Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Friday Night Lights 3x04 - Hello, Goobye !

2009. június 12. 16:00 - Sigismundus

Nehéz kibírni a napokat foci nélkül, ha a héten nincs meccs Szerencsére van egy még texasibb sport amivel lehet múlatni az időt. Rodeó a neve, és őrültek rázatják magukat marhákon és lovakon, max 8 másodpercig. Egy ilyen rodeón üldögél Billy és Tim nőikkel, és Tyrával. Na meg tyra örök kísérőjével, Landryvel aki kisiskolás kísérletet tesz hogy újra felhívja imádottjának figyelmét, hát elmeséli hogy holnap kihúzzák a fogát. Hitetlenkedő nevetés a jutalma, meg egy sietős ígéret ápolásra, de Nagyszőke figyelme elterelődik, megjelenik Billy Riggins haverja a porondon, Cash Browler, és bírja 8 egész másodpercig. De mivel nem szexről van szó, itt övé a győzelem.

Eric és Smash éjjel is edzenek, a srácnak megint kételyei támadnak az egyetemi csapattal kapcsolatban. Rákérdez Ericnél, ki is az aki hívta őket ? Mitch Sthalmann név nem mond semmit, Taylor többet nem hajlandó elárulni, edző-e a fickó az Aggie-n vagy kicsoda.

Buliznak a Colette-k és Rigginsek, Cash is velük. Vékony srác, de szívdöglesztő texasi megjelenést Tim is csak tanulhatna tőle. Egyből ráhajt Tyrára, második kérdéssel tisztázza hogy Landry csak haver, harmadikra irány a táncparkett… Reggel, Mattnek pocsékul indul a napja, nagyi nyűgös, nem eszi meg az almás-fahéjas-gyógyszeres müzlit, és a TV is csak JDvel van tele.

Pálya, Buddy és pár építőmunkás az eredményjelző körül settenkedik, mikor megjelenik Taylor igazgatónő és elküldené őket. Csak holnap lesz a meghallgatás kivetítő-ügyben, és a megyei tanfelügyelő számára neki is ám lesz mondanivalója. Buddy bólogat, igen a tanfelügyelő, add át jókívánságaimat az én Paul golfcimborámnak, remélem az össze kocsija amit tőlem vett jól működik.. . Landry teljesen kiütve a gyógyszerektől, Tyrát hívja, de van annyira magánál, hogy emlékezteti az ígéretére…. Eric a szabad hetet arra akarja felhasználni, hogy újfajta támadást terveztet edzőivel, Mac gyanúja szerint a csere JDt is bevonja a dologba.

A kezdő irányítót sikerül zavarba hozni a csapattársak előtt, azzal hogy edzés után anyja egyszer csak megjelenik. A közelben vállat munkát egy ideig és akkor már beugrik rég látott fiát megnézni. Sokat nem beszélgetnek, de egy hazafuvart elfogad Matt, a Saracen háznál Nagyi figyelmét nem kerüli el a nő….Bár beígért egy látogatást Landry havernak, Tyra inkább a bájgúnár cowboyyal partizik. Kiderül hogy a srác beszél franciául, Billytől megtudja hogy bármelyik fősulira elmehetetett volna ha akart. De ő inkább rodeózik, amit nyer hamar elveri, és marékszám nyeli a fájdalomcsillapítókat. Egyszóval egy öntörvényű lázadó képe jelenik meg, a rokonlélek Nagyszőke előtt. Landrynek pedig nem marad más társasága mint Matt és Smash akik az internetén keresgélik Mitch Stallman nevét. A fickó még csak nem is segédedző, csak valami értékesítő akárki, Brian megint rettegni kezd, fősuliból nem lesz semmi.

Tammy csak újdonsült barátnéjában Katie McCoyban talál megértő hallgatóságra, kap is jó tanácsot, próbáljon ő is beszélni a tanfelügyelővel még a meghallgatás előtt…. Edzés, az történik amit mindenki várt, az új taktika, Matt és JD körönként váltják egymást. A 12-es kezd, minden dobása hajszálpontos, és hogy még rosszabb legyen, a csapattagoknak is tetszik a játéka. Mattre kerül a sor, és ő az idegtől el is kezd bénázni, néma csend… Otthon sem tud lenyugodni, sok tanulnivalója miatt megkérte anyját (ha már a környéken van) vigye el ő a nagyit orvoshoz. Elképzelhető a jelenet, az idős hölgy nem tud megbocsátani Shelbynek azért amit fiával tett, csak unokája miatt fogadja el a segítséget.

Tammy és Eric összeülnek whiskizni, mert sokasodnak a gondok. Feleség magyarázná a kivetítőt, de férjének nagyobb a problémája. JD a legjobb irányító akit látott, már most magasabb és erősebb mint Saracen. De Mattnek már 3 évad rutin van a háta mögött. Ha kiveszi végzős szezon közepén, tönkreteszi, JDről viszont nem tudni, egy egész meccsen mikor omlik össze. Edzőné-Igazgatónő nem tud tanácsot adni, de tetszik neki hogy férje így vívódik lelkiismeretével, más edző ezt nem tenné meg. Inkább tanár, mint edző Eric.

Reggel a pályán, JD és edzője Wade Aiken dobálgatnak, mikor megjelenik Eric. Kis vizsgáztatás, a srác tudja az összes játékot mikor merre kell lépni vagy dobni, mindent. Következő kérdés, mit csinál ha nem edz? Nos,a srác vagy tovább edz, vagy Madden NFL játszik, másra nem is gondol, csak arra amire apja engedi neki…. Tammy akciója a tanfelügyelővel sikertelen, a fickó szerint a kérdés már el van döntve…. Matt megbeszélné az anya-dolgot Landryvel, de haver figyelmét Tyra és cowboya tereli el. Kínos jelenet jön, Landry kisgyerekes hisztit rendez, mert a lány Casht választja.

Mattnek is kell egy csatát vívnia. Otthon tanulgatnak Juleivel mikor megjelenik anya, egy csomó dolgot vásárolt nekik. Nagyi sértve kimegy, Julie barátkozna az új rokonnal, de matt elküldi anyját, 10 éve még kellett volna a segítsége de most már nem…. Taylorék este megbeszélik, ha más nem is, az erkölcsi győzelem Tammyé lesz holnap…. Mattnek gyanús pár dolog, nagyi reggel elejt egy félmondatot arról, hogy talán ő is segíthetett volna szüleinek annó. A srác így találkozóra hívja anyját. Megpróbálja kiszedni a szakítás okát, így távollevő apját kezdi szidni, hogy ő lehetett a hibás? A trükk nem jön be, Shelby nem mond semmi rosszat Henryről, csak annyit, 17 éves volt, tinédzserszerelem. Most viszont segítene, fogadja el a fia, mert sok rajt a teher.

Eric és Smash Austinban az Aggie-nél. Sthalmann közli, hogy átették az időpontot jövő hétre. Brian már készül összeomlani, de Eric nem akar autózni még egyet, begyalogol az ép folyó edzés közepébe. Vince edzőnek megmagyarázza hogy olyan RBt láthat aki a legjobb a pályán, és majdnem elvesztette sportkarrierjét, szóval már benőtt a feje lágya. Nem rúgják ki őket, Smash játszhat egyet. És játszik is, élete eddigi legjobb formáját hozza, a végén Vince edző elismeri, nem tudná megmondani, melyik lába sérült a srácnak. De majd telefonál. Dillonban pedig, Eric közli a döntését a két irányítóval, váltani fogják egymást.

Tyra elmegy bocsánatot kéri Landryékhez, fordított most a szereposztás. A lány kéri sírva hogy barátok még maradjanak, és a srác a ridegen elutasító….Dillon pálya, kis ünnepség, ünneplik az óriáskivetítőt, ami lesz, ünneplik Tammy Taylor igazgatónőt, akinek köszönhető, és ünneplik Buddy Garrityt aki nagylelkű árengedményeket ad a tanároknak. Igaz erről Buddy nem tudott, csak Tammy ünnepi beszédéből értesült, de kénytelen vigyorogni hozzá.

Williams lak, egy esti telefonnal végződik a nap , az Aggie edző az, Briant másnap reggel már edzésen akarják látni. Nagy az öröm, köszönetet kell mondani Taylornak is, aki meg van hatódva. Majd búcsúmeccs a dilloni pályán, Timmel, Mattel, és sörökkel.

 

Címkék: fnl
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása