Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 3x13 – Joy Kringle

2009. június 02. 11:00 - Madmoazell

Lassan itt az évad vége, bele kell csapni gyorsan a lecsóba. Olyannyira, hogy röpke fél perc alatt megismerjük napi páciensünket, Joyt, aki pár kilótól szeretne a sebészkés által megszabadulni. Férje a Télapó. Vagyis úgy néz ki. Aztán kiderül, hogy tényleg az, közelegnek ugyanis a karácsonyi ünnepek, ők pedig a fő attrakció egy delfin-központban, mint Télapó és Télapóné. Christian próbál poénkodni, hogy majd az Északi-sarkra küldik a számlát, Sean pedig nem érti, minek kell a műtét, ha a Mikulást mindenki kövéren szereti, a manók pedig rabszolgaságban élnek, nem helyes ez.

Julia mézeskalácsokat gyárt otthon, Annie azon kattog, vajon Szűz Mária lefeküdt-e Istennel, Matt hülyeségeket beszél, mire anyja letereli a témáról. Cserébe kicsi fia előadja húgának, hogy ismernek ők is valakit, aki Szűz Máriát játszott, és teherbe esett a saját esküvője előtt a férj legjobb barátjától. Már épp belemelegednének a szócsatába, mikor Julia összerogy. Sean persze szívesen segít, hogy beadja neki az influenza elleni szurit, bár szerintem ehhez már késő. Persze az is lehet, hogy botox a vállba. Döfködés közben előjön a téma, hogy kinek mennyire hiányoznak a közös karácsonyok, és Quentin is biztos ott lesz idén. Na ekkor kiderül, hogy nincs Quentin, se a melóban, se az ágyban, Sean pedig odavan.

Matt iskolájában valaki nagyon lelkén viseli az afro-amerikai karácsonyt, ugyanis kiraktak egy betlehemet az udvarra, és az összes szereplő fekete. Ariel persze nekiáll hisztizni, hogy ez milyen már, és még a zsidó dirinőhöz se lehet menni panaszkodni, mert ki fogja röhögni őket. Ariel háborút hirdet, de egyelőre még nem tudjuk meg, ez mit is takar. Joy Kringle az asztalon fekszik, Christian nekiáll a műtétnek, amikor megérkezik Sean, láthatóan felzaklatva – Julia ugyanis terhes. Bánggg. Pláne, hogy ugye Quentin a potenciális apajelölt. Közben Christian valami keménybe döf bele Joy hasában, tumor, vagy sérv, fel kell nyitni. Akkor jön a nagy meglepetés – nem tumor, nem is sérv – egy halott magzat. Úgy tűnik, nemcsak Julia nem vette észre, hogy teherbe esett.

Ariel az éjszaka leple alatt megtámadja a néger betlehemet, és Matt segédletével elvonszolja az összes szobrot. Ezalatt Sean meglátogatja Juliát, hozott neki régi karácsonyfa-díszeket. Azt, hogy az exnej terhes, pont akkor jelenti be, amikor Joy megtudja, hogy ő is az volt. Télapóné nem érti, hogyan kövesedhetett meg benne egy baba, és mikor kiderül, hogy legalább 15 éve ott volt, alig hiszi el. Julia se nagyon fogja fel, mindenre gondolt, csak ez maradt ki a szórásból. Sean már az abortuszhoz ajánlgat dokit, de Julia kiborul, és hazazavarja. Dráma a köbön, ez az ideális karácsony. Joy közben megnézi a „maradványt”, és láthatóan nagyon megviselt. Ekkor bukkan fel Quentin, hogy behajtsa a fizetését, ugyanis nemsokára elutazik messzebbre. Kiderül, hogy már nincsenek együtt Juliával, és az is, hogy szegény szőke nem volt túl sikeres az előjátékban, ezért le se feküdtek egymással. Na de akkor kié a gyerek?

Matték elég kreatívan próbálják megoldani a betlehemes kérdést, befestik őket fehérre. Ariel be van kattanva, hogy még így se elég hamvasak, láthatóan túlpörgi az egészet. Amikor Matt rákérdez, hogy mi van vele, kiderül, hogy az egyik órájára családfát kellett csinálnia, és megtudta, hogy az anyja ükanyja fekete volt, azaz anyu is az, meg hát ugye ő is. Az internet szerint pedig esélyes, hogy egyszercsak elkezd bebarnulni a bőre, és már ki is találta rá a megoldást – van egy krém, amivel kifehéríthetné magát. Matt kínjában beleegyezik. Odabent az irodában Christian előadja a jó hírt – tehát hogy Quentin nem lehet apuka, Sean alig hiszi el. A nagy kérdés így hát az, hogy ki csinálhatta fel az exet. Ez a téma ma nagyon népszerű, Télapó is ki van akadva, hogy ki lehetett a megkövesedett baba apja. Joy bevallja, hogy összefeküdt a Télapó segédjével 17 évvel korábban – hites férjura spermái nem voltak ugyanis életképesek, és ettől bepörgött egy időre. Joy szeretne kilépni a Télanyó szerepköréből, de Mr. Kringle nem nagyon ért vele egyet – ha így akarja, hát akkor szakítanak egymással.

Julia egy rakás ajándék kozmetikumot készít össze Ariel anyjának karácsonyra, a bőrvilágosítót persze rögtön kiszúrja, amit kicsi fia pakol bele a csomagba, és nem is nagyon örül neki, de Matt valahogy csak elbundzsizza. Eközben Sean telefonál, és elég csirke, de végül csak kinyögi, hogy szeretné Juliával tölteni a karácsony estét. Elég kellemetlen, hogy aznap lesz az abortusz, Julia pedig inkább egyedül lenne. Sean felajánlja, hogy elviszi ő. Matt közben átadja a karácsonyi ajándékát Arielnek – egy pszichológus névjegykártyáját, akinek a kamaszkori önértékelési probléma a szakterülete. Muháhá. Ariel bekattan, és egy kis hiszti addig túr a pasija táskájában, amíg meg nem találja a fehérítőkrémet. Gyorsan neki is áll bepamacsolni az arcát, majd mikor Matt kijelenti, hogy kicsit őrült, kirúgja a lakásból. Még mielőtt lelépne, jön a visítás, hogy „jaj, úgy éget”, Ariel pedig jól megszívja.

Másnap Christian osztja az észt, hogy ez csak elsőfokú égési sérülés, no para. Jön persze a lecseszés kicsi fiú irányába, hogy minek lopta el egyáltalán a krémet, meg hogy milyen hülye már, mikor megérkezik Ariel apja. A lány először kamuzik egyet, hogy csak a szeplőket akarta eltüntetni, majd mikor Matt elmondja az egész sztorit a dolgozatról, arra is azt mondja, hogy nem igaz, lesz csúnya nézés, apuka pedig kiakad, hogy Matt gusztustalanul hazudozik, és többet nem találkozhat a csajjal. Míg ők fehérítenek, Télapó talált magának egy meglehetősen dekoratív Télanyó-pótlékot, mert beleunt, hogy mindig másnak szerez örömet, most magának szeretne, ennek örömére az új barátnőnek csináltat is gyorsan egy D-kosarat.

Matt levelet hagy Christian ajtaja alatt, de apja észreveszi, és behívja kajálni. A borítékban amúgy meg egy tartozási igazolás van, korábban összevesztek ugyanis azon, hogy apa-fia viszonyban tárgyalnak egymással, Matt pedig kijelentette, hogy fizeti drágalátos barátnője kezelését. A tékozló gyermekben felébred az ember, és nekiáll lelkizni Christiannel. Mindketten kezdenek hozzászokni mindenféléhez, juhéjj, ez olyan romantikus. Közben dörög az ég, Juliáék elmennek a nőgyógyászhoz az abortuszt elvégeztetni. Mindketten idegesek, Julia pedig egy rövid hallgatás után kiböki – Sean gyereke, de Sean már tud róla. Exnej bemegy a rendelőbe, aztán gyorsan ki is jön – nem képes megtenni. Az eső elered, és lemossa a fehér festéket a néger betlehemes figurákról. Ennyit róluk.

Címkék: kés/alatt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása