Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Összeesküvők 1x13 - A Zombiara

2011. október 06. 17:25 - izomtibi

Tegnap fűrészelés, ma döntés, úgy látszik nem csak a szomszéd KAIWO típusú minihifije erősen áthallásos. Szerintem szomszédgyerek azért vehette, mert részint olcsó, másrészt más már nem játszaná le a Teknő kazettát. Át is csöngettem hozzá, és elmagyaráztam neki a kulturált szórakozás fogalmát, úgyhogy amíg én megnézem az Összeesküvőket, ő a Bartókot hallgathatja, lenémítva. 

Kell is a tökéletes összpontosítás, mert nagyon érdekesnek ígérkezik ez a rész is, olvasom hogy többek közt: „Éva és Ircsi vitája majdnem a tettlegességig fajult, Csoki elárulta Zsanettnek, hogy mennyi az annyi, Zsanett üvöltött Csengével, aki igazából Nikóra rágott be, Az arajelöltek testrészein vitáztak össze a mamák”.  Előkerült egy balta és nem tudtak megegyezni, hogy Enikő vádlija, vagy Csenge felkarja kerüljön a húslevesbe? Lássuk.

Tilla elmondja, hogy eseménydús volt a villa élete, a csajok-asszonyok-és a többi kettessel kezdődő személyi számú között számos konfliktus alakult ki. Pedig az elején még idilli volt minden, míg Éva és Ircsi el nem akarták verni egymást a fakanállal.  Csoki mindeközben kezd áttendálni Zsanikáról Zsanettre. Nyilván azért, mert azt legalább nem kell becézgetni. Zsanett miközben wc-t pucol, incselkedik is Csokoládéval, hogy hallomásból úgy értesült, hogy a jófiú a sütőmalacos szex híve. Mármint, hogy szereti ha gömb van a szájában, miközben répázik (vagy őt?). De kiderül, hogy ilyet ő csak egyszer látott, akkor is amikor a kábeltévén rossz helyre kattintott. Nőből is max csak negyedszázat kúrhatott le.  Csokoládé folytatja az udvarlást, aszondja neki már elege van a 18 éves lányokból, akiknek csak a drog, a pia, meg a szopás a fontos. Leszel te még ötven, Csoki! Azért azt megengedné Zsanettnek, hogy megnézze, hogy feláll-e neki. Persze de csak ha utána olvas egy kis Balzacot. 

Mindeközben Éva egy szivacson fekve baszogatja a mocsárban ténykedő Ircsit, hogy tán hagyná abba a kertészkedést és menne inkább mosogatni a faszba. Majd Éva, miközben napolajjal keni magát, elmagyarázza a többiekbek, hogy hogyan kéne tán azt a retkes wc-t szakszerűen kipucolni. Minden csapatban van egy értelmi szerző, na. Meg hát egyesek mit pofáznak a sütésről-főzésről, mikor idebent meg melléjárnak a konyhának, azt csak azt a szar krumplilevest tudta főzni. Hú de kurva szar lehet nőnek lenni, ha ennyit kell mindig hozzá elégedetlenkedni. Éva azért megbirkózik a feladattal, és keményen osztani kezdi Ircsit, merthogy hányszor volt a kezében a porszívó (ugye, nem elégszer). 

Kati nénnye közben drukkol a távolból fiának és Enikőnek, hogy kapcsolatuk gyümölcsöző legyen, és boruljon a nyakukba a meggyfa virága. De azok egyelőre még csak a teraszon beszélgetnek. Húzd magadhoz, ne csak simogasd. És húzd be a hasad előtte. És érezd a lehelletét. Mondogatja a szakmai tanácsokat Katinéni maga elé. De a borjú fia inkább neki mutogat szíveket kidülledő béllel. Mása a kamerába megértően akceptálja Marci udvarlását, és hogy még nem lépett a monogámia útjára. Petivel Marci ezt töredelmesen meg is osztja, meg hogy azért az Enikőre kicsit rágusztált. Mása ezért ki is száll a versenyből szépen. Kicsit előtte még ölelkeznek Marcival, azt barátok maradnak. Egy barát pedig megérti, hogy Marci most a bőség zavarában szenved. Ha ez a bőség, milyen lehet az ínség, azt a kutyafáját! 

A mamák eztán visszaköltöztek szépen a házba a lányokhoz. Jöhetnek a konfliktusok, nagyszerű. Ki hova tette a felmosóvödröt, mióta nem látták a kezében a krumplihámozót, stb. Ehelyett sokáig viszont csak lelkiznek, meg megnyílnak. Kicsit átmegyek a szomszédhoz hallgatni a Bartókot. Mikor visszatérek még mindig sérelmek felhánytorgatása megy, én meg teljesen összezavarodom, mert akit Nikónak gondolok, az mást szólít Nikónak, aki meg Csengének azt, akit én Másának nézek.  Na rájöttem, Csenge a baltaállú lelkizik maratonit, amire Zsanett felcsattan. Mása pedig Nikót okolja, hogy ők eltávolodtak a Marcival. Mert a Norbinak ő sztriptizelt, vagy Norbi a Marcinak, vagy a Mása a Norbinak, vagy a Nikó a Schmittpálnak, hirtelen Barátok Köztbe fordul az egész, csak úgy röpködnek a keresztnevek, akik látszólag teljesen lényegtelen dolgokat csináltak, és csak a szereplők tekintetéből és hanghordozásából vélek ennek az ellenkezőjére következtetni. A tartalom a formával most élesen szembenáll, látom a konfliktust, de nem érzem. Csak az indokolatlan és megmagyarázhatatlan feszültséget, amit akkor éreztem utoljára, amikor az egyik csajomra 25 percet kellett várni egy szépségszalonban. 

Közben a srácok is fejtegetik az eseményeket, a szerkesztők ennek bemutatására 20 másodpercet szántak. Vágás után a nők ugyanonnan folytatják. Nem 20 másodpercben. Erzsók is becsatlakozik a vitába, megemeli a hangját Másának kioktatólag. Ha már okosat nem tud mondani, legalább hangos legyen.  Kati mama is feltűnik a színen, és nagy szép hasán átüt a mellbimbója is. A nőket ez azonban velem ellentétben nem zavarja meg, és simán nyugdíjba küldhetnék a Durocell nyuszit. A srácok pedig, akik miatt az egész perpatvar van, mit sem zavartatva beszélgetnek odakint a pinanyalásról, azt röhögnek. Ilyen egy beleszarós köcsög egy népség ez mind. 

A lelkizést egy feladat akasztja meg: az anyósoknak össze kell állítani papírvágó ollóval az ideális meny testrészeit a rendelkezésre álló meny-jelöltek alapanyagaiból. Ha a fiúk csinálnák, lehet tíz pinája volna a másénak, de úgy sejtem az anyukák ezt a kérdést kicsit tudományosabban fogják megközelíteni. Kati mama Enikő csipejét választja, de mondják neki, hogy az nem jó, alig látszik. Akkor jó, választom a Kezét, helyesbít Kati mama. Lehet, hogy nem is menyet, hanem kanadai favágót akar összeállítani. Csilla lábát sokan jelölik tetszőnek, úgy tűnik azon fog állni a lego meny, és még a fenekét is ő fogja adni. Regiből is akarnának kivenni valamit, de lehet csak a fülbevalóját fogják. Tillának tetszik a végeredmény, bármelyik zombi filmben el tudná képzelni. Úgy sejtem, nem mint aki menekülne előlük. Egyébként ha a lányoknak lesz majd ugyanez a feladat, akkor szerintem kár lesz baszódniuk a sok kivágással, kiraknak a mágnestáblára egy Jabba posztert, azt cső. 

Jön a döntés. Erzsók rövidesen kijelöl egy csajt Mása mellé, akik közül az egyik majd mehet a levesbe. Erzsók kicsit meaculpázik Mása jelölése miatt, szerinte a nekik bemutatott és összevágott felvételek nem mutattak teljesen hiteles képet a benti állapotokról. Végül Zsanikára teszi a (negatív) voksát, mert ugyan kedveli, de korban nem tartja a fiához illőnek. Azt a végén ne kelljen otthon matekból korrepetálni, gondolom.  Szilo egyetért édesanyjával, annyiból sajnálja a döntést, hogy Zsanika az ő párjának a barátnője. Lehet, hogy ebből csak kint lesz hármas. 

Most pedig lehet szavazni, mint állat. 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JOKKA21 2011.10.06. 17:45:07

Kurva jó volt IzmosTibi, én bírom az írásaid, annyit javítanék, hogy Regi=Reni(ke).Jó a blogod múltkor olvastam, nagy forma lehetsz a haverjaiddal együtt.:D

backtoblack 2011.10.06. 22:42:44

ÁÁÁ, nagyon jó szöveged van Tibi, a könnyem folyt a nevetéstől, miközben olvastam! :D

Cinkes 2011.10.07. 09:58:07

Bakker ezt végignézni nem kis megpróbáltatás lehet... :)

kerdesek05 2011.10.07. 22:45:34

hol lehet a csajokról és az anyósokról meztelen képet videot látni?
van egy szilikon anyós az egy komplett bejegyzést érdemelne!:)

GL-581 g 2011.10.14. 10:24:59

Olyan rég volt Összeesküvők-hogyvolt. :( Pedig minden nap nézem, hátha kikerült egy új, de semmi. Vagy vége van ennek a hulladéknak? Ment a TV2 sok más műsora után? (asszem valami XXL-nél állították fel a rekordot: másfél hónapos beharangozó, majd 1 adás után kasza :D )

Egyébként ennek a játéknak mi a célja? Amennyire fogtam, menet közben is repítik őket ide-oda párban, az egyik duó talán Párizsba ment az elején... akkor ők most vesztesek, és ez a vigaszdíj?

locsolóember 2011.10.14. 16:13:43

@GL-581 g:
Se tibi, de sixx nem ír HV-t.
Pedig lenne alapanyag. :))
Nincs még vége, még nem került a kasza alá ez a sikersorozat. :P
Mi a cél?
Marad a végére egy pár (mega Zanyós), oszt viszi a kérót, a dellát, a kocsit meg az utazást.

GL-581 g 2011.10.14. 16:30:22

@locsolóember: Mindketten abbahagyták? Nincs ennek a remekműnek krónikása? Ez a kultúrtörténeti mérföldkő ismeretlen marad az eljövendő korok számára? :(((

Akkor kénytelen leszek nézni. :DD
süti beállítások módosítása