Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 3x06 – Frankenlaura

2009. március 17. 12:00 - Madmoazell

Most, hogy Christian apró „problémája” a rendőrséggel megoldódott, fiaink belevágnak valami teljesen újba. Egy hullaházban kezdjük a napot, ahol a hamvasztásvezető valami nagyon csúnya dolgot csinált – elhunyt nők testrészeiből rakott össze egy új testet magának. De hogy ehhez dokijainknak mi köze van? A halott nők családjai beleegyeztek, hogy „elfelejtik” az egészet, amennyiben valaki helyrehozza a dolgot, azaz visszavarrja a hozzátartozók testrészeit. A médiába viszont nem juthat ki, mert a temetkezési vállalatnak nagy lesz miatta a bukta. Az egyetlen bökkenő az, hogy a fejnek nincs meg a tulajdonosa.

Úgy tűnik viszont, hogy Sean morgása miatt nem vállalják be a melót. Ezt egy bizonyos Mrs. Hansentagen tokafelvarrása felett tárgyalják ki, aki – tekintettel arra, hogy nem beszél egy mukkot se angolul – nem értesült a Késes-botrányról. Mivel viszont gyakorlatilag mindenki más igen, az előjegyzési napló kiürült, Christian kezdi felélni a tartalékait (ezek szerint spórolni nem nagyon tud szegényke), Sean pedig a válás miatt szintén visszafogta magát. Christian győzködi, hogy el kell vállalniuk a hullaházas dolgot, de egyelőre süket fülekre talál.

A műtét után Dr. Troy Ginával találkozik, meglepő módon most nincs seggfejezés se. Gina egészen helyrerázódott, a HIV most éppen nem zargatja. Az viszont eléggé rosszul érinti, hogy Christian bejelenti, nem tudja fizetni az albérletet és a havi apanázst, csak a gyógyszereket. Persze itt már beindul a kisasszony káromkodó-gépezete, ugyanis pont most akart kölcsönkérni tőle, mert befektetni készül. És Christian milyen mocsok már, mert ki akarja rántani alóla a szőnyeget, pont akkor, amikor végre a saját lábára állna. Ejnye.

Sean ezalatt magánbizniszbe fog, egy idősek otthonában tart eszmefuttatást a plasztikai sebészet új eredményeiről. Ez nem kicsi mellényúlásnak bizonyul, mert az idősek nem igazán tűnnek megfelelő célközönségnek. Nem is nagyon jut egyről a kettőre velük, a nénik és bácsik legutolsó problémája az, hogyan néznek ki. Gina közben máshol próbálkozik – meglátogatja Juliát, és kis előjáték után felvázolja neki, hogy szeretné belevenni az új bizniszbe. Ehhez nem is kéne mást tennie, mint hogy a Seantól bejövő „eltartási pénzt” belepumpálnia Gina ötletébe. Hogy ez mi is valójában, arról később tudunk meg mindent.

Dokijaink kis számvetés után megállapítják, hogy a helyzet tényleg siralmas, Sean nem akar hozzányúlni a gyerekek taníttatási dugipénzéhez, Christiannek egy kanyija sincs, ennek tetejébe még Liz is felmond. Ez adja a végső lökést ahhoz, hogy Sean felhívja Glennt, a temetkezési vállalat vezetőjét, hogy elvállalják a munkát. Most derül fény arra, hogy Gina miben settenkedik, ugyanis Juliáva elmennek terepbejárásra a De La Mer hotelbe ami a húszas években Miami egyik legelőkelőbb helye volt. Most eléggé lepukkant, Gina pedig helyre akarja hozni, aztán duplapénzért eladni, ehhez kéne Juliától 40 ezer dollár. Az ex-Mrs. McNamara nem rajong az ötletért, hogy csak úgy pénzt adjon Ginának, viszont van egy ötlete. A nő beveszi társnak fele-fele arányban, és egy gyógyfürdőt (amolyan „spa-t”) csinálnak belőle közösen.

A terveket hónuk alá csapva bevonulnak a Troy/McNamara rendelőbe, hogy felvázolják a fiúknak a stratégiát. A lényeg az lenne, hogy az operációk után a lábadozó betegek átkerülnének a De La Merbe, ahol fullextrás ellátást kapnának, míg teljesen fel nem gyógyulnak. Rendelkezésükre állna kozmetika, masszázs, medence, wellness, csak hogy minden igény kielégülhessen. Elsősorban pedig azoknak lenne ideális, akik Európába utaznak gyógyulni, hiszen így ki se kéne mozdulniuk az államokból. Quentinnek tetszik az ötlet, de mivel nincs szavazati joga a cégnél, bukta. Sean nem bízik abban, hogy Juliának volna ahhoz tehetsége, hogy felfuttassa a helyet, Christian meg csak szimplán hülyeségnek tartja. A fiúk visszautasítják az ajánlatot, a hölgyek pedig továbbvonulnak egy másik plasztikai sebészetre.

Mivel a pénz nagyon kéne, Seanék nekiállnak szétoperálni a halott nőket. Szépen lassan helyükre kerülnek a karok és a lábak. Christian talál valamilyen szexjátékot Frankenladyben, Sean meg közben hüledezik, hogy Prine, a hamvasztásvezető nem csak sebészkedni akart a nőkön. Ekkor érkezik Glenn, hogy bejelentse – a gyanúsított hajlandó egyiküknek elmondani, kihez is tartozott a fej. A lányok ezalatt munkába kezdenek. Míg Julia rakodik és mázol, Gina tárgyalási technikája meglepően jövedelmezőnek bizonyul – egy rakás dolgot beszerzési áron vehetnek meg. Mikor viszont Gina távollétében az egyik rakományt Julia veszi át, kiderül, hogy az üzlettárs hölgyike a kedvezményért cserébe pippantást ígért mindenkinek.

Silas Prine teljesen úgy néz ki, ahogy a hibbant sorozatgyilkosokat elképzeljük, bár ő ugye nem gyilkolt, csak varrt. Nem adja olcsón az információt az azonosítatlan fejről, Seannak előtte végig kell hallgatnia. Silas csak annyit akar, hogy dokijaink valahogyan megmentsék a fejet, hogy amikor ő kiszabadul, vele lehessen örökké. Sean nem igazán látja ezt járható útnak, tekintve, hogy a fej erősen szétbomlik, mire a férfit kiengedik. Prine szerint a plasztikai sebészet gyakorlatilag elhalasztja az emberi test hanyatlását, de Sean nem ért egyet vele, szerinte ő csak azt csinálja, amitől az emberek jobban érzik magukat a bőrükben. Kis naiv. Végül Sean belemegy, hogy megpróbálja a fejet megőrizni úgy, ahogy most van, mire Silas elmondja, hogy a nő neve Laura, és ő volt a húga.

Julia kérdőre vonja Ginát, hogy hogyan mer hetyegni árengedményért cserébe. Mert az egyrészt szakszerűtlen, illegális, és nem mellesleg a HIV miatt veszélyes is. És szerinte Gina elég okos a szex nélkül is ahhoz, hogy bizniszeljen. Nem tudnak nagyon belemelegedni, mert Sean hirtelen betoppan. Teljesen le van nyűgözve, és bocsánatot akar kérni, mert nem mondták meg, hogy az anyagi gondok miatt utasították el a lányok ajánlatát. Julia viszont mérges, mert már megint nem bízik benne egyikőjük sem, és beleunt abba, hogy állandóan újraélesztgesse a kapcsolatukat.

Sean a rendelőben Lizbe botlik, aki éppen csomagol, és „költözik”. A fiúk próbálnák marasztalni, mondván, hogy a hullaházas munka miatt még 3 hónapig tutira ki tudják fizetni, de már késő – Lizzie új állást talált, méghozzá a De La Mer Spa-ban. Mert ő bízik Juliában, és már megunta, hogy csak altatja az embereket, ott pedig szükség lesz a szakértelmére is. A dráma kellős közepén toppan be egy új páciens. A hölgy Sean idősek otthona-beli előadásán kapta az ihletet egy arcfelvarrásra. Christian kedvesen neki is kezdene az eligazításnak, de Sean elkezd pattogni, hogy Mrs. Ogilvie korában ez már veszélyes. A nénit ez nem zavarja, már aznap bele akar vágni.

El is kezdik a műtétet, de a hölgy bőre elég vékony, szakad jobbra-balra, a végeredmény az lesz, hogy Sean lehúzza a rolót. Mert elege van abból, hogy most is azt csinálják, amit Prine csinált, egy majdnem halott testen műtenek, hogy a családja és az egész élete széthullott, és minden, ami eddig megvolt, széteső-félben van. Ezután lezárásként nekiáll a hullaházban szétválasztani Laura fejét a testtől, majd Silasnek tett ígérete ellenére elhamvasztja.

Címkék: kés/alatt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2009.03.17. 13:46:28

Nem csak pippantást igért a kedvezményért, mert a toi-toi-ból egy rövid vöröshajú nő is előkerül... :d

Madmoazell 2009.03.17. 19:24:21

tény és való, de azt hittem, ez nem olyan fontos részlet :D mindenesetre köszi, mert azért fontos tény :P

Johnny336 2009.03.17. 22:34:37

Semmi lényege az infonak, szerintem ők is csak poénból rakták bele, vagy ezzel próbálták érzékeltetni, hogy Gina mennyire ledér...

Bár nem problémáztak anya-lánya-Christian szexet sem beleszőni anno, úgyhogy a leszbikus hajlam ilyesmi említése szerintem szinte figyelemre sem méltó ebben a sorozatban... :D
süti beállítások módosítása