Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Friday Night Lights 2x13 - Humble Pie

2009. május 01. 16:00 - Sigismundus

Garrity Motors, Jay veri Hercet mivel épp most derült ki, egy négykerekű roncsot vetetett meg vele sokért. Buddy jön rohanva és választja szét őket, majd kicsit leül beszélgetni 6-ossal. A srác szépen előadja, az önállóságának a jelképe egy autó, de most úgy tűnik, vissza kell költöznie szüleihez, Buddy erre felajánl egy eladói állást, csak úgy.

Tim vásárlásból menne hazafelé. Mikor a parkolóban leállítja Görénypapa és pár társa. Kedélyeskedő bevezető után keményebb lesz a hang, kicsit megverik a srácot, és összetörik sörösüvegeit. Hétvégéig pedig kerítse elő a 3000dollárt, vagy lesérül egy életre.

Williamséknál bámul a szomszédság, a Dillon Police jött el a környék hőséért. Mama persze semmit sem ért, mert okos fia nem szólt neki semmit egy hétig. Kétségbeesett kiabálás, könnyek, fiatal fekete férfi egy rendőrautó hátsó ülésén, dráma.

Eric Taylor atlétikai igazgató számára eljött az a nap, amikor atlétikával is kell foglalkoznia. A röplabdacsapat edzője lelépett, és Eric Tammyt próbálja megfűzni, vegye át a vezetést legalább ideiglenesen. Kiderült/kitalálták hogy Tammy nagyon ért ehhez a sporthoz, hát bizonyára a tanácsadás, Gracie, házimunka mellett menne ez is. Vitát telefon szakítja meg, Eric indul a rendőrségre…. Jay az első munkanapján, Buddy boldogan bemutatja, de amint elmegy a főnök, az új kollégák tesznek csomó olyan non-PC megjegyzést a kerekesszékére, ami a valóságban elképzelhetetlen lenne. Hajrá írói fantázia.

Williamsék és Eric ügyvédnél. Smash bajban van. Anyja is haragszik rá, minek ütött amikor mindig ellenkezőjére kérte ? De ügyvéd sem kecsegteti jóval, ha perre viszik, hosszú és mocskos ügy lehet belőle, legjobb lenne ha bűnösnek vallaná magát. Így is lesz, TVkamerák előtt olvas fel egy bocsánatkérő levelet 22-es. (ez megint egy igen érthetetlen sztoriszál, három fehér srác szemben egy feketével és két lánnyal, ezt már manapság csak egyféleképp lehet értelmezni, de nem így)…. Kutyaharapást szőrivel, Landry kezd becsajozni. Új kiválasztottja jobban is illik hozzá, nem egy 'népszerű' arc, helyes kis geeklány Jean, szemüveggel, fizikaszakkör oszlopos tagja.

Röplabdaedzés, igen nehézkes, Tammy szerint nincs egy vezéregyéniség a lánycsapatban, aki összefogná őket. Tayloréknál vacsora, Tyra és Julie Jeant dumálják ki, Edzőné arról panaszkodik, mennyire nincs egy vezér a röplabdacsapatban, majd tekintete megállapodik Nagyszőkén, aki könnyedén eléri a legmagasabb polcot is. Következő mondata, hogy a röplabdasport jól mutatna a főiskolai jelentkezéskor. Következő jelenetben pedig, Tyra szokott vadságával már üti is a labdát, Tim a labdaszedő alig győzi kapkodni..Templom, halleluja, Lyla rajongó szemekkel nézi a prédikáló Chirst, mikor megjelenik véres arccal Tim, és beszélgetni hívja, estére….

Jaynek felemásan kezdődik a karrier, sikerül rábeszélnie egy párt egy új Malibura, de a Hónap Értékesítőnője, valami belső pontrendszerre hivatkozva, maga nevére íratja az üzletet. ..Lyla Timéknél, belép, és meglátja az előkészített gyertyákat, csirkét, kétszemélyes terítéket, vágja azonnal mi lesz és már fordul is kifelé. Tim utána, kertben kis vita, hogy a lány legyen két másodpercre őszinte magához, mert a srác tényleg szereti. Lyla nem akarja ezt, és tanácsa, lépjen ezen túl 33-as.

Jay második napja sem túl fényes pont egy ’Nézelődő” fickónak magyarázott órákig, olyannak aki hetente benéz új kocsikat csodálni, de nem vesz semmit. Tetejébe Garrity elárulja, hogy nincs is pontrendszer, tegnap jól átvágta a rafkós kolléganő. De hogy Jaybe lelket öntsön, megmagyarázza hogy ezek amolyan ’duplaedzéses’ napok voltak, arra jók ha eljön az igazi meccs…. Landrynak naná hogy abba az étterembe kell vinnie Jeant ahol, és akkor Tyra szolgál fel. Ráadásul látványosan jól is érzik magukat, sok a közös téma a death-metal témában. …. Noelle jön Smashhez bocsánatot kérni. Meg dumálgatni, kettejükről, de világos hogy ezek után vége, főleg meg Keishának nagyon kivannak az idegei az eset óta….

Lyla összeszedi magát és őszintén elmeséli Chrisnek múltját, Jayel, Timmel félrelépéssel. Ez az áldott jó Chirs meg, megbocsát a bűnös Mária Magdalénának, dúlhat a láv, persze mértékkel. …Harmadik napra Jay jól felszívta magát, és rászáll a Nézegetőre. Bevet mindent, az élet rövid, és nézzen rám, bármikor megváltozhat. Ha ma megveszi, nem talál holnap jobbat ennél, és hagyja hogy az öné legyen! Egyszóval a marketinges-megdumálós kézikönyvet rázúdítja a lúzerre és csodák csodája eladott annak egy kocsit akiről már minden más értékesítő lemondott ..

A Párducok büszkeségei mind együtt hamburgereznek, mikor beront egy TV stáb és Smasht kezdik kérdezgetni a bocsánatkéréséről. 20-asnak elborul az agya, megint nem gondolkodik és kioszt mindenkit, kijelenti hogy nem kellet volna bocsánatot kérnie, és a fehér srác kevesebbet kapott mint amit érdekelt. Hozzáteszi még hogy húgára faji é szexuális sértéseket tettek, de az a híradóból már kimarad, csak az erőszakos sportoló van, meg a botrány. Eric megint mástól értesül a dologról, nem Briantől…. Rigginsek otthon söröznek és remegnek a pénz-dolog miatt. Dörömbölnek az ajtón, baseballütők a kézbe, de csak Lyla az, hozott 2000 dollárt, mert nem akarja hogy Timet tovább verjék, és hogy közölje, nem jön ide többet.

Ha egy fociról szóló filmben focit nem láthatunk, legalább női röplabdát igen. Tammy úgy osztja a taktikát csapatának mint Eric a Párducoknak, és csodák csodája, a dilloni csapat nyolcadik meccsén megszerzi első győzelmét. Köszönhetően új játékosának.

Tim és Billy Görénypapánál, pénzt hoztak vissza. Nem hiányzik belőle egy cent sem, a fickó mégis kicsit szívózik velük, mire Billy beszól neki, erre előkerül egy pisztoly is, ami el nem sül ugyan, de futni kell, mert az hasznos....Eric Williamséknál, közli hogy a Sportfelügyelet Smasht TVs nyilatkozata miatt eltiltotta 3 meccsről. 3 meccs, az nem kevesebb mint amennyi a rájátszásig hátravan Párducainknak, Brian nagyon megrendül, de előbb kellet volna gondolkodnod, aztán cselekedned Brian !

Címkék: fnl
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

subidubinemértem (törölt) 2009.05.04. 15:21:12

nem olvastam el, mert reménylem megnézni majd egyszer, ha upc nekem is szolgáltat tv6ot mongyuk :)
csak meg akartam kérdezni, láttátok-e riggset a wolverine-ben :)
süti beállítások módosítása