összefutott egy személyzetissel, köszönt is neki. A képet meg el is vették...

Hurri Kán 2011.11.08. 02:20:45

Jó éjt mindnekinek. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 02:24:02

Shadi már megint kezdi ezt a rádió-elnevezés vitát! Ha most újabb egy óráig ezen fog rugózni, odamegyek... :@

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 02:44:35

Kinga és Alekné fürdik és közben taktikai megbeszélést folytatnak. Azt, taktikait ... de legalábbis fogjuk rá az egyszerűség kedvéért.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 02:53:37

Az egész banda a Shadi-Vera-Eszter tengely ellen fog arénázni. :O

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 02:59:53

-Fecó: Holnap Diusról kell majd beszélnem?
-Kinga: Igeeen!
-Fecó: És még sírnom is kell majd?
-Kinga: Nem. De ha akarsz, sírhatsz is...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 03:04:44

Ati Aleknének: "Ki a qrva anyád vagy Te? Gyere ide, vagy megb@szlak!"

Peti: "A qrva istenit neki!!!"

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 03:05:49

Alekné már Peti ágyába van, Tantravera kiviharzott a hálószobából...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 03:12:16

Péter: Attila, mi a F@SZT akarsz, hogy esnél már ki?!? 180 000-et kapott az "ósan" reklámért.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 03:15:16

Ati és Kinga taktikai megbeszélést folytat az ágyban. Hmmm...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 03:19:33

Ati szerint Dius egy erős karakter volt. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 03:23:58

Ati: "B@szd meg, itt maradok a végéig? A zisten f@szát!!!"

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 03:28:29

Ati tudja hogy Crisnek 80 000 likeolója van, Kinga ettől leszopja magát keresztben.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 03:29:43

Kinga: Ati. Az Alekosz is azért nyerte meg, mert qrvajó fazon volt, és itt, az RTL-nél mindenki bírta... Felébredt a cenzor. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 03:31:32

Kinga: Annyira prolin, vagy prosztón beszélek itt, anyukámék szerintem kitépik a hajamat, ha hallják. Ez tök ciki, a legszívesebben kimosnám a számat, b@szd ki!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 03:33:25

Kinga: Az a baj, hogy engem kint nagyon nem szeretnek.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 03:34:03

Kinga: Aztán kimegyek, b@szd ki, és nem fogok kapni egy normális ... ÁLLÁST, vágod?!?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 03:41:53

A Tantravera abszolút behunyászkodott Kingának. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 03:51:53

Kinga: Kimegyek innen és egy hisztis picsa vagyok kint! Nem lesz munkám, vágod?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 04:14:25

Úgy látszik ma már nem is lesz adás...

traff 2011.11.08. 06:49:18

@csicserierika:
"Jó emberek teremnek errefelé, tán a víz teszi :)(éva, Attila, Balázs Pali stb.. ) "
hát a vv győztes Szabolcsot kihagytad.

Tjuca 2011.11.08. 07:16:00

@King of Shadows: az egyik ismerősömnek volt egy tesztje. megkérdezett embereket, hogyha valakit kupánvágnak, akkor miért ájul el.
minél intelligensebb volt valaki, annál rövidebben vágta rá, hogy fogalma sincs. :-D nem a mennyiség, a minőség a lényeg. :-D

Tjuca 2011.11.08. 07:24:51

@Lasombra: az ügyvédek többsége nagyon nem jó matekból. :-D legtöbbjük azért hallgat jogot, mert töri, magyar a felvételi, és nem kérdeznek rá, ha valaki hülye a matekhoz. :-P

Tjuca 2011.11.08. 07:26:15

@Tjuca: a kockás feladat nem matek, hanem logika. a kettő nagyon nem ugyanaz. de csak kekeckedek. természetesen dyusnak ment volna leggyorsabban. :-P

Britte 2011.11.08. 07:30:19

@nathalie: Ha házméretűre nem is, de tuti fog még hízni. Serin is látszik, hogy már felszedett vagy 6 kilót. :)
Amikor volt Eszter bulija, mutatták Serit hátulról a nedencében és igencsak lehetett látni a derekán.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 07:41:13

Jó reggelt!:D

Árnyékkirály jól elvolt hajnalban, köszönjük a tájékoztatást! Megjegyezném, h Kinga talán előre gondolkodott volna! Én a gyerekek környékére nem engedném, az tuti! Mivel se empátia, se türelem nála nem létezik, márpedig ezek kellenek a gyerekekhez, különösen a sajátos nevelésű igényűekhez!

@Tjuca: valószínűleg én is azért nem mentem jogra (többek között), mert nincs reál érzékem, illetve matek, fizika, kémia!:D Logikája viszont lehet vkinek:)

@King of Shadows: mit csinálnak ott a személyzetisek, egyáltalán kik azok? :) "Jelentkezni szeretnék a VALÓ VILÁG személyzetébe mint munkaerő"?:D

Lófasz Hadnaqy 2011.11.08. 07:53:43

Ati és Kinga egy ágyban alszik!!!!!
De jó Kingának. Irigylem.

Britte 2011.11.08. 07:58:05

Azt nem értem, hogy ott vannak a futógépek a villában és mégis zsírosodnak a csajok minta a disznók! Ahelyett, hogy arra pazarolják az energiájukat, hogy utálják egymást, talán fel kéne pattanni néha az egyikre.
Én le se szállnék a futógépről! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 08:15:19

@Britte: tudod, h milyen kimerítő utálkozni?:D Abba is bele lehet fogyni:D

Mondjuk nem tudom, h mennyi idejük van ilyenekre, mert iszonyatosan fel lehet borítva a napszakjuk. Főleg most még a rádióval is! Ebből a szempontból SEM lennék a helyükben!:)

Britte 2011.11.08. 08:27:19

@ladyandhenk: Lehet, de nekik úgy látszik nem sikerült. :)

Britte 2011.11.08. 08:27:50

@ladyandhenk: Na én meg lehet akkor azért lennék hisztis mert nincs időm a futógépen edzeni! :)

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.08. 08:36:13

megy a villarádió élőben, mit keres Attila Veronika mellett műsorvezetőként? meg Kinga mint szerkesztő, minek pofázik bele? nagyon vontatott és erőltetett eddig az egész műsor

beacska 2011.11.08. 08:57:24

indítványozom, hogy a Péter és Gergő együtt vezessen műsort, ha fognak! nagyon jók együtt, Péter tud folyamatosan beszélni, Gergő ismeri a zenéket (mert Attila-Kinga-Veronika trióból SENKI....), meg mondjuk melléjük egy lányt...ki illene melléjük?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 09:12:10

@beacska: Vera vagy Eszter. A többi alkalmatlan.

mimimo (törölt) 2011.11.08. 09:13:56

@Britte:

Te komolyan a lányok külsején akadsz ki?

Attila, Péter, Fecó igazi zsírgolyók,
ez senkinek nem bántja a szemét?:O

beacska 2011.11.08. 09:15:58

@Peter_Cs: Esztert Gergő nem bírja...Verát tán igen? mondjuk most jó fej volt Vera, kicsit lemosta AM-t, pedig most kelt fel :)))

NEM JÓ ÖTLET AZ AM-VERA PÁRBAJ!!! NEM TÁMOGATOM!!!

szerintem Vera Shadit akarja kivinni...vagy tévedek?

Hurri Kán 2011.11.08. 09:18:31

@Peter_Cs:
Idegbeteg Vera, vagy nyerítő DrEszter? Ők télleg alkalmasak, valóban.

beacska 2011.11.08. 09:20:01

Fecó szerint Eszter emberileg normális amúgy...nagy megrökönyödést keltve, Kinga szóhoz sem jut, pedig a feladat: akár sírni is Dya miatt és Eszter ekézése lett volna

beacska 2011.11.08. 09:22:47

ezek a rádióban azt hiszik HOLNAP lesz Aréna?

beacska 2011.11.08. 09:24:26

Fecó azért akarja kihívni Pétert, mert KIMENNE???? haza akar menni??? (hül-hül)

beacska 2011.11.08. 09:27:51

nnna, jól mondtam: Gergő ért az erősítőhöz...akkor viszont szét kell szedni Péterrel, hogy minden csapatban legyen vki "műszaki"

beacska 2011.11.08. 09:28:24

csak én nézem a rádiót??? nem baj, bepótolom az éjszakai közvetítéseket ;D

beacska 2011.11.08. 09:33:08

kicsit gyakran szakítják meg az adást, és mindig a legjobb részeknél....a bentiek is hallgatják az adást?

beacska 2011.11.08. 09:35:25

Gergő profi módon csak az egyik fülére teszi a fülhallgatót

beacska 2011.11.08. 09:42:24

@beacska: hopp, ITT is van csúszás...csúúúnya, csúúúnya bácsik...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 09:44:46

Mikor lesz valami szalonképesebb rádiós csapat? Ezek itt most a villa rémei. A kuka élteti őket. Brrrrr!

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 09:48:35

Jó reggelt!
Ez a rádiózás elég szánalmas, az egyetlen értelmesnek mondható beszélgetés a BTA vs Vera blokk volt... Vera lemosta Annamarit :D
@beacska: Én sem támogatom :((

Amin megakadt a szemem ma reggel, a hajnali dolgokból:

"King of Shadows 2011.11.08. 02:53:37
Az egész banda a Shadi-Vera-Eszter tengely ellen fog arénázni. :O
King of Shadows 2011.11.08. 02:59:53
-Fecó: Holnap Diusról kell majd beszélnem?
-Kinga: Igeeen!
-Fecó: És még sírnom is kell majd?
-Kinga: Nem. De ha akarsz, sírhatsz is..."

Köszönöm az éjszakai műszaknak az onlájn közvetítés tolmácsolását! :)))

Azt vki le tudná majd írni, hogy mi volt a megbeszélősdinél a Kinguci-Gergő, Vercsike-Péter történés??? Nem állt össze a leírásokból!!

beacska 2011.11.08. 09:54:47

tippeljetek, ki lesz Kinguci újabb öribarija, és hány nap kell ehhez neki??

beacska 2011.11.08. 09:55:43

nnna, Esztert még megvárom, aztán megyek dolgomra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 10:00:43

@beacska: szerintem Seri:D:D:D:D:D:D

És Eszter értelmesen beszél, ellentétben Veronikával?:O

Miért kell nekik digitális szirszarokat beadni?:D Szenvedjenek:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 10:02:07

És most miért nincs adás?:O Mert bekapcsoltam???????????:O

kemény keleti kommentelő 2011.11.08. 10:03:20

@beacska: Imádok tippelni. Szerintem Fecó. Kulagép létére remekül tud hallgatni és bólogatni. Kingucinak most erre van szüksége.

Tjuca 2011.11.08. 10:03:52

@nathalie: más is gondolta ezt, tudod, nem lesz gázáremelééééssss. :-D

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 10:04:03

@ladyandhenk: Elmondásuk szerint később kezdték kb fél órával, szóval valszeg ők még rádióznak... Viszont 8-10-ig volt csak közvatítés... A szerkesztők tojták le, hogy ott ücsörögnek Kinguciék :D

Tjuca 2011.11.08. 10:04:43

@nathalie: bocs, ezt az előzőt a sogeking bejegyzésére írtam, csak félrekettintottam. :-D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 10:04:45

@ladyandhenk:

mindenképpen nagy teljesítmény Eszter részéről, hogy kibírja ezeket az érzelmi kukázó, őt folyamatosan döfködő, rajta gúnyolódó szörnyetegeket, csodálom az önfegyelmét, próbálom elsajátítani tőle a technikát...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 10:09:20

@Papucs Orrán Pamutbojt: igen, közben rájöttem, köszi:D Figyelmetlen voltam, naiv vagyok, mert hittem Balázsnak, tegnap azt mondta, h egész délelőtt:D:D:D

@Brr: az biztos, én nem vagyok ennyire birkatürelmű:D, az tuti!!! Na, ki áll ki ellenem?:D

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 10:13:43

@Brr: Néha jobb ez a taktika valóban... Én személy szerint egy hozzá hasonló embertől elvárnám, hogy ezeket a sügéreket két mondattal úgy leiskolázza, hogy pislogni is elfelejtenek 3 hétre... Vagy Dreszterből néztem ki többet, vagy.... nem jut eszembe másik lehetőség :D

beacska 2011.11.08. 10:18:44

@Papucs Orrán Pamutbojt: Shadi minden alkalmat megragad, hogy beszólogasson neki, a legalkalmatlanabb pillanatokban. Komolyan olyan, mint egy kiskutya: aki ugrik egy nagyot, aztán várja, hogy megdicsérjék. Először még kap jutalomfalatot, de aztán már senki nem törődik vele, sőőőt, zavaró

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 10:20:53

@Papucs Orrán Pamutbojt:

ne felejtsd el, hogy ő ott él a villában, és ő lett közellenségnek kikiáltva, ezt nagyon nehéz lehet napi 24 órában kibírni, ezért ő az okos enged taktikáját követi, ami érthető, minden egyes ocsmányság és hamis állítás amit róla mondanak, azok koporsójába veri be a szöget, akik mondják..

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 10:22:23

@beacska: Mert Shadi nincs azon a szinten... :D Ostoba emberekkel nem kisiskolás módon kell szerintem felvenni a versenyt :D Tegnap láthattuk Shadi "módszereit"... Sírtam a fájdalomtól, már ott tartottam, h bemegyek, és orrba vágom... Csoda ha szétszivatják?? Aki járt iskolába, az látott már ilyet, amikor vkit direkt provokálnak, azért, hogy a védekezésén, vagy a reakcióin röhöghessenek...

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 10:26:30

@Papucs Orrán Pamutbojt:

Eszter szimplán azért böki a szemét mindenkinek (kivéve vera), mert sokkal magasabb érzelmi intelligenciával rendelkezik, és nem az a fő foglalatossága, hogy másokra okádik 7/24-ben.
Csináltak neki egy műbalhét, mert gyakorlatilag semmit sem követett el, amiért valóban el lehetne ítélni, ezért most mindenki kollektíven utálhatja kedvére. Kíváncsi leszek, hogy veronikának meddig lesz olyan nagy az arca vele szemben.
Én személy szerint rettenetesen irritálónak találom, hogy azért ekézi az Esztert, mert egy óvodás majmot akar szeretni, akit nem lehet, mert retardált (a kubai). De kinyílt a csipája, mert a fiúk mellette állnak.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 10:28:01

@Papucs Orrán Pamutbojt:

mikor bejött szimpatikus volt, érdekesnek találtam a fejét és többet vártam tőle nyitottságban, felszabadultságban, de ahogy megpróbál a falkához idomulni, azzal sajnos lenullázta magát előttem, csak a kinézete egzotikus, de sajnos belülről még nem nőtt fel a saját kinézetéhez...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 10:28:59

@Lotyóbridzsida:

minden egyes tehenezés egy szög a koporsójába...

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.08. 10:32:49

@Lotyóbridzsida: Veronikának nincs annyi esze, hogy rájöjjön, hogy aki nem képes a megbocsátásra, az a nézők szemében nem fog túl jó színben feltűnni

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 10:33:13

@Brr: Mármint Shadi?? Igen, én is többet vártam tőle :((
@Lotyóbridzsida:
Igen, a fene se lát be oda... De az tuti, ha így kiközösítenék BTA-n, Verán és Eszteren kívül bármelyik csajt, már nyomná is a csengőt :D

Nem látta onlájn tegnap vki a Veronika-Peti, Kinga-Gergő történetet???

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 10:33:29

@Brr:

Mert mást nem tudnak felhasználni ellene. Ráadásul úgy tűnik, hogy egyáltalán nem tudja megvédeni magát, nagyjából sehol sem állhat az önbecsülése, mert én a Veronikát 3 szóval raknám úgy helyre, hogy az életben nem merne a "kezitcsókolom"-on kívül mást nekem mondani.:)))))

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 10:35:46

@Lotyóbridzsida: ilyesmi leiskolázásra gondoltam én is az imént ;)

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 10:36:12

@Okocha:

Hála istennek, hogy most asziszi nagy lehet az arca. Ez is lesz a veszte kb.:))
Érdekes, hogy a fiúk miért állnak mellette?
Ugyanolyan ostoba, mint a Dya, csak a Vé még nyávog is hozzá, mint egy 2 éves a fagyiért (monjduk nem káromkodik, ez plusz pont).

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 10:37:08

@Okocha:

odakinn köbö egymillió olyan néző van, akinek problémája van a testével, úgyhogy amikor teheneznek a villában, akkor egy millió néző veszi magára és sértődik meg, és utálja azokat, akik így ocsmánykodnak...

Kingának egy ponton leesett a tantusz a párbaj után (bár már kezdi elfelejteni) és felkiáltott: "Úristen hogy utálhatnak minket odakinn"

Mert Dyát azzal szédítette, hogy az emberek általában támogatják azokat, akiket ő szeret... úgyhogy egy villanásra eszébe ötlött Dya kiesése után, hogy akkor talán mégse...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 10:38:02

@Brr: @Papucs Orrán Pamutbojt: de azért vicces, h mindig azt mondják RÓLA, h mindig hazudik, ezen szoktam jókat röhögni:D Bezzeg ők:P:P:P

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 10:38:18

@Papucs Orrán Pamutbojt:

Érdekes, hogy a Verán kívül senki sincs olyan önbecsülési (és szellemi) szinten, hogy értelmesen és észérvekkel alátámasztva elküldje a másikat az anyjába.

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 10:39:48

@Brr:

Erről szólt a nagy bőgés (mármint a csalódottságnak, hogy nem nyerő a stílusuk), nem arról, hogy már nincs dya.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2011.11.08. 10:41:24

@Líder Máximo: Te úgy gondolod, hogy könyvet olvasni csak értelmiségi szokott? Illetve, hogy aki értelmiségi, az olvas könyvet? Akarsz erről beszélni? ;)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 10:41:33

@Lotyóbridzsida:

mert együtt kell élniük, nem akar még több feszültséget, és tudja, hogy minden aljasság azon csattan, aki elköveti.. (legalábbis ott a villában, kinn az életben sajnos nem, mert ott nem látunk ennyire át egy üvegfalon, nem átlátható és egyértelmű ennyire a helyzet, és nem működik ilyen gyorsan és flottul az igazságszolgáltatás)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 10:42:17

@Papucs Orrán Pamutbojt: Veron-Peti? Mármint az éjszakait? Egy ágyban aludtak.

MagasMacska 2011.11.08. 10:43:13

@Lotyóbridzsida: Nem mellette állnak, hanem mögötte. Ekéztetik vele Esztert, - esetleg másokat - aztán, amikor a nézőknek elege lesz belőle, akkor símán kiejtik. Gesztenyekapartatás.

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 10:43:25

@Papucs Orrán Pamutbojt:

Kb 45 db olyan betaláló mondatot tudnék hirtelen mondani, amitől sírna 2 hónapon át.:))) Nagyon könnyű kibillenteni az ilyen lelkibeteg kislányokat. Persze nem célom, csak érdekes, hogy ezt bent senki nem látja a Verán kívül.

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 10:47:46

@Brr:

Én azt is megkockáztatom, hogy azért, mert nincsenek olyan szellemi szinten, hogy átlássák, hogy miről szól a történet.
Egy kinézetre sem "százas" lánytól (Veronika) minimum nevetséges, hogy a normális kinézetű, értelmes, intelligens csajt (eszter) ekézi. Aki ezt nem veszi le, ott bizony bajok vannak a magamért kiállással.

biohazard 2011.11.08. 10:48:40

Azt vajon hogyan kell értelmezni, hogy Eszter rátesz egy kanállal? Olyan, mint lapáttal, csak kevesebb?

Spéter46 2011.11.08. 10:49:56

Érdekes, hogy Kinga és Dya mindig "ikrek"-nek mondták magukat, ahelyett, hogy a helyes "szerelmes leszbikus" kifejezést használták volna.

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 10:51:17

@biohazard:

:D:D:D igen.:D:DD rátesz, de nem nagyon.:D

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 10:52:17

@King of Shadows: Azt értettem... Az nem volt tiszta, amikor a Dyator folyt, és beszéltek az asztalnál.. Piil, idézek a pontosítás végett!

"ő-szinte 2011.11.08. 01:02:57
@nathalie: csak én kezdem azt gondolni , hogy Péterünknek bejön Veronika?

nathalie 2011.11.08. 01:14:02
péter fűzi serit is? (...)

King of Shadows 2011.11.08. 01:16:25
Ati most Tantraverát aknázza.

gyvy 2011.11.08. 01:45:42
Én Kinga helyében nem ülnék ott olyan nyugottan. :)

ő-szinte 2011.11.08. 01:55:43
Kinga édi-bédin rebegteti a szempilláit Gergőnek

stb."

Röviden össze tudnád foglalni?? Előre is köszi :)

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.08. 10:53:16

@Brr: az egyik legnagyobb hiba amit egy játékos a vvben elkövethet, az a néző lenézése, hülyének nézése pl. az olyan kijelentésekkel, hogy "kiviszlek párbajozni és úgy kint hagylak mint a pinty" (by Fecó), a néző 15. villalakóként a legfontosabb, és legtiszteletreméltóbb szereplő, sajna Kinga elég sokszor véti el ezt a hibát, hogy hülyének, dagadtnak, stb néz minket, kikérem magamnak :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 10:53:42

Bakker, eltűnt amit írtam???? Neeeeeee.... Rohadt hosszú volt :(

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 11:01:34

@beacska: Az Annamária-Vera párbaj szükségtelen lenne, egyiküknek se kellene kiesnie ilyen korán, pedig Annamária kiesne. Shadi meg biztos kieső, eléggé szürke karakter hozzá.

beacska 2011.11.08. 11:03:24

@Peter_Cs: én nem is értem, miért álltak le a Shadi-projekttel...miért hagyják a többiek, hogy AM magára rakassa??

báár, most hallottam, hogy Veron is akarja a jelet Eszti miatt.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 11:03:45

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ja, AZ! Peti egy ideig Aleknével beszélgetett meg nevetgélt, aztán odaült Serihez és elkezdte mondani, hogy ő általában ki tudja számítani a zembereket, de Serit nem.

Közben Ati félrehúzódott Kingával és Fecóval, hogy mindenkit kibeszéljenek (itt mondta Ati, hogy a Verának eddig tartott a lendülete, lejárt az ideje, neki reszeltek). Fecó és Ati lelécelt valahova, Gergő meg odament az egyedül maradt Kingához. Aztán Ati is megjelent náluk...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 11:06:33

@Brr: Kinga fejében egy hatalmas nagytakarítás kellene! A VV-k történetében a legocsmányabb, legundorítóbb női játékos, a női nem szégyene!

Tjuca 2011.11.08. 11:07:47

@BarBwire: óóóóó. akkor talán jobb is így. ez nagyon kemény. sosem értettem ezt, de n ugye nő vagyok, de szerintem a nőiesség és a külső közt nincs túl nagy korreláció, akkora biztosan nem, mint amit a lecserélős férfiak ennek tulajdonítanak. ez tényleg a guminős eset. :-(

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 11:07:52

@King of Shadows: Köszönöm! :))
Remélem benne lesz az öfiben is...

beacska 2011.11.08. 11:08:29

@Peter_Cs: egyébként Attila is akkor szarfej, ha vele van

raar-pingvin 2011.11.08. 11:08:30

@foxglove: de, az olyan intelligens emberek, mint jómagam, akik persze sosem néznek tévét, meg nem olvasnak ilyeneket...azok igen....

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 11:13:22

@beacska: Mert Shadin nem tudják, hogy kivel menne, Annánál viszont egyértelmű.

kétballáb 2011.11.08. 11:13:43

Attól eltekintve, hogy Kingával 2 órát sem bírnék egy légtérben, el kell ismernem, jó taktikus. Idióta barátnőjével (Dya) iratott egy levelet, ami után természetes volt a nagy szakítás Gergő és Seherezádé között. Ezután már senki nem mondhatja, hogy azt csinálja, mint Eszter, hisz ő (1 napja) független pasinál próbálkozik.

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.11.08. 11:14:50

Sziasztok! Találtam egy másik fórumon egy hsz-t az onlineról. Túl hosszú, de betehetem a linket ha valakit érdekel. Főleg Ati és Kinga párbeszédekről szól.

Britte 2011.11.08. 11:24:51

@mimimo: Attilával kapcsolatban elfogult vagyok. Szerintem Attila egy teljesen szerethető személy, az esetleges defektjeivel együtt. :)
Van amikor a külső annyira eltörpül a személyiség mellett, hogy abszolút nem számít. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 11:26:07

@ladyandhenk: Azok a személyzet tagjai, akik bevitték például az új ágyneműket.

Toszkana 2011.11.08. 11:26:24

@Okocha: Ez így van. Nem fogják fel, hogy ők hiába "taktikáznak" a játék kimenetelét mindig a sok (szerintük) ostoba, kövér, bunkó... stb. NÉZŐ dönti el. :)

Toszkana 2011.11.08. 11:27:08

Ja és ismét nagy volták Hajni ! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 11:27:41

@atlantisz72: érdekes:)

Gondolom, h nagyon kemény szerződéseket írogatnak ők alá! Persze olyat, ami az RTL-nek jó!
Aki bent így beszél, nem tudom elhinni, h Ő BEZZEG KINT nem így, hanem úgy! Én pl nem tudok ennyire kifordulni magamból! De ő tudja! Amúgy meg előjött belőlük az arab utálat!Gratulálok!

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 11:30:30

@kétballáb: Ebben az esetben csak másfél percet vágjanak be Dyus búcsú partyjából :) Már levágós, hogy mi történt... a balhé érdekében az RTLtől én el is várnám (a Kubai és Dreszter videóját is, nem értettem miért nem adják be nekik, majd jött a titok levél, és kiborult az a bili magától..) sztem itt is ilyesmire számíthatunk, Kinguci ekkora mocsokságot nem úszhat meg, ez a műfaj nem erről szól :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 11:30:38

@King of Shadows: oké, de mégis honnan akasztották le őket? Meg lássák már el magukat, nem?:D Mossanak, pl!:D

@Toszkana: NEM, nem a sok ostoba, kövér, bunkó NÉZŐ dönti el, hanem az RTL klub!:D

Toszkana 2011.11.08. 11:33:14

@ladyandhenk: Na jóóó az RTL klub jóváhagyásával. :))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 11:36:57

@King of Shadows:

Mengele eddig még mindent rosszul tudott, és úgy látszik semmiből sem akar tanulni. Elképzelhető, hogy Vera azzal akar pontot szerezni mindenkinél, hogy Shadit akarja kivinni. Az eszébe sem jut, hogy hálás ezért senki sem lesz neki, csak egyszerű takarítónak nézik, aki megtisztította nekik a járdát, mert ez a dolga, de tisztelet ezért nem jár neki.

Ha Vera nem hagyja abba a többiek baszogatását, akkor tényleg kieshet...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 11:37:44

@Toszkana: igen, erőteljes segítségével, de ők nem irányítják a játékot ám!:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 11:43:03

@ladyandhenk: Az előzőben is voltak, például ők rendezik át a villát, ha egy feladat azt igényli, és azok a terráriumok sem maguktól mentek be...

@Brr: Ati tegnap (vagyis ma hajnal háromkor) azt mondta, hogy Dius egy nagyon erős játékos volt. Ennyit a nagy taktikusról...

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.11.08. 11:43:59

@ladyandhenk: gondolom az öfibe ezt nem merik majd berakni, így is Kinguskának köszönhetően lesz mit bírságra költeniük. Amúgy mikor lesz az aréna? Szerdán?

_most_ 2011.11.08. 11:51:47

Kinga hisztirohama azért nem volt rossz tegnap, egész korrekt műsort levágott. Szerintem ezt az irányt kéne erőltetnie, a nézők kedvelni már úgyse fogják, így legalább lehet rá mondani, hogy csinálja a műsort.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.08. 11:54:21

@lami83: igen, az rtl biztosan nem akar tőle sokáig szabadulni!

fater63 2011.11.08. 11:59:51

Sziasztok! Van már link a mai éjszakai online-ről?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 12:04:56

a vv4-ben nem lehetett azt mondani, hogy az egyik csapat csak rossz, a másik meg jó, inkább arról volt szó, hogy Oliék csapata színesebb szórakoztatóbb volt, főleg Olitól, aki aztán kivülről megnyerte a versenyt Aleknek, és benntartotta a híveivel Évát.

a vv5-ben viszont már nyugodtan beszélhetünk a sötétekről (evil power) és a világosokról. A sötét-kavarók Mengele, Peti, és Kinga persze, akiket épp magukkal tudnak rántani, és befolyásolni...

Ettől is érdektelenebb és sikertelenebb ez a játék, Mengele annyira rossz jellem, hogy leszívja az egész ház pozitív energiát, és nyomtalanul elnyeli, mintegy leárnyékolja a házat...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 12:13:07

@King of Shadows:

Az milyen, hogy Shadival mondatták el a párbaj lepontozását, rábízták az alja munkát, hogy róla legyenek rossz véleménnyel a nézők, ő vigye el a balhét, és a kis buta elvállalta.

Ezzel a lepontozással tulajdonképpen a nézőket pontozták le, a nézőknek mondták azt, hogy ti hülyék vagytok, hogy Eszternek erre a teljesítményére ilyen sokat adtatok.

Shadinak csak "jóként" lett volna esélye ebben a játékban, mihelyst benyalizásból, helyezkedésből a rosszakhoz állt át, és "szóvívőjükké vált" ezt a meccset elvesztette, erőtlenné vált, lenullázódott a hitelessége, meg a gerince..

beacska 2011.11.08. 12:15:24

@Brr: nem is értettem ezt a pontozást. 1-5-ig ha kint marad, 6-10, ha visszajön. az eloszlás meg emberfüggő...egy 4-es, az hazament. nem?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 12:28:54

@beacska:

mondjuk ki, a legtöbben ostobán viselkedtek ebben a pontozásban és 1-est adtak, de a legostobábban Shadi, mert szószólójává vált az ostobáknak, és hozzá kötődik ez a nevetséges szavazás. Most már én se sajnálom, hogy nemsokára kiesik, megérdemli, gyáván és beszűkülten viselkedett.

Eszter pontosan tudja, hogy a nézők, akik 75%-ban rászavaztak is nézni fogják ezt az "ítéletet", és meglesz a "esküdtekről" a lesújtó véleményük.

_most_ 2011.11.08. 12:34:57

@beacska: ezek a pontszámok komoly számítások útján alakulnak ki, nem csak úgy hasra ütésre. Tegnap Csabának köszönhetően a nézők is betekinthettek eme folyamat rendkívüli bonyolultságába. Eszternek 1-est adott a kihívásra és 7-est a párbajra, majd vette ennek a két számnak az átlagát és végül 5-öst adott neki. Márpedig a kapott eredményből a laikusok számára is nyilvánvaló, hogy nem egyszerű számtani közepet használt az eredmény megállapításához, gyanítom az emberi viselkedést leíró bonyolult matematikai modellekkel dolgoznak, hasonlóan, mint a gyilkos számokban.

foxglove (törölt) 2011.11.08. 12:37:47

@lami83: nem 2, hanem 3 számból vont átlagot:)

nathalie 2011.11.08. 12:49:47

@lami83:
a gyáva tett, hogy a kedvesrendesjóindulatú dyát hívta ki eszter 0,43-as szorzóval még bejátszhatott. :D

lac64 2011.11.08. 12:51:39

@lami83: Az online-ban látszott, hogy az egyeshez még hozzárendelt valamit, abból lett egy hármas átlag, így jött ki neki az öt.

fater63 2011.11.08. 12:54:12

@Okocha: Belinkelnéd, mert nem találom! Köszi!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 12:54:38

4.30-kor Kinga rájön, hogy a villabeli viselkedése után nem fog állást kapni odakünn a nagy életében... de mindegy, mert úgyis elfelejti egy pillanat alatt a pillanatnyi megvilágosodását..

www.youtube.com/watch?v=PADE4Fo-Shk&feature=player_embedded

genevieve 2011.11.08. 12:56:18

ejha...lehet esztinek agyára ment a sok tanulás azért viselkedik úgy, ahogy?:-)

"Sidló Ágnes (Eszter anyukája) hozzátette, lánya már azelőtt felfüggesztette [5] ügyvédi irodá [6]jának működését, hogy beszavazták volna a Való Világba. "Október elsején lépett életbe a felfüggesztés, hatodikán volt a műsor [7]. Úgy gondolom, az az elképzelése, hogy a műsor után folytatja a praktizálást – harmadikos gimnazista kora óta tudja, hogy ezzel kíván foglalkozni. Azóta is ezért dolgozik, így tette le a szakvizsgákat, a másod-harmaddiplomát (van egy cambridge-i és egy banki szakjogász diplomája is), és a két nyelvvizsgát. A beköltözés előtt egyébként azt mondta, kalandra, viharra, szórakozásra vágyik."

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.08. 13:00:57

@Peter_Cs: villarádió ultrabrutálsuperüber gáz volt, Kinga rusnya pofája és káromkodásai, és Attila szakállas és uncsi poénjai könnyen feledhetővé tették

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 13:06:17

@Brr: "Eszter pontosan tudja, hogy a nézők, akik 75%-ban rászavaztak is nézni fogják ezt az "ítéletet", és meglesz a "esküdtekről" a lesújtó véleményük."

Látod, ebből látszik mennyire ostobák Attiláék... :P

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 13:06:35

www.youtube.com/watch?v=PADE4Fo-Shk&feature=player_embedded

4.42-kor Kinguci:

- nem lesz munkám, vágod?

ágytársa:

- majd amikor párbaj közeli időszak jön, átmész kedvesbe...

Tjuca 2011.11.08. 13:15:38

@lami83: súlyozott átlag. :-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 13:21:39

Szerintem elképzelhető egy ilyen VV összefoglaló: Lilu fájdalmas arccal közli, hogy a villalakók olyat tettek, mint ezelőtt soha, először válogatott ocsmányságokat vágtak egymás fejéhez, majd pár játékos tettleg is nekiment villatársainak, egyesek 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szereztek, ezért Veronikát, Kingát és Gergőt ki kellett zárni a játékból!

kozi001 2011.11.08. 13:22:58

@Brr: Abból a "színes" csapatból nekem nem hiányzik senki...!
Ki vagyok békülve a vv5-ös csapattal...!

Aki mégis hiányzik azt nézhetem a Belevalóban!

Alejandro Puzante Kakante 2011.11.08. 13:25:01

Péter Gergőnek:
Alattomosabb vagy, mint a tavalyi répatermés. :-)))

hannamontanna 2011.11.08. 13:26:18

Kingucinak nem kellene mutatni egy káromkodásösszefoglalót, nem kisípolva? nagyon gáz...

foxglove (törölt) 2011.11.08. 13:27:44

@genevieve: azért arra kíváncsi lennék, hogy a tanulóévei alatt folyamatosan dolgozott-e, mert ugye ő nem egy Dya.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 13:27:50

@Brr: Ilyen ocsmány véglényre ki bízná a gyerekét? "- majd amikor párbaj közeli időszak jön, átmész kedvesbe..." - lehetetlen küldetés!

Papucs Orrán Pamutbojt 2011.11.08. 13:28:14

@Okocha: Olyan szövegek mentek, sírtam :DD

Sóspereces (törölt) 2011.11.08. 13:30:44

Attila egyre undorítóbb.
Nem elég, hogy másokat ekéz a külsejük miatt ez a szörnyszülött-elnézést-,
de egyre agresszívabb is.
Tegnapi öfiben elég durván leugatta a titoklevélke felolvasásánál Esztert és Verát. Monjda máááár meg neki valaki a lakók közül, hogy kívül-belül ocsmány!

lac64 2011.11.08. 13:34:49

@Peter_Cs: A villarádió adásában Annamari mit válaszolt vissza 36.10 körül Verának, amikor azon ment a vita, hogy AM vigye már közelebb a szájához a mikrofont?

Az Annamari-Vera vitában nem éreztem azt, hogy Annamarit annyira lenyomta volna Vera.
A vita felén azon rugózott, hogy van-e olyan szó, hogy 'unintelligens'.
A másik érve az volt, hogy AM szürke. Ez Vera szájából azért elég mókás, mivel ő sem sziporkázik, konkrétan az egy darab vetkőzös buliján kívül csak a vitáira emlékszem, az meg AM-nek is akad.

lac64 2011.11.08. 13:38:24

@lac64: Sorry, a második rész nem a kommentedre válasz. :)

GGG77 2011.11.08. 13:49:18

A VV történetében nem sokszor örültem ennyire egy párbaj végeredményének.
Kinga kiborulása a legmerészebb várakozásaimat is felülmúlta. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 13:55:12

@lac64: Vera kinézetére: www.youtube.com/watch?v=M2c0dvUjDMQ Szerintem Vera elviccelte ezt a beszélgetést.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 14:00:35

@lac64: Annamária válaszát a visszhang miatt nem tudtam értelmezni.

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.11.08. 14:02:19

Én ezeket az öfiket amúgy végigkínlódom. Olyan hosszúak a reklámblokkok, hogy 1-1 alatt simán letusolok, vagy kimegyek és elszívok egy cigit... tudom a szponzorok...bár pont emiatt lövésem sincs mit reklámoznak...ha csak 1-1 reklám menne, simán kivárnám. Azt hiszem maradok a hogyvolt olvasásnál, amúgyis csak így szórakoztató hogy Haynicy leírja...

csicserierika 2011.11.08. 14:06:22

@Sóspereces: nem mondom, hogy Dyácska véleménye mérvadó , de elgondolkoztató, hiszen ő bent élt velük.
ajánlom, 5.20-tól
www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/147803

Sóspereces (törölt) 2011.11.08. 14:17:44

@csicserierika:
Diával természetesen kedvesen bánt, hiszen a standard pléjmét külalakkal rendelkezik, és Kinga barátnője is, de szerintem minősíthetetlen, ahogyan pl. az Annamairval, vagy Eszterrel beszél,
"mondtam, hogy a tehenet ne"
"úristen kiégett aszemem"
megjegyzései meg hát nem a "jó emberre" vallanak.

lac64 2011.11.08. 14:18:27

@Peter_Cs: Verát nem kedvelem, de ez nem a kinézete miatt van. Nekem a bentiek közül arcra Ő tetszik a legjobban, a kócossága meg jól állt neki. :)

kemény keleti kommentelő 2011.11.08. 14:22:11

@genevieve: A jogász végzettségű Kedves Vezető nem szertene több jogászt kitermelni, főleg nem ingyé. A népi ellenállás közepén a jogász végzettségű Eszter bekerül egy magas nézettségi mutatókat felmutató műsorba, és 5 percenként mondogatja, szeretne vad életet élni jogászkodás helyett.

Ezt egy vadidegen ember mondta nekem az utcán, gyorsan távozott, sajnos nem tudok személyleírást adni róla. Ő látott összefüggést, én még most is háborgok. Csak elrettentő példaként írtam, ilyen hülyék élnek közöttünk.

foxglove (törölt) 2011.11.08. 14:23:43

off: én most tudtam meg, hogy van magyar markmyprofessor oldal. Sírok:))

csak magamat képviselem 2011.11.08. 14:30:11

@Lotyóbridzsida: +1.
én ugyan más vagyok, mint ez a nő, a mérce is más. nekem szt. Ágoston és Luthet, akik nősültek is, a mérce.
De nekik Jézus volt, aki a prosti kövezésénél KIFEJEZETTEN kérte, hogy az dobálózzon, aki nem követett el még bűnt.

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 14:33:44

@csak magamat képviselem:

má nem vágom ám, mire válaszoltál.:D

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 14:35:50

@atlantisz72:

kb 10 percenként reklám van, VISZONT ha nem lenne, akkor kb 30 perces lenne az őfi, vagy nézhetnénk még 30 percig a semmit, mert nem olyan tigris egy nap, hogy akár egy egész órát is össze lehetne vágni. Nem csinálnak semmit, csak okádnak egymásra feszt.:D

csak magamat képviselem 2011.11.08. 14:36:23

@Brr: még aki zabál is, az sem érdemli, hogy így nekirohanjon a sok jól született alkatú, pláne, hogy Diáékban a fő érdem a doki keze, meg ez a születési adottság.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 14:41:41

@atlantisz72: Ezt a büntetés dolgot sem értem. Nem azért tették a jelenlegi műsorsávjába, mert ott már lehet káromkodást adni? Egyébként ki sem cenzúrázzák őket, ami szintén furcsa, ha annyira félnek az NMHH-tól.

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.11.08. 14:44:09

Én ámulok hogy dresszert milyen higgadtan veszi a nonstop támadásokat. Le a kalappal. Én sírva nyomnám a csengőt hogy engedjenek haza azonnal ebből az állatkertből...

És remélem BTA nyeri az arénát, örülnék ha a dokinővel kicsit lealáznák Verát. Olyan kis finoman. Mert ha BTA olyan higgadt tudna maradni mint a dokinő akkor ketten besírathatnák az érzékenylelkűt... :-))

foxglove (törölt) 2011.11.08. 14:45:48

@csak magamat képviselem: azért ez így nem igaz szerintem, Dyának van a legszálkásabb teste a lányok közül, az meg nem "magától" lesz senkinek. Lehet, hogy alapból jó adottságai vannak, de azért erre rá is dolgozott valószínűleg. A többieken ezt valóban nem látni.

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 14:50:09

@foxglove:

ne vegyél rá mérget, én ismerek olyan lányt, aki annyit eszik, mint egy ló, nem mozog semmit, de olyan belső tüze van, hogy szálkás 45 kg-s vasággyal együtt 35 évesen is. csak szimplán jó géneket örökölt.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 14:54:37

@Lotyóbridzsida:

akinek gyorsan éget a teste az hamar is öregszik...

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 14:55:45

@oázis:

hát nemtom, 35 évesen 25-nek néz ki...:D

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 14:58:26

@foxglove:

Ez sajnos ilyen. Én sem tudok hízni, csak max kicsit husibb leszek, ha zabálok nyakló nélkül, de még akkor is a vékony kategóriában maradok.:)
Függ attól is, hogy ki milyen jegyben született pl, meg ahogy már írtam belső tűz, stb.
Nem vagyunk egyformák és akkor még finoman fogalmaztam.:)

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.11.08. 15:06:05

@oázis: akkor a Kingának is gyorsan égethet....olyan öregasszonyos feje van már most, hogy gáz.
Jövőre 40 leszek szültem 2 gyerkőcöt, még elég kicsik, még sincs vénasszony fejem. És szerencsére 35ig még azt se hitték hogy a 30-at betöltöttem.
Amúgy valahol olvastam hogy ugyancsak dundi volt és nem rég sikerült lefogynia. Szerintem ezért hiszi hogy az egész világ ekörül forog....

Tjuca 2011.11.08. 15:11:47

jajj lépjünk már ezen a külső dolgon. mindenkit elsősorban olyannak látunk, amilyen a természete.

rianna 2011.11.08. 15:11:47

@foxglove: én is ilyen vékony és szálkás voltam 26 éves koromig, sport nélkül, valszeg Dia is elkezd kerekedni egy idő után :)

Tjuca 2011.11.08. 15:13:44

@rianna: nem tudhatod. én pl. mostanra vagyok normál alkatú, és nem dya koromban voltam az. semmit sem (t)eszek másként. ha megnézed az anyját, nincs gond, vékony, szép nő.

Tjuca 2011.11.08. 15:14:34

örülnék, ha az alkatom lenne a legnagyobb gondom az életben. :-D

rianna 2011.11.08. 15:16:04

@Tjuca: persze, de jellemzően fiatalabb korban néz ki jól az ember különösebb erőfeszítés nélkül.

Tjuca 2011.11.08. 15:17:26

tényleg nem értem, hogy ott van benn 12 ember, és ez a fő téma kinn is meg benn is, hogy ki hogy néz ki. tényleg semmi izgalmasabb nincs? se hobbijuk, se semmi? :-(

Tjuca 2011.11.08. 15:18:33

@rianna: ja hát vagy erőfeszít vagy szerencsés lesz, vagy nem lesz szerencsés, de hol van az még? :-P

Tjuca 2011.11.08. 15:20:51

balázs szlogenje meg tök értelmetlen szerintem (az ész győzelme a test felett), mert esztert nem látom antitestnek (hihi), és nem látom a hű meg ha szellemi fölényét sem. szóval nem értem én ezt a pólus ellenpólus dolgot, de hát na, nem kell nekem mindent érteni. :-)

csak magamat képviselem 2011.11.08. 15:23:20

@Lotyóbridzsida: hogy tesók vagyunk Eszter ügyében. 40k éves a homo sapiens sapiens. Azóta hányan hibáztak olyat, mint Eszter? Milliárdok? Jézus is látta, a képmutatás van akkora, mint a másik nőnek lenni, pláne a havannai és Kacsa közt. :>
@foxglove: akaraterőből és kitartásból jól vizsgázott Dia.

Spéter46 2011.11.08. 15:23:58

Bezzeg hízok én helyettetek is:(

csak magamat képviselem 2011.11.08. 15:27:36

@Tjuca: meg ezt én is így gondolom. örültem, hogy a szavazók is.

csicserierika 2011.11.08. 15:30:26

@Sóspereces: azok inkább tahó beszólások voltak, de ez ő maga is elismeri.

Tjuca 2011.11.08. 15:31:09

@Spéter46: ha akarsz ellene tenni, akkor hajrá! :-)

én azért utálom ezt, hogy a csapból is ez folyik, mert múltkor az 5 (!) évesem jött ilyennel, hogy ő akkor most vékony vagy dagi vagy mi? normális alkata van egyébként. és ugyan ő nem nézi a vv-t nyilván, de a sok hp tehenezése, meg dagadtozása, meg lapátfülezése stb. azt eredményezi, hogy már a gyerekeknek is komoly önértéékelési problémáik vannak. :-((( és hogy a túróba magyarázzam, hogy nincs olyan, hogy csúnya vagy szép, mert mindenkiben van csúnya, meg szép, meg egyik orr pisze, másik krumpli, a harmadik meg fitos, és mind úgy jó, ahogyan van, ha egy korosztálynál csak és kizáróan ez A központi kérdés.

annyira szeretném, ha sportolnának, zenélnének, társasosznának, mittudomén, csak szálljanak már le a hogyan nézel te ki témáról.

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 15:32:07

@csak magamat képviselem:

Nem is értem, hogy miért nem lőtték már rég fejbe élő egyenesben, mert kokettált 2 percet egy kubai retardálttal.:D Apáca ruhában kellene napi 12 órán keresztül imádkoznia szüntelen és rózsafűzért morzsolgatni közben minimum és lesütött szemmel létezni.:D

rianna 2011.11.08. 15:32:54

@Tjuca: ezzel én is így vagyok. Hozzátenném gonoszul, hogy Dyuska hol van még Elle McPhersontól (a.k.a. A Test). :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 15:36:09

@Lotyóbridzsida: Én meg 26 évesen 18-nak, és én is 50 kiló vagyok ... :O

csak magamat képviselem 2011.11.08. 15:38:11

@Tjuca: én csak azért szálltam be, mert nem a test érdekes (ld. sok prosti szép), felnőtt ember ne ebből induljon má ki, na.:> szóval ja.

csak magamat képviselem 2011.11.08. 15:41:24

@Lotyóbridzsida: :>
simán. ilyenért a villában halál jár!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 15:45:05

@Brr: A árbaj óta már mindenki felsorakozott Atiék mögé, az egy darab ügyvédet leszámítva. És az sem önszántából döntött úgy, hogy kívül marad ...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 15:55:43

youtu.be/PADE4Fo-Shk?t=4h4m49s

Itt van a tegnap esti, amikor Ati megszólalt, hogy "ki a qrva anyád vagy te?", aztán megosztotta értékes véleményét a nekrofiliáról. :D

Matrix_ 2011.11.08. 16:03:36

@King of Shadows: Kyngutzi meg Attika úgy fekszenek egymás mellett, hogy közöttük simán elfér egy Rába Steiger is annyi hely van :)) Hát így dúl az a nagy szerelem? méla undorral :))

mocskosmacska 2011.11.08. 16:07:18

@Tjuca: Igen az Intelligencia és a Test harcánál én is Marie Curiet és Marilyn Monroet várom minimum.
Lehet, hogy eszter intelligensnek látszik a borg mellett, de egy csapat down-kóros között én is lángelme vagyok. Ne hogy már az legyen az intelligencia fokmérője, hogy pár gyök2 iQ-jú szilikonlány között valaki villog.

GGG77 2011.11.08. 16:08:10

Tudom, hogy ízlések és pofonok...
De azt el nem tudom képzelni, hogy vki, hogy vonzódhat egy ilyen lényhez, mint Kinga.

rianna 2011.11.08. 16:20:36

@Matrix_: Kingának nem jön be Attila, mint férfi. De egy támasz, illetve szárazbarát mindig jól jön, főleg annak fényében, h. Attis a villa vezéregyénisége lett :) Szerintem ennyi a kapcsolatuk nyitja:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 16:24:23

@rianna:

ha hozzáér a kisujjával azonnal elhúzódik tőle, fizikailag taszítja, ezt többször is elmondta Dyának az elmúlt hetekben..

mocskosmacska 2011.11.08. 16:28:33

@GGG77: Kingát először én is fenemód rühelltem, de dreszter és modorosvera mellett már olyan aranyos lánynak látszik.

rianna 2011.11.08. 16:28:49

@Brr: én nem sokat nézem a műsort, de ez számomra is több, mint nyilvánvaló. Attila ezzel tisztában van, de magának sem akarja bevallani. Ezért is "áll bosszút" néha Kingán azzal, hogy baszogatja.

GGG77 2011.11.08. 16:29:49

@rianna: Ez idáig tiszta, én Attilát nem értem.
Ugyanis tartom annyira intelligensnek, hogy ne vonzódjon egy ilyen pics@hoz, valamint a játékhoz sincs szüksége rá.

GGG77 2011.11.08. 16:32:30

@mocskosmacska: 1000x inkább egy Eszter vagy egy Vera, mint egy Kinga vagy egy Dya. Legalábbis nekem.

A villában lakó csajok közül max Veronikára illeszteném az aranyos jelzőt, igaz Eszterről jó lenne, ha már leszakadna.

MagasMacska 2011.11.08. 16:33:59

@mocskosmacska: Ezzel én is így voltam, de amit tegnap este Attilával a többiek leszólásában műveltek, az kiverte nálam a biztosítékot. Mától jó szavam nincs rá.

mocskosmacska 2011.11.08. 16:34:00

@GGG77: Ja, ízlések és pofonok.

Én Dyát láttam aranyosnak, meg veronikát egy ideig, de ez az eszteres dolog nekem is túlzás, attól függetlenül, hogy tényleg nem lehet elvárni, hogy szeresse.

mocskosmacska 2011.11.08. 16:35:13

@MagasMacska: Mit csináltak attilával? Attila tényleg leszól mindenkit, kingát sem érzem külöbnek. Meg én is nagyon le tudom itt a fórumon szólni modorosverát, úgyhogy inkább nem török pálcát.
De mit mondtak?

rianna 2011.11.08. 16:35:28

@GGG77: attila csk szeretne végre egy jó nőt. A természete nem számít, de lehet villogni vele.

GGG77 2011.11.08. 16:37:10

@mocskosmacska: "attól függetlenül, hogy tényleg nem lehet elvárni, hogy szeresse."

Azt nem is kell. De egyrészt Kiszopfel miatt nem éri meg, másrészt a karakterét is rombolja vele, szerintem rontja az esélyeit a játékban, ha háborúzni kezd Eszterrel.
Valamilyen, hol szorosabb, hol lazább Veronika-Vera-Eszter-Péter-Attila szövetség szerintem sikeres lehetne.

GGG77 2011.11.08. 16:40:57

@rianna: Oké, de akkor szedjen fel egy sokkal jobbat (agy nélküli, kb Dya kaliberűből simán lehet). Kinga fejével ijesztgetni lehet, maszk nélkül játszhatna zombi-filmben. A mozgása pedig kb egy csimpánzé.

MagasMacska 2011.11.08. 16:41:36

Attila tulajdonképpen a szokásosat, Kinga meg rátett egy lapáttal (nem kanállal!). Pontosan nem tudom idézni, elég hosszú jelenet volt, de undorítóbb, mint amit Kingától eddig hallottam.

mocskosmacska 2011.11.08. 16:41:37

@GGG77: Veronika szerintem ez igazán nem fogja fel.
Egyébként dreszter bocsánatot kért veronikától?
Ebből a szövetségből verát ki kellene hagyni, mert pszichésen instabil. Egyébként lehet, hogy tényleg sikeres lenne, bár nekem ahol dreszter és modorosvera van eleve kiesik, de én nem is szoktam szavazni.

mocskosmacska 2011.11.08. 16:42:22

@GGG77: Attila a csomagolást nézni, nem ami benne van. Azt hiszi, hogy a drága divatos ruháktól jó nő lesz valaki.

rianna 2011.11.08. 16:46:02

@GGG77: önbizalom kérdése. Kinga jó nőnek tartja magát (az alapanyag annyira nem rossz), eszerint viselkedik, és így a többiek is ekként néznek rá.

MagasMacska 2011.11.08. 16:47:52

@rianna: Kinga jó nő. Bár mostanában előfeltételem, hogy ne nyissa ki a száját.

rianna 2011.11.08. 16:56:56

@GGG77: látod, mások szerint jó nő:)

Tüzitündér 2011.11.08. 16:57:29

Szaiasztok!
@MagasMacska: Kinga mitől is jó nő? 23, vagy 25 éves? óriási füle, meg elég bohóc orra van. ja a mellei meg fel vannak pumpálva!Persze kinek a pap vagy a lánya

kemény keleti kommentelő 2011.11.08. 17:06:28

Kinga ez egyetlen jó fej nő a villában. A többi tolvaj, idegesítő vagy unalmas. Ezek tények, valaki mondta odabent, már nem emlékszem ki.

mocskosmacska 2011.11.08. 17:07:37

@Binbir gece: Melyik melyik? Mármint melyik a tolvaj, az idegesítő és az unalmas?

Spéter46 2011.11.08. 17:07:41

@Binbir gece: Vakok között félszemű a király!

Spéter46 2011.11.08. 17:10:35

@Tüzitündér: inkább a pap, mint a lánya:)

rianna 2011.11.08. 17:11:16

@Tüzitündér: szerintem sem néz ki rosszul, de mindent elront a hp-sága.
Ha darabokra szedve nézzük a dolgokat, akkor Mila Kunis sem jó nő, mert nincs fitos orra, és a feje nagy a testéhez képest. Az összkép számít inkább, mint az egyes részegységek.

Spéter46 2011.11.08. 17:11:46

@Tüzitündér: ....ha a lányát Kingának híják!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.08. 17:14:36

@ladyandhenk: ;)
Nem ígérek semmit. Nagyrészt read-only, de ehhez muszáj volt ideköpni valamit, mert pompás szórakozás volt. Pár percre el is hittem, hogy a nézők szavazták vissza DrEsztert.

@Botos Ági: Ilyet! Emelkedett a társadalmi státuszom, hogy már gőzöm sincs, mi van a toszkóban? Köszönöm néked Aldi! :D

@Papucs Orrán Pamutbojt: Köszke! ;) Ha valakinek szüksége van banyatankra -kerekes guruló vászon bevásárlószatyor- sikítson. Én abból tudok 3-4 ellátót.

Tüzitündér 2011.11.08. 17:17:06

@rianna: @Spéter46: Drágáim! Én már egy vénasszony vagyok, de nekem az a véleményem, hogy 20év múlva, de lehet sokat mondtam, hol lesz ez a Kinga? Jó értelek én benneteket, hogy a most fontos...

traff 2011.11.08. 17:17:49

Valaki tudna segíteni a kínomon? A párbajon Eszter említette, hogy Vera délután átállt a semlegesekhez, meg valami megalázót is mondott, Balázs aszonta majd látjuk a tegnapi öfiben. Pont lemaradtam cigiszünetem volt.
Szóval videolinket tudna valaki idecsinálni vagy leírni, hogy mi volt?

mocskosmacska 2011.11.08. 17:19:24

@traff: Erre én is kíváncsi vagyok, mert nem láttam.

kemény keleti kommentelő 2011.11.08. 17:19:27

@mocskosmacska: Sehi bugázza az illatszereket és zárja a szekrényébe. Erre emlékszem, mert jót röhögtem rajta. A többi lány vegyesen volt unalmas és idegesítő.

rianna 2011.11.08. 17:20:17

@Tüzitündér: ezzel egyetértek, de nem erről beszélgettünk:)

Tüzitündér 2011.11.08. 17:21:21

@neccharisnyás útonálló: Jaj drága! Én már 2hónapja harcolok egy jóféléért! Nem mind1 a külseje nekem. Ugyan kinéztem már egyet, ami jópofa a 4tündéren, de ha volna kedved akkor esetleg privátban írhatnál nekem lelőhelyeket. Előre is köszi!

kemény keleti kommentelő 2011.11.08. 17:23:30

@traff: Látom, neked is megvannak a magad kínjai. Tegnap már volt ezügyben körkérdés, de helyes megoldás nem érkezett. Pedig értékes nyeremény volt feldobva. Balázs egy öntelt görény, élvezkedik, hogy csak ő tudja mi történt közöttük.

Spéter46 2011.11.08. 17:24:24

@Tüzitündér: Elhallás történt!!!
Nekem egyáltalán nem tetszik ez a morálisan 0 Kinga, még most 24 évesen sem!
Álmomban ne jöjjön elő!!!

Spéter46 2011.11.08. 17:26:14

@traff: Erre itt senki nem tud választ adni, még akkor sem, ha 1000-szer teszed fel az egyébként nem logikátlan kérdést. A retek ezt egyelőre lecenzúrázta!

Tüzitündér 2011.11.08. 17:27:45

@Spéter46: az jó, jobb, mint az elhalás!

mocskosmacska 2011.11.08. 17:28:36

@Binbir gece: Sehi parfüm bugázásán én is felröhögtem. (most tudtam meg)

rianna 2011.11.08. 17:29:43

@neccharisnyás útonálló: @Tüzitündér: nekem is kell!!! De legyen cool kinézete, ne öregítsen :DD

Volt itt a VV4 alatt egy kommentelő, akinek állandóan cinikus, szarkasztikus beszólásai voltak. Nem jut eszembe az akkori nickje,de szerintetek nem Binbir Gece az?:)

mocskosmacska 2011.11.08. 17:29:54

A dya-dreszter párbajon a következő nem tetszett. A lényege az volt, hogy röhögjük ki dyát, mert nem elég okos. Dreszer meg különösen undorító volt, hogy részt vett ebben, mert dya nem röhögte őt ki a súlya miatt.

traff 2011.11.08. 17:34:26

@Spéter46: teszi a faszom ezerszer, állítsd le magad öcsi, most kérdeztem először.

Tüzitündér 2011.11.08. 17:34:26

@rianna: szerintem elgépelte a második, azaz kereszt nick nevét a második e helyett i betűre javítani szíveskedjen! előre is köszön(t)jük, tisztelettel... :):):)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 17:35:38

@mocskosmacska: Pedig Kinga a VV-k történetében a legótvarabb, legocsmányabb női játékos!

traff 2011.11.08. 17:36:26

@Binbir gece: köszi. a körizéről nem tudtam, gondoltam beleolvasok a tegnap esti kommentekbe, de nem volt időm, látom mégis kellett volna és akkor spétererzsébetet sem idegeltem volna:D

mocskosmacska 2011.11.08. 17:37:50

@Peter_Cs: Erős mezőnyben indult, vesztett szandika, éva, ágica, modoros vera és dreszter ellen is.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 17:39:20

@mocskosmacska: Eszter nem követett el semmiféle gaztettet Veronikával szemben, így nem tartozik bocsánatkéréssel! Vera jó szövetséges lenne! Eszter is!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 17:41:31

@mocskosmacska: Ha már Ágica - a VV5 Ágicája szerintem Seherezádé.

Spéter46 2011.11.08. 17:43:31

@traff: Nem értem durva válaszát, még akkor sem ha először kérdezte! Semmi okot nem adtam arra, hogy ilyen stílusban válaszoljon. Egyébként se hívjon öcsinek, hiszen 65 éves vagyok, és én sem neveztem Önt kis pöcsnek!

traff 2011.11.08. 17:49:11

@Spéter46: bocs tata.

Nem, tényleg elnézést, másik blogról jövök, ott paprikás hangulat volt, nem álltam még át:)

nosce 2011.11.08. 18:00:29

@Binbir gece: @Spéter46: @traff:
@Binbir gece:
Na a kedvetekért elmondom a törit :)
indirekt lehetett összerakni szal valami katonai tárgyalás volt a két támogató csapat között, és vera volt Eszter ügyvédje, de olyan fasz dumát nyomott h ezen összevesztek és dreszter azt mondta h majd elmondja ö, és akkor vera nem vállalta a kortesbeszédet sem. De valszeg volt ebben egy csavar mert Vera azt azért csinálta így h dreszter tök egyedül maradjon a párbajra, mert majd ezzel szimpibbé válik dreszter a szavazáson.... erre utalt vera a párbajon egy beszólással...

kemény keleti kommentelő 2011.11.08. 18:28:38

@nosce: Így már kerek a sztori. Vidcsit ne mutass róla, félek sokkal izgalmasabban írtad ezt le, mint az valójában történt.
És köszcsi a helyes megoldásért.
A nyereményt sajnos már megettem, megittam és elgyúrtam. A negyedik változatot már le se merem írni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 18:53:32

@nosce: Emögött taktikai húzás volt, Eszter visszamenetele után az este további részében már teljes egyetértésben voltak.

traff 2011.11.08. 20:33:00

@nosce: kösz, gondoltam, hogy olyan szarcsavar is van benne, a szaunában pÉTER GRATULÁLT IS vERÁNAK, AZ MEG VIHOGOTT A CSELEN(eSTÓZTEREN TUL. KÉPP)PONT MIELŐTT eSTZTER BEMENT HOZZÁJUK A PÁRBAJRÓl visszajövet után.

témázgató 2011.11.08. 21:05:10

Hányszor kell még kangucit végignéznünk????
süti beállítások módosítása