Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Aranypart 1x22

2011. október 01. 11:01 - izomtibi

Magam mellé helyeztem Dr. Jack Kevorkian telszámát, biztos ami biztos, azt jöjjön a szerdai rész. Nekem azt mondták, hogy ez a műsor arról szól, hogy bemutatják az otthon ülő bkv ellenőröknek, zongora tanárnőknek, lakótelepi szenior sakknagymestereknek, hogy hogyan bulizik a mai fiatal a Pannon Rivérán. De az előző részben max csak az derült ki, hogy másnaposan szarul van, kötekszik, és akar valamit zabálni. De bizakodó vagyok, hogy majd most mutatnak olyat, amitől a csirkefarhát kiesik a szépkorúak szájából.

Az előzetes alapján takarítani fognak, a srácok pedig twisterezni egymással, csak hogy teljen az idő. Lehet Torrentét is beveszik majd. Mindenesetre még mindig főzés van, ennyi idő alatt a Pizza Forte hetvenöt pizzát hozott volna ki egymás után. Nem tudom, hogy István séf vagy kukta a brancsban, mindenestre elmondja, hogy nem tudja miből áll a csirke, vagy miből nem, csak azt tudja, hogy emlős. Aztán azér leesik neki, hogy hülyeséget mondott, mer önkritikusan kineveti magát. Há' a csirke csirkébő' van baze, há persze, de egy állat vagyok, gondolhatja, miközben csapdossa a térdeit. Utána szeletelés közben ráadásul megtalálja a furcsa lény fosszóróját, mutatja is a többieknek undorodva. Levi ennek hatására végig is gondolja az egész állat szerkezetét, ami álláspontja szerint egy testből, egy nyakból, fejből, két lábból, a hátán lévő szárnyakból és a fenekéből áll, ami a combján van valahol. Igazi tudományos-fantasztikus sorozat ez, de csak abból a szempontból, hogy ilyen nincs, mert az hogy fantasztikus, az azért túlzás. Egyébként ha a közértben csirkemell filét vettek volna, akkor ez a mai rész 24 helyett 10 perces lett volna. Nagy kár, hogy nem így történt, max sose tudták volna meg, hogy a csirkének van segglyuka, hát istenem.

Utána főznek tovább, nem megy nekik sehogysem. Nincs kétségem, hogyha a csajok csinálnák, egy centivel nem lennének előrébb, max csak leszúrták volna a konyhakéssel. Afelől sincs kétségem, hogy egyébként nem csak a főzéssel van nehézségük, hanem a talajszint fölött és a sztratoszféra között mindennel. A szerkesztők meg örülnek, hogy olcsón kevés kreativitással végezhetik a munkájukat. Hallod Karcsi, hozd má’ ide azt a zseblámpát, odaadjuk ezeknek, ellesznek vele vagy egy hétig! Az se baj, ha végül be se tudják kapcsolni, nem bányászok ezek!

Levi közben ismerkedik a kisfazék mértékegységével, pedig ő eddig csak a dekagrammot és a kilógrammot ismerte. Nem értem miért nem hívják át az LL Juniort, az sütne nekik lekváros kenyeret (a Vacsoracsatát néha önszántamból is néztem). Láthatóan ez az első kísérletük a főzéssel. A látottak alapján őszintén sajnálom a kiscsajokat, akik elvették a szüzességüket. Mivel a lányokat 5 perce nem láttam, mióta a srácok főznek, gondolom ők meg elmentek pénzt keresni. Pedig az lehet érdekesebb lenne, és még pár kamiont is lehetne látni, ami azért egy férfinak mégiscsak érdekesebb, mint pár demenciás, paralízises Stahl Judit. Egyébként kezdem egyre kevésbé bánni, hogy láthatóan tutira nem lesz kajájuk, hátha a végén rászorulnak a kannibalizmusra. Levi mond közben egy érdekeset a főzéssel kapcsolatban: hiába dugod jól a csajt, ha nem szép, akkor baszhatod. Nos ha ők így kúrják a csajokat, akkor inkább nyissanak egy dildó kereskedést, mert lesz vevőjük bőven.

Lassan el tudnám képzelni, hogy történik valami más is. De ha nem, hát nem, kimegyek addig hugyozni. Max ha visszajövök és még mindig főznek, megiszom két liter sört, hideg vízbe állok, hogy mehessek újra.

Kezdhetek inni. Kilencedik percnél aztán hopp! a békéscsabai hurkatöltő fesztivál két győztesét (hurka kategóriában) Bekit és Nikit látni, ahogy kolbászolnak a sétányon Gáborral. Bemennek egy közértbe, piát vesznek. Közben lehet tényleg igaza lesz az olvasóknak, de csak most az egyszer persze, és a vörös csaj, az tényleg szőke. Ennél nagyobb tévedésem sose legyen. Hazaérnek, és megörvendenek, hogy a srácok főztek. Akárcsak én ’95-ben, hogy kint lehetek az Üllőin a Fradi-Ajaxon. 1-5 lett a vége, csak mondom. Levi azért inkább a csipszre mozdul rá, lehet hogy nem okos, de úgy látszik azért legalább a túlélési ösztön még motoszkál benne. A csajok nagyon megértőek, nyammogják a kissé véres, annál jobban olajos csirkét.

Közben Stan és Pan is feltűnik. Meli már gyanakvóbb és finnyásabb is a többi csajnál. Esküszöm ránézésre az ember meg nem mondaná róla. De legalább megtudjuk, hogy nyers csirkével még őt sem érdemes etetni. El is megy csandrázni, szerintem nem mosott fogat utána, vagy vitte magával a fogkeféjét a nappaliba, azt már nem láttam. Meli inkább marad a nutellánál, aszondja. Ez egyből két rossz üzenetet a gyerekek számára, lehet írok is egy levelet a Szalainak.

Ekkor teljesen váratlan sokk ért. Ada valami bokapántot húzott a homlokára, amivel nem tudom mi lehetett a célja, de biztosan nem az, hogy jól nézzen ki. Ezúton közös játszás jön, Beki javaslata, hogy legyen az a tétje, hogy ki takaríccsa ki a lakást. Levi elmondja, hogy ő mindenféle játékot szeret, a sakkot is. Ez olyan magas labda, hogy maradjon is inkább ott a polc tetején. Eztán énekel kicsit a Mizuból. Tényleg egy teljesen kedvesen ártatlan emlősnek látszik, legalább annyira, mint a korábban látott bontott csirke. Ádámnak is tetszett a játék, különösen hogy néha intimebb testtájékokat is érinthetett. Később mintha meg is zacsizna valakit. Valamint láthatjuk, hogy Bekinek a picsája akkora, hogy alatta két méter sugarú körben csak moha nőhet. A játék végén Levi és István verseng egymással a győzelemért, férfias küzdelem, Levi majdnem el is pukizza magát.

De nem volt hiába az erőlködés, végén ők dönthetik el, hogy ki takarítson ki. Abban igen hamar megegyeznek, hogy az Meli vagy Ada legyen. A többit a sorsa bízzák, aki Melit szeretné látni takarítani. István szerint így van ez jól, úgyis rég nem dugott már, a fölös energiát levezetheti takarításban. Istvánt még nem fertőzte meg a feminizmus, jól van.

Lefekvés idő. Gábor az ágyban elsuhogja szerelmesen Nikinek, hogy ő neki a legfontosabb a házban. Majd a kamerának értekezik egy keveset a kialakuló puncifüggőségről, ami a férfiak mindegyikében kialakul, aki a világra jött. Én erről azért megkérdezném mondjuk Ricky Martint is. Melinek is a párosodásról fogannak gondolatai. Neki a szexhiány olyan, mint amikor nagyon sok édesség van előtte, de elveszik tőle. És akkor el lehet képzelni Gombóc Artúrt, ahogy elveszik tőle a csokoládét és még Pom-Pomot sem tudta megzsákolni egy hete. Levi szeretne odabújni valakihez, ezért inkább magányosan ül napszemüvegben a jakuzziban.

Újra Gáborban bugyognak fel a szerelmes gondolatok, miközben Niki a mellkasán pihenteti a kezét. Kib****ttul szeretlek. Iszonyatos szexuális vonzalom van kettőnk között, ezt le sem tagadhatjuk. Ezzel Niki is egyetért. Gábor szerint ez iszonyat. Pedig ő már baszott pár nővel, de nagyon ritka az, hogy ennyire szeressen csókolózni valakivel. Már megint itt van a szerelem, már megint izzad a tenyerem. Már megint csak őrája gondolok, már megint akarok egy jó nagyot...Szerelem, szerelem... Köpni kell, pü, köpni kell, pü. Egy Wahorn András a csávó, na.

Másik István készségesen felajánlja Adának, hogy szívesen megujjazza, amennyiben igényt támasztana rá. De a jányok csak incselkednek vele, hogy meglepődnél te, Estván ha aztán mink odamennénk tehozzád! De István szerint ennek a veszélye nem áll fent, mert csak a szájuk nagy. Neki meg az ujja max, ha már minden áron azzal akarja csinálni. Levi nem bonyolítja túl ezt a lamúr dolgot, inkább a zuhanyban rámarkol magára. Innen üzenem neki, hogy a népszokás úgy tartja, hogy amennyiben a lába alól nyúl be, az már idegenkezűségnek számít ugye, főleg ha kicsit rá is ülne kicsit, hogy elzsibbadjon a keze. Gábort a következő képen viszont már rángatja a szerelem. Van egy nagy kereszt a hátán, most látom csak. Nem mondanám erre sem, hogy egy mester keze műve, de végeredményében a Gábor hátán van, nem a Sixtus-kápolna mennyezetén.

Itt véget is ért a rész, Isten kegyelméből.

Címkék: aranypart
24 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

playoff szakáll 2011.10.01. 11:55:27

Ez egy lélektelen beszámoló volt. 2/

Kőváry Orsolya · www.irodatunder.hu 2011.10.01. 11:56:34

Dr. Jack 2011. június 3.-n meghalt. Nem vette volna fel a telefont. ;)

Rkhaylitsha 2011.10.01. 12:20:14

A musor elerte a celjat. A kispolgar -jelen esetben izomtibi- boldogan bofoghet, mert vegre lenezhet valakiket. Ilyen szar osszefoglalot nem olvastam meg. Unalmas, otlettelen, es csak fikazas. Hagyd abba, nagyon gyenge vagy

capa05 2011.10.01. 12:25:10

Nem olyan rossz ez. Hozott azaz vetitett anyagból dolgozik.Az írás még így is felülmúlja a műsor nívóját.
Van mit csiszolni a szerzőnek, lesz ez jobb is.

izomtibi 2011.10.01. 12:31:36

@Rkhaylitsha: a fikázás teljesen hidegen hagy, csak muszáj a műsorról mondanom valamit: én szeretem a trash realityket, a parasztokon is jól szórakozom, de egész egyszerűen SEMMI!!! nem történik ebben a műsorban. 14 percig a konyhát mutatta a kamera, ahol bénáztak.

a szereplőket meg jah, hát csak fikázni lehet. de meggyőzhető vagyok, mondj valamelyikről valami olyat, ami elismerésre méltó. eskü fontolóra veszem, ha sikerül valamit kiizzadnod.

Rkhaylitsha 2011.10.01. 13:11:00

:D
Nos, igen, tulajdonképpen 10 percig főztek. Ennyit is le lehet irni, meg mondjuk ki lehet fejteni, hogy milyen szép és guszti palacsintát csináltak, mennyire volt higiénikus, fél délelott 6 embernek ossze birtak hozni 3 db nyers palacsintát, stb.. Meg azért vannak vicces beszólásaik, mozdulataik pillanataik. Én nem azt mondom, hogy jobbat tudnék irni, de legalább meg sem próbálom. Olvasd el, hogy sixx miket irt...
Pozitivat kiizzadni azért nem konnyu. Szerintem Levi jószándéku, jókedélyu, szerethető hulyegyerek, Ádámnak, Pistának vannak jó beszólásai, ha hárman elengedik magukat, akkor szórakoztató bir lenni.

Szemuveg 2011.10.01. 14:01:47

ez így azé eléggé komoly.. meghoztad a kedvem, hogy nézzem. minőségi oltás.

jó a kép a töltött galambról, szándékosan így? =)

gastro, missing in action 2011.10.01. 15:52:34

Szerintem kurva jó izomtibi:) más, mint sixx, de ez is röhögős :)

gastro, missing in action 2011.10.01. 15:54:34

@izomtibi: hagyd a picsába a fikázó kritikát, majd, ha Levikapus, vagy a kiöregedett Dzsudinérófejű beír, arra reagáljál, ezekre felesleges :D

Illúzióromboló kockacukor 2011.10.01. 15:56:53

"pár kamiont" lol
Én szeretem Sixx írásait is, de ez a taxisgyerek is ügyesen irkál már pár éve és szerintem ezt is 100% hitelesen közvetíti. Be lehet fejezni a rinyálást, úgyis csak beugrós. Úgyis próbaidő alatt ki lesz bszva szegény.

mandruc 2011.10.01. 16:17:17

Szóval akkor most a végén Niki és Alfa megint b@**tak?

phranxinatra 2011.10.01. 17:03:18

az előző tibis hv jobb volt, de a stan és pannál itt is hangosan felröhögtem. várom a következőt, hajrá tibi!

BarnaMaki 2011.10.01. 17:38:12

Én szeressem a Izomtibit! Csinálja csak tovább, jó olvasni :)

Nevem Earl 2011.10.01. 20:30:11

Jó lesz ez tibi, szerintem a tegnapinál frankóbb volt. A fikázókkal ne foglalkozz, megszoknak vagy megszöknek. :)

manes 2011.10.02. 16:38:11

"Bekinek a picsája akkora, hogy alatta két méter sugarú körben csak moha nőhet. " :D:D:D
"’95-ben, hogy kint lehetek az Üllőin a Fradi-Ajaxon. 1-5 lett a vége," Azon én is ott voltam de ....az Ajax miatt:(

Mmacsek 2011.10.02. 18:21:11

Szerintem is jó Izomtibi :) csak a nevekkel vagyok bajban, megszoktam sixx elnevezéseit :))

Lük 2011.10.03. 08:48:06

Nem Adát "fingerlészte" volna, hanem 95D-t.(sixx come back)

esef - akit kitiltott Csikós úr vagy az Ommmmmmmmm 2011.10.03. 09:48:45

rendesen kibaszarintottatok velem. nem úgy volt, hogy sixx mester távollétében nem lesz hv?
erre megnéztem mindkét részt és még hv is van... :-/

manes 2011.10.03. 13:11:52

@mézescsók: Természetesen az Ajax:)

Harcospónilóó 2011.10.03. 14:18:49

Szerintem a Tibi jóóóó :)

mézescsók 2011.10.03. 17:41:39

@manes: Mily meglepő. Ezek szerint akkor sem volt jobb a Fradi. Kösz az infót, de többet nem szeretnék tudni róla, mert félő, hogy a topik elmegy valamilyen más irányba. Vagy lehet, hogy nem is lenne olyan nagy baj?
Az összefoglaló nekem tetszett, sixx-nek is voltak gyengébb napjai. A bentiek közül leginkább talán Levin tudok röhögni. Pasiként a hátam közepére nem kellene, viszont bent Ő adja meg az alaphangulatot. Pitta is elmegy. A nők szóra sem érdemesek.

mézescsók 2011.10.03. 17:49:15

Még valami: a srácok ott bent egy viszonylag egységes csapatot alkotnak. Nem baszogatják egymást, néha Ádámot oltogatják Adával kapcsolatban, de az sem vészes.
A csajok viszont pont olyan rosszindulatúak, furmánykodnak, féltékenykednek, leszólják egymást, stb. mint ahogy itt kint jellemző erre a populációra.
süti beállítások módosítása