Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Buffy, a vámpírok réme 6x15 - Csakugyan

2010. június 23. 14:00 - leeann

Buffy még mindig a Duplahusiban nyomja az ipart, aminek a szaga már szinte mindenébe beette magát és minden este ez a vacsi is, úgyhogy Buffy élete jelenleg eléggé gödörben van. A legnagyobb élvezet az, amit suttyomban Spike-kal csinál, még Dawn is nagyobb társasági életet él, aki mostanában Willow-val a Bronze-ba jár. Szóval Buffy élete stagnál, amikor egy katonásan magas emlék jelenik meg a Duplahusiban. Riley ugrott be, mert segítségre van szüksége, mert valami nagyon nagy baj van, és ilyenkor a vadászra van szükség.

Buffy azonnal ki is ugrik a pult mögül, és Rileyval tart, hogy démonokat üldözzön. Miközben Buffy éppen megmenti az emberiséget, Anya és Xander folyamatosan az esküvő miatt idegeskedik. Nem stimmel az ülésrend, kibírhatatlanok a rokonok és közelednek, úgyhogy van gond bőven a nagy nappal. Buffy lelkének most jót tesz Riley közelsége, de biztos, hogy ez a közelség nem tart örökké, hisz a fiatalember küldetésről küldetésre jár. Sikerül együtt megfékezniük a démont, de megérkezik egy ügynök csaj is, aki a férjének nevezi Rileyt.

Oké, ez lehet a részben a legnagyobb meglepi. Közben Buffy a nagy hír hallatán azonnal megöli a démont, ezért újabb tervet kell kitalálni, és újabb szörnyet kell csapdába csalni. Nincs baj a megöléssel, csak most a fészkéig követés lett volna a lényeg. A démon ugyanis nagyon pusztító, és már letette a tojásait, amit meg kellene találni, mert ha nem készül belőlük rántotta, amint kikelnek, fasírtot csinálhatnak városokból is akár. Riley és neje Buffyéknál a csapat segítségével próbálnak tervet szőni a szokásosnál is pusztítóbb démon ellen.

Kiderül, hogy a Riley felesége nagyszerű lány, és tud arról, hogy a férje nagy szerelme a vadász volt. Riley elmegy kutatni, amíg Buffy és Sam, a feleség együtt próbálnak kideríteni ezt-azt egy „doktorról”, aki a feketepiacon adná el a pusztító démon tojásait. Buffy lerázza Samet és Spike felé veszi az irányt, de most csak infóért megy. Az infókérésből természetesen szex kerekedik. Amikor már csak pihen a páros, rájuk törik az ajtót, és a betolakodó nem más, mint Riley Finn.

Azt hiszem, ez most nagyobb meglepetés, mint Riley házassága. Spike megint sokat beszél, de Rileynak sincs mit senkinek a szemére vetni, ha tartunk egy kis múltidézést. Rileyt most a nyomok vezették erre, és úgy tűnik, hogy Spike a „doktor”, aki a tojásokból hasznot akar húzni. Buffy magára kapja a katonarucit és Rileyval tart, hogy megkeresse a tojásokat Spike kriptájában. Mondanám, hogy Spike tiszta, de nem az, sőt nem csak nála vannak a tojások, de hamarosan ki is kelnek, ami nem teszi egyszerűvé a helyzetet.

A vérengző újszülöttek ellen nem nagyon használ semmi fegyver, úgyhogy Buffy pár gránáttal csinálja ki a démon csemetéket. Anya és Xander a fürdőben rejtőzik a rokonok elől, ami nem túl jó kezdete közös életüknek. Buffy és Riley a sikeres akció után elbeszélgetnek egy kicsit, mivel az elválásukkor rengeteg nyitott kérdés és tisztázandó helyzet maradt. Miközben Buffy megtudja, hogy Riley most boldog a feleségével, de élete szerelme akkor is a vadász lesz, sok dolog fut át a fején. Riley szavai felébresztették Buffy harcos énjét, ami mindig helyre teszi őt, amikor éppen a lejtőn akarna lecsúszni.

Hamarosan Sam és a csapat is csatlakozik a pároshoz, és nagy búcsúzkodás kezdődik. A Finn házaspár feje fölött megjelenik egy helikopter, mert ideje indulni a következő akcióra, itt már végeztek. Spike a romokat nézegeti, amikor megjelenik Buffy. Rileyt ugyan felhatalmazták arra, hogy megölje a doktort, de Buffy kedvéért nem teszi meg, hisz ő csak Spike, aki olyan, amilyen. Viszont ez most kevés, most kevés beletörődni abba, hogy Spike az Spike. Buffy továbbra is kívánja a vámpírt, de most tényleg végez a kapcsolatukkal, és elbúcsúzik a Spike-ban még létező Williamtől.

Címkék: buffy
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Is 2010.06.23. 21:46:07

Szegény Spike. Mondjuk geci dolog volt, amit tervezett, de én igazán bírtam a párosukat a vadásszal.

Egyébként tud valaki valamit arról, hogy mi lett az Angel hv-k írójával? Már ezer éve volt az utolsó, és kár, hogy félbeszakadt... :(
süti beállítások módosítása