Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 4x09 - Munkád gyümölcse

2009. május 22. 14:00 - leeann

Brian éppen a kemoterápián van, és ismét Vic bácsival álmodik. Briannek elég rendesen fáj is ez a fajta kezelés, de ha ennek segítségével meggyógyul, akkor van értelme a szenvedésnek. Közben Mikey és Hunter már azt tervezgetik, hogy mi mindent néznek meg Hollywoodban, de Ben most sem száll be a nagy álmodozásba, sőt igyekszik teljesen közönyösen szemlélni a siker felé vezető utat. Amikor Brian bemegy az irodába, baromi dühös, és a rá várakozó Justint ismét kidobja, sőt hallani sem akar róla többé. Debbie és Emm Vic sírjánál vannak, és szerencsére egy ízléses sírkő mellett kuporognak, és nem valami 8 méteres szobor mellett.

Kicsit később Mikey és a lányok az új jövevény ultrahangos képeit nézegetik, és Linds elfoglaltsága miatt Mikey vállalja, hogy elkíséri Melt terhes tornára. Csakhogy Justin képében egy vihar közelít Mikey felé. Szöszike sokkal nehezebben viseli a tényt, hogy Brian tudja, hogy ők tudják, ugyanis Mikeyval még szóba áll Brian, vele viszont nem. Most már nem csak Brian, hanem Justin is dühös, amiből Michael végre felméri, hogy mit okoz, ha kinyitja a pofáját, amikor nem kéne. Justin úgy dönt, hogy ha Brian nem akarja őt látni, akkor legyen, és ezzel a lendülettel Mikeyt is faképnél hagyja.

Ben a napja egy részét a könyvtárban tölti, ahol egy Anthony nevű könyvtáros fiú nagyon szépeket mond neki, sőt barátkozni akar a proffal. Bennek most nagyon jól esik a bók, hisz mostanában rájár a rúd. Emm sincs jobb passzban, mert a szakácsát letartóztatták, így most elég nagy szüksége lenne egyre, de ugye Vic sincs már, és hiába nő a fülére a telefon, nem tud felhajtani egyet sem. Deb ajánlkozna, de Emmnek igazi szakács kéne. Kiderül, hogy azért nincs minden veszve, mert Darren, a travi nagyszerűen tud főzni, sőt isteni a csokikréme. Debbie ugyanis küldött neki ételt, amikor szükség volt rá, most pedig a fiú viszonozza ezt néhány finomsággal.

Elérkezett a dél körüli idő, amikor is Brian már pokolian érzi magát, ahogy azt reggel a nővér megígérte. Napközben főként Ted van Brian körül, így azonnal fel is tűnik neki a főnök gyorsan romló egészsége. Theodore előveszi a 12 lépésből a 13.-at, és azzal próbál hatni Brianre, hogy ha beismeri magának a dolgot, akkor könnyen túl jut a szeren, ami mostanában időről időre ledöntögeti a lábáról. Brian neki egyből elmondja a nagy titkos betegséget, hiszen be kell látnia, hogy ha általában így érzi magát, akkor kell segítség a cég vezetésében.

Tehát Brian elmondja Tednek, hogy nem él semmilyen droggal, egyszerűen „csak” rákja van. Teddy erre nem gondolt, de próbál felülemelkedni a megdöbbenésén, és segít Briannek, ahol csak tud. Nem csak, hogy segít, de egy kis rábeszélés után elvállalja azt is, hogy megcsinálja a délutáni prezentációt. Ben és a könyvtáros fiú már együtt is ebédel. A fiú csüng a prof minden szaván és azonnal jelentkezik arra, hogy elolvassa Ben új könyvét, ami eddig csak porfogónak volt jó. Emmett gyors ütemben letámadja Darrent, aki éppen az esti előadásra gyakorol. Emm fut pár tiszteletkört, majd azonnal a jövetele céljára tér, viszont a válasz egy visszautasítás.

Viszont Darren kissé le van égve, ami Emmnek pont kapóra jön, és ismét felajánlja az iménti pénzkereseti lehetőséget. Mikey boltjában nagy az öröm, mert Justin és Mikey nevére érkezett egy-egy csekk 10 ezer dollárról. Hunter hozta a levelet és a jó hírt, de van még egy levél, ami viszont Bennek jött, és ez egy újabb elutasítás. Debnek is akar programja, vagyis elmegy Carlhoz, hogy meghívja vacsorázni, de a nyomozó elmondja, hogy találkozgat valakivel, és az ebéd ajánlata csak baráti volt. Ted próbál Brian lenni a prezentáción, de szánalmasan rosszul megy neki.

Szerencsére nem nagy a baj, mert Cynthia elég időt töltött már el Brian mellett ahhoz, hogy kimentse Tedet a slamasztikából. Cynthia vonalvezetése felkelti az ügyfél fiának az érdeklődését, és a jól bevált merre van a mosdó szöveg most is egyezményes jel arra, hogy egy jó szex még megmentheti a helyzetet. Ez mind szép és jó, de most Theodorenak kell szexelnie a mosdóban, ami Briannek sokkal jobban megy. Teddy tanulva a főnökétől a fiút berángatja a WC-fülkébe, és megmutatja, hogy tud ő Brian lenni, ha kell. Linds folyamatosan a kiállításon dolgozik, és Sam közelében furán kezdi venni a levegőt, ami szokatlan reakció egy leszbitől férfitársaságban.

Mikey meglátogatja Briant, aki továbbra sincs jó formában, azzal a lendülettel, amelyikkel Justint kirúgta, Mikeyval is ezt teszi. Mikey viszont nem megy sehova, és próbálja mentegetni szöszit is, de Brian a fejébe vette, hogy jobb, ha most rúgja ki Justint, mintha egyszer csak elhagyná őt. Hát Michael sem járt nagyobb sikerrel, mint Justin. Emmett és Darren egy amerikai futballsztár és mennyasszonya eljegyzési partiján dolgoznak. Az irányító és a csapattársak megjegyzéseket tesznek a szervezők identitására, amit Emm nem hagyhat szó nélkül, majd, mint aki jól végezte dolgát, meleg cseresznye desszerttel kínálja a vendégeket.

Mikey és Hunter meglepik Bent egy csúcs szuper laptoppal, de ő átlát a szitán, és nem kér a sajnálatból. Este Deb éppen sörbe folytja a bánatát Carl miatt, és most Emm sem tudja felvidítani a vörös démont. Másnap Mikey elmegy Melanieval a terhestornára, majd a boltban találkozik Justinnal, aki csak a csekkért jött, viszont Mikey váltana még vele pár szót. A pár szó témája Brian, és Mikey életében először összeboronálja Justint és Briant, aminek pont itt volt az ideje. Később a galériában Sam és Linds túl közel kerül egymáshoz, aminek nem lesz jó vége. Este Mikey próbál békülni a proffal, de Ben nem tud túljutni párja sikerén és a saját kudarcán, így lelép otthonról.

Emmettnek is van dolga este, méghozzá elkérni a pénzt az eljegyzési partiért, de a mennyasszonyt nem találja otthon, csak a bunkó csodairányítót. Emm megkapja a csekkjét, de a sportoló marasztalja őt még egy sörre, majd felméreti az alakját egy igazán hozzáértő személlyel. Emmnek, szó mi szó, tetszik a focista teste, és kezd ismerkedni a hetero vőlegény kedvenc sportjával. Drew Boyd csakhogy nevesítsük a csapat sztárját, pár ügyes mozdulat után leteperi a földre az előző este kigúnyolt rendezvényszervezőt. Úgy tűnik, hogy a szép testű irányító nem is igazán hetero, mivel mondhatni kikezd Emmettel.

Ben az irodájában dolgozik, ahol megjelenik a rajongó, és áradozik a prof sokadszor elutasított könyvéről, sőt meg is hívja őt egy kávéra. Másnap Brian még továbbra sincs jó formában, Ted viszont sokkal jobb formában van, mint eddig bármikor. Brian úgy dönt, hogy hagyja lubickolni a sikerben Theodoret, és hazamegy, ahol egy szőke meglepi várja, aki éppen levest főz. Megint jön a „Brian dühös, Justin pedig ellenkezik” műsor, de most némi üvöltözés után szöszike győz, és Brian megadóan az ágyba heveredik, ahova már érkezik is a gyógyító húsleves. Azt hiszem lesz itt még ez-az szép számmal, kedves olvasók!

6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kate7 2009.05.22. 22:00:06

Csak két dolgot emelnék ki (Az egyik szőrszálhasogatóbb a másiknál:)

- Drew B. "mondhatni kikezd Emettel" -ez a legnagyobb eufémizmus, amit valaha használtak

- amerikai futballsztár vs. amerikaifutball-sztár

leeann 2009.05.23. 01:49:31

Igazad mind a két hasogatásban!:-)))
Tény és való, hogy csökkentettem azt, hogy Drew mit tett Emmett-tel, de ha viszel a mondatomba egy kis iróniát, akkor pont ott van, ahol kell.
A másikban is igazad van és az a vicc, hogy igen jól ismerem ezt a labdajátékot, sőt rendszeresen nézem is, így alaposan szégyellem is magam.
:))))

Emanuelle 2009.05.23. 12:55:59

Ted már megint nagyon vicces volt, ahogy megpróbált Brian lenni.:-)

Debbie-nek meg nagyon drukkolok, ez a Carl egyre szimpatikusabb, pont Debnek való pasi.

A végén a párbeszéd (vagy inkább párüvöltözés?) nagyon jó volt, Justin már nem az a helyes kissrác, akit Brian dróton rángathatott, hanem felnőtt férfi, aki szerelmes és ellentétben Briannel ezt nem fél kimutatni és harcol a szerelméért, kettejük helyett is.

sunshine66 2009.05.25. 00:16:19

Apróság: Brian nem kemoterápiára jár, hanem irradiációra (besugárzás). Ez okozhat helyileg égési sérüléseket.
Igen, az utolsó jelenet nagyon ütős! De azért nézzétek meg figyelmesen, amikor Justin azt mondja: "Belive me Mr. Kinney..." akkor Brian elmosolyodik egy pillanatra, mintha tetszene neki a "magából kikelt Justin".
Köszi a HV-t Leeann.

naomi95 2015.01.19. 21:23:40

justin meg érdemelte azért semmi köze sem volt hozzá
süti beállítások módosítása