Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 2x15 - A pom-pom lány szelleme

2010. június 25. 14:00 - leeann

Melinda, Delia és Jim a helyi gimnáziumban adnak elő a pályaválasztási „mi legyek, ha nagy leszek” órákon. Amikor vége van a napnak, a szokásos klikkekben hagyják el az iskolát a diákok, ami nagyon rossz emlékeket kelt Melindában. A menő csajok a szurkoló csapatból a menő srácokkal és nyitott sportkocsival távoznak, a többiek pedig utálják az egészet. Persze minden csoportosulásnak megvan a maga keresztje, de most a szépek és gazdagok közé férkőzött be a balszerencse, ami nem szokott előfordulni. A szurkoló csapatban egyre több a kieső, egyre több az érthetetlen baleset, amire Melinda talán lát magyarázatot.

Melinda látott egy lányt, aki már nem él, az arca egyik fele csúnyán megégett, a szurkolócsapat egyenruháját viseli, és sorra aprítja a társait. De vajon miért, hisz egykor közéjük tartozott? Melinda nyomozásba kezd, és megpróbálja megismerni a szellemet és a csapatot. Persze nem csak a meghalt pom-pom lány a csapat ellensége, hanem egy gót lány is, aki nagyon bögyében van valamiért a szurkolócsapat vezetőjének. A szőke és a barna csatája nem új keletű, de most egy szellem is a szőke ellen harcol, egyre erőszakosabb és halálosabb módszerekkel.

A szőke hajrá lány persze mit sem tudva a láthatatlan ellenségről a láthatón vezeti le minden dühét, ami csak még nagyobb szakadékot teremt a lányok között. Melinda az edzőt kérdezgetve próbál a végére járni a gimidilinek. Melindának a suliban felrémlenek a saját emlékei, a saját gimis démonjai, de muszáj az ügy végére járni a kevesebb halott lány érdekében. A halott lány, Tais azt gondolja, hogy a csapattársai ölték meg, ezért aprítja a csapatot. Melinda szerez egy évkönyvet, hogy utánanézzen a kölköknek, és egy nagyon érdekes képet talál egy fura hármasról.

A szőke pom Rana, a gót lány Maddy és a halott lány Tais a legjobb barátnők és mindhárman pom-pom lányok voltak. Valami nagyon nagy dolognak kellett történni, mert Tais halott és bosszúéhes, Maddy lett az első számú közellenség, Rana pedig állandóan dühös és szemét, mint általában az olyanok, mint ő. Tais megtámadja Ranát is, aki nem mellesleg most az ő volt pasijával jár. Melinda próbál segíteni a rémült szőkének, de az nem köszönömöt rebeg az ajkával, hanem majdhogynem Melindát vádolja. Időközben Melinda átvizsgálta a kazánházat, ahol a szurkoló lány meghalt, és talált egy kis zsákot, amin egy pentagram ábrája volt látható.

Rana többször is boszorkánysággal vádolta Maddyt, ami azt jelenti, hogy a gót lány talán boszorkánysággal is foglalkozik. Melinda úgy hiszi, hogy Maddy esetleg a halott lány szellemét használja fegyverként az ellenséges szőke kicsinálására valami sötét mágia segítségével. Úgy tűnik, ideje a nyomozást ebben az irányban folytatni, és Mel kikérdezi a kávézóban dolgozó tinit. Maddy elmeséli a saját történetét, és azt, hogyan kezdődött a barátságuk, és hogyan ért véget. Melinda este meglátja Maddyt a különc barátaival, és követi őket az erdőbe.

A feltevés igaznak bizonyul, és Maddy ténylegesen boszorkánykodik, sőt rontást küldenek egy pom-pom lányra ma este is. Persze nem a boszilányok átka az, ami a csapatot aprítja, hanem Tais, aki a boszik végrehajtó hatalmának nevezte ki magát, és annak árt, akit a lányok megátkoznak. Melinda rájön, hogy Tais a bosszúálló, aki még mindig a csapatot hibáztatja a haláláért. Melinda este próbál beszélni Maddyvel, aki nem segít neki abban, hogy Tais átkelhessen, úgyhogy megpróbál beszélni a szőke oldallal is. Rana ugyanolyan szemét, mint eddig. Rana elmeséli, hogy Maddyt azért rúgták ki a csapatból, mert hazudott nekik.

Kiderült, hogy egy gazdag család nyaralójában éltek, amiről a lány azt állította, hogy az ő házuk. Melinda utánanézett annak a kis zsáknak, amit a kazánházban talált, és nem átkot hordoz a szütyő, hanem bocsánatkérő bűbájt tartalmaz. Maddy elmeséli, hogy Tais rá várt, amikor meghalt, mert üzent neki, hogy talizzanak és beszéljenek egymással a történtekről, de Maddy nem ment el. Azért rakta oda a szütyőt, mert rá várt a barátnő, amikor meghalt, és ez ok lehet az önmarcangolásra. Melinda előhívja Taist, aki elmeséli, hogyan halt meg, és addig nem nyugszik, amíg az egész csapat meg nem lakol.

Melinda hajnalban összehívja az edzőt, Maddyt és Ranát egy kazánház látogatásra. A lányok elmesélik, hogy mi történt akkor. Kiderül, hogy Taist senki nem zárta be a kazánházba, pusztán csak bezáródott az ajtó, baleset volt. Tais elmondja, hogy Rana volt a legjobb barátnője, de Maddyt is szerette önmagáért, és nem a gazdagsága vagy a szegénysége miatt. Tais megbékélt és látja a fényt, és miután a szkeptikus edzőnőnek átad egy üzenetet a halott kisöccsétől, átlép a fénybe. Maddy visszakerült a csapatba, mint koreográfus, és a pom-pom csapat egy nagyszerű produkcióval léphetett ki a színpadra. Hajrá lányok, vagy mi…

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása