Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 3x04 - Ki neveli ezt a gyereket?

2009. január 09. 15:00 - leeann

Melanie-nak fura álma van, méghozzá az, hogy a csapat fiúi között megrendezésre kerül a Mr. Spermadonor verseny, és természetesen Brian Kinney a győztes, aminek így nem lesz jó vége. A győztes éppen dolgozik, és mikor egy új ötletet osztana meg a főnökével, beállít Claire, a testvér. A kisebbik gyerek eltörte a karját, ezért a nagyobbikat Brianre bízza, aminek se a kölyök, se Brian nem nagyon örül. A munka után meglátogatják a kajáldát, de a gyerek marha undok, és olyan homofób, hogy az egy felnőttnek is sok lenne.

Mikey az egyetlen, akivel normálisan próbál viselkedni, mert a képregény mindig csábító egy nagypofájú kis tininek. Mindeközben a lányok csak végigmennek a fiúkon, hogy ki lehetne Mel gyerekének az apja. Mikey tűnik a megfelelő donornak. A gyerek folyamatosan buzizza Briant, ami nem csak az én fülemet bántja. Közben Mikey és Ben kapcsolata sem felhőtlen, amióta a prof minden idejét az edzőteremben tölti.

Este Ted és Emm vacsoráznak, és Ted megkéri Emmettet, hogy költözzön hozzá, nem csak praktikussági szempontból. Mikeynak is van esti programja, amire Ben is hivatalos volt, de ügye neki edzeni kell. Szóval Mikey a lányoknál van, és vacsi előtt azonnal bedobják a lányok a „Mikey, legyél apa” dolgot. Később otthon Ben is jó ötletnek tartja a gyerek dolgot, sőt lassan saját gyereket is elkezdenek tervezgetni a zuhany alatt. Brian unokaöccse istenigazából unja magát, ezért kutatni kezd Brian dolgai között. Rálel erre-arra, és lop egy gumit, egy kis pénzt és Brian kagylós karkötőjét.

Brian persze rajtakapja a kölköt és visszateteti vele a pénz, de a kis tahó ahelyett, hogy elszégyellné magát, ugatni kezd Briannel, aki alaposan belenyomja a kölyök fejét a wc kagylóba. Tegyük hozzá, meg is érdemli a kis szaros, aki azonnal bosszút is esküszik nagybátyja ellen. Másnap Emm és Ted összeköltözik, így a csapat legeltetheti a szemét a szexi költöztetőkön. Brian el is kapja az egyiket. Debbie állati boldog, és mindenkinek elújságolja a kajáldában, hogy nagymama lesz, pedig még meg se fogant az unoka.

Ben ismét gyúrni indul, de Vic utána szalad, mert érzi, hogy beszélnie kéne a proffal, aki olyan gyorsan lerázza, hogy egy mondatot se tud végig mondani. Brian az otthonához vezető liftben éppen az egyik szexi költöztetőt dugja, amikor egy rendőr szájából hallja a nevét. A rendőrnek be kell vinnie Briant. Közben a lányok Mikeyval a papírmunkát intézik, de a leendő apa egy pár pontban kivetnivalót talál. Mikey úgy dönt, hogy ha le kell mondania a gyerekéről, akkor nem lesz apa.

Később Justin kap Debtől egy vagon csecsebecsét, de a nagy ajándékozás közepébe beállít Carl, és beszámol arról, hogy Brian bajban van. Justinnak azonnal hatalmasra nyílnak a fülei és kíváncsi, hogy mi is van Briannel. Az unokaöcs molesztálással vádolja Briant. Persze ez marhaság az egybegyűltek szerint is. Közben Emm - viszonozva Ted előző esti vacsoráját - főzésre adja a fejét, ami szuperül hangzik, de amit a lakás átalakításával tett, az nem nyeri el Ted tetszését. Főként, hogy Emm kidobta Ted egyik operás ereklyéét. Sőt Ted úgy kiborul, hogy azt szeretné, ha a mi lakásunk inkább visszaváltozna az én lakásommá.

Gyors költözés ide, és gyors költözés vissza lesz, ahogy így elnézem. Este kiengedik Briant és elmeséli Mikeynak, hogy a kölyök mi mindent hazudott össze az anyjának, aki persze ezzel azonnal szaladt a zsarukhoz, hisz mi mást tenne egy jó testvér. Briant az zavarja a legjobban, hogy egy méregdrága ügyvédre lesz szüksége, így a nővére otthona felé veszi az irányt, aki nem fogadja tárt karokkal az öcsikét. Brian persze bejut a lakásba és, láss csodát, ki van ott még? Hát a kedves mama.

Vajon honnan jöhetett az ötlet, hogy azonnal jelentsék fel Briant? Claire üvölt, Brian visszaüvölt, a mama meg úgy dönti magába az alkoholt, hogy még egy komoly alkoholista is padlóra kerülne ekkora mennyiségtől. Szegény Briannek pokolian szarul esik, hogy ilyen a családja, persze ezt néhány bazd meg-gel tudatja a világgal, de az arcán ott van a lelke lenyomata, és az mindent elmond. Mikeyéknál viszont az elpackázott gyerek a téma, Emmett pedig újra náluk van otthon.

Este a Babylonban Brian megmondja a magáét Tednek, aki ettől komolyan kifakad magából. A „Brian, a pedofil” hír már bejárta a sötétszobát is, így ma nem terem neki babér. Másnap az igazmondó kölyök a játékteremben lövöldözik a kóruspróba helyett, ahol Justin meglátogatja és elbeszélget vele. Persze a kölyök most is bunkó, csakhogy hatalmas hibát követ el. Hordja a Briantől lopott karkötőt, amit Justin azonnal kiszúr. A lányok éppen azon agyalnak, hogy milyen módon oldjál meg a gyerekhelyzetet, de nem jutnak egyről a kettőre.

Mire a kölyök hazaér, Debbie és Horvát nyomozó már várják őt. A gyerek még mindig azt állítja, hogy igazat mond, és Brian hazudik. Justin is ott van és elmondja, hogy látta rajta a kagylós karkötőt, amit a gyerek tagad. Csakhogy anyuci is látta a karkötőt a fiacskáján, és persze hazudott a gyerek arról, hogy honnan is van. Azt hazudja mindenkinek, hogy ő vette, de mikor meg kell mutatnia, kezd nagyon égni a talpa alatt a talaj. Justin elmondja Carlnak, ha a karkötő Briané, akkor az egyik kagylóban benne van a monogramja.

Persze a monogram benne van, így a kölyök megbukott, és kiderül, hogy az uszító Claire volt. A lányok úgy döntenek, hogy nem veszik el Mikey szülői jogait, ha még mindig vállalja a dolgot. Persze hogy vállalja! Ted és Emm is békülget egy kicsit, ami szerencsére sikeres, Ted ugyanis házat akar venni kettőjüknek, így ma is jól zárjuk az epizódot. Ben viszont, ahogy sejthető volt, szteroidozik, miközben a pasija apának készül. Később Justin visszaviszi Brian karkötőjét, de igencsak bensőséges az ékszer visszaadása, ami azt jelenti, amire mindenki gondol. Ők még annyira nagyon nem végeztek egymással.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mándruc 2009.01.09. 22:37:12

Juj, ennek a résznek az utolsó jelenete az egyik kedvencem!! Pontosan az ilyen helyzetekben látszik a legjobban, hogy mennyire szeretik egymást. Ahogy Brian néz, miközben Justin a karkötőjét kötözgeti, huhh... :)
Köszi a HV-t leeann!

sunshine66 2009.01.10. 09:19:58

Hát igen, nehéz erről a részről elfogódottság nélkül írni. Annyi minden történik! Nekem a kedvenc részem az, amikor Brian "hazalátogat" a családjához. Főleg eredeti hanggal - zseniális.
Köszi a HV-t!
süti beállítások módosítása