Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Kés/alatt 3x04 – Rhea Reynolds

2009. március 04. 13:00 - Madmoazell

Mai első betegünk Ellie Harkness, egy idősödő hölgy. A férje Alzheimer-kóros, és nem ismeri fel a nejét, aki ezért kitalálta, hogy megfiatalítja magát a fiúknál, hátha az segít. Sean nem nagyon van oda az ötletért, ilyen korban már elég necces altatni és műteni, és nem is biztos, hogy eredményes lesz, de Mrs. Harkness nagyon szeretné. Sean végül elutasítja, bármennyire is szeretne a nénin segíteni, mert túl veszélyesnek érzi. Amint a hölgy kilép a rendelő ajtaján, egy férfi Sean kezébe nyom egy levelet – eltiltási végzés Matt-től. Kapcsolatfelvétel, 100 méteres megközelítés megtiltva. Kedves, igazán kedves.

Sean persze rögtön meglátogatja Juliát, hogy mit tud erről az egészről, de Julia tagadja, hogy hallott volna róla. Matt is megjelenik, és rögtön azzal nyit, hogy apja megszegi a törvényt. Sean csak azért jött, hogy bocsánatot kérjen tőle, mert a múltkor megverte, de Mattről lepereg, és rögtön telefonálni akar a rendőrségre. Julia végül kirakja a lakásból, de elég pipa a kicsi fiára.

Fiaink levezetésképpen kényszeres vagdosót műtenek. A lány karjai tele vannak vágásokkal, Christian nem is érti, minek helyrehozni, ha a bikiniszezon végére újra megteszi. Liz már éppen belemerülnie a kényszeresség elemzésébe, mikor érkezik Quentin egy „csodálatos” hírrel – van egy új Késes-áldozat. Sean továbbküldi a lányt egy másik plasztikai sebészhez, majd nekiáll egy kis lélekmelegítésnek Christiannel. Dr. Troy még mindig szenvedi a Késes „hatásait”, érthető módon nagyon megviselte, hogy megerőszakolták. A feneke még mindig fáj, Sean persze elküldené dokihoz, de kiderül, Christian senkinek se mondta el, mi történt. Erre jön a megoldás – majd Sean megvizsgálja. Nem talál semmit, így arra következtet, hogy Christiannek fantom-fájdalmai vannak, ha leküzdi a belső fájdalmát, megszűnnek. Christian erre szépen kiokoskodja, hogy neki ké

ne rendbehozni az újabb áldozatot, azzal talán enyhülne a fájdalom.

 

Ellie visszajön, hogy eddig 3 sebész nem vállalta el a műtétét, Sean pedig érző lélek, így elhívja magával a következő látogatásra a férjénél. Hátha az segít. El is mennek, de Carl tényleg nem ismeri meg a nejét. Ellie-t nagyon megviseli, Sean pedig úgy dönt, hogy mégis megműti az asszonyt. Ezalatt az új Késes-áldozat a rendelőben van már. Rhea kicsit furcsán viselkedik. Végig vigyorog, elmeséli, hogy rögtön felhívta az áldozatok jogvédő csoportját, milyen jófejek, blablabla. A saját támadását csodának tartja, mert „az áldozatok csak egy lépcsőfoknyira vannak az angyaloktól”. Christian kicsit durván reagál rá, gyanús lesz neki a lány.

Sean elmondja Ellie-nek, hogy csak 5 óráig fogja altatni, és közben megműti a szemredőit, a szem alatti táskáit, felvarrja a ráncait, megfeszíti a bőrét, így az asszony olyan fiatalnak fog kinézni, mint ahogy emlékszik rá a férje. Mrs. Harkness odavan a kedvességéért. Christian közben felveszi Rhea adatait. Bocsánatot kér tőle, hogy úgy beszélt vele, és elmondja neki, hogy ő is a Késes áldozata volt, és nehéz neki látni, hogy míg ő még mindig küzd az emlékekkel, Rhea olyan felszabadult és vidám tud lenni. Rhea erre majdnem elsírja magát, mondván, hogy amikor beszélni próbál az egészről, betegnek érzi magát újra. Most pedig nem lehet gyenge, hiszen mindjárt megy a műtőbe. Különben pedig szeretné az orrát is megműttetni egy füst alatt., vagy a száját megnagyobbíttatni. Christian ezt nem tartja túl jó ötletnek.

Otthon a McNamara családhoz váratlan vendégek érkeznek. Egy nő és egy férfi a gyámügytől. Azért jöttek, hogy beszélgessenek Annie-vel egy kicsit, de Sean nem igazán akarja őket beengedni. A gyámügyesek nem tágítanak, így Sean nem tud mit tenni, beengedi őket. Annie mondja a nőnek, hogy az apja még soha nem ütötte meg, de a nő talál egy sérülést, valami focibalesetből, mire Sean beront a szobába, hogy azonnal takarodjanak el mindketten a házból. Christian rájön, hogy Rhea hazudik a vágásokról. Szerinte a lány Münchausen-szindrómás, csak azért csinálta, hogy figyelmet kapjon. És különbenis, a Késes eddig mindig szép embereket bántott, Rhea pedig távolról sem nevezhető annak. Quentin szerint Dr. Troy csak féltékeny, mert a lány jobban dolgozza fel az egészet, mint ő.

Julia átmegy Annie-ékhez, hogy elvigye a kislányt, a gyámügyesek ugyanis nem voltak hajlandóak távozni. Szerintük Seannak düh-kezelő terápián kéne résztvennie, amíg ez nem következik be, vagy nem vonják vissza az eltiltó végzést, Annie nem maradhat vele egyedül. Julia se érti ezt az egészet, de nem tud mit tenni, ha nekiáll morogni, ő is agresszívnek lesz titulálva. Rhea műtéte eközben elkezdődik. Liz elaltatja szépen, a fiúk nekilátnak. Ellie egy szobával arrébb pedig türelmetlenül tépi le magáról a kötéseit. Kicsit megviselt az arca, ami érthető is, szeretne minél hamarabb túljutni a lábadozáson. A várakozás a legfájdalmasabb, ugye, Sean is kicsit szomorú, látszik is rajta.

Quentin és Christian eközben elkezdik a műtétet, valami itt viszont nincsen rendben. Bár Rhea szemei le vannak ragasztva, és a szája se mozog, mi halljuk, hogy fáznak a lábai, és különbenis, mikor kezd már hatni az altatás. Mindent érez! Közben a Christian megállapítja, hogy recés késsel csinálták az arcán a vágásokat, és a belső szövet is sérült, más az egész, mint a korábbi áldozatoknál. Rhea hangja egyre hisztérikusabb lesz, már tök egyértelmű, hogy ő csinálta ezt magának. Természetesen a műtét után nem sokkal jön is egy ügyvéd, hogy képviselje a cég elleni perben. Az ügyvéd az áldozatok segélyszervezetétől jött, pro bono védi a nőt. Rhea ugyanis nem kapott megfelelő altatást a beavatkozás alatt, csak bénítást, ezért érezhetett mindent. Christian persze nem hisz neki, de Rhea szerint ő tehet az egészről. Végig elmondja, mi történt a műtét alatt, majd hogy kenyérvágóval csinálta az arcán a sebeket, és az közel se fájt annyira, mint amit a műtőasztalon érzett.

Ellie meglátogatja immáron fiatal arccal, csinosan Carlt, Sean is elkíséri. A terv viszont nem működik nagyon, Carl még mindig nem ismeri meg. Amikor Ellie elmondja, hogy ki is ő, akkor meg jön a pofáraesés – Carl ugyanis szépen becsajozott az otthonban. Ellie lesokkolódik, Sean pedig meghívja vacsorázni. Mrs. Harkness inkább maradna Carllal és Trudyval. Este váratlan látogató érkezik Seanhoz, Matt, és bejelenti, hogy visszavonta a végzést. Nem azért, hogy helyrehozza a kapcsolatát az apjával, hanem hogy az anyjának ne fájjon annyira. Sean megkéri, hogy üsse meg, csak hogy kvittek legyenek, de Matt otthagyja.

Christianék azon tanakodnak a rendelőben, hogy mi történhetett Rheával. Liz ki van akadva, mivel az altatófolyadék, amit a műtét közben használt, már „le van húzva a klotyón”, de talán van mód arra, hogy kiderüljön, mi is történt. Felfüggesztést kér, hogy legalább kifelé úgy tűnjön, felelős belső vizsgálat történik. Még ha nem is érzi magát felelősnek. Christian megkéri, hogy próbálja ki rajta is a dolgot, egy kis felejtés jót fog tenni. Míg ők nekikezdenek, Sean kést vesz elő otthon, és nekiáll módszeresen megvagdosni a karját. Rhea otthon tesz-vesz, előkészíti a vacsorát, majd mikor hátrafordul, szembetalálja magát az igazi Késessel. Most majd megkapja az igazi fájdalmat. Nyissz-nyissz.

Címkék: kés/alatt
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása