Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 1x12 - A halhatatlan komédiás

2010. január 01. 14:00 - leeann

Andrea, Melinda és Jim egy Stand-up comedy-nek helyet adó pinceklubba mennek mulatni este, ahol Andrea is szeretne fellépni, mint lelkes amatőr. Andrea előtt még van egy fellépő, akinél egy kis technikai probléma lép fel, sőt technikailag egy baljós szellem a hibás minden fennakadásért. Melinda azonnal lebeszéli barátnőjét a fellépésről. Másnap Melinda és Andrea már üzleti ügyben beszél a klubtulajjal, mert hamarosan bezár a hely, és a tulaj próbálja eladni a régiségeket. Francie a tulaj azt is tudni véli, hogy a hétfői napon, amikor a klub zárva van, szellemek szervezik meg a saját fellépési napjukat.

Tehát Melinda és Andrea amióta a pinceklub dolgaival foglalkoznak, azóta furábbnál furább eseményeknek lesznek szemtanúi, ami arra utal, hogy melléjük szegődött egy vicces szellem a Komédiás Barlang nevű pinceklubból. Melinda meglátogatja a klubbot az ominózus hétfői napon, ahol tényleg saját bulit tart közel 20 halott komikus. Melinda megtudja tőlük, hogy akit keres az Marty Golden. A fiú lelki válságban volt és egy nap egyszerűen csak eltűnt. Később Melinda meghallgatja a fiút cd-ről, és úgy tűnik a közönség szerette őt. A hangfelvétel elő is hívta Marty szellemét, aki eddig nem volt tisztában azzal, hogy halott.

Melinda elmondja, hogy igen halott, de azt nem érti, hogy miért folyik ki a fickóból kb. 5 liter víz, amikor megjelenik. Marty nem emlékszik arra, hogy mi történt vele és erre rá szeretne jönni, mielőtt sikerül Melindának áttuszkolnia őt a fénybe. Melinda, mint mindenkinek, aki halott és bekopogtat hozzá Martynak is segít, így Francie-nél kezdi a kutatást. Francie elmondja, hogy a fiú nagyon jó komikus volt, de senki nem tudja, hogy mi lett vele, ami a barátnőjének Sandránnak volt a legnehezebb. A lány szintén komikus és fellép a klubban, amire Melinda már veszi is a jegyet, most hogy a kis üzlet már profitot termel.

Marty megint meglátogatja Melindát, aki elmondja, hogy mit tudott meg az előző találkozásuk óta. Marty emlékszik Sandrára, így elérkezett az idő, hogy megkeressük Sandrát. Kiderül, hogy ő volt a barátnő, és amikor a lány elindul a hotelból, a páros követni kezdi. Sandra egy lezárt hídra megy, majd ott egy pezsgőt dob a vízbe, és elhagyja a helyet. Martynak kezd rémleni, hogy mi ez a hely és mi történt itt. Úgy tűnik, hogy a komikus öngyilkos lett, és erről a hídról vetette magát a mélybe. Marty már emlékszik arra, hogy ivott mielőtt leugrott és arra is, hogy mit érzett, amikor zuhant csak arra nem, hogy mi volt az öngyilkosság oka.

Itt az ideje kideríteni, hogy miért dobta el az életét a fiú, de valahogy el kéne kezdeni. Ezen már nem is kell törnie a fejét Melnek, mert Sandra besétált a boltba és megveszi az összes cuccot, ami a klub tulajdona volt. Andrea elmegy a klubba, hogy kérjen még egy esélyt Francie-től és a „Sandra megvette az összes cuccot” hír jó apropó is arra, hogy a sokat látott nő beszéljen egy kicsit a Marty-Sandra párosról. Francie elmeséli, hogy Sandra Martynak köszönheti a sikerét, és amikor a lány túlnőtte a fiút, az rányomta a bélyegét a kapcsolatukra, de sosem hagyták el egymást.

Este Marty meglátogatja Melindát azzal, hogy tudja miért ölte meg magát. Az ok Sandra sikere volt. A lányt mesés ajánlatokkal, európai fellépésekkel bombázták és Marty ezt nem bírta. Melinda szerint ezt helyre kell hozni, mert Sandra, azóta is cipeli ezt a terhet. Az első, akitől bocsánatot kell kérni az Francie, aki mindig hitt Martyban és fiaként szerette. Francie kiborul, de megbocsát a fiúnak, akitől azt kéri, hogy szabadítsa fel Sandrát. Elérkezik az este, amikor Sandra fellép a klubban, és viharos sikert arat, mint mindig. Marty is ott van, így ideje Melindának akcióba lépni.

Bemegy Sandrához az öltözőbe, de Marty arra kéri Melt, hogy még ne árulja el a lánynak, hogy ő is ott van. Melinda fut egy-két tiszteletkört, majd rátér Martyra. A lány elmondja, hogy Marty nem azért ölte meg magát, mert ő elment az európai turnéra, hanem azért, mert nem akart elmenni a turnéra. Na és itt kezd érdekessé válni a szerelmesek története, ugyanis: Mi van? Marty sem érti a dolgot és Melinda sem. A lány mesélni kezd. Marty akkor már nagyon küszködött, mert egyre kevesebben voltak rá kíváncsiak és már nem ment úgy mint fénykorában, neki ennyi jutott és a csillaga letűnőben volt.

Sandra nem akarta magára hagyni a pasit, akit szeretett, hisz az európai turnéra elmehetett később is, de nem hitte, hogy lesz még más is, akit ennyire szeretni fog. Ahogy a lány mesélt Martynak minden beugrott, de mivel Mel is elég sokat tud Sandra azt hiszi, hogy az antikvitásos csaj egy megszállott. Mel elmondja, hogy Marty ott van, Sandra pedig kidobja őt. Később Sandra mégis elmegy Melindához és kételkedve ugyan, de elmondja, hogy 2 év után is szereti a fiút, még ha meg is szakadt a szíve. Marty nagyon sajnálja, és azt kérdezi Sandrától Melindán keresztül, hogy „Honnan tudja, hogy leugrott a hídról?

Sandra rövid unszolás után elmondja, hogy Marty egyszer őt húzta vissza arról a hídról és ezután amikor összevesztek mindig ott békültek ki. Aznap éjjel is odament a lány, de már csak a pezsgőt találta ott, elkésett. Sandra azóta is ezzel a fájdalommal él. A páros megbeszél mindent és Sandra sem cipeli már a terhet, ami este ki is derül, amikor utoljára lép fel a Komédiás Barlangban. Marty is megbékélt és átkelt. Mellesleg Andrea is fellépett az esten és a közönség szerette, de a közönség se szeretné azokat a szellemeket, akik meglátogatták Melindát. A nevetős fickó jött, akit már láttunk és egy kalapos sötét alak, aki azt mondja, hogy dolga van Melindával. Rossz érzéseket kelt a kalapos, nagyon rosszat.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása