Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 16x11 - I'm Ruthless... And Have a Smile on My Face

2010. július 18. 15:12 - sixx

Az előző részben kiszavazták Ozzyt, mert volt annyira hülye, hogy hitt a nőknek, azt követően, hogy ő is tevékeny részese volt a "Jason volt olyan marha, hogy bízott bennünk, ezért kiszavazzuk" szövetségnek, pedig Ozzy barátunk a HI (hidden idol) büszke tulajdonosa volt. Persze ezzel még korántsem ő a legnagyobb lúzer a Survivor történetében, ott van Yau-Man, aki bízott egy Dreamz nevű csavargó szavában, illetve James, aki a saját évadában KÉT HI birtokában is simán távozott, és akkor még nem beszéltünk ez eheti kiszavazottról, aki bőven megkaphatja a Dumbest Survivor EVER címet.

Reggel van, természetesen Ozzy kiszavazása a téma, a nők kissé arrogánsak, Erik meg benyal tövig, nem baj, hogy nem szóltatok, satöbbi, mert szóltam volna neki, de ti nagyon faszák voltatok. James nem ideges a tegnap este miatt, sőt, Amanda viszont kurvára, mert úgy érzi, mintha kihagyták volna valamiből (ki is hagyták). Ami James számára viszont világos lett, az, hogy Parvatiban nem lehet bízni, mert az is hazugság, amit kérdez. Parvati ezt úgy kommentálja, hogy ideje magyarázkodni egy sort James és Amanda felé mert most szarban van. Hát igen, ez a kétkulacsos játék egy ideig megy, aztán kihajítanak a picsába, kicsim.

James ujja nem néz ki túl jól, megvágta valamivel, és kezd elfertőződni, amire Cirie, aki egyébként nővér, annyit mond, hogy ebből még gáz lehet. Na már csak az hiányzik, hogy Jonathan után James is így szálljon ki a játékból. Parv és James beszélgetnek, de a hangulat már nem olyan, mint korábban volt, és Parv be is vallja, hogy a döntőben csajokkal képzeli el a dolgot, nem pedig James-szel, aki ahelyett, hogy úgy reagálna, mint mondjuk én (lefejelem ott helyben), nagyon nyugodtan fogadja, hogy ha nem nyer védettséget, akkor neki annyi. Azért megjegyzi, hogy kurvára zavarja a csaja hűtlensége, gondolom majd szavaz rá egyet, oszt jónapot.

Amandát az zavarja továbbra is, hogy a Parv-Natalie-Alexis tengely Cirie-vel kiegészítve kihagyta a csajszövetségből, de Cirie megnyugtatja, hogy ugyan már, te is tagja vagy, nyugi. Na persze, ilyen barátokkal kinek kell ellenség? Reward challege, ma aukció, mindenki kap 500 dollárt, és licitálhat letakart tálakon hozott ételre/italra, ezúttal se pénzt, se kaját nem lehet megosztani. Az első kaját Cirie kapja 120 dollárért, hotdog, sült krumpli, stb. Általában az elsőtől mindenki megvadul, Erik mégis csak 80 dollárárt visz el valamit, mégpedig NEM polipot, mert azt látatlanba elcserélte egy tál nachosra.

Ilyenkor várható, hogy egy szopatás jön, szuperfan Natalie, akinek a melle majdnem kilóg az atlétából, és 30 napon át tulajdonképpen csak "kis színes vágókép" funkciót töltött be, viszont megszívja, mert cukrozott-főtt denevért vesz 260 dollárért. Nice. James persze megeszi ezt is, mert kaja, mondja, mit finnyáskodunk. Igaza van, én is megenném. Egy pohár tej és mogyoróvajas szendvics jön, 280 dollárért viszi Amanda. A következőre Natalie a maradék 240 dollárját teszi fel, nem kaja, hanem egy üveg, benne üzenettel: válasszon valakit, aki megy az Exile Island-ra, a lóvéja meg Natalie zsebébe. A csaj megkérdezi, hogy mi lett Ozzy idoljával, visszatettétek, Jeff? Vissza hát. Jason könyörög, hogy ne ő menjen, persze, hogy ő lesz, mert neki van a legnagyobb esélye az idolt megtalálni.

Annyira tehát nem szopás a bünti, habár mögöttes szándék is van benne természetesen, de erről majd később. A következő kaja egy kurva nagy csokitorta, amit Natalie 280 dollárért el is visz, majd Jeff közli vele, hogy meg kell osztania három másikkal, jön Cirie, Parv és Alexis - Amanda menten tudja hol áll a ranglétrán. A tortazabálás egy percig tart, elég gusztustalan, mert két pofára zabálnak, de a vége kurva vicces, mert Erik húsz, majd negyven dollárt kínál fel azért, hogy lenyalhassa valaki ujját. Cirie belemegy, James megjegyzése: Something is wrong with that boy. Priceless. Az aukciónak vége.

Natalie otthon azt nyilatkozza, hogy ha Jason megtalálja az idolt, akkor ideges lesz, mert ki akarja szavazni. Bazmeg, akor minek is küldted oda? A nőtanács szarban van tehát, mert Jason eleve veszélyt jelent a challenge-ek során, most meg, hogy még idolja is lehet, különösen az. A kiskölyök egy óra alatt megtalálja a HI-t, és azt nyilatkozza, hogy biztos így akarta Natalie, akiben innentől kezdve bízik. Oh, boy. Közben Natalie-ből a vágók sztárt csinálnak, pedig Cirie ötlete az, hogy szopassák meg Jasont, mégis Natalie-t mutatják állandóan, hogy ő így meg úgy kitalált egy jó tervet, stb. Az écesz egyszerű, mint egy faék: Natalie meggyőzi Jasont, hogy pont azért küldte a szigetre, hogy megtalálja az idolt, és James-t fogják kiszavazni, így nem fogja magával hozni a HI-t a szavazásra. Ezen mondjuk maximum Jason az, aki nem látna át.

Másnap, Eriknek születésnapja van, és közlik vele, hogy  nyugi van, nem ő megy haza, hanem James vagy Jason. Az Immunity Challenge a korábbiakból öszerakott hibrid, de mielőtt elkezdődne, Natalie odaszól Jasonnak, hogy nem te mész haza, nyugi, ne hajts. A verseny nem egy nagy vasziszdasz, Erik, a szülinapos fiú meg is nyeri kajakra, mert James nem tud egyensúlyozni. A táborba visszaérve Natalie elaltalja Jason figyelmét, és olyan ellenszenvesen nyilatkozik a kamerába, hogy legszívesebben pofán vernénk, azt hiszi magáról ugyanis, hogy ő a méhkirálynő, pedig éppen Cirie az, aki mozgatja a szálakat. A csajok megtalálják Jason idolját a cuccai között, így a terv azon áll, vagy bukik, hogy Jason mennyire ostoba.

(Egy apró megjegyzés: Amanda itt óriásit hibázott, mert a három faszival és Parvval kiegészítve nyugodtan kiszavazhatta volna Natalie-t vagy Alexist este, de ő sajnos bízik a csajos szövetségben, ami végzetes hiba lehet ebben a játékban.) Az esti tribal első érdekes momentuma Ozzy bejövetele, aki faszán bemutat a többieknek, nem mintha nem értenénk ezzel egyet, de elég szánalmas. Fiam, volt idolod, te vagy a hülye. Jason mindent elhitt Natalie-nak, nem játsza ki az idolt (el se hozta szerintem) és ezzel minden idők leghülyébb túlélője lett, mert pontosan azt csinálták vele, amit ő csinált az előző részben Ozzyval, azaz simán kiszavazták.

Címkék: survivor
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

k.Tomi 2008.05.06. 19:39:04

Tényleg furcsa volt, ahogy Natalie szürke kisegérből fő villain. Kíváncsi vagyok, hogy eddig is nyilatkozott-e ilyeneket a kamerába csak nem mutatták, vagy csak most nyílt ki a csipája.

Ozzy a Tribal-on tényleg szánalmas volt. Ő volt béna. A survivorban nem bízhatsz senkiben. James pl. a saját évadjában amikor a két Idol-lal kiszavazták akkor is tök normálisan nyilatkoztt és a Final Tribal-on is jófej volt. Most is jól viselte, amikor Parvati közelte vele, hogy repül.
Már előre lázom, hogy Ozzy hogy fog örjöngeni az utolós TC-n.

Jason-nál naívabb játékos nem igen volt még a survivor történetében.

WUTM 2008.05.07. 09:36:49

Jason elvitte az idolt magával a TC-re, azt nyilatkozta.

szerintem nem volt Amanda hülye, mivel most még nem o az elso számú célpont, szépen meghúzódik a háttérben. na meg ki akarná Jamest magával vinni a döntobe? :-)

gastro, missing in action 2008.05.08. 13:54:27

Hát ez a Natalie egy igazi ripacs volt, ahogy produkálta magát a kamera előtt, cincogott, horrorhangokat is adott, meg úgy eleve sütött róla, hogy mekkora egy elviselhetetlen erőszakos picsa lehet a való életben... de a következő rész, az tetszett, ez nem annyira, mert ökölbeszorult a kezem, amikor néztem :-DD
süti beállítások módosítása