Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A fiúk a klubból 3x03 - Légy laza, buli az egész!

2009. január 02. 14:00 - leeann

Brian süllyed, de nagyon. Már nem is megy be a sötét szobába, hanem a táncparkett kellős közepén szopatja az aktuális prédapasit, borzasztóan szétcsapott állapotban. Miközben Brian bulizik, Mikey próbálja összetartani a párkapcsolatát, és szeretné, ha Ben nem költözne el. Ben ugyanis az utolsó Brian-Mikey éjszaka után megígérte, hogy elköltözik, így most apróhirdetéseket nézeget. Másnap reggel Linds átmegy Brianhez egy kis „vegyél részt a közösség életében” szónoklatra, ugyanis szüksége volna a kedvenc központjuknak egy kis adománygyűjtő rendezvényre.

Brian belemegy, de a központ bizottsága hallani sem akar róla. Linds felvázolja Brian ötletét, amit a bizottság örömmel üdvözöl. Brian vesz egy csodajárgányt, de Mikey szerint ez csak Justint helyettesíti, amiben pokoli igaza van a barátnak. Briannek nagyon hiányzik a kis szöszi. Debbie és Carl között kezd komollyá válni a kapcsolat, kezdenek egyre jobban odalenni egymásért, amit Carl Debbie tudtára is hoz a kajáldában. Ted és Emmett persze meg is jegyzi Debnek, hogy izgalmas lehet egy igazi rendőrrel a szex, de főanyu nem teregeti ki a hálószobatitkokat a fiúk előtt. Brian is beugrik a kajáldába és Justin felé veszi az irányt, majd egy ajánlatot tesz neki, egy pénzkereseti ajánlatot.

Egy dögös plakát kellene a központ pénzgyűjtő rendezvényére. Justin hátsószándékot vél felfedezni Brian ajánlata mögött, de miután megállapodtak a piszkos anyagiakban, mindenki megy a jól megszokott dolgára. A lányoknál viszont nagy az öröm, Melnek valami rendellenesség miatt eddig kilátástalan lett volna, hogy gyereket szüljön, de ma úgy érkezik haza, hogy akár most teherbe eshetne, hisz megműttette magát. Úgy látszik, bejött, hogy Linds azt javasolta, ha még egy gyereket akar, csinálja maga. Az ultimátum nem volt szép, de hatásosnak bizonyult.

Az szép, hogy Mel anya akar lenni, de ki legyen a donor? Linds szerint az ő donora tökéletes lenne, Mel szerint viszont ki van csukva, hogy neki Brian Kinneytől legyen gyereke. A fiúk a kondiban vannak, és éppen a szokásos „tárgyaljuk ki a felhozatalt” témánál tartanak, mikor megjelenik Debbie. Nem, most éppen nem Mikeyt jött ellenőrizni, hanem edzeni jött, ugyanis nagy fogyókúrában van, hogy csini legyen Carlnak, bár a nyomozónak eddig is tetszett. Mivel Brian és Mikey faképnél hagyja Debet, Emm és Ted veszi kezelésbe az újoncot.

Persze megint előjön a szex téma, aminél Deb beismeri, hogy nem csinálták még Carllal, aki már szeretné, de nagyon. Viszont Debbie húzni próbálja a dolgot, mert fél, hogy csalódást okoz, hisz nagyon régen csinálta utoljára. Ted és Emm büszkén vállalja Deb felkészítését a szexre. Mikey közben az öltöző felé tart és fél, hogy az anyja ott is rátalál. Deb nincs ott, viszont Ben kihallgatva egy beszélgetést a volt pasija, Paul nevét hallja. Mikor rákérdez, kiderül, hogy Paul tegnap éjjel meghalt.

Justin dolgozik a plakáton, Ethan pedig éppen valami partira ígéri meg a részvételüket telefonon. A telefon után Justin elmondja, hogy éppen Briannek dolgozik, és jól megfizetik majd érte, de Ethan felől némi féltékenység érezhető, ami nem csoda. Este a lányok meghívják Briant egy italra, hogy a spermáját kérjék, de Brian csak Lindsnek hajlandó adni, Melnek nem. Emm és Ted tanítani érkezett Debhez egy zsák műfarokkal.

A fiúk a megfelelő szopási technikába szeretnék bevezetni Debbiet, aki először kiakad a tanfolyam témáján, de belátja, hogy berozsdásodott a szexuális érdeklődése, így ráfér a frissítés, és belemegy a tanulásba. Estefelé Ben csak ücsörög egy padon, és gondolkodik. Mikey próbálja jobb kedvre deríteni párját, de Ben nagyon dühös a volt barátra, hogy meghalt, és hogy őt is megfertőzte. Ben jelenleg nem nagyon tud észérvekre hallgatni, mert nehezen dolgozza fel a halál gondolatát, főleg, hogy ilyen közel került hozzá.

Deb és Carl között viszont elég romantikusan indul az este. A nyomozó megint utalást tesz arra, hogy szeretne behatóbb ismerkedést tenni Debbel, aki elmondja, hogy ő is vágyik erre, de fél tőle, mert nagyon régen volt benne része utoljára. Közben Justin elviszi az első plakáttervet Brianhez, de amikor Mikey is megjelenik, szöszike gyorsan lelép, ugyanis még mindig nehezen viseli el Mikey közelségét, ami nem csoda. A fiúk jól töltik az estét, füveznek egy kicsit, és jókat mulatnak a régi osztálytársakon. Persze szóba kerül Paul halála és a lányok kérése is.

Debbie és Carl végre lefeküdtek egymással, de nem a vége nem sült el jól. Carl elsült, sőt annyira élvezte, hogy nem hiszi el Debnek, hogy évek óta nem volt senkivel, sőt majdnem profinak lett kikiáltva, pedig csak jó nebuló volt a fiúk által tartott oktatáson. Deb azonnal kidobja az ágyából a nyomozót. Másnap Brian kifizeti Justint és ad neki 2 jegyet a központ karneváljára, de Ethan visszaadja a jegyeket, mondván, hogy elígérkeztek már estére, de azért Brian biztos, ami biztos alapon felíratja őket a vendéglistára. Debbienek viszont ennél sokkal rosszabbul indul a reggelje, amit a két tanáron vezet le.

A lányok is a kajáldában vannak, és éppen donort keresnek, mikor megjelenik a meglepően jókedvű Brian. Jót tett neki, hogy justinozott egy kicsit, és felajánlja a spermáját további hasznosításra. Ben viszont a kondiban kezdi a napot, és olyan elánnal edz, mintha nem lenne holnap, és mikor már nem bírja tovább, egy szteroid dealertől kér „tanácsot” a további izom fejlesztés mikéntjéről. Emm és Ted nem bírja nézni, ahogy Deb szenved, és hogy a jó szex tönkretette a kapcsolatát a nyomozóval, ezért beugranak a rendőrségre tisztázni a dolgokat. Elmondják Horvátnak, hogy Deb igazat mondott, és ők voltak a tanárok.

Elérkezik az este, és Justin pokolian unja azt a partit, ahova Ethannel voltak hivatalosak. Természetesen a Babylonban akkora a karnevál, hogy mindenkinek tátva marad a szája, vagy más testrésze, de a központosoknak nem igazán tetszik a buli légköre, mert olyan Brianes. Justin úgy dönt, hogy elég a csendesülős mókából, és inkább lelép. Carl elmegy Debhez, és elmondja neki, hogy Emm és Ted nála járt, és tudja, hogy minek köszönhető Deb profizmusa. Mivel ilyet csak akkor tesz valaki, ha nagyon érdekli a másik, így Carl 2 leszbikus női nyomozótól vett egy kis leckét, hogy ne maradjon le a tanulási folyamatban Deb mögött.

Brian buja karneválja közel 100 ezer dollárt hozott a központnak, akik olyan gyorsan tették zsebre a pénzt, hogy csak na. Melnek viszont - felajánlás ide vagy oda - nem kell Brian spermája. Mondanám, hogy Justin az uncsi buli után hazament és ágyba bújt, de ez nem igaz. Justinnak is már hiányzik a régi élete egy része, így megjelenik a karneválon, hisz van hozzá köze, nem is kevés. Kicsit körülnéz, vált két-három mondatot Briannel, és hazamegy. Hamarosan Brian is követi a példáját, de a Justint helyettesítő autóval azért felszed egy pasit, hogy ne unatkozzon otthon.

3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

leeann 2009.01.02. 20:17:26

Boldog Új Évet mindenkinek!
Egy kis magyarázkodást kell tennem. Valamiért összecsúszott az első kép után a bekezdés, de nem tudom miért, úgyhogy beteszem ide, hogy értelmes legyen. Holnap megpróbálom javítani.

"Brian vesz egy csodajárgányt, de Mikey szerint ez csak Justint helyettesíti, amiben pokoli igaza van a barátnak. Briannek nagyon hiányzik a kis szöszi. Debbie és Carl között kezd komollyá válni a kapcsolat, kezdenek egyre jobban odalenni egymásért, amit Carl Debbie tudtára is hoz a kajáldában. Ted és Emmett persze meg is jegyzi Debnek, hogy izgalmas lehet egy igazi rendőrrel a szex, de főanyu nem teregeti ki a hálószobatitkokat a fiúk előtt. Brian is beugrik a kajáldába és Justin felé veszi az irányt, majd egy ajánlatot tesz neki, egy pénzkereseti ajánlatot.

leeann 2009.01.03. 11:17:39

Javítottam, az elejét:-))))
Most már jó!!!

sunshine66 2009.01.03. 23:41:43

Ez egy nagyon jópofa rész, sok jó dolog történik benne és lehet kacarászni eleget.
Kedvencem a kondiban:
Fiúk: Debbie!!! Mit keresel Te itt??!
Deb: Azt, amit Ti.
Brian: Le akarsz sz**ni valakit?
:))
Ted és Emmet "magánórája" is nagyon mulatságos és nagyon szeretem a karnevált is.
És persze a komoly dolgok. Ben itt kezd bekattanni és szerintem itt bizonytalanodik el először Justin is. (esti programként inkább a Brian-bulit választja)
Köszi a HV-t, BUÉK!!!!
süti beállítások módosítása