Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X05 és 1X06

2011. szeptember 18. 12:45 - Hódos Hajnalka

Hát elnézést kérek a nagyérdeműtől, ha a barátnőm nem hozza meg A Döntést, lett volna poszt tegnap is, de úgy döntött, rövidítjük az utat és ne ugassunk bele, tudja mit csinál, nyertünk húsz kilométert, amit nem zerge, hanem csigabaszta utakon tettünk meg, ez időben kereken ötven percet jelentett pluszban. Arra már nem is vesztegetek szót, mekkorát ordítottam, mikor az 1973-as kiadású térképen felfedeztem a Leninváros és Jugoszlávia neveket, a másik értékes órát a kávé-cigi-pisi szentháromsága vitte el, mindegy, megérkeztünk, itt ülök a teraszon, előttem a hegyek, lábak az asztalon, és úgy kezdtem a reggelt, hogy fejest ugrottam a medencébe, tudom, rohadjak meg. Amíg én posztot írok, a két grácia elment térképet venni, höhö. Na nézzük, mit kell pótolni, Lilu érkezik búbosbanka frizurában, ez már akkor száninak számított, mikor én nyolcadikos voltam, ami igazán odabasz, mégsem ez, hanem a Kukkernek odavetett mondat: majd megbeszéljük, ki a sztájlisztod. Bagó mondja verébnek, hogy nagyfejű, ugye.

Akik ma megküzdenek a kegyeinkért, nem mások, mint a Félelmetesen Fegyelmezett Tibor, a Magányos Manipulátor Attila és a Megdöbbentően Különc Kukker. Érkeznek is, Tibor statisztának öltözött A szakasz c. filmből, ManipulátorAttila kései depesmódosnak, Kukker meg egy testre simuló dzsörzéizében van 20 százalék lycrával, hozzá pijarcos zokni, félcipő. Félelmetesen Fegyelmezett Tibor oly mértékű vasfegyelemről tesz tanúbizonyságot, hogy még, a beszavazó első pillanatától végigüvölti-hörgi a műsort, sosem gondoltam volna, hogy leírok ilyesmit, de rosszabb, mint Fecó. Vasfegyelmet fog tartani, ő fog benn vezényelni, mert nagyon erős személyiség, ezt nyomatékosítandó, ordít, mint aki beszorult, aki nem alkalmazkodik, elejti, mint a vadat. Fúbazmeg, kemény ez a gyerek, mint a bakaszar. Attila nyugalomnak álcázott fensőbbrendűsége valahogy az SS-tiszteket idézi, a két kihívó jelmezben érkezett, ez azt jelenti, takargatnak valamit, bezzeg ő. Kukker felháborodik, neki ez az élete, mindig van nála valami kretén ruha, ez nála olyan, mint a nőknek a smink. Hát ez elég gyenge riposzt volt, nézzünk is egy állást, Attila vezet 65%-kal, mijafasz, akarom mondani mi a manó!

Kőkemény Tibor bemutatkozó kisfilmje erős mondattal indul: negyvenegy éves vagyok és katona. Mikor fegyvert fog, legyőzhetetlen. Egy Terminátor. Minden nap két szigetkört fut – bezzeg mások ott lányokat sétáltatnak, ugye – ez 10,5 km. Futás közben meg olyan, mint egy gép, egy robot. Kőkemény Tibor megköveteli otthon a rendet, hogy ezt bizonyítsa, úgy beszél a fiával, mintha a seggéből rántotta volna elő, igen, hallhatjuk a tíz fekvőtámasz vezényszót is, persze hogy a kurva kölyök engedelmeskedik, tudja, hogy nincs más választása. Amíg Tibi erőzik a KisTibivel, én azon gondolkodom, csúnya vége lett az Amerikai szépségnek is, ugye, bár az nem derül ki, Kőkemény Tibort Uramnak kell-e otthon szólítani. Dugás közben valószínűleg minimum Vezéremnek. Azért megy a Villába, hogy megtanítsa az embereknek a rendet, fegyelmet, önmegtartóztatást. Pszichésen és szellemileg is teljesen felkészült, fordítok, megnézte Rambót, a Conan, a barbárt és a Sólyom végveszélyben c. alapműveket. És a Predatort is. És ez egy misszió. Olyan fontos misszió, hogy le fog maradni a gyereke születéséről. Nem baj az, az nem olyan fontos, mint a VV5, gyereket ugye lehet bármikor csinálni, de a VV5 csak egyszer van az életben, az asszony ellesz egyedül. Szerintem parancsra fog szülni is. 

Kicsit ekézi VV Lacit, Kukker kap az alkalmon, beleugat a mondókába, ha ez a véleménye, tiszteletben tartja, de akkor is egy köcsög vagy, te farok! Attila marad az entellektüel stílusnál, hát láthatunk két megöregedni vágyó embert, akik kapuzárási pánikban szenvednek. A két kihívó felháborodik, de Lilu beléjük fojtja a szót, nézzük meg Attila kisfilmjét, mert fogy a drága műsoridő. ManipulátorAttila a négy fal között éli az életét, a munkája is ide köti, mert internetes vállalkozása van, hogy ez mit jelenthet, fogalmam sincs, leginkább arra tippelek, ő is hirdetéseket ad fel „otthon végezhető borítékolási munka, fantasztikus kereseti lehetőség” tárggyal. Gyakran használ álneveket, de ő nem szélhámos, soha nem károsított meg senkit. Ő egy játékos. Az identitásával játszik. Jaj hát neki nincsenek barátai se, ha bemegy a Villába, egy végső játék fog elkezdődni, meg egy új élet. Ezt a játékot neki találták ki, ez az ő terepe. Hát, az Éden Hotelben nem sokra vinnéd, az biztos.

Ő olyan, mint egy kutya, aki embernek képzeli magát. Na, Attila most mondott valami kurva okosat, hát hiába, a képzelt intellektus fitogtatása az Érdi Őrnél is bejött ideig-óráig. Neki a manipulálás a vérébe ivódott, úgyhogy nem lesz azzal gond, hogy a Villában nem tud minden nap más néven bemutatkozni. Pedig lefogadom, Kingának fel sem tűnne. Tibinek nem tetszik ez az egész, lenevemsenkizi Attilát, Kukker majdnem kimondja, hogy bezzeg ő magát adja, de nem, ehelyett csak annyit, ő már egyszer bemutatkozott, és nem is Attila a nagy taktikus, hanem ő, bibibí. Kukker szereti meghökkenteni az embereket, szereti, ha rá figyelnek. Mikor felölti a kretén gönceit magára, polgárpukkasztónak tartják, de ő ilyenkor szexi. Elfelejtettem, hogy VV közben nemiszunknemeszünk, így pár másodpercig fuldoklom a cigányútra szaladt szőlőtől és reménykedem, hogy nem a tüdőmben köt ki, inkább lássam viszont valamelyik orrlyukamból. Kukkernek vannak rigolyái, ki gondolta volna, a képeknek vízszintesen kell állniuk, és fűnyírás után nem lóghatnak ki kis fűszálak a szegélyre. Raulka (jézusfasza) se morzsázhat, mert apa ott terem a morzsaporszívóval és még a rendetlen kölyök ánuszába is beleporszívózik, ha kell, micsoda dolog ez! Hogy mit szólt a család? Apa bement, itt a nyugalom. Hát ezt megértem valahol. Hogy mi a cél? Ne csak Győrben mondják rá, hogy ez egy őrült pali, és most itt az alkalom, hogy lejátszhassa élete legnagyobb játékát. Hogy Alekosz hülye mondatai ennyire beivódtak, hihetetlen.

Kőkemény Tibor a kisfilm után rögtön ordítani kezd, ez nem vándorcirkusz, az egy sarokkal arrébb van! Kukker próbálja megvédeni magát, ehhez fel is pattan a székből, Magyarország szereti a vándorcirkuszokat! Lilu kíváncsi Attila véleményére, én nem, mert ki nem állhatom a céltalan okoskodó faszokat, Tibor és Gukker sem, kis vita alakul ki a kihányéves kérdésről, mert Attila azt is nagy érdemnek tartja, hogy ő 7-8 évvel fiatalabb a másik két kreténnél, az énapukámazerősebb szintű vitának a műsoridő ill. a kortesbeszédek vetnek véget. Tibor üvölt a pofánkba bele, igaz, hogy neki nincs szexipari múltja – elképzelem, röhögök – de ő egy négydanos mittoménki, atyaisten, Attila kibaszott bölcs: aki sokat ígér, keveset ad. Ő nem azért jött, hogy szórakoztasson, ő maga akar szórakozni és manipulálni. Kukkerről megjelent egy cikk, aztán el nem ítélhető módon elvesztettem a fonalat, a furcsa öltözékével akar szórakoztatni minket és ravasz is meg fondorlatos is. Hiába, a nézők Attilát akarják, A Titokzatost, akiről még a Blikk se fogja tudni kideríteni, valóban Attila-e a neve és anya szülte-e egyáltalán, vagy úgy találták, a Nagy Manipulátornak azért nem rezdül meg az arca, mert a könnyeivel küszködik, de az legalább kiderül, mégicsak van két barátja, Karcsi és Lala, Lala ne felejtse el kikötni a mosógépet, a fasz fog villanyszámlát fizetni a rohadék Elmünek, annyira nem fizet jól az internetes vállalkozás.

Az Óriási Beköltöző Showról nekem egészen más elképzeléseim voltak, Lilu pántos Piroska jelmezben dicsérgeti Balázst, milyen csinos, hálistennek nem látom, mert a kurva tévén az összes csatorna közül csak az Rtl-en dúl a hangyák háborúja, a recepciós gyereket meg nem akarom basztatni, még a végén komolyan vesz és a show végéin buzerálja itt nekem a tévét. A recepciós kissrácot amúgy szeretjük, egyelőre még ő is minket. A beköltözősó annyiból áll, hogy megjelennek az eddig beszavazott ötök, Kinga és Sehere valszeg a brazil gyantára esküsznek, különben baj lenne abban a ruhában, ManipulátorAttila arckifejezése most is olyan, mintha felszállni készülne a hetes buszra. Ő így izgul. Gondolom, így is élvez. Attilát sztárolgatják nagyon-nagyon csavaros az észjárása, a filhallásáról még nem tudunk meg semmit, egy kicsit dézsám van, annak idején Olivérről is százszor elmondták, micsoda nagy taktikus, hát láttuk. Na, húzzatok be gyorsan a Villába, mert jönnek Alekosz exei! Balázs már röhög, én is, felejthetetlen volt a május, na. A beköltözők még nem tudják, hogy csak akkor jutnak be a szobába, ha megfejtenek egy rejtvényt, na most vagy kinn alszanak pár hetet, vagy a rejtvényt kölcsönözték a „játékos feladatok ovisoknak” c. könyvből, meglátjuk az első öfiben. Új olvasók kedvéért akkor: az öfi összefoglalót jelent és MegLepke kollegina az érdemi szerző, ezt nem győzöm hangsúlyozni, ő meg nagyon hálás érte, én pláne, mert ezért legalább nem én kapom a „hülyepicsa, miért kell ilyen gügyögve beszélni” üzeneteket a blog.hu-n keresztül. Lepke a blog házi poétája és szakmai tanácsadóm, puszi, Lepi!

Az Ötök beköltözése némi meglepetést okoz, a lányok például nem visítanak, közben Lilu kommentálja az eseményeket, az is sokat elárul, ki mit néz meg a Villában először, Kinga végre elnyávogja az első úristent, e-vel, ezt Anikó után nehéz lesz megszokni, juj és a Villa sokkal jobb mint tavaly, Sehere meg nyavalyog, csomó ruhát ki kéne vasalnia. Kép el, jöjjenek a Görög Hős exei, Adele-től én kérek bocsánatot, hát itt van végre, úgy hiányzott már a Bájosan Naiv Veronika, a Mindig Pajkos Andrea és az Őrülten Epekedő Barbara. Nahhát, mi újság csajok most, hogy a Görög Hős már nincs képben? Veronika örül, hogy ebben a cipőben le tudott jönni a lépcsőn. Lilu jobban aggódott a Pajko Pónipaták miatt, röhögök, Barbinak hiányzott a Villalét meg a Villa, Alekosz meg elérte nála, hogy ő ne hiányozzon. Andi teljes erőbedobással fog küzdeni, kiteszi a szívét is, Balázs megijed, azt hittem, mást mondasz, ahhoz még nincs elég késő. Hijj, közben a Villalakók bejutottak a nappaliba, a lányok még nem döntötték el, hogy fognak zuhanyozni, javaslom, vízzel, Fecónak a wc volt az első, jaj, Gergő átkarolta Kingát! Kingának egyébként elég zavaros a tekintete, a pezsgő vágott oda, vagy talán a részletekben veszett el? Szerintem merül az akksi.

Kis heherészés után újra az exeké a szó, Veronikával kezdünk, akinek rögtön a kisfilm elején mogyis volt a lehelete, ezen még mindig tudok vinnyogva röhögni, ő egyébként Veronika, aki szerepelt a Szerelem a legfölsőbb szinteken c. műsorban és őszintén hitte, hogy elindult valami köztük Alekosszal. Aztán elmentek görögbe’ nászútra és ott teljesen új oldaláról ismerte meg, meg még azt is mondta neki Alek, hogy hat éve a Tündit szereti. Veronika olyannyira szomorú lett ettől, meg attól, hogy hiába próbált pasizni Alek után, semmi nem jött neki össze, hogy hosszú napokat töltött a Busifán gondolkodva. Mondom, gondolkodva. Össze is pakolta a kizárólag pink és a pink különböző árnyalataiban pompázó ruhatárát, anyunak kiadta az ukázt, „ha nagyon hiányzom, menj a Busifához” és beköltözik a Villába, hogy most ő csavarja el a pasik fejét és bebizonyítsa, ravasz és tud taktikázni. Busifabazmeg. Neki nem a külsőségek számítanak egy pasiban – Balázs kicsit röhög, hát, Alek után ezt gondoltuk – Gergő jóféle, Andi meg ne ugasson, hanem menjen, igyon egy kis klóros vizet, az jót fog tenni neki! És ha már itt tartunk, lássuk Bíró Andreát, a Pajkos Pónit!

PP borzasztó feldúlt és csalódott volt, hogy kiesett. Üvöltve felröhögök, mikor azt látjuk, behúzza a gurulós bőröndöt az étkezőbe, és a papa megszólal: ’miva’ már haza is gyüttél? Ami ezután következik, sokkoló. Andrea mindenekelőtt a kedvenc sorozatába temetkezett, ez pedig nem más, mint a Knight Rider. Aztán edzett, sportolt, meditált és olvasott. Kielemezte Veronikát és Barbarát, most már tudja a gyenge pontjukat. És igen, előkerül a prezentációs tábla is, ahol pontokba szedve mutogatja az érdeklődést egyáltalán nem mutató családtagoknak, hogyan készül a nagy megmérettetésre, a főkönyvi kivonatok most nem kerülnek elő, meg a részletbefagyasztó hitelkalkulátor eredményét sem tudjuk meg. Hát hogy kérdezhet ilyen állatságot Lilu? Hásszelhoff egy adonisz! Veronika se pofázzon, én szoktam gondolkodni, szivi, és ami rajtam van, az eredeti! Igen, sajnos az agya is. Andi, ha mégsem kerülne be a Villába – ami igen valószínű, hiszen Veronika vezet 60%-kal, neki 5 van – nagy karriert futhatna be a gyémántcsiszoló szakmában, ehhez mást sem kéne tennie, mint rákiabálni egy nyers kőre, hogy szavazzatok rám mostmostmostmostmost!

Barbara, akinek eddig szinte szavát sem hallottuk, megadja a kegyelemdöfést. Hát ő két hétig sírt. Azért pont ennyi ideig, mert aztán elfogyott a háztartásból a pézsé. A nővére pránával foglalkozik (he??) úgyhogy utolsó este összegyűltek a nappaliban és mindenki adott neki energiát. Meg szeretetbatyut is kapott. Hogy a pisiszexes, duplaanálos hirdetésért mit kapott, arról nagy a csönd. Nem fog színészkedni, meg megjátszani magát, és tovább keresi a szerelmet. Lilunak ma az a mániája, hogy mindenkire rá akarja Fecót hátékázni, a csajok azonban nagyon diplomatikusak és nem röhögik ki, meg nem is mondanak semmit, Barbi se, juj, hát talán Vera fog egy kicsit megjátszós lenni Barbi szerint, ezért kap egy dicséretet, szépen lavíroztál Barbi! Ezt Lilu pontosan háromszor ismétli el. Pajkos megint beindul, te maradsz, én megyek! Isten ments, suttogom magam elé, nagyot nyelek, mert még hátravan a húsz másodperces kortesbeszéd. Jaj majd elfelejtettem, Veronika kortesbeszéde egyébként meglepően összeszedett, lehet, hogy a külsőm nem, de a belsőm eredeti, egy ásásmást még küldjön mindenki. PP visítása a disznóvágások hangulatát idézi bennem, óriási a tét, most megmutathatja, hogy ő is valaki, most van itt az idő, mostmostmostmostmost! Barbi szerény, az egyszerű emberek is győzhetnek, mást nem írtam fel. Pajkos továbbra is visít, heló Villalakók újra, kit vártok be?

Gergő Veronikát, mert szerethető figura és most bebizonyíthatja, hogy neki is vannak értékei. Sehere Veronikát, Fecó igazából az édesanyját várná, aztán mond valami értelmetlenséget, amit ő poénnak szán, jó, akkor Veronikát, ha nem pofázzon ilyen sokat. Kinga. Ja, én? Ja, te. Andreát várja, mert Veronikának sok szavazata van és nem akarja, hogy PP elkeseredjen. Attila Barbarát várja, de csak akkor, ha megígéri, hogy a Villában nem fog sírni. Na csajok, mit szóltok? Andi azt, hogy hiába népszerű Veronika, neki több szavazat jutott, Veronika azt szólja, hogy „mi volt a kérdés?” felvisítok, imádom ezt a nőt, kell nekem egy ilyen! Barbi siránkozik, hogy elrontotta a kortest. A hatodik lakó Veronika, 56%-kal, a beköltözése hosszadalmas, egy ajtó nyílt ki és azt is nehezen találta meg, kommentálja Balázs, a család a Villa bejáratánál várja, a családot egy fehérre hidrogénezett hajú lófarkas lány képviseli, meg egy kölyökképű gyerek, hosszas eszmecsere valami pin kódról, de Veronikából a pink kódot is kinézem, hajigazítás, ajtó kinyit, Sehere mondatával búcsúzom, „úgy féltem, hogy a Pajkos kerül be, bazmeg! Ma első öfi, holnap jövök, pá.

Címkék: vv
488 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MegLepke 2011.09.18. 12:54:14

Na, ez is megvót, olvashatok:D

kemény keleti kommentelő 2011.09.18. 13:05:10

Szolgálati közlemény:

Tom1976 10 órával ezelött megkezdte közszolgálati tevékenységét az indán. Erős idegzetűek már pótolhatják az első 4 részt, ha valami érthetetlen dolog miatt kihagyták.

MegLepke 2011.09.18. 13:09:25

Jujj, és pont most sikerült elsőzni is. Hát köszi Hajni!:DDDDDD

Hurri Kán 2011.09.18. 13:09:36

Tibornak a képen ugyanolyan pszichopata feje van, mint de Nirónak volt a rettegés fokában... Csak nála ez nem gyári állapot. :D

Zelefánt 2011.09.18. 13:12:40

@MegLepke:
Valami kínai álmodja ezt...
Korai öröm...

nosce 2011.09.18. 13:13:18

bazky most olvasom Attila is böriben vót ? Igen sűrű a mezőny :)

Hurri Kán 2011.09.18. 13:15:54

@nosce:
Szerintem azér válogaTTYák onnan a népeket, mer azok már hozzá vannak szokva a bezáráshoz. :)))

MegLepke 2011.09.18. 13:17:07

@Zelefánt: ne kötekedj!:)

@nosce: azt csak hazudja szerintem.

Zelefánt 2011.09.18. 13:20:04

@nosce:
Könnyítettet kapott?...

nosce 2011.09.18. 13:20:15

@gyvy:
de az is lehet ez egy PC akció nyitnak a homoszekszualitás felé, h növeljék a társadalmi elismertségét... végül is miért ne bontakozhatna ki odabent egy tiszta férfi szerelem ? :)

nosce 2011.09.18. 13:22:42

@MegLepke: @Zelefánt:
de az is lehet h csak az egyik nickje volt bent :)

Talpig Jimmy 2011.09.18. 13:23:55

@MegLepke: gyanús nekem ez az elsőség... :(

Hurri Kán 2011.09.18. 13:24:37

@nosce:
Én sem értem, erre eddig miért nem került sor... :D

Zelefánt 2011.09.18. 13:25:38

@gyvy:
Meg hát...máshoz is szokhattak...
Ami a zertéelnél...lehet, hogy beugró...

Hurri Kán 2011.09.18. 13:27:08

@Zelefánt:
Hát izé... Asszem a Kolosit Pétert már kirúgták... Hacsak be nem hívták a helyére a Steiner Kristófot kásztingolni...

MegLepke 2011.09.18. 13:30:36

@Talpig Jimmy: miért? az előző szériában is csak egyszer sikerült. most meg gondolkodtam bérelsőző megbízáson, de nem volt szükséges.

prof. Perselus Piton 2011.09.18. 13:32:09

megint nem néztem, de még mindig biztos vagyok benne, hogy az öfi veri a műsort...

mindenesetre eddig szép a társaság...Cecíliának egyedül több esze van, mint ezeknek :-D

miszerint 2011.09.18. 13:33:37

emmy-díjat Hajnalkának! és köszi a réhátékázást! már olyan rég hallottam! :) zseni vagy!

prof. Perselus Piton 2011.09.18. 13:35:49

lemaradt az együtt..

az én kedvemért igazán bevezethetnék, hogy bele lehessen javítani a hsz-ekbe, mert az agyam még mindig gyorsabb, mint a kezem és a mondatok fele lemarad, mert azt hiszem, hogy amit kigondoltam, azt már le is írtam :-)) na de mindegy, értitek ti, kispajtások :-)))

Talpig Jimmy 2011.09.18. 13:41:52

@MegLepke: csak az irigység beszélt belőlem

ancsipessa 2011.09.18. 13:45:52

Busifa. Knight Rider. Szeretetbatyu. @prof. Perselus Piton: igazad van, az öfi ezerszer jobb. végignézni ezeket élőben nap mint nap..... csak nekem tűnik nagyon nagyon erőltetettnek az egész????

Maravillosa 2011.09.18. 13:46:38

póniról az első kép odabasz rendesen. nekem inkább egy mongol vadló jut eszembe róla, aki idegileg már a végét járja. isteni a poszt Hajni, köszönjük!

WE 2011.09.18. 14:23:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Bocs, de nem rossz a számozás a címben? És köszi a hv-t.:-)

.lll. 2011.09.18. 14:50:25

aztán meg ne fázzatok Hajnika!

imádom tepsiszájú veront:D

Müszélia 2011.09.18. 14:54:34

attiláért gratulálok a beszavazóknak. én csak a kíbic vagyok, akinek semmi se drága. ja, és örök hálám, amiért kiejtették a pónilovat. kevés ennyire irritáló nőszemély van a világon.

dr. gernika 2011.09.18. 14:56:01

"Egy Terminátor. Minden nap két szigetkört fut – bezzeg mások ott lányokat sétáltatnak, ugye – ez 10,5 km"
Bakker egy hónapja tanulok futni, célom hogy 3 hét múlva lefussam a szigetkört, de ez most elvette a kedvem. Nem akarok ezzel az alakkal ott találkozni. :S

dr. gernika 2011.09.18. 15:03:21

"Amíg Tibi erőzik a KisTibivel, én azon gondolkodom, csúnya vége lett az Amerikai szépségnek is, ugye, bár az nem derül ki, Kőkemény Tibort Uramnak kell-e otthon szólítani."
LOL, most hogy nem került be, remélem olvassa ezt. :DDD

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 15:21:50

@gernika: Hogy lehet "tanulni" futni?Eddig kómában feküdtél :)?

mézescsók 2011.09.18. 15:30:25

Csak magamat képviselem és Utcai_arcos!
Inkább ezen a poszton válaszolok, nem a tegnapin, főleg, mert nekem így a kényelmesebb, de abban is bízom, hogy olvassátok a mai hv-t és Ti is könnyebben megtaláljátok.
Sértődős nem vagyok, ez különben sem az a hely, ahol sértődni szoktak és ez nem is az a téma, amin érdemes.

Csak magamat képviselem:
Goffmannt nem olvastam, ez lehet bűnös tudatlanság - ám legyen -, de más a szakirányom. Dosztojevszkijt viszont igen, bár tegnap eszembe sem jutott.
Amire tegnap reagáltam, az a következő volt (Zelefántnak írtad): "... az objektív maszk viselése nemcsak, hogy könnyű, de méltóságot, magabiztosságot és "ez biztos művelt" sugároz. Ezzel egy csomó embert meg tudok vezetni, pedig tök átlag bölcsész vagyok, megvan az önbizalmam, hogy pápai tévedhetetlenséget érezzek és éreztessek magam iránt. Ez a kedvent képem, amit viselek."
Ezt tartottam betegesnek, mert olyasmit éreztetsz és érzel (ez utóbbi a rosszabb szerintem), amilyen nem vagy. Ha mégis Te lennél a pápa, akkor bocs. Amit a példámban felhoztam, azok az én véleményem szerint nem maszkok, hanem a különböző élethelyzetekben való megnyilvánulásaim. Attól, hogy a gázórásnak nem a csábító démon oldalamat mutatom, mert az a kedvesemé (lehet, hogy jobban tenném?), még nem húzok magamra klisét. Akkor teszem azt, ha a luxusbutikban előadom a plázacicát, holott egy bugyira sincs pénzem, vagy egy vizsgára úgy megyek be, mint Steinmann, a grófnő, pedig csak halvány rémképeim vannak az anyagról.
Nem akartalak félremagyarázni, csak én ilyen egyszerűen müködök, mint egy faék és ráadásul bölcsész sem vagyok.
Napóleon: csak azért említettem éppen őt, mert klasszikus hivatkozási példa. Tulajdonképpen a vallási fanatikusok jutottak először eszembe: ami az eszmerendszerükben logikus (mindenki ellenség, aki nem iszlámhitű, ezért ki kell írtani, stb.), az nekem őrület. Nekem. Saját hitvilágukon belül ez szükséges és törvényszerű. A kamikáze terrorista nem szerepet játszik és nem visel maszkot.
Az emberek felsőbb- és alsóbbrendűekre való osztása szóba sem került.

Utcai_arcos: "...szerepeket játszok, tiszta érdeki megfontolásból." Ezzel nincs is bajom, ld. előbbi vizsgázós példa. Defektesnek akkor találom a dolgot, ha a szerepeket merő szórakozásból, megtévesztésből, hogy jót röhögjek másokon, stb. adja elő valaki.

Hosszú voltam-e vagy sem, nézőpont kérdése. Viszont vígaszként jelzem azoknak, akiknek elegük van belőlem, hogy ma már nem jelentkezem többet, mert vacakol (lelassult) a gépem, amíg elő nem veszem a baltát!

dr. gernika 2011.09.18. 15:43:31

"Andi, {...} – nagy karriert futhatna be a gyémántcsiszoló szakmában, ehhez mást sem kéne tennie, mint rákiabálni egy nyers kőre, hogy szavazzatok rám mostmostmostmostmost!"
Sírvaröhögök bazzegg :D

dr. gernika 2011.09.18. 15:59:08

@utcai_arcos: Úgy, hogy bár eddig is ismertem a futómozgást, 1-2 perc után meg akartam halni és feladtam több mint 10 évre. Most már 8 perc is gond nélkül megy úgy, hogy utána nem abbahagyom, hanem sétálok és aztán folytatom. Van rá edzésterv a Zinterneten.

prof. Perselus Piton 2011.09.18. 16:04:43

@gernika: én mindig mondtam, hogy fusson, akit kergetnek...nem embernek való mozgás az :-))

dr. gernika 2011.09.18. 16:07:22

@prof. Perselus Piton: De ha nem tudok futni, nem tudok elfutni az elől sem, aki kerget, mert összeesek. :)
www.youtube.com/watch?v=GX-QhoihLeI&feature=share
Amúgy meg fogyáshoz kell, és eddig kiválóan működik.

nathalie 2011.09.18. 16:07:56

Én biztos lemaradtam valamiről, de reggel a boltban Attila valamelyik kultúrlap elején feszített. A szalagcímben meg valami olyasmi volt, hogy sivatagi börtönben úgy mentették meg, amikor majdnem megtörtént vele a szörnyűség, ami börtönök zuhanyzójában szokott a férfiakkal megtörténni. És hogy ezeket a tapasztalatait akarja bent kamatoztatni.
Jobban sajnos nem tudtam megnézni, mert haladt a sor.
Mindesetre felrémlett a kép, ahogy Attial a férfiakat védi a közös zuhanyzóban, hogy nehogy megtörténjen velük a szörnyűség...

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 16:10:22

@gernika: hajrá!de aki azt mondja,hogy könnyű lesz, nos, annak ne higgy;)!

nathalie 2011.09.18. 16:11:08

Megnéztem a neten. Kiderült, hogy ez már nagyon régi hír.

Zabkása 2011.09.18. 16:13:25

Hajni nem 1x05 és 1x06 kéne h legyen a cím? :)

Attila olyan gyogyós, hogy a Dextert is le lehetne vele forgatni.... de ő a főellenség sorozatgyilkos lenne.

Kinga ekézése megy, mondjuk jókat röhögök, de én szeretem szóval jaj.... :D "merül az elem" :D

Fecót remélem első körben búcsúztathatjuk, mert rühellem az ilyen karaktereket....

A G.I. Joe meg nem fut két kört minden reggel, aki napi 10km-t fut, az egy elefántot is megehetne, szálkás lenne, nem ilyen tömzsi.

Ja és valaki válaszolja már meg nekem, mi értelme van a 20másodperces beszédeknek (ordibálásnak h szavazzá rám) a legvégén a műsornak? 2 percre rá már nem is lehet szavazni.... :)

Szerénke. 2011.09.18. 16:16:43

Üdv Mindenkinek!
@gernika: Ez a reklám baromi jó volt!:D Pont pénteken (haha) néztük meg a Péntek 13-at. Hát ilyen k sz filmet még életemben nem láttam, és kb ilyen dolgok is eszembe jutottak, hogy egy miért is nem tud valaki elfutni egy olyan elől, aki valami szerszámot cipel a kezében?:)
Amúgy kitartás, Életem értelme is valamikor tavaly ősszel kezdett el futni, most már 45 percet nyom le egyhuzamban.:) Szóval kitartás, menni fog az a szigetkör, remélhetőleg Tibsi nélkül.:D

Hódos Hajnalka 2011.09.18. 16:17:04

@Zabkása: dehogynem, csak a bloggerinának elment az esze. :)

dr. gernika 2011.09.18. 16:17:49

@utcai_arcos: Á, egy percig sem hiszem, igazából eddig is nem győztem meglepődni, hogy milyen gyorsan lépek szinteket.

saturnalia 2011.09.18. 16:17:58

neee, Busifa!!! Tegnap nem értettem, mit mond - ez nála igen gyakori -, azt hittem, valamilyen létező fafajtáról beszél, mint pl. diófa, de ez... Most már végleg eldőlt, Veronika nálam a favorit. Úgyis szar napom van, megyek, és keresek magamnak is egy busifát.

Zabkása 2011.09.18. 16:18:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem akartam trollkodni csak gondoltam szólok... meg a címke is csak vv, nem vv5 :P de befejeztem, tudod h imádlak! :)

Szerénke. 2011.09.18. 16:20:25

Azt amúgy hallotta más is, hogy Hevere felvette (szerintem) mindenki legégetőbb problémáját bent a villában? Közölte, hogy ő nem fog 6 hónapig enni. Ergo már most fél, hogy hogyan fog tudni kimenni reggelente könnyíteni magán.:D Jókor jut eszébe...

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 16:25:29

@Szerénke.: egyetemen csoporttársam eljött a Gólyatáborba,lepakolt,majd kiment a mosdóba,majd összepakolt és hazament :D!

dr. gernika 2011.09.18. 16:25:43

@Szerénke.: Köszi. :)
Én a Péntek 13 első részét gyerekkoromban láttam, akkor még kellő hatást gyakorolt rám. De a múlt héten ment valami Zs kategóriás borzadály a tévében Küklopsz címmel, na abban még direkt el is estek a szörny előtt sík, akadálymentes terepen, hogy biztosan utolérje őket. :)

Szerénke. 2011.09.18. 16:29:57

@gernika: Ez valamelyik 2000 utáni feldolgozás volt, valami borzalom. Olyan idegesítő volt, hogy csak na. Még én sem ijedtem meg tőle, pedig az már nagy szó.:) Kedvencem részem az volt, mikor a (szigorúan fekete) srác már vagy 10 méter előnyre tett szert (még lábon is szúrta emberünket), az meg felkapott egy Hajni féle baltát és a hátába dobta.:DDD

Szerénke. 2011.09.18. 16:30:57

@Szerénke.: Amúgy szándékosan választottunk ilyen filmet, mert ugye elég félős vagyok. Amitől totál kikészültem az a Ragyogás volt...

dr. gernika 2011.09.18. 16:33:21

@Szerénke.: :DDD Még jó hogy épp kéznél volt egy Hajni-balta. :D
Pedig pont fordítva szoktak lenni az erdei üldözős jelenetek, főleg kutyákkal - az egyik snitt végére már majd' seggbe harapta az üldözöttet, a következő elején meg már 10 méter előnye van. :)

dr. gernika 2011.09.18. 16:34:53

@Szerénke.: Pedig a Ragyogás moziváltozata lepkefing volt a könyvhöz képest. Később leforgatták szinte szó szerint egy 4 részes sorozatban.

Szerénke. 2011.09.18. 16:36:02

@gernika: Hajni-balta rulez.:D
Amúgy ennek a legékesebb példája az Indiana Jones első része.:)

Szerénke. 2011.09.18. 16:36:56

@gernika: Már gondolkodtam, hogy elolvasom, de nem tudom. Az a baj, hogy utána agyalok rajta még sokáig, aztán rettegek.:) De lehet egyszer nekiveselkedek, mert mégiscsak a kíváncsiság az erősebb.

dr. gernika 2011.09.18. 16:40:00

@Szerénke.: Kevés könyv volt életemben, amiben féltem lapozni. Ez olyan.

Szerénke. 2011.09.18. 16:41:23

@gernika: Azt hiszem, ezt nem fogom egyedül olvasni...:D

MegLepke 2011.09.18. 17:05:44

Öööö, naszóval arra apelláltam, hogy valaki közben csak részletezi, így nem maradok buta. Hát nem. Mégis meg kell kérdeznem. Mert hogy a csokoládéevés miatt csak a tegnapi beszavazó végét láttam. Tehát: mi a kóchengeres izé az a Busifa?

nosce 2011.09.18. 17:33:57

@MegLepke:
"Tehát: mi a kóchengeres izé az a Busifa?"

tulajdonképpen z-vel írják, tehát így: buzifa :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.09.18. 17:34:29

heló, ismét! ;)

azon agyalok, mit kéne villantanom , hogy Hajni engem is kiposztoljon.. Oo'

Müszélia 2011.09.18. 17:44:26

nem kellene valahol feljelenteni idióta tibort gyerekkínzás miatt? én bele tudnék taposni a pofájába nekie.

nosce 2011.09.18. 17:45:56

@Zabkása:
"mi értelme van a 20másodperces beszédeknek (ordibálásnak h szavazzá rám) a legvégén a műsornak? 2 percre rá már nem is lehet szavazni.... :)"

semmi, oda fért be csak a reklámok miatt, de kit érdekel ? szerencsétlenek meg már csak otthon tudják meg, h hülyére lettek véve a beszéddel...

nosce 2011.09.18. 17:47:43

@nyuszómuszó:
"azon agyalok, mit kéne villantanom , hogy Hajni engem is kiposztoljon.. Oo'"

tevepatát :)

MegLepke 2011.09.18. 17:55:22

@utcai_arcos: ja, értem, köszi:)

@nosce: höhö:D

christaylor 2011.09.18. 17:55:53

a busifát nem hittem el. meg magát Veronikát sem nagyon akartam,de .... létezik.
amúgy bzmeg,annak a nőnek oldalról olyan tokája van,hogy hihetetlen.

Mme Chauchat 2011.09.18. 18:18:46

mégiscsak tibor foglalta össze a legjobban: "Szavazzatok!"

natoth 2011.09.18. 18:23:04

@christaylor:
"Köztudott, hogy végtelen számú világ létezik, egyszerűen azért, mert végtelen tér áll rendelkezésre. Mindazonáltal nem mindegyiken van élet, ezért a lakott világok száma véges. Bármely véges szám osztva a végtelennel, jó közelítéssel nullát ad eredményül, így az Univerzum átlagos népsűrűsége nullának mondható. Ebből következik, hogy az Univerzum népessége, maga is zéró, vagyis azok a személyek, akikkel időnként összefutunk, csupán a zabolátlan fantázia termékei."

Tehát Veronika nem létezik. Remélem, segítettem.

christaylor 2011.09.18. 18:27:10

@natoth: akkor mi mit láttunk mindannyian tegnap? többmillióan fantáziáltunk csupán a képernyők előtt és egy kivetített képet láttunk,amely mindenkinél pontosan ugyanúgy jelent meg?

natoth 2011.09.18. 18:31:15

@christaylor:
én nem nézem, úgyhogy részemről mindannyian lehettek kollektív hallucináció áldozatai. vagy csak túl sok volt az irsai :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.09.18. 18:33:26

@nosce: elég csalódott lennék, ha olyan alacsny lenne az ingerküszöb, hogy ez elég volna ;P

nandras01 2011.09.18. 18:36:17

vazze hajni, írd ki a képek alá, hogy ki kicsoda, mert így nem lehet követni ezt a rém izgalmas állatságot!
(na jó, lilut és balázst felismerem...)
ja, a poszt amúgy jó, kellően plasztikusan közvetíti azt a szellemi nihilt ami szétárad a képernyőn. (elég modoros voltam?)

nandras01 2011.09.18. 18:38:12

azt elfelejtettem megkérdezni, hogy mit szedsz, hogy végig tudod nézni ezt a ....... majdnem azt írtam, hogy műsort, szóval milyen szer segít a túlélésben?

Hódos Hajnalka 2011.09.18. 18:39:44

@nandras01: ma siettem, de kérték mások is, hogy legyen a képek alatt kikicsoda, úgyhogy lesz.
köszönöm a kellően modoros méltatást ;)

Hódos Hajnalka 2011.09.18. 18:45:27

@Zabkása: elszokott a paraszt a szántástól, na. :))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.09.18. 19:01:29

oké, hülye vagyok, de hol tudom beállítani, hogy besárguljon a nevem, ha valahol válaszolnak nekem? Oo

eddig alapból ilyen volt, de megszűnt, ez pedig ugye elengedhetetlen feltétele a hatékony hogyvoltozásnak ;P

natoth 2011.09.18. 19:01:31

@utcai_arcos:
azt te csak hiszed.. igazából a zabolátlan fantáziád termékei vagyunk. de ha szerencséd van, a Madame majd kikezel belőle

Mme Chauchat 2011.09.18. 19:04:12

@nyuszómuszó: megszűnt az opció: minden kommentet végig kell olvasnod

natoth 2011.09.18. 19:07:16

@Mme Chauchat:
Madame, olyan hirtelen bukkant fel, mint a Vanishes bigék a reklámban, mikor valahol folt keletkezik..
igazából csak tanácsra lenne szükségem: nem nézek vv5-öt, de szeretnék róla beszélni.. ilyenkor mi a teendő?

Mme Chauchat 2011.09.18. 19:09:22

@natoth: Kicsim, ott termek, ahol szükség van rám. A tanács egyszerű: nézned kell a VVV-t. Altera non datur.

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 19:09:34

@natoth: szerintem be van állítva a gépe, hogy ha írásba kerül a neve,akkor sípoljon :D.vagy van egy indiai rabszolgája,aki csak ezt figyeli :D!

Mme Chauchat 2011.09.18. 19:11:07

@utcai_arcos: valóban - annyi kiegészítéssel, h a te kommentjeidet figyeli

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 19:12:26

@natoth: pedig esküszöm, a telekinetikában is hiszek már!nem érzed???

natoth 2011.09.18. 19:14:18

@Mme Chauchat:
nna, pont ettől a választól féltem. Alea iacta est?
@utcai_arcos:
hát nemtom hogy csinálja, mert ilyet még én, de az Olivér se látott

Zabkása 2011.09.18. 19:15:52

@utcai_arcos: aki hisz a telenetikában, az emelje fel a kezem!

UTÁLOM H A VÁLASZNÁL NEM SÁRGA A NEVEM! :(

natoth 2011.09.18. 19:16:32

@utcai_arcos:
fölemelted a kezemet?? :)

Spéter46 2011.09.18. 19:18:08

Féltem, hogy úgy halok meg, hogy nem tudom mi az a BUSIFA!
Megkérdezni nem mertem, ne nézzenek teljesen hülyének, így csak vártam és vártam ...
MegLepke Köszönöm!!!!!!!!

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 19:27:54

bár ha azt akarnám,hogy hülyét kapjanak bent, tuti a kutyás elmebeteg költözne :P!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.09.18. 19:29:35

@Zabkása: borzasztóan zavaró, sőt eléggé demorlaizáló is, ami azt illeti O_O

Szgez 2011.09.18. 19:34:01

A csajok mar nekivetkoztek, igaz, egyelore csak furdoruhara. Link a videohoz:

www.filesonic.nl/file/2050884981/valo_vilag_5_-_seherezade_veronika_kinga_shower.avi

Mme Chauchat 2011.09.18. 19:35:36

@Szaffimacska: rendben. Csoportosan olcsóbb

natoth 2011.09.18. 19:35:58

@utcai_arcos:
rendben tesó, csak az ananászomhoz ne nyúljál
@Zabkása: @nyuszómuszó:
írjunk petíciót a blog.hu-nak. én nem tudok ilyen körülmények között dolgozni!

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 19:36:00

@Szgez: bah,majd a mezítelent linkeld!

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 19:36:57

@natoth: soha eszembe nem jutott volna!bár,most hogy mondod...

Birsalmamag (törölt) 2011.09.18. 19:37:33

@Mme Chauchat: Már nem hiszek a csoportokban :DDDDDDDD

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 19:37:46

@christaylor: ha kifogyok az észérvekből ezt szoktam (volt) mondana ;)!

MegLepke 2011.09.18. 19:38:12

@Spéter46: :DDD (ha valamit tudni akarsz és nem mered megkérdezni, szólj nekem, vagy hívd Mme-t!:))

christaylor 2011.09.18. 19:39:05

@utcai_arcos: ööö, értem. :) ez ilyen megfejthetetlen válasz volt számomra.

Mme Chauchat 2011.09.18. 19:41:37

Még mindig megtaláltok a Varázshegyen. De a kutyák miatt inkább kopogjatok, ne csengessetek

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 19:42:11

@christaylor: ennél többet nem mondhatok, akkor maradjon ez egy nagy rejtély, tudom,nem hagytam akkora lábnyomot :(.

christaylor 2011.09.18. 19:44:10

@utcai_arcos: ja, bár nem írtam,de tudom ki vagy! :) kiderült közben.

MissX 2011.09.18. 20:01:19

nálam miért csak este 8-kor jelent meg az új poszt az eredeti időpont helyett? :( tutira valami más tér idő kontinuumba kerültem.

MissX 2011.09.18. 20:04:00

most nézem, hogy két ismerősöm is naaaaaaaaaagy spanja a mai rudisedinek. majd megpróbálom csak halkan szidni :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 20:05:33

@MissX: a gép nem akarja, hogy elsőzz :D!

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 20:11:22

@Mme Chauchat: hát ennek ahhoz ugye nem sok köze van,mert ugye mit frissítene szegény?gépidőt :O?

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 20:18:27

@Mme Chauchat: csalódtam benned Madam, a jó megoldás mindig a gyalog F6 :)!

Mme Chauchat 2011.09.18. 20:27:29

@utcai_arcos:
Egy dög
Meséld el, lelkem, a szép nyárhajnali látványt,
melybe ma szemünk ütközött:
Az ösvényforduló kavicsos homokágyán
váratlan egy iszonyú dög
nyitotta, lábit cédán magasba lökve,
míg izzadt méreg járta át,
elénk, gúnyosan és semmivel sem törődve,
kipárolgással telt hasát.

iinside 2011.09.18. 20:27:58

üdv az újaknak és a régieknek
újra van VV hogyvolt, hallelúja!

Hajrá Hajni!

iinside 2011.09.18. 20:29:06

Lepke, mikroport! mondom MIKROPORT!
XD

MissX 2011.09.18. 20:33:13

@Mme Chauchat: á, túl szőke voltam f5höz :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 20:35:33

@Mme Chauchat:
A nap sugarai tán azért tündököltek
úgy e sülő szemét fölött,
hogy atomjaiban adják vissza a Földnek
azt, amit az egybekötött.
S e gőgös vázra mint nyiladozó virágra
nézett alá az ég szeme;
a bűz ereje az egész rétet bejárta,
azt hitted, elájulsz bele.

Mme Chauchat 2011.09.18. 20:36:17

@MissX: akkor csiga a bal felső sarokban (bal... amelyik nem a jobb)

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 20:36:37

@MissX: komolyan ott figyelt egész nap frissítetlenül?óh, ti nők, ti gyönyörű nők!

MissX 2011.09.18. 20:38:01

@Mme Chauchat: azt hiszem inkább maradok az f5nél :)

@utcai_arcos: most képzeld el, már kezdtem aggódni, hogy esetleg Hajnit valami baj érte és azért nincs új poszt. közben meg én tévedtem el valahol :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 20:40:38

@MissX: Veszélyes ez a vénasszonyok nyara!

gangesz76 2011.09.18. 20:41:05

Helló, jó estét!A mai HV-t ismét végigröhögtem,köszi Hajni:)

gangesz76 2011.09.18. 20:50:50

@Mme Chauchat: mi utunk, ki vagy az F5-ben...

Örülök hogy megvagy:)

Hódos Hajnalka 2011.09.18. 20:55:46

@iinside: szia, köszi! :)

@gangesz76: jó estét, örülök, hogy tetszett!

@MissX: csalánba nem üt a ménkű.:) egyébként, ha jól tudom, ma nem lesz beszavazó, ma öfi lesz. eduékra holnapig várnunk kell.

MegLepke 2011.09.18. 20:59:01

@iinside: hellóka!:)

@gangesz76: navégrehogyitt!:)

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 20:59:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: folyamatosan azt mondják hogy MA, most ne szúrjanak ki velünk :S

gangesz76 2011.09.18. 21:01:33

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: :)

@MegLepke: tudod, mondtam, leszek én, csak kevesebb az időm...:)

MegLepke 2011.09.18. 21:09:19

@gangesz76: tudom, de akkor is vártalak már:)

@szarnom kell: a mellékhelyiség balra:)

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:09:29

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hetedikként egy Furával bővül a Villatársaság
Az első éjszaka történései mellett ma este az is kiderül, hogy a Furák közül ki lesz a hetedik Villalakó.vv5 honlap.

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:10:10

@szarnom kell: falun már évek óta ezt csinálják, ebből van a legjobb pájinka!

gangesz76 2011.09.18. 21:11:24

@utcai_arcos: megnézem én azt, lehet hogy annyira lesz fura mint énlázárlászló kemény...:)

MissX 2011.09.18. 21:12:39

@utcai_arcos: nem is értem ezt a fura kategóriát. szerintem az összes jelentkező fura. sőt, több mint fura

Hódos Hajnalka 2011.09.18. 21:13:41

@utcai_arcos: hát akkor ez hosszú lére eresztett öfi lesz...
határozottan úgy rémlett, Lilu azt mondta, hétfőn lesz beszavazó, és igen, a hivatalos oldalra még rá sem néztem. most igen, egyből gergő csupasz hátsója fogadott.

BarBwire 2011.09.18. 21:14:19

Én azért szeretem a VV-t mert olyan szavakat hallok itt, amikről sosem tudtam, hogy léteznek. pl: busifa (lehet, hogy nagybetű?) Ezzel szaporítva csekély szókincsemet.

Nem akarok furát a Villába! De ha választani lehet, azt a kutyás vén szatyrot, mert az tényleg kilógna a sorból.

BarBwire 2011.09.18. 21:15:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Legalább csinoska volt, vagy olyan szétterülős szőrös fargrandkanyonos?

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:15:19

@MissX: a helyes kategóriára még nem érett meg a magyar tv-s társadalom :)!

gangesz76 2011.09.18. 21:17:29

@BarBwire: kíváncsi vagyok hogy az a vén szatyor hány éves, lepődtem már meg az utóbbi időben többször is amikor a negyvenesnek hitt csajról kiderült hogy csak 20:)

BarBwire 2011.09.18. 21:18:26

@gangesz76: Tippelnem kéne, akkor ötvenes.

MissX 2011.09.18. 21:18:35

edinek van ám egy orrszerkezete

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:22:27

vajon ebből mennyit élhet meg egy ilyen kutyaizé?

MegLepke 2011.09.18. 21:22:46

"kisebbnek hittem, de nagyobb" Fecó:DDD

prof. Perselus Piton 2011.09.18. 21:23:02

dubaj gergő belopta magát a szívebe...ahogy ráengedte a szőke picsákra az ajtót, az maga volt a csoda :-))

BarBwire 2011.09.18. 21:23:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Rég láttam meztelen férfisegget, ilyennek kell lennie? :-)

MegLepke 2011.09.18. 21:23:35

megtalálta a rezet:DDDDDDDDDDDDDD

prof. Perselus Piton 2011.09.18. 21:24:13

@MegLepke: olyan, mint a TARDIS...kívül kicsi, belül nagy :-DDD

Hódos Hajnalka 2011.09.18. 21:27:21

@BarBwire: tíz éve vagyok férjnél, pont engem kell erről kérdezni? :D

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:30:04

tenyeres talpas??bazdmeg...

prof. Perselus Piton 2011.09.18. 21:30:14

tenyeres-talpaaaaaaaaaaas :-)))

nathalie 2011.09.18. 21:30:48

Tenyeres-talpas :):):)
Direkt oltotta? vagy ennyire hülye, hogy azt hiszi ez bók?

foxglove (törölt) 2011.09.18. 21:30:55

na, belenéztem, hát nem Alek és Éva beszélgetett éppen? ejnye...

MegLepke 2011.09.18. 21:31:15

kész! kurvajó az öfi eddig!:D

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:31:17

na bazdki, megindult a böri suli :D

aardwark 2011.09.18. 21:32:39

elkezdődött apa :)
most tértem magamhoz meg a gép is...

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:32:39

na,Geri kiosztotta,ki hol alszik és hogy övé a felső priccs :D!

aardwark 2011.09.18. 21:33:34

nincs szolárium úrissssssssttttttttteeeeeeeeennnnnnnnnn

dr. gernika 2011.09.18. 21:35:53

A nőimitátor eskü jobban néz ki smink nélkül.

MissX 2011.09.18. 21:35:58

2 kereke van a 4-ből. veronikának fáj az igazság

prof. Perselus Piton 2011.09.18. 21:36:20

Hajniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! azonnal vidd haza veronikát...kérlekkérlekkérlek :-)))

Hódos Hajnalka 2011.09.18. 21:36:33

Barátnőm megütögette a vádlimat, és annyit mondott: hosszú fél év lesz ez, Hajni! :DD

aardwark 2011.09.18. 21:37:11

és egy olyan a támogató (köki terminál) ami még kész sincs... :D

nathalie 2011.09.18. 21:37:22

most látom, hogy lilu karkötői véletlenül a fülébe kerültek...

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:37:28

huh!!nos, a nyertes a KÖKI terminál jóvoltából egy éves utazást a Földgolyón a Nap körül ,all inkluzív.

BarBwire 2011.09.18. 21:38:30

Na ki ment be a villába? Kimentem kakaóért, és lemaradtam, vagy nem?

aardwark 2011.09.18. 21:39:47

hát az biztos, hogy hosszú félév lesz, lehet maradok a hv-nál és csak csökkentett adagban engedélyezem magamnak az élő adást

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:40:11

@aardwark: sokára lesz még vége!addig az M4 is meglesz és lehet megtolják egy éves arcképessel is!

Hódos Hajnalka 2011.09.18. 21:40:19

@utcai_arcos: nem, én fekszem fordítva az ágyon :DDD

BarBwire 2011.09.18. 21:40:52

Lehetne kérni egy olyan zsiráfot, mint a reklámban? De kaki helyett is csokit tojjon.

foxglove (törölt) 2011.09.18. 21:41:37

megállapítottam, hogy virsli nélkül tűrhető lenne a műsor. szar, de tűrhető. nem bírom elviselni a nyávogó picsogását, hogy nem képes artikulálni csakazértsem.

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:43:19

@foxglove: majd leszoktatják!ha addig él is!

2011.09.18. 21:43:37

Ma tök szar kedvem van, de nem tudtam nem röhögni ezen a törpe barátnőn meg a vádlin.... Bocs Hajni! :))))

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:43:54

@utcai_arcos: vagy kimászik a tetőn de ki ám!

BarBwire 2011.09.18. 21:44:02

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Minden elismerésem, manapság már hosszúnak tűnik a 10 év is.

prof. Perselus Piton 2011.09.18. 21:44:24

@foxglove: képzeld el, hogy szarrá csípik a darazsak a szádat...te sem tudnál artiizélni :-)))

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:44:43

ezek tuti a felvételek óta nem öltöztek át :S

aardwark 2011.09.18. 21:45:05

van ekkora orr, vagy azért fura mert bírja cipelni?

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:45:23

na, a FURÁK sosem tudják magukról, hogy ők FURÁK.

nathalie 2011.09.18. 21:46:36

Mégis mit jelent az, hogy ők SZERELEMBEN élnek???

dr. gernika 2011.09.18. 21:47:51

Jaj a dinnyeszeletelő kardosgyilkos fog bejutni. Tippelt rá valaki?

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:48:32

@BarBwire: barátaim 20 éve vannak együtt, 10 éve mint házasok és még bőven 40 alatt.

2011.09.18. 21:48:34

@nathalie: szerintem ezt ne firtassuk. El sem akarom képzelni.

foxglove (törölt) 2011.09.18. 21:50:30

@prof. Perselus Piton: szandálnak 3x ekkora szája volt, de szebben beszélt

nathalie 2011.09.18. 21:50:35

@beebeer:
én is erre jutottam. Hála istennek úgy néz ki nem kerülnek be...

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:50:37

34??kizárt.hazugsággépet rá!

aardwark 2011.09.18. 21:50:47

kimondta!!!! Lilu kimondta!!!!!!!!!!
SSKK mert bünti lesz

MissX 2011.09.18. 21:50:55

edi is inkább kinéz 44nek mint 34nek

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:51:18

na neee, Istenem,na neeeeeeeeeee,ó hogy azt a telibevert rohadt mocskos...áááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

BarBwire 2011.09.18. 21:51:24

@utcai_arcos: Mindig jó ilyenről hallani, én ezt nem mondhatom el :-/

Sehere máris kihúzta a gyufát.

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:52:05

kutyabulit mi a halálfaszát???ORVOST!!!!

BarBwire 2011.09.18. 21:52:13

@MissX: Megnyugodtam, én jobban nézek ki, pedig több vagyok.

aardwark 2011.09.18. 21:52:49

a kutyája mellett remélem van vibrátora is és nem a kutyát használja...

nathalie 2011.09.18. 21:52:57

ez nem fura, hanem BETEG.

foxglove (törölt) 2011.09.18. 21:53:08

aztakurva. én félek ettől a nőtől, ettől az editől.

dr. gernika 2011.09.18. 21:53:44

@BarBwire: Sajna esélytelen, pedig megnéztem volna, ahogy a csivava lerágja valamelyik lakó orrát a villában.

Hódos Hajnalka 2011.09.18. 21:54:03

Nincs több állat a Villában... dehogynem.

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:54:07

ide világvége kell.könyörgöm, szavazzák be!!!

2011.09.18. 21:54:10

Ne bántsátok már anorexia kisasszonyt, szörnyen sivár élete lehet, és igen, én szeretem a kutyákat!

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:54:57

@BarBwire: még én is ,pedig nem is vagyok nő...

prof. Perselus Piton 2011.09.18. 21:55:04

@foxglove: mert szandálnak 3 és fél kereke volt :-D

BarBwire 2011.09.18. 21:55:10

Csivava egygazdás? Nem Rudi a neve, hanem Cujo!!!!!!!

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:55:44

@aardwark: arra ott a dán dog (pfuj Tibi, rossz Tibi!!)

2011.09.18. 21:57:11

@BarBwire: :DDDDD szomszédunkban Killer névre hallgat egy bolognese. :))))

Hódos Hajnalka 2011.09.18. 21:57:27

@gernika: nem, de ezentúl letagadom, hogy én is vízöntő vagyok.

sogeking 2011.09.18. 21:57:59

utcai arcos mai poénját a KÖKI terminál biztosította

backtoblack 2011.09.18. 21:58:06

@aardwark: miután elsőre hánynom kellett, ahogy a kutyát falta felkelés után, második gondolatom az volt, hogy 100 %, hogy perverzkedik a kutyával...fájjj

panoz (törölt) 2011.09.18. 21:58:13

Én felőlem bemehetne a csivavás nő azzal a feltétellel, hogy később egy szakács végzettségű kínait vagy vietnámit is bejuttatnak.

BarBwire 2011.09.18. 21:58:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Én iiiiiiiiiiss az vagyok, szerintem jó dolog.

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 21:59:03

@beebeer: ki az a hülye aki elnevezi a kaját??sok benne a chilli??

aardwark 2011.09.18. 21:59:03

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: és még lesz is, nem kell oda a csivava :)

backtoblack 2011.09.18. 22:00:06

@nathalie: jobb bele sem gondolni....pfájj
beteg állat ez a "nő".

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 22:00:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: legyünk rá büszkék, hogy ILYENEKET is befogadunk a horoszkópunkba :)!

aardwark 2011.09.18. 22:00:41

@utcai_arcos: az alatt anorexia kisasszony kettétörik mint a ropi :D

suzy q 2011.09.18. 22:00:47

nem hiszem amúgy, hogy 34. tuti 44, csak nem akarja megmondani. a killbill csaj meg jó lesz ha bejut, ő lesz az egyetlen, aki nem műnő, hátha kiderül róla, hogy jófej. bár a középső csaj a kékpólós sokkal jobb. elvtársnő amúgyis. szerintem.

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 22:01:13

@sogeking: és hol van még a vége ;)!

suzy q 2011.09.18. 22:02:31

baszki ez a killbill nagyon rondaaaaa

aardwark 2011.09.18. 22:03:07

úúúú, most is megijedtem, ez mi volt? mosoly vagy vigyor? mind1 de többet ilyet ne csináljon Adrienn ...

MissX 2011.09.18. 22:03:55

anyuci frizkója is megérne egy misét :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 22:04:07

na,megint mi fog ebből lejönni?hogy a k egyetemisták semmit nem csinálnak csak bák a rezet (bocs Fecó :P)

prof. Perselus Piton 2011.09.18. 22:04:27

ha most is játszunk majd szereplőset, akkor az eddig látottak alapján az egyik búgócsigaszék szeretnék lenni...esetleg a locsolóember elhagyott neje...

MissX 2011.09.18. 22:04:31

adrienn engem ulmann mónikára emlékeztet

2011.09.18. 22:04:36

@utcai_arcos: ki az a hülye aki elnevezi a kaját? - spec. nálunk szokás mindent elnevezni, átvitt értelemben a kaját is, ha annak nevezzük a mamám nevelgette disznót is, de tényleg nem jó, nem tudtam enni Csucsuból.

nathalie 2011.09.18. 22:05:07

hát mi sem pusziszkodunk gyakran, de ez a picsi-pacsi...

BarBwire 2011.09.18. 22:06:44

@prof. Perselus Piton: zuhanyrózsa lennék Gergő felett.

haruka 2011.09.18. 22:06:47

@aardwark: ebben nem vagyok biztos. adatlapja szerint:
Hetente hányszor szeretkezem:
naponta/ kutya: naponta

brr....

aardwark 2011.09.18. 22:06:56

emos is lesz a villában?

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 22:07:32

szétmentek, szó szerint kettéváltak...

2011.09.18. 22:07:49

Ez a japán diáklánynak öltöztetett bérgyilkos csaj nagyon csinált szerintem.

nathalie 2011.09.18. 22:08:08

oké, én most felröhögtem :):)
"ahhoz képest nem jól megy"

foxglove (törölt) 2011.09.18. 22:08:42

bevallom, most először tudtam röhögni:D

prof. Perselus Piton 2011.09.18. 22:08:42

@BarBwire: :-)))

kééééérek abból a cuccból, amit annamari szed :-D

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 22:08:56

ezzel a csajjal kb 1 perc után közölném, hogy na, most kapsz 50 méter előnyt.

BarBwire 2011.09.18. 22:09:13

@beebeer: olyan killbill-es ugye? de sajna ő vezet.

haruka 2011.09.18. 22:09:20

ez a csaj olyan, mint Alekinnyó, csak női nemi jelleggel.

foxglove (törölt) 2011.09.18. 22:09:56

@BarBwire: Gogo a Kill Billből, nekem is ő ugrott be

aardwark 2011.09.18. 22:10:10

bazzz, most késő este kell nekem a fejfájás??
@MissX: anyuci valszeg vendéglátózik és elég rendesen ki is volt varrva :)

MegLepke 2011.09.18. 22:10:11

Mme! Annamáriának azonnali terápia, lécci! Különben én sem alszom nyugodtan!

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 22:10:29

@prof. Perselus Piton: általában lóversenypályák közelében keresd.

sogeking 2011.09.18. 22:10:31

na tessék, egy ember aki magát adja :D

MissX 2011.09.18. 22:10:34

a középső csajt nyugtassa le valaki plíííííííííz

aardwark 2011.09.18. 22:10:52

@utcai_arcos: :D :D sok az az 50 méter :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 22:11:01

@haruka: jajj...ezt ugye nem..de igen :S

nathalie 2011.09.18. 22:11:31

VEGYÉK EL TŐLE A KUTYÁT!

Alkaline 2011.09.18. 22:12:02

nem is tudom melyikkel járnánk a legjobban, talán Adrienn

W Joe 2011.09.18. 22:12:03

Úristen, a VV5-be csak bolondokat castingoltak a beszavazó showkba?

foxglove (törölt) 2011.09.18. 22:12:29

annamáriáé a legjobb kortesbeszéd evör.

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 22:12:51

@nathalie: na ja, sok könyvet és viccújságot olvashatott,mert ez kb 10 éves poén(féle).Amióta van kommunikáció szak az egyetemeken/főiskolákon.

aardwark 2011.09.18. 22:13:29

sehi, nyugodj meg, mi is sokkot kaptunk

sakraf8 2011.09.18. 22:13:47

Ez a szemcsis tiszta Tereskova!

BarBwire 2011.09.18. 22:14:01

Ezen a Pecón még jól fogunk szórakozni.

MissX 2011.09.18. 22:14:13

@aardwark: tutira kapott abból, amit peco szívott a saját beszavazóján

2011.09.18. 22:15:05

@BarBwire: olyan killbill-es ugye? de sajna ő vezet. - szerintem nem véletlenül, RTL jelölje lehet, szvsz. Na, mindjárt kiderül.

BarBwire 2011.09.18. 22:15:16

Kell a stroboszkóp a stúdióba? Engem már idegesít.

nathalie 2011.09.18. 22:15:31

@utcai_arcos:
igen, és mivel utólag modellezte az rtk klub, valószínű nem is ő találta ki.
Ettől függetlenül felröhögtem.

suzy q 2011.09.18. 22:15:54

amúgy nekem annamari tetszik már a szavazás végére, szóval ő menjen be. a kilbill.

haruka 2011.09.18. 22:16:23

@utcai_arcos: hát, másként nehezen elképzelhető, hogy egy csivava naponta kufircol...

dr. gernika 2011.09.18. 22:16:25

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Pedig a vízöntők a legszebbek.
És Samara megy be, szegény lakók.

aardwark 2011.09.18. 22:16:43

jóvan, csak lesz emós a villában

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 22:16:50

mert van nála egy kard akkor killbill??nekem van itthon vagy 6-7 bicskám és tőröm,de nem vagyok Machete -sajnos.

sogeking 2011.09.18. 22:17:18

nem tartott elég sokáig a műsor :)

MegLepke 2011.09.18. 22:18:44

@gyvy: pszicho nézésű Annamari

Hurri Kán 2011.09.18. 22:18:52

@MegLepke:
Tőled ezt így nem fogadjuk el. Ugyanezt versben kérjük. :)))

Alkaline 2011.09.18. 22:18:59

még 20 perc és nem jut be
oh a picsába

sogeking 2011.09.18. 22:19:05

hmmm, át kell keresztelkednem sogekYnggé

BarBwire 2011.09.18. 22:19:22

@utcai_arcos: Nekem is van japán késem, azzal szoktam a húst vágni. De a csajt tényleg megcsinálták, na.

MissX 2011.09.18. 22:19:23

aszem mára ennyi izgalom elég is volt nekem. jó éjt :)

Hurri Kán 2011.09.18. 22:19:51

@MegLepke:
Jajj... Ő ilyen, vagy fáj neki valamije? :D

2011.09.18. 22:19:53

@utcai_arcos: sajnálhatod. Na egy ilyen machetes fickó, egy Danny Tejo nagyon kellene a villába.

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 22:19:57

@haruka: nem láttad a dr.Szöszit?ott is ment nekifutásból :)).

aardwark 2011.09.18. 22:20:04

nem leszbikus ez véletlenül? csak kérdem, nem értek hozzá...

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 22:22:07

@beebeer: na jó, annyira nem akarnék rá hasonlítani azért :)!

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 22:22:58

@aardwark: azt mondta szétmentek a baráttyával.

MegLepke 2011.09.18. 22:23:15

@gyvy: máskor, most mennem kell pasizni:) jó éjt! (én komolyan aggódom a testi épségükért Attila és Annamari miatt)

panoz (törölt) 2011.09.18. 22:23:29

Mindannyiunk szerencséje hogy egy pszichiátriai rendelő is a műsor támogatói között van.

2011.09.18. 22:24:13

@utcai_arcos: nem t'm mért nem. :))) Szerintem akkora fazon, nem kell kétszer besétálnia egy ajtón, hogy észrevedd!

BarBwire 2011.09.18. 22:26:23

Remélem mindenkit kiidegelnek: Annamari meg Attila

prof. Perselus Piton 2011.09.18. 22:28:10

@gernika: a xanaxnál ez durvább vagy kurva jó színésznő a némber...csak azért érdekelne az anyag, mert van egy új szomszédom, akit szívesen megfélemlítenék :-DDD

JOKKA21 2011.09.18. 22:28:55

Ez a csaj, aki most bejutott szerintem domina lehet..:D Arra tippelek, hogy Annamária legyilkol mindenkit csendes fűrésszel egy hónap múlva.
Fecótól jó volt a halál angyala beszólás.:D Holnap 3 jó suna lesz, remélem a stewardess jut be, 3. szőke bula lenne bent.:D Miért csak buta libákat és ribizliket látok ezekben a valóság műsorokban?Feleségkereső műsorról is írtok majd?

mocskosmacska 2011.09.18. 22:29:40

piszkafa és a kutyája kapcsolatában mi a különleges? Sok megkeseredett vénlány vesz magának kutyát és tesz vele úgy, mintha a gyerek volna.

foxglove (törölt) 2011.09.18. 22:29:58

@JOKKA21: most férjkeresős lesz, szerintem

mocskosmacska 2011.09.18. 22:30:18

@BarBwire: Én is ebben reménykedek. Kingával és Fecóval kezdjék, ők gyenge pontok.

mocskosmacska 2011.09.18. 22:31:08

@mocskosmacska: Ja, és kurva idegesítőek. Gergő már nagyobb falat, úgy hagyják a végére. Talán kiakad, ha rájön, hogy nincsen könnyen megkúrható szőke luvnya a közelben.

2011.09.18. 22:31:28

@Zelefánt: miért Rambo2, miért nem egyszerűen Rambo? Tényleg nem tudom, Rambo fehér folt az én műveltségemen. :) Csak addig jutottam, hogy Stallone frissen festett, beszárított hosszú Charlie frizúrban rohangászik az erdőben. Itt már annyira röhögtem, hogy nem tudtam végignézni.

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 22:31:43

@beebeer: az ok ,de nem szeretnék már 67 éves lenni :D

JOKKA21 2011.09.18. 22:31:44

@foxglove: Férfiak keresnek feleséget az anyukájuk segítségével, abban a műsorban is 12 buta nő van.:D Érdekes lesz ez a VV. Mai napig azt gondoltam, hogy unalmas lesz, de ilyen formákkal nem lehet unalmas.:D

BarBwire 2011.09.18. 22:32:18

@mocskosmacska: szerintem meg van, csak a kamerák kedvéért kicsit teszik magukat.

mocskosmacska 2011.09.18. 22:32:33

Adrienn nagyon idegsítő. Anyuci kicsi, elkényeztetett kislánya, aki azt hiszi egyéniség attól, hogy beszéd közben rángatózik.

csak magamat képviselem 2011.09.18. 22:32:53

@panoz: tippeljünk, ki kerül be elsőként a rendelőbe. m a 4-ben is volt pszichomókus szolgáltatás, asszem munkája is volt.

mocskosmacska 2011.09.18. 22:33:41

@BarBwire: Úgy értettem, hogyha kingát és sehit kiszavazzák, akkor már nem lesz. Bár a plázacicáknál várható az utánpótlás.

csak magamat képviselem 2011.09.18. 22:34:07

Nálam Veronika az első befutó, igaz, még nincs bent az összes.

mocskosmacska 2011.09.18. 22:34:21

@csak magamat képviselem: Fecó, mert hiányzik az anyukája meg a soroztatok.

2011.09.18. 22:34:23

@utcai_arcos: de azért 67 éves korodban tán nem utálnál ilyen kondiban lenni. :) Mit csináljak, ilyen nyakatekert perverz ízlésem van, szegény anyám mindig mondta, de a Desperato óta DT nagy kedvencem, pedig ott meg sem szólal, ugye.

foxglove (törölt) 2011.09.18. 22:34:53

@JOKKA21: jaaa, arra gondolsz, én meg már megelőlegeztem, hogy a VV5 után az rtl valakinek csinál egy párkeresős műsort

csak magamat képviselem 2011.09.18. 22:35:13

mármint aki összeomlik, az Veronika lesz. miután tsalódik Gergőben.

JOKKA21 2011.09.18. 22:35:44

Adrienn nekem szimpatikus volt, az a kutyás csaj 60-nak nézett ki..

csak magamat képviselem 2011.09.18. 22:36:30

@mocskosmacska: az ő besavazóját nem láttam, úgyhogy simán lehet.

JOKKA21 2011.09.18. 22:36:39

@foxglove: Majd a szűz bejutónak.:D De remélem a szűz bejutó valamelyik lánnyal szüzet szüntet még a villában.:D

mocskosmacska 2011.09.18. 22:37:59

@JOKKA21: Valamelyik erotikai ipari munkás ezért fog pusszdíjat kapni az rtl-től.

csak magamat képviselem 2011.09.18. 22:39:00

@prof. Perselus Piton: Sima kokó szerintem. a politikusok is azt szippantják kortes- és minden más beszéd előtt.

BarBwire 2011.09.18. 22:40:00

@mocskosmacska: Én nem nyulnék egyikhez sem, még bottal se.

mocskosmacska 2011.09.18. 22:40:31

@csak magamat képviselem: Beszávazóján szerintem úszott a kokainmámorban, ezért gondolom esélyesnek. Meg anyucija és a sorozatok miatt.

2011.09.18. 22:40:44

@csak magamat képviselem: "aki összeomlik, az Veronika lesz" szerintem is, de adok neki pár hetet, mire rájön nemcsak Gergő nézi hülyének, de az RTL is.
Ma is ahogy megdicsérte Lilu: látod Veronika milyen okos vagy, hogy rajtad van a mikroport? - láttam némi zavarodottságot az arcán, érezhette a virsliszájú, hogy ez azért nem egy Nobel-díjas cselekedet, még két hét és bevillan, hogy nála bizony igen.

csak magamat képviselem 2011.09.18. 22:41:27

@prof. Perselus Piton: úgy értem, nem bonyolítják kipróbálatlan tinidrogokkal. járt utat járatlanért el ne hagyj.
A kokó megbízható, klasszikus étrend kiegészítő.

mocskosmacska 2011.09.18. 22:44:24

Azért tetszett nekem tegnap a kétgyerekes, volt feleségét visszahódítani akaró fecótól, hogy anyukáját említette csak, hogy hiányzik neki. Kezdem érteni, mi miatt ment tönkre a házassága.

dr. gernika 2011.09.18. 22:44:42

@utcai_arcos: Én meg itt ülök fél kiló törökmogyoróval és egy laposfogóval az ölemben és mogyis a lehelletem.
Mégse vagyok Veronika.

JOKKA21 2011.09.18. 22:46:12

@mocskosmacska: Remélem Sehere és Kinga vállalja be egyszerre.:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.18. 22:46:35

@beebeer: @suzy q: @MegLepke: @JOKKA21: Végre egy igazi karakter jutott be! Annamáriával az előzetesek alapján nem lesz unalmas a műsor!

Zelefánt 2011.09.18. 22:47:35

@beebeer:
Mert az elsőt úgy hívták...hogy "First Blood"...
Logika, ugye...Amerikai módra...

2011.09.18. 22:49:57

@Peter_Cs: te agent provocateur te! :))))
Szerintem meg megcsinált a csaj, nehéz dolga lesz heteken át hozni az RTL megálmodta figurát.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.18. 22:50:38

@mocskosmacska: Csak 34 éves!!! A kisfilmje alapján egy csupaszív nő lehet.

2011.09.18. 22:51:27

@Zelefánt: jóóóóvannnaaa! Mondtam nem mozgok otthonosan ebben a kategóriában! Mindent én sem tudhatok! :))))

JOKKA21 2011.09.18. 22:52:07

@Peter_Cs: Az biztos, nem lepődnék meg ha holnap Annamáriát ostorral látnám az összefoglalóban.:D

Szerénke. 2011.09.18. 22:52:20

@gernika: Há' nehogy má', hogy hogy nem mogyis a lehelleted?
Ma is bebuktam. Nem hittem volna, hogy ezt a nemistudommit szavazzák be.:D
Szerintem holnap a két fekete közül (szerintem tök egyformák) megy be az egyik. Kell a változatosság...

Zelefánt 2011.09.18. 22:54:53

@beebeer:
Ma lövöldözős nap van...
Szakasz, Tetovált lány, Pillangó...

Zelefánt 2011.09.18. 22:56:04

@Zelefánt:
Csak a Vad banda hiányzik...
Ám az nagyon.

2011.09.18. 22:58:05

@Zelefánt: nem nézek ma TV-t, tegnap láttam a Ben-X-t, kiborultam. Mára nem hiányzik már. :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 23:00:25

@Zelefánt: raindrops keep falling on your head...

Zelefánt 2011.09.18. 23:02:27

@utcai_arcos:
Az nemaz. Az a Butch Cassidy and the Sundance Kid.

Zelefánt 2011.09.18. 23:04:48

@gyvy:
Newman biciklizik... :)
Akkor megy a Bacharach-dal...

Zelefánt 2011.09.18. 23:06:29

Duna Tv:
A rajzoló szerződése
(Peter Greenaway)

Hurri Kán 2011.09.18. 23:07:59

@Zelefánt:
Émmeg szédelgek reggel óta... Hidegfronttól lehet? Egyéb behatások kizárva...

Zelefánt 2011.09.18. 23:11:00

@gyvy:
Áronka rontott?
Szerintem tudná a megoldást...

Hurri Kán 2011.09.18. 23:12:25

@Zelefánt:
Nem, nem rontott. Mondom, tegnap nem éltem semmilyen segédanyaggal... Lehet, hiánybetegség?

Zelefánt 2011.09.18. 23:17:12

@gyvy:
Hány betegség kell még a hiány elfüggönyzéséhez...?

foxglove (törölt) 2011.09.18. 23:17:25

Lol, az élőben elhangzott az ominózus "nem azért jöttem be, hogy barátokat szerezzek" mondat

Hurri Kán 2011.09.18. 23:19:40

@Zelefánt:
Nem tudom... és nem vagyok benne biztos, hogy meg akarom tudni...

Szerénke. 2011.09.18. 23:21:25

@gernika: Akkor jó, megnyugodtam. Most már tudok menni aludni.:D
Jó éjszakát!:)

2011.09.18. 23:22:27

@gyvy: óvatosan aztán a segédanyagok elvonásával. Most komolyan, abba bele lehet halni! Sokkal gyorsabban, mint segédanyaggal.

Hurri Kán 2011.09.18. 23:24:51

@beebeer:
Igen... Állítólag más is belehalt már. Nem egy szép halál, na. Akkor már inkább valami kellemesebbet választanék. :)

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 23:29:46

Csecsemő és gyermekgondozó akar lenni MIUTÁN leérettségizik.

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 23:30:20

ÉS zabálnak miközben pofáznak...éljen az online video.

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 23:31:04

VV Sittes nagyon "alfa" akar lenni.

2011.09.18. 23:31:31

@gyvy: ha már meg kell halni, csak nyugodtan, kellemesen, kényelmesen. Ágyban párnák közt.. :)
Apropó ágy, megyek szuszikálni. Jó éjt!

csak magamat képviselem 2011.09.18. 23:32:10

@prof. Perselus Piton: komolyra: egy ideig lógtam együtt fiatal és sikertelen politikus srácokkal. Némi szülői forrásból és fííínom közpénzből még ők is lazán összehozták a kokszra valót, havi 20-30 ezer értékben/fő. Ennyiből kevés jön ki, de felvezetőnek egy társasági rendezvényre pont jó.

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 23:33:27

azt hiszem imádni fogjuk :D!

gangesz76 2011.09.18. 23:37:10

buta tehén nézés:DDD

ez a csaj egy női Alekosz:)

suzy q 2011.09.18. 23:39:57

gergő meg annyira okoskodik, jééjzus. nem tudok aludni, gondoltam belenézek az élőbe és elunom rajta az életem és rögtön elalszom, erre basszus úgy felhúztam magam. gergő annyira gázul buta és ostoba, ezen már nevetni sem tudok, olivéér hool vaagy meg gombi.

suzy q 2011.09.18. 23:41:01

killbillnek amúgy bejön gergő

foxglove (törölt) 2011.09.18. 23:42:42

@suzy q: ebből vagy verekedés lesz kettejük között, vagy dugás

foxglove (törölt) 2011.09.18. 23:44:37

azért ez is érdekes, hogy gergő oktatja ki killbillt az etikus viselkedésből

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 23:45:31

@gangesz76: egy baja van,nagyon gyerek, egy iszonyatosan riadt gyerek -összeszokott társaság??miről beszél ez a Feri...

suzy q 2011.09.18. 23:46:25

@foxglove: jaja mert mikor olivér is kiosztotta évát, utána jóban lettek. bár ezután a "beszélgetés" után amit itt művelnek asszem visszaadom a diplomám, de még az érettségim is, mert vészesen esik az iq-m...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.18. 23:48:42

@suzy q: Gergő egy beképzelt bunkó macsó, aki az erős nőt maga alá akarja gyűrni. Remélem, hamar kimegy!!!

gangesz76 2011.09.18. 23:48:53

@utcai_arcos: azért jól állja a sarat eddig, de ez a hét még az álarcokról szól, majd amikor levetik...akkor lesz izgalmas

Dr_utcai_arcos 2011.09.18. 23:49:01

óbaszki, ez a csaj máris vinné az ágyba VVSittest.az a nézés durva volt!

suzy q 2011.09.18. 23:49:44

ááá ez mekkora gergő hasonlatnak elmondja, "én az az ember vagyok, aki a húslevesből kieszi a kelbimbót, mert utálja. az életben is így van" erre kinga megragadta a lényeget:van egyáltalán olyan ember aki szereti a levesben a kelbimbót? áááááá

suzy q 2011.09.18. 23:53:46

@Peter_Cs: viszont killbill legalább nem műnő, mégha most álcázza is magát. elsőre jófejnek tűnik, meg ő legalább valamilyen. a többiek pont attól leszbek konformisták, mert azt hiszik mennyire nonkonformisták.öö bár ezt a szót szerintem killbillen és attilán kívül egyik sem ismeri.

JOKKA21 2011.09.18. 23:54:32

Szimpatikus nekem Mariann, nagyon domináns nő.:D

JOKKA21 2011.09.18. 23:55:18

@JOKKA21: Annamária, nem Mariann.

JOKKA21 2011.09.18. 23:56:36

Inkább ilyen Annamária féle nő legyen életem megkeserítője, mint Kinga és Sehere féle vigyél ibizára drágám műnő.:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.18. 23:57:10

@suzy q: Annamária eddig a beszavazottak közül a legjobb arc!

suzy q 2011.09.18. 23:57:13

dirty dancing megy, meeeekkora jófej a csaj!!!

JOKKA21 2011.09.19. 00:01:29

@Peter_Cs: Én is veled, tényleg eddig ő a legnormálisabb és nem buta, mint a szőke nők(bentiek).

suzy q 2011.09.19. 00:02:49

nem is lesz már amúgy normális nő, jönnek még az amzonok-tehát kurvák, és az érzékeny lelkűek-tehát kurvák. annamari sztem jóarc, nálam tuti nyert, már csak a kinézetével is. de mintha neki agya is lenne.

foxglove (törölt) 2011.09.19. 00:05:34

fecó sokkal visszafogottabb és normálisabb, mint gondoltam. pozitív meglepetés.

JOKKA21 2011.09.19. 00:06:12

@suzy q: Ma meg a plázacicák(escortok).:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.19. 00:06:32

@JOKKA21: @suzy q: Nagy valószínűséggel megvan a kedvencünk.

@suzy q: A nicked tőle van? www.youtube.com/watch?v=-tOut_EBeBI Ha így van, a nagy pozitívum!

JOKKA21 2011.09.19. 00:07:08

Az a Dya mintha CKM-ben szerepelt volna, CKM bikini teamben talán.

JOKKA21 2011.09.19. 00:08:30

@Peter_Cs: Úgy néz ki, csak nehogy a többiek párbajra küldjék elsőként.

suzy q 2011.09.19. 00:11:42

@Peter_Cs: naná, hogy tőle van, rock'n roll:)), de a joan jett-en is gondolkodtam. sztem amúgy ja, megvan az első kedvenc, killbill. és mekkora jó zenéket hozott már:))) amúgy gergőnek bejön a csaj. ez már hivatalos.

suzy q 2011.09.19. 00:13:14

@JOKKA21: ja igen, ezt kihagytam a felsorolásból. de ez az eddigiekre is igaz volt mondjuk:)

gangesz76 2011.09.19. 00:13:44

tök jók ezek a zenék

foxglove (törölt) 2011.09.19. 00:15:43

@suzy q: most majdnem megkérdeztem, hogy vajon hol tanult meg udvarolni. aztán eszembe jutott.

Dr_utcai_arcos 2011.09.19. 00:16:21

na,kimentem a slózira és az alatt mosolygósra itta magát?

Dr_utcai_arcos 2011.09.19. 00:17:18

ó,ez már ma meztelenül fog zuhanyozni!

suzy q 2011.09.19. 00:18:08

@Peter_Cs: ez alap:) de azért vannak jobb számai, főleg a runaways-szel

Dr_utcai_arcos 2011.09.19. 00:19:20

és most a 19 a 20 és a 21 éves most jól megbeszélik az ÉLET nagy dolgait.

suzy q 2011.09.19. 00:20:42

ja, és killbill az egyetlen akinek eredeti a melle,és a haja, és ez valószínűsíthető a többi beköltözőre is.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.19. 00:21:05

@suzy q: Lita Ford gitárszólóival és vokáljával többek között.

suzy q 2011.09.19. 00:25:39

@Peter_Cs: lehet:), de nekem joan jett az isten.

gangesz76 2011.09.19. 00:37:37

hihetetlen hogy még a levél alatt is van onlájn:) de tetszik, jó lenne ha így is maradna...

JOKKA21 2011.09.19. 00:59:52

Elnevezték Annamáriát halálnak.

Peter_C@s: Agyhalált is.:D

@suzy q: 4-5 "szépség" műnő biztos egymást fogja zrikálni.

Anselmo 2011.09.19. 01:07:42

Néztem a furacsajok-beválogatót, és ez már nem játék. Nyilvánvalóan súlyos beteg emberek, akiket a tévében mutogatnak.

Az RTL-nek is kellene legyen valamiféle felelősségtudata.

Zelefánt 2011.09.19. 01:08:33

Ha elsüllyed a Nap...
A kurvaanyád...
Menő vagy?...

JOKKA21 2011.09.19. 01:25:09

Kinga nagyon idegesítően nevet, erős ingerem lenne fejbe vágni baltával.

JOKKA21 2011.09.19. 01:26:35

Seherezádé is idegesít, a tekintete főleg.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.19. 01:47:11

@JOKKA21: Mindkettőtől agylobot lehet kapni!

mocskosmacska 2011.09.19. 07:56:52

@Anselmo: Nekem nem tűnnek betegnek. Az első egyszerűen csak magányos és már nem nagyon-nagyon fiatal, ezért a kutyájával kezd úgy bánni, mint a gyerekével. (mellesleg, a kutya az kutya és nem gyerek, tehát nem hiszem, hogy örül a saját ruhatárnak és kínzásnak tartom bevinni a villába 15 részeg, ordibáló-visítozó közé)
Középső csajról meg megtudhatjuk, hogy:
- sokáig alszik
- sokat van a facebookon
- anyuka tálcán hozza neki az ebédet
- este meg elmegy bulizni
Legalább megemlíthette volna, hogy mit tanul.
Semmi különleges nincsen benne, szerintem azért rángatózik, mert ő is érzi, hogy unalmas és így prból valamit tenni.
Röviden: Mi a fura egy elkeseredett vénlányban és egy elkényeztetett egyetemistában?

DexterMorgan78/Séfbácsi 2011.09.19. 08:51:46

Engem nem tud senki meggyozni arrol hogy Veronika nem Reviczky Gabor eltitkolt fia egy nemvalto mutet utan...

Müszélia 2011.09.19. 09:55:43

@foxglove: szandika egy professzor ehhez a veronikához képest.

bknn 2011.09.19. 10:34:31

ásámás lol

"Gergő Veronikát, mert szerethető figura és most bebizonyíthatja, hogy neki is vannak értékei" aú

MissX 2011.09.19. 10:57:38

jó reggelt, napot akármit!
akkor este jönnek a plázacicák. a tippelni már nem merek, de biztos, hogy a következő bekerülő sem lesz normális.

MissX 2011.09.19. 11:05:04

elkezdtem nézni a tegnapi videókat.. nekem ez a gergő egyerek egyre antipatikusabb. mintha többnek hinné magát a többitől.

dr. gernika 2011.09.19. 11:16:08

@MissX: A celebrokonok általában többnek hiszik.

bknn 2011.09.19. 11:18:12

Láttátok Gergő zuhanyzós videóját? Nem kis teljesítmény lehetett megőriznie a szüzességét 4,5 évig a böriben.

szédült nőszemély - forza 2011.09.19. 12:07:29

ahoi mindenki, az Urist'nit hozott minket a Valag vilag 5-ben.:)

@Hajni ez jó volt! drukkolok, hogy a kezdeti lendületed kitartson akkor is, mikor már hónapok óta nézed azokat az iq lájtokat:))
mától nézem, meghoztad a kedvemet:)

@Lepke: celeb lettel te is Lepi:)

Lük 2011.09.19. 16:08:11

Hol van a tegnapi "beteg emberek OPNI" nélkül rész hogyvoltja??? :S

Hódos Hajnalka 2011.09.19. 16:29:37

@Lük: türelem, őszölök, nem maradnak el a posztok, csak a dél-egy időpontot nem fogom tudni tartani. pedig szerettem volna. cserébe szaunázok este helyetted is, jó? :)

locsolóember 2011.09.19. 17:08:55

No, akkor befutottam én is.
Üdv az ismerős arcoknak.
A nemismerősöknek is.

Birsalmamag (törölt) 2011.09.19. 17:16:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: "Lófasz lesz itt nem poszt"!! (by Hölabög Rém)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.09.19. 17:21:31

@MissX: @Szaffimacska: Egyetértek, Gergő egy önimádó prosztó!

MissX 2011.09.19. 17:43:44

egésznapos gondolkodás után, rájöttem, hogy miért nem jelent meg nálam az új poszt. az oldal így szerepel a kedvencek közt: vv5-hogyvolt.

ez a poszt meg csak a vv címkét kapta, és szegény gépem nem találta :(

MissX 2011.09.19. 17:44:24

@Peter_Cs: és még lekezelőnek is tűnik. miért nem az okoskodó hülyepöcs kategóriában indult gergő nem is értem.

MissX 2011.09.19. 17:50:01

és most megnézem veronika villantását. ezt tegnap miért nem adták le, vagy leadták csak erről is lemaradtam?

MissX 2011.09.19. 17:53:11

"veronika, olyan a szád, mint egy kettéhajtott matrac" hihi

Norka.Borka 2011.09.19. 17:53:28

Ez a mai összefoglalóban lesz szerintem

foxglove (törölt) 2011.09.19. 18:09:28

tegnap néztem az élőt jó darabig, és csak megerősíteni tudom, amit gergőről írtatok. nem nagyon lesz rajta fogás, mert aki nem akar neki behódolni (lásd tegnap killbill) annak kőkeményen nekimegy, és addig nem nyugszik, amíg be nem töri az illetőt.

PanDaNaci 2011.09.19. 18:18:21

@locsolóember: Üdv, ismerős. Megnemis. :)

Norka.Borka 2011.09.19. 18:35:29

Postot!!!Postot!!!Postot!!! :-)

Talpig Jimmy 2011.09.19. 18:49:23

@Norka.Borka: ne sürgesd ennyire, mert elrontja :)

Norka.Borka 2011.09.19. 18:55:30

@Talpig Jimmy:
Azt hittem, már becsukott szemmel is megy neki :-)

Norka.Borka 2011.09.19. 19:26:30

Posztot!!! Posztot!!! Posztot!!!

2012.03.28. 22:17:14

Megszűnt a több évtizede fennálló munkahelyem. Kénytelen voltam valami jövedelemforrást keresni. Ekkor találtam rá a KMD holding által kínált lehetőségre, amelyet szívesen ajánlok mindenkinek a következő honlapon:

kmdholding.com/hub3p3a
süti beállítások módosítása