Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5805-5806

2011. szeptember 30. 19:01 - dj Zax

Tegnap Gabirexia és Pumukli Laci szerelmétől volt hangos a Mátyás-tér, de Nincs-Megállás Ádám is odatette a hanglétrát egy énekes kásztingon a spániel-tekintetű, Szabi-szerzeményt orrontó progyuszer csajszinak, Petrának. Lássuk, ma ki borítja ki az ágytálat. Stúdióban kezdünk, Ádám lapozgatja méla undorral a szerződést. Petra adja a manit meg a sztájlisztot, Ádámé a nóta és az arc. Jó alku, én mondom. Csakhogy hoppá retikül - Ádámunk tapasztalati úton hitetlenkedik, Szabi lenyúlt szerzeményével hozakodik elő. Legomboltad pár rugóval te stúdió szökevény! Petrának - mily meglepő - fogalma sincs ki az a Fekete Szabi, ha nem nézném meg minden este a Barátok Közt-et, akkor nekem sem lenne, jegyzem meg. Tagad a ribanc, akkorákat nyel, mint Linda Lovelace a hetvenes években mélytorkozás közben. Ádám lelép, jól beleszart a ventilátorba. A spiné feje tanulmány.

Zsozsóéknál a lakás névadó párja viharzik ki a hálóból, mint Zrínyi a várból, öltözködés és pongyola, megéhezett Zsófi drágánk, valszeg nem rusztikus népdalokat énekelt Zsoltnak térdzoknis kórista módjára a pamlagon. Sőt innen nézve Zsolt is keményen bevarrhatta, mert le van lakva, mint hópárduc a Góbi sivatagban. Tekintete boldog, mint aki pont most adott le féldeci alkoholmentest. Szerinte összejött és megkötött a gipsz, Zsófi arckifejezését nézve nem teljesen értek ezzel egyet. A művésznő erőltetetten mosolyog, most jött rá, hogy Zsolt kölkét szeretne. Hogy is ne! Átbaszás készül itt kérem szépen. Rózsában sürgős a dolog, Zsolt balra el, utoljára Torrentét láttam ilyen elegánsan lelépni egy kósza numera után. Bár az legalább megkérdezte, hogy jó volt-e.

Andráséknál is zajlik az élet, András a számítógép előtt, Juli porszívózik és beszélgetést kezdeményez. Utóbbi kettő kombinációjáért nálunk verés jár, de lássuk hogy jön fel belőle András. Tessék? Micsoda? Mi? – csapja fel sorban a lapokat a mérnök úr, közben arca torzul, porszívó pedig csak zúg tovább. Érik a tipli a menyasszony szeme alá én mondom, de Andrásunk úriember, egy telitalpas lábtempóval végzi ki a zajgenerátort. Hülye ötlet ez a lövöldözés a legénybúcsún közli Juli, miközben előkerülnek a hulladékok a hátsó szobából, név szerint Gyökér Bandita és szűzoltásból levelezőn diplomázó Péter, akik persze mindjárt ki szeretnék venni a részüket a célba lövős legénybúcsúból, pedig ha részeg emberek lövöldöznek éjszaka egy vadászházban, az az álmoskönyv szerint sem jelent jót. Ugyan nem volt róla szó, de mi lesz a drága pénzért szerződtetett kurvákkal? Most esik le ez a célba lövés. Jó duma. Juli még méltatlankodik egy kicsit, de András szerint ez jó lesz csapatépítésnek, szerintem ha nagyon berúgnak akkor inkább csapat ritkításnak, de ők tudják.

Alizéknál fordított házimunka folyik, a nullás IQ-hoz alulról konvergáló értelmi színvonallal megáldott lány egy pohár víz egyszerűségével számítógépez, Szabi meg vasal. Mi van veled ember? Buzi lettél? Még egy hülye akváriumod sincs? Érkezik Ádám, szerződést ajánlott a büdösribanc, számol be a kásztingról. De én odavágtam neki az élest – dicsekszik a sokész. Zsebéből előkerül a hangrögzítő egység, felvette a beszélgetést, de tőle nem kértek lóvét. Bukó. Csekkolják a nőt a neten, de legálnak tűnik a biznisz. Közben Juli szervez tüntetést Nórával a célba lövős legénybúcsú ellen az ügyvédnő előszobájában. Rá is rontanak mindjárt Atikámra, akinek tetszik az ötlet, inkább mint egy sztriptízbár, pedig sötét erdőben felfegyverkezett Miklós cárral időt tölteni pár üveg alkesz társaságában Atikámnak sem egy életbiztosítás, az már biztos. Lehet, hogy vadászni is fognak, überelnek a kétségbe esett asszonyok. Persze, még nenét is lőnek. Aki kijön a bokorból és mondja, hogy: Ne! Ne!

Igen! 6 fő Zotyókám! - zsírozza Miklós cár a legénybúcsút telón, éppen agyaggalamb lövészettel bővült a program. Érkezik Balázs, így kódolt jeladásba megy át a megbeszélés, lényeg, hogy Zotyókámnak valamiből nagyon ramatyot kell intéznie. Szerintem ez lesz a közös öröm forrása: a kurva. Balázs érdeklődik a buli felől, de Miki pattintja. Ide csak öreg rókák jöhetnek, mint Miklós cár, András, Vili bácsi meg Zotyókám. Hát nekik valóban elég lesz egy ramaty kamaty is. Zsozsó rezidencián csengetnek, Janka az. Hát ez meg ki a pöcs? Lendüljünk is át ezen az apróságon, Zsófi nyit ajtót. Csaj beviharzik, várta Zsófit a kiállításon, de nem jött. Mindegy is mert a műkincskereskedő megvette az összes képét. Csúcs ez az érzés! Szerintem meg ekkora orrú nőt szopatni lehet csúcs, de ugorjunk!

Andráséknál Bandita gyökérkedik a konyhában, rántott csirkemellel ijesztgeti a kisöccsét. Át is ugrunk az előszobába, ahol András nyalja tisztára egy ügyfél valagát telón keresztül. Érkezik Juli, aki be van dühödve Attilára, kis öccs meg közben rémülten menekül át a szobán, mert befosott a gyökér Bandita által lengetett rántott csirkemelltől. Kész bolondok háza na. De lényeg, hogy a lagzin botrány ne legyen, fiúk kiengedik a gőzt a legénybúcsún. Remélem nem jön vissza ez a babos sztori…Rózsában Zsófi mutatja be Jankát Zsoltnak. Sztorizgatás indul, együtt jártak műv törire. Fasza. Csajok nyomják tovább a pletyót, Zsófi szeretne egy tárlatot ismerteti a távlatot. A lényeg ennyi. Stúdióban Petra telkofonál, miközben megjelenik Ádám és Szabi. Petra hirtelen elkezd emlékezni, nem csoda, hiszen Szabi arcán citerázik az ideg. Előkap egy szerződést a spiné. Nesze Szabi. Te írtad alá, hogy lemondasz a szerzői jogokról, egyébként kispályás vagy, különben is New Yorkban voltam, ja és ilyen ez a popszakma. Bezzeg Nincs-Megállás Ádám, abban megvan az X-fucktor. Énekel is meg kefél is, úgyhogy lényegre.

Timike vezeti fel a kapualjból bevonuló ügyvéd családot. Smarni lesz a kaja, de nincs otthon baracklekvár. Hát ki nem szarja le? De jön Miklós, ő például nem. Timike hozzábújik és benyögi a smarnit. Atikám érdeklődik a vadászatról, de csak futóvad lesz, meg agyaggalamb lövészet újságolja Miklós cár. Igazán jó kis faszméregetés lesz, már alig várják. Még nem tudom, hogy kivel van az erő, de erősen tesztoszteron szag van. Zsófi eközben Klauszt látogatja meg a villában, újságolja, hogy nyit egy galériát. Klausz adja megint az arcot, hogy ha ő adná a pénzt, akkor megint nagy veszekedés lenne. Így nem ad. Zsófi igazából lóvét kérni jött, pofára esett, mint labilis pingvin a jégpályán. Ádám és Szabi szédelegnek a konyhában, Szabi nyakig a hűtőben, talált szardíniát. Nem sok, viszont oltári büdös, Ádám nem csoda, nem kéri. Előkerül egy majdnem egész, gyanús kinézetű virsli is, de Ádámot az sem győzi meg. Kuka. Kaja nincs, gó tudö Rózsa, oszt együnk valamit. De a szerződéssel mi lesz Ádikám? Aláírod ittenék? Nem. Ő inkább fotózna és ketté tépi.

Zsozsó rezidencián Zsolt szarvasragut főz fasza módra, érkezik Zsófi. Hol jártál báránykám? Klausznál voltam angyalkám. És ő hozott haza seprűnyélen? - vágja oda Zsolt a csúfolást. Apropó, pénz mennyi is maradt? Mert hogy Zsófi nyitna a maradék lóvéból galériát. Zsoltnak nem áll jól, ha nem mosolyog, csak mondom. Baromság a galéria, úgysem lehet másodállásban csinálni, ha főállásban ott lesz a gyerek ugyebár. Zsófi mosolya sem őszinte, nem lesz kölke, dönti el. Közben Ádám, Szabi és Luca a rendelést adják le a Rózsában. Luca leveszi egy százassal Szabit, megy is flipperezni. Szabi morcos, de Ádám tömi a fejét, hogy ne adja fel, ő például fotóstúdióra gyűjt, énekelni nem fog. Szabi meg majd ír másik számot, amit énekelhet a budin vagy a fürdőszobában. Andráséknál is vacsora üti fel a fejét, kisöccs szarik a csirkére, Bandita egy örök életre megutáltatta vele. Le is kúrja Juli a gyökeret. Balázs érkezik, német szótár kell Petitől, de milyen fasza is lesz az agyaggalamb lövészet, kupaktanácsolják. Csak nem nektek – jegyzem meg.

Rózsában megalakul az imádjuk Ádámot rajongói klub: Szabi szerint rendes faszi ez az Ádám, Aliz szerint jó faszi is. Luca csak vigyorog, mint aki hatost dobott. Kinga nem lép be a klubba. A hadirokkant szállásból gyengélkedővé minősített relaxációs bázison Balázs tanulja a Der, Die, Das-t, mikor csengetnek. Nóra viharzik be egy röpke négyszemköztire. Miklós cár ígérje meg, hogy Atikámnak nem lesz bántódása a lövöldözős legénybúcsún. Nem lesz eltévedt golyó és társai, mert Nóra látott már karón varjút – valszeg tükörben csekkolta magát, amíg megülte Atikámat. Különben is figyelte a Miki-Ati kakaskodást az udvaron, úgyhogy Timi láthatás nuku, ha Atikám sérül. Szerintem sérült az már így is. Zsozsó rezidencián Zsolt jól lakva és berúgva ül az asztalnál, mint egy darab szar. Zsófi cica kiudvarol egy csokifagyit, amiért persze a Rózsába kell lemenni. Zsolt elszédeleg, Zsófi a telefonhoz, álnok módon a nőgyógyászt hívja. Esemény utáni tabletta kell azonnal, meg hosszútávú fogamzás gátló, nem ám itt kölke születik, ha nincs galéria, nincs gyerek. Zsolt mérge a pocsékban.


 

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

julcsi29 2011.09.30. 22:39:59

Helló!Ezt most baromira odaraktad!!!A Pumukli,porszívó,tipli után már azt hittem nem lehet fokozni a röhögést,de kiderült igen:DDDD Köszi

Babyfóka 2011.10.01. 10:01:09

"Nincs-Megállás Ádám, abban megvan az X-fucktor" hát ez mennyire jó duma már ... :-) Ez megint nagyon ott volt a szeren, csak így tovább!

villanella 2011.10.03. 15:34:48

nekem ez a kedvencem: "...Nóra látott már karón varjút – valszeg tükörben csekkolta magát, amíg megülte Atikámat."
zseniális ;)
süti beállítások módosítása