Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Nyerj a Discovery Chanellel!

2011. október 05. 21:10 - sixx

A Discovery Channel a felújított roncsautók, az épületköltöztetés, a cápák és a szénbányászat rejtelmei mellett az élet nagy kérdéseit is körüljárja. A Kíváncsiság című sorozat különlegesen nagyszabású: öt év alatt összesen hatvan epizódot láthatnak a tévénézők, tömérdek amerikai hírességgel. A sorozat elején járunk most, eddig néhány rész ment le.

Gondolkoztál már például azon orgazmus közben, hogy most éppen miért jó? Vagy milyen lehetett ősemberként élni? Esetleg arról, mi történne, ha a Függetlenség Napja valósággá válna, és megjelennének az idegenek az égbolton? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket vizsgál a Kíváncsiság, az egész projekt kezdeményezője pedig maga John Hendricks, a Discovery Networks alapítója. A műsorok házigazdái között olyan arcok tűnnek fel, mint Stephen Hawking, Robin Williams, Samuel L. Jackson és Maggie Gyllenhaal, szóval tényleg nem aprózták el ezt a műsort.

Az élet rejtelmeit vizsgáló Kíváncsiság keddenként 22.00 órától látható a Discovery Channel műsorán. Ha már a műsor maga sok kérdést tesz fel, egyet mi is kérdezünk. A sorozat következő epizódjának címe: Hogyan alakult ki Amerika? kérdésünk is ehhez kapcsolódik:

Milyen néven született a Hogyan alakult ki Amerika? epizód műsorvezetője?

Lehetséges válaszok:

  • Martin Sheen
  • Ramon Gerardo Antonio Estévez
  • Emilio Estevez

A helyesen válaszolók között 3 Discovery Channel ajándékcsomagot sorsolunk ki, a válaszokat erre a címre tessék küldeni október 8-án délig.

 

Címkék: tv játék discovery
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

süti beállítások módosítása