Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 3x10 – Madison Berg

2009. május 12. 11:00 - Madmoazell

Kimber szokása szerint előbb vesz ruhát, mint hogy belefogyna, így a nullás menyasszonyi dresszhez előjátékként leszívatja magát drága élete párjával. Merthogy esküvőre készülünk, nagy az izgalom, nincs evés (a ruha miatt), de egyelőre megállapodás se (a szexről), szóval lehet, hogy mégse lesz esküvő. És nem ám Christian miatt vagyunk lemaradva, bizony nem, a kisasszonynak nem fűlik a foga a pornóról való lemondáshoz. Haha. Na de mindegy, éles váltással jön a napibetegünk, Madison, akit anyuci terelget ezerrel az orrműtét felé – van is egy ’Édes 16’ névre hallgató kedvezményes műtétcsomag neki. A hölgyike egyelőre egész jól elvan enélkül, de mikor meglátja egy iskolatársa, bizonyos Lisa Burrows nózijának előtte-utánját, és kiderül, hogy Lisa is zsidó, csak úgy, mint mai (a későbbiekben rendesen elhanyagolt) hősnőnk, rögtön jön a beleegyezés.

Váááááá, régen látott Mattie-fiú újra felbukkan, most éppen a suliban haverkodik egy fekete göncös szőke csajjal a szekrényeknél. Ariel is ugyanolyan különc, mint ő, plusz még új is, friss barátság született, ó jesz. Ebben a pillanatban felbukkan mellettük a frissen megműtött Madison, Ariel meg elhúzza a száját, hogy csúnya zsidó orrú csúnya zsidó lány, bloá, borzalmas. Bezzeg Matt nem akar senkire hasonlítani, ő a jó csávó, Arielnek bejön, meg az is, hogy apu plasztikai sebész, csinálna vele interjút, Matt belemegy, randi lebeszélve.

Gina fantasztikus munkát talált magának a De La Merben, ő ma a gyantázó-asszonyka. Most épp Kimber nunusát takarítja. És közben kiélvezi a visszavágást, ugyanis csak ő nem kapott meghívót a közelgő menyegzőre. Megy a kínzás és a szópárbaj, Gina előadja, hogy Christian teljesen odavan Juliáért, de mivel őt sose kaphatja meg, jó neki az első útbakerülő kurvinca is. Ekkor érkezik meg az emlegetett, hogy a fájdalomtól összerogyni készülő Kimberrel kitöltessen egy elégedettségi kérdőívet. Ikszelés helyett Kimmy inkább nekiáll faggatózni, hogy Juliáék miért nem próbálkoznak újra, mire ex-McNamara mamzi kijelenti, hogy már nem szerelmes, ellenben Kimberék igen. A menyasszony fellélegzik.

Este a vőlegény és Sean arra isznak, hogy Dr. Troyból férj lesz. És hogy Sean ugyan menjen már vissza a dógozóba, mert az jó lenne mindenkinek. Beesik Matt is, és kiderül, hogy Christian szeretné, ha mindketten a tanúi lennének. Egy feltétel van – Christian leül Ariellel interjúzni, Matt meg elfelejti a borotvát addig, amíg le nem megy a buli. Másnap a tortakóstolást kihagyja az ara (böjtölés van kéremszépen), helyette Sean ízlelget. Azaz nem is, mert teljesen el van bambulva, a saját tortazabálósdijára próbál visszaemlékezni, de kiderül, hogy Christian ette helyette a sütit, mert Sean valami lézerkonferencián volt. Ja igen, akkor jött össze Matt Julikának. A többi a múlt homályába vész. Ha már a témánál vagyunk, Sean megkérdezi drága barátjától, hogy ők ketten (mármint exnej és barát) nem akartak-e nekifutni a válás után egymásnak, mire a válasz egy zavarodott „nincsenek rejtett érzéseim iránta”. Höhö.

Ariel az irodába megy találkozni a fiúkkal. Mindkettővel. Az első körben megpróbálja kitalálni, ki a biológiai apuci, aztán bebukja, mert mellélő. Azt viszont megtudjuk, hogy ő nagyon jó az arcvonások felismerésében. Mikor nekiugranának az interjúnak, Ariel kijelenti, hogy minden vágya afro-amerikainak kinézni. Mikor jön a válasz, hogy ezt nem igazán szokták csinálni dokijaink, a kiscsaj nekiáll értetlenkedni, hogy bezzeg világosítani világosítanának, ha azt kéne, és ez nem etikus. Ja és hogy vajon mennyi bevétel jön be az ’Édes 16’-ból, meg a zsidó orrokból, és hogy miért jó dolog eltüntetni az etnikumok fizikai jellemzőit, amelyek olyan fantasztikusan tagolják a Nagy USA kultúráját. Muháhá. Sean próbálja védeni a mundér becsületét, és nekiáll védekezni, de Ariel leugatja, hogy mivel ők nem csinálnak mást, csak segítik a különböző fajú emberek integrálódását a társadalomba, ez pedig hosszú távon a kiirtáshoz vezet a vegyesházasságok miatt. Punkte. Arielnek rövid távon kalap-kabát, szépen ki lesz rúgva a rendelőből, Matt meg védi, mert dunsztja sincs, miről van szó.

A fiatalok természetesen kis entyem-pentyemmel lazítanak az izgalmak után. Arielről kiderül még néhány dolog, például nagyon csípi a szvasztikát, mert azt négy L betű alkotja, amik angolul a fény, a szeretet, az élet és a szerencse kezdőbetűi. Ez máris megmagyaráz mindent. Amúgy meg aputól jött a dolog, aki irtó okos. Matt piciny agyában felmerül a kérdés, hogy a frissiben szerzett barátnő vajh neonáci-é, vagy csak szimplán rasszista, de nem, szőkeAriel csak simán szeretné tudni, kiben milyen vér csordogál, attól jobban alszik. Meg a nem-átalakítás, az milyen erkölcstelen. Jaj. De legalább a csaj gyönyörű, Matt odáig meg visszáig van tőle. Az izgalom hevében ki is fúratja a fülét vele, hogy egy hasonlóan szép szvasztikás (amúgy ritka ronda) lógót beletegyen. Csodálatos.

Este Christian Seanék esküvői fotóit nézegeti. Kimber rögtön nekiáll morcizni, hogy biztosan Julia miatt,és pezsgő meg kaviár se kell neki, merugye böjt van. Másnap lesz a nagy nap, ezek szerint óriási az izgalom. Olyannyira, hogy Kimber elmegy egy szállodába az éjszakára, mert Julia így meg Julia úgy. Meg mert szűznek akarja érezni magát az esküvőn. Mondjuk akkor összevarrathatta volna a szűzhártyáját. Nem számít. Eközben Matt az anyósjelölttel ismerkedik, és persze beesik a nagyon okos apuci is. Aki biztos, hogy nem rasszista, ááá, kicsit sem, az első poénjával a feketéket szivatja. Amúgy meg Sherlock Holmes veszhetett el benne, mert kiderítette Mattről, hogy részt vett egy meleg-verésben. Ez viszont a legkevésbé se tántorítja el attól, hogy odalegyen a csávóért, mert ez egy bátor dolog volt, és mostantól kezdve mindenki tárt karokkal várja. Apunak bejön az új fülbimülbi is, és gyorsan megkéri Mattet, hogy csórja már el a beteglistát a rendelőből, mert abból kiderülhet, melyik biztosító engedékenyebb az önkéntes műtétek finanszírozására, ezzel meg lehet piszkálni a kormányt. Tapsikolás, juppi, meg ilyenek, de Matt nem megy bele, a család fontosabb.

Másnap Christian a fogadalmi szövegét motyorássza a templom előtt, nagyon izgul. Asszonyjelölt még sehol, Sean próbál nyugtatni, de nem nagyon hatásos. Matt ekkor esik be, mit esik, zuhan, elég ratyin néz ki, és mikor a vőlegény lecseszi, hogy ez, meg a skinhead ékszerek nem igazán passzolnak az arculathoz, nekiáll vinnyogni, lehipokritázza apjait, és hisztizve elvonul. (azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy ez a szexi fülbevaló, meg a mérnöki pontossággal szedett szemöldök nem igazán teszi őt férfiasabbá, de sebaj) Nemsokára meglátjuk azt is, ahogy szépen nekiáll nyilvántartást lopni a rendelőből. Kimber még mindig sehol. Julia viszont van, méghozzá Quentinnel érkezik, aki nem megy be a templomba, de azért Sean jól meglátja, homlokráncolás, dulifuli itt is.

Kimber csak felbukkan, már a hátsó traktusban készülődik, amikor megérkezik a meglepetés-vendég, Gina, talpig fehérben, kezében egy csomaggal. Kimmynek megint nem tetszik, pláne, mikor kibontja a csomagot, amiben Gina régi pesszáriuma figyel. A vége az lesz, hogy Kimber nekiáll bőgni, hogy mindent felad a vadiúj férjéért, mire a másik liba nekiáll törölgetni a könnyeit, és előadja neki, hogy márpedig minden oké, jó lesz ez így. Eközben Christianhez Julia érkezik, hogy sok szerencsét kívánjon. Nyakkendőkötés közben előjönnek a régi dolgok, meg a nagy kérdés, hogy nem kéne még egy esélyt adniuk maguknak, és persze elcsattan egy csók is (náluk már csak így szokás). A nagy romantikát Sean tolja el egy borzalmas belépővel, aztán pezsgőznek egyet a méltósággal teli túlélésre.

Kicsivel később Christian már az oltárnál áll, Kimber meg magát csinosítgatja, amikor kopognak. Nem Sean az, őt már csak a vőlegénynél látjuk viszont, merthogy jön a rossz hírrel – rúzsfolt a tükrön („Egyszerűen nem vagyok rá képes.”), Kimber sehol. A nagy búsongásban egy öröm jut csak legényünknek e világon – Sean bejelenti, hogy visszamegy a rendelőbe. Dráma van itten, de rendesen.

 

Címkék: kés/alatt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása