Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X54

2011. november 07. 17:30 - Hódos Hajnalka

Bevallom, hazudtam. Mikor ma, Pöcsiséta után a szomszéd néni megkérdezte, áruljam már el, ugyan min röhögtem úgy tegnap este, azt ne mondjam, hogy a tévét néztem, mert nincs abba lófasz se, csak az a ValóVilág, hogy a rossebb enné meg őket, ott, ahol vannak, akkor lesunyt fejjel azt mondtam, dévédén néztem egy filmvígjátékot. Az egy nap egy hazugság elvét betartva azt kénytelen voltam bevallani, később a füst is tőlem jött, mert lábasban próbáltam kukoricát pattogatni, senki nem mondta, hogy fel fog gyulladni. A fél konyha is. Jóvanna, vannak kegyes hazugságok és a szomszéd néni engem egy dógos fiatalasszonynak tart, csak nem rombolom le a saját nimbuszomat azzal, elárulom neki, azon röhögtem visítva „aludjatok jól, szeressétek Esztert, úgysincs más választásotok!” Még mielőtt az Ész elsöprő győzelmet aratott a Test felett, előbb elbúcsúztatjuk Cristofelt, lássuk, mi zajlott a Villában.

Készül az újság, Attila másodjára főszerkesztő. Miután Kinguci kiböki, hogy főnök, elkezdődhet a munka a szerkesztőségben, ahol Attila a főszerkesztő. Másodjára. A főszerkesztő úr, aki másodjára főszerkesztő, kiadja az ukázt, a lapban a következő szavak nem szerepelhetnek: Cristofel, Cristofel és Cristofel. Úgy csinálnak, mintha soha nem is lett volna itt. A fő csapás: mindenkinek szóljunk be, mindenkit sértsünk meg! Ha Annamáriáról bunkót kell írni, akkor Vera szeretné. Mindenképpen bele kell tenni a Tuját, Kinguci fogja megírni szerelmi kapcsolatát Fecóval. Dyáról sértő és támadó jellegű cikk kell. Attila, aki másodjára főszerkesztő, a Boldog sértődést kívánunk! szlogent választja, ennek szellemében készüljenek a cikkek. Apropó, említettem, hogy Attila másodjára főszerkesztő?

Attila, aki másodjára volt főszerkesztő, a kemény munka után összeugat Cristofellel. Mikor megy már haza? Húzhatna akár most is, mert már semmi köze a játékhoz, kiesett. Vigye magával a nőjét és legyenek kinn boldogok. Krisz óbégat, Attila kijavítja, nem bezsarolod, hanem bezsongod a kupolát, te idióta! Veronika szerelme védelmére kell, bejött egy napra és a veszekedés megy! Nem sokáig, mert levelet kapnak, Krisz cihelődjön, öt plusz tíz perc múlva tipli! A plusz tíz percet a nyugiszobában tölti Veronikával, szeretlek, én is, nekem is, te is, ilyenkor szokásos dolgok, felvillan a zöld, Krisz ki, Veronika és a többiek be, meg kell szavazni, jöhet-e még a Kubai látogatóba. Veronika érvelése lenyűgöző és végtelenül meggyőző, nagyon-nagyon szüksége lenne arra, hogy még lássa. Itt a helye, mert nagyon jó arc és jókat lehet vele röhögni. Ha egy kicsit is szerettek…. Gergő azt javasolja, ha ennyire hiányzik, Veronika csöngessen ki és menjen utána. Jó, ki az, aki ellenzi? Shadi kivételével mindenki. Veronika elkámpicsorodik, ő azt hitte, itt mindenki szereti Kriszt. Attila megmagyarázza neki, ezen az alapon mindenkinek joga lenne ahhoz, hogy bejárkáljon hozzá valaki. Szenvedjen Veronika, vagy menjen utána. Rajta kívül senkinek nincs szüksége a Kubaira. Azt meg, hogy Veronika szereti, pont leszarják, ne tegye tönkre az agyukat azzal, hogy idejön a pasija. Tíz három arányban megszavazzák, hogy Krisz nem jöhet be a Villába.

Shadi az egyetlen egyébként, aki kiállt Veronika mellett, mert ő örül más boldogságának és nem zavarja, ha Veronika fel van töltve – nem a szájáról beszélt – az nekik is jó, rosszmájú kommentelőink szerint csak azért mondta ám ezt, hogy csontig benyaljon a nézőknek, de ilyen dögök ezek, semmi érzelmesség nincs bennük, ez az őszinte gyerek szívből beszélt, és akkor ilyeneket mondanak, ehh. Péter ad a Kukafejűnek egy puszit, Attila meg akar vele dumálni. Veronika megérti őket, csak az van, hogy szar. Na. Attilának lelkifurdalása van, nem akarja, hogy Kriszné utálja, és csak azért mondta, hogy Veronika is takarodjon, mert mérges volt a leugatás meg a lecsicskázatatás miatt. Szerivan, ölelkezés. Eddig minden érdekesebb volt, mint a párbaj, na most akkor kapjuk csőstül, Eszter és Dya álljanak fel az izére és győzzék meg a többieket, hogy álljanak melléjük. Dya mondhatja? Na, akkor mondja! Hihi. Szüksége van támogatásra és segítségre, hogy megkönnyítsék és szebbé tegyék utolsó napjait. A párbajon saját magát fogja adni, és ha visszajön, olyan buli lesz, amilyet még nem baszott Európa! Szeretné, ha látnák az emberek, hogy egy huszonöt éves plázacicának igenis lehetnek komoly gondolatai! Eszter megint kissé vonalas. Ha itt bárki azt gondolja, hogy ő egy nagyseggű, kétszínű hazug, akkor ne álljon mellé, ha viszont belátják, hogy ők sem tökéletesek és követtek el hibákat, akkor megérdemli a segítséget, ne ítélkezzenek véglegesen felette. De, azt teszik, Vera kivételével mindenki Dya mögött sorakozik fel. Attila és Péter függetlenek maradnak, ha Fecót baszogatják azzal, kibújik a felelősség alól és nem hoz döntést, akkor Serire mit mondanak? Serike egy aranycuncimókus egyébként, ha szegény Eszter egyedül marad, azért átáll ám hozzá, de Dyuska, mert öribarinők voltak majdnem 45 napig és szép pillanataik voltak. Péter csak azért nem fog Dya mögött tumulni, mert olyan kis cukika, azért annyira nem érdekli a sorsa. Ha tanácsra van szüksége, egész nyugodtan. Attila szerint Dya barátai most ütöttek egy jó nagy szöget Dya koporsójába. Ezt később ki is fejti, keresztre feszítették az Esztert, még ő is megsajnálja! Nagyon leereszkedően odaveti Dyának, máskor kérdezd meg a Petit, vagy engem. Vakok között félszemű a király, ugye. Dya bizakodik, bazmeg, most ez csak nem lesz a ööö…vesztem bazmeg? Biztosan ez volt a huszonöt éves plázacica komoly gondolatai közül az egyik.

Nézzük, most ki sértődött meg a baromi szar és semmire se jó bulvárcikkeken. Dyára rákerült a fakó bőrtónusához illő zöld kendő. A felkészülés elmarad, továbbra is sértett és nyafogós, valószínűleg sokkot kapott, ezért választja felkészülés helyett a kikészülést. Dya nem sértett, sértődik meg, meresztgeti a szemét és rángatja a fejét. Annamária, a pofádat befogod! A Halálnak keresztelt lány az agresszió határát súrolja. Vajon a nőiesség hiányát leplezi, vagy féltékeny? Több konfliktusa volt az elmúlt napokban, mint eddig összesen, Vera válaszaitól úgy omlik össze, mint a kártyavár. Kirohad-e a gáz? Ja, gaz, csak Veronika azt hitte, nincs ékezet. Mert nincs is. A Tujától hangos a Villa. Megmondta, hogy nagy port fog kavarni, de ekkorát? Belső infók szerint a kedves kis növény mély érzéseket táplál Fecó iránt, és nem agyatlan növény: nagyon is megfontolt, szívtelen és gerinctelen. Próbál Fecón felkapaszkodni és előnyt kovácsolni. A cseperedő kis tuját Fecón kívül senki nem locsolgatja és ölelgeti. Kinguci nagyon büszke erre a cikkre. Hogy Csaba mit érzett, az arcára volt írva, megsajnáltam.

Eszter búcsúbulit tarthat. Péternek, Serinek és Verának ad meghívót, én jajongok, mert fellép Varga Viktor és zenekara és már tudom, kik ők. Attila rimánkodik, csak őt meg ne hívja, pedig de. Megyek, persze, hát bazmeg, köszi! Rögtön rohan a két gráciához, bassza el a partit? Mindent meg fog tenni! Juj, egészséges ételek és juj, koncert! Akkor egy felest gyorsan a Petikének, hangosan röhögök, én le se tettem volna az üveget. Zöld, zöld, jönnek! Jönnek ám, lólólólólónli. Nem, nem vagyok hajlandó többet írni erről. Akkor sem. Mondom, nem. Ezt aznap este úgy fogalmaztam meg kommentben, akkor befogom a szám, mert saját magam kéne moderálnom, és ez még csak egyszer fordult elő. A fergeteges hangulatú koncert után, ahol mindenki szétvillázta és pogózta az agyát, Attila szavaival élve átfáradtak a dzsakuba, ahol az ügyvédnővel intellektuális beszélgetésbe elegyedtek. Kezdődött ez azzal, hogy a csajok fehérneműben, Attila farmerben, saturészegen óbégattak, aztán Eszter korbácsolta Attilát, aki eközben a dzsaku szélét kufircolta és kéjesen vonaglott. Aztán Attila markolászta kicsit Vera tangabugyis seggét, Eszter „aláment”, majd „pitbull vagy!” bátorításra benyalt Eszter mellei közé. A helyes, intelligens fiúk és lányok kulturált szórakozása tovább folytatódott, a lányok kidobálták a műfűre a bugyijukat, amit előtte Kingucijához, vitt neki kókuszgolyót is, mert még nem elég nagy a segge. Hát jézusmária, Dya ilyet még nem is látott! Valóban, maga a fertő, Eszter felmászik Péter nyakába a medencében és lovagol rajta, hát ez valóban megrendítő! Fúj, ez mi? Anyám, mi ez? Megmondom neked, Dya, mi ez. Az, amiből te, meg az álszent barátnőd kimaradt. Apropó nem Kinga smárolt beállva Melindával hosszan a mediben? Ja, tudom. Az más.

És már itt is van Balázs, aki – hiába a két párbajhős – az est főszereplője, utoljára akkor rohantam puszikat adni a tévéképernyőnek, mikor a Másnaposokban elhangzott az a mondat, szegény Doug holtan fekszik valahol és most dugja seggbe egy nekrofil narkós. Az este nagy kérdése, Eszter vagy Dya, mutatnak is gyorsan egy állást, 66-34, valaki nagyon elhúzott! Még mielőtt belevágnánk, nézzük, mi történt a hadszíntérré változott Villában. Csókjelenettel nyitunk, Vera és Péter bújnak egymásba a dzsakuban, majd felváltva kommentálják a történteket, mert együtt is aludtak. Verának Peti nem egy futókaland, jó úton haladnak, hogy folytatódjon és elmélyüljön a kapcsolatuk. Peti szerint Vera üldözi a szerelmével és ez elég nyomasztó. Hogy egy nem teljesen százas nő üldözi a szerelmével, abban van valami félelmetes. Röhögök és elhatározom, hogy tényleg elolvasom a Férfiak a Marsról, a Nők a Vénuszról jöttek c. könyvet. A Lakók, azaz a Csapatok feladatot kapnak, írjanak katonai hírmondót, indulót meg ilyen hülyeségeket. Dya a főszerkesztő. Fantasztikus cikkek születnek most is, Dya közlegénynek két hatalmas gránátja van, amit mindig magánál hord, érdemei többek közt, hogy vérszomjas rovarokkal átkelt a Góbi sivatagon, és saját testsúlyának kétszeresét hordozta a vállán, mert egy hírközlési központot viselt. Ez mi?! Eszter teljesen kitárulkozott, kisasszony, nem késő most nekiállni a változtatásoknak? Eszterről született még egy cikk, a címe: Moby Dick a kis hegyi tóban. A világszenzáció elmaradt, annyi történt csupán, hogy Eszter újabb tanúbizonyságot tett laza erkölcseiről és anyaszült meztelenül villogtatta meztelen hátsóját. Vera szerint, ha Eszter ilyen laza, százszorosan őt várja vissza, és ha erkölcsről beszélünk, ez tökéletesen belefér, haladjanak. Szerintem is haladjunk, unom a hülye újságosdit. Hiába, most haditervet dolgoznak ki, egyszóval gonoszkodnak. Eszter előnyei, hogy intelligens és három nyelven beszél. Súlyos személyiség, ha olyan feladat jön, ez előny lehet. Negatívumai a laza erkölcs és a kétszínű magatartás. Vera azért áll mellette, mert osztozkodnak Péteren. A mártír szerepről annyit, előadja, hogy mindenki utálja, nem. Itt a Dyát szeretjük, téged meg leszarunk. Nem hiszem el, hogy nemcsak nekem szorult ökölbe a kezem és gondoltam arra, úgy vágnám pofán Kingát, öröm lenne nézni, ahogy köpködi a bal alsó ötöst és hatost.

Vitathatatlan, hogy Dya dekoratív. Akkor, a pozitívumokról ennyit. Teljesítetted, amiért jöttél, mondtad, hogy nem nyerni akarsz, hanem ismertséget szerezni. Elvetted a lehetőséget egy olyan playmate lánytól, aki… beszavaztak bazmeg! Az úgy még rosszabb. Dya művirág. Mű a melle, a haja, meg csak úgy van. Gergő szerint álljon meg a fáklyás menet, Dya sok derült pillanatot okoz. Megfigyeltem, hogy Alfafarkas általában nem bírja ki, hogy ne pofázzon közbe, én már biztos leoltottam volna. A támogatókról annyit, Shadi azért áll Dya mellett, mert meg akarja fektetni, Seri meg egy gyáva nyúl, azért nem állt Eszter mellé, mert nem merte felvállalni Dyával a konfliktust. Eszter ezért később bocsánatot kér tőle, Seri cserébe kiugatja a háta mögött a hálóban. Még mindig nem jön az Ész és a Test küzdelme, mert most hülye indulókat költenek és elő is adják. Péter és Attila röhögnek a nappaliban, Attila örül, mert az agya végre kipiheni magát. Péter szerint szégyen, hogy ők nem kapnak jeleket, Attila szerint inkább az, hogy megjósolni sem tudják, ki megy ki. Össze kéne ülni, mert Péter nehezen viseli, hogy csak úgy történnek a dolgok. Ki kéne találni valamit, hogyan tudnák uralni a helyzetet, ez a dolguk. Úgy úgy, találjanak ki valamit gyorsan, legalább lehet röhögni megint, hogy olyanok mint egy rossz gps: újratervezés! Vera és Eszter indulója finoman szólva is kevéssé sikerült, Dyáéké kicsikét jobb, ha nem gond, nem idézek belőle, még véletlenül rosszul írnám le és szerepelne benne fél rím.

A lányok utolsó megmérettetése következik, szexi takarítás. Eszter hacukája olyan vígözvegyes, söpri a huncutkákat és közben úgy gügyög, mintha egy hetes aranyhörcsögökhöz beszélne. Piszkosabb melóhoz kesztyűcskét vesz, Péternek erről az urológia jut eszébe. Dya pucsítása osztatlan sikert arat, sziszegés, aztabetyár, Csaba úgy törölgeti a homlokát, mint arató napszámos fél három tájékán, az ablakpucoló nem spriccog, végül csak sikerül eltekerni. Dya rúdtáncol kicsit a felmosó nyelén, és juj, szóljanak, ha kiesett a melle! Dya a cselekvéstől nagyon zavarban volt. Igen, én a mosogatástól is annyira zavarba jövök, hogy csak na. Az üvegmosóhoz hozzá sem érek, mert még a látványától is elpirulok. Balázs szerint is lehetett látni, mennyire zavarban volt Dya, ahogy egymásra találtak, ő meg a partvis. És még mindig nincs vége, pink sugar party van, juj. Ugrándozva meghívja öribarijait a buliba. Fecó nem mén. Dya bőg, Kinga lebassza Fecót, mint a pöngős malacot, mi a faszt képzel? Fecó babonából nem mén. Serinek azért szarul esik, hogy őt nem hívták meg, meg is bízza BTA-t, tartsa nyitva a szemét, mert minden részletről tudni akar. Van is miről, Dya vágja, hogy Gergő fura? Vágjahá. Az egészet. Kingának kurvára bejön Gergő. Dyának a feje nem. Kingának annyira bejön Gergő, hogy bele is nyomja a fejét egy sütibe, aztán kergetőzés vattacukorral, spriccelés és Kingucinak pont akkor kell megmosnia az arcát, mert gáz, mikor Gergő egy szál farokban törölközik a fürdőszobában. A bulin volt cukorból készült tűsarkú cipő is, egyébként, egyéb részletektől megkímélnék mindenkit. 71-29 az állás, valaki bitang módra elhúzott! Hát, eljött a nagy pillanat!

Eszter izgatott, fél, retteg, de várja a megmérettetést. Dya hisztérikusan nagyon-nagyon fél, Balázs megnyugtatja, nem fogják bántani. Ja, hogy történt egy fordulat és már Vera sem áll Eszter mellett! Akkor Balázs másképp fogalmazza meg a kérdést, milyen érzés, hogy nem támogatja senki? Kemény, de Eszter megmondta, hogy megvívja a maga harcát! Dyánan nagyon-nagyon jólesik, de fél, megosztó lehet, hogy ennyien támogatják. Mindkét lány feszült, Dya nagyokat pislog, ez mondjuk az ő esetében megszokott jelenség. Balázs ma elemében van. Megnézzük a kisfilmet kettejük kapcsolatáról, aztán megtudjuk Esztertől, ha a szívére hallgat, Shadit vitte volna ki. Dyának furcsa, hogy Eszter ennyire kizárta az érzelmeket, ő nem tudna olyat kivinni, akit kedvel. Eszternek eljött a pillanat, gegv, kettő perc. Tudom, hogy a többség örülne, ha pár óra múlva nem én lépnék be az ajtón. A konfliktusok ellenére az itt töltött egy hónap igencsak pozitív élmény volt, ha visszajövök, belátjátok, hogy szerethető ember vagyok, a hibáimmal együtt. Serinek, Annamarinak és Petinek puszi és ölelés, nagyon langyos szia, legjobb pillanatok, és itt van Eszter, akit senki nem szeret a Villában! Balázs örül, hogy Eszter itt van, Eszter nem annyira, és már nem izgul, mert megvolt a spontán hormonkezelés a zuhanyzóban. Miért nem bírnak? Mert megdöbbentő vagyok. Sokan álszentek és képmutatóak. Egyedül párbajozni unalmas, jöjjön Dya.

Egy utolsó hajigazítás után búcsúzhat. Dya elhatározta, hogy nem fog búcsúzni, bőg és nagyon szeret mindenkit. Reméli, hogy visszajön. Ruharáncigálás, legjobb pillanatok, Dya a stúdióban, ruharáncigálás, hajröptetés, rángás. Balázs nem a vetkőzésre gondol, de mennyire tudta magát Dya megmutatni? Volt ideje rá. Ő izgalmasabb, a Lakók egyfolytában röhögnek rajta. Kis vita arról, vele röhögnek-e vagy rajta, tökmindegy, röhögnek és kész! Fantomképek, 72-28, bitangozás. Kinek hogy ment az együttélés a többiekkel kisfilmek. Eszter, a Krisz afférnál csúsztak el a dolgok? Az elmúlt napokban a jó erkölcs nevében támadják, de ez egy valóságshow, nem egy hittantábor. Dya leteszi azt a kis, aztán elmondja, a levél felolvasása után nagyon feszült volt a hangulat a Villában és Eszter elítélendő. Eszter azt gondolja a kétszínűségről, hogy rosszul értelmezik a Villában, de ha az kell, hogy odamondja a pofájukba, azt fogják kapni. Dya konfliktusai. Na, haza akarsz menni, vagy nem. Igen, elhangzott egy ilyen mondat az első héten, mert rosszat álmodott. Mi van a hisztivel? Hisztizek, mikor fel kell kelni. Csámcsogok is, ez van! Eszter elmeséli, hogyan hagyta cserben Vera, Dya visong, ne állítsuk be mártírnak, nem taktikából kapta a jeleket, hanem azért, mert nem szeretik! Miután lehűtöttük a nénit az első sorban, megnézzük Dya melleit a Villában, újra körbejártuk az evés témakört, mi van a pasikkal? Nincs olyan pali a Villában, aki megmozgatja, egyébként is mindenki foglalt. Eszternek megvan a következő áldozat? Majd paskolgat. Ex-VillaLakók, Balázs és Eszter megegyeznek, hogy Krisz egy igazi hülye. Dya annyira ki van akadva ezen az alvás dolgon, mert ráragasztották! Az első héten nagyon fáradt volt és igen, alszik. Éjszaka.

Kinga elnyafogja és elkényeskedi a kortesbeszédet, a lényege, Dyuskára szükség van a Villában és az ikreket nem lehet szétválasztani. Eszter egy álnok kis kígyó, aki indokolatlanul hívta ki. Ja és Dya szép a fürdőszobában, a hisztiken pedig mi, nézők jókat nevethetünk. Eszterért senki nem mond kortesbeszédet. Vera azért, mert számára az komoly dolog, Seri azért, mert nem tudott olyan döntést hozni, ami mindenkinek jó, Attila szerint Esztert most sajnálják és érdekes, de ez három napig tart, úgyhogy ne küldják vissza. Fantomkép, 73-27, a bitangozás most elmaradt. Vera és Péter Esztert várják vissza. Péter kibírta röhögés nélkül a saját indoklását: azért, mert ő a gyengék és elesettek védelmezője. Még egyszer hallhatjuk a lányoktól, miért ő, miért ne a másik, egyik se mond semmi újat, vagyis Dya semmit se mond, de azt három mondatban. 75-25, Eszter! Eszter, senki nem vár vissza! Nem baj, annál izgalmasabb! Menj, tegyél tönkre még egy-két pasit! Igen, Dya felhúzta magát! Megsajnálták! Nagyobb poén, hogy valaki olyan megy vissza, akit mindenki utál! Mi vár kinn? Anyu, apu, a barátnőim és a kiskutyám. Na, látod! Ekkor már könnyezik a szemem a röhögéstől. De Balázs nem hagyja abba: az arcokat figyeljék, mikor Eszter belép! Kinga rogyadozva bőgni kezd, majd kivágja a nyugiszoba ajtaját és faszomatbazmeg kiáltással leveti magát az ágyra. Dya nagyon sajnálja Kingut, mert ők voltak az ikrek. Én még jobban röhögök, mert az jut eszembe, van olyan csaj, aki a melleit hívja így. Ha Dya Kingucitól akar elbúcsúzni, akkor mindjárt fellocsolják. Nagyon szeretlekezés sírva, Kingából egy percre újból előtör az őrület, kicsinálom ezt a nőt! Balázsnak van egy jó híre, Dya dugjátokfölmagatoknakbasszátokmeg arckifejezéssel köszöni meg a lillafüredi hétvégét, hát Dya, vár az utca, parancsolj. SziaDya. Dya 47 napot töltött rángatózással, hajbaszkurálással, muslincakergetéssel és csámcsogással a Villában.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1002 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kemény keleti kommentelő 2011.11.08. 14:22:11

@genevieve: A jogász végzettségű Kedves Vezető nem szertene több jogászt kitermelni, főleg nem ingyé. A népi ellenállás közepén a jogász végzettségű Eszter bekerül egy magas nézettségi mutatókat felmutató műsorba, és 5 percenként mondogatja, szeretne vad életet élni jogászkodás helyett.

Ezt egy vadidegen ember mondta nekem az utcán, gyorsan távozott, sajnos nem tudok személyleírást adni róla. Ő látott összefüggést, én még most is háborgok. Csak elrettentő példaként írtam, ilyen hülyék élnek közöttünk.

foxglove (törölt) 2011.11.08. 14:23:43

off: én most tudtam meg, hogy van magyar markmyprofessor oldal. Sírok:))

csak magamat képviselem 2011.11.08. 14:30:11

@Lotyóbridzsida: +1.
én ugyan más vagyok, mint ez a nő, a mérce is más. nekem szt. Ágoston és Luthet, akik nősültek is, a mérce.
De nekik Jézus volt, aki a prosti kövezésénél KIFEJEZETTEN kérte, hogy az dobálózzon, aki nem követett el még bűnt.

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 14:33:44

@csak magamat képviselem:

má nem vágom ám, mire válaszoltál.:D

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 14:35:50

@atlantisz72:

kb 10 percenként reklám van, VISZONT ha nem lenne, akkor kb 30 perces lenne az őfi, vagy nézhetnénk még 30 percig a semmit, mert nem olyan tigris egy nap, hogy akár egy egész órát is össze lehetne vágni. Nem csinálnak semmit, csak okádnak egymásra feszt.:D

csak magamat képviselem 2011.11.08. 14:36:23

@Brr: még aki zabál is, az sem érdemli, hogy így nekirohanjon a sok jól született alkatú, pláne, hogy Diáékban a fő érdem a doki keze, meg ez a születési adottság.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 14:41:41

@atlantisz72: Ezt a büntetés dolgot sem értem. Nem azért tették a jelenlegi műsorsávjába, mert ott már lehet káromkodást adni? Egyébként ki sem cenzúrázzák őket, ami szintén furcsa, ha annyira félnek az NMHH-tól.

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.11.08. 14:44:09

Én ámulok hogy dresszert milyen higgadtan veszi a nonstop támadásokat. Le a kalappal. Én sírva nyomnám a csengőt hogy engedjenek haza azonnal ebből az állatkertből...

És remélem BTA nyeri az arénát, örülnék ha a dokinővel kicsit lealáznák Verát. Olyan kis finoman. Mert ha BTA olyan higgadt tudna maradni mint a dokinő akkor ketten besírathatnák az érzékenylelkűt... :-))

foxglove (törölt) 2011.11.08. 14:45:48

@csak magamat képviselem: azért ez így nem igaz szerintem, Dyának van a legszálkásabb teste a lányok közül, az meg nem "magától" lesz senkinek. Lehet, hogy alapból jó adottságai vannak, de azért erre rá is dolgozott valószínűleg. A többieken ezt valóban nem látni.

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 14:50:09

@foxglove:

ne vegyél rá mérget, én ismerek olyan lányt, aki annyit eszik, mint egy ló, nem mozog semmit, de olyan belső tüze van, hogy szálkás 45 kg-s vasággyal együtt 35 évesen is. csak szimplán jó géneket örökölt.

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 14:54:37

@Lotyóbridzsida:

akinek gyorsan éget a teste az hamar is öregszik...

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 14:55:45

@oázis:

hát nemtom, 35 évesen 25-nek néz ki...:D

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 14:58:26

@foxglove:

Ez sajnos ilyen. Én sem tudok hízni, csak max kicsit husibb leszek, ha zabálok nyakló nélkül, de még akkor is a vékony kategóriában maradok.:)
Függ attól is, hogy ki milyen jegyben született pl, meg ahogy már írtam belső tűz, stb.
Nem vagyunk egyformák és akkor még finoman fogalmaztam.:)

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.11.08. 15:06:05

@oázis: akkor a Kingának is gyorsan égethet....olyan öregasszonyos feje van már most, hogy gáz.
Jövőre 40 leszek szültem 2 gyerkőcöt, még elég kicsik, még sincs vénasszony fejem. És szerencsére 35ig még azt se hitték hogy a 30-at betöltöttem.
Amúgy valahol olvastam hogy ugyancsak dundi volt és nem rég sikerült lefogynia. Szerintem ezért hiszi hogy az egész világ ekörül forog....

Tjuca 2011.11.08. 15:11:47

jajj lépjünk már ezen a külső dolgon. mindenkit elsősorban olyannak látunk, amilyen a természete.

rianna 2011.11.08. 15:11:47

@foxglove: én is ilyen vékony és szálkás voltam 26 éves koromig, sport nélkül, valszeg Dia is elkezd kerekedni egy idő után :)

Tjuca 2011.11.08. 15:13:44

@rianna: nem tudhatod. én pl. mostanra vagyok normál alkatú, és nem dya koromban voltam az. semmit sem (t)eszek másként. ha megnézed az anyját, nincs gond, vékony, szép nő.

Tjuca 2011.11.08. 15:14:34

örülnék, ha az alkatom lenne a legnagyobb gondom az életben. :-D

rianna 2011.11.08. 15:16:04

@Tjuca: persze, de jellemzően fiatalabb korban néz ki jól az ember különösebb erőfeszítés nélkül.

Tjuca 2011.11.08. 15:17:26

tényleg nem értem, hogy ott van benn 12 ember, és ez a fő téma kinn is meg benn is, hogy ki hogy néz ki. tényleg semmi izgalmasabb nincs? se hobbijuk, se semmi? :-(

Tjuca 2011.11.08. 15:18:33

@rianna: ja hát vagy erőfeszít vagy szerencsés lesz, vagy nem lesz szerencsés, de hol van az még? :-P

Tjuca 2011.11.08. 15:20:51

balázs szlogenje meg tök értelmetlen szerintem (az ész győzelme a test felett), mert esztert nem látom antitestnek (hihi), és nem látom a hű meg ha szellemi fölényét sem. szóval nem értem én ezt a pólus ellenpólus dolgot, de hát na, nem kell nekem mindent érteni. :-)

csak magamat képviselem 2011.11.08. 15:23:20

@Lotyóbridzsida: hogy tesók vagyunk Eszter ügyében. 40k éves a homo sapiens sapiens. Azóta hányan hibáztak olyat, mint Eszter? Milliárdok? Jézus is látta, a képmutatás van akkora, mint a másik nőnek lenni, pláne a havannai és Kacsa közt. :>
@foxglove: akaraterőből és kitartásból jól vizsgázott Dia.

Spéter46 2011.11.08. 15:23:58

Bezzeg hízok én helyettetek is:(

csak magamat képviselem 2011.11.08. 15:27:36

@Tjuca: meg ezt én is így gondolom. örültem, hogy a szavazók is.

csicserierika 2011.11.08. 15:30:26

@Sóspereces: azok inkább tahó beszólások voltak, de ez ő maga is elismeri.

Tjuca 2011.11.08. 15:31:09

@Spéter46: ha akarsz ellene tenni, akkor hajrá! :-)

én azért utálom ezt, hogy a csapból is ez folyik, mert múltkor az 5 (!) évesem jött ilyennel, hogy ő akkor most vékony vagy dagi vagy mi? normális alkata van egyébként. és ugyan ő nem nézi a vv-t nyilván, de a sok hp tehenezése, meg dagadtozása, meg lapátfülezése stb. azt eredményezi, hogy már a gyerekeknek is komoly önértéékelési problémáik vannak. :-((( és hogy a túróba magyarázzam, hogy nincs olyan, hogy csúnya vagy szép, mert mindenkiben van csúnya, meg szép, meg egyik orr pisze, másik krumpli, a harmadik meg fitos, és mind úgy jó, ahogyan van, ha egy korosztálynál csak és kizáróan ez A központi kérdés.

annyira szeretném, ha sportolnának, zenélnének, társasosznának, mittudomén, csak szálljanak már le a hogyan nézel te ki témáról.

Lotyóbridzsida 2011.11.08. 15:32:07

@csak magamat képviselem:

Nem is értem, hogy miért nem lőtték már rég fejbe élő egyenesben, mert kokettált 2 percet egy kubai retardálttal.:D Apáca ruhában kellene napi 12 órán keresztül imádkoznia szüntelen és rózsafűzért morzsolgatni közben minimum és lesütött szemmel létezni.:D

rianna 2011.11.08. 15:32:54

@Tjuca: ezzel én is így vagyok. Hozzátenném gonoszul, hogy Dyuska hol van még Elle McPhersontól (a.k.a. A Test). :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 15:36:09

@Lotyóbridzsida: Én meg 26 évesen 18-nak, és én is 50 kiló vagyok ... :O

csak magamat képviselem 2011.11.08. 15:38:11

@Tjuca: én csak azért szálltam be, mert nem a test érdekes (ld. sok prosti szép), felnőtt ember ne ebből induljon má ki, na.:> szóval ja.

csak magamat képviselem 2011.11.08. 15:41:24

@Lotyóbridzsida: :>
simán. ilyenért a villában halál jár!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 15:45:05

@Brr: A árbaj óta már mindenki felsorakozott Atiék mögé, az egy darab ügyvédet leszámítva. És az sem önszántából döntött úgy, hogy kívül marad ...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.11.08. 15:55:43

youtu.be/PADE4Fo-Shk?t=4h4m49s

Itt van a tegnap esti, amikor Ati megszólalt, hogy "ki a qrva anyád vagy te?", aztán megosztotta értékes véleményét a nekrofiliáról. :D

Matrix_ 2011.11.08. 16:03:36

@King of Shadows: Kyngutzi meg Attika úgy fekszenek egymás mellett, hogy közöttük simán elfér egy Rába Steiger is annyi hely van :)) Hát így dúl az a nagy szerelem? méla undorral :))

mocskosmacska 2011.11.08. 16:07:18

@Tjuca: Igen az Intelligencia és a Test harcánál én is Marie Curiet és Marilyn Monroet várom minimum.
Lehet, hogy eszter intelligensnek látszik a borg mellett, de egy csapat down-kóros között én is lángelme vagyok. Ne hogy már az legyen az intelligencia fokmérője, hogy pár gyök2 iQ-jú szilikonlány között valaki villog.

GGG77 2011.11.08. 16:08:10

Tudom, hogy ízlések és pofonok...
De azt el nem tudom képzelni, hogy vki, hogy vonzódhat egy ilyen lényhez, mint Kinga.

rianna 2011.11.08. 16:20:36

@Matrix_: Kingának nem jön be Attila, mint férfi. De egy támasz, illetve szárazbarát mindig jól jön, főleg annak fényében, h. Attis a villa vezéregyénisége lett :) Szerintem ennyi a kapcsolatuk nyitja:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.08. 16:24:23

@rianna:

ha hozzáér a kisujjával azonnal elhúzódik tőle, fizikailag taszítja, ezt többször is elmondta Dyának az elmúlt hetekben..

mocskosmacska 2011.11.08. 16:28:33

@GGG77: Kingát először én is fenemód rühelltem, de dreszter és modorosvera mellett már olyan aranyos lánynak látszik.

rianna 2011.11.08. 16:28:49

@Brr: én nem sokat nézem a műsort, de ez számomra is több, mint nyilvánvaló. Attila ezzel tisztában van, de magának sem akarja bevallani. Ezért is "áll bosszút" néha Kingán azzal, hogy baszogatja.

GGG77 2011.11.08. 16:29:49

@rianna: Ez idáig tiszta, én Attilát nem értem.
Ugyanis tartom annyira intelligensnek, hogy ne vonzódjon egy ilyen pics@hoz, valamint a játékhoz sincs szüksége rá.

GGG77 2011.11.08. 16:32:30

@mocskosmacska: 1000x inkább egy Eszter vagy egy Vera, mint egy Kinga vagy egy Dya. Legalábbis nekem.

A villában lakó csajok közül max Veronikára illeszteném az aranyos jelzőt, igaz Eszterről jó lenne, ha már leszakadna.

MagasMacska 2011.11.08. 16:33:59

@mocskosmacska: Ezzel én is így voltam, de amit tegnap este Attilával a többiek leszólásában műveltek, az kiverte nálam a biztosítékot. Mától jó szavam nincs rá.

mocskosmacska 2011.11.08. 16:34:00

@GGG77: Ja, ízlések és pofonok.

Én Dyát láttam aranyosnak, meg veronikát egy ideig, de ez az eszteres dolog nekem is túlzás, attól függetlenül, hogy tényleg nem lehet elvárni, hogy szeresse.

mocskosmacska 2011.11.08. 16:35:13

@MagasMacska: Mit csináltak attilával? Attila tényleg leszól mindenkit, kingát sem érzem külöbnek. Meg én is nagyon le tudom itt a fórumon szólni modorosverát, úgyhogy inkább nem török pálcát.
De mit mondtak?

rianna 2011.11.08. 16:35:28

@GGG77: attila csk szeretne végre egy jó nőt. A természete nem számít, de lehet villogni vele.

GGG77 2011.11.08. 16:37:10

@mocskosmacska: "attól függetlenül, hogy tényleg nem lehet elvárni, hogy szeresse."

Azt nem is kell. De egyrészt Kiszopfel miatt nem éri meg, másrészt a karakterét is rombolja vele, szerintem rontja az esélyeit a játékban, ha háborúzni kezd Eszterrel.
Valamilyen, hol szorosabb, hol lazább Veronika-Vera-Eszter-Péter-Attila szövetség szerintem sikeres lehetne.

GGG77 2011.11.08. 16:40:57

@rianna: Oké, de akkor szedjen fel egy sokkal jobbat (agy nélküli, kb Dya kaliberűből simán lehet). Kinga fejével ijesztgetni lehet, maszk nélkül játszhatna zombi-filmben. A mozgása pedig kb egy csimpánzé.

MagasMacska 2011.11.08. 16:41:36

Attila tulajdonképpen a szokásosat, Kinga meg rátett egy lapáttal (nem kanállal!). Pontosan nem tudom idézni, elég hosszú jelenet volt, de undorítóbb, mint amit Kingától eddig hallottam.

mocskosmacska 2011.11.08. 16:41:37

@GGG77: Veronika szerintem ez igazán nem fogja fel.
Egyébként dreszter bocsánatot kért veronikától?
Ebből a szövetségből verát ki kellene hagyni, mert pszichésen instabil. Egyébként lehet, hogy tényleg sikeres lenne, bár nekem ahol dreszter és modorosvera van eleve kiesik, de én nem is szoktam szavazni.

mocskosmacska 2011.11.08. 16:42:22

@GGG77: Attila a csomagolást nézni, nem ami benne van. Azt hiszi, hogy a drága divatos ruháktól jó nő lesz valaki.

rianna 2011.11.08. 16:46:02

@GGG77: önbizalom kérdése. Kinga jó nőnek tartja magát (az alapanyag annyira nem rossz), eszerint viselkedik, és így a többiek is ekként néznek rá.

MagasMacska 2011.11.08. 16:47:52

@rianna: Kinga jó nő. Bár mostanában előfeltételem, hogy ne nyissa ki a száját.

rianna 2011.11.08. 16:56:56

@GGG77: látod, mások szerint jó nő:)

Tüzitündér 2011.11.08. 16:57:29

Szaiasztok!
@MagasMacska: Kinga mitől is jó nő? 23, vagy 25 éves? óriási füle, meg elég bohóc orra van. ja a mellei meg fel vannak pumpálva!Persze kinek a pap vagy a lánya

kemény keleti kommentelő 2011.11.08. 17:06:28

Kinga ez egyetlen jó fej nő a villában. A többi tolvaj, idegesítő vagy unalmas. Ezek tények, valaki mondta odabent, már nem emlékszem ki.

mocskosmacska 2011.11.08. 17:07:37

@Binbir gece: Melyik melyik? Mármint melyik a tolvaj, az idegesítő és az unalmas?

Spéter46 2011.11.08. 17:07:41

@Binbir gece: Vakok között félszemű a király!

Spéter46 2011.11.08. 17:10:35

@Tüzitündér: inkább a pap, mint a lánya:)

rianna 2011.11.08. 17:11:16

@Tüzitündér: szerintem sem néz ki rosszul, de mindent elront a hp-sága.
Ha darabokra szedve nézzük a dolgokat, akkor Mila Kunis sem jó nő, mert nincs fitos orra, és a feje nagy a testéhez képest. Az összkép számít inkább, mint az egyes részegységek.

Spéter46 2011.11.08. 17:11:46

@Tüzitündér: ....ha a lányát Kingának híják!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.11.08. 17:14:36

@ladyandhenk: ;)
Nem ígérek semmit. Nagyrészt read-only, de ehhez muszáj volt ideköpni valamit, mert pompás szórakozás volt. Pár percre el is hittem, hogy a nézők szavazták vissza DrEsztert.

@Botos Ági: Ilyet! Emelkedett a társadalmi státuszom, hogy már gőzöm sincs, mi van a toszkóban? Köszönöm néked Aldi! :D

@Papucs Orrán Pamutbojt: Köszke! ;) Ha valakinek szüksége van banyatankra -kerekes guruló vászon bevásárlószatyor- sikítson. Én abból tudok 3-4 ellátót.

Tüzitündér 2011.11.08. 17:17:06

@rianna: @Spéter46: Drágáim! Én már egy vénasszony vagyok, de nekem az a véleményem, hogy 20év múlva, de lehet sokat mondtam, hol lesz ez a Kinga? Jó értelek én benneteket, hogy a most fontos...

traff 2011.11.08. 17:17:49

Valaki tudna segíteni a kínomon? A párbajon Eszter említette, hogy Vera délután átállt a semlegesekhez, meg valami megalázót is mondott, Balázs aszonta majd látjuk a tegnapi öfiben. Pont lemaradtam cigiszünetem volt.
Szóval videolinket tudna valaki idecsinálni vagy leírni, hogy mi volt?

mocskosmacska 2011.11.08. 17:19:24

@traff: Erre én is kíváncsi vagyok, mert nem láttam.

kemény keleti kommentelő 2011.11.08. 17:19:27

@mocskosmacska: Sehi bugázza az illatszereket és zárja a szekrényébe. Erre emlékszem, mert jót röhögtem rajta. A többi lány vegyesen volt unalmas és idegesítő.

rianna 2011.11.08. 17:20:17

@Tüzitündér: ezzel egyetértek, de nem erről beszélgettünk:)

Tüzitündér 2011.11.08. 17:21:21

@neccharisnyás útonálló: Jaj drága! Én már 2hónapja harcolok egy jóféléért! Nem mind1 a külseje nekem. Ugyan kinéztem már egyet, ami jópofa a 4tündéren, de ha volna kedved akkor esetleg privátban írhatnál nekem lelőhelyeket. Előre is köszi!

kemény keleti kommentelő 2011.11.08. 17:23:30

@traff: Látom, neked is megvannak a magad kínjai. Tegnap már volt ezügyben körkérdés, de helyes megoldás nem érkezett. Pedig értékes nyeremény volt feldobva. Balázs egy öntelt görény, élvezkedik, hogy csak ő tudja mi történt közöttük.

Spéter46 2011.11.08. 17:24:24

@Tüzitündér: Elhallás történt!!!
Nekem egyáltalán nem tetszik ez a morálisan 0 Kinga, még most 24 évesen sem!
Álmomban ne jöjjön elő!!!

Spéter46 2011.11.08. 17:26:14

@traff: Erre itt senki nem tud választ adni, még akkor sem, ha 1000-szer teszed fel az egyébként nem logikátlan kérdést. A retek ezt egyelőre lecenzúrázta!

Tüzitündér 2011.11.08. 17:27:45

@Spéter46: az jó, jobb, mint az elhalás!

mocskosmacska 2011.11.08. 17:28:36

@Binbir gece: Sehi parfüm bugázásán én is felröhögtem. (most tudtam meg)

rianna 2011.11.08. 17:29:43

@neccharisnyás útonálló: @Tüzitündér: nekem is kell!!! De legyen cool kinézete, ne öregítsen :DD

Volt itt a VV4 alatt egy kommentelő, akinek állandóan cinikus, szarkasztikus beszólásai voltak. Nem jut eszembe az akkori nickje,de szerintetek nem Binbir Gece az?:)

mocskosmacska 2011.11.08. 17:29:54

A dya-dreszter párbajon a következő nem tetszett. A lényege az volt, hogy röhögjük ki dyát, mert nem elég okos. Dreszer meg különösen undorító volt, hogy részt vett ebben, mert dya nem röhögte őt ki a súlya miatt.

traff 2011.11.08. 17:34:26

@Spéter46: teszi a faszom ezerszer, állítsd le magad öcsi, most kérdeztem először.

Tüzitündér 2011.11.08. 17:34:26

@rianna: szerintem elgépelte a második, azaz kereszt nick nevét a második e helyett i betűre javítani szíveskedjen! előre is köszön(t)jük, tisztelettel... :):):)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 17:35:38

@mocskosmacska: Pedig Kinga a VV-k történetében a legótvarabb, legocsmányabb női játékos!

traff 2011.11.08. 17:36:26

@Binbir gece: köszi. a körizéről nem tudtam, gondoltam beleolvasok a tegnap esti kommentekbe, de nem volt időm, látom mégis kellett volna és akkor spétererzsébetet sem idegeltem volna:D

mocskosmacska 2011.11.08. 17:37:50

@Peter_Cs: Erős mezőnyben indult, vesztett szandika, éva, ágica, modoros vera és dreszter ellen is.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 17:39:20

@mocskosmacska: Eszter nem követett el semmiféle gaztettet Veronikával szemben, így nem tartozik bocsánatkéréssel! Vera jó szövetséges lenne! Eszter is!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 17:41:31

@mocskosmacska: Ha már Ágica - a VV5 Ágicája szerintem Seherezádé.

Spéter46 2011.11.08. 17:43:31

@traff: Nem értem durva válaszát, még akkor sem ha először kérdezte! Semmi okot nem adtam arra, hogy ilyen stílusban válaszoljon. Egyébként se hívjon öcsinek, hiszen 65 éves vagyok, és én sem neveztem Önt kis pöcsnek!

traff 2011.11.08. 17:49:11

@Spéter46: bocs tata.

Nem, tényleg elnézést, másik blogról jövök, ott paprikás hangulat volt, nem álltam még át:)

nosce 2011.11.08. 18:00:29

@Binbir gece: @Spéter46: @traff:
@Binbir gece:
Na a kedvetekért elmondom a törit :)
indirekt lehetett összerakni szal valami katonai tárgyalás volt a két támogató csapat között, és vera volt Eszter ügyvédje, de olyan fasz dumát nyomott h ezen összevesztek és dreszter azt mondta h majd elmondja ö, és akkor vera nem vállalta a kortesbeszédet sem. De valszeg volt ebben egy csavar mert Vera azt azért csinálta így h dreszter tök egyedül maradjon a párbajra, mert majd ezzel szimpibbé válik dreszter a szavazáson.... erre utalt vera a párbajon egy beszólással...

kemény keleti kommentelő 2011.11.08. 18:28:38

@nosce: Így már kerek a sztori. Vidcsit ne mutass róla, félek sokkal izgalmasabban írtad ezt le, mint az valójában történt.
És köszcsi a helyes megoldásért.
A nyereményt sajnos már megettem, megittam és elgyúrtam. A negyedik változatot már le se merem írni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.08. 18:53:32

@nosce: Emögött taktikai húzás volt, Eszter visszamenetele után az este további részében már teljes egyetértésben voltak.

traff 2011.11.08. 20:33:00

@nosce: kösz, gondoltam, hogy olyan szarcsavar is van benne, a szaunában pÉTER GRATULÁLT IS vERÁNAK, AZ MEG VIHOGOTT A CSELEN(eSTÓZTEREN TUL. KÉPP)PONT MIELŐTT eSTZTER BEMENT HOZZÁJUK A PÁRBAJRÓl visszajövet után.

témázgató 2011.11.08. 21:05:10

Hányszor kell még kangucit végignéznünk????
süti beállítások módosítása