Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x20

2011. október 02. 18:30 - Hódos Hajnalka

Nem emlékszem, melyik kommentelő gyűjtögette az előző szériában a VillaLakók szájából elhangzó ökörségeket, (flanker volt az, köszönjük neki, és christaylornak is, aki kisegített!) volt belőlük jó sok, de az az érzésem, Cristofel, kettő hét leforgása alatt, egymaga annyi hülyeséget hordott össze, hogy betelne vele egy A/4-es spirálfüzet. Franciakockás. Ra kapartam magam tegnap este is, köszönöm az eddig beérkezett pályázati anyagokat, gyvynek innen üzenném, a szilikonpántos melltartó viselését, mint titkos jelet felejtse el, Annamari gondoskodik a napi adagról, az is bőven sok. Gondolkodom még egy bankszámla nyitásán, a felajánlott összegeket a Rtl-nek ajánlanám fel, szálljunk már be abba a rohadt gázszámlába, hogy Lilunak ne kabátkában kelljen az öfit vezetni! Nahh, nézzük.

A Lakók kínos feladatot kapnak, jelöljék meg azt a két embert, akit kiraknának a játékból. A Speckommandó Szellemi Vezetője és az Egyre Kisebb Manipulátor diplomáciai tárgyalássorozat útján megállapodnak, azoktól az emberektől szabadulnak meg, akik nem tartoznak egyik csoportba sem. Csaba és Dya a két kiszemelt szerencsétlen, Fecónak megint nagy a szíve, ő nem tudná egy jó emberre rárakni a jelét, és Csaba az. Gergő meg csak azért nem rakna valakire, mert gyenge. Attila rinyálni kezd, akkor oszlassuk fel a klubot, őrület ez az infantilis viselkedés manipulátorkám, ha nem az történik, amit ő mond, akkor indul a hiszti meg a sértő és bántó volt ez, meg a rinya, és ez egy férfitől sokkal kínosabb, mint egy nőtől. Érzelmi alapon döntitek el, hogy kire raktok. Igen, Attila, egyrészt mert nekik vannak érzelmeik, másrészt, lehet, hogy ők érzelmi alapon döntenek és ez a taktikának nem kedvez, te viszont egy kicsinyes önző dög vagy, lófaszt manipulátor.

A szavazás nem okoz meglepetést, szinte mindenki Csabát és Dyát jelöli, természetesen elhangzik az ilyenkor szokásos „semmi bajom nincs veled”, Dya megörvendeztet minket azzal, nem fogja magát megváltoztatni azért, hogy a nézők benn tartsák, és igen, elhangzik az ilyen vagyok is. Hát már úgy vártam! Akkor szakad el a cérna, mikor még Csaba is Dyát jelöli, teátrális bevonulás a szobába, mikroport ledobással egybekötött ágyravetődés picsogással. Na még meg is alázzák, egy piros pólót kell felhúzni, amin egy lefelé mutató hüvelykujj látható, lefogadom, az a baj a pólóval, hogy nem D&G márkájú.

Péter foglalkozik a kis csapatával, tehát ugyanúgy, mint a malaccal, legyen a szervezetnek neve. Titkos neve. Legyünk a Könyvesház Fiúk. Mert itt egy darab könyv nincs. Meg Péter kitalált egy fejlesztő feladatot. De nehéz. Három nap alatt meg kell tudni mindenkinek a születési idejét, lefogadom, hogy Melindából akkor sem fogják tudni kihúzni, ha harapófogót is visznek magukkal, előbb vallja be, hogy Ödön nem is bankár. Miután ez megvan, kitalálnak egy sorrendet, a legöregebb lesz az egyes és így tovább. Kíváncsi vagyok, ki lesz a foskilences. És akkor szám alapján fogják beazonosítani őket. Péter saját bevallása szerint ezt a feladatot memóriaproblémák miatt találta ki, mert Bandinka öt-hat másodpercre képes visszaemlékezni, Crisnél, azt hiszi, ez nyolc, szerintem azért, hogy minket szórakoztasson és ne szavazzuk ki, de nem bánom, mert őrült jókat röhögök a DrímTímen. Péter már a feladat felvázolásakor alapvető falakba ütközött, Kiszopfel például érti a feladatot, de a számokkal nincs tisztában. Jól van, de akkor a feladatot úgy kéne, hogy akadékosan. Akadékosan? Igen. Jól használtam a szót? Nem. Péter úgy látta, a fiúk örültek, hogy már nevük is van, nemcsak jelük, de nincs meggyőződve arról, hogy a gyűlés után negyed órával még emlékeztek a csapat nevére.

Ezután a Speckommandó két tagját felváltva láthatjuk a riportszobában, akkor ezt idézném szó szerint, úgy érzem, muszáj:
B: - Fúúú….. várjááá… mi is volt az?
C: - Persze! (örömteli vigyorgás) A …. Hoppá!
B: - Mi vagyunk a ……………
C: - Cirkuszi bolondok!
B: - Túlélők….. vagy valami…..
C: - A Futóbolondok!
B: - Esküszöm, nem emlékszem….
C: - Vagy pedig a Flúgos futam!
B: - Legyünk a…….. a………
C: - Könyvesházi Fiúk, azt hiszem, ezt adta! A Könyvesházi Fiúk!
Cristofel egyébként az is elmondja a riportszobában, valahol hülyének nézi a Petit. Senki, senki nem veszi észre ezt a tizennyolc éves srácot, hogy a nagy vezető ő! A kubai macsó srác, aki még vezet is! A Petya se veszi ezt észre! Sigismundus szerint az nem lehet, hogy ez ennyire hülye, inkább az van, hogy rájött, hogy ezzel benn tud maradni és direkt csinálja. Szeretem az olyan jószándékú, filantróp embereket, mint Sigis, mivel én egy mizantróp állat vagyok, szerintem Kiszop tényleg ennyire sötét. Hát a hülye feladatoktól itt sem menekülünk meg, alkossanak csapatokat és adjanak elő produkciót! Attila megint megsértődik, csalódás volt neki Gergő lázadása. Gergő ugyanis begyűjtött maga mellé négy csajt és baszott az alkotmányra, meg az Attila által vezetni kívánt Ötösre. Veronmaci sír? Neeeeem. Veronmaci mondja, mi történt? Hogy én a Gergőt szeretem itt a legjobban és nemtom hanyadik alkalommal a Seherihit váhálahasztjahaaaa. Az Ötös rohadtul nem Ötös! A Gergő a Seri felé húz , nem értitek? De nincs Hatos se, mert a Gergő meg a Seri már rég külön csapat, nem veszitek észre? Ilyen hülyék vagytok? Na csak tudja meg az Attila, hogy a Péternek panaszkodtál tegnap, lesz neked is neved, de olyan, hogy sírnál egy Napraforgóért, azt hiszem!

Péter gondolkodik erősen, mi az, ami távol áll a csapatától? Hát így első blikkre azt javasolnám, műveltségi vetélkedőben ne gondolkodjanak. Gergő a csajok külsejére építi a produkciót, a Charlie angyalai projekttel indulnak. És előadunk valami Csárliangyalaisat? Igen, ezt Dya kérdezte, hogy találtátok ki? A misszió az lesz, hogy ki kell iktatni a többi csapatot. Hát beszarok az izgalomtól, már most. Ez a Csabagyerek, ha lilára festené a farkát, pávatollat dugna a seggébe és a feje tetején pörögne a varázsmondó szőnyegen, akkor se felelne meg, ha drámapedagógiát tanulna az egyetemen, akkor most tudna segíteni Attilának, de mit tanulsz, számvitelt, hát az most nem kell. Péter nagyon okosan kitalálja, hogy a kis csapat cirkuszi produkcióval álljon a világot jelentő deszkákra, nevetségesbe adják elő, ő folyamatosan tud hozzá dumálni, vagyis saját magán kívül hülyét csinál mindenkiből, de a BTA-val kiegészült Speckommandó mén a Führer után, mint ahogy azt minden valamirevaló birkacsorda teszi. Bandika skandináv erőművész, prémbe burkolózva, szőr a seggén van elég. Ánnámárí a zsonglőr, aki két gyümölcsöt is a levegőbe dobál. Na. Cristofel, a Mágus. Misztikum és varázslat, őrület és téboly! A csapat produkciójában teljhatalommal Cristofel volt a legjobb. Mégpedig azért, mert ezzel a kubai temperamentusú módszerrel, ezzel a vérpezsgéssel nagyon sokat tudott hozzádobni. Mivel benne van a vérében a bolondság. Igazából erre születni kell! Attiláék csapata a Maffia, hát izé. Legalább könyvelőjük van. Fecó és Csaba teljes átéléssel éneklik a Keresztapa zenéjére írt szöveget, amit nem voltam hajlandó meghallani sem, Attila, Veronika és Kinga két vernyákolás között kis versikét mond, Kinga egy bomba, Veronika nem buta, csak a ruhája az, Attila a kését a Villában élezi, hát, ha már az elméjét nem sikerült eddig sem, legalább tényleg azt. Kénytelen vagyok egyetérteni a Bombával, Gergőék kiiktatós projektje kurva gyenge, Sehi és Dya vonaglik a medencében Péterrel. Attila a feladat végén szokás szerint okoskodik, ez a játék arról szólt, hogy a klikkek mennyire tartanak össze, és üzenni próbál a kamerán keresztül, Gergő mindenkinek be akar nyalni, hogy mindenkinél jó arc legyen, de Alekosznak ez (is) sokkal jobban ment. Ki is tyúzta Bécit a Villából, mint a szart.

A mai randira BTA és Péter megy, Annamari csini lesz, csak nem tudja, mit vegyen fel. Hát azt úgy ne. Szilikonpántos melltartót viszont föttétlenül, meg tizenkét centis tűsarkút, mert abban kereken harminc centivel magasabb Péternél, és az egy randevún szinte behozhatatlan előnyt jelent, és a férfi önbizalmán is hatalmasat dob. Ráadásul ez egy üzenet is, figyelek rád, és törődöm veled. Péter legalább normálisan néz ki, fekete üng, farmer, milyen más így, ilyen nyugiban, csak a malac röfög itt csendesen. Miért is írta Péter Annamari nevét? Mert más, mint az összes többi. Ő az egyedüli itt, aki különleges. Péter jellemzése a VillaLányokról tökéletes, éppúgy, mint BTA testbeszéde is, uraim, figyelem, a kifelé fordított csukló azt jelenti, tetszeni akarunk piszkosul, mondjuk, én rühellem, ha valaki így tartja a villát, azt pláne, ha valaki úgy eszi a kabátos húst, hogy előtte falatokra összevágja, na most megint hol tartottam, kéne itthonra egy Ariadné is. Péter szereti az ilyen csajokat, mint Dyáék, csak ők nem kifejezetten szellemi partnerek. A hülyepicsát ilyen intelligensen megfogalmazva még nem hallottam, kezdem komolyan megkedvelni Pétert. Az egyetlen nő itt, aki szellemi-lelki, az BTA, de Péter is belezavarodik, a saját mondatába. Veled van értelme annak, hogy az ember itt van. Annamari is Péterrel tud a legnormálisabban elbeszélgetni, és akkor nagy levegő… hát az van, hogy sajnos én nem csak úgy vonzódok hozzád. Ha már csak egy hetem van hátra, legyen egy csepp őszinteségi hullám is benne. Péter könyököl, érdekes ez a szitu. Mindenkiről gondolta volna, hogy ilyen helyzetbe keveredik, de BTA-ról nem. És hát nem, nem számított rá. Az lehet, de a szeme úgy csillog, mint a bagzó macskáé. Annamari nem akar úgy pillantani, ahogy olyankor szokott, ezért visszafogja magát. És el is pirult. De jól áll. Meglátjuk, hogyan változik a lelkünk meg az érzelmeink az elkövetkező pár napban, nyúl át az asztalon Péter, kettő darab kézcsók és egy darab imádlak, tényleg nyomatékosítással. Na Péterkém, most vagy Annamari akkora taktikus, mint ide Nagykáta és téged most szívatnak szívem, vagy BTA igazat mondott és akkor a SpecKommandónak új tagja, neked meg egy újabb embered van, akit ki tudsz rakni a Villából, apropó, Zizi még mindig nem tud gombot nyomni?

Veronika a csajokkal viccet talált ki, ez önmagában egy vicc. Cristofelre esett a választás, ezért elkezdte azt játszani, hogy neki tetszik. Veronika módra csinálja a behálózást: szerinted én milyen vagyok? Cristofel kedvenc szavát használja a jellemzésre: rafinált. Csókolgatni kezdi Veronika karját, oxigénért kapkodó ponty szájtartással, Veron nyivog, te most mit csináááálsz? Hogy ennek a viccnek mi értelme van, föl nem foghatom, arra gyanítok, Alek exe így akarja féltékennyé tenni Gergőt, aki gyanítom, nagy ívben szarni fog az egész liezonra, Veron örül, mert Krisz úgy ahogy van, bekajálta és elkezdett közeledni. Veron szorgalmasan futja a köröket, de ezt most ne csinááááld, micsinááász? Cristofel most is magabiztos, tisztában van vele, hogy Veron kéreti magát, de ő pont egy olyan komoly latin srác, aki nem fut egy nő után. Veronika most mi a faszt csináljon, nem akar vele semmit csinálni! Hát nem kellett volna ilyen szorgalmasan rázni a lófaszfát és tátott szájjal alá állni, aranyom. Veron hiába nem akar semmit csinálni, Kiszop már intézi a dugómatracot a riportban, masszázs és erotika céljából. Aztán bement Veronikával és türelmetlen volt, de egy kubai sráctól mit lehet várni? Két mondat után csókolgatni kezdte. Naaa… Krisz. Ne mondd ki a nevem! Méééérneeee? Hogy még mi történt a dugómatracon, fogalmam sincs, és nem is akarok tudni róla. Messze még a vége, na.

+1 kép, a végére tartogattam, hátha valaki éppen vacsorázik, vagy iszik valamit, köszönöm Zsuzsánnak, hogy felajánlotta a képet! Puszi, légszív!

 

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
810 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr. gernika 2011.10.03. 00:52:15

@nathalie: Addigra már majdnem nagykorú lesz, ideje lesz a saját lábára állnia.

julcsi29 2011.10.03. 00:52:23

Jó éjt,és szép napot Nektek!

nathalie 2011.10.03. 00:54:58

@julcsi29:
meglepően értelmesen nyilatkozik.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.03. 01:01:22

@mallpall: Kacsacsőr nem kompatibilis a villaléttel!

@gyvy: Csak mikor fogja Kingát megsétáltatni?

James Lavelle 2011.10.03. 01:15:35

Nem kell sok egy jó kis fojtogatós/szadó-mazó szexhez, ahogy elnézem.

nathalie 2011.10.03. 01:20:37

azt hiszem ebből semmi nem mehet le holnap adásba :D
veronika tényleg azt üvöltötte, hogy ADD IDE és közben letámadta attilát, hogy megfogja a farkát???? nem térek magamhoz :D

csak magamat képviselem 2011.10.03. 01:21:13

visszanéztem kicsit. ez valami kibaszott jó!!!

nathalie 2011.10.03. 01:30:14

akkor legalább azt megtudtuk, hogy krisztofel kiverte veronika mellett :D

csak magamat képviselem 2011.10.03. 01:32:01

elnézést,előjött belőlem a képernyőre verő kamasz.
na kár a legutóbbi szakításomért, b+

James Lavelle 2011.10.03. 01:32:08

Most néztem meg - kis fáziskéséssel - Cristofel gyónását. Csak remélni tudom, hogy a szomszédok nem keltek fel a vinnyogó röhögésemre.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 01:33:55

most kapcsolom ki, mert emmost 29-es karikás...

nathalie 2011.10.03. 01:35:33

hangosan röhögök ezen a két állaton. remélem erről lesz kép, ahogy veronika összekent csokis fejjel az oszlopnak dől, és nyög attila meg veri a seggét :D

JOKKA21 2011.10.03. 02:02:08

Most őszintén, miért olvadnak a nők ilyen Cristofel féle jópaseetól?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.10.03. 05:40:38

Na, szombaton megnéztem az első öfimet a szezonból, hát az Álomcsapat az nagyon tuti. Meg azon csodálkoztam, hogy erről a Dyáról eddig biztos mindig távoli képeket láttam, de én azt hittem hogy ő ilyen szép-de-buta lány. De hát még csúnya is! Azt nem tudom, hogy ez grimasz, vagy béna smink, vagy béna sebész miatt van így.

Zee 2011.10.03. 07:53:48

KOMOLYAN KÉRDEZLEK BENNETEKET EMBERTÁRSAIM!

Még nem volt elég?Hogy ezzel a szeméttel tömik a fejünket a két kercsatornán felváltva cirka 10 éve?Nem akarom elhinni,hogy a globális néphülyítésre és agybutításra még mindig van vevő ebben a nyomorult kis országban.

elszomorító,és szégyenteljes.....

beacska 2011.10.03. 08:08:44

jó reggelt!
A tegnap éjszakairól: én Attilát EGYÁLTALÁN nem értem. A gyónása alatt előre meggyónta, azt a sok szemétséget, amit majd el fog követni. Én eddig nem sok taktikát láttam a viselkedésén.
-megalapította a Hatokat, akik szépen lemorzsolódtak (előzetes alapján szét is estek). Rugalmatlansága miatt nem pótolja a tagokat, csak hagyja őket kilépni.
-röhögve egyezkedik Péterrel, az a nagy galádsága, hogy oltja Bandikát-hááát, ez kevés lesz a győzelemre
-gyakorlatilag a napjait Kinga "szívatása" tölti ki. Könyörgöm, ő a csapatának a tagja!!!
-egyáltalán nem tűnik hidegfejű érzéketlennek, sőőőőt...inkább makacs, de rugalmatlanság nélkül nem nagyon fogja irányítani az eseményeket...

...hááát, azt kell, hogy mondjam, hogy csak régebben van bent, de nem tett többet, mint Melinda (aki legalább felméri az EGÉSZ csapatot, és filózgat, latolgat, elemezget. Nyitott szemmel él), vagy Csaba

MissX 2011.10.03. 08:24:39

jó reggelt! nem hiszem el, valahányszor belenézek az online közvetítésbe, csak azt látom, hogy éppen agonizálnak valamin, vagy a chipses zacsakót csörgetik. bezzeg ha lemaradok, micsoda dolgok történnek...

:(

beacska 2011.10.03. 08:25:19

:DD megnéztem Veronika és az ír sajt című videót. Hát, a Kinga dugdosta Gergő orra alá a trapistát! :DDD nem csak Veronika, ez a Kinga sem egy egy észlény :DDD

beacska 2011.10.03. 08:25:57

@MissX: :DDD ezért szoktam én visszanézni, pörgetve ;D

MissX 2011.10.03. 08:26:36

@JOKKA21: szerintem nem a nők olvadnak, hanem a 17 éves kislányok. nekik meg még ez megbocsátható bűn :)

MissX 2011.10.03. 08:27:58

@beacska: na majd most én is azt teszem :)

Gabe Walker 2011.10.03. 08:46:31

@Zee: Hahahahahahaha! 10 év alatt nem találtad meg a kikapcsoló gombot? Na, ez az elszomorító!

Gondolom, _szórakoztató_ műsor gyanánt Heidegger és Schopenhäuer könnyed műveiből kellene showt gyártani, mert az olyan "hoch kultur". Marhára unalmas már ez a bölcsész-fanyalgás, ráadásul az ilyen topikokban rendszeresen jön az újabb és újabb értékmentő, aki aztán két komment után el is tűnik a VBK és mókás cigik mélyfilozófiai világában.

bulifúró 2011.10.03. 09:27:02

@Zee: Akinek nem inge, ne vegye nadrágra!

Hurri Kán 2011.10.03. 09:30:41

@Peter_Cs:
Nem tudom...:D

@nathalie:
Óbazmeg. És pont ezt nem láttam. :DDD

avanivi 2011.10.03. 09:40:47

@Gabe Walker: Kedvellek, de mijaf.. az a VBK... hogy ne haljak meg hülyén :)

nathalie 2011.10.03. 09:46:23

@gyvy:
jó reggelt :D
én tényleg végigröhögtem hajnali fél háromig az egészet :D
ez a két idióta (attila és veronika) totál részegek lettek a randi végére, a többiek olyan szinten le voltak döbbenve, hogy percekig röhögtem. A legviccesebb az egészben az a tipikus részeg viselkedés volt, hogy nem veszed észre, hogy mennyire be vagy baszva, és közben úgy gondolod, hogy remek ötleteid vannak :D ráadásul amilyen párbeszédek ott mentek :) már azon röhögtek a végén, hogy lehet kidobják őket villából. Attila ahogy áll összekarmolt testtel, csokis fejjel a többiek előtt, egyszerűen félelmetes :D
sajnos sikerült elbaszni az örömömet, mert kinga összeveszett verával és attila egyből rohant hozzá. Kinga kegyetlenül elbaszta a veronikás játékért és veronikát meg elmondta mindenek. Illetve kinga azt hiszem tegnap kapott egy miniagyvérzést is, amit jó volt nézni :D

Hurri Kán 2011.10.03. 09:53:42

@nathalie:
Neked is! :)

Ó, ezek jó hírek, hamarosan catfight várható. :DDD

avanivi 2011.10.03. 10:28:36

@gyvy: azta ,ez nekem kimaradt az eddigi életemből,de gáz .:(

avanivi 2011.10.03. 10:30:32

@gyvy: Ma milyen hétfő van ??

Hurri Kán 2011.10.03. 10:33:28

@avanivi:
HA elfogadják az árajánlatunkat, ami most ment ki, akkor kurva jó! :)))

Battenfeld 2011.10.03. 10:51:13

@Zee: Tudod mi már csak ilyen egyszerű emberek vagyunk. Nem húzzuk fel magunkat egy ilyen műsoron, hanem szénné röhögjük magunkat...

avanivi 2011.10.03. 10:51:22

@gyvy: Szurkolok ,hogy sikerüljön, és akkor este halmozzuk az élvezeteket VBK-val :)

traff 2011.10.03. 10:53:17

Egyre inkább kínos ez és feszengős.
oké, jól szórakozom, de közben ott van, hogy ezt már nem illik. Nekem sem, de az rtl is nagggyon geszi, hogy idiótákat szedett össze.
Személyiségi jogaikat sérti ez a műsor, mert nincsenek tudatában annak, hogy ez egy paródia lett.
De annak kurva nagy, nagyon jól módosított az rtl produkció a castingolókon, operatőrökön, dramaturgokon:)

Hurri Kán 2011.10.03. 10:56:28

@avanivi:
Köszi! :))) Ha összejön, MMKK élvezzük majd az eredményt! ;)

Spéter46 2011.10.03. 11:00:08

@beacska: "...de rugalmatlanság nélkül nem nagyon fogja irányítani az eseményeket."- hogy is van ez?

Szép reggelt mindenkinek!
Nyugaton gyönyörű napos idő van!

Spéter46 2011.10.03. 11:05:08

@Zee: Szégyenteljesnek nem nevezném, de elfogadom, hogy "elszomorító".
Én sem vagyok rá büszke, hogy ezt a szart nézem és kommentelem, de hát ez van ezt...
...nem kell szeretni!

Fekete Dália 2011.10.03. 11:13:33

Az egész egy nagy kupleráj.
Egy börtöntöltelékkel az élen.
Attila foglalkozása az rtl-es adatlap szerint: ötletgazda.
Namost nekem erről pont a sci egyház ugrott be.
Nem lennék meglepve ha ez a pszichopata sci tag lenne.

beacska 2011.10.03. 11:14:43

@Spéter46: úgy gondoltam, hogy rugalmatlan, mert nem tud alkalmazkodni, ragaszkodik a "régiekhez", ahelyett, hogy körülnézne az Újak közt, hátha ott alkalmasabb társakat talál a játék további részére.

MissX 2011.10.03. 11:20:25

most néztem végig a speciáliscsapat megingását. péter nem lesz szimpatikus szerintem a nézőknek, az emberek szeretik a szerethető balfaszlúzereket és bandi olyan. kiszopfelnek meg ott vannak a tinilányok.

Spéter46 2011.10.03. 11:20:33

@beacska: Akkor helyesen: "...de rugalmasság nélkül nem fogja irányítani az eseményeket..."

Spéter46 2011.10.03. 11:22:32

@MissX: Kár, mert ő az egyetlen jóindulattal értelmesnek is nevezhető ember bent!

beacska 2011.10.03. 11:22:35

@Spéter46: :DDD ja igen...ez van, ha az emberlánya több mindent csinál egyszerre. Ilyenkor hiába is olvasom vissza magam...

beacska 2011.10.03. 11:23:27

@MissX: de ha jól belegondolsz, és ha ők is belegondolnak, ha Péter nem karolja fel őket, akkor viszont ESÉLYTELENEK, mint ahogy az életben is

MissX 2011.10.03. 11:24:40

@Spéter46: lehet, de a manipulálása valahogy gusztustalan. ahogy a hátuk mögött kiröhögi őket, hááááát.

MissX 2011.10.03. 11:26:05

@beacska: nem biztos, hogy esélytelenek, mert bandi pont az esetlensége miatt lehet egy szerethető figura. én inkább azt mondom, hogy pont péter az, aki ha úgy szolgálja az érdeke, simán belöki őket a gödörbe.

de, tény, hogy péter nagy tatkikus

Lasombra 2011.10.03. 11:28:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
nem. nem írta. de van.
offline hétvégét tartottam.

az uccsó képet külön köszi. nem tudtok eltántorítani, nekem így is bejön. :)

egyelőre megkímélek mindenkit az okfejtéseimtől, rettenetes ütemkésésben vagyok bármilyen témához is, fel kell zárkóznom.

figyelek, jegyzetelek, rajzolgatok, elemezek...

ez a Zee (2011.10.03. 07:53:48) nagy arcnak tűnik. ha majd klikkesedünk, szeretném az én csapatomba.
szabad? :)

Spéter46 2011.10.03. 11:28:39

@beacska: :)

@MissX Valóban! Lehetne szellemi fölényét szimpatikusabban is hasznosítani!

kozi001 2011.10.03. 11:29:12

@nathalie: Volt Alekosz szidás? :) Ki-hogyan szidta és mikor?

beacska 2011.10.03. 11:30:06

@MissX: Az AM-val való randin mondta, nem rakták be, de mondta, hogy míg Attila csak leszólja őket, és kritizálja őket, hogy mások legyenek, addig Péter arra biztatja őket, hogy adják saját magukat.
Végül is Chistofelen azóta röhögünk, amióta önbizalomra tett szert.
Igen, saját hadsereget szervez, és irányítani akarja őket, de nem egyértelmű, hogy ezzel árt nekik.

HVC 2011.10.03. 11:30:39

Agyhalott az összes, aki ezt a műsort nézi...

atila68 (törölt) 2011.10.03. 11:33:00

Tegnap belenéztem az adásba mert a csajom lenyúlta az asztali gépet.

Annyit értettem, hogy van egy Kartofel nevű szerencsétlen aki nagy akaraterővel cipel fel alá egy szétplasztikázott arcú, tuskólábű transzvesztitát.

Kiegészítés valakitől?
(Vegyétek le a hangot úgy érdekesebb)

nathalie 2011.10.03. 11:33:26

@kozi001:
nem hallottam, mert akkor szakították meg az online-t amikor veronika röhögve mesélte, hogy biztos akkor látta attila az árkádban, amikor az alekoszos nyereményét költötte. EZért gondoltam, hogy inkább gyorsan megszakították az adást mielőtt a csaj alekoszra vagy a nyereményre bármit is mondana.

Hurri Kán 2011.10.03. 11:43:55

@HVC:
Jól mondod. Én is mesterséges kómában fekszem, és gondolatátvitellel irányítom az illetőt, aki a kommenteimet írja. :D

@nathalie:
Basszus, nyeremény helyett nyelést olvastam... :DDD

nathalie 2011.10.03. 11:48:57

@gyvy:
nos akár az is lehetett :D
van már az online-ról link?

kozi001 2011.10.03. 11:50:33

@nathalie:
Igen! Gondolom pedig rendesen kitárgyalták az előző lakókat és a taktikákat, de inkább eltünteti az rtl...!

Hurri Kán 2011.10.03. 11:55:04

@nathalie:
Majd jönnek délután a link-felelősök, megmondják. :)

Szentpeter 2011.10.03. 11:55:34

Annamária és a kobold... szép pár.. együtt eshetnek ki..

csak magamat képviselem 2011.10.03. 12:26:14

@beacska: popkultúra.
olyan, amilyen, de van. t8udod is, Dosztojevszkij idején sem csak ő, Csehov és Tolsztoj írtak, keletkezett közben több száz regény. olyanok is. azokat is lehányta az emberek egy része.
:) Azért vigyorgok, m itt sokan megvagyunk (valódi és komoly "magaskultúrával", bocs, gizdázok :]) ismerkedünk, úgy, hogy nem hányunk a bizonyos popkultúrától, hanem szórakozunk rajta. :)

BarBwire 2011.10.03. 12:32:00

@Lasombra: hiányoztál ám, de majd ugyis olvasod.

Még kit vennél be a klikkedbe?

BarBwire 2011.10.03. 12:33:31

@atila68: meg a szemüveget is :-D

genevieve 2011.10.03. 12:36:54

@Lasombra: aham, akkor már tudom mi nem volt kerek itt a hétvégén:-)

nem láttam dicsérni dyát:-)

kemény keleti kommentelő 2011.10.03. 12:47:07

Ez a Kartofel jó volt, jár a +2 pont. Kevesen tudják, hogy kubaiul ez szép szemű, szép szemöldökű, jótestű 18 éves srácot jelent, aki kicombosodott a cipekedésben.
Hajrá Kartofel és transzveszcica, vesszen Sehere és Gergő!

nowo 2011.10.03. 12:47:30

@traff: Egyetértek veled.
Nagyon jól megfogalmaztad,amit én is érzek a játékosokkal kapcsolatban.
Igaz,ha azt vesszük,valahol a VV4 nyertese,Alekosz sem volt már százas.
Alekosz menyasszonykeresője volt aztán a mélypont,Veronikával,mint "győztessel" megfűszerezve.
Erre tettek most rá még három lapáttal,Bandikával,Dyával és Kristofellel.
Az olyan értelmiségi,egyetemista srác,mint Csaba,valóban mit keres ott???

dr. gernika 2011.10.03. 12:51:04

@Zee: Ments meg minket Mester!

beacska 2011.10.03. 12:51:18

@nowo: ő sem tudja, mit keres, valszeg, haza is fog menni. Vagy védettséget szerez és akkor nem...

dr. gernika 2011.10.03. 12:59:09

@nathalie: Akkor már ezért megérte. :) Remélem benne lesz az öfiben.

nathalie 2011.10.03. 13:03:10

@gernika:
nem hiszem, hogy azt a randit be tudják rakni az öfibe :D én rég röhögtem ennyit.

beacska 2011.10.03. 13:08:07

@gernika: vagy megnézzük 6 után

tarsolya 2011.10.03. 13:08:40

@nowo: Csaba. Értelmiségi. Ahahaha :D

fran7 2011.10.03. 13:25:11

@tarsolya: Itt most a bent levőkhőz viszonyítva értelmiségi. lehet nem véletlenül nem tudnak bevágni róla semmit. Rápihen a vizsgaidőszakra.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.03. 13:53:31

Szerintem a show szempontjából mehet Bandika és Dya. Kingát is kirakatnám, ritka egy nagyképű, bunkó, beképzelt, rosszindulatú nő, de a hisztijei műsort csinálnak. Péter (az egyik legellenszenvesebb karakter) és Attila a két legnagyobb kavarógép, a műsort csinálják, nem mehetnek. Annamária és Vera sok érdekességet tartogatnak, őket bent kell tartani - főleg Annamáriát, aki szerencsére zavaró hatással van Kinga idegrendszerére. Gergőre is szükség van, érdekes karakter, Seherezádé és Melinda határesetek, Melinda adhatna magából többet is, Seherezádé meg a a Gergővel való reménybeli hegesztés és a hálás bulvártémákért marad bent, Csaba pedig az aranytartalék is lehet, de nagy az esélye, hogy hamar kiesik. Krisztofel pedig tipikus röhejes figura, showelem. Remélem, az Arénában Annamária és Attila szerez védettséget!

Tomsik Pamacs 2011.10.03. 13:54:33

Immigropoly – Játék a vándorlásról

A játék célja, hogy a kiválasztott afrikai karakteredet különböző útvonalakon keresztül legálisan eljuttasd Európába, illetve, hogy az út során minél többet olvass az érintett városokról, egy-egy állomás érdekességeiről, a lenyűgöző afrikai tájakról, a vándorlásról, az Európai Unió bevándorlással kapcsolatos politikájáról.
Ezáltal játszva bővíthetitek a migrációval, Afrikával és az Európai Unióval kapcsolatos ismereteiteket. Továbbá a helyes válaszokért cserébe pontszámot kaptok, melyet 2011. december 19-ei állás szerint összesítenek, és minden útvonalon a három legtöbb abszolút pontszámot összegyűjtő versenyzőt egy-egy értékes könyvcsomagjával jutalmazzák.
A játékot az alábbi linken próbálhatjátok ki: immigropoly.ittvagyunk.eu/

Dobj ügyesen, legyen szerencséd és legyél Te a legjobb!
Sok sikert és kellemes játékot kívánunk!

kozi001 2011.10.03. 14:02:14

@nowo: Túl értelmes és normális Csaba a játékhoz! Kevés esélye van így nyerni! Lásd vv4...!

Spéter46 2011.10.03. 14:05:48

@kozi001: Mi a f'-tól értelmes Csaba, és hogy lehet erre rájönni?
Amennyiben tényleg az lenne akkor a játék közelébe sem ment volna, márpedig ő jelentkezett szereplőnek!

MagasMacska 2011.10.03. 14:21:22

@Lasombra:
"ez a Zee (2011.10.03. 07:53:48) nagy arcnak tűnik. ha majd klikkesedünk, szeretném az én csapatomba.
szabad? :)"

Gondolod, hogy egyszer is előfordul itt még?

nowo 2011.10.03. 14:25:23

@Spéter46: Csaba értelmes,látszik rajta,meg hülyeségeket sem mondott eddig.
Csak showman-nek kevés.
Egy zárkózott,inkább szemlélődő típus.
Akik meg melegnek gondolják,azok emlékezzenek Jerzyre,aki a villában is,meg azóta is vígan csajozik,pedig mindenki buzinak tippelte.
Ezzel a természetével Csaba,Jerzyhez hasonlóan,még a finishben is bent lehetne,a végén biztos okozna pár kellemes meglepetést,addigra sokan megszeretnék.
És itt tartom inkorrektnek ezt az új húzását az RTL-nek,hogy direkt módon beleszól a játék eddigi megszokott menetébe,és emiatt lehet,hogy kiesik Csaba,aki az egyik legértelmesebb játékos a villában...

MagasMacska 2011.10.03. 14:27:39

@nowo:

Csaba a direkt módszerrel is kiesne, mert "nem tartozik" egyik "táborhoz" sem. Hisz mindenki rá tenné a jelet.
Pedig tényleg kár érte.

kozi001 2011.10.03. 14:31:19

@Peter_Cs: Mi van vele? Én nem láttam a 3-ast, de annyira nem lehet egy bolond gyerek!

@Spéter46: Az átlagos bent lévőkhöz képest gondoltam meg valahol olvasatm h magas az iq-ja!

beacska 2011.10.03. 14:33:27

@nowo: nekem sem tetszik ez, hogy kivesznek, meg betesznek embereket.
Szerintem megirigyelték az Éden Hoteltől, ott csináltak ilyeneket, csakhogy ott a játék is erre alapul, és nem volt közönség, és az újak nem láthatták a régieket.

nowo 2011.10.03. 14:34:17

@MagasMacska: Az lehet,hogy mindenki rátenné a jelet,de lenne annyi esze,hogy olyanokat vigyen ki,akiket simán kinthagyna.
Idővel meg híveket is szerezhetne magának a villában,egyre többen megszeretnék.
Fecó és Gergő már most is vonakodva tették rá a jelet.
Kristofel is,de ő irányítható.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.03. 14:35:53

@kozi001: Nem sok hír van felőle, visszament civilnek.

nowo 2011.10.03. 14:36:15

@beacska: Az Édenből vették?Nem tudtam.
Rossz ötlet volt!

MagasMacska 2011.10.03. 14:39:21

@nowo: Csakhogy ő nem tudhatja, hogy ki erősebb nála a kintiek szerint. És mi sem tudhatjuk, hogy a nagyközönség (vagy az RTL) kit tart nála jobbnak.

Nekem is szimpatikus,drukkolok is neki, de nagy jövőt nem jósolok. A méretes hisztikkel, a nagy szemétségekkel és a trágárkodásokkal szemben nem sok esélye van.

nowo 2011.10.03. 15:08:05

@MagasMacska: Eleinte,amikor még sokan vannak bent,könnyebb megtippelni,hogy ki a gyengébb,de később valóban egyre nehezebb.Voltak nagy meglepetések:pl. Béci-Jerzy párbaj.

MagasMacska 2011.10.03. 15:13:56

@nowo: Jerzyt "sajnálni" kellett - és ehhez az RTL bőven adta az anyagot. Csabáról ezt még nem tudjuk. (Remélem, nincs is mit megtudni.) De majd meglátjuk.

Spéter46 2011.10.03. 15:17:22

@nowo: "Csaba értelmes, látszik rajta, meg hülyeségeket sem mondott eddig."
Ez valóban így van, de értelmes dolgokat sem mondott, ugyanis eddig semmit nem mondott:(
Persze ez is egy taktika, csak az ilyet általában magában játszik az ember, főleg ha értelmes. Egyébként én leszarom, hogy buzi-e vagy sem!!!

csak magamat képviselem 2011.10.03. 16:08:24

hozzátok be a lemaradásomnat, lécci!!
az éujjel Veronika és Attila "randija" :) kölcsönös jókedvvel ért véget?
A többieket leszarom, dugjanak ők is, mert -bocsika- dugni jó. hívő ember vagyok, de van öniróniám. :)))

csak magamat képviselem 2011.10.03. 16:11:38

@Peter_Cs: egyetértek, engem is képviselsz. :)

csak magamat képviselem 2011.10.03. 16:23:02

@beacska: Attila igen bénán csinál sok mindent, a taktikája néhol irtó gagyi, átlátszó.

Szerintem Annamarin kívül mindenki átlátszó,
Péter: nem okos, csak több karizmát használ (nem bi-és tricepszen), ügyesebb kavaró, mint Attila (nagy dicsőség), de szembe IS hazudik, Attila meg hátba is, szembe is egy nagyságrenddel őszintébb.
És hadd valljam meg, az éjjel cseréltem volna vele, bármennyire nem jön be a műcickó. Verjenek át, megbocsátom!

csak magamat képviselem 2011.10.03. 16:27:41

@beacska: bocs Bea, egyáltalán nem neked szántam a korholásomat fentebb, amit a popcult-ról írtam, az totál félrement. 8-( pont egy hozzászólással feljebb akartam címezni, ne ijedj meg féktelen haragomtól!

csak magamat képviselem 2011.10.03. 16:34:43

kedves rtl klub, tisztelt kolosi tamás!
a kérésem az vv6-tal kapcsolatban, hogy legyen senior kategória!!
33-45, milf és dilf kategória lehetne az egyik beszavazó show, 46+ lenne a granma-granpa kategória.
figyelmét köszönöm,
nézői rajongással,
Sz. A. Á.

csak magamat képviselem 2011.10.03. 16:39:19

@MagasMacska: hohó, nem úgy megy az ám, ácsi. zee, aki szerintem Sannyi, meg lesz még X, Y, N, Alfa, Brávó, Csárli, nekem is kell!

csak magamat képviselem 2011.10.03. 17:41:23

@avanivi: fanatikus rockerek és 18 alattiak kedvence. Esetileg mások is isszák.
süti beállítások módosítása