Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 4x06

2011. október 30. 12:00 - adamsék

Mike-kal nyitunk, aki kinyúlt seggű mackójában nyomorultul ténfereg a lakásban a nyakmeretívőjével. Vinny és Pauly ki is figurázzák, persze korrektül csak a háta mögött, de a kritika jogos. Ron arra kéri Sammit, hogy beszéljenek később, mert ő szereti, bármi van. Ha az álmos nyöszörgés beleegyezésnek számít, a lány igent mond. Már nagyon várom, hogy mikor hangzik fel a következő végeztünk.

A csajok együtt reggeliznek, ahol még mindig Mike és Ron bunyóján csámcsognak. Szerintük A Helyzet csak szimulál, nem lehet ilyen nagy a baj. Jenni felveti a frankót: Hogyan sajnálhatná egy olyan sérülés miatt, amit ő okozott magának? Segítek, sehogy.

Mivel Szitunak a héten nem megy a kondi-szoli-mosoda, mit tehetne, felhívja a húgát, és neki picsog, hogy haza akar menni. Mert nem tud semmit sem megcsinálni egyedül. Szerencsére dr. Ron is a közelben rendel, aki elő is rukkol a briliáns tanáccsal, hogy menjen le a terembe, aztán gyúrjon egyet. A röhejes tanács működik, Mike mégsem tol egy Angelinát, és kegyeskedik maradni. Bekeményít, a nyakmerevítőt a sarokba hajítja, oh igen, A Helyzet visszatért, legalább nem fogja belepni a por a dugiszobát.

Szakrális töltetű kultúrsokk következik, Snooki bébi húzza a gurulós bőröndöt Firenze utcáin, mire beszól neki egy pap. Elfedné a testét, mikor elhalad egy templom előtt? Kussolj, seggfej, érkezik a riposzt. Snooki tényleg meg van sértve, bezzeg ahova ő jár templomba, megdicsérnék, hogy milyen csinos. Snooki kifejti, hogy Istennek biztosan tetszenek a mellei, hiszen ő teremtette. A mellei helyén gumilabdákat hordó Jenni röhögve közli, hogy az enyémeket biztos nem, höhö.

Otthon Snooki hívja a bikáját, Jionnit. A lány különösen romantikus hangulatban van és elmondja szerelmének, hogy ő a legjobb srác, akivel valaha találkozott, és szívesen kinyalná a seggét. Annyira hülye vagy. Hülyeségeket beszélsz. Juj, ez fáj, Snooki szomorúan pillogat félméteres műszempillái mögül. Ő csak jót akar a dumájával, csak ki akarja mutatni, hogy mennyire örül Jionni látogatásának. Kiderül, hogy ők ketten ellentétei egymásnak. Míg Snookit letartóztatják Seaside-on részeg duhajkodás miatt, Jionni inkább a csendes típus, akinek sokat számít mások véleménye. Más szóval unalmas fasz. Mindenesetre megfenyegeti Snookit, hogy ha nem úgy viselkedik a látogatása során, ahogy ő azt elvárja, akkor azonnal hazamegy. Hú!

Pauly D-nek új frizurát készít Deena, erre nehéz szavakat találni, kinyírt hajú Demjén Rózsit kereszteznek egy hímpellérrel, az lehet ilyesmi. Pauly is érzi, hogy a haja rontja az imidzsét, ezért megalkotja új karakterét, Joey D-t. A nagy átalakulás vonzza Vinnyt is, aki Joey D-vel megalkotja Louie-t és Tonyt, olasznak öltözni Olaszországban szerintük vicces, és tényleg az kicsit. Nem tudom, honnan szereztek Italia feliratos melegítő felsőket, de ha tudnák, ez mekkora divat Magyarországon labdarúgó-világeseményeken, lehet, levennék. A kondi-szoli-mosoda életvezetési stílus mellé megszületik a pumpa-fekvőtámasz-szájfény is, köszönjük Louie és Tony.

Békülni kezd a két retardált, Ronnie szerint bármi is az igazság, és bármit is mondott korábban, ő nem csajozott, de Samminél ilyenekkel nem megy semmire. A többieknek kicsit elég belőlük, Pauly D szívesen beleverné a fejét a falba, de nem ő az, aki megkéri Ronnie-t és Sammit, hogy ha lehet, akkor a ház többi lakóját kíméljék meg. Ronnie szerint kivételesen nem üvöltenek egymással, úgyhogy jobb lenne, ha Vinny a saját dolgával törődne. Egyébként meg újra járnak. Jenni és dr. Ron a Snooki-Jionni-dráma okait firtatják. Jenni szerint mindössze annyi a gond, hogy Jionni nem szereti, ha Snooki iszik, itt Jenni belekeveredik egy kisebb fejtegetésbe, hogy lehet, hogy Snooki alkoholista. Ronnie szerint Jionni tudta, mit vállalt, amikor összejött Snookival, szóval most talán nem kéne hisztizni. Ronnie sem magas, de Jionni alig nagyobb 150 centinél, szegény örült, hogy talált egy csajt, aki még nála is alacsonyabb, erre most kiderült, hogy iszik.

Mert iszik, és ha beivott bármi megtörténhet. Az egész brigád diszkóban van, Snooki a bárpultnál pofozkodásba keveredik egy szőke lánnyal, hordában érkeznek a helyszínre a csajok, Jennit leöntik, Deena üvöltve próbálja csitítgatni a feleket, valaki őt is leöntené, de az ital Snookira megy. És akkor beindul a cséphadarás, akkora a keveredés, hogy Snooki még Deenát is betámadja véletlenül, bocs. Relatíve egyben kijutnak a diszkóból, de a hangulatnak annyi, ezért a házban Snooki még piásan felhívja Jionnit. Jionni szerint Snooki ivott, és akkor biztos faszizott is, mert így szokta. A lány csak pislog, ezért Ronnie kiveszi a kezéből a telót, hogy Jionnikám nem látod, hogy szeret, mit basztatod. Jionni teljesen jogosan küldi el a picsába Ronnie-t, majd Snookit is lekurvázza. Sírás, Jenni és Sammi biztosítják Snookit, hogy a lány mindent jól csinál, ne hagyja, hogy Jionni tönkretegye a nyaralását.

Deena felhívja a néhány résszel ezelőtt megismert olasz pincért. Reggel négy óra van, ennek ellenére a srác már repül is, Deena elaludhatott, mert szegény Elis vagy húsz percet csönget mielőtt beengednék. A házban először Deena beletérdel néhány üvegcserépbe, majd meglátja, hogy Elis nyaka ki van szívva. Mi a fasz ez? Áááá, semmi, csak a tesómmal játszottunk, ő csinálta. Ez nem jött be, Deena szerint ez nem olyan dolog, amit Amerikában elfogadnának, ezért hazaküldi a srácot, Pauly meg is állapítja, hogy szegény gyerek kétszer is átjött, anélkül hogy elment volna, ami nagy szívás.

Deena, Jenni, Sammi és Ron Snooki lelkét masszírozzák. Jenni szerint nem helyes, amit Jionni tett, kiderül, hogy a lányok, amikor látták, mennyire ki van akadva Snooki, fel akarták hívni Jionnit, hogy kioktassák a törpeuszkárt, de ez elmaradt. Ronnie szerint Snooki jobbat érdemel, és úgy látja, hogy Jionni nem az a srác, aki lehetett volna belőle. Hogy ez a srác milyen okos, ha más dolgáról van szó, és micsoda egy porcelán pitbull, ha a sajátjáról, az siralmas. Snooki persze szerelmes és Jionni pártját fogja, a srác hamarosan Olaszországba utazik, szem nem marad szárazon, de addig itt is van róluk egy kép.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: jersey shore
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása