Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ments meg 3x8 - Karate

2009. március 19. 16:00 - zenoli

Egyből belecsapunk a lecsóba, akcióval indítunk, valami házban vagyunk, ahol Tommy és Lou nézegelődik egy üres szobában, biztos lógnak a meló elől. Egyszer csak megjelenik két számukra ismerős tűzoltó, ők a 73-asoktól jöttek, nagy az öröm, mert együtt dolgoznak mostan. A Stack nevű mesél kicsit a családról meg az öt gyerek előmeneteléről, de nincs idő igazán a pofázásra, mert szólnak is a rádión, hogy tűz van az alagsorban, tessék könnyes búcsút venni, így 73-asok lemennek oda. Lou és Tommy fenn marad, de nem sokáig élvezhetik az idillt, mert robbanás rázza meg az egész épületet, beszakadt az alagsor valamiféle gázrobbanás következtében, benn az előbb megismert két tűzoltóval. Mennek is a mieink menteni őket, valahogy Újfiú tud bekeveredni hozzájuk, de minden rájuk omlott, így bekapcsolja a riasztóját, majd kivágja fejszével magukat a falból, tiszta hős a srác. Addigra már Tommy és Lou is odaérnek, és segítik kiemelni a két sérültek, hát a Stack nevű nincs jó színben. Mentő, Újfiú fejbepaskolása dicséret gyanánt, majd főcím.

Tommy kopog be egy takaros ház ajtaján, ahol Sheila nyit ajtót. Bocsánatot jött kérni, és érdeklődni, hogy mit is csinált pontosan múltkor a közös vacsorakor. Sheila, mint aki könyvből olvassa, kamuzik egy sort, hogy hát sírtál, és inni kezdtél, és én nem tudtalak megállítani, mert nálad volt a baseballütő, és nem akartam betört fejet, mert az nem áll jól, így leléptem. Tommy tök ég, és zavarban van, mert fogalma sincs, vajon miért csinálhatta a dolgot, főleg hogy ugye nem is csinálta, és mi ezt tudjuk. Sheila-nak erre is megvan a magyarázata, alkesz vagy, és bűntudatod van, ez az oka. Végezetül Tommy azért még egyszer elnézést kér, biztos ami biztos, és távozik, de azért még visszaszól, hogy jó a segged ebben a bugyiban, Sheila meg irul-pirul.

Hokimeccsre ugrunk, a tűzoltók vannak a rendőrök ellen, nagy buli lesz ez, mert van sok néző is, köztük Jerry, Franco, Sean és Megs is, aki üvölt, mint a fába szorult féreg, ingerli a játékosokat, pedig még el sem kezdődött a dolog. Tommy kap is egy fülest, hogy Újfiú valóban át akar menni egy másik laktanyába, már nem ez az első, hogy ezt hallja, nem örül most sem. Aztán végül kezdődik a meccs, és a pályán is megy a beszólogatás, Tommy-t baszogatja egy rendőr srác, aki mindezt hűvös nyugalommal tűri. Lou közben a büfénél van, mert őt ez érdekli a legjobban, és inni kér. Egyszerre csak két pohár sört lehet venni, ezért okosan úgy dönt, el sem megy onnan.

Ugrunk vissza, már nagyban folyik a meccs, itt egy gól, ott egy gól, Tommy kimegy kicsit a kispadra, ott meg megint rájön a bőghetnék, de nem adhatja át magát az érzésnek, mert menni is kell vissza a jégre. A rendőr koma újfent beszól neki, de most elég keményen, Johnny és Janet-ről, és most Tommy úgy dönt, elég. Megrugdossa egy kicsit, majd jól leküldik a pályáról, be az öltözőbe. Lou közben már elég részeg, megivott párszáz sört, és most bort kíván. Kóstolgatja, először a vöröset, aztán a fehéret, ízlelget, már mindenki elég türelmetlen mögötte, majd aztán végül a biztonságiak kikísérik, hogy ne itt igya magát teljesen széppé. Tommy meg az öltözőben szipog, jön a köcsög rendőr is, akivel egy kicsit lelkiznek, mert mégsem annyira köcsög, csak úgy tesz, és kiderül, ő is volt már ebben a túlélők bűntudata dologban, és az ő módszere a pia, de ugye Tommy-nak azt nem lehet, így ez nem jött be, mint tanács. Majd Újfiú jön be érdeklődni, mi a pálya, Tommy meg kamuzik, hogy miattad sírok, mert hallottam elmész, és nem akarom. Újfiú teljesen megilletődik, ölel és boldog.

Jerry-re ugrunk, aki már otthon van, és pénzt számol lelkesen, megkapta végül a kocsma tulajától azt a pár száz dolcsit, ami járt. Rose, a kedves szomszédasszony érkezik, és nagyon örül ő is, hogy pénz állt a házhoz, lesz új cipő talán, de nem, mert Jerry el akarja játszani, ugyanis most tuti fülest kapott, fialtatni kell, amíg meleg. Ez már nem olyan jó ötlet Rose szerint sem, de Jerry rámutat arra, hogy ha ők nem hetyegnek annyira egymással, mint amennyire de, akkor most nála lenne Jeannie testvérének a pénze, nem kellene lóversenyre, és füstös pókerklubokba járni, amúgy sem szeret. Rose megsértődik, és lelép, láthatóan végleg. Lou is otthon van, igaz ez az otthon még mindig Tommy legénylakása, meccset néz, szivarozik, valami szenyót töm és újságot olvas, vagyis nem aprózza el. Egyszer csak meglát egy hírt, miszerint is elkapták a szélhámos pornószínésznőt, aki nem más, mint Lou exkurvája. Szenyó tartalom bele is hullik a hamutálba, de majdnem visszapakolja a zsemlébe, annyira olvas. Aztán mégse, ami jó, mert nem volt túl bizalomgerjesztő a hamus, cigis trutymó.

Tommy kocsiban, Angie-t hívja, és elnézést kér a múltkori miatt, úgy látszik, ebben a részben mindenki bocsánatáért esedeznie kell. Angie persze már túl van a dolgon, de nem akarja folytatni a titkosnak nem annyira nevezhető viszonyt, mert szerinte gáz, és különben is, lelohadt már a merevedésed, vagy most is azzal tárcsáztál? Haha. Aztán Tommy lehengerlő stílusával azért kirimánkodik egy pénteki randit, hogy majd most megmutatja, olyan lesz, mint egy szexisten az ágyban. Angie örül, és belemegy a dologba, végülis miért ne. Lou fürdik, hajat vág, orrszőrt nyír és minden egyebet is, Tommy meg kopogás nélkül lép be, mert csak, és meg is akad a szeme a zacskó előtt a hajnyírón. Lou felvilágosítja, hogy neki bizony epifániája volt, és elmeséli régi öreg barátnőjének, Candy-nak a feltűnését a napi sajtóban. Mint kiderül, drogdíler is volt, nem csak pornószínésznő és kurva, csak ez nem jött annyira be neki, mert most a sitten csücsül. Lou pedig ennek nagyon örül, mert végre túlléphet rajta, elfelejtheti, és új Lou-vá válhat. Tommy szerint ez az új ugyanolyan, mint a régi, leszámítva a fanszőrzetet, majd megkérdezi, megeheti-e a maradék szendvicset. Lou persze nekiadja, mert olyan rendes.

Még mindig Lou, csak már az utcán sétál, mosolyog és ragyog, majd újabb megvilágosodása lesz, és betér egy fitneszterembe. Közben Sean és Megs hot-dog-ra vár egy utcai árusnál, Maggie unatkozik, és beszólogat az árusnak, aki láthatóan nem beszéli a nyelvet, mert nem reagál semmiféle sértésre. Sean ki is akad, hogy nem igaz már, hogy verekednie kell állandóan, csak hogy jó legyen, inkább házasodjanak össze. Erre Megs egyből igent mond, Sean pedig a hamburgert átnyújtva teszi fel még egyszer a kérdést, csak hogy hivatalos legyen. Majd álmodozni kezd egyből templomról, virágról, Elton John dalokról, ami egyből kiveri a biztosítékot Megs-nél, mert ő már háromszor volt házas, nem kell a sok rizsa, csak menjenek el a városházára, oszt jónapot. Na ebből még vita lesz, de most hagyják a témát, és inkább esznek. Az árus koma még azért morog a bajsza alatt egyet, lesajnálja Sean-t, hogy szegény marha, áhá, beszél ez, csak nem akar.

Lou már belül a teremben, ami mint kiderül, inkább életmód és jóga cuccokban utazik, mint súlyzókban és lépcsőzésben. Először nem jön annyira be neki a dolog, de amikor az egyik edző bemutatkozik, hogy Epifánia a neve, kicsit kikerekedik a szeme, és benevez egy órára. Már folyik is az edzés egybül, hőség van, mert állítólag a meleg nyújtja az izmokat, Lou szenved is tőle, de nem számít. Egy olyan gyakorlat van éppen, amikor háton kell feküdni, lábakat a fej felé nyújtani, magyarán popi az égnek mered. Az edző néni segít Lou-nak, mert béna, az meg cserébe arcul pukkantja, nem is egyszer. Persze, ez természetes folyamat, nem kell zavarban lenni, állítja az edző, de azért sietve távozik a közelből.

Teddy házasodik a börtönben, öltöny, virágok, ami ilyenkor kell. Az ifjú arát a volt férj vezeti oltárhoz, aki szintén a sitten ült, mert megölt két embert egy lapáttal. Mindketten szívhez szóló beszédet intéznek a másikhoz, Teddy-é elég szuggesztív, mert mint mondja, azonnal tudta, hogy ő az igazi, amint meglátta a seggét, és vele fog a lelke kisétálni az ajtón, persze miután végigkefélték a látogatást, ó mily költői. Na ezt már az exférj sem tűrhette szó nélkül, kicsit kiakad, és lapáttal fenyegetőzik. Felbolydul az egész csapat, mint a méhkas, de a pap nagy nehezen azért még házastárssá nyilvánítja őket, de már viszik egyiket jobbra, másikat balra. Most sajna elmarad a várva várt kielégülés.

Franco bárban ücsörög, tökegyedül, bár a pultoslány erősen kacsingat rá, de hiába. Egy másik lány is persze, mert Franco jópasi szerintük, és ő már beszélgetést is kezdeményez, nem tököl sokáig. Kiderül, hogy fotós, és ha egyszer Franco-t lefotózná, el tudna róla mondani mindent, addig nem. Magyarán megy a flört ezerrel. Újfiú már hazaért, a lakótárs srác várja, és faggatja, merre járt. Persze csajozott, de azt hazudja, sörözni volt, ám Chris-t sem ejtették a fejére, egyből veszi a lapot, és elzavarja a megzavarodott Újfiút. Azzal a szöveggel bocsátja útjára, hogy amíg nem mászik vissza a homokozóba, ne is lássa, irgumburgum. Újfiú elkullog, mint egy kivert kutya, most biztos ezen fog agyalni. Franco és szép lány már az ágyban vannak, túl mindenen, és beszélgetnek. Franco-nak furcsa, hogy valakivel ilyen intim körülmények között dumálgasson, de jó neki. Natalie pisilni indul, de persze az első, ahova benyit, Franco kislányának szobája, a kis kiváncsi.

Lou otthon éppen a lótuszülést gyakorolná kisebb pukkandúrok kíséretében, vöröslik a feje, de mire nagy nehezen sikerülne a dolog, és lemenne alfába, fúrni kezdik a falat. Kimegy, hát Sean szerel és kalapál, mint az eszeveszett, és boldogan újságolja, hogy esküvő lesz, jajdejó. Tommy nem nagyon tud mit szólni, de amikor Sean felhozza, hogy majd járnak együtt bringázni meg kempingezni, kalapácsot ad Lou kezébe, hogy inkább verje párszor fejbe. Laktanya, konyha, éppen fogadáson törik a fejüket, jön Tommy is, Újfiú örül és megöleli újra, majd mindenki bedobja a pénzeket. Sean 3 dollárt szán a dologra, mert kell az esküvőre. Franco közben mesél az új csajról, hogy ez nem is dugás volt, hanem szeretkezés, és valami elindult benne. Megvan minden, Jerry elmagyarázza Újfiúnak mit mire tegyen, ő visszamondja, majd elrohan, mert húsz perc múlva zár a fogadóiroda. A többiek persze most meg arra tesznek, hogy sikerül-e neki, avagy nem. Sean a penny-ket rakja fel, mindenki lesújtóan nézi.

Szirénával süvítenek végig a városon, Újfiú és kétmondatos tűzoltó, éppen hogy odaérnek, és persze rossz számot mond az okos, szinte sejteni lehetett. Közben a laktanyában Sean esküvői katalógusokat nézeget, ruhát keres Megs-nek, és stresszel azon, hogy mennyi dolga van még, nagyon sajnáljuk őt. Újfiú megérkezik, mindenki le van törve, mert rossz lóra tettek, de persze kiderül, hogy annyira mégsem, mert Újfiú elbaszta, így nem hogy veszítettek volna, de nyertek 15 ezer dollárt. Nagy öröm, ugrálás, üvöltés, szőrös melldöngetés.

Kopogás, Tommy megy ajtót nyitni, Angie érkezik, és kábé két másodperc múlva már Tommy-ra is pattan, akinek meg még kell vagy három másodperc a beteljesüléshez. Angie érthető okokból kissé csalódott, de Tommy szendvicsevés után szívesen visszatér a dologra, csak pár perc. Addig Angie körülnéz, és megtalálja a hálót, és fetrengeni kezd az ágyban, ami nem olyan jó ötlet, mert állítólag nem volt nagyon ágynemű mosva, és amúgy is Janet aludt ottan. Angie-nek leesik a tantusz, te még mindig őt szereted, mi? Persze Janet is pont ezt a pillanatot választja a megjelenésre a szokásos egy szál csöcs szerelésben. Angie kiakad, és igazi Teréz anyának nevezi szőkeribancot, hiszen időt szakít rá, hogy mindkettő testvérnek széttegye a lábát. Kiviharzik a lakásból, ahol a törpe karatés barátja várja, aki orron is rúgja szerencsétlen Tommy-t, hogy kisméretét kompenzálja, majd Angie-vel karöltve távozik. Janet sem sokat segít, összeköti magán a ballonkabátot, ebből sem eszel, mondja, majd otthagyja a vérző orrú, földön fekvő Tommy-t. Így jár az, aki egyszerre több vasat tart a tűzbe.

Címkék: ments meg
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása