Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 6x03 - Áldatlan állapotok

2011. március 09. 12:00 - Hoppancs

A kirúgástól való félelmében Yang a legrosszabbtól sem riad vissza, ami esetében a gyermeksebészet felé fordulást jelenti. Ennek érdekében jól benyal Robbinsnak, és még az is kicsúszik a száján, hogy szereti a gyerekeket. Na, persze! Az összevonás miatt a rezidensek és gyakornokok ha lehet, még a szokottnál is idegesítőbbek, nem alszanak, nem esznek, csak rohangálnak fel és alá. Ez nyilván komikus helyzeteket hivatott szülni, de nem fog, inkább olyanokat, amik miatt mi érezzük rosszul magunkat. Izzie az ajánlottnál három héttel korábban tér vissza, ráadásul parókában, ami nem áll neki rosszul, de azt fogják belénk sulykolni, hogy igen. Richard bezárkózott az irodájába, mert most neki a legnehezebb.

Lexie annyira ideges, hogy hasra esik egy nagy adag vérrel, hahaha, még a köpenye is tiszta olyan lesz. Sloan hiába nyugtatgatja, ő csak sorolja a korábbi kórházösszevonásokat és elbocsátásokat. Hál’ Istennek nem hozza szóba a fotografikus memóriáját. Bár Sloan le tudja állítani, továbbra sem pihen, ahogy senki más sem. Érdekes elméletük szerint a lényeg, hogy MINDENKI folyamatosan bent legyen, mert aki hazamegy, az tuti elveszíti az állását. Nem számít, mennyi vért kennek szét, és hány szikét felejtenek páciensekben, amíg nyüzsögnek, nem lehet baj. Izzie megmutatja magát Cristinának és Meredithnek is, akik úgy bámulnak rá, mint egy mocsári szörnyre. Igen, a paróka miatt.

Befut egy balesetes hölgy a skizofrén fiával, Tommal, lesz itt még móka és kacagás bőven. A nő hasában van egy göb, ami Tom szerint az idegenek általi megtermékenyítés biztos jele. Bailey és Karev egy pillanatig úgy bámul az asszony testében lüktető valamire, mintha nem tartaná kizártnak a férfi „diagnózisát”. Arizona édi macis kitűzőt rak Yang köpenyére, mert veseköves kisfiúhoz hivatalosak. Mrs. Crawleyt nagyban vizsgálják, közben Tom produkálja magát. Az asszony azért nem ment el korábban dokihoz a jól kitapintható csomójával, mert a gyerekre folyamatosan figyelni kell, és nyilván jobb neki egy halott anya, mint egy olyan, aki folyton a kórházba rohangál. Lexie felajánlja, hogy vigyáz Tomra, amíg a mamát röntgenezik.

A Főnök nem hajlandó beszélni Sheppel, Meredith ijesztően higgadt, Yang pedig kénytelen szembenézni egy Sage nevű aranyos kislánnyal. Arizonánál jóval kisebb lelkesedéssel veti magát a paplan alá bújt huncutka „keresésébe”, és még a mellére tűzött Mackó urat sem képes normálisan szinkronizálni. Lexie hiába kedveskedik Tommal, a pasi gyanakodni kezd, amiért nincs névkártyája, fellöki, és már szalad is. Karev megzavarja Izziet egy műtéti tájékoztató közben, mert a nő nem vette be a gyógyszereit. Iz fel van háborodva, amiért Alex betegként kezeli, pedig nem is ő volt az, aki pár epizóddal ezelőtt még javában fibrillált. Vagy mégis?

Cristina újabb ifjú beteget kénytelen elviselni, ráadásul még műteni sem kell a kis rohadékot. Lexie pont akkor ront be Tom eltűnésének hírével Baileyhez, mikor az megállapítja, hogy Mrs. Crawleynak gigantikus hasi aneurizmája van. Kicsi Grey kikap, elszalad, kiabál Sloannal, majd megtalálja Tomot, aki épp egy lépcső tetejéről bucskázik lefelé. Nagyot koppan, azután elhallgat. A történtek hatására Crawley mama úgy véli, jobb lenne várni az ő műtétjével legalább egy hetet, amíg kiképez valakit, aki megfelelően tud vigyázni a fiára. Bailey szerint annyi idő már nincs. Torres felvilágosítja Arizonát a nyilvánvalóról, miszerint Yang csak azért csapódott hozzá, hogy megússza az összevonást.

Alex aggódik Izzie miatt, aki Shep mellett dolgozik egy minimum ötórásnak ígérkező kraniotómián. Stevens nem hajlandó elhagyni a műtőt, Karev csapkod. Cristina Owenhez rohan, hogy járjon közbe nála a Főnöknél, kevés sikerrel. Rögtön utána egy olyan baba műtétjénél kell asszisztálnia Robbins mellett, akinek a karját császármetszés közben tépték le véletlenül. Lexie ezúttal ügyesebben bánik Tommal, Karev pedig sikeresen megeteti Izziet az aktuális pirulával. A kis Greynek zseniális ötlete támad, ami Baileynek is tetszik. Csupán el kell végezni Tomon egy nem feltétlenül szükséges, de azért hasznos műtétet, és akkor az anyja is bele fog egyezni a sajátjába. Utána együtt lábadozhatnak és minden szép lesz. Bailey még vért is fakaszt magából, hogy bizonyítsa, nem űrlény. A hatás nem marad el.

Arizona – miután Sloan közreműködésével visszaillesztette a csecsemő karját – Yang értésére hozza, hogy nem szereti, ha kihasználják. Stevens izzad, mint a ló, mert nagy okosan a parókára húzta rá a műtős sapkát. Gratulálunk. Shep nagymonológba kezd Richard előtt, de nem tud kibontakozni, mert a Főnök fáradt. Annyit azért közöl a jeles agysebésszel, hogy azok az emberek, akiket elküldenek, emailt fognak kapni a HR-esektől. Meredithék mind előkapják az okos telefonjukat, és juhéé, üzenet sehol! Lexie lelkes a lépműtét után, ezért előadja Stevenek a szokásos „nem érdekel, hogy a másik látványosan szenved, én akkor is elmondom a számomra előírt napi szöveget” műsort. Megant azonban kivágták, ezért a fiút nem érdekli az ömlengés.

Derek a távozó dolgozókat, köztük Olivia nővért vigasztalgatja, majd menne haza Meredithszel, aki azonban nem akar elmozdulni a feldúlt Cristina mellől. Lexie Mark vállán sírva adja ki magából a feszkót, Robbins pedig felszólítja Torrest, hogy Portlandbe költözés helyett inkább jöjjön vissza eredeti helyére. Az epizód meghitt baseballozós jelenettel zárul, meg Meredith zavaros szavaival arról, hogy az óv meg a paranoiától, ha önmagunk maradunk. Vagy valami ilyesmi.

Címkék: grace klinika
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása