Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 3x05 – Granville Trapp

2009. március 10. 15:00 - Madmoazell

Rhea Reynolds meghalt, rendőrök helyszínelnek a lakásában, Kittel az élen. A falon felirat hirdeti a Késes véleményét a nőről: CSALÓ. Emberünk pedig hibázott egy hatalmasat. Na de erről később. Dokijaink éppen a napibeteget kérdezgetik. Granville AIDS-es. A koktéltól kezd egyre rosszabbul kinézni, ezért jött a fiúkhoz, hogy helyrehozzák a pofiját, és újra nekiállhasson pasizni. Miután végeznek, betoppan Kit, és hoz magával két rendőrt. Christian Troy-t letartóztatják Rhea meggyilkolásáért. Jogában áll hallgatni. Ajjajj.

Miközben Christianről fotók készülnek a rendőrségen, Sean továbbképzést tart Liznek és Quentinnek, nehogy kiszivárogtassák a sajtónak, hogy mi is történt. Liz szerint valami stiklije mégiscsak lehet szépfiúnknak, ha már bilincsben vitték el, Quentin szerint viszont ez csak Kit bosszúja. Sean nem hiszi el, hogy Christian képes volt ilyet tenni, de hát Ted Bundy is cukipofa volt, mielőtt nekiáll volna öldökölni, meg hát különbenis ismeri vagy 20 éve. Jó, azt nem tudta róla, hogy valójában ő Matt apja, de ez van.

Ezalatt Kit Christiant faggatja. Valójában csak a beismerő vallomását kéri, hogy ne legyen belőle halálbüntetés. A hölgyemény Kimbert is kikérdezte, aztán majdnem lecsukatta, mert a pornókirálynő (jogosan) lekevert neki egyet. Kit szerint Christian eléggé ért a munkájához, így simán megvághatta magát úgy, hogy ne legyen igazi veszélyben, tehát az a tény, hogy ő is áldozat volt, még nem menti fel semmi alól. Ekkor jön Christian aduja, miszerint megerőszakolták, de mivel volt olyan hülye, hogy egyrészt ezt nem mondta el a rendőrségnek, másrészt pedig nem is vizsgáltatta meg magát hivatalosan, semmi bizonyítéka nincs rá. Kit pontosan a végszóra prezentálja azt a bizonyítékot, aminek láttán még Christian szája is tátva marad: a Rhea lakásán talált óvszert, amiben kedvencünk spermája csücsül. Ooops.

Christian szerint csak Kit csempészte oda a cuccot, hiszen volt miből válogatnia. A nő erre csak annyit válaszol, hogy Dr. Troy múltja alapján nem is olyan meglepő, hogy ide jutott. Hiszen gyerekkorában javítóintézetbe került, mert kicsit megnyirbált néhány állatot. Ez pedig a társadalomellenes viselkedés egyik első jele, a sorozatgyilkosok is így szokták kezdeni. Christian rávágja, hogy az állatok már eleve nem éltek, és csak kíváncsi volt, milyenek belülről. Kit felidézi Mattet, aki ugyanezért kezdett nem is olyan rég érdeklődni a transzszexuálisok iránt, ez pedig mindenképpen azt mutatja, hogy a gének a nevelés fölé tudnak emelkedni, és nem is kell olyan nagyon erőltetni őket.

Juliáék közben megérkeznek a rendőrségre. Julia elsősorban azon kattogott már korábban is, hogy Sean benne akar-e maradni az üzletben, ha ebből nagyobb botrány lesz, mert esélyes, hogy a klientúra megszenvedi, most meg nem igazán az látszik a fején, hogy hisz kicsi fia apjának. Ja és bár Christian nem akart ügyvédet, mert az azt mutatná, hogy van mit titkolnia, attól még szereztek neki egyet. Cserébe csak annyit kéne tenniük, hogy elmennek a lakásába, mikor a rendőrök házkutatnak, hogy Kit ne pakoljon le újabb bizonyítékokat ellene.

A biznisz persze nem áll meg a dráma közepette se, Granville arca újra a régi lesz. Sean morális válságban van, mert ha a pasit olyanná teszik, mint aki nem beteg, akkor körberohangászik a városban, megdug mindenkit, akit tud, és persze mindenki elkapja tőle a HIV-et, ez pedig nem jó. Quentin piszkálja, hogy csak Christian miatt ilyen paranoiás, ne foglakozzon vele. Mint ahogy azzal se, hogy megtalálták azt a bizonyos gumit, erre pedig kiderül, hogy Sean igazán kezd elveszni a találgatások sűrűjében, és már ő se tudja eldönteni, hogy vajon legjobb barátja képes lenne-e gyilkolni, vagy sem.

Kit a vallomással a kezében tér vissza, Christiannek csak alá kell írnia, de ebből nem lesz semmi, jöhet az ügyvéd. McGraw kisasszony utsó nagyon okos tanácsa, hogy dokink hivatkozzon elmebajra, a gyermekkori csínyeit ismerve talán így elkerülhető a halálbünti. Merthogy sikerült megtalálni anyucit, aki bizonyíték arra, hogy a vér nem válik vízzé, vagy mi. Troy mamáról nem tudunk sokat, most csak annyi derül ki, hogy 15 éves korában örökbeadta addig egy szem fiát, és nagyjából 160 km-re él Miamitól. Ja és hogy Christian halottnak hitte egészen mostanáig.

Azért puszi-pacsi nem lesz, de anyut ez nem zavarja, és kijelenti, hogy Christian tökéletesen hasonlít az apjára. Többek között abban is, hogy nőket erőszakol meg, ugyebár, merthogy apu ezt tette anyuval, meg még vagy 10 lánnyal. Anyu pedig nem akart abortuszt, mégiscsak a gyerek volt a legártatlanabb az egészben. Az persze már nem számít, hogy Christian későbbi nevelőszülei állatok voltak. Anyu pedig most lelkifurdalásból van itt, hogy a jobb-később-mint-soha-elven segítsen, és próbálja meggyőzni, hogy álljon le. A gyilkolással. Christiannek nem nagyon jön be, hogy az afelbukkan uszkve negyven év távlatából, és azt hiszi, hogy a fia gyilkos, meg hogy ugyanolyan, mint apu. This is not a beginning of a beautiful friendship. Anyu sír, ennyit a vallomásról.

Christian lakásában a rendőrök mindent felbolygatnak. Minden olyan tulajdona bizonyíték lehet, ami egy „szexuálisan szélsőséges, külsőségek rabjává vált mészáros” profiljába beleillik, avagy valahogyan köthető az előző gyilkosságokhoz. A házi pornó gyűjtemény nem segít túlságosan, na meg az se, hogy mint kiderül, Christian gyűjtötte a Késesről szóló cikkeket. Amúgy meg rendmániás, azaz kényszeres, szóval rejteget. Ami a legnagyobb bukta az egészben, hogy Dr. Troy tényleg rejteget valamit az élére simított nyakkendők között – Kit talál ugyanis egy fiola bénítót, ugyanabból a típusból, amíg a Késes is használt korábban.

Az ügyvéd se hoz túl sok jó hírt, Christian nem nagyon mehet haza egyhamar, bár ez még jelenthet valami jót is. Mivel a rendőrség nem kürtölte szét ezt az egészet, nem biztosak benne, hogy megtalálták az igazi Késest, tehát különbejáratú hajtóvadászatot kell indítani, aminek megvan az ára is, Christian 5-6 évi fizetése. Szépfiúnk bele akar vágni, mire Sean előadja, hogy csak legyen óvatos, mert Kit megtalálta a bénítót a fiókjában. Kiderül, hogy Christian csak azért rendelte a cégen keresztül, mert gyanús volt neki, hogy 5 centiliter anyagtól annyira kidőlt, hogy meg se tudott mozdulni, míg a Késes „zargatta”, innen pedig egyenesen jön a kérdés: tényleg megbénult, vagy csak hagyta, hogy megerőszakolják, mert úgy érezte, hogy megérdemli. Azért, mert ő Matt apja, mert összevissza dugja a nőket, mert lelketlen. Arra a kérdésére, hogy legalább Sean hisz-e az ártatlanságában, Dr. McNamara válasza hallgatás.

Úgy tűnik, az ügyvéd rosszul gondolkodott, estére ugyanis bekerül a médiába az egész ügy vezető hírként, Andrea Hall tálalásában, aki korábban a Késes-áldozatokról készített riportot. Reggel Christian a saját ágyikójában ébred. Kimber reggelivel várja, hejehuja, az egész csak egy álom volt. Aztán kiderül, hogy ez az idilli ébredés volt csak egy álom, mert érkezik egy smasszer azzal az örömteli hírrel, hogy Christian szabadon távozhat. Kit ugyanis reggel meggyőzte az ügyészt, hogy minden vádat ejtsen. Éjszaka a Késes újra lecsapott, a bizonyítékok pedig egyértelműen Christian ártatlanságára utalnak.

Granville tuningolt arcát nézegeti a tükörben, Christian éppen az aktuális utolsó simítások idejére érkezik meg. Teljesen odavan, hogy egy hete még haldoklónak látta mindenki, most pedig újra hódításra kész. Legalábbis kívülről, belülről még a régi, az emberek meg úgyis azt látják, amit szeretnének látni. Ahogy Mr. Trapp kilép a rendelő ajtaján, érkezik Sean. Nem túl hihetően adja elő, hogy örül Christiannek, de azért azt mondja, hogy igen. Amúgy meg ciki van, mert a heti előjegyzések felét lemondták, a többiek el se jönnek.

A slusszpoén az, hogy kiderül, Christian szivárogtatta ki a sztorit Andreának, mert bízott benne, hogy az igazi Késes berág arra, hogy nem értékelik a munkáját, és újra nekilát a „munkának”. Sean persze rögtön jön a morgással, hogy Christian ezzel feláldozott egy ártatlan lányt, de a szépfiút ez nem igazán érdekli. Végülis mindenki szarban hagyta, még az úgynevezett legjobb barátja is. A Késes új áldozata pedig az irodában csücsül, és nem más, mint… Kit.

Címkék: kés/alatt
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Johnny336 2009.03.11. 10:39:15

Rhona Mitra... hmmm :D
süti beállítások módosítása